Tékozló Homár

Pizza King - expressz helyett lóvasút

2016.06.28. 12:11 | Homár Hilda | 129 komment

pizzaking1.jpg

A Pizza King évekig nyomult a 49 percen belül érkező pizza ígéretével, majd a szintidőt pár éve 39-re vitték le, amit sokszor nem sikerül tartani. Ezt azokból a levelekből tudom, amik rendszeresen érkeznek hozzánk a témában, csak mivel alapvetően piszlicsáré ügyek (késett a pizza, hideg volt a pizza, nem olyan a pizza stb) nem kerülnek ki. De most egy hónapon belül jött három felháborodott levél is Pizza King ügyben, úgyhogy ideje , hogy velük is foglalkozzunk.

Andrea csak lenyugodni akart, amikor megírta a levelét:

Most olvastam a régi cikked erről... Nos én tegnap este jártam úgy hogy 2 és fél órás várakozás után kihozták a pizzámat, de a + feltétek amiket kifizettem nem voltak rajta a pizza hideg és más méret volt mint amiért fizettem. A túrós palacsintában a túró romlott volt (savanyú) és az ügyfélszolgálat fel se vette a telefont!!! Panaszt gőzőm sincs hol tehetnék mert a telefont sokadik hivásra se veszik fel! Felháboritó az egész igazából azért irom le ezt neked hogy kevésbé legyek ideges a leirás végére. 

Norbert annyira kiakadt, hogy panaszlevelet írt a cégnek, amire 2 hét alatt pont nulla reakció jött neki:

Üdv

Május 16-án 20:32-kor pizza.hu-n keresztül rendeltünk egy pizzát, egy mirindát és egy baklavát, Bp 14 ker Ond Vezér útja 33 alá. Telefonon kerestem Önöket 21:23-kor, amikor kollégájuk elárulta, hogy még legalább 30 perc a kiszállítás. Ezt a rendelést félig-meddig sikerült teljesíteni kb 2 óra alatt. A félig-meddig azt takarja, hogy a címen, és a pizzán kívül semmi nem stimmelt. Mindenhol a 39 perc-et hirdetik, a mirindából top joy lett, a baklavából pedig túrógombóc. A futár legalább elnézést kért a szállítás és a készlethiány miatt.

Ma rendeltünk egy 40 cm pizza + baklavát, és meglepetésre tiramisu került a kezünkbe (45-50 perccel a rendelés után), miközben a blokkon is baklava szerepel. Érdeklődtem telefonon, hogy hogy is lett baklavából tiramisu, mire a hölgy megpróbált meggyőzni, miszerint jól jártam vele, mert ez drágább. Az csak bónusz volt, hogy a plusz juhtúró feltét inkább túróra hasonlított, mintsem juhtúróra, de mivel nem vagyok nagy szekértő, ezért fenntartom a lehetőséget, hogy tényleg valami juhtúró féleség került a pizzánkra.

Az előző rendelés és több korábbi után is kaptunk 1-1 hívást, ami kb a következőképpen zajlik?
- Üdv XY vagyok a pizza kingtől érdeklődnénk, hogy elégedett volt-e a rendeléssel.
- NEM.
- Köszönjük, viszont hallásra.

Ezek után a következő kérdések merültek fel bennem:

- Május 16-án más pizzéria tudta jelezni a pizza.hu-n még rendelés előtt, hogy nagy forgalom miatt,kb 30 perc késésre kell számítani. Önök erre miért nem veszik a fáradságot?
- Miért van az, hogy rajtam kívül senkit sem érdekel, ha nem azt kapom, amit rendelek?
- Miért akarnak rábeszélni, hogy jobban jártam mikor nem azt kaptam, amit rendeltem?
- Ha a pizzásdobozon "39 perc vagy egy desszert" jelige szerepel, és én egy óra várakozás után jeleztem, hogy még mindig nem kaptam meg a rendelésem, akkor külön kérelmet kell benyújtani, hogy ezt lássam is, ha tényleg olyan hülye vagyok, hogy még mindig azzal áltatom magam, hogy talán most tudják tartani a mindenhol hirdetett szállítási időt?
- Miért hívnak fel telefonon, ha nem is érdekli Önöket a véleményem, vagy az, hogy mi volt a gond a rendeléssel?
- Miért hívnak fel, ha a problémáimat a pizza.hu-n keresztül megírom részletesen?
- Mi értelme a visszajelzésnek, ha semmi változás nem történik?
- Ha már nem azt kapom, amit rendelek, akkor nem lehetne esetleg előre telefonon jelezni, hogy ez vagy az van?
- Miért vállalnak 39 perces szállítást, ha csak ritka esetekben tudják tartani?

Várom válaszukat email-ben,

Norbert

A végére hagytuk Kraken barátunk - igaz, némi huzavona után -, de hepiendes sztoriját, mert a francnak van kedve mindig szomorkodni.

Kedves Tékozló Homár!

Június 26-án este rendeltem a Pizza King 7 kerületi "étterméből" 2db pizzát ,valamint egy ice teát. A rendelésemet a netpincer.hu portálon keresztül adtam le, és előre, bankkártyával fizettem ki.

Az, hogy az igért 39 perc helyett másfél óra alatt érkezett meg a rendelésem, még annyira nem zavart, gondoltam a meccs miatt késik a futár, bár a késést előre, nem jelezték.. (ez a netpincéren ez azért szokás) A problémák éppen akkor kezdődtek, amikor a rendelésem végre "megérkezett". A futár ugyanis, csak egy pizzát és az üditőt adott át. Itt a következő párbeszéd zajlott le a már távozóban lévő futárral:
Én: Bocsi, de kettő darab pizza volt...
Futár: (menet közben hátratekintve a válla felett) Csak egyet adtak. (és továbbmegy)

Hirtelen azt hittem én hibáztam a rendelésnél, gyorsan átfutottam a számlát, hát mégis kettőt rendeltem és kettőt is fizettem ki előre bakkártyával! Utána szaladtam a futárnak aki közben már kiért a kapun, mutogattam a kis blokkomat, mondván KETTŐT rendeltem,
Futár: - Nekem csak egyet adtak látod! (mutatja a robogója hátulján lévő dobozt ami már üres volt, - felháborodva)
Én: Ja, akkor köszi...

Elkezdtem hívogatni a Pizza King-et. Kb 20 perc után felvették. Közölték, hogy sajnálják. Az, hogy a pizzafutár viselkedése minősíthetetlen volt, az nem érdekelte őket, ők azzal nem tudnak mit tenni. A pénzt nem utalják vissza. Nem adják vissza. Rendeljek legközelebb is tőlük, és akkor abból levonják az összeget. (a pizzát sem küldték ki, mondván, hogy technikai okokból már bezártak mára)

Hát rendeljen tőlük a @&$@&-om.

Kérem ezt tegyék közzé, hogy mások átgondolják, mielőtt a Pizza King-nek előre fizetnek. Van egyébként egy bakkártyás reklamációs számuk (jééé) ezt ma felhívom, hátha lesz valami.

Üdvözlettel,
iamthekraken

GYORS UPDATE
A VII. Kerületi Pizza King mai üzletvezetője azonban nagyon készségesnek bizonyult. A netpinceren keresztül megreklamáltam a dolgot mégegyszer, és mégis visszautalják a pénzt, elnézést is kértek a dologért, azt igérik kivizsgálják, hogy miért kezelték így az ügyet tegnap este. Köszönet a mai üzletvezetőnek, és a netpincér kedves ügyintézőjének, aki nagyon készséges volt!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rarabel 2016.06.28. 12:12:46

Akkor minden meg is oldódott.
Pizzát a pizzaboltból.

rarabel 2016.06.28. 12:14:10

Az E-magban, vagy az E-Digitálban nincs pizza....?

rarabel 2016.06.28. 12:15:56

Uborkaszezon van itt is.

sáros_tehén 2016.06.28. 12:16:34

Egyszer volt "szerencsém" látni a pizza king konyháját.... akkor megfogadtam, hogy inkább éhen halok, de onnan soha nem rendelek.

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.28. 12:22:00

"más méret volt mint amiért fizettem"

Körbevágod ollóval, és máris megfelelő méretű lesz. A leeső részt meg feleteted a kutyával.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.06.28. 12:28:59

Ez annyira izgalmas poszt volt, hogy hétvégéig már nem is kérünk újat.

The Crazy One 4égy 2016.06.28. 12:52:25

ezért kár volt. Ez olyan szar poszt, hogy nem élesítette azt a házigazda, hanem betompította.

ancsika 2016.06.28. 13:04:59

vajon egyes emberek miért gondolják úgy, hogy ha bankkártyával előre fizetett akkor azzal miniumum szuperképességet is szerzett magának? :D

Manyecska. 2016.06.28. 13:11:23

@atpijkamo111: tökre olyan volt ez a vevőelégedeccségi felmérés mint amikor keresztanyámhoz-butikban volt eladó-bement egy házaló árus, aszongya: vannak szép falióráim..megveszi?? mire ő:..."...nekem nincs falam " :D Mink pizzát rendeltünk, többünknek -máshonnan-iszonyatosan sós volt soha többet..

Prien-u47 2016.06.28. 14:00:43

@Manyecs: Ez kb. olyan, mint a "márkás parfümjeim vannak tezsvírem, nem veszel egyet?" Erre jött a "lenne szíved a tezsvíredtől pénzt kérni érte?" :(

megamenn 2016.06.28. 14:20:31

brühühűűűűűű!!! nem kaptam nyutúrót! anyúúúúú! tiramisutkaptam nempedig bakklavát!
picsábamá' ezzel a sok szarral! hol a faszomba van a benzinkutam, meg a sok átbaszott ügyfél! elcsalt jövedéki adóról akarok olvasni, meg nem hiteles nívópálcáról! ki a faszt érdekel a szar pizza, meg a hibás kiszállítás? pontleszarom!!!
komolyan fontolgatom, hogy nem kommentelek többet, aztán majd ríhat a homár!!!

2016.06.28. 14:22:39

mondjuk a matricán lévők garancia a bunkóságra... :D :)

ptspts 2016.06.28. 14:27:03

Ízlés kérdése, hogy ez jó poszt-e, de mindenképpen hasznos, mert:

1. A fentiek alapján mindenki eldöntheti, akar-e a jövőben a Pizza Kingtől rendelni.

2. Felhívja a figyelmet arra, hogy a Netpincéren érdemes rendelni, és ott érdemes reklamálni, mert azzal foglalkoznak. Ha még így se foglalkoznának vele, akkor a bankkártyatársaságnál is meg lehet reklamálni, és ott is általában a vevőnek adnak igazat. (Sőt, PayPalon vásárolt cuccot is lehet dispute-olni.)

Manyecska. 2016.06.28. 14:32:12

A gombóc nyomokban tiramisut tartalmaz, jóvanaz..:D

Tron65 2016.06.28. 14:44:21

Nemisértem miért szoktam le róluk ...
A pizzaking.hu -ban viszont még sose csalódtam

ööö,izé 2016.06.28. 14:53:05

Száz szónál is beszédesebb, hogy milyen lehet az a vállalkozó és a cége, a produktuma, aki a szórólapján azokkal hirdet, akikkel. Ezt a három-négy semmirevaló nemhiába született svéd okádékot guberálta ki a szemétből, ezek képviselik a brendet? Nyilván ez a tulaj(ok) világa, az igényszintje, a cégében az elvárások, nem is kérdés, hogy mindenben ilyen. Sáros tehén hsz-án sajnos semmi meglepő nincs, azon annál inkább, hogy ebből a fertelemből bárki is a Hős utcán kívül lenyel egy falatot is.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.06.28. 14:53:32

Hat akik majkaval hirdetik magukat, annyit is ernek. Bezzeg amikor a fortetol rendeltem pizzat, mert a faszomnak se volt kedve ehenhalni zh iratas kozben, pillanatok alatt kinn voltak. Es a pizza is meleg volt. A poszt meg szar, helga meg gyoker. Csokolom.

Leone_510 2016.06.28. 14:57:27

ezek tényleg az egyik legprosztóbb pizzások, nem ajánlott

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.06.28. 15:02:15

En neha szoktam enni az moriczon naluk, de nem nagyon vagyok am elajulva toluk. Ha nem lennek lusta, atmennek a fortehoz a korter tuloldalara

Terézágyú 2016.06.28. 15:05:17

"Miért van az, hogy rajtam kívül senkit sem érdekel, ha nem azt kapom, amit rendelek? "

Miért van az, hogy rajtam kívül senkit nem érdekel, hogy iskolát végzett embereknek ilyen a helyesírása és a stilisztikája...???? :((((

Terézágyú 2016.06.28. 15:06:27

"a plusz juhtúró feltét inkább túróra hasonlított, mintsem juhtúróra"

A juhtúró is túró.

"de mivel nem vagyok nagy szekértő"

Miért a szekér töve milyen????

Manyecska. 2016.06.28. 15:13:01

Há' most hazamegyek és sütök egy pizzát idegesítenek ilyen posztokkal itt..:D

Terézágyú 2016.06.28. 15:13:45

"Május 16-án más pizzéria tudta jelezni a pizza.hu-n még rendelés előtt, hogy nagy forgalom miatt,kb 30 perc késésre kell számítani. Önök erre miért nem veszik a fáradságot?"

Hát akkor rendelj piddzát a más pizzériától. Ilyen egyszerű.

Ádám 2016.06.28. 15:23:18

@atpijkamo107: Bízom benne, hogy az orlandói buzik emlékére küldtél min. 50 szál Szőregi rózsát! vagy ilyen szar pizzát....

Manyecska. 2016.06.28. 15:24:21

@Terézágyú: tejfölös-sonkás-hagymás-kacsamájas-joghurtos-túrós-körözöttes-paradicsomleves-főtttojásos hirtelen ez jut eszembe, ezek tartózkodnak a hüttőmben. Szerintem tökéletes lesz :D

ööö,izé 2016.06.28. 15:25:37

Érdemes megnézni a Pizza King(s) lajstromát a cégkivonatban. Valami arab/török, fszom se tudja Melhem Kifah és a rokonságának kb. minden egyes tagjának (feleség-gyerek-apa-sógorasszony, stb.) van cége, a cégek jegyzett tevékenységi köre (mind uaz.) is megér egy olvasatot. (Ezek nyilvános, bárki által hozzáférhető adatok, mielőtt valamelyik agyatlan moderátor törölgetni kezd.) A kínai elbújhat mögötte ami az Erzsébet krt. 1-3. III. emelet 37-ben vagy az Akácfa úton folyik. Persze, mindenre van magyarázat, mindez semmiképpen nem sugallja, hogy az alapanyagok olyanok, amiket az átlag háziasszony csak gumikesztyűben kapar ki a wcbe, hogy a pizzát maga Joachim Löw gyúrja és díszíti az ő kicsi ujjacskáival egy olyan munkafelületen amitől a NÉBIH munkatársai új fejezetet írtak a mikrobiológia tankönyvbe.

Ádám 2016.06.28. 15:26:52

@Manyecs: moslékot zabálsz?!? neked jó 'hát!

The Crazy One 4égy 2016.06.28. 15:30:05

a plakáton a negyedik le van hasítva. Az tudjuk, hogy melyik agyatlan?

Terézágyú 2016.06.28. 15:30:12

@Manyecs:
nagyon helyes. A pizza amúgy is arról szól, hogy mindenféle maradékből is lehet csinálni.

PITTA 2016.06.28. 15:30:26

@rarabel: Ha nem üres a hűtő mindig csodálkozom rajta hogy emberek másfél órát tudnak várni egy pizzára, mikor otthon is meg lehet ennyi idő alatt sütni. :-) és van vele kb 2x5 perc munka... bár nem árt ha van otthon egy kenyérsütőgép, a tészta elkészítéséhez...

Terézágyú 2016.06.28. 15:33:47

@PITTA:
"bár nem árt ha van otthon egy kenyérsütőgép, a tészta elkészítéséhez... "

Nem árt, de nem is feltétlenül szükséges...

PITTA 2016.06.28. 15:36:13

@Terézágyú: Nem, de akkor nem 2x5 perc időt tölt vele az ember :-)

Ádám 2016.06.28. 15:41:46

@The Crazy One négypontnulla: Fogalmam sincs, de tán az nem cigány ! azééé

Terézágyú 2016.06.28. 15:42:05

@PITTA:
Kétségkivül.
De a pizzaütés jó móka is. Ha a család szakácsa megcsinálja a tésztát, a család többi tagja is ott sürgölődhet, hogy mit tegyenek rá...
Szóval összehozza a családot, nem külön szobában nyomogatják a kütyüket...

Ádám 2016.06.28. 15:45:26

Meghívhatna valaki egy "igazi" finom pizzára! Megettem már a kenyerem javát, de ilyen szart még soha...., ja s kiköltekeztem, nincs RÁJA 3-4 rugóm!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2016.06.28. 15:47:23

Ha már mind homárok vagytok, elárulok egy titkot: a pizzát el is lehet készíteni (lásd fentebb @PITTA: !), de ha még ahhoz is a) balf@szok vagytok, b) tényleg addig dolgoztatok és éhesen mentetek haza, akkor lehet ám előre is gondolkodni és megvenni a gyorsfagyasztott pizzát előre is, betárolni otthon és szükség esetén előhúzni, kivenni a dobozból(!), tepsire vagy rácsra tenni(!) és berakni a sütőbe. Igényesebbek pizzatepsit is vehetnek, sőt egy kis permetezős palackot is beszerezhetnek és olvadás közben néhányszor csapvízzel (vagy tőlem akár literenként 800 Ft-os japán gleccservízzel) megpermetezhetik, amíg szépen megkél. Kelesztés-gyorsításra a sütő is jó lehet, ha belehet állítani max. 50°C-ra. A mikrót óvatosan, könnyen kiszáríthatja a húsokat, felvágottakat, zöldségeket.
A sznobok mellőzhetik az ajvékolást, amit a futárok visznek ki, többnyire azok is gyorsfagyasztottak voltak.

ööö,izé 2016.06.28. 15:51:19

@Ádám: azt hiszem a Karamella nevű énekes, vagy Kökény Attila volt a kaparós sorsjegyen. Tényleg nem cigány :-(

Terézágyú 2016.06.28. 15:52:23

Jól gondolom, hogy ezt a gyönyörű matricát a piddzakingesek ragasztgatják házak ajtajára (ezért van rajta alibiből, hogy tarcsuk csukva), és valamellik lakó már megpróbálta leszedni...?

PITTA 2016.06.28. 15:56:33

@Kitalátor (másként) gondolkodó: A gyorsfagyasztott is jó lehet menekülő útnak, de arra kell némi túrbófeltét, mert alapból elég szegényes mind :-)

Ádám 2016.06.28. 15:57:31

@ööö,izé:Csak szöghúzónak szántam a felvetésemetet. NA! akkó csak bejött amire "céloztam"! Putrilakóknak jó eledel lehet ez a szar! Sejtettem, hogy fehér EMBER nem adja "nevét" ilyen szarnak valóhoz....

PITTA 2016.06.28. 15:57:45

@Terézágyú: és ahogy látom gondos tervezés és tesztelés előzte meg, nehogy le lehessen szedni...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2016.06.28. 15:59:07

@PITTA: Legalább nem a pizzafutár csócsárolja le...
Egyébként nem tudom tapasztalatból, mert a feleségem pont elég feltétet tesz rá, a lányaim meg túl sokat.

Terézágyú 2016.06.28. 16:02:14

@PITTA:
Egy pár anyázás biztosan elhangzott irányukba.... ha nekik így jó...

Ádám 2016.06.28. 16:08:00

Mivel a meggyünk már vagy három hete elfogyott a nejem vasárnap négy tepsi tésztát készített cseresznye feltéttel. A meggyes finomabb! Ma s holnap a sárgabarack szedése következik. A megmaradt 50-60 kg cseresznye a fákon viccelődik,mert nincs annyi tészta s éhes száj..., de pizzát rendelni, még soha nem jutott eszünkbe.

FDToth 2016.06.28. 16:10:14

A pizzaking minden, csak nem pizza. olcsó moslék, de hát erre van igény...

Terézágyú 2016.06.28. 16:13:00

@FDToth:
és a Pizza a Hutt?... az tényleg a Tatuinról van?

Manyecska. 2016.06.28. 16:17:58

@Ádám: gyere hozzám jó moslékom van!!!! :DDD

nyakira 2016.06.28. 16:26:28

@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: be. Megerte rapiritani tegnap. A Nap is attol kelt fel ma, hogy intettem neki. Elso. A pizza jo. A posztot nem ertem. Majd elolvasom, az lehet, hogy segit erteni.

Ádám 2016.06.28. 16:27:22

@Terézágyú: Láthatod ribi zli, akkor tájt 500-700-900, néha 1000 hsz is összejött! Szembe a mai 100 átlaggal...na de manapság egy ilyen "társasággal"!? :):D

Ádám 2016.06.28. 16:29:01

@Manyecs: Tudom! te magad IS az vagy!!!

Ádám 2016.06.28. 16:42:42

@Kitalátor (másként) gondolkodó: "gazda"? A mi köreinkben már a TULAJ "játszik"!

Oszt te s a családod be üzemeltettétek-e már a kremót? Nagy mennyiségű árú érkezett....:)

Yobbágy Fery 2016.06.28. 16:43:25

Rendeltetek volna rendes pizzát jó helyről.
Nem fizetnek (sajnos) a reklámért, de az Attaboy, a Pizza Forte, La Coppola hármasban edig nem csalódtam (na jó, a Forte egyszer másféle pizzát hozott ki, mint amit rendeltem, de az ügyfélszolgálat működött és korrigálták a hibát - felajánlották a pénzem visszautalását is, de éhes voltam, inkább vártam még 40-50 percet a kajára, minthogy éhen maradjak és majd valamikor megérkezzen a számlámra az az ezerpárszáz forint :)).
A Pizza King olcsó, de olyan is. A pizzájuk is, a futárjaik is, meg az ügyfélszolgálatuk is.

Terézágyú 2016.06.28. 16:46:00

@Yobbágy Fery:
"a Forte egyszer másféle pizzát hozott ki, mint amit rendeltem, de az ügyfélszolgálat működött és korrigálták a hibát - felajánlották a pénzem visszautalását is, de éhes voltam, inkább vártam még 40-50 percet a kajára, minthogy éhen maradjak"

Inkább vártál még 50 percet??? Az teljesen elképzelhetetlen, hogy azt a másfajta piddzát egyed meg??? Vagy az húsos volt, te meg vegeta vagy...?

sáros_tehén 2016.06.28. 16:48:27

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Amikor már 12 órája az irodában vagy.. és még kb 5-6 órát bent is leszel.. akkor elég nehéz pizzát sütni.. olyankor jó tud lenni ha rendel valahonnan az ember.

nyakira 2016.06.28. 16:49:06

Mi az isten van? on off off on on on enter (mely return volt regen)

Terézágyú 2016.06.28. 16:50:14

@sáros_tehén:
"Amikor már 12 órája az irodában vagy.. és még kb 5-6 órát bent is leszel"

Az összesen 18 óra, csaxólok...
Ha nem enged a főnök, akkor már a kaját is állnia kell...

Yobbágy Fery 2016.06.28. 16:56:08

@Terézágyú: Nem, valami extra csípős cucc volt, ami általában nem lenne gond, de akkor épp nem szerettem volna, ha másnap is csíp. :)

Terézágyú 2016.06.28. 16:57:20

@Yobbágy Fery:
hm... na jó... bisztoss valami huncutság van a dologban, elfogadom.

Ádám 2016.06.28. 17:03:15

@Yobbágy Fery: Azért csípős s azért sós, hogy elfedje a romlott feltét ízét....:)

sáros_tehén 2016.06.28. 17:04:01

@Terézágyú: És ha nincs főnököm?? Akkor kinek kell fizetni a kaját?
Mellesleg nem arról volt szó, hogy ki fizeti a kaját...

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.06.28. 17:05:19

@Ádám: Es vajon melyik nyomorek admin tehet rola? :D Amugy hogy on legyek, mexikoi pizzat ettem, amig a mazsolak izzadtak. Eleggel abszurd dolog, de nekem izlett...

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.28. 17:11:33

@Ádám: Nekem az orlandói melegek ugyanolyan emberek, mint a ma délelőtt éhenhalt 50 afrikai kisgyerek, vagy az elmúlt hónapban tengerbe fúlt 50 szíriai menekült, vagy az elmúlt évben autóbalesetben meghalt 50 magyar. Mondjuk ezek közül még az tud legkevésbé érdekelni, ha az áááámerikaiak halomra lövik egymást. Ha az utolsó lelövi az utolsó előttit, aztán saját magát főbe, legalább megint az indiánoké lehet Északamerika.

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.28. 17:17:21

@PITTA: "2x5 perc munka"

Sose legyél olyan pizzára kényszerítve, amit ÉN 2x5 perc munkával csinálok.

Ádám 2016.06.28. 17:19:14

Beraktam a sütőbe 6db töltött cukkinit ! 20-25 perc s vacsora !!! :)

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.28. 17:27:41

@Terézágyú: "juhtúró feltét inkább túróra hasonlított"

Ha nem tudja a nemjuhtúrót a juhtúrótól megkülönböztetni, akkor 1. nem is érdemli meg, 2. úgyis mindegy neki, nem?

PITTA 2016.06.28. 17:28:17

@atpijkamo111: Nem olyan nagy ördöngösség az, én nem tudok főzni, se sütni!
Recept a hűtőn, csak beledobálom a tészta hozzávalóit a gépbe, tésztaprogram start.
Ha készen van, némi nyújtás után rákenni a paradicsomos és/vagy sajtkrémes alapot + rádobálni a feltétet (itt az esetleges hagymapucolás és sajtreszelés telhet némi időbe, a többi nemigen. Aztán már csak ki kell venni a sütőből és megenni... :-)

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.28. 17:30:12

@megamen: "nem kommentelek többet"

Azt csak mi, ártatlanok szenvednénk meg, a Helga meg ponnleszarja.

otgorbebogre 2016.06.28. 17:48:38

csak azt nem ertem hogy akinek eloszor rosszat vittek ki az minek rendelt megegyszer? amugy innen ugy tunik soha. koszi az infot. plusz kosz fent hogy a cegvezeto ezt meg meg is erositi.

EzWokEn · http://www.puruttya.hu/ 2016.06.28. 18:57:31

Amit 3 cigánnyal reklámoznak, attól mit várt a poszter!? De komolyan!?

CID. 2016.06.28. 18:59:44

@Ádám: Inkább a fejedet raktad volna a sütőbe;)

Ádám 2016.06.28. 19:23:23

@CID.: feszültnek tűnsz pubi

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2016.06.28. 19:26:49

@atpijkamo111:
off (ugyebár)
Nem értem a hozzászólásban kifejtett értékrendedet. Segítesz?
Az orlandói melegek ugyanolyan emberek, mint a stb.
Egy nem meleg általános amerikai pedig halomra lőheti egymást?
Vagy rosszul értettem és akkor a helyes megoldás az az, hogy a felsorolt "emberek" végülis egyformák számodra, de végülis mégsem, mert az amcsikat mégsem sajnálod annyira? Vagy hogy?

Manyecska. 2016.06.28. 19:28:16

@sáros_tehén: xd....en fejtettem mar borsot az iroasztal alatt

Manyecska. 2016.06.28. 19:32:33

@PITTA: a tesztanak kelnie kell meg sok ragacsos cucc lesz az a baj..amugy szorakoztato.

Manyecska. 2016.06.28. 19:36:13

@atpijkamo111: elmondom hogy en amerikai pizzat sutok..jo vastag teszta az alap..

Manyecska. 2016.06.28. 19:38:11

@Ádám: olyan szarul megy hogy a kecske szajabul kell kirangatni a kajat??? xd Ha ram helgacc a seggibol huzod elo...na eszem meg egy kis parmezanos hagymas tejfolos sonkas stb.pizzat.

gabors 2016.06.28. 19:40:24

@atpijkamo111: ", aztán saját magát főbe, legalább megint az indiánoké lehet Északamerika. "

az indianokat miert hagyod ki az amerikaik halmazabol ??? ok is teljes joguan benne vannak a sajat metaforad szerint beloluk sem maradna :-( csak szolok ....

majd a jo szittya nep az ! meghoditja a preriket

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2016.06.28. 19:41:59

@sáros_tehén: Jó-jó, írtam is, hogy kivéve, még is érzem, de miért pont macskaragus lepényt?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2016.06.28. 19:46:58

@sáros_tehén: még is érzem = meg is értem. Végbélrepedést Geci Vilmosnak!

Manyecska. 2016.06.28. 19:47:15

@gabors: hogy van a kezed? osszeforrt? nem a jobb a ballal...

Ádám 2016.06.28. 19:49:45

@Manyecs: ha rád hallgatnék... te leszel az utolsó fos, kire valaha hallgatnék. Már nincs kecske. A szomszédnak van póni lova, ha szopni v. kúrni akarsz, szólj! Talán beprotezsállak, talán, mert ekkora moslékot, mint te, én még a pacikhoz sem engednék. Persze van az a pénz!:) Hozhatod anyádat is, ha van pénze.:)

LÉPEM!

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.06.28. 19:49:46

Kezd gyanussa valni, hogy fokozatosan csokken a hszek szama. Gyanus.

Manyecska. 2016.06.28. 19:53:55

@Ádám: most mi van szerintem hott vicces voltam! Cukkini rantva jo mi patiszont eszunk...

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.28. 19:54:46

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Minden embert sajnálok, mint egyént.

De azt a 300 millió gazdasági migránst, akik kiirtották az indiánokat, és elfoglalták az országukat, és mindegyik két fegyvert tart, hogy agyonlőhessék egymást, ezeket cuzámmen egy hangyafasznyival kevésbé sajnálom. Ha melegek, ha nem.

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.28. 19:57:49

@gabors: Az indiánok az őslakosok. A fehérek, négerek, mindenféle színűek a migránsok. Nekik is vaktérképet kellett volna adni, és visszalökni a rengerbe, ússzanak haza. Szerencsétlenségükre az indiánoknak nem volt egy getzi orbánjuk.

Manyecska. 2016.06.28. 19:58:22

zZ @Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: az is regota!! kb.mint venszivar hisztizese itt. A cimek viccesek neha xd kicsit sem diplomatikusak...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2016.06.28. 20:05:23

@Terézágyú: A juhtúró hagyományos értelemben nem túró, azaz nem savanyú olvasással gyártott sajt (ellentétben a valódi túróval), hanem édes alvadású juhgomolyából készítik só és víz hozzáadásával. Nem tévesztendő össze a buta sznoboknak túróként eladott ricottàval ami az édes alvadással készített sajt mellékterméke, ha úgy tesszük, ki nem szárított savópor. Magyarul egyébként zsendice, érlelve-savsnyítva-sózva orda.

CID. 2016.06.28. 21:11:24

@Ádám: Nem, siman hányingerem van, mióta megláttalak.
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Azt kell mondjam, mindegyik finom.

CID. 2016.06.28. 21:14:25

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Félve kérdezem, de mi az a savanyú olvasás?

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.06.28. 21:21:32

@CID.: Amikor a kötelezőket kell olvasnod áltsuliban, de a faszod se kívánja :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2016.06.28. 21:33:15

@CID.: savanyú alvadás. B.G. ánuszrózsája meg nyíljon ki!

Ádám 2016.06.28. 22:49:50

@Manyecs: te nem vicces vagy! te idióta VAGY! Amit meg én írtam azt nem viccnek szántam!:)

Ádám 2016.06.28. 22:52:25

@CID.: "csak" félrekúr a nőd !?! menj vissza mobil teló eladónak! az való neked....:):D

NEM láttál te még! te hüjjje lúzer! :DDD

Ádám 2016.06.28. 23:03:06

Megnéztem a várva várt Petőfi díjátadót. Tarolt a jelenlegi kedvencem! A Halott pénz! Valamint a Well hello s a Margaret Island.....

@gabors: Nálunk egy nigger sincs, SŐT még egy romát sem jelöltek, nem, hogy vonyíthatott volna! Még észnél van a nép....Igaz a fityiszes Kossuth díjas ákos még labdába rúghatott.

Ádám 2016.06.28. 23:26:30

@atpijkamo111: CSAK 50-ven? Akkor azért vagy ennyire nyugodt, mert ötvennél nem látsz tovább....

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.06.28. 23:56:44

@Ádám: Láttál te olyan táblát a homáron, amire az volt írva, hogy niggerhulla-tároló?

Ádám 2016.06.29. 00:04:20

@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: csak olyan jegyzet füzetet látok, hogy holnap, ill. már ma hajnalban le kell szállítanom 50kg sárga barackot, 20kg őszit, 30kg cseresznyét.

Ádám 2016.06.29. 00:09:41

@atpijkamo111: 'hogy tudsz aludni? Isztambulban 28 halott van, eddig.... Igaz, nincsenek ötvenen!:)

CID. 2016.06.29. 06:50:40

@Ádám: Ennyit elég nehéz lesz osszelopni, egy éjszaka alatt ;)

Ádám 2016.06.29. 06:56:16

@CID.: te lúzer! ez az ugatásod IS, már teljesen felesleges s tárgytalan ! te ehhez IS hüjjje vagy ! menj s adj el 1,3 telót.....:):D

CID. 2016.06.29. 07:09:27

@Ádám: ezek szerint sikerült, hiába no, a rejtett erőforrások :D

Ahoj- 2016.06.29. 07:14:23

Ki az a hülye aki innen rendel cipőtalp vastagságú, gagyi pizzát?

Ádám 2016.06.29. 07:27:26

@CID.: Bizony! dolgos nép fiai.....pl. az afgán, szír, paki, líbiai, iraki srácok. ötnek adtam öt rugót a melóztak, mint a kis angyalok. Aztán azért a pénzért adtam nekik zabálni valót s így én szinte "nullán állok"!
Ők azok, kik ezután kúrni fogják a csajodat ill. tégedet IS ! :):D
Hiszen NEM életképesek az olyan lúzer parasztok, mint pl.te.

LÉPEM!

PITTA 2016.06.29. 08:16:00

@Manyecs: Arra vanik a kenyérsütőgép. Az dagaszt-keleszt :-)

Manyecska. 2016.06.29. 08:26:00

@Ádám: mer egy mocsok barom vagy..tudja mindenki, kár a gőzér" :DD Vénhülye.

CID. 2016.06.29. 08:43:39

@Ádám: meg az asszonyodat is istenesen helyre rakták, tiszta haszon :D

nyakira 2016.06.29. 09:34:30

@Kitalátor (másként) gondolkodó: ájvék általában azon szájakból gyön, kik bénák a boldogsághoz. Az ilyen elkészítése pedig az. Mivel ebből kimarad, aztse tudja mibőlmarad ki, jóhogy boldogtalan.

megamenn 2016.06.29. 09:43:09

én egyébként is szeretem a pizzát, de ami miatt kifejezetten a kedvemre való az az, hogy.... :)

joska61 2016.06.29. 09:58:56

Sütök magamnak asszem.

KaTe 2016.06.29. 11:50:27

Pizza King. Aha. Olcsó és szar. Hogy lehet ilyen moslékot megenni? Ti emberek vagytok hogy ezt megeszitek??? A kutyának nem adnám oda azt a borzalmat amit ott pizzának neveznek.

Egy ideje a Pizze Fortetól rendelek. Az ottani pizza 10-20%-al drágább (1500 forint egy normál) cserébe egész kellemes... VOLT! egészen addig, míg nem ettem Madridban egy 30cm-es pizzát 6! euroért. Na ahhoz képest a Pizza Forte is elmehet a picsába a moslékával...

Tényleg ennyire fontos, hogy olcsón kapjál szemetet? Ekkora az igény rá? Leszarom hogy 30 vagy 50 perc alatt hozzák ki, de legyen már ehető...

CID. 2016.06.29. 12:37:50

@KaTe: Szerencse kérdése, én Velencében ettem életem legszarabb pizzáját, még a mirelitet is hajazza.

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.29. 12:44:56

@CID.: "Velencében ettem életem legszarabb pizzáját"

Ott nem eszünk, pizzát, ahol turisták is vannak. Ahol csak turisták vannak, ott még kevésbé.

Életem legfinomabb pizzáját a nápolyi strand mellett ettem. Aki nem evett eredeti olasz pizzát, az nem is tudja, milyen az igzai pizza, az csak kerek, lapos kenyereket evett feltéttel.

Ádám 2016.06.29. 18:06:35

@CID.: már megint hülye vagy! azok muszlimok! áááá neked akár egy kutya....ki kúrja a nőd v. téged! :):D

CID. 2016.06.30. 06:13:08

@atpijkamo111: Ez lehet, igaz a pizzára, de az olasz szószos spagettijük isteni volt.

@Ádám: Tényleg, ezek szerint téged hágtak meg, értem már, hova ez az örömködés ;) Nagyon fel vagy te tompulva a nejemre, nem adom :D

Kelpo 2016.06.30. 12:27:19

Az milyen az a bakkártya? Csak bakoknak adják?
süti beállítások módosítása