Tékozló Homár

10%-nyi esélye van, hogy fel tud állni a székből, kivéve, ha megveszi ezt a kütyüt 300 ezerért

2016.06.13. 14:20 | Homár Hilda | 75 komment

screenshot_2015-11-23_14_24_36.png

A Vero Központ már szerepelt a Homáron, az akkori sztori csak részleteiben különbözik a mostanitól, ami nem túl meglepő, tekintve, hogy a cég saját credója szerint is ingyenes szűrésre és az "alapellásátásban még nem használható" kezelésekre szakosodott, méghozzá nem kis elhivatottsággal és eredménnyel (vö: "2014-2015 években kutatási csoportunk felvette a harcot a civilizációs országok egyik legnagyobb, „modernkori civilizációs betegség generáló ellenségével”, az elektroszmoggal." ) A neten rengeteg panasz van rájuk, amikből jól láthatóak a visszatérő elemek (idős emberek becserkészése, ingyenes állapotfelmérés ígérete, négyszemközti kiértékelés, azonnali akciós termékajánlat, kedves, figyelmes doktor úr, aki akár haza is viszi kocsival a pacienst stb.), és, aki már látott nagyit vagy szomszéd nénit stresszhelyzetben, az el tudja képzelni, hogy ebben a szituban mennyire hoznak megfontolt döntést. Segítsünk nekik. Alább a tanácsok.

Kedves Hilda!

Írtak már tavaly a Vero Centrumról, kár, hogy akkor még nem voltam rendszeres Homár-olvasó. Sajnos, hozzánk, egy dunántúli megyeszékhelyre is megérkeztek, a napokban pedig megtalálták közeli idős rokonomat is. Ingyenes szűrésre invitálták, amire el is ment, még a vizsgálat napján is felhívta egy kedves hölgy, hogy ugye, biztosan számíthatnak rá. Annak, hogy milyen kiválóan pécézik ki a potenciális balekokat, jó példája, hogy a házastársát az első telefon után már nem keresgélték, holott ugyanúgy magas vérnyomástól szenved.

A rokon egy délutánt töltött el a "szűrés"-en. Az idézőjel nem csak azért jogos, mert természetesen nem ez volt a lényeg, hanem azért is, mert ennek a "centrumnak" nincs ilyen jogosultsága, itt nálunk hivatalosan üzlethelyiségként kapott engedélyt. Ehhez képest valóban úgy néz ki, mint egy orvosi váróhelyiség, a design, a dolgozók ruházata, a képek a falon mind ezt a benyomást erősítik.

Rokonunkat "megvizsgálták", azaz rátették egy gépre, ami kiírt néhány adatot, ezeket négyszemközt, egy kis helyiségben értékelte ki számára a "doktor úr." Megállapította, hogy az életminősége veszedelmesen rossz, ezen javítani kell, majd felajánlott egy mindössze 300 ezer forintos, csuklóra helyezhető készüléket, amelyet mindössze napi negyedóráig használva rendkívüli javulást fog elérni. A készülék forgalmazója a Vital Risk Kft. A terápiához tartozik napi 2,5 liter víz elfogyasztása, mindezzel hamarosan elhagyhatja a 40 éve szedett vérnyomáscsökkentőit is.

Egy másik, bőven 80 feletti "páciensnek" is felajánlották ezt a fantasztikus ketyerét, mivel a "leletei" azt mutatták, hogy mindössze 10%-nyi esélye van, hogy egyáltalán fel tud még állni a székből (saját lábán ment be), de a hölgy nem élt a lehetőséggel, kis nyugdíjára hivatkozva. A rokon viszont kapva kapott az ajánlaton. Ki ne akarna tökéletes életminőséget potom 300 lepedőért? Igaz, hogy tevékeny, műveli a kertjét, fát vág, kerítést javít stb, stb, egyetlen baja a hipertónia, ami egyébként jelenlegi gyógyszereivel kifogástalanul karban van tartva, no de lehetne sokkal jobb is.

A "doktor úr", aki  egyébként érsebészként beszélgetett a rokonnal, olyan segítőkész volt, hogy hazavitte őt autójával, mivel nem volt nála elegendő pénz. A "doktor úrról" utóbb kiderült, hogy se nem doktor, se nem érsebész, sőt, még vezetékneve sincs, csak egy szimpla eladó a cégnél. A vezetékneve hiányára abból lehet következtetni, hogy sem a névkitűzőjén, sem a megrendelőlapon nem szerepel, csak a keresztnév.

Sajnos, csak utólag értesültem a történtekről. Mint megtudtam, az üzlet ellen számos feljelentés érkezett már a fogyasztóvédelemhez, mindeddig kevés sikerrel. Dörzsölt banda, pontosan tudják, mire kell vigyázni, a beszélgetések négyszemközt, zárt ajtók mögött zajlanak, bizonyíthatatlan, pontosan mi hangzott el. Történt már rosszullét ilyen beszélgetés után, annyira agyonijesztgették a szerencsétlen idős embert. Más hivatalos szervek sem találnak (egyelőre) fogást rajtuk, így pillanatnyilag nincs más lehetőség, mint a nyilvánossághoz fordulni. (Rajta vagyok, hogy ez megváltozzon.)

A célcsoport - könnyen befolyásolható, idős, beteg emberek - valószínűleg nem olvasnak Homárt, de talán a hozzátartozók, ismerősök igen. Figyeljünk oda rájuk!

Üdvözlettel:  

Margarita

A Gazdasági Versenyhivatalhoz számos panasz érkezik a termékbemutatókkal kapcsolatban. A Versenyhatóság több versenyfelügyeleti eljárásban állapított meg jogsértést elsősorban a termékbemutatók keretében is elhangzott tájékoztatások tartalma, valamint azok tisztességtelen felépítése miatt, illetve bírsággal sújtotta az ilyen magatartásokat tanúsító vállalkozásokat.

 A GVH gyakorlatában leggyakrabban üdülési jogok, orvostechnikai eszközök népszerűsítése volt a termékbemutatók, illetve az értékesítések  tárgya. A GVH-hoz beérkező panaszokból kiderült, hogy visszásságok tapasztalhatók különböző matracok, alvásszettek,edénykészletek és légtisztító készülékek népszerűsítésével összefüggésben. Az ajánlatok elsődleges címzettjei a nyugdíjasok vagy olyan sérülékeny fogyasztók, akiket egészségi állapotuk, életkoruk vagy nehéz anyagi helyzetük miatt könnyebben befolyásolnak a hirdetések. Gyakran fordul elő, hogy a termékbemutatókon egy pénzügyi intézet áruhitelt ajánl, ami szintén a megtévesztő szóbeli tájékoztatásokon alapuló értékesítést mozdítja elő.

A GVH javasolja, hogy

    • gondolja végig higgadtan, valóban szeretne-e a kedvező árú termékek és csábító ajándékok ígéretével hirdetett, egészségi állapotfelméréssel egybekötött rendezvényeken részt venni, s adott esetben „besétálni” egy nem tervezett vásárlásba
    • tájékozódjon a termékről és a szervezőkről, a vásárlást megelőzően nézzen utána, nem éri e meg jobban máshol megvásárolni a termékbemutatón is forgalmazott terméket
    •  fontolja meg, hogy tényleg szüksége van-e a termékre vagy szolgáltatásra
    • mérlegelje, hogy valóban fel kíván-e venni áruhitelt a termék megvásárlásához – a „részletre történő vásárlás” lehetőségét nem feltétlenül az eladó nyújtja, az eladók hitelt is közvetítenek; gondoljon a hitelfelvétellel járó, akár több évig tartó terhekre
    • mielőtt a vásárlás mellett döntene, győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e a termék a róla hirdetett egészségre gyakorolt hatásokkal, kérje el a termék dokumentációját, hatósági tanúsítványait, tájékozódjon a termék vagy a terápiás módszer mellékhatásairól, illetve arról, hogy más, szintén fennálló egészségügyi problémája esetén alkalmazható-e
    • vegye figyelembe, hogy a szerződést nem feltétlenül kell aláírnia, ha nem kívánja igénybe venni az ajánlatot, annak aláírása nélkül is távozhat a rendezvény helyszínéről
    • ha a termék megvásárlását követően meggondolta magát, éljen a 14 napos elállási jogával (az elállási jog csak az üzlet- helyiségen kívül, és a távollévők között kötött szerződés esetén illeti meg a fogyasztót).
  • További tanácsok a témában.
  • Összefoglaló arról, hogy termékbemutatóval kapcsolatban milyen panasz esetén, melyik hivatalos szervhez fordulhatunk. 
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Crazy One 3om 2016.06.13. 14:24:18

legalább posztoltál, te háziasszonyok gyöngye...

tejfölbiztosítás 2016.06.13. 14:32:08

Lusta, fantáziátlan tetű.

Egysimaegyfordított 2016.06.13. 14:33:08

És még jópár "cég" csinálja ezt az alantas marketingrizsás baromságot. Nem kéne azt a 300ezret helyben kiblekkelni, van részletfizetési levehetőség is......!

Amúgy második.

Bruszli 2016.06.13. 14:33:15

Hát ez elég lagymatag volt.

atpijkamo109 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.13. 14:34:15

1. Se igazi orvos, se álorvos nem tehet abszolút kijelentéseket a terápia hatásosságával kapcsolatban. Aki ezt nem tudja, hányzott az elsőosztályból.

2. Ha eddig nem fogyasztott napi 2,5 l vizet, akkor ez a tanács életet menthet, bőven megéri a 300 000 forintot.

3. A nyaki verőér beszűkülése okszigénhiányt eredményez az agyban, kezelendő. Ha már kialakult a demencia, a kedves rokont gyámság alá kell venni.

4. Ha csalással szerezték meg a pénzét, semmilyen sóhivatalra nem kel várni/számítani, polgári perben vissza lehet követelni. Ha meg nem csapták be, miről is beszélünk?

rarabel 2016.06.13. 14:36:13

Ugyanott ingyenes hallásvizsgálat, kirándulás ebéddel, valamint nigériai örökség kapható, üdülési jog visszaváltható.

igazságos1.. 2016.06.13. 14:40:40

Ajjaj

hú b+ mi van itt ma

ledobtam a melleimet ezektől a posztoktól

azannya

igazságos1.. 2016.06.13. 14:42:43

Hilda is megkergült asszem de mostanra véglegesen hehe

vital evital vitality, a vital szó mind egy emberé

a saját egészségére ki nem költ poszter b+ már meg te is

ha ő ezt megvette magának, neked mi közöd hozzá

The Crazy One 3om 2016.06.13. 14:45:14

egyébként végigolvasva az egészet, meg kell , hogy dicsérjem a GVTI szagértőit, hogyaszongya: „gondolja végig, tájékozódjon, fontolja meg, mérlegelje...“ Pontosan ennyi az egész.

tejfölbiztosítás 2016.06.13. 14:47:39

Csak keresztnév - milyen családias.

Manyecska. 2016.06.13. 14:47:52

@igazságos1..: szólok az ex?em legjobb barátjának vadkár-szakértő.... :P

igazságos1.. 2016.06.13. 14:48:04

ha volt pénze 300 rugót kiadni könnyen befolyásolható idős embernek nem kellene titulálni a rokont megvan annak a magához való esze hiszen hagyta magát rábeszélni sőt még haza is vitette magát

én nem hagynám ezentúl egyedül az öregeket vagy telefonmegvonás tőlük de mondom, őket más ajánlotta nekik valahonnan megtudták a számot

én innen kezdeném a kutakodást

aki gond nélkül kifizet öregként 300 rugót az nekem ne panaszkodjon hogy szenilis mert nem az

igazságos1.. 2016.06.13. 14:51:05

@Manyecs: mondom ezek az emberek nem szenilisek, hanem dörzsöltek, szemétládák és smucig spórolós rendkívül spúr öregkék, akik a saját családjukra már nem költenének nemhogy 300-at hanem még 20 ezret se

bezzeg a saját egészségükre vígan kidobatnak félmilliókat, sőt haza is vitetik magukat tök ismeretlenekkel merhogy doktor úr mit árthat nekik

mondom, nem kéne összemosni minden öreget, aki rosszul lesz egy ilyenen, az már amúgy se sokat reméljen, pláne nem fizetne semmire

a poszter ne aludjon nyugodtan, mert az ősei nem kicsit szemétládák, hanem nagyon

ne keverjük a szezont a fazonnal itt dörzsölt volt a rokon ezt használták ki alapból

aki nem az, nem lehet lépre csalni, hiszen hitelt venne fel, nem tudna kifizetni ennyit

igazságos1.. 2016.06.13. 14:52:59

egyébként a magyar rendes orvosok is kerülnek ennyibe, mert ugye egész életében fizette a járulékokat sőt hálapénzt a nagy részük elfogadja holott semmit nem csinál

én nem tudom, nem hibáztatnám a rokont, ha egyszer kellett neki, megvette hazavitték kifizette

a valóban becsapott öregeknél kicsit másabb az eset

Egysimaegyfordított 2016.06.13. 15:01:24

@igazságos1..: Az kemény, ha amúgy úgy megy oda, hogy 300 ezer lapul a pénztárcájában. Életemben még nem volt ennyi pénz nálam. A fele már igen, de az se sokáig :(

Manyecska. 2016.06.13. 15:14:29

@Egysimaegyfordított: majd ha természetben akarnak fizetni-fogsor kiugrik előtte- meggondolják kéccer is ..:D

McZozo 2016.06.13. 15:25:27

@igazságos1..: TEvedesben vagy, valoszinuleg nincs 300.000 Forintja. Az ilyen szerzodesek melle egybol toljak az orrod ala a reszletfizetest ahol megmutatjak hogy nem kell annyidnak legyen csak havonta 500 forint plusz afa plusz illetek plusz kia fene tudja mi plusz megy megy nem megy nem megy dij ...

Manyecska. 2016.06.13. 15:27:46

@igazságos1..: neked ezt találtam: "érkezéskor nőcis szobai bekészítés /XD - a szerk.! :P/ (kedvenc női magazinunk, napi bölcsesség, gyümölcstál és gyógytea)
igény esetén életmód tanácsadás, egyéni konzultáció szállodánk természetgyógyászával (előzetes időpont-egyeztetéssel), Extra szolgáltatásként, felár ellenében kérhető Bach virág terápia és biorezonanciális állapotfelmérés" valami szinglitanya. vagy mi. hirdetés...
Nőcis szoba. érted!! Egész addig amíg egy hím be nem teszi a lábát és vágni lehet a füstöt :D..olyan terápiát kapsz a fal adja a másikat ..!:D

enrico palazzo 2016.06.13. 15:53:28

Olyan szépen elsiklik amellett a GVH is, hogy ez túlmutat a hatáskörükön. Ezt nem nekik, hanem pl. feljelentés után a rendőrségnek, orvosi kamarának kéne vizsgálni. Mert ez kuruzslás, amit a BTK büntet. De a csalás is simán benne lehet. Annyi ilyen féreg van, mint pl. Dr. Vargha... Hasonlóan undorító, mint a szcientológia nevű elmebaj.

Répázó 2016.06.13. 16:27:59

El kell őket verni amikor valahol megint "szűrnek". Aztán legközelebb meggondolják! Ha a rendőrség kiszáll azt kell mondani, hogy terápiás kezelés volt.

Attila F 2016.06.13. 16:30:21

Sajnos senki nem szándékosan buta, befolyásolható és becsapható.
Amit szándékosan és rosszindulatúan csinálnak, az a csalás. Na, ezt kéne elítélni.
Ehelyett a törzsgárda tobzódik a posztoló ekézésében és egyből eljutott oda, hogy a posztoló rokonai szemetek. Biztos jó érzés a mindent tudó zseni szerepében tetszelegni, ez legyezgeti az egót és jobbnak tüntet fel egy egyébként nyomorult életet. Legalábbis ezt tippelem.

Kár, hogy a folyamatos trollkodással szétcseszitek ezt a blogot.

The Crazy One 3om 2016.06.13. 16:50:45

@Attila F: "Sajnos senki nem szándékosan buta, befolyásolható és becsapható. " - persze, erőszakkal vannak kényszerítve. megfontoltan viselkedni, az nem korfüggő....szerintem.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2016.06.13. 16:56:24

elég bolond aki 300 kilohufot fizet ki ilyesmire, mikor a grabovoj-számok ingyen is meggyógyítanak mindent!

Attila F 2016.06.13. 16:56:33

@The Crazy One harmadik regisztrációja: Nekem az is alap, hogy a cégemet nem mások becsapására és átverésére építem.

Sajnos nem mindenki olyan okos és megfontolt, mint te. Attól még nem kell átverni őket.

igazságos1.. 2016.06.13. 18:31:04

@McZozo: ez esetben volt, csak nem plakátolja ki, hogy az öreg mindent kifizetett.

Pedig nem volt kötelező elmenni, nem volt kötelező vásárolni, nem volt kötelező hazavitetnie magát.

Innentől kezdve meg csak ő állítja, hogy átverték a rokont, mi köze hozzá, mit vett az öreg, hiszen ezt a saját egészségéért vette

@Attila F: bizonyítsd be hogy átverték őket, hiszen ezt csak azok mondják, akik egyből mindenre átverést kiáltanak

a rokon itt igénybe vett egy szolgáltatást, vett valamit, mondhatott volna nem-et is

a poszter itt összemossa a dolgokat, mert az az öreg, aki viszont rosszul van egy ilyenen, az valóban beteg, viszont nincs pénze kifizetni nemhogy 300 ezret, hanem még 20 ezret se

nem tudom én nem látok itt átverést

tejfölbiztosítás 2016.06.13. 18:35:22

Szuper egy homárdnap ez. Gondolom nem is tudom kinek köszönhetően.
@sugargiraffusplumps.: kilóhuf mókásan felbaszó megjelölése az ungarszky valutának. (U-VA)

igazságos1.. 2016.06.13. 18:36:17

ez nem termékbemutató, ez egy árusítás, hiszen van bolt eladnak termékeket ott

hogy az első benyomás kinek, micsoda, kicsoda, az egyéni szocprobléma

ha elmegy orvoshoz az is simán felírat 10.000 forintért gyógyszert még a vérnyomásra is minden hónapba

az is megvan 120 000 forint 1 évre

itt a poszternak leginkább az fáj, hogy az öreget szerinte átverték, de még jobban, hogy az öreg fizetett, vele meg így bánik, ahogy semmi pénzt meg úgy semmit sem ad neki alapból

mégis neki kell intézkedni de azért kiplakátolja milyen ügyes is volt az örege

nem tudom, ezért nem lehet elkaszáltatni a versenyhivatalnál, mert

1 EZ AZ ÁRUSÍTÁS NEM TERMÉKBEMUTATÓ, ne keverjük a szezont a fazonnal
2. VETT IGÉNYBE SZOLGÁLTATÁST, VETT EGY TERMÉKET SAJÁT DÖNTÉSÉVEL, SAJÁT AKARATÁVAL

innentől kezdve meg én is mondhatom, hogy átvertek ha egyszer így járnék

bizonyítani nem fogja, feljelentéssel sem érnek semmit se

a terméket felteszem vissza lehet vinni, visszakaphatja a pénzt, felteszem az öreg nem szólt róla csak később, 1 hónap múlva

sajnos nem lehet mit tenni ha a földi szemétláda de a poszter helyében én azért megleckéztetném kicsit a rokont szerintem egyébként ő nem is értheti, hogy esetleg átverték, vagy ha igen, letagadja

ilyenkor az a rossz, aki szól érte meg beleüti a dolgát és a rokon mindig utólag értesül róla amikor már semmit nem lehet tenni

Attila F 2016.06.13. 19:05:14

@igazságos1..: Öreg, ez nem egy bírósági tárgyalás, hogy bármit is bizonyítanom kelljen. Esetleg te is bizonythatod, hogy NEM verték át. Elég nehéz lesz a kamu doktor, a kamu lelet, a borítékolhatóan hatástalan csodaszerük és a rengeteg fogyasztói panasz miatt.

pengusz 2016.06.13. 19:26:03

@Attila F: Teljesen egyetértek ezzel a hozzászólásoddal. Pont ezért már csak olvasok, nem írok.

tejfölbiztosítás 2016.06.13. 19:35:35

@The Crazy One harmadik regisztrációja: mire mi leszünk öregek, ki tudja mivel vágnak át minket is. Az igaz, hogy általában öregkorban is azokból lesz átbaszott, aki fittebb életében sem volt épp egy agysebész. Ez itt a természet törvényéről xól: a hienna megeszi a kishalat, a kishal beolvad a hiénnába. Asszem pontosan így van a mondáss.

The Crazy One 3om 2016.06.13. 20:23:13

@tejfölbiztosítás: erősebb kutya baszik? No mindegy, én biztos nem fogok vénségemre megmarhulni: előtte fejbe lövöm magam
...

igazságos1.. 2016.06.13. 22:53:24

@Attila F: a poszter jogi lehetőségeket keres ha nem vágtad volna le

így meg bajos valóban, de neki kéne bizonyítania hogy átverték a rokont

Taxomükke (UK) 2016.06.13. 23:10:03

Ha van az oregembernek 300 000 forintja, akkor megerdemli, hogy atverjek, mi?
Hulye faszok.

Bluemotion 2016.06.13. 23:33:09

Lehet, hogy a poszter irigy, hogy nem őt pénzeli az öreg.

Reactor 2016.06.14. 04:21:04

Megint az ezótévés pénztalizmán-rontáslevétel, meg a kamuoldalak fogyókúrás bajuszkötői...
Azon gondolkozám, nyitok egy webshopot, ahol 13-14 éves tinilánykáknak mellnövesztő MIDI-csengőhangot, és orgazmuskészség-fejlesztő egérkurzorokat kínálnék. Érzésem szerint 2 éven belül mehetnék a Kanári-szigetekre nyaralni.
Sajnos a népesség egy jelentős hányada olyan mértékig gyagyás, hogy a kéthetes kutyaszart is képes megenni, ha elég sok rajta a porcukor. Amíg veréb van, lószar is lesz.

Dikusz 2016.06.14. 05:14:15

@Reactor: az a fogyókúrás bajuszkötő érdekelne, hol lehet kapni?

Dikusz 2016.06.14. 05:50:02

@atpijkamo110: annyira hangosan csapkodtam a billentyűzetet, hogy elhallatszott odáig, és felébresztettelek?

tejfölbiztosítás 2016.06.14. 06:11:45

@The Crazy One harmadik regisztrációja: szeretkezik!:D
@atpijkamo110: globális égbúgás (HAARP) lehetett, mert Jómagam is hajnali kellő voltam.
Gyalázatos volt a tegnapi nap. Ma remélem sikerül alulmúlni (fordított pszichollogy).

Phil Necro 2016.06.14. 06:15:46

@atpijkamo109:
Arrol beszelunk, hogy szamodra az empatia ismeretlen fogalom.
Ha valaszthatnek, hogy egy kedves, de egy ilyen eloadason becsaphato ember legyen a kozeli rokonom, vagy te ...
Sejtheted, hova tennem a voksomat.

Egyebkent ha valahonnan allandoan kirugdalanak, miert nem tudod felfogni, hogy persona non grata lettel ?
Miert kell pofatlan modon visszaolalkodni allandoan a tetoablakon ?

Phil Necro 2016.06.14. 06:19:19

@Attila F:
Nincs torzsgarda.
Van nehany troll, akiket hetente kirugdalnak innen, de mindenfele tartas, szegyenerzet nelkul regisztralnak egy uj fiokot, es toljak tovabb a chateleset, ontjak magukbol a rosszindulatu baromsagot.

atpijkamo110 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.14. 06:28:17

@Phil Necro: "becsaphato ember legyen a kozeli rokonom"

Egészségedre! Én viszon nem szeretem a buta géneket. Talán azért, mert nincs is nekem olyan, a rokonságban sincsen. Untatnak a buta emberek. Az idős rokonokra meg odafigyelek, hogy egészségesen éljenek, ne legyenek demensek. A nénikém épp egy éve halt meg, pont ilyen leépülésben, nem tudtunk sehogy sem segíteni rajta, de nem hagytuk magára akkor sem.

Vannak ilyen blogok, ahol a down kóros gyereket direkt megszüli az anya, merthát az milyen édibédi, meg akár önellátó is lehet, ha gondosan fejlesztik. Menj oda kommentelni, örömködni, az neked való.

"persona non grata lettel"

He? Majd te mondod meg nekem...

Manyecska. 2016.06.14. 06:30:44

@Taxomükke (UK): hát ha ahhoz van esze hogy összegyűjtse miért szórja el??? Frankón nem vágom remélem megvilágosodom itt...@Phil Necro: javaslom a Szűrés gombot. Előbb feltalálták mint a melegvizet @enrico palazzo: pont ezt vetettem fel itt múltkor, az orvosi kamarát. Valahogy nem hallassák a hangjukat..miért??...

tejfölbiztosítás 2016.06.14. 06:34:13

@atpijkamo110: kínos ez a srác. Tipikus újhullámos "okos"titán. Csak tudnám mifasznak érzi szükségét, hogy ide járjon (szórni kell az okosságot).
@Manyecs: fákk (féék).

Manyecska. 2016.06.14. 06:37:53

@tejfölbiztosítás: kivételesen egyetértek veletek. Hagyjuk már ezt a szegényelbutultöreg stb.szöveget akit milliókra húznak le. Afrikában meg éheznek a kisnyugdíjasok.
Mellesleg tegnap anyámnál voltam, az alatta lévő titán ottfelejtette a rezsón a konyharuhát ami égett. Baszki, mire a szomszéd két nyögdíjas néni feleszmélt mi már bemásztunk a konyhaablakon. Én kaptam egy enyhe füstmérgezést /faszé' trollkodok mi? :D/..viszont nem égett le a társasház. Meg volt bent egy kutyus.. namost úgy szidták a srácot a nénik hogy ember legyen a talpán aki lehúzza őket :DD

atpijkamo110 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.14. 06:39:01

@tejfölbiztosítás: :)) Igen, mikor okosabb akar lenni az okosnál, de pont hülyét csinál magából.

Igen, ha nem tetszik, nem kell olvasni. Eh!

Manyecska. 2016.06.14. 06:41:43

@Phil Necro: majd ha alulról gyújták rád az egész házat és két perced van evakuálni jussak eszedbe....ugyanis a szomszéd srác se beszámítható..de majd ha éppen szénné égek további ötven lakóval ráérek majd sajnálni őket!! @tejfölbiztosítás: mondtam hogy fákk tegnap, két percem volt összepakolni a legfontosabb cuccokat, iratokat, ruhákat..és kilökdöstem mindenkit az ajtón.. tudod elmehet már a jó fenébe az összes holdkóros és most moderáltam magam ON mondtam Ákosomnak rá ne merjél most gyújtani mellettem..:D

The Crazy One 3om 2016.06.14. 06:52:54

Tudom, tudom, le se szarjátok, de meccsnapra ébredtünk!

Manyecska. 2016.06.14. 06:53:20

@atpijkamo110: egyetlen indokot tudok elképzelni ami felülír mindent: a pánikot. Tegnap tapasztaltam milyen amikor a 20.perc masszív füstölgés után próbáltam összeterelni a pánikolókat engem is elkapott:(...De ha már ilyen hangulatba ringatják az embert ott már nagy baj van!!! Nem is értem ezek miért tudnak müködni. Kamara?? Ja, a termékbemutatók is müködnek 25 éve bocsi..:(

Manyecska. 2016.06.14. 07:00:04

@The Crazy One harmadik regisztrációja: szerintem én gyorsabban futottam tegnap mint a válogatott ugyanis a menekülési útvonal a tűzforrás felé volt. Pár nyugdíjast vittem magammal ne mondják hogy érzéketlen paraszt vagyok :D Gondolom a negyedikről nem szívesen ugrottak volna ki bár már ebben sem vagyok ebben biztos -a poszt miatt.
Nekünk más terveink vannak estére be kell pótolni a tegnapi napot :D

tejfölbiztosítás 2016.06.14. 07:00:51

@Manyecs: én is oltottam nálamnál magasabb lángokt vizes testtel, hogy oda ne pörkölődjek. Kocekás konyharuha se kellett hozzá, hogy. Nem pánikoltam, inkább anyáztam, mert még vízemberként is gecire lepirult az arcom. Meg a hasam. Az van ugyanis legelöl a térben. Mint Homérd Simpsonsnak. Majd egyszer fogyózom (úgyse). Hát ennyi, kiüresedtem. Nincs több mondanivaló. Ide már külső inger kell. Mi lett volna a sok emberrel, ha nem tereled őket? Az megvan, hogy szuperhős. Nekszülettél?

The Crazy One 3om 2016.06.14. 07:04:55

@Manyecs: meg halistennek hogy te is ott voltál és józan tudtál maradni. Arról is dünnyögj, hogy bajotok, károtok ugye nem lett... (?)

Dikusz 2016.06.14. 07:08:08

@atpijkamo110: úgy látszik @Reactor: visszaaludt, mert nem reagált, vagy én nem voltam elég hangos.

atpijkamo110 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.14. 07:09:40

@Manyecs: "felülír mindent: a pánikot"

Jó, azt elismerem.

És az elég szemét dolog, valakit halálraijeszteni.

De az ilyen ijedős embereket nem szabad magukra hagyni. Mondjuk ottfelejti a lábas olajat a tüzön, aztán mikor kigyullad, akkor ráönt egy vájdling vizet. Utána az Úr előtt hiába mosakodik, hogy leégett a ház, benne hatvan ember, dehát én pánikba estem, kéremszépen! Vagy meghallja a rádióban, hogy "A Világok harca, H. G. Wells", és kiurik az ablakon a nyolcadikról, hogy hát ittvannak a marslakók.

Ne ess pánikba, és legyen mindig nálad törölköző.

atpijkamo110 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.14. 07:11:05

@Dikusz: Lehet, hogy alvajáró.

Alvakommentelő.

tejfölbiztosítás 2016.06.14. 07:38:29

@atpijkamo110: igen, 8-olcadikon pont szívás: a 7-etedikről még lelépcsőzöl, a 10-edikről lifttel mész, olcadik (8)-ról meg bizony ugrani a legpraktikusabb. Ez már az újposzt? A posztolótmár.
@Manyecs: közösségben te vagy a központ. Te tartod a wifirúdantennát. És közben mindig beszélsz valamit. Szerintem a nők a cápáktoll származnak: azok sem állhatnak le az uszással, különben sülljedés, s halál. Tik sem hallgathattok el, a verbál-szóval tartjátok magatok felszinten.

Manyecska. 2016.06.14. 07:44:47

@tejfölbiztosítás: aszonta a károm, izé párom, írjak regényt..:D @The Crazy One harmadik regisztrációja: eltekintve hogy mindenki kisebb sokkot/füstmérgezést kapott...anyám épp a sütőbe akarta tenni a milánóit mondom hagydaf.szba!!.... úgyis mingyá ég a konyhád..:D:(((

tejfölbiztosítás 2016.06.14. 08:02:01

@Manyecs: megenném. Sütölve vagy anélkül. Is.

Manyecska. 2016.06.14. 09:20:10

@atpijkamo110: szabin vagyok mer nem aludtam. megyek a zállatorvoshoz /viszem a nyulamat :P/ mingyá jövök.

joska61 2016.06.14. 09:34:09

Ez a történet olyan régi, és annyiszor ismétlődött meg, hogy inkább szurkoljunk este a focistáknak.

szupermacs 2016.06.14. 10:11:09

Mindig olyan jókat röhögök az ilyeneken.
Egy idős, már nyugdíjas embert így át lehet vágni? :D LOL! Hogyan élte le az életét? Biztosan többször is lehúzták már, ha ilyeneknek bedől. De akkor hogyan élt nyugdíjas koráig? Buta paraj.

Egyébként durva jó idő van.

Bluemotion 2016.06.14. 10:18:24

@szupermacs: Másrészt mi van ha az öreg szerette volna a terméket, de a felvilágosodott rokon kimosta az agyát, hogy téged bizony átbasztak.

Manyecska. 2016.06.14. 10:34:35

@szupermacs: dulva jó télleg asszem úszom egyet. futás után. de előbb szunya, jó munkát mindenkinek :P.:)

Manyecska. 2016.06.14. 11:23:54

@szupermacs: :) csak épp rádöbbentem hogy jön a festő ezért portalanítani kell a plafonnál is sajnos a házi sziklamászóm épp dolgozik..:P ON

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2016.06.14. 11:35:54

@atpijkamo109: a'szem ez gyakran meg fog jelenni a hozzászólásaimban :D

Reactor 2016.06.14. 14:38:40

@Dikusz: Hűha, meglesz az első vevő! Tudtam én, hogy jó kis ötlet ez! :D

@atpijkamo110: Nemigen tudtam aludni, folyamatosan járt az agyam, gondolkodtam. How can my feet smell, if they don't have a nose?
De mire kivilágosodott és feljött a nap, sikerült elaludnom valahogy...nem volt egyszerű, de ennyi év után már csak hozzászoktam...
süti beállítások módosítása