Tékozló Homár

A Zepter és a Budapest Bank közösen terrorizálja a nyugdíjast a sosem használt lámpa miatt

2012.02.22. 12:36 | jackyll | 489 komment

VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?

Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám közel a nyolcvanhoz sajnos túl gyakran látogatja a kórházat. Törött csigolyája, évtizedes cukorbetegsége, és gyógyíthatatlanul hályogos szemei mellett hetente háromszor viszik vesedialízis kezelésre. Két éve ősszel a Péterfy Sándor utcai kórház egyik folyosóján egy hölgy állította meg, kezében kérdőívvel. Azt ígérte édesanyámnak, hogy kitöltés esetén ingyenes fényterápiás kezelést kap. Most már tudom, tudjuk, nagy hiba volt, de belement. Néhány nap elteltével megjelent az illető a megbeszélt időpontban és "hozta az ingyenes" kezelést is. Csak később derült ki, hogy ez valójában egy termékbemutató és az a célja, hogy rávegyék a gyanútlan, és kiszolgáltatott beteg embert több százezer forint indokolatlan elköltésére. Ezen az "ingyenes" kezelésen megetették anyámat, hogy a használt fényterápiás lámpa, megszabadítja őt a vesedialízistől, a hályogtól, és a törött csigolyája sem fog fájni többé. A lámpa ára 300.000 Ft, amit havi 10.000 Ft.-os részletekben törleszthet. Belement. Aláírta a papírokat, és fizetett 20.000 Ft-ot előleg gyanánt, melyről egy kézírásos papír keletkezett, és amelyen még az előleg szó sem szerepelt, valamint az sem, milyen célból adta át ezt az összeget.

Idő közben kiderült, hogy a lámpa hatékonyságával alaposan átverték anyámat, mert az ő betegségeit a fényterápia nem gyógyítja, ezért levélben jeleztük a visszalépési szándékunkat. Ezzel párhuzamosan telefonon is jeleztük, hogy elállnánk a megrendeléstől, de a Zepter Hungária közölte, hogy ezt jogszerűen nem tehetjük. És, hogy ne is tehessük, egyik nap este kilenckor megjelentek a lámpával és átadták azt. Bár már nem akarta, de a kialakult helyzet miatt anyám átvette az árut, és aláírta a banki papírokat. Ekkor derült csak ki, hogy korábban banki papírokat írattak alá vele, így került képbe a Budapest Bank. Azt a tényt végig elhallgatták, hogy egy harmadik felet is bevontak az ügyletbe. És elhallgattak még egy nagyon fontos dolgot is, amelyre csak néhány héttel később derült fény. Ár tekintetében végig a 300.000 forintról volt szó és a havi 10.000 forintos törlesztésről. Mikor a Budapest Bank megküldte a befizetéshez szükséges csekkeket, akkor azok összesítéséből derült ki, hogy a kamatos tartozás meghaladja a fél millió forintot. Na ettől elborította a szar az agyamat.

Két hét múlva megjött a Zeptertől a válaszlevél a szerződés felmondására, "mivel idő közben átvettük a terméket, így levelünket tárgytalannak tekintik."

Megkerestem egy büntetőjogász ügyvéd ismerősömet és megbíztam az üggyel. Édesanyám pedig írt egy meghatalmazást, hogy az ügyvéd eljárhat a nevében. A még használatlan lámpát visszacsomagoltam a dobozába és a tartozékokkal együtt postán vissza küldtem a Zepter Hungáriának, az ügyvéd pedig a csekkeket még esedékesség előtt a banknak a szükséges egyéb papírokkal.

Ezek után jött a kalamajka. A bank a mai napig nem fogadja el az édesanyám által kiállított ügyvédi meghatalmazást, így az ügyvéddel nem hajlandó kommunikálni. A Zepter továbbá nem hajlandó kiadni a visszavételt igazoló "visszáru nyilatkozatot", - amely alapján a bank semmisnek tekintené a hitelszerződést - csupán egy levelet küldtek, hogy megkapták, és visszavették a lámpát de a talpán valamilyen repedést találtak.

Felajánlottuk a Zepternek, hogy az előlegre adott 20.000 forintból vonják le a szerintük 13.000 körüli kárösszeget és vessünk véget az ügynek, de erre nem voltak hajlandóak.

Azóta folyamatosan jönnek a fizetési felszólítások, jelenleg az EOS Faktor próbál kiszedni édesanyámból 400.000 forintot.

Úgy vélem, hogy a két cég, a Zepter Hungária és a Budapest Bank eme közös átverésüket bűnsegédletben követték el, hisz egymásnak asszisztáltak a jóhiszemű ügyfél átverésében. Gyanítom, hogy nem ez az első közös "rablásuk", mivel nagy gyakorlattal kerülik egymás között a kommunikációt az üggyel kapcsolatban.

A lámpa hivatalosan és beismerten a Zepternél van több, mint két éve, de nem hajlandók kiadni visszáru nyilatkozatot az átvételről.

Több ponton is hibázott az édesanyám, ezt nem tagadjuk. Hiszékeny volt és nem eléggé óvatos. Azt hitte, hogy neki akarnak segíteni.

Ez nem más, mint tudatos átverés, megkopasztás. És ezek után még sajnálnom kéne a bankokat az utóbbi hónapok kormányintézkedései miatt? Frászt, hulljon a férgese.

vlm2012

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr Gregory House 2012.02.22. 12:41:02

Hétvégi? Nagyon hosszú.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 12:43:04

"az ő betegségeit a fényterápia nem gyógyítja"

Semmilyen betegséget nem gyógyít. Oké?

XCat 2012.02.22. 12:45:09

Legközelebb zepteréken keresztül fogok hitelt felvenni. Egyszer próbáltam, de nem adtak, ilyen alapon, hogy nem ott lakok, ahol az állandó lakcímem van. Mondom ott az ideiglenes. De az nem jó, mert mi van ha eltűnök és nem fizetem vissza. Mondom nem kurvára mindegy, amikor havonta több pénz jön be a számlára, mint a vacak teljes értéke?
Hát az nem úgy megy.

Ha demens lennék, ezekszerint nem lenne gond.

XCat 2012.02.22. 12:46:15

@atpijkamo: Nono, én hallottam már vénasszonyt olyat mondani, hogy ha megválasztják a fideszt, az ő fájós dereka nem fog többé fájni. Bzony.
Sajnos a buszmegállóban mesélte, úgyhogy nem tudom, elmúlt-e neki.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 12:46:23

@atpijkamo: dehogynem, nekem a napfény a depimet igenis gyógyítja:)

XCat 2012.02.22. 12:47:25

@batgirl: Nem gyógyítja, csak ideiglenesen elnyomja. Ne legyél depis. Az jobb.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.02.22. 12:51:00

@batgirl:
nekem a depire egy jó pina szokott használni

@Prof. azsiráf.PhD.:
ááá van az még!mámma vótam dógozni, oszt nem ittam, mert újabban szondáztatnak az építkezésen

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.22. 12:55:18

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: vigyázzál is magadra, mer ha lesel a tetőrül oszt kitöröd a nyakadat, az nagyon nem vóna jó. igyál csak a fődszintön, abbul baj nem lehet.

XCat 2012.02.22. 12:56:08

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: Nemár. Minek? Hogy lejjebb menjen az elhalálozási ráta, oszt az életben maradtak kevesebbet kapjanak, mer nem is veszélyes munka? :D

bukdacsolonyihagecc 2012.02.22. 13:00:41

bazz az ilyeneket kellene elasni, akik igy atbasszak az embereket.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 13:01:10

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: Nekem egészen más, de te ezt úgy sem értenéd.
@PsychoCica (4zsiráf): te nem tudsz az én depimről semmit. akkor jön, amikor akarom, és akkor is megy. a napsütés csak megerősít abban, hogy mennie kell. na.

XCat 2012.02.22. 13:02:39

@batgirl: Jah hogy ez ilyen tenyésztett cucc.. jóvan. A fejfájás is ilyen este? .)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 13:06:33

@PsychoCica (4zsiráf): az nem. az csak hívatlan, és még a nap sem gyógyítja.

XCat 2012.02.22. 13:06:56

@bukdacsolonyihagecc: Vagy a kiccsaládnak kéne annyi eszének lenni, hogy gyámság alá pakoltatja a vénnyét, ha egyszer tudja, hogy hülye. Nem volt, akkor fizessen.

Ha már nem volt, akkor annyi lehetett volna, hogy személyesen viszi vissza a lámpát, és szétveri a fején annak, aki nem adja ki a visszárut. Most gyakorlatilag vettek valamit 300 ezerért, amit ki fognak fizetni, de gyakorlatilag új állapotban vissza is adták.

Úgy látom én, hogy itt nem csak a néni hülye.

XCat 2012.02.22. 13:09:15

"Ez nem más, mint tudatos átverés, megkopasztás. "

Az. De jól csinálják, elismerésem.

"És ezek után még sajnálnom kéne a bankokat az utóbbi hónapok kormányintézkedései miatt? "

Ennek mi köze a bankhoz? Valami alapszintű ismereteid vannak a világ működéséről, vagy már ott kudarcot vallottál?

"Frászt, hulljon a férgese."
Jó, hulljál.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.02.22. 13:10:19

@Prof. azsiráf.PhD.:
@PsychoCica (4zsiráf):
maximum rámborul a fal,amit én húztam fel (amire mán vót precedens) szóval a tetőn én nem mászkálok mer kőmíves vagyok nem ács. halálesetrű meg nem tok, egyszer vót egy baleset, a kovács józsi tolta a furikot, oszt az megakatt egy kőben, oszt a furik nyele beleállott Józsi gyomrába.
de mán szerencsére itthon vagyok, iszom a jó hideg kőbányait, meg eszem a kőmíves szendvicset (két szelet kenyér között egy harmadik)

XCat 2012.02.22. 13:10:58

@batgirl: Ennyi erővel felhívhatná gyurcsókot is távgyógyításért, aztán az ezotévét egy kis pénzenergiáért, és a marha családja akkor is itt őrjöngene, hogy rohadjon meg a telefontársaság, mert 300e a számla.
Kábé.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.02.22. 13:15:36

Én ennyi pénzért leveszem az illetőről a rontást!
Plusz örök életet biztosítok neki grátisz!

XCat 2012.02.22. 13:17:42

@Dr. Univ. Mag. Prof. Ctrl+C Ctrl+V Sün‼: Jó, én meg visszarakom rá. Akkor leveheted megint. Megkopasztyuk őket. :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.02.22. 13:20:11

@PsychoCica (4zsiráf):
Megegyeztünk!
Mondjuk az örök életet úgy cirka 10 évig tudom biztosítani.
Utána ismételt kezelés szükséges, ami a mindenkori jegybanki alapkamat + az illető kora %-lékban kifejezve!

XCat 2012.02.22. 13:20:58

@batgirl: Na. El ne roncsad itt a bótot. Tudod mit? majd tendereztetjük. Néni kap ingyen reklámtollat meg egy zacs dianáscukorkát, és boldog leszesz.
A házát természetesen rámíratjuk. Én majd eladom neked. A sün meg lesz a manázsér.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.02.22. 13:21:14

@PsychoCica (4zsiráf):
nem állandóra gondótam, vagy hogy ilyen transzszekszuálist csináljanak belőle, csak hogy egy kis szórakozás idejére kapja meg, a hozzá tartozó férfivel is

XCat 2012.02.22. 13:22:59

@Dr. Univ. Mag. Prof. Ctrl+C Ctrl+V Sün‼: Ezt majd az apróbetűs részbe írjuk, azt úgysem láttya.

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: És a hozzátartozóval együtt is kell majd neki?

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.22. 13:32:51

@batgirl: kiraksz valami csapdát iccaka amibe belerepülnek? :D

XCat 2012.02.22. 13:34:34

@batgirl: És párzás után felfalod őket?
Vagy még közben? Vagy némelyiket megtartod?

XCat 2012.02.22. 13:35:51

@batgirl: Én is így szoktam. De ez titok. Senkinek se mondd el kéhhlek.

XCat 2012.02.22. 13:37:23

@atpijkamo: Tulajdonképpen de, bár gőzöm sincs ez a biotropical izé is csinálja-e. Majdnem biztosan nem, szerintem.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2012.02.22. 13:37:30

- Van egy csodálatos ajánlatom önnek! Egy fényterápiás lámpa, amely kigyógyítja a lumbágóból! Csak most, csak Önnek 300 ezer Forint.
- Uram, felesleges velem próbálkoznia, én is szélhámos vagyok.

(jó, tudom, az eredeti autóval van)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 13:37:49

@PsychoCica (4zsiráf): Mért mondanám, ezt csak pár száz ember olvassa

XCat 2012.02.22. 13:38:51

@batgirl: Nem is párzotok? Mondjuk úgy sem rossz, legalább nem kell ágyneműt mosni....

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.22. 13:39:59

@batgirl: hát az nem valami jó buli akkor. ...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 13:40:06

Az volt már, hogy szcientológus gyökerű hálózati marketingszektán keresztül még levegőt sem veszünk?
(Amúgy nagyon tetszik, hgy a magyar feltaláló polarizált fényt kibocsátó Evolite lámpájából a licenc megvásárlásával Bioptron lett a Zepternél (hogy rohaggyon rájuk az összes büfögős vajling). Valahol Kínában gyártatják, úgy erősítik a svájci francot, és közben az általuk kilóra megvett orvosok és biofizikusok meg qrwára hallgatnak arról, hogy az összes ledes fényforrás polarizált fényt bocsát ki, tehát semmi szükség arra, hogy valaki 300 eFt-ért, + 200 eFt banki kamatért megvegyen egy 30-40 eFt értékű polarizált fényforrást, amikor az pár ezer forintból megvalósítható, asztali- /állólámpába tekerhető formában is.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 13:41:32

@batgirl: @Prof. azsiráf.PhD.:
Na jó, csak komolytalankodom. egyet-kettőt megtartok, mint minden csaj:)

XCat 2012.02.22. 13:41:54

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Te folyton összeesküvéseket keresel. Eleve, miből gondolod, hogy az orvosok tudnak ilyeneket?

amúgy tényleg szcientológusok a cepterék?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 13:43:21

@PsychoCica (4zsiráf): A mai nap szar lenne nélküled itt a homáron.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 13:43:24

@atpijkamo: Bizonyos bőrbetegségeket, felületi fekélyeket állítólag tényleg gyógyít, vagy legalábbis enyhíti a tüneteit, hipnózis nélkül is. Hipnózissal akár pl. combnyaktörést is "gyógyít". Fizetésig.

XCat 2012.02.22. 13:45:23

@atpijkamo: Nyilvánvalóan, de én mindjárt megyek el. Azért marhulok itt pillanatnyilag, mert az istennek se találok egy tiszta zoknit. Legalábbis olyat nem, amiből ne csak félpár lenne.

Hová lesznek a félpáfr zoknik? Ezt fejtse meg nekem valaki.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 13:48:00

@PsychoCica (4zsiráf): Akkor majd óránként újraolvasgatlak, hogy meglegyen a napi röhögcsélés.

Már a régi görögök is ötösével vették a zokni párját, hogy elhalálozás esetén újra pároztathassák azokat.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 13:49:08

@PsychoCica (4zsiráf): Dolgoztam velük. Létezik az az összeg, amiért a többségük bármilyen - bár kiskapukat tartalmazó és kicsit kétértelmű - tudományoskodó, vélhetően bullshit-generátorral előállított szakvéleményt kiállít.

Minden hálózati marketingszekta mögött szcintik állnak, még azok mögött is, amiket nem ők, hanem más (neoprotestáns) felekezetek alapítottak.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.22. 13:49:58

@PsychoCica (4zsiráf): akkó mars takarítani meg rendet rakni. itt homárzik, oszt tiszta zokni mög nincs a házba. skandallum.

XCat 2012.02.22. 13:49:58

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Azért a polkorrektség jegyében tegyük hozzá, hogy ezeket semmi nem nagyon gyógyítja. Aki ilyen kap, az bizony a szó szoros értelmében élve fog széjjelrohadni, miközben szeretve tisztelt és nagyszerűen képzett egészségügyi személyzetünk tétlenül nézi. Néha lekenik valami szarral, hogy a genny ne follyon belőle, oszt kész.

Jah és tegyük hozzá, hogy hosszabb fekvés után kivétel nélkül mindenki megkapja. :)

fidoone 2012.02.22. 13:51:14

@PsychoCica (4zsiráf): A zsiráf kolbászt még nem próbáltam, viszont macskafélével már találkoztam házi disznósajtban (a foga alapján).
Remekül kiosztasz mindenkit itt a neten, de az életed savanyú lehet mint az ecet. Több témában olvastam a hozzászólásaidat és nem értem honnan ered ez a mérhetetlen utálat embertársaid iránt. Miből gondolod, hogy Te jobb vagy bármiben is?

Remélem soha nem kerülsz bajba a stílusod miatt.

XCat 2012.02.22. 13:52:24

@Prof. azsiráf.PhD.: Már rendet raktam. azért nincs. Ha rendet rakok, hetekig nem találok utána semmit.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Szupcsi, ez esetben verjük őket agyon. Szcieneket én is utálom, sok pénzt lenyúltak a köcsögök. Najó, nem olyan sokat, de pár ilyen bioszart lehetne belőle venni.

@atpijkamo: Merők ráértek.

XCat 2012.02.22. 13:53:55

@fidoone: Tévedésben vagy, én többnyire boldog vagyok. Mondjuk olyankor ritkán jövök ide, de ez más kérdés.

Tökvéletlenül nem a te drágajó édesanyádat baszcsizták át a palánkon? :)

XCat 2012.02.22. 13:58:37

@fidoone: "Miből gondolod, hogy Te jobb vagy bármiben is?"

Mert ez így van.
Egyéb kérdés?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 13:59:48

@PsychoCica (4zsiráf): Az orvosokat? Minek, azok most a legjobb exportcikkeink...
Ebben a lámpában akkor van "bio", ha belerepül a szúnyog.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.22. 14:04:34

@fidoone: hát stílusa az van neki az bisztos. de szerinted most jobb belátásra tért a kommented után és soha többet nem mond olyan h mindenki kapja be ?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 14:06:34

@PsychoCica (4zsiráf): Nagymamám több mint 10 évig volt cukros és ágyban fekvő beteg (reuma, trombózis, agyvérzések, inkontinencia stb.). Csak az emésztése volt rendben, de az nagyon. (160 centi volt és 130 kiló)
Egyetlen fekély vagy felfekvés nem alakult ki rajta. Ami meg azelőtt nőtt a lábszárán, hogy hozzánk került, azt valami bodrogkeresztúri spéci tufa-őrleménnyel igenis sikerült (2-3 év alatt) begyógyítani.

Hogy eközben édesanyám mit dolgozott, az más kérdés...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 14:07:49

@atpijkamo: Az nem jó, az nem poláros fényt ad. No de hogyha tükörrel vetíted magadra...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 14:09:03

@fidoone: Hát, slamasztikába könnyebben eshet amiatt, mint teherbe...

XCat 2012.02.22. 14:09:05

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Nem, a szcienéket.
Export; régi tendencia, hogy itt mindenből csak a selejtje marad. De ahogy fejlődik szépen az egész arra amerre kell, majd megyen az is. Aztán majd elkezdődik a visszatoloncolás is.

Különben én nem támogatom a röghözkötést, egyszerűen csak fizetőssé tenném az orvosképzést. Az egészet. A második évtől, mert ugye elképzelhető, hogy van valami nagyon tehetséges, de ehhez szegény pulya is.
Aki tényleg odavaló, azoknak lenne nekik állami ösztöndíj amiből ki tudják fizetni a képzést is, osztcsókolom.

Mondjuk ezzel az egész röhgözkötősdivel az a baj, hogy vagy piacgazdaság van, vagy állami minden. Az, hogy az állam hülyeségeket dönt el, de oldd meg piacgazdasági keretek között, az ugye nem. Ha itthon marad a pulya, de elmegy gyógyszerügynöknek, az mivel jobb? Adózni úgyis mindegy hol adózik, egy szemetes is keres annyit, mint egy kezdő orvos.

XCat 2012.02.22. 14:11:23

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Én imádom az ilyen beszólásokat. Az illető mindig önmagáról mesél, csak ő nem veszi észre. ;)

Ez a tufaizét, ezt orvos írta fel anyukádnak?

XCat 2012.02.22. 14:13:24

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Szerintem meg aranyos vagyok, és vicces, és lényeglátó. És különben is, zseniális.

XCat 2012.02.22. 14:18:26

@PsychoCica (4zsiráf): Különben is mindegy mit dönt el az állam, mert 4 év múlva úgyis teljesen más lesz.
Az egész cirkusz kiváltható annyival, hogy aki orvos akar lenni, elmegy 2 év múlva egyetemre, de nem, inkább pánikoljunk meg sírjunk és őrjöngjünk, és érezzük magunkat nyomorultul.
Attól magyar a magyar.

fidoone 2012.02.22. 14:18:38

@PsychoCica (4zsiráf): Mi van cicus, ideges lettél?

Édesanyám emlegetése csak az én felvetéseimet igazolja. Bizony Te a söpredékhez tartozol

XCat 2012.02.22. 14:20:24

@fidoone: Ez a hozzászólásod meg azt igazolja, hogy képtelen vagy értelmezni egy közepesen egyszerű mondatot.

Innen nekünk kettőnknek, azt hiszem, nincs miről beszélgetnünk. :)

paráznabillegető 2012.02.22. 14:21:06

impotencia ellen is jó!
rávilágítottak a lámpával a farkamra, az meg felállt!
hoppá!
no nem azonnal, de nem sokat kellett várni.

XCat 2012.02.22. 14:23:35

@A félelmetes népszavazás: De ráérsz te is, baszdmeg.
Nincs egy tiszta zoknid? (párban)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 14:23:36

@PsychoCica (4zsiráf): Nagymamámnak, de mindegy. Nem felírta, javasolta, akkor a Herbáriában és talán gyógyszertárakban is lehetett kapni, a neve nem jut eszembe. Volt sterilizált (kihevített) változata is, az kellett a fekélyre, meg sima is, az a tornacipőbe, gumicsizmába.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.02.22. 14:23:54

Sokkal olcsôbb, ha az Ezo tv-be telefonálnak be. A hatása pedig azonos!

XCat 2012.02.22. 14:26:02

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Jah igen, bocs.

Hát nagy szerencsétek volt, hogy olyan orvossal akadtatok össze, aki nem csak a hagyományos vegyszarkészletben gondolkodott.

@Prof. azsiráf.PhD.: Hétfőn, ha nagy szerencsénk lesz.

anyahajókabinajtóhajtogató 2012.02.22. 14:31:04

Atomot a bankra meg a zepterre. Végeztem velük, ennyit tehetek.

a legkisebb ugrifüles 2012.02.22. 14:32:31

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hát ezzel mélységesen egyetértek, az összes MLM, árubemutatós, sciengeci, áltudományos férget felhoz kellene állítani.

Van egy orvos a tágabb családomban, aki áttért természetgyógyásznak, mert az egyetemen bukdácsolt biokémiából és minden más természettudományos tárgyból és még szakvizsga után sem értette a természettudományos hátterét az orvoslásnak. Ezért pí vizet, deutériumszegény vizet, kézrátétet, bioptron lámpát és más butaságokat ajánlgatott a betegeinek. Most meg orvosi diplomával természetgyógyászkodik. Ettől hiteles a betegek szemében, de szakmailag sajnos nulla. De legalább marha jól keres.

Találkoztam már olyan sebészorvossal is, aki a kikövetelt hálapénz mellé még eladott a betegének aki az osztályán feküdt mindenféle aloe vera termékeket is, mivel benne volt egy ilyen MLM-ben és neki esett le a pénz még onnan is. Annyira tukmálta, meg lökte a rossz kamu szöveget, az öregasszony meg nem merte visszautasítani.

Ismerek olyan általános iskolai tanítót, aki a szülői értekezletet alakította át egy laza fordulattal MLM-es agymosássá és árubemutatóvá. A szülők persze kénytelenek voltak hallgatni, nehogy pont az ő gyerekükre kezdjen el pikkelni, rászállni.

Aki a munkahelyén ilyeneket csinál, azt élve nyúznám meg.

Dolby kapitány 2012.02.22. 14:34:01

Mindnek vágnám el a torkát, amelyik hiszékeny embereket csap be! Azt gyógyítsa majd a k.rva lámpájával!

XCat 2012.02.22. 14:35:19

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Úgyvan! Miért, mikor nem mondtam igazat?

@A félelmetes népszavazás: Jó, akkor adj egy pár zoknit. Kéket, ha lehet.

@a legkisebb ugrifüles: Ez régi trükk, én is ismerek olyan orvosokat, akik mindaddig őstahók a beteggel, amíg meg nem veszel valami szart, ami után ők jutalékot kapnak. Nem kell őket sajnálgatni.

Anomalocaris (törölt) 2012.02.22. 14:36:26

Micsoda gyilkos indulatok szabadultak el

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.22. 14:36:37

most posztolta ki valami überinteligencsos "barát " ezt a fészbukkomra:

"Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-egy gyökér, de annak jól odavágsz az ásóval."

eszt csak azér' írom ide, hogy néha engemet is sajnáljatok.

@PsychoCica (4zsiráf): menjél zokni nélkül b+. nincs hideg :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 14:36:42

@Prof. azsiráf.PhD.: Ahhoz tuggyukmizni kell, de nekem most nincs hozzá kedvem.

@PsychoCica (4zsiráf): Megvan: "Zeodry-85
Ásványi bázisú sebhintõpor fejlesztés alatt. 100 g" www.geoproduct.hu/kepek/termekkatalogus.pdf

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.22. 14:39:00

most posztolta ki valami überinteligencsos "barát " ezt a fészbukkomra:

"Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-egy gyökér, de annak jól odavágsz az ásóval."

eszt csak azér' írom ide, hogy néha engemet is sajnáljatok.

@PsychoCica (4zsiráf): menjél zokni nélkül b+. nincs hideg :)

Trackback 2012.02.22. 14:39:02

"A lámpa ára 300.000 Ft, amit havi 10.000 Ft.-os részletekben törleszthet. Belement. Aláírta a papírokat, és fizetett 20.000 Ft-ot előleg gyanánt"

"egyik nap este kilenckor megjelentek a lámpával és átadták azt. Bár már nem akarta, de a kialakult helyzet miatt anyám átvette az árut, és aláírta a banki papírokat."

A kurva anyját a Zepternek, meg minden, de ezek után most mégis ki mire számít?

XCat 2012.02.22. 14:39:19

@a legkisebb ugrifüles: De egyébként haragudni sem kell rájuk. Gondolj úgy az egészre, mint szánalmas, nyomorult férgekre, akik ezt a formáját választották a koldulásnak. Ha akarsz adsz, ha nem, elzavarod.

Akinek meg kell az illúzió, hogy a 'Doktorúr' rámosolygott, az fizesse meg.

Anomalocaris (törölt) 2012.02.22. 14:39:52

@PsychoCica (4zsiráf): Csak fekete van. Mint úgy általában mindennemű ruhából.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 14:41:41

Édesanyád nagyszerű üzletember. De még nem milliomos. Így csodálkozom, hogy még nincs tagjaink között: hurramilliomosleszek.co.nr - aki kimarad, az lemarad!

isti77 2012.02.22. 14:42:32

Egy apróságot nem értek: ha ki sem próbáltátok azt a lámpát, honnan tudjátok, hogy nem használ(t volna) a betegségére? Hogy derült ki, hogy biztos nem lesz jó?

XCat 2012.02.22. 14:43:11

@Prof. azsiráf.PhD.: Minden mindegy, csak takarodjak már a picsába, mi? :D
Hát jó. Hüpp. :DDD

Vigyázz a népre.

@Trackback: Miért a Zepternek a kurva anyját? Az ebből él, nyilvánvaló, hogy mindent megtesz azért, hogy meglegyen a biznic. Erőszakkal nem fogják meg a kezedet, hogy de aláírod, vagy letöröm.

Ha nem tud nemet mondni, tényleg tőlük, az eladótól várod, hogy lebeszéljék róla? Meglett, felnőtt, beszámítható (állítólag) ember a nőni, aki el tudja dönteni, mit csinál.

fidoone 2012.02.22. 14:43:28

@PsychoCica (4zsiráf): Valóban nincs. Én beszéltem, te csak nyávogtál.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 14:44:24

@Trackback: Ha a bank és a Zepter is az ügyfélért van, akkor az a legkevesebb, hogy segítenek a megoldásban és nem egymásra mutogatnak. Még valamennyi ügyviteli költség felszámolása is belefért volna.

XCat 2012.02.22. 14:45:14

@fidoone: Te még mindig itt vagy?:D Tedd már helyre magad, nyomorult.
(a helyed valami olyan részen van, ahol én nem látlak.) Na indíts.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 14:45:31

@a legkisebb ugrifüles:

Te biztosan irigy vagy azokra, akik tesznek a jövőjükért és kezükbe vették sorsukat. Ne magadból indulj, aki félmunkaidőben, minimálbéren betanított polctörlő vagy a Teszkóban. Góplutónium, aki kimarad - lemarad!

Trackback 2012.02.22. 14:46:30

@vlm_:
A bank és a Zepter nem az ügyfélért van, hanem az ügyfél pénzéért!
:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 14:46:55

@PsychoCica (4zsiráf): Attól elég kevés hagyományosabb van, amit még a tokaji Kopasz-hegy vagy valamelyik tesója köpött ki hamuként, és pár millió év alatt összeállt... Vegytiszta biofizika, biokémia, élettan és mikrobiológia az egész hatásmechanizmusa.

fidoone 2012.02.22. 14:47:10

@PsychoCica (4zsiráf): Itt vagyok, hogy bosszantsalak te kis nyomoronc.

XCat 2012.02.22. 14:48:53

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Imádsz kötekedni, mi? De csakazértis szeretlek. :D

fidoone 2012.02.22. 14:49:51

Amúgy a nagyszüleim is vettek ilyen lámpát és nekik használt a reumatikus fájdalmaik csillapításában. Én nem hiszek benne ezért ki sem próbáltam. Olyan humbuknak tartom mint a homeopátiát.

XCat 2012.02.22. 14:50:09

@batgirl: És gatyát sem, hogy mindenki a világszép seggemben gyönyörködhessen, tudom... :)

stf! 2012.02.22. 14:51:14

Én azt a lámpát nem adtam volna vissza,
inkább beledugtam volna a seggébe valamelyiknek, és torok felől bekapcsoltam volna...Hú de erős vagyok!

Bonbonier 2012.02.22. 14:51:39

Kérdem én, hogy kórház miért nem zavarja el a jó büdös pics*ba a kérdőívező zepterest? takarodjon ki a hóba-fagyba,aztán majd nem lesz ilyen kedve lehúzni szerencsétlen időseket.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 14:51:55

@isti77:
A leírásában benne van, hogy kerülni kell a fény szembe jutását, ergo semmilyen hályogot nem gyógyíthat.
Ha beindítaná a nem üzemelő vesét, akkor ezt alkalmaznák milliós vesedialízis kezelések helyett, és sajnos a törött csigolyát sem gyógyítja.
A leírása szerint leginkább bőrbetegségek gyógyítására való.
Az a baj, hogy az idős beteg embert könnyű becsapni, bármit megadnának egy kis könnyebbségért.

XCat 2012.02.22. 14:52:31

@Bonbonier: Miért, miért.. mert jattol. Mit gondoltál, miért?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 14:53:34

@PsychoCica (4zsiráf): "nem veszel valami szart, ami után ők jutalékot kapnak"
Ja, én meg olyat, aki az országból elsőként utazott el "Kohn Ferenc Iára" Hawaiira a gyógyszergyár pénzén, mert ő írta fel a legtöbbet abból a tiniknek is ajánlott fogamzásgátlóból, amit talán már ki is vontak a forgalomból a mellékhatásai miatt...
@dr. birca max: Ajánlották már neked, hogy szívjál gázt?

XCat 2012.02.22. 14:53:46

@vlm_: Bezzeg az euthanáziát nem lehet legalizálni, mert az erkölcstelen. Ez nem.
Baromok.

Mice42 2012.02.22. 14:54:12

[1] "Két éve ősszel a Péterfy Sándor utcai kórház egyik folyosóján egy hölgy állította meg, kezében kérdőívvel."

Megengedett egy kórházban Zepter-es kérdőívvel ügynökösködni?
A következő fokozat az lesz, hogy a sárkányfű-árusok is ellepik a folyosókat...

[2] "Ezen az "ingyenes" kezelésen megetették anyámat, hogy a használt fényterápiás lámpa, megszabadítja őt a vesedialízistől, a hályogtól, és a törött csigolyája sem fog fájni többé."
Azért ahhoz kell egy személyiség, hogy egy közel 80 éves beteg embernek ezt képes legyen szemrebbenés nélkül elmondani...

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 14:55:11

@Bonbonier: Ráadásul nem is a bejáratnál, hanem fent az osztályon flangálnak az ügynökök, gyanítom a kórház (vagy a nővérek) is kap némi zsetont.

miller draft 2012.02.22. 14:55:38

Én szelíden jeleztem a telefonba az anyukámékat állandóan hívogató köcsögöknek, hogy a legközelebbi hívásnál megbeszélünk egy személyes találkozót, és a megadott időpontban én fogom várni őket a ház előtt, ahol néhány barátságos szó után a torkukig nyomom a biotron lámpát.....a seggükön keresztül! Mit ad az Isten....azóta nem keresik anyámat, biztos tudják, hogy nem akar már több visszautasíthatatlan ajánlatot :-)

XCat 2012.02.22. 14:56:28

@Mice42: Ki tudja, mit mondott. Hogy a vénasszony így adta vissza, az egy dolog. Gondolj bele, ott van a család vörös fejjel és lincshangulatban, hogya vén hülye már megint mit csinált, az meg halálra van ijedve mint egy gyerek, hogy most mi lesz.
És elkezdi mentegetni magát.

varmegye 2012.02.22. 14:58:29

Nálam az a poén, hogy 1x volt egy ilyen állás interjú, amiben csak személyesen derült, hogy a Zepter, meg, hogy teljesítménybéres, pedig telefonba, nem azt mondták. Mikor oda mentem, gondoltam kitöltöm a jelentkezésit, de ennyi volt, ere nagyjából fél év múlva jött egy levél, hogy az általam kötőt szerződés egy ügyféllel nem álja meg a helyét, ez esetben nekem kell megfizetnem a lámpát. Elégé leeset az állam, mivel egy napot nem dolgoztam nekik, meg volt írva, hogy én elméletben kivel írtam szerződést, Név meg utca szerepelt, ezért gondoltam felkerestem az illetőt, Mondanom se kell, nem írt alá semmit az illető (végén kiderült) poén az, hogy még az én aláírásomat is hamisították! Mikor bementem a Zepterhez, egy jegyzőkönyvet irtunk, amiben végül még ők is elismerték, hogy itt valaki hamisított, én kértem is, hogy adják írásba, hogy velem szemben nincs elvárásuk, mivel aláírás hamisított valaki két esetben is! Meg kaptam írásban!

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.02.22. 14:58:59

@dr. birca max:
világosíccsál mán föl, hogy miért van az, hogy egy olyan üzlet, amelyik milliomossá teszi az embereket, mi a gombás vérvörösre vert faszért nem tud befektetni egy kis pénzt, hogy megbízzon egy normális szakembert, aki szépen megprogramozza az oldalt, anélkül, hogy tele legyen kibaszott nagy hibákkal!
meg mutass mán egy embert aki valóban meggazdagodott abból, hogy ilyen mlm szart csinál

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.02.22. 14:59:37

Plágiummal vádolta meg egy olasz rapper Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőt, akit a politikai mellett zenei ambíciók is fűtenek.

A már több zenei albumot is jegyző Berlusconi korábban azt nyilatkozta, hogy pártjának a héten bemutatott, Popolo della libertá című himnuszát három és fél óra alatt írta. Egy milanói rapper, J-Ax azonban felfedezte, hogy a dal egyik sora gyanús hasonlóságot mutat a 2002-es albumán szereplő Gente che spera című számával.

A rapper dühösen helyezte kilátásba kedden twitteres oldalán, hogy jogi lépéseket tesz a politikus ellen. "Holnap feljelentem Berlusconit. Jó éjszakát. K... hihetetlen" - fogalmazott a zenész a Daily Telegraph című brit lap tudósítása szerint.

A novemberben szexbotránya és a gazdasági válság miatt lemondott kormányfő ellen adócsalás, vesztegetés, hivatallal való visszaélés és kiskorú prostituálttal folytatott viszony miatt több bírósági eljárás folyik.
Snitt Pál el kéne menni a fenébe!!!

Állítsuk meg a ......... 2012.02.22. 15:00:41

Ezek a Zepterék még mindig élnek?

Olyan tisztára, mint a Fundamenta lakástakarék.
Azok is először az öreg közös képviselőt heccelték fel, majd késő este egy kikent-kifent, műkörmös pitsával támadták a lakókat a ház felújítási hitele miatt.

XCat 2012.02.22. 15:00:50

Valaki mondja már meg nekem, hogy miért törvényszerű, hogy a vénasszony a szegény elesett kihasznált átvert angyalka? Szerintem meg úgy volt vele, hogy nekem már úgyis befellegzett, a kis mocskoknak meg legalább kevesebb marad.

Büszke_troll 2012.02.22. 15:01:11

A szabadsághoz hozzátartozik, hogy jogod van hülyének lenni és ezt másoknak joguk van ezt kihasználni.

Az állam a felnőtteket felnőttnek tartja, és nem szól bele csak a kirívóan nagy csalásokba. Sokszor még azokba se.

Így lehet forgalmazni tíz-hússzoros áron dolgokat vagy 0 értékkel bíró "termékeket" is.

A legnagyobb hiba, hogy átvette azt a szart, most már nehéz mit tenni...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:01:32

@Bonbonier: Pl.:
1. Mert demokrácia van, és mozgásszabadság (már látogatási idő sincs). Különben is ki ellenőrizze?
2 Mert eleve ott dolgozik, legjobb esetben másik műszakban, rosszabbikban abban, csak nem a dolgát végzi.
3. Mert vagy a főorvos vagy a gazdasági igazgató "faszát tisztelhetjük az elvtársnőben".
4. Mert az ápolási igazgató főnővér legmelegebb barátnője.
5. Mert valamelyik nagykutya kölyke.
6. Mert vagy tuggyukmi vagy norvég, és feljelentené a kórházat mindenhol, hogy üldözik a származása miatt.
Stb.

pengusz 2012.02.22. 15:01:43

Annakidején a pívizesnél megkérdeztem, miért pívíz a neve? Hát mert korlátlan mennyiségben bocsájt ki magából pí-mezonokat és az nagyon egészséges. Akit érdekel a téma utánnanézhet, nekem az atomfizika tanszéken egyből azt mondták, hogy vigyek be nekik vagy 10 litert, mert pí-mezont eddig csak részecskegyorsítókban állítottak elő, természetes körülmények között ki sem lép az atommagból :)

SarahConnor 2012.02.22. 15:02:03

"egyik nap este kilenckor megjelentek a lámpával és átadták azt. Bár már nem akarta, de a kialakult helyzet miatt anyám átvette az árut, és aláírta a banki papírokat."

Ha előzőleg már elálltatok volna a vásárlásról, akkor alap lett volna semmit nem aláírni, és anyukát is beizzítani, hogy akármivel biztatják, egy tollvonást se! Persze pontosan ismerem a gerillataktikát, amire sokan képtelenek nemet mondani, nyilván itt is ez történt.

Nemcsak a taktika, hanem még az este kilenc órai időpont miatt is olyat kaptak volna tőlem, hogy nem teszik zsebre. Bár lehet, hogy egyéni szoc probléma, de aki hozzám este kilenckor (vagy még később) becsönget, halál fia. Kivéve a pizzafutárt :)

tede 2012.02.22. 15:04:45

A benne levő alkatrészek alapján nagyjából érhet 20-30 ezer forintot, persze a szupertitkos beállítás és kalibrálás megdobja az összeget.
Anyámat a kicsibe ugrasztották bele, 240 ezer forintot fizetett összesen 4 év alatt.
Ezek az MLM cuccok döbbenetesen drágák és nem csoda, hogy minden trükkös módszert megragadnak, hogy eladjanak.
Azért ha úgy tennék fel a kérdést, hogy kell egy lámpa 240 ezer forintért, akkor legtöbben leszédülnének a székről döbbenetükben. A havi 6 ezer forint viszont nem tűnik soknak, pedig ha összeadjuk, akkor méregdrága cucc ez.
Vaterán meg szórják féláron meg harmadáron, akik megvették de nem tudják semmire használni.
Ha valaki venni akar, akkor a tanácsom, hogy nézzen használtakat, töredékáron megkapja.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:04:45

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: "meg mutass mán egy embert aki valóban meggazdagodott abból, hogy ilyen mlm szart csinál"
Ron Hubbard.

XCat 2012.02.22. 15:04:53

@pengusz: A pí víz jó cucc pedig, ha rendeset iszol, és nem valami hamisított szart. Tiszta és finom, a bolti vizek a nyomába sem érnek.

Hogy miért pí, azt nem tudom, egyszer kínáltak meg vele "hiteles" helyen. Aztán vettem egyszer máshol, az nem olyan volt. Azóta nem használom.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 15:05:00

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl:

Egyetértek veled. Szerencsére mindez minket nem érint: a mi honlapunk tökéletes, hibamentes, s nálunk mindenki milllliomos lesz. Góóóplutóniummm!

XCat 2012.02.22. 15:06:15

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Azért Ron írt le jó dolgokat. Hogy az örökösei elkúrták, az másik téma. De ott sem véletlenül fizeti ki azokat a pénzeket a tanfolyamokért, amiket.

Oké, hogy zsarolják is őket, de az elején még nincs mivel zsarolni.

Bélabácsi 2012.02.22. 15:07:08

Zepteres lámpa 400 ezerér'......

Azt hittem, máma már sosem dob fel semmi, de ez a szuper produckió......

samcro 2012.02.22. 15:07:14

Azért az is megér egy misét, hogy ha az ember kölcsönt akar felvenni, alig akarnak neki adni, de egy 80 éves néninek meg simán adnak 4 évre hitelt erre a szarra. És ha meghal, mi van? Ráterhelik a családra?

Sajnos rokonságomban volt nekem is ilyen, igaz, ő önszántából vette meg, de még orvosi szakvéleményre, hogy pszichiátria betegsében szenved, arra sem lehetett semmit alkudozni ezzel a szemét bandával. Amúgy ezeket a lámpákat gyógyászati boltban kb. 50.000-ért árulják, a zepter meg 300.000 (meg ugye a hitel). Ilyet lehet? Persze, tudom, mindenki annyit kér, amennyit akar...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:07:24

@pengusz: A pí-víz tényleg szuper, a volt szomszédasszonyom is csak azt itta és csak abból főzött - amíg le nem kellett műteni az egyik mellét, merthogy elrákosodott. Utána áttért a deutérium/trícium-szegényített vízre...

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.02.22. 15:09:24

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
jóvan, de ő egy "egyház" megalapítója. oszt ugye ha a vallásokról beszélünk, akkor hamar tuggyukkik-ezés lesz itten. oszt ammeg kinek hijjányzik egy ilyen neofasiszta-újliberális ódalon?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:11:27

@PsychoCica (4zsiráf): Közönséges szűrt víz, nem olyan szar, mint a fordított ozmózissal előállított ipari ioncserélt minőségű kvázi-desztillált víz, és attól függ a minősége, hogy mennyi ment át a szűrőn, és mennyi idő alatt. Egy idő után elbiofilmesedik a szűrő és a termékben feldúsulnak az általában(!) nem kórokozó baktériumok, azokon meg a utána a kórokozók is. Persze egy egységsugarú plázapicsának az is kész haszon, mert legalább fosik tőle és fogy egy kicsit...

XCat 2012.02.22. 15:12:05

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: LOL

Szerintem elkezdhetnénk kormányt alapítani, és két év múlva indulni a választásokon. Akárhogy nézzük, jó esélyünk lenne.
Kitalátor Bácsi lehetne eü miniszter, a Zsiráf meg szociális.

Bélabácsi 2012.02.22. 15:12:13

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: én meg azt hallottam, hogy a pí-víz azér pí, mert a '70-es években még csak 3,14 Ft-ba került belőle egy liter...............

soseleszekelső 2012.02.22. 15:12:38

Jó lenne tudni, hogy mikor történt meg az elállás (és ez bizonyítható). Ha törvényes határidőn belül, akkor sima ügy.

XCat 2012.02.22. 15:13:47

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Szűrőt cserélni szokás, nem? Neked szerintem ismerkedned kéne plázapicsákkal. Némelyik egész okos. :P

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:15:26

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: Nekem, mert attól új poszt szokik nyőni...

@PsychoCica (4zsiráf): Mi az hogy! Még meg is gyógyulhat tőle, elvégre ilyen "szegényített" vízben nemhogy homár, de még garnéla sincs soha.

@Fenimore: " aki hozzám este kilenckor (vagy még később) becsönget, halál fia."
Légy erős! Maga a halál is lehet az. Bármikor...

Bélabácsi 2012.02.22. 15:15:40

@Fenimore: nálad a pont.

Este kilenc órakor megjelenő zepterügynökökre rá köll ereszteni a kutyát denagyondurván, oszt szevasz, majd egyből gyors is lesz az a lámpa, és (kutya függvényében) nemsokára törött vagy kettéharapott is.

Oszt lehet budapestbankolni, meg jódozni a harapásnyomokat, estekilenckor, leginkább, mindenképp.

XCat 2012.02.22. 15:15:58

@soseleszekelső: és mivel bizonyítják, hogy ők elálltak? Zepterék helyében találnék egy levelet a csomagban, amiben a repedés miatt javítást kérnek. Tehát ők azért küldték vissza, mert javítást kérnek. ;)

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.02.22. 15:16:31

@PsychoCica (4zsiráf):
jóvan, én benne vagyok!
mivel én vidéki vagyok, hát a vidékfejlesztési minisztérium ponjó lenne nekem. bevezetném a melósok között az ingyé sört. ha másnak kell ez a hely, akkor szívesen lennék az új Smittpál. de nem kőtöznék fel a várba! lófaszt! a Sándor-palota mását felhúznám itt a kertbe

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:17:10

@PsychoCica (4zsiráf): Sajnos az extraprofit iránti vágy miatt az összes ilyen szarlégyártó a lehető legtovább halogatja a szűrőcserét.

Bobby Newmark 2012.02.22. 15:17:11

A poszthoz:
A fényterápia SEMMILYEN betegséget nem gyógyít, nettó átbaszás az egész.

A szürkehályog műthető, a zöldhályog meg marihuánafogyasztással kezelhető.

XCat 2012.02.22. 15:18:13

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Drágám, rákos attól leszel, hogy úgy gondolkodsz meg érzel, hogy rákos legyél. Mellrák speciel azért alakul ki, mert nem érzed magad nőnek, és mert valszeg a környezeted is úgy viselkedik veled, hogy ez így is maradjon, ezt meg nem bírod feldolgozni. Jó embiszokás szerint ez persze megmarad tudatalatt. Még jobb szerint elszaladunk egy mészároshoz, és levágatjuk a rákos részt, mert az mindent megold.

Az embik baromok.

aha, persze 2012.02.22. 15:18:18

@jackyll: Az itt csetelő barmok hozzászólásait nem kellene törölni? Talán nem 180 haszontalan, hanem 20 hasznos hozzászólás lenne csak.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:18:21

@Bélabácsi: Francokat!
Hazaviszik, ő előveszi a csodalámpát, rávilágít, és begyógyul. Még a másik lámpa is.

soseleszekelső 2012.02.22. 15:20:19

@PsychoCica (4zsiráf):
Az jó, mert ha két éve nem történt meg a javítás, akkor simán elállhatnak az ügylettől.
Végre lenne lehetősége a fogyvédelemnek, hogy szénné büntesse ezt a tolvaj bandát!
:)

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 15:20:35

@samcro: A dolog szempontjából nem volt jelentősége, de köttettek vele biztosítást havi plusz 1500-ért (azt hiszem), ha idő előtt meghalna, akkor ne keljen a családnak fizetnie.

XCat 2012.02.22. 15:21:04

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Naigen, ez annyira nem meglepő.

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: Megdumáltuk. :D
Hogy én mi leszek, azt még nem tudom... de majd kitalálok magamnak valami testhezállót.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:22:00

@PsychoCica (4zsiráf): Én tényleg nem érzem magam nőnek. Baj?
Az ilyen monomániás Ezot Erikákon keresnek amúgy a legjobban a hiszékenység vámszedői...

@aha, persze: Nem a szádat, a szarevés után inkább?

Bobby Newmark 2012.02.22. 15:22:16

@PsychoCica (4zsiráf): Főleg az olyanok, akik képesek ilyen faszságokat leírni, meg szeretik Ron Hubbardot.

chipshop (törölt) 2012.02.22. 15:22:19

@miller draft: Ezt en is "eljatszottam"par hete amikor meglatogatogattam a 86 eves makk egeszseges Nagyimat.Ot mindig elhivjak valami kreten termek bemutatora es MINDIG vesz valamit.Legutobb egy 80 ezer forintos magneses takarot LOL ami vicces,es telleg de ez ugye arrol szol,h lehuzzak az idoseket.Mindig mondom nagyinak h NE vegyen semmit,de akkor a valasz az,h adnak ingyen ebedet,es hulyen erezne magat h nem venne semmit.Szoval cseng a telefon,xy-t keresi a Nagyit,mondom kurvara ne merjen megegyszer idetelefonalni es akor hozongtem egy kicsit a szemet rendszerukrol.Kb.2 eve egy nagy kancigany becsenget a Nagyihoz(mindez Budapesten,csaladi haz),kimegyek en a ferjemmel(hatalmas mazli h epp ott voltunk),es akkor mondja a pasi,h a haz elado mert o ugy hallotta.Ekkor meglatja a 2 meter magas,kigyurt ex-ferjemet,aki nagyon finoman elmagyarazta,h a haz ove es tobbet a kozelebe se merjen jonni.A cigany a mondat vegen elrohant:)))Nem akarok belegondolni,h mi lett volna ha nem vagyunk eppen ott...Nagyon sajnalom a posztert,az ilyesmit komolyan buntetni kene.

XCat 2012.02.22. 15:22:25

@soseleszekelső: Hmmm... elküldték, csak elkeveredett a postán?.. :D

Manyecska 2012.02.22. 15:22:42

@Bonbonier: képzeld, amikor szültem beengedték a kórterembe! azokat akik egy hét múlva csöngettek, hogy csinálnának fényképet a babáról, nagyon olcsón stb.. valami xar ajándékcsomagot kaptunk../ /baromállatok elhittük, de mit vársz egy nappal szülés után:)/..stb..:(((..utána fél napig sírtam kínomban..:)))

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 15:23:57

@PsychoCica (4zsiráf): Volt levél is, de azt az ügyvéd küldte. Azért kellett postán feladni, mert ha személyesen viszem ilyen indokkal, nem veszik át.

Diopapa_sok 2012.02.22. 15:24:19

@pengusz: A pi vízből napi 3.14-15 kortyot kell meginni, ezt mindenki tudhassa' :D

XCat 2012.02.22. 15:24:29

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: És, mellrákos lettél? :D Ne félj, az ezoterikákat máglyára külgyük mind.

Megvan, én leszek a Boszorkányüldözési Miniszer.

m.o.p. 2012.02.22. 15:25:48

Kolléganőm édesanyját is a napokban húzta bele a jóba a Zepter. Egy nappal később visszamondták a szerződést, megtették a rendőrségi feljelentést és megy az egész pakk a fogyasztóvédelemnek is. Egyszer én is szívesen elmennék egy ilyen "klubba" elmagyarázni az "értékesítőnek" hogy mit tesz.

soseleszekelső 2012.02.22. 15:27:54

@vlm_:
De mikor?
Ha az áru átvétele után 8 munkanapon belül, akkor nyaljanak sót.
De gondolom, ezt az ügyvéd is tudja.
Ha később, akkor az nehezebb dió.

Petyat 2012.02.22. 15:28:09

Nem egy bankkal van baj, hanem mindegyikkel. A Zepter és egyéb MLM cégek híre pedig tudjuk milyen.. Sajnálom a nénit, de ez van, aki hagyja magát átverni, az át is verik és mivel aláírt egy csomó papírt mostmár késő. Jogilag nekik lesz igazuk, a bíróság leszarja, hogy etikus-e szivatni a vevőt, az ő döntése volt.

XCat 2012.02.22. 15:28:19

@vlm_: Értem... ravasz, nagyon ravasz. Hát ezzel befürdötetek, asszem. De szerintem még mindig személyesen odamenni a legjobb, és cikuszt csinálni. Alkalmasint vinni pár izmos keletiblokkos havert is, nyomatékosító tényezőnek.

@Bobby Newmark: Te már megint itt vagy, öcsi? :) Mondtam már neked, hogy taakrodj őrizni a kis ojjektumodat, és ne az észt oszd, mert neked sincs elég.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 15:28:45

@Bobby Newmark: Azóta műtötték a szemét, most már sötét folt helyet világos foltot lát. Bár az is fényterápia volt, lézeres...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:29:21

@PsychoCica (4zsiráf): " ott sem véletlenül fizeti ki azokat a pénzeket a tanfolyamokért"
Persze, hogy nem. Az emberi mohóságra építenek.

A nyilvános autodafét meg semmi nem tiltja.

király vagyok 2012.02.22. 15:29:23

dolgozatok csirák mindegyik ugat itten faszomat asz cica is pofázik reggeltü geci dolgozatok parasztok kell a pénz

XCat 2012.02.22. 15:30:07

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: Lelkiegészség fejlesztési tárca? Az jó szerintem. Úgy hangzik, mintha valami lenne.

pounderstibbons 2012.02.22. 15:30:23

A dolognak nem feltétlenül büntetőjogásszal mennék neki, de szerintem sok szempontból alappal vitatható Zepterék eljárása.
Bank az kicsit más tészta, de a meghatalmazást nem értem miért ne fogadnák el.

Amennyiben tényleg a fogyasztó megtévesztésével akasztották rá a terméket, és ezt igazolni tudjátok (valamiféle reklámanyag van tőlük ami megtévesztő?), reményeim szerint előbb-utóbb bele fognak menni a dologba.
Tékozló Homár, Fogyasztóvédelem, GVH megpendítése után pláne. Jah, a homár már megvolt.
Ha néhányszázan elolvassák ezt a bejegyzést és nem látnak valamiféle megnyugtató lezárást a cég részéről, szerintem már ők lesznek minuszban a veletek való szívózással.
A fejleményekről azért még legyen majd cikk.

A bioptron lámpa (lánykori nevén: evo-lite), és új mutációja a Senso-lite gyógyászati hasznossága a puszta napfényhez, de akár egy elemlámpához vagy a semmihez képest is, kb. alulról üti a vitatható szintet, nagyjából tetszőleges betegségre.

szkeptikus.blog.hu/2010/03/12/szkeptikus_klub_gyogyit_e_a_polarizalt_feny
szkeptikus.blog.hu/2011/12/14/szkeptikus_klub_a_polarizalt_feny_biologiai_hatasai

Külön kiemelném, az általatok okozott "kár" tekintetében, hogy az eredeti feltaláló saját közlése szerint a bioptron lámpa előállítási költsége kb. 5000 Ft (ebben a videóban megvan a végefelé valahol ) . Bár ha igazolják, hogy megsérült az aranyfüstbevonatú védőhuzat, akkor igazuk is lehet. :)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.02.22. 15:30:40

Aki bedől ennek a polarizált fényes humbugnak, annak gratulálok! Veszek egy polárszűrőt a fotósboltban és elé teszek egy 100 W-os izzót (na jó, 15W-os fénycsövet). Ugyanott vagyok, csak töredék áron!

Én egyszer beleolvastam a leírásába és bődületes hülyeségek voltak benne. Gimnazista fizikából megbukna, aki írta... :(

XCat 2012.02.22. 15:31:34

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Ejj, vannak ott jó cuccok, hidd el nekem. :) Mondjuk lehetne csiszolni, de hát... clearnek lenni meglehetősen lófasz kategória még mindig, szal nem kell sokat várni tőlük.

aha, persze 2012.02.22. 15:32:44

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Inkább anyukád sírját, mert nem tanított meg téged a jómodorra.

XCat 2012.02.22. 15:33:35

@pounderstibbons: Próbálj meg napfény nélkül élni egy hónapig. Utána beszélj hülyeségeket.

Én már próbáltam. Fáj.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 15:36:10

@soseleszekelső: Sajnos később. :(

Mikor a csekkek vissza lettek küldve - még a törlesztés megkezdése előtt - fel lett mondva a szerződés, és a Zepter végül is hivatalosan átvette a terméket, csak nem a bank által elvárt formában.

XCat 2012.02.22. 15:37:18

Ámberek. Állítólag van egy olyan topic (holnap) hogy van aki már lenyomta a zeptert, rányomok, erre Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...
Most mi a fasz van, valaki véletlenül kirakta a holnapit?

Aki látta, segíllyen.

a legkisebb ugrifüles 2012.02.22. 15:37:31

@PsychoCica (4zsiráf): sciengeci a láthatáron

Ron Hubbard és követői
mentsen meg a jó sorsom tőlük
sajnos a postaládában minden nap találok egy dianetikai humbugról szóló kis röplapot, valaki nagyon szorgalmasan tolja a propagandát

én a szomszédban lakó korpás hajú, izzadságszagú pasasra gyanakszom, nem tudom, hogy ő ezen hogy keres pénzt, de kinézem belőle, hogy lelkesedésből csinálja

XCat 2012.02.22. 15:39:02

@a legkisebb ugrifüles: Szerintem te elég csóró vagy ahhoz, hogy még véletlenül se köthess ki közöttük... úgyhogy a megmentés gyakorlatilag már összejött. :)

Sokorai_Atala 2012.02.22. 15:39:11

Egyszer voltam valami arckezelőgép (fiatalítós) meg kenőcs eladós előadáson, és mondta előadó, hogy aki keresztbetett lábbal vagy karral ül, az nem tudja befogadni az elmondottakat, sőt az elutasító is egyben. Én duplán csavartam a karjaimat meg a lábaimat, került is, mint a leprást a pasi. De a sötét tekintetemnől is kiolvashatott valamit. (egy barátnő kérte, hogy menjek és megsajnáltam - kár volt)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:39:32

@aha, persze: Ki a faszom kezdett itt barmozni, seggfej köcsögöcském? "Zacskóba szarjál és azt szopogassad!" - mindaddig, amíg meg nem érted a Nagyok évődését, te kis netpiszok.

Bobby Newmark 2012.02.22. 15:41:28

@PsychoCica (4zsiráf): Szerintem össze tetszik keverni valakivel, néni.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 15:41:31

@pounderstibbons: Csak azért a büntetőjogász, mert őt ismerem.

Sajnos reklámanyag nincs. A lámpának csak a talpa sérült, legalábbis a visszavételi jegyzőkönyvben ez áll.

Gondolhatod, mennyire őrjöngtem, mikor megtudtam, de hát az édesanyám és az a dolgom, hogy megtegyek mindent az ügyben.

aha, persze 2012.02.22. 15:41:57

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: TE kezdted, te csicska:
"Nem a szádat, a szarevés után inkább?"

Állítsuk meg a ......... 2012.02.22. 15:42:17

pszichopicsából már egy kicsit sok volt, így nehezen szűrhető ki a normális hozzászólás

XCat 2012.02.22. 15:42:39

@Bobby Newmark: Szerintem meg nem. :) Na adjál szépen pachit. :)

pandacsökiboborján 2012.02.22. 15:42:49

mi kerül 300.000 forintba egy LÁMPÁN?
ennyi pénzből nagyteljesítményű ipari lézert lehet venni.

Bobby Newmark 2012.02.22. 15:44:28

@PsychoCica (4zsiráf): Nem közösködöm látens szcientológusokkal.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 15:45:05

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Facé kell a növendéktrollokat etetni!

50 IQ alatti hozzászóláshoz nem szólunk hozzá. Értem?

XCat 2012.02.22. 15:45:25

@Salemi boszorkány: Kusslegyen, vagy máglyára küldelek. :)

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 15:45:49

@pandacsökiboborján: A lámpa műanyag része kb. 5000 forintot ér, bene ha jól emlékszem egy mezei halogén izzó tanyázott úgy 3000 Ft, meg a sárga kerek szűrő. Sajnos ez csak utólag derült ki.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 15:46:31

@atpijkamo: Parancs, értettem!
Kérek engedélyt csöndben maradni!

XCat 2012.02.22. 15:46:43

@atpijkamo: Miért, 51-hez már igen?

XCat 2012.02.22. 15:47:53

@Salemi boszorkány: Egyáltalán nem. Sőt, ha ez annyira megvisel, hogy emiatt felkötöd magadat, az sem.
Csak jól csomózd meg. És a nyakadnál kell (hhátha szőke vagy).

Roy 2012.02.22. 15:48:29

A Zepter egy szemét cég.
Tőlük soha semmit.

egy maréknyi dollár 2012.02.22. 15:48:48

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.(lánykori nevén Fogyasztóvédelmi Felügyelőség)
Internetes ill. csomagküldő szolgálaton keresztül létrejött vásárlás esetén az áru á t v é t e l é t ő l számított 8 munkanapon belül mindenféle indoklás nélkül jogunk van elállni a szerződéstől.Az árut 30 napon belül vissza kell küldve vissza kell kapni a teljes vételárat.Itt nem történt kézpénzes kifizetés.A posztoló édesanyja valamiféle "banki papírokat" aláírt, de kinek folyósította a bank a kölcsönt?A Zepternél van a készülék,a bank kifizette nekik a lámpa árát, amit most a posztoló édesanyján kívánnak bevasalni.Jól értettem?

XCat 2012.02.22. 15:49:33

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Dugd meg inkább a boszit. Legalább addig is teli lesz a szája, és nem jártatja.

Ha nagyon rusnya, majd a fejére húzunk egy organikusan lebomló tescószacskót.

Állítsuk meg a ......... 2012.02.22. 15:49:44

@PsychoCica (4zsiráf):
fogd már be a pofádat plázatehén, menj vásárolni az uradnak

pounderstibbons 2012.02.22. 15:50:15

@PsychoCica (4zsiráf):

"Próbálj meg napfény nélkül élni egy hónapig. Utána beszélj hülyeségeket.

Én már próbáltam. Fáj."

Ha azt írom, hogy egy 200C-s homeopatikus oldatot nem lehet megkülönböztetni a tiszta víztől, akkor majd megkérdezed, hogy kibírom e egy hónapig víz nélkül?

300.000-ért értelemszerűen nem vennék olyan lámpát amit egy ablakkal, erkéllyel, szélsőséges esetben egy zseblámpával pótolhatok.

soseleszekelső 2012.02.22. 15:50:36

@vlm_:
Gondolom azért, mert ha 8 napon belül elállsz, akkor a hitelszerződés is semmis.
Nyilván hülye lenne a Zepter 8 nap után kiállítani egy olyan papírt, amit csak 8 napon belül kötelessége.
Ő megkapja így a banktól a pénzét és tudja jól, hogy onnan Te a banknak tartozol. És még kevesebben mennek szembe egy bankkal, mint ahányan a Zepterrel szembe mennének.

gonosz1hal 2012.02.22. 15:51:25

ismerősöm idős nagynénjét ugyanilyen módszerrel palizták be (termékbemutató, rádumálás, aláírás), és fenyegették telefonon mindennel, amikor pár óra múlva rájött, hogy neki mégsem kell szuperporszívó félmillióért.

azt tanácsoltam neki, hogy semmilyen körülmények között ne vegye át a terméket, pláne ne írjon alá semmit, leszámítva a rendeléstől való elállást és az előleget visszakérő levelet.

mivel nem vette át, hamar lepattantak. persze, az előleget elrakták.

XCat 2012.02.22. 15:52:33

@Salemi boszorkány: Tudod itt nem úgy van, mint nálatok falun... vásárol ő magának. :)

@pounderstibbons: Nem, akkor nem.

XCat 2012.02.22. 15:53:35

@Salemi boszorkány: Szerinem rövidítsük ezt le, mert nem érek rá véégigjátszani, meg nem is nagyon érdekel;
dögölj meg, hülye kurva.

:)

XCat 2012.02.22. 15:54:54

@atpijkamo: Pedig többnyire csak szánalmas.

pounderstibbons 2012.02.22. 15:55:05

@PsychoCica (4zsiráf):

Akkor remélem belátod, hogy ha a 300.000 ficcses lámpára azt mondom, hogy maximum annyit ér, mint egy erősebb zseblámpa(ára 500 Ft), vagy némi napozás (ingyen), akkor a te korábbi kommented nem igazán értelmes.

XCat 2012.02.22. 15:56:30

@pounderstibbons: He?

Itt egyeseknek egészen furcsa szövegértelmezési nehézségeik vannak....

waze 2012.02.22. 15:58:11

sztem küldjön az ügyvéd erre a 2 évre használati díjról számlát majd adja be az adósságvégrehajtóhoz..kiváncsi lennék mit sütnének ki..:-D

Bobby Newmark 2012.02.22. 15:58:41

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Oké, tehát ez a mondatom hiánybetegségi tünet. Vagy kérdezed hogy az-e. Vagy valami.

És ezt megint hogy a faszomba értsem?

Nehéz lenne egy-két összefüggő magyar mondatban is leírni, amit közölni szeretnél velem? Minden próbálkozásom ellenére a gondolatolvasás sajnos még nem megy elég nagy hatékonysággal.

pandacsökiboborján 2012.02.22. 15:59:03

én még csak annyit tennék hozzá,hogy egy olyan országban,ahol telefont meg tv-t hitelre vesznek az emberek,mert képtelenek picit is számolni és gondolkodni,ne csodálkozzon senki,hogy ha a szart cukormázba csomagolva aranyáron adják,hitelre kamattal....mert mindig lesz rá vevő.

XCat 2012.02.22. 16:01:14

@pandacsökiboborján: Egy 200 ezres cuccra 20 ezer a hitel kamata egy évre. Viszont azonnal megkapod, nem kell rá spórolgatni. Szerintem nem drága, ha utánaszámolsz sem.

petkep 2012.02.22. 16:02:54

A Zepter az anyukámat egy víztisztítóval húzta le. Borzalmas a víz íze, visszaadni meg nem lehet ezt sem. 470.000 volt kedvezménnyel, miközben minden paraméterében jobb víztisztítót is lehet kapni a töredékéért:
viztisztitos.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1174091
-ezek után még ők fenyegetőztek, ha megpróbál elállni anyukám az üzlettől.

pounderstibbons 2012.02.22. 16:03:31

@PsychoCica (4zsiráf):

Ha az egyesek alatt magadat érted, akkor természetesen igazad van.

XCat 2012.02.22. 16:05:11

@petkep: Az csak nálunk van úgy, hogy 150 ezer forintos árú BÁRMI felett megkérdezzük a szűk családot hogy kell-e ez nekünk, vagy valaki nem tud-e olcsóbban jobbat?...

@pounderstibbons: Speciel most rád gondoltam, de sajnos nem vagy egyedül.

Skodakék Fábia 2012.02.22. 16:05:51

@PsychoCica (4zsiráf): ez érdekes kérdés. Ha valakinek nincs 200ezre akkor miért veszi meg 220-ért? És miért a drágát? Ja mert akkor ezzel lehet menőzni?
Aztán ha kirúgják a munkahelyéről meg majd panaszkodik hogy nem tudja kifizetni.
Ha meg ki tudja fizetni akkor minek fizet rá kamatot? Saját magát szopatja?

pandacsökiboborján 2012.02.22. 16:05:52

@PsychoCica (4zsiráf): 10% kamat nem drága? én inkább spórolok rá 1-2 hét hónapig és nem kell évekig törleszteni. Persze a magyarok így gondolkodnak,mint te,amiből kiválóan megélnek az ilyen szar cégek és bankok,mint a Zepter meg BB.
És 20évente összejön egy kis államcsőd is hozzá...

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.02.22. 16:08:26

Az volt már, ha a poszttoló sűrűbben látogatná az anyját, ez nem fordult volna elő?
Barátnőm is ilyen "balek" tipus volt
Elmagyaráztam ezeknek a lehuzásoknak a lényegét és csak akkor irhat alá bármit ha én elolvasom
Eljár ilyen baromságokra persze, de idáig még nem palizták be, pedig hozta a papirokat hogy milyen jó ajánlatokat kapott

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:10:18

@Bobby Newmark: Nem neked van hiánytüneted. Legalábbis akkor nem neked volt.
Gyakoroljál! Fog menni a gondolatolvasás.
"@PsychoCica (4zsiráf): Főleg az olyanok, akik képesek ilyen faszságokat leírni, meg szeretik Ron Hubbardot."
A nyúlott nyakú macskánkra gondoltam, szerintem azért kell neki a szcinti agy- (és alighanem végbél-)mosás, mert valami kézzelfogható hiányzik az életéből. Ezt viszont nem akartam kifejteni ennyire, mert csak kötekedni szeretek vele, de a lelkébe nem minden alkalommal szeretnék belegázolni.
Még megszokná...

Ércsük?

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.02.22. 16:11:22

@petkep:
Te is látogassd sűrűben anyukádat és beszélgess vele
Tán elmondja neked "fiam, micsoda jó ajánlatot kaptam, megyek megvenni"
Ilyenkor kell a mamának elmondani mi van, nem utána sirni

XCat 2012.02.22. 16:11:49

@petrócselly: Mert havi 10 ezre van, és mondjuk azonnal kell. Ha ő menőzni akar, és fizet érte, akkor bárki másnak mi köze hozzá?

"Aztán ha kirúgják a munkahelyéről meg majd panaszkodik hogy nem tudja kifizetni." Ehhez sincs igazán közünk. Ő gondja.

"Ha meg ki tudja fizetni akkor minek fizet rá kamatot? Saját magát szopatja?" Ld. fent.

@pandacsökiboborján: Szerintem nem. Én nem tudok 2 hónap alatt 200 ezret összespórolni, de te ezek szerint szerencsés helyzetben vagy. :)

"És 20évente összejön egy kis államcsőd is hozzá..." Ezt nagyon ügyesen összefűzted! Kár hogy te sem nagyon érted...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:12:28

@PsychoCica (4zsiráf): "Az csak nálunk van úgy, hogy 150 ezer forintos árú BÁRMI felett megkérdezzük a szűk családot hogy kell-e ez nekünk, vagy valaki nem tud-e olcsóbban jobbat?"

Igen. Csak nálatok. Nálunk 4-5 000 Ft ez a határ.

XCat 2012.02.22. 16:13:03

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: LOL. Nyugodj meg bébi, én értettem. Szercsi van.

A bobby, az meg nem a te célközönséged.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:14:15

@PsychoCica (4zsiráf): Azt még megértem, hogy ha valaki negyszerre akar baszni és szűznek maradni, de azt már nem, ha emiatt siránkozik, akár így sikerül, akár úgy. Tanuljon belőle és kussoljon!

Skodakék Fábia 2012.02.22. 16:14:43

@PsychoCica (4zsiráf): azonnal kell? két dolgot tudok amit azonnal kell : sz@rni meg hugyozni....

pandacsökiboborján 2012.02.22. 16:15:05

@PsychoCica (4zsiráf): hát nem szerencsés. Én inkább úgy fogalmaznám,hogy dolgozok... és utána mentem a munkának,nem otthon kesergek...
Amúgy zárszóra csak annyit(ezt általánosságban mondom) MINDENKINEK JOGÁBAN ÁLL HÜLYÉNEK LENNI.
bye

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:17:03

@PsychoCica (4zsiráf): Tudom. Mi fél faszokból is meg-/félreértjük egymást.

(negyszerre => egyszerre)

XCat 2012.02.22. 16:17:52

@petrócselly: Én jártam már úgy, hogy munkaeszköz becsődölt, és olcsóbb volt újat venni, mint javíttatni. :)
Mondjuk hitelt nem kaptam rá. :D

@pandacsökiboborján: " utána mentem a munkának,nem otthon kesergek..." Na látod, ezt nagyon helyesen tetted.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Ezt most mire?

provata 2012.02.22. 16:18:56

egyszer egy volt kolléga felhívott cepterre. hát az egy vicc volt. nem akartam hinni a fulemnek amikor az árakat mondták egy labosert. olyan butasagokat beszélt h nem hinnetek el. ez a labos akkor is főz amikor kikapcsolod a gázt. az első sorban tapsoltak. ügyesek még kell hagyni.

XCat 2012.02.22. 16:20:01

@provata: Egy darabig minden lábos főz utána is. Aztán kihűl.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:20:07

@petrócselly: tüsszenteni, fingani, pislogni, csuklani, köhögni, ásítani, stb.
@pandacsökiboborján: Szülőföldemen, a leg-HHH-bb borsodi kistérségben úgy mondják az ilyenre, hogy "munka után jár". De gondosan ügyel, nehogy utolérje...
(A joggal való visszaélés viszont létező kategória.)

bőrmók 2012.02.22. 16:20:48

@petkep:
Ez nem túl releváns kérdés, de egyáltalán miért van szükség Budapesten víztisztítóra (akár működőre is)? Ez annyira bosszantó :)
Van százezerért napraforgóolaj tisztítóm, érdekel?

CBF 2012.02.22. 16:21:16

@PsychoCica (4zsiráf): " utána mentem a munkának,nem otthon kesergek..." Na látod, ezt nagyon helyesen tetted.

Ezt te is megcsinálhatnád és nem spammelnéd tele az oldalt a hülyeségeiddel...

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.02.22. 16:22:30

Akik itt a Fogyvédelmet és tsait ajánlgatják, látszik hogy nem volt még eredményesen dolguk velük

Elöbb kell észen lenni és nincs gond

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.02.22. 16:22:52

@Bobby Newmark: a fényterápia (mármint orvossal, kórházban, klinikán) igenis használhat néhány bőrbetegség tüneteiben. Amúgy ezek a zepter dolgok szerintem lófaszban sem, de maga a fényterápia létezik :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:25:09

@enpera: Az örök világosság fényeskedése azért még biztosabb...

hunyuan 2012.02.22. 16:25:26

azért érdekes, h. ilyen zepteres lámpát elég sok orvos, korház, terapeuta, sportorvos, gyógytornász-rehabilitációs szakember használ
nyilván ők teljesen hülyék

XCat 2012.02.22. 16:26:02

@CBF: No mi van, no mi van, parasztfelkelés van? :D Necsaholjál, mer előkerül az ostor.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Jajó.

@horex: Csak nem láttak még olyat. Amikor nagyapám beteg volt, nekem is a hospicet ajánlgatták, hogy ők látták a tévében, hogy a beteg embereket oda beveszik.
Amikor megkértem őket, hogy nézzenek már utána mi a franc az, megsértődtek.
Az emberek faszok.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:26:36

@Bobby Newmark: Emmost mi vót? Letüsszentetted a Móni Tort?
Egész seggedre!

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.02.22. 16:29:15

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: sajnos téli időszakban nincs elég napfény, és pl UV fény-t alkalmaznak sokszor, amit napfénnyel nehéz pótolni, nem elég.

Bobby Newmark 2012.02.22. 16:29:46

@enpera: Attól még hogy kórházban is kaphatsz ilyen kezelést, attól még tudományosan teljességgel megalapozatlan, kísérletekkel nem alátámasztott kamu az egész.
Zepteres kurvaannya picsácsó benyomta a kórházakba is, csak hogy reklámozza magát, hogy milyen kurvajófej ő, hogy sokmilliós(fogyasztói árú, előállítása nyilván szarhúgy kategória) értékű adományt adott.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.02.22. 16:30:25

@hunyuan: nem tudom zepterest használnak-e, de rendes UV fényt adó fésűt, lámpát igen, klinikán.

Petyat 2012.02.22. 16:30:57

@pounderstibbons:

:O

Polarizát fény??? Ennyi az egész? Azt hittem más okosság is van benne. Egy fotózásra való 5-10 ezer forintos polárszűrő + tetszőleges lámpa, vagy napfény kombinációjánál többet nem tud? Akkor mi sz@r kerül ezen 300 ezerbe? Az, hogy az emberek nem tudják mi az a polárszűrő és mi az a polarizált fény?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.02.22. 16:31:59

@Bobby Newmark: Nemnemnem. Nem zepteresről van szó, ezek UV fényt adó cuccok, totál más gyártó is.

És nem kamu, rajtam is alkalmaztak ilyet. De te nyilván valami nagytudású bőrgyógyász professzor csodaember vagy, hogy ilyen kurvajól informált vagy.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:32:20

@hunyuan: Nem teljesen. A pénzüknek pl. nem ellenségei, no meg az esetenként a tényleg tartósan gyógyító hipnózishoz is kell valami instrumentum (és ne is beszéljünk a bőrbetegségek elleni hatásáról). Mágnes, inga, fény, szőlőcukor-gyöngyöcske, esetleg simogatás.

Pénzért egyébként - mint már írtam - bármilyen egészségügyi szakvélemény megvásárolható.

MrMojo 2012.02.22. 16:32:54

hová lett az update post az ügyfélről, aki már sikeresen harcolt a Zepterrel??????

saci02 2012.02.22. 16:35:06

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Azt hiszem a LED-es cuccok nem adnak polarizalt fenyt, de azok biztos nem amelyek fluorescens anyagot gerjesztenek (altalaban a feherek). Valoszinuleg lezerdiodara gondoltal, de azok nem olcsok...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:35:57

@enpera: Akár a Zepteres pilács is használhat - csak drágább, vagy ugyanolyan drága, mint a legjobbak. Pedig nem is az.

Bobby Newmark 2012.02.22. 16:37:01

@enpera: Ja az UV az más.

Bőrgyógyász nem vagyok, de kurvatájékozott faszagyerek az igen.

indapass90210 2012.02.22. 16:38:37

@hunyuan: "azért érdekes, h. ilyen zepteres lámpát elég sok orvos, korház, terapeuta, sportorvos, gyógytornász-rehabilitációs szakember használ
nyilván ők teljesen hülyék"

Nyilván nem mindegyikük, de alapvető hiba azt feltételezni, hogy ott kevesebb a hüje, mint bármelyik másik szakmában.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.02.22. 16:38:50

@Bobby Newmark: ezért mondom :)
Te mint fényterápiát említetted, arra mondtam hogy olyan van, UV terápia.

A zeptert fogalmam sincs hogy mi, messziről kerülöm az ilyeneket, mert bár lehet hogy használ, annó nagyon erőszakos terjesztővel találkoztam.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.22. 16:39:52

@saci02: Azok sem drágák (tudtommal a monokróm fényű ledeknek polarizált a fénye, de mindegy teljesen) már, de végül is polarizált "fehér" fényt jobb tükörrel bármiből lehet csinálni. Plyasmit mesélt a feltaláló néni, hogy ezek a sugarak, rezgések mélyebbre hatolnak a bőrbe, a szövetekbe, mint a sima fény, azért gyógyítanak jobban. Jobban, de nem kizárólagosan, lásd napfény, infralámpa, uv-lámpa.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.02.22. 16:40:24

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Fogalmam sincs, én csak klinikai kezeléssel találkoztam, és ott nem zepter volt. De ha a zepternek UV lámpája is van, akkor használhat, persze.

indapass90210 2012.02.22. 16:41:07

@enpera: "@Bobby Newmark: Nemnemnem. Nem zepteresről van szó, ezek UV fényt adó cuccok, totál más gyártó is.

És nem kamu, rajtam is alkalmaztak ilyet. De te nyilván valami nagytudású bőrgyógyász professzor csodaember vagy, hogy ilyen kurvajól informált vagy."

Rajtad lobotómiát is alkalmaztak, és nyilvánvaló, hogy volt hatása! De ettől az még nem biztos, hogy kezelés!

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.02.22. 16:42:18

@Dövan: te meg csak egy kis fikamatyi vagy, az a nyilvánvaló. Mennyé vegyé zeptert 10 év hitelre :)

vuvuvu2 2012.02.22. 16:44:23

A Bioptron lámpát egy magyar biofizikus találta ki, Fenyő Márta, aki a szabadalmat eladta a Bioptronnak. A szabadalmi jog pár éve lejárt, úgy tudom a magyar gyártású lámpa, ami ugyanazt tudja mint a Bioptron, kapható is a Lurdy házban egy kis boltban, kb. a Zepter ár feléért. Utána kell nézni, és semmiképpen sem szabad lámpát venni a Zeptertől.

bőrmók 2012.02.22. 16:47:06

@enpera: UV-fényt ad? Anno az ún. kvarclámpa tudta ezt, fillérekért.

saci02 2012.02.22. 16:52:00

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: igen a polarizalt feny melyebbre tud hatolni, ezert sem teljesen hulyeseg hasznalni...
Viszont a lezerdiodak ugy 100-szor annyiba kerultnek mint a LED-ek. Valoszinuleg olcsobb egy kozonseges eros fenyforras elo polarszurot rakni, ugy gondolom a csodalampak is igy csinaljak.
Hogy ezen mennyi a haszon azt nem nagyon tudom megitelni...

Anomalocaris (törölt) 2012.02.22. 16:52:14

@PsychoCica (4zsiráf): "No mi van, no mi van, parasztfelkelés van? :D"

Címlap :)

Darth_Vader 2012.02.22. 16:59:13

Cukorbetegséget sóval kell gyógyítani, nem lámpával.

CID 2012.02.22. 17:02:40

@PsychoCica (4zsiráf): Megvan, én leszek a Boszorkányüldözési Miniszer.

Lófaszt ! Udvaribolond leszel b+, kék zokniban, meg szandálban, fejeden, egy krumplipürével odaegetett kotlával :)

vlmworld · http://www.vlmworld.com/ 2012.02.22. 17:07:28

@egy maréknyi dollár: Igen, jól értetted. Számunkra csak utólag derült ki, hogy a Zepter ügynökei bankos hitelszerződést írattak alá. Nagyot hibázott édesanyám, meg is kapta érte a magáét.
Abból, amit az ügynökök anyámnak elmondtak, hogy a lámpa 300.000 forintos árát 10.00 forintjával kell törleszteni,azt feltételezte, hogy a Zepterrel lesz szerződésben. További 200.000 forintos kamatról említést sem tettek.

CID 2012.02.22. 17:07:44

@Félkegyelmű: lófaszt, sárga földel, esetleg inzulinnal !

bandigyerek 2012.02.22. 17:08:22

hehh, még a cepterezés hajnalán voltam egy ilyen bemutatón, ott olyasmikkel vakították a parasztokat, hogy nézze csak együtt pároljuk a hagymát meg az almát és nem veszik át egymás aromáját... mondom ki az a hülye önön kívül aki együtt főzi az almát a hagymával? ez egy kicsit megakasztotta a hölgyet. Az meg végképp, hogy mikor arra hegyezte ki a történetet, hogy mennyi gázt lehet megspórolni, hogy a főzési idő vége előtt le lehet kapcsolni a kübli alatt, akkor egy cetlin levezettem neki, ha addig élek mint egy teknős és mindennap kocsonyát főzök, akkor sem termeli ki az árát az az ótvar szar.(90 évekbeli gázár) azt mondta negatívan állok hozzá, de ennek ellenére a sok idióta vette mint a cukrot. Aztán egy időben sokat jártunk ilyen kurva olcsó wellness-hétvégékre, ahol végig kell hallgatni valami barmot aki rád akar sózni valamit, ezeket hihetetlenül élvezem. két éve, Siófokon atom jó szálló, baró wellness, királyi ellátás, 20 ropi/2 fő/három éj, üdülési jogot akartak eladni ott a szállóban. Odaült egy 20 éves bambagyerek hogy ő lesz a mi értékesítőnk, és ez neki az első akciója.Kérdi honnan jöttünk, mondom Miskolc. Az M1.-en? kérdi- na mondom fasza, te egy vattacukrot nem fogsz itt eladni.Ment a videós parasztvakítás, aztán meg az asztalonkénti gyurmázás, én ilyenkor megdolgoztatom őket a semmiért. a csávó kiböki hogy három milla egy hét februárban 30évre, de mennyi felé el lehet azt ám cserélni.. mondom nyilván rióból februárba mindenki ide akar jönni ugye? hebegett cseppet, aztán csak nyomta. Mondom koma, én 20 ezret nem szoktam kiadni úgy hogy nem alszok rá egyet. erre azt mondja: beszélek az igazgató úrral, mert úgy látom ön egy komoly ember. Odamegy egy kis nyikhaj buzigyerekhez, a szarom is különb darab mint ő maga, sutyorognak aztán az igazgató úr lefirkant egy cetlire valamit, odajön szó nélkül odatolja az asztalon, mint a westernfilmekben, itt már alig tudtam megállni röhögés nélkül. Nézem, rá van írva: 1,5 millió. na mondom neki, kiscsikó most basztad el! Egyből kizökkent a magabiztosságból, kikerekedő szemekkel kérdi, miért? mert mondom, ha te el tudod a felét engedni azért hogy ma meglegyen az aláírásommal a jutalékod akkor ennek a cégnek ez nincs többe 3 kilónál, meg a faszommitképzeltek,megadóhatóságmegezmegaz, csináltam a műbalhét, ezek meg ott álltak beszarva, meg habogtak hogy nincs vásárlási kötelezettségem stb. :) egyszer egy másik suttyó gárdával(Tiszaszőlősön ha jól tévedek), meg elmentem odáig hogy mindennek örültem amit mondtak, lelkesedtem mindenre, kértem a szerződést, olvastam vagy egy félórát, ezek meg dörzsölték a kezüket a szemükben pörögtek a dollárjelek, mint Dagobert bácsinak, aztán odalöktem a góré elé a szerződést azzal, hogy írják át az ötös pontot, mert az rám nézve előnytelen, és kimentem a teremből. Szerintem még most is ott állnak.

pengusz 2012.02.22. 17:28:09

@bandigyerek: "hogy írják át az ötös pontot, mert az rám nézve előnytelen, és kimentem a teremből. "
Ez kész :D

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 17:28:14

@bandigyerek: Ha tudtam volna előre a tervéről, biztosan nem hagyom belemenni. Most már persze ő is bánja.
Vagy egy hónapig zaklatta őt minden nap a bank egyik embere telefonon. Kénytelen voltam megváltoztatni a telefonszámot.

CID 2012.02.22. 17:30:02

@bőrmók:
Te nagyon te, az a hullámhossz másik fele. Azt hiszem :)

pengusz 2012.02.22. 17:33:27

@PsychoCica (4zsiráf): Nézd, nekem konkrétan nem a pí vízzel van gondom, csak azzal, amikor egy áltudományos maszlagot böfög vissza, amit a tanfolyamon tanítottak neki. Ha használ árulja, de ne gyártson téves, félrevezető elméleteket.
Ja meg arra sem tudott mit lépni, amikor áradozott, hogy a versenylovaknak pí-vizet adtak, és egyre-másra nyerték a versenyeket, majd amikor megvonták tőlük, kicsit megrogytak. Erre én azt mondtam, hogy ez engem a drogokra emlékeztet. Megcáfolni nem tudta...

Jövőnk a Tét · http://issuu.com/hirlevel/docs/j_v_nk_9.sz_m_v_gleges 2012.02.22. 17:35:53

A kórházakból eü intézetekből ki kellene paterolni mindenféle direktmarketinges ügynököt!

Andi1234 2012.02.22. 17:40:38

@vlm_: A párom nagymamáját pár éve ugyanígy próbálták meg lehúzni a lámpájukkal,de akkor még OTP-s szerződéssel. A poén ott az volt,hogy előtte műtötték a mami szemét és az OTP-s szerződést más írta alá a mama helyett (tudta nélkül)! Volt egy kis harcunk telefonon, majd kijött egy ugri-bugri majom, aki először megpróbálta megdumálni a mamát. Aztán mikor mondtam neki,hogy ezt fejezze be, jött azzal a dumával, hogy miért hagyjuk egyedül a mamát, ha nem beszámítható. Hozzáteszem teljesen rendben van a mami, csak a nő rádumálta, hogy 1 havi próbára ott hagyja és ha nem kell visszaveszik tőle a lámpát. A történet vége az lett, hogy az aláhamisított hitelszerződés másolatát és egy levélkét küldtünk a Zepternek arról, hogy feljelentjük őket többek között okirat hamisítás miatt. Erre az üzletkötő csaj hirtelen vállalta, hogy kifizeti a teljes hitelt. Bementünk közösen a bankba, a csaj kifizette, mami megkapta a hitel lezárásáról a papírt, a nő meg a lámpát és azóta elkerülték szerencsére.

komplikato 2012.02.22. 17:41:45

@pounderstibbons: Azért ez így marhaság. Még sem egy zseblámpa. Én itt nem részletezett okokból ma hallgattam végig előadást a csodalámpáról, nagyjából képben vagyok, hogy ha a most 390.000-es lámpát 50.000-ért odaadnák kezedbe akkor is volna rajtuk haszon és nem izgat a made in switzerland :D
Amúgy tény van jó hatása, mert most a beetetős előadásokat feledve nézd meg hány orvosi vagy kozmetikai cég kínál pénzért ilyen kezelést. De az is tény, hogy amiket elmondanak az előadásokon, hogy mi mindenre jó és mennyire, az nem kicsit fel van nagyítva.

Az eredeti poszt írójának meg mondanám, hogy csodálkozom a BB és Zepter gyenge kommunikációján, mivel egymás melletti két irodaházról van szó, ráadásul a közös menza a BB épületében van ...

A cikk meg azt hiszem végképp eldöntötté tette, hogy akarok e én a Zepter dolgozója lenni, vannak dolgok amiket még pofátlanul sok pénzért SEM tennék meg.

Azmiaz? 2012.02.22. 17:44:23

Pont a mai napon jelent meg egy cikk a Bild-ben a hasonó esetekről ( nem Zepter ).
A lényeg : Németországban a szerződéstől való elállás joga 2 hétig illet meg.
DE : ez az időszak akkor kezdődik el, amikor a cég munkatársa elvégezte az oktatást/betanítást az ügyfél részére.
Ha ez nem történt meg, tulajdonképpen bármikor jogodban áll elállni a szerződéstől.
Utána kellene nézni, vajon nem-e Magyarországon is hasonló a helyzet ?

Jövőnk a Tét · http://issuu.com/hirlevel/docs/j_v_nk_9.sz_m_v_gleges 2012.02.22. 17:46:20

@bandigyerek: Jól csináltad! Igy kell ezekkel! Sokunknak volt ilyen beetetős üdülési jog előadása az általad is irt kisköcsög csávó értékesitővel. Nálunk elkezdett arrogáns lenne anno vagy 10-12 éve a Lurdy házban. Felálltam s közöltem hogy ilyen hangnemet nem tűrök még a barátaimtól sem nemhogy egy értékesitőtől! A teremben tartózkodók fele ezután az affér után távozott.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 17:47:37

@Andi1234: A te eseted is azt mutatja, hogy a Zepternél bevett gyakorlat az ügyeskedés.
Poén az egészben, hogy a Zepter és a Budapest bank irodaháza egymás mellett áll a Váci úton. Igazi bűntársakra találtak egymásban - zsák a foltját.

Mózsi bá (törölt) 2012.02.22. 17:48:33

@egy maréknyi dollár: Nem ez a gáz. A probléma ott van, hogy amint a bank belépett az ügyletbe, a Zepter már ki is lépett, hisz a mama, vagyis a szerződő már a banknak tartozik, mivel aláírta a kölcsönszerződést. A kölcsönszerződéstől pedig nem lehet elállni az említett 8 napon belül.

komplikato 2012.02.22. 17:50:19

@bandigyerek: Ha valaki együtt párol almát és hagymát, akkor meg kifejezetten szeretné ha keveredne az íze, rizottóba pl. tök finom, míg nem kóstoltam én is WTf arcot vágtam témára.

Szerintem besírna egy ilyen előadó, ha ecsetelném neki, hogy az über egészséges párolt cucc nagy részét egy 1800 forintos WOK-ban bármikor prezentálja egy gyakorlott szakács, de ha még sem, akkor lehet kapni ilyen fapados párolót hasonló áron.

Egyébként a légtisztító berendezésük tényleg marha jó, de szvsz 120 ropinál többet nem ér.

SvenH. (törölt) 2012.02.22. 17:50:23

adja mar meg a cimet a kedves anyukanak!

van egy visszautasithatatlan ajanlatom havi 20e -s apanazsra, csak egy kis apro papirt kell alairni :)))

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.02.22. 17:50:56

Az volt már, hogy a Zepternek nőljön be az orra lika?

Mózsi bá (törölt) 2012.02.22. 17:51:37

@vlmworld: Már leírtam az egyik kommentelőnek, de Neked is leírom: a hitelszerződéstől nem lehet elállni, a Zepter pedig kiszállt a "bizniszből". Fogta a pénzt és futott. Itt az ügynököt lehetne elkapni, de nagyon kétes a dolog végeredménye.

NANA22 2012.02.22. 17:53:21

@samcro: Szia! Múlt évben halt meg a párom nagymamája, az otpnél volt zepteres hitele, abban volt halál esetére biztosítás. A páromnak semmit nem kellett fizetnie, szerintem más banknál is így van.

Üdv: Nana

Andi1234 2012.02.22. 17:56:54

@vlm_: Sőt jobbat mondok! Az egyik ismerősöm majdnem elvállalt nemrégiben a Zepternél egy üzletkötői állást. Akkor sétált ki, amikor azt mondták a "betanításon", hogy a nyugdíjasokra kell hajtani,mert őket könnyű rádumálni...
Szép kis világ ez, ahol ilyen üzletpolitikával ennyi évig működhet egy cég...

_ng_ 2012.02.22. 18:02:37

www.fogyasztok.hu/cikk/20090302/70_2004._xii._26._korm._rendelet_az_uzleten_kivul_fogyasztoval_kotott_szerzodesekrol_es_az_uzleten_kivuli_kereskedes_folytatasanak_egyes_felteteleirol

"4. § (1) A fogyasztó nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a szerződéskötés, vagy ha ez későbbi, az áru kézhezvételének napjától gyakorolhatja.

(3) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt postára adja."

Ésatöbbi...

petkep 2012.02.22. 18:02:45

@PsychoCica (4zsiráf): Már nagyon rég külön család anyué és a mienk, a kapcsolat is nagyrészt telefonos, na meg mondjuk havonta eljön, vagy mi megyünk. Egyébként ki is kérné magának, ha beleszólnánk, hogy mire költi a pénzét, mint ahogy én sem engedném, hogy Ő válasszon autót, vagy tv-t nekem. A baj nem is az árral van, hanem az érte kapott ellenértékkel. Pont azért vette, hogy finom egészséges vize legyen, de ez se nem finom, és valószínűleg nem is egészséges.
@horex:
Ebben igazad van, ha nem lenne ilyen rohanós a mai világ! Szívesen látogatnám sűrűbben, de már annak is örülnék, ha a gyerekeimre jutna elég időm!
@bőrmók:
Szükség? Ha így vesszük mosógépre, porszívóra meg a többi háztartási kütyüre sincs szükség! Viszont a budapestiek is kamionszámra veszik az ásványvizet, van aki a drága gleccservizet is. Elméletileg a víztisztítók vagy ásványvíz minőséget (aktívszenes tisztítók), vagy gleccservíz minőséget (fordított ozmózisos víztisztítók) adnak. A Zepteres meg valami gyógyszerízű borzadályt. Nekem a jól működő cucc van, és már minden pohár sima víz is élmény, de az ételek, forró italok meg egyenesen felülmúlhatatlanok. Szóval nem szükséges, de nagyon jó, ha van.

komplikato 2012.02.22. 18:10:31

@_ng_: Nézd, lehet sok minden változott, mióta vizsgáztam kereskedelemből, de a 8 napon belüli elállás, az igazából távértékesítésre van, tehát ha katalógusból vagy webshopból rendelsz. Aztán lehet ez is változott, de pl. webshopnál KIZÁRÓ ok, amennyiben a termék összes létező paramétere és leírása fent van a webshopon és/vagy megtekinthető a márkaboltban. Arra akartam kilyukadni, hogy pont a Zepternél ahol lyukat dumálnak a termékről a hasadba, esetleg kezedbe nyomnak brosúrát, és még fél órát tapiztatják veled a terméket elég nehéz lenne ezt számon kérni, ráadásul ők pont nem webshop.

2012.02.22. 18:14:11

Fel kell őket jelenteni:

BTK 318. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel
kárt okoz, csalást követ el.
(5) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a (szabálysértési értékhatárnál) nagyobb kárt okozó csalást üzletszerűen, hatvanötödik életévét betöltött személlyel szemben követik el.

Démonmac1 2012.02.22. 18:15:02

Igen remélem, hogy ezt a céget is kegyetlenül megcseszik pár százmillióra, a tisztességtelen magatartásért.
Sok éve csinálják ezt. :(((

termékbemutatóknál, meg semmit nem szabad aláírni, és szeméyes adatot kiadni hatalmas felelőtlenség.
Mert ez lesz a vége.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 18:15:14

hála az ég, hoyg itt csak okos és ügyes emberek kommentelnek, büdös szemét ügynökök, még senkit sem tudtak átvágni.
jaj de szupi:))
úgy örülök, hogy ilyen okos kis társasággal gyüttem össze.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 18:15:38

@Mózsi bá:
Hát nem valami biztató.

@NANA22:
Igen, ezzel nekem sincs bajom, ezért nem is írtam a szövegbe.

Szüljenek sünt, közük legyen az első kétszáz gyógyíthatatlan influenzás....

komplikato 2012.02.22. 18:20:22

@Démonmac1: Ha megbüntetnék őket pár száz millióra (gondolom forintra gondoltál), akkor is simán bőven megérné nekik, bár csökkenne az árrés pöttyöt
Amúgy meg több százezer vevőjük volt már, ami kis becslés alapján is azt jelenti, hogy kb. minden harmadik családban van közeli vagy nem túl távoli rokon aki bevásárolt már náluk.

_ng_ 2012.02.22. 18:23:22

@Kompli: Szépen le van írva a rendeletben, hogy kikre vonatkozik.
Lehet, hogy nem ez a legfrissebb változata, de a lényeg benne van, kiindulási pontnak jó.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 18:24:15

@_ng_: Köszi, ez hasznos volt.
Nálunk az a baj, hogy túlléptük a nyolc napot. Már majdnem bele is mentünk a dologba, csak mikor megérkezett a banktól a csekkhalom fél miláról, akkor pöccentünk be, és innen kezdve még ingyen sem kellene.

_ng_ 2012.02.22. 18:27:23

@vlm_: Ebben az esetben ez a rész lehet érdekes:

"3. § (1) Az eladó köteles legkésőbb a szerződés megkötésekor a fogyasztót írásban tájékoztatni a 4. § szerinti jogáról, és annak a személynek a nevéről és címéről, akivel szemben e jogát gyakorolhatja.

(2) Az (1) bekezdés szerinti tájékoztatást keltezéssel kell ellátni. A tájékoztatásnak tartalmaznia kell a szerződés azonosítását lehetővé tévő adatokat.

(3) Ha az eladó az (1) bekezdésben meghatározott kötelezettségének nem tesz eleget, a szerződés semmis."

Démonmac1 2012.02.22. 18:32:46

@Kompli: mondjuk 999 millió Hufot szerintem nehezebben csengetnek ki:)

Kb ugyanolyan átcseszése a szegény tudatlan embereknek, mint az euro consulting volt.

Az összes ismerősnek próbálom az ilyen történeteket szájba rágni, aztán előbb utóbb valakiben úgyis győz a mohóság..:((
Amikor apámat ott találom mobiltelefonnal szerencsétlenkedni, hogy a neten "nyert egy I*.*akármicsodát, mert ő a 99999. nézője az oldalnak... és hívja fel a következő számot a nyereményért...
Na azokat az oldalakat kellene a törzstőkéjük tízsszereséért megbírságolni, és ha nem tud fizetni akkor le kell ülniük.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 18:49:34

@Démonmac1: Itt az volt az első megtévesztés, hogy a kórház folyosóján kezdték az etetést és ez ugyebár sokkal hitelesebb, mintha tévében, vagy telefonon történne az ajánlattevés.

komplikato 2012.02.22. 18:50:36

OFF: Fenntartom, hogy attól mert futárral vagy postán kiküldenek egy terméket attól az bizony még nem táv vásárlás, tehát pont nem él rá a nyolc nap. De a tévedés vagy a hülyeség jogát is fenntartom magam részére. :)
Amúgy pont e miatt nem nyitnék webes boltot, a buta és éretlen emberekkel sima boltban is éppen elég szívás van. Tudod milyen vicces pl. amikor a halál komoly Gipsz Jakab Kft. rendel egy kisteherautónyi FF és színes lézernyomtatót, majd az ügyvezető igazgató közli a kiszállító jómunkás embernek még sem kéri? mennyire vicces amikor a szállítási költség több mint az egészen a haszon? És ilyen emberek szabadlábon céget vezetnek, mert ha egy Pistike garázdálkodik apu bankkártyájával azt még érteném ...
Egyébként hasonlóan a hazai mentalitás okán kivitelezhetetlen törvény még a termék garis probléma esetén való ide-oda céges szállítása. Nyilván hülyén nézne ki, ha a termék haszonkulcsának többszörösét költené rá a cég a gariztatásra, meg igaziból senkit sem szoktak fegyverrel kényszeríteni, hogy ország túl feléről vegyen valaki budapesti boltból terméket. De hát ugye amott meg drágább.

komplikato 2012.02.22. 18:51:40

@vlm_: Akkor jobb ha rákészülsz ezentúl belefuthatsz te is bármelyik plázában a bemutatókba. :D

Gekko 2012.02.22. 19:03:30

@pandacsökiboborján: ez most olyan divatos duma. de az látszik, hogy hülye vagy. 10%-os kamat jó. Nagy részét megeszi az infláció, a többit meg simán kitermeled befektetésből. 9%-ra garantáltan lehet befektetni. Ostoba.

_ng_ 2012.02.22. 19:07:47

@Kompli: A távollévők közti kereskedésről egy ehhez nagyon hasonló, másik rendelet szól.

villamos alóli kacaj 2012.02.22. 19:10:28

Én is voltam egyszer bemutatón.
Nem került semmibe!
Bemutattam egyet ballal és jobbal ütöttem.
Aztán, futottam. A számlát már nem tudták átadni.

stigglinc 2012.02.22. 19:22:30

@vlm_:
Apósommal ia valami hasonló történhetett, de mi már csak a halála után találtuk meg a lámpakészletet és a dokumentumokat.Őt 82 éves korában palizták be vele valahol. Előttünk hallgatott róla szegény, biztosan szégyellte magát, fizette a nyugdíjából a részleteket becsülettel, amíg élt.... Vele (a kora miatt, gondolom), egy hitelfedezeti biztosítást is köttettek, így legalább nekünk nem kellett fizetni a hátralévő több tízezer forintot. Nagyon felháborítónak tartom a Zepter, és már hasonló cégek, erőszakos eljárását, amivel az idős emberek fizikai vagy/és mentális állapotával visszaélve, őket az ilyen vásárlásokba beleerőltetik!
Elég szomorúnak tartom néhány hozzzászólótársam minden empátiát nélkülöző gonosz megjegyzését.
A polarizált fény gyógyhatását nem vonom kétségbe (nem értek hozzá ui.), de abban biztos vagyok, hogy a hatékony használatához szakemberekre van szükség. Legyengült, idős emberek biztosan nem képesek kúraszerűen, kitaróan és szakszerűen alkalmazni.

Mice42 2012.02.22. 19:33:38

@PsychoCica (4zsiráf): Meglehet, hogy úgy volt, ahogy írod, de ténynek azért ne vegyük.
Ha pénzt kellene tennem arra, hogy az elmesélt verzió v. az általad felvetett történt-e meg, akkor az elmeséltre tenném. Ez a 300e vs. félmillió elég objektívnek tűnik és az átverés felé mozdítja nálam a mérleget.

kpityu2 2012.02.22. 19:36:31

Nem igaz, hogy nem lehet lecsukatni ezeket az ingyenélő csalókat. Addig az általunk fizetett hivatalnokok a kisujjukat sem mozdítják, amíg emberhalál nem lesz.

CBF 2012.02.22. 19:38:29

@PsychoCica (4zsiráf): Éccsanya nem sértegetsz azzal, ha parasztnak nevezel, mert én tudom mi az keményen dolgozni a földeken. Ugyanez rólad nem mondható el semmilyen szinten...

Mice42 2012.02.22. 19:39:07

Amit én ex-Budapest Bankosként nem értek az az, hogy a BB ehhez miért adja a nevét? Akkora hasznon nem lehet ezen a Zepteres együttműködésen, hogy a nevét ilyen szinten besározza és ennyire negatív hírverést csináljon maga körül.
Hogy nem hajították még ki a Zepter-t és a vele megállapodó vezetőt a fenébe?
A következő a szervkereskedők finanszírozása lesz?

komplikato 2012.02.22. 19:39:43

@Mice42: Nem feltétlenül, van egy vételi ár, meg egy 5 évre leosztott, valószínűleg jó magas THM-es áruhitel. Ha erre még rátesznek hitelbiztosítást is, amit többiek említettek, simán lehet a 300K-ból 500K.

@_ng_: Arra gondoltam, lehet tévesen, hogy attól nem lesz távollévők közti kereskedés, csak mert volt benne egy termék kiszállítás. Ugyan is a vásárlás és fizetés körülményei szabják meg.

Állítsuk meg a ......... 2012.02.22. 19:39:44

@PsychoCica (4zsiráf):

előre engedlek nyakorján, szaladj a krematóriumba te kriptaszökevény:)

Mózsi bá (törölt) 2012.02.22. 19:50:11

@Mice42: Nem önmagában a Zepteren van ekkora haszon, hanem az összes többi "termékbemutatós" cégen. Kismillió van belőlük és hatalmas pénzek forognak.

Gera 2012.02.22. 19:51:21

Valamikor karácsony előtt arra mentem haza, hogy anyám a kis unokahúgommal a ház előtt egy ismeretlen nővel beszélget. Köszönök, a nő közli, hogy ők csak egy kis ajándékot szeretnének adni. Már itt kezdtem gyanakodni, de mondom jóvan, lássuk. Erre elkezd kipakolni a csomagtartóból vagy 10 nagy doboz különféle konyhai cuccot, hogy ezt a sok mindent mind nekünk hozták, menjünk fel a lakásba és átadják. Na mondom akkor viszlát. Némi sikertelen győzködés után a nő közölte, hogy jó, akkor olyannak adják, aki örül is neki. Mondtam, hogy remek, pont ezt szeretném. Picit morcosnak tűnt, mert már vagy 10 perc negédes ismerkedést belefeccölt anyámba. Kibaszottul rühellem ezeket a férgeket. Félreértés ne essék, nekem önmagában az ügynöki tevékenységgel nincs bajom, mindenki abból él meg, amiből tud, de ne hazudjon bazmeg, mondja meg egyenesen, hogy mit akar, aztán én eldöntöm, hogy érdekel-e.

Gera 2012.02.22. 19:56:10

A bioptron lámpa egyébként a húgomnak jó volt a gyakran előjövő nem túl durva arcüreg gyulladására, de ettől még erősen durva százezreket kérni egy halogénizzóért, egy sárga színszűrőért, egy polárszűrőért, meg egy csinos műanyagházért. Most, hogy már lejárt a védettség, nem gyártja ezt valami kínai 3ezerért? Mert az előállítási költség max 500 Ft.

vlm_ · http://vlmworld.com 2012.02.22. 19:56:39

@Kompli: Már két éve volt és a papírok az ügyvédnél vannak, de ha jól emlékszem az ígért 300.000 forintos ár a havi 10.000 forintjával végül a biztosítással együtt 11.000 forint volt 47 csekken.

NANA22 2012.02.22. 20:00:06

Anyukámat egy nyereményjátéknak álcázott termékbemutatóra csalták el. Megadta az adatait és később hívták hogy nyert egy edénygarnitúrát, elmentünk, több nyertes is volt:(:) Azt mondta a tukmálós emnerke hogy meglátom a végén úgyis venni fogok valamit:) nem vettem:)Finoman küldtem el melegebb éghajlatra hogy átverik az embereket.

pounderstibbons 2012.02.22. 20:05:12

@vlm_:

Esetleg meg lehetne próbálni, hogy megtévesztés eredményeképpen vették csak meg a lámpát, anyuka gyorsan vetesse jegyzőkönyvbe miket ígértek neki, hogy milyen betegségekre jó ez a lámpa, aztán kezdje el keresni a zepter az ezt alátámasztó bizonyítékokat, esetleg mehet egy levél a GVH-nak is, hátha tudnak valamit segíteni, mert már nekik is bűzlik a dolog.
www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&st=1&pg=175&m5_doc=6073&p4j1i=5

" A GVH 2009. szeptember 10-én versenyfelügyeleti eljárást indított a Zepter International Ungarn Kft. ellen, mert az általa forgalmazott Bioptron Fényterápiás rendszer népszerűsítése céljából közzétett tájékoztató könyvében, szóróanyagon, valamint több honlapon ( www.zepter.hu , www.zepter.lap.hu , www.bioptronlampa.lapok.hu ) a termékre vonatkozóan valószínűsíthetően megalapozatlanul gyógyhatásra, valamint egészségre gyakorolt hatásra utaló állításokat szerepeltet."
Utolsó tárgyalás most decemberben volt, azóta se bú, se bá.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.22. 20:05:48

Van egy érdekes penetra íze az ijen nyugger szopatásnak. Ijenkor csak azt gondolom, hogy a sárija nem hüjeség, itt is volna rá igény.

pdstudio.info · http://www.pdstudio.hu/ 2012.02.22. 20:07:36

A Zepter nálam egy szinten van a buzi szcientológusokkal. Ezeket tűzzel kellene irtani.

egy maréknyi dollár 2012.02.22. 20:09:29

@Mózsi bá: értem, amit mondasz, de tudtommal az ilyen banki hitellel kombinált vásárlások úgy zajlanak, hogy a bank kifizeti az eladónak a portéka árát és a vevő (részletekben, kamattal) azt visszafizeti a banknak.Amikor autót vásároltam, akkor is így történt.Na, most az a kurva lámpa a posztoló által is bizonyíthatóan a Zepternél van.Ha a bank a Zepternek fizetett, tőle kell visszaszereznie a pénzét.Semmiképpen ne hagyja magát a levélíró ill. édesanyja!

Mózsi bá (törölt) 2012.02.22. 20:24:31

@egy maréknyi dollár: Én nem írtam, hogy hagynia kéne. Csak azt írtam, hogy nagyon kétes a dolog kimenetele. Ő visszaküldte a lámpát a Zepternek, ez oké, ugyanakkor a banki hitelszerződésnek ehhez semmi köze. Itt csak a Zepter "tökét" lehetne elkapni, de véleményem szerint nem fog menni. Pedig csak akarat kérdése lenne megfelelő törvények elfogadása...

XCat 2012.02.22. 20:26:15

@Salemi boszorkány: ne félj, nem leszünk egy helyen. :) De oké, te csak dugasd addig valamelyik díszpöccsel, hátha jobb hangulatban érkezel... én majd röhögök rajtad odaátról, ahogy mélytorkozol. :)

@CBF: De, sértegetlek vele. Nagyon helyes hogy tudod, oda való vagy, csak csináld.

@Mice42: Átverésnek átverés, ez nem vita tárgya. Viszont ha valaki becsönget, hogy csókolom, át akarom magát verni, szabad? te meg örömmel közlöd, hogy persze, tessék csak, akkor ott már cizelláltabb a dolog.
A vének örülnek ha valaki hozzájuk szól. Ha egy csinos fiatal srác teszi, a vénasszonyok meg betegség nélkül is megzakkannak. A család ügyelt volna rá, egyből nem lenne mint problémázni.

XCat 2012.02.22. 20:30:44

@A félelmetes népszavazás: Jah értem.

@petkep: Akkor meg erre költötte a pénzét, mert felnőtt felelős ember, és nektek semmi közötök hozzá. Neki ért ennyit, azért fizette ki. Osztkész.

@pengusz: Ha sokáig csak eviant innál, aztán egyszerre csak trágyalevet, te is megrogynál. :)
Hogy elméleteket gyárt... fogd fel marketingként. :)

XCat 2012.02.22. 20:32:10

@CID: Ha jó leszel és szorgalmasan csaholsz, észreveszlek, és nyalhatod a talpamat. Persze előtte kiheréltetlek, hogy kevesebb gond legyen veled.

Na, jó lesz?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 20:34:47

@PsychoCica (4zsiráf): cica! CSAK SZÓLOK, HOYG NINCS ITT SENKI. Mindenkit kinyirtál.

XCat 2012.02.22. 20:34:47

@Rosszindulatú Vászka: Hogy a fenébe jön ide az iszlám szokásjog? :D

XCat 2012.02.22. 20:35:53

@batgirl: És milyen jól tettem. Nem? De.

Már el is temettük őket? Ha nem, akkor még nincs veszve a dolog.

zombitáááááááááájm. :DDD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 20:37:27

@batgirl: felhatalmazlak, hoyg engem is nyirj ki, ha még egyszer freitamás könyvet veszek a kezembe

XCat 2012.02.22. 20:43:29

@batgirl: Akkor azonnal utalj át Frei Tamásnak 300 ezer forintot, és utána írj belőle homárposztot, hogy mennyire átvertek. Jah, a könyvét is küldd vissza, és írd rá a borítóra, hogy ILGUMBULGUM.

_ng_ 2012.02.22. 20:44:44

@Kompli: Éppen ezért nem a távollévők közti kereskedésről szóló rendelet vonatkozik rá, hanem az üzleten kívüli kereskedésről szóló, amit belinkeltem.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 20:45:42

@PsychoCica (4zsiráf): utaljon a fene neki. Nem én vettem, szerencsére. most a falba verném a fejemet.

isssti 2012.02.22. 20:45:49

Ha én ekkora balek lennék, mint a posztiró, legalább nem égetném nyilvánosan magam..
Amúgy meg mit kell siránkozni: panaszt tenni rájuk, vagy pert- seperc alatt rájönnek, hogy nem éri meg nekik perre menni és visszalépnek..

Ennyi okos ember van ebben az országban?!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 20:48:18

@isssti: te biztos nem olvastad végig a posztot
bukta

XCat 2012.02.22. 20:48:33

@batgirl: Akkor követelj 300 ezret kártérítésként attól, akitől kaptad. Visszafordíthatatlan pszichés sérüléseid lettek tőle mondgyuk. Na meg az időd is.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 20:48:43

@Gera:

Ha előre megmondaná, nem tudna eladni egyet se. Ennek a szakmának is vannak szabályai, ezt tudomásul kell venni. Azért hibáztatni valakit, mert szakmája szabályai szerint jár el abszurdum. Persze jogod van elküldeni a fenébe azt, aki neked nem tetsző tevékenységet folytat - de ez más kérdés.

Mint az mlm-ben: ha rögtön megadnának minden infót, senki sem lépne be soha. (Ez alól persze kivétel a mi cégünk, hurramilliomosleszek.co.nr - nálunk mindenki azonnal milliomos lesz!)

XCat 2012.02.22. 20:52:27

@dr. birca max: "Mint az mlm-ben: ha rögtön megadnának minden infót, senki sem lépne be soha. "

Vagy 5 percbe telik kiguglizni az infókat, és évek óta mondják mindenhol, hogy átbaszás. És mégis belépnek.
Mondjuk én a vásárlóikat inkább csodálom...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 20:53:22

@PsychoCica (4zsiráf): végül is ki kellet próbálni, mert ha teszem azt egy hatalmas mérvű irodalmi művet hagynék ki, akkor atúlvilágon, nagyon sajnáltam volna. de szerencsére erről itt nincs szó, akár mennyire is nyomják a könyvkereskedések, hogy első helyen a toplistán.stb..stb.

Gera 2012.02.22. 20:54:11

@dr. birca max: Nem hiszem el, hogy az egyetlen működőképes út hazugsággal behízelegni magad egy lakásba. Meg azt se nagyon hiszem, hogy az alanyok többsége lazán viselné, amikor rájön, hogy átkúrták.

XCat 2012.02.22. 20:54:21

@Rosszindulatú Vászka: Itt van olyan igény? Ebben te biztos vagy?

Mondjuk Féli rámpádzs igényét azt értem, sőt megértem. Tetszik hogy olyan következetesen kommunikálja. Hasznosnak is tűnik népegészségügyi szempontból.

De ezt leszámítva annyiféle igény van....

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 20:54:42

@dr. birca max: az fene jó szakma, átbaszarintani az embereket.

XCat 2012.02.22. 20:55:45

@batgirl: Jah, mer minden hülye megveszi, akkor első helyen lesz. De ez önmagában csak annyit jelent, hogy minden hülye megveszi. Meg hogy könyvet vesz mert illik a függöny színéhez, de bele már nem olvas, hogy hátha szar.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 20:56:13

@Mice42:

A Zepter egy óriási cég, százmilliárd eurós éves forgalma van. A tulajdonosa a leggazdagabb szerb, az egyik leggazdagabb kelet-európai (csak pár óriás milliárdos előzi meg), Monaco leggazdagabb lakosa (jelenleg ott lakik). Szóval egy ekkora céggel minden bank örömest üzletel.

XCat 2012.02.22. 20:57:38

@batgirl: Az. Én is efelé készülök váltani. Dolgozni nem érdemes. :D

@dr. birca max: No, akkor el kell menni monakóba rájnerrel, és reklamálni a szerb tavarisnál, hogy hát ez van. Vagy kidobat, vagy zsebből visszaadja, és még nyaraltál is.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.22. 20:59:18

@PsychoCica (4zsiráf): hát azért nem olyan olcsók akönyvek, hogy az ember disznek vagy lakáskiegésztőnek vegye. durva árak vannak. épp ezért szar, amikor az ember szar könyvet vesz, mert kidobja az ablakon a pénzt.

XCat 2012.02.22. 21:00:21

@batgirl: Philip Zepter.

www.zepter.hu/zepter.com/files/c5/c5b7ce7a-0925-46f7-81e2-0115cc0cea98_280_441.jpg ezittaz. Szar haja van, amúgy olyan, mint Don Faszomandró valamelyik brazil szappanból.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 21:02:52

@Petyat:

Mi kerül rajta 300 ezerbe? Ez az ára és kész. Megveszed vagy nem - a te dolgod.

S a cég sikeres, hiszen nagyon sokan megveszik. Ismertem olyan nyugdíjas nénit, aki a Zepter-hitelt nem írta alá, mert félt tőle, de eladott ékszert és a maradékra kölcsönkért szomszédoktól, rokonoktól, s megvette, majd 1 évig törlesztette a pénzt.

XCat 2012.02.22. 21:03:28

@batgirl: Ijesztően elbaszott fejű feleslge van, de a kislánya, az cuki. Egyéb tekintetben érdeklődj GugliBarátnál.

Aki nem olvas bele abba amit megvesz, az minek veszi, ha nem lakásdekorációnak?

Kandabula 2012.02.22. 21:04:03

Én imádok ilyen termékbemutatókra járni. Élvezem a hülyeség tobzódását, egyszerűen szórakoztat. Az előadások azon részeit szeretem különösen, amikor az előadó rátér arra, hogy édesanyja, édesapja és szomszédjai miféle betegségekből gyógyultak ki, az adott termék használatának köszönhetően. Ez a történet eddig soha nem maradt ki. Ami a Zeptert illeti, az elképesztő árak mellett az esetleges (nem ismerem) nyereségüket csak elképesztő agresszivitással lehet kitermelni. Persze ez az ő dolguk. Az enyém pedig a műsorok élvezete. Időm van, pénzem nincs, miért ne élvezkedjek? Csak sajnálom az előadókat, akik - feltételezem - komoly presszió alatt állnak.

isssti 2012.02.22. 21:05:33

@batgirl: Kétségtelen: extra hosszúra sikeredett ez a magyarázkodós poszt!

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 21:09:16

@batgirl:

Dehogy. Abramovics Oroszországba valósi, nem Szerbiába.

Most hirtelen nem találom a személyes honlapját, de itt a csajáé: www.madlenazepter.com/ - a Zepter kitalált név, a valódi neve: Jankovics.

XCat 2012.02.22. 21:11:16

@dr. birca max: Philip Zepter (eredeti nevén Milan Janković; Veliko Gradište, Szerbia, 1950. november 23. -) szerb származású monacói üzletember, a Zepter International tulajdonosa.
Az általános iskolát és a gimnáziumot Bosanska Dubicában, a közgazdasági egyetemet pedig Belgrádban fejezte be. Németül és angolul anyanyelvi szinten beszél, valamint franciául és olaszul is tud. Ő alapította a svájci székhelyű Zepter céget, amely jelenleg 120.000 embert foglalkoztat. Svájcban, Németországban, Olaszországban, Koreában és Lengyelországban és számos országban van gyára, melyek értéke több milliárd euró. Első üzlete az ausztriai Linz városában volt, míg első gyárát 1990-ben vásárolta az olaszországi Monza mellett. Zeptert Európa egyik leggazdagabb emberének tartják, valamint ő a leggazdagabb szerb a világon.[1] [2] Vagyonát 20 milliárd dollárra becsülik. Az elmúlt négy évben a Szerbia és Montenegró-i Olimpiai Bizottság alelnöke volt.

A csaj meg ronda szegény.

gnme 2012.02.22. 21:13:15

A Rév-nél veszem a nemesacélt nem a Zepternél. Nagyságrendileg olcsóbb.

XCat 2012.02.22. 21:14:31

@PsychoCica (4zsiráf): Jah te is ezt mondtad, jólvan.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 21:15:21

@Gera:

Mindenhez kell valamilyen marketing.

Ha pedig egy termék többszörösen túlárazott, akkor két út van eladására:
- luxustermékként árulni, de akkor a forgalom minimális lesz, hiszen csak a felső osztálybeliek fogják vennni, pl. hollywoodi sztárok és más hasonlók, s abból sosem lesz senki dúsgazdag, hogy évente elad valamiből 20 darabot hollywoodi sztároknak,
- be kell beszélni az embereknek, hogy a termék hihetetlen értékekkel rendelkezik és bőven megér ennyit, mert de facto csodákra képes - így a középosztálybeli, sőt a szegény réteg is tolongani fog érte.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 21:16:34

@PsychoCica (4zsiráf):

Szerintem a csaja nem ronda, hanem átlagos. Egyes képeken nem is néz ki rosszul.

XCat 2012.02.22. 21:19:01

@dr. birca max: Nemtom, nekem olyan, mintha a plasztikázásnál nagyon félreműtötték volna a fejét. El van baszva az orra, a szája, a szemhéja, szerintem a szeme vonalához is hozzányúltak, nyaktól lefelé meg nem tudom, de ez olyan semmilyen.

A kislány meg nem tudom kitől van, de tuti nem az apjától, mert platinaszőke. És szép.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 21:21:55

@PsychoCica (4zsiráf):

Az átlagember egyszerűen buta. Különösen Magyarországon. Magyarország gyakorlatilag egy európai mlm-paradicsom, sehol máshol nincs arányaiban annyi mlm-tag, mint Mo-n, még az mlm őshazájában, az USÁ-ban sem.

Tudod, hogy hányan vették már KOMOLYAN a honlapomat hurramilliomosleszek.co.nr és akartak belépni??? Most képzeld el, ha valaki még agitál is, mi az eredmény!

XCat 2012.02.22. 21:23:09

Ráadásul ez már retusált kép. Smink nélkül olyan lehet, mint egy bolgár parasztasszony.

XCat 2012.02.22. 21:25:35

@dr. birca max: Szerintem az lehet a gond, hogy kevered az átlagembert az aljaprolival. :) Attól hogy adtak neki egy számítógépet, meg tudja használni a netet, még nem vetkőzi le magát. Azok tényleg hülyék mint a segg, és mivel ők vannak legalul, sokan vannak. De attól még nem ez az átlag.

XCat 2012.02.22. 21:26:58

@dr. birca max: A honlapod meg profibb kivitelű, mint pár azok közül, amiket komolyan gondolnak:D

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 21:34:27

@PsychoCica (4zsiráf):

Bulgáriában három elég jól elkülönithető nőtípus van. Bulgária-szakértő (is) vagyok...

A Zepter-csaj egyébként szerb nemzetiségű.

XCat 2012.02.22. 21:38:33

@dr. birca max: Akkor az. Mindegy, csúnya. Lehetne rajta javítani, de mintha nem hagyná...

birorichard36 · http://cinemablog.blog.hu/ 2012.02.22. 21:39:07

@bandigyerek: bazmeg olyan jót írtál, hogy harmadjára olvasom, majd behugyozok. :D:D:D
"Odamegy egy kis nyikhaj buzigyerekhez, a szarom is különb darab mint ő maga, sutyorognak aztán az igazgató úr lefirkant egy cetlire valamit, odajön szó nélkül odatolja az asztalon, mint a westernfilmekben, itt már alig tudtam megállni röhögés nélkül." - vágom, miről van szó, úgyhogy el tudom képzelni a jelenetet. :D:D

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 21:39:25

@PsychoCica (4zsiráf):

Igen, ezt már mások is mondták... :-)

Pedig nem vagyok programozó, olyan jó átlagos felhasználó vagyok, s kb. egy napba tellt az egész. Oké, az igazság kedvéért hozzáteszem: foglalkoztam előtte kb. 3-4 napig a honlapkészítő szoftver (Joomla) rejtelmeivel, de inkább maga a telepítés okozott nagyobb gondot, nem maga a dizájn. (Persze azért az alapokról volt fogalmam, sokszor csináltam már magamnak honlapot különböző módszerekkel, de mndig totál amatőr módon.) Ráadásul minden kép lopott a honlapon, egyik se saját készítmény. (S a legtöbb képet NEM mlm-cégektől loptam.)

komplikato 2012.02.22. 21:42:12

@dr. birca max: "A Zepter egy óriási cég, százmilliárd eurós éves forgalma van. A tulajdonosa a leggazdagabb szerb, ..."

Szerintem ott nagyságrendileg nem stimmel valami, az én cégem egy hatalmas összeszerelő és szerviz hálózat és összesen van 11 milliárd dollár forgalma. Ne bazz, hogy rozsdamentes drága edénnyel, meg bioptron lámpával ennyivel több zsetont termelnek???

XCat 2012.02.22. 21:50:29

@birorichard36: Én a kommentjeibe olvastam bele, és némelyiken szó szerint visítva röhögtem:)

@dr. birca max: Van benned érzék hozzá:)

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 21:51:56

@birorichard36:

Évekkel ezelőtt jelentkeztem értékesítőnek egy tájmser-céghez. Ott az oktatáson szabályos eljátszotta a két oktató, hogy hogyan kell az embereket megdumálni, s azt is elmondta, hogy ki az a típus, akit békén kell hagyni, mert reménytelen eset: sosem lesz belőle ügyfél. Aztán nem dolgoztam nekik egy napot sem végül, de ez a 2-napos oktatásból sokat okultam.

Néha, amikor telefonon zaklatnak ilyesmivel, s éppen van időm, "tesztelem" az ügynököket direkt hülye viselkedéssel. Néha borzasztó mulatságos.

Egyik eset:
- Jó napot, elnézést a zavarásért, egy felmérést végzünk a lakosság nyaralási szokásairól. Szánna ránk 3 percet?
- Igen, köszönöm a hívást, nagyon szeretek felmérésekben részt vennni, akár 30 percet is rászánok, ha kell!
- Első kérdésem: szeret Ön nyaralni?
- Nem.
- Nem?
- Nem.
- Ööööö... tehát Ön nem szeret nyaralni?
- Igen, nem szeretek nyaralni. Utálok nyaralni. Utoljára 16 éves koromban nyaraltam, amikor szüleim kényszerből magukkal vittek a jugoszláv tengerpartra. Máig remálmaim vannak erről.
- Aha... hát akkor sajnos, azt hiszem, Ön nem felel meg annak a profilnak, melyet kutatni szerettük volna... viszhall!

Mondanom sem kell: soha az életben nem hívtak sem ők, sem hasonlók. valószínűleg minden adatbázisba beírták a telefonszámomat "ELMEBETEG - NE HÍVD SOHA!" megjegyzéssel.

XCat 2012.02.22. 21:54:44

@dr. birca max: Akkor az gáz, ha én sem szeretek? :)

XCat 2012.02.22. 21:55:47

@Kompli: Hát úgy néz ki, ideje átképezned magad fazekassá. :)

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.22. 21:56:31

@Kompli:

Nem tudok most adatokat adni, de hatalmas a forgalmuk. Valahol a neten biztos fent vannak ezek az adatok.

A Jankovics gyerek személyes vagyona 5 milliárd euró felett van. Ez nem a forgalma, csak az ő személyes vagyona. Ehhez azért bizony nagyon komoly cég kell, nagy forgalommal.

gnme 2012.02.22. 21:57:32

megyek, erősítem a csakrámat egy piros színű merlot-val, amitől:

- javul a vér keringése a hajszálerekben;
- harmonizálódnak az anyagcsere-folyamatok,
- megerősödik az immunrendszer;
- megélénkülnek a szervezet regeneratív és reparatív folyamatai;
- felgyorsul a sebgyógyulás;
- enyhül a fájdalom, csökken az intenzitása

XCat 2012.02.22. 21:58:28

@gnme: Aztán meg egy jót fogsz fosni, és tisztább érzésed is lesz.

@dr. birca max: Mitől?

Xezs 2012.02.22. 21:59:19

"az ő betegségeit a fényterápia nem gyógyítja"

Súgok, semmit sem gyógyít, nem csak azokat. Ez is az a tipikus ezoterikus-megfoghatatlan belemgyarázós faszság kategória.

A BB meg vigyázhatna jobban a hírnevére. Emese sok ügyfelet hozott nekik, de az ilyen geciségek mint ez, hamar el is fordítják őket.

Emese tegyél rendet, baszod!

gnme 2012.02.22. 22:01:24

@PsychoCica (4zsiráf): hála Istennek, a kemény *ar ugyanis még nem megy le csak lubickol

a rötyi átépítésével meg kell várni a melegebb időszakot .. és egy fostartályt is be kell építeni a láncolatba a szintkülönbségek miatt

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 22:05:52

@Xezs: "Emese tegyél rendet, baszod!"

:)))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 22:08:29

@PsychoCica (4zsiráf): "ez undi."

Te kezdted.

De mindegy, mingyárt tajt részegen fog fetrengeni, nem tud magáról, így nem is homározhatja a fejleményeket.

XCat 2012.02.22. 22:10:15

@atpijkamo: Merazmégúgy odakívánkozott.... De amúgy de.
Egyébként elsősorban úgy értettem, hogy mennyi szarral kell foglalkozni, ha csigamódra magad építed a házadat.

Tribeca · http://erthetojog.blog.hu 2012.02.22. 22:14:09

@Kompli: A "távvásárlás" távollévők közötti vásárlást takar, ami azt jelenti, hogy nem az eladó székhelyén, telephelyén kötik az üzletet. Minden ettől eltérő helyen történő üzletkötés távollévők között kötöttnek minősül, függetlenül attól, hogy Interneten, a vevő otthonában, telefonon vagy a kórházban kötődik.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 22:31:54

@PsychoCica (4zsiráf): "mennyi szarral kell foglalkozni, ha csigamódra magad építed a házadat."

Mert különben csak páholyból nézem?
Hogy hogy rakja a falat a kőműves?
80%-os szögben a padlótól és a másik faltól is?
És nem töröm le a kezét, ha mégegyszer hozzányúl?
És hogy az erkély befelé a fal felé lejt?
Stb., stb...
És mindezt kedélyesen nézem és nem vágom ki mint macskát szarni?
Persze, az csupa öröm, kacagás.

CBF 2012.02.22. 22:32:40

@PsychoCica (4zsiráf): Korábban ilyen idők jártak, amikor a körülmények miatt ilyent csináltam. Ma már olyan szellemi munkát végzek, amiből olyan kényelmes egzisztenciát tudok fent tartani, ami számodra elérhetetlen lesz örökre a zsíros seggeden ülve munkanélküliként...

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.22. 22:49:19

Frei-könyvet? A kézbe?? Nooooormális???
Hát már ki se teheti a zember nyugodtan a lábát?!

XCat 2012.02.22. 23:00:12

@atpijkamo: Gondolom a szagember építi, mert az ért hozzá, én meg megkapom a kulcsot, ha végzett. Vagy nem így megy?

@CBF: Értem én, felkapaszkodtál mint apád faszán a bolha, és most már valaki lettél. Mostantól mindenki álljon neked vigyázzba, mert különben előveszed a kondáskorodban tanult retorikát, ugye? Hát fiam, rossz hírem van, a tanyán kívül ez biza nem így működik.

A paraszt paraszt marad. Szart hozd, földet ekéz, vet, arat, meghunyászkodik. A génjeitekben van, mint más csak a sors puszta szeszélye, és idővel visszaáll a természetes rend. A szellemi munka nem neked való. :)

nedecz 2012.02.22. 23:00:35

A talmudi "kis fortélyok" a gójok irányában ugye...

XCat 2012.02.22. 23:06:01

@atpijkamo: Hm. Gondolom kész ház vásárlását ne javasoljam. :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 23:06:04

@atpijkamo:

80%-os = 80 fokos

Nagyon tudományos akartam lenni. Mindegy. Szóval nem derékszög. És nem sík. És nem egyenes...

XCat 2012.02.22. 23:10:19

@atpijkamo: Tudom én, 120 fok derékszög, és kilencvenen forr a víz. Ércsük, na. :DD

CBF 2012.02.22. 23:12:14

@PsychoCica (4zsiráf): Úgy tűnik engem megfizetnek a szellemi munkámért és a fiatalkoromban tanult életszemléletért. Ezt próbáld utánam csinálni, de neked ez sosem nem fog menni. Sorba kellett volna állni MUNKAKEDVÉRT. Inkább munkanélküliként osztod az igédet a hülyéknek, akik megeszik. Na cica, erre igazán büszke lehetsz. Nem kéne kicsit gondolkodni néha?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 23:14:31

@PsychoCica (4zsiráf):

Szalmaházban nem lakunk. (Lásd malacka.)

Faházban nem lakunk. (Lásd készház.)

Betonházban nem lakunk. (Panel. Csak adott élethelyzetben.)

Téglaházban lakunk. Értem?

XCat 2012.02.22. 23:14:55

@CBF: Na jó, ezt úgy látom, nem ússzuk meg.... *sóhajt*

Meséld el nekünk bugris, mi is az a csodálatos, nagyszerűen megfizetett szellemi munkád?

XCat 2012.02.22. 23:16:13

@atpijkamo: Társas (ésvagy kész) házból is van tégla. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 23:20:18

@PsychoCica (4zsiráf): Ami készházat én láttam, az mind fából volt. És akkor még jóindulatú voltam. Télen hideg, nyáron meleg.

És azt mondták, nem is épül gyorsabban, mint egy téglaház. És olcsóbb se nagyon volt. Hát akkor minek? A téglaházat 100 évre építem, a készházat 30-ra.

XCat 2012.02.22. 23:27:12

@atpijkamo: Úgysem élsz már száz évig. :))

Nekem megfelelnek ahogy vannak, mondjuk nekem eleve nincsenek nagy igényeim. Ne döljön össze, meg nézzen ki valahogy, osztcsókolom.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 23:30:13

@PsychoCica (4zsiráf): Neked élmény lenne házat eladni. Kár, hogy nem vagyok ingatlanos. Bár, ami késik, nem múlik. Még vannak terveim.

XCat 2012.02.22. 23:35:12

@atpijkamo: Mindenképpen. Aztán majd jöhetsz te is homárposztnak. :D

XCat 2012.02.22. 23:50:14

@atpijkamo: Itt újabban mindig ennyi a hülye egyébként? Vagy csak a címlap miatt?

Kandabula 2012.02.22. 23:51:48

Szépen szétbasztátok a témát.

XCat 2012.02.22. 23:54:31

@Kandabula: Mert? Mit szerettél volna, lincseljük meg a zeptert, mert abból él, amiből él? Vagy sajnálgassuk 220 oldalon a nyanyát, hogy jaj szegény, jaj ártatlan, jaj hogy átbaszták, pedig csak ő volt a hülye? Vagy mit?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 23:55:32

@PsychoCica (4zsiráf): Kitalátor már megállapította, hogy címlap. Egyetértek.

Nem szeretem.

Xezs 2012.02.22. 23:56:03

@Kandabula: Te mióta homározol?

@PsychoCica (4zsiráf): Te most tényleg munkanélküli vagy?

XCat 2012.02.22. 23:56:23

Elmégy szépen a zepter székházba, időd úgyis van, pénzed meg úgysincs, mi történhet alapon, és jól beolvasol nekik. Vagy ha ehhez gyáva vagy, akkor nem baszod szét mások szórakozását.
Ércsem?

No, nesze ajándékba egy banyatank.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.22. 23:57:04

@Kandabula: Az ilyen baszók basszák szét a baszott témát, baszod! Mert még van baszott mondanivalód, ami nem hangzott tízszer el? Na baszd ide!

XCat 2012.02.22. 23:57:33

@Xezs: Gondolkodtam azon, hogy kitérek a témakörre, de most adott helyzetben szerinted mi lenne a hiteles válasz? :DD

CBF 2012.02.23. 00:04:11

@PsychoCica (4zsiráf): Kicsit unalmas a folyamatos elterelésed. Én sem Kérdem miért nem vettek vissza a helyi Vízműhöz, miután szültél 2 gyereket az egyik szerelő gyereknek, akit már rég kirúgtak és ezek után rád sem voltak kíváncsiak megint. Azt kérem, hagyd már abba az idegesítő igéid osztogatását....

XCat 2012.02.23. 00:05:59

@CBF: Ööö.... melyik helyi vízműhöz? :)

XCat 2012.02.23. 00:07:34

Srácok, figyeljetek jól, összeesküvéselméletes buli van...

Xezs 2012.02.23. 00:12:17

@CBF: Az mondjuk bebaszna ha gyereke is lenne mert pár napja szétosztotta a gyerekes anyukákat itt. Mondjuk lassan már mindenkit végigosztott, bár érdekes módon a csöviket védelmébe vette.

Cica, a csöviket is légyszi!

XCat 2012.02.23. 00:12:24

@CBF: No mondjad már miért nem... végre megtudom ki vagyok, és honnan jöttem. Gyerek? Hm... gyanús volt hogy tegnapelőtt miért nyávogott olyan furán az a kispárna....

:DD

E.T. HAZAMEGY, NYYAÚ.
:D

XCat 2012.02.23. 00:21:22

@Xezs: Csövik... csövkből azt utálom, aki kántál. Meg azt, aki kiköti a minimum tarifát, amit hajlandó elfogadni. Meg azt is, aki erőszakos ha nem kap, vagy ha szerinte keveset kap. Meg a tinikorúakat is, meg a csecsemővel/kisgyerekkel koldulókat is.
Meg a lopottparfümötáruló cigányokasszonyokat, akik hangos "Figyejjémá hallode, figyelljél" ordítással rohannak rád. :DD

XCat 2012.02.23. 00:39:47

@PsychoCica (4zsiráf): No, ahogy elnézem, ezt sosem fogjuk megtudni. Sebaj, itt maradok veletek. Remélem boldogok vagytok?

England win The Ashes! 2012.02.23. 00:47:30

@dr. birca max:
Gondolom, már az első mondatból leszűrted, hogy béna.

"- Jó napot, elnézést a zavarásért ..."

Ha határozott lenne, nem kérne elnézést.

:)

Megdobbent 2012.02.23. 03:46:29

Szerintem meg az van, hogy butasag az egesz. Egyszer kellene csak egy ilyen ceget felgyujtani, annak hire menne. De mittomen, egyszer hivott valami cepteres, hogy vegyek tole napfenyt, mondom bazdmeg, kint 38 fok van, arnyekot nem arulsz? Aztan nem beszeltunk azota sem :(

bandigyerek 2012.02.23. 05:44:59

@dr. birca max: azaz :)
meg az ám a fasza móka mikor azzal kezdi hogy minőségbiztosítási okokból rögzítik a beszélgetést.Erre két válaszom van:
- nem járulok hozzá! (itt általában szó fennakad, hallom ahogy a szerencsétlen agyában csikorognak a kerekek, erre nem mondtak alternatívát a kiképzésen.
-rendben én meg a későbbi esetleges büntetőjogi felelősségrevonás okán rögzítem a beszélgetést. Akkor most mégegyszer: mi is a neve, és melyik cégtől, hívott, és milyen telefonszámról, a címet is kérném...(itt meg általában leteszik a telefont)

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.23. 07:55:37

@bandigyerek:

Az a vicces, hogy az emberek teljesen megszokták ezt a beszélgetésrögzítést! Amikor 2 éven keresztül ügyfélszolgálatos voltam (Nokia), sok esetben volt olyan, hogy az emberek meg voltak döbbenve, hogy NEM rögzítjük a beszélgetést. S persze volt az ellenkezője is: az agresszív ügyfél, aki azzal fenyeget, hogy ő rögzíti. A cég hivatalos politikája erről az volt, hogy az ügyfélszolgálatos dönti el, hogy hozzáárul-e ehhez. Én meg mindig hozzájárultam, ezzel nagy csalódást okozva az agresszív ügyfélnek, mert eleve abból indult ki, hogy biztosan összeszarom magamat az ijedtségtől, ha ő felveszi a beszélgetést. Ennek a második fokozata a "fogyasztóvédelemhez fordulok!" - hát, fordulj csak, majd meglátod, hogy az az ország legnagyobb sóhivatala!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.23. 07:59:10

@batgirl: Tán még Frei Kávézóba' is jártál???

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.23. 08:02:39

@estrella negra: a librisre gondolsz? egyszer amikor bedöglött a gépem, viszont sos be kellett. akkor még net kávézó volt.
Tisztázzuk: nem kedvelem:)

XCat 2012.02.23. 08:08:26

@dr. birca max: Mondjuk ki le nem szarja, hogy az ügyfélszolgálatos mihez járul hozzá. Tudom hogy olyankor elvileg nem bizonyít semmit, de ez egy barom jogszabály. A bizonyíték azt bizonyítja, hogy valami vagy megtörtént, vagy nem. Ennyi erővel az összes bizonyítékra azt leet mondani, hogy én nem ismerem el, és senki nem lehet elítélni semmiért.

Ha meg minőségbiztosítás, akkor mindent rögzíteni kellene, és azért, hogy a cégen lehessen számon kérni, és nem az ügyfélen.

Fogyasztóvédelem tényleg kamu, de a cementeslapát bizony működik (jó, nem egy tökömtudja hol lévő callcenter esetében, de személyen ügyfélszolgálat, székhely, raktár, akármi a legtöbb cégnél van).

XCat 2012.02.23. 08:10:18

@bandigyerek: Krmfkh Khéza a neve a Trplmfftykghh káeftétől, a cím meg nem ott van, ahonnan éppen telefonál, nézd meg a telefonkönyvben. :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.23. 08:17:29

Ha eccer a blogmotor nem jelentkezik, akkor én fojtottam meg.

XCat 2012.02.23. 08:17:41

Tényleg, mi van akkor, ha nekem is van egy rögzített beszélgetésem, meg a cégnek is, és mind a kettőn más hangzik el? :)

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.23. 08:18:14

@PsychoCica (4zsiráf):

Nálunk erőszakkal semmit sem érhettél el. Mert hiába nem tudtál eljönni az ügyfélszolgálatra, a központ címe nyilvános, s a szervízekbe is el lehet menni. Aki túl agresszív, azzal a biztonsági őr foglalkozik, ilyen egyszerű ez. Ha pedig az agresszív ügyfél tettlegességig jut el a biztonsági őrrel szemben, akkor hívás megy a rendőrség felé, s a rendőrök lecsillapítják az illetőt egy bilinccsel.

Persze abban igazad van, hogy valamilyen agresszivítás KELL, mert ha az ügyfél nem tiltakozik, akkor sokszor nem is veszik komolyan. De meg kell találni ebben az arany középutat, az a nyerő megoldás. Saját tapasztalat: legtöbbet a határozott, jogait ismerő, konkrét és értelmes igénnyel fellépő, de nem trágár, nem agresszív és nem lehetetlent akaró ügyfél ér el.

XCat 2012.02.23. 08:19:07

@estrella negra: valld be szépen, hogy te vagy az anonímusz. Akkor lesittelnek, feleségül mégy a legnagyobb cigányhoz, viszont utána egész nap homározhatsz velünk. Na, jó lesz? :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.23. 08:21:50

@batgirl: Akkor tömören: Frei Tamás nevével fémjelzett dolgokat (kávé(zó), könyv, műsor) nagy ívben kerüljük. Értem?
Jó reggelt, édes.

XCat 2012.02.23. 08:21:53

@dr. birca max: Ó, én egészen gyorsan tudok szemetkikaparni, ha úgy hozza a szükség. A rendőrség nem ér oda elég gyorsan. :D

Ez általában úgy szokott egyébként menni, hogy amikor az ügyfél agresszív, olyankor már kurvára nem érdekli, mennyire veszik komolyan. Gyakran az sem, hogy elintéződik-e, amit akar. Bosszút akar, kitaposni a belét az egész gecláda gennyes köcsög rohadék bandának, hogy kicsit ők is érezzenek abból, amit őneki okoztak.

Hű de régen üvöltöttem már ügyfelessel... kéne valami, ami miatt lehet:D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.23. 08:23:55

Ha hányni akarsz, inkább dugd le az ujjadat a torkodon.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.23. 08:43:28

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Nem. Abramovics zsidó nemzetiségi, oroszországi zsidó. Jankovicsék meg szerbek.

Az -ics végződés a szerb vezetéknevek 90 %-ára jellemző. Egy szerbiai zsidónak jellemzően eleve nincs is szerb vezetékneve. S az oroszoknál sem feltétlenül zsidó az aki -ics, bár valóban sok oroszországi zsidó -ics.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.23. 08:59:24

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Most értettem meg a kérdést. Nincs neked üldözési mániád?

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.23. 09:02:43

@PsychoCica (4zsiráf):

Mivel voltam ügyfélszolga, tudom, hogy ez hogyan jön le a másik oldalról. Esetleg az ügyfélszolgák vezetnek egy listát a leghülyébb ügyfelekről, s bekerülsz ezzel a magatartással, aztán röhögnek rajtad pár hétig. Szóval maximum vidámságot okozol a monoton munkát végző ügyfélszolgának.

Én pl. máig megőriztem egy fájlban a legviccesebb trágárkodásokat. Idéznék párat, mindjárt előkeresem...

"Buzik, a kurva anyátokat, dögöljetek meg, faszszopó mocskos cigány maffia!"

"A geci kurva anyátokat! Rohadt mocskos gázkamrába való férgek!"

"Ne lopjatok, zsidó gazemberek! Holokauszt nem volt. Hanem lesz, tolvaj banda!"

"Minden rosszat kívánok neked, geci ügyfélszolga és egész családodnak. Amikor beperelem a csaló cégeteket, téged személyesen foglak leköpni, te buzi majom!"

S a csúcskedvencem:

"Mocskos zsidók, beperellek benneteket, a gatyátokat is leperelem, s még a buzi kölykeitek játékmackóját is elperelem!"

Szóval az ügyfélszolgasághoz kellenek bizonyos jellemvonások. Aki személyesen beleéli magát, az nem való a szakmába. Volt nekem is olyan kollégám, aki SÍRT, ha egy ügyfél goromba volt - nem is bírta másfél hónapnál tovább. Ez az egyik legnagyobb hiba!

Korábbi ügyfélszolgálatos munkámban volt egy egyhónapos tréningünk, konfliktuskezelő tréning. Ott az amerikai szakember elmondott több fontos dolgot:

1.Az ügyfél buta, mint a segg. Ha nem lenne ilyen, maga rájött volna mi a gondja, s már rég rájött volna a megoldásra is. Magától, egyedül. Az, hogy nem jött rá, s betelefonált, az azt jelenti, hogy buta, mint a segg. Így tekintsük értelmi fogyatékosnak, pl. sose mondjuk neki azt pl., hogy „tizenháromezer-ötszázhuszonkettő”, mert ez túlmegy képességein, helyette mondjuk azt, hogy „jegyezze fel, legyen szíves, ezeket a számokat: egy – három – öt – kettő – kettő, nem dadogtam, hanem kétszer volt a kettes, most pedig legyen szíves visszaolvasni nekem!”.

2.Az ügyfél mindig hazudik. De legjobb esetben is jóhiszeműen téved. Egy szavát se higyjük el, mert az esetek 95 %-ában amit mond, az hülyeség. Minden állítását ellenőrizzük mi magunk. Ha nem tudjuk ott helyben ellenőrizni, mert idő kell hozzá nekünk is, akkor mondjuk azt „Legyen szíves megadni egy Önnek megfelelő időpontot, amikor visszahívhatjuk Önt! Sajnos az Ön által vázolt eset megoldása körültekintő vizsgálatot igényel, ezért sajnos várakoznia kell néhány órát.”, s mindig azt mondjuk, hogy „eset”, sose mondjuk, hogy „probléma”, mert nálunk problémák nincsenek, a problémák csak a hülye ügyfelek fejében vannak!

3.Az ügyfélnek sosincs igaza. A régi „A vásárlónak mindig igaza van” mondatot azonnal mindenki felejtse el, mert ez téveszme. Neked, az ügyfélszolgálatosnak van mindig igazad, s nem a szerencsétlen balek ügyfélnek. Azért vettünk fel téged ebbe a munkakörbe, mert kiemelkedsz intelligenciáddal, megoldó képességeddel a hülye ügyfelek sivár tömegéből. Tehát te jobban tudod, s mindig igazad van. Ha véletlenül te mondanál az ügyfélnek valami butaságot – ami reméljük, nem fog gyakran megtörténni, de kezdetben mindenkivel, a legjobbakkal is megesik -, akkor is igazad van, mert neked akkor is magabiztosnak kell lenned, ha hülyeséget mondasz. Aztán ha tényleg hülyeséget mondtál, majd te magad vagy kollégád kijavítja a hibát. De hiba hivatalosan akkor sem történt, az ügyfélnek ilyen esetben azt mondod, hogy „az eltelt idő alatt felmerült új körülmények ismeretében pontosítani szeretnénk előző megjegyzésünket”.

Akkor azt hittem, hogy túlzás ez. Aztán 3 hónap munka után rájöttem: az amerikai emberke egyszerűen profi, s a színigazat mondta.

Sőt, azóta nekem is sokkal könnyebb, ha énnekem kell egy ügyfélszolgálattal bajlódnom.

Manyecska 2012.02.23. 09:27:40

Jó reggelt.
Még jó hogy otthon mindig úgy szólok bele a telefonba: "tessék, tébolyda.." vagy "szülészet"..általában leteszik...a lexebb az amikor házhoz jönnek a különböző ügynökök!! Az irodába...oda begyün és jópofa. Asszongya, mutatnék valamit a hölgynek /én már a hölgy szótól röhögőgörcsöt kapok/!!..mondom, jóóóó. Én is mutatok valamit, jöjjenek csak!:) /ezek párban járnak/...oszt kedvesen mosolyogva, lassan kisétáltunk a szobából, majd mosolyogva rájuk zártam belülről az ajtót...pár hét múlva megjelent a főnökük miszerint panaszkodtak rám a beosztottak:)) Mosolyogva igazat adtam nekik!:))..hogy szakadt volna bele a fejük az anyukájukba...

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.23. 09:39:09

@dr. birca max: szia! nem egy cégnél dolgozunk? az én listámba is pont ilyenek vannak. mongyuk én a trágárkodókat nem szoktam kikopizni, mer olyat úgyis találok random kettőt hármat minden nap. én a tényleg idiótákat szoktam gyűjtögetni, már elég szép kollekcióm van belőlük.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.23. 09:42:08

@Prof. azsiráf.PhD.:

Szerintem ez általános magyar jelenség. Pl. az antiszemita szöveg szinte csak a magyarokra jellemző. Ezt onnan tudom, hogy dolgoztam olyan helyen, ahol 20 nyelvi részleg volt, s csak a magyar részlegre jöttek a zsidózós szövegek.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.23. 09:45:39

@dr. birca max: akkor tuti, hogy egy helyen dolgoztunk:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.23. 11:30:22

@dr. birca max: Ja, v.ö. pl. Lefkovics kontra Vlagyimir Iljics. Ja, ő Uljanov. Mindegy! Bár a szerb tuggyukmikre visszatérve: Rákosi Mátyás neve tényleg nem -ics-re végződik...
Amúgy a stílusból gondoltam, nem a névből.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.02.23. 11:40:31

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Ne keverd az orosz apai névvel! Az mindig (szinte) -ics végződésű.

Rákosinak mi köze Szerbiához? Mármint azon kívül, hogy születési helye Trianon óta Szerbiában van?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.23. 12:00:39

@dr. birca max: Hát nem képes vagy megmagyarázni a viccet! Igyál egy kávét!

III. (Igazságtalan) Mátyás testvérei annyi vezetéknéven nyomultak akkoriban, hogy mára simán lehetnek Zepterek is. Amúgy meg ha a koszovói albán drogcsempészek vagy a szerémségi cigány autótolvajokaz útlevelük miatt szerb bűnözők, akkor Rákosi is lehet az...

Kandabula 2012.02.23. 13:00:33

@PsychoCica (4zsiráf): kissé félre vagyok értve. Bántottam és a Zeptert? Termékeik szépek, praktikusak, csak nagyon drágák. Ennyi. Az előadásokat pedig élvezem.

@atpijkamo: na, Te meg...

A telefonos termék-kereskedőket pedig ne bántsátok. Nekik legalább van munkájuk.

anarch 2012.02.23. 14:22:19

Mostanában egyre jobban jönnek a személyes megkeresők. Beálcázza magát valami műszakisnak, hogy a sötétségmérőt meg a telefonzsinór hosszát jött ellenőrizni, aztán helyette szerződéseket ajánl. Na, ezek utána feljelentésbe szoktak torkolni automatikusan "besurranó tolvaj"-ként aposztrofálva őket akik az illető szolgáltató egyenruháját hamisítják.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.23. 15:47:18

@estrella negra: "Ha eccer a blogmotor nem jelentkezik, akkor én fojtottam meg."

Na ne már! Tesék beállni a sorba!

XCat 2012.02.23. 15:49:50

@Kandabula: Nekem nem jönnek be, szerintem méregdrága bóvli. Csak azt hittem, sápítozni akarsz. :D

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Mátyás reinkarnációja orbán, nem hallottad még? Ez a legújabb agymenése a kis híveinek.

@dr. birca max: Hm, szép. Tehát belőlem élnek, velem basznak ki, és még ők röhögnek.. igazán bájos, legközelebb ütéssel kezdem. Mondjuk pont zsdózni sosem zsidóztam, valahogy nem jutott eszembe.

"1.Az ügyfél buta, mint a segg."
Ha egy telefontársaság (bódult matáv) nem képes 4 hónap alatt egy telefonvonalat egyik lakásból a másikba költöztetni, és arra internetet rakni (akkor még csak olyan volt), ott nem én hasonlítok segghez.

"2.Az ügyfél mindig hazudik. " frászkarikát. Ti ellenben nem bagyon tudjátok, mit beszéltek, általában ugyanakkor ugyanolyan témában ugyanúgy 4 ügyfélszolgát megkérdezve 4 különböző választ kapok.

"3.Az ügyfélnek sosincs igaza. " Jah, de itt pénzre, és nem kinekazigazára megy a buli.

Szerintem az amerikai is hülye volt, mint a segg. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.23. 15:51:45

@dr. birca max: Én mindig kifelyezetten kedves vagyok az ügyfélszolgálatosokkal, és ha nem túl fáradtak, viszonozzák is. A bolti pénztárosoknak is oda szoktam dobni egy sutkát, ha látszik, hogy nagyon fáradtak, tízből kilencszer veszik a lapot.

Az ügyfelek meg nagyon rendesek és megértőek is tudnak lenni, nem egy népnyúzó multinál kell dolgozni.

Az viszont igaz, hogy az ügyfél mindig hazudik, ez egy ilyen népszokás kell legyen. Na jó, nem mindig, de ha igen, akkor nagyon makacsul.

XCat 2012.02.23. 16:24:29

@atpijkamo: A farkukat is csóválják? És még ők vannak megsértődve, ha lecsahoskutyafalkázom őket. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.23. 16:27:06

@PsychoCica (4zsiráf): Tessék rendesen viselkedni. Bárkinek leharaphatod a fejét, de csak akkor, ha okot ad rá.

XCat 2012.02.23. 16:31:02

@atpijkamo: Le is harapom bárkinek, de ez a bratyizás nálam kimeríti a megalázás fogalmát. Amivel nincs probléma, ha rászolgált, de minden ok nélkül?..

A személyzet tanulja meg a helyét. Ő azért van ott, hogy a munkáját végezze, és nem azért, hogy szeretgesd őket. Vagy pláne ő szeretgessen téged.

XCat 2012.02.23. 16:37:52

@atpijkamo: Erre úgy 3 év után jöttél rá? :D

XCat 2012.02.23. 16:38:57

Mindegy, rühellem a bizalmaskodást idegenektől. A kiszolgálószemélyzet azért van, hogy kiszolgáljon. Benne van a nevében, hogy micsoda; SZOLGA.

Ehhez tartsa magát mindegyik, vagy pofán lesz baszva.
Na.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.23. 17:02:16

@PsychoCica (4zsiráf): Általában el tudom fogadni az érveidet, jókat szoktál mondani. Meg hatásosan és élvezetesen...

Ebben nagyon nincs igazad. Nem bizalmaskodás. Az ügyfélszolgálatossal, utcaseprővel, pénztárossal, postással egyenrangúan, tiszteletel, udvarisan beszélek. És ha megvan benne az együttműködési készség - vagy a pénztáros esetén látom a szükségét -, akkor viccelni is lehet. Szegények meg szoktak néha akadni, szinte hallom, ahogy csikorogva beindulnak az agyuk fogaskerekei, de venni szokták a lapot. Az meg prájszlesz, ha mély mackóhangon benyögöm, hogy Nagy Katalin vagyok, ez a számlaszámom, elfelejtettem a jelszót. Egy darabig eljutunk, de aztán kérik, hogy most már a számatulajdonossal beszélhessenek. (Micsoda diszkrimináció, ha magas kappanhangon beszélnék, akkor az egészet elintézhetném.)

bandigyerek 2012.02.23. 17:14:29

@dr. birca max: nemrégiben bementem a vodafone ügyfélszolgálati irodájába, hát ott mikrofon van kitéve, igaz megkérdezte a csaj rögzítheti-e a beszélgetést, én mondtam hogy felőlem... elég hosszasan dolgozott a csaj a gépen az ügyemben, én meg unalmamban, elkezdtem kopogtatni, meg fújkálni a mikrofonba, meg hallózni, aztán mikor közelről beleszóltam:" mindent tisztán hall, őrnagy elvtárs?", az a tekintet... talán Eszterházi gróf nézhetett így, mikor a kihalászott Hanyi Istókot az emberei hálóba csavarva lebaszták a kastély fogadószobájába, az meg ijedtében két kuruttyolás között odaszart a torontáli szőnyegre...

Xezs 2012.02.23. 21:52:59

@PsychoCica (4zsiráf): Szerintem ezen ne kapd fel a vizet, mert kb. ez a szitu, akár hiszed, akár nem.

Én is voltam ügyfélszolgálatos. Tudod kikkel van a legnagyobb baj? Akik váltig állítják hogy ők értenek a dologhoz és nekik nem kell ám elmagyarázni hogy hogy is van ez. Ezekkel nem tudsz semmire se jutni és pont azért mert annyira biztosak a dolgukban hogy meg se akarják hallani amit mondasz.

Jellemzően a doktorok a leginkább ilyenek, tökmindegy hogy jogi- vagy orvosdoktor. De volt már szerencsém olyan agyhalotthoz, aki valami műszaki egyetemen végzett informatikusként és kb. olyan szintű dolgokat kevert mint a billentyűzet meg az egér (nyilván nem ezeket keverte csak nem akarom hogy magára ismerjen). És képes volt magát szakembernek nevezni és nagypofával osztani az észt hogy neki ilyen meg olyan diplomája van. Hát bazmeg, akkor vidd vissza és kussolj, mert kurva hülye vagy ahhoz, amiből diplomád van.

Nyilván amit az amcsi faszi mondott kissé túlzás de alapvetően van benne egy jó gondolat: mindig győződj meg a dolgokról a saját szemeddel.

És ez az élet sok más területén is igaz, mert az emberi szubjektivitás nagyon-nagyon messzire tud vinni dolgokat a megoldástól.

XCat 2012.02.23. 22:14:09

@Xezs: Mostanában nyugi van, egy árva ügyfélszolga nem sok, annyival sincs miért ordítani. Nem is értem.

Az emberi szubjektivitásnak meg lófasz a seggébe. Meg kell tantónénézni a mazsomokat kommunikázni.

Ma ennek nagyszerű példáját láttam, amikor anyuka tologatja a kiskölykét ezekben a kisautó alakú szarokban, aztán egyszer csak megállnak a piák előtt, és bámulnak az ágyaspálinkára, mint bornyú az újkapura. A pulya meg egyszer csak elkezd visítani a vacakba, de mint a fábaszorult féreg. Anyuka lehajol, és beleszól, hogy "Dzseniferke, ne ríjjál bazmeg, hát mondjad ha kifele akarsz gyönni, na". Oszt kiszedte. Dzsenniferke meg mint akiről lekapcsolták a hangerőt, egyből elkussolt.
Szívmelengető látvány (meg hallvány) volt, már gondolkodtam rajta, hogy szétverek a kölyök fején pár üveg jim beamet.

Xezs 2012.02.23. 23:08:11

@PsychoCica (4zsiráf): A kommunikáció még kevés. Mert ha történt valami, de te azt a te szubjektív szemszögedből a legkifinomultabban kommunikálod, még mindig hibás információt adsz át.

Pont ilyenek a doktorok akiket fentebb írtam: jól kommunikálnak, csak fingjuk sincs arról, hogy mi történt, és állítanak valamit, ami nem úgy történt ahogy ők látják.

A cigókkal meg hagyjál, azok még statisztikának sem jók :)

2012.02.24. 02:28:07

Az összes ilyen csodalámpás, pénzügyi tanácsadós és ingatlanügynök buzit fel kéne kötni az első lámpavasra.

Pofátlanok, buták és abból élnek, hogy kiszolgáltatott embereket basznak át. Nagy karrier mondhatom...

Kandabula 2012.02.24. 17:05:59

@Pörög a lufi: eszerint Téged már átvágtak? Ha buta vágott át, még szomorúbb. Lámpavas előtt kínzás nincs? Na, csak egy kicsit!

Vismajor01 2012.03.01. 13:01:18

Baszd meg, hogy van egy érdekes levél, olvasnék hozzá tapasztalatokat, hozzászólásokat, és az 500ból 300ban csak pár idióta nyomorék csetteg egymással, teljesen off témákról, mert hogy az milyen kurva vicces. Egymásnak.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.03.01. 13:15:30

@Vismajor01: Skandallum! Ne haragudj, nem gondoltuk, hogy még ennyi madarat be tud palizni a Zepter. De adok egy tanácsot: a számodra érdektelen kommenteket egyszerűen ugord át.

Xezs 2012.03.01. 22:10:10

@Vismajor01: Ezaz, csald elő a benned lakozó állatot!
süti beállítások módosítása