Tékozló Homár

Kamu beázással dobta vissza az iStyle az izzó iPhone 4-et, StarKing cserélte

2011.11.11. 14:05 | jackyll | komment

Az iPhone-okban található nedvességérzékelők sok felhasználó életét keseríthették meg a szervizekben, ilyenkor ugrik a garancia. De minthogy a telefonokat a legritkább esetben szedik szét a tulaj szeme láttára, így bárhol rámondhatják hasraütésre, hogy mivan. Alábbiakban az iStyle és a Starking szervizének munkalapjáig juthatunk el naiv ügyfél sztrorija után. Az egyik szerint nem garanciális a készülék, mert beázott, a másik szerint garanciális, és ki is cserélték telefont.

Idén április végén – május elején vettem egy új, gyári kártyafüggetlen iPhone 4-et a férjem születésnapjára. Ő egy darabig - adatmentés, microsim stb. problémák miatt - még nem üzemelte be a készüléket, a napi használat valamikor nyár elején kezdődött. Egy idő után szólt nekem, hogy a telefon furán viselkedik, a legenyhébb használattól (pl. telefonkönyv megnyitása, sms írás) percek alatt tűzforróra hevül. Először szoftverfrissítéssel próbálkoztunk, de ez nem segített, sőt a helyzet egyre rosszabbá vált, a percekből másodpercek lettek. Nyilvánvaló volt, hogy valamilyen súlyos hardver hibája van a készüléknek, úgyhogy visszavittem abba a boltba, ahol vettem. Itt – mint korábban is – nagyon jó fejek voltak, kipróbálták a telefont és ők is mondták, hogy nyilvánvalóan hibás, az Apple ki fogja cserélni. Elmondták, hogy elviszik az iStyle szervizébe bevizsgálásra, utána pár napon belül jöhetünk az új készülékért.

Körülbelül egy hét múlva jött az értesítés a boltból, hogy a garanciális igényt az iStyle elutasította, mert folyadékot találtak a telefonban. Ezen teljesen megdöbbentünk, hiszen pontosan tudtuk, hogy nem érte víz a készüléket, és a hiba jellege, előrehaladása stb. is ellentmondott ennek a megállapításnak. Nekem már volt egy-két elázott telefonom, de ilyet soha egyik sem csinált. Egyébként meg eszembe sem jutott volna garanciális igényt bejelenteni egy olyan készülékre, amit előtte beleejtek mondjuk a mosdóba. Elkértem az iStyle által készített Munkalapot, amit a levelemhez mellékelek. Ezen szó szerint az alábbi mondat szerepelt: „A készülék elvesztette garanciáját, mivel a belsejében folyadék nyomait találtuk, és a folyadék jelző marker is elszíneződött”. A marker alatt olyan indikátort kell érteni, amiből az iPhone 4-ben három van, ezek közül kettő kívül (töltő és fülhallgató csatlakozó), egy belül található. Az indikátorok folyadék hatására fehérről pirosra váltanak. Gyakori probléma állítólag, hogy annyira érzékenyek, hogy akár még a magas páratartalmú levegőtől is el tudnak színeződni.


Mivel én az iStyle megállapítását nem tudtam tudomásul venni - konkrétan őrjöngtem -, a telefonboltban azt javasolták, hogy vigyem el a készüléket felülvizsgálatra. Így kerültem a StarKinghez, ahol a jelenlétünkben nyitották ki és vizsgálták meg a telefont (direkt nem egyedül mentem, hogy legyen tanúm is a történtekre). A telefon egyetlen folyadék indikátora sem volt elszíneződve, mind a három hófehér volt – nem történt tehát beázás. Ezt a StarKing által kiállított és szintén csatolt Szerviz munkalap igazolja. Mivel a telefon tényleg gyári hibás volt, ezután minden további nélkül kicserélték, körülbelül két napon belül meg is volt az új készülék.

Szemenszedett hazugság tehát az iStyle munkatársának a munkalapon található bejegyzése, ami alapján a garanciális igényünket elutasították. Ehhez képest már meg sem lepett, hogy amikor a történtek után egy kicsit lehiggadtam és felhívtam az iStyle-t, az ott dolgozó hölgy a teljesen egzakt bizonyítékok ismeretében is csak annyit bírt mondani, hogy szerinte a kollégája biztos nem hibázott, mert nekik nem érdekük az elutasítás. Majd amikor ennyivel nem tudott lerázni, akkor elkérte a telefonszámomat és azt ígérte, hogy ha utánanéztek az ügynek, akkor visszahív. Azóta is hív.

Üdv,

L.

(Csatolva: mindkét munkalap. A StarKing munkalapjának középső részén látható, hogy az „Indikátor elszíneződött: Igen/Nem”-nél a „Nem”-et jelölték be. A „Szerviz megállapításai” részre ragasztott matrica és a mellette szereplő dátum az új telefon kiadásának napját, szeptember 26-át, és az új készülék széria és IMEI számát jelölik. A lap alján látható a „Kiadva” bélyegző, ez szintén a garanciában cserélt készülékre vonatkozik. Természetesen az eredeti iratok megvannak.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 00:10:14

@cicmen: Azt tudtad, hogy szinkronizálódik? Ha közös helyiségben alszik több nő, akkor egyikükhöz, a dominánshoz igazodik a többinek a ritmusa.

XCat 2011.11.13. 00:10:32

@cicmen: Ne szemtelenkedj, mert szájon váglak. (használtszárnyasbetéttel) :)

@atpijkamo: Vártam az esti homározást!

XCat 2011.11.13. 00:11:27

@atpijkamo: Hozzám ne igazodjon, mert akkor megáll. Mondjuk nem is lenne baj.
Mi van a tegnappal?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 00:12:33

@CatMother: "használtszárnyasbetéttel"

:)))

Micsináltáltegnap?

XCat 2011.11.13. 00:16:45

@atpijkamo: ööö... mi a helyes válasz? Rád gondoltam? :)

cicmen (törölt) 2011.11.13. 00:19:04

@atpijkamo: Azt tudtad, hogy szinkronizálódik?

Tudtam! Feleségnek és szeretőnek is. :(

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 00:19:30

@CatMother: Felpofoztál egy pimasz gyereket, nem szolgált ki a pincér, ... mittomén. Lehetőleg vér follyon.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 00:21:31

@cicmen: Azok nem jellemző, hogy (egyszerre) közös helyiségben aludjanak. Vagy működik időeltolással is? Ottmardnak a feromonok?

Meglehetősen ati-praktikus. Mondhatni praktikustalan.

cicmen (törölt) 2011.11.13. 00:25:13

@atpijkamo: Mondhatni praktikustalan.

Mondhatni.
Én káromkodtam.

XCat 2011.11.13. 00:25:15

@atpijkamo: Élőben nem jellemző hogy vér folyik. Kedves vagyok, és az emberek kedvesek velem. Mondjuk egy eladó nem mosolygott maradéktalanul boldogan, miután végigtúrattam vele a raktárat valamiért amit nem vettem meg. De életben hagytam.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 00:31:10

@CatMother: Na, valami ilyet vártam. Elég gyengécske, de több a semminél.

XCat 2011.11.13. 00:32:49

@cicmen: A horkoló nők bájosak. A fingó nők is, bár azok nem léteznek.

cicmen (törölt) 2011.11.13. 00:39:07

@CatMother: A horkoló nők bájosak. A fingó nők is,

Persze! És még elkezd inni és kurvázni és férfi lesz belőle!

XCat 2011.11.13. 00:44:41

@cicmen: Soha. A fél agyunkat nem áldozzuk fel!

Különben meg kurvának lenni trendi. Ezt a pasik állítják. A nők szerint nem mindig annyira.

@atpijkamo: Sajnálom, beköszöntött a válság.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.13. 00:49:37

@CatMother: Ha ilyen pasikkal találkozol, az némiképp magyarázza a fapinaságodat.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 00:51:40

@CatMother: "kurvának lenni trendi. Ezt a pasik állítják."

He? A pubertáson éppen átesett kisfiúk vannak oda a pornóvideós "sztárokért". A kurválkodásban mindkét fél - a szolgáltató és az ügyfél is - szánalom.

XCat 2011.11.13. 00:58:41

@atpijkamo: Szerintem pedig teljesen korrekt dolog, mindaddig, ameddig a szolgáltatásról szól. Ezt adom, ezt kapom, ennyiért, kész.
Engem az a része irritál, amikor ezt olyan kapcsolatban várják el, ahol nincsenek ilyen szépen letisztázva a viszonyok.

De amúgy majdnem lett olyan pasim, aki kizárólag szilikonmellű csajokkal volt hajlandó összejönni. Sajna itt kiestem a jelöltek közül:D Nem volt kisfiú. Ezt leszámítva annyira hülye sem, bár néha a megalomániát túlzásba vitte.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 01:00:32

@CatMother: "Nem volt kisfiú."

Hát ahogy hallom, nem igazán nőtt fel. Nem a testmagasságot értem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 01:05:43

@estrella negra: A gyorstüzelő fiúkák miatt sok nő nem jut el a beteljesülésig. Nem is nagyon ismeri.

XCat 2011.11.13. 01:07:45

@atpijkamo: Drágaságom, megpróbálom világosan elmondani; nem attól leszel férfi, hogy mekkora farkad van, meg nem is attól, hogy mennyire tudsz vele bánni. Ha férfi vagy, tudsz. Ha meg csak ennyit tudsz, az édeskevés.

XCat 2011.11.13. 01:16:20

A holnapimai nap legszebb mondata:

"Az Üzenet készítői nagyon értik azt a világot, ahol a szabadkőműves gyíkemberek titkos praktikái uralják a Földet, és az emberiség egyetlen reménysége a gonosznak hazudott Hitler, aki a Hold sötét oldalán várja teuton kommandósaival, hogy visszavágjon az 51-es körzet alatt székelő világelnyomó szuperkormánynak."

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 01:22:49

@estrella negra: Valahogy így.

És az ember sajnálja a sok pocsékba ment lehetőséget.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 01:24:46

@CatMother: Én ezt nem tudom értelmezni. A szavakat külön-külön értem. Mintha diszlexiás lennék.

XCat 2011.11.13. 01:28:28

@atpijkamo: Várjál, lefordítom; képzeld el a kormány tetszőleges számú és pártállsú tagját, amint angela merkellel, sárközivel és obamával guggolnak egy bazinagy sivatag alatt, és össznépien kakkantanak.

Oldalról meg befigyel a kerényi képeiről ismert kaméleon.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 01:33:04

@CatMother: Nagyon szép szürrealista kép!

(A "sivatag alatt" megalkotásával azért kissé gondban voltam.)

És bővült a szókincsem a "kakkantanak"-kal.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.13. 01:35:09

Ütős ez a cucc. Biztos drága volt...

Mylady 2011.11.13. 09:09:59

@atpijkamo: Kicsit el vagy tévedve. Nézd vissza a bejegyzéseket. Én nem cseszegetek senkit.
Azt, hogy Catmothernek mi baja van velem, nem tudom. De hogy őszinte legyek, nem is érdekel. Mint említettem, az én életem nem körülötte forog.

Vannak emberek, akik minden különösebb ok nélkül undorító stílusban támadják a másikat. Nekem nem szokásom a gyűlölködés, személyeskedés, a másik csesztetése. És hogy megvédjem magam attól, hogy lássam ezeket, letiltottam a kommentjeiket. Lehet ezért utálni engem, meg szidni, egyszerűen nem érdekel. Nem is olvasom :)

venszivar 2011.11.13. 09:29:45

@Mylady: PRÓBA........Úgy vágyok, már csomagra, de még egy hónap.....:D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 13:14:31

@Mylady: Talán régebben alapoztad meg a jó hírnevedet nála?

XCat 2011.11.13. 15:44:55

@atpijkamo: Hazudik.
:)

Bár nekem megfelel az ő a szent, én a mumus felállás.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 16:36:54

@CatMother: Mindegy. Hagyjátok abba, vagy hagyd abba! Nem vicces.

Mi jót/rosszat csinátál ma?

Mylady 2011.11.13. 17:26:44

@atpijkamo: Én? Azt talán tőle kellene megkérdezni, hogy mi baja velem. De borítékolom a választ: fogalma sincs.
Nekem azért van egy tippem: alapvetően semmi baja, csak a mindenki másnál is alkalmazott stratégiát követve anyáz nálam is. Aztán mikor kiderült, hogy nem látom, mert le van tiltva, akkor besértődött, és kicsit nehezen emészti meg, hogy nem vagyok rá kíváncsi.

Egyébként pszichológiából tanultam: ha valakivel problémád van, az abból ered, hogy nem azt a viselkedést kapod tőle, amit elvársz.
Ha ezen változtatni akarsz, akkor háromfélét tehetsz:
1. megpróbálod rávenni, hogy változzon a viselkedése - ezt csinálják itt sokan, amikor azt mondják neki, hogy néha azért viselkedjen emberhez méltón
2. megváltoztatod az elvárásaidat - ez is megfigyelhető itt, azoknál, akik azt mondják, ilyen a stílusa, ezt kell elfogadni
3. megváltoztatod a körülményeket - ezt is sokan követik, akik egyszerűen nem vesznek róla tudomást, nem olvassák, nem reagálnak rá (függetlenül attól, hogy letiltották vagy sem)

Mivel a köztünk lévő semmilyen viszony lehetővé teszi, így én a 3. megoldást választottam. Jobb a lelki békémnek, mint bármelyik másik.
Pl munkahelyen, vezetőként beosztottal, vagy munkatársakkal nem választhatnám ezt.
De szerintem túlbeszéltük a témát. Ennyit nem ér.

XCat 2011.11.13. 17:45:14

@Mylady: Annyira nem érdekellek, hogy egy egész képernyőt írsz rólam? :D Le sem szarlak kicsillag, egyszerűen rosszul esett amikor tahó módon beböfögted, hogy le vagyok némítve, mert a kényespicsa ízlésednek nem felel meg a cizelláltstílusom (ami egyébként tényleg az).
Gondoltam kapsz a pofádra egy kicsit, aztán kvittek vagyunk. És remekül szórakozom, hogy kibukott belőled a valódi éned. Na és persze igazoltad a véleményemet rólad, amit ugyan nem veszel észre, de nem is ez a lényeg.
Ilyenkor folyton átérzem a saját zsenimet, és ha lenne pöcsöm, kiverném. :)

Szerintem fogd be a szád, jobban jársz.

@atpijkamo: Lassan tökélyre fejlesztem a semmittevést. :)

XCat 2011.11.13. 17:46:36

@atpijkamo: Majd ha ő is abbahagyja, akkor én is.
Különben úgy látod, hogy annyi minden történik itt, hogy nem fér el?

Kedvezz nekem egy kicsit, nézzük együtt ahogy égeti magát. Úgy tetszik. :)

XCat 2011.11.13. 17:48:56

@atpijkamo: Apropó, beégés; azt láttad, amikor obama nekiállt buckinghaméknél pohárköszöntőzni az angol himnusz alatt? :)

Dr. Körömlakk ® 2011.11.13. 17:59:57

@cicmen: :D mikre nem jössz rá :) ügyes vagy :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.13. 19:20:27

@atpijkamo: Elképzeltem egy Homár-bulit, ahogy szivarfüstbe burkolózva, néha bele-belekortyolva a borunkba elmélyülten elemezzük a múlt századi cseh(szlovák) filmművészetet.
És, hogy mi az a kezekből/lábakból/ereszdelahajamat kiáltásokból álló tornádóként mozgó kicsiarakásnagyobbatkíván ott a sarokban?
Jah, az a női szakasz...
Gratulálok, lányok.

XCat 2011.11.13. 19:28:18

@estrella negra: A néha szomorúan kiveritek egymásnak (de semmi buzulás alapon, csak hogy a panyol fillművészet is meg legyen említve) részt kihagytad. :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.13. 19:33:42

@CatMother: Szerintem semmi jót nem jelent, hogy mindenről a férfiak nemi szervére asszociálsz.
Én a helyedben szakemberhez fordulnék.
(Nem, nem a műcicikedvelő ismerősödre gondoltam.)

XCat 2011.11.13. 19:39:11

@estrella negra: Túl sok itt a fasz. És nem nemiszerv szinten gondolom, attól lehet.
Különben mire asszociáljak? A pénztárcádra nem lehet (pedig azt jobban szégyellitek:))

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.13. 19:51:56

@CatMother: Kicsit frusztráltnak tűnsz. (Amúgy nincs pénztárcám.)
(Az előző kommentem utolsó mondatát visszavonom. Nem volt helyes beírni, kérlek, ne haragudj érte.)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.13. 19:56:30

@CatMother: A második bekezdést nem értem. Még annyira sem, mint az elsőt.

XCat 2011.11.13. 20:05:18

@estrella negra: Nem haragszom. Viszont vészesen közeledsz ahhoz a ponthoz amikor beszüntetjük a kommunikációt...

Ugyanis itt egyvalaki lehet hisztis, és az én vagyok.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 20:29:37

@CatMother: "Ugyanis itt egyvalaki lehet hisztis, és az én vagyok."

:))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 20:37:44

@estrella negra: "semmi jót nem jelent, hogy mindenről a férfiak nemi szervére asszociálsz."

Az baj? Nem pont a férfiak gondolnak 10 percenként a szexre?

Rochard tesztet mutat az orvos a betegnek.
- Az mi?
- Pina.
- És ez?
- Pina.
- Magának mindenről a pina jut az eszébe?
- Dehogy! Maga mutogat itt állandóan disznó képeket!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 20:41:52

@CatMother: "az angol himnusz alatt"

Az miért lenne baj? Elvégre németek. Szász–Coburg–Gothai.

XCat 2011.11.13. 20:42:53

@atpijkamo: Bazmeg.:DDD

Képernyőt fogsz nekem venni. Ez most már biztos.
:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 20:43:19

@estrella negra: "Elképzeltem egy Homár-bulit"

Esélytelen. Itt pont az a jó, nem kell egymés pofáját bámulnunk.

CID 2011.11.13. 20:56:29

Hogy lefogyott a kövér macska :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.13. 21:27:06

@atpijkamo: Én se vagyok biztos benne, hogy bárki pofáját szeretném bámulni (bár nem állítanám, hogy rossz tapasztalataim vannak e téren), ezért használtam az 'elképzeltem' szót.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.13. 21:30:44

@CatMother: Most vagy tényleg kurvára emlékeztetsz valakire, vagy tényleg minden nő egyforma.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.13. 21:37:37

@CID:
"Ez szimplán hangzik...
Így nincsen hatása.
,Mondhatta volna szebben, kis lovag."

XCat 2011.11.13. 22:11:47

@CID: Anyád picsája.

@estrella negra: A tied is, mit uszítgatod. Szégyelljétek magatokat, tűnés a sarokba mind a ketten.

XCat 2011.11.13. 23:47:59

@atpijkamo: Lassan olyan leszünk, mint egy nagy, boldog család itt a homáron. Én az anya, te az apa, esztikénk a hülyegyerek, a cid meg a kutya.

És csak a miénk lesz a homár.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 23:50:39

@CatMother: :)))

Hát ahogy az aktivitást látom, sajnos pillanatnyilag miénk a homár.

XCat 2011.11.13. 23:53:46

@atpijkamo:
Bevonuláskor;
Emberek, ez a laktanya mindannyiunké!
Adjuk el!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.13. 23:55:26

@CatMother: :))

Hét valahogy így volt rendszerváltáskor az egészország. Persze a "mindannyiunkat" eléggé szelektíven értelmezték.

XCat 2011.11.14. 01:00:26

@atpijkamo: :(

Sick tranzit Flórián Bundy.

XCat 2011.11.14. 01:35:45

@atpijkamo: A flórián téri flórián.
A többit értetted?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.11.14. 01:49:36

@CatMother: Hát hogy a flórián-téri Al Bundy beteg, hogyha utaznia kell.

XCat 2011.11.14. 02:00:58

@atpijkamo: Nagyon jól látod. :)

CID 2011.11.14. 05:28:47

@CatMother: Ha ez így lenne, már régen felkötöttem volna magamat a pórázra. Már a gondolattól is depis lettem:-)

Prof. azsiráf.PhD. 2011.11.14. 09:29:05

na látom jól elvoltatok itt a sötétben.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.14. 10:56:28

Hát ez nem sok.
Akkor danolok.
Vane gykéktóa fá kalat.
Habelete szemle hűtia lááábamat.
Szájbergyere kkééérjé lbocsááá natot.
Hogyne mmutato mmega kacsámato tt!

Prof. azsiráf.PhD. 2011.11.14. 11:21:09

♪♫♫♫♪♪♪♫ ♪♫♫♫♪♪♪♫ ♪♫♫♫♪♪♪♫ ♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫♪♫♫♫♪♪♪♫

Szarazkoro 2011.11.14. 11:31:27

@Mylady: te is fiam Brútusz? :)))

Szarazkoro 2011.11.14. 11:37:11

BTW miért nincs új poszt?????

2011.11.14. 11:38:18

ez már a hétvégi ?

nemjogasz 2011.11.14. 12:11:16

Elve milyen már, hogy beázásindikátort tesznek bele, csak hogy legyen rá indok, hogy nem javítják? Appletől semmit, túlárazott vacak mind, sznobokra szabva...

CID 2011.11.14. 12:13:18

@estrella negra: Né kotyéljá má bele ! Haggyá udvarolni.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.14. 12:13:47

Megbááán tottál szájbergye rek.
Aztmon tadazéle tgyorsanlep ereg.
Ezértso hanemné zelhááá tra.
Ésne misolyanma gashegya Mááátra.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.14. 12:33:12

@CID: Neked is a mocskosszájú, excentrikus fapinák jönnek be?

Prof. azsiráf.PhD. 2011.11.14. 13:00:15

@Sün‼: nem érkezett meg az alma? a megrendelőlapot elkűtted mán? mer anélkül nem kűdik. ha meg elkűtted, akkor mit mongyak nekik? hogy a Sün kűtte? valami támpont kéne....

pengusz 2011.11.14. 13:05:22

Nekem egyszer a Siemens A40-esem beleesett a WC-be. Kiszárítottam, és ment tovább :D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.14. 13:06:48

Te Sün!! Adj már neki valami tampont, ha annyira kell neki, oszt halaggyunk.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.11.14. 13:12:22

@Sün‼: jameg itt van egy vicc is neked, hátha jól jön:

Két fogpiszkáló megy fel a hegyre. Elhalad mellettük két sün. Erre megszólal az egyik: bakker... ide busszal is lehet menni ?

@estrella negra: esztikém, te csak igyad a kávédat, még alig múlt dél. meg amúgy is: tessék befejezni azt a szép nótát ott fönt, még három strófa hátravan. :D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.11.14. 13:18:17

@akiazsiráfotszereti: Hát kávézás közbe' nemt'ok danolni, mer' kijön a zorromon a lé, az meg olyan zsenáns.
Meg egyéPként is van már új poszt.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.11.14. 13:35:22

@estrella negra: menni fog az, csak arra vigyázz, hogy ne tüsszents közben. mer az mán télleg undorító....

CID 2011.11.14. 22:09:03

@estrella negra: Ja, külön öröm lenne, ha nem lenne nagy a picsája :)
süti beállítások módosítása