Tékozló Homár

Sikerülhet-e kimagyarázni egy 4 emberre hirdetett 2 személyes szoba hiányosságait?

2015.08.14. 14:48 | Homár Hilda | komment

Oké, a katalógusokban minden jobban néz ki, de azért a Neckermann mélyen magába nézhetne, mert egy "Nappali/hálószoba 3 heverővel, egy külön hálószoba dupla ággyal és tengerre nézők." "Nappali/hálószoba 2 heverővel és egy külön hálószoba dupla ággyal." leírás alapján az ember jogosan vár pl. ablakot a külön hálószobára, ahogy a heverő kifejezésre sem feltétlenül egy 70 centi széles gyerekágyat vízionál az egyszeri utazó. Az az érv meg végképp nevetséges, hogy sehol nem állították, hogy jut mindenkinek éjjeli lámpa meg szekrény. Persze nehéz kimagyarázni egy 4 főre meghirdetett, de eredetileg 2 személyes szoba hiányosságait. A Neckermann azért megpróbálta.

Sziasztok!

Nem tudom az én kis esetem mennyire “tékozló homáros” de azért igyekszem jól elmesélni. Nem csak maga a tényállás, hanem az ügyfélkezelés is igen érdekesen történt.

2015 júliusában elutaztunk Rhodoszra két felnőtt, egy 13 éves gyerek és egy 74 éves Nagyapó. Családi szobát kértünk, melynek a leírása a katalógusból: Blue Bay Hotel / Trianta Rhodos, Családi szoba – Nappali/hálószoba 2 heverővel és egy külön hálószoba dupla ággyal.

screenshot_2015-08-13_19_42_57.png

Érkezésünkkor derült ki, hogy ez egy szoba és egy hálófülke ( aminek nincsen ablaka). Ez utóbbiban volt a francia ágy. A nappali szobában volt két pótágy (gyerek méret), egy szék és egy plafonra világító állólámpa, egy kis komód tévével. Sem éjjeli szekrény, sem külön világítás ágyanként. A hálófülkében csak az ágy volt egy asztallal és egy hűtővel. Szekrény 2 fő részére volt.

Érkezés után azonnal jeleztem az idegenvezetőnek, majd a recepción. Intézkedés nem történt, még úgy sem, hogy ráfizetéssel kértünk két kétágyas szobát, mivel Édesapám igen nehezen fért el a gyerekágyon. Ami még problémát okozott, hogy pont az erkélyünk alatt volt a közösségi színpad, ahol a 7 éjszakából 5 éjszaka éjfélig egy éjjel hajnalig “kiabált” a zene, de ha napközben aludni szerettünk volna, arra sem volt sansz, mert beach party ment szinte egész nap.

Mellékelem is a képeket... Ipaddel készültek - nem túl szépek...

 

Szerződés szerint 30 nap áll rendelkezésükre válaszolni. Reklamációmat e-mailban küldtem el és úgy a 25. napon felhívtam a céget, hogy egyáltalán megkapták. Jelezték, hogy nyugodjak meg, van még idejük válaszolni. A válasz meg is érkezett:

document-page-001.jpg

Meglepődtem ezen a minden indoklást nélkülöző válaszlevélen. Kicsit el is szomorodtam, magam is korábban értékesítő voltam, most egy olyan kis cégem van, ahol egyéni ügyfelekkel dolgozom, és annyira elkeserítő volt látni, hogy ennyire semmibe vesznek. Én azt hiszem, indoklásnak minimumnak kellett volna lennie. Ekkor írtam a cégnek (július 26.-án este) , hogy azért valahogyan megtudhatnám, hogy az általuk kártérítésre felajánlott összeg mi alapján került kikalkulálásra: 

re_valasz-page-001.jpg

MÁSNAP ( július 27.-én reggel 9 órakor, nem 30 nap múlva) azonnal egy kis agresszív válasz megérkezett:

 

5 évig utazási irodában dolgoztam korábban, de ezek szerint én sem tudom értelmezni az utazási feltételeket rendesen. Szomorú, hogy a figyelmet nem hívják fel semmire, ha a helyszínen jelzed, hogy JAJ én nem ezt akartam segítsenek, akkor NEM segítenek, de ha hazaérsz és TE külön kéred, azért JÓL kioktatnak. Méltánytalannak tartom a felajánlott összeget – ami a teljes befizetett költségünk mindössze 5%-a, a reklamáció folyamatát, a helyszínen a helyi idegenvezető tehetetlenségét, és a kioktatást. 

Szeretném továbbvinni az ügyet, azóta beadtam a békéltetőhöz. 

Hajni

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarostehen 2015.08.14. 15:14:40

Ha kicsit okosabb lett volna a poszter akkor eleve 2x2 ágyas szobát választott volna.

Az meg hogy este műsor van.. hát ez van. nehogy már mindenki kussoljon este 8 után mert őnagysága aludni készül. El kell fogadni.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.14. 15:20:26

Mivan? Én a címnél se jutottam tovább. Hilda bakker, írd már le rendesen, vagy kérj meg valakit, aki józan... Na olvassunk addig

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.14. 15:25:31

Na megvan... Tessék verni az asztalt. Az esti banzáj ellenszere pedig az ablakon kibaszajtott vízzel telt műanyag tároló (aka zacskó), nálunk belvárosban már bevált a szomszédság körében (az effektivitásról lehetne vitatkozni, de a tökig vizes káromkodó részeg állatok keltette káröröm némileg elégtételt jelent).

mikimackó 2015.08.14. 15:29:13

a szöveg túl hosszú, a képeket nézegetve meg ugyan az a függöny......., mi a problema ?

szelidorzo 2015.08.14. 15:38:43

Huú! kedves Posztoló!

Mégis mit dolgoztál utazási irodán? Takarítottál? Maximum.

Ha egy kicsit is ismered az utazási irodák szövegezését, a szállodák által nyújtott kategóriákon belüli szolgáltatásokat, akkor bizony, Te itt nem lettél átbaszva, csak tudatlan vagy!

1. Családi szoba: Az utazási irodák és szállodák értelmezésében ez azt jelenti, hogy egy szoba a szülőknek, és egy a gyerekeknek, ha már nagyobbak és nem a szülőkkel alszanak, de 2x2 szobát sem akarnak kivenni a 4 főre. Így olcsóbb, de senki ne számítson 2x2 teljes értékű szobára. A két feltételezett gyerek miatt a heverők is kisebb méretűek, és nem számolnak azzal, hogy 180 cm magas 140 kilós nagypapa utazik a családban gyerek helyett.
Szóval a családi szoba kínálatba amit kaptál hálófülkével, az bőven belefér.

Amit Te szerettél volna családi szobaként, annak az az elnevezése, hogy lakosztály két hálószobával. De annak más az árfekvése!!!!!!!

2. Tengerre néző!

Volt kilátás a tengerre? Volt!, Akkor mi a gond?

Te haver! Képzeld! A tengerparti szállodák már jó pár éve a saját színpadukon műsorokat tartanak a vendégek szórakoztatásárára! Ezek a színpadok bizony a szálloda udvarán a szálloda és tenger között szoktak elhelyezkedni. És hangjuk is van! Aki járt már ilyen helyen az választhat. Tengerre néző szép kilátás időnként hangzavarral, vagy kertre néző, viszont csendesebb szoba. Te választottad a tengerre nézőt. Megkaptad!
3. Ha nincs szabad szoba, akkor ráfizetés esetén sincs.

A Neckermann visszaadott volna 15%-ot, én egy vasat sem adtam volna vissza.

4 A szállodák osztálybasorolását, nem az utazási iroda végzi. Szabálykönyvek alapján elért minimum szolgáltatások alapján kapni a csillagokat. A 3* alja és teteje között fényévnyi az eltérés és mégis mindkettő 3*-os lesz. Egyszer tanulmányozd, mi alapján osztják a csilagokat, meg fogsz lepődni, bár mint írod utazási irodában dolgoztál 5 évig. (ja csak nem tanultál semmit a rendszerről)

Szarul választottál szállást, így jártál. Legközelebb figyelj oda. Mielőtt foglalsz, fórumokon néz utána a szállásnak! Műholdas képeken nézd meg a szállást, stb, stb. Vagy kérj meg egy hozzáértőt. Te nem vagy az.

FDToth 2015.08.14. 15:49:08

Ez eleg korrekt a neckermantol uh el kell fogadni (persze ezutan mar semmit sem erdemel meg a posztiro)
A masik h ezek a party az ablakom alatt dolog... Egyszer voltunk Bulgariaban, egy party-hotelben. Az alattunk levo kreten magyarok alladoan balheztak h nem tud aludni a babajuk! Hogy lehetnek olyan hulyek h egy csak fiataloknak kitalalt hotelbe mennnek frissen elllett babaval? Persze aztan az animatorok minket csesztettek, mondjuk magyarok voltak azok is...

juhuuu 2015.08.14. 15:55:15

- Az, hogy nem tudtak aludni egyéni szoc problem, ha meg csendes hegyoldalra néz az ablak, az baja...
- A posztoló által bekarikázott szöveg is egyértelműen jelzi, hogy 1 dupla ágy és 2 heverő van a szobában.
- A családi szoba számomra azt jelenti, hogy egy család (=2 felnőtt + 2 gyerek) számára alakították ki, 2 gyereknek pedig pont ideális a 2 heverő (szerintem a szálloda is így gondolta).
Jah, hogy esetükben 3 felnőtt és 1 gyerek volt, az nem a szálloda/iroda hibája.
- Nem mutattak neki másik szobát, hisz teltház volt!!! Ő se ürülne, ha mindenkinek mutogatnák a szobát, miután beköltözött!
De ez sem az iroda hibája!
- A képen egy split klíma van, ami lehűti és keringteti a levegőt, sehonnan nem fúj az be semmit!
- A székek, poharak, törölközők hiánya jogos, de ez sem az iroda hibája. Az szintén nem, hogy kérésre sem adott a szálloda.
- Az általa igényelt összeg pedig nevetséges! Lelakták az 1 hetet a szállodában, tehát a szállás teljes költsége semmiképp nem járna vissza!

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2015.08.14. 15:58:50

Amint látom a Neckermann se a régi már.
Mi pár hete voltunk Vodicében egy szállodában.
Ott is pár dolog elég kreatívan volt megfogalmazva.

Mi kimondottan tengerre néző superior szobát kértünk.
Végülis ha kihajoltam az erkélyen és elnéztem balra láttam a tengert.
Másrészt tök jó hogy superior szobát kértünk, vajon milyen lehetett az amelyik nem az?

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2015.08.14. 16:01:40

@juhuuu:
Amikor befizeted az utazás árát, akkor felveszik az utasok adatait mivel ár tényező, hogy az utazás alanya hány éves.
Tehát amikor az utazási irodában bediktálták, hogy családi szobát kérnek és 3 felnőtt megy és egy gyerek akkor illett volna felhívni az utas figyelmét arra, hogy ebben a szobában 2 rendes meg 2 gyerekágy van.

gabors 2015.08.14. 16:02:40

mi a gondja a posztolonak???

kilatas gyonyouru a palmafakat szel lobogtatta ...

occso volt-e 3 csillagos "csaladi szoba" sehol nincs hogy 4 szemlyre lenne ez !!! ezt ugy ertik hogy 2 felnott 2 gyerek

ami tetszik es kudos-kat erdemel az utolso soraban ott van a HOMAR !!!

szelidorzo 2015.08.14. 16:05:17

A bekarikázott hirdetést megnézve, látszik, hogy a családi szobák is több eltérő kóddal szerepelnek.

Az 5 évig utazási irodában dolgozó tisztában van vele, hogy ezek a kódok eltérő kategóriájú szobákat hirdetnek, vagy még nem találkozott ilyennel?

Ja, hogy Hajni a posztoló!

Nahát! Hajnalka, ezt Te nem tudhatod.

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2015.08.14. 16:09:00

Amúgy az utas ott követte el a fő hibát, hogy nem alkalmazta azt az ökölszabályt, hogy ha görögországba mész akkor a meghirdetett csillagokból minimum egyet le kell venni és úgy számolni.

Tehát ha görögországban valami 3* akkor rohadtul kell gyanakodni, hogy szopás lesz a vége.
Anno krétán voltam 4* szállodában ami itt inkább csak 3* lenne.

Valamikor a 90-es évek elején voltunk egy 2* -os szállodában (akkor még nálunk a 3* a luxus volt és a 2* pl. a Pécsi Hunor szálló) na az totál szopóroller volt mint egy elcseszett diákszálló kb.

juhuuu 2015.08.14. 16:10:29

@Di622: Le volt írva!!!
1 dupla ágy + 2 heverő.
heverő=/=ágy

Csak feltételezem, hogy szóltak nekik, hogy a családi szoba 2 felnőttre és 2 gyerekre van kitalálva, de a 2 külön szoba biztosan drágább lett volna, ezért sem választották azt!

atörökkk 2015.08.14. 16:32:39

Koncert is volt ingyért. Problem?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.14. 16:36:44

@FDToth: frissen elllett?
hat lehet teged elllettek, de az embereknel ez maskent zajlik

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.14. 16:40:45

azert en is qrwara utalnam ha ejjel nappal duborogne a zene
ez mondjuk nem az utazasi iroda hibaja /tuti nem irjak be a prospektusba, hogy aludni nem fogsz, cask ejjel kettotol 6-ig/
magyaran tenyleg alaposan utana kell nezni, ha valaki utazasi irodaval megy
es bizony az arfekves sokat elarul

asszem a 15 %-nal tobbet nem fognak kapni

2015.08.14. 16:53:03

@hagyma:
Mondjuk a hely jellegéből általában lehet következtetni. Aki csendre vágyik az eleve nem forgalmas tengerparti turista paradicsomba megy

mól 2015.08.14. 16:53:28

Én csak azt nem értem, hogy miért fizettek ki egy egyhetes nyaralásért 730.000 Ft-ot. Biztos ez volt a legjobb ajánlat?

CID. 2015.08.14. 17:06:05

Kijjjjjé a képen látható amorf láb, ha nagypapije, ok?

Disznó Úr 2015.08.14. 17:12:38

@FDToth: Igazad van amúgy, de az "ellett" kifejezés nem kellet volna. Bameg.

FDToth 2015.08.14. 17:15:47

@Disznó Úr: az 'ellés' nem durva kifejezés, csak nem emberekre használják. azért írtam, mert akinek annyi esze van, hogy a kisbabáját elviszi magával olyan helyre nyaralni, ami kb. egy buliközpont, az nem gondolkodik emberi, max. állati fejjel...

Aureliano Buendía 2015.08.14. 17:52:33

@atörökkk: valószínűleg azt gondolta, hogy este 8-kor elsütik az ágyút, és mindenki megy aludni.

Aureliano Buendía 2015.08.14. 17:54:32

Hajnalkám, az a gond, annak az időnek, amit utólag a levél megfogalmazására szántál, ha csak a felét rászánod előtte a hirdetés áttanulmányozására, akkor most nem lenne poszt.

Pláne, ha állítólag szakmabeli voltál. Állítólag persze.

Gondolom, ez olcsóbb volt, mint 2x2 szoba.

Manyecska 2015.08.14. 18:03:09

Érdekes, mink olyan körbe üvegablakos szobát /faltól padlóig/ kaptunk-gyönyörű függönyökkel/ egy mezei apartmanházban..igaz az Neos Marmaras volt kutya sem ismerte.xd

gabors 2015.08.14. 18:24:41

"azert en is qrwara utalnam ha ejjel nappal duborogne a zene
ez mondjuk nem az utazasi iroda hibaja /tuti nem irjak be a prospektusba, hogy aludni nem fogsz, cask ejjel kettotol 6-ig/"

Pedig ott van a prospektusban a Szorakozas cimszonal hogy nappal animacios izek es 5x esti "show musor" 1x Gorog est ... mire gondoltak ??? hogy hangszigetelt tengerre nezo szoba lesz ???

Vannak akik ezt szeretik ... vannak akik nem de prospektusban benne volt ..

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.08.14. 18:56:06

Naaaa! Sikerüüüült máááár?

kozkozkoz 2015.08.14. 18:57:08

A NeckerMANN nem magyar cég. De a válaszuk meglepően korrekt. Hajnalka nincs esélyed. Ha tényleg mindent leírtak, nincs mit tenni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.14. 19:23:55

@gabors: ott van es nem is megyek ilyen helyre nyaralni
ecceru
nekem ez a tomeges tengerparti happening nem jon be
hamarabb elmegyek egy folyohoz vagy egy tohoz
ha meg tombolasi laz van akkor irany a tombolasi hely es utana uccu haza pihizni
az en koromban igy megy

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.14. 19:26:44

SPAM
www.facebook.com/kilatas/posts/1032522693447395

5 évig utazási irodában dolgoztál, akkor lehetne kapcsolatrendszered, meg háttértudásod, amivel megfingasd a Neckermannt. Az a 15% elég vérlázítóan semmi, illetve a hozzállásuk is, szóval megérdemelnék...

Mondjuk a színpad ott léte, hát basszus. Le kellett volna menni bulizni :D

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.08.14. 19:40:15

@ColT:

Ottan írja, hogy neki sajtókapcsolatai vannak... komolyak! Ilyen, hogy Velvet... Az aztán komoJ kapcsolat... :D :D

Ilyen színpados bulis helyen én hajnali ötkor fekszem. :D :D

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.14. 19:48:21

@Manyecska: Én meg ma megkaptam, hogy a teleportáló telefon "férfidolog". Pedig se én se ő nem vitte át a másik irodába de mégis ottvolt. Hát most mondd meg... ( állítólag én szállítottam oda, de természetesen fellebbeztem!)

2015.08.14. 20:45:47

De miért nem vittek magukkal sátrat ?
Az kiderült ?

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.14. 20:51:34

hajnalkám, angyalkám, egy kérdésem van csak: olvasni vajon tudsz-e?

www.tripadvisor.at/Hotel_Review-g635614-d289547-Reviews-Blue_Bay_Beach_Hotel-Ialyssos_Rhodes_Dodecanese.html#REVIEWS

az utazási irodában mit csináltál 5 évig? valószínűleg ablakot pucoltál vagy kávét főztél. maaaóóóóóórgittt.

hintalo 2015.08.14. 21:01:12

Amatőr. Ennyi pénzért ilyet megvenni... erre jó az utazási iroda, ha magának intézi, feléből kijön a jobb. A kék bugyi kié?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.14. 21:09:55

Amúgy
"Sikerülhet-e kimagyarázni egy 4 ember hirdetett 2 személyes szoba hiányosságait?"
Ezt a címet is lehetne magyarázni :D

@Mityu Addideapénzt kft LE: Akkor használja ki...
Vagy az a kapcsolat, hogy ismeri a Homár gazdáLYát? :)

igi6 2015.08.14. 22:04:49

Én se érzem tragédiának ezt a dolgot. Elég gáz nagyapóra bïzni a gyereket míg ti dugtok

Mert ezért gittéek az öreget h a gyerekre vigyázzon nem!?

Gáz.

igi6 2015.08.14. 22:09:04

Szégyellem a poszter helyébe is magam

De látom itt se esett le h minek vitték a 74 éves öreget ....

Érdekes családi nyaralások Amszterdamba menyasszonnyal nyaralni, Rhodoszra a család agyapóval ha úgyis kell valaki akire a gyereket passzolod

Mer nekem senki se mondja h a család elmegy pancsolni az öreg meg véntyúkok után kajtat a svédasztalnál

Juj

igi6 2015.08.14. 22:11:27

Lássátok tezsvíreim hülyûltök mer rohadtul nem a szoba a poszt lényege de ti bevettétek a posztoló birkái lettetek :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.14. 22:20:09

@igi6: latod teged nem visz sehova senki
ez mondjuk ertheto
surgosen szerezz be egy pasit, mert meg fogsz bolondulni
hamar nem....

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.14. 22:24:30

@hagyma: Így is hatan van, hova bolondullyon? :D

igi6 2015.08.14. 22:27:57

Szal nagypapit ax thaiföldre vigyétek nyaralni

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.14. 22:38:35

@igi6: A töröknek ehhez mégis mi köze? :D

igi6 2015.08.14. 22:43:21

@Az antiochiai szent kézigránát: a háremét is nekem kell fizetnem nem elég enyi!?

A törökök tök cukik amúgy. Be lehet vágódni náluk a zsebimben sok kicsi alma van dumával XD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.14. 22:45:08

@igi6: akkor mennyel gaborshoz
hozzam az jon akit meghivok
nem vagy tul elol a listan
mondhatnam nem is vagy rajta

igi6 2015.08.14. 22:48:53

@hagyma: nem kell mellyreszívni a dolgot mer kiteregettem a családi kapcsolataid

Te is beszóltál mikor nem is láttad a mellyes világhírű képemet
Néha nem lehet velem bírni de hagyd rám elmúlik

igi6 2015.08.14. 22:50:16

@hagyma: ja amúgy szántam bántam bűneimet csak Hilda kitörölte de vannak tanúim :)

Ha már úgyis a pokolra kerülök az szóljon nagyot :)

igi6 2015.08.14. 22:52:22

Látod már hatszor kirúgott innen a Hilda meg a moderátor

Szegényt száműzték a homárra oszt kifogott engem

igi6 2015.08.14. 22:54:04

Megyek is gyónni meg holnap Nagyboldogasszony és esti mise

Hogy vénszivar is örüljön ma a buliak

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.14. 22:54:23

@igi6: a fantaziadat teregethetted ki
bar az is eleg szegnyes, na haggyuk
vacsoraido

Sandor Akarki 2015.08.14. 23:07:35

Annyi, de annyi szállásfoglaló app van a neten. tripadvisor pl. Utazási irodával menni nem menő. Illetve vadásznak menő.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.14. 23:11:12

@igi6: Bár a releváncs posztokat is ilyen sikerrel fogná ki :D

Sandor Akarki 2015.08.14. 23:13:40

@szelidorzo:
"A tengerparti szállodák már jó pár éve a saját színpadukon műsorokat tartanak a vendégek szórakoztatásárára!"
Pontosabban húsz éve van ez kb; azóta ért el a helyi drogos nemzedék erre a szintre. A sutyerák olcsó szállodáknál, akikhez a csóró diákok (akiknek szülők fizetik a cehhet) meg a csóró magyarok mennek.
Európa-USA-Öböl 4*, Afrika-Ázsia 5* esetén normálisan lehet létezni, csend és nyugi van.

Sandor Akarki 2015.08.14. 23:22:24

@gabors: Utóljára Dohában - Katar - voltam showműsoros szállodában (úgy nevezték, hogy 4 1/2* ami érdekesen hangzott; 5*-nak épült de 10 éve és az automatikusan levon fél csillagot). Nyolcadikon egy pisszenést nem hallottam (légkondin kívül ami viszont olyan diszkrét volt, hogy az asztali óra ketyegése kimondottan hangosnak tűnt). Földszinten jazz est, harmadikon étteremben is élőzene, kint pedig bontották az utat egész éjjel (nappal 52 fok körül volt). LOL. Szóval, meg lehet építeni tisztességesen is egy szállodát, pisszenés sem volt se a folyosó felől, se a szomszédból. Egyszer kinyitottam az ablakot (általában ezek nem nyithatóak toronyban de itt egyet lehetett). Légkalapács tük-tük-tük-tük. Becsuktam. Tök csönd. Van ilyen, létezik. Mondjuk egy éjszaka olyan 180E forint körül volt. Légitársaság fizette, ha már 24 órát kellett várnom a lekésett gép miatt. :D

gabors 2015.08.14. 23:23:35

ez mar a hetvegi ??? mert csak akkor irok !

@igi6: @igi6: akkor mennyel gaborshoz

hat hozzam minek jonne?? le sem tudom puffantani meg egy szarfeszek lepuffant New Yorkban lakom (illetve suburb) ez nem egy Apalachen-i falu a fejlett vilagbol...

arra nem is beszeltem ra hogy hozzam jojjon ...

gabors 2015.08.14. 23:27:11

@Sandor Akarki:

csak pontokba szedve a kulonbseget:

"Dohában"

"5*"

"Nyolcadikon"

"egy éjszaka olyan 180E forint körül volt"

semmi kerdesem nincs .... itt jogosan ezt varhattad el ... a posztolo meg kb azt amit kapott

Matteo79 2015.08.14. 23:29:51

Posztolò hülye. Teljesen normalis valaszokat kapott, mit èrzèkenykedik?

igi6 2015.08.14. 23:42:04

@gabors: @hagyma: beszariak

Mit rémüldöztök úgyse kerülhetitek el a végzeteteket :)

gabors 2015.08.15. 04:32:38

@igi6: Nekem semmi gondom nincs veled ... ha New Yorkban jarsz es valamiben tudok segiteni irj maganban es megbeszeljuk ... azt hogy hozzam koltezzel persze kizarva, de helyben ha tudok segitek tanaccsal vagy amit tudok ... JFK-rol bemenni New Yorkba vagy mashova akar el viszlek, persze esszerusegen belul es ha nekem is belefer az idombe ...

vagy egy kavera is meghivlak ha midtown Manhattan-ben jarnal nem gond

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.15. 07:34:49

@igi6: Albánia kapcsán, megtennéd, hogy ott maradsz? mondjuk olyan helyen, ahol nincs net?
Viheted a többieket is :D

atörökkk 2015.08.15. 11:14:02

@ColT: ne már. Szegény albánok mit ártottak neked?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.15. 13:52:32

@gabors: hozzam meg ne kuldozgesse senkit, mi vagy te ott a nagy NY-ban ? utazasi iroda?
emberkereskedo?

gabors 2015.08.15. 13:54:14

@atörökkk: net nelkul csak a szamarknak lesz szar .. az meg kit erdekel a PETA-n kivul ??? azokat is lelovik mint a lovakat ... nem ???

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.15. 13:57:31

@igi6: nalam mar volt 2 interneten megismert srac, es egy paros
par napig
na nem te leszel a kovetkezo
/ most amugy sem aktualis, mert jovore moltozunk es kinezett hazon meg less mit babralni,, hegyekre nezo es mimcs se buli se utepites, se forgalom:) haz es nyaralo is egyben:)/

penzor 2015.08.15. 14:12:52

Ahelyett, hogy Métában torNÁSZnátok. Érted, a násznép tort ül. Pofátlanul drága a újrakeltett Senior csakfelsõ. Csakmondom.
Manyecs megígérte, h 1 hétig ékezet nélkül fog írni csak, s kizárólag!
Posztból hiányolom a könnycseppet, albánoktól kenyérillatot kell vásárolni, gabors meg tanuljon meg írni, mert így csak a szégyent hozza/xtereotípiát erõsít a ékezettelen frontra.
Ugyanitt: szókincsupgrade lehetõséget keresek. Cserébe használt hullazsákokat adok, benne kenyérre kenhetõ, megfolyt csontvelõvel. CID nagyon jól szerepel, jön fel a ranglistán. Hagyma nagyon magyaráz, Diorella jópofizik, de még süldõ, Colt istenkirály, Kompi narrál. Ugyanitt ék-föld-leBegõrakéta nemeladó.
A régi Bravo magazinokban még volt érték! Ahogy a mai társaikban is.

horex · http://horex.uw.hu/ 2015.08.15. 14:18:23

@FDToth: Kisbaba kifejezést sem használják már
Csimóta a helyes

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.15. 14:23:49

@penzor: hagyma mindig kis h /mondat elejen is/
@horex: igy van, helyesen:
"a parom ellett egy csimotat"

penzor 2015.08.15. 14:35:00

@hagyma: jogos. Bár ezt nem írhatod felül. Minden nagyhában ott egy kishá is! A kiskákban pedig a nagykásság potenciálja rejlik jól (kurvaság). Javítás: a torok ülnek nászt. Torok násza, ászanák ásza! Milyen lehetett Manyecska irl? Dumált nagyon, kiemelkedõen jobban, mint a többi?

Manyecska 2015.08.15. 16:27:06

@penzor: Manyecska szétröhögte most magát monnyuk a páááromtól jövök nagyon hülye viccei vannak neki is:DD De megyek vissza mingyár egy tejjes napig. Végelgyengülés rulez.:DD

Manyecska 2015.08.15. 16:33:24

@penzor: én ma tornásztam órákat /:DD/ csak mosni jöttem haza..MELLesleg a pááárom a saját előadására elment napszemcsiben -célzottan- mer aludni szeretne mögötte:DD bólogatni kell úgyis egy vitakörben, csak feldobja a témát mint vezető elem alszik. Tegnap meghívták egy politikai rendezvényre oszt hoztunk öt kg bográcslecsót de szerintem beleköptem mert bedobtam a miép-et véletlenül.:D Holnap pörit főzünk abba én köpök bele.Na. :D

Manyecska 2015.08.15. 16:38:07

@penzor: ja, nem én.ők. állítólag nacionaliszt vagyok:D:D bár nem mondták ki de leült a buli. Igaz a pááárom kapásból előadta a anarchista nézeteit már akkor furán néztek rá.:) Ezek a politikusok csakis közhelyeket képesek puffogtatni négyszemköpszt is na ezért tart itt az ország:(( Pfff..ON

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.08.15. 16:44:46

1. A posztoló nem ismeri a családi szoba és a lakosztály közötti különbséget.
2. Az utazási iroda bunkó.
3. A csodás mediterrán szállásoknál eggyel kevesebb csillagnyi színvonalat feltételez a tapasztalt utazó.

Manyecska 2015.08.15. 17:18:06

@igi6: bakker te eljönnél a vitakörbe lenne buli. Nappersze engem se kel félteni amikor épp nem vagyok sokkos állapotban, beszélek.:D bár a páárom most küldött üzit viberen hogy unatkozik:D..:D
én monnyuk aludnék amíg lejár a mosás merasztán huss visszamegyek..

Mokuscunci 2015.08.15. 17:22:58

Hihetetlen szellemi nyomoréknak tartom az utazót, aki amellett, hogy a gyermekkori bilire szoktatási traumát is nehezen viselte, ennek maradéka felnőttkorban is kísérti.

Eszembe nem jutna azon problémázni, hogy van-e ablak egy helyiségen, ha oda aludni járok, és erős túlmagarázás a részéről a családi szobának titulált heverőktől elvárni, hogy mindegyik felnőtt legyen.

Egyszerűen szánalmas köcsög mentalitás ez, ahogyan az is, hogy egy nyaralós szállodától nyuggermentalitással azt elvárni, hogy csend legyen benne.

gabors 2015.08.15. 17:46:45

@penzor: "gabors meg tanuljon meg írni, mert így csak a szégyent hozza/xtereotípiát erõsít a ékezettelen frontra."

mi a fasz kozod van az ekezetekhez ???... csak nem te lettel az ekezeti allamtitkar (az lenne most a 199 hely )

2015.08.15. 18:12:46

Az egyetlen jogos panasznak a zajt látom, a sajtókapcsolat alatt azt értette a poszter, hogy tud mailt írni indexnek?
1/5 homárfaktor..

apaarpi 2015.08.15. 18:37:28

Szerintem semmi agresszivitás nem volt a Neckermann válaszában, tényszerűen felsorolta azt, hogy mi a helyzet, és mit látott rosszul a posztoló.
3 gyermeket neveltem, ma már felnőttek, de kb. 5-15 éve jártunk ilyen helyekre, tehát 5-en voltunk, mindig tisztában voltam vele, hogy a 4-5 személyes családi szoba (2 heverővel) nem
- családi lakosztály
- két egybenyitható 2 (+1) ágyas szoba

Az ára is más ugye...

Éppen ezért, mikor már nagyobbak voltak a gyerekek - a fiam 198 cm lett -, nem választottunk ilyet, egyszerű.

szarkafarka 2015.08.15. 19:57:55

Nos, en onnan indulnek hogy ha ugyanez lenne a szövegezese egy nemetorszagi N. irodanak a katalogusaban es az ugyfel ugyanigy eszrevetelezne a hibakat akkor vajon az ottani iroda ugyanigy el merne hajtani vagy lerazni az ugyfelet ??? Biztos vagyok hogy nem... Nem erdekuk hogy rossz reklammal ugyfeleket veszitsenek...Ez egy keleteuropai specialitas, lasd ugyfelszolgalatok, garancialis javitasok,nem erdekuk az elegedett ugyfel, persze vannak kivetelek ahol ugy muködnek hogy segitökeszek, akar csak a nyugati orszagokban....

J.R. Ewing 2015.08.15. 21:26:22

Már az gyanús kellett volna, hogy legyen, hogy 4fő egy hétre 1000€ alatt nincs normális szállás repülős úton.

gabors 2015.08.15. 21:46:26

@randomgenerator: mi van ??? ott van a prospegktus0ban hogy heti 5+1 szer"musor
van .... !!!

nem suketeknek !!!

Black Hole 2015.08.16. 03:31:13

Régen minden jobb vó't! Régen egy kiló kenyér is nehezebb volt, mert az még rendes lisztből készült, amiben vó't anyag!

gabors 2015.08.16. 11:12:37

@Black Hole: "Régen minden jobb vó't!"

az semmi regen az regen volt!!!

Manyecska 2015.08.16. 11:40:52

@gabors: jah.akkora villámok csapkodtak pont premier plánban láttam ahogy jön a hegyek felől, itt a Duna mellett a sokadikról..azt hittem becsap a szobába. De csak a toronyba. Vagy a vízbe.. De hogy beleremegett az ágy is vazze, jó hogy megcsináltuk:DD:P

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.16. 11:47:48

@Manyecska: De hogy ez az ágy mindig előkerül :D Pááááárod elégedett? :D

Escaped 2015.08.16. 12:10:04

Micsoda munkahely lehet, ahol a dívánnyal áll sajtókapcsolatban az egyed.

No, megint olyan diszlexiás, khm kissé figyelmetlen posztoló nyifog, aki miatt a hozzászólók fele oihenőpályára kerül.

Azért remélem, hogy már nem az utazás-biznyicben van.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.16. 12:12:57

@Escaped: Dehogynem. Egyhetes utakat szerver Diszlexiába :D Teljes ellátással :D

Le Orme 2 2015.08.16. 12:13:50

Az utazási iroda helyében nem adnék visszatérítést. Mirefel? Minden a prospektusban leírtaknak megfelelő volt.
A posztoló meg hülye, az utazási iroda levelei korrektek.
Ha meg zavarja az ablaka alatti utcai zene, akkor ne ilyen típusú nyírlást válasszon. Menjen el a hegyekbe, falvakba (bár ott a kutyaugatás fogja zavarni).
Ezek után azt kívánom, hogy minél több ügyvédi költséggel, időráfordítással szívjon tovább, mert az ilyen jogtalan reklamációk nem szolgálják az utas és utazási iroda közötti normális kapcsolatot.

gabors 2015.08.16. 12:16:44

@Manyecska: eso esett ???

meleg van ???

nincs.....

XD

agy itt jo .... kutya ugral fel es le

Le Orme 2 2015.08.16. 12:18:11

Igen, így van: @Mokuscunci: "Hihetetlen szellemi nyomoréknak tartom az utazót, aki amellett, hogy a gyermekkori bilire szoktatási traumát is nehezen viselte, ennek maradéka felnőttkorban is kísérti.

Eszembe nem jutna azon problémázni, hogy van-e ablak egy helyiségen, ha oda aludni járok, és erős túlmagarázás a részéről a családi szobának titulált heverőktől elvárni, hogy mindegyik felnőtt legyen.

Egyszerűen szánalmas köcsög mentalitás ez, ahogyan az is, hogy egy nyaralós szállodától nyuggermentalitással azt elvárni, hogy csend legyen benne."

gabors 2015.08.16. 13:27:19

@Le Orme 2: "Egyszerűen szánalmas köcsög mentalitás ez, ahogyan az is, hogy egy nyaralós szállodától nyuggermentalitással azt elvárni, hogy csend legyen benne." "

na vegre itt visszatert az igazi homar legalabb erre a hetvegere hilda valszig ... gorogben csekklja a kek oblot :-)

Black Hole 2015.08.16. 15:00:05

@gabors: régen a múltban is több anyag volt :)

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.16. 15:22:44

@gabors: Nem haragudnék, ha maradna még... Úgy 10-15 évet.

gabors 2015.08.16. 17:16:34

@Az antiochiai szent kézigránát: Nem engem kell meggyozni ... en ugyan nem voltam itt 10-15 eve ... de 2-3 az benne van lehet tobb is ...

Most megint eppen ki kellett hogy uljek a tengerpartra mert kezd melegebb lenni (nem 40+ fokrol van azert szo) ...

kis kutya it szaladgal ... mivel nem ellettunk porontyok sincsenek ... de kutya az van a macsik meg nem szeretnek semmit csinalni ... igy a szobaban vannak az agy alatt most plane mert meleg az van ...

gabors 2015.08.16. 17:35:24

@gabors: "kis kutya itt szaladgal"

uj nincs benne anyag ... meglatjuk mi lesz (less) aztan majd hivom a PETA-t ...

manapsag senki nem eszik kutyahust ... ezert nehez eladni ..

Emzé Periksz 2015.08.16. 20:17:37

Az utazó hölgynek nincs igaza. Nem érdemel semmiféle kártérítést.

@gabors: @Black Hole: @Manyecska: Tahóság magándolgokról itt írni és zavarni a többieket. Szüleitek nem tanítottak meg a normális emberi viselkedés szabályaira, de majd most megtanítalak én, hogy húzzatok el innen a francba! Ha egy csöpp intelligenciátok van, nem válaszoltok.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.16. 20:24:51

@Emzé Periksz: Na, oszt' mé' nem van neki igaza?
Talán ""Nappali/hálószoba 2 heverővel és egy külön hálószoba dupla ággyal." leírás alapján az ember jogosan vár pl. ablakot a külön hálószobára, ahogy a heverő kifejezésre sem feltétlenül egy 70 centi széles gyerekágyat vízionál az egyszeri utazó."
Ezért, vagy mi?

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.16. 20:36:51

@Emzé Periksz: Kettősmérce-szagot érzek... Most feldobtad a magas labdát ( ja és anyázz már igi 1,2,3,4,5,6,...,n-nek is, hogy teljes legyen a kör)

Emzé Periksz 2015.08.16. 21:13:00

@ColT: "Na, oszt' mé' nem van neki igaza?"

Mert pontosan a leírásban szereplő szolgáltatásokat kapta. A gyerekágy mégse volt olyan kicsi, ha elfért rajta a Nagyapó. Ami valakinek kényelmes, másnak kényelmetlen lehet, és fordítva. Szerintem hangulatos szobát kaptak, ingyen koncerttel.

@hagyma: Húzz innen a magánbeszélgetéseddel te is máshova, udvariatlan tahó!

@igi6: "Én se érzem tragédiának ezt a dolgot. Elég gáz nagyapóra bïzni a gyereket míg ti dugtok." Ezt az észrevételt leszámítva csak ide nem illő hozzászólásod volt, nincs többé keresnivalód itt neked sem.

megamenn 2015.08.16. 21:16:10

@Emzé Periksz: kb egy hete, a gyerekek elkezdtek okádni, a nyaralásunk közepette. ez nem baj -gondoltam- és nem is volt az, mert másnapra rendbejöttek. de én akkor kezdtem fosni. nem kicsit, nagyon. pisáltam a segglyukamon. amolyan kellemes barnát. sokat. sokszor. és nem volt jó, mert fingani sem mertem, nehogy fingspricc legyen a vége. de nem hánytam, ez viszont jó.

Escaped 2015.08.16. 22:20:58

@Black Hole: Régen a nosztalgia is szebb volt. Meg a trollok is!

Black Hole 2015.08.16. 22:47:49

@Escaped: régen a trollok trollkodtak, nem az idióták oktattak :-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.16. 23:02:06

@Emzé Periksz: a taho ele nem kell az udvariatlan jelzo, mert udvarias taho nincs
tehat eleg a taho

Aureliano Buendía 2015.08.16. 23:21:33

@Black Hole: a régi trollokba még volt anyag. Főleg a svejciekbe.

Black Hole 2015.08.16. 23:36:41

@Aureliano Buendía: svejcitroll sötétkék svejcisapkában piros svejcibicskával eszi a lila svejcitehénből készült barna svejcimilkacsokit.

gabors 2015.08.17. 03:14:37

@Emzé Periksz: " Tahóság "

bocs akkor miert is irtal ????

el tudsz veszni a dzsungelban ???

probald mar meg ha lehet ????"

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.17. 07:30:10

@Emzé Periksz: ". A gyerekágy mégse volt olyan kicsi, ha elfért rajta a Nagyapó."
Tulajdonképpen közéjük is lövethettek volna, nem?
Kifizetsz kurva sok pénzt, elvárod, hogy a segged kinyalják, ez az alap.

@Le Orme 2: "mert az ilyen jogtalan reklamációk nem szolgálják az utas és utazási iroda közötti normális kapcsolatot. "
Normális szolgáltatást nyújtani egyszerűbb lenne, és akkor nem panaszkodnának az ügyfelek.

@Black Hole: Má' a trollok se a régiek :D

@gabors: Sose' értettem, kiszól a lyuk a gödörből, aztán zt hiszi, majd ő itt megmondja :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.17. 07:31:41

@Aureliano Buendía: Nem lehet, hogy HH bérli fel ezeket, hogy felpörgesse a kommenteket? :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.17. 07:36:09

@Emzé Periksz: De mondattam volna úgy is, hogy végülis járhatnál gyalog is, mert ugyanúgy eljutsz mindenhova, mint közlekedési eszközökkel. Lehet, hogy elfért rajta, mert mondjuk nem akart a földön aludni, és összehúzta magát, de egy nyaraláson mégsem ez lenne az elvárás, nem?

AtiSnatch 2015.08.17. 08:42:28

na itt se változott semmi...

Manyecska 2015.08.17. 08:44:45

@AtiSnatch: sok a tahó.Ja.@hagyma: simán tahó ja. Egyetértek MZhidrogén/oxid nevű pedálgéppel.

AtiSnatch 2015.08.17. 09:02:41

@batgirl: reményhal nem volt a Fekete-tengerben :/ :)

2015.08.17. 09:03:29

@Emzé Periksz: Ha egy csöpp intelligenciátok van, nem válaszoltok.

Jó hogy nem azt írtad hogy "hülye aki elolvassa" :)))

Ritka nagy marha vagy, itt a helyed!

2015.08.17. 09:06:43

Görög nyaralás az nagyon jó!
Rengeteget úztam! Vettem úzót és azzal!

A mosónők korán halnak 2015.08.17. 09:21:20

@Cicmen: azzal vízibiciklizni kell.aztán a partiőrség bilinccsel vár..

Manyecska 2015.08.17. 09:26:25

OFF @Az antiochiai szent kézigránát: úgy érzem udvariatlanság lenne ha nem válaszolnék!!!! :D Köszi, már estére beszélni is tudtam vele, végülis nem kellett elmenni az ügyeletre.., bár most egy óra késéssel másztunk be mert pl. nekem csak a fülemben nincs izomlázam..a páááárom K.O.:D

2015.08.17. 09:31:48

@ColT:
De az utazási nem is hírdette úgy, hogy a gyerekágy kényelmes lesz nagyapónak.

Az egész poszt arról szól, hogy a posztoló elképzelt egy ideális szobát, olyan dolgokkal, amik nem is szerepeltek a leírásban, aztán rinyál, mert nem azt kapta. Ha én meg maláj kurvákat képzelek egy szállodai szobába, akkor reklamáljak, és kérjek kártérítést?

Manyecska 2015.08.17. 09:33:21

@Az antiochiai szent kézigránát: ja, de ez egyszemélyes ágy, aki azt mondja hogy gyerekágyon elfér Nagyapó, Nagyanyó, esetleg még Piroska, hazudik!! Hogy a rákba én a párom szerint "pici" vagyok viszonylag, de akkor is aludni ketten csak jógapózokban lehet..fentebb releváltam a posztra miszerint yobb kerülni a menő üdülőhelyeket általában még lelkesebbek a szállásadók is, velem soha nem fordult elő ilyen pedig egy időben rengeteget utaztunk, mondjuk asse igaz hogy "annyi" pénzért nyalják ki a valagad mer ugye relatíve az annyi is..Ezzel a poszttal álmodtam annyira felkavart.:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.17. 09:33:53

@nagybalfasz: Nem, úgy hirdette, hogy 4 személyre jó. Személy alatt felnőttet szokás érteni.

A postban szereplő képen az van, hogy dupla ágy, és 2 heverő. NA most az "ágy" és a "heverő" szavak akkora bútorokat jelölnek, amin egy felnőtt ember elfér. A dupla ágyon kettő.

"Az egész poszt arról szól, hogy a posztoló elképzelt egy ideális szobát, "
Igazából örüljön, hogy tető volt, nem?

Manyecska 2015.08.17. 09:42:27

@ColT: leginkább pótágyként szokták hirdetni, véleményem szerint.

Hajdúszoboszlón szintén a gyerekágyon aludtam a négycsillagosban.:D éjjel kettőig orosz milliomosok mulattak a kaszinóban:((( a Mercédeszre lebaxott literes üveg csak kicsit törte le a csillagot..pedig ötödik emelet volt..

2015.08.17. 09:45:48

@ColT:
Családi szobát hirdetett, ebből lehet azért sejteni, hogy a heverők nem túl nagy ágyak. Emiatt rá is kérdezhetett volna, mert nem tipikus felállás volt ez a család.

De ok, legyen, mégis mekkora felnőtt? Nekem például kicsi a 19- es ágy, mégis felnőtt ágynak számít, de 14 évesen is ugyanúgy kicsi volt anno, pedig akkor gyerek voltam.

szelidorzo 2015.08.17. 10:04:56

@ColT:

Hajnalka inkább azt képzelte, hogy családi szoba áron kap egy lakosztály és 2 szobás apartman keveréket. Természetesen mindkét kategóriából a jó tulajdonságokat kiválogatva.

" full szoba, ahol az egyikben francia vízágy van, a másikban két óriás rekamié (amit csak véletlen neveznek heverőnek a rossz fordítás miatt. Minden helyiségben naponta feltöltött minibár és 140cm -es plazma Tv. Konyha sarok négyszemélyes étkezővel, KV és Teafőző, alapvető edényekkel, valamint egy négyszemélyes ülőgarnitúra a nappali részben.

Mint állítólag volt utazási irodai dolgozó ha kicsit utána nézne, hogy milyen követelmények alapján osztják a csillagokat talán kevésbé írna hülyeségeket. (Pláne, hogy a déli országokban enyhébb felszereltségi mutatók alapján adnak magasabb csillagszámot, mint az Európa más részein megszokott. Megérdemli, ha békéltető társulat elküldi a 3,14csába.

KisIst79 2015.08.17. 10:06:27

A poszter spur volt... Megszívta... Ennyi...

Manyecska 2015.08.17. 10:14:28

@nagybalfasz: :D miért, te mekkora vagy?? @szelidorzo: nekem ugyanez megvan otthon /kivéve a franciaágyat az nem víz.. hálisten/ nem is értem minek kell ehhez elutazni?

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.17. 10:27:24

Sokáig tartott tegnap a buli, hogy nincs reggeli poszt?

LatexMátrix 2015.08.17. 10:37:24

Ezt már magam is kifogásoltam, hogy a hektikussága túl nagy SzélesPicsa Hildának az arcához/intézkedéseihez mérten. Valami egyensúlyt meg kék célozni ésakkor. Már szerintem.
Amelyik meg azt kérte, talán te vagy nemte? Hogy az elsőzések is legyenek már kimoderálva, hát az hogy képzeli ezt? A régireálhomár utolsó csíráját is el kell árulni, ki kell írtani írmagját is? He? (Skótmag miér' nincs akkor már?)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.17. 11:14:52

@nagybalfasz: Figy, kurvára nem az az egyértelmű, hogy kapsz egy lyukat szoba helyett. Az utazási iroda meg ne legyen már ennyire spúr :D

@szelidorzo: Az már igaz, hogy utánanézhetett volna, és mint szakmabeli, lehetne fogalma a lehúzásokról, de a szállodát és az irodát ez kurvára nem menti.
Kibasznak a vendégekkel, lepattintják ha baja van, és várják hogy jó sokat fizessen. Gratulálok.

joska61 2015.08.17. 11:16:19

Kuponos nyaralás volt-e?

Manyecska 2015.08.17. 11:35:52

@gabors: osszák az ágytálat vagy mi?:D@ColT: úgy látom te is elolvastad végre a poszt.

Le Orme 2 2015.08.17. 12:42:20

@ColT: Pont azt írtam, hogy itt az utazási iroda normális és korrekt szolgáltatást nyújtott.
Hajni elégedetlenkedésének indokolatlanságát az is mutatja, hogy egyedi eset. Korábban soha senki nem panaszkodott az ilyen ellátás és ezen hotelszoba miatt, mert ez jó volt, 100%-ban megfelelt a tájékoztatóban írtaknak. A Neckerman helyében hitelrontásért beperelném Hajnit 100 millió forintos kártérítési igénnyel. Ez elriasztaná az ilyen Hajnihoz hasonló ostobákat.

Black Hole 2015.08.17. 13:17:53

@Döglött Nyúl: Mézga család! Mondd ez valamit: "MZ/X jelentkezz!"? Azért micsoda világot élünk, hogy egy rajzfilm figura osztja az észt? Basszus papírvágó ollóval meg filctollal csinálnak neki meg egy nyomorult agyműtétet, és még ő osztja az észt.

Le Orme 2 2015.08.17. 13:18:43

@ColT: Ráadásul az is kiderült, hogy Nagyapónak nem az ágya hosszával, hanem szélességével volt baja. A szélessége 70 centiméter volt, ami bőven kényelmes lenne egy 200 kilós embernek is. Nem hinném, hogy Nagyapó ennél kövérebb.
Azok meg nevetséges kifogások, hogy nem volt pohár, nem volt 4 éjjeli kislámpa meg a hasonló pitiáner, senkit soha nem érdeklő részletkérdés.

Le Orme 2 2015.08.17. 17:12:41

@Le Orme 2: Megmértem az otthoni heverőmet, amin sok (n>10) vendégem aludt már kényelmesen. 70 centi széles. Egyébként kihúzható, soha senki nem húzta még ki. Mindenkinek kényelmes volt a 70 centi.
Ebből arra következtetek, hogy Nagyapóval van baj.

szépjuhászné 2015.08.17. 23:29:43

Miért nem néz utána, milyen szállást akar foglalni? A tripadvisoron ott az értékelés, hogy szar a hely.

www.tripadvisor.co.hu/Hotel_Review-g635614-d289547-Reviews-Blue_Bay_Beach_Hotel-Ialyssos_Rhodes_Dodecanese.html

Azt se értem, miért akar valaki egy ilyen kaptárban nyaralni egy kicsi, tengerhez közeli apartman helyett. Ott persze nincs all inclusive.

Manyecska 2015.08.18. 13:45:34

@Black Hole: nem te voltál álnéven? :D

Black Hole 2015.08.18. 14:28:39

@Manyecska: áááááá, nekem papír agyam sincs, így az agysebésznek nincs mit összefirkálni, meg vagdosni sem tud semmit ollóval.

Emzé Periksz 2015.08.18. 19:12:35

@Manyecska: Jóvanna, mért kellett lebuktatnod?
@hagyma: van udvarias tahó, te udvariatlan és tudálékos tahó vagy
süti beállítások módosítása