Tékozló Homár

Nincs pénzváltás a tüdőszűrésen

2013.09.25. 15:31 | jackyll | komment

Naiv TB-gondozott 7 perccel zárás előtt érkezett tüdőszűrésre az Amerikai útra, ahol kiderült, hogy egy forintot nem tudnak visszaadni semmiből. Amire szerzett aprót, kiderült, hogy már lejárt a munkaidejük. Hosszas küzdelem árán rábeszélte őket a vizsgálatra, de hiába váltotta fel az ötezresét, az aprójával a pénz 1710 forintra jött ki, amit szintén nem akartak elfogadni:

Történt ugyanis, hogy a munkahelyi orvos elküldött kötelező tüdőszűrésre. Ehhez én a XIV. ker, Amerikai út 50. sz. alatt található egészségügyi kirendeltséget választottam. Reggel hívom őket, hogy ez hogyan működik (nem dohányzok, nem vagyok gyakori vendég efféle helyeken). A kedves női hang válaszol, hogy reggel 8-tól 12-ig, aztán meg délután 14-tól 18 óráig lehet jönni és 1700 magyar forint lesz az ára, ennyi. Ok. Munkám végeztével fáradságot nem kímélve rohanok az említett címre, ahová 17:53-kor meg is érkeztem. Egy árva lélek nem volt ott a az ott dolgozókon kívül - magyarán éppen ráértek. Odaállok az ablakhoz, ahol egy igen aljas némber fogadja az oda látogatót. Adok neki mindent: személyit, lakcímkártyát, TAJ kártyát és egy valódi fizetőértékkel bíró magyar 5000 forintos bankjegyet. Erre a válasza néma fejrázás, és erős mutogatás az ablaküvegre, ahová ki van írva, hogy "Nem váltanak és nem adnak vissza". (Nagyon büszkék minden oda kiragasztott cuccra egyébként, kivéve talán a nyitva tartási időt.)


Kicsit kérdezgettem, hogy éppenséggel hogy is van ez, hogy az ezresekből és az apróból miért is nem tud visszaadni, mivel máshogy nem lehet 1700 forintot kirakni, többet meg nem fogad el, de erről majd később. Válasz: "Ő nem pénztár és nem válthat" - erre köszönés nélkül eltávozott hátra. Oké, de nem is 5 darab ezrest kértem, hanem egy szolgáltatást és egyébként nem kártyával, nem euróval, de még csak nem is Szép kártyával akartam fizetni és egyébként a telefonban ez például nem hangzott el (bocsánat, hogy nem tudok minden részletre rákérdezni, például, hogy pszichiátriai kezelés alatt áll-e a kedves asszisztensük). Ő márpedig nem ad vissza, ki is van írva. Oké. Hol lehet itt felváltani egy 5ezrest a környéken. Válasz: "Sehol.". Najó gondoltam, ez azért mégis pofátlan, hát én is az leszek. Ekkor volt 17:56. Kisprinteltem a Amerikai-Thököly sarkára a zöldségeshez, aki készséggel felváltotta az 5ezrest 4 ezresre és 2 ötszázasra. Sprint vissza, idő: 17:58 - zsír!


Függöny elhúzva, de látom mögötte a "kedves" hölgyet, akinek kopogtam is egyből, hogy vannak irataim, van pénzem és nincs hat óra. Vette az adást, ránézett az órájára, majd ügyesen megpróbált három percet eltölteni valami hasznossal (és itt nyilván nem a betegekkel való foglalkozást értem, hanem valami nagyon-nagyon-nagyon sürgős egyéb dolgot). Ezután kijött és bizonygatta, hogy márpedig nekik sokáig tart leadminisztrálni egy ilyen esetet és különben is mit képzelek, hogy hat után itt zargatom.

Finoman közöltem vele, hogy itt voltam hat előtt minden szükséges hozzávalóval, tehát én a magam részét teljesítettem, így most ők jönnek. Erre másodszor is eltávozott, ezúttal egy másik helyiségbe, amely a váróból nyílt. Arra a kérdésemre, hogy akkor most csak így itt hagy, annyit felelt gunyorosan, hogy "hát igen, most éppen ott van dolga". Gondoltam, az az ajtó nem a pánik szobájuk bejárata, így feltételeztem, hogy egyszer visszatér onnan. Vártam tehát, mire újból megjelent és kezdtem elölről szépen lassan a mondókámat, hogy ő is értse. Tudom, hogy ahhoz vannak szokva, hogy amikor elfáradnak, akkor befejezik a munkát, de ha olyan fontos minden, ami ki van írva arra az üvegtáblára, akkor nekem az a 18:00 órai időpont is fontosnak tűnik. Válasz:"...de mert a boltba is ha bemegy ilyenkor akkor már nem szolgálják ki stb..." - mondjuk én így még nem jártam, sőt bárhová bemehettem eddig akár 1 perccel a zárás előtt is - a lényeg, hogy a problémája továbbra sem létezik.

Akkor eltűnt és előkerítette a doktornőt, aki becsültére váljék megpróbált csúnyán nézni, de rajta legalább látszott, hogy az iq tesztje pozitív. Ő is elkezdte sorolni, hogy mi hány percbe kerül(papírok 5 perc, mire levetkőzök az még 5, mire elkészíti a felvételt az még 5 és különben is), de gyorsan felvilágosítottam, hogy összekever azzal akit ez érdekel, mert sehol senki nem mondta se a telefonban se sehol hogy fél6ra kell jönni. Írják ki ha ez számukra fontos, hogy 17:40-ig lehet menni és akkor ők valóban tudnak 6-kor végezni, de most sajnos 18:00 óra van odaírva és én bizony itt voltam előtte. És nem egy iskolabusznyi csöves esett be 18:01-re, hanem egyedül én 17:53-ra. Ekkor már vagy 10 perce próbáltak meggyőzni, hogy őnekik derogál már mégegy csekket megírni, meg a gépbe beírni a nevemet és további invalid indokok sorozatával jöttek, de mondom igazából ennyi idő alatt akár végezhettünk is volna.

És ekkor szinte láttam azt a bizonyos villanykörtét kigyulladni a feje fölött, mert a válasz: "Rendben!". Tudtam én, hogy a doki nem az a fajta, akinek keresztben volt az ujja, amikor letette a Hippokratészi esküjét. Adtam nekik egy ezrest, egy ötszázast egy százast, egy ötvenest, meg három húszast, mert pontosan ennyi apró volt nálam, ami összesen 1710 forint. Reakció: ők nem fogadhatnak el nagyobb összeget, mert azért megbüntetik őket. Mondom azt a büntetést képzelje el, ha kiderül, hogy nem végzik a dolgukat.

Ekkorra már egészen bizonyos voltam abban, hogy viccelnek, de további aprópénzek után való kereséssel töltött percek után sikerült nagy nehezen rávenni egyiküket, hogy ugyan váltsa már fel a tárcájából, vagy bárhonnan - és sikerült! Örömmel nyugtáztam, hogy az emberiségbe vetett hitem még létező jelenség. Onnantól az egész, nem tartott tovább 6 percnél - szóval tudnak, ha akarnak-, ami azt jelenti, hogy ha 17:58-kor nekiáll végezni a munkáját, akkor mintegy négy perccel is túllépte volna a munkaidejét (amit egyébként a TB-járulékomból fizetnek), de ehelyett jobb volt nekik ott hajtogatni nekem, hogy milyen arrogáns vagyok.

Már bocsánat, de egyébként le sem szart volna, sőt ott hagyott kétszer mindenféle előjel nélkül (értem ezalatt: köszönés, kézlegyintés, "hívom a rendőrséget, ha nem húz el", "bocs, nem tudok segíteni", "rohadj meg, nem akarok segíteni" ilyesmi). Na mindegy, kijött a banyapók az odújából, akivel át kellett menni a felvételkészítő helységbe, így alkalmam nyílt egy kis betekintést nyerni a lelki világának nevezett purgatóriumba. Kiderült, hogy ha a hölgyemény orra előtt zúzná össze magát valaki biciklivel, akkor vígan ott hagyná vérezni. Bravó! De tényleg! Fogadja szóbeli vállveregetésem. Zárszó: "Mivel hat után jöttem, így nem lesz szerdán eredmény, csak csütörtökön". Milyen hat... á mindegy, tudja mit? Higyje azt és jövök csütörtökön! :D

Értem én, hogy ez nem vészhelyzet, kedves olvasók és kommentelők és azt is értem, hogy mehettem volna előbb is, de dolgoztam és nem a seggemet vakargattam. Kétszer szálltam át a BKV-n, mindegyik egyből jött (pirospont érte), így értem oda. De legyünk pozitívak, mert ma is jobb lett a világ: ez a két hölgy elsajátította az analóg óra leolvasásának rejtelmeit, sikerült rávenni őket, hogy dolgozzanak munkaidőben, illetve, hogy egészségügyi dolgozó létükre valami jót is tegyenek egy idegennel, még ha nem is muszáj, szóval teljes mértékben megérdemlik ők is a pirospontot, akárcsak a BKV. Én szépen mosolyogva megköszöntem a kedvességüket, további szép napot kívántam. A választ miszerint, "Bunkó és arrogáns vagyok és hogy nem lesz már szép napja" elengedtem a fülem mellett és elégedetten távoztam.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádám 2013.09.25. 15:42:30

Ennyi idegességtől rákot kaphatsz....

peppe83 2013.09.25. 15:43:28

Egyáltalán miért kell fizetni a tüdőszűrésért??? A rohadék csöveseknek meg minden eü. ellátás ingyen van.

Taurusz 2013.09.25. 15:46:34

Nyugodj meg, az okmányirodában munkaidőben se akarnak dolgozni, nemhogy a vége felé...

Ádám 2013.09.25. 15:47:26

Igazad is lehetne, de azért zárás előtt 7 perccel oda esni......:)

Egy következő alkalommal min. 15-20p. előbb s most már a tudott s kiszámolt pénzel menni.

temperepempe 2013.09.25. 15:58:19

Hehe. A néni a versenyszférában néhány hónap alatt éhenhalna.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.25. 16:04:06

ez a sztori annyira szép, hogy ezúton szeretném kitüntetni a posztolót egy örökös homár-díjjal, ha szabad.

Icepick77 2013.09.25. 16:06:36

Kedves posztoló! Szerintem Te sem örülnél annak, ha a főnököd a munkaidőd lejárta előtt 7 perccel lebaszna valamit eléd, hogy márpedig ezt ma meg kell csinálni.

bigmac 2013.09.25. 16:08:48

Postert kicsit átbaszták (kivéve ha még nincs 30), a tüdőszűrés évente egyszer ingyenes és kötelező 30 fölött...

Csigorin 2013.09.25. 16:12:31

Ha azt mondjak hogy tudoszures hatig, akkor igenis szurjek meg a tudejemet ot otvennyolckor is.

Ha azt, hogy nyitvatartas hatig, akkor viszont tudomasulveszem, hogy a teljes folyamatot nyitvatartasi idoben kell lerendezni, tehat amennyiben hatra nincs vege, akkor el sem kezdik.

Icepick77 2013.09.25. 16:14:15

@zsiráfffff: Csak annyi, hogy a posztoló szerint: "papírok 5 perc, mire levetkőzök az még 5, mire elkészíti a felvételt az még 5". Ez pedig 15 perc minimum. Én nem védek senkit, de azért egy ilyen helyre illik jóval előbb érkezni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.25. 16:15:29

mondjuk ha a munkaadó zavarja el tüdőszűrésre, akkor illendő lenne elengedni a honpolgárt erre a munkaidejében is.

Ádám 2013.09.25. 16:18:26

@zsiráfffff: Már nem a komcsik regnálnak!:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.25. 16:18:35

@Icepick77: vótál te már tüdőszűrésen? belépsz, eldobod a pólód. ez barátok közt is max 20 másodperc. beállsz a kínzógépbe, visszatartod a szuszt, mancika megnyomja a gombot, legyen cakkpakk egy perc, ha elsőre elbasszák, akkor két perc. papír előkeresése már előtte megvolt, mivel kéccer ment a júzer. namostakkor? és ha mégis öt perccel tovább kell dolgozni, akkor mivan? majd ellógja másnap is, nabumm.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.09.25. 16:20:18

hüje, arrogáns, és nincs igazad.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.09.25. 16:29:37

Mellékesen: a mai nap legszomorúbb percei: autópálya, tűzoltóság,rendőrség, útlezárás, összetör türkiszzöld kocsi , és halottszállító:(

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.09.25. 16:41:51

@zsiráfffff: nem, hiszen még itt vagyok:)
én csak az útlezárásnál értem oda. Állítólag a szalagkorlátnak csapta magát, majd belehajtott az árokba. Az árok végén, hatalmas beton tömb. Nem tudom mennyivel mehetett bele. ocsmány látvány volt, és még ocsmányabb a halottas kocsi. ez annyira borzasztó látni. Persze mindennap hallunk ilyesmit, de amikor karnyújtásnyira van tőled,akkor egészen borzasztó érzés. Gyorsan számba vettem az ismerőseimt, kinek van türkiszautója.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.25. 16:43:26

@batgirl: hát az lejött, hogy élsz. csak én is végigszámoltam a türkizautósókat! :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.25. 16:45:29

@batgirl: akkorjóvan :) bár a türkiz meg a kiwi nekem ponnolyan.

Hartmy 2013.09.25. 16:49:36

@vén szivar: Azért akart tüdőszűrést...

@Icepick77: Nem örülne, de ha szeretné még a munkáját, akkor megcsinálná, főleg ha nem is tart sokáig megcsinálni. Ráadásul, ahogy Zsiráf mondja lényegében 5 percnél nem is tartana tovább az egész.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 16:52:24

"gyorsan felvilágosítottam, hogy összekever azzal akit ez érdekel"

"egészen bizonyos voltam abban, hogy viccelnek"

"egészségügyi dolgozó létükre valami jót is tegyenek egy idegennel"

Pont annyira modoros, amennyire az szükséges.

Aki a posztolót meri fikázni, annak velem gűlik meg a baja! Kicsit arrogáns volt? Lehet. Szükséges volt ahhoz, hogy elintézze, hogy a dolgukat végezzék? Igen.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.25. 16:56:50

Kis magyar hétköznapok rovatunkat hallhatták.

Don Tejbegríz a féllábú matrac · http://konyvespolc.webnode.hu 2013.09.25. 17:00:30

Be kellene tiltani a betegeket az egészségügyben, csak megzavarják a nyitvatartási időt meg a nyűg van velük.

Atörökk 2013.09.25. 17:06:17

Lekközelebb menjen pénzváltóba tüdőt szarni. Szűrni, na.

AtiSnatch 2013.09.25. 17:09:23

@atpijkamo: és aki csak simán dáthás, az se fikázhat? :D amúgy jogos a 10 pont :)

@atörökk: és vigyen sün... öööö vakondot :D

Atörökk 2013.09.25. 17:12:34

@Snatch_A:
Ha a sün is beteg... meg a vakond :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.25. 17:13:10

@atörökk: esetleg a tüdőváltóba pénzt szűrni vagy a pénzszűrőbe tüdőt váltani...ööö, err. na mindegy :D

Don Tejbegríz a féllábú matrac · http://konyvespolc.webnode.hu 2013.09.25. 17:14:23

@atpijkamo:
Mondjuk közben eszembe jutott a klasszikus is kicsit másként:
Jön Vandramas fél órát sír, majd a mellére csap és megcsinálja a tüdőszűrést, mert ő olyan ember.
Probatbicolt mindenkinek.

Atörökk 2013.09.25. 17:21:19

@zsiráfffff:
Kiszűrni a tüdőt pénzre váltókat, na. :D

AtiSnatch 2013.09.25. 17:25:09

@atörökk: és a pénzt tüdőre váltókkal mi lesz?

Atörökk 2013.09.25. 17:30:52

@Snatch_A:
Azokat leszarjuk. Izé, leszűrjük!!!

AtiSnatch 2013.09.25. 17:31:30

@zsiráfffff: áh, akkor már értem miért nem tudtak visszaadni :)

Atörökk 2013.09.25. 17:32:15

Tüdőtlen idők óta ezt a posztot olvassuk. Váltsunk!

AtiSnatch 2013.09.25. 17:32:37

@atörökk: azé ne menj le kutyába :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.25. 17:33:35

@Snatch_A: mondjuk télleg miafrászér nem tudnak visszaadni. ha mindenki pontos összeget ad és tegyük fel nem mindenki kétszázast adott, akkor kell lennie annyinak.

AtiSnatch 2013.09.25. 17:34:35

@atörökk: na ne tüdőtlenkedj itt! há hova váltsuk,nincs másik!? :D

Szűcslaci 2013.09.25. 17:36:14

Az a farokság, hogy ez mindenütt így van. Ügyes volt a posztoló - és szívós. És könyörületes is. Bár ha pofánvágja az asszisztens csajt, akkor mindjárt " közfeladatot el(nem)látó személy" kerekedik belőle. Rosseb az alsószoknyáját az ilyennek.

AtiSnatch 2013.09.25. 17:37:53

mondjuk hozzánk ne gyertek munkával, mert már 3kor elhajtok mindenkit, pedig 4ig vagyunk :D

Atörökk 2013.09.25. 17:38:04

@Snatch_A:
Dzsekill csak intézett egy tüdőzített posztot!

Atörökk 2013.09.25. 17:43:03

@zsiráfffff:
Azt mondta, elhajtják, nem azt, hogy nem mennek utánuk :D

helianthus 2013.09.25. 17:51:37

Az az ajtó nem a pánik szobájuk bejárata...
Sírok.
A posztoló leírt egy olyan helyzetet, amikor muszáj bunkónak lenni.
Ha kell, szerencsére ritkán, én is az vagyok. :)

AtiSnatch 2013.09.25. 17:52:21

@atörökk: ezek hozzák maguktól :D

helianthus 2013.09.25. 17:54:06

@zsiráfffff: ezt tudom, ezt tudom! Mert tüdőszűrő nem pénztáros. :)

Atörökk 2013.09.25. 17:57:37

@helianthus:
Nem is mondtad, hogy posztolsz ;)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 17:59:55

@Icepick77: "a munkaidőd lejárta előtt 7 perccel lebaszna valamit eléd, hogy márpedig ezt ma meg kell csinálni."

Előfordulhat. És akkor meg kell csinálni, de a főnök se megy addig haza.

Manyecska 2013.09.25. 18:00:00

Bezzeg ha én mentem volna, állítólag nem szereplek semmilyen nyilvántartásban: öt perc csodálkozás, 10 perc keresés majd rádöbben hogy ne a lánykori nevemen:DD ezután 10 perc böngészés mert NEM szereplek sehol /SZTK-ban ugyanígy./, ellenben a bank két névre is küldi a kivonatot. Ne legyetek védett tanúk...:P
Ment volna biciklivel.

Manyecska 2013.09.25. 18:01:44

Legalább akkor megrajzolták volna neki, ha már annyit hisztizett...:))

Manyecska 2013.09.25. 18:05:57

@bigmac: utoljára vagy hat éve voltam:D idén küldtek véletlenül behívót úgy látszik megkerültem.:P

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 18:05:59

@atörökk: "Tüdőtlen idők óta ezt a posztot olvassuk."

:))

Manyecska 2013.09.25. 18:16:10

Vakond és a szűrés esete..:D
Az minek a jele ha vki a kólát kívánja órák óta de annyira hogy most lerohan

Hartmy 2013.09.25. 18:16:26

@atörökk: Tüdősíteni kell benne, hogy nem minden post alatt lehet jól csetelni.
Különben sok tüdőtlenséget szedünk össze feleslegesen.

helianthus 2013.09.25. 18:17:09

@atörökk: ezt most hogy? Én nem is!

Atörökk 2013.09.25. 18:17:28

@Hartmy:
sok itt a tüdőotizmusban szenvedő csetelő, az tény :D

bigmac 2013.09.25. 18:19:06

@Manyecska: elvileg 30 fölött aki nem megy évente egyszer azt megbirságolhatják....mondjuk én még olyannal nem taliztam aki igy járt viszont klasszefem harsogta egy időbe...pedig ezért mennyi embert meg lehetne vágni...törpééknek lenne pénz új stadionra ehh

Atörökk 2013.09.25. 18:20:21

@helianthus:
Gondolkoggy. Van ott tüdő ;)

Hartmy 2013.09.25. 18:20:53

@atörökk: Lassan tüdejét múlt lesz a sok behelyettesítés :D

AtiSnatch 2013.09.25. 18:25:00

@bigmac: ne adj tippeket! ezek olvasnak minket, szerintem hagyma maga orrbán :D

helianthus 2013.09.25. 18:28:45

@atörökk: nem tüdők rájönni mire gondolsz.

Atörökk 2013.09.25. 18:29:43

@Hartmy:
Igen. Keresek is egy jó Koejjó tüdőzetet :D

Atörökk 2013.09.25. 18:29:43

@Hartmy:
Igen. Keresek is egy jó Koejjó tüdőzetet :D

Manyecska 2013.09.25. 18:30:05

@Snatch_A: :DD hát én rajta se vagyok a hololistán vagy mi.

Atörökk 2013.09.25. 18:31:28

@helianthus:
"A posztoló leírt egy olyan helyzetet, amikor muszáj bunkónak lenni.
Ha kell, szerencsére ritkán, én is az vagyok. :)"

Bunkó, vagy posztoló? :D

Manyecska 2013.09.25. 18:31:57

@atörökk: ahány ház annyi szopás. Ez illik ide.

helianthus 2013.09.25. 18:33:33

@atörökk: bünkő. Mi más? Csináljam, akarod? Mármint a bünkőságot.
Hehe ez de jó szó!

Manyecska 2013.09.25. 18:35:04

@atörökk: a szerelmemnek is mondtam ma bisztos a lányok egymás kezébe adják nála a kilincset erre azt mondta saját kezűleg kell fényeznie sajnos..:D:O:D

AtiSnatch 2013.09.25. 18:35:30

@Manyecska: akkor te közismert holotagadó lehetc :D

Atörökk 2013.09.25. 18:35:36

@Manyecska:
Két dugás egy csárdában.

@helianthus:
Budos bünkő!!44!!! :D

Atörökk 2013.09.25. 18:36:50

@Manyecska:
Vehemensebb menyecske csak berúgja az ajtót.

helianthus 2013.09.25. 18:37:17

@atörökk: aki mondja! Hülye tüdőcsúcs!!!

Manyecska 2013.09.25. 18:40:38

@atörökk: úristnn. megittam fél liter kólát egy ültő helyemben most:O:D hol egy ajtó:DD

Hartmy 2013.09.25. 18:41:38

@atörökk: Ne tüdőzd magad. Erre nincs megfelelő sem megfelelő szókapcsolat. Tüdődj bele :D

@Manyecska: Berontanak ajtóstól. Ő meg csak nézi. :D

@Snatch_A: Ha még tudnád, mennyi tüdőség lakik bennünk :D

Atörökk 2013.09.25. 18:44:09

@helianthus:
Tüdőzd már pontosan, hol mondtam ilyet :D

AtiSnatch 2013.09.25. 18:44:16

@Hartmy: na tüdőztesd magad hkzsgy! :D

Atörökk 2013.09.25. 18:45:44

@Hartmy:
Amíg vár, megpuculhatja a kilincset!

YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.09.25. 18:46:43

Eme írásnak szereplői kitalált alakok, a műsorban csúnya szavak hangzanak el, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánlott!
21. századbeli pozitív karizmával megáldott a főhösünk. Teljesen asszimilálódtam a történtekkel.
Bár: "Ő nem pénztár és nem válthat". Ha nem pénztár, faszé' fizettél posztoló. Mára meglehet, hogy banális a köpetes 20-as, de itt lett volna keresni valója. Másik részről. 17:58-kor esik be, akkor is kötelesek fogadni. Nyitva tartási idő, az nyitva tartási idő, fogadási idő, az fogadási idő, rendelési idő, igen, az rendelési idő. El tudom képzelni, milyen lelki sérüléseket okozhatott ez, ami testi tünetekben is manifesztálódott a recepciósnál. Lehet ebből okulva, másnap már ott fityegett az ablakon az igazságmondó cetli, hogy 17:45-ko' van az utolsó "beteg" fogadása (mert ugye mi a gecié' dolgozzunk 18:00-ig, ne adj Isten tovább, mikor az ablakra kibiggyesztve elérhetjük önző, kicsinyes megváltásunkat, és fürödhetünk is benne), és kéjes mosollyal, lucskos picsával, zsírós hajtővel, lenőtt mesterséges hajszínnel, elégedetten csücsül a gonosz az ablak másik oldalán, mint aki jól végezte azt a megterhelő, minden erejét kiszívó, emberfeletti erőket igénylő, nemes, kibaszott fontos hatással bíró (társadalomra) feladatát. Viszont sokszor tapasztaltam én is olyat, hogy "halaszthatatlan, szinte életbevágó" dolgok akadtak, és jöttek közbe, ilyenek: -körömreszelés, vagy vágása, -az xfucktorban ki volt a jobb, kinek drukkoltak, -szomszéd milyen új, használt kocsit vett, -kompjúterük felfedezése, -programok, adatbázisok kezelésének mikéntje, -milyen kutyája van, és milyen ádáz betegség lelte stb. Ezek valóban elengedhetetlen dógok, ettől ők jobban elviselik, megtűrik a munkát, annak atmoszféráját, és még ezé' is fizetnek nekik. Persze csak fantáziálok, hiszen semmit nem tudok, csak próbálok.

AtiSnatch 2013.09.25. 18:53:20

@YoZan Ace: név csere javasolt, a neved erősen megtévesztő :D

AtiSnatch 2013.09.25. 18:58:04

nem tüdőm , hogy van e itt valaki... :(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.25. 19:00:35

@Don Tejbegríz a féllábú matrac: Jaja! Lopni si jobban lehet nélkülük.

@bigmac: Magyar jogalkalmazás : adott xdb szabály, és random delikvensekre alkalmazunk ezek közül néhányat, néha. Másokra nem, azokra tök másakat.
Én sem voltam évek óta szűrdén.

Manyecska 2013.09.25. 19:02:05

@Snatch_A: nincs.:P nézd az édes életet a tévébe:P:P kva jókat röhögök rajta mostanában ehhh :P

Anomalocaris (törölt) 2013.09.25. 19:02:48

@helianthus: Én még a posztot se tudtam végigolvasni. Vicces?

helianthus 2013.09.25. 19:04:37

@atörökk: ok beletüdőrök, hogy tévedtem. :)

bigmac 2013.09.25. 19:05:53

@ColT: én ráparáztam azt elmentem nyáron...20 éve voltam kb akkor is ingyé....most is....
Egy- két évig nem megyek ezek után az biztos...

Manyecska 2013.09.25. 19:06:36

Aztán ennek a kivagyiságnak nehogy egyszer végbéltükrözés legyen a vége..:DD

AtiSnatch 2013.09.25. 19:06:48

@Manyecska: vigyázz meg ne ártson a tüd... izé agyadnak :)

Hartmy 2013.09.25. 19:10:43

@Manyecska: VÉGül is még abba is BÉLe törődnének egyesek :D

@Snatch_A: Ezen tüdőztem én is :D

helianthus 2013.09.25. 19:11:19

@Nattramn: nekem tetszett. Nem is a leírás, hanem az örkényi sztori, amit elmond.

Hartmy 2013.09.25. 19:12:07

@atörökk: A dalnok kontár harca kifürkészhetetlen drágaköveket hoz felszínre. :D

Anomalocaris (törölt) 2013.09.25. 19:12:58

@Snatch_A: bejelentkezel a Twitterddel, oszt onnantől az app kiszűri sz összes Breaking és Bad szót a hírfolyamodból

helianthus 2013.09.25. 19:13:05

@Nattramn: NEM. Amikor írtam még nem voltál ott!

Anomalocaris (törölt) 2013.09.25. 19:15:26

@helianthus: Majdnem másfél percig írtad azt a négy szót? O_o

AtiSnatch 2013.09.25. 19:17:30

@Nattramn: benyelte a blogmotor, az enyém is

helianthus 2013.09.25. 19:19:10

@Snatch_A: köszi, nem kell védés. Szeretek Vele civódni. :)

nyúzott arcú lány 2013.09.25. 19:21:17

Nem higyje, hanem HIGGYE!

hinni-> higgye
hagyni-> hagyja

Ált. isk. 5. oszt.

AtiSnatch 2013.09.25. 19:23:08

@Nattramn: @helianthus: jól van, nem kell egyből tüdőre szívni :D

Anomalocaris (törölt) 2013.09.25. 19:25:58

HIGYJE????????????????????????

Atörökk 2013.09.25. 19:26:37

@nyúzott arcú lány:
Ez itt nem az, hanem a Magyar Császári és Királyi Tüdő-Ernyőképfotografáló Állami Elmegyógy- és Intézet.

Ádám 2013.09.25. 19:30:15

@nyúzott arcú lány: nem csoda,hogy részben megnyúztak......

Evvel "foglalkoznál".

ttps://http://www.google.hu/search?q=rákos+tüdő+képek&client=firefox-a&hs=A3E&rls=org.mozilla:hu:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=cRxDUrf0IILmswaLnYG4CQ&ved=0CC8QsAQ&biw=1400&bih=759&dpr=1.2

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.25. 19:32:30

@YoZan Ace: ÉN akarom forgatni azt a dokumentumfilmet, aholis az ilyeneket munkatábor becses közepibe kúrják és ott pislognak szerte irányokban. Öblösen visszhangosrehegéssel indul a mű majdan.

AtiSnatch 2013.09.25. 19:33:15

@Nattramn: ne higyd, hogy megijedek! :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.25. 19:33:50

@bigmac: Tébét fizetsz? :) Látod, minek? :S

@nyúzott arcú lány: Áh, disznók elé a gyöngy...

Manyecska 2013.09.25. 19:41:04

@Hartmy: :D nekem volt ilyen élményem de idejében sikerült elugranom..:P:DD

bigmac 2013.09.25. 19:42:59

@ColT: fizetek hát..nem is keveset....nincs mit tenni vonják a fizumból....ha nem fizetnék (bár megtehetném) akkor matadna zsir magánorvosra...mivel az állami lószart nem ér(hacsak nem köhög az ember)
de mivel én egy átlag melos vagyok ezért én szivok a legjobban, semmire nem marad zsuga, mivel kábé 100ezret fizetek orsóséknak ilyen olyan cimszo alatt, és ez csak amit vonnak, fogyasztás nuku

Bezzeg aki vállalkozó....

D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.25. 19:48:56

@bigmac: Ennyi.
Oké, a TB-t a közösbe fizeted, de a magánorvosi számlákat jó lenne, ha le leheten írni a TB-ből.

igazságos 2013.09.25. 19:50:34

asszem, ez legalább akkora probléma kategóriával egyenértékű, mintha vénszivar szarna valakinek a fejére világosban, lámpabúra alatt

kb.

igazságos 2013.09.25. 19:53:56

@vén szivar: há tudtommal, ti mind három dologtól féltek csak

1. sötétben szarni
2. a haláltól/betegségtől
3. ha más túr ki titeket vmi alanyi jogon nektek járóból

Martinicske 2013.09.25. 19:55:45

Kötélből vannak az idegeid, hogy van ehhez türelmed.

Győrben a sürgősségin fejsebbel vártam 5 órát. Nem voltam életveszélyben, ez tény (hisz ide irkálok), csak egy ronda vágás tátongott a homlokomon. Hányan elmentek onnan ellátatlanul, csak amíg én ott ültem...

Ezzel is rövidül a várólista és gyarapszanak a magánrendelések.

Pénz beszél. Ennyi.

igazságos 2013.09.25. 19:55:53

aprót meg csak a két mellyem közül, ha kérhetném

Atörökk 2013.09.25. 19:58:01

@Nattramn:
HagyJad, ő más nyelvet beszél.

AtiSnatch 2013.09.25. 19:58:12

@Nattramn: látom olvastad az under the dome című posztot a C:C-n :D

Ádám 2013.09.25. 19:58:29

@igazságos: megígérem neked, hogy fényes nappal a szádba szarok de úgy, hogy le is tudd tüdőzni

te nagy cigány szagértő vagy! már többször bizonyítottad! Menny le Pécsre ott ha fizetsz érte ELEGET, tán meg is dugnak.....

igazságos 2013.09.25. 19:58:39

(Nagyon büszkék minden oda kiragasztott cuccra egyébként, kivéve talán a nyitva tartási időt.)

csak ezért a mondatért sehová nem engedném be többet, és minden tüdőszűrőre elküldeném a zemberállat fotóját, címét és nevezetességeit

szégyellje magát, nem, nem magyarázom el azért se, miért is

na, ezért tartunk ott, ahol

bigmac 2013.09.25. 19:59:10

@ColT: jah...ha leírás egy király dolog lenne..kiváncsi vaok melyek mikor fogják kitalálni...sztem senki soha:(

igazságos 2013.09.25. 20:00:26

@vén szivar: há, nekem vannak jó cigga barátaim, akik néha gyünnek melózni, pl. ilyenkor fát hordani, csak én fizessem a traktorba az üzemanyagot :D

muszáj némi védelmet szerezni a mai világban, na

bigmac 2013.09.25. 20:02:23

@vén szivar: havonta vazz ..szja tb járulék...kábé 100ezer...és ez csak az enyémből a munkáltatóm még kábé mésfélszer ennyit..utánam

A seggem meg kilóg...

igazságos 2013.09.25. 20:05:30

@bigmac: nézd el neki, mer ő nem tudhassa

igazságos 2013.09.25. 20:08:58

tartsd meg az aprót te szaros állat :)

Atörökk 2013.09.25. 20:09:48

@bigmac:
"havonta vazz ..szja tb járulék...kábé 100ezer"

Ez azt jelenti, a nettód olyan 200.000 körül van, plusz-mínusz pár ezer. Semmi közöm hozzá, mennyit keresel, no de ha ennyiből nem jössz ki, akkor valamit nagyon szarul csinálsz.

Manyecska 2013.09.25. 20:12:06

Tartsd meg az állatot te mocskos apró..:D

igazságos 2013.09.25. 20:13:30

majd az apti kiszámolja, nem úgy van az, hogy kb. 10% megy a járulékokra, a maradék 20 meg az szja + még valami

Manyecska 2013.09.25. 20:14:32

"Bunkó és arrogáns vagyok és hogy nem lesz már szép napja" :DDDD

Ádám 2013.09.25. 20:14:35

@atörökk: a barmot helyettesíti....

Manyecska 2013.09.25. 20:15:38

@igazságos: én mint okleveles bérszámfejtő elmondanám de most ájulok be az ágyba.

igazságos 2013.09.25. 20:16:02

@Manyecska: hát ez meginn nem jött össze :D

most mondd meg, hiába koptattam a számat, hogy horvát b!, nem san marinoi

igazságos 2013.09.25. 20:17:34

@Manyecska: persze, nem ér lelépni alibibe

Atörökk 2013.09.25. 20:21:57

@helianthus:
Hidd el, hogy nem, nagyságrendileg annyi.

Manyecska 2013.09.25. 20:24:52

@igazságos: mi, a bilibe?:D érzem már a 39 évemet hiába:P:P

helianthus 2013.09.25. 20:25:07

@atörökk: nem, nem. Ha csak a tb annyi, szerintem több, ha az összes levonás akkor ok.

Hartmy 2013.09.25. 20:27:48

@helianthus: Kevesebb kicsit :) Ha 100 meg állambácsihoz, akkor 186-187 marad nála.

@igazságos: 100-ból nagyjából:

Egészségbiztosítási járulék: 20ezer
SZJA: 45-46ezer
Nyugdíj járulék: 28-29ezer
Munkaerő piaci járulék: 20ezer

Ha nincs gyerek. De ez csak egy kis utána járás és senkinek nem akarok a zsebében turkálni.

Hartmy 2013.09.25. 20:29:16

@Hartmy: Bocsánat... Munkaerő piaci járulék: 4-5ezer.

helianthus 2013.09.25. 20:31:35

@Hartmy: visszanéztem. 100 az összes levonás. Úgy ok. Valamiért azt értettem elsőre, hogy havi 100 a tb-je.
Nyertél.
Atörökkk is. :)

Atörökk 2013.09.25. 20:32:16

@helianthus:
Az összeset (munkavállalóit) emlegette.

Atörökk 2013.09.25. 20:33:41

@Manyecska:
Hogy fejted a szádat? :D

helianthus 2013.09.25. 20:34:20

@atörökk: jól van szúrd belém még egyszer a kést! :)
Már elismertem az igazad lsd fent. O:-)

Atörökk 2013.09.25. 20:35:26

@helianthus:
Jajjmár! Kés lenne a legutolsó, amit beléd szúrnák :D

@Hartmy:
Izgalmas lehet :D

bigmac 2013.09.25. 20:37:50

@atörökk: inkább olyan 160 180
ha akarod levezetem de inkább mégse mert te ugyis megmagyaráznád hogy mé vagyok hülye....
Annyit talán mégis hogy semmi kecohitel kocsi hitel, csak az albi a rezsi a k.költs , bankos lehúzások, hk lehuzások, kaja, van egy 14ezres kölcsönöm huf alapon(na bumm), upc, telenor...
No pia no drog no buli no haverok no ruhászkodás no hétvége csak az otthon punnyadás...

No nem várt kadás (ami azért mégis mindig van)

Pesten havi 200 loszarra se elég, ha akarod otthon billentyüzetröl levezetem
3 éve még simán királyság volt ebböl a pénzből, most lófasz

A kaja a naon drága...orsós elintézte...

Szemét mocsok, felöle éhhen dögölhet akárki...hogy pusztulna éhhen:(

helianthus 2013.09.25. 20:38:13

@atörökk: igeeen? És mik vannak előtte a sorban? ;)

Manyecska 2013.09.25. 20:39:39

@Hartmy: nemám, bárba.:D na hó éjt.

igazságos 2013.09.25. 20:41:44

tessék, még vénszivar is lépett a kényes téma elől :DDD

Atörökk 2013.09.25. 20:42:14

@bigmac:
Felesleges levezetni, bérkalkulátor kb. 10 másodperc alatt megmondja.

@helianthus:
Ez is, az is, meg amaz is ;)

YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.09.25. 20:44:17

@Kellemes Zérókomponista: Úgy legyen! Azé' egy chapter one, kiragadt, rövid forgatókönyv részlettel megkínálhatnál, engem, minket.

helianthus 2013.09.25. 20:45:11

@atörökk: nocsak. Még amaz is? ;)
@Nattramn: kedves ötlet. :)

bigmac 2013.09.25. 20:45:52

@atörökk: a kiadásaimra, az általad pazarlónak titulált életmódomra gondoltam...

Hetekig bögnél;)...

Hartmy 2013.09.25. 20:50:12

@helianthus: @atörökk: @Nattramn:

Adjatok egy kanalat,
szíven szúrom magamat!

Atörökk 2013.09.25. 20:51:12

@helianthus:
főleg, hogy emezt majd el is felejtettem ;)

@Hartmy:
Majd én. De a tompábbik végével :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 20:53:03

@Manyecska: "számfejtettem már eleget"

És melyik szám jött ki megoldásnak?

Atörökk 2013.09.25. 20:53:43

@bigmac:
Felettébb örülnék, ha ettől megkímélnél, igazából semmilyen szinten nem érdekel.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 20:56:28

@atörökk: Én viszont bevertem a nagylábujjamat. Elmeséljem? Vicces. Nem figyeltem, és belerúgtam az ágy lábába. Lehet, hogy lehozom a blogomba. Saját sztori úgysincs még.

igazságos 2013.09.25. 20:57:45

@Hartmy: soha nem szúrjuk szíven magunkat, vagy ha mégis, hát úgy, hogy viszünk magunkkal mást is, lehetőleg egy politikust !

aranyszabály

Hartmy 2013.09.25. 20:59:33

@atpijkamo: 42

@atörökk: Bíztam benned :D

@igazságos: Vagy egy törököt a várfalról :D

Atörökk 2013.09.25. 21:00:19

@atpijkamo:
A balt, vagy a jobbat? Ez fontosch.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 21:00:39

@Hartmy: Nehogymá! Az nem jön ki ilyen egyszerűen. Ahhoz éveket kell számolni.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 21:02:11

@atörökk: A jobbot. De nem tört el. Nem is fáj. Nem érzem...

Hartmy 2013.09.25. 21:03:07

@atpijkamo: Nem érzed? Akkor le is rohadt egy mozdulattal :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.25. 21:03:33

azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.

Atörökk 2013.09.25. 21:04:29

@atpijkamo:
Az ágy lába nem sérült?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 21:04:43

Helyesbítek. Érzem. Ííííííí!!

Atörökk 2013.09.25. 21:05:34

@atpijkamo:
Ja, és ha nem érzed, akkor szagold az enyémet.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 21:06:16

@atörökk: Remélem igen. Nagyon haragszom rá!

igazságos 2013.09.25. 21:07:48

@Hartmy: á, nem, nem érted a lényeget

hatásosan kell meghalni, ha már egyszer itthagyod a földi poklot, hogy egy másikba menj

+- eggyel kevesebb törökkel nem érnél el semmit :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 21:08:15

@atörökk: Köszi! Mindig jóljön egy önzetlen barát.

Majd átültetjük, jó?

Atörökk 2013.09.25. 21:09:07

@atpijkamo:
Akkor el kell vinni tüdőszúrásra. izé, szűrésre.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.25. 21:12:43

@igazságos: "hatásosan kell meghalni"

Biztonségi övet kikapcsol. Tízliteres műanyagkanna teli benzinnel az anyósülésen, százzal neki az autópályán a hídlábnak.

Láttam embert, aki kigrott a nagyedikről. Két mankóval járt, és fura volt a fogsora. Többet nem ugrált.

Hartmy 2013.09.25. 21:15:40

@igazságos: Hatásosan? Szerintem egy kanál az elég nagy hatást vált ki.

igazságos 2013.09.25. 21:20:18

@atpijkamo: én tuti viktort szemelném ki magamnak vagy Ráhel paliját :D

AtiSnatch 2013.09.25. 21:21:15

@Hartmy: ne hazudj!!! köztudott,hogy a zsidóknak nincs szívük :D

Aureliano Buendía 2013.09.25. 21:22:02

@atpijkamo: szerintem meg kibaszott idegesítő a posztoló stílusa. A leírtakból biztosra veszem, hogy ő küldene el mindenkit a halál faszára, ha a munkaidejének vége előtt 7 perccel adnak neki egy (minimum) negyed órás munkát.

Amúgy meg illik nem az utolsó pillanatban beesni. Pláne, ha a cég küldi el. Akkor nyilván el is engedik emiatt. Hacsak nem két hete küldték el, de az utolsó pillanatig halogatta.

Másik oldal: tipikus magyar eü., aki ezen meglepődik, annak jár az Arany Lófasz Középkeresztje a tölgyfalevelekkel.

Aureliano Buendía 2013.09.25. 21:23:22

@Snatch_A: már megint teszkóztál?:)

Fánkot vettél-e?

helianthus 2013.09.25. 21:33:36

@Hartmy: kis, nagy vagy merő legyen?

helianthus 2013.09.25. 21:36:30

@atörökk: vak kanál? Vagy vakoló? Én ma nem értelek téged. :(

Hartmy 2013.09.25. 21:37:53

@helianthus: kicsi nagy :)) Kipróbálom melyik a jobb.

@Snatch_A: Kanalam sincs... ebből mit vonsz le? :D

Atörökk 2013.09.25. 21:38:58

@helianthus:
VakMERő :D
Szerintem igyál valamit, akkor jobban ment ;)

@Hartmy:
Azt, hogy a kanál nincs az akvárium mellett. Gondolom, nem kell folytatnom :D

helianthus 2013.09.25. 21:39:12

@Hartmy: :) Nem adhatok. Tiltja a hallá...vallásom.

helianthus 2013.09.25. 21:40:47

@atörökk: :)) de ma nincs kedvem inni. Tök rossz alkesz vagyok. :O

Hartmy 2013.09.25. 21:40:50

@atörökk: Ne kezd te is :D
Egyébként nekem a kisvak, nagyvak ugrott be a vakról :D

Atörökk 2013.09.25. 21:43:31

@helianthus:
Nincs kedved, nincs kedved. Akaraterő hol marad? :3

AtiSnatch 2013.09.25. 21:43:53

@Hartmy: hogy tényleg az vagy... még hazudsz is :DD

kis vak anagy vak most itt vas két asztalon :D

zeddez 2013.09.25. 21:44:09

most nem azért, de nálunk a tüdőröntgen ha nincs bent senki, az kb másfél perc... de max 2

Atörökk 2013.09.25. 21:45:11

@Hartmy:
Nekem nem, én csak ultizom. Vagyis ultiztam.

AtiSnatch 2013.09.25. 21:48:09

@zeddez: ha nincs bent senki, ki kapcsolja be a gépet?? :D

Atörökk 2013.09.25. 21:50:54

@helianthus:
Sértegetel, budos bünkő? :D

@Snatch_A:
Do-it-yourself tüdőszűrés :D

bigmac 2013.09.25. 21:51:23

@atörökk: Azt mindjárt gondoltam...közbe megint rájöttél hogy simán fel tudnék sorolni havi 200k kiadást ugy hogy nem nem lenne benne semmi extra...ilyenkor szoktad bevenni a leszarom tablettát....
Mindig ezt csinálod...velem is meg másokkal is...

Kihivod az embert versenyezni, és amikor az első kanyarba felborulsz kitalálod hogy te csak ugy erre rollereztél...
És nem tudsz kosarazni....
És kecskéből csinálod a gyrost....

És egyébként is és különben is...

Majd ha fizetsz annyi vámot mint én, majd ha megélsz abból a pénzből és úgy mint én,
Majd ha nem igényelsz vissza habira a befizetett vámomból (és
másokéból) nemúgy mint én
, majd ha nem iród le magadnak az ásványvizet meg a mosóport nemúgy mint én....

.....majd akkor legyen nagy a pofád

Addig meg csitulj és okulj...

Bigitől és másoktól....

helianthus 2013.09.25. 21:53:32

@atörökk: beszóltál? ???
Tényleg beszóltál?

Hartmy 2013.09.25. 21:54:28

@Snatch_A: Vagy erősítem a szabályt :D

Atörökk 2013.09.25. 21:54:47

@bigmac:
Te is kurvára el vagy tévedve. Nem hívok ki senkit versenyezni, csak unalmas a hülyeséged meg az állandó picsogásod.

Fogalmad sincs, mit csinálok, egyebekben ahhoz sincs kurvára semmi közöd, hogy mit fizetek be és mit igényelek vissza, ha éppen úgy alakulna.

Pofája meg a lónak van. Dióhéjban ennyi.

igazságos 2013.09.25. 21:55:43

ugye mondtam, hogy tényleg kurávra jó megy ebben a zországban a zemberek többségének

hogy egy kanyi aprója sincs, csak min. 5000-essel furikáznak

bigmac 2013.09.25. 21:55:52

@ColT: jah, ezért is esélytelen:(...nemsok pénz menne úgy oepnek mondjuk...meg a nyuggerek sípolnának

Hartmy 2013.09.25. 21:56:37

@Snatch_A: A gép megszűri saját magát, kiperkálja az 1700 forintot, aztán lemegy a sarki zőccségeshez, vesz egy kiló krumplit és bedobálja vele az asszisztens, az orvos és a páciens ablakát, mert mi az, hogy 6 órakor már nincs se páciens se nyitvatartás?

Atörökk 2013.09.25. 21:57:00

@helianthus:
BE!!! BE HÁT! DE BE ÁM!!!44!!! :D

@Snatch_A:
Akkor le se szarják :D

igazságos 2013.09.25. 21:57:09

@atörökk: nna, most már tökre másolsz

az biza!!!

Atörökk 2013.09.25. 21:58:10

@igazságos:
Igen. saját magamat. Egyéb?

AtiSnatch 2013.09.25. 21:58:12

@Hartmy: tiszta haszon , megyek veszek egy röntgen gépet :D

igazságos 2013.09.25. 21:59:23

@atörökk: most deklaráltad meginn

bigmac már csak ojjan kis hülye marad,hát ezér a neve egy szósz, de hogy egy török leereszkedjen egy szósz szintjére, na az a durva

há érted, mire kívánok célozni, apti se akar már szóba állni a növénnyel, érted

AtiSnatch 2013.09.25. 22:00:17

@Hartmy: sok a pati? adsz, adok sört :D

Atörökk 2013.09.25. 22:00:55

@igazságos:
Maradjunk annyiban, te se vagy egy lángelme. Vagy ha igen, kurva jól titkolod.

Hartmy 2013.09.25. 22:01:32

@Snatch_A: Ugyan ez a helyzet a nyitvatartásos autómosókkal, a fogorvosi fúróval és az összes pénztárgéppel is :D

Hartmy 2013.09.25. 22:03:10

@Snatch_A: Küldök, dobhatod a sört :D Van wasabis chips valahol, köll? :D

Atörökk 2013.09.25. 22:10:47

@Snatch_A: @Hartmy:
Aggyatok nekem is jutalomfalatot, genyák :D

Hartmy 2013.09.25. 22:12:46

@atörökk: Épp csak leültünk, ne most hagyjátok már abba :D

AtiSnatch 2013.09.25. 22:17:25

@atörökk: te most szerepelsz! nem zavarunk :D

bigmac 2013.09.25. 22:38:32

@atörökk: " Nem hívok ki senkit versenyezni, csak unalmas a hülyeséged meg az állandó picsogásod. "

Amikor arra vetemedsz, hogy megkérdőjelezed a kommentem tartalmának hitelességét, életszerűségét, akkor mindig felhívsz keringőre...ha tetszik ha nem ez így van...
Lehet hogy te hülyeségnek meg picsogásnak veszed amiket írogatok, de azért ezt ész érvekkel soha nem sikerül alátámasztanod. Persze könnyebb álllandóan mással kötekedni, mint csöndbe maradni...én is sokszór írnék a sok faszságra, de nem teszem, mert nem és kész...meg lehet nézni én hányszor picsogok kommnet formájában, illetve te hányszor ugatsz összevisza flegmán nagyképűen, mintha te szartad volna a félholdat..
Egyébként meg figyelmen kívül is hagyhatsz én is ezt teszem sok emberrel (neela, batgirl, stb, sértődés ne essék, nem vitapartnerek)

"Fogalmad sincs, mit csinálok, egyebekben ahhoz sincs kurvára semmi közöd, hogy mit fizetek be és mit igényelek vissza, ha éppen úgy alakulna."

Na látod pont erről beszéltem, ezzel a kijelentéseddel megint csak magadat "árultad el", egyébként amíg az én vámomból gondolod úgy hogy semmi közöm hozzzá, addig is igenis van közöm hozzá, bármennyire is nemteccik ez neked....
Pont az ilyenek miatt élnek egyesek egyre szarabbul, ráadásul ha bizonyos egyének nem köhögnek rendesen akkor az ilyeneknek mint te nem lenne miből okoskodni..Plusz összeomolna minden..
Hogy nem a te adódból épül a stadion az is egyre nyilvánvalóbb..

Úgyhogy üjjleegyes, kuss a neved tobábbra is, nagy az arcod mint mindig...

Atörökk 2013.09.25. 22:48:47

@bigmac:
Áruld már el, pontosabban mutass rá, hol kérdőjeleztem meg bármelyik kommented hitelességét?
Milyen "te vámodból" csinálok, vagy nem csinálok bármit? Ja, én kérek elnézést, akkor van hozzá közöd. Elárulom: salakmotoredző vagyok, télen meg jéghegyet vontatok. Őszintén remélem, most, hogy tudod, egy csapásra rendbe jön tyúkszaros kis életed.
+1 kérdés: legfelsőbb bírósági határozat van rá, vagy más tiltotta meg, hogy mást csinálj, amivel többet lehet keresni, ha elmondásod szerint mostani lóvéd semmire nem elég? Persze picsogáson túl tenni valamit az lényegesen nehezebb, ezt aláírom.

t0m973 2013.09.25. 23:01:02

de mé kéne fizetni a kötelező tüdőszűrésért?
nekem nem kell
kamu poszt

helianthus 2013.09.25. 23:01:48

@atörökk: ember! Ne írj alá semmit! :)

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.09.25. 23:05:00

@Icepick77: Ez nem öröm kérdése. És a 'nyitvatartási idő' mindenütt azt jelenti, hogy addig lehet BEMENNI. És ki kell szolgálni, meg kell vizsgálni, el kell látni, aki addig megérkezett.

Atörökk 2013.09.25. 23:05:39

@helianthus:
Igaz. Mindent visszavonok, és annak az ellenkezőjét is ;)

igazságos 2013.09.25. 23:05:51

@atörökk: mondom, hogy a bigmac csak csípősködik, mer ezé bigmac

de nem vágod a szitut

amúgy meg én legalább nő vagyok, és a nőkhöz meg tudjuk, úgy viszonyulnak a törökök, ahogy te hozzám

hát nem?

na

meg sose mondtam, h okos lennék, lángelme meg aztán pláne nem

max közepes, fele ilyen, fele olyan, fele meg semmi

Hartmy 2013.09.25. 23:08:15

Szneccs! Gyere már. Megalszik a sör a szádban!

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.09.25. 23:09:11

@Icepick77: Ez nem illik, nem illik kérdés. A 'nyitvatartást' úgy kell tervezni, hogy aki azon belül érkezik, meg lehessen vizsgálni.

bigmac 2013.09.25. 23:09:21

@atörökk:
" Ez azt jelenti, a nettód olyan 200.000 körül van, plusz-mínusz pár ezer. Semmi közöm hozzá, mennyit keresel, no de ha ennyiből nem jössz ki, akkor valamit nagyon szarul csinálsz."
Így kezdődött az okfejtésed....

Mit keressek jobb állást havi nettó 160-180k-nál? Asszed nem kerestem? csak szarabb van kevesebb lóvéért..vagy még az se...

Egyébként nem mintha bármi közöd lenne hozzá, továbbá megint én leszek az aki picsog, de a drága jó édes szinténsokadótfizető vállalkozó apám elintézte hogy lakcímnélküli legyek,(papíron csöves), az olyat meg nem igen szeretik alkalmazni, úgyhogy mégcsak sanszom sincs, ha kirugnak vagy leépítenek akkor cumiba vagyok...

Nemtom te hol hogy és mennyiből élsz...neked biztos ingyen van minden azért vagy ilyen okos....

AtiSnatch 2013.09.25. 23:10:30

Sünt a blogsünnek!

jóccakát nyamvadtak!

bigmac 2013.09.25. 23:10:59

@atörökk: azt nem mondtam egyébként hogy semmire nem elég...arra elég hogy nem forduljak fől és ennyi....milyen kár mi?:)

Hartmy 2013.09.25. 23:11:32

@dr. phil. Sün‼ ツ: Itt fetrengtél a képernyőn, miszerint sünet volt. Azért sünöltem. Másfele nézést kérek a zargatásért.

Atörökk 2013.09.25. 23:13:42

@bigmac:
Gyeres, sírj a vállamon. Nem azon, a másikon.

Hartmy 2013.09.25. 23:16:10

@Snatch_A: jah!

@helianthus: szépeket :)

Én is balra el.

AtiSnatch 2013.09.25. 23:16:20

@dr. phil. Sün‼ ツ: látom betörtél a reklám piacra, ilyen gerilla marketinget rég láttam, egész lapos hirdetés nem kevés lóvé a zsindexen :)

Lángharcos 2013.09.25. 23:17:39

@bigmac: Meg fogsz lepődni: nyár eleje óta ez a rendszer megváltozott. Fizetned kell érte.

helianthus 2013.09.25. 23:18:09

@Hartmy: neked is!
@Snatch_A: :) és milyen cuki karmocskái vannak!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.09.25. 23:18:41

@Hartmy:
Ahh, nem tesz semmit.
Nyomáron mexokott jelenség.
Azé van, mer a rencergizdák szarnak a műsorra.

bigmac 2013.09.25. 23:19:05

@atörökk: két gúnyolódás között nyugodtan seggbe is b@szhatod azt a jó qurva anyád...

Mindig ezt csinálod....

AtiSnatch 2013.09.25. 23:20:30

@helianthus: jójj nagyon arancs :)

de most má téll léc :) JÉP neked Heli :)

Jó8

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.09.25. 23:20:39

@Snatch_A:
Én-e?
Hol?
Hát most beszartam.
De azé figyelek ám!

bigmac 2013.09.25. 23:20:46

@atörökk: két gúnyolódás között nyugodtan seggbe is b@szhatod azt a jó qurva anyád...

Mindig ezt csinálod....

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.09.25. 23:21:58

Uli Hoeness német focistát négy tüdejűnek nevezték. Neki a dupláját kellett volna fizetnie? :-)

bigmac 2013.09.25. 23:23:32

@Lángharcos: májusba voltam, pont az amerikai úton, nem kelett fizetnem, asszony júniusba volt, nem kell fizetni..

Kint van az ernyőképszürő faliujságján, hogy harminc fölött évente egyszer kötelező, és ingyenes

Kintt van a társasházunk faliújságján, hogy évente egyszer kötelező 30 fölött és ingyenes...

Pont azért ingyenes, mert kötelező, pont azért kötelező, mert ingyenes

30 alatt máskérdés.....

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.09.25. 23:35:12

2013 május:

"Hol nem kötelező a tüdőszűrés? Megmutatjuk!
Szerző: WEBBeteg - T. A., újságíró, ÁNTSZ

A jelenleg érvényes szabályozás szerint a megyei tisztifőorvosok ott rendelnek el kötelező tüdőszűrést a 30 éves és annál idősebb lakosság számára, ahol az új megbetegedések száma százezer főre vetítve meghaladja a 25-öt.

A tüdőszűrési adatok azt mutatják: nem lesz szükség a kötelező tüdőszűrés meghosszabbítására Budapesten, illetve az agglomerációban, továbbá a Csongrád megyei Kisteleken. Hasonló a helyzet Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is – tájékoztatott az ÁNTSZ.
.........
Az egy évre szóló határozatok ezekben a hetekben jártak, illetve járnak le. Hosszabbításra eddig EGYEDÜL Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében volt szükség: a 2013. május 13-án kiadott határozat ez év december 31-ig érvényes."

Atörökk 2013.09.25. 23:39:03

@bigmac:
Pofád lapos, véglény.
Na jó, segítek, mi kell: penge, vagy kötél?

bigmac 2013.09.25. 23:52:00

@Kritizálom aA. Marhaságokat: Tők yó amit bemásoltál, csak tavaly az országos tisztifőorvos elrendelte az összes megyében, (budapesten is) épp ezt felejtetd el, ez július 30án járt le azt hiszem...
Úgyhogy 2012 június 30-tól 2013 június 30ig elvben mindenkinek kötelező és ingyenes, még 30 alatt is...
Aki 30 alatt van, és a fent említett időszakon kívül megy, azt lehet hogy bevámolják 1710re, ez valószinű, egyébként biztos hogy nem

bigmac 2013.09.25. 23:53:46

@atörökk: Tegnap is egy kis majom voltál, holnap is az leszel...

Anyád is megmondta, most jöttem el tőle...

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.09.26. 00:01:34

@bigmac: Ez így van. 2013 JÚNIUS 30-ig tartott a tisztifőorvosi ukáz. A poszt viszont 2013 szeptemberében íródott.
"A fővárosi kormányhivatal népegészségügyi szervének legfrissebb határozata értelmében a fővárosi és megyei tiszti főorvos a Budapesten, valamint a Pest megyei Pilisvörösvár, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisszántó, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Gyömrő, Maglód, Ecser, Mende, Nagytarcsa, Csömör, Vecsés, Gyál, Felsőpakony, Ócsa és Halásztelek településeken élő, állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, továbbá ott huzamos jelleggel tartózkodó 30 éves és ennél idősebb lakosság körében rendelte el a kötelezőtüdőszűrést. A határozat végrehajtásnak határideje 2012. július 1-től 2013. június 30-ig terjed."

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.09.26. 00:04:03

@bigmac: KÖTELEZŐ tüdőszűrésre ekkor már nem küldhette el a munkahelyi orvos.

bigmac 2013.09.26. 00:11:59

@Kritizálom aA. Marhaságokat: hát arra tényleg nem, de ha 30 fölött van akkor elvileg így is úgy is kötelező egy évben egyszer (többször nem is ildomos asszem), függetlenül attól hogy mit bugyborékól a tisztifődoki...

Feltételezhetjük, hogy a poster 30 alatti, erre már célozgattam a délutáni kommentemben, közbe kicsit elkanyarodunk a sok kecskeáldozó miatt:S

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.09.26. 00:22:29

@bigmac: Pontosítsuk :
"2013. július 1. után egész Magyarországon megszűnik a lakosság eddig évente elrendelt kötelező tüdőszűrése. A szolgáltatást azonban 40 éves kor felett évente egyszer beutaló nélkül bárki térítésmentesen igénybe veheti az egészségügyi kormányzat két évvel ezelőtti – Európában egyedülálló – rendeletetének köszönhetően."
"
"40 éves alatt csak abban az esetben végezhetjük el a tüdőszűrést, ha iskolaorvosi, vagy üzemorvosi beutaló igazolja annak munkaegészségügyi indokoltságát. A munkahely által kért tüdőszűrésért 40 év alatt 1700 Ft. térítési díjat kell fizetni, melyről számlát adunk. 18 éves kor alatt az említett beutalón kívül írásos szülői beleegyezés is szükséges, a szűrés térítésmentes!"

bigmac 2013.09.26. 00:42:31

@Kritizálom aA. Marhaságokat:
Hm...ez mondjuk nekem új...tehát akkor 40 éves koromig 1700, így is úgyis...kivéve ha büfög a tisztifődoki...mert akkor ingyenes...
Ezekszerint akkor 30 fölött nem kötelező évi egyszer? Ki ne takáld hogy de és ezerhété mert akkor a hajamat tépem:) (má fogy igy is)...

Ádám 2013.09.26. 00:48:35

Ezért lépem le, mert én ezt a stílust, ami itt van nem csípom:)))

Fáj a tüdőm v.az a makkom....?

England win The Ashes! 2013.09.26. 00:50:29

@vén szivar: Neked a léped fájhat, mert állandóan azt emlegeted. :D

Ádám 2013.09.26. 00:55:13

@England win The Ashes!: megnyugtattál!:) visszabúlyok az asszony mellé

LÉPEM!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.26. 00:56:05

@vén szivar: "ezt a stílust, ami itt van nem csípom"

Pedig milyen bájos, hogy a növény csak azért kaparta ma össze magát, hogy nekem beszóljon. Mikor volt neked ekkora sikere nála?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.26. 00:58:26

@hagyma: "szarok a mano fejere"

Figyusz könyvmoly! Hány könyvet olvastál el a héten? Ha nem csinálod meg a napi penzumodat, ilyen elvonási tüneteid lesznek.

Ádám 2013.09.26. 01:57:21

@atpijkamo: :))):D! Nyerésben vagy papi! Majd igyekszem.....

England win The Ashes! 2013.09.26. 02:08:54

@atpijkamo: Az e heti penzum:

Az I. Kamikaze Világtalálkozó emlékkönyve
Kolumbusz Kristóf: Indiai élményeim
Farkasházy Tivadar: Répa, retek, mogyoró
Az etióp jégkorong-válogatott sikerei
Woody Allen: Trend a szemüvegiparban
Paudits Béla: A konditermek világa
Orbán Viktor: Hatalomvágy nélkül

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.26. 02:57:31

@atpijkamo: macskamano
atfutottam a bejegyzeseket
nincs nap, hogy ne emlegetnel
ezert kozoltem,a mit kozoltem
@England win The Ashes!: nem tudom milyen hirnek kellett volna lelomboznia
egy jo hirt olvastam ma vagy tegnap
Freemant lecsereljuk
meg egy jo hirem van, nem melozok 7 vegen
ezek inkabb fellomboztak
a hibiszkuszom os viragzik

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.26. 03:08:00

e heti
havi-evi/ penzum
Harpers Encyklopedia of United State History
nem lesze egyeszru 12 kotetes /borkotes/ apro betuvel
de birkozom vele

England win The Ashes! 2013.09.26. 03:13:09

@hagyma: "nem tudom milyen hirnek kellett volna lelomboznia"

Hogy a rokonod otthon marad. ;)

www.independent.co.uk/sport/cricket/the-ashes-selection-hardheaded-england-cut-graham-onions-but-give-monty-panesar-another-try-8834766.html

:D

"Harpers Encyklopedia of United State History" - kérd le sms-ben. ;)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.26. 03:15:06

Na, penzum, megérte felébrednem, köszi. Minden napra egy ilyen külömlegeségett, légy szíves.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.26. 03:24:52

@England win The Ashes!: hat ez nem lombozott le
tavoli rokonom

bar asz USA jelentosen fiatalabb mint magyarorszag, maga amerika tortenelme es esemenyei lehet bovebbek mint az otthoniak
sot nem lehet
tuti
minden magyar - en is - igen buszke a tobb mint 1000 eves multra, csak volt mikor evszazadokig nem tortent semmi

felesleges hasonlitgatni, nagyon elvezem ezeket a koteteket, nem is 12, talan 16 is van
1909-es kiadas

az sms-es "humort" szlovakiaval szoktal eladni
amerika igen mozgalmas evszazadokat tud maga mogott

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.09.26. 03:29:47

@England win The Ashes!: de ha fizeted, atkuldom sms-ben ezt a 16x 600 oldalt
/jelzem babyhangyanagysagu betukkel irodott/

szeretem ezeket
otthon is volt egy sorozat magyarorszag tortenelmerol
altalaban azt olvastam az iskolai tortenelem konyvek helyett /es mellett/

ja meg meg van a hahota osszes kotve fuzve

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.26. 06:27:41

A pénzváltóban van tüdőszűrés? :)

Ádám 2013.09.26. 06:33:43

nem lesze egyeszru 12 kotetes /borkotes/ apro betuvel
de birkozom vele

barom! azzal dicsekedtél, hogy kiolvastál 3000könyvet! most meg kiderül, hogy lebirkózod őket. :):D
földhöz vágni naponta 15-20-at is tudsz, na úgy meg kevés.....
mária terézia helyetted is melózik a lovardában!?! :)
olvass tinó ökör lesz belőled, barom már vagy! :)))

helianthus 2013.09.26. 06:36:40

@hagyma: nem bírom megállni.
" bar asz USA jelentosen fiatalabb mint magyarorszag, maga amerika tortenelme es esemenyei lehet bovebbek mint az otthoniak"
" minden magyar - en is - igen buszke a tobb mint 1000 eves multra, csak volt mikor evszazadokig nem tortent semmi"
Te mekkora hülye vagy. De tényleg.
Szóval itt nem történt semmi évszázadokig. De itt voltak évszázadok Maaaaargiiiiit!!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.09.26. 06:38:15

Na. SPAM
www.facebook.com/photo.php?fbid=652854488080886&set=o.124288434368538&type=1&theater

@hagyma: LOL LOL LOL LOL
Évszázadokig nem történt semmi - előbb olvass, tényleg... Az utóbbi pár száz évben mindenki nálunk háborúzott :D

helianthus 2013.09.26. 06:41:04

Jó reggelt nem mellesleg!
Felébredtem esküszöm. Még a történelem vetélkedőn is elbuktunk.
Most gondolkodom melyik évszázadokban nen történt semmi.
Ja megvan! 1470-1619 között egy indiánt sem öltünk meg. :)
Na lementem a szintre, de mindjárt elmúlik.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.09.26. 07:39:39

Látom, tegnap sok embernek volt feszült napja.
Ma meg álmos vagyok.

Egyéves Önkéntes 2013.09.26. 07:55:02

Albániában mindenkinek van egy görög rabszolgája és az megy be a gazda helyett tüdőszűrésre. Ami természetesen ingyenes és jár hozzá egy ajándék lakás!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.26. 08:03:40

gyóreggelt a gondozottaknak, písz,láv és az örök boldogság fénye ragyogja be lelketek!

Manyecska 2013.09.26. 08:16:08

@ColT: hát, ha kiraknám a melleimet, még drachmát is beváltanának.

Rosszindulatú Vászka 2013.09.26. 08:21:50

@helianthus: sztem foci vagy hoki témába ossza az észet és ha úgy nézük, akkor láccik a semmi :P

AtiSnatch 2013.09.26. 08:26:07

jó reggeltet kedves népek! :) kivéve aki nem kedves s nem nép :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.26. 08:29:44

@Manyecska: mindenkinek képessége szerint, ugye! van aki csak hullakorában képes boldog lenni :D :D

Atörökk 2013.09.26. 08:31:24

@bigmac:
Jól van, kislány.

Hájóestét, vagy fel, támadás, szorgos népünk szűrni fog!

Neela _ t 2013.09.26. 08:34:31

@atörökk: ez a poszt nem a tiéd? :D
❤️

Manyecska 2013.09.26. 08:36:20

@dr. phil. Sün‼ ツ: lófaxt már kiraktam avatarba de te nyári álmot aludtál szóval fogjad befelé:D@zsiráfffff: ja, én már csak ágyban, párnák közt vagyok boldog, néha többször is:DD..

Atörökk 2013.09.26. 08:39:36

@Neela _ t: Nem, nekem fűszoknyás maláj lányok csinyájják a tüdőszűrést úgy, hogy mikor belépek a rendelőbe, vörös szőnyeget gurítanak a lábom elé ;)

@Manyecska:
Az egy idő után unalmas :P

AtiSnatch 2013.09.26. 08:39:51

@atörökk: csak megfelelő apró és idő kérdése az egész :)

Manyecska 2013.09.26. 08:42:28

@zsiráfffff: ??? hánem bár könnyebb lenne az életem, asszem!:)@atörökk::D Viszek könyvet magammal. meg a horgolásomat:D

Manyecska 2013.09.26. 08:43:44

@atörökk: én ha kinyitom a hüttőajtót az magától csinál egyet..vagy ez most sz..r volt??:D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.09.26. 08:45:14

@zsiráfffff:
Gyanús vót nekem is...

@Manyecska:
Ez meg a legend folytatása!

Manyecska 2013.09.26. 08:49:51

@dr. phil. Sün‼ ツ: D na, hívjál föl, tudod a számom gondolom:P tutajos hangú nő 06-90 :P

Hartmy 2013.09.26. 08:59:08

Tüdőklően szép jó reggelt mindenkinek.

Manyecska 2013.09.26. 09:02:18

@Hartmy: helló, hogy vannak a tüszők izé üszők??:P

AtiSnatch 2013.09.26. 09:03:31

@Manyecska: @Hartmy: tüdőlegesen sziporkázó reggeletek van úgy látom :)

Hartmy 2013.09.26. 09:11:07

@Snatch_A: Feltüdően álmosnak vagy egyhangúnak tűnsz.

@Manyecska: Csak hímek vannak, de megvannak, onnan jöttem épp.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.09.26. 09:15:58

@Manyecska:
Most azon törpengek, hogy milyen az a tutajos hang?

AtiSnatch 2013.09.26. 09:17:37

@Hartmy: azon tüdődöm, mit lehetne tenni ellene... valószínű délben lelépek haza, jön a júpíszí, majd küldök posztot :D

Manyecska 2013.09.26. 09:27:55

@dr. phil. Sün‼ ツ: fa szállító.@Hartmy: az üsző nem kicsi fiú??:) én azt hittem..

Kritizálom aA. Marhaságokat 2013.09.26. 09:31:33

@bigmac: Nekem ez az információm. A pontos jogszabályt most nem keresem elő.
És nem én találom ki, hanem az okosok (sak) :-) Hajátültetés nincs ingyenesen, azt a tisztifődoki sem rendelheti el :-)

Hartmy 2013.09.26. 09:34:28

@dr. phil. Sün‼ ツ: Mikor az olajos kötéllel összekötözött fák nekiütköznek a partnak és köztük a kötél megcsikordul. :D Amúgy Fa szállító... :D

@Manyecska: Az ösző a szűz lány borjú.

@Snatch_A: Semmiképp ne felejtsd el megírni. :D

Hartmy 2013.09.26. 09:39:19

Blog motor monnyon le.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.09.26. 09:43:34

@Manyecska: @Hartmy:
Hát az csak valami perverzijó lehet.
A gugli is csak ilyeneket dobott rá:

"Egy furcsa és rémisztő hang, mint amikor egy faszállító kamion száguld feléd ‧ km- es sebességgel"

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2013.09.26. 09:45:11

Gyönyörű történet, elmorzsoltam egy könnycseppet. Kettőt.
Mindenkinek így kéne.

Denton85 2013.09.26. 09:45:20

Ez a prosztoló egy farok.

Én is voltam az amerikaiban munkahelyi doki küldött tüdőszűrni.

Elsőnek megnéztem az Uzsóki oldalán, hogy mi merre, mert tavaly náluk kellett csinálni. Onnan meg is tudtam, h már az amcsiknál csinálják, és persze ki is volt írva, hogy nem váltanak zsetont. Így készültem is rendesen.

Amúgy egyik orvosnál se váltanak szívesen. Pl fogdoki, vagy háziorvos alkalmassági, stb.

Nos, nem 7 perccel zárás előtt kell odaesni, mert ez is paraszt dolog.

Amikor én voltam akkor is volt 1-2 ember aki fennhangon ki volt akadva, hogy nem váltanak pénzt. Az igaz, h az ablak mögötti nő elég sutyerák, de ez nem menti fel a prosztolót.

A zárás előtti 2 perc pedig már valóban vicces.

Kívánom az embernek, hogy dolgozzon valami boltban ahol minden nap csak 20 perccel kell tovább bent maradnia fizetetlenül, mert valaki úgy gondolja, hogy ez kötelező.

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2013.09.26. 09:46:06

@Icepick77: az egyik megcsinálja a papírokat 5 perc alatt, a másik elindítja a gépet ugyanazon 5 perc alatt, közben a páciens levetkőzik szintén ugyanazon 5 perc alatt. mondjuk 1 perc a művelet, ez nem 15, hanem 6 perc. borzasztó, hogy a két nőnek a munkaidő lejárta után még 5 percet dolgozni kellett...

2013.09.26. 09:49:37

@Icepick77: valóban nem örülne, de az élet nem mindig az örömről szól. néha kötelező megtenni valamit. slussz passz.

senki nem mondta hogy tapsikoljon a tüdős csaj, hanem hogy csinálja meg a dolgát.

2013.09.26. 09:55:05

@uraaam: kicsit furcsa a felfogásod, az a tipikus megalkuvó, mindenbe beletörődő többség vagy, akivel mindent meg lehet csinálni.
Aki meg kiharcolja az igazát arra irigykedsz.
hmm hmm.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.26. 10:02:59

@hagyma: "atfutottam a bejegyzeseket
nincs nap, hogy ne emlegetnel"

Fuss neki mégegyszer! Te támadsz mindig nekem, faszfej.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.26. 10:03:57

@hagyma: "e heti
havi-evi/ penzum
Harpers Encyklopedia"

Ha! A Dosztojevszkijt már ki is olvastad! Ezt nevezem!

Manyecska 2013.09.26. 10:04:16

@atpijkamo: te tudsz valamit!:D
A posztoló meg szívjon tüdőre egy egész nap viselt csizma bűzéből:P

Manyecska 2013.09.26. 10:12:57

@zsiráfffff: a zén uram a cipőit szokta boxolni mer ilyen buzis vagy mifene:P! Múltkor is rajtam kereste a készletét. Hát oszt.

Icepick77 2013.09.26. 10:19:11

Na most már be lehet fejezni az okoskodást, mert baromi unalmas..... Mindenki ua szajkózza, értem, nem vagyok hülye. Részemről a téma lezárva!

Icepick77 2013.09.26. 10:22:23

Egyébként meg ha itt mindenki ilyen lelkes, akkor el lehet húzni dolgozni, mert a végén túlóra lesz belőle, aztán sírhat a Ti szátok is...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.26. 10:23:10

@Manyecska: "A posztoló meg szívjon tüdőre"

A posztolót kedvelem, nebáncsd! Kicsit bunekó, de vicces.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.26. 10:24:37

@Icepick77: nem szokott sírni a szám a túlóráért sem. ha munka van, akkor befejezzük nyígás nélkül és kész, ennyi.

Manyecska 2013.09.26. 10:26:06

@Icepick77: hát mondjuk én sem díjaznám este:))

Manyecska 2013.09.26. 10:33:47

@zsiráfffff: a sebészek leejtik a szikét műtét közben..:D de szép kép!:P@atpijkamo: én nem kedvelem mert mért nem lóg munkából ha ekkora arc???:D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.26. 10:41:31

@Manyecska: :)) Leidiótázna naponta, még egy pöttyet kevésbé kedvelnéd.

Tőlem lehet buta valaki, attól még lehet vicces, kedvelhetem. Mondhat butaságokat valaki, helyrehozzuk. De hogy valaki oltári baromságokat ismételget mély meggyőződéssel, és közbe azt hiszi, hogy az igazság egyetlen letéteményese, az szánalmas. És ha közben mindenki mást leidiótáz, mert nem az ő hülyeségét szajkózza, az bosszantó. Minden témában beégeti magát.

Az szar dolog, ha valaki utálja a munkáját.

AtiSnatch 2013.09.26. 10:42:43

jájj, mindenki meneküljön, permeteznek minket!!!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.26. 10:43:50

@Manyecska: Ja a posztolót érted. Én már be vagyok teljesen állva egy irányba. Mint a berozsdált szélkakas. :))

Haggyadmár.

Manyecska 2013.09.26. 10:48:01

@atpijkamo: igen.
Most mi a kérdésed??:D

Manyecska 2013.09.26. 10:49:43

@atpijkamo: tégedet tuti bánt a zamerikái álom megvalósulásának hiánya..:P

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.09.26. 10:50:15

@Manyecska: "ost mi a kérdésed?"

Milyen idő lesz délután?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.09.26. 10:50:43

@atpijkamo: amúgy tejjesen igazad van, de ha folyton baszogatod, attól észhez tért/tér/térni fog? uncsi már a széllel szembe hugyozás is.

Manyecska 2013.09.26. 10:51:54

@atpijkamo: Bp-en kissé esős, ámde roppant szeles időt mondanak /kb 70km/h-s széllel/ Bugyikat bevenni a szárítóról!:DD

Országúti Ninja 2013.09.26. 10:57:18

Na nem kell ezt ennyire tüdőre szívni! :D

Legközelebb a plusz 10 Ft-ot le kell köpni és ingzsebbe csúsztatni... :D

helianthus 2013.09.26. 11:00:56

@Denton85: "Kívánom az embernek, hogy dolgozzon valami boltban ahol minden nap csak 20 perccel kell tovább bent maradnia fizetetlenül"
Nem boltban dolgozom, de mindennap bentmaradok 20 perc és 4-5 óra közötti időtartamban pluszban. Ja, fizetetlenül.
Ez van.
Túlélem.
Szerintem ők is túlélték a plusz 7-8 percet.

Manyecska 2013.09.26. 11:04:43

@helianthus: képzeld amikor a szülészeten dolgoztam néztem volna az órámat folyamatosan -mellesleg a gumikesztyű alatt nem láccik nem is lehetett:D-, aztán csá. Persze váltás volt mindig diszkréten. Annyira hogy engem kintfelejtettek a saját szülésemkor a szülőszoba előtt mert műszakváltás volt anyám!!!:DD:( Amennyit én káromkodtam /amikor éppen nem a fogamat csikorgattam../:D

Icepick77 2013.09.26. 11:05:03

@zsiráfffff: Na arra lennék én kiváncsi. Főleg, ha a főnököd lenyeli a túlórapénzt. Kivéve, ha a magad főnöke vagy....

AtiSnatch 2013.09.26. 11:06:27

most egy mammográfiás posztot kérnék, Igi fáradj légyszíves a fényképezőhöz! :)

Manyecska 2013.09.26. 11:06:53

@Snatch_A: te a csíkoshátú fajtából vagy? Mi van??

Atörökk 2013.09.26. 11:09:07

@Manyecska:
Mit szépíccsem... Igen :D

Atörökk 2013.09.26. 11:09:07

@Manyecska:
Mit szépíccsem... Igen :D

AtiSnatch 2013.09.26. 11:09:48

@Manyecska: miért te hogy magyarázod a csíkokat?

AtiSnatch 2013.09.26. 11:11:04

@Manyecska: jó szőrös ez az igi :D

helianthus 2013.09.26. 11:11:09

@atörökk: maga mindent kétszer mond, kétszer mond?

Atörökk 2013.09.26. 11:12:25

@helianthus:
Bugi van a kezembe! Bugi van a kezembe!

Manyecska 2013.09.26. 11:13:42

@atörökk: jó nekem pont úgy is néz ki a hüttő és mellmagasságba van, azér.:P@Snatch_A: :)) alapszabály ha szeretők vagyunk /nyugi, nem mi ketten:P/ rúzst nem használunk soha!!:P

AtiSnatch 2013.09.26. 11:14:54

@Manyecska: én a bugyi csíkokra gondoltam :P

Atörökk 2013.09.26. 11:15:47

@Manyecska:
Cseréjj hüttőt. Vagy rúzsot. Vagy mozdonyt vodkára. Vagy mindegy :D

Manyecska 2013.09.26. 11:18:23

fújjde állat /a poszter/

Manyecska 2013.09.26. 11:19:33

@Snatch_A: mér neked annyira bevág??:D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.26. 11:30:37

@Denton85: ha felmenti a posztolót, ha nem, azért a prosztóságáért - még ha oly passzívnak és alig látszónak hinni akart, no meg nőiesen halk is - kapja már meg a néptől a nekijárót. Az illemtankönyvekben előírtak 10%-ának teljesítéséhez is emberfeletti belső energiamegmozdulások és hajlandóságok kellenek, a mai közember ezt így érzékeli. Na meg hogy ő sokpacienttel találkozik, ő szegény, neki ez a munkája, nézzük el neki, nem. Lógassák fel tundrabugijánál fogva a cégérre vagy ilyesmi. Nem lehet legitim az, ami ilyen szint. Megmagyarázni mindent meg lehet, mindenki jó, mindig más a szar, tudjuk hogy van ez.

YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.09.26. 11:50:38

@Icepick77: Csak képzelegjünk má' együtt egy csöppet. Sokan verik a faszukat meló közben, alatt, felett. Mikor dolgozni kell, kéne, nem mindig szeressék azt az emberek. Valahol, valakik, valamiért dolgoznak, szeretik munkájukat, szolgáltatnak, nehogy megijedj(!), még segítenek is. Tudom, tudom, nem akarod elhinni, ez csak mítosz, meg aljas rágalom. Lehet. Lehet párhuzamos dimenzióban élek, ahol előfordulnak szemedben különlegesnek mondható dolgok, munkaidő utáni túlórák, ingyen víz, slejmmentes 20 forintos stb., de ezek nem halálos húsevő baktériumok. Nem kell tőle összevisszakeresztbe fosni jómagadat.
De lehet az lenne a helyénvaló, ha benzinkutas tankolás közben rápillant az órára, éppen akkor lejárt munkaidejét nyugtázva, ott hagyja a faszra a kocsit, benzint folyatva tovább. Szülésznőnek félig kipréselt gyerek közben lejár a szent munkaidő, hát távozik. Szakács éppen a sovány karajt süti a megrendelt menühöz, de óra, nini, lejárt, ezt a húst inkább megy odaadja a kutyának, vagy csak elegánsan balkezes horogdobással kukába ereszti, és távozik. Boltos 2 perccel zárás előtt nem engedi be a naiv vásárlót, 2 perccel zárás előtt ne itt vásároljon, innen nehogy vegyen élelmiszert, alkoholt, vagy bármi mást, mára volt már elég bevétele. Túléli, hogy egy paraszttal, szemét gecivel kevesebből nem folyt be pár köpet, vagy köpetmentes 20-as. Meg ha beengedné, a hülye fasz talán még legközelebb is oda menne vissza, na azt meg a háta közepére se.
Szóval, nem hiszem, hogy neked ennyi szabadidőd lenne (mely mellett van élhető bevételed), hogy te mindenkit ismerj, majd egy jól irányzottat általánosíccsá. Ja, ha van akkor az eretnekség, és megkövetlek. Sok munkaidőt betartott hepöninget néked, minden szolgáltatónál, és szektorban.

AtiSnatch 2013.09.26. 11:52:04

@Manyecska: mint a borotva! ezek szerint te sem hiszel a kemtrélben...

Manyecska 2013.09.26. 12:22:49

@Snatch_A: áááá, az már három hete volt hajnalban láttam:P

elwood 2013.09.26. 13:10:33

az ilyen beteget jól tüdőn szűrném egy szívlapáttal

Tiborfalvi Tibor 2013.09.26. 14:56:13

@Denton85: Szerintem itt annyi lehetett, hogy a kisasszony elkezdett foghegyről beszélni meg bunkózni, ezen berágva a poszter meg úgy volt vele, hogy akkor már csak azért is őt megtüdőszűrik ma, mert addig veri az asztalt - mondhatni a két fasz megtalálta egymást.

Szerintem százszor leírtátok már előttem, de leírom én is a tanulságokat:
- nem megyünk orvoshoz 7 perccel zárás előtt
- ha kisasszony shrek-cica szemekkel elmondja neki, hogy ennyi meg annyi a dolga, legyen olyan szíves jöjjön vissza legközelebb, tényleg nagyon sajnálja, akkor valszeg a poszter is hümment egyet és hazamegy, de ha már egyből leugatják, akkor jóhogy elpukkan az agya a másik oldalnak is.

Aureliano Buendía 2013.09.26. 15:25:05

@Kulics: megharagszol, ha lehülyézlek? Pedig muszáj.

Vajon te mit szólnál, ha valaki 7 perccel a munkád vége előtt baszna le valamit az asztalodra? Gondolj már bele a másik oldalba is.

Nem megalkuvás, hanem megértés. Van, hogy pofázok, van, hogy megértek. Magyar eü-ben másra számítani megbocsájthatatlan naivitás.

Démonmac1 2013.09.26. 15:50:37

no, szerintem is ékbekiáltó parasztság zárás előtt odaesni valahova.
(kivéve talán a baleseti ambulanciát:)

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2013.09.26. 16:27:47

Mindig MÁSOK nem akarnak engemet kiszolgálni!!!!!!

Ezért tart itt ez az ország, mert MÁSOK szarul végzik a munkájukat!

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2013.09.26. 16:31:52

Egyszer a buszon két pasi beszélgetett mellettem. Részint szidták a munkahelyükön dolgozó gizikét, hogy nem csinál semmit, nem ért semmihez, csak a körmét reszeli - majd pár mondat után azt is közölte az egyik, hogy ő most csak azért megy a be arra a munkahelyre, hogy aláírja a jelenléti ívet, utána elmegy, mert dolga van - mellesleg mindez délelőtt 10 után volt...

Szóval mindig MÁSOK végzik szarul a munkájukat...

Atörökk 2013.09.26. 16:33:43

Voltam a zurológiján. Szar hely, ott sincs pénzváltás. Oda se megyek többet.

Aureliano Buendía 2013.09.26. 17:15:41

@proszto-ló „ami azt jelenti, hogy ha 17:58-kor nekiáll végezni a munkáját, akkor mintegy négy perccel is túllépte volna a munkaidejét (amit egyébként a TB-járulékomból fizetnek)”

Nem. a te tébédből 18:00-ig fizetik őket. A négy perc túllépést nem fizeti senki.

Én hagytam volna 17:58-kor, hogy levetkőzz, majd 18:00-kor közöltem volna, hogy ennyit mára, aviszonlátásra.

„papírok 5 perc, mire levetkőzök az még 5, mire elkészíti a felvételt az még 5 és különben is”

Tehát te már 17:53-kor úgy számoltál, hogy miattad nem fognak időben végezni. Szerintem gondolatban cserélj helyet, és gondolkodj el, annyi fizetésért lennél-e bárkivel jó fej? Tuti nem.

Vajon ki a titokzatos posztoló, hogy mások pihenőidejével ily' gálánsan rendelkezni óhajt?

Atörökk 2013.09.26. 17:39:40

@uraaam:
Igen, mer' utána még vagy két hétig visszamentem, hátha váltanak pénzt. De nem bazmeg, az egy élő isten és az összes aprószentek kedvéért se.

Aureliano Buendía 2013.09.26. 17:47:57

@atörökk: miért, mi a te seggednek lika, malacpersely?

Atörökk 2013.09.26. 17:53:50

@uraaam:
Nem vagyok olcsójános. Bankkártyalehúzó.

Aureliano Buendía 2013.09.26. 18:20:48

@atörökk: így mulat egy igazi ÚR. Még a tranzakciós illeték sem hozza zavarba.

mrZigi 2013.09.27. 09:59:22

Na, sikerült a posztolónak megtapasztalnia, hogy milyen is a fidesz-mszp-s műnemzeti betegségügyi álkórházmodell analóg megvalósítása.
Érezze magát boldog szavazó állampolgárnak.
Azt kapta, amire szavazott :D

PannonBoy 2013.09.27. 22:46:38

Egyetértek a posztolóval. Velem is történt hasonló eset, csak épp zárás előtt negyed (!) órával. Az alatt simán meg lehet vizsgálni egy pácienst.

Az egészségügyben dolgozók olyan kényszeredetten dolgoznak, mintha ők tennének szívességet. Pedig nem!

A versenyszférában őket hamar kibasznák, ugyanis nem ritka, hogy túlórázni kell. Szakterülettől függ, hogy mennyit.
Hát ezért tart itt ez az ország!

Ruttay 2013.09.30. 12:04:00

Szerintem is időhúzás megy nagyon sok helyen az egészségügyben. Nekem normál munkaidőben egy Bp-i központi kórházban, egy életunt asszisztens csinált tüdőszűrést, 4 X futott neki és közölte, hogy velem van a baj nem jól tartom bent a levegőt..?!

2013.09.30. 13:06:46

@uraaam: nem fogod elhinni hogy volt olyan nyári péntek délután du 17:00 amikor tettem a kezem a kilincsre hogy megyek haza és utánam ordítottak hogy menjek vissza egy sürgős munkáért. Egy órát dolgoztam amíg megoldottam a problémát, de akinek szüksége volt rá, az már nem várta meg és elment haza.
Hát ilyen is van. Igaz nem is egészségügy. Abban igazad van hogy ott bármit is várni csacsiság.

Majdénmegmondom 2013.10.01. 08:38:40

@bigmac: "Pesten havi 200 loszarra se elég..."
Akkor gyere le falura, pajtás, és élj nettó 70-80 ezerből úgy, hogy a közüzemi díjak 30-300%-al magasabbak, mint Pösten. (Konkrétan a víz köbméterjéért háromszor annyit fizetek, mint a pesti barátaim.)
Valamit tényleg nagyon rosszul csinálsz.

bigmac 2013.10.01. 09:45:52

@Majdénmegmondom: nem megyek falura haver, pont az általad említett dolgok miatt...(és még egyéb dolgok miatt...

Lehet hogy nem volt egyértelmü, de én azt a kétszázat nem csak magamra értettem(yo nem irtam ez tény) hanem két emberre, ha lenne eltartottam akkor még többre...
Úgy azért mindjárt mást mutat szerintem....
Persze...egyedül a világ királya lennék 200ból....

Max annyit csinálok szarul hogy reagálok a homáros postokra,illetve sok elsőző idióta fogyatékos troll kommentekre, itt persze nem rád gondolok...

Igérem majd próbálok ezen változtatni;)....

Majdénmegmondom 2013.10.01. 09:48:20

@bigmac: Na, úgy már más! Elég sok embert ismerek, aki nem tud kijönni havi 2-300 ezerből... :(

bigmac 2013.10.01. 10:26:13

@Majdénmegmondom: Én is...:(..mondjuk az már inkább a dicsekvés, nagyzolás kategória...

Emlékszem rá, amikor asszonnyal kábé 3 éve beszéltük, hogy ketten egy havi 200ból milyen yól ellennénk. Eltelt 3 év, megvan a 200, és még szarabb mint volt.(3 éve egy 150ből nagyságrendekkel jobban éltél mint most egy kétszázból, és azért 3 év nem egy nagy idő szerintem)
Nem picsogok, mint azt bizonyos vendégmunkások állítják, csak a tényeket írom...

Továbbra is a táp az ami szerintem vállalhatatlanul drága lett, és pont ez az amit nem tud az ember kivédeni sehogy, ugyanis valamit enni kell hogy ne fordulj fől...

Ezért haragszom nagyon ezekre a tetvekre akik az országunkat vezetik, lop csal hazudik tömi a saját zsebit az összes kormány, de azért volt olyan amelyik mellette még hagyta élni az embert..

Ezek nem hagyják

Aki ráb@sssza a 27%jaffát az alapvető élelmiszerre, és mellette veri a mellét hogy ő mekkora király (többekközt a mi adónkból, ráadásul valahogy én nem látom a királyságot sehol, semmilyen területen),
aki veri a mellét emelett hogy akinek sincs semmilye az annyit és ér
aki elbőfög egy ilyet hogy havi 47k ból szerényen, de meg lehet élni(vicc, maradt volna kussba az irodájába facebookozás meg ingatlanok, nyaralási lehetőségek nézegetése közbe)
az nyugodtan szüljön 8as ikreket süniből

És az is aki ünnepli őket...:(
süti beállítások módosítása