Tékozló Homár

"Komolyan azt gondolják, hogy az ember naponta fogja nézegetni a upc.hut??????"

2016.11.15. 15:02 | Homár Hilda | komment

super-mario-igra-voprosiki.jpg

Péter kissé érdes stílusban rohat ki a UPC ellen, de elég jogosnak tűnik a kiborulása, ha azt vesszük, hogy az ember üzemszerű működésre számít egy szolgáltatótól, nem arra, hogy minden nap csekkolnia kell, hogy ma működni fog-e. Az időszakos leállásról szóló emailes tájékoztató pedig nem tűnik istentől elrugaszkodott ötletnek.

Sziasztok!

A hajam égnek áll a UPC-től, ilyen inkorrekt szolgáltatóval sosem találkoztam még. Ezek az idióta félkegyelmű barmok meghirdettek egy hat óra hosszú rendszerkarbantartást a 13. kerületre ma, hétfőn (!!!) éjféltől reggel hatig, úgy, hogy se SMS-ben, se pedig email-ben nem értesítettek róla, s amikor mindezt szóvátettem a telefonos ügyfélszolgálatukon, közölték, hogy

hát, ki van írva a honlapjukon, miért nem néztem meg.

Ezek a marhák komolyan azt gondolják, hogy az ember naponta fogja nézegetni a upc.hut?????? Kész röhej az egész. Ráadásul nem értem, mi a kicseszett életnek nem lehet egy ilyen karbantartást hétvégére időzíteni, vagy legalább több részletben elvégezni, tekintve, hogy ebben az idősávban az emberek nagy része amúgy is internetezik, hogy már ne is beszéljek a magamfajta informatikai egyéni vállalkozóról, akinek, ha vannak nem európai ügyfelei, akkor ilyenkor is munkaideje van. A töketlenkedésük miatt ma két amerikai telekonferencián nem tudtam részt venni, a határidős projektjeim meg emiatt csúsznak. Kérdezem a tapasztalt kollégákat: hogyan tudom ilyenkor a jogaimat érvényesíteni a standard fogyasztóvédelmi bejelentésen túl? A többieknek meg üzenem: KERÜLJÉTEK EL NAGY ÍVBEN A UPC-t, mert önkényesen, értesítés nélkül levág titeket az internetről, és még neki fog feljebb állni. Én is csak azért vagyok náluk, mert az utcámban nincs más normális szolgáltató.

Üdv,
Péter
A panasszal megkerestük a UPC-t.

A panasszal kapcsolatban a következőkről tudjuk tájékoztatni Pétert és az olvasókat:

A UPC Magyarország munkatársai a hálózat minőségének biztosítása érdekében szükséges, rendszeres karbantartási munkálatokat kedden és csütörtökön 0 óra és reggel 6 óra között végzik. Pontosan azért ebben a kis forgalmú időtartamban, mert az előfizetők nagy részét ekkor zavarja legkevésbé egy esetleges leállás. Az előre tervezett karbantartási munkálatokról és az azok által okozott szolgáltatási szünetelésről az ügyfélszolgálati irodában, vagy a 1221-es telefonszámon, illetve a upc.hu weboldalon a szüneteltetést megelőzően minimum 15 nappal tájékoztatjuk az előfizetőket. Ezzel teljes mértékben eleget teszünk az Általános Szerződési Feltételekben foglalt kötelezettségünknek. Természetesen nem várható el az ügyfelektől, hogy a karbantartási időpontok miatt rendszeresen figyelemmel kövessék az említett kommunikációs felületeket, de néha mégis érdemes ezt megtenni az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.

Szeretnénk Pétert arról is tájékoztatni, hogy a proaktív értesítés a lakossági portfólióinknak nem része, viszont az üzleti ügyfeleink számára –  a leveléből arra következtetünk, hogy vállalkozóként ő is ebbe az ügyfélkörbe tartozhat – lehetőséget biztosítunk arra, hogy az előre tervezett karbantartásokról automatikus tájékoztatást kérjenek a csomagjuk mellé. Javasoljuk, hogy ennek a szolgáltatásnak az aktiválásához keresse meg ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink szívesen segítenek neki az ezzel kapcsolatos módosításokban.

Üdvözlettel,

UPC Magyarország

És megkérdeztük tanácsadóinkat is:

Kedves Péter!

A vonatkozó törvényi rendelkezés és a szolgáltató általános szerződési feltételei alapján megállapítható, hogy az internetszolgáltatás szünetelésére a hálózat karbantartása miatt az előfizetőnek a szünetelést legalább 15 nappal megelőző előzetes értesítése mellett kerülhet sor. Ennek mértéke naptári hónaponként az 1 napot nem haladhatja meg. Az előfizetők értesítésének alapvetően a számlalevél mellékletében kell megtörténnie. Ha erre azért nincs mód, mert az értesítés időpontja a számlalevél megküldésének időpontját megelőzi, akkor a szolgáltató az értesítési kötelezettségének az alábbi módok valamelyikén tehet eleget:

- az előfizető közvetlen értesítésével, postai úton
- elektronikus levélben, az előfizető által megadott e-mail címen
- egyéb elektronikus hírközlés útján, az internetes honlapon történő közzétételre utalással
- az előfizetők körétől függően országos vagy megyei napilapban legalább két alkalommal feladott közlemény útján, amelyet egyidejűleg a szolgáltató köteles az ügyfélszolgálatán is elérhetővé tenni

UPC Magyarország Kft. általános szerződési feltételei az tartalmazzák, hogy a szolgáltató a szünetelésről az ügyfélszolgálati irodában, a hálózatán fogható információs képújság csatornán keresztül, az internetes honlapján, valamint a fent meghatározott módok közül az utolsó pontban meghatározott módon tájékoztatja az előfizetőit. A tájékoztatás jogszabályban meghatározottaknak megfelelő módon történő megtörténtét a szolgáltatónak kell bizonyítania.

Ha a szolgáltató az értesítési kötelezettségének nem tett eleget, akkor szerződésszegést követett el és vele szemben kártérítési igény is érvényesíthető a vonatkozó általános szerződési feltételeknek megfelelő eljárás szerint. A követelés érvényesítése a szolgáltatóhoz címzett igénybejelentéssel történik, amelynek elutasítása esetén a fogyasztó választása szerint a bírósághoz vagy a békéltető testülethez fordulhat.

Felhasznált jogszabályok:

- 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről
- 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.15. 15:07:56

Felenk leesik 1 cm eso fuj a szel es nincs upc szolgaltatas ott legalabb szolnak amugy mit tudnak karbantartani?

The Crazy One 3om 2016.11.15. 15:09:20

Péter, kellett ezt beküldenit? Kapni fogsz nagyon...

Manyecska. 2016.11.15. 15:17:09

köszi a páárom lemondta két hónapja azóta nem is jön számla de jön sok csatorna, köszi upécé, kösziiii !! Ragyogóan bejön továbbra is az összes :DDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.15. 15:19:28

Béreltvonalat ajánlok céges használatra, az tuti megbízható.

Egyébként meg egy tartalék feltörltőkártyás mobilnet aranyat ér ilyenkor.

Ha meg hétvégén állnak le, akkor meg az a baj, hogy akkor ér rá a nép. Hétköznap éjféltől hajnalig az pont egy jó időszak, emberek alusznak.

Fausto(tm) 2016.11.15. 15:20:01

Nyilván hétfő éjfél és reggel 6 között tömegek interneteznek és tévéznek! Sokkal jobb lenne egy ilyen mondjuk egy kellemes szombat délutánra időzíteni, amikor ugye köztudott, hogy senki sincs otthon. Logikus. Ja, nem.

Terézágyú 2016.11.15. 15:26:35

Éjjel karbantartanak??? a rohattannyukat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.11.15. 15:27:15

@Fausto(tm): Na ja, mert akkor az emberek elmennének helyette kirándulni, és jó lenne nekik. Vagy moziba, és jó lenne a GDP-nek. :-)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.15. 15:29:21

@Csokis: A zusába régen a nagy áramszüneteket küvető 9. hónapban megteltek a kórházak szülőosztályai.

Terézágyú 2016.11.15. 15:34:56

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
"Megkérdeztem a szüleimet, hogy mit kezdtek az idejükkel, amikor még nem volt se net, se ennyi tévé... azt felelték: ezt a kérdést már feltette a a 11 testvérem mindegyike, kérdezzem meg őket..."

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.11.15. 15:35:53

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Ja, ja, arra emlékszem. De arra is, amikor a nyolcvanas évek végén volt 22:00-kor villanyleó a tévében (emlékszel, mindenki Kőszeget utálta), na akkor is megnőtt a születések száma. Szóval vissza a hétfői adásszünetet, és rögtön jönnek a Vajna-korszak Vajna-gyerekei. :-)

Terézágyú 2016.11.15. 15:48:38

@Csokis:
Én arra emlékszem, hogy amikor november hetedikén este egy szovjet film volt a tévében lenin életéről, akkor lefeküdtünk aludni este nyolckor...

Terézágyú 2016.11.15. 15:50:18

az vótmá, hogy a decibel az logaritmikus?

Zirowe 2016.11.15. 15:55:19

Ööö.. He?!
Komolyan az a baja, hogy éjjel, amikor az átlag polgár alszik, karbantartanak, és inkább hétvégén szeretné?

Jó poszt.

Attila F 2016.11.15. 15:55:37

@Fausto(tm): Az időzítéssel nincs gond, de valóban értesíthetnék a t. ügyfeleket.
Ha számlatartozás van, azt azonnal, e-mailben újságolják el.

Terézágyú 2016.11.15. 15:57:25

"Én is csak azért vagyok náluk, mert az utcámban nincs más normális szolgáltató."

Atpi régen ugrott az ilyen kijelentésekre...

zserzsenne 2016.11.15. 16:03:48

LOL, már mindent leírtak előttem, de jót nevettem ezen a szerencsétlenen...
Két kimaradt telekonferencia miatt csúszik? Ha-ha-ha, ezt add be annak, aki nem hasonló munkakörben dolgozik...

szmoker (Homo Trollicus) 2016.11.15. 16:07:58

Hurr durr derp
Erre van a mobilnet, ha annyira fontos hehehe

Olyan ez mint a mentés... ami fontos az biztos nincs mentve :)

otgorbebogre 2016.11.15. 16:19:11

nyugi, amerikaban is van szolgalat kimaradas. ismerik az estet.

metal · http://electric.blog.hu 2016.11.15. 16:28:06

Lesz még értelmes poszt is? Vagy csak a hülyék posztolnak mostanában?
Péternek: aláírtad a szerződést? Benne van, hogyan kell jelezni egy tervezett karbantartást? Biztosan benne van, belefér ebbe egy 6 órás leállás? Biztosan. Jogos fogyasztói szerződésnél céges munkával ugrálni? Biztosan nem! Egy normális informatikai vállalkozónak (főleg olyannak, aki külföldre is szolgáltat) üzleti előfizetéssel kell rendelkeznie, vagy legalább 2 egymástól független eléréssel (pl. mobilnet).

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.11.15. 16:39:10

Ha ekkora menő informatikai csávó vagy áááámerikai ügyfelekkel, akkor lehetne annyi eszed, hogy tartasz egy bármilyen más szolgáltatós mobil netet tartalékba havi 10 euróért, párdon, dollárért.

onlajnok · http://www.onlajnok.com 2016.11.15. 16:44:40

@Firestarter.18: főleg hogy "amerikában" le vannak maradva hozzánk képest, hétfő hajnalban ott vasárnap késő délután/este van....ugyan kivel konferenciázott volna akkor?

The Crazy One 3om 2016.11.15. 16:49:11

whehehehe, tényleg kamu :D Hilda, ezt a posztot is ellenőrizted? Vagy csak idedobtad elénk, mint a koncot?

Jegkoko 2016.11.15. 17:07:20

Nagyon gagyi ez a poszt is, manapság egyre több.Nálunk vasárnap délelötti órákban nem volt jó a net ,de alig 1-2 órán belül elhárította a problémát a upc.

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2016.11.15. 17:58:59

@onlajnok: szexcset lesz az... az "ügyfél" Amerikában él és akkor "szolgáltat"... livejasmin-bongacam-chaturbate! :DDD

Antalbaba 2016.11.15. 17:59:25

OK, ha van más, akkor fúúúj UPC, de addig is bele az ÁSZF-be, hogy karbantartás csak május 35-én 25-36 óráig tolerálható;-)

mechanikus körte 2016.11.15. 18:07:37

Tényleg volt leállás karbantartás miatt (nálunk is), a honlapon szerepel, melyik településen/régióban mikor. Nálunk nagyjából 25-30 percig nem volt szolgáltatás éjfél után, hogy éjjel 1 és reggel 6 között hányszor szállt még el, azt nem tudom.:-) Nem vagyok UPC-fan, volt velük gondom, de ez a poszt tényleg hülyeség.
Amúgy nekem van mobilnetem is (nemcsak a telón, de ha már itt tartunk, arról is lehet hotspot, bluetooth vagy kábel útján a gépre netet csiholni), pedig nem vagyok informatikus vállalkozó.:-)

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2016.11.15. 18:10:36

@mechanikus körte: Ilyentudással te még sokra viszed! Még vezérigazgató is lehetsz! Sőőt politikus! Bár ahhoz hazudni is jól kell tundod... :D

sarostehen 2016.11.15. 19:25:02

poszter.. az emberek 99%-a éjfél és reggel 6 között alszik. És nem internetezik. Szerinted mégis mikor kéne csinálni? A ez az időpont neked nem jó.. másik időpont másnak nem jó.

Statisztika szerint is a legjobb időpont:
bix.hu/statisztika/osszesitett

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2016.11.15. 19:42:04

"rendszeres karbantartási munkálatokat kedden és csütörtökön 0 óra és reggel 6 óra között végzik"
egyrészt lófasz a upc seggébe, még délután fél kettőkör (vidéken 13:30) sem működött. 50% fölött volt a packet loss. DHCP hol ment - hol nem, de inkább nem.
Másrészt innen üzenem ezeknek a pihent agyúaknak. Épeszű ember nem nézegeti a fostaliga oldalatokat hobbiból. Ha pedig épp elqrtátok, akkor pont annak eredményeként nem lehet megnézni. "kedves" upc, szarjatok apró, farfekvéses, tüskés állatokat.

root@localhost:~# ping 213.46.246.54
PING 213.46.246.54 (213.46.246.54): 56 data bytes
64 bytes from 213.46.246.54: seq=0 ttl=60 time=31.386 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=1 ttl=60 time=26.172 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=2 ttl=60 time=12.536 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=3 ttl=60 time=34.492 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=7 ttl=60 time=30.531 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=8 ttl=60 time=29.052 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=9 ttl=60 time=14.495 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=18 ttl=60 time=34.303 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=23 ttl=60 time=11.048 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=24 ttl=60 time=10.009 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=25 ttl=60 time=10.850 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=26 ttl=60 time=19.259 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=27 ttl=60 time=29.693 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=30 ttl=60 time=9.879 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=31 ttl=60 time=14.443 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=32 ttl=60 time=10.429 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=35 ttl=60 time=23.313 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=36 ttl=60 time=20.390 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=39 ttl=60 time=28.063 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=40 ttl=60 time=10.594 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=41 ttl=60 time=27.753 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=49 ttl=60 time=32.841 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=50 ttl=60 time=10.270 ms
64 bytes from 213.46.246.54: seq=51 ttl=60 time=9.592 ms
^C
--- 213.46.246.54 ping statistics ---
52 packets transmitted, 24 packets received, 53% packet loss
round-trip min/avg/max = 9.592/20.474/34.492 ms

Jut eszembe. A upc-nek köszönhetően láttam életem eddigi leghosszabb válaszidejét (a upc dns szerverét pingetve), 1230ms. Új rekord.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2016.11.15. 19:46:53

@Attila F: lóf@szt, akarom mondani, fenéket. Engem még fel is hívtak! Nagyon nem foglalkoztam a csekkjeikkel, 2 havonta szóltak, befizettem, működött :D

Dr. Archivum Pál 2016.11.15. 19:51:22

Úristenúristen! Hétfő hajnalban (=éjfél) nekem is elment a netem, pedig én T-s vagyok. Szerintem itt a háttérhatalmak kemtréleznek és jön a Soros.

Egyébként meg ahogy már többen utaltak rá: ilyenkor a gépnél valami intelligensebbet, érzelmesebbet és szebbet kell tapicskolni.

Darth Revan 2016.11.15. 19:54:39

Na, az UPC jo budos kurva anyjat!
Gondolom meg penzt is ker, hogy elore szoljon a tervezett karbantartasrol. mocskos aljas, bagazs.

Egy rovid ideig dolgoztam a Bank of Ireland telefonos ugyfelszolgalatan. Pont akkoriban megszuntettek az ingyenes szamlavezetest. Errol azonban nem kuldott a bank kulon ertesitest, vagy egy mondatos emlitest a bankszamlakivonaton, semmi. Kitettek a bankfiokokban egy tajekoztatast es az Irish Timesban megjelentettek egy hirdetest (est irja elo a torveny)

Hat, annyiszor meg nem kuldtek el a kurva anyamba, mint akkoriban az ugyfelek, akik csak akkor szembesultek az ingyenesseg megszuntetesevel, amikor megkaptak az elso szamlavezetesi dijat.

1gazsagos1 2016.11.15. 20:02:48

jaaj

amerikás barom ez is de azért mobilnetje nincs tartalékba a csórója

mindig más a hibás ő sohasem meg önkényeskedés mg húha lemaradt két amcsi konfiról

szerintem mindjárt világvége is lesz azta

már nem azér én csóró vagyok de van mobilnetem is meg otthoni netem is meg ha elmegyek egy t-com fonra akkor tudok ott is netezni tudtommal van a upcnek is ilyenje

de ha már nem kérdezd meg a szomszédodat hogy enged-e netezni egy kicsit pénzért

a poszter nem életrevaló hanem egy selejt agy nélkül

határidős projekt amcsi konferencia húb+

szerintem meg egy idióta

1gazsagos1 2016.11.15. 20:04:34

@Manyecs: aztat hogy nem küldted vissza a karit meg a beltérit? még a végén lesittelnek upc sikkasztásért XD

Bilok 2016.11.15. 20:05:06

"hétfőn (!!!) éjféltől reggel hatig"
"ebben az idősávban az emberek nagy része amúgy is internetezik"
Pár éve a Podmaniczky úti "nagypostán", ahova, mondjuk du. 5 körül bemenni alig lehetett a tömegtől, reggel hétkor kb. 1 ügyfél/ablak forgalomnál kezdett hőbörögni egy vénember, hogy nem igaz, hogy a tanulókat pont most, csúcsidőszakban kell betanítani. Na, az pont olyan hülye volt , mint a poszter.

1gazsagos1 2016.11.15. 20:06:40

jellemző hogy mindent az utolsó pillanatra hagy ez a selejt is

határidőról lecsúszott eh nem is értem minek szív ez levegőt

egy profi szakembernél mindig van második és harmadik terv ha nincs net, legalábbis eléggé amatőr a poszter hogy erre valamit is rábízzon valaki ?

már nem azért de a profi szakember határ idő előtt 2-3 nappal kész van az uccsó pillanatban meg csak ellenőriz

akinek meg mobilnetre se futja haljon meg nyugodtan :D ha már business osztályon utazik a repcsin

1gazsagos1 2016.11.15. 20:08:41

@Dr. Archivum Pál: csak óvatosan mer még tényleg a fejedre hozod a bajt

én összefutottam vele pedig csak a képét nézegettem

bepróbálkozott de hiába kapott a fejére :D aztán most azon ügyködik hogy lenyomozzon

1gazsagos1 2016.11.15. 20:10:36

zajlik a zélet a fontos ügyfélbarátközpontúság terén meg a business - osztály amcsis telekonferencia terén amiről húb+ lemaradt a poszter

mer 1 idióta nem tehet róla

na jó de azért nem kéne a sok kamu kedves poszter mer nem veszi ám be mindenki

ismerjük a trükkot hogy jobban hassanak a UPC-re de az meg nagy ívbe le se tojik

nem véletlen

1gazsagos1 2016.11.15. 20:14:22

Azért csak figyelitek mennyien veszik át a stílusomat? Kezdenek össze-vissza nagybetűkkel írkálni félig kisbetűvel :) hehe A durva az hogy már a fogalmazásom stílusát is veszik át úgy hogy nincsnek tudatában

kedves Hilda , nincsenek jó hírem sajnos

a hülyeség ragályos lassan hozzászokik a zember

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2016.11.15. 20:34:35

@1gazsagos1: "...egy t-com fonra akkor tudok ott is netezni tudtommal van a upcnek is ilyenje ..."
épp döglődött a hálózat. És te úgy oldod meg a problémát, hogy csatlakozol egy hotspotra, ami az érintett szolgáltatóhoz tartozik és szintén nem működik?
gondolkoztál ma már?
Ha el kell tüntetned 5m3 földet, ásol neki egy 5m3-es gödröt? :D
(megannyi fontosch kérdés)

1gazsagos1 2016.11.15. 20:40:19

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: te se értetted elsőre

MONDOM KERESSÉ EGY SZOMSZÉDOT AKINEK T-KOMJA VAN, nyilván nem mindenki nyamvadt upcs abban a putrisorban b+

ha legalábbis a prioritási sorrend fontos akkor nem maradsz le arra a bszod amcsis telekonferenciáról érted

de a nyomiknak hiába magyaráznám úgyse értik ne vedd magadra

1gazsagos1 2016.11.15. 20:43:56

erről szól a problémamegoldás projektje mint olyan

egy magára valamit is adó amerikás businessesnek mindig kell legyen másodkézből mobilnetje más szolgáltatónál érted

a munkahely nyilván fizetné

ez a mai világban olyan mintha elástad volna magad valami koporsóba oszt nincs térerő nem tudnak elérni a föld alatt

nem nézték hülyének az amcsik a posztert meg a cégét még egy nyomorék mobilnetet se tudnak fizetni a fontosch határidős projektes munkatársnak

de ha nem is, mondom

KERESD FEL A SZOMSZÉDODAT HAJNALI HATKOR ÉS PÉNZÉR KÉRJE MEG A KÖLCSÖNNETÉRT

szerintem ez faluhelyen is megoldható hogy van olyan rokon ismi akire számíthatsz

ha már a putriban is jobb netjük van mint a poszternek

nem tudom nekem nagyon kamus a sztorija a poszternek

jajmarnemoderalj 2016.11.15. 20:47:06

ez de hülye:
1. tasli lakossági csomaggal reklamálni az üzlete miatt ősi román szokás
2. éjjeli karbantartás helyett hétvégit követelni erős tökönrúgás
3. hogy nincs tartalék mobilneted arra a pár óra kiesésre fej a falba

1gazsagos1 2016.11.15. 20:47:20

A másik meg szerintem az amcsisok se tartanak este 10-kor videokonferenciát

8-10-12 óra időeltolódás oszt reggel hatkor izmozik Magyarországon

kamu

1gazsagos1 2016.11.15. 21:01:54

Már csak azért sem mert tudom minket este 6-kor hívnak a nyugati partról ami ott reggel 10.

ha tehát a poszter akar valamicskét ügyködni este 11 éjfél körül kell tegye. Már ha valóban amcsis konferenciáról volt szó és nem éppen Japánban is ügyködtek valamit. Mer felteszem amcsisok se dolgoznak este 6 után.

andand 2016.11.15. 21:52:36

Sokan leirtak mar miben hibazott a posztolo, ezt nem ismetlem meg, viszont a konferencias resz szempontjabol meg kell vedenem: ha a nyugati parton van a partnere, akkor az ejfeli (vagy utana levo) konferencia idopont teljesen eletszeru. Az nekik hetfo delutant jelent.
Az UPC ha jol latom 98%-ot vallal uzleti felhasznalok szamara is, ez azt jelenti, hogy fel kell keszulni 7 teljes napi kiesesre (jo, hogy ezek jo resze valoszinu ejszaka tortenik, de akkor is fel kell keszulni ra). Szerintem (is) egy feltoltheto mobilnetes kartya a legjobb megoldas.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.15. 22:00:49

Ennyire nincsenek migránsok? Azt hallottam a rádióban, hogy rendőröknek kell a határon előállítaniuk őket.

Jóska Pista 2016.11.15. 22:42:04

Vazze, nekem fontos a net, ezért van UPC, Digi és attól a mobiltársaságtól mobil net is aki tud 4G-t a környékemen. Párhuzamosan.

Gondolom az email címed meg freemail.

Dr. Archivum Pál 2016.11.15. 22:46:19

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Szegény rendőrök! Ahelyett, hogy a migráncs katicákat (=harlekinkatica) vadásznák le!

További magyar hang 2016.11.16. 00:04:06

Vállalkozó, tengerentúli ügyfelekkel, lakossági csomagra fizet elő, és megreklamál egy olyan szolgáltatást, ami az üzleti csomagban kérhető. Inkább elbukom az üzletet, mintsem üzleti csomagra fizetek elő! Magyar Virtschaft e.v.

Meridian74 2016.11.16. 00:07:41

Há, de nem azért, de minden szolgáltató éjjel tart karban, mert akárki bármit is mond, ilyenkor van a legkisebb forgalom... aki nem hiszi el, az nézzen utána a BIX forgalmi statisztikáiban...

A gyengébbek kedvéért, itt van a Digi forgalma (ez most az én szolgálatóm, azé' ez - amúgy nem nagyon van ez a 40G-s port csúcsra járatva ;) van még kraft a Digiben...)

bix.hu/statisztika/digi/0d50763727d3057dadc1c63d28e67247

Amúgy a legtöbb értelmes szolgáltató eleve kiköti az ÁSZF-ében azt, hogy minden nap hajnali 2:00-6:00 közötti időablakban bármikor bejelentés nélkül is karbantarthatja a hálózati eszközeinek elemeit (szolgáltatói érdekkörből), ami forgalom vagy szolgáltatáskieséssel is járhat, és ez eleve nem számít bele a számított éves vagy havi rendelkezésre állás idejébe, mivel ezek a karbantartások a fogyasztó érdekeit is szolgálják - a szolgáltató nem humorizálási okból vagy bosszantási célból tart karban (mivel ez egyébként alkalmankénti jelentős költséggel is jár számára, tehát poénból nem hoznak ilyen döntést soha sem... ezt jó lenne felfogni az ideges ügyfeleknek is, még akkor is ha neki ez kellemetlen a váratlan leállás).

Uhh bazzd milyen hosszú körmondat volt ez...

Monolly 2016.11.16. 05:20:59

Szerintem csak LoL-ozni nem tudott épp... És rázza a rongyot, hogy "húdenagyonfontosembervagyok"

besarock 2016.11.16. 07:02:34

Ez nem ugy.
A Upc helyeben en is igy csinalnam.

besarock 2016.11.16. 07:35:25

Kék szinu hutoszekrenyt szeretnek.
Talaltam Snaigé markat 90-ert meg Gorenjet 180-ert.

Ismerei valaki az elobbit?
Ha megveszem, mennyi az esely, hogy irnom kell egy homar posztot ?
Kibirja a garancialis idoszakot 2-3 csere nelkul,lesz hozza alkatresz 3-4 ev mulva stb ...?

Dikusz 2016.11.16. 07:54:21

@besarock: én azt hittem, viccelsz a hüttőről. Már csak a kék szín miatt, meg azért is, mert ilyen márkáról még nem is hallottam. Nyilván oka van annak, hogy a kék színt választottad, egésségedre:), de megkérdezhetném (a legjobb szándékkal, csupán kíváncsiságból), hogy mi vitt rá?
A kérdésedre a válaszom: Homár posztot tuti írhatsz előbb, egyrészt ahonnan rendelhetnéd (legalábbis nekem ezt dobta ki elsőre), az a webshop (vagy mi) már többször szerepelt a Homáron, egyszer sem pozitív értelemben.
A másik: A két hűtő közötti árkülönbség azért jelenthet valamit nem gondolod? Nagyon sok a különbség, ez jelenthet valamit. Pláne úgy, hogy a színes esetedben a kék színért plusz felárat is kérnek azt hiszem. Annyira nem néztem utána, de egyáltalán hol gyártották? Mivel elég ismeretlen a név, az alkatrész utánpótlás is kérdéses.
Próbálj utánaérdeklődni szervizben, vagy szerelőnél, talán többet tud mondani a márkáról.

The Crazy One 3om 2016.11.16. 07:57:22

@besarock: litván maffiózók biznisze. Szép a színes portfólió, de ha tényleg fontos a garancia, akkor nem azt választod.

Itt van bővebb infó a szervizről: snaige.hu/index.php/hu/szerviz
Tényleg nincs érdemi garancia. Hiba esetén kijön a habiszti autorizált szagember és megállapítja, hogy mi miatt vonja meg a garanciát.

Persze belül egy az egyben elektroluksz, így alkatrész lesz rá. A gond csak esetleg ezekkel a színes bizbaszokkal lehet, azt nehéz lesz szerezni.

Ha hiszel a garancia romantikus bullshitben, akkor a gorennye, de nem hiszem hogy százezret ráköltenél az alkatrészre, így én a litvánt vinném haza. Olcsóbb és szebb...

Terézágyú 2016.11.16. 08:00:00

@Dikusz:
Én rózsaszínű hüttőt szeretnék.

besarock 2016.11.16. 08:05:42

@The Crazy One 3om:
Koszi,ilyesmi valaszt vartam.
Igazabol nem a garancia a fontos,hanem az,hogy 10 eves tavlatban ne legyen dragabb,mint a Gorenje.
Ha electrolux az alkatresz,akkor szerintem megeri, oriasi pech kell hozza,hogy tobbe keruljon hosszutavon.

Manyecska. 2016.11.16. 09:03:11

@The Crazy One 3om: mink ilyenekre nem érünk rá mert most születik a főnök unokája-bármelyik pillanatban- itt toporog:D már hóttideg vagyok én is:)

joska61 2016.11.16. 09:53:32

Az UPC-nek, mint a legtöbb szolgáltatónak (szerintük) nem érdeke a fogyasztó tájékoztatása. Annyit tesz maximum, amit a törvény előír számára. Kedvencem az időszakos karbantartás miatti villamos áram lekapcsolásának előre jelzése az utcánként 1 db villanyoszlopra elhelyezett A4-es papír útján.

Manyecska. 2016.11.16. 09:54:38

@The Crazy One 3om: :)) mindjárt. Most tíz perces!!! És üvölt a telefon mellett állva is hallottam :DDD rózsaszínhüttő-tulajdonos!! :P

metal · http://electric.blog.hu 2016.11.16. 09:58:21

@joska61: Ha jobban végig gondolod, nem is érdeke! Ha az éjszaka közepén végez egy karbantartást, akkor 100 felhasználóból maximum 5 veszi észre, míg ha kiküldi emailben, akkor 90. És persze, ha kiküldi emailben, akkor egy csomó hülye nekiáll reklamálni, hogy milyen szolgáltatás ez már, hogy mindig kimarad (pedig a legtöbbjük nem is akarná akkor használni).

Terézágyú 2016.11.16. 10:05:25

@joska61:
"Kedvencem az időszakos karbantartás miatti villamos áram lekapcsolásának előre jelzése az utcánként 1 db villanyoszlopra elhelyezett A4-es papír útján. "

Nálunk (falun) mindig bedobnak egy szórólapot mindenhová. Legalább egy héttel előtte...

Manyecska. 2016.11.16. 10:11:04

"Baromfizár" van három megyében. Be se jöhettem volna dolgozni.. :D

H3rold 2016.11.16. 10:29:11

Baromi megerőltető lehet egy nyomorult e-mailben értesíteni az előfizetőket a leállásról, igaz?
UPC nekem ingyen se kéne, ezt már évek óta mondogatom.

Bicepsz Elek77 2016.11.16. 11:12:08

Kor emailt kikuldeni mennyi időbe es pebzbe kerul!???

Bicepsz Elek77 2016.11.16. 11:13:32

@Quarker: Az am!!! Persze befizetesi keses esetén mehet vagy 5 is szemeltre szabottan!!!

Dikusz 2016.11.16. 11:30:11

@Manyecs: mint szülésznő fegyelmezd mag nagyapót, hogy viselkeggyenmá:)

Dikusz 2016.11.16. 11:31:53

@Manyecs: ez nem indok a lógásra, Budapesten nincs is baromfizár :D

Dikusz 2016.11.16. 11:35:39

@Dikusz: "mag" - (nem tudom ez mi akart lenni:)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.16. 11:42:51

@Manyecs: ""Baromfizár" van három megyében. Be se jöhettem volna dolgozni"

:))

Kevered, nem csirke vagy, hanem csitri.

Jessybátsi 2016.11.16. 12:07:44

Ha ez a munkád, akkor igen. Nézd meg naponta. Vagy rendelj business csomagot. (Minden szolgáltatónál van). Ja? Hogy az qrva drága? Hát ez van. Ennyi pénzért lakossági netet kapsz lakossági feltételekkel. U.I.: nem komálom a UPC-t, de most a poszter volt hülye.

Jessybátsi 2016.11.16. 12:09:26

@Quarker: És ha nem adott meg e-mail címet? A UPC-set pedig nem olvassa, akkor sakk-matt. Persze küldhettek volna egyet, aztán nem lenne ekkora szája a poszternek sem.

besarock 2016.11.16. 13:41:23

Biznisz csomagot felejtsetek el,itt nem errol van szo.

Van egy ismerosom,melo mellett vallalkozokent webgrafikus is.
Neha becsuszik egy amerikai project,ahol ket amcsi szabaduszo programozoval meloznak egyutt.
Neki is szarul jonne ki,ha ejszaka nem lenne net az egyik ilyen munka alatt, de csak azert nem fizetne evekig minden honapban 3x annyit,hogy ezt kikuszobolje.

En szemely szerint mobilrol tolnek netet,hogy legalabb a kommunikacio meglegyen.
a tobb(szaz) megas kepfileokat viszont nem biztos,hogy elbirna a csomagom.

Manus81 2016.11.16. 14:33:15

Tipikus nagy arcú csóró barom, aki azt gondolja hogy csak körülötte forog a világ. Kap egy kiesést a szolgáltatásban, majd neki pont abban a szent pillanatban üzleti dolga volt, amihez használta volna a szolgáltatást. Tipikus eset. Bezzeg üzleti előfizetést már nem fizet, mert drága, kedvezmények nuku. Viszont kapna ilyen esetben kötbért, asztalverési lehetőséget, stb stb.
Én mezei munkás ember vagyok, de sokszor neten kapom meg a munka anyagot, és nem vagyok rest tartani egy mobil net előfizetést is, nehogy meglepetés érjen. Ha meg poszterünk ilyen fontos ember, nem is értem hogy mobilnet nélkül hogy tud rugalmas és utolérhető lenni. Gondolkodjon el a saját hibáján a sztorival kapcsolatban, és azon is 2016-ot írunk, nem ártana felzárkóznia technikailag ha már ilyen fontos ember ő.

boom2 2016.11.16. 16:28:23

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
"Béreltvonalat ajánlok céges használatra, az tuti megbízható."
hülye vagy te? 10 előfizetést is köthet az árán!!
viccnek kevés volt

H3rold 2016.11.16. 16:53:39

@Manus81: Mobilos internettel aligha fog asztali PC-n skype- vagy webes alapú telekonferenciát lebonyolítani. Legfeljebb akkor, ha a telefonja képes wifi hostpotot megosztani, és laptopja van.
Az UPC-nek egy fillérjébe sem került volna egy köremailt kiküldeni az ügyfelei részére a leállás előtt.

H3rold 2016.11.16. 16:55:37

@metal: A netszolgáltatók a rendelkezésre állási %-ot nem a felhasználók visszajelzései alapján határozzák meg.

H3rold 2016.11.16. 17:01:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: És miből állítják elő őket? Arabul beszélő cigányokból?

DeMarco 2016.11.16. 17:13:31

Pár órás leállás mi?! A lófaxt... Két napig képtelenség volt belépni az mmo-kba, vagy ha véletlenül sikerült is, a válaszidő sebessége miatt óriási volt a lagg és rendre kivágott minden upc-st. A sima netezők lehet, hogy nem vették észre, de a gamerek annál inkább... És a zömük bizony éjjel is játszik. Jött is anyázás az ország minden részéről...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.16. 17:16:07

@boom2: "10 előfizetést is köthet az árán"

És? Mit kezd 10 megbízhatatlan kapcsolattal? Ha megbízható internet kell neki, akkor nincs alternatívája a béreltvonalnak.

Márk_Márk 2016.11.16. 17:39:07

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Ja, mert az amcsik csak áramszünetben dugnak, egyébként nem. De akkor mind.
És sem a kotont, sem az egyéb fogamzásgátlókat nem ismerik.
Vagy ismerik, csak áramszünetben nem használnak ilyet, mert náluk már a koton is árammal működik, de még a tabletta is.

B változat: ez egy totál alaptalan baromság. Uban legend, mendemonda, hoax, ahogy tetszik.

Márk_Márk 2016.11.16. 17:58:24

@1gazsagos1:
Ami itt este 6, az ott reggel 9, mert 9 óra eltolódás van a nyugati parthoz képest.

@Manyecs:
Miért, a te férjed az apa?
""Baromfizár" van három megyében. Be se jöhettem volna dolgozni.. :D "
Libákra is vonatkozik? :-P

@joska61:
"az időszakos karbantartás miatti villamos áram lekapcsolásának előre jelzése"
Milyen az az időszakos karbantartás miatti villamos áram?
Magyarul a fenti mondat úgy hangzana:
a villamos áram (vagy még inkább villanyáram) időszakos karbantartás miatti lekapcsolásának előre jelzése

Nem lenne hülyeség megtanulni az anyanyelvedet olyan szinten, amivel már nem buknál egy állampolgársági vizsgán.

Humpfrey (törölt) 2016.11.16. 18:09:26

néha úgy érzem hogy a Homár blogot át lehetne nevezni Móricka vicclappá, nagy különbséget színvonalban aligha érzékelne bárki is (mert már így is a béka segge alatt van, a tisztelt kommentek színvonalát és a néha közétett, fogyasztóvédelemhez semmilyen formában nem kötődő leveleket illetően)

Vagy a blog vezetői nagyon szeretnének a 888 és ehhez hasonszörű "színvonalas" oldal nyomdokaiba lépni?

metal · http://electric.blog.hu 2016.11.16. 18:13:28

@Quarker: Tényleg. De ez hogyan csatlakozik az én kommentemhez?

Chris Lamb 2016.11.16. 18:28:16

Kedves Péter

Mivel a születésedkor a tejem elapadt kénytelen voltam téged tehén tejjel táplálni ami így utólag öreg hibának bizonyult. Mert valószínűleg ezért lettél ekkora nagy marha. Ja és apáddal nagy nehezen kinyomoztuk hogy a speciális tehén tej amivel tápláltunk skót import volt. Így nem csak nagy marha lettél hanem sz@rrágó is drága fiam. :) Előadod magad hogy milyen spéci vállalkozó vagy,közben sajnálod a pénzt a céges netre mert pár forinttal drágább? Pfejj szégyelld magad!!! :(

Üdvözöl téged szomorú anyád aki legszívesebben letagadna.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.16. 18:49:23

@Humpfrey: Ha a kritikádat nem címzed @Homár Hilda:-nak, az életbe nem fogja elolvasni. 100% ő felel a jelenlegi színvonlért. Szar posztokat küld be, és az érdekeseket kommentelő tagokat mind kitiltotta.

Peter100 2016.11.16. 18:53:09

Vazze ezen pampogsz ? Azt a rohadt fontos értekezést mobilneten nem tudtad volna megoldani ?... nálunk, egy családi házas környezetben 30.000m2-es parkot minősítettek át építési telekké, amire 3 szintes rabszolgalakások építhetőek. Amikor mi itt lakók megkérdeztük a kedves polgármestert, hogy nem e kellett volna ezt megbeszélni velünk, azt mondta "ki volt függesztve az önkormányzat faliújságjára 15 napig" . Tehát be kell menni legalább 10 naponta az önkormányzatra, megnézni érint e valamelyik kifüggesztés az embert..

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.16. 19:03:06

@Márk_Márk: Nem ugyankkor váltunk át nyári időszámításról télire, mint ők. Október 30. és november 6. között Igazságosnak van igazsága, mert 8 óra az eltérés.

mackó manó 2016.11.16. 19:04:40

Legjobb távoltartási végzést szerezni a UPC ellen.

prakp 2016.11.16. 19:23:03

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Kistáska, pingeld még párszor, aztán ki is b@sznak ahová való vagy.

A poszthoz: mezei előfizető vagyok, érdekes, kaptam e-mailt az eddigi karbantartásokról. Messze a legkorrektebb cég, pedig megjártam mindhármat. A legkötsögebb a magentások voltak, közel fél évtized után is kinyílik a bicska a zsebemben, ha eszembe jutnak. A többit már a fentebb hozzászólók is leírták, mekkora lúzer a Petya. Kis embör, nagy hanggal/egóval.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.16. 19:52:44

@prakp: Nyugodtan pingelheti, ez az egyik legegyszerűbb teszt, semmi baj nincs vele.

Márk_Márk 2016.11.16. 20:50:34

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Ebben igazad van, de ma már nov. 16. van.

@mackó manó:
Nekem már vagy 10 éve UPC van, én meg vagyok velük elégedve.
Voltam más cégeknél is, azoknál mind jobb. Talán csak a Diginél nem, de az meg itt nincs, és nem is tervezi, hogy legyen.

Ez a név már foglalt! 2016.11.16. 20:58:11

Lakossági előfizetéssel reklamál, hogy nem kap üzleti szolgáltatási szintet az egyéni informatikai vállalkozó. Nincs több kérdésem.

Ez a név már foglalt! 2016.11.16. 21:00:07

@Ez a név már foglalt!: ja meg lehet venni 3000 ft-ért feltöltőkártyás mobilnetet, talán még sticket is adnak hozzá. De erre sincs nagyon szükség mert az átlag embernek is olyan mobilja van, amin van mobilnet és az simán meg is osztható hotspotként a számítógéppel, akkor nehogymár a nagymenő informatikai vállalkozónak pont ne legyen ilyenje...

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2016.11.16. 21:15:22

A poszter be van rúgva? Éjfél és reggel hat között az emberek nagy része alszik...

A UPC meg egy félelmetesen jó szolgáltató. A trékom ötöször próbálkozásból nem volt képes elintézni azt, hogy a 3 hónapja lemondott szaros szolgáltatása után ne kapjak számlákat. Korábban egy átírást is harmadik próbálkozásra tudtak összehozni.

Márk_Márk 2016.11.16. 21:43:29

@Ez a név már foglalt!:
Bár értemesebb ember a hotspot helyett az USB tetheringet használja (Windows 10-en nem, mert azon nem lehet).

fabirka 2016.11.16. 23:21:51

Vihar a biliben. A soroksári önkormányzat pl. azt várta volna el, hogy a honlapjuk eldugott zugában keresgélve találjam ki, hogy adóznom kellett volna, mert eltitkoltam az építkezési szándékomat, Márhogy azt, amit ugyanazon önkormányzat építési osztályán leadtam, elbíráltak, engedélyzetek, és az építkezés után még a lakhatásit is kiadták. Tehát nekik nem kellett tudni, hogy a melletük lévő szobában milyen határozatokat hoztak, de nekem egy honlapon rá kellett volna találnom egy általuk hozott döntésre.
De ugyailyen jófej a bp-i kéményseprő bagázs, aki kiragaszt a sarkon egy papírt, hogy mikor söpörnek, amit az ember nem lát a kocsiból, ha egyáltalán estére még ott van, majd a második felszólítást (valószínűleg) úgy kézbesíti, hogy azt szétázva találom meg a járda takarításakor (csak sejtem utólag, hogy az lehetett, mert nem volt látható rajta tartalom), majd feljelentenek a katasztrófavédelemnél, hogy akadályozom a munkájukat és megtagadom az ellenőrzést úgy, hogy menet közben már egy hivatalos panaszbejelentésem volt levélben (mert email címük nincs), amire az én email címemre egy másik ügyben egy másik kerület, másik lakójának panaszát válaszolják meg. Ez nem vicc, tényleg ez történt, És méga Vízművekről, meg a gázművekről nem is beszéltem.
Ettől szép az élet

VaradiJanos 2016.11.17. 00:28:51

Hàny az óra usákoknál mikot itt éjfèl van? Zónától függően kb este 6 és 9 között. Akkor akartak konferenciázgatni? És mindezt vasárnap. Legalább átgondolhatná a kamugép mielott feldobja a netre.

2016.11.17. 02:23:32

a posztolót már lehet?
ez egy idióta..
minden normális informatikus fizet mobilnetet ilyen esetre, vagy ha ekkora a hiszti, beugrik a boltba és vesz gyorsan egyet.
Nincs az a konferencia amit ne tudna megoldani ideiglenesen a mobilnet, főleg nem a faluban hanem a 13. kerületben.
Szerintem max a CS:GO comp-ról maradhatott le, mert arra tényleg nem alkalmas a mobilnet.

lobster thermidor 2016.11.17. 06:42:18

@Quarker:
Aki az USA -val bizniszel, és konferenciamegbeszéléseken vesz részt, annak csak van egy olyan 30 ezres telója, ami hot spot képes. Én már kivonultam a bizniszből, de még mindig simán videóbeszélgetek mobilnettel bárkikkel Ázsia legeldugottabb sarkából is.

Dikusz 2016.11.17. 08:31:51

@fabirka: és ezt mér nem írtad meg a Homárnak? :D

MyCream 2016.11.17. 08:38:41

Kedves Péter. Látom házhoz jársz pofonért. Na menj a...

fabirka 2016.11.17. 09:05:33

@Dikusz: Óóóó, ezek a kedvenceim. Élvezettel intézem el magam. :)
Nem kell a homár hozzá.

joska61 2016.11.17. 10:05:36

@metal: Szerintem pedig érdeke a tájékoztatás, csak sokba kerül.. Vagy pénzben, vagy figyelemben.

joska61 2016.11.17. 10:13:22

@Márk_Márk: Taníts mester.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.17. 10:25:50

@joska61: :))

Nem fogalmaztad szépen, de érthetó volt, és magyarul.

Szűcs Viktor 2016.11.17. 10:26:50

Szerintem a 2 csúszó projekt egyike lehet a Kerepesi út felújítása a másik pedig az örök élet +2nap biztosítása. Fuck You UPC, fuck You for good!

Humpfrey (törölt) 2016.11.17. 10:34:43

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: ami a helyi szlengben együtt rímel a "höhö nyomjunk be néhány random beböfögögést mert mennyire kurva viccesek vagyunk" elgondolással

@Homár Hilda: Hildi, plíz, nem lehetne picit szűrni, hogy mi kerül ki a főoldalra?

Omnisapient 2016.11.17. 10:51:59

@Attila F: meg minden szar marketing anyaggal is megtalálnak. Csak pont azt a rohadt értesítést nem akarják a mai kornak megfelelő módon kiküldeni.
Nekem még a számlalevél is jó lenne, de ott még soha nem tűnt fel ilyen jellegű infó.
POSTA! Gyanítom az már csak azután érkezne meg, hogy beszívtam a szolgáltatás-szünetet és lebattyogtam a postaládát kiüríteni.

Omnisapient 2016.11.17. 11:02:00

@metal: Részben igazad van.
Próbáld elképzelni, hogy a kocsidban az üzemanyagszint-jelző mindig azt mutatja, hogy tele van és a valós szintet a gyártó kéthetente postázza neked.

Omnisapient 2016.11.17. 11:19:50

@joska61: Ha a vállalkozóknak tudja biztosítani, akkor a mezei előfizetőknek miért nem?

Omnisapient 2016.11.17. 11:25:52

@lobster thermidor: Király vagy öcsém. És azt hogy biztosítod, hogy a telefonbeszélgetés közben egy megfelelően nyugodt környezet vegyen körül, amiben együtt tudsz dolgozni a vonal túlsó végén levőkkel és képernyőt osszatok meg, hogy meg tudjad mutatni nekik, hogy az app aminek a fejlesztésén éppen dolgozol, mit és hogyan csinál? A hangsúly nem azon van, hogy volt-e kimaradás vagy sem, hanem azon, hogy a szolgáltató olyan kretén, hogy még azt sem csinálja meg, amit egyébként meg tud csinálni (e-mailben előre értesíteni az ügyfelet a közelgő kimaradásról), csak azért, mert a seggét levédte az ÁSZF-fel és úgy gondolja, hogy akkor mindenki, de főleg az ügyfél fújhat egy kiló tollat. Szegény ügyfél meg szív, mert nincs másik szolgáltató.

metal · http://electric.blog.hu 2016.11.17. 11:42:17

@Omnisapient: Mi köze ennek az én írásomhoz? Miben hasonlít?
Ha nem érted miért érdeke a cégnek, hogy azok a felhasználók, akik az adott időben nem használnák ne is tudjanak a kimaradásról, akkor sajnállak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.17. 11:51:33

@metal: A megoldás egy levelezőlista. Akinek fontos, az feliratkozik, és kapja a körzeti kimaradásokról az értesítéseket, az ignoráns tömeg meg úgyse tud semmiről.

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2016.11.17. 13:22:24

egy informatikai egyéni vállalkozónak nem telik mobil netre? szánalmas....

Márk_Márk 2016.11.17. 18:19:43

@VaradiJanos:
Vasárnapról szó sem volt. A hétfő éjfél, amit ír, az hétfő 23.59 után vagyn 1 perccel, a hajnal 6 meg kedd hajnal.
Ezt ennyire nehéz felfogni? Még azok után is, hogy a UPC megírta, hogy mindig kedden meg csütörtökön végez karbantartást?

Chiccbp 2016.11.18. 02:46:24

Nem egészen értem a posztert. Ha magánszemélyként fizet elő a netre, nincs értesítés, csak a honlapon, viszont olcsóbb, ellenben ne hivatkozzon munkára. Ha munkához kell a net, akkor meg fizessen elő olyan csomagot, akkor lesz előre értesítés, persze drágábban. Ja hogy szarrágó tetszik lenni? Értem én, de ezt miért kell reklámozni???

joska61 2016.11.18. 09:41:39

@Omnisapient: Nem jól céloztad a kérdést.

citroen bx 2016.11.19. 16:54:03

XD... Pózer... Gyere, sírj a vállamon! XD
(Apuci megnyugtat téged! :)

Hajnal Anyácska 2016.11.21. 23:33:37

@Bilok: te vagy hülye nem a poszter

Omnisapient 2017.06.23. 16:44:53

"az internetszolgáltatás szünetelésére a hálózat karbantartása miatt ... naptári hónaponként az 1 napot nem haladhatja meg". Ez jó. Ehhez képest tavaly nyáron, miután gyakorlatilag egész nap nem volt internet, tv, telefon, megnéztem, hogy mit írtak a honlapjukon. Azt hittem az agyamat eldobom. Egy alig kb. 20 naptári napos időszak alatt 12 vagy 13 munkanapra írták ki, hogy Székesfehérváron reggel 8-tól délután 4-ig (vagy 5 ig) nem lesz szolgáltatás. Mikor erre rákérdeztem, azzal pattintottak le, hogy ez az áramszolgáltató miatt van, ők nem tudnak mit tenni.
Nyakukra jártam, más okból is. Nemrég 80 ezer kötbér jóváírásáról tájékoztattak. Ennek tényleges visszafizetése viszont nem automatikus, azt külön kérni kell.
süti beállítások módosítása