Tékozló Homár

Fagor: csere csak kitartóknak

2014.01.21. 13:58 | jackyll | 1638 komment

Naiv ügyfél kommunikációs nehézségekbe ütközött, amikor akciós Fagor főzőlapja hibásan érkezett. A márkaszervizt ugyanis átlagosan egy hét alatt lehet elérni: kizárólag az üzenetrögzítőn hagyott számon hívnak vissza egyszercsak. Az instant hibát végül 2 hónap alatt kijavították, de amikor 2 év múlva újra meghibásodott, a teljes csere már nem volt ennyire egyszerű:

Nem egészen 2 évvel ezelőtt vásároltam egy Fagor félindukciós főzőlapot a márkakereskedésben. Ennek pusztán annyi oka volt, hogy így biztosan megkaptam a termékre az akkori 5 év garanciát, illetve akciós volt pont az általam kiválasztott főzőlap. Már a megrendelésnél is voltak kisebb problémák (először nem az akciós árat számolták fel, majd nekem kellett ismételten felhívnom a figyelmüket az 5 év garanciára), de összességében nagyon kedvesek, udvariasak és segítőkészek voltak, nem bántam meg, hogy tőlük vásároltam.

Amikor megérkezett a készülék, éppen ordított a gyerek, így csak átvettem, lerakattam az előszobába, és rohantam a gyerekhez. Így aztán később vettem észre, hogy a csomagolás egyik sarka meglehetősen sérült. Ezt kibontás előtt, biztos, ami biztos több oldalról is lefényképeztük. Jött a villanyszerelő, beszerelte, és kiderült, hogy az a lap, ami a sérült oldalon volt, nem működött.

Hívtam a boltot, mondták, hogy átvettem a készüléket, így már nem hozzájuk tartozik a probléma, hanem a márkabolthoz. Hívtam őket. Illetve hívtam volna, mert egyszerűen sosem vették fel a telefont, mindig csak üzenetrögzítőre kapcsolt. Nem szeretek üzenetrögzítővel tárgyalni, így írtam e-mailt, amire nem érkezett válasz. Így kénytelen voltam mégiscsak üzenetet hagyni. Majd még egyszer, majd harmadszor is, mire végre visszahívtak. Nem vitatták a problémát, jött is a szerelő.

Megnézte, majd közölte, hogy alkatrészt kell rendelni, kb. 2 hét. Eltelt a 2 hét, sehol semmi. Megint a telefon, e-mail, üzenetrögzítő procedúra, ismét sokadszorra sikerült elérnem, hogy visszahívjanak, de végül megtörtént, majd megnyugtattak, hogy az alkatrész beszerzés alatt áll, majd jelentkeznek. Eltelt még egy hét, majd még egy, végre telefonáltak, hogy jönnek szerelni. Összesen 2 hónapig nem tudtam az egyik lapot használni, egy vadonatúj főzőlapnál.

A főzőlapot szerettem, nem volt vele gondom. Aztán egyszer csak (majd 2 éves volt ekkor a készülék) elkezdett minden átmenet nélkül csipogni, mintha ráfolyt volna valami, vagy túlmelegedett volna. Ilyenkor nem reagált semmire, ha éppen főztem, kikapcsolta magát, így nem tudtam tovább főzni, ha nem főztem éppen, pusztán csak a csipogás idegesített. Ezt hol magától abbahagyta, hol le kellett hozzá kapcsolni a kismegszakítót, hogy befejezze végre, ekkor újraindult, és lehetett tovább használni. Hajnali négykor felmászni a kismegszakítóhoz, hogy alhassunk végre, nem volt túl felemelő.

Úgyhogy ismét elkezdtem a játékot a márkaszerviz elérésével. Itt azért megjegyezném, hogy számomra érthetetlen, hogy miért van egyáltalán e-mail címük, ha soha egyetlen egy e-mailere nem sikerült válaszolniuk. Végül megint kb. 1 hét volt, mire sikerült velük beszélnem, elmondtam mi a probléma, mondták, hogy jövő héten jön a szerelő.

Meg is érkezett az úr a megbeszélt időben, személyesen neki is elmondtam a tüneteket a készülék előtt állva. Erre közölte, hogy ki kell cserélni a kezelőpanelt, megrendelik az alkatrészt, kb. 2 hét, itt írjam alá, elköszönt és elment. Meg sem nézte a készüléket 1 méternél közelebbről.

Éééés ismét eltelt a 2 hét, sehol semmi, telefonos játék, várjak türelemmel, majd még 1 hét, telefonos játék, még türelem, még egy hét, telefon, még türelem. Végül már nagyon-nagyon nem volt türelmem. Erre a kedves kishölgy közölte, hogy jaa, hát már eltelt 1 hónap a bejelentésem óta, és még mindig nincs meg az alkatrész, így valószínűleg készülék csere lesz, utánanéz, és visszahív. Meg is történt, közölte, hogy ki kell cserélni. Na, és innen indul a csoda!

Ez ugyanis úgy működik, hogy a márkaszerviz idejön, elviszi a hibás készüléket, és itt hagy helyette egy csereutalványt, amivel keressem meg az üzletet, ahol vásároltam, és itt vagy levásárolhatom, vagy visszautalják a vételárat. Mondtam a hölgynek, hogy ez egy vicc, nem fogok ki tudja mennyi ideig főzőlap nélkül lenni, arról nem beszélve, hogy ha nincs a boltnak félindukciós főzőlapja, és visszaadják a pénzt, azzal ma mit csináljak, abból a pénzből nem tudok másikat venni. Közölte a csaj, hogy ez a szabály, nem tud mit csinálni.

Felhívtam a boltot, ott az úr sokkal segítőkészebb volt, mondta, hogy egyértelmű, hogy ezt így nem lehet, szkenneltessem be a csereutalványt, ő az alapján megrendeli nekem a főzőlapot, egyeztessek a szervizzel, és összehozzuk, hogy max. 1 napig ne legyen főzőlapom, lediktálta, hogy melyik napokon jár felénk tutira autójuk. Ismét telefon a szerviznek, ahol közölte a hölgy sajnos ők nem tudnak sem szkennelni, sem faxolni (2013-ban.. ?????), de menjek be a szervizbe, és akkor oda tudja adni egy átvételi elismervény ellenében az utalványt.

A bökkenő csak az, hogy nem Budapesten lakom, nem annyira a közelben vannak, mondtam neki, hogy nem fogok ezért kilométereket utazni, adja meg az utalvány minden adatát, megpróbálok a bolttal egyezkedni. Mire a hölgy totál kiakadt, hogy minek egyáltalán a boltnak előre az utalvány, nekik az tök ráér akkor, amikor kihozzák a főzőlapot. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy valami alapján nekik rendelniük kell, mert ugye ha az ember vásárol, akkor is előbb kifizeti, és csak utána rendelik meg. Nagy duzzogva bediktálta a hölgy az adatokat, amit megadtam a boltnak, és meg is rendelték nekem a főzőlapot.

Vagyis a forgalmazó kiállít egy utalványt, amit odaad a szerviznek, ők odaadják nekem, ezt a csereutalványt elküldöm a boltnak, akik ez alapján a forgalmazótól megrendelik a cserekészüléket. És nem, ezt nem lehet máshogy elintézni, nem tudja a forgalmazó egyszerűen elvinni innen a rosszat és hozni helyette egy jót.

Ja, és természetesen az új készülékre már csak 2 év a garancia, fizetnem kell a kiterjesztett garanciáért, plusz ki kellett fizetnem a szállítási költséget, és még a villanyszerelőt is, aki az új készüléket beszerelte, hiszen a márkabolt csak forgalmaz, nem szerelők hordják ki a készüléket. Tehát így összességében nem tudtam rendesen használni a főzőlapomat 3 hónapig (jó, ebbe belejátszottak az ünnepek is), és 14.000 Ft-omba került a meghibásodott, de még javítható garanciális készülék lecserélése, és akkor nem számoltam bele a rengeteg telefonálás költségét, valamint azoknak a napoknak a „költségét”, amit itthon kellett töltenem.

Ha ezt előre tudom (mármint a 14000 Ft-t), lehet hogy inkább a pénzt kérem vissza, mert azzal a pénzzel, meg a 14000 Ft-tal már tudnék venni most egy bármilyen másik márkájú főzőlapot, csak a Fagor márkaszervizzel ne kelljen még egyszer kapcsolatba kerülnöm, de hát nem tudtam előre, úgyhogy most már mindegy. Pláne, mert a bolttal, különösen pedig azzal az úrral, akivel én végig beszéltem az ügy kapcsán, maximálisan elégedett voltam. Vagyis mindenkinek, akinek a MERITUM-TRADE Kft. (1071 Budapest, Damjanich u.11-15.) a körzeti Fagor márkaszervize, nagyon alaposan gondolja meg, hogy bármennyire is jó a készülék, amit kinézett, megéri-e vállalnia a kockázatot, hogy egy ilyen céggel kelljen küzdenie a garanciális javításért.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Kix 2014.01.21. 14:00:13

Milyen világ az, ahol az ember már nem is elsőzhet egy rendeset...

neet 2014.01.21. 14:03:27

Mér üvöltött a gyerek?
Mekkora gyerek?
Nem volt zsír a kádhoz?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 14:04:39

Mijaza "félindukciós főzőlap"?
Elektrónika van-e benne?

SiroMokus 2014.01.21. 14:07:26

De hosszúú, fagornak fa botot a fenekébe.

00000000-0000-0000-0000-000000000001 2014.01.21. 14:08:17

Ha jól veszem ki a történetet, akkor garanciás időn belül nem javították a készüléket. Ez már önmagában megér egy komolyabb fogyasztóvédelmi kivizsgálást, ugyanis a gyártónak gondoskodnia kell arról, hogy a készülék forgalmazásának befejezése után még valami 7-10 évig legyen szervizháttér és alkatrész valamint tartozék ellátás.
Másrészt mi az, hogy nem állják a javítás/csere összes felmerülő költségét és nem biztosítanak arra az időre cserekészüléket? Nem beszélve arról, hogy ha jól számoltam, akkor így még a garanciaidőt is megrövidítették. És erre melyik törvény ad lehetőséget? Én a posztoló helyében inkább meglátogatnám azt a szervizt néhány jó testfelépítésű és akcióra kész barátom társaságában és elbeszélgetnék ezekről a dolgokról a vezetővel. Valószínűleg hamar megegyezésre jutnánk.

00000000-0000-0000-0000-000000000001 2014.01.21. 14:12:11

@dr. phil. Sün‼ ツ: Az olyan főzőlap, melyben egy vagy két főzőfelület indukciós, a többi meg valamilyen másféle fajta (elektromos vagy gázos).
Igen, az indukciós főzőfelület is elektromos. Örvényáramokat és így hőt indukál a vasedények aljában, ami belekerül az indukciós erőtérbe. Ez azért jó, mert nagyon gyorsan felmelegszik az edény (mintha csak gázt használna az ember) és közben energiatakarékos is. A tehetetlen hőtömeget csak maga az edény jelenti, ahogy a gáz esetén is. Maga a főzőfelület is csak annyira melegszik, amennyire az edénytől átveszi a hőt, tehát szinte csak minimálisan.

Manyecska 2014.01.21. 14:12:28

Nem az úrral hanem az Úrral kellett volna beszélni... Bár az ő útjai is kifürkészhetetlenek...:)

CBF 2014.01.21. 14:13:37

@00000000-0000-0000-0000-000000000001: Ja, nem javították, inkább kicserélték egy újra, illetve felajánlották maguktól a pénz visszafizetést. Valahol végül is happy end a vége, ha nem megy hamarosan megint tönkre a zsír új főzőlap...

Csigorin 2014.01.21. 14:16:56

" ha nincs a boltnak félindukciós főzőlapja, és visszaadják a pénzt, azzal ma mit csináljak, abból a pénzből nem tudok másikat venni"

marpedig sajnos ez igy van.
Mint a gazdasagi totalkaros autonal. Hiaba teriti meg a biztosito a tizeves auto arat, abbol vegyel ugyanolyat ha tudsz...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 14:17:00

@00000000-0000-0000-0000-000000000001:
Tankesün!
Asszem, nekem nem lesz ilyenem.

@Szőkenő Szarvas:
Villanyszerelő úr. Megírom.

Atörökk 2014.01.21. 14:26:47

Milyen a félindukciós főzőlap?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 14:30:30

@atörökk:
Lekésté, óvass vissza!
Mindig csak a szeksz...

Atörökk 2014.01.21. 14:32:21

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Mos' nemisvót szeksz mer fegyverkarbantartáson vótam.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 14:37:44

@atörökk:
Eszt a zasszonynak monnyad!

@zsiráfffff:
Neked van félindukcijós főzőlapod?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.21. 14:39:20

@dr. phil. Sün‼ ツ: mink nyerskoszton vagyunk. lombok, rügyek, virágok. ....

Manyecska 2014.01.21. 14:44:07

@atörökk: csak félig basz meg az áram ha szereled..

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 14:54:36

Azért győzelem. Fagornak sün. Viva la cégimage.

megamenn 2014.01.21. 14:56:59

@dr. phil. Sün‼ ツ: @atörökk: @Csigorin: @CBF: @Szőkenő Szarvas: @00000000-0000-0000-0000-000000000001: @neet: @fghjk: @Dr. Kix: ELSŐŐŐŐŐŐŐŐŐ !!!!!

Atörökk 2014.01.21. 14:58:37

@megamen:
Mi az, ami p-vel kezdődik, iná-ra végződik, és jó?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 15:06:35

Azé a zsindex firkászai nem adják alább:
"A buszrongálókat feltehetőleg buszrongálásért fogják felelősségre vonni."

Ezt nem hittem vóna!!!4

index.hu/belfold/budapest/2014/01/21/buszrongalokat_ert_tetten_a_buszvezeto/

Manyecska 2014.01.21. 15:09:28

@atörökk: Pina Ghezzi. Rajta van a fészbúkkon:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 15:22:16

@dr. phil. Sün‼ ツ: Há'de! Milyen lenne már ha buszjavításért?

mortalwombat 2014.01.21. 15:22:50

"14.000 Ft-omba"

Abba B+

CBF 2014.01.21. 15:30:53

@dr. phil. Sün‼ ツ: és a konklúzijó :)

"A buszrongálókat feltehetőleg buszrongálásért fogják felelősségre vonni."

McZozo 2014.01.21. 15:57:43

Mondjuk azert az kicsit ellentmondasos nekem hogy milyen jo ez a fagor meg mennyire elegedett vele, csak eppebn ket even belul ez a masodik alkalom hogy bemondja az unalmast. nalam a jo ott kezdodot hogy mikor bekoltoztem a kecomba vettem egy mar nem is tudom milyet talan whirlpool de nem biztos es 15 evig mig ott laktam semmi baja sose nem volt :)
De lehet csak nekem vannak ilyen extrem elvarasaim :)

McZozo 2014.01.21. 16:00:00

@Csigorin:
Azert kicsit mas a ket dolog az autonal amortizalt arat terit a biztosito. Garanciaban meg a vasarlasi arat adjak vissza az mar pech hogy ma mar nem annyiba kerul sajna, De hat nem ertem mia baj az orszag jobban teljesit inflacio sincs szla hogy is lehet maq dragabb a fozolap ? :)

Kenderice 2014.01.21. 16:03:08

@00000000-0000-0000-0000-000000000001:
Sajnos a kötelező alkatrészellátás már a múlté. A gyártás leállítása után már nem kötelesek évekig alkatrészeket gyártani. Az más kérdés, hogy vannak olyan cégek, aki utángyártással foglalkoznak, így megoldott az ellátás.
Cserekészüléket adni sem kötelező.
Sajnos a posztoló ott hibázott, hogy a szervizzel kezdett hadakozni, pedig az eladó üzlettel kellett volna. Hiába szidja a szervizt, azok nem tehetnek semmiről, mivel velük nem áll jogviszonyban a posztoló.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 16:06:41

@McZozo: Mondjuk amikor működik, akkor amúgy biztos fasza...

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.21. 16:12:32

@McZozo: szeretnek önbecsapni. Erre még rájön a fogyasztói elmenyomás, a márkaszeretet. A kényszerű márkahúség, mert amúgy túl nagy lenne a kavar (ezt részbe' meg is értem, aláírom), de akkor se kéne plafonszakasztó valótlatlanságállításba átcsapnia.
@ColT: igen, mert a tudat, hogy Fagor. Fasor. Faszszobor. Fagor az nem egy nagy valami minőségbe', elmegy, viszont nagy név az áramos vonalon. Na most akkor mindebből mit tanultunk? Lehet jó (na jó, csak átlagnál jobb) egy termék, a szervizháttér is számít. Ha engem kérdeztek, szervizre nem annyira adok, inkább veszek mindenből Eizot, aztán az eleve be sem krepál. Na, a Fagor nincs ezen a szinten. Jó, de nem elég jó - és még a körítéssel is elszúrják. Azt lenne jó tudni, hogy posztolónk esete mennyire egyedi.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.21. 16:23:12

@Kellemes Zérókomponista: oszt ha nincsen márkás konyhád akkor mivel villogsz a szomszéd előtt? na ugye. kell az.

herk 2014.01.21. 16:45:40

Cserekészüléket nem kötelező adni.
A teljes pénzvisszafizetésnél mit akar még többet ?? Gondoljon bele. Használ egy autot 2 évig, aztán az EREDETI árat visszakapja. Nem örülne? Ja, meg ez a törvény.
A járulékos költségek a poszttolót terhelik. Hol élt eddig? Mióta téritik a taxit, mig beér a munkahelyére, a szervizbe, bárhova??
Csak adott súlyhatár fölött jönnek ki helyszinelni. Hűtő, Mosógép, ilyesmik.

Egyszer dolgoztam egy szervizben és üzletben. Eladtunk egy routert. 1 év mulva bekrepált, hozzák vissza, hogy nem jó. Mondjuk neki, hogy bevizsgálási idő 3 nap, utána hivjuk. A csávó meg csak pislog, hogy addig a cégének hogy lesz net elérése :-)
Meg hogy adjunk addig cserekészüléket, mert különben nem tudnak majd netezni :-)
Arra persze a fószer nem gondolt, hogy vegyen egyet tarcsiba, ha ennyire fontos, hogy 3 napot nem állhat a netje.
Nem 7 / 24 órás helyszini szervizelést vállaltunk, hanem eladtunk egy darab routert.
Ez a helyzet a poszttolóval is. Egy darab vasat vett. Gari ügyintézés a szervizben. A költségeket ő viseli. Ki más viselné?

megamenn 2014.01.21. 16:57:57

Egyszer dolgoztam egy szervizben és üzletben. Eladtunk egy telefont. 1 év múlva bekrepált, hozzák vissza, hogy nem jó. Mondjuk neki, hogy bevizsgálási idő 3 nap, utána hívjuk. A csávó meg csak pislog, hogy addig nem tud telefonálni:-)
Meg hogy adjunk addig cserekészüléket, mert különben nem tud telefonálni :-)
Arra persze a fószer nem gondolt, hogy vegyen egyet tarcsiba, ha ennyire fontos, hogy 3 napot nem állhat a telefonja.
Nem 7 / 24 órás helyszíni szervizelést vállaltunk, hanem eladtunk egy darab telefont.
Ez a helyzet a poszttolóval is. Egy darab vasat vett. Gari ügyintézés a szervizben. A költségeket ő viseli. Ki más viselné?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.21. 17:04:28

@herk: mit jelent akkor a teljeskörű garancia fogalma?
@zsiráfffff: hát nem hiszem el, hogy ilyentet kérdezel. SokLED-es biciklivillogóval, mondjuk?:D

herk 2014.01.21. 17:04:40

@megamen: márpedig ez a normális ügymenet. Nekem szombaton elromlott a telom. Ilyenkor az a teendő, hogy a javitás idejére keresek egy elfekvőben lévő használt darabot egy ismerőstől. Ez igy működik. Ha kölcsönkészüléket adnak, az csak a jószivűségüknek köszönhető, de sehol a világon nem kötelező dolog. Ha igazán fontos neki, vegyen 2 darabot, vagy vegyen rá külön szolgálatatást.

herk 2014.01.21. 17:06:15

@Kellemes Zérókomponista: a garancia az eszközre szól, nem pedig a taxipénzre, a szerelőre, a szabadidőre, meg a szenyára, mig oda-vissza megjárod a szervizt.

Aureliano Buendía 2014.01.21. 17:06:32

És mi volt végül az ebéd?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 17:07:38

@dr. phil. Sün‼ ツ: "Mijaza "félindukciós főzőlap"?"

Szerintem arra gondol, hogy a négy lap közül kettő hagyományos, kettő indukciós. Így a régi alumínium lábosokkal is tud főzni.

megamenn 2014.01.21. 17:19:12

@herk: Teljesen igazad van, ezt mondom én is, így van rendjén.
De egyszer dolgoztam egy másik szervizben és üzletben. Eladtunk egy atomreaktort. 1 év mulva bekrepált, hozzák vissza, hogy nem jó. Mondjuk neki, hogy bevizsgálási idő 3 nap, utána hivjuk. A csávó meg csak pislog, hogy addig a cégénél nem lesz áram :-)
Meg hogy adjunk addig cserekészüléket, mert különben nem tudnak világítani :-)
Arra persze a fószer nem gondolt, hogy vegyen egyet tarcsiba, ha ennyire fontos, hogy 3 napot nem állhat az áramellátás.
Nem 7 / 24 órás helyszini szervizelést vállaltunk, hanem eladtunk egy darab atomrekcsit.
Ez a helyzet a poszttolóval is. Egy darab vasat vett. Gari ügyintézés a szervizben. A költségeket ő viseli. Ki más viselné?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 17:22:21

@megamen: "vegyen egyet tarcsiba, ha ennyire fontos, hogy 3 napot nem állhat a telefonja."

Ez az. Veszik a százezres szart, persze beszar, de nincs egy ezrese, hogy egy utánadobottat megvegyen.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 17:23:22

@megamen: "pislog, hogy addig a cégénél nem lesz áram"

:)) Hülye.

kawaii malac 2014.01.21. 17:35:49

@atörökk: "...és
kiderült, hogy az a lap, ami a
sérült oldalon volt, nem
működött."
Hát, ilyen. A fele megy.

Manyecska 2014.01.21. 17:55:22

Az a baj a tengerimalac is rohan a kutya jàtèka utàn xddddd

megamenn 2014.01.21. 17:56:36

@dr. phil. Sün‼ ツ: Nem akarom a jól tájékozottat alakítani, de (ha már ilyen hülyék vagytok) megteszem.
A FÉLindukciós főzőlap olyan főzőlap, amely bizonytalan működéséből adódóan FÉLelmet ébreszt a felhasználóban, mert pl. FÉLig főzi meg a kurva levest, vagy FÉLébreszti hajnalban a családot a kikurjantott sivákolásával.
Teccikérteni ?

Manyecska 2014.01.21. 17:59:15

A kave nem art a kutyânak? Felrugtam.Mar a cseszet.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 18:09:16

@Kellemes Zérókomponista: Ja, hát szerintem különben nem olyan gáz, ha egy cucc nem olyan minőségi, met a minőségi is be tud szarni - azonban a pökhendi, beleszarós szerviz sokkal nagyobb gond, mert azokkal nem jutsz semmire.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.21. 18:25:40

@Szőkenő Szarvas: nem direkt zereti. A egyik barátnőm renceresen ápolja a kutyája szőrét kávéval.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 18:28:02

@dr. phil. Sün‼ ツ: Gondolom van rajta indukcijós, meg mzei elektronyos is.

Aureliano Buendía 2014.01.21. 19:15:17

@Rosszindulatú Vászka: a labradornak kifejezetten előnyös. Meg a kuvasznak is. Bár annak jobban a hányás.

Aureliano Buendía 2014.01.21. 19:17:31

@ColT: mega vízbűl veszi ki a zokszigént

Rosszindulatú Vászka 2014.01.21. 19:22:40

@vv uraaam: vajon mit akartak azokkal a szarokkal kezdeni?

Aureliano Buendía 2014.01.21. 19:24:08

@Rosszindulatú Vászka: mivel fémből van, számomra nem igazán kérdés.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.21. 19:26:49

@vv uraaam: az mínium, nem spiáter, vagy bádoglemez?

Anomalocaris (törölt) 2014.01.21. 19:31:47

Az ordító gyerek a legérdekesebb az egész történetben. Tán tombolt?

Manyecska 2014.01.21. 19:39:26

@Rosszindulatú Vászka: de ez ráadásul tejszínhabos-fahéjas volt:( Nem a kutya.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.21. 19:45:53

@Rosszindulatú Vászka: Szemetet rakni bele. Csak mivel ilyen kicsik, sok kell belőle.

Eudocimus Ruber 2014.01.21. 19:47:38

Sparhelt+csutka és nincs csipogás.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.21. 19:56:29

@Nattramn: nagyon gazdag tolvajok lehetnek, ha ennyi sok szemetük van.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.21. 20:22:49

Húzmargarin.

Megtaláltam Papi Hahotáját :8(

Aureliano Buendía 2014.01.21. 20:27:03

@Rosszindulatú Vászka: biSZtos abból a sok fémből gazdagodtak meg, amit korábban...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 21:32:58

Réz eladó!!4!
Óccsón!

Ugyanitt tarhonyaszedőket keresnek Hollandiába!
Jóóó píz jeligére a kijadóba.

Martinicske 2014.01.21. 21:39:04

Van egy nagy tanulsága a postnak.

Villamosmérnökként tudom milyen a hagyományos főzőlap, azt is hogyan működik az indukciós, de bevallom töredelmesen, hogy nem túl sokat nézegettem ezeket a boltokban és innen a kommentekből kellett megtudnom, hogy mi akar lenni a félindukciós főzőlap.

És nem is hülyeség. Bár ha elektronika nélkül készülnének tized ennyi gond se lenne velük, de akkor meg a kedves fogyasztók nem vennék meg, mert ugye kijelző kell, meg csipogás, ilyenek :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 21:51:56

A fedélzeten tartózkodó 170 utas ezután olyannyira dühbe gurult, hogy túszul ejtették a légiutas-kísérőket, és kifosztották a repülőn található készleteket alkoholból, cigarettából, ételekből és parfümökből. „Úgy viselkedtek, mint az állatok" – számolt be az esetről egy reptéri alkalmazott.

„Akkor már hét órája ültünk a gép fedélzetén a tervezett két és fél helyett, az embereknek enniük kell. Csak segítettünk magunkon"

www.origo.hu/utazas/hirek/20140121-lazadas-a-ryanair-fedelzeten.html

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 21:53:14

@Martinicske: "kijelző kell, meg csipogás"

Igen. De ha meg tudod oldani gondolatátvitellel, az is jó.

Martinicske 2014.01.21. 22:11:05

Azért ezeket az egyszerű műveleteket, hogy bekapcsolni a főzőlapot, meg hőfokot állítani vezérlő panel nélkül is meg lehet oldani.

Persze tudom, kijelző kell időzítő, meg mit tudom én riasztó ha meleg a víz ne nyúlj az edénybe kézzel... szerintem már biztos van olyan főzőlap is ami beszél, meg olyan is ami wifin keresztül receptet tölt le a netről.

Nem is kell messzire menni: www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/63805

Csak észt nem tud adni egyik se, pedig arra mégis szükség lehet ha egyszer elmegy a net, vagy az áram... :)

Meg van oldva hogyan kell elmenni a holdra, meg hogy óráról is lehet emailt küldeni, de ilyen dolgok hogy működjenek a használati tárgyak egy évtizeden át legalább, na ez már nem megy.

Persze mindenki eldönti mit vesz és miért pont azt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 22:15:54

@Martinicske: Igen. Kell hőfok beállító, és időzítő. A Fagor indukciós lap ezt érintő érzékelőkkel oldja meg, a Fagor villanysütő két tekerőgombbal, és egy órával.

Igen, ha elmegy az áram, akkor szendvicset eszünk.

Azért ez még nem a wifis-receptes kategória.

igazságos 2014.01.21. 22:19:35

@atpijkamo: egy igazi főzőnőnek, mint én még a gondolat se kell ahhoz plne csipogás

Így is utálom a mikrót meg h nem akar elhallgatni, amikor nyitva van az ajtaja :)

Atörökk 2014.01.21. 22:32:53

No Tündérdöméjim, meséjjetek. Hányszor volt ma péntek, míg ideértem? Ne hazuggyatok, mer' minden cigány a maga lován hamarabb éri utol a sánta kutyát!

igazságos 2014.01.21. 23:00:03

@atörökk: meggyanúsítottak h összeházasodtunk és épp a lagzinkat ültük a hétvégén mer én se voltam

:(

igazságos 2014.01.21. 23:04:15

@atörökk: aszittem, rögvest heves tiltakozásba kezdesz :((

Aureliano Buendía 2014.01.21. 23:05:15

@igazságos: @atörökk: mivel hartmí is eltűnt, okunk van feltételezni, hogy szendvicsben nyomtátok valahol Nógrád megyében. Több bizonyíték is ellenetek szól.

Atörökk 2014.01.21. 23:08:34

@vv uraaam:
Így történt. Igaz, néha ő volt középen, de semmi buzulás, akkor cseréltünk :)

Aureliano Buendía 2014.01.21. 23:10:41

@atörökk: mozdonyt vodkára?:D

Igen, tudtuk mi, hogy ez motoszkál a háttérben.

igazságos 2014.01.21. 23:19:45

@vv uraaam: dehogy a traktorshowra készülünk

helianthus 2014.01.21. 23:21:43

@zsiráfffff: nekem sajátmárkás konyhám vagyon.

Black Hole 2014.01.21. 23:26:03

@helianthus: hány palacsinta/órára van hitelesítve?

Atörökk 2014.01.21. 23:27:41

A Fagornak van egy testvérmárkálya, a Funor. Az sokkal jobb!44!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 23:27:47

@igazságos:
Remélem, nyersz valami pokálét!!!!
Szurkojjak?

helianthus 2014.01.21. 23:30:58

@dr. phil. Sün‼ ツ: van helimeli mintás viaszosvászon asztalterítőm!
@Black Hole: 3-5 között. ;)

Black Hole 2014.01.21. 23:39:38

Mikor gyerek voltam, vettek a szüleim egy olyan petróleummal üzemelő főző csodát, hogy a szomszédok csak bámultak. Imádtam a szagát :) mire megfőtt rajta a leves, olyan szag volt a konyhába, mintha járt volna nálunk egy ZIL. Annyi baja volt, hogy nem csipogott. Akkor mégjobban bírtam volna.

Black Hole 2014.01.21. 23:42:47

@helianthus: az katasztrófa! Kész éhenhalás!

helianthus 2014.01.21. 23:51:52

@Black Hole: nono! Nemodabuda. Melyik palacsintáról beszélünk?

Black Hole 2014.01.21. 23:59:37

@helianthus: akkor ez valami palacsintalankodás? :) mer az meg sok.

helianthus 2014.01.22. 00:02:10

@Black Hole: hüle. Neked semmi se jó. :D

Atörökk 2014.01.22. 00:04:21

@helianthus:
Főleg ha mindből kimarad!44!! Kéccer!

Black Hole 2014.01.22. 00:08:28

@helianthus: hát már nem egy 18 éves gyorstüzelő vagyok. Én már inkább az alaposságra törekszem :)

Black Hole 2014.01.22. 00:09:31

@atörökk: ha csak 2x maradnék ki, akkor nem panaszkodnék :'(

igazságos 2014.01.22. 00:12:27

@dr. phil. Sün‼ ツ: hunne?

Te nem hozod a tengeralattjáródat?

Más gépek is lesznek ott

Köcce, cuki vagy

igazságos 2014.01.22. 00:13:56

Heli tökre féltékeny lett amikor megjelent a török ő is felbukkant h látta velem csetel

Gyanús

2014.01.22. 00:27:14

@helianthus: @igazságos: nincs titkom előtted.

Leszbik!

2014.01.22. 00:28:12

Huje aki elololvasa!

Black Hole 2014.01.22. 00:29:31

@helianthus: eszembe jutott, hogy amikor 25 körül voltam, volt egy idős kollégám. Szokta mondani, hogy mikor fiatal volt, a délutános műszak után mikor hazaért, mindig úgy b@szta be az ajtót, hogy az asszony felébredjen. Azt mondja: most meg már lábujjhegyen osonok be :)

helianthus 2014.01.22. 00:32:44

@Cicmen: Előtted sincs titkom? ;)
@Black Hole: :D átértékelődtek a dolgok. Van ez így.

2014.01.22. 00:36:33

@helianthus: Előtted sincs titkom? ;)

Aszt nem tom, de én férfi vagyok, viszont nőnek képzelem magam, de leszbi vagyok ezért csajokkal csinálom! :))))

2014.01.22. 00:44:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: Ez ölég gáz.

Gáz, vagy nem gáz, ez van kaktuszmalac! :)))

Black Hole 2014.01.22. 00:54:25

@Cicmen: ezen már gondolkodtam, hogy ha egy lányos hajlamú fiú jön össze egy fiús hajlamú lánnyal, akkor mind a kettő jól jár, plusz a világ rendje is marad :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 01:51:22

Hülyeamerikaiak. A magnóliafán maradt kevéske vécépapírtól úgy akartak megszabadulni, hogy felgyújtották azt.

index.hu/kulfold/2014/01/21/ezert_ne_vepezd_be_a_szomszed_hazat/

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 06:14:38

@Martinicske: NA de így is meg lehetne oldani, hogy ne szarjon be 2 év alatt :D

@atpijkamo: Micsoda fejlett ország :D

@Cicmen: Volt egy ilyen elmélet, hogy minden nővé operált manus leszbikus nő.
Azért vannak érdekfeszítő dolgok a világban, na. :D

Martinicske 2014.01.22. 08:16:25

@ColT: így igaz, meg lehetne oldani. Így feltételes módban

@atpijkamo: én megértem az indokaid, mindenki dönt belátása szerint, veszi amit jónak lát és kínlódik azzal amit megvett ahogy tud.

Áramszünet esetén szendvicset? :) Ja, csak nem akkor ha napokig nincs áram. Ez kb. mint amikor Mária Terézia azt mondta, hogy ha nincs kenyér akkor a parasztok egyenek kalácsot :)

Van egy film arról amikor Amerikában elment az áram napokra. Érdemes megnézni. Szendvicsnek meg víznek igen örültek volna. A flakonos vízért már verekedtek.

kawaii malac 2014.01.22. 08:34:08

@Martinicske: Ezt nem Mária Terézia mondotta, hanem kicsi lánya, Mária Antónia, ki azidőtájt- XVI. Lajos oldalán- Franciaország királynéja volt.
Utóbb, férjével egyetemben, csúf véget ért.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 08:35:34

"Fagor: csere csak kitartóknak"
És akik betartanak? :D

Martinicske 2014.01.22. 08:36:28

@vv malac: Mindig tanulok valamit, már a második dolog ennél a postnál :)

Lehet más szemmel kell néznem erre a blogra mint eddig tettem :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 08:42:38

jóreggelt
utálom ezt a szürke, borongós, ködös reggelt, meg a délután 4 órai estét. Mikor lesz már tavasz-nyár???

kawaii malac 2014.01.22. 08:45:00

@Martinicske: Aki nyitott a világra, bárhol szerezhet ismereteket.

Manyecska 2014.01.22. 08:46:36

@Martinicske: :D ne törőggy vele fél éve volt a tévébe a film, azóta néha valamelyik bedobja..!:)
Viszont sálakat, kesztyűket vegyétek elő, hajnalban rohatthideg volt kutyasétáltatásnál.

Manyecska 2014.01.22. 08:55:08

Gondoltam lelécelek Sikágóba pár évet a családhó' :) de ott még nyáron sincs meleg és fúúj a szél, de szépek lettek ezek a képek..:
live.chicagotribune.com/Event/News_Chicago-Tribune-Instagram-photos-trib2014?Page=5

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 09:10:09

@dr. phil. Sün‼ ツ: próbáltam..a hangulatom akkor sem változott:(

Manyecska 2014.01.22. 09:28:53

@Martinicske: Mária Lujza nevű tesója meg I.Napóleon francia császár második felesége volt -az első valami mádáme Tüsző vagy vmi hasonló nevű nő akit majdnem lefejeztek de mégse-, érdekessége még hogy ennek a nőnek unokája a későbbi svéd király, bizony Jean-Baptiste Bernadotte franszia tábornok /lehet rosszul írom/ fiának lett a felesége, akiket Svédország hívott királynak vhányadik Károly-Gusztáv néven, mer a família kihalt.., a király felesége meg a Napóleon régi menyasszonya volt akit otthagyott azért a ribiért, mellesleg, jobb mint a VV-villa vazze. Gyere máskor is:)!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.22. 09:48:45

@Szőkenő Szarvas: VI. Károly német-római császárnak nem volt férfi örököse. Bár az 1723-as pragmatica sanctióban Károly kimondta a Habsburg Birodalom feloszthatatlanságát, törvényesítette a nőági örökösödést, és ezt számos nemzetközi szerződésben el is ismertette az európai hatalmakkal, ennek ellenére halála után háború indult az osztrák örökség megszerzéséért, és II. Frigyes (1740-1786), porosz király hadüzenet nélkül támadt a Habsburgokra. Az 1740–1748 között dúlt háború során Ausztria elveszítette Sziléziát, amely Poroszországhoz került. Az Ausztria elleni háborúba Poroszország mellett bekapcsolódott még Franciaország, Bajorország és Szászország is. A háború kezdetén Ausztria kedvezőtlen helyzetben volt, mert alig egy évvel korábban zárta le a Törökország ellen folytatott háborút. Még Mária Terézia édesapja, az idős VI. Károly császár hagyta, hogy az oroszok, akik szintén hadban álltak a törökökkel, meggondolatlanul belerángassák birodalmát ebbe a háborúba. Ennek következtében hatalmas szerbiai, boszniai és havasalföldi területek vesztek el, amelyeket Ausztria még az 1718-as pozsareváci békeszerződésben szerzett meg.
Az 1741-es koronázási menet Pozsonyban

1741. szeptember 11-én, két évvel egy vesztes török háború, és tizenkét éves törvényhozási kényszerszünet után Mária Terézia a Pozsonyba összehívott magyar országgyűléshez fordult, hogy segítsenek koronáját fegyverrel megmenteni. Mária Terézia jól tudta, hogy trónját csak a magyar rendek segítségével tudja megvédeni a porosz fenyegetéstől, és azt is, hogy a Habsburg Birodalom szervezete korszerűsítésre szorul. Emiatt a Habsburg Birodalom felbomlása, széthullása egyáltalán nem tűnt lehetetlennek. Mária Terézia, hogy megnyerje a magyarok támogatását, 1741-ben összehívta a pozsonyi országgyűlést, ahol előterjesztette kívánságait. A magyar rendek kezdetben ellenállást mutattak. Mária Terézia személyesen jelent meg az országgyűlésen, gyászruhát viselve, karján fiával, a gyermek II. Józseffel. Ez a híres pozsonyi jelenet. A fiatal királynő hatásos beszédet mondott, ezt követően mondták ki a jelenlévő magyar nemesek egybehangzóan: „Vitam et sanguinem pro rege nostro!” („Életünket és vérünket királyunkért!”) E közfelkiáltással kiálltak a király[2] mellett, aki cserében érvénytelenítette III. Károly király néhány magyarellenes intézkedését, illetve törvényben rögzítette a nemesi földbirtokok adómentességét, továbbá engedélyezte a hadseregben a magyar nyelvű vezényletet. A királyi engedmények fejében 11 magyar huszárezred (mintegy 35 000 katona) harcolt az osztrák örökösödési háborúban a Habsburg trónért Európa hadszínterein. 1745-ben elhunyt a Habsburgok egyik fő ellenfele, Károly Albert bajor választófejedelem és német-római császár, ez tovább gyengítette a katonailag megrendült Habsburg-ellenes koalíciót. Károly Albert fia, III. Miksa választófejedelem különbékét kötött Mária Teréziával. Ennek nyomán Mária Terézia férjét I. Ferenc néven még 1745-ben német-római császárrá választották. Az osztrák örökösödési háborút 1748-ban az aacheni békeszerződés zárta le. Szilézia nagy része ugyan porosz kézre került, de Mária Terézia sikeresen elismertette osztrák főhercegnői trónját, és a Habsburgok nagyhatalmi státusza is fennmaradt. 1756-1763 között kirobbant a hétéves háború, amelyben Ausztria sikertelenül kísérelte meg Szilézia visszaszerzését.

Mária Terézia uralkodásának közel fele háborúkkal telt el. Ez annyira kimerítette birodalmát, hogy a hétéves háború után Mária Terézia már inkább békére vágyott, és nem volt hajlandó belépni Nagy Katalin cárnő szövetségében az Oszmán Birodalom elleni 1768–74-es háborúba, miután 1736-39-ből elég rossz tapasztalatai voltak.

Manyecska 2014.01.22. 09:58:34

@dr. phil. Sün‼ ツ: nem volt, azért lett Károly János a tábornokbó. Azóta gugliztál?:DD Mink urak ezt az anyatejjel szívjuk magunkba, na.:P még foglalkozhatnál az olasz tartományok hercegségével is, mert pl. Napóleon sógora nápolyi király lett, a volt csaja nővére meg hozzáment feleségül /VVJulie/, oszt Olaszországot is szépen felosztották..:) vagy hogy, egy darabig.
De most dolgoznom kell, pá.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 10:03:48

Fagor. Hát ez a baj. Fából van!
Fémgor, vagy kőgor...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 10:26:07

Fagor. Csere csak kitartottaknak.

helianthus 2014.01.22. 11:01:43

Jó reggelt!
Töri óra van? :O
Nem készültem.
Annyit tudok, hogy a múlt elmúlt.
Ez mekkora már, tök jó vagyok mi? :DD

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 11:10:07

@helianthus: teljesen felesleges, a történelem a legdinamikusabban fejlődő tudományunk, teljesen megjósolhatatlan.

gabors 2014.01.22. 11:11:26

Na megint 30 centi ho felmeteres ho atfuvasok es =12C fok....

nem antarktikarol jelentek !!!

ilyen egy telen meg nem volt mar evtizedek ota ..

auto eleg jol elmerult a hoban azt hiszem ma meg sem probalok munkaba menni tegnap a kora zaras miatt 6 orat autoztam 4 orai munka miatt ...

helianthus 2014.01.22. 11:13:20

@Rosszindulatú Vászka: én is ettől tartok!
@dr. phil. Sün‼ ツ: ugye? Még magamat is elkápráztatom néha fergeteges humorbombonjaimmal. :D

gabors 2014.01.22. 11:13:31

@Rosszindulatú Vászka: pontosan mert senki nem tudja elore hogy mi volt/lesz az elmult nyoc eve megint azt lehet uj konyvet nyomni ...

lasd a tori konyveket csak az elmult 75 ev alatt

helianthus 2014.01.22. 11:15:01

Ha a kéményseprők verik ki a....z álmot a szememből, akkor szerencsés napom lesz, ugye?

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 11:16:25

@helianthus: a koromhoz képest egész jól nézek ki - monta a tükör előtt a kéményseprő.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 11:21:31

@helianthus: Hát ha az én szememből verné ki, akkor ő is meg lenne verve :D

Manyecska 2014.01.22. 11:22:03

@helianthus: A töriórát azér írod külön hogy meghúzzanak /a kéményseprők
/magyarórán?:D

helianthus 2014.01.22. 11:29:46

@Rosszindulatú Vászka: ezt ismerem. Hahota!
@ColT: te már megint agresszív vagy. Túl sokat vagy a malaccal. Szétültetlek!

helianthus 2014.01.22. 11:33:04

@Szőkenő Szarvas: perszehogy azért. Jó hogy!
@atörökk: ;) kedves tőled. Bár az ébredés utáni állapotomban azt hiszem nem a legjobb formám mutatom. Vérnyomás nélkül nem vagyok cizellált! :D

Manyecska 2014.01.22. 11:33:30

@dr. phil. Sün‼ ツ: nálam sült kolbász véreshurkával, és rizibizi + csalamádé. Jó étvágyat. Tegnap sütöttem indukciós süttőben.

Atörökk 2014.01.22. 11:39:47

@helianthus:
Ne is mondd. Rámférne mán egy jó cizellálás :D

Manyecska 2014.01.22. 11:40:32

@helianthus: nekem most hozott teát a Zimi, megkérdeztem mi van benne és bele is köpött-e:D!:D azt mondta ne hülyéskedjek. Ezeknek semmi se jó:D

kawaii malac 2014.01.22. 11:45:23

@atörökk: Igi nem vót elég? Haggyá' másnak is munkadarabot.

Atörökk 2014.01.22. 11:46:33

@vv malac:
A nőket kéccer cizellájjuk!4!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.22. 11:49:46

@Szőkenő Szarvas:
Szomszédok 879. rész.
Mai epizódunkat olvashattyák.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 11:51:35

@Szőkenő Szarvas:

Így alapították a nyújorkiak csikágót:
- Hát itt nagy a szegénység, meg a bűnözés, de nincs elég hideg. Menjünk nyugatnak!

helianthus 2014.01.22. 11:52:11

@Szőkenő Szarvas: a Zimi nekem kávét hozzon. Bele is köphet. :) köcce!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 12:01:32

no mi a fagor lesz már itt? mármint a gruppencekcen kívül.

ahhoz most fáj a fejem.

Atörökk 2014.01.22. 12:03:34

@zsiráfffff:
Há' ne a fejeddel csináld.

Atörökk 2014.01.22. 12:09:00

Basz lenni úly poszt. Marad a gruppenszeksz.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.22. 12:16:05

@zsiráfffff:
Le köll takarni kendővel, akkó nem fály!!4!

kawaii malac 2014.01.22. 12:35:36

Halotti lepel ha a fejedre kerül,
ha kerüüüüül...
A krematóriumba' van olcsóé' szekondhend.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 12:40:09

@vv malac: az ponnlyó lesz, mer akkor a torra már nem kell bevásárolni húsfélét :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.22. 12:47:18

@vv malac:
Jó ebédhez szól a nóta!
Utánna kívánságműsor.

Egyéves Önkéntes 2014.01.22. 12:49:55

@atörökk: akkor bocsánatot kívánok!
mentségemre szolgáljon, hogy nem szoktam elolvasni se a posztot, se a hozzászólásokat!

Manyecska 2014.01.22. 12:52:03

@Egyéves Önkéntes: a monitor meg Albániában van mi?:P

kawaii malac 2014.01.22. 12:53:20

@zsiráfffff: Nem hát! A proszektúrára beugrok friss májé'.
Nyaminyami.

Atörökk 2014.01.22. 13:05:39

Najóvan, látom, a hangulat továbbra is eszméletlen :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 13:18:36

@vv malac: szuper. resztelt májat kérek törcsikrumpcsival és kápisalival meg két panadollal, tánkesün!

kawaii malac 2014.01.22. 13:22:51

A panadoll, az olyan, mint a bébidoll?

kawaii malac 2014.01.22. 13:27:23

Úgy láccik, dzsekill még nem ért vissza a Fagor-boltbó'.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 13:34:51

Homár : új post csak kitartóknak

@helianthus: Úgy olvastam, hogy szétütlek...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 13:39:44

dzsekill, be értél már?
Dobj már valami szépet ide nekünk, ne rontsd tovább a kedvemet.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 13:44:04

@Szőkenő Szarvas: A többivel megvárják a választásokat. A szocis települések meg fogják színi. Persze semmi tendencia nem lesz benne, ahogy a föld osztásban, vagy a trafik osztásban.

Manyecska 2014.01.22. 13:47:16

@atpijkamo: az oké én a kommenteket figyelem két hete a fejemet tenném rá hogy nyelvtannáci barátunk a Marinéni..:D vmelyik nap is kibontakozott. Nagyon brutálul nyomja.

Manyecska 2014.01.22. 13:48:37

@atpijkamo: vajon Rózsadombnak mennyi az adóssága ha van..:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 13:54:01

@batgirl: Nem kötötték még be az ADSL-t...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 14:04:45

én olyan kitartó vagyok, de olyan kitartó!! Dzsekill édes..lécci..lécci..

helianthus 2014.01.22. 14:06:33

@ColT: ha azt jobban lájkolod, legyen. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:07:24

@Szőkenő Szarvas: Nemtom. nem biztos, hogy ugyanaz. Ez nagyon elvakult.

Egyébként úgy kellene ide a homárra egy nyelvtannáci, mint egy falat kenyér. Nemlencsés Nempista barátunk még viccnek is rossz.

A sok főtér-kikövezésnek megisszuk a levét. Meg a csodaélményuszodáknak, amit fenntartani se bírnak.

A Rózsadomb a Mechwart ligetet újította fel. Gondolom volt rá elég pénzük. Azt tudod, hogy ott van egy harangjáték, amit a Japánoktól kaptunk?

A XII. kerület nagyobb zsivány. A Lékai térnél volt egy jó kis piac. Azt eldózerolták, van helyette mélygarázs és magaspláza közpénzből. Hegyvidéki Bevásárlóközpont vagy miafaszom. Van benne minden ... amiből egyébként is van 5 perc járáson belül. Pl. még 2 gyógyszerár van 3 utcányira.

helianthus 2014.01.22. 14:08:43

@zsiráfffff: ez már volt. És még mindig nagyon beteg. :O

Manyecska 2014.01.22. 14:12:36

@atpijkamo: ászerintem sem! Én a Szent-Jupát Vendéglőt ismerem a közelben csak..az egy jó hely..@zsiráfffff: tényleg, ki ez az állat???..:D basszus emésztési panaszaim lesznek és rémálmaim.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 14:13:23

@helianthus: szerintem ez tök jó. Veszélyes fegyver kategóriában tartozik:)))

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:16:37

@Szőkenő Szarvas: Az a moszkvás mellett van. Menj egy sarkot, ha van leköpni való huszasod, és dugd a pali zsebébe.

Atörökk 2014.01.22. 14:20:55

Dzsekillke, bazmeg. Téged is elküldünk a gyártóhoz vissza és kicseréltetünk!44!!

Manyecska 2014.01.22. 14:21:13

@atpijkamo: igen. a harangokat látni a körútról is, nem?

Manyecska 2014.01.22. 14:22:17

Indukciós mágnesviharba került a Jackyll. A Hyde is jó lesz..!:P

Manyecska 2014.01.22. 14:27:11

@atpijkamo: :D most azért mer neve van attól még izé. Érted. :D:P

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:28:09

@Szőkenő Szarvas: Asszem igen. Dobtam egy hátast, mikor megtudtam, hogy a japánok ajándéka. Jobban is reklámozhatnák.

A térre 1974-ben szökőkút is épült. A park dísze a kovácsoltvas állványon álló óra, melynek szerkezete Japán ajándéka a 90-es évekből - sokáig harangjáték szólt bizonyos időszakokban.

hetivalasz.hu/pest_budai_latkep/a-mechwart-a-legszebb-foter-70363/

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 14:28:49

@atpijkamo: az enyém csak sötét szürke, ne túlozz!

Amúgy meg elolvastam, az igazság valahol ebben a mondatban lehet:
" Az egyik nézőpont szerint felfutása többek között annak (is) köszönhető, hogy a Távol-Keleten (elsősorban Japánt értve ez alatt) sosem volt jelentős feminista irányzat"

Manyecska 2014.01.22. 14:32:58

@atpijkamo: nem a rózsaszínnel van a baj hanem hogy élvezi is a csaj..!:DDDD

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:40:55

@Szőkenő Szarvas: A japán életérzés mélyén gyökerezik a kawaii. Más az értékrend. Végy egy japán iskolás lányosztályt. Tegyél közéjük egy európai szőke kislányt. "Kawaíííí" felkiáltással nekirontanak és szétszedik.

Mondtam én egy szóval, hogy nem flúgosok a japánok?
www.youtube.com/watch?v=J0KaAaSxlaM&t=2m50s
Rakétaszék. De a többi is agyament. Fehér ember ezt nem értheti.

kawaii malac 2014.01.22. 14:49:12

"A Sailor Moonban Csibiusza
Luna P-je (és maga Csibiusza
is)"
Erre nem gondoltam.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:52:09

@batgirl: "volt jelentős feminista irányzat"

Semmi köze hozzá, de attól még igaz. Az asszonynak otthon a helye, gyerekeket nevelni, férjet kiszolgálni.

@Szőkenő Szarvas: "élvezi is a csaj"

Hát muszályból nagyon szar lenne. :))

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 14:56:15

@atpijkamo: dehogy nincs hozzá köze. Belinkelsz valamit és el sem olvasod?

"Az asszonynak otthon a helye, gyerekeket nevelni, férjet kiszolgálni."

meg a nagy büdös lószart!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:58:50

@batgirl: Pedig de. Japánban ez az alap. Más kultúra.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 15:00:28

@helianthus: Azt' én vagyok az agresszív :D

@batgirl: Japánban tényleg ez van.

Manyecska 2014.01.22. 15:04:20

Akkor én japán vagyok..:O :DDD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 15:06:37

@atpijkamo: ja, hogy japánban! Persze, ott igen.

Azt hittem általában írod.

Egyéves Önkéntes 2014.01.22. 15:15:14

@Szőkenő Szarvas: albániában minden HD minőségben jön. Még a csapból a 8,9%-os tej is!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 15:30:09

hat mondjuk ez mar Japanra sem igaz, rengeteg no dolgozik sportol stb. ott is

amellett nekem sokkal jobban tetszene az a a csaladmodell, hogy az asszonynak nem kene melozni, foglalkozna a 3 gyerekkel, a haztartassal
Oh boldog bekeidok

Ádám 2014.01.22. 15:32:16

@batgirl: "Csókollak!" Írod, hogy rájöttél....
Nem titkoltam. Itt többekkel átbeszéltük a váltást!:)

Ádám 2014.01.22. 15:33:55

Ez már a hétbégi?

Atörökk 2014.01.22. 16:41:31

Cseréjjék már le eSZt a posztot. Na. Teringettét és hinnye és anemjóját.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 16:43:02

dzseki el van havazva
vagy otthon nincs ho?
itt van, meg baszott hideg

Manyecska 2014.01.22. 16:43:10

@hagyma: nekem is jobban tetszene mer amikor kapok még plusz gyerekeket a bátyámtól lepasszítva szünidőben hát mondjuk a három fiú leidegel:DD:D amúgy is képtelenség kisgyerek mellett karriert csinálni /próbáltam/, max. a térdelős KÁRriert-azt nem próbáltam!!-..:)

Manyecska 2014.01.22. 16:44:44

Három kamaszfiú együtt maga az aranylövés. semmilyen kultúra nem támogatná:D:P

Manyecska 2014.01.22. 16:51:18

Tengerimalac haját bezselézni ér??:) a szemébe lóg és nem lehet lefogni mert rúg..

Black Hole 2014.01.22. 17:03:54

@Szőkenő Szarvas: pont azt a fajta karrier építési lehetőséget hagytad ki, amivel a legjobban lehet haladni. Én pl már fontolgattam, hogy átoperáltatom magam, a könyebb élet reményében. Szerintem az ötvenedik után már a finnyásnak sem olyan rossz :)

igazságos 2014.01.22. 17:06:26

@Szőkenő Szarvas: a gyereknek ilyenkor valami állatot kell adni, amit nyúzhatnak egymás helyett, mindegyik kezébe egyet-egyet, oszt legyenek elfoglalva azzal :P

mer ha rohadtul ráérnek, egymást püfölik és veszekednek

Aureliano Buendía 2014.01.22. 17:13:14

Mivan, ma nincs, ez már a hétvégi?

Rejtélyes 2014.01.22. 17:19:53

Homar: csere csak kitartoknak :D

Black Hole 2014.01.22. 17:26:17

Szerintem ez hatásszünet. Biztos valami orandzsvéjes, vagy Edés poszt jön. Esetleg egy család látta, hogy a sánta kislányt nem engedi pisilni a csapos ingyen, és még valami dulva megjegyzést is tett rá, ők meg otthagyták a fél szelet rántotthúst és kimentem a parkolóba sírni, ahol a tulaj majdnem leverte mindnyájukat.

igazságos 2014.01.22. 17:30:55

@Black Hole: elmorzsoltál egy könnycseppet a szemed sarkában, mi!? :P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 17:39:06

irnek en posztot, de nem talalok hibat
cserelnek mindent szo nelkul
asse kell, hogy baja legyen
aszondom 1 honap utan, hogy hat nem vagyok elegedett a tv-mmel, akkor aggyak vissza a pezet

Atörökk 2014.01.22. 17:39:30

Itt jópofáskottok, miközbe' a zészaki sarkon éheznek a mezítlábas bébifókák. Pfejj.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 17:42:09

Poszternak igaza van, jogsérelem érte, kéretik kompenzálni. De tüstént ám, mert hiszti lesz!

helianthus 2014.01.22. 17:44:00

@batgirl: kábé. Mindenesetre szerintem rombol. :)

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 17:46:08

@atörökk: az nagy baj, akkor nem lesz szép a bundájuk, ez nagy csapás a divatiparnak.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 17:51:04

@Black Hole: közben egy meggyötört arcú lány szállt ki a nemsárga taxiból:)

@atörökk: faszé mentek oda

Manyecska 2014.01.22. 17:53:54

@Black Hole: fújjmár:(!:D@igazságos: vagy kis masnit mint a pincsiknek, hajgumival:DD megyek,kiengedem mert magyaráz folyton..

helianthus 2014.01.22. 18:02:11

@Black Hole: a tulajnak természetesen konyabajusza volt és mindez mondén környezetben zajlik. Esetleg műemlékiben.

Atörökk 2014.01.22. 18:04:11

@vv uraaam:
Mer' nem az állatkertben születtek :)

@helianthus:
Szerintem a zakcijós kuponnyukat se fogadták el.

igazságos 2014.01.22. 18:04:18

@Szőkenő Szarvas: azért ne alázzuk meg már a tengerimalackát :P

Aureliano Buendía 2014.01.22. 18:06:54

@atörökk: és még egy pohár vizet se nem adtak.

Ha meg nem a zálatkertbe, akkor úgy kell nekik. Művel fóka csak állatkertbe születik bele.

Black Hole 2014.01.22. 18:07:13

@igazságos: hát, szomorkodok nagyon :'( az új ANDROIDOS telefonomon nem tudom magam hülyére kommentelni :)

Black Hole 2014.01.22. 18:15:14

@vv uraaam: haj, de nagyon kitört rajtam a nosztalgia vágy. Szintre magam előtt látom, ahogy a narancsbusz áll a benzinkút parkolójában, az utasok meg rohannak a wc-re, miközben a sofőr beígéri, hogy 5 perc múlva akkor is elindul, ha a busz teljesen üres lesz :)

igazságos 2014.01.22. 18:20:07

@Black Hole: aszitten minden gazdának iPhone-ja van.

Pedig a Blackberry jó még azon kívül.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 18:21:27

@Black Hole: vagy, hogy az utasok dobják össze a pénzt a gázolajra:D

Black Hole 2014.01.22. 18:24:58

@helianthus: konya bajusz hiánya, még műemlékiben is megbocsáthatatlan :)

igazságos 2014.01.22. 18:27:36

@kawaii malac: te HASZONÁLLAT vagy, úgyhogy neked mindened meglehet. :P

Black Hole 2014.01.22. 18:29:31

@igazságos: én nem gazda vagyok, hanem úriember :). Azért egyszer egy traktorban bírnák romantikázni, de csak ha van pollenszűrő, vagy télen :)

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 18:29:35

@kawaii malac: nem kéne annyit dagonyázni. Naugye.

Black Hole 2014.01.22. 18:30:57

@vv uraaam: ja, különben ott maradnak a sztráda mellett :)

igazságos 2014.01.22. 18:31:04

@Black Hole: ne vicceljé, egy Johnnyba minden van. :P abba még az úriemberek is szeretnek beülni

kawaii malac 2014.01.22. 18:34:41

...abba még az úrinők is szeretnek beleülni, érted.

Manyecska 2014.01.22. 18:40:55

Még jó hogy bele nem lépett.
Hol van már a kawaii hó!!

igazságos 2014.01.22. 18:44:14

@kawaii malac: @Szőkenő Szarvas: de még a haszon -, és díszállatok is :P

Black Hole 2014.01.22. 18:50:16

@igazságos: én a szuper traktorért vagyok oda, mert mikor még nagyon gyerek voltam, akkor olyanon vittek sokszor, nyáron meg kombájnoztam. Foghattam a kormányt :)

Manyecska 2014.01.22. 18:53:37

@igazságos: én haszonállat vagyok itthon:P megyek rántani. Főzeléket, mielőtt...:DD:P

Black Hole 2014.01.22. 18:55:27

@kawaii malac: szóval az úriember a traktorba ül, az úrinő meg az úriemberbe :) eccer meghívna Igi, úrinőt csinálnák belőle, a traktorjában :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 19:01:27

@Black Hole: most komolyan elkepzeltem, ahgoy kozosen szantototk kint a foldeken
szerintem romantikus

Black Hole 2014.01.22. 19:06:08

@hagyma: felszaggatnánk a földet :) kimerültségtől remegő lábakkal nyomnánk a gázpedált :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.22. 19:12:44

Mi történt jackyllel? Mr. Hyde lett belőle?

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 19:15:46

@Nattramn: ezek itt fenn hormonkodnak. Eléggé undi.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 19:16:05

amerikaban most a super Bowlon poenkodnak /mem stb./
van egy kozos dolog a 2 dontos csapatban

na ki talalja ki, hogy mi:)?

Anomalocaris (törölt) 2014.01.22. 19:24:54

@Rosszindulatú Vászka: A hormon szóról nekem egy ilyen száguldozó kis daganat jut eszembe. Ilyen szederszerű. Tényleg undi.

Manyecska 2014.01.22. 19:32:29

@hagyma: a labda. Vagy ez nem az..?:D

Atörökk 2014.01.22. 19:32:30

@Rosszindulatú Vászka:
Igazad van. Állatias mocskosvadszeksz sokkal jobb.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 20:01:08

@Szőkenő Szarvas: na ugy latom szabad a gazda
az SB-t a seattle seahawks/ washingotn/ es a denver broncos / colorado/ jatsza

es ebben a 2 allamban legalis a joint /marijuhana/
igy talan a linkjeim is erthetobbek:)

Black Hole 2014.01.22. 20:01:17

@atörökk: olyanra gondolsz, hogy alpári mocskos szavakkal mondjátok el, hogy mit csináljon a másik, és durván pofonvágod a nőt mikor harap, de nem bánod, ha a végkifejletnél véresre karmolja a hátad, mindezt olyan részegen, hogy másnap arra sem emlékszel mi volt a neve?

Atörökk 2014.01.22. 20:05:53

@Black Hole:
Valahogy így. Ha közben más nevét, netán a sajátomat kiabálom, ahhoz értelemszerűen semmi köze. Ha meg úgy be vagyok rúgva, hogy már nem áll fel, ahhoz sincs semmi köze, elvégre neki is pont ugyanannyi ideje volt!4!!

Black Hole 2014.01.22. 20:21:18

@atörökk: nagyon értesz a gyengébbik nemhez:) eszembe jutott egy film, mikor a bokszoló levarr egy prostit, és a végén megkérdezi, hogy: "szeretsz?" prosti meg unott pofával: "hát persze" erre a fazon: "az nagy szerencse, mert fizetni nem tudok" :)

neet 2014.01.22. 20:31:13

Az már volt, hogy kukafejlesztés?
"A fejlesztés költsége 5 milliárd forint, amelyből 4,6 forint uniós támogatás."

Azér' jó ez az unijó...

Manyecska 2014.01.22. 20:36:47

@hagyma: az tökre hiányzik igen. Bár Rejtő is megmondta hogy szállodát bazírozni hülyékre lehet v.hasonló, tudják eszt + megadóztathatják. Komolyan már hová lesz ez a világ..

Manyecska 2014.01.22. 20:40:49

@neet: jövőre szelektálni kell a háztartási hulladékot is. Baszki főzöl és válogatod szét a csomagolást, stb, mossam ki a tejesdobozt. Vért ne adjak..?:P pl. a kutyaszőr minek minősül??:D nahóéjt.

Manyecska 2014.01.22. 20:43:10

@ColT: igen. Most ment a hiszti az almáért, malacka felmászott a gyerekre:D kutya meg frászt kap tőle még mindig nem tudja tulajdonképpen milyen élőlénnyel van dolga:) sza volt egy kis kavarodás.:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 20:45:22

@Szőkenő Szarvas: :D:D:D:D
Kuyat for prez, mennyi ideje volt megszokni? :D

@neet: Magyar lóvéból nem csinálnak semmit - mer' olyan jól teljesítünk!

neet 2014.01.22. 20:54:19

@Szőkenő Szarvas: figyelj, kötelezővé nem teszik, nem tehetik. (?) Ha gondolod, szelektálsz, és ezzel vki qrta jól jár (anyagilag, a Földnek mindegy, azt már szétbarmolták...)
Ha nem mosogatom el a joghurtosat, csak kidobom a közösbe, majd megbotoznak tán?
Lesz egy felügyelő, aki végig ellenőrzi az összes kuka összes tartalmát? Nem valószínű.
Inkább a lelkiismeretünkre akarnak hatni, meg az együttműködésünkre, de pár renitens mint te meg én mindig lesz, aki nem hajlandó plusz vízzel, csiffel, akármivel, de saját pénzén tovább szennyezni a vizet, földet... nem vagyok zöld, de ilyenkor haragoszöldre váltok.
1. Mér gyártanak ennyi műanyag szart?
1.1 Mért kell egy 2x2 cm-es vackot egy 30x50es műanyag dobozban eladni, több réteg szpemmel, stb?
2. Mér nekem kell vele bajlódnom?
3. Mér más jár jól, én meg szívok, mert több lesz a vízdíjam meg a spárban a fizetnivalóm?

neet 2014.01.22. 20:55:49

@ColT: dehogyisnem! 4 milliárd 399 millió 999 ezer 995 Ft 60 fillér megy el rá magyar pízből: :) Remélem, jól számoltam...

Black Hole 2014.01.22. 20:56:06

@Szőkenő Szarvas: azért ez nem ilyen veszélyes. Nálunk mikor olyan helyen laktunk €8 volt a vegyes kukára a jegy, mert úgy van, hogy ha kiteszed, akkor teszel rá 1 jegyet, amit a boltban lehet venni. A zöld kukát meg csak akkor vitték el, ha tiszta volt. Fém, papír és átlátszó műanyag mehetett bele. A vizes palack mehet, de a kupakja nem. Persze a zöld kuka ürítése díjtalan. Először megtelt a szürke kuka 2 hét alatt, később meg 4-5 hét alatt. Ha oda figyel az ember, már a vásárláskor eszébe jut, hogy nem veszünk üveges sört, színes palackos ásványvizet, stb... Szerintem nem hülyeség.

Manyecska 2014.01.22. 21:00:20

@ColT: na erről beszélek nyuszómuszó /takarítás előtt/:www.kepfeltoltes.hu/view/140122/100_0755_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
most már leszoktattam róla. ha bezártam azt sem vette észre. Ez a kutya hátulról:D

Manyecska 2014.01.22. 21:03:41

@neet: most is van szelektív gyűjtőnk, de én lendületesen főzök és nem akarok közben is válogatni!:P mondjuk a tejesdobozt eddig is kiöblítettem ne legyen büdös.:)@Black Hole: ..ja. Ez pont olyan hogy zacskót sem adnak már a Madarasba..

neet 2014.01.22. 21:04:17

@Black Hole: itt a pont, meg se kell venni a szart.
Régen ez működött, vettem a kölöknek egy mütyürt, fizetés után helyben kibont, óriási szemét a kuka tetején marad (bele nem fért!!), zsebbe mütyür hazahoz.
Aztán ezt kifigyelhették, mert azóta olyan csomagolásba teszik a mütyürt is, hogy minimum flex kell hozzá, h kibontsd, azt meg nem szoktam vinni magammal, mert hiányozna az embernek, meg hülyén is néznék ki vele.

neet 2014.01.22. 21:06:08

@Szőkenő Szarvas: nálunk max tejfölös van, azt a kutya szokta kinyalni, de azt nem tom, h kutyanyálasan mehetne-e a szelektívbe.
Joghurtot nem eszünk a sok negatív homár pozst miatt. :) Meg mert szar. Meg drága. Meg ki kell mosogatni... á....

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:19:52

@Szőkenő Szarvas: mi monnyuk már jó ideje mossuk ki a tejes dobozokat, borosüvegeket, tök magunktól. Nem nagy truváj. Még a tejfölös poharat is elszoktam mosni, mikor épp mosogatok. Még élek:P

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 21:20:36

@neet: elmondom a titkot mer jó kedvem van: ne vedd meg azt a szart ami műanyag szarba van csomagolva. vagy vegyél sokkal kevesebbet. sok kicsi sokra megy, örülök, hogy segíthettem.

Manyecska 2014.01.22. 21:21:08

@neet: tegnap lejârtat ettem f #stam mint âllat.mondtam ilyen megtisztulàs max a Nirvânâban lehet xdd ezuton is koszonnèm meg anyjuknak xdddd stop

Manyecska 2014.01.22. 21:23:30

@vv uraaam: jo de ên nem hànyok bele xd léc xd

Atörökk 2014.01.22. 21:25:37

@vv uraaam:
Pályinkásüveget nem szennyezzük vízzel, csaxólok!

Atörökk 2014.01.22. 21:30:59

@Szőkenő Szarvas:
Mer' téged is mekhülyített ez a biomizérijabuzérija. Tejtermékgből kizárólag multi által forgalmazott, hőkezelt műanyaggal kevert növényi zsiradékot veszünk, az nem romolhatik meg.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 21:32:26

amúgy meg belefulladtunk itt a hatásméhánizmusba. szerintem leborulok holnapig, valaki majd dobjon meg egy kávéval reggel hatkor, de óvatosan, köszönöm.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:35:30

@zsiráfffff: cseszheted, mert szinte mindent műanyag szarba csomagolnak manapság.

Atörökk 2014.01.22. 21:36:07

@vv uraaam:
Nem mindenhol. Piacon pl. nem.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:36:44

@Szőkenő Szarvas: én sem, bár van az a mennyiségű OH gyökös ital, amitől de.

@atörökk: pályinkásüveget nem dobunk ki, én is csak szólok. Örülök, hogy segítettem.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:40:05

@atörökk: iogen, oda a mamákok eleve műanyag szatyrokkal, zacskókkal mennek ki.

Csak a kutyaszart nem zacskózzák be az aszfaltról.

Hozzáteszem, én gyűlölöm a szatyrokat, zacskókat. A halálom az, mikor a feleslegem zacskóban teszi be a hűtőbe az ezt meg az azt. Eccer őt fogom bezacskózni, detélleg.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 21:41:57

@vv uraaam: teljesen nem szabadulhacc meg tőlük, de le lehet csökkenteni. húst, felvágottat hentestől papírba, sajtot kimérve, decis joghurt helyett vegyél literest. meg van még egy abszolút bevált móccerem de azt már nem vallom be itt nyilvánosan mer boszorkányüldözés lenne a vége :D ::D

álmoggyatok fényeket.

Black Hole 2014.01.22. 21:42:04

@Szőkenő Szarvas: itt adnak, € 0.2:) és kurvára igazuk van, mert így már inkább viszel szatyrot. Első lépés a környezet védelem felé :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 21:43:31

@vv uraaam: "@Szőkenő Szarvas: mi monnyuk már jó ideje mossuk ki a tejes dobozokat,"

Mióta vannak ezek a szelektív gyűjtőszigetek, mossuk a dobozokat, szárítjuk, gyűjtjük, kidobjuk.

Azért mikor a tök zsíros mikroméretű tejfölösdobozt forróvízzel, bioanyámkínnya féldeci mosogatószerrel akarja életem oldalkocsija kimos(at)ni, akkor finom mozdulattal kibaszom a szemétbe. Mármint a dobozt. Ne csináljunk már 5 fillér nyereségért ötven fillér veszteséget!

Meg ha kiöblítek egy tejesdobozt, akkor még nem teljesen átlátszó víz csöpög belőle, öblítsem még ki háromszor. Nagy értelme van sterilizálni, mikor a szomszéd pistike az övét hányással telve dobja ki.

Black Hole 2014.01.22. 21:46:24

@vv uraaam: most volt nálunk rezsi csökkentés :) most ment el a fazon, aki hozta az ajánlatot. A villany 6%-al lett olcsóbb, a gáz meg 17%-al. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 21:46:39

@vv uraaam: "Csak a kutyaszart nem zacskózzák be az aszfaltról."

Erre lesz meoldás. Ha a DNS vizsgálat tíz fillér lesz, minden kutyáról lesz feljegyzés. Ha belelépek egy kutyagumiba, DNS alappján megkeresem a gazdáját, és lenyomom a torkán. Addig azt a pár évet ki lehet bírni, ha nem megyek a XIII. kerületbe.

Atörökk 2014.01.22. 21:47:50

@vv uraaam:
Én is utálom a nejlonzacskókat. Kivettem a hűtő egyik polcát, hogy beférjen a bevásárlókosár.

Black Hole 2014.01.22. 21:52:29

@vv uraaam: itt amikor idejöttünk, mindenhol kutyaszar volt. Egyszercsak táblákat raktak ki, hogy 1 adag kutyaszar € 2500. Kb 2 hónap alatt az összes eltűnt. Nagyon ritkán látsz az utcán.

Atörökk 2014.01.22. 21:55:50

@Black Hole:
Kevés dologban látható Budapesten komolyan érezhető javulás az elmúlt kb. 10-15 évben, a kutyaszar szerencsére pont ilyen. Anno ment mindenféle kampány, óriásplakát, tv, stb., miknek hatására érdekes módon először főleg a fiatalok kezdték el összeszedni a kutyusok nyomait, utána az idősebbek is. Nem mondom, hogy most már egyáltalán nincs, de a kb. 10 évvel ezelőtti állapothoz képest tényleg a töredéke.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:59:56

@zsiráfffff: igyekszem csökkenteni, de azért nem olyan 1xű.

Életem értelme ásványvizet iszik, mi mást... az műanyag flakon, + a zsugorfólia. Szerencsére kólát, meg ilyen szarságokat kb negyedévente, az nem tétel. Viszont én teát iszom, és sokat (napi 2 liter). A világon annyi citromfa nincs, ami elég termést hozna. Marad a citromlé. Na, miben van?

Itt Profiból lezüllött cébéá van, nem mindig vesz az ember onnan kimért felvágottat szívesen. Inkább az előrecsomagolt.

Black Hole 2014.01.22. 22:01:52

@atörökk: itt még a vasárnap reggelek voltak rondák. Mindenhol hányás az utcán. Mentem túlórázni, mire beértem majdnem én is hánytam. Azt viszont nem értem, hogy hogyan szüntették meg. Végülis azt nem lehet felvenni :) lehet, hogy hajnalban feltakarítják?

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:04:46

@Black Hole: a tuskós szatyor, meg mindegyik nájlonpunga szerencsére már fizetős. De nem tudok úgy sorban állni, hogy 2-3 szatyrot előttem ne adjanak el az istenadta népnek. Még úgy is, hogy elkérnek érte monnyuk 25 forintot.

@atpijkamo: mióta ideköltöztünk szerelmi fészkünkbe, mi is dobjuk ki szelektíven, amit csak lehet. Persze az oldalkocsim nekem is túlzásba vinné a dolgot.

paropo hullagékszigetek: nem tudom, nálatok hogy van, de nálunk konkrétan kész gubitelep. A múltkor pl egy autónak a szélvédője volt elegánsan letámasztva a papírhulladékos gyűjtő mellé..

Atörökk 2014.01.22. 22:06:28

@vv uraaam:
Nincsen piac a közelben, ahol laksz? Vagy normális hentes?

@Black Hole:
Az is lehet. Amerre én lakom, itt is van néhány száz kocsma/kávézó/mulatóhely a közelben, itt is elég érdekesen tudott kinézni a környék hétvégente. Az önkormányzati választások közeledtével (idén lesz) aránylag normálisan megszervezték és csinálják a takarítást. Ha csak ezen múlik, minden évben kéne önkormányzati választás :)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:06:49

@Black Hole: jó, de már mondtam: ezek versenypiaci tarifák, és nem az államilag meghatározott közüzemi (újabb nevén egyetemes szolgáltatói).

Van ott egyáltalán közüzem államilag meghatározott díjakkal? Feltételezem, jó nagy lehet az éves fogyasztásotok, van az a kWh, ami alatt nem éri meg a szolgáltatónak.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.22. 22:07:30

@vv uraaam: "paropo hullagékszigetek"

Meghattódtál?

kawaii malac 2014.01.22. 22:07:44

Hátafaszommossakiatejesdoboztbazmeg! Álljonmármegamenetapicsába! Aztánmegnyígnakhogyasokvízpluszmosószermennyireterheliakörnyezet.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:08:33

@atpijkamo: talán Nápolyban, vagy hol vezetik most be.

Én már szóltam többször is nénire, fiatal párra, csávóra. Nem is értem, hogy gondolják.

Mépont Angyalföld? Máshol is szar a helyzet. Bár Újlipócia külön történet, az tény, de nálunk a Vizafogó környéke is.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:09:39

@atörökk: jó, de a hűtőben is keringenek mindenféle káros dolgok. Sokkal egyszerűbb egy vermet ásni a kert végében, oda berakni. Környezetbarát is. Csak nehogy összekeverd a humuszvécével.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:10:38

@Black Hole: itt másnapra leszarnák a táblát. Vagy ellopnák, mégiscsak fém.

Atörökk 2014.01.22. 22:11:17

@vv uraaam:
Még eccerűbb lenne, olyanok lennénk, mint az órijáskígyók. Elég vóna egy héten eccer enni :)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:12:03

@atörökk: én csak a töredékkel, mint mértékegységgel vitatkoznék. Igazad van, csökken. Bizonyos környékeken pl. jobban, máshol kevésbé. Nálatok Tsepelen biztos javul a helyzet. Mégiscsak egy sziget.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:13:24

@atörökk: piac van, de oda csak hétvégente van ideje kimenni az embernek. Hentes? Idejét sem tudom, piacon kívül mikor láttam utoljára hentesboltot csak úgy álánátúre.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:14:46

@Nattramn: paropo-->apropó

@kawaii malac: miért, a szart is ivóvízzel húzod le. Az nem fáj?

Atörökk 2014.01.22. 22:15:03

@vv uraaam:
Van még néhány. Igaz, azok között is van néhány ganyé, de lehet találni megbízhatót, ahol jó a hús, a kolbász, a felvágott, és nála megvenni az ilyesmit.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:15:51

@atörökk: kígyók, persze. Ne legyél már hülye, és mivel fogod meg a pálinkásüveget?! :D

kawaii malac 2014.01.22. 22:15:56

@vv uraaam: Azért mindennek van 6ára.

Atörökk 2014.01.22. 22:16:55

@kawaii malac:
Hú, az a magyar-norvég... :D

@vv uraaam:
Rászopom magam, vazze :D

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:17:11

@atörökk: aszontad Pesten, szigeten. Kinetaláld, hogy te vagy a Margitszigeten a vízesés gondnoka.

@kawaii malac: jabazmeg.

kawaii malac 2014.01.22. 22:17:49

@vv uraaam: Ja,és csapvizet fogyasztok. Nem dőlök be az ásványvízlobbi baromságainak.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 22:18:38

@vv uraaam: "hullagékszigetek"

Néha tényleg odaviszik a szemetet az IQ negatívak. Hogy menne mind a zusába! De hát ilyen az élet, néha ki kell takarítania az utcaseprőknek.

Angyalföldön szoktam csak kutyagumiba lépni. Nem mintha egyenletesen letaposnám a várost. Csak ott nagyságrenddel több van, mint bárhol a belvárosban vagy Budán.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:18:56

@atörökk: címeket. Én utoljára a Nagykörúton láttam olyant jó régen. A többi mind piacon van.

Az újpesti piac amúgy jó, nagyanyám még árult ott cseresznyét. Meg ott volt a 14-es villamos végállomása. Soha nem értettem, miért nem megy tovább, hisz ott vannak a sínek. Jah, és a Komjáthba jártam 3 éven át.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:20:12

@kawaii malac: már megbocsáss, de így van. Meg a zsíros tested is ivóvízzel öblíted le.

@atörökk: az tény, hogy akkor én is találékony lennék.

Apropó pálinka. Este van:)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:21:25

@kawaii malac: szerinted én mikor iszom ásványvizet? Max újabban borozáskor, mert tudományosan iszom le magam:)

Mondom, teázom. Napi két liter simán.

Atörökk 2014.01.22. 22:21:44

@vv uraaam:
Van egy a Margit híd budai hídfőjénél, az nagyon jó. Van egy a Széllmoszkvakálmánbazmeg téren is, a Mekkdonalc mellett. Biztos van még, én ezeket ismerem.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 22:21:48

@kawaii malac: Szűrt csapvíz, jó is az. Budapesten jó a vízminőség, csak a női hormonokat, permetezőszert meg a klórt kell aktív szénnel meg ilyen gyantás golyókkal kivenni, és iható.

kawaii malac 2014.01.22. 22:23:03

@vv uraaam: Azért nem ment tovább, mert a Táncsicsba', meg a Baross utcába' már csak egy sínpár volt, és nem fért volna el a kitérőbe, mint a 8-as.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:26:00

@atörökk: hazucc kutya! Valljál!

@atpijkamo: akkor te jó helyen laksz, itt a wc kagylótól kezdve a szélvédőn keresztül a sittes vödörig minden volt már. És soha nem fogom ki, hogy egyik ilyen matyi lerak oda valamit.

Újlipótban vannak ugye a mamákok, de egy részük már elviszi a Szt. István parkba szaratni a dögöt. Meg vannak a panelprolik, pl. viza lakótelep és környéke. A többit annyira nem tudom.

Egy mameszra anno a Szabadság téren szóltam rá, a belső füves placcon szaratta a kutyát. És épp szabadtéri koncsertó volt. Akkor kilátásba helyeztem neki, ha nem veszi fel, akkor a kutya helyett az ő orrát fogom belenyomni. Felszedte.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:27:40

@Nattramn: persze, hogy bemásolhasd a fura blogodba:P

@atörökk: megy a faszom odáig:)

@atpijkamo: termékbemutatón kapsz is víztisztítót:)

Atörökk 2014.01.22. 22:28:51

@vv uraaam:
Külső belváros. Közel a mulatónegyedhez. Veszélyes, nagggyon veszélyes!

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:29:49

@kawaii malac: meg, mert a nyolcast meg is szüntették, abból lett a 147-es. Akkoriban már lejöttek az egysínes vonalakról, csak ezt kölökként még nem tudtam.

Ma már csak a 13-ason van a sorompónál, de az sem sokáig.

Mikor elkezdtem Szeged mellé udvarolni, és bementünk az akkori életem értelmével, teljesen lesokkolt, hogy csak egy vágány van.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:31:51

@atörökk: Teréz, meg egyéb faszom embernevű városok. Még a végén kiderül, hogy romkocsmát üzemeltetsz, és nem hívsz meg minket. Ne tetézd...

Nekem anno a Nyugati környéke volt az Origó. A Patkó Bandiban törzsvendég is voltam. Manapság inkább az Egri.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:34:01

@atörökk: erre nemvan logikus magyarázat. Elmész bulizni 38-40 óra folyamatos ébrenlét után (egyetem, buli, bringázás), és ezt dobja eléd a sors. nem volt ráírva a homlokára, hogy szegedi.

Atörökk 2014.01.22. 22:34:16

@vv uraaam:
Majdnem Teréz. Kati. Éva. Ja, nem, Erzsébet ;)
Egri jó, ott dolgoztam kb. vele szemben egy időben. Nyugati környékén régen Három Huszár, Totalcar, és Bahnhof, amíg megvolt.

Atörökk 2014.01.22. 22:35:36

@vv uraaam:
Ismerős... Balatonon felszedni Miskolc-tapolcai leányzót szintén hasonló kategória :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 22:35:55

@vv uraaam: "termékbemutatón"

:)) Nem kell mingyárt a legdrágább és egyben legszarabb megoldást választani. Az ilyen csapra szerelhető víztisztítók 3 hónap alatt bealgásodnak, oszt szarabbat ad ki, mint beszív.

"kutya helyett az ő orrát"

:))

kawaii malac 2014.01.22. 22:36:14

@vv uraaam: Csaxólok, hogy 13-as sincs már. A Hízlalóra gondolsz?

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:39:04

@atörökk: Nekem a Patkó volt stabil hely. Volt olyan hét, hogy 6x voltam ott 5 nap alatt:)

Az Íjász nagyon nem, a Három Huszárban viszont én is töltöttem kellemes órákat.

Volt az Egri mellett anno a Virág(?). Egy időben rendszeresen ott csináltuk meg a házi dolgozatokat egy haverral. Közben kellemesen elpipázgattunk, fasza volt.

Aztán abból lett a Rouge cafe (tiszta buzis), így maradt az Egri.

Ezért buziság, hogy nem lehet rágyújtani bizonyos helyeken.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:41:09

@atörökk: na jó ember, de én cca. 4 évig vonatoztam Szegedre:D

@atpijkamo: te, én megiszom a csapvízből készült teámat, oszt szombat. Nagyon nem hat meg a többi.

Atörökk 2014.01.22. 22:41:13

@vv uraaam:
Jaja. A Rouge-ból rendeltem telefonon piát az irodába :)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:42:34

@kawaii malac: jaigen, mert hármas villamos. Nekem marad 13-as. Sokat jártam vele egy időben a környéken, de utáltam:)

Igen, arra. Most szüntetik meg az egyvágányozást.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 22:43:11

@vv uraaam: az rendben van. Azzal a klórt kapásból elforraltad, nyilván még pár kártékony dologgal végeztél.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:44:28

@atörökk: tudsz élni.
Apropó pia. Egészségedre!

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:45:31

@atpijkamo: bízom benne. Ásványos vizet csak borozáshoz (+ másnaposan, ha nincs tej), csapvizet meg futás/bringázás közben/után.

Atörökk 2014.01.22. 22:48:31

@vv uraaam:
Egs'!
Én ma szünetelek.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:50:08

@atörökk: nálam nincs szünet ebben a hónapban. Bár a szombat kérdéses. Attól függ, miylen lesz a péntek;)

Atörökk 2014.01.22. 23:02:25

@vv uraaam:
Én a szombattól tartok :)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 23:04:22

@atörökk: oda is lenne valami, sógórnőméken múlik. De ha lesz, akkor nagyon lesz:)

kawaii malac 2014.01.22. 23:31:38

Szombaton este buli lesz.
Ha eső nem lesz.
Ha lesz, nem lesz.
Ha nem lesz, lesz.

helianthus 2014.01.22. 23:32:28

Már megint nőztök, isztok.
Jó, hogy van, ami állandó. :)
Biztonságot ad.

Black Hole 2014.01.22. 23:42:50

@vv uraaam: hát nem hiszem, hogy van itt valami is államilag szabályozva. Van 2 cég, és szerintem figyelik, hogy a másikkal mikor jár le az 1 év, és már itt is vannak. 1 évre garantálnak diszkont árat. A mostani pacák mondta is, hogy lehet 2 évre kötni velük, de akkor alacsonyabb az engedmény. Ő maga mondta, hogy kössük a rövid időre, a nagyobb kedvezményre, oszt' 1 év múlva úgyis jön a másik cég :)

Atörökk 2014.01.22. 23:42:56

@helianthus:
Énnem, csak a többijek. Én hipererényesaszkétaéletet élek. Csak nem nagyon.

igi1 2014.01.22. 23:43:10

@helianthus: most mé, nézzenek pornót?

inkább csajozzanak

helianthus 2014.01.22. 23:46:10

@atörökk: aham. Minden szavad elhiszem. :)
@igi1: a csajozáson & poreszen kívül van még csomó màs dolog. Pölö az àllatporesz & svingerklubok.

Black Hole 2014.01.22. 23:48:43

@atörökk: hát én nem tudom, de mi annak idején olyan csóró fiatalok voltunk, hogy sajnáltuk kihányni a drága piát, de néha azért sikerült. Mindig akkor volt baj, ha ettünk is. Mit erre rájöttünk, akkor már kajára csak hétköznap költöttünk.

kawaii malac 2014.01.22. 23:53:18

@Black Hole:
"-Kérek 3,60-ért rumot, 40 fillérért meg kenyeret.
-Hülye vagy? Annyi kenyér ránkszárad!"

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 00:02:13

@vv uraaam: "Ásványos vizet"

Az műanyag palackban nem jó, mert kioldódik a műanyagból a lágyító.

2014.01.23. 00:08:17

@atpijkamo: Az műanyag palackban nem jó, mert kioldódik a műanyagból a lágyító.

Attól puha, hogy ne fájjon! :)))

Atörökk 2014.01.23. 00:09:10

@Black Hole:
Olyankor rá kell rágni még eccer a kifelé menő cuccra, hogy legalább a sűreje benn maradjon.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 00:09:30

@Cicmen: :))

Nem akarom tudni, mire használod.

Black Hole 2014.01.23. 00:18:55

@kawaii malac: ez sem mostaniban hangzott el. '79-ben, ahol kezdtem dolgozni, egy sráccal elloptuk a főnök üres szódás patronjait. Kaptunk érte 33 ft-ot. Ezt az összeget ki kellett pótolni 3ft-al, és ebéd időben ittunk 3-3 sört :)

Black Hole 2014.01.23. 00:25:41

@atörökk: csülkös bableves nem jó úgy. Inkább nem ettünk. Különben is, 18 pénz volt ez a kaja, a sör meg 8. Vicces árak voltak, ha így vissza gondolok. Mikor itt először voltam kocsmába, oszt' 5.5-ért ittam a sört, hát komolyan mondom, hogy eszembe jutottak a régi kiskocsmák, ahol fiatalon is ennyiért ittam, csak forintba :)

Manyecska 2014.01.23. 03:32:05

Erőt-egészséget.lusta népsèg. xd

gabors 2014.01.23. 05:55:36

@hagyma: ne mond megint 10F alatt volt tegnap most eppen 10F megint pedig meg ejfel sincs....

tegnap (meg) 4 ora alatt ertem haza ami ugy egy jo napon kb egy ora max ...

es ez nem a hegyek kozotti red-neck country :-)

azt en sem ertem mi volt me valami unnep a het kozepen Mo-on ???

helianthus 2014.01.23. 07:16:48

@gabors: 4 órát autóztál hazáig? :O miért nem alszol bent? :)

helianthus 2014.01.23. 07:19:04

Jó reggelt!
Van hó. Diszkrét még, viszonylag. Hógolyózásra & angyalkázásra alkalmatlan.

helianthus 2014.01.23. 07:28:08

Viszont lehet bele írni sárgával...

MCTY 2014.01.23. 07:28:21

hol az a csóka aki hülyeamerikaiak péniszét szopkodja ??? :DDDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 07:30:35

@helianthus: Másképp nem tudna reggel bemenni dolgozni. Még letolnák :)

helianthus 2014.01.23. 07:32:17

@ColT: de így késik 3 órát. Azért nem? :)

kawaii malac 2014.01.23. 08:13:38

@helianthus: ...hogy I LOVE MALAC.
Majd szólj, ha kész vagy.

helianthus 2014.01.23. 08:27:49

@kawaii malac: :D beleírtam. Egy nagy sárga szívet is rajzoltam köré. ;)

kawaii malac 2014.01.23. 08:37:55

@helianthus: Ezért küldök neked 1 cuppanóst:
www.youtube.com/watch?v=O-OYbJ7-gME
(l. még: magyar kawaii)

Manyecska 2014.01.23. 08:40:03

@MCTY: mér elfogyott?:D@helianthus: itt a szomszédból majdnem /hó/angyalka lett fél hétkor bulizik reggel-zene mint állat-hallottam amikor arra mentem. De ezerrel!:D mondom agyoncsapom az ásóval..
Ma reggel hótaposóban jöttem mer holnap terepen leszek /:P/ azt be kell még járatnom, zsírúj. Hát, páran néztek csak hülyének az utcán, gramm hó nincs még.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 08:42:15

@helianthus: Úgy tűnik nem. Hiszen késett, arról lehet szólni, de hogy be se megy és a főnöke : NEMÉRDEKELHOGYMÁROTTVOLT!!!! :D

kawaii malac 2014.01.23. 08:45:33

Plusz egy magyar szavazópolgár bónuszba':
www.youtube.com/watch?v=aowrSnR9f3E
Aki a munkahelyén homározik, lehetőleg NE nyissa meg.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 08:54:15

@kawaii malac: Fülesem van. Lefáradtam. Faszi for A Dal győztes!!! :D

Manyecska 2014.01.23. 09:08:50

index.hu/belfold/2014/01/23/szules_a_klinikan_munkasok_kozott/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index
dikk, tőlem meg elvitték hat! órára inkubátorba a gyermeket rögtön-órákig néztem a csillagokat a félintenzív ágyából:))..igaz két nap múlva átmentem a babás-mamás szobába..friss műtétesként mire vágyna az ember..:DD

kawaii malac 2014.01.23. 09:13:51

@ColT: And the next singer is... Armandó Kalányos from Hungary! His song title: Tape-a-theme.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 09:27:08

@helianthus:
Fénykép van róla?
Mer így neheten hihető.

@Szőkenő Szarvas:
Hány naponta jársz haza?

Atörökk 2014.01.23. 09:28:13

Jó reggelet! Kispéntek!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 09:46:22

@Szőkenő Szarvas: óbasszus. hát nem mindenkinek való a szülés, az tuti. mér nem vett föl egy köntöst vagy mittomén. nekem a kezembe nyomták a gyereket, asse tuttam enyém-e oszt ránk se néztek többet, mondjuk nem is hiányzott. két nap múlva összecuccoltam oszt hazamentünk, istenálgya. maóórgitt.

Atörökk 2014.01.23. 09:48:45

@helianthus:
Hóangyalkázás a kezdők sportya. Betonangyalkázás, az az advanced level! ;)

ferand1979 2014.01.23. 09:50:24

...ha olyan aranyos az eladó, akitől teccett venni a főzőlapot, akor el kellett volna azt játszani, hogy AHOL VETTE a főzőlapot, onnét kérni cserét már az elején, az első vásárláskor, azaz 8 napon belül kicseréltetni, dobozsérülés, egyik oldali főzőlap hibája miatt!!!!
... ugyancsak, ha maximálisan meg teccett lenni elégedve a bolttal, akkor eleve rajtuk keresztül intéztetni a garanciáztatást, legalább akkor amikor már kiderült, hogy szar az ügyintézés menete... Kicsit másként megy a kommunikáció egy márkaképviselő és bolt között, mint a márkaképviselő és ügyfél között.. Ugyanis a márkaképviselők valahogy jobban szimpatizálnak a boltokkal, mint az ügyféllel. Magyarul, ők azt hiszik, hogy a bolt, aki rövid távon hozza az üzeltet, azzal kell bratyiban lenni, és nem látják azt, hogy pont az ügyfél az aki végülis kifizeti...
Sajnálatosan sok baj van egyes szervizekkel Magyarországon, de ez néha abból is fakad, hogy egy terméket úgy gyártanak le, hogy a szervíztámogatásáról nemigen gondolkodnak. (csak azt nem értem, hogy miért adnak akkor olyan sok gari időt???)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 09:53:49

@Szőkenő Szarvas: Friss élmény nálam.(3 hónapos) A szomszédos ágyban császáros kismama, kemény fájdalmai voltak. Rettentően sajnáltam. Férjén kívűl a kutya nem nézett rá, nővért nem lehetett látni. Azért mi szerencsések voltunk, mert fogadott doki, és hihetetlen kedves szülésznők voltak.Higiénia viszont nulla:)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 09:55:36

@zsiráfffff: "nem mindenkinek való a szülés"

1etértek. Én kifelyezetten húzódozom tőle.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 09:56:57

@batgirl: 3 hónapja szültél? Nem is mondtad. Fiú? Lány?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 09:59:20

@Szőkenő Szarvas: "hótaposóban jöttem"

Én meg az alpesi símet törtem be reggel a járdán. Kicsit lassan haladtam, volt idejük megnézni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 10:00:56

@atpijkamo: hát, felböfögni őket szerintem is könnyebb volna! amúgy meg némely emberről azt is nehéz elhinni, hogy a seggét ki tudja törölni egyedül, a józan észt meg csak papíron látták utoljára valamikor öt éves korukban.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 10:03:53

@Szőkenő Szarvas: "A műtős segéd rákönyökölt a mellkasára, tolta lefelé a babát, azt hitte megfullad, nem kapott levegőt."

Ilyenkor mi van? Örülne, ha hagyták volna beleszáradni a gyereket? Van akinek semmi se jó. Hurik énekeljenek, és röppenjen ki belőle a baba.

@zsiráfffff: "józan észt meg csak papíron"

:)) Miket tudsz mondani!

Manyecska 2014.01.23. 10:06:05

@atpijkamo: :DDD múltkor nagyon siettem jött egy lovas /komolyan!/, ügetésben, csak a szoknyám miatt nem tudtam felülni..:) @zsiráfffff: olyan is volt hogy betámolyogtam a babáért az elosztóba:P oszt majdnem másét szoptattam meg, hasonlítottak, jó hogy rajta volt a szalag:DDD

Manyecska 2014.01.23. 10:08:42

@batgirl: ez így van, sajnos, lesz..rták hogy egy hasműtétes hogy kel fel az ágyból két nap után! de mennyél a babásszobába. Éjjel néha beadtam a gyűjtőbe:DD pár órára ha már hulla voltam valami öt napot voltunk. Hát tej az szinte nulla ilyenkor császár után:(@dr. phil. Sün‼ ツ: :D a kutyával mentem le!!

Manyecska 2014.01.23. 10:11:43

@atpijkamo: vááá, igen, nagyon dúlva amikor kiemelik asszonták erős nyomást fogok érezni /tudod spinális érzéstelenítés, de a nyomást lehet érezni de totál lebénítanak, fasza volt/ azt hittem a tüdőm cserél helyet a gyomrommal:D majd négykilós gyereket kipasszírozták:D

kézműves étcsokimikulás 2014.01.23. 10:12:04

joreggelt...

ez mar az evvegi???
csak a miheztartas vegett...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:15:05

@atpijkamo: @Szőkenő Szarvas: Nem, nem én szültem:)))Bár én voltam a szülőszobán. Kislány lett. Nálunk nem volt probléma, ott voltam segítségnek. De nem mindenkinek van segítsége. Főleg ha a papa otthon van a másik gyerekkel. Nem könnyű berohangálni segíteni.
Nem abból kellene kiindulni, hogy majd segítenek a rokonok. VAn olyan akinek nincs olyan rokona.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:16:51

@Szőkenő Szarvas: azt hittem, hoyg császározásnál nem éreznek semmit!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 10:18:21

@kézműves étcsokinyuszi: Mondjuk tarthatunk a végtelenhez

@batgirl: Egyáltalán, nagyon sokan szeretnek mindenhez segítséget kérni... Ez alapból meredek nekem, hogy miért függenek egyesek szándékosan másoktól...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 10:20:48

@atörökk:
Ugyanez vonatkozik a hóba pisálásra is!!4!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:22:43

@ColT: Tapasztalatom, pont az ellenkezője. Az emberek nem szeretnek segítséget kérni. Inkább kínlódnak, küszködnek. Ez az én meglátásom. Az igazság biztos valahol a középpontban van.

Atörökk 2014.01.23. 10:25:18

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Így van!
Hóembert bárki ketté tud pisálni. No de egy betonembert, na az igen!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 10:26:15

@batgirl: Cseréljünk ismerősi kört...! :D

@atörökk: Chuck Norris!

Manyecska 2014.01.23. 10:29:07

@batgirl: hát, egy császárt már végignéztem gyakornokként de azt végigizgultam-ne ájuljak bele a műtőstálcába pl:D-..hamar megvolt. Utána ilyen vitustánc jött rám az érzéstelenítő miatt kb egy óráig az volt a sz.r. ON

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:29:37

@ColT: dehogy is:)Ragaszkodom az ismerőseimhez:) Na nem mindegyikhez, azokat neked adom.

igi1 2014.01.23. 10:39:48

@Szőkenő Szarvas: na de hogy is van ezzel a beöntéssel? :P

joska61 2014.01.23. 10:41:49

Műszaki boltban dolgozom. Noname szarokat nem veszünk. A Fagor a noname szar kategóriában focizik.

Manyecska 2014.01.23. 10:44:57

@igi1: ápolástanból abból vizsgáztam elsőben négyesre:PP de! csak imitálni kellett. Volt műkarunk is vérvételhez gyakorolni!!:D de az igazi a legjobb, tetszett hogy szúrkálhatok injekciókat is farba..:):D Legjobb beöntés után kézenállni, az a tuti. De a 45 percet nem értem én a vécére alig értem ki:DDD..

ConnorG 2014.01.23. 10:45:30

Szabadszerda volt tegnap?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 10:46:44

@batgirl: Nekem ugyan ne :D Csak egy időre gondoltam, hogy lásd, mennyien zaklatnak mindefélével :D

Manyecska 2014.01.23. 10:48:45

@igi1: nekünk még boncterembe viszont nem kellett mennük hálaégnek!! beöntést vajúdáskor adják hát olyan erősen nyomsz hogy bepirosodik a szemed ha rosszul csinálod, na az még egy jó buli volt..!:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:49:06

@ColT: hehe..azért van a családban is királylány:))és királyfi is.

De tudom kezelni a helyzetet.

igi1 2014.01.23. 10:51:15

@Szőkenő Szarvas: tudtam én, hogy ezek az ápolók arra élveznek, ha seggbeszúrnak, vagy ha többször szurkálhatnak a páciensekbe. :P

nekem soha nem szokták találni a vénámat, a hétvégén 10*-er szúrtak meg! de mindenhová ömlött a vér, csak oda nem ahová kellett volna

gondolhatod, két ember sikálta a padlót, és a karomról is csorgott a vér, majdnem a ruhámra. :P

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:51:31

van egy 64 Gb -os pendrivom. Fogja magát és egyszer csak az összes adat átalakult négyszögekké, meg idióta betűkké. Azóta nem olvasható. Járt már valaki így?? Mi a megoldás? Rengeteg munka van rajta.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:52:33

@kawaii malac: most olvastam. Elment. Nyugodjék békében. Szerettem.

igi1 2014.01.23. 10:54:16

A hétvégén csupa pasi ugrált körülöttem, szerintem élvezték, amikor EKG-t csináltattak velem. :P

Atörökk 2014.01.23. 11:00:51

@igi1:
Nem tűnt föl, hogy mind hazudik?

igi1 2014.01.23. 11:01:32

@dr. phil. Sün‼ ツ: gondolhatod mennyire örültem neki, mikor elkezdték, hogy vegyem le a melltartómat a pasik előtt :P

csak az egyiken láttam gyűrűt

igi1 2014.01.23. 11:03:29

@atörökk: én tudok olvasni a jelekből, és tudom, hogy miket kell figyelni :P

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:05:41

- mi az drágám, fáj?
- nem, épp ellenkezőleg.
- jáf?

^^^ Prőszelessz joke. ^^^

@batgirl: micsoda problémaismertető. Milyen kiterjesztésű dokumentum alakult át négyszögekké? Erről beszéljél.

Bocsánat, de én ilyen gonosz még soha nem voltam, de a körülmények bizony-bizony rákényszerítenek! Küllemes Szarókomponista hirtelen és váratlanul üvegfalat von közvetlen jackyll elé! Na most járuljá' bammeg. Második nap óta vagyunk hagyva magunkra. Ilyen még nem volt. Komolyan, puncsot kell indítani mostmár és önszabályozóan-önellátóan posztolgatni magunknak. Be szép világ is volna. Látom én, hogy itt vagytok, itt írogattok. Vegyétek úgy, hogy mindegyikőtökhez szóltam. Valami kegyeset. (Csak nem képzelitek, hogy egyenként végiglátogatlak és hozzátók érek virtuális karaktereimmel, még mit nem).

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:12:04

@zsiráfffff: jó szövegeket tolsz, simán lehetnél érdemes törzskommenteló egy Homárd nevű blogon. Hmm, talán egyszer eljön az az idő is. Ja, mifelénk meg mondják úgy is, hogy: nem kívánnak el tőle többet, mint hogy beálljon az eresz alá, ha esik az eső. Mondjuk ezt inkább nőkre, hát bocs' már, na, hát vannak ilyenek, tudjuk. Seggkitörlés megihletett természetesen. Azzal az 5 éveskori józansági papírral, azzal sem tudja kitörölni, ugye? Érted, keresem az iróniát. Megvan vajon?

Atörökk 2014.01.23. 11:14:42

@igi1:
Annyira irigyellek, hogy mindent tudsz. Annyira jó lehet neked.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 11:16:43

@Kellemes Zérókomponista: mifelénk meg úgy mondják, hogy akkor se találja a f@szt ha a szájába nyomják. ugyehogyugye.

a tudósok kutatnak ezerrel, pedig szerintem ez egy megdönthetetlen bizonyíték a párhuzamos univerzumok létezésére. a másik lehetséges verzió nem píszí.

igi1 2014.01.23. 11:17:24

@atörökk: jó hát azért nem mindent, veled se bírok boldogulni, pl.

@zsiráfffff: sajnos vót. :(

mer őrizte őket egy nagydarab nő, és nem engedett továbbiakat sajna :(

@kawaii malac: gondolhatod h a sürgősségin csak akkor vizsgálnak, ha haldoklós betegséged lehet, pl. Vakbélgyulladás.

Hartmy 2014.01.23. 11:21:05

Jó reggelt nyámnyilák!

@zsiráfffff: A gyűrűt már jó előre levették...

igi1 2014.01.23. 11:22:19

@Kellemes Zérókomponista: mostanába kezdesz olyan gonosz lenni, h még Vászka is elhatárolódott tőled

akarsz róla beszélni!?

igi1 2014.01.23. 11:23:56

@Hartmy: hát jó napjuk lehetett megszurkálhattak, levetkőztettek... A sok öreg meg alkesz után csak jobb egy huszonéveiben járó nőt ellátni! Nem!?

Atörökk 2014.01.23. 11:24:01

@Hartmy:
Megjött a délutáni műszak :D

Hartmy 2014.01.23. 11:24:08

@batgirl: Pen Drive Data recovery. Szerintem....

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 11:24:18

@igi1: egy nő őrizte őket? akkor azok nem pasik voltak hanem háziállatok :D :D

@Hartmy: hacsakúgynem!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 11:25:03

@igi1:
Hegyesedett a nadrággyuk, vagy mi?

@zsiráfffff:
Gondolod, hogy egy szál pendelybe vizsgáták az igit?

Atörökk 2014.01.23. 11:25:30

@zsiráfffff:
Vagy ők őriszték a nőt! Ők a villanyszerelő meg a kőműves brigád voltak, mivel nem boldogultak vele, várták, hogy átadhassák a zorvosnak!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 11:26:21

@batgirl: :D Jó neked :D
Illetve én is, mert elkezdtem leépíteni ezeket :D

Hartmy 2014.01.23. 11:26:30

@atörökk: Álmaim netovábbja a tartalomfeltöltés... eddig azzal getymóztam.

@igi1: Tény, ami tény, hogy nem sokszor lennék orvosok helyében, de ez most pont az a szitu amikor igen :D

igi1 2014.01.23. 11:26:58

@zsiráfffff: hát egy nagydarab nő háreme lehetett

De az inkább az idősebb pasival volt elfoglalva a két fiatalabb meg ...

@dr. phil. Sün‼ ツ: ez már behatolás a privat szférába :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:27:44

@ferand1979: ez milyen ari, hogy hozzászólsz a serfőző laphoz. De már nem itt tartunk, fiam!:D Ez itt a holtidők holtideje. A tengések pangása, a pangott herék lengetésének térideje. Najó. Együnk banános joghurtot. Azt tudtátok, hogy ha egyforma dolgokat szeretünk, akkor egy csoportba tartozunk és egyben össze is? Így működnek a deresszkódok, meg mobiltelefonkódok is. Énpéldául csak olyannal jöttem mindig is össze, aki ugyanakkora kéjszenvedéllyel billentyűzte - azaz mostmár érintette be - a #104*-et, pont olyannal, mint én. Nincs itt viccnek helye, kérem. Ja, a bemutatós telefonok mikór jönnek?
@zsiráfffff: magam is gyakran érzek nééémi ásszinkront a világ és magam közt. Egyesek szerint ettől vagyok én negatív meg rosszindulatú. Meg már így duplán van megnyitva a Homárd itt nekem, úristen, mik vannak, ugye? Hiszem, hogy ha elég mentálagyfaszt permetezek e felületre, jackyll észbe kap. Biztos, biztos, mert engem beszélve senki se nem bír el sokáig. Talán csak @igő-vel lennék összevethető, persze vele sem igazán. Olyan jó mindenkinél okosabbnak és szebbnek lenni!
@igi1: szia, te felizgultál a faszos példára? Úgy értem te IS felizgultál rá? Jó. Melltartó? Levétel? Próbájjad meg úgy, hogy kihagyod ezt az elemet. Hidd el, éppen elég érdektelen, akarom mondani értékes vagy nélkülük is. Márpedig itt úgy sem látjuk őket. Na tessék, már most már megint erről beszélünk, eladtad magad. Éspedig ha eladtad, akkor remélem mostmár a rapszolgatartó szekéren elvisznek másik tartományba, bár nincs akkora szerencsénk, ugye hogy nincsen. Engem meg elküldhettek másik blogra, ha már itt túlmozgás jeleit mutatnám, így látszólag. Jackyll-jackyll.

Atörökk 2014.01.23. 11:27:49

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nem, állítólag levetkősztették!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 11:28:06

@igi1: Ugráltak? Lövöldöztél rájuk? Nem jó ismerkedés...

Atörökk 2014.01.23. 11:28:57

@Hartmy:
Nehéz a tartalomfeltöltők élete! :)
Nekem nem csak feltölteni, még megírni is meg kell. Kivételesen ez most komoly.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 11:29:35

@dr. phil. Sün‼ ツ: @atörökk: az is lehet! de igazándiból arra lennék kíváncsi, hogy milyen jellegű műtétet hajtottak végre @igi1: -n! gyanítom, hogy mostmár nem 95D a méret hanem 95F.

Hartmy 2014.01.23. 11:29:43

@batgirl: Kiegészíteném, hogy csak akkor szeretnek segítséget kérni, mikor már csak a jó isten tudná helyre hozni, amit elkókányoltak. :D

Atörökk 2014.01.23. 11:30:10

@Kellemes Zérókomponista:
Nekem minden ismerősömnek négy csillag a pin kódja! Bizony!!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:30:43

@igi1: pedig akkor még nem is szóltam hozzád ma, amikor ezt írtad.:D Lessz itt még prőszelessz! Én csak a magamét írom, nem vagyok más, mint máskor, a téma kihozza az igaziharmóniát, erről lehet szüó. És akkor olyan szögfényből - mely angyali - láttok, melyből még nem, holott mindigis ez volt. Hagyjam el a házat? Jajj! Nulla perszoát (percet) láttam a mostani VV szériából. Valaki meséljenn.
@Hartmy: állítólag az se olyan jó. Mindig csak a rinya. Rinyálnak arról, hogy rinyálnak nekik, hát érted.

igi1 2014.01.23. 11:31:49

@Kellemes Zérókomponista: most mé nem is arra kértem h toljam le a bugyimat érted

igi1 2014.01.23. 11:33:53

@Kellemes Zérókomponista: egyebként meg jackyll is kidőlhetett a vírustól

Gynús h már napok óta nincs poszt hétköznap.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 11:34:31

@igi1: Egész megszokott... Az a furcsa, ha van.... Meg hogy mostanában volt rendesen :D

Hartmy 2014.01.23. 11:36:46

@Kellemes Zérókomponista: Rinyálnak rinyálnak... de mindig rinyálni kell, nehogy rájöjjenek, hogy jó sorod van. Átlátni meg át kell a szitán, meg az igi blúzán valahogy, érted...

@igi1: Te most tulajdonképpen az elmúlt 1 órában lenyomtál egy virtuális sztriptízt :D

Atörökk 2014.01.23. 11:38:09

@Hartmy:
Nem az elmúlt 1 órában, az elmúlt pár évben. De te még új vagy itt ;)

igi1 2014.01.23. 11:38:55

@ColT: ammá biztos h amit hétvégén kiálltam, nem kívánom senkinek

Vannak még pikáns részek, aki utanaolvas, az tudhatja miket csinálnak ilyenkor. De nem műtöttek szerencsére.

Most megyek emészteni kompi mondandóját.

Hartmy 2014.01.23. 11:39:23

@atörökk: Én készen kaptam szerencsére, vagyis új oldalt kapnak és át kell mindent rakni a régiről.

Hartmy 2014.01.23. 11:41:07

@atörökk: Annyira azért nem, csak nem írtam, de attól még olvastam :D de az elmúlt 1 óra az intenzív tanfolyam volt :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:42:58

@Hartmy: ja, holott kevesebb szégyen szálldosna színeskonfettiként a fejükre re, ha kisebb problémával nyitnának, jelentkeznének. De hát nem, olyankor még okosak ők. Megoldják. Ámde nem is ez a legszebb, a legszebb az, amikor segítséget kérnek, áll mondjuk 8 kemény lépésből a megoldás. Metódus 1 a segítségkérő részéről: #lépés2 környékén felfedezi, hogy olyan fogalmat hallott/látott tőled, mellyel ő már érintőlegesen valamikor a múltban találkozott, de legalábbis látott már olyat, aki hallotta gey "szerintem ez úgy van" embertől, hogy mit is jelent. Innentől felbátorodva és okosnak érzi magát, egyéni utakon indul el, #lépés3 tőled már hozzá nem jut el, erről persze nem szól, innen neki már egyedül is megy, tipikusan (nőiesen) hallgat. Erre szintén jellemzően #lépés7 környékén derül fény... Dupla, sőt tripla munkával - meg persze némi összeszorított fogsorral - kezdhetitek újra az egészet, vastag ukászba kiadva, hogy mostmán-ezután ne tévelyegjen el és minden lépés közben és után feedbacket igényelve a siker érdekében, amit ő határozott molesztálás-kötözködésnek vesz, mondván nem kisgyermek ő!
Metódus 2 a segítségkérő részéről: engedelmesen és látszólag türelmesen végiglépeget minden lépcsőfokon, egészen #lépés7-ig. Itt aztán az utolsó item, az utolsó, megváltó kattintás előtt ő feladja, neki elfogyott a türelme, különben is: nem ez a megoldás, inkább megkérdez erről majd mást... Mást, aki tényleg segít, mert ez nemsegíccség így.

Úgyhogy.. Minimál kis kivonattya annak ez, hogy miért halnak korán a hölping deszkesek. Jómagam vállalkozni sem mertem rá. Azért is vagyok még itt!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:45:48

@Hartmy: tenézel a jófelé. Köszönöm, hogy nem hagysz eltávolodni a lényegtől. És az a kemény, hogy ezt nulla iróniával mondom most.:D
@igi1: eméssz csak. Mi is volt veled? Nem voltam éppen itt. Én csak annyit tudok, hogy lisztet ragtam hétvégén a krumplipürébe, amit nem kellett volna. De hát istenem, most haljanak éhen a molnárok?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 11:47:04

@zsiráfffff:
Milyet, milyet, hát általános petefészekstroboszkópiját egy kis csecsmorzsolással egybekötve.

Atörökk 2014.01.23. 11:51:53

@dr. phil. Sün‼ ツ:
ASZt manuális mellyrákszűrésnek híják, ha nem tunnád!

Hartmy 2014.01.23. 11:55:31

@atörökk: És napi szinten ajánlott, kifejezetten csak és kizárólag külső segíccség igénybevételével!

(Itt ragadom meg az alkalmat: nonstop manuális mellyrák szűrést vállalok a hét hét napján, ha kell termoelemet is cserélek.)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 11:56:36

@atörökk:
Na jó, de a zsiráf nem specjalist, érthetőn kell válaszóni neki.
De ha óhalytod, itt egy szakmai cickem ezügyileg:

sunews.blog.hu/2012/07/14/szakmat_valtottam

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 12:11:46

@Hartmy: @Kellemes Zérókomponista: izé..főleg filmek, sorozatok, fényképek, voltak rajta. különböző kiterjesztéssel. Amúgy meg hülye vagyok én ilyesmihez.
Most gyorsan bedugtam a fiókomba, majd két hét múlva hazajön a számteches kollega elefántos földről, oszt legyen ő okos. Én csak szép vagyok. De azért nagyon sajnálom, több olyan sorozat volt rajta, amiért nagyon kár, mert még nem néztem meg.

Atörökk 2014.01.23. 12:13:32

@batgirl:
Tudom, már késő bánat, de vegyél egy külső tárolót. 10-15.000-ért már kapsz olyat, amire sok film, stb. elfér, még egy helyen meglesznek azok a dolgaid, amik fontosak neked.

Hartmy 2014.01.23. 12:13:48

@batgirl: Ha nem próbáltál rá másolni azóta, akkor no problem, szerintem vissza lehet hozni mindent.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 12:17:22

@Hartmy: izé..de. gyorsan rátettem valamit, hogy lássam, hogy az hogy viselkedik. letöröljem?
@atörökk: 1. a külső tárolót nem tudom bedobni a táskámba.
2. van. A jóbarátok fészkel rajta. Örök darab. Amik meg a penden van, az meg folyamatosan változik.

Atörökk 2014.01.23. 12:18:59

@batgirl:
Akkor otthon tartod.
A legfontosabb dolgaim nekem is két pendire vannak lementve.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 12:19:27

@batgirl: hát letöltöd. Ez valami kínai-keleti csoda? De hogy elvagánykodtál már vele, hogy 64 GByte-os.:) Jó-jó, tudom, azt hitted ezzel információt adsz, mint a Macsek, a blogszempontból megboldogult, mikor beírta, hogy 21"-os monitorja van szerinte. Bár az lehet, hogy nem is ő volt.:) Azt sajnálhatnád, ami már beszerezhetetetlen, megismételhetetlen, akkor, úgy és ott. Pölö, ha egy személyes latexparti képei vesztek vón oda. Na, az együttérzés.

Szerintem ez a blog bezárt, meghalt mindenki, csak mi még szellemként még azt hisszük, hogy élünk és ugyanúgy beszélgetünk. Ki mikor döbben rá? Mint a 109. utasban. Önne Hetteváj játszott abban.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 12:21:33

@batgirl: letötörölheted, mit sem számít. Nem, ez kifejezetten jó logika és jó ötlet, hogy a viselkedés-megnézés. Feltéve persze, ha nem töröltél értékes adatot és nem annak a helyére másoltad. De szerintem nem tettél ilyesmit.
Most pedig péksüteményekről álmodozás. Azok nem romlanak el. Legalábbis kockává nem változnak.

Hartmy 2014.01.23. 12:23:40

@batgirl: Ne töröld, hagyd úgy. majd ha érkezik valaki, akkor majd az elszórakozik vele. :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 12:26:28

@Kellemes Zérókomponista: azért írtam hoyg 64 mert hátha széria rosszaság. Nem egy nagy összeg volt, tehát nem dicsekedni való. akcijós kb 12 eft.

Ha bezárna a blog, akkor azért csak kidobna egy táblát, hogy konyec. Remélem.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 12:27:27

@atörökk:
Én a legfontosabb dógomat a gatyámba hordom!!!4!

helianthus 2014.01.23. 12:28:36

@kawaii malac: most miért bántasz? :) Ez a pasi jobban táncol, mint én. :O

Atörökk 2014.01.23. 12:33:26

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Én is ott hortam, deja pendrájv mindig becsípte a szőröt!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 12:33:33

@helianthus:
Te vagy a Fredaszterina, a parkett ördögnője?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 12:35:42

@batgirl: Nem nyert, matass még!4!!

@atörökk:
Csomagód be népszabaccságba!

Atörökk 2014.01.23. 12:41:38

@kawaii malac:
Az is. Mellécsomagólom, nehogy elvesszen!

Manyecska 2014.01.23. 12:44:54

@igi1: én nem ápolónak tanultam, hanem SOTE képzés:, lásd itt:

"Szülésznő szakirány

Szaktantárgyak klinikai modul

Beteg ember lélektana
Egészségpedagógia
Klinikai genetika
Kórélettan
Szülészeti etika
Ápolástan
Biokémia
Biofizika
Belgyógyászat
Sebészet
Ápoláslélektan
Neonatológia, csecsem3 - gyermekgyógyászat
Gyermekgyógyászati szakápolástan
Szülészet
N3gyógyászat
Szülészeti-n3gyógyászati szakápolástan
Aneszteziológia, intenzív terápia
Egészségfejlesztés
Idegen szaknyelv

Tanórán kivüli szakmai gyakorlatok modul

Orientáció
Belgyógyászat szakmai gyakorlat
Sebészet szakmai gyakorlat
N3gyógyászati szakambulanciák
Speciális szakrendelések
Ápolási gyakorlat
Szül3szoba
Terhesgondozó szakambulancia
Gyermekágy, rooming-in
Terhes osztály és ambulancia
Újszülött osztály
Intenzív osztály
Véd3n3i területi gyakorlat
NIC
Szülészeti - n3gyógyászati mAt3. aneszteziológia
Ultrahang labor"

mit szeretnél mondd már??:P :D

Manyecska 2014.01.23. 12:46:17

Az Iginek most betettek egy vakbelet jól értem..?:):DD ON

Atörökk 2014.01.23. 12:47:23

@Szőkenő Szarvas:
Szerintem betettek mást is!44!!

kawaii malac 2014.01.23. 12:50:15

@atörökk: Azt mondták rá- endoszkóp.

Atörökk 2014.01.23. 12:52:10

@kawaii malac:
Engemet az is érdekelne, vajjon a torkát is megvizsgálták-e?

helianthus 2014.01.23. 12:53:58

@atörökk: ez egy kicsit több információ a kelleténél!!!44!!
@dr. phil. Sün‼ ツ: egy higanytestű démon elveszett bennem, az bisztos is. De a videós pasiba került! :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 12:58:09

@Szőkenő Szarvas: visszanyomkodták a csirkebelezetet, amit kiszart.

helianthus 2014.01.23. 13:00:14

Szerintem Iginek, a tünetek alapján, amit leírt, epeköve vaaaagy veseköve vagyon.
Mit nyertem?
:)

kawaii malac 2014.01.23. 13:02:00

@helianthus: Egy Homár-előfizetést, és 100 gramm higanyt.

Manyecska 2014.01.23. 13:03:26

@helianthus: vagy mexült.vakbélt írt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 13:03:32

@batgirl: Getdataback.
A megoldás pedig az, hogy nem használunk pendrájvot olyanra, hogy csak azon van meg valami. Kettétörik, elveszted, ellopják, vagy megkavarodik a filerendszer, mint neked. Mindenről, ami fontos, pár más helyre menteni. Kényelmetlen? Az. Amikor elvesznek a csak pendrájvon levő fontos cuccaid, az kicsit kényelmetlenebb.

Atörökk 2014.01.23. 13:04:43

@helianthus:
A sogg gyümölcstejától kissé bőbaszédű lettem :D