Tékozló Homár

Shiraz: "fájó szívvel, de azt javasoljuk, hogy a jövőben válasszanak másik szállodát"

2013.12.12. 14:10 | jackyll | 623 komment

PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit a pincér, úgyhogy lehet menni máshova:

Ott tartózkodásunk után egy hosszabb e-mail visszajelzést küldtem a szállodának, volt benne pozitív és negatív is bőségesen. Most csak a súlyos hiányosságokat részletező részt másolom be, mert a szálloda erre adott válasza igen tanulságos.

Súlyos hiányosságok:

  • A reggeli során a kenyérvágó késsel egyikünk megvágta az ujját. A vérzés csillapítására a recepcióstól kértünk ragtapaszt, aki kereste egy fél percig a gyógyszeres szekrényben, majd széttárta a karját, hogy sajnos nincs, és ezzel elintézettnek tekintette az ügyet. Kérdésünkre felvilágosítást nyújtott, hogy hol van a legközelebbi gyógyszertár. Ezt rendkívül súlyos vétségnek tekintjük, és egyben jogszabályellenes is, mert minden intézmény minden emeletén kell teljesen felszerelt egészségügyi dobozt tartani. Azt tartottunk volna elfogadhatónak, ha a recepciós elintézi, hogy a ragtapasz nagyon hamar (maximum 3 perc) megérkezzen, addig is ellát (pl. leültet) minket, és biztosít minket arról, hogy rövidesen érkezik a segítség. Ehelyett csak a kézszéttárást kaptuk a recepcióstól.

  • A vacsorához a felszolgáló nem tudott nekünk egy kancsó csapvizet hozni, csak pohár vizeket egyenként, és a poharat nem töltötte teli, hanem csak háromnegyedig. Megalázó volt újra és újra, egyenként kérnünk a következő pohár vizet (melyet ismét csak háromnegyedig töltött). Pedig rendeltünk koktélokat is bőven, érdekes módon a koktélos poharat tele tudták tölteni. Az, hogy a vizet kötelező a pincértől rendelni, elrontja az egész svédasztalos vacsora hangulatát, és elveszi a vendégtől azt a lehetőséget, hogy teljes szolgáltatást kapjon pusztán az alapár kifizetésével. Javasoljuk, hogy rakjanak ki ballonos vizet a vacsorához. Alternatív javaslatunk, hogy a felszolgáló a vacsoravendég köszöntése után mondja el, hogy a csapvíz és az ásványvíz ingyenes, és kérdezze meg, hogy melyikből hozhat egy kancsóval.

  • A második este 5 percnél is többet kellett várnunk a felszolgálóra, addig ránk se hederített. Inni nem tudtunk (mert ital nem volt a svédasztalon, azt a felszolgálótól tudtunk volna kérni) és enni sem, mert se az asztalunkon, se a svédasztalon, se a vacsorateremben bárhol máshol, látható helyen nem volt kitéve kés, villa és kanál. (A kanál épp akkor fogyott el a svédasztalról, egyet még sikerült szereznünk, de nyilván nem kezdi el az egyikünk enni a levest, amíg a másik várakozni kényszerül.) Javasoljuk, hogy bőségesen rakjanak ki evőeszközt a svédasztalra és még egy tálalóasztalra is, és még erősebben javasoljuk, hogy jóval több és figyelmesebb felszolgálót alkalmazzanak, hogy bármely pillanatban legyen két tétlen felszolgáló, akiknek tud a vendég jelezni.

  • A mosdókagyló sekélysége miatt véletlenül összetörtük az egyik IKEA SVEPA típusú fogmosópoharat. (A kárt kérésre örömmel megtérítjük.) A takarító a törött poharat elvitte, de nem hozott helyette újat.

  • A szobánkból hiányzott a fontos információkat tartalmazó szobamappa.

  • A csaptelepre és a tükörre rakódott szappan- és fogkrémcseppeket a takarító nem távolította el.

  • Távozáskor a recepciós nem adta magától a hűségmatricát, hanem nekünk kellett kérnünk. Ezt nagyon súlyos hibának tartjuk, mert azt sugallja, hogy a szálloda trükkös módon meg akar minket károsítani. A kár értéke 8000 Ft lett volna, ha elfelejtjük kérni a matricát.

  • A kinti szaunából hiányzott a homokóra, és nem volt semmilyen időmérő eszköz, amely a bent töltött időt mutatta volna.

  • A fürdőben használatos drapp törülközőt nem cserélte ki a takarító, és nem is száradt meg: másnap vizes törülközővel kellett mennünk a fürdőbe. Tudjuk, hogy a recepción van lehetőség napi egy cserére, de ez túl körülményes. Egy négycsillagos szállodától elvárjuk, hogy akárhány új törülközőt adjanak a fürdőben, akármilyen gyakran kérünk. Nem tartjuk elfogatható kifogásnak, hogy a szállodában nem működik mosoda. Oldják meg.


A szálloda válasza, 10 nappal később:

Köszönjük ismételt visszajelzését , korábban a Bambrara Hotelben eltöltött pihenésük után már megosztott velünk. Különösnek találjuk, hogy több ezer elégedett vendég visszajelzés után Önnek súlyos hiányosságokat talált szállodánkban. Nem szeretnénk felvetéseire egyenként reagálni, ugyanakkor örömmel tapasztaljuk, hogy a szállodával kollégáinkkal nem volt különösebb problémája. Azokat a "hiányosságokat", amit Ön jelzett, nem találjuk egyáltalán kifogásolhatónak.

Sajnáljuk, hogy nem volt teljes mértékben elégedett, ezért, fájó szívvel, de azt javasoljuk, hogy jövőben válasszanak másik szállodát, bízunk benne, hogy ott semmi hasonló problémával nem fogja szembetalálni magát.

Utólag teszem hozzá, hogy összességében jól éreztük magunkat, nem maradt tüske bennük. A tanulságot leszűrtük, a jövőbeli fogyasztói döntéseinkhez hasznos információt szereztünk.

A Homáron minden kommentnek örülök, a kíméletleneknek főleg. Elsősorban az érdekel, hogy ti (kommentelők) elfogadhatónak tartjátok-e a fenti hiányosságokat egy négycsillagos wellness-szállodában, és mennétek-e egy olyan szállodába, melynek vezetése nem kíván változtatni a fenti a gyakorlaton.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska 2013.12.12. 14:13:52

Első! A BKV mongyon le! Vagy ez nem az?:P

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.12. 14:15:42

"A vacsorához a felszolgáló nem tudott nekünk egy kancsó csapvizet hozni, csak pohár vizeket egyenként"
Hát nem készültek fel rá, hogy van, aki még megissza, mer' ugye csakazásványvíííz!

Amúgy ja, 4 csillagnál azért már illene ha nem lennének ilyenek... Függetlenül attól, hogy egy része nyafogás.

Atörökk 2013.12.12. 14:16:03

Már megint csapvíz. Vacsorázni mentetek, vagy fürödni, bazmeg? Modoros, fontoskodó idióta pöcs.

Manyecska 2013.12.12. 14:16:10

Én meg véletlen elhoztam Hajdúszoboszlóról a Bibliát a hotelszobából!! Ezúton is elnézést!!::P:D már annyiszor vissza akartam postázni..:)

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2013.12.12. 14:17:09

"elfogatható"
Akkor körözést kiadni, de azonnal!
----------------------------------

Az elsőben én azt nem értem, hogy miért kellett nekik kenyérvágó késsel kenyeret szelni a reggelinél? Én csak nyamvadt háromcsillagos szállodákba járok, de mindig szeletelve volt kitéve a kenyér (az egyéb péksütemények mellé).

Tanulság: nem csillagok alapján választunk szállodát.

neménvagyok 2013.12.12. 14:18:24

Ha nem akar odamenni többé, meg különben is ilyen fos az a szálloda, miért kellett annyira az a hűségmatrica? A poszter bizonyára a Windsor-ház magyarországi ágából származik.

Drogan 2013.12.12. 14:19:15

Voltam én is ilyen situban, valóban, nem kell odamenni

2013.12.12. 14:19:29

ragtapasz és a vízért kuncsorgás tényleg cikis, de a többit már szőrszálhasogatásnak érzem.
Egy szállodának is lehet rossz napja, havonta egyszer menstruál.
Máskor érdeklődjetek mikor vannak piros napok és akkor el kell kerülni őket.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.12. 14:21:03

Én ezt nem értem. KOmolyan ezek problémák????? Le kell menni törölközőért a recepcióra??? na és??????
Ragtapasz hiánya??? És?????
Nincs fogmosópohár?? És????KÉrjél.
Vizes probléma, meg már annyiszor volt. A kérdés, hogy kötelező e felkínálni vizet, vagy sem. Megosztó véleményeket fogsz kapni. Evő eszköz hiány: végül is tudtatok enni? vagy az nap vacsora nélkül feküdtetek le?
Kedves posztoló, szerintem ezek nem olyan nagy problémák. HIdd el, én szörnyűbb dolgokat láttam szállodákban. Nem megyek oda többé, és annyi. Te meg még bónus matricát is kisírtál..hát...

Atörökk 2013.12.12. 14:21:42

Magyarországi Agy és Szállodakárosultak Szövetsége kedveli ezt.

Manyecska 2013.12.12. 14:22:15

@atörökk: hát lehet a reggeli toálettet /fogmosás, zuhanyozás/ ott akarták megejteni:P fiam csak végigtapizta a svédasztalt /kétéves volt/ rögtön, ill. szerette volna. Aztán bemászott az asztal alá ha már unta magát /:DDD/:) De csendben volt mindig. Úgyhogy felvittük a reggelit egy idő után a szobába:D

pinkfloyd 2013.12.12. 14:24:36

Honnan jöttél, barátom? Lehet már b@szogatni az ilyen suttyó embereket, mint te vagy? Parasztkám, van szád, és MEGFELELŐ hozzáállással helyben minden orvosolható. Kurv@ra ismerheted a jogszabályokat, hogy hol is kell lenni egészségügyi doboznak, de a táskádba nem raksz egyetlen tapaszt sem! Legközelebb menj all inclusive szállodába sok pénzért, és akkor degeszre ihatod magad vízzel. És ki az a vállalkozás, aki két léhűtő embert foglalkoztatna csak azért, mert egy ilyen tahó betér hozzájuk? Az IKEA pohár ára meg 120 000 Ft, amit sürgősen fizess meg a szállodának!

Atörökk 2013.12.12. 14:25:37

Csóri posztoló, amit itt kapni fog. Ezután :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 14:25:49

ültessük le mert bibis az ujja? :):) sikítva röhögök !!

igazságos 2013.12.12. 14:27:02

A reggeli során a kenyérvágó késsel egyikünk megvágta az ujját.

Nem kellett volna az előző éjjel mattrészegen henteregni, és másnap reggel még nem kijózanodva kenyeret vagdosni szanaszét.
--------------------------------
A vacsorához a felszolgáló nem tudott nekünk egy kancsó csapvizet hozni

Részegen nem viccelődünk azzal, hogy csapvízzel b>szatjuk a kedves helybélieket
---------------------------------------
A második este 5 percnél is többet kellett várnunk a felszolgálóra

Ha a második este is mattrészeg vagy, ne csodálkozzunk semmin, azon se, hogy nem akarnak velünk konfortálódni 1 légtérben tartózkodni.
------------------------------------
A mosdókagyló sekélysége miatt véletlenül összetörtük az egyik IKEA SVEPA típusú fogmosópoharat.
A hányással csak finoman!

A szobánkból hiányzott a fontos információkat tartalmazó szobamappa
------------------------------
Részegnek minek mappa? Rajtuk a szemüveg se segít.
----------------------------
A csaptelepre és a tükörre rakódott szappan- és fogkrémcseppeket a takarító nem távolította el.
Szóval a mappát hiányoljuk, de magunk után sz>runk takarítani. Igaz, fogmosó pohár nélkül, amit összetörtünk előző éjjel részegen, bajos kiöblíteni a hányásos szánkat rendesen.
-----------------------------------
Távozáskor a recepciós nem adta magától a hűségmatricát
Ne csodálkozzatok, hogy ismét nem akarják, hogy ezek a kedves vendégek visszatérjenek. Azé van egy határ.

A kinti szaunából hiányzott a homokóra, és nem volt semmilyen időmérő eszköz
Minek az, b+, arra van a telefon, igaz, részegen nehéz lett volna elolvasni a kijelzőt.
-------------------------
A fürdőben használatos drapp törülközőt nem cserélte ki a takarító
A spermafoltoshoz én se nyúlnék hozzá, hanem a kedves vendég szájába tömném.

Van még valaki, aki csodálkozik itt bármin?

Atörökk 2013.12.12. 14:27:08

@zsiráfffff:
Ne már, így is megy előttem a mozi, éppen asztalt csapkodva, sírva röhögök :D

Valóraváltógép 2013.12.12. 14:28:13

LOL. Ezt egy haverom ajánlgatta nagyon. Aztán ellopta a cége széchenyi hitelét, és azóta nem láttam. :DDD

Atörökk 2013.12.12. 14:29:26

Hogyan kell valakivel egy légtérben konfortálódni?

igazságos 2013.12.12. 14:30:31

@atörökk: még ezt se tudod? és még én vagyok itt szűz

most lebuktál

Atörökk 2013.12.12. 14:31:07

@zsiráfffff:
Nem tudom, de ez a poszt bearanyozta a délutánomat. De kár, hogy mikor ez a félfaszú tejbegrizzli macskajancsi reklamált, nem én voltam ott a recepciós. Ááááááááá :D :D :D

Valóraváltógép 2013.12.12. 14:31:24

"Elsősorban az érdekel, hogy ti (kommentelők) elfogadhatónak tartjátok-e a fenti hiányosságokat egy négycsillagos wellness-szállodában, és mennétek-e egy olyan szállodába, melynek vezetése nem kíván változtatni a fenti a gyakorlaton."

Kurvára nem.

Tony Almeida 2013.12.12. 14:32:01

Na, menj már bazmeg a szánalmas nyafogásoddal, te fontoskodó kis p*cs.

igazságos 2013.12.12. 14:32:12

@zsiráfffff: már te is világítós unikornist akarsz karácsonyra?

Atörökk 2013.12.12. 14:32:31

@zsiráfffff:
Azt időre kell? Vagy a homokóra kell hozzá: :o

@igazságos:
Állandóan lebukok, ez van.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.12.12. 14:33:08

@zsiráfffff:
Idegen nyelvet tanúsz?
Vagy a zsiráf is tud lóul?

igazságos 2013.12.12. 14:33:22

@atörökk: remélem, azóta helinél kiderítetted, hogyan is kell a dolgot csinálni! :P

Az biztos, hogy ez a hét fényposztja! :DDDD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.12. 14:33:23

@Tony Almeida: óóhhhh Tony!!! ezeréve nem láttalak!! sóhaj..aaah..csöpp (nyálcsordogálás)...

Valóraváltógép 2013.12.12. 14:33:26

@neménvagyok: Szerintem te a Koburgra gondolhatsz...

Tony Almeida 2013.12.12. 14:34:20

@batgirl: Én is lájkollak, drágám. :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 14:36:08

@igazságos: igen, ragtapasszal!

@atörökk: ede-díjat javaslok neki! szerintem még pont beférne a seggébe az ezüstkanál mellé!

Atörökk 2013.12.12. 14:36:25

@igazságos:
A homokórát? Nem derítettem ki.

Atörökk 2013.12.12. 14:37:26

@zsiráfffff:
Írtam a vendégkönyvükbe. Kíváncsi vagyok, megjelenik-e :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.12. 14:39:34

Dzsekill drága! MOst azt kérném, hogy ne legyen több poszt egy darabig, mert ez hatalmas! Sok kiaknázatlan kommentet látok még benne:)))))))))))

kekegsm 2013.12.12. 14:41:13

homokóra? Nem buzibár az, hanem szauna, dugni a recepcióra menj...

Manyecska 2013.12.12. 14:42:28

Dehát a Shiraz Irán déli vidéki részének legnagyobb repülőtere, közvetlen járatokkal Dubajba, Bahreinbe és Katarba..!!:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 14:42:35

óbasszameg, most látom, hogy ennek a mesügének f o gy a sz t ó I d ö n t é s e I is vannak. minnyár becsurrantok.

herk 2013.12.12. 14:43:00

"A fürdőben használatos drapp törülközőt nem cserélte ki a takarító, és nem is száradt meg: másnap vizes törülközővel kellett mennünk a fürdőbe."
Gondolom ez úgy működik, mint a világon bárhol máshol. Ha visszateszed a száritóra, azzal jelzed, hogy tudatosan környezetvédő vagy, és kivánod még használni. Ha a földön hagyod, akkor azt jelenti, hogy kérsz másikat.
Nem tudom, hogy ez ki volt-e irva.

Abból megértem a posztolót, hogy 4* az 4*. Ha a szálloda feltornázza az árakat, mert 4* -ot tesz ki, akkor a szolgáltatás is legyen 4*-os. És ahhoz bizony jár automatikasan a mindennapos törülközőcsere, feltéve, ha a földre dobod. És a takaritó is tudja ezt a háziszabályt, nem csak azt gondolja, hogy némá, a parasztja ledobta a földre, sebaj, majd én visszaakasztom :-))

Valóraváltógép 2013.12.12. 14:43:04

Most mi ez a rugózás a homokórán? Teljesen jogos igény, nagyon csúnya dolgok lesznek belőle, ha valaki túlbecsüli, mennyit bír ki bent.

Manyecska 2013.12.12. 14:43:26

@igazságos: ja, én azt hittem Te írtad:P!!:O De komolyan.., bocs!D :P:DD

igazságos 2013.12.12. 14:44:43

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: azé köszi a feltételezést, de az én stílusom látszik, meg nekem nincs zsí szállodákra :D

Manyecska 2013.12.12. 14:45:14

Jesszus, koton se kötelező tartozék?? Jó tudni.

Manyecska 2013.12.12. 14:46:19

@agresszív kismalac: mit, kotont? Pedig az az igazi "pet". Nem kis pet, nagy!:P:DD

Manyecska 2013.12.12. 14:47:24

@agresszív kismalac: :DDD nem rossz ötlet!! A gyerek folyton hívogatta a liftet szerintem hülyét kaptak tőle, hát ugye kicsi volt még azt ha elindultunk kifelé a szobából rögtön ment játszani:D:P

Valóraváltógép 2013.12.12. 14:49:48

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: Neked meg ugye eszedbe sem jutott rászólni.
Tudod a szállodák többségébe mindenkit beengednek, de van, aki annyira azért nem való oda.

Antalbaba 2013.12.12. 14:49:57

A teendők a következők /lettek volna, sorrendben/:
- Hülyematricák felpakolása a Varerára, Apródra, kapufélfára, mittudomén
- Elsózásuk után idejönni földbedöngölni az ellent
- Otthon nyaralni/telelni a megfelelő ellátás-felszerelés-takarítás mellett, szinte ingyen, tenger vízzel ellátva;-)

cobre 2013.12.12. 14:50:55

Ahelyett, hogy örülne a szállodás, hogy valaki végre veszi a fáradtságot és elmondja, mi volt szar és javítana rajta, ilyen ostoba választ ad. Kereskedelemből bukta. Annyira nehéz volna kirakni néhány kancsó vizet?

Az ilyen tapló szállodást kerülni kell.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 14:51:12

Mondjuk, azért a tisztelt szállodai válaszolónak is van egy stílusa.
Erre mondják, hogy zsák a foltját.

Manyecska 2013.12.12. 14:51:15

"Elsősorban az érdekel, hogy ti (kommentelők) elfogadhatónak tartjátok-e a fenti hiányosságokat egy négycsillagos wellness-szállodában, " nemtom én a steril műtőben nem éreztem jobban magamat amikor ott dolgoztam..!!:)

Valóraváltógép 2013.12.12. 14:51:18

@batgirl: "HIdd el, én szörnyűbb dolgokat láttam szállodákban."

Jah, egy evő eszköz, az sokkoló lehetett. Hát még a hiánya.

Manyecska 2013.12.12. 14:52:29

@Valóraváltógép: az ételliftet hívogatta, te hülye! Látszik nem jártál még eccsillagosba se.

Hilux94 2013.12.12. 14:53:04

A csapvízet nyakalásból tévedhetetlenül felismerhető a tipikus magyar szarrágó, fillérbaszó banda...

igazságos 2013.12.12. 14:54:20

@Valóraváltógép: te folyton feltételezel és magaddal veszel egy kalap alá mást

Valóraváltógép 2013.12.12. 14:54:47

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: Étellift? Szállodai szobában?... Titeket nagyon átverhettek. :)
A kölyök meg semmivel se játsszon ami nem játék. Vegyél neki játékokat. A jogaira tanítod már? :)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 14:55:09

Mesés Shiraz Hotel****
Wellness, Konferencia és
Tréning Szálloda Egerszalók
Gondolom, a "mesés" kitétel az elégedetlen vendégeknek adott válaszokra utal.

Valóraváltógép 2013.12.12. 14:56:55

@igazságos: Ez rágalom!
Biztos nem ettél dél óta, azért mondasz ilyeneket!

@agresszív kismalac: Ilyen keleties giccsparádénak van megcsinálva a dizájn. Szerintem arra.
De az egész valahol a halál faszán épült, örülni kellene, hogy valaki még odamegy.

Manyecska 2013.12.12. 14:57:39

@Valóraváltógép: figyejjé Lencsés! foglalkozzá azzal hogy két hónap alatt írtál kétezer hsz-t, még rajtam is túlteszel. Fogadjunk te is játszottál a fütyülőddel pedig asse játék!:D Jogait tudja mer az apját az Interpol is körözi már sajnos.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.12. 14:57:58

@Valóraváltógép: döglött csótány egyhéten keresztül a folyosón?
tescós 12%-os narancsital 100%-os dobozba áttöltése?
konyhásnéni mocskos-véres gézzel bekötözött kézzel kihordott sütemény?

tovább is van, mondjam még???
:D

igazságos 2013.12.12. 14:58:10

@Valóraváltógép: ne viccelj, dél előtt se mer holtrészegen akartam kenyeret vagoni :P

Sírhant Hotelben

serfecs (törölt) 2013.12.12. 14:58:39

Hat en magamat egy tudatos es maximalista vevonek tartom, de
- ragtapasz: ez most ugye nem komoly?! Leulni egy elvagott ujjal?! Tegyel ra egy zsepit, azt kesz.
- csapviz: gondolom, nepegeszsegugi / higieniai okokbol nem hozhatnak kancsoval, de akarmi is az ok, mi a problema a poharankenti ivassal? Nem te faradsz, hanem o.
- OT EGESZ PERCNEL is tobbet?! Atyaeg, ez tenyleg nagyon durva! Ennyi ido alatt nemzetek halnak ehen... Gondolom, nem tudtatok odamenni a pincerhez (talan az elozo keses baleset miatti verveszteseg okan), csak utolag pampogni. Ket tetlen pincer, igen, nyilvan, aztan amikor beepitik a koltsegeket az arba, megint megy a pampogas.
- Sekely mosdo miatt eltort pohar, te jo eg, benak voltatok, eltortetek, kertetek masikat?! Nem? Akkor?!
- Szobamappa nelkul egy tapodtat se! Ne,m is ertem, hogy eltetek tul azt a par napot szobamappa nelkul!
- Husegmatrica: nagyon fontosnak talalom a husegmatricat, hogy aztan soha tobbet ne menj oda...
- Hianyzott a homokora a szaunabol, most komolyan??? Hat figyelj, az ugy van, hogy ha izzadsz, akkor jo, ha nem birod tovabb, akkor kijossz, en meg soha nem hasznaltam homokorat, pedig nemileg tisztaban vagyok a szaunazas kulturajaval.
- Magara valamit is ado szalloda nem csereli a torolkozoket, csak ha a vendeg a foldon hagyja. Ez az egyezmenyes jelzes, amit egy ilyen tudalekoskodo vendegnek illene tudnia.

Az egyetlen jogos pont a tukor le(nem)pucolasa, ami kb enyhe hianyossag, semmi mas.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 14:58:43

@Hilux94: Az ásványvizet favorizálásról, azt hektószámra hazacígölésről meg az úrhatnám proli.

Manyecska 2013.12.12. 14:59:01

@agresszív kismalac: nekem ismerős valahonnan! Nem volt ez itt már a Homáron? Vagy valahol????

igazságos 2013.12.12. 14:59:58

@batgirl: te nagyon kellettél volna, mester az én Burger Kinges posztomba is :ssss

Valóraváltógép 2013.12.12. 15:04:03

@batgirl: Ezek izgik, mondjad.
Konyhásnéni hogy kerül a vendégek közé amúgy? Biztos neki se adtak ragtapasztot.

igazságos 2013.12.12. 15:04:35

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: az lehet, mer sok hülye járkál a szállodákban, aki csóró létére gazdagnak hiszi magát

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.12. 15:06:33

@Valóraváltógép: ő rakosgatta ki a sütistányérokat a svédasztalra. a véres-gézes újja, néha beleért a tányérba. Mert hogy nem tálcán hozta ki, hanem kézben. Ja, és strandpapucs volt a lábán. Sokáig őrzöm még az emlékét:))) Berekfürdő.

Valóraváltógép 2013.12.12. 15:08:19

@igazságos: A legolcsóbb hétvégi szobájuk 29700, annyira nem kevés. Bunkózás semmiképpen sem fér bele.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.12. 15:08:57

@Hilux94: Miért, muszáj bort inni, vagy söröt? Azt kéne vinni a pincérnek, amit a vendég kér.

igazságos 2013.12.12. 15:08:58

@batgirl: én a döglött csótányt nem tudom hová tenni
mer biztos nem rovarírtástól halálozott el szegény

Valóraváltógép 2013.12.12. 15:09:24

@batgirl: Wellness volt? Mert akkor gondolom a vendégek sütifogyasztását próbálták redukálni.

igazságos 2013.12.12. 15:10:27

@Valóraváltógép: kuponnal! :P

egyébként az ilyen sztorik mindig kikozmetikázottak, és volt ott még egyéb történés, amit a poszter nem írt le, de magára nézve káros lehet

tudom, az enyémből is kihagytak részleteket

2013.12.12. 15:12:24

Biztos hogy négy csillagos volt? És nem egy Széles Gábor féle upgrade-elt verzió?
Félre téve a témát, kicsit vihar a biliben-nek hangzik a sztori.
Sekély a mosdókagyló, nem volt info sallang a szobában, 5 percet kell várni a pincérre.. Ugyanmár.

gabors 2013.12.12. 15:25:50

A posztolonak mas gondja nincs ??? Ugy tunik per ezer karaktert amit irhatott volna meg, teljes mertekben elpazarolt.

Pl. olyan temakban hogy az elmult nyoc ev, meg a libak fel sem merultek ...

hogy van ez ???

VVICC 2013.12.12. 15:26:54

a posztoló debil?

Atörökk 2013.12.12. 15:27:30

Nekem azt mondták, ez egy macskabarát hotel. Ehhez képest mikor ott voltam, még egy nyamvadt egér sem volt a szobában.

jgalt312 2013.12.12. 15:31:35

Valaki magyarázza el a sekély mosdókagyló és a pohárösszetörés kapcsolatát... Ha mélyebb akkor visszapattan, vagy mi?

VilMarci 2013.12.12. 15:32:05

Voltunk itt többször is, és soha nem volt semmi gondunk. Mondjuk csapvizet sem kértünk, és össze se kaszaboltuk magunkat a késsel.
Ragtapasz: Valószínűleg, ha azt kéred, hogy részesítsenek elsősegélyben, akkor megkapod az ellátást, de azért kiröhögtetni nem akartad magad.

A törölközőket mindig a recepción kellett cserélni, ezt el is mondják bejelentkezéskor. Mivel a földszinten vannak medencék meg egyebek, egyáltalán nem körülményes, sőt, praktikus a szobába menet ott leadni, és kapni a frisset. Vagy reggel a szobából lefelé jövet ugyanígy. A logika mögötte az, hogy takarításkor a kinti törülköző jellemzően nem tartózkodik a szobában, mert éppen nálad van.
Hűségmatrica: akarsz még oda menni vagy nem?
Mappa: van a szobában telefon, szerintem pár perc alatt pótolták volna ez a hiányosságot
Vacsora: Az étteremben mindig áll valaki az ajtóban, aki elvezet az asztalhoz. Legközelebb nem beosonni kell, hanem megvárni, míg leültetnek, így a további gondok is megelőzhetőek.
Takarítás: - pont. De hogy kerül a tükörre fogkrém meg szappan?
Arról nem ír a posztoló, hogy menet közben jelezte-e a hibákat, vagy csak magában duzzogott?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.12.12. 15:32:36

@gabors: Biztos valami offhore-lovag! Vagy lovagina? Vagy azok trabantja?

igazságos 2013.12.12. 15:34:28

@jgalt312: olvasd el az én hozzászólásomat

mindent megértesz és minden mindennel összefügg

csak a poszter nem akarta plakátolni, mert jól titkolta! :)

Manyecska 2013.12.12. 15:37:14

@igazságos: nekem csak azt magyarázd meg hogy összetörés után hogy tudta elolvasni a márkáját..?:P:DDD
Mellesleg aki nyugodtan nézi minek panaszkodik valszeg nem zavarja a trutyi, vér, csótány, stb..:P

Csokis · http://csokis.blog.hu 2013.12.12. 15:43:04

Miért érzem úgy, hogy ha nem december lenne, a poszter (csak mert társaságukra a nagyon igényes öltözködés jellemző, így kizárólag Dolce Gabbana és hasonlóan kiemelt márkákat részesítik előnyben) rövidgatyában és papucsban ment volna vcsorázni?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 15:43:37

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/:
a) a márkája nem tört össze
b) összetört, de már előtte elolvasta
c) neki is ilyen van
d) a másik pohárról olvasta le

gabors 2013.12.12. 15:47:37

@VilMarci: Bonuszt kapsz ??? Csak kerdezem mert akkor en is tudok irni miert hulye a posztolo (nem is nehez).

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 15:57:09

@jgalt312: gondolom vak lehetett a posztoló oszt nem sikerült besaccolnia a kagyló mélységét. debilmérő teszt.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 16:00:03

az ilyen buzgány maraggyon otthon aztán vasalja élire a kutyaszart majd tálalja föl magának ragtapaszos információs mappán.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 16:02:19

@zsiráfffff: Kicsit harapós vagy ma. Akarsz róla beszélni?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 16:05:42

@agresszív kismalac: én sose vagyok harapós :D de ez a fajta vendégtípus megérdemli, hogy a szakács a farkával keverje neki a túróscsuszát :D :D

mildi 2013.12.12. 16:07:22

ez furcsa. engem is fel tud baszni, ha nincs homokóra a szaunában, ami nettó faszság, ugyanis mindig addig maradok, amíg jólesik. nem maraton ez, hogy szintidőt javítsak. mégis idegesít, ha nincs óra....

Benoke2 2013.12.12. 16:08:31

Egy négy csillagos szállodában ezek egyike sem fér bele. Ennyi bénázás egy panzióban sem sűrű. Külön külön egyik sem húsbavágó, de ezt a szállodát is fel lehet irni a nem ajánlott listára.

Atörökk 2013.12.12. 16:08:37

@zsiráfffff:
Mármint a vendégével, vagy a sajáttyával? :D

Valóraváltógép 2013.12.12. 16:08:37

@zsiráfffff: Mert a szakács ugye nem a rendes munkavégzésért kap fizetést, és akkor is szükség lesz rá, ha elszállingóznak a vendégek... csak éppen több időt szánhat majd a farka tutujgatására.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 16:13:33

@zsiráfffff: "én sose
vagyok harapós"
Ez nagyon örvendetes.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 16:14:01

@atörökk: ha forró a csusza, akkor a vendégével. ha nem, akkor a sajátjával!

@Valóraváltógép: még a heti moslékot is beleturmixolnám a levesébe!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 16:16:25

@zsiráfffff: "még a heti
moslékot is beleturmixolnám a
levesébe!"
És akkor mit teszel a hortobágyi palacsintába?

stap 2013.12.12. 16:19:27

Hozzám se gyertek...

Ádám 2013.12.12. 16:21:09

@zsiráfffff: Éppen Rákóczi túros lesz vacsi után...(már megkóstoltam,nagyon finom!)

b+ ! :):D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 16:21:16

@agresszív kismalac: irreleváns :D

a hortobágyiba darált mappát kapna törött pohárral. sőt, ha már itt tartunk, akkor szerintem bele is köpnék :D

Ádám 2013.12.12. 16:24:11

poszter? oszt a ventilátor szívott-e?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.12. 16:24:59

@zsiráfffff: Mondjuk egy 4 csillagosban azért eléggé baki ha a törCSI ott marad, meg ilyesmik :D Azért pár pár ezrest legombolnak az emberről, na.
Hogy a vebdég nyafogós, az igaz, de a vendéglátósnak nem szabad ezen problémázni.
Mondjuk legalább őszinték voltak :D

Keselyuu 2013.12.12. 16:29:43

Kuponnal voltál? :-)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 16:30:24

@ColT: padlóra dobott törölközőt cserélnek, felakasztottat nem, ez mindenütt így van. de bisztos azér nem tutta mer nem volt informácijós mappája szerencsétlennek. :D

Manyecska 2013.12.12. 16:31:56

Remélem a kisujjukat eltartották a kenyérszeletés közben..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 16:33:45

@vén szivar: az tényleg finom, bár már húsz éve nem ettem olyat.

@ColT: ja, és a szállodásnak teljesen igaza van. ilyen vendég egyszerűen nem kell senkinek se, akkor se ha duplán fizetne. folyton nyávognak, pofákat vágnak, igazgatják a seggükben a pávatollat, ezzel a többi vendéget is irritálják akik hallgathatják a hülye megjegyzéseiket meg a folytonos hisztit. én se írtam volna neki mást a zigazgató helyében.

2013.12.12. 16:34:22

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/:
Akkor viszont a második lehetőség. (vihar a biliben) :)

Amusing 2013.12.12. 16:35:35

remélem a panaszost, madj vhol vki jól pofánb*ssza, mert megérdemli a kötözködő kis gyökér.

A Mehet gombra való kattintással elfogadod a blog. 2013.12.12. 16:43:29

ritka nagy fasz(ok) vagy(tok)...!
a csapvíznél nem bírtam tovább...

helianthus 2013.12.12. 17:10:34

@Valóraváltógép: "De az egész valahol a halál faszán épült, örülni kellene, hogy valaki még odamegy. "
Khmmm. Ez téves információ. Egertől van sacperkábé 10? km-re és kulva sokan vannak ott mindig (előtte áll egy parkoló, az tömve van éjjel-nappal). Szerintem nem fog nekik a posztoló hiányozni.

Valóraváltógép 2013.12.12. 17:13:37

@helianthus: Szerintem eger is a halál faszán van. :) Egyébként erre én is gondoltam, akkor szoktak ilyen kellemetlenül nagypofájúak lenni, ha nem számít a vendég, mert van bőven.
Csak ha ez sokszor megtörténik, a vendég előbb-utóbb el szokott fogyni.

Atörökk 2013.12.12. 17:14:45

@Valóraváltógép:
Van az a vendég, akit tudni kell elengedni :)

helianthus 2013.12.12. 17:16:50

@Valóraváltógép: jaj bocsánat. Kitalálom. Fővárosi vagy. Elnézést kérek nacccságos úr/hölgy, hogy megszólítottam!

:)

Valóraváltógép 2013.12.12. 17:17:38

@atörökk: Az biztos, de én a vendég oldaláról nézem. Odament (erre áldozta a szabadnapját), fizetett (kenyérke!), kellemetlenség érte (tökmindegy hogy jogos vagy nem, ő így érezte), és bocsánatkérés helyett szemtelenkedést kapott.

Hát a bűbánatos csirivicsangos lófaszt az ilyen szolgáltató seggébe. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.12. 17:18:55

@agresszív kismalac: "zsák a foltját."

Igen, gyönyörű. Szálloda tulajdonosként az ilyen vendégektől, személyzettől, vezetőségtől próbálnék szabadulni.

Megvágtam az ujjamat, és a nejem csak sajnálkozott, hogy nincs otthon ragtapasz. Másnap beadtam a válópert.

Atörökk 2013.12.12. 17:18:59

@Valóraváltógép:
Nem tudom, alkalmazottként dolgozol-e, vagy vállalkozó vagy. Ha vállalkozó vagy, akkor pontosan tudod/tudnod kéne mi a jogos panasz, és mi a fingreszelés. Ez utóbbira mi sem szoktunk vevők lenni.

hagymama 2013.12.12. 17:19:46

en megertem a poszt tolot, a fiameknal minden vendeg mogot van egy pincer aki azonal vizet tolt a poharaba mikor elfogy
a boros es a coctailos poharba is
a thurulkozot meg naponta ketszer cserelik akkor is ha a vendeg nem akarja
a fogmoso poharat is ami nem ikeas hanem ming dynasty

ragtapasz naluk sincs hanem egy felszerelt mutobe viszik a serultet ahol egy neves surgeon veszi kezelesbe.

Valóraváltógép 2013.12.12. 17:20:07

@helianthus: Rá se ránts, a fővárosban több ilyen is akad, mint vidéken. Csak ott a szankciója is több, mint egy vállvonás. Ott is lehülyézik a fizetővendéget alkalomadtán, de ahol szemtől szembe teszik, ott hamar nézhetnek új munka után a személyzeték. :)

igi1 2013.12.12. 17:20:16

@vén szivar: 1 hotel kurvák nélkül nem hotel

ugye igazam van?

gyanús a poszter vmit titkol még....

Valóraváltógép 2013.12.12. 17:22:03

@atörökk: Vállalkozóként is vannak formák, amiket illik betartani. Pl. ha a shiraz ezt a levelet a szobaár visszautalása mellett lövi el, azt mondom, hogy igen, ezek fasza, tökös gyerekek.
De így ez csak egy rakás szemtelen lakáj kaffogása, és világvégi, kerülendő sufniban. :)

Atörökk 2013.12.12. 17:23:34

@Valóraváltógép:
Szobaárat miért is utalták volna vissza? Az ilyen idióta ügyfélnek én sokkal cifrábbat szoktam írni/mondani.

igi1 2013.12.12. 17:24:46

@A Mehet gombra való kattintással elfogadod a blog.: pedig a kenyérszelés a lènyeges infó! abból minden kiderül :)

Ádám 2013.12.12. 17:25:46

@igi1: Úgy sír, mint egy fűzős kurva, úgyhogy igazad van!

mint nagy ritkán, szinte mindig...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.12. 17:25:48

Ha egy karcolás ekkora probláma, mit panaszkodna, ha bennégett volna a Rezesova által rerombolt 1.1-es Fiat Puntóban?

Rezesova meg nem született elég fejlett országba. Áááámerikéban simán elengedik, ha gazdag és részeg autósként négy embert meggyilkol.

velvet.hu/sztori/2013/12/12/megolt_negy_embert_de_meguszta_a_bortont_mert_gazdag/

igi1 2013.12.12. 17:26:32

@Valóraváltógép: vhol igazad van de 1 dolgon bukott a dolog
nem árulom el min, de aki ért belőle az tudja!

helianthus 2013.12.12. 17:26:53

@atörökk: mondod neki, hogy irgumburgum és toppantasz is hozzá?

simon says: 2013.12.12. 17:27:49

poszt tolónak teljesen igaza van, 4 csillagnál a leírt hiányosságok nem elfogadhatóak. a szállodának meg örülni kéne, hogy visszajelzést kap és ezek mentén javíthat szolgáltatásai szinvonalán, hogy növelje a vevői elégedettséget vagy mit. ja, hogy ez magyarországon volt, akko' mingyá' más, itt nem számít, ugyanis az átlag kedves vevő igénytelen és így is tele a parkoló

igi1 2013.12.12. 17:29:06

@helianthus: meg hozzávág 1 homokórát is neki biztos van belőle pár db

Ádám 2013.12.12. 17:29:14

@atpijkamo: Hál' isten a baromnak semmi esélye...:):D

igi1 2013.12.12. 17:31:05

@vén szivar: ammá biza őt még a halál se merné elvinni :)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 17:31:32

@atörökk: Viszont: úgy is el lehet mondani a vendégnek, mekkora fasz, hogy a végén ő érzi megtisztelve magát. Stílus kérdése.
Ilyen levelet NEM fogalmazhat szolgáltató.

igi1 2013.12.12. 17:34:03

@agresszív kismalac: ha be lehet perelni a viselkedésér a vendéget akkor de

Atörökk 2013.12.12. 17:35:43

@helianthus:
Igen, és megcsavargatom az orrát, és mondom: te kis huncut!

@agresszív kismalac:
Látod, hogy sikerült neki.

Valóraváltógép 2013.12.12. 17:36:43

@atörökk: Hát ha a vendég nem kell, a pénze se kelljen már. Vagy ez ilyen úrhatnám falusi népség, hogy jöjjön a pesti hülye, kölcsönadunk egy ágyat 30 kilóért, szavát ne halljuk amíg ott van, aztán fogja be, és takarodjon innen? Én tudom hogy van ám olyan, értem is. Csak nem szeretem. :)

igi1 2013.12.12. 17:38:29

@Valóraváltógép: lehet h nem is kell a vendeg zséje neki

megoldja okosba a haveroktól

epertorta 2013.12.12. 17:38:47

Még ötcsillagos szállodákban is az a módi, hogy a wellnes törölközőket nem a szobatakarítónéni cseréli, hanem a wellnes részlegnél (vagy mint ebben a szállóban) a recepción kell cserélni. Mi ebben a körülményes? Másnap reggel miért kellett vízes törölközőt vinni a szaunába, lehetett volna cserélni.

helianthus 2013.12.12. 17:42:51

@igi1: nekem is van egy homokórám. És? Fiszont nem dobálom, mert törik.
Ha dobálni akarok, keresek egy féltéglát. Minimum.
@atörökk: :D Ezt biztos megértik és utána jól fognak viselkedni. Teccik a szolgáltatói szemléleted.
Én még hozzátenném azt is, hogy ejnye-bejnye, lezárásként.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 17:43:11

@atörökk: Maximum, akiknek ez nem tetszik, szintén nem mennek oda.

Valóraváltógép 2013.12.12. 17:43:16

Mer' akkor el van rontva a cégtáblálya.

igi1 2013.12.12. 17:44:15

@Valóraváltógép: másra nem vall a logika h a hotel nem a vendégér van

Atörökk 2013.12.12. 17:44:25

@helianthus:
Eddig mindig elég volt, fülhúzásra nem volt szükség.

@agresszív kismalac:
Van az a vendég, akinek semmi nem teccik.

igi1 2013.12.12. 17:46:26

@helianthus: jó nincs mindenkinél azonnal 1 macsete meg féltégla mint vénszivaréknál kard

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 17:50:21

@atpijkamo: Anyósom is megvágta az ujját. Lelőttem, hogy ne szenvedjen.

2013.12.12. 17:50:46

A vacsorához a felszolgáló nem tudott nekünk egy kancsó csapvizet hozni, csak pohár vizeket egyenként, és a poharat nem töltötte teli, hanem csak háromnegyedig. Megalázó volt újra és újra, egyenként kérnünk a következő pohár vizet (melyet ismét csak háromnegyedig töltött)

Amit leírtál, hogy mekkora buzik vagytok én csak egy kanál vizet vittem volna ki és abba belefojtalak te gyökér!

Atörökk 2013.12.12. 17:52:20

@Cicmen:
Posztoló meg külömbe se hallott még arról, hogy poharat nem illik teljesen tele tölteni???

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.12. 17:55:15

@Cicmen: "egy kanál vizet vittem volna ki és abba..."

Eddig jó. A folytatáson még dolgozzál!

@agresszív kismalac: :))

Én még sose éreztem magam megalázva attól, hogy a pincértől kérek valamit. Igaz, kisebbrendűségi érzésem sincs.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.12. 17:58:58

@Valóraváltógép: "pincéred van?"

Nem, orbáncom. De hogy jön ez ide?

Atörökk 2013.12.12. 17:59:08

Nekem kisebbrendűségi pincérem volt.

igazságos 2013.12.12. 18:07:39

@atörökk: azt mindjárt gondoltuk.

?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.12. 18:07:47

@Cicmen: "... belecsuláztam volna." "...belehugyoztam colna." valami ártatlan. Mér akarsz olyan vérszomjas lenni?

Atörökk 2013.12.12. 18:08:32

@Valóraváltógép:
Nem. Kizárólag rajzolni volt szabad neki.

igazságos 2013.12.12. 18:08:47

@atörökk: nem az a lényeg, megint csak

hanem a többes szám!

Atörökk 2013.12.12. 18:10:28

@igazságos:
Többes szád van? Meséjj, az milyen?

2013.12.12. 18:11:17

@atpijkamo: Mér akarsz olyan vérszomjas lenni?

Mert öregszem! Ha beleverem a cuccost az már legalább tíz perc!!!

igazságos 2013.12.12. 18:13:19

@atörökk: hát mint a homokóra mell

a poszternek egyedül nincs annyi esze, hogy reklamáljon, mindig vkivel ment oda

Valóraváltógép 2013.12.12. 18:18:57

@atörökk: Hetven foga van, mint a betmennek.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.12. 18:27:57

@atörökk: "poharat nem illik teljesen tele tölteni"

De üresen se.

Viatkozhatnánk arról, hogy 3/4-ig tele volt, vagy 1/4-ig üres.

Atörökk 2013.12.12. 18:28:40

@atpijkamo:
Tegnap este a poharam 3/4-ig tele volt, aztán óra ötvenre kiittam ;)

igazságos 2013.12.12. 18:29:40

bocsi, de én mindig Sírhantot olvasok :P

Valóraváltógép 2013.12.12. 18:32:02

@atpijkamo: Pár napja láttam egy karikatúrát, két hal volt egy félig telt pohárba dugva. Az egyiknek lefelé volt a feje a vízben és csak a farka lógott ki, a másiknak fent, a levegőn.

Tippeld meg, melyik volt az optimista.

august 2013.12.12. 18:35:30

hehe. Az a baj hogy igaza van. A zánkai táborban sose reklamáltam semmiért, annyi pénzért azt kaptam és kész. Egy igényes szállodának igenis kellene adni arra hogy legyen elég kanál, pincér az elsősegély láda pedig tényleg kötelező, szabály írja elő. DE ez a szálloda nem csak nemtörődöm, hanem béna is, mert ha ha azt írta volna hogy szánjuk-bánjuk, akkor nem itt kötött volna ki a poszt.

Egy négycsillagos árért ezek a dolgok nagyobb része tényleg elvárható, ugyhogy a trollok kussolhatnak.

Atörökk 2013.12.12. 18:37:03

@august:
Hol lácc itt trollot? Azonnal szójj, ha lácc egyet! Fontosch!!!

Valóraváltógép 2013.12.12. 18:53:29

@igazságos: Marketingből. Mint hivatásos bértroll, ez a lételemem.

igazságos 2013.12.12. 18:56:11

@Valóraváltógép: én meg nem akarok bértroll lenni, mégis mindenki trollnak hív :P

a trollkodáshoz olyan személyiség kell, a bértrollokon átlátnak hamar

Valóraváltógép 2013.12.12. 18:58:48

@igazságos: A "mindenki" sokan van, tehát nem számít. Belőlem viszont csak egy van.

igazságos 2013.12.12. 19:01:17

@Valóraváltógép: viszont te se álltad meg a beszólást az étcsokis posztba :P

Valóraváltógép 2013.12.12. 19:04:00

@igazságos: Az étcsoki finom. A gyülmölcs is, a tejet meg nem szeretem. Van egy csomó nyakamon maradt tejcsokimikulásom, szerintem kiállok a körútra, és osztogatni fogom őket.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.12. 19:04:04

@zsiráfffff: Nekem a Radisson Blu-ban cserélték, ha kellett, ha nem, ha használt volt, ha nem... Asszem az is 4 csillag.

Hogy kell-e? Ki kell rendesen szolgálni, akkor legalább oka nem lesz. A magyar vendéglátás nagy részére azért az a jellemző, hogy tényleg trógerek.

Aureliano Buendía 2013.12.12. 19:10:38

egy kérdésem van: kuponos?

Valóraváltógép 2013.12.12. 19:15:05

@uraaam: Ha kuponos sem jár neki rosszabb kiszolgálás. Különben a személyzet nem is tudja, hogy kupon, vagy nem.

A kuponokról meg azt érdemes tudni, hogy amelyik szállónak nem éri meg, az nem csinálja.

Ádám 2013.12.12. 19:15:39

@atpijkamo: orbáncod?

az úri betegség?! :) viccktor okozta?

2013.12.12. 19:19:57

A reggeli során a kenyérvágó késsel egyikünk megvágta az ujját.

Azt ne mondd, hogy kitettek egy kilós kenyeret és nektek kellett szeletelni!

2013.12.12. 19:23:23

Az, hogy a vizet kötelező a pincértől rendelni, elrontja az egész svédasztalos vacsora hangulatát,

A svédasztalos ivóvizet egy lavórban tudom elképzelni ahonnan mindenki meríthet!

2013.12.12. 19:26:31

A kinti szaunából hiányzott a homokóra,

Így nem tudtad megszámolni hány homoszexuális kapcsolatban volt részed?

igazságos 2013.12.12. 19:39:24

@Cicmen: minek kérdezel hülyeséget, amikor nyilvánvaló? hát b+, ezér hiányolja a homokórát

Aureliano Buendía 2013.12.12. 19:40:28

@Valóraváltógép: egyetértek, az jár, ami a kuponban foglaltatik. Se több, se kevesebb.
Csak a hangulata olyan. A legtöbb panasz a kuponok miatt van oda is, vissza is. Edét leszámítva.

Anomalocaris (törölt) 2013.12.12. 19:43:05

Biztos nehézvizet adnak a Shirazban, és abból csak háromnegyedig lehet tölteni a poharat, különben az történik mint az ikea svepával.

Valóraváltógép 2013.12.12. 19:45:54

@uraaam: A kuponban általában ugyanaz foglaltatik, mint a teljes árban, csak éppen a valamivel kevesebbet a tulaj előre megkapja.
Az egész kuponosdi arra a primitív emberi ösztönre épül, hogy szeretünk többet kapni kevesebbért. Sajnos ez a primitív ösztön a kupon kibocsátójában is megvan, aki úgy érzi, hogy kevesebbet kap, ezért lehetőleg kibaszik a kedvesügyféllel. Annak meg sérül az egész szerzésvágya, ezért jobban zokon veszi, mint egyébként.

A megoldás, hogy nem kell kuponozni, nem kell előre fizetni, és nem kell bezsebelni a kuponnal járó népszerűséget sem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 19:46:15

@hagymama: teljesen egyertelmu
miutan felvezettuk es leultettuk a vedeget es atnyujtottuk az etlapot a busser vizet tolt a poharakba
buffet jellegu etkezesnel nem kell etlap de viZ igen
ha valaki serulest szenved es kisebb ellatasra szorul, minden emeleten van ragtapasz, ha komolyabb, kihivjuk a mentot
a torolkozot foldredobas nelkul is csereljuk, ez nem panzio
@atpijkamo: ha nem is borton, eleg komoly program az, amin szopni fog evekig, ismerem, a borton kegyetlenebb, ez meg kemenyebb, dolgzoni fog hajnaltol hajnalig
/valoszinu en is lecsuktam volna, de ez tobbet segithet es nagyon kemeny/
meg en nem vagyok biro
@Cicmen: fejletteb orszagokban keres nelkul feltoltik a vizespoharadat, tudod, vendeglatas-sziveslatas
az alkoholost csak keresre

Manyecska 2013.12.12. 19:48:04

@hagyma: de télleg, miért kéne a földre dobni, éééés senki nem reklamált érte itt:D:OOOO :P@Nattramn: :DDDD azt!:D

Valóraváltógép 2013.12.12. 19:49:19

@hagyma: "fejletteb orszagokban keres nelkul feltoltik a vizespoharadat, tudod, vendeglatas-sziveslatas
az alkoholost csak keresre"

Hát azt meg mán hogy gondolod? Mozduljon meg a pincér? Magától? JATT NÉLKÜL????!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 19:51:56

@Valóraváltógép: hat ez az
itt jattert meloznak 3 dollaros oraberrel
szerinted feltoltik?
@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: olcsobb motelekben itt is szokas, hogy tuti legyel, hogy kicsereleik, ha akarod, de hat olcsdobb motelekben altalaban 1 ejszakat tolt az ember

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 19:56:57

mondjuk fejlettebb orszagban, ha egy menedzser ezt leirna, hogy hat akkor mennyel mashova baszod, akkor az repulne tegnap
ha a tulaj irta, akkor O dolga, az igaz

Valóraváltógép 2013.12.12. 19:59:19

@hagyma: Egy FALURÓL beszélünk, echte öntudatos bugrisokkal, akiknek hirtelen megszaladt. Nincs értelme fejlettebb országokhoz hasonlítgatni őket. Meg semmihez, ami fejlett.

igazságos 2013.12.12. 19:59:31

Szerintem meg KÉRNI KELLETT VOLNA, minden más jogos :P

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.12. 20:02:19

@Cicmen: Nem, a homokóra alatt azt az órát kell érteni, ami alatt szabad buzulbni.

Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) · http://v-one.hu 2013.12.12. 20:03:53

Ezért nem pihenek én Magyarországon. Megkímélem magam a gagyi szállodáktól és az idióta magyaroktól:))))

Manyecska 2013.12.12. 20:05:36

@Ulbert István [Biyadhoo]: Így van!!!!! Like!!:P Ezt akartam írni du. csak elfelejtettem már:P:D@igazságos: én nem mernék homokórát kérni egy szaunában, olyan buzis,nem??:P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 20:07:39

@Valóraváltógép: 4 csillag az 4 csillag, es lehet szarrago a vendeg - honnan tudnam - de ilyen panaszra az a valasz, hogy elnezest, koszonjuk eszreveteleit /es esetleg felajanlunk egy 50 szazalekos kedvezmenyes hetveget / persze olyan idopontra, amikor amugy is pang a hotel
slussz
nem azt hogy OK, ide tobbet ne gyere

a posztolo altal felsorolt problemak nem voltak egbekialtoak, de a reakcio az nonszensz

Valóraváltógép 2013.12.12. 20:09:31

@hagyma: Magyarországon ez a divat. Jobb helyeken lehülyéznek mellé, és hozzáteszik, hogy a kurvaanyádat. :)

Ádám 2013.12.12. 20:14:47

"Tudod" barom! Itthon még vannak gerinces emberek, kik NEM nyalják más seggét...

ezért vagy te a barom a moha s a klozet pucoló !!! ma mit sikerült lopnod? :):D

barom!

Black Hole 2013.12.12. 20:15:17

Szegény poszter megjárta a poklok poklát, ott állt a recepción vérző ujjal, ragtapasz és homokóra nélkül, vizes drapp törölközővel ellátva, miközben egy háromnegyed pohár vizet úgy kell kisírni, és ráadásul még Ti is gúnyt űztök belőle! Ha most öngyi lesz, a lelke rajtatok szárad :(

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 20:19:00

@Valóraváltógép: multkor azt almodtam, hogy otthon vagyunk Maryvel es egy boltban egy kis kocsog letegez
/szuneteltetnem kellene a homarozast:)/
@vén szivar: remelem, majd ha egyszer az eletben eljutsz egy etterembe, egy ilyen gerinces ember veri a farkat a turoscsuszadra, ha reklamalsz valamiert

Manyecska 2013.12.12. 20:21:47

@Black Hole: de ha egyszer azt gondolta óvodában van..:D@Ulbert István [Biyadhoo]: már miért kéne??? :P

igazságos 2013.12.12. 20:22:10

@hagyma: hagyd, úccse értik, én már rég feladtam

Itt most kivételesen MÁSRÓL van szó, és aki érti a posztot, végiggondolta, na az tudja csak, miről beszélek. :DDDD

igazságos 2013.12.12. 20:23:35

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: most mit vagytok ki már megint a buzikra :DDDDD

a homokóra tök dizájnos
mondjuk aszittem iPhone-ozni menő manapság, ám a posztert elnézve tuti nincs neki olyanja
mer akkor magával vitte volna azt is a szaunába, kinézem simán

Manyecska 2013.12.12. 20:24:41

@igazságos: :P én a tojásfőző órát viszem a szaunába magammal..:P
Tessék, fiúk, tetszenek?
www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

Ádám 2013.12.12. 20:26:48

barom, állat! a remény hal meg utoljára!

vajon te már mennyi túrhót szoptál le s mennyi szart nyaltál ki 3 dolcsiért:DDD barom! :):D

igazságos 2013.12.12. 20:27:34

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: az a traktorba való :DDD

@Ulbert István [Biyadhoo]: sajnos már a magyarok mindenhol vannak, csak Magyarországon nem

úgyhogy neked kampec :D

Manyecska 2013.12.12. 20:33:58

@igazságos: meg Horváth Ozzy Őrölt Denevérjét..:P

Aureliano Buendía 2013.12.12. 20:35:18

@Valóraváltógép: az egész kuponosdi a vendéglátás arculcsapása.

Jó amúgy a te verziód is, és sok benne az igazság, de mivel a Lajtától keletebbre vagyunk, ezért van egy másik (magyarosch) értelmezése is.

Van ugyebár a szarrágó, aki gombokért szeretne kiskirályként nyaralni. Mint mondjuk a tévében látta, hogy a vévésenkiházy is milyen helyen nyaralt, hát akkó ő is.
Van mondjuk a szállásadó, akinek vannak olyan szobái/van olyan időszaka, amit/amikor a kutyának sem kell/senki oda sem szagol.

Na, ezt az időszakot/szobát kiadja szarrágó családnak Tohonyabütykösről. Hisz az mégis csak pénz. Persze nem jár az a kiszolgálás, nem lehet pl a dzsákudzzit használni, satöbbi. Amin persze szarrágóék sérelmeznek (ezekből van sok Homár poszt is), a szállodás meg szarba sem nézi azokat, akik olcsóért vannak ott, hisz este nem fogyasztanak az étteremben (hisz a párizsis zsömle kitart pár napig), satöbbi.

Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) · http://v-one.hu 2013.12.12. 20:43:58

@igazságos: hát nézd, idén Gambiában és Fuerteventurán sem hallottunk magyar szót. Bízok benne, hogy 2014 májusában Seychellesen sem fogunk hallani:)

igazságos 2013.12.12. 20:47:19

@Ulbert István [Biyadhoo]: most kintieknél az a divat, hogy még hírből sem ismerik Magyarországot, és nem hajlandóak megszólalni magyarul :DDD
de azért mindenki levette, hogy értik, amit beszélünk
a boltba konkrétan csak néztek, de semmit nem mondtak, vagy ha megszólaltak is, csak angolul

szóval ez nem opció

Valóraváltógép 2013.12.12. 20:48:38

@helianthus: Akkor ezt nevezik az oktatás csődjének? :)

Valóraváltógép 2013.12.12. 20:51:50

@uraaam: Amennyiben a kuponon fel van tüntetve, hogy ezért az árért csökkentett szolgáltatás jár, igazat adok neked. Sőt, akkor is, ha az van, hogy köteles vagyok igénybe venni a szálloda éttermét az ott tartózkodás alatt x alkalommal.

Ha nem, és nekem pont párizsis zsemlére szottyanik kedvem, én bizony meg fogom azt venni. Akkor is, ha nem 29000-ret fizetek ki a szobájukért, hanem 25-öt kujonakcijósan. :)

helianthus 2013.12.12. 20:53:18

@Valóraváltógép: azt nem pontosan tudom, de hogy neked elég erős előítéleteid vannak a vidékiekkel szemben az biztos. Lehet itt az idő, hogy átgondold ezt.
Másrészt az úr "" fejlettebb országban is tanult, kérdés az, hogy mit.
:)

Valóraváltógép 2013.12.12. 20:55:14

@helianthus: Az úr megírta, vagy legalábbis jóváhagyta azt a levelet, amit a posztban olvashattunk.
Reggel óta ekézzük, és még mindig nincs itt, hogy kezét-lábát törve kérje a bocsánatokat minden érintettől, meg nemérintettől.

Mindezek után számít, hogy hol tanult? Szerintem nem.

igazságos 2013.12.12. 20:55:47

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: mostanában kicsit feszkósabb vagy velem, mi a gond? a tegerimalackám elvan még, nem nyiffant ki :D

Valóraváltógép 2013.12.12. 20:56:55

A falusi prolitempót semmilyen cleveland nem tudja belőled kivakarni, ha egyszer beléd ragadt. Mint azt a mellékelt link mutatja. :)

Manyecska 2013.12.12. 21:00:02

Mér, anyám Czeczey-lány /volt/, az V.kerből.. rajtam se látszik semmi:D

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:02:13

Látod, te is megtaláltad, mire kell büszkének lenni. :)

igazságos 2013.12.12. 21:03:04

@Valóraváltógép: ja, hogy ez volt itt az alapvető bajotok :D

igazságos 2013.12.12. 21:04:22

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: nem ölellek keblemre, nem vagyok leszbi

De hogy kikúráljalak, szerzek neked második férjet. .P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 21:04:41

@helianthus: hat mondjuk ""egyetem" nem eppen egy nagy durranas
ilyen iskola jellegu dolog, az teny
@Valóraváltógép: az van, hogy a web lapon meg mindenhol feltuntetjuk, hogy elfogadunk erzsebet utalvanyt, visa kartyat, kuponoznak, mert a kuponos ceg reklam is, de azutan ha ott vagy, akkor nem jo se a visa, mert kp kell, se az erzsebet, plane nem a kupon, akkor orulj hogy ott lehetsz

amugy a posztolo nem is kuponos

ja es a mosdot - tukrostul- bizony minden nap takaritani kell meg clevelandban is

Manyecska 2013.12.12. 21:04:54

@igazságos: Ja!:D talán ha melegnek vallanám magam most nem lenne ilyen gondom /v.ö. : "meleg büszkeség napja"/:P:DDD na ON, vesém.

igazságos 2013.12.12. 21:05:56

Pedig a posztban megbúvó, igazi, rejtett lehetőséget még mindig nem vetette fel senki, rajtam kívül.

igazságos 2013.12.12. 21:07:01

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: mér, ha néhai Manyecsnak küldenének a bankból kártyát az jobb lenne?

Gondolkodjá mindig pozitívan, az előbb-utóbb segít a menstruációs időszakban is.

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:07:03

@igazságos: Mármint?

@hagyma: Igen, teljesen egyetértünk. A srác különben úgy néz ki, mint akiben van egy vonóval, de lehet hogy csak a fotóssal is bunkó volt, és az direkt így kapta le. :))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 21:07:28

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: bazmeg, az en csaladom rokonsagban all a hunyadyakkal
csaxolok

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 21:09:58

@Valóraváltógép: ez a clevelandi egyetem egy regi magyar vendeglatoipari szakkozepsikola szintje
a tobbit nem tudom

Manyecska 2013.12.12. 21:10:07

@igazságos: kösszépen jó a felhozatal..:D
Posztoló meg foglalja el az egerszalóki várat. Vagy a szobáját:D Vagy sikoljon át elegánsan eme apróságok felett, lehet a négy csillag valami török hódoltságot jelent:P??:DD

helianthus 2013.12.12. 21:10:23

@Valóraváltógép: azt hiszem téged is felesleges vakarni, annyit ér, mint halottnak a csók. Nem-e véletlen vidéken hányódtál-e a világra? Aztán felszakadtál a VÁRSOBA? Azok tudnak ilyen bunkóságokat írkálni, mert úgy érzik, hogy kivakaróztak, közben pedig...

igazságos 2013.12.12. 21:11:27

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: én se értem, mér nem vibrátort kért a szaunába

?

Manyecska 2013.12.12. 21:11:35

@hagyma: csak ásványvizet ismerek abból:P de a b+-ből mindjárt gondoltam:P

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:12:13

@hagyma: Annyit talán ér is. :)

@helianthus: Én nem, viszont te igazán feldolgozhatnád magadban, hogy vannak, akik annak nézik a fajtádat, ami. Nem méltatlankodni kell, bizonyítani.

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:13:21

@helianthus: ... Különben te valami konyhalány vagy ott, aki megvolt egyszer a főnökúrnak, vagy mi ez a nagy elhivatottság? :))

igazságos 2013.12.12. 21:13:35

Lehet hogy velem van a baj, de amit leírt, azokból mind egy eseményre lehet következtetni, és minden összefügg.

Manyecska 2013.12.12. 21:14:54

@hagyma: anyámékhoz még járt a bejárónő basszus, jó dolguk volt, takarítani. Kesztyűben zongorázott a nappaliban:O Már nem a takarítónő, hanem anyám..mondom, főzni azt rohadtul nem tud:DD

igazságos 2013.12.12. 21:15:15

@Valóraváltógép:

mi a gond a konyhásnénikkel? akarsz te is egy mellekbefúrást?

itt még a poszter kihagyott egy-két dógot, amivel teljes lenne a kép

a wc-vel pl. mi van? meg az asztallal?

Anomalocaris (törölt) 2013.12.12. 21:16:05

@helianthus: ...közben pedig csak Lengyelországba kerültek.

Manyecska 2013.12.12. 21:16:56

@igazságos: hát, valami frusztrálhatta már a legelején..

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:16:58

@igazságos: Jah hogy konyhásnéni. Jó, az már a felettes szerv. :)

" akarsz te is egy mellekbefúrást? "

Hogy micsodát?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 21:20:07

@Valóraváltógép: nincs kizarva
egri
az meg ott van a ketto kozott:)
@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: dednagyapameknak volt alakaja
kocsisa, meg ilyenek
meg Maklaron
nagyanyam rangon alul ment ferjhez, de haztartasbeli volt
anyam remekul foz, de nem zongorazik
a kommenistak elvettek a foldjeinket

igazságos 2013.12.12. 21:20:25

@Valóraváltógép: sokakat elriasztottam innen már azzal, úgyhogy ne akard tudni :P

úgyhogy viselkedj, nem feltételezünk, kérdezünk idiótaságokat, és veszünk mást egy kalap alá magunkkal

a konyhásnéniket meg szeressük, a melegekkel egyetemben

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/:
az biztos, hogy valamit kihagyott, és az lenne a csattanó!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 21:22:36

@igazságos: en nagyon szerettem Sarika nenit a napkoziben, aki konyhasneni volt
mindig adott repetat
valamiert kedvelt
kicsit koverkes asszonysag volt
mondjuk a disznoikat a napkozis maradekon neveltek
akkor meglehetett moslekot....
szamaras kocsival jott a ferje uzsonna utan

Manyecska 2013.12.12. 21:24:36

@igazságos: a csattanó az lenne - a meleg konyhásnénin kívül:D- ha úgy járna mint én Szoboszlón: éjjel kettőkor offenzívát indítottam az oroszok ellen mert kaszinóztak jó hangosan, sikerült letörnöm a Mercijük csillagát az ötödikről, jól céloztam a fantásüveggel:P:OO:DD na, on. Éjt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 21:25:00

@igazságos: en ki nem allhatom a melegeket
szodoma es gomora
a vegbel szarasra valo

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:25:38

@igazságos: Jó, te szeresd. Én homofób vagyok, és senkinek nem fordítok hátat, aki nem az.
A konyhásnénik lefürgyetve jöhetnek.

igazságos 2013.12.12. 21:25:40

@hagyma: viszont a konyhásnénikkel senki nem mert kekeckedni akkor

tudták mi az a kurázsi :P

a gyerkőcök meg felnőttek, és közben ugyanolyan idióták maradtak, mint gyerekként

és a gyerekeik is azok lesznek, hiába kapnak nem moslékot :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.12.12. 21:27:36

@igazságos: hat az teny
Sarika neni ha kiszolt az ablakbol, zengett az etkezde, meg a tanarak is behuztak fuluket-farkukat

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:28:42

@hagyma: Konyhás-portás, két jó barát....

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 21:28:49

@helianthus: Ebben az esetben szeretném látni a poszt holnapi frissítésében Szepesi doktor levelét, miszerint a fenti válaszlevél megfogalmazója már nem dolgozik a cégnél.
Ellenkező esetben kitörölheti a diplomáival.

helianthus 2013.12.12. 21:30:48

@Valóraváltógép: a fajtámat? hihi!
Köszöni szépen jól van!
Nekem nem a hotellal van bajom, tőlem odamehetsz és oldalbapisilheted, ha jól esik.
Azzal van bajom, hogy degradáló megjegyzéseket teszel általánosságban olyan emberekről, akiknek a kisujjával nem érsz fel.
Éhes vagy kedves, etesselek még?

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:32:33

@agresszív kismalac: Ezt nem tartom valószínűnek.

Szepesi doktor jelentkezését várják a kommentszobában. Vallj színt, te kis teeeeee.
(Helianthusról is!)

helianthus 2013.12.12. 21:34:59

@agresszív kismalac: fordítva ülsz a lovon. Semmi közöm a 'hotelhez', azonkívül, hogy időnként elközlekedek előtte és látom a szemem sarkából. Este szépen ki van világítva. Ha szeretnéd látni a doki levelét, írjál neki.
Csak utánagugliztam kíváncsiságból és így ráakadtam erre a linkre, hogy hol is tanult a falusi bugris. Ennyi.

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:35:15

@helianthus: Jól, mi? Látom, azért nyenyeregsz itt már megint, mint akinek egy szurikátát dugtak a pinkódjába.

"Azzal van bajom, hogy degradáló megjegyzéseket teszel általánosságban olyan emberekről, akiknek a kisujjával nem érsz fel."

Javaslok egy estét a mesés Shirazban, ahol fűszoknyás klívlendi tahók kényeztetnek majd. Hátha utána jobb lesz. Ha meg nem, akkor legalább nyomtad kicsit a haldokló magyar szállcsiipart.

igazságos 2013.12.12. 21:36:10

@Black Hole: mi már csak ilyen horrorszörnyek vagyunk trollképbe

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:36:22

Csak az asszony meg ne tudja. Ezek a néger nők vérmesek ám. :)

helianthus 2013.12.12. 21:37:01

@Valóraváltógép: hát az értő olvasással tényleg gondok vannak. Feljebb leírtam fésztufész, hogy a te bunkó beszólásaid nem tetszenek a vidékiekről és a szállodát lesz@rom. Na elég volt belőled, mondanám, hogy élmény volt, de egy fél fogamra se volt ez elég. :(

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:39:29

@helianthus: Nagy ívben nem érdekel, hogy neked mi nem tetszik. :)
Dolgozd fel valahogy a kis lelkedet nyomasztó problematikát, ne nekem síránkott mint a fürdőskurva, hogy te kitől vagy különb.
Engem ugyanis nem érdekel.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 21:41:10

@agresszív kismalac: marhaság. csinált 1-2 szállodát, ahol szeretnék magukat jól érezni, kukacospicsájú idióta vendégek nélkül. szerintem pont leszarja azt is, hogy neked milyen elvárásaid vannak a diplomáját illetően, igaza is van ebben.

helianthus 2013.12.12. 21:42:02

@Valóraváltógép: no akkor búcsúzz el szépen tőlem. Jó fáradt vagyok, hogy leálltam itt veled. Menjél, bunkuljál nyugodtan tovább.

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:44:02

@helianthus: Mégy? Helyes. Szepesi bácsinak integess nagyot. Előtte a kiskezedet a bilikéből kihúzod, megmosod vagy lenyalod, amelyik tetszik... úgy, bugyikát is fel....
INTEGETÉS IN DUL.

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:46:14

@zsiráfffff: Úgy is van. A vendégek meg majd leszarják, hogy ő szeretné 30 kilóért értékesíteni a szobáit, és a 30 kilót kifizetni tudók szépen elszoktak onnan.

Aztán majd lesz valami. Ha más nem, roló. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 21:46:14

@helianthus: hagyd a picsába :D ezis ponnolyan tanyasi paraszt mint én vagyok, csak én szeretek is az lenni, ő meg parasztnak hüje, úrnak meg buta. szánalmas népség, asse tudja hova tartozik.

gabors 2013.12.12. 21:47:51

@helianthus: hat a vendeglatasbol ugytunik csak a penzcsinalas reszet ertette meg ... de meg csak 28 eves lesz ez meg rosszabb is.

helianthus 2013.12.12. 21:51:04

@zsiráfffff: jól van, már felbukkantam a levegőre. :) Tudod, olyan ez nekem, mint neked a Lencsésnemanonim. Néha muszáj lefutnom ezeket a köröket. :)

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:51:19

@zsiráfffff: Mondja ezt az, aki bevallottan moslékot keverne annak a kajájába, akiből megél... igen, te szeretsz paraszt lenni, ez látszik. :)

Hozzám meg nincs közöd, szóval kocc.

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:52:21

@helianthus: Muszáj hát, mert valahol ki kell élni a kisebbrendűségi komplexusodat, és azt csak így tudod. :))
De attól az még ott marad benned, kicsi virág.

helianthus 2013.12.12. 21:52:53

@gabors: óédesjóistenem na marhulj már te is. Tudom, hogy ritkán linkelek bármit is, de rögtön azt gondolni, hogy közöm van hozzá, azért mégiscsak túlzás...Elmondom lassan és hangosan:
NEM ÉRDEKEL AZ AZ EMBER ÉS A SZÁLLODÁJA.
Átment? :)

helianthus 2013.12.12. 21:54:14

@Valóraváltógép: ne használj kérlek idegen szavakat, mert nem értem.

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:54:30

@helianthus: Le sem szopnád? Tényleg? Nemár... hát micsoda lokálpatrióta vagy te? :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 21:55:25

@helianthus: igen, tudom, súlyos perverzió ez részemről is :D afféle kognitív katasztrófaturizmus ez, ugrálunk a romjaikon és csodáxunk, hogy ilyen is van. rá se ráncsál!

aszongya kocc, pedig hozzá se szóltam :D na ilyen vicces gyerekek ezek, majd beragasztom őt is az albumomba a babospista mellé.

helianthus 2013.12.12. 21:57:26

@zsiráfffff: :D mondjuk engem megkacagtatott, összeségében megérte. ;)

Valóraváltógép 2013.12.12. 21:58:15

No, helyes, helyes, látom a helyedet, azt azért tudod. így még sokra viheted az életben, ha soká élsz.

igazságos 2013.12.12. 21:59:33

@helianthus: hagyd mán na, velem nem boldogult, ezért te lettél kipécézve :P

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 22:00:31

@helianthus: Időnként elközlekedsz előtte. Nagyszerű! És akkor, most- ahogy tanult barátom kérdezné- melyik sarokba szarjak? Ugye, nem gondolod, hogy nekem, egyszerű pesti kellene felhívnom egy ilyen káprázatos személyiség figyelmét az igazgatása alatt álló intézményről, egy közismert fogyasztóvédelmi portálon megjelent, kevéssé hízelgő kritikára?
Amúgy hol is írtam, hogy bármi közöd lenne a szállodához?

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:00:48

@igazságos: Ez butaság. Te nem voltál tahó, ez meg nem bírt magával.
De lassan hagyom a fenébe, nem szórakoztató, ellenben én kezdem érezni, hogy csúszok lefelé a szintjére.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 22:00:57

@helianthus: bezzeg az édesannya nagyon sírna, ha látná mi lett a tündérpofa kis kölykéből.

helianthus 2013.12.12. 22:01:40

@igazságos: őőőő, az az igazság, hogy én kötöttem bele. Ne bántsd szegényt.
Mondjuk valami újat vártam, de ölég uncsi a lelkem.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 22:03:24

@zsiráfffff: Ja, akkor roppant kézenfekvő a megoldás, imhol nyújtom tálcán, abszolút ingyen.
A bejáratnál (és a honlapon) kéretik kiírni:
GIZDÁKNAK COKI!

helianthus 2013.12.12. 22:03:45

@agresszív kismalac: nem gondolod komolyan, hogy kocsiba ülök elautózok, bekopogok az ajtón és szólok nekik? :O Csak azért mert egy megyében vagyunk? Hívd fel a figyelmét te.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 22:05:12

@agresszív kismalac: Eh!
...pesti bunkónak kellene...
Én kérek elnézést!

helianthus 2013.12.12. 22:05:33

@zsiráfffff: tündérdöme? Lett belőle? :)))

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:06:22

@helianthus: Annyira nem volt ez rossz azért. Neked egyből akadt egy kiskutyád, eleget tettél a vidéki önérzeted kényszerítő parancsának hogy kinyilvánítsd mennyivel KÜLÖNB vagy, Szepesi urat biztosítottuk, hogy legalább egy vadidegen pina szívesen leszopná a környéken... a többiek meg jót röhögtek a két és feles ketfájton.

:)

helianthus 2013.12.12. 22:08:01

@Valóraváltógép: most mégis akarsz a szintemen lenni vagy sem? Döntsd már el, mert nem tudom, vársz-e választ vagy sem? Én döntsem el, hol a helyed?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 22:08:14

@helianthus: Úgy látom, valahol elhagytad az értő olvasásra való képességedet. (Tegnap még megvolt!)
Nem írtam, hogy neked kellene ilyet tenned. Négycsillagos szállodák (2)esetében csak van, aki illetékes ilyesmiben.

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:08:39

Még talán új konyhai személyzete is akad a blogról, ha szélnek ereszti a mostanit. A hosszúnyakúval láthatólag hasonló üzletpolitikai elképzeléseik vannak. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 22:08:50

@agresszív kismalac: kábé. az a igasság, hogy az ilyen vendégtől nekem is a belem fordul ki mindenütt. kiver a víz ha ilyet látok magam mellett, aki a fény felé forgatja a poharát, aki lecsekkolja a terítő alját és görcsrohamban tör ki, ha nincs a vécépapír vége origamirózsába hajtogatva, hogy pontosan passzoljon a görcsberándult ánuszára. menjen az ilyen máshova, rontják a levegőt mindenütt. ugyanis én meg nem azért fizetek a szállodában, hogy valami hasonszőrű ripacs foglalja le az összes személyzetet és mindhárom recepcióst mer t vérzik a kisujja. uff.

helianthus 2013.12.12. 22:09:08

@Valóraváltógép: egyébként de. Rossz volt. Kb annyi komment után kezdtél bugyizni, meg szopdlezni, mint amennyit vártam. :(

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:09:52

@helianthus: Utánzol? Vigyázz, az a hízelgés egyik formája. Állítólag az őszinte fajta. :))

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:10:53

@helianthus: Úgy érted, másból is hoztál már ki ilyesmit? Akkor is te voltál a különb, vagy volt némi eltérés a két helyzet között? :)

igazságos 2013.12.12. 22:10:56

@Valóraváltógép: hát a kisbarik, te kis tudatlanka :P

kisbáránykák a kisgizdák :P

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 22:13:00

@helianthus: @agresszív kismalac: Nem vagyok egy nagy IT-mókus, de biztos vagyok benne, hogy sajtófigyelő program is létezik.
Ha nem, akkor ezennel levédettem az ötletet.

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:18:26

@zsiráfffff: Talán drágább szállodákba kellene járni. ) Vagy megtanulni, hogy rajtad kívül más is van a világon... ezt reklamáld meg otthon anyukánál, mielőtt másét veszed a szádra.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 22:19:00

@igazságos: kűggyél mán neki egy csöcsfotót is, legyen mire kivernie aztán mehetne aludni :D

igazságos 2013.12.12. 22:21:36

@zsiráfffff: ammá nem, azt csak azok kaptak, akik adtak is vmit cserébe :P

kivéve hagymát

meg hát nektek van mire büszkének lenni, nekem meg csak a mellyeim maradtak :(

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 22:22:01

@zsiráfffff: Vagy ti gárgyultatok meg, vagy én vagyok helikopter. Két különböző dologról beszélünk.
Én is utálom az általad szemléletesen leírt egyedeket. Ez az egyik.
A másik: egy magára valamit adó szálloda SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT sem engedhet meg magának egy ilyen levelet.
Azért tartunk itt (az USA meg ott), mert ezt magyarázni kell.
Na, megyek, iszom valami hideget.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 22:22:14

@Valóraváltógép: sajnos én még sose voltam se szállodában, se külföldön. az az igasság, hogy ha nyaralni akarok, akkor kitipegek a tyúkólba oszt felkapcsolom a zinfralámpát, aláfexek oszt iszok egy szódát jéggel. éccsanyádat meg üdvözlöm soxor, majd küldök neki ajcsiba egy csomag óvszert nehogy megint baj legyen!

Black Hole 2013.12.12. 22:23:07

"Utólag teszem hozzá, hogy összességében jól éreztük magunkat, nem maradt tüske bennük. A tanulságot leszűrtük, a jövőbeli fogyasztói döntéseinkhez hasznos információt szereztünk."
Ezt a részt, ha valaki segítene értelmezni, nagyon hálás lennék! Kikben nem marad tüske? De ez még a kisebb problémám. A nagy kérdés számomra, hogy ezeket az információkat, hogyan lehet kamatoztatni? Legközelebb szállás foglalás előtt ravaszul megkérdezi, hogy leukoplaszt van-e? És ha nemleges választ kap, akkor nyit egy ragtapasz kiskereskedést a környéken?

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:24:39

@zsiráfffff: Sajnos te hiába voltál szállodában, nem segített rajtad. :)

Édesanyámat még elmondod néhányszor? Bár nem értem mit akarsz vele, ő nem nagyon állna le vitatkozni egy ilyen ordenáré, eltájolt picsával, mint te. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 22:28:08

@Valóraváltógép: szerintem neked nem is volt édesanyád. valószínűleg az uborkafán termettél :D

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:30:41

Megvárom Heliantszt, mi okosat mond erre. Bajban a hátvéd, kő a támogatás. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.12. 22:30:53

@zsiráfffff: izé, teremtél.

na menek alunni, álmoggyatok szép információs mappákrul meg kicserélt törülközőkről.

igazságos 2013.12.12. 22:31:51

A világ azért tart rossz irányba, mert egyesek nagyon jól tudják: a pénz beszél, a kutya ugat.

A pénzükért bármit megkaphatnak, és a pénzért bármit és bárkit megvehetnek, és tökre igazuk is van.

Na most, látszik is ennek az eredménye.

Akkor miért baj az, ha nem ny*ljuk ki a vendég s*ggét, csak azér, mer az paraszt, és van pénze?

Itt a sztoriban azonban még mindig nem ez a lényeg.

igazságos 2013.12.12. 22:33:50

Én voltam Hollywoodban, a híres szállodában, de hűlt-helyét találtam ennek az információs mappás sz>rságnak.

Lehet, hogy nem voltam kellőképp elit helyen?

A reggeli ekkor és ekkor van, van, amit elvihetsz, van amit nem, takarítani nem kell magad után, ennyit kellett tudni.

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:34:05

@igazságos: Pontosan mikor volt paraszt a vendég?

"Akkor miért baj az, ha nem ny*ljuk ki a vendég s*ggét, csak azér, mer az paraszt, és van pénze? "

Nem baj, csak akkor ne ácsingózzunk a vendég pénzére. Ha meg ácsingózunk, akkor ennek megfelelően nyaljuk ki a seggét.

igazságos 2013.12.12. 22:37:26

Azt akarom tudni, hogy

MIT CSINÁLT A POSZTER VALÓJÁBAN

hogy az illetőnek, aki a válaszlevelet írta, a szálloda alkalmazottjaként, ennyire elborulhatott az agya?????

Nagyon berághattak a poszterra, ha még azt se bánják, hogy kikerülnek a Homárra.

Ergo, a poszter FENYEGETŐZÖTT AZZAL, hogy megírja a posztot ide?

Akkor márpedig akart még valamit ő is, amit a szálloda nem akart neki megtenni.

igazságos 2013.12.12. 22:39:14

@Valóraváltógép: még mindig nem erről van szó.

Hanem hogy a poszter valami igencsak csúnya dolgot csinálhatott kedves családjával.

Nagy buli lehetett akkor, ammá biztos.

igazságos 2013.12.12. 22:40:37

Így választ csak akkor ír valaki, ha nagyon durván bedurrantottak nekik, és nem hajlandók a további konfortálódásra, és csípőből elküldik az illetőt a jó k. anyjába.

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:42:04

@igazságos: Valójában a homárra kerülés már semmit nem jelent, részben a két okos és szép, de pláne különb, anyázósszopós hajlamú barátosnőd miatt.

Akárkiről akármit írnak, kicsit elmagyarázzátok hogy az a hibás, aki a pénzéért cserébe elvárt valamit, kicsit selypegtek, kicsit ingerkedtek, kicsit megnyalogatjátok egymás picsáját... és ennyi.

Fogyasztóvédelem nuku, eredmény nuku, a csaló meg megerősítést kap, hogy tulajdonképpen le sem szarja senki amit csinál. Hát akkor miért ne csinálja?

Az hogy hányan olvassák azok közül akik nem kommentelnek... ha hat ügyfelem azt mondta, hogy a shiraz jó hely, nekik fogok hinni, nem egy ismeretlennek. És megyek.
És ha kiderül hogy mégis szar, akkor is dicsérni fogom, mert nem teszek érte tönkre egy kapcsolatot.

igazságos 2013.12.12. 22:42:20

Malacka is ezt próbálja kapisgálni, hogy írhatott a szálloda ilyen válaszlevelet valakinek.

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:43:11

@igazságos: Ez viszont pusztán minden alap nélküli feltételezés.

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:44:16

@igazságos: Gondolom úgy, hogy 1 vendég nem vendég, mert van bőven. Hiába, egyeseknek rosszat tesz, ha jól megy az üzlet. :)

igazságos 2013.12.12. 22:46:18

@Valóraváltógép: a mesékben itt nem hiszünk, de én fogadok veled, hogy a vendégnek van a rovásán vmi nagy dolog, amit elhallgat, utólag kicsapja a hisztit, hogy semmi se jó neki, ott is ezzel próbálta menteni a menthetőt, aztán hazaérve szintén cirkuszol folytatja emailben, ott is fenyegetőzik, és amikor nem kapja meg azt, amit akart, beváltja és ír a homárnak.

igazságos 2013.12.12. 22:49:04

Most a poszter azt hiszi, megvan az elégtétele, kellően lejáratta a szállodát, a hírnevüket, és most otthon kiverte magának.

Csakhogy nem számít arra, hogy aki lúzer, az lúzer is marad.

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:50:24

@igazságos: Jó, tegyük fel, hogy igazad van. Ez menti a szálloda viselkedését? Ők egy szálloda.
Jó, tulajdonképpen a halál faszán egy nyomorult kis giccssufni, de hát mégiscsak ezt híresztelik magukról. Meg hogy autentikusak. :)

Nekik a homár megjelenés egy kommunikációs felület (lehet hogy clevelandben ezt nem tanítják, a tulajdonosnak meg egyedül nincs ennyi esze, de akkor is).
Itt annak alapján fognak róluk véleményt alkotni, amit itt produkálnak. Ha elvonatkoztatsz az ügyféltől, és ilyen levelezést látnál valakivel, mi lenne a véleményed?

igazságos 2013.12.12. 22:53:57

@Valóraváltógép: nem menti, de a viselkedés a lényeg. Hagyják, hogy a poszter azt higgye, megvan az elégtétele, miközben csak súlyosbította a helyzetét és úgy, hogy nem veszi észre.

Itt az játszik, hogy kinek van a nagyobb rovásán.

Van a szálloda.

Van a vendég.

A vendég megpróbálja menteni magát, a szálloda meg látszólag hagyja magát, és magát is lejáratja.

Épp ez az, hogy a kommunikációs felületen a szálloda ilyet megenged magának, engedve, hogy a poszternak legyen igaza. Ez lenne a lényeg.

igazságos 2013.12.12. 22:58:42

Elképzelhető, hogy a poszter pénzt próbált kizsarolni a szállodától?

Valóraváltógép 2013.12.12. 22:59:24

@igazságos: Aki a posztert tartja hülyének, az a posztert fogja hülyének tartani akkor is, ha ők úgy viselkednek, ahogy egy szállodától elvárható.

A vendégnek nem kell magát menteni, ő a vendég. Ha hajnali háromkor jut eszébe egy szál pöcsben foxtrottot táncolni a kertben, és egymás után próbálja fel a kint szaladgáló szurikátákat, akkor is azért fizetett, hogy jól érezze magát. Ezt egy szállodának tudni kell kezelni.
Majd ha kijózanodott, kifizettetjük vele, dögöt meg veszünk másikat, de nem vagyunk tahók.

Szepesinek lehet szállodája, de nincs stílusa. Ez fakadhat abból hogy otthonról nem hozott, benne meg 28 éves taknyos létére még nem alakult ki, de így ahogy van, nagyon nem kellene megnyilatkoznia.

Valóraváltógép 2013.12.12. 23:01:15

Jah és a fenti eset megvalósuláa esetén sem a szeretett szurikátáink meg az éjszakai nyugalmunk miatt állítjuk le, hanem mert a TÖBBI VENDÉGET zavarja.

Nem minket, mi pénzért vagyunk ott. Ő jött azért, hogy jó legyen neki.

igazságos 2013.12.12. 23:06:59

@Valóraváltógép: Itt a poszter elment a hotelbe, és vissza akarja kapni az utolsó fillérig a dolgot.

Van ez a típus, aki a pénzre hajaz, és vissza akar minél többet kapni, ha elmegy valahová.

Mindig minden a pénzről szól.

Meggyőzni úgysem foglak.

Valóraváltógép 2013.12.12. 23:12:01

@igazságos: Én nem láttam, hogy ebben a levélváltásban pénzről lett volna szó. Szerintem bocsánatkérést akar, esetleg valami picslicsáré kedvezményt legközelebbre.
De nem, a méltóságos kiszolgálószemélyzet majd megmutatja.

S U F N I.

gabors 2013.12.12. 23:17:32

@Valóraváltógép: ha jol lattam a profile 2 evet tuntetett file valami noname aaaamerikai helyen itt azert nem szoktak diplomat adni meg "bachlerot" sem

igazságos 2013.12.12. 23:17:51

@Valóraváltógép: hát a szállodáról levő véleménye mindenkinek megvan, ez nem kérdés itt :P

és ezen bukik az egész sztori

Valóraváltógép 2013.12.12. 23:19:47

@gabors: Itt a noname nem számít. A lényeg, hogy USA. :)

@igazságos: Tulajdonképpen a másik ötletem, hogy nincs is semmilyen sztori, és csak egy kis ingyen keresőoptimalizálást szerettek volna. :) De akkor meg még gagyibb.

2013.12.12. 23:25:16

@hagyma: Bizony, bizony. Hiába panaszkodott hülyeségek miatt a vendég, a szállodának sokkal jobban kellett volna kezelnie a kekeckedését. Már ha készpénznek lehet venni hogy a szálloda valóban igy reagált...

_______________

A Tripadvisor-on nagyon jó leirásokat kapott ez a hotel - tegye oda fel a poszter a kritikáját ha nagyon muszáj neki. Amúgy meg ennyi pénzért nem lehet luxuskategóriát elvárni.

gabors 2013.12.12. 23:25:45

@helianthus: "Tudom, hogy ritkán linkelek bármit is, de rögtön azt gondolni, hogy közöm van hozzá, azért mégiscsak túlzás."

nem irtam olyat hogy kozod lenne hozza

bocs hogy ahhoz a kommenthez tettem hozza amiben a link volt ... azzal mi gond .. nekem sincsen kozom hozza csak mert kommentelek...

hogy mit ertettel felre a mondatombol nem tudom.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 23:31:46

@Valóraváltógép: 30 éves. Csak a pontosság kedvéért. Pihenj, folytasd tovább.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 23:33:54

Hoppá. 2013 mínusz 1973, az 40. Sz'al negyven éves.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 23:36:44

@Valóraváltógép: Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára, ha kérhetném. Vannak bizonyos határok, amiket mindenkinek be kell tartania, akkor is, ha ő az a bizonyos VENDÉG. Csupa nagybetűvel.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 23:39:39

@Valóraváltógép: A történet szempontjából teljesen indifferens, hogy Szepesinek mennyi, és honnan származó diplomája van.

gabors 2013.12.12. 23:41:23

@agresszív kismalac: ja kavaras azert mert 2011-es a cikk es azt irjak hogy 28-evesen kerult a szakmaba .... csak ujra olvastam ...

bocs ha valakinek felreertest okoztam

szoval csak 40-eves es valszeg lesz ennel rosszabb is.

Valóraváltógép 2013.12.12. 23:44:31

@agresszív kismalac: Annyi sok? Akkor már nem is lesz.
A diplomájával a szotyolás barátnőd hozakodott elő, a VENDÉG (így, csupa nagy betűvel) pedig bőven belül maradt az elvárható határokon. A szálloda meg nem.

Valóraváltógép 2013.12.12. 23:46:45

@cougarcat: " Amúgy meg ennyi pénzért nem lehet luxuskategóriát elvárni." Magyar viszonylatban azért, ami ez, és főleg ott, 30 ezer legolcsóbb szobaárnak nem olcsó azért. Igaz, a legdrágább csak a duplája, de annyiért már a kempinskiben is alhatsz.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.12. 23:48:18

@Valóraváltógép: Szerintem nem attól lesz igazad, hogy személyeskedsz.

Valóraváltógép 2013.12.12. 23:59:25

@agresszív kismalac: Nem lesz igazam, van. Neked meg remélem megvolt a csaj. Mert ha még az sem... :)

Valóraváltógép 2013.12.13. 00:08:51

@agresszív kismalac: Ne elnézést kérj, fizesd be egy picológusra. Vagy költöztesd el onnan, mert az agyára ment. Vagy arra, ami annak a helyén maradt.

Arra a környékre egyébként ez valamiért jellemző. Annyira büszkék rá, és nem akarják megérteni, hogy nincs mire.

Valóraváltógép 2013.12.13. 00:09:48

Bár különben meg a kutyát nem érdekli, hogy fulladtok bele a nyomi kis lelketek mocskába.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.12.13. 00:23:37

@Valóraváltógép: Ehhez képest elég sokáig verted itt a nyálad, de ne haragudj én nem fogok beszállni az ütésváltásba. További szép estét!

Valóraváltógép 2013.12.13. 00:36:50

@agresszív kismalac: Szotyola kisasszony tanulja meg, hogy nem ugathat be mindenkinek, mert nem szereti ha más a véleménye, mint neki.
Ez pedagógia, a csajnak elbaszták a szocializációját. :) Majd egyszer hálás lesz érte.

A másik szóra sem érdemes... és ha jól megnézem, te sem. Nem sokra tartom azokat, akik a foslangymeleg jópofiért elferdítik vagy figyelmen kívül hagyják a tényeket. Ha mindezt még másodvonalbeliként is csinálják, végképp nincs velük mit kezdeni.
Szori. :)

YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.12.13. 01:17:21

Hinnye-kánnya! Fánnn-tÁSZtikus reg(-)e? 4 csillagos az most jó, vagy mija fasz? Itthon mit takar a 4 csillag? Proli-sztoló, engem is mélyen felháborítottak ezek a dolgok, javallom, menj vissza még egyszer, alkoss egységet a csappal, és idd le a vízhálózatról őket, a jó kurva anyjukat má! Késsel való vágásnál meg kellett volna vágni a recepciJÓSt is, és figyelni miként oldja meg a vérzés(eke)t, ja igen, és a jó kurva anyjukat! Mindenhova vinni kell svájci bicskát, így nem kell avval az evőeszközökkel enni a svédasztalos vacsoránál, amivel a többi igénytelen fasz eszik, egyébként ezért is a kurva anyjukat. Ikejás SVEPA (fontos!) poharat ragassza a takarÍRTÓ néni, türelem, tudhatnád, hogy ilyen SVEPA nem akad minden bokorban, valaki kurva anyját. A mosdókagyló sekélységét viszont nem tudtam elhelyezni az egyenletben, hogy miért tényező (nem lehetett benne lábat mosni?) Hűségmatrica, itt innom kellett egy sört, hogy lenyugodjak, a kurva anyjukat! Időmérő hiánya szaunából, itt már speciális nyughatású gyógyszert iratok a zorvosommal, kurva anyád! Türülközőt nem cseréltek… Dirty dRAP törölköző csakis fürdőben kap6Ó, sőt aloha verával legyen átitatva, enyhén permetezve, szitálóan, nem szórtan, és drapp helyett szálloda válasz élénk 3D-s kék legyen és finom frissen mosott punci illata kell legyen, a jó kurva anyjukat!
Egyébként meg komolyra állítódva.
1. Szállodába menni? Fizecc, hogy más falak között alhass (Ikejából szépen berendezett olcsó szarok közt)? Ismeretlen eredetű, és elkészített kaját zabálhass? Meleg vízben ázzá? Kabinban meleg gőzben agyon tisztulj? Mindezt kurva drágán? Faszszopók mennek szállodába, pláne itthon.
2. Külföldön elfogadható, ha megszáll az ember. Ott még egyes helyeken a vendég, és azok igényei, visszajelzése fontos, vagy max. elhitetik.
3. A szálloda válaszának LEvélírójának meg a jóédeskurvaanyját + a vezetőségnek is, aki ilyen csicskaóriást alkalmaz.

mis 2013.12.13. 02:13:09

Szerintem a lyogszabály nem írja elő, hogy az EÜ-ládában legyen ragtapasz...de ha a recepciós adott esetben nem ért hozzá, inkább ne is lásson el.
Szerintem.

gabors 2013.12.13. 03:31:50

@mis: ez teljesen igaz ... ebbol csak (recepciosnak) szemelyesen sot a szallodanak is gondja lehet ....

helianthus 2013.12.13. 05:55:40

Jó reget!
Ma megyek wellneszelni. Nem hiszem, hogy poszt lesz belőle.
Ha nem adak ragtapaszt, toppantani fogok és összevonom a szemöldökömet is.
Homokórámat azért elviszem, sose lehet tudni, mire jó.

Ádám 2013.12.13. 06:11:28

@helianthus: Az elszívást kapcsoltasd be, hogy kapj oxigént, mert este kapkodnod kellett...

Pedig csak egy újabb udvarlód lett!:):D
Jaaa s ilyenkor hol voltak a régiek???:)

LÉPEM!

SarahConnor 2013.12.13. 06:57:38

Kedves posztoló,

az a típusú ember vagy, akivel egy légtérben tíz percnél többet elvből nem vagyok hajlandó tartózkodni. Olyan problémáid vannak, hogy elképesztő, színházat csinálsz abból, hogy te bevonulsz valahová, és nem átallsz mindenkinek beolvasni, aki nem az előre elképzeltek szerint ugrált.

Sebtapasz: 1. nálad kellene, hogy legyen, vagy az asszonynál. Aláírom, hogy lehet ilyen szabály hotelekre, hogy tartaniuk kell, oké, de bazz ezen kiakadni? Artériás spriccelő vérzés volt? Egy nyamvadt sebtapaszon ne akadjunk már fenn.

Csapvíz: tényleg érdekes, hogy nem tudtak kancsót hozni, de ezen se kéne kiakadni. Ez a szokás náluk, senki nem szokott hordószám csapvizet vedelni, nem voltak rád felkészülve. Szintén nem olyasmi, amit hibának rónék fel.

Öt perc várakozás: hogy aztaqrva! Arohatttéletbe, leszakadapofám! Öt perc? Jó, hogy nem haltatok éhen. (Kérdés: te eddig hova jártál enni? Mamahotel, mi?)

Fogmosó pohár: ez az a momentum, ahol a sztori átfordul. Te eltörted. Ezzel bezzeg nem rohantál szólni valakinek, hanem most írogatsz. Persze az eltörés is a hülye mosdójuk hibája, és ők a hülyék, mert nem adtak másikat. Kérni luxus? Ja, és képzeld el, a hotel van olyan nagyvonalú, hogy az ilyen fogyóeszközöket belekalkulálja a többi költségbe, tehát feljelentéstől nem kell tartanod. Benned viszont nincs annyi tartás, hogy ezt ne kend rájuk.

Szobamappa: WTF? Amúgy ha kell, kérd.

Takarítás: kérd, ha nem találod alaposnak. Az, hogy napokig kerülgetsz gyanús vízfoltokat egy fürdőben, csak hogy utána duzzogva megírhasd, az genyóság. Inkább kérted volna, hogy jöjjenek már megint, a cleaning lady tündérien kisuvickolt volna, és most dicsérhetnéd őt. Érted a mentalitásbeli különbséget, ugye?

Hűségmatrica: tudod, emberek dolgoznak ott, előfordulhat, hogy elfelejti, vagy nem tudja, hogy neked jár. Nyugodtan lehet emlékeztetni, és nem kell összeesküvést szimatolni mögötte. Ismét mentalitás.

Időmérő eszköz a szaunában: én vittem volna, de ez én vagyok. Szinte sehol nincs.

Törölköző: körülményes a recepción kérni? De az nem körülményes, hogy később kitárgyalom a neten, milyen szarok, amiért nem tudják maguktól, hogy nekem törölköző kell. Szánalmas vagy.

Azt vártad, hogy bevonulsz, és egy aranyozott heverőn fogsz heverni, miközben szerecsen rabszolgalányok strucctollal legyeznek.
Nem azt mondom, hogy mindenért te pattogj, de a szádat ki lehet sőt kell nyitni. Ez egy ilyen sport.
Az intoleráns bunkóságaidat se érdemelte meg a szálloda. Öt percért, meg holmi kancsókért szellőzteted őket itt a Homáron. Szép tőled, ő mindenségek atyja.
Kötekedő, kákán is csomót kereső, seggbe ragadt kezű ember vagy (vagy legalábbis akként viselkedtél), és igyekszel másra kenni.
Én szégyellném magam a poszt miatt nagyon.

A végére megjegyzem: a válaszlevélben elhangzottakkal kapcsolatban vannak kifogásaim. Ha úgy is érzik, hogy ilyen vendéget többet sose (még ha meg is értem), ezt így nem írjuk le.

Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) · http://v-one.hu 2013.12.13. 06:58:47

@igazságos: Baxus... Hát akkor nekünk biza télleg kampeca van:))))

AtiSnatch 2013.12.13. 07:21:19

ede? de bedezodoroztad magad a foltos tükör előtt?

jó reggeltet! hogy miről maradtam le tegnap... :D

helianthus 2013.12.13. 07:55:32

@vén szivar: az igazat megvallva tényleg kapkodtam az este időnként a levegőt, de más okból. ;)
Milyen régiek és miért hol voltak?
Ezt nem értem.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 08:09:20

@Lenina Huxley: a válaszlevél hemzseg a hibáktól, ezt valóban fel lehet róni nekik. de ilyen vendég nekem se kéne.

a kötekedő, részeg, zavartkeltő, úgynevezett vendéget mindenhonnan kidobják a világon, még az utolsó szar kocsmában sem kívánatosak, akkor sem ha éppen kőgazdag.

a szállcsivendégek között szerintem 4-5%-os arányban lehetnek az ilyesfajta emberek, akik egyszerűen nem kívánatosak, mert rontják a légkört és és az idióta viselkedésükkel igenis zavarják a többi embert.

normális ember megszabadul ezektől pont azért, hogy a többi normális, jólfizető vendége (95%) élvezhesse az üdülését. és igen, van az a szint, amikor nem számít mennyit fizet a köcsög, nem kell a pénze.

kíváncsacsi lennék a szállodás verziójára is.

helianthus 2013.12.13. 08:15:25

@AtiSnatch: nem. Az az igazság, hogy én kezdtem. Kiakasztott a vidéki bugrisozás, meg az "ott van a halál faszán" szöveg. De már elmúlt! :)

helianthus 2013.12.13. 08:17:35

@zsiráfffff: én meg arra lennék kíváncsi, hogy miért emlegetik a levélben a Bambara hotelt (ami nem egyenlő a Shirazzal). Ha jól sejtem a posztoló már ott is megfordult és ott is voltak problémái. ??? Gondolom azért kellett neki a hűségmatrica is.???

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 08:25:15

@helianthus: mert már ott is volt a fostoló és ott is reklamált mindenért. ez egy ilyen állatfajta :D

micsoda? 2013.12.13. 08:31:53

Kétségtelen, hogy a levélíró direkt kereste a hibát amibe beleköthet. Viszont olyan hibákat irt le ami elfogadhatatlan egy ilyen minősítésű szállodában.
Mondjuk én, egy sor dolgot észre se vettem volna, hála Istennek nem ilyen a természetem:-)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.12.13. 08:34:46

Javaslom, hogy énekeljük el a lásztkrisztmászt!44!

Manyecska 2013.12.13. 08:57:01

@dr. phil. Sün‼ ツ: :D nekünk most nem megy, harmadrangú pornófilm-finist szimuláltunk a kézkrémmel véletlen jó a buli:d

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.12.13. 08:59:32

@AtiSnatch:
Erre én is kiváncsi lennék.
Tele van a szája?

Manyecska 2013.12.13. 09:00:55

@AtiSnatch: mer a röhögéstő nem megy. Dettike megnyomta a tubusomat -én szóltam!- csak az arca, a föld, a farmerom és a velúrcsizmám lett pikánsan krémes, itt magyarázkodunk a pasiknak:DD tíz perce takarítjuk. Szerinte tök pornófilmes. Hát mit mondhatnék?:DD:P:DD!

Manyecska 2013.12.13. 09:01:58

@dr. phil. Sün‼ ツ: Igen. Fogakkal. Nyeljé' dugót:D!!

AtiSnatch 2013.12.13. 09:05:49

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: a pikáns szósz a fehér? vagy sok kaki pornót néztek?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.12.13. 09:10:57

@AtiSnatch:
Ha neked nyomkodják a tubusodat, tudsz közbe kommentet írni?

Manyecska 2013.12.13. 09:12:00

@AtiSnatch: mér neked már csak a meleg levegő jön??:O Te vagy a ValótlanVilágtalan vagy milyen nikk is??:P

Beauregard 2013.12.13. 09:12:40

Nézőpont kérdése. Látom, hogy a legtöbben hisztisnek tartanak téged. Sebtapaszt én is hordok magamnál, hiszen bárhol érhel baleset. Ha nem a hotelben vagy, hanem a buszon, akkor a BKV a hibás, hogy nem nyitja ki az elsősegély dobozt? Én se nyitnám ki az elsősegélydobozomat az autóban, ha tőlem kérnéd, mert bibis lett az ujjad. Az ugyanis életmentő doboz. Ennyi erővel lehetne ott defibrillátor, két szülész-nőgyógyász haupt achtban, meg oxygénsátor, hátha visszatér Jacko.
Az más kérdés, hogy a szálló színvonalát emelné, ha minden pöpec lenne. Viszont ha a furcsa is, a szállót alkalmazottak látják el, akiket vagy bejelentenek, vagy nem. Vagy 80 ezret kapnak, vagy 110-et havonta, miközben a valutahitelük 75 ropi havonta. Ezért a jólfizetős vendégeket rajongják körbe borravalóért, nem az alap szolgáltatású vendéget. Tudom, hogy nem érdekel ez téged (igazad is van), csak azért írom, hogy tudd, minden erre vezethető vissza. Hiszen ha a dolgozó elégedett, akkor könnyebben elviseli a "hülye vendég" sírásait, talán még a saját ragtapaszából is adna, ha nem kellene sz@rért-húgyért dolgoznia 12 órát. Az ásványvíz drága, meg el is lopnák, az evőeszközt szintén (tudom, mert önkiszolgáló étterembe járok és ott is ellopják), ezért nem raknak ki bőségesen. Ha meg kiraknák a kancsó vizet az asztalra csapvízzel, akkor abba kötnél bele, mert megbillentenéd a poharat és csodálkozva néznéd mint Marty McFly a BTTF3-ban az üledékes folyóvizet. Szerintem ezért kaptál egyesével (viszont igazat adok, tényleg gáz ez az eljárás). Nézd meg az ide válaszolókat. Mind azt írták, hogy te vagy a hülye. Azért mert nem szokták meg azt, hogy hogyan kell viselkedni egy hotelben. Vagy mi az ami "jár". Hiszen az ember azért megy hotelbe, hogy kiszolgálják. Ha mindenért úgy kellene kuncsorogni, akkor az már kórház és nem hotel. Ennyi erővel azt is mondhatták volna, hogy "ha zabálni akarsz, ott a tojás, süss magadnak rántottát". Amúgy az ilyen posztolók -akik téged leugattak- lopják el a törcsiket meg a vizeket, mert ők milyen leleményesek, hiszen találták és senki nem vigyáz rá. Az üledékes csaptelep is gáz, igazat adok, hogy sérelmezted.

Manyecska 2013.12.13. 09:22:38

Tényleg ne bántsátok a posztert!! Az ujjaink sem egyformák /neki még vérzik is he/! Én tegnap ajánlott-tértivevény-elsőbbséggel már feladtam neki sebtapaszt!!! Tudom, hogy ti is így jártatok el /saját kontóra/!:) Písz, láv és egy tál lencse nektek:D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.13. 09:23:25

@batgirl: "@jacques shiraz: lehet benne valami"

Pszichocica vicces volt, ez csak otromba.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.13. 09:25:53

@atpijkamo: vicces????? jaj te elvakult hívő..cica minden volt csak nem vicces.

Manyecska 2013.12.13. 09:26:21

Én nem járok ilyen helyekre mert eleve wellness-központ mellett lakom:) /én anyámat:P/ belátok a medencébe meg a jacuzziba:P ott szoktak ázni, pasik, többen, nagyon durva:DD

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.13. 09:27:58

@batgirl: Ebben az egyben nem értünk egyet. De azért szeretlek.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.13. 09:28:49

@atpijkamo: nem kell mindig egyetérteni.
én is drágám.

2013.12.13. 09:37:02

posztolót már lehet ?

2013.12.13. 09:38:27

@zsiráfffff: "kíváncsacsi" :-))

te nem zsiráf vagy ???

akkor kiváncsiráf legyél inkább, mint csacsi :-))))

Manyecska 2013.12.13. 10:09:10

@ColT: és nekik kell szelni a kenyeret egy 4*-osba????:OO Ez olyan fura. Lehet én is frusztrált lennék a helyében.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.13. 10:09:55

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: Lehet, hogy a szeletelet kenyeret akara még vagdosni. Vannak hülyék!

Manyecska 2013.12.13. 10:11:20

@mis: elvileg kell benne lennie ha teli eü.dobozuk van, nálunk is kötelező a munkahelyemen..irodában, műhelyekben..nálunk vasat is esztergálnak folyton nyávognak sebtapaszért, mondjuk itt a fémtüske áll beléjük...

Manyecska 2013.12.13. 10:13:52

@ColT: dehát akkor fogom azt felmegyek a szobámba és csendben vérzek ott. Nem?:)
:P

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.13. 10:14:50

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: 4*-os szállodákban , igenis van olyan, hoyg vágni lehet a kenyeret. Persze van előre felszelelt is, de kedveskedésből, hoznak egy kenyérvágótálcát, éles kést, és pl..szendvicskenyeret konyharuhában. Akkorára vágod a kenyeret,amekkorára akarod.

fokaorr 2013.12.13. 10:21:05

"A Homáron minden kommentnek örülök, a kíméletleneknek főleg."
Te egy rigolyás pitiáner okoskodó segg vendég vagy!
Ez teljesen független a szálloda válaszától.

Atörökk 2013.12.13. 10:29:42

Melyik köcsög törte össze a fogmosómosdókagylómat???

Manyecska 2013.12.13. 10:30:34

A legjobb ahol voltam eddig egy ápártmánház /Görög.-ban/ volt, csupa üvegfal:)..szép szoba, konyha..tulaj kedves volt, szépen beszélt ángolul, gázpalackot is rögtön hozott ha nem tudtunk főzni mert kifogyott a pébé:D..pedig egy "nóném", vadiúj halászfalu volt, nem egy felkapott üdülőhely /direkte oda mentünk/, senki fél kilométeren belül a tengerparton, épülő luxushotel töviben, jót búvárkodtunk etc...:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 10:31:43

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: igen, van olyan kenyér amit magadnak szelsz le. ponnazér, hogy olyan meg akkora legyen amekkorát szeretnél.

eccer láttam egy ilyent nőverzióban, kábé húsz különböző ízű dzsem volt kirakva a reggeli büfében, ízléses kis üvegcsében, adagonként csomagolva, cseresznye meg feketecseresznye, ribizlis, barackos, szilva meg mittoménmi, rengeteg. a nő végigolvasta az összeset, aztán szájhúzva megkérdezte a pincértől, hogy egreslekvár van-e, mert az nem találja.

Manyecska 2013.12.13. 10:33:52

@batgirl: az, aminek látszik:)!@atörökk: én utoljára a tengerimalacot hajszárítóztam benne fürdetés után /egy türcsibe tekerve../:D nagyon tetszett neki mert makogott halkan:))! :D

Manyecska 2013.12.13. 10:35:41

@zsiráfffff: hotelbe nem reggelizni jártam..:DD

Beauregard 2013.12.13. 10:38:04

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: Szerintem a néccsillagosban is volt sebtapasz, míg a dolgozók el nem lopták, vagy pedig elfogyott és recesszióra hivatkozva nem frissítették a készleteket. Mindkettőt el tudom képzelni :P

Manyecska 2013.12.13. 10:39:58

@Beauregard: persze, tuti. De ilyenkor bele kell türülni a hófehér abroszba.:DD

Manyecska 2013.12.13. 10:42:14

@Beauregard: persze, ilyennel trükközhetnek egyes helyeken..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 10:44:52

@bonifac: mondjuk szerintem túl sok értelme nincs ennek a csillagozásnak amúgyse. meg kell nézni miket írnak róla a bookingon vagy a triptanácsadóban. ráadásul egy két négyzetméterrel nagyobb szoba azonnal több csillagot is jelenthet azonos szolgáltatások mellett, például.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.12.13. 10:50:51

Ezen a svédasztalos okfejtésen leolvadt az agyam. 6x-i nekilendülés, mélkykoncentrációs elemzés, de csaknemértem, bammeg. Következő bekezdésbe már bele sem kezdtem. Meg leültetni. Á, Marklar bojgóról jöttek? Más nem lehet.
@Beauregard: a hiszti az teljesen más vonal. Nyomokban avatatlan olvasó számára tényleg hoz átfedéseket, de hidd el nekem, itt mentális gondok vannak - és ezt nem a homárdos ekézés égisze alatt írom! Nem bocsátjkozom feltételezésekbe, de szagember már jó közelítéssel ebből is tud elővéleményeket megkreálni. Meredek mindenesetre.

AtiSnatch 2013.12.13. 11:12:32

seggtapaszt mindenkinek!4!

Atörökk 2013.12.13. 11:14:36

@AtiSnatch:
Fingáskor ér levenni???

Manyecska 2013.12.13. 11:25:02

@dr. phil. Sün‼ ツ: az kizárt! nekem van egy igazságügyi szakértő pasim. Nátó-betekintéssel rendelkezik /:DDD/ mer amúgy katona, meg mérnök meg ász csávó:DD Szóval vannak erre már más móccerek. De lelőnek ha elmondom:D

Manyecska 2013.12.13. 11:29:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: ez plátói de már nem sokáig:P

Manyecska 2013.12.13. 11:30:30

@dr. phil. Sün‼ ツ: lelövik egymást problem solved. Csak az egyik el is találná jó eséllyel:DD

Manyecska 2013.12.13. 11:32:31

Tündérdöme Csillámfürdő..:DDD 4 csillámmal!:P

Valóraváltógép 2013.12.13. 11:34:46

No, Szepesi még mindig sehol?

2013.12.13. 11:37:16

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: nekem van egy igazságügyi szakértő pasim. Nátó-betekintéssel rendelkezik /:DDD/ mer amúgy katona,

Na kíváncsi lennék hogy hol szedted fel? Céllövöldében? :)

mixtura.pectoralis 2013.12.13. 11:37:20

Nem értem azokat a posztolókat, akik a panaszost fikázzák. Lehet némelyik észrevétele talán már kicsit túlzó, de alapvetően arról szól a történet, hogy a szálloda szarik az ügyfelei kívánságára. Ez nem egy autós bolt, ahol ha kenyeret kérsz, joggal kiröhöghetnek. A szolgáltató szakmában szerintem az a helyes hozzáállás, hogy a vendégnek bármilyen kérése lehet, még ha nem is teljesíted, akkor is úgy kell lekommunikálni, hogy ne legyen rossz érzése. Normális piacon ezek azok a vendéglátó egységek, akik egy év alatt tönkremennek. Nálunk nem, mert mindig lesznek olyanok akik egyszer elmennek, aztán ha nem tetszik, nem nyavalyognak, csak nem mennek többször.

2013.12.13. 11:39:37

@ColT: Lehet, hogy a szeletelet kenyeret akara még vagdosni.

Miért ne! Kis kockákra vágod és teszel rá egy szem párolt zöldborsót! Én is csináltam, de aztán az óvónéni ráütött a kezemre!

AtiSnatch 2013.12.13. 11:39:53

@atörökk: nem ér levenni, mert ha tudnának fingani(kakálni), akkor nem lennének olyan hülye ötletei az embereknek, hogy posztot írjanak a homárra :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.12.13. 11:42:10

@Cicmen:
Te figyu, a Manyecs olyant tud, amit szerintem még te se.
Kommentet ír, miközbe nyomkoggyák a tubusát!

2013.12.13. 11:43:33

@mixtura.pectoralis: Nem értem azokat a posztolókat, akik a panaszost fikázzák.

Kommentelőket! A posztoló a panaszos.

2013.12.13. 11:45:15

@dr. phil. Sün‼ ツ: Kommentet ír, miközbe nyomkoggyák a tubusát!

Jó nagy tubusa lehet! :)

2013.12.13. 11:46:28

@AtiSnatch: seggtapaszt mindenkinek!4!

Az elsőseggélydobozban lelsz!

Atörökk 2013.12.13. 11:48:16

@Cicmen:
Milyen seggítőkész lettél!

Valóraváltógép 2013.12.13. 11:49:25

@mixtura.pectoralis: Nos ez egy falu. Ehhez mérten prosztó minden, és nem kell rajta meglepődni, mint kifejtettem volt. De ezek egyesek falusi mivoltukban megsértve érezték magukat. :)

Szóval a faszomba nem megyünk szállodázni, mert ott te a hülye pesti leszel. Ennyi.

2013.12.13. 11:54:12

látható helyen nem volt kitéve kés, villa és kanál.

Biztosan azért hogy nehogy megsebesítsétek magatokat ismét!Második nap én már ragtapaszt is tettem volna a svédasztalra!

Valóraváltógép 2013.12.13. 11:56:14

@Cicmen: Különben meg minek ment oda, mi? Van elég hülye, akinek nem nagyon vannak igényei. :)

Valóraváltógép 2013.12.13. 11:57:33

Azért jól elsunnyogtatátok ennek a laposvidéki sufninak a szemétláda magatartását.
Tényleg, mit csináltok ti egy önmagát fogyasztóvédőnek címző blogon?

igi1 2013.12.13. 11:58:53

Továbbra is ezen vagyok kiakadva:

A poszter FENYEGETŐZÖTT
(A legjobb védekezés a támadás? )

Na meg BEVÁLTOTTA A FENYEGETÉST, vagyis nem szórakozik, ha valakit a földbe kell taposni.

Ez az igazán durva az egész sztoriban, hogy ilyet megenged magának valaki nyíltan, nem tudok napirendre térni afelett, hogy ez mennyire veszélyes.

Na ez a külónbség aközött, hogy valaki bocsánatkérést akar, vagy a penzre is játszik.
Én is kiverhettem volna a hisztit, és ezt a BK is tudja nagyon jól, ha utánajártak az ügynek, hogy sokat veszíthettek volna, ha megírom a teljes történetet. A poszter esete ezért is más, mert az oké, hogy őt sérelem érte, de akkor sem ez a módja a tisztázásnak, hogy előbb lövünk, minden mindegy alapon, aztán várjuk a következményeket.

A hotelnél 3 opció van:

1. Alapból ilyenhülyéket alkalmaz, aki papírra ezt leveti
2. versenytárs próbálja lejáratni
3. Nem hagyják magukat zsarolni azért se, és megengedhetik ezt maguknak, mert a támogatás a lényeg, nem a vendeg pénze.

Bele se gondolnak itt sokan, hogy a poszter viselkedése mit tükröz.

A másik, többes számba beszél, vagyis valószínű, hogy a poszter a dolgokat nem egyedül találta ki, esetleg egy családtag adta az ötletet. Márpedig akkor kiokostották őket, hogyan is kell visszaszerezni a zsét, erre utal, hogy a matricáert nem átallottak lemenni kutyába, holott igy bántak velük és ilyenek a körülmények. Ne feledjük, első este már volt nemtetszésük. Mit akart a poszter HŰSEGGEL egy ilyen helytől, még matricázni akart!?

Csak így válik teljessé a kep, hogy a lóvéra mentek rá.

Az biztos, hogy a poszter gurított elsőként, a hotel vezetősége meg csak erre várt, innentől kezdve a poszternak van nagyobb veszítenivalója, mert most már nehezen tud mivel védekezni.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.13. 11:59:05

@dr. phil. Sün‼ ツ: irigyelem ezt a nőszemélyt, vele mindig történik valami, esetleg valaki.

ja, mindjárt megkapom, hogy a k.anyámat:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.13. 12:00:40

@Valóraváltógép: tényleg, te mit keresel itt, egy önmagát fogyasztóvédőnek címző blogon ??

Valóraváltógép 2013.12.13. 12:01:58

@igi1: Aztán ha kiderül hogy mégsem a pénzről szól (ha még nem kértek, kiderülhet) akkor te meg rágalmazol, hm? :)

Szerintem a 4.-es számú eset van, hogy ennyi esze van a tulajdonosnak.

Vajmaci 2013.12.13. 12:03:01

Skandallum.
Öt ...mondom ÖT percet várni kell a pincérre!
Hátbazz speciel volt egyiptomban a nyaralásunkkor az ötcsillagos szállodában hogy annyian kajáltak egyszerre (kb 500-600 ember) hogy húsz percet is várni kellett arra hogy odamehessünk.
Mi mondjuk jólnevelt túristaként leültünk a bárba egy italra addig,és beszélgettünk.
Mind a nyolc magyar aki abban a turnusban ott lakott.
hogy mik vannak...
Kedves poszt-toló!
Igazi suttyó szőrszálhasogató balf@sz vagy!
Egy dologban viszont egyet kell értsek Veled.
Tényleg nem való,hogy nem takarítanak rendesen, és mocskos maradt a tükör.
Bár ezt Te magad is lepucolhatod miután frissiben véletlenül leköpted a tükröt.
Asszem nem esne le e gyűrű az ujjacskádról!
Píszendláv!

Valóraváltógép 2013.12.13. 12:03:21

@batgirl: Mit keresnék, a fogyasztót védem.
Most éppen tőletek, a hotelnek meg próbálom abba a tompa sufnifalusi agyába belenyomkodni, hogy ezt nem így kell. Talán feleslegesen. :)

igi1 2013.12.13. 12:04:12

Utal ez arra is, amilyen választ kapott a poszter, mintha direkt hergeltéknvolna csórikamat, hogy borïtson, az meg bekapta a legyet, és latszólag nyert, közben meg sajátbmagával bánt el.

Egy biztos: a hotel tovabbra is működni fog, és lesznek vendégei.

a kihagyott részleteket is kérjük kitenni! van ott még elhallgatott sztori, ahonnan ez jött

igi1 2013.12.13. 12:05:48

@Valóraváltógép: de nyugtass meg, te nem kernél hűség,atricát

Az igazat meg nem fogjuk úgyse megtudni.

csak az érintett felek tudják, hogy mi volt még.

Valóraváltógép 2013.12.13. 12:05:50

@igi1: Hát egy ideig még "biztos". Aztán vagy változtatnak, vagy meglátjuk. :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.13. 12:05:53

@Valóraváltógép: ja!!!!!!!!!HOGY TE VAGY A POSZTOLÓ! ÉRTEM.

Valóraváltógép 2013.12.13. 12:07:59

@igi1: Nem kérnék. Eleve oda se mennék, szerintem, pár évig csináltuk a nyaraljunk belföldön szériát... megfizethetetlen élmények voltak. Ettől éppenhogycsak drágábban. :D
Vége. És soha többé.

2013.12.13. 12:08:29

@Valóraváltógép: Különben meg minek ment oda, mi? Van elég hülye, akinek nem nagyon vannak igényei. :)

Ha nem viselkedik úgy mint egy hülye akkor igénytelen? Értem!

igi1 2013.12.13. 12:09:43

Most 3 eset lehet

A hotel KUSSOL, elfelejtik az ügyet

A hotel ír vissza, hogy bocsánat+ kártérítés: megadja, amit akar

A hotel ír vissza, hogy bocs, de a poszter volt a hülye, hogy odament és elnezést ker. :)

a legutóbbi valószínű.

Valóraváltógép 2013.12.13. 12:09:59

@batgirl: Nem, de szar belföldi négycsillagos sufnikról sorozatot tudnék írni.

@Cicmen: Dehogy érted te, hogy értenéd. Azt sem érted, mi a különbség a nincsenek igényei meg az igénytelen között.

igi1 2013.12.13. 12:11:40

@batgirl: hát biza akkor b@szhatja mer kampec neki

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.12.13. 12:12:09

@zsiráfffff: NEM MINDIG KÖVETEM A TÖRTÉNETET, ÍGY LEHET, HOYG KÉSŐN ÉBREDEK. AZT HITTEM, HOYG SIMA TROLL.

igi1 2013.12.13. 12:13:21

Szeretek kombinálni, baj!? :P

De komolyan, privibe írjon mar a szálloda, hogy mi volt a vendéggel valójaban, igérem, nem fogom kiplakátolni! :)

igi1 2013.12.13. 12:15:04

Azé a csak bocsánatkérést akarok még mindig süket duma. Mer senki nem akar azt rajtam kívül. :)

Valóraváltógép 2013.12.13. 12:15:44

@igi1: Tőled miért kell bocsánatot kérni?

igi1 2013.12.13. 12:16:11

@batgirl: nyugi, én is, közbe meg a kedves vendéget győzködöm. De lassan betörik az elkenállása!

2013.12.13. 12:17:04

@Valóraváltógép: Dehogy érted te, hogy értenéd. Azt sem érted, mi a különbség a nincsenek igényei meg az igénytelen között.

Látom a posztoló lelki társad! Keresd meg és igyatok valahol egy kancsó vizet, közben elbeszélgettek a magasabb igényekről!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 12:17:38

mink olyan igénytelenek vagyunk, hogy nem is izgat ha nincs villa a büfében, úgyis kézzek tömjük a rántottcombot befelé! hátnemhátde. törülköző szintén nem téma mer úgyse fürdünk, plána nem uszoda után, há ott már leázott a kosz, nem?

igi1 2013.12.13. 12:18:13

@Valóraváltógép: szóval eddig kdves vótam, de ha te vagy a poszter... :P

igi1 2013.12.13. 12:19:21

@zsiráfffff: lehet, h emiatt se találunk magunknak pasit? Hm.....

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 12:26:41

@igi1: lunk? :D én már nem akarok többet találni, ponnelég ami van.

de lehet ám, hogy igazad van! pocsolyás-é a traktorod? :D :D

Valóraváltógép 2013.12.13. 12:27:32

@igi1: Tudod mit, játsszuk ezt. Mi van akkor, ha én vagyok a poszter? :)

Manyecska 2013.12.13. 12:27:42

@Cicmen: menj már, katonai akadémiára járt, méga francián is volt, műveleti stb.tiszt..nagyon régóta ismerem /érdeklődve figyeli ámokfutásomat:P!/ és milyen jó pasi!!! /:P/ hallom hogy mosolyog a telefonba:)) mindennap beszélünk. Nem, nem vagyok háziőrizetben::P

igi1 2013.12.13. 12:27:49

Az is igaz, hohy ha egy hoteltől ilyen válasz jön, akkor mindent megengedhetnek maguknak, és ott nem a vendég pénzétől függnek kizárólag.

igi1 2013.12.13. 12:29:42

@zsiráfffff: hát hogy kérdezhetsz ilyet, természetesen az az egyedüli, ami csillog villog és a varjak is szeretik :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 12:39:39

@dr. phil. Sün‼ ツ: gondolod, hogy neki kell a gyertyát tartania a másik kettőnek?

Manyecska 2013.12.13. 12:40:50

@zsiráfffff: ááá, kizárva. Vagy esetleg magadra gondoltál másodiknak??:DD:D

AtiSnatch 2013.12.13. 12:42:18

@zsiráfffff: én ezekből kinézem, hogy a gyertyát nem rendeltetés szerint használják! ;)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 12:42:48

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: neeem, úgyértem hogy a zoli tartja a gyirtyát neked meg a kiképzőtisztednek. meg esetleg pizzát hoz... kivasalja közbe a fricc nadrágját, mittomén. :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 12:44:47

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: @dr. phil. Sün‼ ツ: @AtiSnatch: szerintem egy szimpla mezei rendőr az amúgy, csak telibeszélte a manyi fejét. khhmm :)

Manyecska 2013.12.13. 12:46:32

@zsiráfffff: nem, tandemből csak ejtőernyős ugrást tervezünk mer a repülősöknél végzett:):D doktor a csávó, öcsém, doktor..ja, mérnök is.

Manyecska 2013.12.13. 12:50:16

@zsiráfffff: dehogy, partnercég műszaki igazgatója /és csak egy tízessel idősebb:P/!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 12:51:14

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/:

húha! én még sose láttam doktormérnököt. igaz, hogy nekik is lyuk van a seggükön, vagy ez csak legenda? :D :D

bukszindeksz 2013.12.13. 12:54:02

Igazi baromállat sutyerák, bárhová megy, panaszkodik és teszi ezt olyan módon, hogy 4*-os hotelbe kell mennie, mert ott a belső utasítás tiltja a dolgozóknak, hogy szájonvágján az ilyen barmokat.
Voltam a Shirazban, 6 hónapos babával, már nekem volt kellemetlen, mennyire figyelte mindenki, mire lehet szükségünk, hogy még azelőtt megkapjuk, mielőtt kérjük.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.13. 12:56:54

hét euróba (2100 forintba) kerül, ha valaki „egy kávét” kér, de az „egy kávét, lesz szíves!”-ért 4,25 eurót (1300 forintot), a „jó napot, egy kávét szeretnék kérni!”-ért pedig már csak 1,40-et – 450 forintot – számolnak fel.

index.hu/kulfold/2013/12/13/extra_dijat_szamit_fel_a_kavezo_a_bunkosagert/

Manyecska 2013.12.13. 12:57:11

@zsiráfffff: nemtom de már sikerült rádcsatlakozni, szerintem:P:DDD

bukszindeksz 2013.12.13. 12:57:32

@igi1: a hotel jobban teszi, ha ezt a marhát nem engedi be többet, mert hasznot nem remélhet tőle (kedvezménymatrica, meg vizet iszunk, mert az ingyen van), kárt meg minek okozzon az ilyen homáros posztjaival. A Shiraz helyében küldenék neki egy, a konkurrens hotelbe érvényes 90%-os kupont.

Manci néni, a szomszéd 2013.12.13. 12:58:22

Drágáim, manapság már a kórházakban sincs kötszer, mit akar ez az idióta egy portástól? Jó hogy nem akarta kivetetni vele a vakbelét is.

Valóraváltógép 2013.12.13. 12:59:28

@atpijkamo: "Pepino elismerte azt, hogy a francia pincérek néha nagyon udvariatlanok tudnak lenni,"

Mert ugye az teljesen természetes, de a vendég, az pitizzen már. :) Egyeseknek agyára ment a jólét.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 13:00:33

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: azt meg hogy?

@atpijkamo: régi már:D és a némáknak meg 20000 egy kávé, mi? gghhnmmhhööömmmhhkköööggggffm????

AtiSnatch 2013.12.13. 13:02:21

@Valóraváltógép: ez nem pitizés, hanem neveltetés kérdése...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 13:04:26

@bukszindeksz: ez egy csodásan kegyetlen húzás lenne, de legyen 100% és adjanak a baromnak költőpénzt is. sajnos ezután az összes barom hozzájukjárna, szal mégsejó.

*brute force always helps smiley*

2013.12.13. 13:09:39

@zsiráfffff: szerintem egy szimpla mezei rendőr az amúgy, csak telibeszélte a manyi fejét. khhmm :)

Biztonsági őr az aldiba és azt hazudja hogy titkos küldetésben van a hírszerzéstől!:)

Manyecska 2013.12.13. 13:10:39

@Cicmen: :DDD! Ja, azt hittem az te vagy.
@zsiráfffff: há vannak akik még saját kútfőből intézik a diplomát hálisten, ebben az országban:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 13:11:44

@Cicmen: vagy póstás netán bakter, csak varrt pár csillagot az uniformisra!!!

AtiSnatch 2013.12.13. 13:13:34

@Valóraváltógép: néha pattannak ki az én fejemből is gondolatok, ha hiszed, ha nem :) egyébként kiskoromban anyukám mondta,hogy ha bemegyek valahova köszönjek és ha valamit szeretnék akkor kérjem szépen. nálatok nem így müködik?

Manyecska 2013.12.13. 13:14:30

@zsiráfffff: sárgát:P Sose felejtem el amikor itt tárgyaltak/beszélgettek páran.., én meg aznap felvettem a zebracsíkos pamutharisnyámat: értsd: a vádlinál mint a zebra hátán még össze is futnak a csíkok. Szegényke megakadt láttam..egy-két mp-re.De szerintem csak röhögni nem akart.:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 13:14:46

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/:

szerintem téged átbactak a palánkon! nézzed megfele: ha kalapács lóg a derékszíjján, akkor bakter, ha laposüveg akkor meg póstás. még esetleg jelmezárus lehet a jugó piacon, de ez már nagyon durva lenne :D

2013.12.13. 13:16:42

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/:

-Maga rendőr?
-Titkosrendőr!
-Akkor miért van egyenruhában?
-Mert szabadnapos vagyok!

tiduj 2013.12.13. 13:18:26

A hotel ennél jobb választ nem adhatott.

Valóraváltógép 2013.12.13. 13:19:43

@AtiSnatch:" néha pattannak ki az én fejemből is gondolatok, ha hiszed, ha nem :)"

Nem nagyon. Anyukád miket mondott még?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.13. 13:20:08

@Cicmen: "Biztonsági őr az aldiba és azt hazudja hogy titkos küldetésben van a hírszerzéstől"

:))

Manyecska 2013.12.13. 13:20:13

@zsiráfffff: dehogy, aznap vagy négyszer elsétáltam az asztal mellett mer álati:P szexi voltam szó szerint, na, annyi kávét még nem ittam életemben mer az volt a fedő-mozzanat:P:P :DDD

Manyecska 2013.12.13. 13:23:13

@zsiráfffff: nemtudtam én kiféle, miféle,:P, kérdeztem a kollégákat ki ez a jóképű ember. Mert szép magas és bukom a magas pasikra de nagyon. Nemtom mért.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 13:25:45

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/:

nem akarok már nagyon vindisgréc lenni, de dugnak téged rendesen? úgyértem: rendesen? :D :D

Manyecska 2013.12.13. 13:30:12

@zsiráfffff: há most mit mondjak, ne röhögjenek még többet már:D!

Manyecska 2013.12.13. 13:31:59

@atörökk: Hát most éppen! nem !:DD

Valóraváltógép 2013.12.13. 13:32:19

@zsiráfffff: @Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: Megbeszélitek azt is, hogy kinek milyen színű a hüvelyi folyása? Mert akkor kicsit kivonulok hányni.

Manyecska 2013.12.13. 13:33:25

@Valóraváltógép: Miért, milyennek kéne lenni??:D:DDD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 13:35:02

@Valóraváltógép: menjél gyorsan, futás! ha belefulladsz, nem fogunk keresni :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.13. 13:35:53

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: "@Valóraváltógép: Miért, milyennek kéne lenni?"

Kéknek?

A kilencvenes években a japán kismamák tömegesen rohantak az orvoshoz, mert a tévéreklámokban azt látták, hogy a kisbabák pisije kék nyomot hagy a penenkán.

igi1 2013.12.13. 13:38:46

@zsiráfffff: mostanába kicsit feszkós

Nem mondja mi a baj

Manyecska 2013.12.13. 13:39:06

Milyen színűt hányt vajon?

Atörökk 2013.12.13. 13:40:57

Igénytelen bunkó trollok vagytok! Hányni se hagyjátok szegényt nyugton!44!!

Valóraváltógép 2013.12.13. 13:41:53

Sebaj, jó reklám ez a Shiraznak. :D

@atörökk: Ugye? :)

AtiSnatch 2013.12.13. 13:42:19

@Valóraváltógép: azt is mondta még, hogy ne álljak szóba idiótákkal... de mint láthatod, nem mindig fogadtam szót neki...sajnos :)

Atörökk 2013.12.13. 13:42:43

@Valóraváltógép:
Te is az vagy. Bunkóság bejelenteni, hogy hányni mész.

igi1 2013.12.13. 13:42:53

Ez legyen már karácsonyig jackyll

Olyan jó rágcsálódzni a poszton

H ki mit lát bele a leírásba :)

AtiSnatch 2013.12.13. 13:44:30

@Valóraváltógép: próbálom, csak nehéz megállni :)

igi1 2013.12.13. 13:46:20

@AtiSnatch: néha jó lemenni a hülyék szintjére

AtiSnatch 2013.12.13. 13:48:22

@igi1: nem jó, mert legyőznek a rutinjukkal :D

2013.12.13. 13:48:46

@atörökk: Bunkóság bejelenteni, hogy hányni mész.

Buliban nem! Nehogy megkérjenek hogy hozz még sört a hűtőből!

helianthus 2013.12.13. 13:49:18

Na! Elvettétek a trollomat. :(
el fogjátok üldözni. :`(
@AtiSnatch: ismerős az érzés. :)

igi1 2013.12.13. 13:49:34

NEM ÉRDEKEL MI TÖRTÉNT 1 ÉVVEL KORÁBBAN. Köszi.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 13:50:46

@Valóraváltógép: mér, te soha nem pisálsz bele a tusolóba? érthetetlen.

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: szerintem zöldet. az az epe :)

Valóraváltógép 2013.12.13. 13:51:04

@helianthus: El, de előtte még párszor szarráégetitek magatokat. És mellé a falusufnit is. :)
Már csak ezért is megérte. :D

Manyecska 2013.12.13. 13:51:46

@zsiráfffff: te, tényleg nő ez..!:D Mer pasi sosem mondaná nőre hogy pitsa. Valszeg neki sokat mondhatták:DD:D

Ádám 2013.12.13. 13:51:49

@Valóraváltógép: Fejezd be az itteni csajok, nők baszogatását...!

Itten szinte mindnek van itteni hapsija! szerencséd, hogy tegnap óta mindegyik elfoglalt ill. a szállodában vannak. (tivadarral, józsival, karcsival, bélával v. laccival) :)

Manyecska 2013.12.13. 13:52:48

@igi1: mér mi történt egy évvel korábban??:OOO

helianthus 2013.12.13. 13:53:14

@Valóraváltógép: mondogasd csak, hátha valóraválik. Te már el is hitted, fogadjunk!
Ejj, annyira nem érek rá, pakolnom kell.
Maradj sokáig, pár nap múlva visszajövök!

AtiSnatch 2013.12.13. 13:53:58

@Valóraváltógép: "Már csak ezért is megérte"

micsoda kámingaút :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 13:54:23

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: szerintem meg csak szimplán elfogyott a xanaxja :) vagy kihányta. brojáf.

Valóraváltógép 2013.12.13. 13:57:29

@vén szivar: Gondolom, hogy van. Azok is olyan "itteniek", ugye? :)

helianthus 2013.12.13. 13:57:41

@vén szivar: én a Tündér Dömével vagyok.

Manyecska 2013.12.13. 13:59:03

@igi1: legalább tisztességesen végigmentek volna rajtad, egyszer.
Boccs:DDD!

Ádám 2013.12.13. 14:00:15

@helianthus: NA! hirtelen rájöttél, hogy kire, kikre céloztam reggel 6-kor ?!:)

Atörökk 2013.12.13. 14:00:58

@zsiráfffff:
Mer a bunkó városi népek azt hiszik, a legyek horgyák össze!

helianthus 2013.12.13. 14:02:02

@vén szivar: ja, hogy a többiekre? De látod milyenek, elvették, pedig èn láttam meg először.
LÉPEM kéne :)

Manyecska 2013.12.13. 14:03:19

@helianthus: szerintem morcos mer neki csak a Csillámfaszláma jutott már a szállcsiban:XD

Ádám 2013.12.13. 14:03:25

@zsiráfffff: Tegnapról maradt túrós! nem az amit a séf a szállodában keverve kavart...

Már eszem is!:) Kérsz?:)

Ádám 2013.12.13. 14:05:49

@helianthus: HOVÁ? KIVEL? MIÉRT? MEDDIG?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 14:06:17

@helianthus: vigyed ha akarod, de csúnya is meg buta is. en gumikesztyűben se merném megpiszkálni!

@atörökk: vagy mekis burgerból csavarják ki :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.12.13. 14:08:10

@vén szivar: biotejszín van-e benne? mer akkor nem kérek, Köszönöm :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.13. 14:10:59

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: "legalább tisztességesen végigmentek volna rajtad, egyszer"

:)) Hülye.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.13. 14:14:34

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: "elhoztam Hajdúszoboszlóról a Bibliát a hotelszobából"

Legalább beleolvasnál! Azánlom azt a részt, hogy "ne paráználkodj".

Valóraváltógép 2013.12.13. 14:17:59

@atpijkamo: Hát nem voltak eléggé előrelátóak szegény zsidók. Olyan részt nem írtak bele, hogy "a picsád vegetatív folyamatait ne tárgyald ki nyilvánosan, a hasonszőrű csőcselék nagy örömére".

Ez súlyos hiba volt a részükről.

helianthus 2013.12.13. 14:34:45

@vén szivar: wellneszbe, barinővel, vasárnapig.
Mert ezt írta fel az orvosom.

Manyecska 2013.12.13. 14:38:12

@atpijkamo: már késő:DD már azért szégyenlem magamat előre amit fogok tenni:PD:P..

Ádám 2013.12.13. 14:40:43

@helianthus: Érezzétek jól magatokat.

helianthus 2013.12.13. 14:59:11

@vén szivar: kedves tőled, köszönöm!

Valóraváltógép 2013.12.13. 15:40:19

@atpijkamo: Igen, ebben biztos vagyok. Különben szembe kellene köpnötök magatokat, amikor a történtek ellenére, holnap is leálltok jópofizni a tőgykoszorúval. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.12.13. 15:57:11

@Valóraváltógép: Ne sértegesd őket, különleges mindegyik, Manyecska... akarom mondani Rocco meg különösen vicces.

Neked még sokat kell fejlődnöd, de én látom benned a pontenciát... potenciált.

igi1 2013.12.13. 16:18:49

@Valóraváltógép: meg mindig nem tudtam nyugodtan aludni

Hogy is volt az a kenyérszeletes!?

Ádám 2013.12.13. 17:20:08

@atpijkamo: Mint éppen ma kettőtök közt elhangzott, hogy ki, milyen....

nos szerintem az az asszony állat majdnem olyan, mint az ááámerikás, csak ő magyarban s picsásban!

ez a véleményem, mint fentebb az is elhangzott, hogy lehet más, mint a Tied!

dene 2013.12.13. 20:12:22

A ragtapasz kérdés egyszerű:
A vonatkozó előírások értelmében feltöltött EÜ ládával kell rendelkezni a recepción.

Ami pedig a vendég reklamációit illeti:
15 év szállodázás után is kikerekedett a szemem egy-két panaszukon. :)

DE egy szálloda vendégreklamációt ilyen módon nem reagálhat le.

"Levelét köszönettel vettük. Az Ön által jelzett problémák vizsgálatát és lehetőség szerinti orvoslását megkezdtük, észrevételeit köszönjük bla bla, reméljük, a jövőben bla bla bla akármi"

De megkérni, hogy szálljon meg máshol...
Erősen unortodox üzletpolitika.
A fogalmazásról, szóhasználatról nem is beszélve. :D

igazságos 2013.12.13. 20:22:42

@dene: ezé mondom, hogy ennek a szállodának nem a kedves vendég a legfontosabb.

Azé akármibe fogadok, hogy a poszter is megpróbálta visszaszerezni a hotelbe fektetett lóvéját.

Black Hole 2013.12.13. 20:41:47

@dene: erről az jutott eszembe, mikor a henteseknél udvariassági verseny van, és az öreg nyanya, miután nagyon kiakasztotta az egyik eladót, megkérdezte, hogy "ugye azért nem haragszik fiatalember?" Erre a hentes:"ááá, dehogy kezitcsókolom! Sőt, az én jókurvaanyámat!"

Mr. Alkohol 2013.12.13. 21:40:37

Az én válaszaim a felvetett problémákra:

1. Nálam mindig van egy egész levél ragtapasz, akkorát vágok belőle, amekkorát csak akarok - ha kell! Másokat is szívesen megkínálok. :)

2. A magyar éttermekben az ételek mellé úgy látszik, nem jár ingyen a víz. Ezért: vagy ásványvizet rendelek és kifizetem VAGY műanyag kisüveg a táskámban, kint majd iszom.

3. Fogmosó pohár, szállodai törölköző (+ szappan, papucs, stb.): SOHA nem használok mást a sajátomon kívül. Nekem aztán tök mindegy, hogy cserélik-e vagy sem. Azt sem értem, aki az ilyeneket ellopkodja.

4. A csapot otthon/munkahelyen is én tisztítom le magam után. Az ecet csodákra képes! :D

Szerintem egy szállodában inkább azt lehet elvárni, hogy legyen kényelmes az ágy (aludtam - volna! - már süppedt matracú, minden mozdulatra recsegő ágyban...), tiszta az ágynemű, tiszta a szállodai szoba padlója, szőnyege. Legyenek tiszták a szekrények, ahová a holminkat pakoljuk, ne legyenek leszakadt polcok, és ne csak 3 db vállfa fityegjen a szekrényben. Ne legyen még csak vízkő-lerakódásos se a vécékagyló, működjön a csap és a zuhany. Legyen jól nyitható és zárható az ablak, ajtó. TV, hűtőgép, egyéb berendezések működjenek és ne legyenek zajosak. Nyaralásnál fontos, hogy legyen erkély, ahová ki lehet ülni, fürdőcuccot, törölközőt ki lehet teregetni.
A személyzet segítőkészsége, udvariassága is csak akkor jogos elvárás, ha a vendég nem kötözködő, szemtelenkedő.

Tiborfalvi Tibor 2013.12.13. 22:48:15

A vizes felvetésre annyit írnék, hogy poszter említette a svédasztalt. Nekem ez annyit jelent, hogy ki van pakolva a tonna kaja, aztán hajrá, egyetek, igyatok. Nyilván vizet is igazán tegyünk már ki, körülbelül olyan alap dolog, mint a tea, a vaj vagy a kenyér. Szőrszálhasogatónak az a poszter, de nem fillérbaszó, négy csillaggal legyen már modoros, gondolom nem volt olcsó a dolog.

Amúgy itt a poszter sem azért írt, mert ezek akkora patkány hiányosságok, hanem azért, mert ilyen tetű módon tudtak csak válaszolni. Nekem ez egy konstruktív kritikának tűnik, az ő, (helyütt túlságosan is) igényes szempontjából. Erre kap egy olyan választ, hogy jól van kisköcsög, majd mész máshová legközelebb - nekem is elfüstölne az agyvizem, a levele alapján különben sem azt látom, hogy most ingyen kaja/velneszelés/utalvány legyen kibumlizva, hiszen akkor már ott helyben hőbörgött volna

Ha annyit írt volna a hotel, hogy igen, bocsi, köszönjük az észrevételt, köszönjük a pozitív visszajelzéseket is, igyekszünk változtatni legközelebbi látogatásakor, várjuk vissza, szépnapotszevasz - még annyi karakterbe sem került volna, mint a fent idézett lekezelő okoskodás. Vendéglátás, még csak nem is kellett senkinek se a szemébe nézni és jópofizni, hanem egy e-mailben kellett volna írni néhány sort, akár konkrét név nélkül is.

dene 2013.12.14. 01:49:47

@Black Hole:
Jó a poén, de a szállodaiparra ez igaz is.
Képzeld el, ha ezt a levelet olvassa egy tipikus önérzetes emberke, akinek az a feladata, hogy a cég 300 fős konferenciájához helyszínt találjon.

Lehet, sőt sanszos, hogy ez a vendég agyatlan kötekedő bunkó volt, de ezzel a válaszlevéllel sokkal nagyobb kárt okoz, mint a hülye panaszaival...

Egy olyan világban, ahol 5 csillagos szállodák levernek egy csillagot önként,
nehogy "túl nívós-túl drága" alapon kimaradjanak a spórolós cégek kereséséből, ez nem a legjobb marketing.

A szállodaiparban bírni kell a gyűrődést, és az embereket is. Márpedig emberből sokféle van...

És ahogy homofób emberek nem valók melegbárba pultosnak, úgy ilyen "na majd én elküldelek a sunyiba" emberek pdig szállodába nem. :)

Viktória Virágos 2013.12.14. 09:26:46

"Azt tartottunk volna elfogadhatónak, ha a recepciós elintézi, hogy a ragtapasz nagyon hamar (maximum 3 perc) megérkezzen, addig is ellát (pl. leültet) minket, és biztosít minket arról, hogy rövidesen érkezik a segítség. Ehelyett csak a kézszéttárást kaptuk a recepcióstól." MINKET..Nagyon ronda egy seb lehetett ha mind a kettejüket le kellett volna ültetni:)))

♔bаtyu♔ 2013.12.14. 09:56:49

Függetlenül a vendégtől és a szállodától, érdekes, hogy nincs ragtapaszuk, ez ugyanis az alap eü. felszerelés része, márpedig ide eleve kibővített kell, tehát fájdalomcsillapító, stb. (is).

Én nem mennék oda, mert ha ebben szarrágók, akkor másban is, pld. törölközőkben, reggeliben, stb. Ez tapasztalat.

NagyGenyoo 2013.12.15. 13:06:30

Egy vicc jut eszembe:
Lusta szakács ajánlata: A szemeben lévő étterem.
De tényleg, és ilyen megveszekedett bunkók irányítanak szállodákat, és még ott kell elköltened az állam által rádtukmált üdülési utalványokat.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.12.15. 18:50:51

@Rocco az erdei állat /Mátészalka Rencs/: Azért egy néCCSillagosba' már adhatnának ragtapaszt meg kedvességet is...

@Cicmen: Mindenki úgy hülye, ahogy akar :D

Thou 2013.12.17. 08:43:35

A postolónak bejött az élet, ha már csak ilyen problémái vannak!

biancaneve1 2014.10.06. 14:14:15

A ragtapaszos ügy valóban sajnâlatos, de az összes többi kommenttel nem 3 hogy értek egyet. Évek óta a Shiraz vendégei vagyunk párommal és soha nem tapasztaltunk hasonló hiânyosságokat. Egy 4 csillagos szállodában az ember nem fogyaszt csapvizet, az àsvànyvíz pedig pénzbe kerül.
Ha megkeressük a megfelelő személyzetet mindig mindenben készséggel segítenek.
Az ön által elvárt dolgokėrt egy 5 csillagos szállodába kell menni
süti beállítások módosítása