Tékozló Homár

Visszaadták az ottfelejtett visszajárót a Shellnél

2012.06.06. 15:29 | jackyll | 540 komment

Gábornak sikerült 7000 forintot otthagynia a Shellnél, amit még aznap éjjel megpróbált visszaszerezni, de akkor még nem látszott semmi a kamerán. Másnap viszont ott találta a srácot, akinél fizetett, ő pedig már látta a biztonsági felvételen, hogy nem nyúlt a kasszához, meg többlet is volt, úgyhogy visszaadta a pénzt.

Leszögezném, hogy nem dolgozom a shellnek, és semmi érdekem nem fűződik hozzá, hogy reklámozzam Őket! A történet a következő: Pünkösdkor elhatároztuk párommal, hogy Érdről elmegyünk Ópusztaszerre, valamint Szegedre, megnézzük a Feszty körképet, valamint Szegeden a hidi-vásárt, ami épp akkor volt. A kirándulás csak 1 napos volt, és természetesen pályán mentünk (itt megjegyezném, hogy rohadjon meg a drága kormányunk, hogy megszüntette a 4 napos matricát...). Az utazás reggelén kb 9 körül beültünk az autóba és elgurultunk az M7 felhajtónál lévő shell kúthoz, ahol is vettem egy pályamatricát. Mivel 12000 Ft volt nálam, és a 2000-ből nem futotta matricára, így a 10000-ressel fizettem. A kutas kezembe nyomta az aláírni valót, de nem adott tollat. Kértem. Kaptam. Aztán kérdezte, hogy van-e smart kártyám, mondtam van, de nem is tudtam, hogy erre is jár a pont. Átadtam a kártyát, közben kijött a matrica, átadta, mondta hogy tegyem el 1 évig. Majd jött a blokk is azt is átadta, majd kezembe nyomta a kártyát, valamint közölte mennyi az egyenlegem a kártyán. Mivel ennyi sz@rt nyomott gyors egymásutánban a kezembe, elvesztettem a fonalat, és hibáztam. De nem csak én. Ő nem adott vissza a tízezresből, én meg nem kértem.

Eszemben se volt, hogy jár vissza, pedig a matrica "csak" 2950 Ft. Tehát ott hagytam 7050 Ft visszajárót, valamint fel is idegesített, hogy pár nappal korábban miért nem kérték el azt a rohadt kártyát, bár tudat alatt tisztában vagyok vele, hogy nagyjából semmire sem jó, de hát ha már van hagy gyűljön... Ezután elvágtattunk Ópusztaszerre és kikértem a belépőket a Feszty-körkép megtekintéséhez, és fizettem... volna. Ha a pénz nálam lett volna. De nem volt, és akkor belém hasított a felismerés, hogy lazán ott hagytam a kúton...Párom gyorsan fölb@szta magát, meg hát én is de mivel akkor, ott nem tudtam semmit tenni mondtam, hogy nyugi este bemegyek érte.

Eltelt az este, éjjel fél 2-re értünk Érdre vissza. Bementem a kútra, mondom mi a hézag, erre az ott dolgozó hölgyike, odaült a kamerához, és pár percet bíbelődött. Ezután közölte, hogy semmi nem látszik a kamerán, mert akkor pont oda sütött a nap, mikor benn voltam, azt pedig nem tudja, hogy a kutas kollégának akinél reggel fizettem volt-e többlete a kasszában. Mondta még, hogy felhívná a kollégát, de éjjel fél2-kor mégsem kellene zavarni, valamint mondta, hogy a következő napon éjszakás lesz jöjjek vissza, ha gondolom, ennél többet Ő nem tud tenni. Hát jó.

Másnap este visszamentem, pont az a srác, pont annál a kasszánál volt akinél és ahol előző nap fizettem, elmondtam hát mi a gond, erre Ő is odaült a kamerához, beazonosított a ruhám alapján, és mondta hogy igazam lehet, mert a felvételek alapján valóban hozzá sem nyúl a kasszafiókhoz, így nem adhatott vissza, meg amúgy is volt a kasszában plusz pénz amit nem tudták, hogy honnan ered, majd ezután visszaadta a pénzt. Nagyon jó fej volt a srác, ezúton is még egyszer szeretném neki megköszönni, hogy a pénz visszakerült hozzám, bár továbbra is kitartok amellett, hogy nem csak én hibáztam Ő is utánam szólhatott volna, hogy ottmaradt a visszajáró, de a lényeg hogy rendeződött minden.

Köszönöm!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XCat 2012.06.07. 15:06:20

Organikák problémái....

Rosszindulatú Vászka 2012.06.07. 15:08:32

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: erről eszembe jutott egy limerikk:

Egy szép napon a nagynéni beleesett a kútba,
nem is jött többé sese vissza.
Azóta kutunk vízét, hogy meg ne érezzük ízét,
mindenki kétszer szűrve issza.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.07. 15:09:54

te vászka, komoly beszédem lenne veled

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.07. 15:10:14

@batgirl: hát mire bekaparnak, pont vége. :D aztán úgyis mennek zabálni meg inni a véndöglőbe, innen származik a "toroskáposzta" kifejezés is, asszem....

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.07. 15:11:12

kia kutunk vizét issza
vágyik annak szíve vissza

XCat 2012.06.07. 15:11:35

Ez a parti kifulladt. :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.07. 15:12:44

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Csak az epebajosoknak jönnél "vissza".
@batgirl: nagyon jól lehet tipizálni vele az embereket.

XCat 2012.06.07. 15:13:38

Borzalmasak vagytok. De komolyan.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.07. 15:15:34

@Rosszindulatú Vászka:
-Gazduram, az anyósa beleesett a kútbaaa
- És? Én csapvizet iszom.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.07. 15:16:46

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Tévedni méltóztatsz. A toroskáposzta a disznótorból ered. Eleink ugyanis egyfajta pogány eredetű tor-félét rendeztek a nagyobb, emberibb állatok, különösen a disznó levágása után. Ennek lényege hasonlatos volt a halotti torhoz, ugyanis illett szépeket mondani az elfogyasztás alatt lévő jószágról.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.07. 15:19:18

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: jájj. majd kiíratom aszt is a márványra, hogy "Fogyasztás csak saját felelősségre"

XCat 2012.06.07. 15:23:03

Azért cukik vagytok, ahogy mindannyian felvállaljátok a paraszt mivoltatokat. Büszkén és tüntetőleg.

Ejj de sok temetésen fogok én mosolyogni, ha úgy hozza a sor.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.07. 15:25:35

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Tekintettel arra, hogy az általad vélhetően egykor elfogyasztott mérgek, pl. a DDT nem bomlik le, a belőled táplálkozó egysejtűek, ízeltlábúak és gombák, az azokat fogyasztó rovarok, emlősök, valamint az az azok ürülékét tovább bontó gyűrűsférgek munkássága révén eljut a termeszthető növények gyökérzónájába és felszívódva a következő (de-)generációt is mérgezi, nem lenne hiábavaló figyelmeztetés...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.07. 15:26:50

@PlastiCat: Vagy vigyorogni, mint a Kádár koponyája, ha körbehordanak...

Rosszindulatú Vászka 2012.06.07. 15:27:33

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: nem beszélve arról, hogy a kolbászkészítés mellékterméke maradék formájában a takartba való jó kis káposztatöltelék, meg ugye az abálé is kéznél van, azazhogy aggya magát a toroskáposzta.

@PlastiCat: nem hinném, mink itt falun természete4s hallálal szokunk kimúlni, valszeg elébb elvisz téged az a rossz májad meg a rosszindulat.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.07. 15:28:11

@PlastiCat: Mi is, mert mi tudjuk, hogy magas lóról ;)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.07. 15:29:35

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

akkor, ha megbocsátasz, én most nőiesen kitaccsolok..... :D :D

//....oo/
//-...
oo
,,
.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.07. 15:32:03

@PlastiCat: én akkora paraszt vagyok, hogy még aszt is tudom, hogy hogyan lehet a krumplibogarakat hatékonyan elzavarni. ja. és simán elvagyok az erdőbe iránytű meg ilyen fasságok nélkül.

XCat 2012.06.07. 15:33:33

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Nehogy azt hidd, hogy akkora élmény köztetek élni. Talizzunk valahol, és megölhetsz. Segítek eltüntetni a nyomokat. Na, bevállalod?

@Rosszindulatú Vászka: Az nem bennem van, cuci. Magadat látod.

@ColT: Hogy mi?

Rosszindulatú Vászka 2012.06.07. 15:42:11

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ezt most mér kellett????

Gyermekkorom egyik rémnapja volt még a múl évezredbe, mikor a minkot is elért a kolorásóbogár támadás és egy egész nap a tejjes kiszabott család krumplibogárt gyűjtött befőttesüvegbe, amit ott hejben elégettünk a földön, a Nagypapi vezényletével. Nem volt mókás. Szarabb meló, mint a málnakötözés meg a köszméteszüret együtt.

@PlastiCat: sokmindennel megvádoltak már, de ez eléggé sújtalan :)))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.07. 15:46:53

@Rosszindulatú Vászka: Mi gyerekként szerettünk krumplibogarat gyűjteni és szadizni :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.07. 15:47:09

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Csak nem állapotos vagy?

@PlastiCat: Én? Dehogy öllek! Nem hiszem, hogy olyan kívánatos húsformáid lennének, mint egy mangalicának, akkor meg minek... Szenvedj csak magadtól! ;-)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.07. 15:49:59

@Rosszindulatú Vászka: Te már annyira vén vagy? Tán még bundásbogarat is szedettek veled úttörőként? Utána jött az ürge-holokauszt, majd a kolorádóbogár támadás sikertelen kivédése, aztán most már a parlagfűnél tartunk.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.07. 15:52:14

@Rosszindulatú Vászka: ejjmán, amatőrség. fox egy doboz jófajta cigarettát, példul kopasznyakú piros fecskét, oszt beáztatod egy veder vízbe. pár nap múlva megitatod a levet a bogárkákkal, oszt azonnal megpusztulnak tüdőrákba.

@PlastiCat: eztet a városon nem ismerik, ilyen csíkos háziállat.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
hát, ha a jóisten is azt akarja, amit én, akkor nem :D:D

Rosszindulatú Vászka 2012.06.07. 16:01:20

@ColT: hacsak párat kelett, azt mink is, de százat, ezeret már eléggé uncsi.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: jas. Ürgevész nálunk nem volt, a macskák mindent kiirtanak, ami kisebb náluk, a nagyobb vadakat meg a kutyák, a mégnagyobbakat meg a heji rabsicok.

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: leeht, hogy csak minket szivatott a Nagypapi, ezt msot már sosem fogjuk megtudni. Cigi mindenesetre nem volt náluk, meg az külömbe is pazarlás, ami köztudottan bűn.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.07. 16:01:20

@ColT: @PlastiCat:

nem zebra, nem vadmalac, nem lemúr, senem kelgyó, tigrinc vagy darázs.

demosmán mék kukacolni.

helianthus 2012.06.07. 16:01:21

@PlastiCat: hú, most jól megkaptam. !!! nem nyaltam, próbáltalak emberszámba venni, de ezt te még most úgysem értheted, idővel lehet sikerülni fog. ;)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.07. 16:04:08

@PlastiCat: Igen, de nem rúg, hanem harap, de csak krumplilevelet (az első generáció, főleg az áttelelt imágók (kifejlett bogarak) szeretik a többi amerikai burgonyafélét, elsősorban a paprikát és kicsit a paradicsomot is, azon erősödnek meg és úgy rakják le sárga tojáscsomóikat a burgonyalevelek fonákjára. A kikelő vörös lárvák gyorsan nőnek, mert gyorsan és sokat zabálnak. No pl. ezért kell megtanulni a vetésváltás szabályait, és ez csak egy szempont...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.07. 16:04:56

tessék, még a herceg is paraszt akar lenni:

index.hu/kulfold/2012/06/07/karoly_herceg_is_szekelyfoldon_van/

@Rosszindulatú Vászka: hátna, olyan mint a jó szex. undorító meg kiköpöd a tüdődet utána, de mégis jobbat alszol tőle.

XCat 2012.06.07. 16:08:01

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Nagyon érdekesen hangzik. Próbáltátok már valami mással etetni őket? Mondjuk csokival?

@helianthus: Látod azt nem lett volna szabad. Nálunk macskáknál ez akkor sem ér szart sem, ha valaki olyan csinálja, aki legalább szart ér. :)

Rosszindulatú Vászka 2012.06.07. 16:27:18

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: hát ja, mer az senem jó, ah erőltetik, meg állítólag lehet túlzásba is vinni.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.07. 16:28:38

@PlastiCat: Röhögni fogsz. Szerintem próbálta. Alighanem egyetemi diplomadolgozat is született belőle. Lehet, hogy nem is egy. Ehhez ugyanis valódi kísérletek kellettek. Bár az is egy érdekes kísérlet, hogy ha lemásolja valaki a sógora dolgozatának a felét és beadja azonos címmel, beveszik-e...
Bevették.

XCat 2012.06.07. 16:31:18

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Csokival?

Szakdolgozat ügyben, ha most nekiállnék levizsgáztatni a nagyközönséget az általános iskolás anyagból, szerintem legalább a fele elhasalna. Pedig valószínűleg mindenkinek van róla papírja.
Innentől...

Rosszindulatú Vászka 2012.06.07. 16:37:33

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: van ám nekem kábeltévém, tudom én mi megy a Világba :)

igazságos 2012.06.07. 16:48:11

@PlastiCat: a krumplibogár, káros, rossz dolog, viszont ha egyszer megtámadja a növényt, den nagyon tucc védekezni.

Elismerésemet fogadd, hogy vakon beleugrottak a kekeckedésedbe, azóta is ezt emésztik.

Ja, mivel én paraszt vagyok, de egyedi, kivételes, iskolázott, mindenhez értő, művelt.

sose értettem, ha parasztkodnak veled, mit kell megsértődni, le kell tojni, ennyi

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.06.07. 18:12:42

@Rosszindulatú Vászka: Ez nem limerick.
De ez igen:
Élt egy lány, nem messze, Szomolyán.
Tejen élt, túrón és gomolyán.
Egyszer rászólt a férje:
megárt a sok fehérje,
ne feledd: este még szopol ám!

CID 2012.06.07. 18:52:32

Áhh, már az is megtiszteltetés, hogy ennyi okos, sikeres, intelligens embert olvashatok ! Miért van az, hogy aki már parasztnak sem jó az Budipestre költögzik ?@igazságos: ezt az egyedi kivételese.....-ot , azért átgondolnám ;-)

XCat 2012.06.07. 19:00:38

@igazságos: Kekeckedés? Hm, én erre úgy emlékszem, hogy senkinek sem címezve leírtam a véleményemet, és nekemugrott az ugatókórus.
Gondolom ti másképp, de ez nem baj. :)

Manyecska 2012.06.07. 19:21:34

@ColT: ja, meg voltak az unokatesók: Shag Beckúr és Mel Beckúr ... úgy hívták őket, legalábbis aki fordította, szerinte.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.07. 20:01:00

@Rosszindulatú Vászka: csaknem arra akarsz célozni, hogy iparosított élvezetekkel rongálod a szemedet?????!!

igazságos 2012.06.07. 20:15:33

@PlastiCat: Tényeket soroltam fel. Ne városiakkal példálózz, cáfold. :)
Különben rühellem a parasztokat, primitív, ostoba, ocsmány, mocskos állatoknak tartom őket, akikben semmi, de szó szerint véve SEMMI értékes nincs. Amolyan csökevénynek, amik itt ragadtak, mert senki nem akarta még igazán felszámolni őket, úgyhogy el kell viselni a létüket. Ez van.
Nem véletlenül sértés és szitokszó a paraszt.

Na, hát erre céloztam itten, ez szimplán hergelős, beszólós duma volt, érzékeny téma, amire azonnal ugrik a többi birka. Hiába na, ezt tanulni kell.

Egyébként érdekes, hogy a parasztot a városiak használják szitokszónak, mert egyébként vidéken nem sértődnek rajta meg, hanem azt mondják, tényleg az vagyok, te meg csak munkás? Ennyi.

XCat 2012.06.07. 20:23:53

@igazságos: És? Ott volt, hogy "tartom". Magánvélemény. :) És még mindig ez, sőt, egyre inkább.

Csak éppen a helyiek közül is kiterjesztettem pár emberre, akik boldogan és fennen vállalták, hogy ők mik.

Ma leszarom a birkákat, de nem fogok azért hazudni, mert őbirkaságuk nem óhajtja tudomésul venni, hogy egyesek, és például szerintem is ez van.

"a parasztot a városiak használják szitokszónak, mert egyébként vidéken nem sértődnek rajta meg"

Tudod hogy van ez, a cigány is büszke rá, hogy ő cigány. letagadni úgysem tudja. De ha még egy kör cirkuszra vágysz, azt egyedül fogod levezényelni, mert most nem érek rá.

XCat 2012.06.07. 20:25:14

Különben ez már a nekiugrós szegmens volt, eredetileg annyit mondtam, hogy szarban élnek, és közelebb az állatokhoz, meg hogy hányok tőlük. Amit szintén fenntartok.

CID 2012.06.07. 21:12:59

@PlastiCat: husi te nem vagy sámli. Mikor voltál te falun ? Illetve milyen falvakban jártál, illetve nem gond e számodra, hogy faluhelyen még akkor is husit fognak zabálni amikor te a saját szarodat is megeszed, miközben arra a nagy büdös intelligenciádra vagy büszke ami annyit ér, mint halotnak a csók ! Azért imádlak. Persze megbaszni nem foglak ! Tényleg, nincs itt egy igénytelem pasi, aki gerincrevágná ezt a nőstényt ? Azt a két három liter töményet fizetem, ami az aktushoz szükségeltetik ;-)

XCat 2012.06.07. 21:19:48

@CID: Szia Lapos!

"Persze megbaszni nem foglak "
Én meg foglak. :)

CID 2012.06.07. 21:28:15

@PlastiCat: Szeretnéd mi ? :-) De, nem, sohase. De árul már el, mi bajod neked az élettel ? Ha komolyan gondolod, (bár nem szívesen, merthogy azért te is csak élőlény vagy ), megteszem neked azt a szívességet, hogy elvágom a tokádat egy műanyag ajéssel ;-)

CID 2012.06.07. 21:29:16

Naszóval, késsel !

Manyecska 2012.06.08. 08:36:25

Ha mexűnne ez a kiba ...civilizáció elsőként Tik fogtok éhenhalni! Csaxólok! :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.06.08. 09:45:07

@igazságos: "Egyébként érdekes, hogy a parasztot a városiak használják szitokszónak, mert egyébként vidéken nem sértődnek rajta meg, hanem azt mondják, tényleg az vagyok, te meg csak munkás? "
Falusiak is használják, de kizárólag a szocioparaziták, azaz a cigányok, a dzsentrik és a prolik.

CID 2012.06.08. 12:53:32

@Manyecska: Dehogy, van akinek elég sok zsírtartaléka halmozódott fel :)

Superba 2012.06.08. 13:36:04

jéé de érdekes...
Nekem jó pár éve szintén az érdi shellnél volt ugyanez az esetem:)
de én egy óra múlva visszaautókáztam és szó nélkül odaadták az ott hagyott visszajárót.Már próbálták beazonosítani a felvételen az autóm rendszámtábláját,mire odaértem.
Nagy megkönnyebülés ez olyankor hogy nem kell hadakoznod a pult mögött ülőkkel.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.08. 13:54:37

@Superba: "Nagy megkönnyebülés ez olyankor hogy nem kell hadakoznod a pult mögött ülőkkel."

Megloptak. Talán még köszönd is meg!

Superba 2012.06.08. 14:06:30

nem loptak meg ténylegesen,
A@atpijkamo: tény az volt hogy én hagytam ott a pulton a pénzt.

Superba 2012.06.08. 14:08:05

de érdekes ez az érdi shell kút:)
biztos valami búra veszi körül hogy normálisak még évekre visszamenőleg is az ott dolgozók:)

Flugos furgonos 2012.06.08. 17:14:48

Azért nem vagyok biztos benne hogy véletlen volt. Nekem a tizesből "felejtettek el" visszadni egy ötöst. Még aznap visszamentem este, de már másik csapat volt, jeleztem az éppen akkori főnöknek hogy mi a gondom, megadtam a nevem és tel. számomat, kb 2 óra múlva hívtak, hogy megnézték és tényleg, nem adott vissza a kasszás. Mire felmentem a kútra (postástelepről) már borítékban volt az ötös rajta tel. számommal és a nevemmel. Hmmm... Biztos véletlen volt az is. :D

Xezs 2012.06.09. 01:02:22

@PlastiCat: Akkor most a falusiakkal van gond, mert úgy élnek, ahogy, vagy a városiakkal, mert belekényszerítik őket ebbe? Hol ezt mondod, hol azt.

Vagy mindenki hülye csak te vagy holdjáró?

Xezs 2012.06.09. 01:12:08

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Azért azt megjegyezném, hogy a "jaj mit szól a falu népe" típusú para rohadtul nem erkölcs, hanem színtiszta rosszindulat. Minden faluban (és városi munkahelyen is!) megvannak azok a rossznyelvek, akik bárhol bármikor képesek rosszat mondani valakiről. Falun ez valahogy halmozódik, gondolom azért, mert sok unatkozó idős nénike van akik kínjukban rosszindulatú pletyózással szórakoztatják a népet.

Én nem nézem le a falusiakat, de sosem laknék köztük, és a fenti egy elég nyomós indok nálam. Én agyfaszt kapnék, ha állandóan azt lesnék, hogy kivel mikor hol vagyok és mit csinálok. Apjukfaszát az onokáknak!

Xezs 2012.06.09. 01:14:39

@Manyecska: írd már ki hogy kibaszott, ne szégyellősködj, ez itt az internet pöcegödre

Mylady 2012.06.10. 19:02:51

@Xezs: Volt egy kolléganőm, dunántúli kisfaluból származott. Minden hétvégén vitte haza a húgának az óvszert, mert az elvétve mozdult ki a sajátfalu-szomszédkisváros tengelyből és ott nem mert venni, mert mitszólnánakazemberek. Az esküvő előtt azért, mert miazhogymárszexelnek, az esküvő után meg azért, mert miazhogyvédekeznek.
De a legszebb az egészben, hogy a kolléganőm itt, Pesten nem merte sk megvenni, mert jajmitszólnakazemberek ezért mindig megkért valakit, hogy vegyen neki pár dobozzal. Röhej.

Xezs 2012.06.10. 22:31:41

@Mylady: Sosem értettem, hogy felnőtt ember miért nem mer ilyen dolgokat megvenni. Mindenki feltételezi róla hogy dug, akkor meg mit kell itt ájtatoskodni.

PC Plum 2012.06.12. 08:02:49

A lényeg ez: "Pünkösdkor elhatároztuk párommal, hogy Érdről elmegyünk Ópusztaszerre, valamint Szegedre, megnézzük a Feszty körképet, valamint Szegeden a hidi-vásárt, ami épp akkor volt."
Ezek után Gábor azt is leírhatta volna, hogy hazafelé az M5 egyik parkolójában hogyan rakta meg a párját a Suzuki hátsó ülésén.

kekegsm 2012.06.28. 16:03:31

Ripcat, meg hasonlók: Tök jó lenne ez az ország, ha nem húznák le mindig a nagyvárosi tudatlan bunkók. Akik a kutyaszaros, büdös, füstös, koszos BP utcákon majszolják a műanyag kajáikat, a pihenés a metrón-alvásból jár, akik nem köszönnek még a szomszédjuknak sem, akik nem állnak meg az utcán elesett nénikének segíteni, akik úgy élnek, mozognak, dolgoznak, mint az ipari gépek. Akiknek az a sport, hogy futnak a busz után, meg az a legnagyobb munka, hogy lenyomják a bal egérgombot.

Nem vagyok paraszt, de sokszor inkább az lennék.

Hülyegyerek, életedben nem tetted ki a lábad a nyóckerből, ne osszad már az észt, hogy milyen is a vidék.

Egyébként az tudtátok, hogy a cigányság legnagyobb része Budapesten él?

XCat 2012.06.28. 17:23:55

@kekegsm: " életedben nem tetted ki a lábad a nyóckerből, ne osszad már az észt, hogy milyen is a vidék."

Amilyen olyanokat termel ki, mint te. Beszántani, sóval behinteni, elgázosítani...... beszüntetni, mint csökevényt.

XCat 2012.06.28. 17:25:13

@kekegsm: "Nem vagyok paraszt, ... "

Dehogynem, bucika. Torgyán óta tudjuk, hogy az is lehet nagy paraszt, akinek nincsen földje (vidéken főggye).

:)

XCat 2012.06.28. 17:28:33

Kurvaanyádat, egyébként.
És ne cigányozz, mert a szomszéd posztban ott a béerefká.

kekegsm 2012.06.28. 21:03:21

@NaomiKaramell: Naomi, Karamell? Miért is ne cigányozzak?

Fogadjunk, hogy azok a budapestiek, akik megértik a gúnyt és iróniát a hozzászólásomban, azok nem fognak nekem beszólni, hanem egyetértenek velem.
A hozzád hasonló betoncigók, 20IQ keménykedők, atlétatrikós prolik meg majd rágják a kefét, hogy mer beszólni valaki nekik. Pedig idefigyelj kicsikaramell: Az ország 80%-a vidék, csak 20% a Budapest. Vidéken van becsület, ész, dolgozniakarás, Budapesten van BKV, Hagyómiklósdemszky meg a kormány...

Lesz.arom mit gondolsz rólam és mindenki más vidéki emberről, mert tudom, hogy te egy tanulatlan birka vagy (tudod, alacsony, négylábú, bundás kis állat, szerintem talán tanultad még, mielött kimaradtál a suliból, hogy együtt lógj az utcagyerek haverjaiddal).

kekegsm 2012.06.28. 21:04:27

@NaomiKaramell: Ja, ha gondolod, küld el a címedet a kekegsm kukac freemail.hu címre, és találkozzunk, aztán majd megtudod, hogy kinek az anyját szidjad, te kis pondró.

XCat 2012.06.28. 21:07:36

@kekegsm: Tudod, mi itt a fővárosban nem verekedéssel intézzük a dolgokat. Lehet hogy Keszthelyen ez másképp van. :)

Azért ne cigányozz, mert bűncselekmény.

A kormányt illetőleg ajánlom figyelmedbe dicső emlékezetű koszorús költőnk szösszenetét;
"... s bár felül a gálya, s alul a víznek árja,
azért A VíZ VAN ALUL."

Javaslom, tanuld meg a helyedet, pöcsfej.

kekegsm 2012.06.28. 21:13:52

@NaomiKaramell: Egyébként te, mint büszke városi polgár, hányszor változtattad meg a neved egy nap alatt?

kekegsm 2012.06.28. 21:15:35

@NaomiKaramell: CIGÁNY! GYERE AKKOR KESZTHELYRE, AZTÁN MEGMUTATOM, MILYEN IS A VIDÉK...

A te helyed tényleg Budapesten van, a gettóban. Oda valóak a cigók.

XCat 2012.06.28. 21:23:53

@kekegsm: Ó, te szegény... No, gondolom ez volt az ész megnyilatkozása... akkor most takarodj dolgozni, de becsületesen ám. :)

Xezs 2012.06.28. 21:52:33

@kekegsm: Te ugyanazt csinálod, amit ő, csak a másik oldalról.

Nem látom mitől lennél különb tőle.

XCat 2012.06.28. 21:53:38

@Xezs: Miért, én mit csinálok?

Xezs 2012.06.28. 21:54:38

@NaomiKaramell: Fröcsögsz, ferdítesz, hangulatot keltesz. Csak a szokásos.

XCat 2012.06.28. 21:56:06

@Xezs: Tényleg? Nohát, én rajtad látom ugyanezt. Ugye milyen érdekes ez. :D

Tudom, leszarod. De leszarom mit szarsz le. :DD

kekegsm 2012.06.28. 22:17:03

@NaomiKaramell: Én dolgozom, és büszke vagyok rá. Te meg menj vissza, lopjad tovább a kábelt.

kekegsm 2012.06.28. 22:18:20

@Xezs: én nem vagyok cigó troll, aki csak fröcsög mindenhol, ahol hozzászól. És én nem szidtam az anyját. És ha találkozom vele, kifordítom. És akkor rózsaszín lesz. Ennyi a különbség.

Xezs 2012.06.29. 00:38:33

@kekegsm: Általánosítasz, meg nagyképűsködsz.

Neten kifordítással meg veréssel fenyegetőzni kb. óvodás szint.

Ráadásul annyi eszed sincs, hogy rájöjj, Cica pont ezt a szánalmat akarja kihozni belőled, te meg még bele is mész a hülye kis játékaiba.

kekegsm 2012.06.29. 05:42:02

@Xezs: Sok mindent lehet, de anyámat nem szidhatja. Mert az vérbosszú indok.

Xezs 2012.06.29. 15:49:12

@kekegsm: Bruhahahahaha.

Sok szerencsét egy nick mögött rejtező idegen megtalálásához.

Te ilyen turbómagyar lehetsz, azok szoktak ennyire érzékenyek lenni az anyjuk említésére.

kekegsm 2012.06.29. 16:23:09

Tudom, hogy nem fogom megtalálni, mert egy kis gyáva féreg. Nincs mersze hozzá, hogy elémálljon.

Szerintem minden épelméjű ember ideges lesz, ha szidják az anyját. Ha nem lesz az, akkor valószínűleg egy lelki korcs, aki esetleg egyidő után pszichopata skizofrén lesz, vagy ilyesmi. Nem gondolod?

Xezs 2012.06.29. 16:56:51

@kekegsm: Szerintem épelméjű ember nem ül fel ilyen nyilvánvaló provokációnak.

A net ilyen, szokd meg. Vagy szökj meg.

Viszont ha tudod hogy nem fogod megtalálni akkor végképp nem értem, mit kell itt keménykedni meg pattogni.

kekegsm 2012.06.29. 17:02:16

@Xezs: Reménykedtem benne, hogy hátha van annyira gerinces.

Nem, a net nem ilyen, csak pár elcseszett társadalomban ilyen (Magyaország, Románia, Balkán keleti része)

XCat 2012.06.29. 17:12:09

@kekegsm: "Nem, a net nem ilyen, csak pár elcseszett társadalomban ilyen (Magyaország, Románia, Balkán keleti része)"

Máshova meg te nem kellesz, ugye. :))
Egyébként a net tényleg nem ilyen. TE vagy ilyen.

Hagyd abba a hisztit, és nőjj fel végre, te szardarab.

Xezs 2012.06.29. 17:26:24

@kekegsm: Szerintem nézz szét más országok blogjain is, mielőtt ilyesmire vetemedsz. Ajánlom pl. a youtube-on az angol nyelvű hozzászólásokat. Ott is megy az osztás rendesen.

Talán nem véletlen, hogy a netes balhék himnusza, a We didn't start the flame war az USA-ban született meg.

XCat 2012.06.29. 17:31:35

@Xezs: Megnéztem, nagyon aranyos kis klipp. Teccők.

Xezs 2012.06.29. 20:08:54

@NaomiKaramell: Nekem is. Régóta ismerem de bármikor szívesen hallgatom :)
süti beállítások módosítása