Tékozló Homár

Naponta 25 ezer forint felárat kért a kuponos Hotel Hévíz Superior

2014.03.13. 13:32 | jackyll | 95 komment

Naiv ügyfél a karácsonyra kapott kuponjával tért be a Hotel Hévíz Superiorba, ahol a korábbi beszámolókkal ellentétben pozitív hatások is érték, bár nem sok:

Sajnos engem is elevett az anyósom karácsonyi ajándékából fakadó wellnessezhetnék a Hotel Hévíz Superiorba, örök élményt biztosítva számomra ezzel. A hotellel korábban már foglalkoztak, a kommentelők lelkesedése és a cég aktivitása sajnos azóta is töretlen. Én is megírtam egy hosszabb élménybeszámolót a Facebookon és a továbbiakban szándékszom a céget a területileg illetékes fogyasztóvédelemnél is feljelenteni:

Először is nagyon nagyon szeretném megköszönni az anyósomnak, hogy lehetővé tette azt számunkra, hogy édeskettesben elutazhassunk két éjszakára a feleségemmel wellnessezni. Ilyenre nemigen volt lehetőségünk az elmúlt években, ezért aztán külön köszönet ismét, hogy ezt felismerve befizetett minket egy hétvégére. Innentől viszont csak az folytassa, akinek van kedve és tíz perce elolvasni a következő korántsem kedves sorokat.

Az egész tehát azzal kezdődött, hogy kaptunk egy kuponos hétvégét karácsonyra, amit annak rendje és módja szerint anyósom lefoglalt február utolsó hétvégéjére. A fa alatt megkaptuk a kupont kinyomtatva, alatta pár üdvözlő sorral, mely szerint párom szülei még egy kis összeggel is hozzájárulnak a maximális élvezethez, tekintettel a lapon található extra költségekre. Kíváncsiságból elolvastam, mik ezek az extra költségek, és már ekkor némi szorongás költözött szívembe, átvágás-szagot éreztem, de a karácsonyi halászlé jobban érdekelt, a részletekről csak később.

Így fordulhatott elő, hogy csak az utazás napján néztem utána a pontos címnek, futottam át ismét a kínálatot, és vettem azt észre, hogy igazából nem találok olyan fórumot a hotel saját honlapján kívül (ott a vendégkönyv beszkennelt oldalai találhatók, netes hozzászólásokra nincs lehetőség…), ahol dicsérnék ezt a szállást. Ekkor kezdtem el mondogatni magamban azt, hogy minden buli olyan, amilyennek meg akarod élni, ezért nagy vidámsággal nekivágtunk az útnak.

Este fél 7-re értünk le, a szállást 15 vagy 16 órától lehetett egyébként elfoglalni. Kaptam a recin egy pohárka csapolt Sopronit welcome drinknek, a párom meg valami koktélt, amit el is kortyoltunk addig, míg a recepciós elsorolta a szokásos szöveget, majd a végén hirtelen szummázta is: akkor most fizessünk neki 25 700 Ft-ot, ami tartalmaz 5 000 Ft kauciót is. Egy picit ekkor félrenyeltem (a kommentek alapján 15-re kalkuláltam a fogamat szívva), de kitételezte, és bizony annyi:

- superior szoba felár: 3900 Ft
- kuponkezelési adminisztrációs díj (!): 1800 Ft
- parkolási díj (!): 2600 Ft (más, értelmes helyen nem tudsz parkolni, mert főút mellett van a hotel)
- hétvégi felár: 10800 Ft (úgy kell a vendégnek… miért nem olyan helyre megy, ahol hétköznapi kedvezmény van, nem pedig hétvégi felár)
- idegenforgalmi adó: 1600 Ft

Ezen kívül ha most jelezzük, akkor kérhetünk még további fizetős szolgáltatásokat:
- masszázs, ami a masszázskuponunkkal (juhééé) már csak 3000 Ft
- jacuzzis privát félóra (kuponnal 4000 Ft), de arról olvastam a kommentekben, hogy be van kamerázva, szóval köszi, nem
- törölköző (!) és fürdőköpeny (!) a szaunához

Ezután megkérdeztük, hogy a masszázs milyen paraméterekkel vehető igénybe, és meg is kaptuk a tájékoztatást, mely szerint érdemes azért a foglalásoktól függően jó előre szólni, bár holnap pl. nézzük csak, „van még hely 11 és 5 között”. Jelzem, a wellness részleg 10-kor nyit, de erről még később.

Ezután megkaptuk a kulcsot, megtudtuk, hogy 8-kor bezárják a főkaput, de hát azért kapunk saját kulcsot, hogy kinyithassuk vele, és elhúzzuk kézzel, ha esetleg el akarnánk hagyni a wellness szállót. Azt is elhadarta, hogy merre van a szálláshelyünk, majd amikor megkértem, hogy ismételje el, akkor némileg türelmetlenebbül, de megint elmondta és magunkra hagyott. Elindultunk a tök sötétben, végül megtaláltuk, egy másik épület volt. Közben utolért minket egy fehérruhás úr, aki az utolsó 20 métert biztosabbé tette számunkra, majd magabiztos alkoholszag mellett hosszasan sorolta a wellness szolgáltatás részleteit, aminek a lényege az volt, hogy: van. Amikor rákérdeztem, hogy lehet-e a ott futni valami gépen akkor kicsit megzavarodott, majd kivágta magát, hogy végülis van egy lépegető gép, de inkább kinti kocogást ajánlott a következő 4,5 percben, az utcaneveket, emelkedőket és kanyarokat külön ecsetelve.

Megköszöntük és beléptünk a superior minősítésű, tulajdonképpen apartmanszobába, ledobtuk a cuccokat és kicsit szétnéztünk. A berendezés minősége rendben volt, de… lássuk csak. Fürdőszoba (egyben wc ), kb. 2 nm-es (két ember nem, vagy csak szűkösen férhet el), nincs kád (superior, wellness…), két 5ml-es, széttépős, gyanús folyadékot tartalmazó tusfürdő/sampon keverék a polcon, szappan nincs, van két vastagon retkes, a talpán sárgás elszíneződésű műanyag (!) fogmosópohár, az amúgy alapminőségű csempe itt-ott eltörve, penészes fúga. A csap és a törölközőtartó izmosan rozsdás évek óta.

A szobarész rendben volt, bár furcsállottam, hogy a TV akkora, mint otthon a monitorom, és mindössze 4 adó jön be rajta. Wifi mint a mesében, az ágyon frottírlepedő, nehéz műanyag paplan, műszálas krepp ágyneművel, hőszabályzó sehol. A szomszéd beszélgetését, zuhanyzását és csörömpölését végighallgatva persze azért óvatos együttlétbe bonyolódtunk, de hát ilyenkor nem szakad le a mennyezet, bármennyire is villog rajta halványan, de ütemesen az egyébként korábban lekapcsolt, retro ventillátoros lámpába szorított izzó.

Aludni jó volt, másnap reggel kiszámoltam, hogy egyébként mennyi ideje is van wellnessezni az egyszeri embernek. Megérkezik első nap mondjuk 4-kor, lecuccol, átrohan törölközővel, úszógatyával, papuccsal felszerelkezve az udvaron át (alternatívaként az utolsó 5 métert az éttermen át is megtehetjük…), 6-tól vacsora, 7-kor (!) zár a wellness részleg. Másnap 10-kor (!) nyit, azaz nincs reggeli előtt vagy vacsi után kis úszkálás, mi ez kérem, a helyes sorrendet be kell tartani: 8-10 között nyugodt reggeli, utána lehet befáradni, majd 13-16 óra között nincs minden szolgáltatás (pl. szauna). Másnap reggel pedig 10:30-ig el kell hagyni a szállást. Hát, a 3 nap két éjszaka így lesz tulajdonképpen egy nap, két éjjellel.

Akkor nézzük az étkeket. Vacsora első nap: mindenkinek ugyanaz, egy leves (fokhagymaleves, piritós-darabokkal, egész jó volt), egy főétel (tejfölös csirkecomb rizzsel, egyenértékű bármely szerényebb kifőzdei minőséggel), egy süti (valami brownie-szerű izé). Reggeli („Bőséges svédasztalos reggelik a „Terülj-Terülj Asztalkám”-ról”): ez egy alsó kategóriás kontinentális reggelinek felelt meg: kétféle „gépsonka” (kb.: COOP, gazdaságos/budget), egyféle szalámi feleannyi mennyiségben, vaj, lekvárok, zöldség/gyümölcs gyanánt paradicsom (szigorúan marokkói, íznélküli) és semmi más, valamint auchanos kimérős gabonapelyhek. DE hálistennek rendelhető rántotta (honlap szerint: „Amerikai tojásbár a látványkonyhában”), annyiféle módon, hogy csak na! Ezt külön kihangsúlyozták többször is, rá is izgultunk, tényleg lehetett kérni szalonnával, kolbásszal, sonkával, hagymával, borsóval és kukoricával. Tiszta Amerika. A szépséghiba itt az volt, hogy hiába várod, hogy a kültéren megsütött rántotta beérkezzen az asztalodra, csak akkor juthatsz hozzá, ha már ráuntál a várakozásra és kimész érte – merthogy nem szólnak és nem hozzák be, de ezekkel legalább előre sem vagy tisztában, hiszen nem tájékoztatnak róla. Ja, és az ultrabónusz, a vonzerő, a figyelem non plusz ultrája: amikor mész reggelizni, akkor a bejáratnál töltenek neked éhgyomorra „Hétvégi Kényeztetés – egy pohár pezsgő a szerelmemmel…” kódnév alatt egy pohár pezsgőt, amit bevihetsz a rántottádhoz.

Az ebéd a legfelháborítóbb („Levesbüfé – Pastaparty, forró levesek és itáliai pasztakülönlegesség a büféasztalról”): húsleves néven csúfolt zöldségleves (alaplé, hús és kapcsolódó hús-íz nélkül, de legalább sok zöldséggel és zsírral a tetején, opcionálisan kagylótészta betéttel) és zöldbableves (nyomokban a legalján zöldbabot tényleg tartalmazott, de inkább meglepően sok kolbászt és virslit). Főételnek az itáliai pasztakülönlegesség egyfajta színes tésztás pennét jelentett, carbonara feltéttel, amiben viszont egyértelműen visszakacsintott a reggelire el nem fogyasztott COOP, gazdaságos/budget stb. típusú sonka, valamint a rántottához használt gomba Vacsora a második este: „Napi leves”, azaz tárkonyos raguleves, benne ismét csak jól felismerhetően az ebédkor feltálalt zöldbablevesből hiányzó babok, valamint a húslevesből elmaradt hús. Nem biztos, hogy elhiszitek, de az ezt követő disznóhúson található barnamártásban egyértelműen az alapleves-húsleves ízvilágát találtuk felfedezni. Az utána következő tiramisu viszont nem volt rossz.

Egyébként két okból írom ebben a szent minutumban az emlékeim nagy részét: egyrészt annyi friss élménnyel lettem gazdagabb percek alatt, hogy azok közül semmit nem hagynék veszni hagyni az idő múlásával, másrészt meg a reggeli utáni keszthelyi kirándulásunkat félbeszakította egy Vivi-féle hidegrázós hasmenés, ezért visszatértünk a szállásra. Én jól vagyok, így nem látok még közvetlen összefüggést a Vivi baja és az itteni ellátás között, de mondjuk én a vasszeget is jó étvággyal fogyasztom bármikor.

Innivaló: Pickwick fekete teák (ötféle) és egy hibiszkusz, igazi gyümölcstea / zöldtea viszont nincs. Csapolható gumibogyó-szörpök (kiwi, citrom, málna, alma), valamint borok (cserszegi fűszeres, olaszrizling, kékfrankos és cabernet sauvignon), szóda és Garai Pí víz tartozik a kínálatba, sör szigorúan nem. Karamell ízű vizes kávé, olcsó kakaó és valamilyen hideg tej emeli az önkiszolgáló pult színvonalát, ami egyébként este 8-kor szintén bezár (legalábbis korlátlan habzsidőzsiségét tekintve). Valamelyik hősiesebb vendég egyébként valószínűleg szerette volna megóvni az utókort a kávé borzalmaitól, és letörte a csapolópöcköt, de jelentem, így is tud csordogálni a nedű. A teáscsésze alá nem jár tányér, ezért külön kell szerválj magadnak valamit a filter számára. Nem baj, amúgy is fel kell állni az asztaltól, mert se szalvéta, se evőeszköz nincs kikészítve egyetlen étkezéshez sem, gondolom azért, mert arra sem volt idő, hogy az előző ott-evő mézcsöppeit letakarítsák a terítőről. Utolsó nap reggel sajnos már az amerikai tojásbár is elmaradt, pótolták egyfajta lecsóízű, de kifejezetten tojásrántottával.

Mielőtt leültem volna ezt a memoárt írni igazi gavallérként hagytam Vivit megpusztulni egy órácskára superior szobánk superior bidéjén, és elzarándokoltam a wellness részlegbe, ahova benyitva két meglepődött szempár fogadott: az egyik egy ötven év körüli, ősz hajú nőé volt, aki melltartó nélkül hasalt egy masszázságyon, a másik pedig a tegnap esti bácsié, aki hivatásosként masszírozta. Miután köszöntem és arrébb oldalaztam (nem értettem, miért nem húzták el a függönyt) fél percig csak az öltözőszekrényeket bámultam zavarodottan, keresve az átöltözési lehetőséget. Aztán bátorságomat összeszedve megkérdeztem a masszőr bácsit, hogy hol tudnék átvedleni, mire meghökkent és némileg szánakozó tekintettel biccentett egyet a sarok irányába: „Leginkább ott…”. Megköszönve segítségét behúztam magam mögött a későbbiek szerint nem hangmentesen záró függönyt és elkezdtem vetkőzni, miközben hallottam, ahogy foghegyről odaveti a kuncsaftnak, hogy „Miért, mondtam volna, hogy nézzen szét?!”. Na mindegy, kiléptem a fülkéből és szemeimet a masszázsrészlegtől erősen eltartva elmentem zuhanyozni, majd becsúsztam az éppen működő jacuzziba. Jó meleg volt, és tényleg csak alig habzott, viszont furcsa módon halkan sercegett és teljes egészében meg is maradt valamiért a hab a víz tetején, úgyhogy inkább kimásztam és a medence felé vettem az irányt.

Teljesen jó hőfok, egyedül is voltam, király. Mind a tíz méter, amit a feszített víztükörtől egyébként kb. 20 centivel eltérő, emiatt erősen hullámzó hosszon nagy élvezettel megtettem. Ez annyit tesz, hogy elrúgod magad, tempózol hármat, végéhez érsz, fordulsz, elrúg, tempó, fordulsz, stb. Eközben az egyik irányba úszva a medence belógó szélei alatt látható, fekete gombás izéket tanulmányozhatod, a másik irányban meg a téged bejöttödkor a maga meztelen valóságával szembesítő nénit – csak immáron altájékról, miközben a bácsi politikai szempontból nagy hangon helyre teszi a hölgyet. Aztán idővel elsötétül a világ – valamiért elmennek a színes led fények, és marad a kifejezetten koszos ablakon átszűrődő valóság, a kintről bekukucskáló, kb. 30 fokos átlóban elrepedt téglafal képében meg a klór, ami a fekete gombák tükrében egész meglepően erősen marta szét az orrom nyálkahártyáját.

Az úszás után következett a szauna, teljesen egyben volt, még a néni is csatlakozott hozzám pár perc múlva, így már ketten vívódtunk magunkban a hely szolgáltatásaival kapcsolatos nyomasztó kérdéseken. 10 perc után nem bírtam, és kimentem lehűlni, csobbanó helyett egy alapos zuhany formájában, miközben hátsó felemtől egy méterre beindult a jacuzzi, amiben jól megérdemelt helyüket elfoglalva egy középkorú párocska smárolt és beszélgetett, sajnos függöny/ajtó nem volt a zuhanyzón. Egy újabb kör szauna után megkerestem a lépegető gépet, és tényleg csak halkan nyikkantam egyet, amikor rájöttem, hogy ez az a bizonyos 5000 Ft-os gép, ami nekünk is van otthon a padláson. Azzal a különbséggel, hogy ez tiszta rozsda (?!), és bár bekapcsolható a lépésszámláló rajta a gáz valamikor 8-10 éve az utolsó NDK-s vendégekkel együtt megszökhetett, így az egész talpaló amplitúdója kb. 3-4 cm-re zsugorodott. Mivel innentől kezdve nem éreztem kellő mennyiségű kihívást a használatában átnyergeltem a másik sarokba, ahol ott lapult gyerekkorom vágya, melynek megvételét nevelőapám a „ha hasazni akarsz, akkor ott a bordásfal” üzenettel a távoli jövőbe helyezett anno, egy igazi AB King pro! És működött! És tényleg nehéz rajta hasazni! Miután lefárasztottam magam beugrottam a függöny mögé, átöltöztem és a bácsi kisgazdapártos időszakot taglaló emlékeire szaporán bólogatva felöltöztem és jöttem írásba foglalni az emlékeimet.

De hogy szépet is írjunk, álljon itt az udvarról néhány szó. A legbosszantóbb az, hogy ez a hely állati jó tudna lenni: szépen kialakított kertrészek, bokrokkal, osonósávokkal, kiülőkkel, sziklakertekkel, ötletes megoldásokkal, masszív, akácfából készült ülésekkel és asztalokkal, kerti medencével, tengerpartot idéző árnyékolókkal, gondozott fűvel, kerti grillezővel, szalonnasütővel. Sportolásnak is van helye: kiépített lábtenisz-pálya, röplabdapálya, még a vakondtúrások sem zavaróak (van nálunk is, kis rohadékok…), csak a kinti ping-pong asztalon a háló helyét jelző, és egyben azt helyettesítő, némileg korhadt deszka láttán érzi az ember, hogy azért mégis csak ugyanabban a superior központban jár. Ahol egyébként a ping-pong asztaltól másfél méterre még egy 5-6 négyzetméteres komposztálódomb is elfért. De hát minek is menne arra az ember, a kilátás onnan már csak a szomszéd rendezetlen telkét jelentheti, azt meg máshol is találhat az ember.

Amikor kicsekkoltunk elkértem egyszerre a vendégkönyvet és a panaszkönyvet, bár a tulaj értetlenkedett és bizonygatta, hogy csak tizennégyen voltak elégedetlenek, meg hogy mit vártunk, ez egy ilyen családias hangulatú szálló… 50k két napra. Én meg szerintem fogyasztóvédelemhez fordulok, bár nem tudom, mennyire működhet. Egyébként a vendégek általában zavarodottan maguk elé bámultak, mormogtak meg úgy általában véve csendben elégedetlenkedtek.

Aki nem hiszi, járjon utána, belinkelek ide pár forrást, Google szerinti sorban:
1. eredeti szállodai vendégkönyv:
2. tékozló homár (!)
3. szallas.hu
4. ittjartam
5. roomforum

És ez csak az első öt…

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igi1 2014.03.13. 13:41:54

kuponkezelési adminisztrációs díj (!): 1800 Ft

XD

@AtiSnatch: csak mer nem engedett a blogmoci

igi1 2014.03.13. 13:45:45

jakuzzi minek van bekamerázva?

egyébként meg ha kövér vagy, ne menjé strandolni

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.13. 13:46:01

@igi1:
Minden második ezt mongya!

@jackyll:
Legközelebb a háború és békét kéne benyomni!
Tankesün.

AtiSnatch 2014.03.13. 13:48:13

@dr. phil. Sün‼ ツ: há itt csak a hagyma olvas, ez lesz nekije a 3002. amit kiolvasott.

maj mesélje el valaki, hogy miről szól.(tömören)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.13. 13:48:42

@AtiSnatch:
Én is.
A másik péntekre vót datálva, úgyhogy ma nem jáccik!44!!4

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.13. 13:52:16

@AtiSnatch:
Az nem én leszek, mer ilyen hosszit nem bírok olvasni.
Beremeg a szemem.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.03.13. 13:57:24

az a vendégkönyves megoldás nagyon ravasz.

AtiSnatch 2014.03.13. 13:59:18

@dr. phil. Sün‼ ツ: akkor beszélgessünk a hüvelygombáról... :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.13. 14:02:56

@AtiSnatch:
Ezügybe nem tok nyilatkozni, mer nekem nincsen ollyanom.
Kérdezd a zigit!44!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 14:05:12

@AtiSnatch: 3003
tegnap ejjel talaltam egy Moldovat amit meg nem olvastam, pedig azt hittemolvastam az osszest
az utolso loves
es meg van belole 7 resz

amugy elolvastam
utalom a wellnest, de ha meg szopatnak is, nem orom

AtiSnatch 2014.03.13. 14:05:17

@dr. phil. Sün‼ ツ: várjá itt a giráff, hátha elolvasta a posztoty.

@sugargiraffusplumps.: na mit is ír a hogyis híják?

helianthus 2014.03.13. 14:08:08

Elolvastam. A reggeli maradékát megtalálták az ebédben, az ebéd maradékát meg a vacsorában. A medence gombás volt, a masszőr meg úgy masszizta a félpucér nénit, hogy nem volt függöny, mindent látott. És hasonlók.
De az első este volt a párjával, a Vivivel óvatos együttlétbe bonyolódás is.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 14:11:28

@AtiSnatch: anyos vett nekik kupont wellneszbe, a hely lepukkant, az etel szar, draga egyutt kell tartozkodni dagadt nokkel es ven hulye masszorokkel, a reggeli amerikai

igi1 2014.03.13. 14:12:03

@dr. phil. Sün‼ ツ: nyilván nem meztelenkedsz a jakuzziba, akkor meg nem tökmindegy????

Meg ha már eleve törcsivel és bikinibe mégy oda, mer nyilván van öltözőszoba is ?

de akkor meg minek a kamerázás, ott valami bibinek kellett lenni

Bluemotion 2014.03.13. 14:12:05

Filérbaszó egy ajándék az egyszer biza'

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.13. 14:12:27

@helianthus: :)) Az összes lusat nevében köszönöm!

A végét javíccsd: Első este a Vivivel dugtak egy orbitálisat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 14:15:45

ja, azt kihagytam, hogy a felesege vegigfosta a hetveget a biden

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 14:16:58

@csabapayne: ahol atsonsz a szomszed nohoz
@AtiSnatch: thx, meg hianyzik parezer, de igyekszem

igi1 2014.03.13. 14:19:34

@hagyma: ehe én kurvára letojnám h van e kamera a jakuzziba meg űgy egyébként

A cigányoknak van kamerafóbiaájuk

Manyecska 2014.03.13. 14:25:24

A fehérruhás a hentes volt!
..amúgy remélem anyós addig otthon szobáztatott a lakásotokban, ehhhheeeehe!
..
@hagyma: annyira sajnáltam a végefelé a posztert hogy lépegetőgép helyett azt olvastam: "megkerestem a lélegeztetőgépet" namondom itt sem viccelnek:DDD

igi1 2014.03.13. 14:27:26

@Szőkenő Szarvas: inkabb otthon szoboáztatott :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 14:29:36

@igi1: Igi! szerintem egyesek ellenallhatatlan vagyat ereznek, hogy dugjanak a jakuziba
ennek eselyet probaljak csokkenteni a kameraval
engem kurvara nem erint mert nem voltam nem vagyok es nem leszek wellnesz hotelben
a hazi jakuzzi sem izgat
tusolok oszt jonapot
@Szőkenő Szarvas: amugy en asse tudom mi az a lepegetogep
mondjuk el tudom kepzelni, futogep 1-es fokozatban
en amugy a poszter helyeben megajandekoznam egy hasonlo kuponnal az anyost is:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.03.13. 14:39:38

@AtiSnatch: nemtom, az enyémet már három éve kikezelték!!

helianthus 2014.03.13. 14:40:37

@atpijkamo: az óvatos együttlétbe bonyolódás szerintem nem egyenlő az orbitális dugással, de ne lovagoljunk a részleteken. ;)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.03.13. 14:42:41

"...egyesek ellenallhatatlan vagyat ereznek, hogy dugjanak a jakuziba..."
Miért pont a dzsakudziba' ne?
Egyébként vízbe' eleve nehéz, de megoldható.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.13. 14:47:14

@helianthus:
Az orbitális dugás, az milyen?
Föld körüli pályára állnak?

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2014.03.13. 14:47:21

Mennyivel olcsóbb és kényelmesebb lett volna otthon dugni! A gyerekre meg közbe' vigyázzon az anyós.

FDToth 2014.03.13. 14:48:18

Sztem nem panaszkodni kell. Ritkan kuponozok, max akkor ha masnak veszek. Csak a bonuszbrigadtol veszek. Az elmult evekben ha barmelyik szolgaltatoval gondom volt (akar ismeros visszajelzese alapjan) akkor irtam egy normalsi e-mail az uygfelszolgalatukank, akik midnen egyese esetben elnezest kertek a kellemetlensegek miatt es visszautaltak a kupon arat (bankszamlara). Ezt nevezik szolgalatatsnak. Iyg van egy tutibiztos ugyfeluk akik rendszeseb afarsol naluk es maximalisna meg van elegedve veluk :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 14:50:16

@agresszív kismalac: mert kozossegi resz es ez nem a valo vilag
poszter is irta, mar javaban smaroltak
vizben egyaltalan nem nehez, foleg ha nem hideg a viz....

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2014.03.13. 14:51:06

Különben mire kellett Vivinek a bidén egy óra? Hogy rájöjjön, mire való, mint Crocodile Dundee?

www.youtube.com/watch?v=SjzyYhznZhM

Manyecska 2014.03.13. 14:51:11

@dr. phil. Sün‼ ツ: ja, reggel a melexendvicseim a mikróban föld körüli pályára álltak: konkrétan kirepültek valamelyik kanyarban:DD:OO

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.03.13. 14:51:25

"Iyg van egy tutibiztos ugyfeluk akik rendszeseb afarsol naluk es maximalisna meg
van elegedve veluk :)"
Ha csak úgy nem...

AtiSnatch 2014.03.13. 14:51:29

felét sikerült elolvasni, a posztolónak biztos igaza volt... :D

AtiSnatch 2014.03.13. 14:53:03

@FDToth: nem kezdtél el mostanában gyúrni?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.13. 14:54:29

@agresszív kismalac: "vízbe' eleve nehéz"

Nem értünk egyet. Na de legyen egy ilyen is!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.03.13. 14:55:58

@AtiSnatch:
Ülég sok idóbe telt!444!

@Szőkenő Szarvas:
Út közbe sütötted őket?
Vagy ez így hogy?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.13. 14:58:37

@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: Állítólag a téli olimpiára azért építettek az oroszok ikervécéket, két fajanszot egy helyiségbe, mert képekről félreértették a bide-WC kombót.

media.npr.org/assets/img/2014/01/23/twotoilets232way-1cf0dc71cf1e9924e6f852732b23c537c1d53d2b-s4-c85.jpg

Manyecska 2014.03.13. 15:00:13

@dr. phil. Sün‼ ツ: de tényleg, lerepültek a tányérról és odakenődött néhány a falra:D de lemostam csapvízzel:P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 15:00:42

csak nekem tunt el a telefonos poszt?

Atörökk 2014.03.13. 15:06:04

Vadászfelár! Mennyi volt bazmeg a vadászfelár???

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.13. 15:17:50

@atörökk: "vadászfelár"

:))

@AtiSnatch: Neked meg mibajod? Homáron népszerűsíted a Homárt? Vödör vizet a tengerbe?

AtiSnatch 2014.03.13. 15:22:57

@atpijkamo: ha jobban megnézed nem látszik, mer szellemposzt! :)

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2014.03.13. 15:24:29

@hagyma:

Micsoda...??? És ilyenből van ott több is ?! ("...szépen kialakított kertrészek, bokrokkal, osonósávokkal...")
És még ezek után panaszkodik ?!
Én még sosem voltam olyan wellnessben, ahol osonósáv is volt a szolgáltatások között :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 15:28:54

@csabapayne: en osonosav nelkul a labamat nem teszem ki

Manyecska 2014.03.13. 15:30:56

@hagyma: mondjuk én fosonósávot olvastam..

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.13. 15:32:05

@AtiSnatch: Jé, tényleg! Ez a blogmoci annyi fícsörrel rendelkezik, hogy még! David Copperfield elbújhat mellette. A búvész, nem a regénybeli szereplő. (David Seth Kotkin)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 15:40:34

@Szőkenő Szarvas: mer' keversz mindig
fosni a felesege fosott, a biden

AtiSnatch 2014.03.13. 15:45:23

@atpijkamo: a lényeg, hogy a mijénk! :)

Atörökk 2014.03.13. 15:46:51

Óvatos együttlét az milyen? Lábuujhegyen történő diszkrét szopatás?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.03.13. 15:47:36

Szokásos magyar vendéglátás, semmi meglepő...

"A szobarész rendben volt, bár furcsállottam, hogy a TV akkora, mint otthon a monitorom, és mindössze 4 adó jön be rajta. "

Kettesben az asszonnyal te tévézni akarsz? Hülye vagy? :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 15:49:52

@ColT: esetleg dugas elott, vagymi ovatos egyuttlet elott es utan?

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2014.03.13. 15:50:17

@ColT: Első éjjel is csak azért volt az óvatos dugás, mert a 4 csatornán nem találtak érdekes műsort.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.13. 15:55:29

Egy kicsit nem figyelek ide, és orvul egy rohadt hosszú poszt, meg ezer komment? Arghhhh.

AtiSnatch 2014.03.13. 15:56:51

@Tanácstalan: egy poszt? kettő lett maradhat?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.03.13. 16:09:42

@hagyma: Hát utána alszik az ember :D

@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: Hát a legtöbb tv adón amúgy sincs semmi érdekes...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 16:20:41

@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: mar megszoktam

amugy agyban fekve, tv bekapcsolva sleep timer
rossz szokas de csendben sotetben keptelen vagyok elaludni

Manyecska 2014.03.13. 16:51:02

@ColT: most vagy dugsz vagy óvatos vagy, a kettő együtt azt hogy??:D@hagyma: úgy látszik nekik az jött be, egyedül.:DD

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.13. 16:52:49

@igi1: Ez, ez zseniális.

Jakuzzi bekamerázva? Az erotika kiállításon volt egy amatőr gyűjtemény, valami olyan volt a címe, hogy: A jakuzzi királyai....

Lássuk be, mindenkit frusztrálna, hogy nem kufircolhat, mert:

a, áthallatszik
b, a kufirc céltárgy a fajanszot rongálja

Sóval kell behinteni a vállalkozást.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.13. 16:57:27

@ColT: Figyu, én 15 éve vagyok rabosítva, szóval előfordulhat az. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.13. 17:00:58

@Tanácstalan: Colt meg kezdo
a hazassag elso feleben inkabb a felesegnek vannak migrenjei
a masodikban nekem vannak halaszthatatlan tv nezhetnekjeim
alig varom a foci VB-t:)!!!
a teli olimpia nem segitett mert az itt reggel volt...

nandras01 2014.03.13. 18:07:34

ilyen nyakatekert, kínosan jópofizni szándékozó (bár a posztoló biztosan nagyon humorosnak gondolta) és modoros szart már régen olvastam- pontosabban ezt sem olvastam, legalábbis végig. már a felénél elkezdtem kiütéseket kapni, és egyre erősödött bennem a vágy, hogy egyszer személyesen is találkozzak a poszterrel.
márcsak úgy péklapáttal való helyreigazítás végett.
sok idiótával lehet a homáron összefutni, de ez az izgága, kibírhatatlan stílusú poszter mindent visz.
ja, hogy még kuponos is?
mindent értek.

nandras01 2014.03.13. 18:08:49

@AtiSnatch:
"maj mesélje el valaki, hogy miről szól.(tömören)"

kuponos, elment, picsogott, megírta.

lutria 2014.03.13. 18:16:17

Persze fotó megint nincs ezekről a superior szoba stb.körülményekről...

Aureliano Buendía 2014.03.13. 18:17:34

Kupon. Érdemes egyáltalán elolvasni?

Aureliano Buendía 2014.03.13. 18:21:19

@uraaam: nem volt türelmem végigolvasni.
Jövő karácsonyra kérjetek pulóvert.

igi1 2014.03.13. 18:38:17

@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: ne vicceljé, otthon a szeretőddel kell dugni, a nejed meg szállodába kell vinni, hogy ne gyanakodjon, értede?

buzi-e vagy???? :P

nandras01 2014.03.13. 18:52:08

@uraaam:
"Jövő karácsonyra kérjetek pulóvert."

norvégmintásat, szarvasokkal.
hülyébbnek abban sem fog látszani a poszter.

Aureliano Buendía 2014.03.13. 18:59:31

@nandras01: és még (rá)fázni sem fognak:)

Black Hole 2014.03.13. 20:51:18

"mely szerint párom szülei még egy kis összeggel is hozzájárulnak a maximális élvezethez"
Há' pénz helyett mé' nem valami szexuális segédeszközt adtak a kedves szülők? Ahogy elnézem, avval jobban tudták volna fokozni az élvezeteket :-)

Aureliano Buendía 2014.03.13. 20:57:32

@Black Hole: de, sexuális segédeszközt kaptak valójába. Szopórollert. Csapágyasra is hajtották.

Black Hole 2014.03.13. 21:09:33

@uraaam: :-) :-) ez igaz :-) :-)
Nemtom Orangeway-re lehet kuponos retúrt kapni? Valakit meglepnék vele szívesen.

Black Hole 2014.03.13. 21:29:35

Ja, és az 50 évesek még nem nénik, meg bácsik. Azok még nem öregek. 60 felett lesz az ember középkorú, de szerintem ez 10 év múlva kitolódik 70-re.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.03.14. 00:55:57

@Black Hole: ja en is birom mikor 50-eseket bacsiznak meg neniznnek otthon
az oregkor 80 folott kezdodik
akkor esetleg lehet bacsizni, bar felenk akkor is a sir jarja...

Dinkainka 2014.03.14. 03:54:46

@dr. phil. Sün‼ ツ: Mér, mér? Te még sose láttál rejtett kamerás felvételt a neten?
Keress rá hidden cam, meglepően sok magyar felvételt találsz.

kakukk11 2014.03.14. 10:54:52

Nagyon tetszett, hogy a posztoló szókimondó. Megemlíti az elmaradt aktust a privát jacuzziban, az első éjszakás befogott szájjal való, nem túl vad aktust és hogy a felesége, Vivi, fosik, ráadásul a bidén(miért a bidén?).
Amúgy érzek a dologba némi belemagyarázást, főleg a kaját illetően, de ha a leírtak fele már igaz, az is szép teljesítmény ennyi pénzért.
A költségeken meg kár felháborodni, gondolom le volt írva előre, hogy mennyi az annyi, ha nem lett volna, akkor gondolom ki se fizeti a posztoló.
Amúgy ennyi pénzből, már tényleg jól lehet magad érezni. Én cakk-pakk 35k-ért(félpanzió) voltam a feleségemmel Cegléden, a wellness szállóban, és pazar volt. Isteni kaja, tökéletes kiszolgálás, hibátlan wellness szekció, tiszta rendes szoba(naponta takarítva), fürdőköpeny, törölköző rendesen cserélve. Net, kábel tv, lift, tökéletes kiszolgálás(ezt már lehet mondtam). És igen, mi is kuponszerűséggel voltunk. Szóval lehet ezt a műfajt jól is csinálni.

peppe83 2014.03.16. 17:53:25

Miért kell dugni egy szállodában?

2014.05.22. 14:39:54

@Bluemotion: Mert te biztos Gellért Hotelbe mész üdülni, ugye?
Ennyire sok pénzzel rendelkezel hogy ilyen megvetően beszélsz az OP-ról vagy csak nagyot akartàl mondani?
PS: bocsi a nekroér
süti beállítások módosítása