Tékozló Homár

A földről válogattak az Aréna Pláza divatboltjában

2010.01.08. 12:01 | szily | komment


A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra akasztottak, hanem ledobták őket a földre, hadd válogassanak onnan az előítéletmentes ügyfelek. Borka élménye, további fotókkal, alant:

Olvasson tovább!

Re: Nem lehet utólag módosítani az Erste netbankjában? - Ajándékcsomagot ért a Homár-posz

2010.01.08. 11:39 | szily | komment

Egy nappal azután, hogy feltettük Macskabreki kérdését, miszerint más is tapasztalta-e, hogy az Erste netbankjában egy beállított utalást később nem lehet módosítan, Macskabreki újabb levelet írta  Homárnak. Ezúttal örvendezőt, mert a Homár-power megint működött és a bank ajándékkal megfejelve lezárta az ügyet. Részletek lentebb:

Olvasson tovább!

Re: Káosz a Cinema City Arénában

2010.01.08. 10:55 | ge | komment

Péter a Cinema City Arénában szándékozta megnézni az Avatart, de hiába foglalta le előre a jó helyeket, a nagy tömeg és a szerinte nem működő automata miatt az utolsó pillanatban csak az első sorban jutott hely. Az mozi Marketing & PR igazgatója ezt másképp látja, az ő válasza következik.

Először is sajnálom, ha Péter, nem tudta olyan gyorsan megvásárolni a jegyeit, ahogyan azt előre elképzelte. Az Avatar című film nagy sikerének nagyon örül minden mozi, s mivel a kritikusok is kiemelték az IMAX változat látványosságát, ezért napi szinten, még a film premierje után 3 héttel is hatalmas érdeklődést tapasztalunk. Az IMAX teltházzal üzemel.
Olvasson tovább!

"Nálunk 25.000 Ft-nál kezdődik egy cipő" - köszönt az eladó

2010.01.08. 07:25 | ge | komment

Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó torkán hogy lássa, a parasztsága miatt mennyit vesztett a cég. Az elfojtott indulatok viszont nem egészségesek, úgyhogy Réka anyukájának azt havasoljuk, egyszer még térjen vissza a Baldinibe.

Édesanyámnak még decemberben a Mammut közelében akadt dolga. A Lövőház utcában való sétálás közben feltűnt neki a Baldini cipőbolt kirakata, így gondolta benéz oda. Bár ne tette volna! Másodpercekkel a belépés utána odafordult hozzá egy eladó hölgy. Azonban a szokásos "Segíthetek?" helyett a következőt közölte lenéző hangon a potenciális vásárlóval: "Nálunk 25.000 Ft-nál kezdődik egy cipő...".
Olvasson tovább!

Az ujjukon számolták ki a Tescóban, meddig tart az akció

2010.01.08. 01:20 | szily | komment

Törzsi, esetleg alsó tagozatos körülményekkel szembesült Gabesz, aki minél olcsóbban szeretett volna LCD-tévét venni, és az esztergomi Tescóban még pont volt két olcsó darab, kilencvenezerért. A helyszínre érve azonban kiderült, hogy nem is olyan könnyű eldönteni, hányadikáig is tart a másodikán induló, hatnapos akció. Tréfás ujjazás alant.

Olvasson tovább!

Schobert Norbi hozzányúlt a nagy klasszikushoz

2010.01.07. 10:21 | szily | komment


Könnyed mikroblognézegetés közben találtam a képet, és azóta csak nézek magam elé bambán, mint az egyszeri fitneszedző, akire ráesett a mamuttöpörtyű. Az ötlet így, hogy valaki más megcsinálta, egészen magától értetődőnek tűnik, így nem marad más hátra, mint gratulálni hozzá Norbinak. Kérdés, hogy az eredeti szériára utalva a Bio Erős Norbi után kihozzák-e az Bio Édes Rékát. Azért nem izgulok különösebben a válaszon, mert már kitaláltam a következő nyerő terméket, ami egyfajta über- vagy metahungarikum, így remélhetőleg minden patrióta fogyasztó favoritja lesz. Ha minden igaz, nyár elejére boltokba kerül az Erős Rudi. Fura íze van, de magyarabb csak akkor lehetne, ha tölteléknek kerülne bele egy apró bűvös kocka, vagy egy porrá őrölt bajusz.

"Ha nem tetszik, menjen máshova" - mondta a túlbuzgó őr

2010.01.07. 09:45 | ge | komment

A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást sem, amit mi is nagyon utálunk.

Ma reggel bementem vásárolni az egyik Tesco Expressz áruházba (Békásmegyer, Víziorgona utca), de a beszerezni kívánt holmi helyett csak szomorú élményekkel gazdagodtam. Már az előző egy-két alkalommal is megfigyeltem, hogy a biztonsági őr minden vásárlót potenciális tolvajként kezel és a sorok végéről meredten figyeli a kezét (nem szokott sok vásárló lenni, tud mindegyikkel foglalkozni egy kicsit).
Olvasson tovább!

'A wc-t használni tilos' - Egy villamosvezető vallomása arról, amit egyetlen utas sem láthat

2010.01.07. 00:05 | szily | komment

Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy sort sem, hogy a cég hogyan alázza meg/veri át/inzultálja a saját dolgozóit. Mai levélírónk éveken át volt BKV-alkalmazott, most a vezetőülésben szerzett élményeiből mesél:

Olvasson tovább!

Re: Elhallgatták, hogy jeges a víz a dunaújvárosi élményfürdőben - Az üzemeltető visszavág

2010.01.06. 17:45 | szily | komment

Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a fürdőbe, a medence vize az ígért 34 helyett kábé 20 fokos volt, amire előre senki sem figyelmeztette őket. Emiatt hamar le is léptek, csalódottan. A pénztárostól ekkor megtudták, hogy már előző nap is hűvösebb volt a víz a kelleténél. A cég most azt állítja, a víz nem 20, hanem 30 fokos volt, a 4 fokos csúszást pedig a helyi hőszolgáltató okozta. A sztori tele van rejtélyekkel, egy utalásból pédául az derül ki, hogy olvasónk a panaszkönyvi bejegyzésében Fahrenheit fokban számolt. A vége viszont boldog, mert bár a vezérigazgató valótlan állításokkal is megvádolta a fogyasztót, felajánl neki 2 darab ingyenjegyet. Levelek alant:

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása