Tékozló Homár

Használhatatlan fogsor 160 ezerért

2013.10.28. 14:44 | jackyll | komment

Naiv ügyfél látatlanban rendelt fogsora a várakozásoknak megfelelően az ijesztően rossz kategóriába csúszott. Két korrekció után sem lett jobb a helyzet, a fogorvos viszont csak az ötödét hajlandó visszaadni a valószínűleg nem is neki készített fogsor árának:

A feleségem fogprotézist kívánt készítetni és ez ügyben megkereste az egyik körzeti fogorvosnőt. (Dr. Sz.K) Örömmel fogadta a nejemet és vállalta a fogprotézis elkészítését úgy, hogy a feleségem nem tud eljárni a fogtechnikushoz erősen megromlott egészségi állapota miatt. Néhány még meglévő hibás fogát miután eltávolította, mint egy hónap várakozás után a doktornővel megbeszélték a részleteket. A nejemnek egy kérése volt, hogy nem kért nagy kapafogakat, amit minden további alkalommal, -amikor berendelte mintavételre- ismételten elmondott a fogorvosnőnek..

Ezzel szembe, 2013. szept. 27.-én mikor elkészült a fog, amit a doktornő behelyezett a nejemnek, rögtön kérte a megállapodott összeget 160 000Ft (százhatvanezer forint) a  feleségem vonakodott kifizetni mielőtt tükörbe látta volna magát. A doktornő erősködésére a nejem átadta a pénzt. Ekkor még számlát sem adott a kifizetett összegről. A nejem nagyon kellemetlenül érezte magát, nem tudta mire vélni a dogot. Majd ez után elővette a tükröt és a nejem mikor az új foggal meglátta magát, majdnem elájult az idegességtől, nagy és kapafogakkal bámult vissza a tükörből. A doktornő rögtön rászólt a nejemre, hogy ki ne vegye hétfőig, mikor legközelebb visszajön, ha akkor sem lesz jó majd kijavítom - mondta. A nejem hitt neki.


Azonban mikor hazajött a nejem, és én is megláttam, engemet is a rosszullét környékezett a morbid látványtól. A környezetünkben élők is csak mosolyogtak a nejemen. Mit tettek veled? - kérdezték többen is a fejüket csóválgatva. A nejem a fogtól nem tudott nyelni és éjszaka is állandóan folyt a nyála. Anélkül, hogy egy éjszakát is eltöltött volna fogprotézissel, ki kellett venni. Nehezen várta a hétfőt, még mindig bízott a doktornőben, hogy a fogat, amit nem tud használni, majd helyre hozza.

Eljött a hétfői nap (szept.30) a nejem a rendelő előtt türelmetlenül várta a doktornőt, félóra késéssel meg is érkezett. A nejemet hívták be elsőnek. A nejem miután elmondta a hétvégén történteket a doktornő elkérte a fogat és ígérte, hogy kijavítják. Rögtön visszaküldöm a technikusnak és mikor pénteken visszajön meglátja, hogy milyen szép foga lesz.

Péntek okt.04,-én szintén elsőnek hívta be a rendelőbe, majd előszedte a fogprotézist. Mikor meglátta a nejem, megint nagyon ideges lett, szinte remegett az idegességtől – meg kérdezte kijavították a fogat? Válaszolta a doktornő, hogy igen. A felső fogsorból, mint egy fél centi a protézis színével megegyező anyaggal levolt takarva. Ez lenne a javítás? Ekkor már a nejem nagyon ideges volt, Minden bizalmát elvesztette a doktornővel szembe, még csak meg sem próbálta helyrehozni azt amiért százhatvanezer forintot kért –most már nála volt a pénz, az el nem végzet munkáért, könnyen beszélt.

A nejem követelte vissza a pénzt, amit a doktornő megtagadott. Újabb ötlettel ált elő,- megcsináljuk a fogat, majd meglátja milyen szép lesz. Majd megadta a fogtechnikusnak a címét, és kérte, hogy okt.07.- én menjen el Bp. Egressy úti rendelőjébe és ott elkészítik a fogat. A nejem a megbeszélt időben meg is jelent a technikusnál. Kis várakozás után fogadták, de a fogprotézis amit elkészítettek megdöbbentő látvány volt, a felső fogsor középső két fog melletti fogak, fogak síkjában v-alakban voltak elhelyezve nejemet még jobban megerősítették abban, hogy nem szabad velük fogprotézist készítetni.

Itt is elmondtam, a fogprotézist mással fogom elkészítetni és, hogy ezek után nem kérek a munkájukból - mondta a technikusnak a nejem. Hazaérve rögtön telefonált az  asszisztensnőjének –mivel a doktornő nem volt elérhető – lemondta a fogprotézis elkészítését véglegesen és hogy továbbiakban nem kér a munkájukból.

Két nap múlva okt.09.-én telefonált a doktornő asszisztensnője, hogy kész van a fogprotézis és vár a doktornő. Nem tudta a nejem, hogy mi a célja a doktornőnek akkor, mikor már lemondta a munkáját és ahelyett, hogy visszaadta volna a pénzt megint hitegetni próbálta. Ezt követően többször próbált a doktornővel kapcsolatba lépni. Soha nem volt elérhető – még a mobilját is más vette föl – ami közel sem életszerű, az embernek nem azért van a mobiltelefonja, hogy más használja.

2013.okt.14.-én a doktornő mobiljára küldött sms-en megírta a nejem, hogy a mai napon a rendelésre oda megy a rendelőbe a pénzért,  hozza magával. Mikor megjelentek a pénzért, pár perc után behívta, és közölte, hogy a 160 000Ft 20%-át hajlandó vissza adni. A nejem a jóhiszeműen átadott összeg teljes egészét követelte vissza. A doktornő megtagadta, majd mocskolni kezdte az egész családunkat. A lányom, aki szemtanúja volt az eseménynek, rendőrt hívott. A megjelent rendőröknek röviden elmondta a nejem és a lányom, hogy mi a vita tárgya, majd jegyzőkönyvet készítettek, amit a nejemmel el sem olvastattak és alá, sem írattak. Majd a nejemet a lányom és a barátja hazahozták.

Néhány kérdés felmerül bennem!
A nejem többször szinte folyamatosan elmondta a doktornőnek, hogy milyen fogra van igénye.
A doktornő miért nem olyan fogat készített, amire a megrendelést kapta?
1. Nem ért magyarul, csak amit akar?
2. Nem voltak meg a feltételei?
3. Orvosilag alkalmatlan – akkor miért vállalja el?
4. Megpróbált egy visszadobott fogprotézisen túladni?

Látta a doktornő, hogy idős beteg személyről van szó, gondolom, már gyakorlatból tudja, hogy az ilyen személyekkel könnyű dolga van, illetve lehet. Ezek a személyek nem törődnek a minőséggel, esztétikával, a bíróságtól sem kell tartani, mert attól kódisabbak, mint hogy megtudnák fizetni.

Kérdezem én, hol van az orvosi eskü, a becsület, lelkiismeret, az emberi méltóság, egyáltalán kik kontrolálják ezeket a gátlástalan személyeket? Egyáltalán mit tehetünk, ha nincs pénzünk pereskedésre? Lehet, hogy ez lenne a meggazdagodás egyik lehetséges változata?

Tisztelettel „Z”otre

ui: 2013.10.21.-én átvettem a szeptember 27.-én kifizetett 160 000Ft (százhatvanezer forint) ról az október14.-én feladott számlát.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neela _ t 2013.10.28. 14:46:18

Almáspite is volt?
:D

kakukk11 2013.10.28. 14:51:05

A rendőröknek mi volt a szerepe a sztoriban?

Atörökk 2013.10.28. 14:52:00

Most erre mit mongyak? Egyen sok répapürét. És jelentkezzen statisztának, mindig indul valami horrorsorozat, ahol van felvétel.

Faus to 2013.10.28. 14:52:58

@atörökk: kicsit empatikusabb is lehetnél, én most nem írok csúnyát...

2013.10.28. 14:54:44

mikor hazajött a nejem, és én is megláttam, engemet is a rosszullét környékezett a morbid látványtól. A nejem a fogtól nem tudott nyelni és éjszaka is állandóan folyt a nyála.

Most konkréten fetrengek a röhögéstől!
Remélem cumiztatásnál kivetetted vele! :)))))

2013.10.28. 14:56:51

@Magyar seggbe NEMZETI lófaszt: @atörökk: kicsit empatikusabb is lehetnél, én most nem írok csúnyát..

Ez a Török ilyen tróger mindig! Csinálnak valakinek egy lófogsort, ez meg csak vigyorog!

Faus to 2013.10.28. 14:58:30

@Cicmen: én meg a te bejegyzéseden röhögök, sajnos nem tudtam megállni, pedig szegény poszter feleségének nagyon szar lehet. De ő hibázott, mert ismerhetné a Homárt, hogy ha ide egy poszt felkerül, akkor ez a sors vár rá.

Atörökk 2013.10.28. 15:02:58

@Cicmen:
:DDD

@Magyar seggbe NEMZETI lófaszt:
Annyiban megértem posztolót, sajnos én is tudom, milyen, mikor baromi nehezen tudsz közlekedni. No de akkor sem csináltatok új agyarakat úgy, hogy előtte nem vesznek rendesen mintát, meg méretet, meg amit kell, lévén úgy nem lehet. Valahogy megoldom, hogy legalább egyszer, v. kétszer elmenjek, fogalmam sincs, hányszor kell. Innen nézve saját hülyesége miatt szív.

2013.10.28. 15:04:39

@atörökk: És jelentkezzen statisztának, mindig indul valami horrorsorozat, ahol van felvétel.

Így ősszel diótörésnél is jól jöhet egy ilyen protkó!

AtiSnatch 2013.10.28. 15:06:55

hiányolom a doktornő nevét!

Antalbaba 2013.10.28. 15:08:36

1. Alapesetben a fogtechnikushoz nem kell elmenni a betegnek - ha járóképes, ha nem.

2. Vannak persze elsz@rt fogsorok, de betegek is irreális elvárásokkal. Pl. ha valakinek akkora szája van, hogy a 32 helyett 40 fog is elférne bele, akkor nem lehet édes kis gyöngyfogakat betenni. Ekkor a /férfiasabb/ nagyobb fogakból álló készlettel dolgoznak, azután lesz belőle vmi.

3. Két korrekció még nem korrekció;-)
A fogsor mégiscsak egy rideg anyagból készük, icipici eltérések is /érzésre/ hatalmas problémát okoz/hat/nak.

Adott rendelőben kéne megkeresni a főnököt /szakmai felügyelőt/ és kulturáltan lerendezni ezt az egészet.

Ui.: nem a piacon vagyunk - ezt rendelem, amazt nyomják a számba... ezt azért el lehet felejteni.

Atörökk 2013.10.28. 15:10:41

@Cicmen:
Valószínű nyugdíjas, ha felveszik valahová diót törni, nem kell utána járulékot fizetni. A hülyének is megéri :DDD

helianthus 2013.10.28. 15:13:34

@Cicmen: ezen a részen én is sírva nevettem, nagyon sajnálom meg együttérzek, de nem tehetek róla. :))

helianthus 2013.10.28. 15:15:16

@atörökk: pont ezt akartam írni, hogy most hányszor is ment vissza a fogsor miatt? El kellett volna menni egyszer mégiscsak és úgy megcsináltatni. Azt már meg sem említem, hogy a francba vállal el valaki fogsor készítést látatlanba? Ja, mondjuk 160 ezerért én is vállalnám.

a kisvakond 2013.10.28. 15:19:56

Ez túl hosszú, inkább nem olvasom el.

2013.10.28. 15:21:06

@helianthus: hogy a francba vállal el valaki fogsor készítést látatlanba?

Sehogy! Szerintem hozzájutott a Latabár hagyatékhoz és abban volt!

AtiSnatch 2013.10.28. 15:26:04

mekkora nyányók vagytok már... én szégyellem magam....

"Nagymama, miért olyan nagyok a fogaid?"

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 15:30:34

Ki az aki protézisben, szemüvegben, cipőben alszik?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 15:32:37

@Cicmen: "hozzájutott a Latabár hagyatékhoz és abban volt!"

:)) Hüle! Sírok. Halott ember fogsora...

Atörökk 2013.10.28. 15:35:19

@Cicmen:
Nem is biztos, mert megszerezhette Christa nővér fogsorát is a Schwarzwaldklinikről!

2013.10.28. 15:36:25

@atpijkamo: Ki az aki protézisben, szemüvegben, cipőben alszik?

Én amikor kiskoromban megkaptam az első stoplis focicipőmet abban akartam aludni csak anyám nem engedte! :)

Atörökk 2013.10.28. 15:37:27

@atpijkamo:
Pl. aki nem bírja nem bírja leszedni magáról, mikor hajnalban hazaér.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 15:37:53

@AtiSnatch: :))

Piroska, teszed le azt a nagyítót!

AtiSnatch 2013.10.28. 15:41:44

@atörökk: aki olyan állapotban ér haza, az már rég elhagyta valahol a cipőjét! :D

@atpijkamo: EszterGomba!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 15:42:08

@Cicmen: Én amikor megkaptam az első fogsoromat, abban akartam aludni, csak a lányom nem engedte.

Atörökk 2013.10.28. 15:43:14

@AtiSnatch:
Cipőt még nem, zoknit már hagytam el. Nem, ne kérdezd meg, hogy :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 15:43:21

@atörökk: Az a levakarhatatlan csaj, amire te gondolsz.

@AtiSnatch: :)) Pont elég lenne a vicc sorszámát beírni.

AtiSnatch 2013.10.28. 15:52:48

@atpijkamo: én az első barátnőmmel voltam így :D

AtiSnatch 2013.10.28. 15:57:21

na léptem, lejárt a "munkahelyenkelllenniidő"! 16:20körül mire megjövök legyen új poszt vagy legalább egy hellówín party vámpírokkal :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 15:58:00

ellenben én megpróbálnám elpasszolni a családban, hátha jó valakinek!

nemám, igazándiból szépen csendben kiverném a fogorvosnéni fogsorát. kurvaannyát.

pusztanuncus 2013.10.28. 16:07:26

Szánalmas hozzászólások. Ostoba tajparasztok versenyeznek abban ki tud büdösbunkóbb lenni.

pusztanuncus 2013.10.28. 16:10:33

A hozzászólások nélkül jobb lenne a blog. A tirpákoknak egyébként is ott a kurucinfó. Ott nyugodtan megnyilvánulhat a büdös bunkó énjük és még meg is dicsérik ezért őket. Hajrá bunkók, ebben tényleg jobbak vagytok mindenkinél!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 16:10:42

Látatlanban fogsort -> vadász-effektus.
Ettől mondjuk a doki vállalja a feleősséget...

Különben meg léehet ügyvédezni, hátha attól megérti, mit kéne visszaadni.

@pusztanuncus: Szép bók, köszi :)

Atörökk 2013.10.28. 16:16:47

@pusztanuncus:
Isten hozott a csapatban. Mesélj, mi fáj, hátha neked is van egy-két jó ötletünk.

pusztanuncus 2013.10.28. 16:18:21

@atörökk: Csapat? Agyatlan zombi horda.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.28. 16:21:13

Az emberek tényleg ennyire nem tudnak mesélni? "kis várakozás után" - és ez fontos, 66x az!

pusztanuncus 2013.10.28. 16:22:22

Mások problémájából nem csinálunk viccet. A civilizált ember empátiával viseltetik mások problémája iránt, a tajparaszt meg kiröhögi: mer' há nem, az én problémám nám-é? Irány a kurucinfó ott elemetekben lehettek és még egy ilyen pusztanuncus sem veszi el a kedvetek a "retardáltnak lenni jó" hangulattól.

Atörökk 2013.10.28. 16:24:43

@pusztanuncus:
Te kije vagy a posztolónak?

Csigorin 2013.10.28. 16:27:42

"átta a doktornő, hogy idős beteg személyről van szó, gondolom, már gyakorlatból tudja, hogy az ilyen személyekkel könnyű dolga van, illetve lehet. Ezek a személyek nem törődnek a minőséggel, esztétikával, a bíróságtól sem kell tartani, mert attól kódisabbak, mint hogy megtudnák fizetni."

Na ez viszont marhara nem igaz, epphogy a raero idos emberek a leghaklisabbak minosegre/esztetikara, es a legszorszalhasogatobb, legkovetelozobb tipus.

pusztanuncus 2013.10.28. 16:28:11

@atörökk: a levelének egyik olvasója, csak persze fényévekkel civilizáltabb és empatikusabb ember mint ti. Ezt nem nagyon kell bizonygatnom ha valaki veszi a fáradtságot és utánatok olvas. Kurucinfó nem tetszik annyira? Pedig az a nívó ami nektek teljesen megfelel.....

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.28. 16:28:48

@pusztanuncus: kussojjá mán te fogatlan banya. Legirritálóbb a fajtádban az, hogy az ostoba önérzeted vezérel, nem tudod térben és időben, agyhelyed megfelelő szegmensében elhelyezni a:
- lojalitást
- empátiát
- anyai ösztönöket
- etikát.
Ezért fröcskölsz mindenkire, akit csak érsz, kellene tudni mit hova hogy. Továbbámeg hüje vagy, mert szembemész itt a mindenkivel újként, ismeretlenként. Teheted, de akkor utána ne legyen mégtöbb nyivákolás a dologból. A csúcsok csúcsa ilyenkor mégis az, amikor a szókincs széles e spektruma megcsillantja végtelenmivoltát: bunkók. Ez az. Jól megmondtad. Más szó még véltlenül se legyen raktáron. Ha csak nem te vagy a sok aprót (és egy nagyot, mer' ugye volt ott egy félóra is) várakozó nej, mit hőzöngsz? Na pusszancs.
Kurucinfózást meg fejezed abba, mer' attól, hogy te hűje vagy és mindenki egynagymassza a teagyadban - kik gonoszak, meg szarok, s állatok - attól én még simán kikérem - illetve hát az egóm - hogy azzal a csőcselékkel azonosíts, te disznóeledel (azt kapól ma vacsorára).

Külömbemmeg már alig fáj a fogam.:) Ez még e múltkorihoz, nem én vagyok a nej! Ó nem-nem. (Oh, no no.)

Atörökk 2013.10.28. 16:31:34

@pusztanuncus:
De, nagyon tetszik a kurucinfó, mi több, a Heteket is rendszeresen olvasom, rendszeres nézőja vagyok az ATV-n a Vidám Vasárnapnak, de viszont minden évbe elzarándokolok Mekkába és közben HVG-t olvasok, mert szeretem, ha tájékozott vagyok a világ dolgába'.

pusztanuncus 2013.10.28. 16:33:10

@Kellemes Zérókomponista: aki családból hozza magával a tirpákságot annak ez a természetes viselkedés. Egyébként pszichiáter látott már az utóbbi évtizedben? Mert ha lát, a kényszerdzsekit nem úszod meg. Szánalmasan ostoba vagy és erre még büszke is.

pusztanuncus 2013.10.28. 16:35:32

@atörökk: elég lenne ha elolvasnád az "Illendő viselkedés alapjai" c. könyvet a rengeteg dolgod mellett. Tudod a könyv az a papírköteg amit egy gerinc fog össze és aminek a lapjai ákombákomokkal vannak telefröcskölve....

Atörökk 2013.10.28. 16:37:39

@pusztanuncus:
Nem vagyok olyan barbár,hogy miattam fákat kelljen kivágni. Évek óta e-bookot olvasok. De köszönöm, hogy felhívtad figyelmemet erre a műre, okvetlen utánanézek. Feltételezem a benne leírtak rád nem lesznek jellemzőek.

AtiSnatch 2013.10.28. 16:38:09

@pusztanuncus: ezért kár volt regisztrálnod :)

pusztanuncus 2013.10.28. 16:40:31

@atörökk: A fák helyett vagy mellett figyelhetnél néha az embertársaidra is. Azok is érző lények, akár csak a fák.

Atörökk 2013.10.28. 16:41:51

@pusztanuncus:
Évtizedeken át tartó megfigyelésem szerint ez nem igaz.

@AtiSnatch:
Gyere már, hozz sört, buli van :D

pusztanuncus 2013.10.28. 16:43:28

@AtiSnatch: megérte, legalább valaki felhomályosított arról titeket, hogy mennyire okosak és szépek vagytok.

AtiSnatch 2013.10.28. 16:44:00

@atörökk: végre egy kis pezsgés :) és igi még itt sincs :D

AtiSnatch 2013.10.28. 16:46:14

@pusztanuncus: ááá, ezért igazán nem kellett volna, ezt eddig is tudtuk. de azért köszönjük :)

Atörökk 2013.10.28. 16:47:19

@pusztanuncus:
Ezzel nélküled is makszimálisan tisztában voltunk.

@AtiSnatch:
És Hagyma sincs, pedig az ő elméjének ragyogása talán még pusztafaszomét is elhomályosíttya :D

pusztanuncus 2013.10.28. 16:49:11

@AtiSnatch: Jobb ha megerősítelek benne mert a mínuszos IQ a tirpákságodra úgy látszik nem figyelmeztet.

pusztanuncus 2013.10.28. 16:50:36

@atörökk: Akkor most örülsz annak, hogy büdösbunkó vagy? Ajvé....

AtiSnatch 2013.10.28. 16:52:00

@pusztanuncus: megnyugtatlak, a te mínuszos IQ-d nincs rám hatással :)

Atörökk 2013.10.28. 16:52:22

@pusztanuncus:
Az efféle megnyilvánulásokat az általad ajánlott "kulturált viselkedés szabályai" c. könyv melyik részében ajánlják?

AtiSnatch 2013.10.28. 16:53:31

@atörökk: az hagyján, de még zsidó is :)

pusztanuncus 2013.10.28. 16:55:08

@AtiSnatch: Talán ha a kapanyelet visszatolnád a fogsorod mögé, jobban értenélek....

pusztanuncus 2013.10.28. 16:56:23

@atörökk: majd ha megtanulsz olvasni rájössz magadtól is.

Atörökk 2013.10.28. 16:56:26

@AtiSnatch:
Kizárt, azok ennél sokkal okosabbak :)

pusztanuncus 2013.10.28. 16:57:53

@AtiSnatch: na csak kibukott a kurucos művelcsség.....nyócáltalános phd.....

Manyecska 2013.10.28. 17:00:38

@pusztanuncus: áááá, URH-primitív hagyd!:DDD

Atörökk 2013.10.28. 17:01:10

@pusztanuncus:
Nekem egyre gyanúsabb, hogy el sem olvastad azt a könyvet.

Manyecska 2013.10.28. 17:05:03

basszus itt idegesítetek közben a papucsomban meg áll a tengerimalac..ikszdé!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:06:32

@Kellemes Zérókomponista: eszt most ojan szépen montad. szerintem kinyomtatom pólóra is, demost komolyan.

Vörös Szonja, a tetovált lány 2013.10.28. 17:07:58

Ma újat tanultam azzal, hogy az IQ a negatív tartományban is mérhető, valamint tetten érhető.

bigmac 2013.10.28. 17:09:50

Rébuszbácsi meg a kebabárus megint tanubizonyságot tett fogyatékosségáról...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:10:32

ez most pusztán egy uncus vagy tanyasipin@? nemtom eldönteni.

pusztanuncus 2013.10.28. 17:11:01

@atörökk: Atisnatch kuruccal együtt feküdjetek be egy állatkórházba. Talán ott még tudnak valamit kezdeni veletek. Humángyógyászati módszerekkel ugyanis lehetetlen kezelni a száj -és körömfájásos birkákat. Alapesetben szóba sem állok szélsőjobbos retardátumokkal. A könyvet felejtsd el, az már rajtad nem segít.....túl későn találkoztunk így virtuálisan....

AtiSnatch 2013.10.28. 17:11:09

@Vörös Szonja, a tetovált lány: nem már, ekkor hol voltál: "Negatív növekedés is növekedés" :D

Atörökk 2013.10.28. 17:14:19

@bigmac:
Ó, hogy vagy mindig, rég láttalak. Szerencsére.

@zsiráfffff:
Há1 nemtom, de ilyen dörgedelembe tán anyámtól vót utojjára részem kb. nyócéves koromba :D

@pusztanuncus:
Szivacsos agysorvadásom van és hepatitisem a-tól z-ig. Bocs.

@AtiSnatch:
Negatív szám kivonása az pozitív hozzáadása, vagy mi :D

Manyecska 2013.10.28. 17:14:25

@bigmac: xdxd.. hát...a lencsést meg kizárták a kurucról..asszem..

pusztanuncus 2013.10.28. 17:15:18

@zsiráfffff: ne gondolkodj, meg fog fájdulni a kis buksid. Neked nem gondolkodásra teremtődött a fejed....rakd zacskóba és rugdosd hazáig. Ez a legtöbb amit magadért megtehetsz.

Atörökk 2013.10.28. 17:15:45

@pusztanuncus:
De hogy ne unatkozzál, kapol egy játékot, talán még neked is menni fog vele a jáccás.
eztnezdmeg.com/unatkozol-kattints-az-egyik-lovacskara-ez-nagyon-jo-d/

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:15:57

@pusztanuncus: engem érdekelne a módszered! már régóta van kezeletlen ikú-degradanciám és állítólag gyógyíthatatlan. de te most felébresztetted bennem a reményt, hogy egyszer talán még lehetek olyan kitűnő és normális ember, amilyen te is vagy! segítesz??

Vörös Szonja, a tetovált lány 2013.10.28. 17:18:14

@AtiSnatch: felhívtam a volt matektanárom és számonkértem rajta eme oktatási hiányosságot :D úgy látszik, már az egzakt tudományok sem a régiek.......

bigmac 2013.10.28. 17:19:37

@atörökk: hát szijja te @!&#....kösz megvagyok...ezekszerint felismerted sajátmagad..debilséged kommentelésre késztettett...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:19:41

@atörökk: téged se vertek eleget, mi? engem is szerettek, az vót a baj nyilván!

AtiSnatch 2013.10.28. 17:20:03

@atörökk: bazz, most örök időkre elvesztettük :)

@Vörös Szonja, a tetovált lány: a matektanárod monjon le! :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.28. 17:20:22

@pusztanuncus: (talán) meglepődnél pont milyen tanulmányokat folytattam Én. De mindegy is ez, készülnek már a pólók, nyomódnak. Hidd el nekem, hogy vedd észre magadat, még most (nem akarsz Lencsésné lénni). Egyékként fájdalmasan szépen vegyíted a demagógiát a kicsinyességgel. Végére egy jótanács: állj tovább, mert nem érted. Majd ha megérsz nézhetel minket távolról. Köszi.

pusztanuncus 2013.10.28. 17:20:33

@zsiráfffff: az imént ajánlott "zacskós" módszerem talán hatásos lehet nálad. A környezetednek egészen biztosan jót tenne.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:24:37

@pusztanuncus: nem használ, már próbáltam!! aszittem télleg tucc valami orvosságot rám, de ezexerint csak egy kuruzsló vagy :(

pusztanuncus 2013.10.28. 17:25:34

@Kellemes Zérókomponista: a nyócáltalános után még van tovább is.....ezt otthon elfelejtették neked megemlíteni? Gondoltam felvilágosítalak eme tényről, mielőtt még elszállsz magadtól meg az ideokádott permanens ostobaságaidtól. Az exkuzálással felérő vergődésed nem mentség a non-stop tirpákságodra. Aki kapanyéllel a szájában születik az ne okoskodjon!

helianthus 2013.10.28. 17:26:59

@atörökk: ez tök jó! Nekem miért nem linkelted eddig? Bezzeg a trollokat eteted vele! Tényleg bunkó vagy! XDXD

AtiSnatch 2013.10.28. 17:27:54

@pusztanuncus: na vedd észre magad, itt nem nyerhetc! somfordálj el szépen :)

Atörökk 2013.10.28. 17:27:54

@bigmac:
Jajj, csak fel ne húzd magad, mint múltkor, aztat nagyon nem szeretném. Tisztára komoly lelkiismeretfurdalásom volt miatta.

@zsiráfffff:
Most beszéltem szülőanyámmal, már belátta, valamit nagyon rosszul csinált, és órák óta zokog, hogy mijéris nem fojtott vízbe kétnapos koromban.

@AtiSnatch:
Á, mingyár itt lesz, és mekkérdezi, hogy kell vele jáccani :D

Atörökk 2013.10.28. 17:29:30

@helianthus:
Jóvammá, nekezgyeddteis!
Akartam linkelni csak közbe a protkóm ráesett a kezemre, elvágta és el kellett állítanom a vérzést meg a nyálot is letörölni a klaviról!

pusztanuncus 2013.10.28. 17:29:48

@zsiráfffff: próbáld egy nagyobb szatyorral és rugdosd erősebben. Ennyi hülyeség egy rúgással nem tűnik el belőle....

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:30:35

@Kellemes Zérókomponista: el ne zavard már, ez legalább véréig küzd, nem olyan kis uncsicsicska mint a pistuka.

@pusztanuncus: node engemet például eltanácsoltak az iskolábul mingyár a második osztály után, éreccsigirül álmodni se mertem, egyetemet meg még kívülrül se láttam soha. most akkor én dögöjjek is meg mingyár, vagy még élhetek pár napot? szerinted?? ne keseríccs mán el ennyire!

helianthus 2013.10.28. 17:31:22

@atörökk: hüle! Én nem kezdek semmit csak folytatok. Idegállapotban vagyok, játszódni van kedvem, de a trollunkkal nem merek, mert ez nagyon erős, úgysem nyerhetek! Ezért játszódok veled!
Bunkó!!!! :))

Vörös Szonja, a tetovált lány 2013.10.28. 17:32:07

csesszétek meg, nem tudok elszakadni a munkahelyemtől, élvezem az előadást :) popcorn van valakinél-e?

pusztanuncus 2013.10.28. 17:32:35

@AtiSnatch: retardált kurucokkal nem állok szóba. Ez volt hozzád az utolsó komentem. Rád még vár a kukák gyújtogatása és az aszfaltdarabok egymáshoz hajigálása a vonatkocsik leamortizálása mellett. Internetet csak egy bizonyos IQ szint felett adnék ha én lenék a szolgáltató.....

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.28. 17:33:19

@pusztanuncus: nem, nem ér fel vele, ezt csak a te örökvesztésre(?) predesztinált szeméjiségtípusod mondatja veled. Tudod, mint a szerencsejátékba belefüggöttek: nem ismerik el a veszteséget, nyereményt vizionálnak múltba, jelenbe, jövőbe, közben meg.. Szóval erről ennyit.
Permanens ostobaságaimról gyűjthetnél egy ütős csokrot, ha már ennyire tudod, bizonyára régóta figyelsz minket. Rajta hát. (Most nemazé, de tényleg elég gyengén nyomod. Közhelyes támadásokat közhelyes kivédések követnek, ezek is forgatókönyv szerint, újat, valami újat!)
Továbbá megkérdezem már, hogy mi a baj? Elhagyott a pasid vagy egyéb? Ez itt egy nyilvános fórum, érted? Olyanok is olvassák, akik nem írnak és hát röhögnek is (főleg erről szól). Á, de reménytelen, megyek kapanyelet melegíteni, megéheztem.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:33:33

@pusztanuncus: pedig még egy lovat is vettem, azzal rugdostatom a fejem reggeli helyett mindig naponta egy órahosszáig! és már nyolc éve! egyéb ötlet? eszt má' kimaxoltad.

Atörökk 2013.10.28. 17:34:20

@helianthus:
Jól van, folytassad csak, oszt' lesheted, mikor kapol a kolbászomból!!! Dzsungelnyuszi!44!!! :D

@Vörös Szonja, a tetovált lány:
Minden van. Vodka, pálinka, vörösbor, csoki, nápolyi, tepertő, körözött, mi kell? :D

Atörökk 2013.10.28. 17:35:29

@Kellemes Zérókomponista:
Ellenőrizzed, nem-e járt-e le még a tartós kapanyél szavatossága.

AtiSnatch 2013.10.28. 17:36:49

@pusztanuncus: jójó, gyere máskor is :)

Vörös Szonja, a tetovált lány 2013.10.28. 17:37:28

@zsiráfffff: na, ezt - szokás szerint - elképzeltem, és hiéna módjára felvihogtam; roppant nőietlenül :D

@atörökk: ebben a sorrendben gyöhet mind, de merészségemért grátisz szeretnék a csomaghoz széntablettát is :D

pusztanuncus 2013.10.28. 17:38:33

@zsiráfffff: Háááát akkor ennyit tud tenni a tudomány érted, a dolgok jelenlegi állása mellett. Sajnállak mert kicsesztek veled odafenn. Szúnyogként vagy szitakötőként te is jobban érezted volna magad....

Vörös Szonja, a tetovált lány 2013.10.28. 17:40:25

@atörökk: hibrid :) ezek összefogyasztása után egyelőre kétséges előre meghatározni, milyen végkimenetellel kell számoljak.

AtiSnatch 2013.10.28. 17:40:36

@Vörös Szonja, a tetovált lány: széntabletta? ha ezt mind megeszediszod az úgyis fent jön ki :)

pusztanuncus 2013.10.28. 17:44:12

@Kellemes Zérókomponista: Azt hiszed másoknak mulatságosak vagy szórakoztatóak a primitív megnyilvánulásaid? Mások problémáját kinevetni felétek, otthon az a móka? Szerintem te iker-kapanyéllel születtél....

helianthus 2013.10.28. 17:45:10

@zsiráfffff: :DD szerintem próbáld meg két lóval, vagy egy lóval és egy tevével! Na? Így már jobb ugye?
@atörökk: dzsungelnyuszi??!! Törcsifejű!!!

Vörös Szonja, a tetovált lány 2013.10.28. 17:45:43

@AtiSnatch: arra van gyógyszerem: unicum :D

viszont hadd legyek kissé off a fogsoros témától...
Találtam egy ilyet:

Blancanieves - Spanyol fekete-fehér némafilm, dráma, 2012

A híres Grim testvérek Hófehérkéjének spanyolosított változata, melyet az 1920-as évek Spanyolországa ihletett. A történet Hófehérkéje Carmen, egy szép fiatal lány, aki szörnyű gyermekkort élt át gonosz mostohaanyja, Encarna révén. Carmen elmenekül a múltja elől és új barátokra tesz szert: a 7 törpéből álló torreádor csoportra.

Magyar felirat a torrentben.

Két dolgot nem értek:
1) miért készítenek 2012-ben némafilmet?
2) miről szól vajh a magyar felirat??? :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:46:04

@pusztanuncus: de én boldog vagyok magammal így is! ne irigykedj, még te is lehetsz boldog, 20-30 év kitartó tanulás meghozza az eredményt ám!

Atörökk 2013.10.28. 17:46:14

@Vörös Szonja, a tetovált lány:
ok. :D

@zsiráfffff:
Jajj hát ne ízetlenkeggyér már, most én is kiköptem a kapanyelet és má' megint beleakadt közben a fogamba!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 17:47:04

Retardált társaság, hát mérnem szóltok, hogy új trollunk nőtt???

@AtiSnatch: "@pusztanuncus: na vedd észre magad, itt nem nyerhetc! somfordálj el szépen"

Te pernahajder, el ne kergesd, mint a nempistát! Először csak finoman, szőrmentén kóstolgassátok, hogy szokja a gyűrődést.

Vörös Szonja, a tetovált lány 2013.10.28. 17:47:25

@zsiráfffff: ehhhhhhhhhheeeee, hát most nálam is kitört :)

CID 2013.10.28. 17:48:06

Szerintem, coit-nak, jó lesz.

Atörökk 2013.10.28. 17:48:09

@helianthus:
Na csak várd meg, hogy megkössön a ragasztó, aztán válaszolok!!!

helianthus 2013.10.28. 17:49:07

@Vörös Szonja, a tetovált lány: segítek! a némafilmekben is volt felirat, amikor sötét képernyőn volt valami szöveg. Valószínű ezeket fordították le magyarra. Keress rá mondjuk Chaplin filmekre, azok így készültek. Totyog a koma és akkor jön a felirat, hogy Gusztáv felkeresi Gizellát, hogy értsd, hova megy. :))

R.G.I 2013.10.28. 17:49:11

Szép hosszú eszmecsere lett ez emberek(baszdmeg eszperente és nem direkt). Magamban röhögtem(meert melóhely és hangosan nem szabad) de kibebaszottul szegénykén.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:49:21

@atörökk: pedig neked nincs is lófogad, nyihhihhh :D

@helianthus: há nem vagyok én olyan gazdag hogy azt mind megengedhessem magamnak, csak egy buta tanulatlan jányka vagyok, hé! segílykéből meg nem adanak sok lóóóót!

pusztanuncus 2013.10.28. 17:49:39

@zsiráfffff: boldogok a lelki szegények....a szitakötő is boldog a kis idegdúcával.....

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 17:50:05

@pusztanuncus: "@Kellemes Zérókomponista: Azt hiszed másoknak mulatságosak vagy szórakoztatóak a primitív megnyilvánulásaid?"

IGEN. IGEN. IGEN!

Olvasd gondosan Zérót, sokat tanulhacc fogalmazásból, mondatszerkesztésből és csapongó fantáziából.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 17:50:59

@pusztanuncus: "boldogok a lelki szegények....a szitakötő is boldog a kis idegdúcával..."

Te boldog vagy?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.28. 17:51:01

@pusztanuncus: mesélj már kicsit arról, - azon túl, hogy 14 éves vagy-e - hogy miből szűrted ezt le, hogy mink tökéletesen empátiátlanok vagyunk és telipofával, kajamaradékos, eredetileg is tanyasi lófogsorral röhögünk artikulálatlanul? Mutatt itten ilyesmire valamilyen jel?
Viccet félretéve, tanulj meg disztingválni mielőtt nyakadba veszed a világ gondját-baját (azt is minek), mert különben magad ellen való vagy. De erről beszéltem, ilyenek miatt és ilyenekből alakulnak az instant, záros határidőn belül önnön kardjukba is dőlő amazonok, hogy a faszért van káosz az érzelemirányított agyadban, csak a káoszt generálod minekünk is itt. Gondolom nem bohócnak jöttél, mégis önként feszítesz az emelvényen.

Tudod a Bronxi Mesében volt egy olyan mondás, hogy a Szonni Blek aki egy nyakkendős fazon volt és helyi nagyember, eszonta: "tájékozódj, mielőtt kinyitod a szádat". Ezt, ha magadtól felismered, hogy rád vonatkozik és pedig nem is hülyeség, akkor már az 50%-os rokancsági elmenyugdíjadat el is lehet vonni, mert félsikeres van a helyes megoldás felé! (És mikor fáradsz el?)

helianthus 2013.10.28. 17:51:24

@zsiráfffff: aztán lopásról senem hallottál még? Tényleg nagyon szegény környéken élhecc akkor!

Atörökk 2013.10.28. 17:52:25

@zsiráfffff:
Az én fogam fogalom, szóval fogadd meg, hogy azzal nem foglalkozol! :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 17:52:29

@pusztanuncus: na, látom mégis tanút ember vagyol, hát még a koránbul is tucc idézni, ráadásul a taratlom pontosan passzol a helyzethez is. most lenyűgöztél, köszönöm. kezdelek megkedvelni, kérsz egy kávét?

pusztanuncus 2013.10.28. 17:53:50

@atpijkamo: jaj ne már! A legostobább önkéntes retardátum akar itt fonalat felvenni?

AtiSnatch 2013.10.28. 17:55:12

@atpijkamo: Lencsifíjút rámfogni?há van te neked szíved? :(

Atörökk 2013.10.28. 17:55:16

@zsiráfffff:
Szerintem te kevered a Tórát a Fajok eredetével.

bigmac 2013.10.28. 17:55:36

@atörökk: Ezekszerint még mindig rakod memolifeot...okoooos....lelkiismeret? Nekeeed? Árvaházban a szülői értekezlet....

pusztanuncus 2013.10.28. 17:56:59

@zsiráfffff: már megvolt a kávé. Egyébként mióta velem kommunikálsz mintha kezdene visszahúzódni a kapanyél a szádban.....kakilással nagyon vigyázz!!!

R.G.I 2013.10.28. 17:59:09

@Kellemes Zérókomponista: De a kérdés még mindíg nyitott. Most akkor empatikus vagy-e vagy nem-e?:D Ez itt a kérdés

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 17:59:23

@AtiSnatch: Mindannyian egyaránt bűnösök vagytok.

@pusztanuncus: Én is szeretlek. Az összes kretént én pátyolgatom.

Atörökk 2013.10.28. 17:59:39

@bigmac:
Tessék. Így próbáljon meg kedves lenni hozzád az ember. Tudod mit? Lófasz a seggedbe és ott fordulj fel, ahol vagy. Végeztem.

Atörökk 2013.10.28. 18:01:12

@pusztanuncus:
Ha nem vagy szitakötő, honnan tudod, hogy boldogok?

pusztanuncus 2013.10.28. 18:01:51

@atörökk: Ezt megkaptad. Bigmac-től a kapanyél is meghűlt benned...

bigmac 2013.10.28. 18:02:42

@atörökk: köszönjük.... majd értesítjük;)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 18:04:37

@pusztanuncus: "mióta velem kommunikálsz mintha kezdene"

@zsiráfffff: -al vigyázz, ha úgy látszik, meghátrál, csak távolabbról vesz nagyobb lendületet.

"mintha kezdene visszahúzódni a kapanyél a szádban.....kakilással nagyon vigyázz!!!"

:))

Atörökk 2013.10.28. 18:04:46

@pusztanuncus:
Mi több. Hovatovább be is szartam és levert a víz. Megyek is gyónni aztámmeg felkeresem az életvezetési tanácsadómat mer télleg rádöbbentem, hogy ezidáig egy sötét erdőbe vezető zsákuccába bolyongtam.

AtiSnatch 2013.10.28. 18:05:17

@atpijkamo: én-e, akinek már már a tenyeréből evett? na ne már :)

ui: valaki hozzon gyertyákat meg pezsgőt, hogy jobb legyen az előadás a kádból :)

Atörökk 2013.10.28. 18:06:15

@AtiSnatch a Kuruc:
A hátadat megmoshatom? Mármint csak úgy barátilag, semmi buzulás, közbe meg iszunk :D

Pempe 2013.10.28. 18:06:16

@pusztanuncus: Szimpatikus voltál, amiért szembeszálltál ezekkel a idiótákkal. Én simán tiltanám az offokat. De ezt a kurucozást igazán elhagyhatnád. Mi a franc bajod van neked a kurucinfóval? Mint valami begyepesedett vén nyugger.

Atörökk 2013.10.28. 18:07:34

@Pempe:
Tégeed is üdvözlünk. Te az idiótákkal, vagy az idióták ellen vagy?

AtiSnatch 2013.10.28. 18:08:36

@atörökk: ha semmi buzulás akkor OK, mert most a buzikat is útálom :)

@Pempe: ha betiltanák az offolást szépen elbeszélgethetnétek puncinucival :)

pusztanuncus 2013.10.28. 18:08:37

@Kellemes Zérókomponista: Egyszerű leszek, hogy megérccsed: büdösbunkó az aki más problémáján nevet vagy abból csinál viccet. Ilyen eccerű ez. A dupla kapanyél miatt persze ezt sok idő lesz megértened.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 18:09:18

minnyár gyüvök csak bevásárlok!!! várjatok meg! !!

Atörökk 2013.10.28. 18:09:42

@AtiSnatch a Kuruc:
Naakkor szerencse, hogy én biszeksz vagyok :D

Manyecska 2013.10.28. 18:09:46

@AtiSnatch a Kuruc: te tényleg a kádban is írkálsz ide??Xd

pusztanuncus 2013.10.28. 18:11:23

@Pempe: Távol áll tőlem a kurucinfó szellemisége, de tudomásul veszem, hogy ők is képviselnek valamit, még ha az számomra nem is mindig világos és tiszta, hogy tulajdonképpen mit is.....

AtiSnatch 2013.10.28. 18:11:38

@Manyecska: méxép :)

@atörökk: várjá má most azt a kurucok ,mint én aztat hogyan definiálják? :)

helianthus 2013.10.28. 18:12:05

Nekem is lépnem kell kicsit, elfogyott a popikorni.
Itt tartottam.

----------------------------------------

Atörökk 2013.10.28. 18:14:07

@pusztanuncus:
Ne offoljatok!!!

@AtiSnatch a Kuruc:
Hát azt neked kell tudni. Én akkora magyar voltam, hogy amiatt még a Kurucinfó is kitiltott, mikor reklamáltam, miért nem lehet rovásírással kommentelni!

Manyecska 2013.10.28. 18:14:32

@AtiSnatch a Kuruc: van ilyen rokonom ő meg olvas a kádban..@zsiráfffff: kapabolt már bezártxd!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 18:14:49

@pusztanuncus: Azért attól, hogy kitolnak egy hülyével, az nem lesz kevésbé hülye. Látatlanban fogsort? Mitől lenne az jó bárhová? Miért kell vajon egy normális fogsorhoz több minta?
Azt nem mondtam (és sokan mások sem), hogy a dokit nem kéne felkoncolni, de azérta Homárra írók egy jó része a saját hülyeségének történetét meséli el.

R.G.I 2013.10.28. 18:19:14

@ColT: nájsz:) szépen visszatereled a témához a beszélgetést:) figyeld meg, hogy megfognak szólni amiért kizökkented az ezidáig gondosan dédelgett trolljukat:D

AtiSnatch 2013.10.28. 18:19:40

@atörökk: az semmi, Álmos barátommal ép erről beszélgettünk nem rég :)

@Manyecska: azt is szoktam :) kisszék meg láptop vagy teló :)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.28. 18:19:41

@atörökk: Én a vizilovakkal vagyok.
Jó lenne valami riadóláncot gründolni, most is lemaradtam erről a madárról.

Manyecska 2013.10.28. 18:20:32

@ColT: van egy alvállalkozónk aki technikussal csináltatta a fogát-dokinál nem is járt-, aztán a köszörű alatt igazított rajta amit kell:P:DDD feleannyiból kijött. Minimum..de ezt senkinek nem ajánlom:PD

pusztanuncus 2013.10.28. 18:21:32

@ColT: Előleget mindenképpen kérnek, de sok helyütt előre kérik a pénzt mert a fogtechnikus csak úgy dolgozik. Azért mert valaki idős és szegény, ergo csekély a saját érdekérvényesítő képessége attól még nem kell hülyének nézni, csak azért mert ti jobb módúak vagytok és a legcsekélyebb benneteket ért sérelem esetén az Európai Bíróságig rohantok.

AtiSnatch 2013.10.28. 18:22:57

@R.G.I: tévecc, éppen eteti :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 18:24:38

@R.G.I: "kizökkented az ezidáig gondosan dédelgett trolljukat"

Ez így van. A trollnak a lételeme a zavarkeltés, kizökkentés. Na most a trollnak a halála, ha őt zökkentik ki. Ezeket még pátyolgatni, öntözgetni kell.

Atörökk 2013.10.28. 18:25:05

@R.G.I:
A taktika részét képezi, hogy megpróbáljuk összezavarni a trollot.

@agresszív kismalac:
Hogyan gründoljuk?

bigmac 2013.10.28. 18:25:11

@atörökk: " Mi több. Hovatovább be is szartam és levert a víz. Megyek is gyónni aztámmeg felkeresem az életvezetési tanácsadómat mer télleg rádöbbentem, hogy ezidáig egy sötét erdőbe vezető zsákuccába bolyongtam."
Na végre hogy kezded sejteni....Van már pelenka felnötteknek is...a részletekről kérdezd meg kezelőorvosod/gyógyszerészed....
Amikor mész feliratni magadnak a következő raklap kavingtont/xanaxot...

R.G.I 2013.10.28. 18:26:33

@AtiSnatch a Kuruc: de kizökkenti, én meg szórakozni jöttem... Műsort a pénzemért:D

Manyecska 2013.10.28. 18:28:00

@AtiSnatch a Kuruc: bele a kádba a kisszéket? Próbáltad már a szánkót?:P
.
amúgy nehéz egy eleve nyúlfogú ember fogát pótolni szólnék, soknak van bulldog-harapása gyárilag:)!

R.G.I 2013.10.28. 18:29:34

@atpijkamo: minden nap tanulok valami újat...
@atörökk: Akkor egy másik postból kéne idézni hogy valóban működjön nem?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 18:29:41

@agresszív kismalac: :)) Nekem is csak a farktolla maratt a kezemben. Nem válaszolt a kérdésemre, hogy boldog-e.

A mai trollokban már nincs anyag.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 18:29:48

@pusztanuncus: Nem vagyunk jobb módúak, én kevesebbet keresek, mint amilyen összegről szó van. Még csak intelligensebb sem vagyok, e ha valaki azt mondja, előre, látatlanban adjak valamiért egy 10 ezresnél többet, akkor kiröhögöm.

Ha amúgy sincs toppon a mami, akkor el kéne kísérni valaki fiatalabbnak.
Itt nincs mit szépíteni, a szemét doki sikeréhez kellett egy jó adag butaság is. Mert oké, hogy elsőre beszívatjam, de még kétszer? Másodikra ügyvéddel megy egy értelmes ember. Ha már nem a mami, akkor a postoló.

@Manyecska: :D

@R.G.I: Ezzel? Különben tereli a fene, ő válaszolt... :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.28. 18:31:51

@ColT: mint a mindenféle üzletekben árúlsított 1.5+ dioptriás olvasószemüvegek. Az is, milyen mán.
@pusztanuncus: neked ezért valaki fizet, igaz? Találjál már ki még dolgokat rólunk, így kollektíve. Előző kommented meg csodaszépen tanúbizonyolt árnyalási képességeidről.
Kellene tanulnod egy kis stresszlevezetést, úgy értem felnőtt emberhez méltót, különben sose jössz rá, hogy ezzel neked se lesz jobb, de még a környezetednek se, ellenbe találsz egy-egy lófejet minden reggel ébredéskor az ágyneműdön, akkor meg mileszünk a rosszak. Véletlenül se te. Ugorjál ki az erkélyen, más itt nem maradt, köszipuszi.

AtiSnatch 2013.10.28. 18:31:57

@R.G.I: dehogy, épp ellenkezőleg. fenttarcsa az érdeklődését és ezáltal nem megy el :)

@Manyecska: kád mellett, de kösz az ötletért :)

Atörökk 2013.10.28. 18:33:35

@R.G.I:
Ez jó lesz:
"Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai (eufemizmussal: „közéleti”) lapok nagy része (Népszabadság, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Heti Válasz, 168 óra, Barikád), amelyek szintén a fikciós irodalom kategóriájába esnek, és ha könyvként árulnák őket, akkor a „Mese, Fantasy, Sci-Fi” szekcióban tartanák őket a könyvesboltok. Csak a Gyűrűk ura elolvasása után az épeszű olvasó nem várja, hogy hobbitokkal fusson össze a Ferenciek terén és Frodó kérjen tőle egy szál cigit. De ha a Magyar Nemzet megírná, hogy jövőre egy titkos terv szerint az EU még a katolikus papoknak is meg akarja tiltani a gyerekszülést, azon a célközönség még komolyan be is pöccenne. Illetve a legtöbb Népszabi olvasó tényleg elhiszi, hogyha valamelyik órabérben fizetett félőlény egy újságcikkben a FIDESZ vezette Magyarországot Észak-Koreának vizionálja, akkor minden demokratának valóban max. 20 kg-os csomaggal és egynapi hideg élelemmel kell várnia a kilakoltatást. "

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 18:33:36

@pusztanuncus: Ja és a "kitlnak egy hülyével" általánosan volt értve, a Homár postolóinak megfelelő részére (akinek nem inge...)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 18:35:29

@Kellemes Zérókomponista: Azért az más, az olvasószemüveg elég univerzális.

@AtiSnatch a Kuruc: Áh sorry

Manyecska 2013.10.28. 18:36:48

@AtiSnatch a Kuruc: zsúrkocsit lehet kapni otthonra is:D....na, rendelek nyúlketrecet az állatomnak mert akkora hogy kinőtte a malacketrecet:((:D!...

Hartmy 2013.10.28. 18:38:40

Sajnálom is meg nem is. Egyrészt elég bizarul gyenge fogtechnikus, aki így el tud cseszni egy fogsort. Még olyannal nem találkoztam, akinek akár első nekifutásra is lófogakat csináltak volna. Egyébként meg abból a szempontból nem sajnálom, hogy látatlanban kifizette a teljes összeget. Ha bevisznek egy üres szobába, bekötözött szemmel, hogy ezt a házat veszem meg és most fizessem ki úgy, hogy semmi mást nem tudok róla, akkor nem fogom odaadni a pénzt.
Elég empatikus voltam? Vagy számít ez még?

R.G.I 2013.10.28. 18:39:44

@atörökk: Igen. Ha erre nem csap le habzó szájjal akkor kurvaisten, hogy semmire.

Atörökk 2013.10.28. 18:42:40

@Hartmy:
200-on belül vagyunk, még számít, de csak egy kicsit. Attól még ugyan olyan gyökér vagy, mint a többiek, csak én nem :D

@R.G.I:
Szerintem keresi a szitakötő szó jelentését a Népi mesterségek lexikonjában.

AtiSnatch 2013.10.28. 18:42:44

@R.G.I: ennyit már rég pörgött a számláló :)

@atörökk: te engemet te ne bánccsál!!!4!!öt!

pusztanuncus 2013.10.28. 18:43:04

@ColT: Értelmezd amit írtam. Kíváncsi lennék én arra a helyzetre, amikor ügyvédi kamarával felszerelkezve jelensz meg a fogorvosnál. Nem életszerű. Egyébként ha annyit sem keresel mint a protkó ára, akkor mi a francból fogsz te ügyvédet fogadni ha majd üres lesz az ínyed? Ellentmondásokkal teli az írásod, ezért nem is érted a cituációt.

R.G.I 2013.10.28. 18:44:31

@atörökk: jujj baszdki elsőre nem esett le:D
@AtiSnatch a Kuruc: mert mennyi az annyi? 100 alatt nem is érdekel:P

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 18:46:00

@pusztanuncus: A postoló nem egyedül intézte az ügyet. A férje pont tud intézkedni.
Ügyvéd : peres eljárás esetén a vesztesre rá kell verni a perköltségeket + kártérítés, amiért szopatták csomó ideig. Utólag.
De ha nem kap kártérítést, akkor is mondjuk 20 ezret bukik, nem 160-at... Nem mindegy.

(Fogadtam már ügyvédet olyan eljáráshoz, amit én kezdeményeztem, mert egy rendőrségi büntivel nem értettem egyet- ott én fizettem az eljárási díjat, de ha én nyerek, a másik fél csengetett volna.)

R.G.I 2013.10.28. 18:47:52

@atörökk: na erről beszéltem látod? Már nincs empatikusbüdösbunkókapaszájbólkilógás. Lenyugodott:) deérzem hogy valami van a tarsolyában. Valami ütős amit még nem lőtt el

AtiSnatch 2013.10.28. 18:49:38

@atörökk: má mind1, most nézem, hogy törökk vagy! barna a bőröd? :D

@R.G.I: szász fölött bőven! mostanában majdnem hétvégi szint :)

pusztanuncus 2013.10.28. 18:50:20

@ColT: Hát persze, természetesen utólag kell fizetni az ügyvédet. Na ja! Mondd, hol élnek még ilyen önzetlen, szerzetesi fogadalmat tett ügyvédek? Én csak olyanokkal találkoztam akik előre kérték a pénzt a per kimenetelétől függetlenül. Sajnos nem életszerű amit írsz. Ti javarészt tapasztalatok nélkül a vak világba írogattok a hülyeségekről is nagy meggyőződéssel. Bocs de téged nem akartalak megsérteni, te tűnsz a legnormálisabbnak, na persze az élet dolgait illetően még van mit tanulnod....

Atörökk 2013.10.28. 18:51:09

@R.G.I:
Úgy érzed, még várat magára egy kollektív orbitális fejmosás? Azt is el tudom képzelni, kifogyott a jelzőkből (valljuk be, 2-300 szóból álló szókinccsel nehéz mondjuk Mikszáth-i magasságokban szárnyalni), és most új terminológiákat böngész.

pusztanuncus 2013.10.28. 18:53:00

Na mennem kell de visszajövök... addig is törökk ápolgasd lenolajjal a kapanyelet, nehogy felsértse a szálka a szájpadlásodat......

Atörökk 2013.10.28. 18:55:26

No kérem, kaptunk pár perc pihenőt. Gyors pisikaki, hétre mindenki itt legyen, mert jön vissza a nemtuggyukszitakötő-e :D

R.G.I 2013.10.28. 18:56:50

@atörökk: Juhúj de nagyvonalú vagy azzal a 2-300 szóval. És reménykedek benne, hogy az elkövetkezendő 3 órás munkában való leledzésem alatt még legalább 1x beindul a fospermet amit kituszkolt magán eddig is.

AtiSnatch 2013.10.28. 18:56:55

@atörökk: a kádban a pisi még csak csak, de a kaki azé elég meredek :)

Hartmy 2013.10.28. 19:02:17

@pusztanuncus: Nagyanyámtól utólag kérték a pénzt a fogtechnikusnál, ahogy anyámtól, nagyapámtól és dédnagyanyámtól is régen. Az ügyvédünk mindig utólag kéri a pénzt, még mikor nagyobb munkát adunk neki, akkor is (évente többször). A kőművesek akik nálunk dolgoznak most, ők is mindig utólag kérték a pénzt, illetve egy elvégzett munka szakasz után az adott munkaszakasz munkadíját, de amikor a garázst építettük, akkor az épület elkészülte után kérték az egészet egyben. Egyszer kértünk fel egy könyvelőt, ő is csak a munka elvégzése után kért pénzt. Nem mesevilág ez, csak normális munkaerőt kell találni. Volt, aki kért előleget. Például az ügyvéd mikor olyannal bíztuk meg, aminek azért volt anyagköltsége is, de sosem kellett cakumpakli mindent kifizetni. Ha bérmunkát csinálok én sem kapom meg előre a pénzt, csak mikor elvégeztem a munkát, aminek persze meg van az a veszélye, hogy szépen mosolyogva közli, hogy bocs most nincs pénzem, de sosem gombolhatok le előre 160 rugót még el nem végzett munkáért.

@atörökk: Mea culpa :D

AtiSnatch 2013.10.28. 19:05:51

@Hartmy: há jóhogy, mer látják,hogy hkzsgy vagy :D

Atörökk 2013.10.28. 19:06:20

@AtiSnatch a Kuruc:
Szedd ki a rácsot a kádkifolyóból, máris asse lesz gond :D

Hartmy 2013.10.28. 19:07:01

@atörökk: Theodor Seuss Geisel - Zöld tojások és sonka :D Egy egész könyv 50 szó felhasználásával. Még van esély.

AtiSnatch 2013.10.28. 19:11:05

@atörökk: ááá azé inkább visszatartom :D két asztalnál poker(45perc múlva szünet) meg homár de maj csak kibírom valahogy :)

Anomalocaris (törölt) 2013.10.28. 19:13:17

@helianthus:

----------------------------------------

Megnyitom a fejeztet ismét. Olyan volt ez, mint a puffadós gumiizé, amivel el lehet dugaszolni a megkezdett sörösüveget.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 19:21:13

@pusztanuncus: Ó persze, köszönöm, akkor biztos hülyeséget beszélek. Az az ügyvéd úgy esett, hogy alattam lakott, besétáltam hozzá, hogy vállalja-e, és vállalta. Utólagos fizetéssel.

Nézd, idősebb korára az embernek van pár ügyvédes ügye, amiből akár ismerhet is ügyvédet, így megoldható az utólag fizetés.
Másrészt lehetnek akár tartalékai (valamiből a protkót is fizette).

Másrészt. Ez az egész ügy kb. egy fizetési meghagyás + esetleg 1 tárgyalás. Ez nagyjából 20 ezer Ft, egy átlagos ügyvéddel. Ha tudja bizonyítani, hogy párszor be kellett mennie, és még mindig nem jó a fog, akkor sima ügy.
Nem melesleg lehet, hogy a fogorvos már az ügyvéd által megírt levélre is beijed, és fizet.

Anomalocaris (törölt) 2013.10.28. 19:29:46

@AtiSnatch a Kuruc: és igen, maha Jack London is megjelenik majd a történetben.

AtiSnatch 2013.10.28. 19:34:29

@Nattramn: ne bassz, itt a kádban? a felettébb érdekes lesz :)

CID 2013.10.28. 19:38:00

Basszátok meg, hogy ti milyen tájékozottak vagytok progkó ügyben:)

Hartmy 2013.10.28. 19:43:56

@CID: A sok üdítő ital teszi...

@AtiSnatch a Kuruc: Már nem azért, de 45 perc póker a kádban? Mi az isten vagy te? Jah... homár... oké mindent értek :D

AtiSnatch 2013.10.28. 19:45:26

@Hartmy: 45? hülye vagy? legalább 6től itt ülök :D még 10 perc :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.10.28. 19:48:54

hé!! Ti egyre rosszabbak lesztek!

amúgy meg mi újság? Mért kell ezt a szegény öregnénit zrikálnotok? Tényleg idiótaság. Átvágták, pénzt csaltak ki tőle, szar melóért. Nem értem, miért oltogatjátok. Biztos nektek is van anyátok és nagyanyátok, sőt ti is lesztek öregek. Vagy nem.

AtiSnatch 2013.10.28. 19:49:48

@batgirl: héé. nem a mammerral van a probléma :)

Atörökk 2013.10.28. 19:50:08

@AtiSnatch a Kuruc:
6 óta??? Ennyire megkoszosodtál napközbe? :D

AtiSnatch 2013.10.28. 19:50:53

@atörökk: ez már egy hetes rajtam :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 19:56:14

@Manyecska: na, hát lemarattam mégis. kapa nem volt, de szívlapátbul betároztam! meg vacsorát is kellett adnom az ivadékoknak, de mán alszanak :D

Atörökk 2013.10.28. 19:58:13

@AtiSnatch a Kuruc:
Akkor mán kár lepuculni :D

@zsiráfffff:
Faszülten várjuk a fejleményeket :D

pusztanuncus 2013.10.28. 20:03:02

@ColT: 1.) Nem mindenki alatt lakik ügyvéd. 2.) Attól, hogy ismer(het) talán ügyvédet a koránál fogva az még korántsem jelenti azt, hogy óccsón megússza. A két körülmény között gyakorlatilag semmiféle összefüggés nincs. 3.) Fizetési meghagyást a bíróság bocsájtja ki nem az ügyvéd. Az ügyvéd először meghallgat (óradíj) azután ügyet tanulmányoz (óradíj) azután írásban felszólítja a fogorvost (óradíj) azután pedig keresetlevelet állít össze (óradíj) azután pedig tárgyalásokra jár (óradíj). Milyen 20 ezer Ft? Óránként igen annyi körülbelül a jogi képviselet díja. Mellesleg az , hogy a fog esztétikailag nem felel meg a néninek azt nehéz és hosszú idő (még szakértőt is igényel) bizonyítani a bíróság előtt. Annak a költsége egy másik protkó ára és közel sem biztos, hogy a fogorvosnak nem jobb az ügyvédje. Pervesztesként pedig minimum 3 protkó árába kerülne a néninek az ügyvédhez való kirándulás. Ezek nem ilyen eccerú dolgok. Nem értetek hozzá csak lehurrogtok mindenkit, hogy milyen hülye mert bezzeg ti! Na ja! Mielőtt pálcát törtök a néni és családja feje fölött tájékozódjatok is.

AtiSnatch 2013.10.28. 20:04:26

@atörökk: kijutottam! :D jé meg van a púlcsim! :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 20:08:05

@atörökk: úgy érted, hogy most mi fizessünk egy kurvát ennek a tanyasipinának feszülcséglevezetési célzatossággal bele a közepibe??? egy huszast rászánok!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 20:08:16

@pusztanuncus: Persze, nyilván én hülye vagyok, te meg nem, mer' te meg aztán értesz hozzá, és te tudsz mindent. Arcod befér még a kommentdobozba?
Megoldást tudsz javasolni, vagy csak hisztizni, hogy itt mindenki bunkó? Mert azzal már nem sokra mennek, hogy csúnyacsúnya doktornéni, az nem fogja visszaadni a lóvét ám. Lehet sírni, meg cselekedni.

Bármi lehet, persze. De ha tudja, hogy nincs lehetősége, akkor nem megy csak úgy oda 160 ezerrel. Odafigyel. Visz magával valakit. Ha megromlott az egészségi állapota, akkor pláne nem egyedül megyx. Érted? Gondolkodás luxus?

Lehet siránkozni, meg lehet ilyen esetben erélyesen fellépni, és ez nem életkorfüggő. Főleg, hogy van csládjuk is.

De azért megtanulhatnál olvasni :
"Mellesleg az , hogy a fog esztétikailag nem felel meg a néninek azt nehéz és hosszú idő (még szakértőt is igényel) bizonyítani a bíróság előtt. "
Nem csak esztétikailag nem felelt meg.

" A nejem a fogtól nem tudott nyelni és éjszaka is állandóan folyt a nyála. Anélkül, hogy egy éjszakát is eltöltött volna fogprotézissel, ki kellett venni."
Ez nem csak esztétikai szempont, ez használhatatlan.

Hartmy 2013.10.28. 20:09:24

@AtiSnatch a Kuruc: Gyakrabban kellene fürdeni és akkor nem kellene néha órákat ott töltened :D

@batgirl: Leszünk öregek, de látatlanba nem fizetünk akkor sem.

@zsiráfffff: Jó ám, ha csak a nyele megvan :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 20:10:51

@zsiráfffff: Miből gondolod, hogy leszbi?

@pusztanuncus: Hogy értsd : idejössz hiztizni, hogy itt mindenki megmondóember, közben te vagy a legnagyobb. Tudod, a szálka, meg a gerenda.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 20:12:53

@ColT: akkor hímringyót, felőlem választhat is, csak legyen már egyszer rendesen megrakva teccés szerint!

pusztanuncus 2013.10.28. 20:13:36

@ColT: Drága! Ezt bizonyítani kell. A bíróság nem úgy működik mint Arany Jani bátyád fülemiléjében a bíró! Ráadásul az egy dolog, hogy igazad van, azt tudnod kell hitelt érdemlően bizonyítanod is! Komolyan mondom nem tudom hol éltek. Illetve tudom, ti vagytok azok akik állandóan a rendőrség ügyfélszolgálatán panaszkodtok illetve azok akik leterhelik a bíróságok ügyfélszolgálatát mert a szomszéd hangosan hallgatja a Ziksz faktort. A néni már elég idős ahhoz, hogy tudja a dolgok nem mindig feketék vagy fehérek.

Atörökk 2013.10.28. 20:13:56

@zsiráfffff:
Fizetek én neki fiút is, ha attól jobb lesz, ezen ne mújjék :D

@pusztanuncus:
Fizetési meghagyást már évek óta közjegyző állít ki, de el ne mondd senkinek.

Manyecska 2013.10.28. 20:16:21

@zsiráfffff: de yó neked ezek itt még mozognak vagy mi:XDXD

pusztanuncus 2013.10.28. 20:17:09

@ColT: azért jöttem mert a tirpákság - általatok - már cunamiként hömpölygött. Nem tudok elmenni az értelmetlen taplóság és az igazságtalanság mellett csak úgy szótlanul....

Manyecska 2013.10.28. 20:17:33

@AtiSnatch a Kuruc: fújjj most mesztelen kommentelsz? Állat!!:XD

Atörökk 2013.10.28. 20:19:06

@pusztanuncus: Minő szerencse, hogy elméd a bölcsesség és az igazság fényességeses fáklyájaként lobog eme balzsamos késő őszi estén.

pusztanuncus 2013.10.28. 20:20:52

@atörökk: drágaszágom újabban már az is, de úgy általában bírósági nemperes eljárás. Súgnak neked otthon az írástudók?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 20:21:16

@pusztanuncus: egy hős vagy! megcsókolhatom a lábad??

@Manyecska: le kell őket lőni időbe, mer az életbe nem aludnának amúgy!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 20:22:22

@Nattramn: te ebbe ne szójjál bele drága, te eszt nem tudhatod! :D

pusztanuncus 2013.10.28. 20:23:24

@atörökk: neked szerencse, nekem inkább balsors. Ennyi birka között félek, hogy nekem is gyapjam nyő.....

Hartmy 2013.10.28. 20:23:33

@atörökk: Óh be romantikus, csak a fáklya mellett tökig ér a gaz :D

@pusztanuncus: Ühüm, aham, oké. Akkor most állj elő, hogy a postoló által felvázolt esetben mi a teendő. Milyen módszerrel kaphatja vissza a 160 ezer forintot. Mit tennél te a helyében?

Atörökk 2013.10.28. 20:24:02

@pusztanuncus:
Nem MÁR AZ IS, hanem csak az. Te annyira okos vagy, ilyen apróságokat igazán illene tudnod, mer így teljesen lerombolod azt a képet, amit igazából fel se építettél magadról. Amit meg felépítettél, azt nem rombolod le, ne aggódj. Már ha érted, de úgyse érted.

@Nattramn:
Egyéb ötlet?

Atörökk 2013.10.28. 20:25:57

@pusztanuncus:
Mi fáj, gyere, bégesd el.

@Hartmy:
Ki disznók elé adjonisten, kard által vész!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:26:48

@batgirl: "Ti egyre rosszabbak lesztek!"

Köszönjük! Igyekszünk.

R.G.I 2013.10.28. 20:28:30

@pusztanuncus: az volt igazságtalanság szerinted, hogy szegény mammer helyzetét kiröhögték az első pár kommentben? Te a fail compilation videókat úgy nézed hogy minden egyes bénázásnál vagy vicces jelenetnél összeszorul a gyomrod, mert jaj szegényke mennyire szenvedhet???? Igenis vicces volt, mert legszebb öröm a káröröm egy bizonyos határig, és ez bőven benne van. Nem szép dolog de attól még kurvára vicces. És ha más kárán egy kicsit se tudsz nevetni akkor egy besavanyodott faszkalap vagy már bocs.

Hartmy 2013.10.28. 20:29:17

@atörökk: Mert kinek néma gyereke szelet vet, azt nem látja a sánta anyja a viharban!

CID 2013.10.28. 20:29:20

@pusztanuncus: ez neked normális, pláne legnormálisabb?Maaargit...

pusztanuncus 2013.10.28. 20:29:22

@Hartmy: Semmiképp sem csinálnék viccet a problémájából és nem hülyézném le még disztingváltan sem.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 20:30:15

@Nattramn: nemtán előreléptél a testi szerelem verejtékkel kövezett útjain??

Atörökk 2013.10.28. 20:30:34

@Hartmy:
Ismétel a korsó a kúton, amíg utol nem érik a közös ló hátán a sánta kutyát!

AtiSnatch 2013.10.28. 20:30:35

trollokat fogok szerződtetni, feldobják a blogot :)

szimpla hülyék jelentkezését várom! jól fizető állás,jó társaság, kötetlen munkaidő! Jelige: "KELL ENNÉL TÖBB?"

pusztanuncus 2013.10.28. 20:32:15

@atörökk: ahogy fáradsz úgy jön elő a valódi lényed: a disznózsírban tapicskoló, szőrmekucsmás sutyerák képe sejlik fel előttem. Inkább füröggyé le mint itt okoskodsz.

pusztanuncus 2013.10.28. 20:33:19

@AtiSnatch a Kuruc: a feltételeknek mindenben megfelelsz.

AtiSnatch 2013.10.28. 20:33:28

@atörökk: @Hartmy: Béna gyereknek anyja veri a kaszát!

Atörökk 2013.10.28. 20:33:51

@Nattramn:
Kár belé.

@pusztanuncus:
Két hete kaptam egy csíkos pizsamát, azóta úrnak érzem magam, csak libazsírban tapicskolok. Következő probléma/meglátás/óhaj/sóhaj/észrevétel?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:34:31

@pusztanuncus: "@ColT: Drága! Ezt bizonyítani kell."

Szerintem ha beteszi a protkót és rámosolyog a bíróra, nyert ügye van. Ha a bíró túléli a sokkot.

AtiSnatch 2013.10.28. 20:34:35

@pusztanuncus:gratulálunk, tied az állás :)

Manyecska 2013.10.28. 20:35:00

@zsiráfffff: hogy ez eddig mért nem jutott eszembe??XDXD@AtiSnatch a Kuruc: és azzal az ujjal gépelsz amivel fogdostad magad?:P hová kerültem..:D

R.G.I 2013.10.28. 20:35:16

@atörökk: csak hogy másik blogról idézzek: jóój pofók kis kezeivel hogy tapicskol a libazsírban:D

Hartmy 2013.10.28. 20:36:15

@atörökk: Most inkább azt mondom, hogy nyertél :D

@AtiSnatch a Kuruc: Beszéljünk a matekról... mennyi az annyi? :D

Atörökk 2013.10.28. 20:36:27

@R.G.I:
Még nem pufók, a többi stimmel :D :D :D

Anomalocaris (törölt) 2013.10.28. 20:36:34

@zsiráfffff: Tudom hogy mit műveltek olyankor! Ezt nem gondoltad volna.

pusztanuncus 2013.10.28. 20:36:46

@R.G.I: Na veled aztán sokat nem fogok beszélgetni, te az itteni átlag alatti szinten működsz és erre még büszke is vagy. Amúgy meg szívesen röhögnék a kedves anyukádon mikor keményen átcseszik és sír. Akkor érezném magam a legjobban.Jó buli lenne.

Manyecska 2013.10.28. 20:37:05

@atpijkamo: batgirl a védelmem alatt áll!! Azért Csöcsmen hozzászólása nálam is kiverte a biztit ami nem semmi:P

R.G.I 2013.10.28. 20:37:15

@atörökk: ha sokáig tapicskolsz az lesz:D

Atörökk 2013.10.28. 20:38:04

@R.G.I:
Igaz!
Majd teszek nájlont a klavira, hogy ne csurogjon bele a gépbe :D

Anomalocaris (törölt) 2013.10.28. 20:38:33

Mindjárt 20:45, ez is remekül leépíti a feszültséget. Vannak lehetőségek bőven.

pusztanuncus 2013.10.28. 20:39:10

@atörökk: Nem a pizsama teszi. Ha az tenné akkor rád egy konténernyit kellene feladni.

Atörökk 2013.10.28. 20:40:52

@pusztanuncus:
Megpróbálom. Rengeteg pizsamám van.

AtiSnatch 2013.10.28. 20:41:01

@Manyecska: miért te melyikkel? :D

@Hartmy: te nem vagy szimpla hülye! te hkzsgy vagy :D

@pusztanuncus: na mi van , kurucokkal is tárgyalsz már? :)

Hartmy 2013.10.28. 20:41:20

@Manyecska: Mert melyikkel kellene? :D

@atpijkamo: :))

R.G.I 2013.10.28. 20:42:32

@pusztanuncus: neked nem kell velem beszélgetned, csak próbáltam leereszkedni ama mélységbe ahol jelenleg kapálódzol, hogy megértsem mi a faszt is kívánsz kihozni reménytelen megalázott helyzetedből, de riposztod rámutatott, hogy kár fáradnom....a megnem értett zseni(troll) jól műveled. Valami értékelhetőt plíz mert ez eddíg csak a kommentelők félét ingerli.

pusztanuncus 2013.10.28. 20:42:38

@atörökk: a munkásoverallt is a pizsire veszed fel?

helianthus 2013.10.28. 20:43:32

Tudtommal a fizetési meghagyásból akkor lesz per, ha ellentmondanak neki.
De az maga nem peres eljárás.
Ha kifizetik, volt nincs.
De nem vagyok jogász és nem is értek hozzá.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.28. 20:43:32

Azon gondolkodom, hogy ez a pufffancs-pusszan ez @igi bedrogozva.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:43:55

@Manyecska: "Csöcsmen hozzászólása nálam is kiverte a biztit"

Mér, van amelyik nem verte ki? azt kérjük majd javítani.

Cicmen nem teljesen önnmaga, ilyen ideges kispapaszaurusz állapotban leledzik. Majd ha a gyerek jár... tinédzs... férjhezadják, akkor majd megnyugszik.

R.G.I 2013.10.28. 20:43:55

Kimaradnak betük...

pusztanuncus 2013.10.28. 20:44:34

@helianthus: na még egy okos zugjogász.

England win The Ashes! 2013.10.28. 20:44:35

@Nattramn: Csak nehogy romlott legyen, mert akkor nem marad más, mint az "orbibálás". homar.blog.hu/2013/10/28/a_legszakadtabb_cba_az_v_keruletben

Hartmy 2013.10.28. 20:45:18

@atpijkamo: "Mér, van amelyik nem verte ki?"

Manyecskának? :O

Atörökk 2013.10.28. 20:45:20

@helianthus:
Nem csak a te tudtoddal ;)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:46:09

Cuncimókus a védelmem alatt áll, értem? Nem mintha nagyon ütnétek, csak a miheztartás végett.

Neela _ t 2013.10.28. 20:46:11

Már csak egy buszútnyi választ el az igazságtól :3
3.33tól...

pusztanuncus 2013.10.28. 20:46:28

@R.G.I: Éppen te vagy az akit semmiképpen sem szeretnék szórakoztatni. A te nívód a zsinagóga előtt való karlendítés.....

R.G.I 2013.10.28. 20:47:16

@atörökk: de amúgy baszdmeg(már bocs) így legyen kurvára ötösöm a lottón:D na mitmondtam hogy képtelen kiszakadni a szerepből:D és még csak 20:47

Atörökk 2013.10.28. 20:47:30

@R.G.I:
Najóvan, alakul ez szépen :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:47:32

@Hartmy: Kérlek, viselkeggy! És ne offolj, mer kitiltalak.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:48:46

@pusztanuncus: "@R.G.I: Éppen te vagy az akit semmiképpen sem szeretnék szórakoztatni."

:)) Szerintem ezt már elrontottad.

R.G.I 2013.10.28. 20:49:04

@pusztanuncus: na ne bassz :O ebből hogy jöttél rá üregizsidó?

Atörökk 2013.10.28. 20:49:22

@R.G.I:
Nem volt ez akkora matek :D

@atpijkamo:
Teljesen rendesen viselkedik. Elégggé offol, elég hülye, na jó, pár apróságban még rá kéne erősíteni :D

pusztanuncus 2013.10.28. 20:49:32

@atörökk: mid van még ami csíkos? Az alsógatyeszod közepén kívül.....?

helianthus 2013.10.28. 20:49:51

@pusztanuncus: Végre, végre, végre!!! Játsszunk!!!
De ennél egy kicsit több kell, ez azért hozzám kevés lesz.
Na?
Valami extrát plíz!!!

Manyecska 2013.10.28. 20:50:21

@atpijkamo: lehet /sz/opati volt a jele az oviban?:D@Hartmy: hülye hkzsgy!:P

pusztanuncus 2013.10.28. 20:51:01

@atpijkamo: Arra nem is gondolsz, hogy ÉN milyen jól szórakozom rajtatok, ostobákon?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:51:46

@R.G.I: "riposztod"

Milye van nekije? Szerintem meg elég ványadt. Bár kivillan néha a foga fehérje, nem teljesen reménytelen eset, mint a Nempista.

R.G.I 2013.10.28. 20:52:41

@atpijkamo: reggeltől estig melóban vagyok és csak késő délután veszem észre a posztot ahol trollkodik valaki. Btw ez most olyan mint a karácsony:D Ez az internettől az ajándékom:P

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:52:53

@pusztanuncus: :)) Szerintem megérdemled, megdolgozol érte.

AtiSnatch 2013.10.28. 20:53:55

@pusztanuncus: te ahhoz egyszerű vagy, mint heli ékje :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:54:00

@R.G.I: "olyan mint a karácsony"

:)) Mindenképpen pirosbetűs ünnep a mai.

helianthus 2013.10.28. 20:54:50

:( mi a baj velem? Engem miért nem szeretnek a trollok? :O

pusztanuncus 2013.10.28. 20:55:39

@R.G.I: Akkor biztosan kaptál már olyan ajándékot aminek később qrvára nem örültél.

Manyecska 2013.10.28. 20:56:22

@Kellemes Zérókomponista: DDDDDDD@atpijkamo: ha ez én vagyok jelzem: micimaci:P vagyok:P

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:57:23

@Kellemes Zérókomponista: "pufffancs-pusszan ez @igi bedrogozva."

Sajnállak. Amit ezér kapsz, ha megjön...

Manyecska 2013.10.28. 20:57:36

@helianthus: "doktor úr engem mindenki semmibe vesz!!! Igen??..Kérem a következőt!..":D

Hartmy 2013.10.28. 20:57:43

@atpijkamo: Hagy ne már. Kivételesen nem vagyok hulla fáradt, néha nekem is jár a szórakozás, ráadásul olyan jó a hangulat most itt...

R.G.I 2013.10.28. 20:57:46

@atpijkamo: őő a riposzt kifejezéssel próbáltam emelni a fényét annak a szarnak amit válaszként adott. Nem sikerült?:(

helianthus 2013.10.28. 20:58:10

@AtiSnatch a Kuruc: nana! az ékemet a szádra ne vedd! :)

pusztanuncus 2013.10.28. 20:58:14

@atörökk: A zebráid? A háromnapos alsógatyád IFa-féknyomait zebrának nevezed? Többet kellene Natgeo-t nézned....

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 20:58:54

@helianthus: Ne haragud, de te túl normális vagy. Nincs rajtad fogás. Jobban kellene ihuekezned.

R.G.I 2013.10.28. 20:59:59

@pusztanuncus: na mondj egy példát baszod.

Atörökk 2013.10.28. 21:00:47

@R.G.I:
Nem :D

@pusztanuncus:
Tucc te ennél jobbat, gyerünk. Kurucozni, nácizni, nyilasozni nem kell, azon már túl vagyunk.

helianthus 2013.10.28. 21:00:49

@Manyecska: de tényleg! Mi a baj velem? Mondjátok meg őszintén! Olyan ritkán van kedvem szájkaratézni, de most lenne!!!

Hartmy 2013.10.28. 21:01:24

@Manyecska: Nah :D

@pusztanuncus: Azért azt meg kell hagyni, hogy érdemlegeset még te sem villantottál :D

Manyecska 2013.10.28. 21:01:24

@atpijkamo: áá,neked meg uhu lehetett a yeled az oviban:):D....

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 21:01:35

@pusztanuncus: mellé még bekapcsolsz egy kis buzipornót és voila', meg is lehet életed első orgazmusa!

Atörökk 2013.10.28. 21:01:46

@zsiráfffff:
Próbáljuk itten elrontani, de hát nem eccerű :D

pusztanuncus 2013.10.28. 21:02:10

@helianthus: Annyira vagy izgalmas mint adag kánisz merga az aszfalt közepén 40 fokban. Sajnálom.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 21:02:53

@Manyecska: Nyugi, nem kvalifikálsz, de azér te is a védelmem alatt állsz.

A pusszancimókus nem tevagy. Szeretnéd, ha Micimacinak hívnálak? Az olyan elcsépelt.

Hartmy 2013.10.28. 21:03:31

@Manyecska: Őt egy kicsit úgy képzelem le, mint régen a micimackóból a bagoly. :D

@helianthus: Ragadozó trollnak ne kockacukrot adj. Mondd azt, hogy a postoló megérdemli és akkor le fog csapni :D

Atörökk 2013.10.28. 21:03:41

@atpijkamo:
Pszt!
A másik posztban magyarázza, hogyan kell a friss húst tárolni és megsütni, egyemmegakisszívit nekije :D

Manyecska 2013.10.28. 21:03:56

@helianthus: nemtom, télen egy napraforgó??! ember!!! :P

helianthus 2013.10.28. 21:04:10

@pusztanuncus: no hát a "na még egy okos zugjogász. " komment is csak egy ásításra volt jó nálam. Sajnálom.

pusztanuncus 2013.10.28. 21:04:26

@atörökk: kuruc, náci , nyilas ez mind te vagy? Háááát ha a fürdéssel legalább annyi időt töltenél mint amennyit a net előtt töketlenkedsz, nem kellene zebrákat számolgatnod a klottgatya közepén.......

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 21:04:45

@Manyecska: "az oviban"

Aki ilyen öreg, mint én, az sose volt gyerek. Én már felnőttnek születtem.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 21:04:54

@helianthus: akkora szíved van drágám mint ide hadháza. ami nem lenne baj, sőtmitöbb ponnazér szeretünk, csak nem titkolod eléggé :D

helianthus 2013.10.28. 21:05:29

@Hartmy: de hát azzal kezdtem, hogy bevallottam, hogy sírva röhögtem a poszt egy részén! Bár elnézést is kértem érte. Mit tegyek még?

R.G.I 2013.10.28. 21:05:56

@atörökk: Már megbocsáss hogy a felsorolásodba némi ellenérzést implementáljak, én szeretném ha nácizna. Jó látni valakitől. Náci...ci..ci...ci

Manyecska 2013.10.28. 21:05:59

@AtiSnatch a Kuruc: :@Hartmy: :D ennek hogy fog örülni:))@atpijkamo: köszi, ne most:P

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.28. 21:06:15

Most akkor milyen nemű új vendégünk? (Egész jól bírja, errefele lassan lámpaoltás már. Szerintem hajnalig van benne kedv és kraft. Valami nagy kín lehet. Vajon, ha bekerülne az Aktívba sirna vagy örülne?)
@atpijkamo: :D Ugyan, velem mindig szolíd. Mi még ellenfeleknek se vagyunk jók.:)

Atörökk 2013.10.28. 21:06:37

@pusztanuncus:
Már elmondtam, mi vagyok. Legközelebb figyelj jobban.

pusztanuncus 2013.10.28. 21:06:54

@zsiráfffff: a melegpornó. a hozzád hasonló lények a melegfelvonuláson dobálják a tojást miközben a kamionon lévő fiúk fütyijéről álmodoznak.....szánalom a köbön. Az ilyenek kényszerülnek aztán a szomszéd Mariska néni tyúkjaira.....

Atörökk 2013.10.28. 21:08:08

@R.G.I:
Most zsidózzam le én is? :D

Hartmy 2013.10.28. 21:09:16

@Manyecska: A troll vagy atpi? :D

@helianthus: Ne kérj elnézést... :))

Szólni kellene jackyllnek, hogy ne rakjon már ki új postot holnap, mert ez itt fenomenális... remélem puncsi vagy ki követ minket az új postokba is.

R.G.I 2013.10.28. 21:10:34

@atörökk: Ne már megtettem. Immunis. De a nácikártya még ma előkerül. Csak várjuk ki. Én már tűkön ülök

Manyecska 2013.10.28. 21:10:47

@Hartmy: fújj már ennyi perverz állatot itt:D!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 21:11:03

@pusztanuncus: dejóhogy szólsz, be is rakom a tyúkot a mikróba mer ha hideg akkor mégse dugom bele a pöcsöm. tudod, olyankor összemegy egész picikére aztán rosszul mutat majd a hómvidejón!

Hartmy 2013.10.28. 21:11:17

@pusztanuncus: :DDD Ezen most azért kicsit szakadok :DDD

pusztanuncus 2013.10.28. 21:11:48

@atörökk: A féknyomos klottgatyás....most már tudom ki vagy.

R.G.I 2013.10.28. 21:12:30

@zsiráfffff: a faszt jól fog az, hidd el:)

AtiSnatch 2013.10.28. 21:12:59

@zsiráfffff: te figyu! nagyon picire összemegy? :D

Atörökk 2013.10.28. 21:13:04

@Hartmy:
Tenyerünkön horgyuk, egy szava nem lehet :D

@R.G.I:
Még nem volt? Nocsak :D

@zsiráfffff:
:DDD

Manyecska 2013.10.28. 21:13:18

@Hartmy: szégyellhetitek magatok perverz állatok!!!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 21:13:43

@pusztanuncus: @zsiráfffff: lány. De azért leleszbizheted, bisztos örülne neki.

Hartmy 2013.10.28. 21:13:55

@R.G.I: Téged már lenácizott...

pusztanuncus 2013.10.28. 21:13:59

@zsiráfffff: ráadásul nekrofil is az álatttya. A grillcsirkét abuzálja.....

Manyecska 2013.10.28. 21:14:32

@Hartmy: azér ilyen mert a fülembe kapaszkodik mindig a sok ganyé kakas!:XDXD

R.G.I 2013.10.28. 21:14:43

@atörökk: Mármint a legutóbbi óta? Azóta nem tolta még el. Nade majd...nade majd

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 21:15:48

@pusztanuncus: Zsiráff, Manyecska és Helianthus lányok, a többi fiú. Meg ha megjön Igi, ő is lány. De ha nem jön, akkor is.

Hartmy 2013.10.28. 21:15:49

@atörökk: @R.G.I:
pusztanuncus 2013.10.28. 20:46:28
@R.G.I: Éppen te vagy az akit semmiképpen sem szeretnék szórakoztatni. A te nívód a zsinagóga előtt való karlendítés.....

@Mariska néni tyúkja: Miről beszélsz tyúkanyó? :D

R.G.I 2013.10.28. 21:15:54

@Hartmy: Tudóm na. De azóta volt még egy, és most a kövit várom.

2013.10.28. 21:16:02

@Manyecska: Azért Csöcsmen hozzászólása nálam is kiverte a biztit ami nem semmi:P

Figyelj bébi! Én neked azért nem vagyok csöcsmen, valamint ha kérhetem ne szólíts baknyúlnak sem, mert egyrészt nem ittad meg a lábvizemet, meg annyi gyerekem sincs, amennyi neked lehetne ha nem nyelnéd le a cuccot!

pusztanuncus 2013.10.28. 21:16:38

@atörökk: ne vedd annyira a lelkedre a klottgatyát. Tudjuk, hogy női alsót viselsz.....

Atörökk 2013.10.28. 21:17:24

@R.G.I:
Émmost éppen fosos vagyok, de ez szerintem perceken belül változni fog.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 21:18:24

@R.G.I: @AtiSnatch a Kuruc:

csittmán, nemkönnyű ám most nekem, még sose voltam férfi! :D :D

Manyecska 2013.10.28. 21:18:42

@atörökk: tojok én rátok:D @Cicmen: na, megjött a tahó is, isten hozott:DD! Büfi megvót??

pusztanuncus 2013.10.28. 21:19:01

@R.G.I: Te vagy a legidétlenebb, sajnos és ez független attól, hogy kuruc náci vagy....ez utóbbi körülmény csak a lapulevél a szarkupac tetején.....

Atörökk 2013.10.28. 21:19:02

@pusztanuncus:
Azt is, mikor hogy.

@R.G.I:
Lottóötösöm jönne így. Mámeg buzi vagyok :D

R.G.I 2013.10.28. 21:19:21

@atörökk: ha nő, akkor lassan hímsoviniszta puncivadász leszel.

Hartmy 2013.10.28. 21:20:19

@R.G.I: De telhetetlen vagy :D Hagyj nekünk is nácizást :D

@Mariska néni tyúkja: :D Meg a szomszéd melegnácizsidó srác :D Tudom :D

@atörökk: Ez neki most olyan, mint disznóval birkózni a sárban... egy idő után azért rájössz, hogy a disznó élvezi :D

R.G.I 2013.10.28. 21:20:40

@atörökk: hát ez high-five baszkikám:D

pusztanuncus 2013.10.28. 21:21:27

@atpijkamo: Köszönöm a tájékoztatást. Tényleg.

Manyecska 2013.10.28. 21:21:57

@Cicmen: ne szólíts baknyúlnak sem, mert egyrészt nem ittad meg a lábvizemet, meg annyi gyerekem sincs, amennyi neked lehetne ha nem nyelnéd le a cuccot!
Ez olyan szép mondat! Rányomatom a pólómra :DDD

Atörökk 2013.10.28. 21:22:09

@Hartmy:
A disznó IS! :D

@R.G.I:
Jahh, ennyi :D :D :D

R.G.I 2013.10.28. 21:22:18

@Hartmy: lesz még hidd el.

Mostmár teljes nyugalommal bandukolok haza^^

Hartmy 2013.10.28. 21:22:32

@zsiráfffff: Megmutassuk hogy kell? :DDD Azért a célzott vizelést próbáld ki, csak a lábadra vigyázz :D

pusztanuncus 2013.10.28. 21:22:46

@Hartmy: A macska is eljátszik az egérrel ha olyan kedve van.....

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 21:23:08

Na, kicsit leült a hangulat, úgy látom, kifáradtatok. Szünetet hirdetek, mindenki mennyen el pisilni, kóláér...

Atörökk 2013.10.28. 21:23:17

@Hartmy:
A disznó IS! :D

@R.G.I:
Jahh, ennyi :D :D :D

pusztanuncus 2013.10.28. 21:23:49

@törökk: csak nem szorít az asszony bugyija?

R.G.I 2013.10.28. 21:23:54

@pusztanuncus: Én meg a nácizást. De tényleg. Fel is állt.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 21:24:51

@atörökk: @Hartmy: izé. asszem a herevakargatásnál fogok elbukni végleg :D :D

Atörökk 2013.10.28. 21:25:09

@atpijkamo:
Sajnos úgy tűnik, ebben a trollban ennyi van. Minden további komment pusztába kiáltott szó.

Atörökk 2013.10.28. 21:26:51

@zsiráfffff:
Dugd az állad a lábaid közé, vakargasd a manduláidat, az úgy már majnem olyan :D

R.G.I 2013.10.28. 21:27:09

@atörökk: Na nebassz hogy ennyire futja mert eret vágok ha ez a csodás kaland a trollok birodalmába most végetér....

Hartmy 2013.10.28. 21:28:37

@pusztanuncus: Te most vagy nem veszed észre vagy csak figyelmen kívül akarod hagyni, de ez kezdetektől fogva nem macska egér játék :D

@atpijkamo: Mikor megláttam mi van itt, az volt az első, hogy aztán ne kelljen kijárkálni műsor közben :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 21:28:51

@zsiráfffff: "herevakargatásnál"

Dörzsölgesd a szemed! Csajok aszcsinálják reggelete herevaki helyett.

@atörökk: :)) Nem elég trollos. Ahhoz teljesen dekapitáltnak kell lenni.

pusztanuncus 2013.10.28. 21:30:09

@atörökk: fél fogamra is kevesek vagytok. Nálad úgy látom hogy lemerült a duracell, menj atörökk néni/bácsi vagy a kettő között valahol és pihenj mert megárt az egészségednek. Nem volt egy nagy kaland veletek de nekem megérte....

Manyecska 2013.10.28. 21:30:56

@atpijkamo: télleg. Reggelente a buszon majd más heréjét fogom dörzsölni:XDXD@atörökk: ugyan már, az idióta Csöcsmen nikkje. Nem bírta odaát hogy beszóltam neki. Ugyan akkora paraszt hogy évek óta ez az egy -fent említett nívós kérdés - érdekli, hát, így járt:DDD lúzer

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 21:31:09

@atörökk: esetleg ha eleget borotválnám a melleimet, lehetccséges hogy megfelelő szintre szőrösödne, aztán öööö...valahogy .... asszem keresnem kell valami szakirodalmat!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 21:31:54

@Hartmy: "ne kelljen kijárkálni műsor közben"

Na olyan ifjú hólyaggal könnyű. Nekem már van benne párezer km. Gondolnak az öregekre is, azér van tízpercenként reklám a filmekben. Még az átkosban jöttek nyugatos magyarok haza. Néztek nagyokat, hogy nincs reklám a filmek alatt, mikor megyünk mi ki pisilni?

AtiSnatch 2013.10.28. 21:31:59

@Hartmy: én a kádban lerendeztem :)

pusztanuncus 2013.10.28. 21:32:13

@Hartmy: De bizony az volt! No persze ez az egér aspektusából komoly harcnak tűnhetett....muhahahaha....

Manyecska 2013.10.28. 21:33:30

@Hartmy: az ki??:DD Igi barátnénk hun van??:O

Atörökk 2013.10.28. 21:34:23

@pusztanuncus:
Döntsd már el, hogy most bácsi vagyok, vagy néni, mert már teljesen összezavartál és magam sem tudom.

@zsiráfffff:
Én drukkolok neked :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.28. 21:34:24

@zsiráfffff: :D:D:D

@pusztanuncus: Hát kérlek rendőrségen még egyszer sem jártam. Ja de, telefonlopást bejelenteni.

Na fiygu. Ha tudnál olvasni, írtam hogy ha tudja bizonyítani. Tanúnak asszisztens, eskü alatt valljon csak hamisat... Ha kapott számlát, akkor az is... Plusz bizonyíték a protkó.

Különben tök szép, hogy itt tirpákozol, de mondom, még semmi értelmeset nem tudtál írni a posthoz. Ez azért gáz.

"azért jöttem mert a tirpákság - általatok - már cunamiként hömpölygött."
Tehát beleghömpölyögtél minőségi csereként hülyeségnek? Fasza!

@atpijkamo: Ennyi :D

@atörökk: Nem is tudom, mit csinálnánk nélküle :D

Hartmy 2013.10.28. 21:37:35

@atörökk: A trollkodáshoz is kell némi felkészültség, de ő belefulladt a saját károgásába. :D

@zsiráfffff: "Hogyan legyünk török"? :D

@atpijkamo: Ezért jó egyébként idősödve fórumot olvasni, legalább ott vissza tudod nézni, hogy miről maradsz le. Mondjuk akkor a logikán elindulva, most az okos tv-k, meg a visszapörgethető/megállítható műsorok idejében elkezdhetnék ritkítani a reklámokat :D

pusztanuncus 2013.10.28. 21:38:52

@atörökk: aminek érzed magad. A benyomásaim alapján a kettő között vagy valahol, Földvár felé félúton.... Ma már ez sem olyan nagy baj, persze csak akkor ha nem kompenzálod a melegséged a szélsőjobbal. A nemi identitás körüli komplexus és a náciság együtt sajnos vérciki....

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 21:41:13

@Hartmy: Csak felvételről nézek tévét. (Nincs is tévém.) Nincs 3 mp átugrani a reklámot.

R.G.I 2013.10.28. 21:41:42

Na szélsőjobb....lesz ma még nácizás? Na vajon? Hmm??

Manyecska 2013.10.28. 21:41:44

Hallod-e törökk? Erre mit lépsz, kettőt jobbra:DD ?

Hartmy 2013.10.28. 21:42:09

@AtiSnatch a Kuruc: Ki vetted a lefolyóból a rácsot? :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 21:42:11

szerintem én amúgy borderline szindrómára tippelek némi rosszul gyógyult kétoldali lobotómiás hegekkel tarkítva.

Atörökk 2013.10.28. 21:42:22

@pusztanuncus:
Na most akkor leszögezhetjük, hogy diagnózisod alapján náci buzi vagyok?

pusztanuncus 2013.10.28. 21:42:43

@ColT: Most komolyan. Te tényleg azt gondolod, hogy így működik a világ? Azért mert te már egyszer lementél az alattad lakó ügyvédhez jogi tanácsot kérni, még nem jogosít fel arra, hogy jogi tanácsokat osztogass a neten. Én sem teszek ilyet, amint látod....

R.G.I 2013.10.28. 21:43:05

A szélsőjobbig olvastam és a lényeg elkerülte a figyelmem:D

Manyecska 2013.10.28. 21:43:17

@zsiráfffff: :D én is most állítottam fel /a diagnózist mielőtt valami látens buzi megin belekötne/ !:D

pusztanuncus 2013.10.28. 21:44:17

@R.G.I: Neked már csak a nácizástól lesz félpuha, mi? Nem fogok a perverz játékodban részt venni. Arra ott vannak a motoros haverjaid.....

pusztanuncus 2013.10.28. 21:48:28

@atörökk: Aminek érzed magad. Ha úgy érzed, akkor az vagy. Remélem nem zavartalak nagyon össze. Nem szeretném ha a Zsaru Magazin címlapon hozna, mint a tyúk és kacsaólak szexuális rémét.....

Atörökk 2013.10.28. 21:49:05

@R.G.I:
Eccer figyejj már oda, mikor kéne :D

@zsiráfffff: @Mariska néni tyúkja:
lobotómiát adom, de én inkább Aspergerre tippelek.

Hartmy 2013.10.28. 21:49:46

@Mariska néni tyúkja: Nem tom.. a troll mondta valamelyikükre, hogy a szomszéd tyúkjára vadászik és még buzi is :D
Igi nem tudom merre van. :D Kellene? :D

Manyecska 2013.10.28. 21:50:24

@atörökk: ezt le kell nyelni, nincs mese:DDD!

Atörökk 2013.10.28. 21:50:50

@pusztanuncus:
Neked odavan a rövidtávú memóriád, az az előbb nem én voltam, de ha ettől esik vissza a vérnyomásod, ám legyen.

R.G.I 2013.10.28. 21:52:24

@pusztanuncus: Olyanokat tudsz mondani amikről eddíg nem volt tudomásom. Félpuha??? Meg motoros haverok???

@atörökk: meghunyászkodtam tisztelettel.

R.G.I 2013.10.28. 21:53:49

416. Odabasz. Oszt még csak hétfő.

Hartmy 2013.10.28. 21:55:08

Azért egy puncimumus - hagyma - Lencsés István meccset megnéznék itt.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.28. 21:55:29

@Mariska néni tyúkja: :D :D @atörökk: najóvan drágáim, szerintem zárul miki mókatára, kicsi trollunk utolsó epileptikus rúgásain már nem ér mosolyogni mer mégis csúnya dolog a nyomikon nevetni.

megyek megkeresem a pöcsömet oszt lefexem alunni.

☺ágica (törölt) 2013.10.28. 21:58:16

rögtön visszaváltok read onlyba, de vki felhomályosítana hol találom ezt a lencsést? ha van olyan jó, mint ez a mostani, akkor elolvasnám:)

megjegyzem, sajnálom a nénit, de a kommenteken sírok...

Atörökk 2013.10.28. 21:59:06

@zsiráfffff:
Én próbálok segíteni neki, de nem haggya. Szépeket!

AtiSnatch 2013.10.28. 21:59:46

@pusztanuncus: reggelt 7től itt vagyok, várlak szeretettel :)

Manyecska 2013.10.28. 22:00:20

@☺ágica: a MáV-os, nem fizet..vagy mi,kb egy hete topikban:)@Hartmy: :DDD! én meg lerúgnám a csöcshmen fejét de sajnos csak írásban legénykedik.

2013.10.28. 22:00:32

@pusztanuncus: fél fogamra is kevesek vagytok.

Csak ha te is lófogsort csináltattál TB-re!

pusztanuncus 2013.10.28. 22:00:41

@zsiráfffff: neked már rég fellőtték a hálóruhát. Már korábban is csodálkoztam, hogy te még mindíg itt vagy és nem a gyerekeket ijesztgeted álmukban?

AtiSnatch 2013.10.28. 22:01:42

@☺ágica: megsem közelíti :) de úgy keress rá hogy Lencsés István a googliba. Elég híres :)

Manyecska 2013.10.28. 22:02:05

Bocs, engem várnak a szélsőjobbos nácik, jó éjt.@Cicmen: de meg takarodjá innen ahol voltál, bunkó, szombati napot olvasd már vissza

Anomalocaris (törölt) 2013.10.28. 22:03:06

@helianthus: Te direkt 20:45-re időzíted magad. Ne csodálkozz ha lezugjogászoznak!

2013.10.28. 22:04:01

@Mariska néni tyúkja: na, megjött a tahó is, isten hozott:DD! Büfi megvót??

Ja itt vagyok bazmeg, most fingás volt!

☺ágica (törölt) 2013.10.28. 22:04:54

@AtiSnatch a Kuruc: igen, úgy látom más jelleg, de majd elolvasom:)

csóközön

pusztanuncus 2013.10.28. 22:05:02

@atörökk: Jajj törcsi, először magadon kellene segítened, csak utána jöhet a köz.....lényegében még magad sem tudod, hogy a fütykösöket vagy a nuncusokat kedveled jobban. Ezt kell tisztázni és utána jöhet a társadalmi munka....

igi1 2013.10.28. 22:05:19

@R.G.I: ne higgyé neki, csak főnöknek akar tűnni

☺ágica (törölt) 2013.10.28. 22:06:24

@Nattramn: bocsásd meg műveletlenségem, számomra eddig ismeretlen volt:)

Hartmy 2013.10.28. 22:06:39

@AtiSnatch a Kuruc: Lehet, hogy mi is tudunk itt ott taplók lenni, ezt aláírom, de azon felül, hogy milyeneket röhögök itt rajta, néhol a trollnál is trollabb a kelleténél...

De amibe belekergette magát még azt sem veszi észre vagy csak hárítani akarja, hogy mennyire eltévedt a saját útvesztőjében :D :D :D

Atörökk 2013.10.28. 22:07:31

@Cicmen:
Te fingtál, vagy a kisded?

@pusztanuncus:
Nem hát, ezért kértem, mondd már meg, melyiket. De hát veled is csak sűrűbben vagyunk, hablatyolsz össze-vissza.

2013.10.28. 22:07:39

@Mariska néni tyúkja: én meg lerúgnám a csöcshmen fejét de sajnos csak írásban legénykedik.

Sajnálom, megjavultam, régen már úgy megkeféltelek volna hogy két hétig terpeszbe jársz! Ha közben lerúgod a fejem azt azt jelenti hogy élvezted!

pusztanuncus 2013.10.28. 22:08:40

@Hartmy: Hát persze! A bilit rakd közel az ágyhoz, tudod csak úgy a rend kedvéért.....

AtiSnatch 2013.10.28. 22:09:12

@Hartmy: lenne rá egy jó becenevem, de sajna már foglalt :D

2013.10.28. 22:10:50

@Mariska néni tyúkja: de meg takarodjá innen ahol voltál, bunkó,

Egyszerűen imádom amikor egy nőnek szikrát szór a szeme! :)))

pusztanuncus 2013.10.28. 22:12:25

@atörökk: Én mondjam meg? Ennyire kitüntetsz a figyelmeddel? Na és ha azt mondom neked - figyelembe véve az eddigi előéleted itt a blogon - , hogy te szamarakkal lennél igazán boldog úgy cekcuálisan is, akkor megkeresed AtiSnatcot a kurucot?

Hartmy 2013.10.28. 22:13:02

@AtiSnatch a Kuruc: Melyikre gondolsz? :D Ez most nem esik le :D

@igi1: Szép reggelt, ilyenkor? :D

2013.10.28. 22:13:37

@atörökk: Te fingtál, vagy a kisded?

Én! Én! Manyecs csalódna ha nem én lettem volna!

Atörökk 2013.10.28. 22:14:19

@pusztanuncus:
Kérdésre kérdés? Ehh... Régi trollok ennél sokkal jobbak voltak.

Atörökk 2013.10.28. 22:15:27

@Cicmen:
Najóvanakkor. Büfögtél is közbe?

pusztanuncus 2013.10.28. 22:16:37

@atörökk: Csak a lényeg kerülte el a figyelmed...

Hartmy 2013.10.28. 22:17:31

@atörökk: A régi trollokban még vót anyag!

Atörökk 2013.10.28. 22:18:29

@Hartmy:
Ugye? Nem gondoltam, hogy eljön az ideje, hogy hagymát visszasírjuk :D

Neela _ t 2013.10.28. 22:22:26

Az ígéret szép szó, de a Panzerkampfwagenmobilisationsmaßnahmenzentrum mégszebb!

Atörökk 2013.10.28. 22:23:56

@Neela _ t:
Geschmackverstarker!!! Az kell!!! :D

pusztanuncus 2013.10.28. 22:24:08

@Hartmy: te már csak nosztalgiázni vagy képes, gondolom otthon az ágyban is csak nosztalgia van.....

AtiSnatch 2013.10.28. 22:24:38

na léptem, etessétek szépen :) jó éjt :) (nácik)

2013.10.28. 22:25:45

@atörökk: Najóvanakkor. Büfögtél is közbe?

Fingás közben? Faszt! A felénél már azon törtem a fejem hogy merre van a Wanish szappan, mert éreztem hogy "sógorostól" jön!

pusztanuncus 2013.10.28. 22:27:26

Na jól van nyugdíjasok! Elég volt a Szécsi Pál estből, fogjátok a hónotok alá a zománcos bilit és nyomás a tollasbálba!

Atörökk 2013.10.28. 22:32:21

@Cicmen:
Oszt meséjj, reggel első pisálás közbe szoktál é fingani???

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 22:33:35

@pusztanuncus: OK, magamra veszem, indulok. Ezek itt kölykök a többiek, mind hatvan alatt.

Hartmy 2013.10.28. 22:39:25

@atpijkamo: 60? Gyanús, hogy sokunknak itt az még csak valami messzi álom :D Ha megéljük...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 22:40:46

@atörökk: Azér közöld a jónéppel, hogy az avatarod most Atatürk, minden törökök öregapja. Nagyon pici kép, és nem forognak közszájon a képei. Én is erősen kellett utánaguglizzak. Először fiatal Göringet véltem felismerni.

Hartmy 2013.10.28. 22:41:57

@Neela _ t: Az alkoholistának nincs se tegnapja se holnapja se MÁJA!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 22:42:04

@Hartmy: "Ha megéljük..."

Ne szurkojjá! Inkább legyen ülőhelyed a buszon.

Atörökk 2013.10.28. 22:45:08

@atpijkamo:
A gugli ezúttal nem hazudott :D

2013.10.28. 22:49:12

@atpijkamo: az avatarod most Atatürk, minden törökök öregapja.

Kemal! Az Atatürk a törökök apját jelenti. Bár feltételezem hogy azt tudod.

igi1 2013.10.28. 22:49:22

@Hartmy: neked is, amúgy ténleg most keltem fel :P

pusztanuncus 2013.10.28. 22:49:58

@atpijkamo: jó éjszakát neked és csak vicc volt.

Hartmy 2013.10.28. 22:53:07

@igi1: :D De jól megy :D Mikor más álmosodik, te akkor kelsz? :D Csak nem esti műszak?

@atpijkamo: Én magamnak szurkolok :D

pusztanuncus 2013.10.28. 22:53:25

@Cicmen: Te neonáci vagy ugye? Azok ilyen retardáltak. Mindenhol és mindenkiben zsidót látnak.... nem vagyok az, de inkább velük értek egyet mint sem a nácikkal. Kielégítő válasz? Jobban fogsz aludni?

pusztanuncus 2013.10.28. 22:57:17

Na jó éjt mindenkinek! Hamarosan találkozunk!

helianthus 2013.10.28. 22:57:55

Zsiráffba kerültem. Asse tudom fiú vagyok-e vagy lány. ;)

Atörökk 2013.10.28. 23:00:00

@helianthus:
Khmmm... hol vakarod a golyóidat, ha viszketnek? :D

2013.10.28. 23:00:21

@pusztanuncus: Te neonáci vagy ugye?

Szólíts egyszerűen Neonak!
www.youtube.com/watch?v=VWqVr3BuJ5w

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 23:00:27

@pusztanuncus: Úgy vettem.

@Cicmen: A jó hangzás oltárán feláldoztam a pontosságot.

Az iskolában mi nem tanultunk Atatürk koráról, vagy csak hiányoztam. És nincs annyira a köztudatban, hogy mélyebb ismereteim lennének. Annyit tudok, hogy a modern törökországot megteremtette. A lába nyomát is csókolhatják, és érdekes módon teszik is.

Ellentétben pl. a finnekkel, akik nem eléggé hálásak Mannerheimnek, aki megmentette őket a szovjet uralomtól. Inkább Karéliát siratják a bolondok. Egy nyavalyás lovasszobra van a pályaudvar előtt Helsinkiben.

Meg a bolond magyarok, akik nem tudják megbocsátani a világosi fegyverletételt. Mintha lett volna alternatíva.

helianthus 2013.10.28. 23:01:30

@Hartmy: írtak hozzád egy ilyen kérdést:
' @Hartmy
: te már csak nosztalgiázni vagy képes, gondolom otthon az ágyban is csak nosztalgia van.....'
ERRE én is kíváncsi vagyok. Megy a khmmm, nosztalgiázás?

Hartmy 2013.10.28. 23:05:36

@helianthus: írtak, ellenben szándékomban állt nem reagálni a kérdésre :D Attól függ mit értesz nosztalgia alatt... :D

2013.10.28. 23:05:47

@atpijkamo: Az iskolában mi nem tanultunk Atatürk koráról, vagy csak hiányoztam. És nincs annyira a köztudatban, hogy mélyebb ismereteim lennének. Annyit tudok, hogy a modern törökországot megteremtette. A lába nyomát is csókolhatják, és érdekes módon teszik is.

Nem tanították nálunk, talán mert a Trianoni egyezményt ő felrúgta (bár nekik más kastélyban ötlötték ki úgy tudom) és kibaszta a görögöket akiknek a világháború után odaadták az országuk teljes európai felét! Azóta ott ő májer, az összes pénzen ő van, az összes boltban, hivatalos helységben az ő képe lóg!

Atörökk 2013.10.28. 23:06:11

@atpijkamo:
A képen ez nem Atatürk ;)

@helianthus:
Értem. Ez esetben nem tudok segíteni ;)

Atörökk 2013.10.28. 23:09:00

@Hartmy:
nosztalgia: sóvárgás, vágyakozás (távoli, elveszett, elmúlt dolgok után
:D

helianthus 2013.10.28. 23:12:08

@Hartmy: bezzeg ha én kapnék ilyet! Úgy válaszolnék, de úgy! O:-)
@atörökk: pedig most ott viszket, ahol nem érem el. :O biztos nem tudsz? :)

Atörökk 2013.10.28. 23:13:32

@helianthus:
Bent viszket a munkahelyeden? :o

helianthus 2013.10.28. 23:14:11

@atörökk: ikszdé! Nem-nem! Langyos!

Hartmy 2013.10.28. 23:14:24

@helianthus: @atörökk: Bizonyos szinten... volt régen egy takaróm, ami valamitől marha kényelmes volt, meg egy párnám is hasonló adottsággal. Nah azok után nosztalgiázok eleget. Egyébként nem nagyon van rá okom azt hiszem :D

igi1 2013.10.28. 23:17:02

@Hartmy: ja, most keltem még csak magamhoz

Atörökk 2013.10.28. 23:18:14

@helianthus:
Akkor meg tedd le a sört, amíg vakarózol. Vagy mosd meg, ha már lusta vagy vakarni ;)

@Hartmy:
:D

Én meg asszem ágybanosztalgiázom magam. Jó éjt, üregizsidók, nyilasok, fasiszták, hermafroditák, buzik, alakváltók, nekrofilok, pederaszták (elnézést, ha valakit kihagytam volna, igazán nem akartam senkit megsérteni) :D

helianthus 2013.10.28. 23:19:50

@atörökk: bunkó!!! Szép àlmokat. :}

Hartmy 2013.10.28. 23:21:56

@igi1: Inkább feküdj vissza :D

@atörökk: Zsellérek, jobbágyok, vazallusok :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 23:27:27

@atörökk: "A képen ez nem Atatürk"

Persze, hogy nem maga Atatürk. Nem vagyok hülye. Ez Atatürk leképezése csak.

helianthus 2013.10.28. 23:37:08

@atpijkamo: neked már a tollasbálban a helyed a bilivel. Mit bagolykodol még itt? Mondj egy viccet.

Hartmy 2013.10.28. 23:39:37

Mégis előbb megyek aludni, mint az idősek? Ejnye :D Jó éj mindenki!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 23:39:56

@helianthus: Azt nem lehet megrendelésre.

How Many Bears Could Bear Grylls Grill, If Bear Grylls Could Grill Bears?

Svéd bíróságon:
- Vádlott, mit csinált november elsejéről március elsejére virradó éjszakán?

helianthus 2013.10.28. 23:44:33

@atpijkamo: a második jó. Nem ismertem. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 23:46:24

@helianthus: A párja, és ez így van, nem vicc:

- Mit csináltál tavaly nyáron?
- Nem tudom, mind a három nap részeg voltam.

helianthus 2013.10.28. 23:48:48

@atpijkamo: a skandinávok a legboldogabbak. Hogy csinálják, ha nem is látják a napot? :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.28. 23:52:20

@helianthus: Elmennek megnézni. Minden télen két hetet töltenek a Kanári szigeteken. Komoly. Máshogy nem is lehetne kibírni. Bár én kibírtam.

helianthus 2013.10.29. 00:06:28

@atpijkamo: magányos így a nyeregben, mióta megdöglött a ló.

Karipapa01 2013.10.29. 00:25:31

Elképesztő!! Ennyi idiótát!!! A csúcs ez: "Oszt meséjj, reggel első pisálás közbe szoktál é fingani???". Ez volt a komment egy műfogsor-készítéssel kapcsolatos bejegyzéshez. De a többi sem különb. Ha úgy érzitek, hogy a Homár nem olyan témával foglalkozik, ami leköti az érdeklődéseteket, menjetek a picsába valamilyen közösségi oldalra csetelni, ott jól ellehettek egymással. Pirospöttyös mongol idióták.

helianthus 2013.10.29. 00:34:38

@Karipapa01: miért olvasod az idióta kommenteket?

Karipapa01 2013.10.29. 00:41:19

@helianthus: Mert abban reménykedtem, hogy hátha lesz egy értelmes hozzászólás! Sajnos egy sem volt. Azt hiszitek, hogy az ilyen dumákkal nagyok vagytok, de csak szánalmasak. Hasonló esetben már az óvodásokhoz is azonnal orvost hív az óvónő.

gabors 2013.10.29. 02:15:56

@Karipapa01: Gondod van ???

Ez a homar !!!!

YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.10.29. 02:22:14

A kérdés az, hogy fogorvos, vagy fosorvos? Ejj, ezek a fránya pénzéhes sarlatánok.
160 ezeré, én csak Orbit rágó + cellux egyveleggel csinálok fogsort.
Padkára haraptatással viszont kezelném a doki néni fogsorát.

@pusztanuncus: Jöttél, láttál, kuruckodtál? Má meg ne haraguggyá, de faszom se olvassa a kurucot. Ezek szerint te mégis. Aztán itt petícionálod, hogy oda kell exportálni a degeneráltakat, de szép is ez. Érzed te is? Hm, fincsi, mi? Mint mikor az éppen belőtt narkós lotyó éppen drog prevenciót tart akárkiknek. Hajaj, az oly ANN, na, az ám a buláj. Bepöccentél, mert elveszett a pánt-likAd? Elvették a cafetériád? Te gyűjtöttél Izaurának?
Van barátod? Pista az? Vagy akarol egy Pistát?

@zsiráfffff: Háromig számolok. Minden egyes számnál, egyre nehezebb a szemhéjad, háromra, lezáródnak, és reinkarnálócc. Most szeretném hallani. Milyen szitakötőnek lenni? Milyen a kilátás?

@Kellemes Zérókomponista: Megtetted amit megkövetelt a hon.

Hun van belőletek a jóérzés?
(Én mielőtt felcsatlakozom a világhálózatra, lerakom összehajtogatva, élére vasalva, cseresznyés Lenorral öblítve a fotelba, balról jobbra helyezve el.)

gabors 2013.10.29. 02:33:50

@pusztanuncus: ennek nem lesz jo vege :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.29. 05:33:43

@pusztanuncus: Nem, te semmi mást nem csinálsz a hisztizésen kívül. Ez nyilván konstruktív.

Nem, én nem egyszer mentem le az alattam lakó ügyvédhez.
- egyszer lementem egy kétértelmű szabálysértési ügyben, ahol segített, nem csak tanáccsal, hanem az eljárásban is, ez pár levelet, stb jelentett, meg egy tárgyaláson részvételt, ahol aztán jól elkaszáltak minket, pedig sokkal felkészültebb volt, mint a másik fél ügyvédje - a részletek ismeretében ez olyan volt, hogy meg kellett próbálni, mert veszítenivaló nem sok volt. Ez 10 darab ezres volt kérlek. Oké, 2010-ben. Utólag fizetve.

Aztán szintén 2010-ben nyilván vele intéztettem a lakásvásárlásom, mert különben elég korrekt.10% nyilván, utólag fizetve.

2009-ben eladtunk egy ingatlant, azt egy másik ügyvéd intézte (lévén 100km-re volt onnan). Az fullhülye volt, de annak is utólag kellett fizetni.

Illetve ismerek még pár ügyvédet, egyetemről, fórumokról, akiknek jó része nem előre kér pénzt. Miért tenné, honnan tudná, mi lesz a végösszeg?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.29. 05:40:24

@pusztanuncus: Illetve. Nyilván nem minden ügyvédnél lehet utólag fizetni, de hát olyat kell keresni, akinél lehet. Van ilyen, elég telített a piac...

Manyecska 2013.10.29. 05:46:12

@Cicmen: idióta. Egy tyúkot akarx megkefélni. Te megjavultál?? itt nyígtél hogy csaltad az asszonyt. Pfejj. Sok boldogságot. Jobban járt volna ha lenyeli. Hihi:)) hahha:) Ja, és rúgjál a macskád alá az még hálás is ha bagzik.
.
.
Na, megyek mer a kéccázötvenezres szerelés után nyekeg a motor, szerintünk kábé sz.r benzint tankoltak bele. Hangfelvétel készülni fog..igen, és van annak aki nem issza el:P
Jóreggelit!:)

Manyecska 2013.10.29. 05:49:28

@Karipapa01: tényleg volt ilyen komment is? tényleg gáz. Hallottad volna ezt a kultúrgetzi Cicment amikor cikizett /"simogatja-e a torkod amikor lenyeled", "térdelve jobban megy"/ b+ ezt megszopatták a fiúvécében??? Bocsánat de kikívánkozott:D

Manyecska 2013.10.29. 05:53:13

@ColT: :)) Te!? Megyek dolgozni!!:) @Cicmen: ja, és ne fáradj, ismerem sajnos! a fajtádat, egy ilyennek vájtam ki a szemét egy balhorgossal egybekötve, de szerencsére az már rég volt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.29. 06:19:53

@Mariska néni tyúkja: Hehe, én meg kattogtatni + utána meló :P

Milyen motor nyekeg? Elektronikus gyújtás + kopogáérzékelős cuccok ('95 óta majdnem minden) nem nagyon nyekeghetnek benzintől, hacsak nem dízelt tettek bele nagy ügyességgel :D

CID 2013.10.29. 07:16:27

@Mariska néni tyúkja: hinnye, bal lábbal keltél?:D

AtiSnatch 2013.10.29. 07:29:04

jó reggelt náczik és kommunisták! mikor jön, nem hagyott útmutatót?

helianthus 2013.10.29. 07:38:31

@Karipapa01: ha olvasol egy ideje, tudhatod, hogy nem lesz. Ugorj át nyugodtan. Ha van ilyen hsz-em, az elejèn odaírom. Az óvodás meg piros pöttyös hasonlatokat lehet bántónak szántad, nem volt az. Értelmes, felnőtt emberek kommentelnek ide. Hülyeségeket. Ilyen egyszerű.
Jó reggelt!

helianthus 2013.10.29. 07:42:40

@AtiSnatch a Kuruc: azt írta hamarosan. Miutàn mindenkit àgyba parancsolt és ő ment el aludni. :)

AtiSnatch 2013.10.29. 07:46:14

@helianthus: már várom :) remélem jobban fog telni a munkaidő :D

Steckdose 2013.10.29. 07:47:47

Én azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem írják ki a fogorvos teljes nevét, hogy esetleg más ne fusson bele ugyanabba, amibe a poszter, meg esetleg a fogorvos is elgondolkozzon azon, hogy miért csökken a páciensei száma (ha csökken).

Steckdose 2013.10.29. 07:51:04

Ja, és az én fogorvosom pl., ha ilyen technikusos munka van (nálam pl. híd, korona volt), akkor előre MINDIG csak előleget kér (én a felét szoktam előre fizetni), a többit azután, miután a számban van a jó kis kényelmes fogam. Ráadásul garancia is van, az egyik koronáról egyszer néhány napon belül lepattant egy kerámiadarab elöl, kilátszott a fém, úgy néztem ki, mint egy hülye, és ingyen csinált egy új koronát! Szerintem ez az ügyfélbarát hozzáállás.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.29. 07:52:04

Hopp, kora reggel egy EKV-nyerés.
Micsoda nap!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.29. 07:54:18

@ColT: Aztán szintén 2010-ben nyilván vele intéztettem a lakásvásárlásom, mert különben elég korrekt.10% nyilván, utólag fizetve.
Ez komoly???

Hartmy 2013.10.29. 07:56:26

Nyugodalmas szép jó reggelt!
Ez a hét a kínai naptárban a trollok hete. A népi hiedelem szerint elöbújnak barlangjaikból és ha nem látják az árnyékukat akkor elmennek a tékozló homárra kommentelni.

Egyébként lassan kezdem érteni a szitut. Ez valahogy úgy történik hogy létezik kishazánkban jó pár ember, akik a hétköznapi életben normálisak, van egy megszokott rend az életükben. A szalvéta mindig a szalvéta tartóban van otthon a szekrényben. A cipöket mindig a cipöspolcra teszik mikor haza èrnek. A kenyeret pontosan egyenlö részekre vágják esetleg még a fogmosásnak is rituáléja van. De ezek sem feltételek, csak egyszerüen élnek egy átlagos életet amiben semmi szokatlan vagy érdekes nem történik, aztán bevezetik hozzájuk az internetet. Elkezdwnek olvasgatni blogokat meg hozzászólásokat és egyszerüen nem bírják hogy nem minden úgy van szabályszerüen, ahogy az ö kis életükben...
Nem ez nem vicces szóval bocs ha valaki azt várt... ez csak szomorú.

Noh további szép napot, etessétek öket! SZNECCS te nácizsidóbuzinigger , benned bízok hogy jól tartod öket :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.29. 07:56:32

@Steckdose: Mert Jackyll nem akar a bíróságra járni.
Gondolom, te sem akarnál.

AtiSnatch 2013.10.29. 08:12:17

@helianthus: olyan mint az e-mail, csak kávéból :)

@Hartmy: "SZNECCS te nácizsidóbuzinigger" ezt most így hogy? egyébként igyekszem majd! na menjé szépen szántani hkzsgy :)

Steckdose 2013.10.29. 08:20:15

@agresszív kismalac: Bíróságra se, de ilyen fogorvoshoz se. Becsületsértési indítvány esetén pedig elegendő bemutatni a kapafogat. Persze Jackyll nem tudhatja, hogy valóban kapafog készült-e, vagy csak hisztizik a poszter valamiért, ez tény.

helianthus 2013.10.29. 08:20:44

@AtiSnatch a Kuruc: azért az a trollos barlangos sztori ficces volt. Ismerd el. Azért kihagyhatjuk 2 dobásból. Most megiszom a második nem ekv-mat aztán átrendezem kicsit a szobát munka előtt. Bár tudom, ez nem érdemi feladat. És fát is vágok. A hátamon. :)

Manyecska 2013.10.29. 08:25:27

@ColT: nem,D Zoli most tankolta tele b+ vmilyen okból kifolyólag az a kút /is/ híres a xar üzemanyagairól -erről is már volt szó-, motorban a lamdaszonda beállt nullára /tavaly lett cserélve valami 140E-ért/ mondta a srác ha megnézitek a nyugtát a benyóról lehet látni az etanol arányát érdemes nézni, mondjuk tíz % köré ne menjen már..egyszer tettünk bele 100 oktános versenybenzint:P úgy ment mint állat!!:D..egyszó mint száz tönkreb..szta a szondát most épp köröz a kocsi a körforgalomban 140-nel tisztességes ÖMV üzemanyaggal:)!

AtiSnatch 2013.10.29. 08:30:06

@helianthus: vicces volt nem mondom, hogy nem! néha a zs.nek is lehet jó napja :)

helianthus 2013.10.29. 08:34:54

@AtiSnatch a Kuruc: én remélem, hogy jó napja van. Neki is. Nem vagyok irígy, legyen neked is! ;)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.29. 08:35:55

@Hartmy: amúgy sajnos tényleg nem vicces. kit tuggya mi lappangik a kicsi lelkükben hosszú évekig, mittomén zsengekorába molesztálta a nagybácsija vagy agyonverték naponta haccor vagy esetleg nem kapta meg a várva-várt fémépítőt a harmadik karácsonyra se oszt így a pszichikai fejlődése megállott. segíteni nem lehet rajtuk mer önszántukból nyelik a rúdt kétpofára.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.29. 08:36:10

@Mariska néni tyúkja: Ezt a kommentet inkább nem szedném ízekre, mert kedvellek.

Manyecska 2013.10.29. 08:37:36

@Steckdose: nehidd. Itt a srác -családi szervíz, korrekt, nem márkaszervíz...:) -mesélte hogyan perelték be százezrekre mert a motorját tönkrevágta ez a szar benyó, szerintem ő írt ide a homárra emlékszem..:D..

Manyecska 2013.10.29. 08:43:12

@ColT: nem nyekeg, rángatott:((( végig fogtam a kezét:P-a kocsinak-:P most a szervízben amikor rákötötték a kábelt oszt jóóóól megküldte a gyerek a gázt neki persze álló helyzetben..:P -ez ilyen zárt térben nagyon állat volt!!:D- hát az egyik lambdaszonda nullán volt értékileg:(
:)

helianthus 2013.10.29. 08:43:54

@agresszív kismalac: óh! Nem semmi vagy!
@zsiráfffff: nem lehet mindent a gyerekkorra fogni! Ez csak kifogás. Az enyém se volt valami fényességes, mégis rendes ember lettem. Az ember felnő, helyére teszi a dolgokat, aztàn eldönti, hogy túllép rajta. Nem ilyen eccerű, de nem lehetetlen. Ên pölö a családi fészek melegènek hiányát barátokkal pótoltam. Szerettem a baràtaimat és ők viszonozták. Ők voltak a családom. Az már csak hab a tortán, hogy felnőttként visszakaptam egy jobb családot is. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.29. 08:52:19

@helianthus: vannak kivételek, okosok meg tehetségesek, de a zátlagtendencia mégsem ez. amúgy ja, egyetértünk. azér írtam, hogy maguk tömítik el a légzőszervüket egy méretessel önnön saját akaratukból kifolyólag.

helianthus 2013.10.29. 08:56:14

@zsiráfffff: alapvetően ja! Imádnak panaszkodni, meg rosszul érezni magukat, közben sóhajtoznak, vajon miért nem vagyok boldog? Már az a normális, ha komor arccal vonulsz az utcán, ha mosolyogni mersz mert èpp tők jó idő van és élvezed, azt hiszik zakkant vagy.

AtiSnatch 2013.10.29. 08:56:17

@Kellemes Zérókomponista: nem magyar, külföldi!

@helianthus: félreérted! akikkel szóba állok azoknak én is azt kívánom :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.29. 08:58:13

@helianthus: egyrészt. másrészt meg azt a sok ok nélkül vigyorgót is pofán kéne vágni néha :D ha éppen meghótt a kedvenc nagynénikém, akkor ne kelljen már vigyorognom az uccán, ugye. meg ilyenek.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.29. 09:01:19

@helianthus: üh, jó, de nem mindegy milyen útjelzésekkel látódsz el útközben, milyen önrontó vagy éppen ön- és egymást segítő mintákat tudsz önkéntelenül is lemásolni. A körülötted lévő személyiségek apró kis fregmentumait akaratlanul is magadba gyűjtöd és alkalmazod. Számos ezek közül tartalmazhat számodra hibajavítást a múltra vonatkozóan (mej egyben a jövőd útja is). Kacifántos folyamatok ezek. De akit nem talál telibe egypár ilyen - kiinduló, sérülést okozó környezetnél emelkedettebb életvezetési és önismereti kultúrájú - szakértői szeretetcsomag, az bizony a gyerekkori gomolyfelhőben ott füstölög és ontja a ként a körötte ártatlanul létezőkre. "Szerencsésebb" esetben a többieket is elkénesíti. Ahogy azt mondani szokás, bámulatos, hogy az ember mennyire kritikátlanul képes átvenni a maga körül tapasztalható jelenségeket, ennek főként az elkúrtan alkalmazott (vagy e-lkalmazott) falkaösztön a mögöttese. Teszi ezt a kétpofára való átvételt akkor is, ha már elvileg tapasztaltabbnak kéne lennie. De ugye ez is az előzmények függvénye, a már említett markerek és útjelzők, ha nem csontosodnak meg a pszichében, akkor újra és újra lagymatag területen talája magát az user. Elég komplex dolog az, hogy mi az egyén felelőssége, mi a perifériáié (közvetlen és közvetlen környezete), mi az életútjáé (arról meg ki tehet, ki alakítja). Ha valakinek egész hétre való elmélkedés kell, hát itt van, még a látszólagosnál is jobban el lehet merülni ebben, ha http://www.valakitérdekel.hu.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.29. 09:03:13

@Mariska néni tyúkja: Ha megigéred, hogy a szervizt rövid ível írod, akkor mostantól kezdhetetd a mondatokat kisbetűvel. Megegyeztünk?

Atörökk 2013.10.29. 09:08:35

Alapvetően jó reggelt!
Mijeza tömeges kukurékolás pirkadat táján? Nincs nektek otthonotok, ahol aludnátok? :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.29. 09:08:35

@Kellemes Zérókomponista: "bingó! (margit)."

Bangó Margit, és nagybetűvel. Bár lehet, hogy Bingóról magyarosította.

Manyecska 2013.10.29. 09:18:38

@agresszív kismalac: extaxistól?:)
z etanolos üzemmel mindenki saját kockázatára és felelősségére kísérletezzen olyan autókon, amelyeket eredendően benzines üzemre építettek!
"Amit feltétlenül ajánlok mindenkinek az etanol-üzem első lépéseként, az az üzemanyagszűrő cseréje a próba ELŐTT, és lehetőleg az első 5-600 etanolos kilométer UTÁN is. Ezzel a tapasztaltak szerint megakadályozható, hogy az üzemanyagrendszerben az etanol által kioldott, egyébként "benzinálló" szennyeződések dugulást okozzanak." hát erről van itt szó nyuszómuszó:) Mindegy, most az M1-est róják. Szerencsére van egy Alfa tarcsiba:P

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.29. 09:25:40

@atpijkamo: nem, a Bögölylégyről.
Megfigyeltétek már, hogy ... mostantól az a kérésem, hogy osztályozzunk mellékhangon minden sztorikát, mely beérkezik ide! Lehetnének alfaktorok:
- igazmondó juhászsági faktor (jól valószínűsíthetően)
- önszívóka faktor (ez a beküldő mennyire szívta meg, melyaránylik ahhoz, hogy milyen fokon hülye mer' hát ennek függvénye is a baj nagysága maga)
- traktorfaktor (van-e nekije)
- világlátási faktor (ez eltér a konktrétsztori által kidomborított hülységi faktortól, egész lényének világlátását/feltehető boldogulását a életben lenne hivatott pontozni, úgy egészében)
- nyelvtani faktor (tud-e nullánál több nyelvet emberi szinten)
- valóságkiragadási/történetmesélési faktor (mit tart lényegesnek a történtekből, azt milyen központozással adja elő, illetve mekkora a lénygtelen momentumok kényszeres ismételgetéseinek számja)
- firstworld problem faktor/flag (0/1: mennyire érzi saját maga valósnak a megírt nagyeseményét avagy csak unatkozik/más hiányt, kínt transzformál át máltatlankodásba)
- önérzeti tényező (egésséges szintű-e, tud-e nevetni a megesett szaron vagy mán a méz is keserű számára - jó, ez súlyosságfüggő, de akkor is, na, fontos az (ön)irónia a túlélléshez)
- reflexiós faktor (elbeszélget-e a csúnya torzsakommentelőkkel)
- fú, még tuti lenne valami, de nem jut eszembe.

Cél: egzakt arányszámmal kollektíve besorolni a megtörténteket a mesélővel együtt, annak tükrében. Egymás tükrében. Szóval ez.

Manyecska 2013.10.29. 09:29:23

@atörökk: Én speciel hangosan röhögve ébredtem hajnali ötkor:( Basszus hülyéket álmodtam nagyon:DD

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.29. 09:33:07

@Mariska néni tyúkja: én is.:/ Végtelen ciklusra épülőeket. Hiába na, az álmok a feloldások ('dani akarások) mezeje. Megannyi literolajcsepp versenybenzinz kívánok neked. Égesd mindhárom végén (úgy előbb vége lesz:D).

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.29. 09:36:41

@helianthus: Nekem csodálatos gyerekkorom volt. ... Azt mesélik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.29. 09:46:00

@agresszív kismalac: Sok lett az, ja De valamennyi % volt, ráadásul nem volt drága a kecó:)

Fletó : LOLLLLLL

@Mariska néni tyúkja: Na az meg nem a rossz benyától megy el... Nem sikerült visszadugdozni a kábelt rá? :D

helianthus 2013.10.29. 09:46:46

@zsiráfffff: akkor veled nem talizok inkább össze! :) egyébként nem tudhatják, hogy meghalt a nénikéd!!!

Atörökk 2013.10.29. 09:49:19

@helianthus:
Mérnem? Ki tuggya, még az is lehet a végén, hogy jó lesz ;)

helianthus 2013.10.29. 09:54:25

@atörökk: mer pofán vág!
Reggelit eszek reggelit mert éhes vagyok.
@agresszív kismalac: összeszereltem a toppbokszomat. Már 7 csatornàt nem nézek.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.29. 09:56:43

@helianthus: nem arrul van szó. nem köll, hogy tuggyák csak ne várják el hogy mindég tündibündi flávörpávör módba legyen az ember. én se kezdek el nyígni nekik, ők se kezdjék.

Atörökk 2013.10.29. 09:57:56

@helianthus:
Lóétvágyat!
Ne aggóggyál, nem olyan családbúl származik, hogy csak úgy pofán vágjon, ha csak nem kezdel neki szamárfüleket mutogatni meg pöckölgetni a zorrát ;)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.10.29. 09:58:06

@helianthus: Jó, jó, de be is kell aztat kalibrálni, érted.
Meg be kell rajta kenegetni a stücniket időnként.

helianthus 2013.10.29. 09:58:07

@ColT: add fel szerintem. Törődj bele, hogy te itt szép lehetsz, de okos nem. :)

helianthus 2013.10.29. 10:02:34

@zsiráfffff: áh, egymás mellé beszélünk. Nem kell mindig abban lenni, de aki abban van, az legyen abban és nem 'nem jutott krumpliföld' pofával mászkáljon.
@atörökk: Köcce! Te most randit szervezel Zsiráffnak és nekem? :O szerintem nem férfi¡ :))

helianthus 2013.10.29. 10:05:37

@agresszív kismalac: kalibrálok meg stücnizek. Akadozik az adás. :) majd. Most egyéb dolgok várnak.

Atörökk 2013.10.29. 10:05:45

@helianthus:
Ő nem, no de te? Itten senki nem tudhat semmit, semmi nem biSZtos, de legalább annak a zellenkezője senem :)

Hobbi Gilda · http://kismalac.blog.hu 2013.10.29. 10:07:05

@helianthus: "szerintem nem férfi¡ :))"
Monddmá'!

helianthus 2013.10.29. 10:07:35

@atörökk: én? Hát felérek egy-kettővel, de nem. Női hölgy vagyok. Esz bisztos! :)

Karipapa01 2013.10.29. 10:07:45

@helianthus: Jó reggelt! Igen, már egy ideje nem olvasgatom, hanem átugrok, de tegnap már végképpen kiakadtam és elnézést kérek azért, mert elragadtattam magam. De ennek a blognak a szlogenje az, hogy "fogyassz, herdálj, szenvedj". Nem pedig az, hogy hogyan kell csúfondárosan szétoffolni egy blogot. A kommentelők talán fel sem mérik, hogy a posztíró részére ez mennyire bántó és megalázó, pedig még csak nem is írt hülyeséget. Talán még a szidalmazásnál is rosszabb. Az " Értelmes, felnőtt emberek " úgy néz ki, ezzel nem óhajtanak foglalkozni és csetszobának nézik ezt a valaha értelmes blogot. Hát érezzétek jól magatokat, már csak a szlogent kellene módosítani, erre viszont nem kívánok ötletet adni, mert nem kívánok ismételten elnézést kérni.

Atörökk 2013.10.29. 10:08:55

@helianthus:
Valóban? És kijaz, aki esztet már enszemével látta? :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.10.29. 10:11:50

@helianthus: mosmivan, ha nem dugunk má nem is vagyok elég jó? csekkoltam a pecshelyzetet tegnap de még nem nőtt ki. most mi legyen?

helianthus 2013.10.29. 10:21:38

@Karipapa01: nem jutott krumpliföld ugye? Nincs harag.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.29. 10:27:38

@helianthus: Egyik sem vagyok alapból sem, különösebben nem zavar amúgy, hogy mit hisztizik a puncus...

@Karipapa01: Milyen milyen mik? :)
Emberekről beszélsz, mikor itt sün van, napraforgó, kiscica, ló...

helianthus 2013.10.29. 10:29:16

@atörökk: én! :)
@zsiráfffff: nem, nem! Jó vagy. Csak másra. Most legyen az, hogy vitassuk meg, miért hülyék a férfiak. XD
@dr. phil. Sün‼ ツ: van. A páncélban őrizem. :P

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.29. 10:35:58

@Hartmy: "A kenyeret pontosan egyenlö részekre vágják"

Azt, mert nekik a súly számít. De nem PÁRHUZAMOS SÍK szeletekre! Mindig megöl az ideg, ha a csajok girbegurba szeleteket vágnak. Nem bírom megérteni, ez hogyan lehetséges egy kurva nagy egyenes késsel.

A másik, hogy a kisebb tálat teszik a nagyobba. Érthetetlen.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.29. 10:37:13

@ColT: "sün van, napraforgó, kiscica, ló..."

Kutya vagyok. Bár sokakat megtéveszt az avatarom. Az nem én vagyok.

helianthus 2013.10.29. 10:38:42

@ColT: nagyon bejött nektek a nickneve? ;)
Kihagytad a zsiráfot, denevért, malacot, tasszt, Igit és Odrit. Meg a törcsifejű kurucpárost. Többek között.

CID 2013.10.29. 10:49:15

A háziorvosomnál most láttam kiírva valami betegjogi képviselő telefonszámat, lehe ilyesvalakit kellene megkérdezni!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.29. 10:50:20

@Karipapa01: "nem is írt hülyeséget."

Te melyik részét olvastad?

Már megbocsáss kedves barátom, de milyen értelmes dolgot tudsz arra írni, ha valaki a protkót kifizeti (160000 forint, anyám borogass) előre látatlanba. Egy ismeretlen orvosnak. Számla és bármi elismervény nélkül. Oké, mondom: ne tegye! Most jobb?

Előleget fizetünk, ilyen összegnél 10-30%-ot. Azt is elismervényre.

A protkó nagyon kényes dolog, ha tökéletesre csinálják, akkor is itt-ott nyom, végtelenségig kell javítgatni. A szomszéd protkója sose lesz jó.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.29. 10:51:25

@helianthus: Igi nem állat, hanem az igasság szobra.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.29. 11:00:39

@Karipapa01: kezdd el keresni a második értelmeket, harmadik személyiségeket. Miért olyan nehéz elképzelni, hogy egy emberen belül létezi alázat, könyörületesség és humor is? Túlmutat ez a jelenség azon, hogy ó, írásban vagyunk, könnyen félreérthető - sokan lezárják ezt ennyivel. NEM: neked, nektek mi bajotok van? Ti ketten mentek szembe a forgalommal, ti ketten vizionáltok a többibe agyatlan és kegyetlen nyershússzéttépést. Miért kell lesarkítani, miért kell belemagyarázott "tények" miatt háborúzni? Bár ezek leginkább pitiáner kis csatáknak szoktak sikeredni. Azt sem vitatom el, ha valaki (gigantikus) igazságérzete mentén öltözik be harci ruhájába, hogy hivatalból (is) méltatlankodhasson egy sort, szörnyülködéssel vegyesen, természetesen. De az eredőig még mindig nem érkeztünk el, kedves barátom: miért nem olvasol nyitott szemmel? Miért van benned ez, ami, miért veszed fel ezt a szerepet (te is)? Valóban vannak olyan szituációk - és nem is mindig könnyű megítélni mikor mi van, főleg, ha homályos a tudat az érzelmek által -, amikor a gyengék bántalmazása folyik. Azt én sem pártolom. Neked is csak az árnyalást, a disztingválást tudom javasolni.
Most akkor te ettől boldogabb vagy, hogy hírét viszed a világban, hogy van egy hely, ahol nagyon csúnyán viselkedő emberek élnek? Tiniszlenggel erre lehetne mondani, hogy micsoda merev vagy te. Felnőtt emberek nem tudják különválasztani - fejben - a szart a májtól. Ez valahol megrémiszt, másrészt "csak" fáraszt.
Ha lenne újposzt nem szövegelnék ennyit. Most egy lilaenter, amit kaptok így a végére (van fekete és szürke enterem is, de most nem azok vannak az ujjaim alatt).

Karipapa01 2013.10.29. 11:17:33

@atpijkamo: Nem hülyeséget írt. Hülyeséget csinált. A Homár pedig az a blog, ahol az ilyesmivel folyamatosan foglalkozni kell, a könnyen átverhető naív nyugdíjasokkal és az ezt kihasználó pénzéhes "doktornőkkel".

Karipapa01 2013.10.29. 11:18:45

@Kellemes Zérókomponista: Meg van barna enter is papírral nyugtázva :) Na mindegy, nyomj valamit...

Karipapa01 2013.10.29. 11:26:54

@ColT: Most, hogy itt vagyok, már facepalm is van :)

Neela _ t 2013.10.29. 11:28:18

@Karipapa01: na! Elrontottad! Ajjjjj :/ :P
Két komment között meg egy megálló van...

AtiSnatch 2013.10.29. 11:31:49

@Neela _ t: a matekkal hogy állsz? :)

Van már új prot... izé poszt?

Manyecska 2013.10.29. 11:33:11

@ColT: hát, tankolás után kezdte. a kábel benne volt, láttam, megrángatta..,lehet akkor tépte ki?:P most háziba van kiadva a kocsikázás egyenlőre:)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.29. 11:34:34

@Karipapa01: "A Homár pedig az a blog, ahol az ilyesmivel folyamatosan foglalkozni kell"

Ezt a lükeséget meg honnan veszed? Foglalkozzon vele folyamatosan a hóhér! Az ilyen szarságokat ki lehet tárgyalni az első 20 kommentben. Aztán jönnek a szájtépő nagyokosok, és még tízszer elismétlik, mintha az év felfedezése lenne. Eh!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.29. 11:35:49

@Karipapa01: Nesze facepaln.

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-. . . . . . . . . . . . . . . . . .-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . .... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ~,_. . . ..~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .=,_. . . .-,_. . . ,.-~-,}, .~; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .=-._. . .;,,./`. . / . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.10.29. 11:38:11

@helianthus: Ericsson T10-hez volt sárga előlap. Mustársárgának volt nevezve. Na egy olyan színben el tudnák képzelni enteret. Sőt, szülcsinapcsidra enter alakú tortát kapsz, jó lesz?

Neela _ t 2013.10.29. 11:41:00

@AtiSnatch a Kuruc: jajj, hát hagyjál már! :D
Most tehetek én róla, hogy közbeszemetel?
Am szarul, de büszkén! :D

Hobbi Gilda · http://kismalac.blog.hu 2013.10.29. 11:43:46

@atpijkamo: Le vagy maradva. Van olyan nő, aki a kocsikázást is tudja egyenlőre csinálni.@Mariska néni tyúkja:

Hobbi Gilda · http://kismalac.blog.hu 2013.10.29. 11:49:42

Kígyónak lábsó,
nyugdíjasnak fogsor.
Rinyál a beteg:
-Nem jó ez, doktor!

AtiSnatch 2013.10.29. 11:50:52

@Alfa tarcsiba: ő jár szervízbe is, ne csodálkozz :D

@Neela _ t: ja, jogos, vissza is szíjom! :)

helianthus 2013.10.29. 11:58:28

@Kellemes Zérókomponista: szomorú vagyok. Jó lesz a torta. Megvígasztal majd kicsit. Az se baj, hogy kb fél évet várok rá. Kedves tőled. :)

Manyecska 2013.10.29. 12:15:44

@Alfa tarcsiba: ééés fizuemelés van most halytottam végre yeeee. Megveszem:P

Manyecska 2013.10.29. 12:19:39

@Alfa tarcsiba: kicsi a csomagtartója nem yó vele vásárolni járni:D:P

Manyecska 2013.10.29. 12:20:59

@Alfa tarcsiba: de nem én kocsikázom, a Zoli:D!!

Hobbi Gilda · http://kismalac.blog.hu 2013.10.29. 12:43:19

@Mariska néni tyúkja: Használd egészséggel!
Egy jó hír: nincs benne λ-szonda.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.10.29. 15:25:39

Azért ez nem semmi sztori. Elnézést, de kb. végigröhögtem, ahogy olvastam, de együtt érzek és tényleg mélységesen felháborít.

Steckdose 2013.10.29. 17:08:35

Pont voltam ma fogorvosnál, aszonta, hogy árban a 160e az kábé reális - magánfogorvosnál. A többiről szakmailag nem mondott semmit így, hogy több áttételen keresztül hallotta. Azt mondjuk furcsállta, hogy az egész pénzt elkérte előre a fogorvos.

neet 2013.10.30. 07:50:17

Én ezt el sem olvasom. Utálom a fogorvosokat. Na jó, egyet nem, de a többi mind állat. Ja, nem, 2t nem. De a többi tényleg hatványozottan állat. Pl amikor kihúzna egy TELJESEN egészséges fogat, mert szerinte az odavan, és aztán hidalna, koronázna vagy mittóménmit 100ér. Annyát koronázza szvsz.

Steckdose 2013.10.30. 08:55:14

Van azért elég sok jó fogorvos is, csak éppen túl sok a hentes, és azok túl nagy kárt tudnak csinálni ahhoz, hogy eleve bizalmatlanul álljon a zember az összeshez. Főleg, ha az átkosban nőtt fel, amikor a magánrendelés kb. fehér holló kategória volt, és maradt az esztéká-hentes. Bár ott is találhat kellemes meglepetést az ember: az én fogdokinénim, aki mestere a szakmájának, heti 4 napot egy Bp környéki kis falu esztéká rendelőjében dolgozik :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.30. 09:20:05

@Steckdose: "az esztéká-hentes."

Az régen volt. 50 éve nem voltam esztéká fogorvosnál. Öcsém pár éve dicsérte, hogy milyen kultúrált lett a körztünkben lévő.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.30. 09:23:10

@Steckdose: Egyébként fizetős hentesek is vannak. Egy fogam csak implantátum, az se magától, fizetős orvos baszta el a gyökértömést. Egy gyökeret tömött csak el, a másik fertőződőtt, szétrohadt a fog.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.30. 09:27:05

Ja, álljon itt a neve: dr. Balogh a belvárosban olyan 35 éve. Remélem azóta elpatkolt, nem tesz több kárt emberekben.

Szűcslaci 2013.10.30. 11:39:23

Mi ez ahhoz képest, mikor valakit távollétében megműtenek és küldik a számlát? ( Ennyi erővel a Tescoban is árulhatnának protkót, éppúgy, mint az olvasószemüvegeket...)

Steckdose 2013.10.30. 12:42:32

@atpijkamo: Persze, hogy vannak, én is hallottam többről. Csak, mivel ott konkurencia van, nem úgy, mint az esztékában, így talán kevesebb.

Steckdose 2013.10.30. 12:44:19

@atpijkamo: Most is úgy van a legtöbb helyen.

@Szűcslaci: Röhögni fox, az USA-ban árulnak. Legalábbis postán lehet rendelni :)

2013.10.31. 08:06:38

Nem értem a felbuzdulást. A doktornő a maga munkáját elvégezte: a fogakat khúzta, a mintát levette. Ennek ellenére hajlandó lett volna a hőbörgő ügyfélnek mind visszaadni azt a 40.000 Ft-ot, amit ő keresett az ügyön. A többit a technikussal kell intézni. Ja, és legközelebb nem kell elspórolni a próbákat. Még ha idős-beteg is a nej, vazze, egy 160e Ft-os vásárlásnál tán csak beleférne két-három taxiszámla, nem???
süti beállítások módosítása