Tékozló Homár

Nem is tartozott, mégis adóslistára került

2010.05.11. 12:30 | ge | 133 komment

Csumpika meglepődött, amikor megkapta az Intrum Justitia felszólító levelét, ugyanis az abban szereplő cégek egyikével sem állt soha kapcsolatban. Mint nagynehezen kiderítette, egy aláíratlan és egy nem általa aláírt szerződésnek köszönhette az eladósodását és végül a feketelistára kerülését. Az aláíratlan szerződésnél felmerül a kérdés: hogy nem tűnt ez fel sem a Magyar Telekomnak, sem a behajtó cégnek?

Tavaly nyáron kaptam egy felszólító levelet az Intrum Justitia-tól, melyben az állt, hogy 335.353 Ft tartozásom van, mely két részből tevődik össze – a Magyar Telekom Nyrt. felé és a Cetelem Bank felé is van tartozásom, melyet ők vettek meg. Mit mondjak, kicsit értetlenül álltam a helyzet előtt, mivel legjobb emlékeim szerint egyikkel sem álltam soha semmiféle kapcsolatban.

Felhívtam az Intrum Justitiát, ahol az ügyintéző meglehetősen agresszív módon telefonon szerette volna kitudni az adataimat, természetesen alapból nem adtam meg semmit. Annyit sikerült kitudnom, hogy ha faxon vagy e-mailben küldök nekik egy írásos panaszt, akkor annak megfelelően lépnek tovább. Biztos ami biztos, én mindkét módon elküldtem azt a bizonyos levelet és vártam türelmesen. Aztán jött a következő felszólítás, mintha nem is írtam volna nekik. Újra telefon, ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem érkezett meg hozzájuk sem a fax, sem az e-mail…

Hajrá, megint elküldeni, de most már kicsit javítottam az esélyeimet, feladtam egy tértivevényes levélben is. Erre aztán jött a válasz jó egy hónap múlva, de, nekem valóban vannak ilyen adósságaim, de bizonyítandó milyen jó fejek, megengedik nekem a részletfizetést, ha úgy akarom. Postafordultával írtam a következő szerelmetes levelet: ugyan küldjék már meg nekem azokat a szerződéseket, amelyeket állítólag én írtam alá. Mentségükre legyen mondva, meg is küldték egy újabb hónap múlva.

A két szerződésből az egyik (Magyar Telekom Nyrt.-s) nem is tartalmazott semmiféle aláírást… A másik szerződésen (Cetelem Bank) valóban az én adataim szerepeltek, de az aláírás nem az enyém… Nosza, el a rendőrségre még aznap, feljelentést tenni, mert az ugye mégsem járja, hogy rajtam követelnek több mint 300ezer forintot! A feljelentés másolatát postázni az Intrum Justitiának, aztán várni megint, hogy mi lesz…

Idén januárban végre a rendőrség lezárta a nyomozást. Az elkövető kiléte a nyomozásban nem megállapítható, mivel a szerződéskötésekről biztonsági kamerafelvételek nem állnak rendelkezésre, illetve a nyomozás során olyan személyi és tárgyi bizonyítékokat felkutatni nem lehetséges, amelyek alapján az elkövető kilétét megállapíthatnák.

Újfent Posta, tértivevényes levél az Intrum Justitiának, lezárhatják ők is az ügyet. Gondoltam, most végre megnyugodhatok.

Februárban szerettünk volna autót vásárolni hitelre, a kereskedőnél azonban legnagyobb megdöbbenésemre a bank, ahonnan igényeltünk volna, visszadobta a hitelkérelmet, mert kétszeres aktív KHR listás vagyok. Azóta sikerült kideríteni, hogy mindkét tartozást az Intrum Justitia jegyezte be a KHR rendszerbe.

Természetesen megint tértivevényes levél nekik, hogy ugyan vegyék már le rólam a kétszeres!, ráadásul aktív! megjegyzést. Na, azóta se jött válasz!
 
Csumpika

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 13:39:15

@©sumpika©:
Szóval akkor elveszett személyes igazolvány, vagy ilyesmi nem játszott?

Secnir 2010.05.11. 13:39:55

@Bloodscalp:
viszont ő asszem kitaposná az intrumból még a jövő hetet is...

@©sumpika©:
amit adtam linket, nézz körbe. akiket én ismerek, azok olyanok (és gondolom a legtöbb ilyen), hogy a tanács ingyenes náluk. ez azt takarja, hogy elmondod a bánatodat (esteleg viszel pár papírt, amibe belenézhet), és ő elmondja, hogy szerinte mit lehetne csinálni. és tedd meg.
ha már mondjuk kell írni egy felszólító levelet stb. annak ára van, de megéri.
a mi ügyvédünk egy felszólító levelet 2e forintért írt meg, de ez jó volt arra, hogy a megvásárolt lakásból úgy egy hónap után az eladó távozzon végre.

a banki hitelszerződést ingyen názte át, de ötér' vette magának a fáradságot, és egy A4-es oldalon leírta, hogy mit KELL átjavítani a szerződésben, mert az számomra előnytelen. és a bank nem kekeckedett. mivel ügyvéd írta meg (és alá), a közjegyző is akadékoskodás nélkül vezette át a szerződésbe.

gondolom pereknél is hasonlóan járnak el, és a "nyerő perek"et gondolom szeretik, mert az ingyen van.
(a másik ügyvéd ismerőst nem ajánlom senkinek, zenész és ráadásul válóperes ügyvéd)

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 13:40:50

@Sün‼: Az nem. A Cetelem Bankos mellett volt egy fénymásolatról készült fénymásolat, amire az IJ azt írta, hogy ők is csak ennyit kaptak.

akos147 2010.05.11. 13:41:54

Bikicsunáj volt már-e?

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 13:43:16

@Secnir: Köszi :) A volt főnökömmel való pereskedés 2. évében úgy döntöttem, hogy olcsóbban jövök ki, ha jogásznak tanulok tovább :) De még csak tanulom a jeles szakmát :(

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 13:44:58

@©sumpika©: Akkor hogy vesznek le az adóslistáról???

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 13:46:20

@atpijkamo: Én inkább azt kérdezem, miért nem vesznek le? Amikor felraktak, akkor sem volt csak fénymásolatuk...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 13:48:53

@akos147:
Bikicsunáááj, óráááj!

@©sumpika©:
Fénymásolat fénymásolata?
Höhh, jó, hogy nem valami használt wc papír alapján követelnek.
Ez mindenképpen pozitív momentum.

Magg (törölt) 2010.05.11. 13:50:20

Mi az már, hogy "kitudni az adataimat" vagy "sikerült kitudnom" ???
Ilyen szó nincs!
Magyar-e vagy?

Secnir 2010.05.11. 13:51:10

@©sumpika©:
pl. amikor az eladó nem volt hajlandó kiköltözni a lakásból, amit eladott (mert tél van, és hová menjen a három kisgyerekkel - 21, 19 és 17), akkor az ügyvéd egykedvűen beleírta, hogy rendben, nem kell távozni, de ezt úgy veszi a ptk mittoménmelyik paragrafus alapján, hogy albérletként szeretné használni a lakását, ezért ő (azaz én)állapítja meg az albérleti díjat, ami lehet a törvényi maximum, plusz rezsi, és ilyenek, azaz havi 280ezer forint, persze ő a közvetítő, tehát neki kell fizetni a pénzt, amit megtehet az ő irodájában minden pénteken fél kettő és negyed három között -ha nincs ügyfélnél, és van késedelmi kamat, ami a banki alapkamat duplája plusz az ő eseti díja, ha felszólítani kell az levelenként 10e huf, és a közművek névre történő átírása oda és vissza, mivel albérlet, és azt is nála lehet intézni 5e huf minden kedd reggel 8 és negyed kilenc között...

kézhezvétel után 2 nappal üres volt a lakás.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 13:52:39

@©sumpika©: Jó, de felraktak ezer embert. Honnan tudják, melyiket kell levenni?

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 13:54:07

@atpijkamo: Amikor a felszólító/perrel fenyegető levelet küldték, akkor is tudták, hogy kinek és hová címezzék...

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 13:56:18

@atpijkamo: Egyébként pedig van az irataimról fénymásolatuk, onnan.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 13:56:22

@©sumpika©: Na igen. Ezen el lehet vitatkozni. Mondjuk megvoltak az adatai, de már nem lakik ott. megpróbálták eltatálni a címét, nem biztos, hogy sikerült.

De ha betelefonál hogy én vagyok Nagy János, nem biztos, hogy kapásból beazonosítják, melyik a harminc közül.

Dr. Körömlakk ® 2010.05.11. 13:59:00

hát ez szopás, tapasztalatbókl tudom, hogy ilyenkor még idegelőbb a mindenféle hivatal meg iroda meg miegymás lassú malmok őrlése, a jobbkéz nem tudja mit csinál a bal kéz, a maradjon nyugodt a kedves ügyfél, a túlbuzgómócsing irodisták, az ügyintézési határidők, ésatöbbi.
nekem is az a meggyőződésem, hogy személyesen képtelenség ezt végigjárni, merthogy ennyi szabadideje senkinek sincs.... sajna végiglevelezni tértivevénnyel, ésatöbbi, aztán per. ügyvéd? nekem ajánlottak egy vadállatot akinek nincs vesztes ügye, fővárosi, szal ha kell szólj :)
sok sikert!

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 13:59:06

@atpijkamo: a felszólítós levélen van egy ügyszám, amire lehet hivatkozni, ha valami baja van az embernek... .

Bikicsunáj Bój 2010.05.11. 14:01:03

Mi az a "kitudnom"?

Az olyan mint a jösztök?

Harlequin 2010.05.11. 14:04:30

Intrum nem is rakhat listára, csak bank.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 14:05:08

@olvasó - Bikicsunáj Bój:
Jó a nicked!
Amúgy az olyasmi, mint az elfele, csak zöldebb.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 14:08:57

@©sumpika©: Akkor tudta, hogy ki telefonál, csak azért kérdezte, hogy biztosan az-e aki telefonál, akinek mondja magát. De akkor honnan tudja az ügyiratszámot, ha nem az, akinek mondja magát? ...

És ha a szomszéd elvette a levelet, akkor tudja az ügyirtszámot, de megbukik az anyja neve vizsgán...

Nagyon kell vigyázni!

Bikicsunáj Bój 2010.05.11. 14:11:25

@Sün‼:
Kösz Sün, pont tegnap délben jutott eszembe :-)

Tényleg, vannak azok is: elfele, megfele... stb

Vagy a legszélső. Na akkor most ami a szélén van, attól van még széjelebb?

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 14:19:22

@atpijkamo: A levelet nekem címezték, az is tértivevényes volt. De azt el is felejtettem mondani, hogy a két szerződésen két különböző cím volt, amelyek egyikén sem laktam soha. Ezt akár be is lehetne bizonygatni, ha kérnék a központi nyilvántartóból igazolást, hogy mikor hová voltam bejelentve...

staropramen 2010.05.11. 14:19:52

@olvasó - Bikicsunáj Bój:
Anno egy bácskai középiskolás osztálytársam a következőt mondta:
Fájdogál a fejem megfele...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 14:21:02

@olvasó - Bikicsunáj Bój:
Simán!
A legszélső, az olyan mint a permetkék.
Meg a tutilila.
Meg az überfasza.

Szóval az a leglegleg!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 14:23:08

@staropramen:
Vagy pl:
A lesmester felmászott a bizsergefára.

egyszerüen 2010.05.11. 14:25:32

az a jo a Baron vagy:DD
ha mindenki Bar listás lesz akkor vajon a bankok kinek fognak hitelezni??

staropramen 2010.05.11. 14:27:53

@Sün‼:
ez nagyon somogyiasan, vagy vasiasan van !

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.05.11. 14:30:24

@olvasó - Bikicsunáj Bój: ,@Sün‼: menj át szóértelmező posztra! ne foglald a helyet, amibe lehet értelmes megoldást mondana valaki! Vagy húzz a csetponthura!

XCat 2010.05.11. 14:33:06

@staropramen: Ilyet én is szoktam mondani, pedig sosem voltam bácskai. :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 14:33:11

@staropramen:
Nem nyert.
Ez ha minden igaz, nyírségi.

@Lewyke:
Nem emlékszem, hogy valaha kértem volna a segítséged. Ha nem tetszik: PgDwn.

XCat 2010.05.11. 14:34:22

@Sün‼: Te csak ne védekezz, mert még kitudják ki vagy, aztán lesz irgumburgum...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.11. 14:34:25

@Sün‼: A kälempácmadárért, mer' a zéjjeli bátor fälkergette...

Ilyeneket ne nagyon írj, engem kis híján megölt volt vazsmägyäi bajtársam, amikor leszerelés előtt két nappal megkérdeztem tőle, hogy "Dzsaba! Gäll legvározs ganyér?"

Huszadszor.

Aznap...

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.05.11. 14:34:44

@©sumpika©: a Matáv és a Cetelem -et küld a Pszaf-hez! kiadták az adataidat!
mostanában mekkora divat lett ez a külsős behajtásosdi:(
ahelyett, hogy a cég venné fel a kapcsolatot a problémás ügyfelekkel és tényleges megoldást ajánlanának:(

XCat 2010.05.11. 14:37:01

@Kitalátor feljegyzetei: Ti starwarsot néztetek a laktanyába', vaze?

XCat 2010.05.11. 14:38:08

@Lewyke: Majd ad neked a Majmász, hallod...

imittto 2010.05.11. 14:43:59

@CatMother: Ez még most fog csak kezdődni. Volt feljelentés mikor kiderült - tömeges, mert 1 nő (és társa, akit azóta sem tudunk ki) csak a környéken olyan 30 embert károsított meg. Én meg jó ideig semmit sem tudtam a folyamatban levő tárgyalásról mert egy igen közeli rokon az egésztől (őt is behúzta) depressziós lett, szépen átvett minden hivatalos papírt a postástól (a szomszéd utcában, kis anyagi ellenszolgáltatás fejében - természetesen a postást megdícsértük mikor kiderült) és egy táskába gyűjtögette - meg is találtuk a lakástűz után (végrehajtás napján - amiről ugyanígy nem tudtunk - eldurrant az agya és felgyújtotta hajnalban a házat). Szóval jó rég óta folyik a per de csak most tudtam bekapcsolódni. Köv. lépésként megbíztam ügyvédet, aki így mint jogi képviselőm kikéri a papírokat és a friss aláírásmintámmal vagy akár a régi igazolványommal elballag egy igazságügyi írásszakértőhöz. Ha vége az egésznek majd megírom valahova, nem egyszerű történet...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.11. 14:44:32

@CatMother: Starwarsot, 1981 nyarának eléején? Esetleg a CIA lehallgatott minket Kalocsán, és a nem dekódolható hanganyagokat eladták a filmeseknek...

XCat 2010.05.11. 14:45:30

@Kitalátor feljegyzetei: Jah hogy Csaba.... jól van, azt hittem, Jabba. :D

XCat 2010.05.11. 14:46:45

@Kitalátor feljegyzetei: Furcsa is volt, hogy lekváros kenyérrel etetnéd, amikor ő a szép csupasz néniket szerette.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.11. 14:47:11

@imittto: Azért a Molotow-koktél receptvariációkat szorgalmasan gyűjtögesd! Biztos ami biztos...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.11. 14:49:55

@CatMother: Miért, ismered?
Azt amúgy mind szerttük. Volna. De teljes ebzárlat volt, ki nem mehettünk, könyvet már nem kaptunk, a kártyát untuk, már a bent ebédelő rokkant zupás őrmester női biciklijétől is begerjedtünk, ha a szemünk elé került.

XCat 2010.05.11. 14:56:52

@Rosszindulatú Vászka: Nem lett sokkal világosabb... :)

Rosszindulatú Vászka 2010.05.11. 15:00:05

@CatMother: svhwábul a bezupál az, ha valaki katona lesz. Önként, avagy kényszerből.

Rosszindulatú Vászka 2010.05.11. 15:01:18

@CatMother: zupás

Értékelés: Kiváló
A címszót eddig 1 olvasónk értékelte.
A megszerezhető 7 pontból, 7 pontot ért el, ami 100.00%-os eredmény.

Továbbszolgáló altiszt a katonaságnál. Zupás őrmester. - Bezupál: továbbszolgálatra (a kötelező időn túli katonai szolgálatra) jelentkezik, ill. bevonul. Zupa volta a katonaságnál régen reggelire adott híg rántott leves (német Suppe, 'leves'); aki tehát továbbszolgált, továbbra is katonalevest ette. A régi katonai nyelv szavai.

Forrás: Értelmező kéziszótár

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.11. 15:03:39

@CatMother:
nem is lesz meg egy darabig
de kitartas

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 15:23:17

@©sumpika©: Szerinted kapnál???

Fogadjunk egy láda sörbe!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 15:27:30

@CatMother:
Tankesőőőőőn, mondanák a svédül tudó napáli partizánok!

XCat 2010.05.11. 15:29:23

@Sün‼: Izémán... hogyanmonnyák.. nekedis utyanazt.
Valakinek nincs fagyija? Most úgy ennék fagyit.

Layosh 2010.05.11. 15:33:52

Jelentsd fel a behajtó céget is.

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 15:40:05

@atpijkamo: Kapnék :) Már megkérdeztem, 3000 Ft illeték ellenében :)

XCat 2010.05.11. 15:49:36

@olvasó - Bikicsunáj Bój: Erre szoktam én mondani, hogy az emberiség 99,98%-át teljesen felesleges olvasni tanítani. És ennek a háromnegyedét eleve lehetetlen is.

salapapa · http://salapapa.hu 2010.05.11. 16:05:37

Csumpika! és egy személyes ügyintézés nem segítene?
Intrum Justitia Követeléskezelő Zrt.
H-1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6.
Adószám 12935181-2-41
Cégjegyzékszám 01-10-044857

Levélcím: 1438 Budapest, Pf. 590
Telefon: (06) 1 459 9400
Fax: (06) 1 459 9560, (06) 1 303 0816
E-mail:intrum@intrum.hu

Secnir 2010.05.11. 16:16:53

ezzel az intrum@intrum.hu címmel szabad regisztrálni warez- és pornóoldalakon?

Pittykapitany 2010.05.11. 16:28:08

@Secnir:
Szinte kotelezo. Csak ne felejtsd el bepipalni mindenhol hogy kersz reklamleveleket is. :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.11. 16:28:24

@Sün‼: Mint már jelezték, mókus, de te tudod-e, mi az éjjeli bátor?

BBG76 2010.05.11. 16:45:46

Örülj neki, hogy felkerültél a listára.

Így legalább nem fogsz olyan dolgokat venni, amikre NINCS pénzed és utána nem fogsz bankoknak uzsorakamatokat fizetni, hogy még kevesebb pénzed legyen.

A helyedben rajtamaradnék azon a listán.

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 17:02:30

@BBG76: Nem örülök :)
Lehet van abban némi igazság, amit írsz... Azért én mégis úgy gondolom, hogy az én döntésem legyen, hogy mikor, honnan, milyen feltételekkel és mennyi pénzt akarok hitelezni.
Nem mellesleg úgy vélem, ha már egyszer lezárt nyomozási határozat van a kezemben és ezt az IJ-nak is elküldtem, akkor a lehető legrövidebb időn belül korrigálniuk kellett volna azt a KHR-t... Arról már nem is álmodozom, hogy esetleg a felmerült kellemetlenségekért és egyébért elnézést is kérhettek volna pár mondatban. Egye fene, a tértivevényt ezúttal elengedtem volna nekik :)

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.11. 17:56:27

@©sumpika©: Ki a fene kezeli azt a központi listát??
Azoknak nem lehet bemutatni a végzést,érdemben?
Persz ismerem M.o-got

©sumpika© · http://globalicum.blog.hu 2010.05.11. 18:39:21

@horex: Voltam a saját számlavezető bankomnál, ott azt mondták, hogy csak az veheti le a bejegyzést, aki rátette. Minderre 30 napja van elvileg! Nos, én elküldtem a rendőrségi határozatot januárban, azóta már külön levélben is kértem a bejegyzés törlését és semmi. Bezzeg amikor még úgy hitték, remélhetnek tőlem pénzt, nem átallottak heti gyakorisággal fenyegetni/felszólítgatni, illetve különböző ügyvédi és IJ-s ajánlatokat kaptam a tartozás kifizetésére könnyítés címén.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.11. 19:37:37

@©sumpika©:
Nincs más mint ügyvéd, bíróság
Ilyenkor jól orrba kellene vágni az ügyintézőt és a főnökét
De ez van minden "szolgáltatónál"

salapapa · http://salapapa.hu 2010.05.11. 20:58:19

@©sumpika©: 30nap...
tavaly előtt nyáron jegyeztek be és terheltek a cégemre jogot.
még 2008(!!) novemberében rendeztem mindent, melyet megküldtem a Mráz és Tsa behajtóirodának, a Budakörnyéki Bíróságnak és annak a tetűnek aki tette amit. válasz nuku.
a terhelés is ott van a mai napig...
szerinted Te meddig fox várni?

Tomasz_a_gozmozdony 2010.05.11. 22:16:44

be kell menni szemelyesen az intrum irodajaba, es megkerdezni az ugyintezo neve poziciojat!

mx3 2010.05.11. 22:37:54

@©sumpika©: Na hallo. Az Intrum senkit sem rakhat és nem is rakott soha senkit BAR listara mert csak egy követeléskezelö behajto köcsög cég.

sas70 2010.05.12. 17:02:09

És még nincs vége, mert majd jelzálogot tetetnek az ingatlanodra, ha nem vagy résen, és járkálhatsz majd az úristenhez is, mire mindent tisztázol! Szerintem azonnal ügyvéd, perindítás, kártérítés kérés stb. Az is belekerül egy évbe, de legalább látod majd a végét!

j311 2010.05.13. 11:02:47

Lúúúzer, már elsőre tértivevényes levelet kellett volna.
Gyakorlatilag bármilyen ügyben, amiben pénz szerepel mindig tértivevényes levél kellene menjen.

solely 2010.05.15. 21:55:41

Én 2 éve várom, hogy 1 nagyon rendes,szakmája magaslatán álló kissé túlbuzgó ügyvéd visszautaljon 36 ezer ft-ot a számlámra, de a füle botját nem mozgatja hiába írogatunk neki. Az történt ugyanis,hogy 2 éve ez a remek ember inkasszált a szlámról 300 ezret,mert nem vette észre az irataiból, hogy ez a tartozás 6 éve rendezve lett, sőt még azt a levelet sem olvasta el amiben részletesen közölve lett vele miként törlesztettem az adóságom.Mikor megkaptam az inkasszó értesítést és,hogy nullázódott a szlám ,telefon és levélbombák hatására vissza utalt 260 ezret,de a 40-et azóta is várom.
Nem értem miért nem kaptam meg rögtön a teljes összeget,hiszen az egész tranzakció jogtalan volt és inkább neki kellett volna fizetnie ezért az aljas húzásért nem nekem!!!!!!!!Neki biztos csak apró pénz,de sajnos nekem számít!!!!
Lehet,hogy ügyvédet kell fogadnom azért,hogy visszaszerezzem a pénzem ???????Gyönyörű jogrendszer van nálunk!!!!!!!

NemesekErnyo 2010.05.17. 07:15:14

Árulja el már valaki, hogy az állítólagos adós miért nem kapott befizetési felszólításokat éveken át. Sárga csekkeket? Bankszámlás levonást?

todi40 2010.05.17. 09:06:43

www.mosogepszereles.eu www.mosogepszereles.eu www.mosogepszereles.eu www.mososgepszereles.eu http://www.mosogépszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eumosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eumosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eumosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu

todi40 2010.05.19. 08:20:40

látogassátok meg az "újra lecsapott a mosógépszerelő.hu oldalt! www.mosogepszereles.eu www.mosogepszereles.eu www.mosogepszereles.eu www.mososgepszereles.eu http://www.mosogépszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eumosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eumosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eumosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszerelés.eu mosógepszerele.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu mosogepszereles.eu

Szólj hozzá!

Sics68 2011.01.21. 00:40:14

@NemesekErnyo:

Hogy miért nem kapott éveken át levelet?
Több oka lehet.

Ha tényleg az történt, hogy valaki visszaélt a személyes adataival, akkor gondolj bele hogy is történhetett ez meg: bemegy és vásárol, szerződést köt valahol ... ahol az adott eladó/viszonteladó stb. nem igazán ellenőrzi a csaló személyes adatait. (Hisz akkor elég gyorsan kibukna a dolog, kivéve mondjuk ha van egy lopott személyi és nagyon hasonlít a csaló a benne szereplő fényképre...)

Minden esetre ha van (lopott, "kölcsönvett" stb.) személyi, akkor az abban szereplő lakcím kerül a szerződésre ... ami esetleg mire eljut odáig a sztori hogy követelni kezdené a károsult cég a pénzét rég elavul.

Szóval az egyik fél küldözgeti a leveleket, amik rossz esetben "nem vette" át ( Hülye a postás...) jó esetben ( ez lenne a helyes ) "címezett ismeretlen" vagy "elköltözött" okkal mennének vissza.

Gondolj megint csak bele: ha az, akinek visszaéltek az adataival, egy albérletben lakott, és elköltözött onnan ... akkor ez egy igen valószínű screnario. ( Sok helyen nem hogy az albérlő neve nincs kiírva, de még be sincs oda jelentve ... esetleg valami ezer évvel korábbi lakcím a hivatalos bejelentett lakcíme, vagy mert lusta átjelenti magát, vagy mert nem áll módjában... )

Szóval simán összejöhet, hogy az eredeti károsult nem tudja kideríteni a címét, és átadja a "tartozást" egy behajtócégnek ... ami már némileg ügyesebb, és valahogy kideríti az aktuális elérhetőséget.

És az illető ekkor szembesül vele, hogy visszaéltek az adataival..

Sics

pld. legvalószínűbb, hogy egy régi lakcím

salapapa · http://salapapa.hu 2011.01.21. 01:29:34

@Sics68: és ha csak nemes eccerűséggel flekóra megveszi az adott cuccot, majd asszonggya:
"ugye nem probléma, ha a levelezési cím viszont más? - köszönöm. - diktálhatom?"

nick066 2011.04.04. 09:57:19

ez jó, veszek valamit én is hitelre. Aztán meg letagadom, azzal hogy visszaéltek az adataimmal. Ezek szerint sima ügy.
süti beállítások módosítása