Tékozló Homár

Fogva tartották a Gastland étteremben (frissült)

2013.08.21. 14:59 | jackyll | komment

Tovább fodrozódnak a hullámok a Moszkva téri Gastland étterem körül. Legújabb panaszosunkat megpróbálták túszul ejteni, és pofonnal fenyegették miután megették a grilltálukat és cserébe ők nem akarták az egész "menüt" kifizetni. Végül naiv ügyfél hívta a rendőrséget, amit a személyzet már nem várt meg, és elengedték:

A barátnőmmel nézegettük, bár én úgy találtam, hogy két főre 2400 forintért még akkor is drága, ha 2 óra alatt degeszre tudjuk magunkat enni. Szóval az alap felállás az volt, hogy szerintem drága, menzakaja szintű a kínálat, de azért oké, legyen boldog, próbáljuk ki, egyszer élünk.

Szóval betoppantunk. Kezdjük ott, hogy teljesen véletlenül vettük észre, hogy az utolsó megkezdett adagot is kifizettetik az emberrel. Minden hely be van számozva. Mivel iszonyatos zaj, menzahangulat volt az étteremben helyet akartunk váltani, és egy csendesebb, bejárati részhez ültünk. Részben a zaj zavart minket, részben pedig az a nagydarab nő, aki beszélgetni kívánt velünk, és a barátnőmnek mindenképpen parfümöt akart árulni. Úgy vettük ki beépített ember lehetett, de ez csak tipp. Szóval átültünk máshova, ahol az előzőleg normális hangnemben italt kínáló pincér közölte, hogy azonnal üljünk vissza mert már be lettünk írva az "asztalhoz". Közöltem vele, hogy ha én kifele fizetni fogok, csakis úgy fogok, hogy ott eszem végig a 2 órámat, ahol akarom, főleg, hogy bele se kezdünk és már nem csak a nagydarab hölgy zaklatott minket, hanem a staff is.

A staff továbbra is ragaszkodott hozzá, hogy vagy üljünk vissza, vagy távozzunk, én ezt a hangnemet felháborítónak tartottam, de visszamentem a grill részre és megpróbáltam kikérni a grill húsomat, amit valahogy frissen tettek ki (nyers hús) de vonakodtak elkészíteni. A nagydarab hölgy eközben odatolt két tele tálat a számunkhoz és elég személyes hangnemben szólt a személyzetnek, hogy az a mi részünk, miközben ő fogyasztotta.

Itt volt elegem és közöltem a barátnőmmel, hogy távozunk az étteremből. Felajánlottam a pincérnek, hogy fél adagot kifizetünk, de nem egyezett bele, erőszakosan lefogtak az ajtóban, pofonnal fenyegettek, hátra akartak cibálni valami kis helyiségbe, majd rendőrrel is fenyegetőztek ráadásul a barátnőm előtt.

Mi egyébként két tál főzeléket, egy levest, pár darab barátfülét és két pici mignont fogyasztottunk. A rendőri fenyegetésre léptem, és én hívtam ki a hatóságokat, nem a kialakult helyzet, hanem amiatt, hogy fogva tartottak minket barátnőmmel együtt egy étteremben, ahol a saját maguk által felépített üzletszabályzattal gyakorlatilag tőrbe csalják a naiv vásárlót.

Természetesen a pincér bár közölte, hogy naponta több ilyen "hülyére" kell rendőrt hívni, nem várta meg, amíg a hatóság kiérkezik, és elengedtek minket. Hozzátennénk, hogy lehetséges, hogy a sok nyugdíjas után akik rákaptak az akcióra nem biztos, hogy jól mosogatnak, mert azóta is erős fogínygyulladásom van, ráadásul rosszul lettünk a süteményektől.

Szerintem nem kéne hagyni, hogy ilyen vendéglátóhelyek üzemeljenek, ahol szó szerint csapdába csalják az embereket, külföldieket, esetleg (ha valóban) beépített emberekkel idegesítik direkt azokat a személyeket, akiken látszik, hogy a szabályokat betartani kívánva tényleg degeszre akarják magukat enni az ezerkétszáz forintukért két óra alatt.

UPDATE 08/26:

Hozzá kell tenni, hogy apró betűkkel kint van az étterem falán, hogy minden megkezdett adagot ki kell fizetni. Tehát ha eszel egy főzeléket, utána kiveszel még fél tányérral, akkor ha nem eszed meg az egészet az plusz 790 forint (asszem) tehát.... ja. Tehát 1190 + minden megkezdett tányér vagy ahogy fogalmaznak "adag" után 790 amit a vásárló 90%-a nem vesz észre ezért igazából 2000 ft/ fő, vagy gondolom hívják a zsarukat ijesztésképp. Jó kis pénzmosoda.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazságos 2013.08.21. 15:03:00

hogy az utolsó megkezdett adagot is kifizettetik az emberrel.

???

MER SZERETTED VOLNA INGYÉ ELFOGYASZTANI AZ UTOLSÓ ADAGOT

????

dilis poszter meg agyament barátnője

kajo 2013.08.21. 15:07:00

Miért nem várta meg a kedves post toló a rendőröket? Az lett volna a móka.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 15:07:05

"Kezdjük ott, hogy teljesen véletlenül vettük észre, hogy az utolsó megkezdett adagot is kifizettetik az emberrel."
Miért ne tennék?

"A staff továbbra is ragaszkodott hozzá, hogy vagy üljünk vissza, vagy távozzunk"
Okos éttermes a fizetővendéget nem baszogatja...

". A nagydarab hölgy eközben odatolt két tele tálat a számunkhoz és elég személyes hangnemben szólt a személyzetnek, hogy az a mi részünk, miközben ő fogyasztotta."
He? :D

Kicsit zavaros a sztori, de ha ilyen gyakran kell rendőrt hívni, akkor ott valami baj van. Vagy az üzletszabályzat nem érthető (úgy kéne, hogy a hülyék is felfogják), vagy a hely hozzáállása gáz. Szerintem mind a kettő fennáll.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 15:08:40

nemértem. a dagadt nő aki parfümöt árult megette az ő részüket is vagymivan?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 15:12:03

Igi átment agresszív konyhásnénibe. Jézus magyar volt. Ez pedig egy monti pájton jelenet, sok húhó két menzafózelékért címmel. Bohózatikus. Nem akarok itt nagyokat mondani, deénmondjuk a lábát azt határozottan kirúgtam volna az ajtónállónak. Mán ha birom. Azé, gyerekek, ez a tipikusan pesten tapasztalható aljamentalitás, nem túl emberi. Én így nem akarnék élni.

igazságos 2013.08.21. 15:13:18

Elemezzünk, hogy kapjak én is már valamit ma na

Közöltem vele, hogy ha én kifele fizetni fogok, csakis úgy fogok, hogy ott eszem végig a 2 órámat, ahol akarom, főleg, hogy bele se kezdünk és már nem csak a nagydarab hölgy zaklatott minket, hanem a staff is.

EGY ÉTTEREMBEN NEM ODA ÜLSZ LE, AHOVÁ AKARSZ, hanem megkérdezed a pincért, az ott levő embert, hogy ugyan, hová tehetjük le a seggünket (GYEREKSZOBA)

Részben a zaj zavart minket, részben pedig az a nagydarab nő, aki beszélgetni kívánt velünk, és a barátnőmnek mindenképpen parfümöt akart árulni.

(PINCÉRT MEGKÉRDEZNI, EMBERSZÁMBA VENNI AZ OTT LEVŐT, a nőt felszólítani, megkérdezni, hogy mi kínja van, NEM KÉRÜNK - duma)

Kezdjük ott, hogy teljesen véletlenül vettük észre, hogy az utolsó megkezdett adagot is kifizettetik az emberrel.

MIBŐL?????

HISZEN AKKOR ELŐBB MEGKAPTAD A MEGKEZDETT ADAGOT, vagyis ergó FOGYASZTOTTÁL, vagy az, akiről leesett a szitu!

?

de visszamentem a grill részre és megpróbáltam kikérni a grill húsomat, amit valahogy frissen tettek ki (nyers hús) de vonakodtak elkészíteni. A nagydarab hölgy eközben odatolt két tele tálat a számunkhoz és elég személyes hangnemben szólt a személyzetnek, hogy az a mi részünk, miközben ő fogyasztotta.

SZÓVAL, VOLT EGY HÚS, amit kértél, és azt HITTED, hogy AZ A TIÉD, és hogy a nő a te kajádat zabálja, kérdem

MEGKÉRDEZTED, HOL A KAJÁD???? KÉSZÍTIK - E MÁR??? SZÓLTÁL VALAKIHEZ EGY ÁRVA MUKKOT IS?

STAFF ZAKLATOTT? Mivel és pontosan hogy? Hogy szólni kívánt az ügyfelekhez ????

Felajánlottam a pincérnek, hogy fél adagot kifizetünk

???

MOST AKKOR FOGYASZTOTTATOK, VAGY NEM, döntsétek már el, könyörgöm!

Ha a nő zabálta a kajátokat, ott a telefon, felvettétek volna, oszt mondtátok, hogy de hát nem kaptunk kaját!

HA MEG KIFIZETED A FELÉT, FELAJÁNÁLOTTAD, ELISMERED, HOGY FOGYASZTOTTÁL VALAMIT, mégiscsak.

Utána leírja:
Mi egyébként két tál főzeléket, egy levest, pár darab barátfülét és két pici mignont fogyasztottunk.

nincs több kérdésem

de mégis:

A rendőri fenyegetésre léptem, és én hívtam ki a hatóságokat, nem a kialakult helyzet, hanem amiatt, hogy fogva tartottak minket barátnőmmel együtt egy étteremben, ahol a saját maguk által felépített üzletszabályzattal gyakorlatilag tőrbe csalják a naiv vásárlót.

én megvártam volna, már csak azért is

SZÓVAL, kiderül ebből, ki is a hunyó!

majd rendőrrel is fenyegetőztek ráadásul a barátnőm előtt.

nem a barátnőd kapta a pofonokat? ha igen, BIZONYÍTÉK, TELEFON, videofelvétel

MEGVÁRNI A RENDŐRÖKET!!!!

ha tényleg ez történt, akkor azért nem várta meg a rendőröket, mert a poszternek meggyűlt a baja velük korábban

igazságos 2013.08.21. 15:15:10

@Kellemes Zérókomponista: csak az István a királyon akadtam ki, de teljesen, és az ott kialakuló homofób mondatokon :DDD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 15:15:30

@igazságos: igi drága, magácska egy valódi női scherlock holmes!

Hartmy 2013.08.21. 15:16:04

Ácsi, kezdjük elölről. Akkor most 2400-ért nem annyit esznek amennyit akarnak hanem még felette fizetni kell?

England win The Ashes! 2013.08.21. 15:19:00

"bár én úgy találtam, hogy két főre 2400 forintért még akkor is drága, ha 2 óra alatt degeszre tudjuk magunkat enni. "

Valtopenzzel szexualis kapcsolatot folytato.

igazságos 2013.08.21. 15:19:01

@zsiráfffff: mééé születtem én nőnek!!!! :DDDD

de nem, nem operáltatom át magam akkor se :D

Hartmy 2013.08.21. 15:19:39

@igazságos: És átjöttél mérget levezetni? :D

igazságos 2013.08.21. 15:20:13

most akkor vettek parfümöt?????

merhogy azt árult, és egy mukkot nem szóltak a nőnek

a barátnő helyében én azonnal otthagynám a lúzert

legalább mondta volna, hogy hagyjon békén, nem kérünk, vagy mi van

@Hartmy: ja, ott már begyűjtöttem ma a skalpokat

igazságos 2013.08.21. 15:21:47

@zsiráfffff: ha rendőrt hívna a tulaj, tutira nem hagyják elmenni ezeket :P

aki így lelép....

a bliccelők is így akarnának lelépni a villamosról, csak, van, amikor bevárják őket egy megállóval arrébb :P

igazságos 2013.08.21. 15:22:56

@England win The Ashes!: most vagyok itthon

és mérges vagyok, mer kigürizem a belem

még nem olvastam e-maileket se, nem jutott rá idő, még küldhetsz számokat, mer lottózok a héten

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 15:23:32

Igi tv shopos kiemeléseket alkalmaz. Honnan is jött át? Nyugi, nemmegyek oda, de honnan is?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 15:24:50

Be kéne vezetni, hogy csak olyan poszt legyen, ahol a posztoló el tudja értelmesen mondani, mi történt. Ezt most hogy fejtsük meg?

igazságos 2013.08.21. 15:25:24

@Kellemes Zérókomponista: amit nem tudsz, az nem fáj

maradjon ennyiben!

igazságos 2013.08.21. 15:27:13

@atpijkamo: há ezé vagyok én, hogy ELEMEZZEK!

mer én ahhoz értek, te meg a számoláshoz

mentem is aludni, aztán majd este visszanézem, milyen szépeket kaptam itt :D

most akkor a nagydarab kövér nő

1. nem adott el parfümöt
2. zabálta a kajátokat
3. az ő kajáját fizettétek ki úgy, hogy ti nem zabáltatok?

+1
akkor mégis micsoda mignon vót egy grillpartin????

igazságos 2013.08.21. 15:29:38

már eleve nem illik a főzelék + sült grill kombó :P

hát még hozzá a mignon

zaklattak, aztán még vártatok a kajára, ettetek, de azért csak a felét akartátok kifizetni, ráfogva, hogy a kövér nő megzabálta előletek a kajátokat

????

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 15:30:46

@atpijkamo: ez is a feladat része. Örüljünk neki, mint adománynak.

Hartmy 2013.08.21. 15:31:22

@Kellemes Zérókomponista: Tök mindegy, akárhol megjelenik valami Alföldi munkájáról, ott mindenhol vita van :D HVG-n már 200 környékén járnak a hozzászólások és ahogy olvastam van ott már minden.

Hartmy 2013.08.21. 15:32:54

Én még mindig ott vagyok sötétben, hogy elméletileg 1200 Ft/ koponyáért annyit eszik, amennyit akar, de kajálás végén még tetelesen kifizettetik vele, amit megevett? MIVAN?

igazságos 2013.08.21. 15:34:13

@Hartmy: 1200 forintért eszel amit akarsz

de választasz magadnak mondjuk egy kiflit paradicsommal

beleharapsz, és mondjuk nem akarod kifizetni, mert még ennél hozzá

vágod?

pontiustolpilatusig 2013.08.21. 15:36:27

Aki olyan helyre megy, ahol egy adott összegért bármennyit ehet, nagyon megszívja. Londonban a Victoria Staion-on van ilyen az emeleten, 5 fontért bármennyit ehetsz. Nagyon éhes voltam, bementem, a bejáratnál le kell szurkolnod az 5 fontot. Aztán körbejárhatsz (önkiszolgáló) és rájössz, hogy aligha fogod tudni leeni az 5 fontot. Az ottani pizza álmomban se jöjjön elő, inkább álcázott körfűrészlap volt. Úgy gondolom, hogy a köretek szándékosan olyan lébe voltak áztéatva, hogy kis idő múlva émelyegj. Nem ettem sokat, de fél napig teljesen rosszul voltam. Azt hiszem, ez az étterem onnan vehette az ötletet. Semmi nem finom, semmi nem eléggé ehető, elég sok minden az ételek közül gyanús.
Hülye (velem együtt), aki ilyen helyre bemegy. Az átutazó vendég meg, ugye, úgysem visszatérő vendég...

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 15:37:43

@Hartmy: fõleg hogy 90%-a hivatalból hõzöng, mindenféle panelekkel alátámasztva a szintén kicsit sem saját meggyõzõdést. A nép nem nyitott a kortárs variációkra. Mintha 9 éves lányukat hágnák a nappaliban, úgy képesek nyígni. Hát egy kicsi saját ízt és életbukét belevitt ez az Alfeldi. Na és akkor? Ezen felül teljesen érdektelen számomra. A többi meg érzelmi élete legalsóbb régiói általi pendítettség okán elôadja a habzó szájú hülyegyereket. Nem tudom, utána megnyugszanak?:) Csak tippelni tudom ezeknek folyamatjait.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 15:40:07

@pontiustolpilatusig: "Aki olyan helyre megy, ahol egy adott összegért bármennyit ehet, nagyon megszívja."

Ezt helyből cáfolom. Nem különösen szeretem az ilyen helyeket, de ahányszor voltam, mindig finomakat ettem, udvarias kiszolgálás kíséretében.

Nem kell szar helyekre menni.

Hartmy 2013.08.21. 15:42:36

@igazságos: Nálam az all you can eat azt jelenti, hogy kifizetem az 1200-t aztán ha elkezdek kajálni egy paradicsomos kiflit és ott hagyok belőle 3 falatot, aztán veszek magam elé egy tál főzeléket, majd egy szelet húst amiből megint ott marad valami mert az a része rágós, utána az egészre eszek egy szelet pizzát és mindezért nem fizetek többet, csak azt az 1200 forintot. Innen kezdve nem értem, hogy mi az a szöveg, hogy mindent ki akarnak vele fizettetni, holott elméletileg csak 1200 forintot kell nekik fizetni nem többet nem kevesebbet akármennyit is evett.

Mondjuk ha tényleg csak annyit kellett volna neki kifizetni fejenként, akkor a postoló a sügér. Bevallja, hogy ettek süteményt, főzeléket stb. Aztán meg pampog, hogy ő nem fizeti csak a felét, holott igénybe vette az 1200-as kajálást. Ha nem kajálja le az 1200 értékű kaját, mert kákabelű, az már nem az étterem hibája és nem az étterem köcsög.

Hartmy 2013.08.21. 15:46:40

@Kellemes Zérókomponista: A legnagyobb részük hivatalból köcsög ahogy mondod, mert nehogy már neki valami jó legyen, mikor most az a menő, hogy hőzöngeni kell. Prűd, visszamaradott, nosztalgiázós, begyepesedett embertömeg, mert a régi a jó, ahogy akkor volt. Majd egy idő után megszokják a modern kort a színházban meg a művészetekben is, ahogy megtanulták elfogadni a mikrót, a mosogató gépet meg az automata mosógépet is... De ehhez kell még mindenkinek egy pár év(tized).

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.08.21. 15:46:42

@pontiustolpilatusig:
Én egyetemista koromban ettem egy olyan helyen, ahol 1300-ért volt korlátlan fogyasztás, de adtak 20% diákkedvezményt, azaz 1040-ért annyit ehettem, amennyit akartam. Teljesen jó volt a kaja, jól tele tudtam tömni magam, igaz legtöbb esetben mégsem oda jártam, mert inkább 800 Ft körül megebédeltem máshol, ha mindig telezabáltam volna magam, akkor annak nem lett volna jó vége hosszútávon a gyomromra és a zsírszövetem tömegére nézve.

@Kellemes Zérókomponista:
Nem nagyon érdekelne a mű, ha nem lenne tele minden vele, így viszont hogy látom mennyien hőzöngenek, felkeltette az érdeklődésemet.

igazságos 2013.08.21. 15:46:46

@Hartmy: igen, az utolsó bekezdésedet hívják

LOPÁSNAK.

és nem, 1200 forintért mègy, választasz adagot, megeszed fizeted, ha újra kérnél mást, ajkor ismét egy adag és fizetsz

a rendőrt meg nem b@szogatják kis értékű lopásnál

Amúgy meg már volta posz és ott is a poszter vőt a hüjje meg a barátnője

igazságos 2013.08.21. 15:48:49

@Hartmy: én még sose lãttam 1 jó feldolgozást se

Az a bajom, hogy minden újabb feldolgozással csak az eredeti mű vàlik silányabbá

igazságos 2013.08.21. 15:51:12

@Hartmy: ez benne a dolog, hogy a poszter lopni és csalni akart,

Mindig külön ment oda a kajákat kérni

Egybe akarta elszámolni az összeset, így is csaka felét fizetni

Tehát duplán akart lopni az ipse

Eza poén az egészben!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 15:52:36

@Hartmy: "ott hagyok belőle 3 falatot"

Nem hagyok ott 3 falatot, vagy nem kezdem el enni. Anyám erre tanított.

"Amennyit enni tudsz", nem "amennyit el tudsz pusztítani".

Ha viszont nem finom, akkor az egészen más, azt tudatom a személyzettel, másnak ne adjanak olyat.

"mert az a része rágós"

Az rendben van, csontok, mócsingok maradhatnak. Azért ne nagyon legyen ehetetlen része a húsnak.

"mindent ki akarnak vele fizettetni"

Ezt én sem értem, de nagyon nem.

"fizeti csak a felét"

Ez is érthetetlen.

Ha vendéglős lennék, ilyen mindentevős izébe nem vágnék bele, mert megetetném a vendégekkel a maradékjukat.

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.08.21. 15:53:03

@igazságos:
Igazából a posztból nem derül ki határozottan semmi, az sem, hogy mi lenne a rendes menete az étteremben kajálásnak, az sem, hogy mit akartak kifizettetni velük, az sem, hogy mit akartak kifizetni. Találgatni, értelmezgetni lehet, de ebből az összevisszaságból nem fogod tudni kihozni mi is történt valójában.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 15:56:10

@igazságos: De tukmálta nekik. Márpedig mondjuk sokan nem szeretik, ha evés közben zavarják őket.
Tudod, ez a szóbeli spam.

"STAFF ZAKLATOTT? Mivel és pontosan hogy? Hogy szólni kívánt az ügyfelekhez ???? "
Nem baszogatjuk a vendéget, hogy nem ülhet oda, ahova akar.
Főleg, ha azt akarjuk, hogy fizessen, esetleg hogy visszajöjjön.

igazságos 2013.08.21. 15:56:33

@Ensiada Arkoveitie: valoban

ltt egy hely

Egy szablyzat, meg ilemtan, viselkedési mód.

Az all you can eatet tudni kell használni

Ezért nincs minden mekiben ingyé a kóla és a cukor csak a kocsis mekikben

Az ilyen viselkedni nem tudó, taplók miatt

Eszel, becsületesen fizetsz, távozol

Ha bárki eladni akar ilyen helyen bàrmit, azonnal lelèpni

Mi ebben az olyan nehéz?

igazságos 2013.08.21. 15:57:45

@ColT: de uram, nincsen sehol sem olyan ely, hogy csak úgy leüllünk bárhová!

Értede

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 16:00:22

@igazságos: HE? :D:D:D:D
Eddig akárhova mentünk étterembe az asszonnyal, kb. leültünk egy bármilyen szabad helyre.

Illetve, ha át akartunk ülni, szerintem abból sem lett volna gond.

Artie 2013.08.21. 16:00:26

@England win The Ashes!: 2400 forintért mit tetszett várni a posztolónak?

igazságos 2013.08.21. 16:01:18

Tehát a staffnak előbb beszèlnie kellett velük, hogy vendégek, mit kïvánnak, miért ültek ide, mi van tóni, ?

a vendégnek kell ezt megkérdezni

Már aki tanult is valamit

Ez hunkóság hogy egy étteremben, cukrászdában is csak úgy leülsz

Mert

Előtte rendelsz, vszel, megkérdezel alkalmazottat

Az az egyedüli bunkósàg szerinte, hogy felszólították őket

Vagy fogyasztanak, vagy távozzanak!

Ez is jogos, ha kussban beszélgettek egy étteremben, senkihez nem szólva

????

Hartmy 2013.08.21. 16:03:01

@atpijkamo: Ez az ott hagyok három falatot ez olyan volt, hogy példának okáért. De a lényeg, hogy elméletben az 1200-ért annyit eszik amennyit csak tud, vagyis ha huszonhárom tányérral huszonháromféle kaját megeszik, akkor is csak 1200-at fizet. Bár már annyi minden össze van hordva, hogy nekem az is érthetetlen, hogy most hogyan megy az ottani kajálás? Mit kell felírni kajákat egy adott asztalhoz, mikor tök mindegy, hogy mit eszik meg mennyit. Ha mindenért 1200-at kell KÜLÖN fizetni, akkor az nem korlátlan étel fogyasztás. Innen fogva az egész post értelmezhetetlen.

Ugyan jöjjön már valaki és magyarázza el, hogy hogyan lehet ott kajálni és mi a menete...

igazságos 2013.08.21. 16:03:51

@ColT: jobb helyeken leültetnek

Vagy megkérdezem, oda ülhetek-e

mert lehet foglaltak a jobb helyek is

Amúgy attól függ, de leülés előtt is szóltál hogy uram, jöjjön ide, vagy utánna

Nem mukkban voltatok és nem vettetek semmit, nem szóltatok senkihez

???

igazságos 2013.08.21. 16:05:13

@Hartmy: adagok vannak!

Viselkedni tudni kell, ez a poszt lényege

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 16:05:29

De volt valami más nagy hírverést (faszverést) kapott, szintén all you can eat étteröm, most az istennek se ugrik be a nickje neki, de ott valami 3000-en felül volt egy menet! Emlékszetek arra? Mer' ez akkor milyen jó már, mert _elvben_ tökóccsó. Őszintén szólva én szeretem az ilyet, visszahozza a gyerekkorból ismert - és a szépséges mesékben is szereplő - terüly-terüly asztalkám érzését. Ésmivel az étek érzelmi dolog, meg ha még a matériális része is jó, jól van elkészítve, nos, akkor ez a két szál összefut a szájban és a fejben, nagyboldogságos percekeketórákat okozva a végfelhasználónak. Mondom én, hogy jó! ..csak egy másik helyen.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 16:05:40

@igazságos: Sem a Gastland nem annyira jó hely, sem mi nem szoktunk ennyire puccosba járni. De igen, jobb helyen leültetnek.
Ahol kint van, hogy foglalt, oda nem ül normális ember. De sztem a postoló sem foglalthoz ült (a postban szerepel, hogy azért hisztiztek nekik, mert beírták őket ahhoz az asztalhoz - és?)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 16:05:41

@ColT: Én megvárom, míg a pincér ajánl egy asztalt. Meg szokott felelni.

Volt már olyan, hogy ránk se bagóztak, ilyenkor vagy leülök magam, vagy választok másik éttermet.

igazságos 2013.08.21. 16:08:30

@ColT: feltűnt a staffnak, hogy sok ideje semmit nem esznek és csak beszélgetnek

Akkor menjenek parkba.

Ez volt a staffnak a fura, és innentől tudja, ezekkel fizetésügyi gondok is lesznk

Hartmy 2013.08.21. 16:08:31

@igazságos: Akkor meg ne mondja, hogy korlátlan ételfogyasztás! Ennyi... Viselkedni meg tudni kellene, igen.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 16:08:42

@ColT: "puccosba járni"

Puccosba nem szeretk járni. De ahol nem parasztok, üdvözlik az új vendéget.

igazságos 2013.08.21. 16:09:31

@Kellemes Zérókomponista: ja, oszt kiderült, mègsem vót az 3000 é ojjan óccsó, pedig hülyítették a nèpet rendesen

igazságos 2013.08.21. 16:10:56

Ezé nem lez. Mekiben ingyen poroskóla automatából

Meg a kfcbe se

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 16:11:37

@igazságos: nem ez a lényege igike, mikor veszik már észre a nők, hogy a végletekig leegyszerűsített, Coelo töménységű bölcselet-sűrítménynek képzelt végtermék egy félrement agyfasz? Kinekk kellett volnia tudnia hogyan kell viselkedni, kire érted és mi lett volna a helyes viselkedési forma?
@atpijkamo: ez az, ahol már túl sokáig kell állni, az beszédes. Nem csinálod rosszul.
@ColT: te nem Pécsbe' vagy? (jó, tudom, hogy Pécsetten helyesen!) Aszittem ott vagy és létezel.
Meg ez a számozás is, most vagy funkcionális bétafák vagy valami titkosan mögöttes, magashozamú üzleti fintorcsavar áll emögött is, amelyrúl mi nem tudhatunk. Mindenképpen hajmeresztő.

igazságos 2013.08.21. 16:12:53

@Kellemes Zérókomponista: nem az, hogyvkussolok, amíg màs az én fizetett kajámat zabalja

Es még utána kérek még...

igazságos 2013.08.21. 16:14:55

Én azonnal leléptem onnan, hol egyszer ilyen árus felbukkant

Ameliik ezt megengedi magának, ott gondok vannak

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 16:15:34

@igazságos: pofontot vagy kaját? Ja, és már 1x megígérted, hogy nem íról dupla sörközökkel! Vírus ez, olyan, mint a winyókra írt volt, amej túlrezonáltatta a fejet. Aztán ez egyesek szerint urbánlegend volt. Kettesek szerint meg az urbánlegend volt urbánlegend, tehát igaz volt. Na mindegy, te ne károsíccsá engem!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 16:16:57

@Hartmy: "az egész post értelmezhetetlen."

Na én innen indultam, és még most is itt tartok.

@Kellemes Zérókomponista: "sokáig kell állni, az beszédes"

:)) Igen.

Volt, hogy be akartak rángatni az étterembe, de nem hagytam magam, még nem választottunk. Volt, hogy két étterem közül azt választottuk, ahol vicces volt a pincér. Ez az én gyengém. Ha humora van valakinek, akkor már nagy gond nem lehet. Ha kidumálja magát, akkor elnézem, ha túl sós a halászlé.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 16:19:23

Egyszer azért ettem az ebéd végén plusz egy túrósrétest, mert a pincér rádumált. Véletlenül életem legfinomab és legnagyobb túrósrétese volt.

Bálintka. 2013.08.21. 16:20:01

@igazságos: és azt az egy adagot kell 2 óra alatt megenni? az egy adag az bármekkora lehet?

Manyecska 2013.08.21. 16:22:22

Ajánlott szelvénnyel kellett volna kérni. Másrészt nálam mindig allyoucenít van = sáskajárás a hüttőben..:D

igazságos 2013.08.21. 16:23:01

@Bálintka.: az adag az, amit egy tnyrra raksz

Hartmy 2013.08.21. 16:23:14

@atpijkamo: Közben azért igi közbenjárásával odáig eljutottam, ha tényleg úgy van, ahogy mondja (és ki vagyok én, hogy kételkedjek), hogy van ebben a korlátlan fogyasztásban egy kis palánkon átbaszás megérzésem szerint. Bár már annyit beszélünk itt erről az étteremről, hogy legközelebb ha a nagyfaluban járok, átmegyek vadászba és megkajálok ott.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 16:25:25

@Hartmy: Én viszont a lában nem tenném be. Nagyon válogatós vagyok, és látom, én ott csak összeveszni tudnék. De kiváncsian várom az élménybeszámolódat.

Leadfoot 2013.08.21. 16:26:19

Well, a staff beszólt nekünk, because mi arrébb moved. Aztán they nem engedtek out minket.

duddva 2013.08.21. 16:27:48

Még szerencse, hogy nem egy rózsaárus kishölgy jelent meg a posztoló asztalánál. Vagy egy késkészletet árusító cigányember.

Hartmy 2013.08.21. 16:29:34

@atpijkamo: Hát ez nem most lesz :D De szeretem a kihívásokat. Szeretek én is jókat enni, de igazából ha nincs spenót a tányéron, akkor az égett húst is képes vagyok jóízűen elfogyasztani egy kupac cserép tetején ülve is a vásárhelyi fehérjefeldolgozó szomszédságában. Innen kezdve nagyon nem tudnak velem kibabrálni úgy érzem :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 16:33:24

@zsiráfffff: :)) Na, ott is sok paraszt él. Mármint nem a földművesekre gondolok.

@Hartmy: Nekem nagyon fontos a környezet, hangulat.

A spenót bundáskenyérrel meg kifelyezetten a gyengém.

Tölgyasztal 2013.08.21. 16:33:48

A szitu a következő volt: bement, teli ettég magukat és bepróbálkoztak egy kamu sztorival,h fizetés nélkül menjenek el...valószínűleg a számlázási rendszer miatt nem lehetett átülni, így ha akarta volna, akkor kifizeti az addig fogyasztott italokat és átül máshova, ahova nem számláznak ételt...

A kiszolgálás ára (mind mindennek az ára) az ételek árában van belekalkulálva! Aki szerint bizonyos helyeken nem megfelelő a kiszolgálás, menjen olyan étterembe, ahol az ételek háromszor annyiba kerülnek, de a fenekét kinyalják és oda ül, ahova szeretne.
Menzához hasonlítja, de sajnál két főre 2.400 ft-ot kifizetni....

1.200ftért pedig ott a környéken hol tud enni annyit, amennyit akar?
Egyszerűen az ottani éttermek le akarják járatni a Gastlandot, mert mások az ételeiket nem tudják eladni..

2013.08.21. 16:37:09

Én szívesen kipróbálnám ezt a helyet, de csak akkor, ha van rá valami jó kupon.

Manyecska 2013.08.21. 16:37:40

Én még mindig a Kövér Ellenőrnél tartok:DDD másrészt mit szívott a poszter jónak tűnik a cucc....

00000000-0000-0000-0000-000000000001 2013.08.21. 16:41:35

Nagyon zavaros történet! De egyet tutira nem értek: ha erőszakoskodtak, visszatartottak és fenyegetőztek, akkor hogyan tudtál rendőrt hívni? Vagy ezt úgy tétlenül végig nézték?

Bálintka. 2013.08.21. 16:42:57

Már csak a 2 órás dolog nem tiszta nekem. Túl sok helyen hivatkozik erre a posztoló. Ha jól értem, akkor egy adagért kapok levest, főételt, valakinek a fülét, meg desszertet. 2 óra kevés ennek a mennyiségnek az elfogyasztására?

Bálintka. 2013.08.21. 16:48:31

@00000000-0000-0000-0000-000000000001: :) persze. Ha megtámadnak az utcán, a rendőrséget akkor is felhívhatod, addig abbahagyják a mellkas rugdosást.

Hartmy 2013.08.21. 16:54:40

@Bálintka.: Én azt nem értettem eddig és még most sem, hogy miért hívják korlátlan fogyasztásnak... mert akkor ez így nettó megtévesztés.

panic_button 2013.08.21. 16:56:18

A barátnőmmel nézegettük, bár én úgy találtam, hogy két főre 2400 forintért még akkor is drága, ha 2 óra alatt degeszre tudjuk magunkat enni.

Èn alkudoztam volna egy kicsit, hátla odaadják a bulit ezerér.

Atörökk 2013.08.21. 16:57:28

"A barátnőmmel nézegettük, bár én úgy találtam, hogy két főre 2400 forintért még akkor is drága, ha 2 óra alatt degeszre tudjuk magunkat enni. "
Innen nem is olvasom tovább. Nem érdekel Szarrágó Dzsoni és Árnika vesszőfutása a honi gasztronómia bugyraiban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 17:15:45

@Kellemes Zérókomponista: De ott :)

@atpijkamo: Nagyon ritka errefelé, hogy ajánlanak. Üdvözölni attól még szoktak.

@igazságos: Ez nem kapcsolódik ahhoz a kijelentéshez, amire válaszoltál.
Az volt a bajuk, hiogy átültek. Nem az, hogy nem zabálnak.

Ádám 2013.08.21. 17:18:15

Mikori ez a story? Moszwa thér? Az még Kun s Mátyás idejében lehetett....
Már vicckhthorr VAN!

Thomas Dantes 2013.08.21. 17:24:19

Én az egészet nem értem. Valaki el tudja magyarázni?

-2400 forint 2 főre drága? Hol? Mi? 1200 forint egy főre, az igen olcsó, ennél már csak a diák menza az olcsóbb. Egy jobb pizza házhoz szállítással is drágább lehet.

-Minden megkezdett adagot kifizetettnek? Nem értem. Az étteremben, ha eszel, minden adagot ki kell fizetni, akár megetted, akár nem. Nem úgy van, hogy fele húst ettem meg, fél ár. Ez természetes, minden adagot ki kell.

-Nagydarab nő parfumöt árult, és közben megette a kajájukat? Mi van???

-Odatolta eléjük a két tele tálat miközben fogyasztotta? Micsodát? Fogott két tál kaját, beleevett, aztán átadta, vagy mi van?

-grill húst ettek ,vagy főzeléket? Vagy mindkettőt, és ezért drága az 1200 forint? He?!

-Milyen féladagot akartak ki fizetni? Minek a felét? Miért fél adagot? Ha kikérted, ki kell fizetni az egészet, akár megeszed, akár nem.

Ritka zavaros dolog ez, és nem értem.

Ádám 2013.08.21. 17:27:28

@Thomas Dantes: Azért beláthatnád, hogy 600-700 v. 800 Ft, sokkal olcsóbb lenne!

Tehát az 1200 SOKK!:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 17:29:48

mára ez jutott nekünk, így jártunk. cseppet fogyatékos, valószínűleg kopasz, tetovált és mindehhez max. ötvenkilós fillérbaszó posztoló.

kiscicamasni · http://fiatalvagyok.blog.hu 2013.08.21. 17:35:12

Nekem konkrétan az egyik pincérük megmondta, hogy "basznivaló kis ribanc vagyok".

Igazából bóknak vettem, mert jó napom volt, meg tény, hogy néha kicsit ribanc is vagyok:D de na, azért ne így próbáljanak ismerkedni.. ráadásul a srácnak durvánpiszkos volt a körme..:S

Ekkor mentünk át a szemben lévő KFC-be:D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 17:36:32

@ColT: Jó, lehet, hogy arrafelé mások a szokások. Én is alkalmazkodni szoktam.

Atörökk 2013.08.21. 17:39:29

@zsiráfffff:
vagy levarrt zsebű csetlő-botló iflyú trubadúr :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 17:40:23

@kiscicamasni: rofl! neked aztán igazán könnyű bókolni!! :D :D

@vén szivar: inkább bádogosnak tippelném.

kiscicamasni · http://fiatalvagyok.blog.hu 2013.08.21. 17:42:36

zsiri:d

Amikor látod a pasin, hogy legszívesebben ott helyben leteperne, akkor azért kicsit bóknak is lehet venni ezt:D

Ádám 2013.08.21. 17:43:09

@zsiráfffff: Én is megsértettelek, neked is sikerült! Legyen döntetlen! 1:1 IDE! :):D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 17:45:40

@atörökk: tramplidúr lesz az! :)

@vén szivar: én-e? mivel? :D

@kiscicamasni: jóvan, benéztem a blogodba, mindent értek már :D

Ádám 2013.08.21. 17:46:39

@kiscicamasni: A srác valszeg autó szerelő IS!

Szexelhetsz velünk:) Élőben, persze!

Azért néha holtan is lehet....???

Ádám 2013.08.21. 17:48:09

@zsiráfffff: Te könyvelő - én bádogos.:)

most LÉPEM!

Atörökk 2013.08.21. 17:49:31

@zsiráfffff:
Mindegy is, nagy lehet a baj :D

Atörökk 2013.08.21. 17:50:54

@kiscicamasni:
Hullamerevségről hallottál már? :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 17:52:33

@kiscicamasni: nekrofília: halottak iránti vonzódás

Ádám 2013.08.21. 17:52:53

@kiscicamasni: masni! AKKOR MÁR MINDEN KEMÉNY! mint a fagyott kutyaláb.... :)

kiscicamasni · http://fiatalvagyok.blog.hu 2013.08.21. 17:53:30

persze, de ne nézzetek már hülyének, hogy a halottaknak kemény a farka:)

Ádám 2013.08.21. 17:54:19

@kiscicamasni: LÁTHATOD! A bácsik megtanítanak, csak szólj, masni....

Ádám 2013.08.21. 17:56:51

@kiscicamasni: NEM-E ?!? KIPRÓBÁLJUK?

LÉPEM! 70perc múlva ráérek!:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 17:57:00

@kiscicamasni: pedig debizony! télen -20 fokban például az összesnek!

Morgan kapitány (törölt) 2013.08.21. 18:00:30

Nekem kezd kicsit kampányszagúvá válni ez a cikksorozat.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 18:00:49

@kiscicamasni: "szivar: neked feláll holtan?:ooo"

Még sose volt úgy, hogy neki holtan ne állt volna föl.

Hartmy 2013.08.21. 18:01:15

@atörökk: :DDD Azért mi meg hogyan meg mitől lesz merev az nem mindegy :D

Hartmy 2013.08.21. 18:02:31

@kiscicamasni: Mindig mikor holt volt, akkor állítólag fel állt neki... De ezt csak páran tudják bizonyítani.

Morgan kapitány (törölt) 2013.08.21. 18:06:34

A poszott is elolvastam, szóval honnan másznak elő ezek a vendégek, akik sokallják az 1200 Forintot 2 óra zabálásért?
Másik érdekes és megkapó jellemvonása az egymásra hajazó posztoknak, hogy illető a barátnőjével megy vacsizni. Pedig ezek amolyan puhány ratyi nyivákolásnak tűnnek.
Közöm nincs az étteremhez, de azért csak kiordít a sorozatból, hogy még időben otthagyják az éttermet, hogy bizonyíték és tanúk nélkül bármit írhassanak. Szeretem a Homárt, de én már az első cikk után bepereltem volna a szerkesztőt hitelrontásért.

Atörökk 2013.08.21. 18:06:49

@Hartmy:
MIndegy, csak ne fogazzon :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 18:06:59

Análszûz.. (beleolvastam a blogba) Áh, bazz. Az ég kíméljen meg az eltérõ korosztályok kifejezéseitõl. A legfrusztrálóbb, hogy tényleg hiszik: az egész világ róluk, nekik szól.

Morgan kapitány (törölt) 2013.08.21. 18:07:47

@Morgan kapitány: Picsába, tele van szóismétléssel. Ez van, ha felhúzom magam.

igazságos 2013.08.21. 18:12:40

@Morgan kapitány: há pont ez a veszélyes

sokan vannak, és mindég többen lesznek

szerintem ezennel zárjon be az összes 4000 forint alatti ilyen "étterem"

Hartmy 2013.08.21. 18:13:40

@atörökk: Én azt hittem a zombik harapással szaporodnak :D

Hartmy 2013.08.21. 18:16:39

@Morgan kapitány: Mert ha valami tényleg drága, akkor oda nem megy, mert drága. Ha valami olcsó, akkor oda elmegy, de hogy lássák, hogy mennyire tudatosan verdesi azt a bizonyos garast, még leszólja, hogy neki az milyen drágának számít. Holott 1200-ért jobb helyen talán kapna valamit a fél fogára.

Neutun 2013.08.21. 18:17:43

Tiszta Alíz Csodaországban.
Nekem már csak a Kalapos Nyuszi és S.Ábel hiányzik a tripből!:)

Manyecska 2013.08.21. 18:19:38

@Hartmy: :D épp szerkesztem az esküvői videóimat mingyár felrakok egyet:D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 18:19:54

@Morgan kapitány: te vagy tökfiatal vagy, vagy semmi szemed az emberi elférgesedéshez. Na mindegy, majd mindenki megyõzõdhet a saját érzékeivel, ugyanis a Homárdtalálkozót ebbe a szarba tervezzük! Micsoda ötlet.

igazságos 2013.08.21. 18:20:22

most már tuti el fogok menni szeptemberbe ilyen all you can eat szarságba

láttam is egyet a király úton, valami trófea

:P

nem értem, hogy nem írnak a homárra semmit a Dallaról, jó ott a kaja, csak oda nem megy a csórója a 2000 forintos óriáshambiér? :P

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 18:24:31

@Kellemes Zérókomponista: jajjmár. mi is pontosan azt hittük annakidején. aztán bégyógyult a fejünk lágya oszt azó8ta nem hisszük. hagyni kell őket belesüppedni az empírizmus csodáiba aztán kész, másnak úgysem hisznek el semmit, pontmintahogy mi se hittünk el senkinek semmit. jóvanezígy.

Hartmy 2013.08.21. 18:25:15

@Élő Fa: Hmmmm... a zombiból, a harapásból vagy a szaporodásból van benne valami? :D Már csak hogy eszedbe jutott :DDD Nah jó nem szemtelenkedek :D

Manyecska 2013.08.21. 18:26:09

@Hartmy: www.youtube.com/watch?v=0i_lg4oZbks
Ez az első esküvőm, nagyapám mint a parkett-ördöge:D mindjárt lesz szex is várjál.

Hartmy 2013.08.21. 18:28:21

@Élő Fa: Nagyon benne volt a bugi :D (Azért a tanúvédelem nem majdnem összejött, de csak majdnem :D)

Hartmy 2013.08.21. 18:30:43

Blog motorral ilyenkor mi van mikor nem jelenik meg üzenetem :D

Manyecska 2013.08.21. 18:32:14

@Hartmy: :DD áááá, vinnyogok a röhögéstől, végre sikerült beüzemelnünk a videót! felteszek a rokonoknak párat, rég volt..:DD

Hartmy 2013.08.21. 18:40:47

@Élő Fa: :DDD Komoly :D Ezt felénk is eljátszották pár lakodalomban :D Aztán volt akinek a nyers tojás rossz helyen tört össze :D

Atörökk 2013.08.21. 18:41:04

@Élő Fa:
Látszik, hogy nem én találtam ki. Ha rajtam múlik, mindezt szájjal kell megcsinálni :D

Manyecska 2013.08.21. 18:43:06

@atörökk: :DDDD ÁLAT :D@Hartmy: asszem eltört nálunk is. De mondom ez régi már..

cz80 2013.08.21. 18:44:23

Mit vártatok ennyi pénzért, hm?
De a másik, és amit még kevésbé értek: mi a fene köze van ennek a foginygyulladáshoz? Azt hittem, az attól lesz, ha az embert nem tisztítja rendesen a fogát :)

Hartmy 2013.08.21. 18:46:59

@cz80: Sokat ettek ott és lehet hogy 1200-ért még ingyen fogkefét is vártak.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.21. 19:03:02

Az lehetett a gond, hogy MIGNONT ettek, és nem vasárnap délután volt, és nem néztek előtte Hugh Grant-filmet. Így egyáltalán nem meglepő, hogy eluralkodott a káosz.

Morgan kapitány (törölt) 2013.08.21. 19:14:06

@Kellemes Zérókomponista: Homártalálkozó? Az jó lenne! De semmi buzulás! :)

@Hartmy: Megértem én tényleg, ha az ember fiatal és nincs pénze, de a lehetőségek és igények harmonizálásához kellene egy kis éleslátás vagy szerénység. Életem alapelve, hogy ha valaki csak egy picivel is többet ajánl, mint ami épeszű számítás szerint számára veszteséges, vagy számomra a XXI. (XX.) század K-erópájában túl nagyvonalú ajánlat, az tuti átbaszás.
Ez a gyerek is a barátnőjével (az együtt már legalább 180 IQ pont) rájöhetett volna, hogy 1200-ért egyheti kalóriát nem adnak, értem, Margit? Zsírharang!

Eddig bejött.

Hartmy 2013.08.21. 19:15:50

@Morgan kapitány: És nem is adnak, mert ahogy itt leírták, az a korlátlan fogyasztás az nem úgy korlátlan, ahogy elképzeltem. De vadászoknak jó az :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 19:16:12

@Morgan kapitány: Azért minden postban benne van valami baromkodás az étterem részéről, az sem lehet véletlen.
Általában ilyen dolgok valamiért az olcsó helyeken fordulnak elő, nekem ez is furcsa. Talán a garas verdesésében nem csak a postoló jeleskedik?

@Nattramn: Aki Hugh Grantes filmet néz, az jó ember amúgy sem lehet

@cz80: Arra is sajnálja a pízt a postoló :D

@Élő Fa: Te vagy rajta? :)

igazságos 2013.08.21. 19:16:24

@Nattramn: ne vicceljé már George Coloney se kell egyetlen valamirevaló nőnek se

nemhogy Hugh Grant, aki prostiktól ki tudja, miket kapott már el

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 19:18:06

@Morgan kapitány: "ha valaki csak egy picivel is többet ajánl, mint ami épeszű számítás szerint számára veszteséges, vagy számomra a XXI. (XX.) század K-erópájában túl nagyvonalú ajánlat, az tuti átbaszás. "

Na ez viszont nagy igaSSágg.

Atörökk 2013.08.21. 19:18:12

Nyitok majd egy éttermet vadásztanya néven. A falra pediglen öles betűkkel kiírom: "reklamálni lehet, de leszarom".

Hartmy 2013.08.21. 19:20:01

@ColT: Jah fura, hogy a Costes-ről vagy az Onyx-ról még nem jött homár post :D

Hartmy 2013.08.21. 19:23:50

@atörökk: Meg ki kell rakni egy gyűjtő dobozt, hogy leköpött húszasokat gyűjtünk az ingyen vízhez.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.21. 19:24:21

@ColT: @igazságos: Ti nem értitek a romantikus vasárnap délutánok varázsát.

Atörökk 2013.08.21. 19:26:12

@Hartmy:
Ingyen víz csak leköpött huszasért!

@Nattramn:
Romantikus vasárnap délután nincs. Az ember vagy hulla másnaposan családi ebéden van, vagy teleportál haza/próbálja kirúgni az ellenkezőneműt, akit hajnalban szedett fel ismeretlen körülmények között.

Hartmy 2013.08.21. 19:29:27

@ColT: Azt mondja, hogy az az ő nagyapja, aki a menyasszonyt forgatja és hogy az első esküvőjén készült... gyanítom ő az :D

helianthus 2013.08.21. 19:29:27

" két tál főzeléket, egy levest, pár darab barátfülét és két pici mignont fogyasztottunk."
Levest főzeléket barátfülét és mignont?
Nagyon jó menü.
De hova lett a grilltáll?

@atörökk: "akit hajnalban szedett fel ismeretlen körülmények között. "
Délelőtt még megjavultál.
Nem tartott sokáig.
Hálistennek. ;)

cz80 2013.08.21. 19:30:55

még valami. A foginygyulladást legtöbbször fogkő okozza. Mit fog szólni csóri poszter, ha rájön, hogy normális helyen egy fogkő-eltávolítás kemény tízezrekbe fáj :)

Hartmy 2013.08.21. 19:31:10

@helianthus: 1200-ért ehet amit akar, erre főzeléket eszik meg barátfülét... ezen még eddig nem akadtam ki, de most már igen :D MILYEN EMBER AZ ILYEN? Ehetne húst, erre eszik főzeléket.

Atörökk 2013.08.21. 19:32:15

@Hartmy:
Ki tuggya azt abban a forgatgban. Az is lehet, a kutya vót :D

@helianthus:
Izé, elromlottamot akartam írni. A nagy meleg. Vagy szél, vagy valami.

igazságos 2013.08.21. 19:32:48

@Hartmy: idefigyeljé, KÉRT HÚST, DE A NŐ MEGZABÁLTA ELŐLÜK, az ő számlájukra, vágod?

csak a főzelék maradt neki

Atörökk 2013.08.21. 19:33:32

@helianthus:
A grilltálat megvámolta a zavarórepülést végző pufi parfümárus néni. :)

igazságos 2013.08.21. 19:35:22

legalább sült krumplit kért vóna a hülyéje :P

de főzelék!?

menjen az főzelékfalóba az ilyen hülye

aki képes a barátnőjével főzeléket enni, meg mignont az tényleg egy csóró és lúzer

Hartmy 2013.08.21. 19:36:03

@igazságos: Most már kezdem felfogni a postot így pár óra alatt... Azt hiszem lett volna miért kihívni a rendőröket és a mentőket is... Megeszi a húst előlem? Onnan fogva halott ember.

igazságos 2013.08.21. 19:37:08

de legalábbis egy salátával is megelégednék valami hallal :P meg natúr hússal :D

de főzelék

anyám borogass, ilyen hülyék a mai fiatalok, vagy már túl sokan vannak az Andy Vajna - féle papik a fiatal husikkal?

Morgan kapitány (törölt) 2013.08.21. 19:37:51

@cz80: Viszont van egy hely, ahol 1200,- Forintért 10 percig használhatja a fogorvosi széket, azonban ingyen vizet nem adnak hozzá, hogy köphessen!

igazságos 2013.08.21. 19:38:15

@Hartmy: há ez az

de én már a parfümárusítástól kidobtam volna a taccsot
a poszter viszont evett, és arra játszott, hogy a nőre fogva majd félárat fizetve lakik jól, vagyis 600-at akart adni a két adag, 2400 forint helyett

tiszta biznisz ammá biztos

megyek!!!!

Ádám 2013.08.21. 19:41:46

@kiscicamasni: Már ráérek! Na? Megpróbáljuk?!!!:)

Hartmy 2013.08.21. 19:42:41

@igazságos: Az már ott tényleg a végtermék rágcsálás netovábbja. A parfümárus az undorító az tény, de attól még éhes marad az ember. Egyen rendesen fizessen rendesen. Leírás alapján megmerem kockáztatni, hogy lehet jogos is az étterem követelése.

Nem tudom tömegrendezvényt vállalnak-e...

Ádám 2013.08.21. 19:42:46

@igazságos: Gyere! Ott várlak.....mindent állok.:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 19:44:41

@Hartmy: Lehet ott tudnak bánni a hülye vendéggel is :D

Videó meg: ;)

@Nattramn: Hát bazmeg ha Hugh Grant van benne, akkor inkább a halál

Hartmy 2013.08.21. 19:46:56

@ColT: Erre gondolok én is :D Egyszer azért arra is rászánnék egy tetemesebb összeget, hogy a kettő közül valamelyikben kajáljak egy jót :D Hátha tudnék valamit panaszkodni a homárra :D

igazságos 2013.08.21. 19:48:40

@Hartmy: hát én elmennék akkor a BIZTOS helyemre, egy tortilla - tekercset enni 1400-ér menübe :P

poros kólával, nem a kfc-ből

Anomalocaris (törölt) 2013.08.21. 19:49:29

@atörökk: Most el kell magyaráznom az egész vasárnapos mizériát újból? Ti még újak lehettek itt! :/

Hartmy 2013.08.21. 19:50:40

@igazságos: Gyrossal jobban vagyok :D De az a baj, hogy abból is tudnak elcseszetteket csinálni. Szívesen eszek más városokban más éttermekben, csak legyen mit :D

Anomalocaris (törölt) 2013.08.21. 19:50:47

@ColT: Helimeli bizonyára odavan Hugh Grantért.

helianthus 2013.08.21. 19:50:58

@atörökk: persze, persze! Mit magyarázkodsz? 5 órát bírtál megjavulva. És? Más meg sem próbál megjavulni. Én már ezért is büszke vagyok rád.
:)

@Hartmy: ugye tegeződhetünk? Ja, nem.
Ugye kiakasztó?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.08.21. 19:51:45

@zsiráfffff: Bki, én es benéztem. És valahogy a dizájn ellenére elolvastam az első mondatot.

Hartmy 2013.08.21. 19:51:52

@Nattramn: Teljesen... ezért is nem szólok bele :D Bár a romantikus vasárnap délutánról nekem is kicsit más az elképzelésem mint Hugh Grant :D Eleve vannak fenntartásaim a romantikus filmekkel kapcsolatban :D

igazságos 2013.08.21. 19:51:55

@vén szivar: de hozzad a 10. tojást is!

nem én viszek, na

helianthus 2013.08.21. 19:53:04

@Nattramn: ne mondd ezt nekem kérlek, mert nosztalgiám lesz tőle és könnyes lesz a szemem. :}
Hugh Grant közömbös. Van jó filmje is.
A négy esküvő egy temetést pölö nagyon csípem.
Az öreg megy az esküvőre a templomba, megkérdik tőle menyasszony vagy vőlegény, erre felhördül, hogy nyilvánvaló, hogy egyik sem.
:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 19:54:56

@Hartmy: :D
De lehet ezek is ezért írtak. Elmentek, és direkt kötekedtek, hogy megírhassák :D

@helianthus: Hát azért nem akarunk megjavulni, mer' minek :D

@Nattramn: Brrrr!

Atörökk 2013.08.21. 19:55:34

@helianthus:
Próbáltam, nem sikerült. Akor meg nem kell erőltetni :D

helianthus 2013.08.21. 19:56:32

@Hartmy: ja, mégis? Akkor igen! :)

helianthus 2013.08.21. 19:58:37

@ColT: mondod ezt te, az asszony szoknyáján ülő férfi, aki még kommentben sem mer olyat írni, amit, ha az asszony megtudna, szorulna érte? :)))
Értem!

@atörökk: majd szóljál legközelebb segítek. Bízd csak rám.
3 perc alatt megjavítalak vagy kinyírlak. :)

igazságos 2013.08.21. 19:59:33

fúúj, legalább babfőzelék vót???

Atörökk 2013.08.21. 20:02:37

@helianthus:
Kinyírni lehet, de előtte utolsó kívánság ;-)

Hartmy 2013.08.21. 20:03:44

"Buta ember, aki a pénzével és a faszával henceg..."

Milyen jó ez a FB. :D

helianthus 2013.08.21. 20:04:06

@Hartmy: SZIA KEDVES HARTMY!

@atörökk: elfelejtettem. Az utolsó kívánságom az, hogy hozz sört előtte és változz pizzává utána. ;)

Hartmy 2013.08.21. 20:05:25

@helianthus: Most, hogy így tegeződünk... van ám söröm :D

Atörökk 2013.08.21. 20:06:21

@helianthus:
De hát te nyírsz ki engem, nem én téged :D

Anomalocaris (törölt) 2013.08.21. 20:08:15

@Hartmy: Irónia. Szarkazmus. Gúny. Gonoszság. Többet nem segítek nektek.

Hartmy 2013.08.21. 20:09:26

@Nattramn: Odrisikoly után csodálkoztam volna ha másról lenne szó.

Anomalocaris (törölt) 2013.08.21. 20:10:50

@helianthus: Emlékszel hogy susogták a fák, miközben a lemenő nap aranyló fénye ragyogta be orcánkat? *.*

Anomalocaris (törölt) 2013.08.21. 20:12:33

@Hartmy: Helimelinek már csöpögtettem pár új sikolycseppet.

Manyecska 2013.08.21. 20:15:23

@ColT: igen, de már tizenöt éve!:DD
www.youtube.com/watch?v=3VMN6ETJT-I&feature=youtu.be itt a rablás..:P uccsó ígérem!:)

Hartmy 2013.08.21. 20:16:49

@Élő Fa: Annyira régen nem lehetett, mert felismerem a 10ezrest :D Ennek is nagyon olyan látszatja volt, hogy már a vőlegény nem tudta merre kell menni ezért inkább beszaladt a szekrénybe :D

Manyecska 2013.08.21. 20:18:52

@Hartmy: dehogynem, tényleg akkori!!! volt közte márka is nem kevered össze??:P:DD a vőlegény rögtön kevesellte ..:D

Manyecska 2013.08.21. 20:21:38

@Hartmy: tényleg van ott tízes, nem lehet hogy pengő???:DDD:O:O ez a kilencvenes évek. Vége.:D

Hartmy 2013.08.21. 20:22:49

@Élő Fa:
Nem kevertem össze :D Mondjuk az sem volt olyan régen :D

www.youtube.com/watch?v=jBR-1tBQBoA

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 20:27:56

@igazságos: nem, fejlettebb orszagokban az ajtoban varnak, odavezetnek egy asztalhoz es megkerdezik megfelel-e?
azutan adnak vizet is

ne is mondd a lottot 5 eve jatszunk ugyanazokkal a szamokkal, mar Maryvel, es tegnap elfelejtettuk megvenni a 2 hetes adagot
de halistennek nem nyertunk:)

igazságos 2013.08.21. 20:29:57

@hagyma: há mondhatsz te is öt számot 1-90-ig, aztán felezünk :P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 20:32:05

@pontiustolpilatusig: nalunk azert volt 1-2 elfogadhato ilyen etterem
meg csoro koromban voltam parban
csodat nem szabad varni az teny
az teny ha az ember nincs megszorulva nem erdemes ezekben gondolkodni, bar mondom, volt egesz jo is
az arhoz kepest
inkabb a kinaiak

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 20:33:14

@igazságos: imadlak igi de a feltett allando szamaimat meg neked sem:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 20:34:19

@helianthus: Nem a szoknyáján ülök, mert az vagy 200km-re van :D De baromi féltékeny, még ha mást is mond :D :)

@Élő Fa: Ó, ilyenből még lehet :D

@Hartmy: A rutin tehette, máskor is oda bújt? :D

igazságos 2013.08.21. 20:34:46

@hagyma: fejlettebb országban adtak a kezedbe egy olyan villogós mütyürkét

ami piros volt, addig nem ülhettél asztalhoz, kint vagy az előtérbe kellett várakoznod, míg felszabadult a hely, és zöldön világított, amikor neked kellett bemenni, és a helyedre kísértek :P

nem ülhettél ott két órán át, mert félóránként mentek a vendégek

:P

Manyecska 2013.08.21. 20:36:15

@ColT: milyen jó hogy a szülésvideóm nincs!!:DD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 20:36:38

@Élő Fa: 0:10-nél vénszivar van rajta, beszarás! :) de mér pakolod ki az esküvői vidijókat ide?

@agresszív kismalac: én kínoztam vele magam vagy két percig, de a "Még jó, hogy a pasim szerint istenien szopok:D" mondatnál sajnos éppen csöngettek így kénytelen voltam befejezni a remekmű tartalmi elemzését:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 20:37:44

@igazságos: az van, hogy van amit nem kellene bolygatni
emlekszem meg mielott kijottem megneztem a kepzelt riportot
nem volt feldolgozas, csak hat ugye a szineszek voltak masok
csalodas...
a kepzelt riport aszokkal volt jo, akikkel legelopszor megcsinaltak
lehet probalkozni, csak nem erdemes
asszem az Istvan a kirallyal is igy van, bar mondjuk en nem voltam olyan oriasi rajongoja az eredetinek se, namost Alfoldi mit csinalt belole arrol segedfogalmam sincs

Manyecska 2013.08.21. 20:38:59

@zsiráfffff: hát, hátha kedvet kap valaki:DDD az a faterom öhhhöhöö!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 20:40:15

@igazságos: vannak ilyen ettermek is, foleg ha nem foglalsz elore asztal
asszem a texas roadhouse ilyen
sok megoldas van, foleg ha beesel valahova, akkor elofordulhat, hogy leultetnek az eloterben es varni kell valamennyit
ha nincs asztal hat nincs asztal
ha tutira akarsz menni, akkor foglalni kell idore, letszamra
akkor az ott lesz

Manyecska 2013.08.21. 20:44:33

@ColT: ..sokan csinálják..:) meglásd a gyerek fogja pár év múlva kifelé menet:DDD!

igi1 2013.08.21. 20:45:49

@hagyma: hát én egy olasz étteremben voltam, a pizzaházban, meg még egy amcsi étteremben, meg a bruce willis étteremben,a rock caféba

mindegyik jó volt

meg tetszettek az amcsi féle kis mignonok is, vagy mik, olyan kis sütik

meg a sees candy nyammm

Manyecska 2013.08.21. 20:48:18

@Hartmy: azért tényleg vicces hogy ugyanaz a tizenöt ember játszik minden magyar filmben:)))))!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.21. 20:53:34

Hogy van az angolul, hogy nyilvánvaló?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 20:58:51

meg másik haccáz kifejezés is van rá, de ez a legnyilvánvalóbb az összes közül. :)

Manyecska 2013.08.21. 20:59:07

@Élő Fa: nahát, hogy kergült ide a Colt? nem neki szántam!:D
A nyalvánvalót tudja valaki?:DD

Hartmy 2013.08.21. 21:04:31

@zsiráfffff: Arról az emberről nekem is vén szivar avatarja jutott eszembe :D

Hartmy 2013.08.21. 21:06:57

@Élő Fa: Kedvet kap? Lengyelországban a menyasszony eldobta a csokrot, azt egy ismerős csaj kapta el. De van egy szokás, hogy a vőlegény eldobja a nyakkendőjét és amelyik fiú elkapja az házasodik szintén következőleg és rendszerint a csokrot elkapó csajjal. Nah az a nyakkendő itt van nálam :D

Atörökk 2013.08.21. 21:09:56

@Hartmy:
Óóóó, lengyel menyecske. Jól kösd fel a lengemagyart :D

Manyecska 2013.08.21. 21:10:08

@Hartmy: :DDD és a csajt elástad?:P vénszivar avatarja..:DD igen, apám tiszta demis roussos. Ill. volt, mert négy éve meghalt.

Hartmy 2013.08.21. 21:11:53

@atörökk: Történetesen ő is magyar :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 21:12:06

@igi1: rock cafeban mi is elofordulunk, kicsit jobb a kozepesnel, de van hangulata es a steak kivalo
van is vagy 6 sorospoharam onnan
ha olasz, akkor olive gardenbe megyunk
ha pizza, akkor rendeljuk:)

Atörökk 2013.08.21. 21:13:02

@Hartmy:
Ehh... átadni a csokrot egy lengyelnek :D

Hartmy 2013.08.21. 21:13:11

@atörökk: Nem vagyok alacsony ember. 185 centi vagyok, de a lengyel csajok fele egy fejjel magasabb nálam :D

Atörökk 2013.08.21. 21:14:34

@Hartmy:
Az jó! Egyedül vágnak disznót :D

Hartmy 2013.08.21. 21:14:41

@atörökk: Ő haza vitte a csokrot, a helyzet pikantériája, hogy ezen események előtt beszéltünk éppen a többiekkel, hogy nem lenne halva született próbálkozás a dolog :D Erre bameg még össze is boronálnak 15 perc alatt :D

CID 2013.08.21. 21:14:48

Nah, ez "Imi, a buzi" lehetet a kuruc inyfóról és b. neje Joe.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 21:15:25

@Élő Fa: Phejj :D

@Hartmy: Akkor azt a csajt kell elvenned :D

Hartmy 2013.08.21. 21:16:08

@Élő Fa: Nem ástam el :D Sőt más ötletem volt, de azt hiszem azzal egy kicsit még várni kell :D

Hartmy 2013.08.21. 21:19:38

@ColT: Arról ne is beszéljünk, hogy nem kell őket inni csábítani... :D És csúnyának sem mondanám egyiküket sem. Én legalább is kimondottan csúnya arcú lengyel lányt nem láttam amíg ott voltam.

Manyecska 2013.08.21. 21:21:02

@Hartmy: házasság előtt szex? Hogy képzeled?:DD Na, hó éjt. Reggel jön a segélyke sorba kell állnom:P:P:DDD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.21. 21:21:09

@ColT: azér, hogy később amikor a zasszony fejfájásra hivatkozik, akkor az orra alá dugjad a videót, hogy ennél jobban nem fájhat, szal nincs appeláta (vagy apelláta most hirtelen nomtomhogyírjukhelyesen. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 21:22:08

@Hartmy: nem neznek ki rosszul az en lengyel noismeroseim se, csak ne kellene hallgatni a nyelvuket
1 ora utan kifejezetten ideges leszek tole
szszscszszcszsz

Hartmy 2013.08.21. 21:24:52

@hagyma: Ne is mondd. Először jót derültünk az egészen, ahogy szerintem ők is rajtunk, de 1.5 óra után már inkább megpróbáltunk velük angolul beszélgetni, legalább addig sem lengyelül mondták. Mintha egész nap a répa retek mogyoró-t ismételgetnéd vagy azt mondogatnád, hogy sztrapacskamacskafarokcsontja...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 21:28:16

@Hartmy: "a lengyel csajok fele egy fejjel magasabb nálam"

Hát ezt nem hiszem. Talán a hollandok. Egyszer egy holland emberrel dolgoztam együtt, egyedül ő volt magasabb nálam, 190-nél. Japánban kivert a víz, mikor egy év után beszállt egy magasabb egyetemista a liftbe. A vállamnál fél fejjel magasabb volt. Teljesen elszoktam az ilyentől.

igazságos 2013.08.21. 21:28:17

@hagyma: amúgy meg ki mondta, hogy a kedvenc számaid kellenek
?

()

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 21:30:26

@Hartmy: Én csak pár vendéghallgatót láttam itt, azok jófélék voltak, de nem magasak. Viszont a gyengéim a magas nők :D

@zsiráfffff: Nem szokott olyat :D
De az is jó módszer, hogy
- Drágám, hoztam neked fájdalomcsillapítót
- De nem is fáj a fejem
- Akkor dugunk? :D

@Élő Fa: Szex előtti házasság? Phejj

Hartmy 2013.08.21. 21:30:40

@atpijkamo: Az utcán is elég sok magasabb csajt láttam, de a menyasszony rokonságában kifejezetten. A (volt) menyasszony is legalább egy fél fejjel magasabb, mint én, de még a férjénél is.

igazságos 2013.08.21. 21:31:01

@hagyma: ja, én megtanltam pàr szót, hogy tudjam, ha rólam beszélnek:P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 21:31:26

@Hartmy: hat mi eleve angolul beszeltun veluk, mert maskeppen nem tudtunk, de melohely volt es ok egymaskozt lengyeleul/persze a magayarok meg magyarul off curse, exactly, naturlich/
hat tenyleg volt, hogy ki kellett mennem a levegore a fejvajasom elmulasa vegett

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 21:33:06

@Hartmy: Ismertem egy aranyos párt. A csaj fél fejjel volt magasabb a fiúnál. És? A csaj élt-halt a magassarkú cipőkért.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 21:33:43

@igazságos: a kurva sajnos / most nem rad celzok/ csehul meg szlovakul is kurva de lehet lengyelul is
erre egyszer nagyon rakurtam:)
megertette es a dugas stornozva lett

en csak akedvenc szamaimat ismerem

Hartmy 2013.08.21. 21:34:16

@hagyma: Itt volt aki fordított, de inkább átváltottunk angolra akinél lehetett :D Máshol maradt az activity :D
Az "Egészségedre"-t azt elég hamar ki tudták mondani, onnan fogva meg csak azzal operáltak.

-Vodka?
-Ok.
-Egészségedre.

Ezzel kb. négy háborút és három világválságot ott a helyszínen megtudtunk volna oldani.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 21:35:01

of curse persze
de tok mindegy:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 21:36:36

@Hartmy: pedig az az egyik legnehezebb magyar szo a szlavoknak, lengyeleknek, szlovakoknak
de az angoloknak/ vagyis hat amerikaiaknak is/
Mary ki tudja mondani de ekezet nelkul

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 21:37:10

@Hartmy: Najugye :D
Lengyel-magyar amúgy is 2 jó barát :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 21:40:23

@hagyma: Hát pár vodka után persze, hogy nehéz :D

Találkoztunk egyszer egy kanadai sráccal, aki nem bírta az Unicumot :D Ilyen puhányok lennének? :) (Nem hiszem :) )

Rosszindulatú Vászka 2013.08.21. 21:46:11

@ColT: de. Szeretnék egyetérteni, meg gyalázkodni, meg böllenkedni. De így nem lehet :(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 21:49:45

@Rosszindulatú Vászka: Hartmy-ról végy példát. Megiszol pár vodkát... :D

helianthus 2013.08.21. 21:50:21

@Hartmy: áhh! Te vagy az én emberem!
Ja, amúgy csak dicsekszel vagy meg is hívtál?
Nem mind1.

@atörökk: ezt írtad oda "Kinyírni lehet, de előtte utolsó kívánság ;-) "
Azt nem mondtad, kié az utolsó kívánság.
Mivel hölgyeké az elsőség, tök egyértelmű, hogy az enyém. Van még valami, amit nem értesz esetleg?
:D

Rosszindulatú Vászka 2013.08.21. 21:50:27

@ColT: nemnemsoha. Nem iszok szeszet és megvetem az alkoholistákat.

igi1 2013.08.21. 21:50:31

@hagyma: mé, amúgy sem venném magamra! :P

ha rám céloztál, akkor sem

affene :D

ebből nem jöhetek most mán ki jól

de ez a korábbi basznivaló kurva szöveg rohadtul ismerős...

ezzel elárulta magát ez a kiscica, vagy mi

England win The Ashes! 2013.08.21. 21:51:11

Megy a vadász az erdőbe medvét lőni, rendesen felszerelkezve, távcsöves Moszin Naganttal meg dobtáras Gyegtyarjov-féle golyószóróval. Meglátja a medvét, odamegy hozzá és leszopja. Erre a medve:
- Vadász, vadász, és lövöldözni ki fog?

Hartmy 2013.08.21. 21:51:32

@ColT: Az csak a búcsúzásnál volt, de akkor aztán mindenki tudta :D

Polska Vemgjer dvá brátánki, i do sábli i do sklánki.

De csak fonetikusan tudom, mert így kaptuk meg szószedetben :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 21:51:50

@ColT: egy canadai ismerosom volt /francia -canadai/
az nagyon tudott inni, de altalaban a tomenyet jobban birjak kelet-kozep europaban tapasztalataim szerint
mondjuk mar engem is kiutne 3-4 unicum, de ez a korral jar sajnos

Atörökk 2013.08.21. 21:53:01

@Hartmy:
Amíg nem fogy el a vodka, nincs se háború, se világválság. :)

Hartmy 2013.08.21. 21:53:13

@helianthus: Ha egyszer összefutnánk, akkor meg is vagy hívva. Írd fel :D

Hartmy 2013.08.21. 21:54:39

@Rosszindulatú Vászka: Az alkoholista az az, aki rendszeresen iszik alkoholt. Én elég rendszertelenül, szóval ez nem alkoholizmus :D

Atörökk 2013.08.21. 21:54:45

@helianthus:
Én már mindent nem értek. Leszámítva, hogy az utolsó kívánság természetesen az enyém :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 21:55:18

@igi1: most mondom, hogy nem rad celoztam
csak eszembe jutott a tortenet
jo kis szlovak csaj volt
ittunk is
azutan behuzodtunk egy megferlelo helyre es mondtam neki, hogy de jo no vagy a kurva eletbe
es ebbol a kurvat ertette csak
es elhuzott a turoba
angolul meg nem tudott, hogy megmagyarazzam neki, hogy nem O a kurva hanem az elet
pedig komoly energiat fektettem bele a magyarazkodasba, de nem hatott
aszonta o nem kurva es elhuzott hat ez a tipikus IJ esete

ptspts 2013.08.21. 21:56:38

Ha még nem lenne világos az eddigi posztokból és kommentekből, hogy hogy mennyibe kerül a Gastlandban a kaja és a pia, akkor leírom.

A piát az itallapról kell rendelni a pincértől. Az itallapon rajta van az egyes italok neve, mennyisége (pl. 2 dl) és ára. Korlátlan italfogyasztás és ingyenes vízfogyasztás nincs.

Az ételt (különféle levesek, főételek, köretek, desszertek) a svédasztalról lehet korlátlan mennyiségben, tetszőleges sorrendben elvenni. Az ételért minden személy összesen 1200 Ft-ot + még meghagyott adagonként, lefelé kerekítve, 700 Ft-ot (ha jól emlékszem) fizet távozáskor. Tehát ha valaki kihoz magának 8 adagnyi ételt, és elfogyaszt belőle 5.1 adagot, és fizetéskor megmarad 2.9 adag, az lefelé kerekítve 2, tehát 1200+2*700 Ft-ot fizet, és kérésre elcsomagolják neki a meghagyott 2.9 adag kaját. Azt, hogy mennyi étel számít egy adagnak, a pincér ítéli meg ránézésre.

Távozásig a pincérek csak üres tányérokat visznek el az asztalról, tehát ha valaki meghagy ételt a tányérján, akkor az a tányér az asztalán marad mindaddig, amíg meg nem eszi róla az ételt, vagy nem távozik. Ezáltal távozáskor az összes meghagyott ételért fizetnie kell.

A +700 Ft-okra egy könnyen érthető, A4-es méretű, jól olvasható, kifüggesztett plakát hívja fel a figyelmet az étterem belsejében. Az 1200 Ft-ot a ház falán, az utcáról is jól látható plakát hirdeti.

Mi furának találtuk a +700 Ft-os szabályt, de nekünk nem okozott plusz kiadást, mert a neveltetésünk miatt miatt amúgy is mindent megeszünk, amit a tányérunkra veszünk. A svédasztalos étkezést is ismerjük, és ekkor egymás után igen apró adagokat veszünk ki, hogy biztosan meg tudjuk mindet enni, akár van büntető szabály, akár nincs.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 21:56:41

@Rosszindulatú Vászka: Szeszt én sem... Vodka, Unicum, sör... ^.^
De különben a hőbörgéshez mióta kell érteni a postot? :D

@hagyma: Ez megkóstolta, és prüszkölt :)

@Hartmy: :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 21:57:41

most nehogy mar en fejtsek meg egy magyar posztot, de ugy remlik, hogy a grillen kivul van minden benne a zababan
azt kulon kell fizetni
mignon salata fozelek OK, a grill az vagy limitalt vagy felaras
orulok, ha segitehettem

Hartmy 2013.08.21. 22:00:52

@ptspts: Nah erre a magyarázatra vártam és köszönöm szépen. Ez így teljesen érthető és teljesen korrekt és ebből a szempontból a postoló elbújhat.

De továbbra sem értem a kövér nő által megevett grillhúst, hogy ha az el volt fogyasztva teljesen, akkor mi hátrány érte a postolót.

Mindegy, innen nézve a postoló - gastland 1:2

legalább is szerintem.

Hartmy 2013.08.21. 22:04:00

@hagyma: Mivel amerikai post itt nem sok szokott lenni, ezért szerintem nem nagy érvágás :D

helianthus 2013.08.21. 22:04:18

@Hartmy: ok, rögzítettem.

@atörökk: rendben. Lásd mily belátó vagyok.
Mit kívánsz?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 22:08:16

@hagyma: "nehogy mar en fejtsek"

Inkáb ne fejtenéd meg, mert sokadszorra hülyét csináltál magadból.

England win The Ashes! 2013.08.21. 22:10:25

@Nattramn: Az index óvatos lett, biztos, ami biztos alapon a Steaua ellenfelének nevét "Legia Warsawa" és "Legia Warszava" alakban is leírták, hátha az egyik jó. :D

Pedig nem.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 22:10:33

@ptspts: Tényleg köszi, ez lesz a megfejtés. A 700 forintos szabály nyilván kell a parasztok miatt, és a normális embert valóban nem zavarja.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 22:13:55

@ptspts: eleg hulye rendszer, de ha kulonleges helyre megyek nem art talyekozodni
@ColT: najo az unicumot Mary is kikopte

keseru

Anomalocaris (törölt) 2013.08.21. 22:15:28

@England win The Ashes!: De a Steaua is mennyi elírásra ad lehetőséget!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 22:15:51

@atpijkamo: ne kuzdj mano, felesleges
atfutottam am az elozoposztokat is gyorsolvasassal es latom lekedvesemeztel egy pasit, de elutasitott:)
ejjejj

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 22:21:06

@hagyma: De úúúúgy helyretesti a gyomrod! Persze ha nem iszol meg fél litert :D

Hartmy 2013.08.21. 22:21:47

@England win The Ashes!: :D Kapufa, csak hogy stílusos legyek valamennyire :D

Hartmy 2013.08.21. 22:24:34

@ColT: A jäger is :D Azt jobban szeretjük :D

England win The Ashes! 2013.08.21. 22:34:06

@hagyma: Persze, alig hangzik hülyén. Rapid Bécs, Slovan Pozsony, Unione Velence, SSC Nápoly, Párizs Szent Germanus satöbbi.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 22:37:24

@Hartmy: Nálam minden tömény egyenlő :D Na jó, a fűszeresebbek egyenlőbbek...

Hartmy 2013.08.21. 22:43:48

@ColT: Fűszeresek egyenlőbbek :D

Hubertust nem szeretem. Attól egyszer teleportáltam és elég ijesztő volt, mikor belegondoltam :D Mástól is lehetett volna, de eddig csak attól volt, azóta az ki van húzva :D

Haver gyárt tiszta szeszből piát. 97%-os szeszt ugyanannyi vízzel hígítja és belefőz pár citromot teljesen. Nagyon működik :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 22:55:32

@hagyma: Téged betegesen foglalkoztat a homoszexualitás.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 22:58:01

@igi1: Nemtom. Csak érdekes, hogy mindenről ez jut az eszébe. :))

igi1 2013.08.21. 22:59:31

@atpijkamo: szerintem meg leszbikusokat kedveli, csak így titkolja, így kompenzálja a nem levezetett frusztrációját

England win The Ashes! 2013.08.21. 22:59:57

@igi1: Ja, nekem is ez jutott az eszembe, hogy HÉÉÉ!

:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 23:00:10

@England win The Ashes!: hat ezek ilyen dolgok
sosem mondtunk rapid becset, csak rapid wient, vagy ausztria wient, de sosem mentunk wienbe, hanem becsbe
a legia varso meg legia varso volt
ahogy a slovan bratislava is slovan bratislava, de ha odatevedtunk, akkor pozsonyba mentunk

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 23:01:26

@atpijkamo: csak mert sajnalatosan homofob vagyok
ez nem szep tudom
de tolem azt csinalnak amit akarnak, csak ne az utcan

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 23:04:17

@ColT: en is kedveltem
de inkabb a mennyiseg megallt 2x 3 centimeternel
Jager is elment, az utolso magyar baratnom Jageres volt

valaki emlitette a hubertust
egyszer a balcsinal megittam egy uveggel, mert az akkori baratnom azt szerette
szerinted azota kivanom?
egy egesz ejjelt vegighanytam
de ugyanez tortent Pecsett
de ott groggal
a nadorba vagy hol. azutan felmentunk aludni a tettyere es akkor ugy ott jartam ki a hora 5 percenkent

Hartmy 2013.08.21. 23:08:41

@hagyma: Ugyanez volt a hubival nekem is... megittam egy üveggel egy este, azóta aztán egy kortyot sem :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 23:09:04

@hagyma: "homofob vagyok"

Gyanítottam. Szerintem keress fel egy szakembert.

"A pszichológiai magyarázatok olyan egyéni jellemvonások segítségével magyarázzák a homofób beállítódást, mint a látens homoszexualitás, az autoriter személyiség vagy a változó nemi szerepekhez való alkalmazkodási képtelenség."

hu.wikipedia.org/wiki/Homof%C3%B3bia

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 23:09:44

@Hartmy: Meg nem innám a tisztaszesz alapút :D Bár persze, a bolti is az.

Hubi jó :) Borovicka, Becherovka jobb!

@hagyma: Ezt mondtam. Én is 2-3 felesig vagyok hitelesítve.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 23:10:49

@igi1: Igen. Szerintem is kompenzáció, elfolytás lehet az oka. Azért olyan görcsös.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.21. 23:11:13

@atpijkamo: Vagy egyszerűen csak nem bírja, hogy faszik dugnak. Van ilyen. Én sem repesek az ötletért, bár amíg nem büszkék rá olyan szinten, hogy a tv mutogajja, addig lesz@rom.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.21. 23:13:00

@Hartmy: meg most is behanynek a szagatol is
@atpijkamo: nem kell.
kiegeyensulyozott szexualis eletem van Maryvel
aki no
@ColT: hat en mar egyaltalan nem iszok, talan 5-6 eve kuldott anyukam egy gombot, akkor kostolta Mary is, de mondtam neki, tobbet ne kuldjon
nem kell:)

ott a tettyen van valami motel meg?
tuti ott aludtunk
es a Nador meg van meg?

helianthus 2013.08.21. 23:18:10

@atörökk: egy, azaz egy kívánságról van szó.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 23:20:08

@ColT: Az ember olyantól fél, amitől valamilyen oka van félni. Nem hiszem, hogy a melegek a hetero férfiakat zaklatnák. Valami gyerekkori trauma lehet.

Azon mindig mulatok, mikor emberek keresik az okot, hogy megbotránkozhassanak.

Én nem foglalkozom mások bőrszínével, származásával vagy nemi identitásával. Abból ítélek, amit mond vagy csinál.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.21. 23:30:38

index.hu/tudomany/2011/06/14/a_homofobokat_felizgatja_a_meleg_porno/

A homofóbokat felizgatja a meleg pornó

Pszichológusok már sokszor leírták azt a jelenséget, amikor a homofóbia, a melegek irracionális gyűlölete abból fakad, hogy az illető maga is látens homoszexuális, ami miatt egyszerre érez szégyent és dühöt. Egy amerikai kutatás most kísérlettel igazolta, hogy ez valóban létezik és statisztikailag kimutatható.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.08.22. 00:53:44

@atpijkamo: hiaba kuzdessz mindenfele szpicholgusokkal es angol tudosokkal

veled ellentetben sosem lattam meleg pornot
eselyed sincs
sot ha kozelitenel akar le is lohetnelek:)
csak hogy tudd

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.22. 03:48:13

Furaszem gondolati margólyára:
"Csalódott a szerelemben? Zárkózzon be, dőljön a kanpéra és filmek segítségével kezdjen új életet!" (Velvet) - Férfiak nősténypére. (Kompi)

Manyecska 2013.08.22. 07:06:37

@atpijkamo: még jó hogy bele nem lépett!!
És ez hogy, megy az utcán és eszébe jut de jó lenne melegpornót nézni/:DDD/ ?

Egyéves Önkéntes 2013.08.22. 07:18:04

Tegnap kora délután bement a Gastlandba Chuck Norris és a dagadt nőt parfümöstől-staffostól rábaszta a grillrácsra, well-done-ra sütötte és megette.
Itt a vége, fuss el véle!
Új posztot!

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 07:19:00

@atpijkamo: egyetértek. Meglátásom szerint a nácikok, jobbikok, meg a buziverők is mind látens, vagy csak simán frusztrált buzik. Külömbe mér járássak annyit a eszüket a témán? Naugye.

duddva 2013.08.22. 07:26:14

@atpijkamo: és hogy hívják a mániákus homofób utálót? homofób-fób? Aki viszont teljes indukciós bizonyítással élve szintén egy közönséges f#szcibáló b#zi.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.08.22. 07:33:02

Még a végén kiderül, hogy tk. mindenki homokos.
A változó nemi szerepekhez való alkalmazkodási képtelenségről mesélhetne valaki, hogy megértsem.
...vagy ez egy csigákról szóló tanulmányból maradt itt?

England win The Ashes! 2013.08.22. 07:33:37

@Egyéves Önkéntes: Chuck Norris egyszer egy drogéria parfümrészlegén grilltálat rendelt. És kapott!

Egyéves Önkéntes 2013.08.22. 07:34:20

@duddva: Ez el#g tol#ránsra sik#rült! :)

England win The Ashes! 2013.08.22. 07:35:06

@agresszív kismalac: És az is kiderült, hogy amerikában ezért le is lőhetik. :)

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 07:35:42

@agresszív kismalac: jó meglátás.

Én is buzi vagyok. Meg a feleségem is.

helianthus 2013.08.22. 07:38:22

Egyszer egy ismerősöm azt mondta (fiatal buta jányka), hogy a gyivisek lopnak meg nem akarnak dolgozni. Megkérdtem tőle ismer-e egyet is közelebbről? Nem volt a válasz.
Honnan szedte akkor ezt?
egyszeű a válasz: itthon hallotta, nem egyszer.
Azt gondolom a homofóbizmus is ilyesmi. Nem vagyok rá büszke de én sem egyszer hallottam jóanyám hülybuzizni.
Arra viszont büszke vagyok, hogy gondolkodó ember lévén nem vettem át ezt a sztereotípiát és ennek köszönhetően, mint ahogy már emlìtettem a legjobb fiú barátom homokos volt, akit imádtam és rengeteg jó dolgot és boldog órát köszönhetek neki.

Egyéves Önkéntes 2013.08.22. 07:38:27

@England win The Ashes!: És egyszer (de inkább többször) megevett egy 130 kilós nőt, jóganadrágostól!

England win The Ashes! 2013.08.22. 07:39:00

Ne buzgálkodjatok. Folyton csak buzgálkodtok.

helianthus 2013.08.22. 07:42:06

@Egyéves Önkéntes: de jó, hogy 130 kilót írtál. Majdnem megijedtem, de én csak 120 vagyok, akkor nem én voltam.

Egyéves Önkéntes 2013.08.22. 07:43:47

@helianthus: Ha téged megenne, velem gyűlne meg a baja. És ezt még ő se vállalná.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 07:44:58

@helianthus: mer nem értesz te semmit.

Namost az van, hogy a köznyelvbe a buzi az, aki nem enged előzni, meg beáll eléd a sorba a közértbe. Meg még azok a tévébe, akik nekünk nem rokonszenvesek. Teccikérteni.

Nem összekeverendő a hormocekcuálisokkal. Meg a buzeránsokkal. Meg még vannak a melegek, ők ojanok, int a buzik, csak sokkal jobban öltözöttek, meg jobb a modoruk.

Meg még vannak a rémbuzikok, ők a pederaszták, szinte már ojbá vehető rémalakok, mint maga a Patás Ördög.

helianthus 2013.08.22. 07:49:26

@Egyéves Önkéntes: a védelmed alatt állok? Az jó, azt szeretem. :)
@Rosszindulatú Vászka: de ő a melegeket hülyebuzizta! Mert voltak régen is ám, csak nem mondták be a tévébe!

helianthus 2013.08.22. 07:51:42

Aki elém áll a boltban az nem hülybuzi, hanem bunkó.
Én bunkófob vagyok.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 07:54:19

@helianthus: sajnos az úgy nem műxik. Úgy van ennek a gyalázkodás meg indulatszelep dolognak a hatásmehanikája, hogy csak bizonyos nem komilfó szókkal üzemel. Ez van.

Hiába mondod aztat, hogy "azt a betyár mindenit", az közel senem esik ojan jól, mint egy jóízű kurvapicsázás. Meg ijenek. Hát ez van a buzival is.

Egyéves Önkéntes 2013.08.22. 07:57:18

@helianthus: Igen, és nem félek Chuck Norristól, mert ha akkora menő lenne, akkor idejönne most és a fejemet beleverné a billeggfgzzgfrt45654333^%%#<~|\]{{|~<<#~

helianthus 2013.08.22. 07:59:07

@Rosszindulatú Vászka: én azt szokok mondani, hogy az ég áldjon meg! Közben azt gondolom, hogy sípszó-sípszó-fütty-sípszó. Ès mükszik!

Egyéves Önkéntes 2013.08.22. 08:02:57

@helianthus: sípszó-sípszó-fütty-sípszó

helianthus 2013.08.22. 08:05:09

@Egyéves Önkéntes: közben arra gondoltál, hogy az ég áldjon meg?

holdlányka 2013.08.22. 08:22:53

Tegye fel a kezét az, aki ebből a zagyvaságból egy árva mondatot is megértett...Én ehhez túl szőke vagyok.

Egyéves Önkéntes 2013.08.22. 08:28:06

@helianthus: Igen, csak nem az ég és nem áldjon, de a meg az talált :)

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 08:32:16

@holdlányka: jelen!

Én eddig értem a poszt: "Szóval betoppantunk."

A többi néma csend.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 08:35:36

@helianthus: nohiszen, ez szélhámosság, színlelés és káromkodásszédelgés, monnyálle :)

helianthus 2013.08.22. 08:37:21

@Egyéves Önkéntes: akkor már tudom mi volt. Azt is szeretem! :)
@holdlányka: én azt értettem, hogy zaj volt, meg azt is, hogy az antiszocijalista posztoló az istennek se akart parfümöt venni ebédelés közben. Van akinek semmi se jó.

helianthus 2013.08.22. 08:39:19

@Rosszindulatú Vászka: ne csinyájad mán! A bakker ér pontot? Azt is szoktam.

helianthus 2013.08.22. 08:43:22

@Rosszindulatú Vászka: hát ez nagyon kedves és érzek benne egy kis népiességet is.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 08:45:14

@helianthus: no meg nem kevés huncuccságot is ugyebár, de nem akarok tiszteletlen lenni, ezt kérem jegyzőkönyvbe venni.

Manyecska 2013.08.22. 08:46:28

@England win The Ashes!: szerintem kb egyesek jódolgukban nem tudják mit tegyenek ezért buzik lesznek! :DD
Na, én megyek strandra. Termosz forró teával:D

Hartmy 2013.08.22. 08:59:54

@helianthus: Egy kissé felnőttesen fejezte ki magát és belevitt egy kis ifjonti csalafintaságot némi pajzán, de nem túl feltűnő szexuális felhanggal. Igazán kulturált kifejezés módot alkalmazva :D

helianthus 2013.08.22. 09:03:09

Szóljatok már rám, hogy csinyàjam a dógomat!

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 09:04:11

@Hartmy: ugye? Akárki meglássa, hogy én nem szokok túlmenni a finomság határán.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 09:06:30

@helianthus: hínnye és eb ura fakó! Dologra hékás, ebbűl így nem lesz estvére vínersniccli!

Teringettét és nohiszen!

BIM 2013.08.22. 09:11:43

Voltam a gastlandba. Volt ott egy büdös pár. Hiába ajánlottam nekik a parfümjeimet, inkább átültek máshová. De így is büdösek voltak.

helianthus 2013.08.22. 09:11:44

@Rosszindulatú Vászka: köcce. Jó volt. De én szeretem a vinersirclit, lehetne helyette mignonos grilltáLL?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 09:14:47

@duddva: "homofób-fób"

:)) Jól mondod.

Nem kell különösebben foglalkozni mások bőrszínével, származásával, nemi identitásával. Ezek nincsenek különösebb hatással arra, hogy valaki milyen intelligens vagy humoros, pedig ezek határozzák meg az embert.

Az elfolytott irracionális félelem meg csak beteggé tesz.

helianthus 2013.08.22. 09:15:15

@atpijkamo: oké, oké, oké!
Melyik filmből idéztem?

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 09:18:02

@helianthus: dehogyisnem. HA úgy kívánod, lehet lekváros csirke, meg sült pecsmeg szilvaszósszal is. Akár.

@atpijkamo: azért én ivarkodás elött szeretem tisztázni az ijesmit, jobb félni, mint megijedni. Nem akarok szarban lenni. Úgyhogy bárcát, szeméjes azonnalisági igazolást meg hasonlókat én mindég kérek.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 09:18:58

@Élő Fa: "megy az utcán és eszébe jut"

Épp ez a kínos benne, nem tud róla.

"A látens homoszexuális nem tud hajlamáról, sőt, Freud szerint kifejezetten homofób: a melegek iránti undort és félelmet érez."

Rengeteg lelki bajnak lehet a szorongás, elfolytás az okozója. Hagyma személyiségére is magyarázatot adhat ez, egyszer normálisnak néz ki, máskor kimutatja a foga fehérjét.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 09:20:49

@helianthus: Aszittem belőled jött.

@Rosszindulatú Vászka: Egyszerűbb benyúlni a szoknyája alá.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 09:22:11

@hagyma: "akar le is lohetnelek"

Komolyan megrémítesz. Neked tényleg segítségre van szükséged.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 09:25:33

@atpijkamo: nemtom te hogy vagy vele, én nem nagyon szeretnék idegen zacsikat morzsikálni. Értem én, hogy neked ez gemütlih, tőlem idegen ez az élmény.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 09:29:18

@Rosszindulatú Vászka: Miért, sokszor megtörténik veled? Neked is van egy adag irracionálsi félelemérzeted. Na mindegy, amíg ez nem megy a humorodra, ne törődj vele! Nemrég posztoltam, de ismétlés a tudás anyja (melegeknél lehet apja).

Moziban:
- Az NEM szoknya, hanem reverenda.
...
- UGYE mondtam!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.22. 09:29:35

@hagyma: VAn hotel, meg szíp park&sétány.
Nádor már nem szálló. Tök üres, az aljában kocsma.

@atpijkamo: Nem "félek", csak van olyan hogy jóízlés. Mint mondtam, amíg nem verik a mellüket, és nem ízléstelenkednek, addig semmi gond.

Ellenben, híresen toleráns ismerősöket egyszer leszólígtotta egy buzi pár egy kocsmában. Azt az undort, ami a fejükön volt! Jót röhögtem :)

BIM 2013.08.22. 09:30:39

@atpijkamo: Ez teljesen abnormális ötlet.
Én pölö, hosszú zsebes szoknyákat hordok, (abban hordom a parfümjeimet) és ha valaki a szoknyám alá akarna nyúlni, ahhoz mélyen le kellene hajolnia.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 09:31:56

@atpijkamo: kérlexépen, miután reggel alaposan megvakargatttam a heréimet, ahogy kell, máséhoz már se kedvem, se gusztusom. Nem akarnák se ínhüvejgyulladásot, se semmi más kórságot kapni.

Csak hogy tudd, az én cerkám a Világuniverzum közepe, szent cerka. Ezek után ugye nem akarnám lejjebb adni.

Teccikérteni.

BIM 2013.08.22. 09:34:03

@Rosszindulatú Vászka: nyuszifül, benned aztán van büszkeség :D

Atörökk 2013.08.22. 09:59:04

Najóreggelt. Fogaggyunk, csak a zúj poszt érdekébe van a buzizás.

Hartmy 2013.08.22. 10:01:50

@ColT: Az emberek nem a melegeket utálják hanem a buzikat. Én értelmezésemben a meleg, aki tudja, felvállalja és TISZTESSÉGGEL viseli és alkalmazza nemi hovatartozását és vonzódását.
A buzi pedig az összes többi, aki bohócot csinál magából vagy szándékosan megbotránkoztatva hangsúlyozza a dolgot. Mivel mindenki a buzikat látja igazából így, mint mindenhol máshol beindul az általánosítás és ha valaki azt mondja, hogy ő meleg, akkor azonnal a magamutogató majmokkal azonosítják.

helianthus 2013.08.22. 10:01:59

@BIM: te a feketefülü fehér vagy vagy másik vagy?

helianthus 2013.08.22. 10:03:53

@atörökk: nem én voltam itt se vagyok!

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 10:06:40

@BIM: te viszont nem szereted az ejrópai filmeket. Gúglizzad ki, miből idéztem :P

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.22. 10:07:45

@helianthus: "ó dolgot és boldog órát köszönhetek neki." Akkó biszex vót.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 10:16:54

@Kellemes Zérókomponista: Ha mondjuk egy éhes cápa üldöz, te meg úszol a part felé ahogy bírsz, a félelem nagy segítő, felszabadít egy csomó adrenalint, nagyobb esélyed lesz megmenekülni.

A hosszú időn át fellépő félelem beteggé tesz. Racionális oka ritkán van. Ha mondjuk a sivatagban élsz, jogos a félelem a viperáktól. De inkább meg kell ismerni őket, a szokásaikat és a teendőt kígyómarás esetére.

England win The Ashes! 2013.08.22. 10:17:30

Uzenem a poszternek, hogy addig nincs vege a zabalasnak, mig a kover holgy enekel.
Vagy valami ilyesmi.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 10:21:12

@atpijkamo: továbbá jegyezzük meg, hogy "nem lehet igazán bátor az, aki nem ismeri a félelmet"

Forrás: Asterix és a vikingek.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 10:23:07

@agresszív kismalac: "A változó nemi szerepekhez való alkalmazkodási képtelenségről"

Szerintem itt a társadalmi változásról van szó, nem az egyén változásáról. Egyre több férfi marad otthon gyereket gondozni, a homofób meg fél attól, hogy melegnek nézik, ha házimunkát végez, vagy bármi, hagyományosan nők által végzett tevékenységet.

Én pl. szoktam mosogatni, és nem száradt le tőle a faszom. Van benne valami perverz élvezet, hogy a sok mocskos edényből ragyogó "új" keletkezik.

helianthus 2013.08.22. 10:24:09

@Kellemes Zérókomponista: lehetsz boldig nem szex közben is. Neked ERRŐL senki nem szólt?

Hartmy 2013.08.22. 10:26:31

@Kellemes Zérókomponista: A legtöbb meleg férfi a nők nagyon jó barátja... Volt meleg osztálytársam, egy jó ideig nem értettük, hogy miért rajongják annyira körül a csajok, aztán egyszer az egyik lány elmagyarázta, hogy azért mert tőle nem kell félniük, hogy többet akar :D

helianthus 2013.08.22. 10:27:01

@atpijkamo: én is szeretek mosogatni. A család többi tagja mosogatógépet vett, azóta nem tudok náluk kávézni mert nincs tiszta poharuk & kiskanaluk. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 10:28:52

@helianthus: :)) Nemrég volt ilyen poszt, ott kellett volna eldobnod ezt.

Hartmy 2013.08.22. 10:29:12

@helianthus: Nálunk ez valahogy fordítva volt :D Nem tiszta pohár nem volt, hanem épkézláb pohár :D

Hartmy 2013.08.22. 10:30:40

@Hartmy: Mármint amíg nem volt mosogató gép.

helianthus 2013.08.22. 10:31:15

@Hartmy: valahogy így! És bátran megölelheted, megcsókolhatod, olyan, mint egy valóra vált álom. Bejártunk butikokba és ràpróbáltunk minden cuccot, hogy áll rajta. Utálok vásárolni, de vele még ez is jó móka volt.

BIM 2013.08.22. 10:33:14

@Rosszindulatú Vászka: nem megy
tessék színt vallani! gogle nem ismeri

helianthus 2013.08.22. 10:35:01

@helianthus: nem kellett állandóan kontrollálnom magam nehogy olyat mondjak, amit egy heteró pasi felhívásnak vesz, tök jól lehetett vele flörtölni, amit amúgy szeretek csinálni.
@Hartmy: de a csorba fületlen bögre otthonos érzèst ad. :)

BIM 2013.08.22. 10:35:05

@helianthus: a másik vagyok
de nem az a másik, hanem a másik

helianthus 2013.08.22. 10:36:33

@BIM: szóval más vagy, értem. ;)

Hartmy 2013.08.22. 10:37:59

@BIM: Szerintem cseréld le a guglidat egy újra :D

Hartmy 2013.08.22. 10:39:18

@helianthus: Hányszor akartam én azt hallani valakitől, hogy valóra vált álom vagyok :D De ahogy mindig most is bebizonyosodik, hogy mindennek ára van...

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 10:41:09

@atpijkamo: nézzünk szembe a tényekkel. Nemhogy alfahím nem vagy, de egy kis mocskos buzi. Ez van. De azért én még szeretlek.

@BIM: www.youtube.com/watch?v=vXcNuW2tS50

Hartmy 2013.08.22. 10:41:54

A rendszergazda áradó szertartása szívreható táplálékból gyarapodik.

MIIIIIVAN?

Hartmy 2013.08.22. 10:44:48

Nah ma vajon oréndzsvéjsz vagy nyaralóshopponmaradós lesz?

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 10:48:11

@Hartmy: sztem cipős, vagy autós hiteles bedőlős mocskos bangbűnözős.

BIM 2013.08.22. 10:49:21

@Rosszindulatú Vászka: kösz
ez a film kimarad az életemből
tudom, hülye döntés, de ez van.

Atörökk 2013.08.22. 10:51:09

Vödrösmobilnetes poszt is rég volt. Meg lassan várhatóak az első írások a Strandfesztiválról, élsportoló gyerekek tollából, vagyis klaviaturhájából.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 10:53:11

@BIM: azt nemtom. Lehet, hogy neked nem bejövős film. Nem nagy ügy, lapozzunk.

Hartmy 2013.08.22. 10:55:21

@Rosszindulatú Vászka: Áhhh egy pléjerszrúmos sem lenne rossz. Bár az megint csak egy vadász post lenne.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 10:57:21

@atörökk: @Hartmy: telós már valóba régen volt. Egy szífonos hörgős poszt most jól jöhetne.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.22. 10:58:58

@Hartmy: hehhe, mondom én, mindig félnek. De állj, mit kell attól félni? Hát élvezni kell.
@helianthus: elgépelésed van. Extázisban írod, remegve hozzám. Tán még kívánsz is. Persze papíron "nem".

Hartmy 2013.08.22. 11:00:01

@Rosszindulatú Vászka: Csak jó lenne ha jönne már, mert mindjárt indulnom kell messzire :D

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 11:06:07

@Hartmy: annyit tudok segíteni, hogy felírom, hogy az új posztba te vagy az első.

helianthus 2013.08.22. 11:08:07

@Kellemes Zérókomponista: az elgépelés a telótól van az extázis a volt 'barátomtól. Hogy kívánlak-e? Most sok a dolgom.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.08.22. 11:16:30

@helianthus: tehát megmaradtatok szeretőnek. Hát, ez gusztustalan. Csak meg ne lássa Furaszem, ő mit mondana erre!

Atörökk 2013.08.22. 11:22:08

Orenzsvéjz hozza a zúj posztot, azér késik ennyit.

helianthus 2013.08.22. 11:25:26

@Kellemes Zérókomponista: most te vagy kurvára nem felnőtt. Pardon! Kérdezd meg van-e almás kalács és egyél inkább. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.08.22. 11:25:37

@helianthus: Megunták, hogy mindig náluk kávézol :D

helianthus 2013.08.22. 11:27:53

@ColT: á nem tök jó bébicsősz vagyok, 3 óra alatt egy kávé a fogyasztásom. :) ennél jobb ajánlatuk nincs.

helianthus 2013.08.22. 11:30:36

@Hartmy: egy valóra vált álom vagy.
Szívesen!
O:-)

AtiSnatch 2013.08.22. 11:37:39

na mifojik itt gyöngyösön? a zúj posztot tússzul ejtettem! zsidó fejeket követelek érte!!!négy!!

Atörökk 2013.08.22. 11:42:10

Ellopták a románcigányok a zúj posztot.

AtiSnatch 2013.08.22. 11:45:10

@atörökk: na az ő fejük is kell!!

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 11:45:14

No persze minnyájan tuggyuk, kiknek a keze van a dologba.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 11:59:19

@BIM: én nem félek a rekettyésektől. Csak szólnák.

helianthus 2013.08.22. 12:02:57

@zsiráfffff: végre észrevetted édeszke! Akkor áll a randink? ;)

BIM 2013.08.22. 12:05:24

@Rosszindulatú Vászka: bátorembör vagy. ki vagy te tulajdonképp?
SS tiszt?
kockásfülűnyusz?

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 12:08:56

@BIM: csak egy álca cselbűl. Az ellenség megtévesztése érdekében. No és ksi ez ellenség? Ravasz kérdés... hát mindenki, az ellenség keze mindenhová betette a lábát, ezért örökös éberség!

helianthus 2013.08.22. 12:11:18

@zsiráfffff: most tényleg ne? :O pont oda indultam. De mégis, mire talizunk úgyis megszagosodok.

BIM 2013.08.22. 12:15:00

@helianthus: vannak jó parfümjeim.ócsón adom

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 12:15:00

@zsiráfffff: nemnemsoha! Én leszbikus vagyok.

@BIM: francfenét. Jogos önvédelemből támadunk!

Atörökk 2013.08.22. 12:20:55

ÚJ poszt érkezéséig buzulást kéretik privátba intézkedni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.22. 12:24:58

@helianthus: na nem baj, egyszer tehetünk kivételt is!

@Rosszindulatú Vászka: ez még nem eldöntött.

AtiSnatch 2013.08.22. 12:26:24

na megyek még nyaralok tovább! jó poszt várást, kivéve a zsidócigányoknak! lépcső! :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 12:37:33

@BIM: "SS tiszt?"

Az ellentettje. Stirlitz. Kiszínezték a sorozatot, onnan a kép. Aztán elkezdett divatozni, így lett ez a fura avatar.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 12:41:30

@Ati Snatch: Én egy indián néger cigány eszkimó zsidó szőke meleg mozgássérült rendőr kan kutya vagyok. Nekem most akkor kívántál jó poszt várást, vagy nem?

BIM 2013.08.22. 12:47:12

@atpijkamo: tényleg
Nekem teccik:D

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 12:54:24

@atpijkamo: nem egészen.

Az eleje stimmt (jelzem trokhár spicli vagy, veled se konspirálok soha többé).

Régebben, mikor aktívabb onlájn életet éltem, meg többet blogoztam, a blogtársakat ill. és vagy a számomra jeles napokat köszöntöttem kis avatar tréfákkal, például az a nyúl úgy került oda (bár lehet kis áthallás a Gyalog galoppos vérnyúlra), hogy egy igen jelentős és szeretett blogtárs neve napját ünnepeltem és köszöntöttem ígyül, akinek fontos szubsztanciája a Nyúl. Osztán így maradt. Tudom, tudom, a restség bűn.

Atörökk 2013.08.22. 12:55:01

@atpijkamo:
Szerintem meg Jákob rabbi álruhába'.

horex · http://horex.uw.hu/ 2013.08.22. 12:56:48

én úgy találtam, hogy két főre 2400 forintért még akkor is drága, ha 2 óra alatt degeszre tudjuk magunkat enni."

Csórikámnak sok egy étteremben 1200Ft a degeszért?
Szarrágó!

"Hozzátennénk, hogy lehetséges, hogy a sok nyugdíjas után akik rákaptak az akcióra nem biztos, hogy jól mosogatnak"

A nugger meg hogy jön ide?
Anyád gombás?

Szeretném látni az összes kommentet! (445)

Jó napot!

bibok 2013.08.22. 12:59:12

Csatlakozom az előttem szólókhoz az éttermes sztoriban...
Érdemes figyelembe venni hogy ár érték arányban mit kapunk!
Azért megkérdezném a jelenlévőket, hogy ők hogy látják a történteket!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 13:02:04

@Rosszindulatú Vászka: "spicli vagy"

Elsődleges célom a néptanítás.

@horex: :))

"nyugdíjas után ... mosogatnak"

Nyugger vagyok, hetente egyszer eszem, de akkor degeszre eszem magam 1200 forintért, csak aggódom, hogy a sok hipszter után vajon jól mosogatnak-e.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 13:05:11

@atpijkamo: jaja, ott a sok hipszter, meg juppi kórság. Az écc, meg a mindenféle gombák, amikkel telve vannak a tévéreklámok.

BIM 2013.08.22. 13:10:17

@atörökk: jákob rabbit szeressük :D

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 13:17:13

Háhá.

Fakopács úr.

Viktor, ne menj el Teréz Pitykézzel!

- Salamon, jövő héten adok mahának két sábbátot!
- Láccik, hogy az úr nem ismeri a HAgyományt.

Mégiscsak egy köztársasági elnök...

De hát a menyasszony teljesen fekete...

A belgák mind balgák.

BIM 2013.08.22. 13:19:31

@Rosszindulatú Vászka: és a felszarvazzák őfelségét, teccett látni??

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 13:19:58

@BIM: Az nem lenne baj. De ez megjegyzi.

horex · http://horex.uw.hu/ 2013.08.22. 13:23:59

@atpijkamo:
A pizza olyan mint a nő, jobb a husos, mint a gombás

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.22. 13:25:37

@BIM: És ami még súlyosabb, könyveket is olvas. A mai világban teljesen szokatlan.

@horex: :))

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 13:26:02

@BIM: sztem én minden Fütyesz filmet láttam.

A kedvencem a Horgász a pácban. Az szinte már a Bakterház, az Én és a tábornok vagy a Kisvárosi ünnep éteri magasságában lakozik.

www.youtube.com/watch?v=AfpCc8G_cUw

www.youtube.com/watch?v=7Vsqg9M12c0

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.08.22. 13:26:39

kezdek aggódni jackyllért, nemlehethogy fogva tartyák a gastlandban?

BIM 2013.08.22. 13:26:42

@atpijkamo: Ne tetézd, mert mindjárt szerelömbe esek
:D

BIM 2013.08.22. 13:32:16

@Rosszindulatú Vászka: ja..pitkin filmek! Anyám kedvencei.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 13:34:04

Hamár Homár és könyv, meg netnikázás, ezt nemrég olvastam, beszarás, beflesseltem tőle, akkora könyv:

“… a patriotizmus a csőcselék utolsó mentsvára: akinek nincsenek erkölcsi elvei, az többnyire valami zászlóba burkolózik, a korcsok pedig mindig fajuk tisztaságára hivatkoznak. Aki nincstelen, az végső soron a nemzeti hovatartozásából merít magának erőt. A hovatartozás-érzés viszont a gyűlöletből fakad, annak a gyűlöletéből, aki máshová tartozik. A gyűlölet ápolandó polgári érzemény. Az ellenség a népnek barátja. Mindig kell valaki, akit gyűlölhet az ember, hogy magyarázatot leljen a saját nyomorúságára. A gyűlölet az igaz ősszenvedély. Rendellenes állapotnak a szeretet számít. Ezért ölték meg Krisztust: a természet ellen beszélt. Nem lehet egy életen át szeretni…”

Umberto Eco: A prágai temető, részlet,

ezt a ruszki kémfőnök mondja az aszekcuális hamisító, elvakult antiszemita főhősnek Párizsban, a 1880-as években, igazán ízes regény és történelmileg teljesen korrekt, ez úgy konkrétan két erkölcsi és morális zombi párbeszédének egy kis részlete. Igen ízesen fűszerezett olvasmány.

Atörökk 2013.08.22. 13:35:53

Megjött Jackyll, egyenest a Wizzairral.

BIM 2013.08.22. 13:36:35

@Rosszindulatú Vászka: Eco nekem nehéz. Vagyis a Rózsa neve eléggé unalomba fulladt. Ez a regénye mennyire más?

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 13:42:23

@BIM: például másak a szereplők, meg más a története is :P

Ojan hitvitázós részek ebbe nincsenek, bár nem értelek, a Rózsa nevében pont azok a legizgalmasabb részek. Minden Eco regény felfogható színes történelemkönyvnek is, páratlanul virtuóz, ahogy beleszövi élőn a könyveibe a szellemi és történelmi hátteret.

A Prágai temetőben is, a főszereplőt nem számítva, aki fiktív alak, mindenki más valós és a forrásokban meglelhető történelmi szeméj, maga a háttér is teljesen konkrétan patentül precíz. Döbbenet. Ja és műxik. Kibebaszott jó könyvek ezek. A Rózsa neve is, az egy teljesen konkrét és izgalmas hitvitázós történelmileg korrekt regény.

Ha meg szarod le a történelmet, meg az irodalomtörténetet, még mindég a kezedben van egy színesen megírt, kultúrált, könyned, elegáns és remek regény.

Sztem.

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 13:45:22

@atpijkamo: Tati valóságos pantomim művész és zenész, hihetetlenül muzikális a mozgása, elképesztő ritmusa van, ha értesz és van egyáltalába értelme ennek.

Mint Chaplin meg Buster Keaton.

Amúgy a kisvárosi ünnep az (egyik?) első francia színes film, eccerre forgatta két kamerával, csak nem vót pénz a színes kópiát előhívni, azt csak évtizedekkel késöbb szedték elő.

horex · http://horex.uw.hu/ 2013.08.22. 13:49:12

@atpijkamo:
A magyart könnyebb
Bokor mögött egy dobozos gukkerbe nézve áll

vega4 2013.08.22. 13:59:15

Őfelsége II. Erzsébet egy hattyúját megölték és vélhetően meg is ették.

BIM 2013.08.22. 14:02:43

@Rosszindulatú Vászka: Azért néha nem baj, ha egy könyv olyanoknak is elolvashatók , akik esetleg nem gyúrnak agyra mindig. Pl. ha A nyomorultakat elolvasod, húszonvalahány oldalon keresztül, csak a csatornákról olvasol. Tudod, hogy a történet egy rohadtúl jó történet, s alig várod, hogy kikászálódj a csatornákból és újra a "könyvet" olvasd.
Nemigazán kedvelem a leírásokat, de tudom, velem van probléma.
Attól még, béke:)

horex · http://horex.uw.hu/ 2013.08.22. 14:11:44

@vega4:
A windsori kastély kertjében talált tetem rémisztően festett. "

Mintahogy minden állat a vágóhidon, illetve ezt meg is sütötték, tehát semmi rémisztő

BIM 2013.08.22. 14:17:37

@vega4: szerintem Fülöp volt.

Atörökk 2013.08.22. 14:21:29

@horex:
Hogyan tud egy tetem rémisztően festeni? Vicsorog közbe', és valami kubista borzalmat pingál?

horex · http://horex.uw.hu/ 2013.08.22. 14:35:26

@atörökk:
Hááát, '56ban láttam párat, de egyik sem festett. A mosolyuk, az valahogy nem volt őszinte...

vega4 2013.08.22. 14:41:31

@horex: Amikor az állat tetemét Wendy Hermon, a Swan Lifeline állatvédő egyesület tagja vasárnap megtalálta, saját bevallása szerint teljesen rosszul lett. „Csak egy csontváz volt teljesen megégve. A húst szakszerűen leszedték róla és az állatot nyilvánvalóan grilltűzön megsütötték. Hogy tehet valaki ilyet, és aztán ráadásul egyszerűen otthagyja?” – kérdezte. Egyúttal az állat „elrablása” miatt feljelentést tett a rendőrségen.

BIM 2013.08.22. 14:43:12

@vega4: ha ott hagyta, akkor nem is rabolta el.

horex · http://horex.uw.hu/ 2013.08.22. 14:49:15

@BIM:
Szerintem Wilmos, nem a Barátok közt-böl, mert vér kell a csimótának

horex · http://horex.uw.hu/ 2013.08.22. 14:52:08

@vega4:
"Vadászni berkeket csinálnak, a-
Hová nekünk belépni nem szabad.
S ha egy beteg feleség, vagy egy szegény
Himlős gyerek megkívánván, lesújtunk
Egy rossz galambfiat, tüstént kikötnek,
És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített."

vega4 2013.08.22. 15:08:49

@horex: Mondjuk el lehetne menni minden hétköznap dolgozni is.

vega4 2013.08.22. 15:14:54

@vega4: Egy kis szövegértés:

Csak egy csontváz volt teljesen megégve. A húst szakszerűen leszedték róla....

Hartmy 2013.08.22. 15:16:44

@helianthus: Ohhh köszönöm :))) Máris sokkal jobb napom lett :)

Rosszindulatú Vászka 2013.08.22. 15:38:25

@BIM: bizony. Veled van a baj. A kultúra nem pálinka, hogy bedöntöd és asztéán rögtön jó neked, azér meg kell dolgozni ám :D

No meg a legtöbb könyvhöz megfelelő hangulat meg idegállapot is kell, külömbe csak idegesít. Hát így megy ez.

Amúgy a Prágai temető azér könnyebben emészthető, mint a Rózsa neve, nincs benne annyi hosszú kiállás.

ptspts 2013.08.22. 19:32:39

@Hartmy:

> visszamentem a grill részre és megpróbáltam kikérni a grill húsomat, amit valahogy frissen tettek ki (nyers hús) de vonakodtak elkészíteni.

Én se értem, hogy itt mi történhetett, annyit értek belőle, hogy a posztoló elment grillpulthoz, ott eltöltött kb. egy percet, majd visszament az asztalához.

> A nagydarab hölgy eközben odatolt két tele tálat a számunkhoz és elég személyes hangnemben szólt a személyzetnek, hogy az a mi részünk, miközben ő fogyasztotta.

Ezt már értem. Ebben az étteremben ki lehet tolni egy másik vendéggel úgy, hogy teli tányérokat teszünk az asztalára. (Ez nem kerül semmibe: a tányér és a kaja is ingyen van, csak el kell menni érte, majd valaki más asztalára kell tenni.) Vagy megeszi, vagy kifizeti, vagy leáll velünk veszekedni, vagy magyarázkodni kényszerül a személyzet előtt. Ezek bármelyikét is csinálja, kellemetlenség éri, és mivel mi okoztuk, ezért jól kitoltunk vele. Elképzelhető, hogy a nagydarab hölgy is ezt csinálta. Hogy pontosan mi okból akart kitolni a posztolóval, arról csak találgatni lehet, de el tudok képzelni olyan személyiséget, akinek egy szóváltás után kedve lesz kitolni a másikkal.

kacaj hangosan 2013.09.05. 23:16:31

Nem értem az egészet, olyan zavaros..

De annál a résznél, ahol az idegen az ő számlájukra akart fogyasztani, hát én ott hívtam volna rendőrséget, letisztázni a hovatartozásokat :)

A többire meg:
Vmi nem volt oké az étteremmel, mert ha rendőrt hívtak magukra, és elengedték őket, akkor vmi feketén megy XD

dBLOOD 2013.09.12. 15:53:00

Tipikus magyar kisvállalkozó! Annyi ilyen simlis féreg van hogy döbbenet!

SomethingWild 2013.12.02. 15:27:58

Na ez a sztori még nekem is zavaros, pedig ritkán posztolózom az ekét.

Alapjában véve ha bemegyek valahová, szar az étel, bunkó a pincér, zaklatnak kétes illetűségű nagytestű asszonyok, akkor hívom az üzletvezetőt/kérem a panaszkönyvet és megteszem a magam panaszát. Ha a hely jó hírt akar magának, akkor önként ajánlja fel, hogy nem kell fizetni - de nem állok fel simán és akarok kisétálni. Ha ez így működne, minden jöttment ingyen kajálna, mondván "nem ízlett a paprikáscsülök, haggyá!"

A fenyegetés, el nem engedés már más dolog. Akármilyen bunkó is a vendég, az étterem nem tarthatja fogva, az a személyi szabadság megsértése (=bűncselekmény) és lényegesen súlyosabb büntetés jár érte mint pl a posztolónak a szabálysértéséért (lelépni fizetés nélkül).

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.02. 15:34:50

Egyébként meg a moszkvatér ugyanazon oldalán pár házzal nyugatnak van a Ping kínai étterem, ultraudvarias kiszolgálással, finom kajákkal, csöndes környezettel. Inkább odavinném a csajomat.
süti beállítások módosítása