Tékozló Homár

Az Irénke-protokoll, avagy a magyaros ízű chips

2016.11.30. 10:00 | Homár Hilda | 108 komment


Coopos Irénke sajátos, a magyarok csavaros észjárásához igen méltó megoldással szabta a maga képére  a Chio akciós játékát. 

Az Irénke Protokoll - avagy a magyaros (átbaszás) ízű chips

Van most ez a nyereményjáték a Chio-nál. A zacskóban lehet készpénz, vagy nyereménykupon. Kettő közül az egyik. A játék szabályzata szerint én, a vásárló, a ropogtató, zacskórázó, az olajosujjú, ha kupont találok, azt beválthatom egy újabb pakett chipsre.

A kuponok a promócióban részt vevő üzletekben, az adott bolt készletén lévő termékekre válthatóak be. A chipses kuponok 75g-os Chio Chipsre, 70g-os Chio Xtreme vagy Intense Chipsre, vagy 65g-os Chio Exxtra Deep Chipsre válthatók be.

-írja az akció szabályzata.

Tehát nyertem, mehetek beváltani a kis kártyámat egy újabb adag ropogósra. Itt a COOP a sarkon, épp benne is van a listában, ahol jelentkezhetek a nyereményért. Milyet vegyek? Sajtos-tejfölös. A kedvenc ízem. Sajnos nincs, csak óriáspakk. Hmmm. Szalonnás? Legyen. A pénztárnál a hölgy közli, hogy akkor ez ő most nem tudja kiadni, mert csak egyfajtát adhatnak a kuponra. Az érdekes. Nosza, melyik az a fajta? A SAJTOS-TEJFÖLÖS.

Elég rafinált kis porszeme vagyok én a gépezetnek, hogy a saját agyam kerekeit is megakasszam. Tehát pontosan az nincs, a kiadható 75g-os változatban, amit szerintük kiadhatnak a kuponra. Visszamentem megnézni a polcot. Volt normál csomagból szalonnás, sós, sajtos. Ezeket nem adhatják. Nini, van sajtos-tejfölös. De az nagyzacskós, azt sem adhatják. Furcsa kissé, hogy nagyzacskósból CSAK sajtos-tejfölös van.

Chio.hu - Telefonon megnyitottam, le van ott is írva minden világosan, feketén-fehéren. Csak másként. Erre kérdeztem rá a pénztárnál ismét. 2 pénztáros összedugta a fejét és megoldották: - Az Irénke ezt mondta. Tehát a MÁV-nál van Elvira utastájékoztatási rendszer, a Coop-ban meg Irénkeprotokoll. Aki mást mond ugyan, mint a játékszabályzat hivatalos szövege, de ő Irénke.

Miért érzem úgy, hogy ennek a chipsnek olyan igazi jó magyarosan átbaszós fűszerezése van? Kissé csíp, kissé összeugrik tőle az ember gyomra, de hát na, hiszen nyertél. Nem tudod beváltani ugyan, de nyertél.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rarabel 2016.11.30. 10:03:56

Ingyencsipszet akarok nyerni!!!!
Véletlenül reálisutazást nem sorsolnak ki, esetleg szaknévsorhirdető cégkupont?

rarabel 2016.11.30. 10:05:00

Tanulság: a COOP-nál nem szabad vásárolni, elérte a CBA szintjét.

EurósParaszt Lite 2016.11.30. 10:06:41

@rarabel: kupakolasi kupont tudok felajanlani, mely egy elhajlasi engedelybe foglalt dolog. Nagyon atadom es nagy is az orom ilyenkor, tipikussann. Viszont a paroddal kell megbeszelni a tobbit. (Sajtpapir Inc., 2016)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 10:30:03

Indíts eljárást Békéltető Testület előtt, 2015.szeptember 11-ét követően kötelesek a bepanaszoltak is megjelenni a testületi meghallgatásokon.

EurósParaszt Lite 2016.11.30. 10:31:13

A "70gr" es az "Xtreme" karaktersorok egy mondatban, haaat..:D Minima plutoniumbol kell akkor az a 70gr. Vagy Tesco, ujrafozott parizsibol. Hogy utos legyen. A szexi vonalat meg ITT IS (ITT Nokia) meglovagoljak, ha extrem diip akkor biztos extra jo es megveszem es a kurast jobbba tesz majd, csak mert az athallas okan, amit buta kis fejemben mekkeltett a reklamarketing.

onlajnok · http://www.onlajnok.com 2016.11.30. 10:44:11

Aztán másik boltba bementél-e? Vagy megint csak a felbaszódást kerested és az már el is múlt, hogy ide írtál? Azt nem tudjuk meg melyik a sarki Coop, ahol így geciskednek, így ennek a posztnak az ég világon semmi értelme, de legalább jó modorosra sikeredett. Ja de: valahol Magyarországon van egy Coop, ahol gecik, aztán mindenki kezdjen ezzel az infóval, amit akar. Köszönjük!

Serivor 2016.11.30. 10:58:45

A Balaton szelet is akciózik, és naná, hogy pont az nem kapható, amire kicserélhetnék a nyertes csokipapírt...

enrico palazzo 2016.11.30. 10:59:59

"Miért érzem úgy, hogy ennek a chipsnek olyan igazi jó magyarosan átbaszós fűszerezése van?"

Miért érzem úgy, hogy egy modoros fasz vagy? Van az a helyzet, amikor nem kell harcolni az igazságért, mert egyszerűen elveszti az erejét és a létjogosultságát. Tényleg képes vagy visszamennyi a polcokhoz, telefonon szabályzatot olvasgatni, hogy meggyőzd Irénkét? Van olyan dolog az életedben, amiért tettél annyit, mint ezért a kis zacskó chips-ért? Van még sok bolt, ahol ezt az édeni boldogságot, hogy "nyertem" érvényesítheted. Remélem kellően modoros volt ez is.
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Igen, de csak akkor, ha a bepanaszolt székhelye ugyanabban a megyében van, ahol az eljárást lefolytató békéltető testület illetékes, vagyis ahol kezdeményezted. Amúgy elég egy levél is tőlük, és ezzel letudták az együttműködési kötelezettséget.

EurósParaszt Lite 2016.11.30. 11:10:14

@onlajnok: most, hogy mondod (irod). A forumozo is beirja segitsegkerese utan, meg mielott barki is felelhetne, hogy "megoldodott". Ennyit, es nem tobbet. Minek ir be ilyesmit egyaltalan? Nem eri fel esszel, hogy..? Frissen fent bozotvagoval rabasznek egy parat. Ez a parhuzam yutott eszembe az ilyenfajta infantilissagrull, mikor csak a froccsontott hirtelen-indulati onkifejezes a lenyeg, szarra dominalva es elmosva minden mast. Meg a reggelizoasztalt a szaszazalekos narancsi level is.

A geciskedes realis gyokere: szamos noi holgy kurva empatikusnak tarcsa magat, csak epp sutnivaloja nincs melle, ami pedig olyan, mint egy elszabadult, 80 tonnas trailer az utakon. Merttehat az okossag atomi mereteket olt (a o mercejukkel ez nagynak szamit), am abba mar nem szokas belegondolni, hogy a pletyka over reality es a kritika nelkuli atvettseg mennyi szopokazast, s keseru szarevest is jelent az user-allampolgarnak. A tenyhelyes kozles es gondolkodas pedig szorszalhasogatasnak, kotozkodesnek szamit. Az is lehet siman, hogy a Csio jatekszopalyzata van igy kidolgozva. Esetleg mindket komponensben van hiba es Irenke, meg a Csio egyszerre adja, akar egymastol fuggetlenul, egymas huncutsagarol nem is tudva a jo magyar fuszerzamatot. Milyen erdekesen fincsi is az ilyen, mikor zsigeri retegekben visszakoszon es osszecseng az, hogy megis csak egy hazaban elunk mink! Totalisan fix pont az meg, hogy Enter, milyen jo is egy biztos pont a vilagban, na ugye, hogy siman enter csak es minden meg is van oldva, enter, mondom en. En. Ter.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 11:12:55

@enrico palazzo: :)) Ha köztük van "a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá", akkor igen.

EurósParaszt Lite 2016.11.30. 11:18:18

@Serivor: ne hazudjunk magunknak, meg a nyelvi eszkozeinken keresztul sem! A magyaroa igy nevezi ezt, hogy csokipapir. No hiszen! Amennyiben sajtpapirnak nevezed, a helyere kerul rogton minden. Ugye hogy mennyire jol bevalik es milyen kifejezo es fazishelyes is tud lenni a valosaggal a minyelvunk? Enterrel zarodik a profi gondolat nmost is.
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: nincs ilyen, hogy uj. Energia sem keletkezik vagy vesz el, mi is mindig voltunk es csillagporbol volt a mobilunk is, regiek vagyunk tehat! Elg regiek.
Lehet akarhany bolt egyebkent, akinek a lelke es elmeje ilyen pitin talmi uresszarsagokra rezdul, az orokke az orokke onnon uresseget fogja kergetni, deep chips-es zacskokba beleprojektalva. Szubjektive az ilyennek tehat mindenen ativelo jelentosege lehet es van is, a tobbsegi tarsadalom egysegsugaruja a poszter: ra lehet vezetni a fogyasztasra, a fogyasztani akarasra, "sejtszinten". Kepes dolgozni, izgulni, stresszelni azert, hogy fogyaszthasson. Nem szuksegletek kielegitesere iranyulo fogyasztasrol beszelek, hanem mint betaplalt sportoszton, gazdasagporgeto droidmunka. Roll.

Carradine a gardróbszekrényben 2016.11.30. 11:18:29

Kérdés, hogy az ajándék csipsznek ki fizeti a csipszadóját?

Emlékszem, a nyolcvanas évek elején volt egy ilyen című filmsorozat a tévében, hogy Ki fiztei a csipszadót?

Vagy a révészt? Na, mindegy, régen volt. Nagyon jó volt a főcímzenéje.
www.youtube.com/watch?v=o9mdAF1aj4E

Terézágyú 2016.11.30. 11:38:28

@Carradine a gardróbszekrényben:
Igen, én is szerettem.
Bár a filmen felhúztam kicsit magam.

The Good Boy 2016.11.30. 11:46:50

@onlajnok: "...Azt nem tudjuk meg melyik a sarki Coop, ahol így geciskednek, így ennek a posztnak az ég világon semmi értelme, de legalább jó modorosra sikeredett. Ja de: valahol Magyarországon van egy Coop, ahol gecik, aztán mindenki kezdjen ezzel az infóval, amit akar..."

ez egyszerű: bemész az összes sarki coop-ba, és mindenhol megkérdezed, hogy itt dolgozik-e Irénke. Ha igen, akkor meg is van az ominózus bót.

Én nem szoktam ilyen akciókban részt venni, ha a csipes zacskóban pénz találok, akkor is inkább odaadom egy hajléktalannak (látszó embertársamnak). Eleinte mindig gyanakvóan néznek, hogy ki az a gyökér, aki megalázza őket egy üres csipszes zacskóval, de miután elmagyarázom nekik, hogy nézzenek a zacskóba, mindig hálásan megköszönik azt. Ezután már csak egy dolgom van: felhívni a figyelmét, hogy az üres zacskót a kukába dobják ki, ne szemeteljenek.

Amúgy 1-2 éve egy hasonló akció során a kicsi lányom is talált egy kupont a zacskóban, hogy nyert még egy csipszet, és odaadta, amikor éppen a helyi tuskóba mentünk, hogy váltsuk már be. a Tuskóban közölték, hogy olyan csipre szól a kupon, ami a kereskedelmi forgalomban nem kapható (50g, vagy hasonló), a készletük pedig abból amúgy is elfogyott. Na akkor nekünk sem lett beváltva. Pedig irénke, a szabályzatfelelős sem ott dolgozott.

Mérgező Hulladék 2016.11.30. 11:50:57

Teljesen igaza van a posztolónak, hogy szóvá teszi (még ha a szokott arcoknak ez nem is üti meg az ingerküszöbét, hiszen ők az állandó homárkommentálás mellett legalábbis a világbékén vagy a marsutazáson dolgoznak), miért is nem lehet ezeket a nyereményjátékokat normálisan csinálni. Így mi értelme van? Ebben az esetben persze a közvetítő hibája (nyilván nem akarnak foglalkozni ezzel), sokszor viszont az akció kiírója cseszi el az egészet, az még bosszantóbb. Egy ideje inkább nem is foglalkozom az ilyenekkel, felőlem aztán írhatják a csomagoláson, hogy nyertem még egy túrórudit, vagy gyűjtsek össze hármat, megy a kukába a papír.

Terézágyú 2016.11.30. 11:56:21

@Mérgező Hulladék:
"Teljesen igaza van a posztolónak, hogy szóvá teszi (még ha a szokott arcoknak ez nem is üti meg az ingerküszöbét"

ugyanakkor

"Egy ideje inkább nem is foglalkozom az ilyenekkel, felőlem aztán írhatják a csomagoláson, hogy nyertem még egy túrórudit, vagy gyűjtsek össze hármat, megy a kukába a papír. "

Akkor most mi van?

Békéltető testület (törölt) 2016.11.30. 12:33:01

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: megnyugtatok mindenkit, hogy béke van.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 12:41:45

@Békéltető testület: :))

Pánik tört ki Aleppóban, már ötvenezren menekültek el - A szíriai kormányerők
utolsó rohamra indultak a város ellenzéki negyedei ellen.

index.hu/kulfold/2016/11/30/sziria_aleppo_offenziva_menekultek/

rarabel 2016.11.30. 12:46:39

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Persze, hogy menekülnek, mert szórólapokon tudatták a helyi lakossággal: a COOP lánc holnap 8 órától chips nyeremény-akciót hirdet.

Mérgező Hulladék 2016.11.30. 13:21:00

@Terézágyú: hasonló alaphelyzetre (nem foglalkozol bizonyos ügyekkel a gyakorlatban valamilyen okból, más viszont igen) adott reakciók:
- Problémának gondolod, és örülsz, hogy másnak is feltűnik
- Leugatod a másikat, hogy miért foglalkozik ilyen f.szságokkal

Terézágyú 2016.11.30. 13:23:08

@Mérgező Hulladék:
Szóval akkor te most éppen "örülsz" a többiek meg "leugatnak" valakit...

GhostBusters 2016.11.30. 13:44:00

A Coop csak szívességet tesz: segít megőrizni az óvatlan, bélpoklos vásárlók egészségi állapotát! :D

2016.11.30. 13:53:26

1. "pakett chips"
2. MODOROUSCH

Mérgező Hulladék 2016.11.30. 14:14:07

@Terézágyú: szóval te meg épp kommenteket értelmezel.
Zajlanak az események, a történelem itt játszódik a szemünk előtt! Beszéljünk még róla.

EurósParaszt Lite 2016.11.30. 14:16:05

Meguti a szintet, nyugi. De evidenciakat nem ismetelgetunk. Kulonben ahogy irtam, akiknek ilyen problemai vannak, alapvetoen tevuton jar. Kell valami passzio az eletbe, oke. Van, aki kuponozik, van, aki vadaszik. De ne pislogjunk mar picsogo 5 eveskent alnaivan, ha beut, azaz pont nem ut be a crach.

További magyar hang 2016.11.30. 14:21:04

Sétálj át egy másik, Irénke-free COOP üzletbe, okostelefon megmondja hol van!

Manyecska. 2016.11.30. 14:22:32

én gabona-ízesítésű csipszet ettem. :DD lehet más is vótbenne gabona volt ráírva.. jó szar is vót, nemtom eldönteni ez most b.ü. poszt vagy panasz?? :D

Terézágyú 2016.11.30. 14:22:35

@Mérgező Hulladék:
"szóval te meg épp kommenteket értelmezel."

Igen, képzeld, kommenteket olvasok és értelmezek...
rossz szokás :-/

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 14:29:36

@További magyar hang: A pár évvel ezelőtti márciusi Pintér-SMS modorában mondjad!

Manyecska. 2016.11.30. 14:30:19

Kávét nem hozna valaki?

onlajnok · http://www.onlajnok.com 2016.11.30. 14:34:36

@Mérgező Hulladék: Azt, hogy a Coop geci volt, senki nem kérdőjelezi meg, még ha minket az ilyen szintű probléma nem is hat meg. De ha már ír a szerencsétlen, akkor írja már bele, hogy az Alsómocsoládi 256456. számú Coop üzletben gecik, így legalább azt gondolhatjuk, hogy nekünk akar jót és nem csak rinyál. Ha meg fel akarja nyomni őket, akkor a vevoszolgalat@chio.hu-ra írjon, ne ide...

Ha mégis benne volt a pontos Coop üzlet, akkor elnézést a beküldőtől, Hilda meg növesszen tököket és ne moderálja ki, vagy legalább annyit hagyjon benne, hogy "ez itt a Coop üzlet pontos neve, amit kimoderáltam, mert gyáva homár vagyok".

Figyel Castro 2016.11.30. 14:51:23

@onlajnok: nem mindenhol van ám másik bolt, sok helyen örülnek, ha az az egy is van, még ha CBA vagy COOP is...

onlajnok · http://www.onlajnok.com 2016.11.30. 14:54:10

@Figyel Castro: akkor írja ezt baszki. De nem írja, úgyhogy gondolom nincs így.

Terézágyú 2016.11.30. 15:03:46

@Figyel Castro:
"nem mindenhol van ám másik bolt, sok helyen örülnek, ha az az egy is van, még ha CBA vagy COOP is..."

Nyilván faluhelyen... ott viszont nem gond, hogy mit mond a helyi Irénke, mert úgyis ismerik egymást a vásárlók is meg a bótosok is.

Ámbár persze lehet hogy ez naivság, abból kiindulva, hogy manapság faluhelyen a helyi születésű jegyző sem hajlandó semmi pluszt tenni az őt gyerekkora óta ismerő öregebb helyi lakosoknak... Ennél még egy Kádár-rendszerbeli tanácselnök is kedvesebb volt...

EurósParaszt Lite 2016.11.30. 15:26:22

Volt egy film: Legenda vagyok. Most itt az uj: Gabona vagyok. Legjobb.
:De'e'e' ksz

Treibhireas Bunaiteachd (törölt) 2016.11.30. 15:29:50

@Figyel Castro: faluhelyen is a sarkon van kóp? Mert itt most a sarki kópot fikázzuk.

Tehetséges ugandai buzi 2016.11.30. 15:35:33

@Treibhireas Bunaiteachd: Rohadtul nem mindegy, hogy kit fikázol! A sarki kópot, vagy a sarki kopót? Az álmoskönyvek szerint a rendőrnek nem szólunk be!

:-D

Manyecska. 2016.11.30. 16:02:41

@EurósParaszt Lite: én meg nagynéni leszek.. a húgom a bűnös:) Jól titkolta a kis csíra :)))

Treibhireas Bunaiteachd (törölt) 2016.11.30. 16:06:12

@Tehetséges ugandai buzi:
De, csúnyán - Irénkésen - azért nézhetek rá, ugye?

Tehetséges ugandai buzi 2016.11.30. 16:50:09

@Manyecs: Ha még nem tudjátok, hogy kisfiú lesz, vagy kislány, addig nem tudhatod, hogy nagynéni leszel, avagy nagybácsi...

The Crazy One 3om 2016.11.30. 16:51:35

tehát? Érdekek sérültek, szívek törtek, függönyök szakadtak?

megamen1 2016.11.30. 17:14:17

én az irénkét sunáznám. először. asztán meg a elvirát is.

Reactor 2016.11.30. 17:40:30

Ez különös, Coop-ban eddig mindig beváltották, ha pl. csokoládépapírral nyertem. Egyszer előfordult az a meglehetősen fonák helyzet, hogy az itteni városközponti Coop-ba csupa-csupa nyerő csomagolású Mars csokit szállítottak. Sejthetitek, mi lett a vége :D de nem húzták a szájacskájukat, a nyerő papíron ott van feketén-fehéren, hogy újabb szelet csokoládé, ami jár az jár. Hogy adminisztrációs hibából kifolyólag csupa nyertes csoki érkezett ide, nos, azt bokszolják le a szállítóval.
Hasonló élményem a TESZKÓban volt, a TESZKÓ gazdaságos kupont mindegyik 75 grammos chipsre be lehetett váltani, a ketchupos ízesítésűre, na arra pont nem! Segáz, vettem másmilyet.

Manapság már Irénke felülírja a Chio nyeremény-játék szabályzatát? Nahát, mik nincsenek! Szerintem holnap megyek is hitelt fölvenni a bankba, és ha tiltakoznának, közlöm velük, hogy az Irénke azt mondta, nem kell hozzá fedezet. Hah, profit!!! :$
Ezek után már nem a "Dancsó Péter megengedte" lesz az etalon, hanem "Az Irénke azt mondta" :) Irénke 4 prezident!

Terézágyú 2016.11.30. 17:52:05

@Reactor:
"Manapság már Irénke felülírja a Chio nyeremény-játék szabályzatát? Nahát, mik nincsenek! Szerintem holnap megyek is hitelt fölvenni a bankba, és ha tiltakoznának, közlöm velük, hogy az Irénke azt mondta, nem kell hozzá fedezet."

Értem a poént, de megjegyzem, hogy ez nem ugyanaz.
Irénke - bárki is az - azért tudja "felülírni" a szabályokat, mert abban a kópban ő a főnök (gondolom).
Neked viszont nem a főnököd, és a bankhoz sincs köze, tehát egy bankban hiába mondanád...

Manyecska. 2016.11.30. 18:49:10

@Tehetséges ugandai buzi: fiú lesz:) az unokámat még nem tudom de lányt akar..a lány.. :))

Reactor 2016.11.30. 19:40:54

@Terézágyú: Arra próbáltam reflektálni, hogy bár abban a Coop-ban ő lehet a főnök (gyaníthatóan nem az, de tegyük fel, hogy mégis), másik Coop-ban viszont szőrözés nélkül kiadják a paprikás chipset is a nyereménykuponra, akkor Irénke olyan szinten sötét, hogy elkéne neki egy fekete lyuk oda, hogy világítson.
Csak azért nem tételezek fel szándékosságot emögött, mert max. 250 forint haszna származhat abból a Coop-nak, ha nem engedélyezik, hogy másmilyen chipsre is beváltsa ugyanazon súlyhatáron belül.

Leone_510 2016.11.30. 20:51:29

hát ha nincs a közelben másik coop akkor megértem, más esetben csak rinya

Treibhireas Bunaiteachd (törölt) 2016.11.30. 21:18:42

@Reactor: Szirénke va lszeg a bótvezető, alias kópvezető-helyettes, aki elkúrta a rendelést és a nyakukon van a sok tejfeles-hagymás. Erre kiadta a kollektívának, hogy mit lehet adni kuponra. Azt hiszem, Szirénke 20-30 évnyi ÁFÉSZ múlttal rendelkezhet.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 21:45:36

@EurósParaszt Lite: Na ez egy homár, nem mint a címképen szereplő folyami rák.

Józsi, a migráns köcsög 2016.11.30. 21:55:24

@onlajnok: mi a retekért menjen másik boltba?
te szereted magad zsinórban szopatni, vagy hogy? jár neki az a szar csipsz? jár.
adják oda neki oszt szifonlátás.

The Crazy One 3om 2016.11.30. 22:19:04

Juteszembe, ti már ettetek homárt?

Dikusz 2016.11.30. 22:19:35

@megamen: miért sunáznád a MÁV belföldi utastájékoztatóját?

1gazsagos1 2016.11.30. 22:26:00

ÉN IS NYERTEM!!! KINEK KELL??? NEKEM UGYAN NEM!!! :) DE MÉG MEGVAN A KUPON! :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 22:28:11

@The Crazy One 3om: Krokodilt igen. Homárban nem vagyok biztos. Viszont a rákocskákat nagyon szeretem.

kingofwallpapers.com/shrimp.html

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 22:29:21

@Dikusz: "sunáznád a MÁV belföldi utastájékoztatóját"

Remélem fogaskerekek nincsenek benne! Nem szeretném, ha Megamen megsérülne.

Dikusz 2016.11.30. 22:40:23

@Józsi, a migráns köcsög: járni jár, csak nem jut:)
Valaki már írta kommentben, hogy a Tescoban járt így. Én is ott vettem csipszet, abban is volt kupon. A helyi Sparban váltottam volna be, a pénztárban. Visszaküldtek a pulthoz, hogy ott lesz az. Egy darab sem volt ott persze. Az akkori akcióban a nyeremény súlya olyan kicsi volt, hogy a kupont már akkor ki kellett volna hajítani, amikor felzabáltam a csipszet. Az egész zacskóban lehetett vagy tíz darab.
Viszont a csomagolásra rá van írva (ezt eddig senki nem vette észre), hogy az akció "csak a készlet erejéig" érvényes. Innentől pedig az egész nyereménykészletet akár el is tehetik a boltban.

Dikusz 2016.11.30. 22:43:17

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: azt én sem szeretném, egyáltalán nem.
Viszont fogamzásgátlónak jó (mint az egyszeri viccben a két féltégla).

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 22:49:53

@Dikusz: "két féltégla"

Ne merd bántani! Megamen a védelmem alatt áll!

Dikusz 2016.11.30. 22:51:35

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: lehetett pár évtizeddel ezelőtt kapni ilyen apró rákokat. Ha jól emlékszem szovjet termék volt, kis konzervdobozban volt valami autentikus szaga (kicsit büdi), de nem romlott. Nagyjából ugyanabban az időben lehetett kapni albán kagylót is. Mindkettőt szerettem:)

Dikusz 2016.11.30. 22:52:59

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: elnézést a bocsánatért, de én nem Megament akartam féltéglázni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 23:09:38

@Dikusz: Az átkozsban nem rákoztam, talán nem ismertem. Kaviároztam. Apám hozott az oroszoktól is néha, ilyen nagyszemű kaviárt. A nyúlhalkaviárt szeretem, de az orosz se volt rossz. Most a Lidlben nagyon olcsó, 600 Ft / 100 gramm.

Ja, mikor a Lidl indult, volt ráksaláta. Pár hónap múlva véglegesen eltűnt. Én meg a Lidlből.

Dikusz 2016.11.30. 23:35:15

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: nyúlkaviárt olvastam először, már akartam is írni, hogy az nem kaviár volt, hanem nyúlbogyó:)
Lassan eljutok abba a korba, hogy a régi dolgok eszembe jutnak. Lehetett kapni szovjet sűrített cukrozott tejet, imádtam. Az egyik BNV-n ettem először életemben pálcikás fagyit, az is szovjet volt, kétszer akkora mint a mostani, és nagyon jóízű.

Manyecska. 2016.12.01. 08:15:24

@The Crazy One 3om: nem de az összes pasi akivel kezdek, homár, az ér?:D @1gazsagos1: elküldenéd postán, utánvéttel? kell a bébiknek:DD

The Crazy One 3om 2016.12.01. 08:18:43

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: ez a garnéla lesz, ha minden igaz. Szerintem hibátlan, hirtelen kisütve a létező legforróbb olajban.a legjobb ilyen mustáros, vagy fokhagymás baszásba mártogatva...

The Crazy One 3om 2016.12.01. 08:25:58

@Manyecs: ha utólag derül ki, akkor de. Egyébként meg, én leszek az adott idő alatt a legtöbb japán kutya...

Manyecska. 2016.12.01. 08:30:55

@The Crazy One 3om: amelyik nem homár az meg nős, :DD bár ezen viszonylag könnyen változtathatunk :P állítólag túl kipihent vagyok most aszongya. /az állat!/:D

The Crazy One 3om 2016.12.01. 08:34:48

@Manyecs: igen, az a legkisebb gond :)

Pihentagyra inni köll!

Manyecska. 2016.12.01. 08:43:36

@The Crazy One 3om: azt írja most az áldott állapotban :P lévő kishúgom /8.hónap!/ hogy "fa..szom költözne mucsára.." :DDDD szerinted??? :D ON

The Crazy One 3om 2016.12.01. 09:04:15

@Manyecs: nézd, ha én mucsai lennék..

Manyecska. 2016.12.01. 09:14:10

@The Crazy One 3om: de ő se százas felvette a dvd-ről a ultrahangos felvételt a háttérben közben pedig Jack, a foxi morog!!- Stephen King is megirigyelné !!!! tiszta horror :D besza-behu!:D ON
Kérünk poszt!!

2016.12.01. 09:47:45

A posztoló ehetne inkább almát a mérgező imperialista csípsz helyett.

Terézágyú 2016.12.01. 09:58:43

@Dr. Trejo:
Almában is van sajtos-tejfölös? Vagy szalonnás?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 09:59:30

@The Crazy One 3om: Nem szabad elrontani az ízét szószokkal. A kávét is üresen iszom.

A nyers halat viszont csípős szósszal eszem, mert annak tényleg nincs íze.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 10:16:10

Basszameg, Helga megint széttorte a vótmámárőt! na, Elsőzzetek agyhalottak!

erkölcsi hulla 2016.12.01. 10:29:54

A coop és a cba a legretkebb üzletek kerek e világon, ez tudott. Bár pesten főleg cba van, vidéken jellemzős a coopos fosság.
Voltam multkor vidéken, a coopban drágább volt a kaja, mint itt pesten egy éjjel nappaliban.
Komolyan. Nem hazudok. Gyomorforgató.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.12.01. 11:38:37

Irén

4 betűs nő név

Naptári napok:
Március 25.
Június 28.

Név eredete:
Görög eredetű, a mitológia szerint Eiréné Zeusz és Themisz leánya, a Hórák egyike, a béke istennője

Mit tehetne a Békéltető testület a saját étoszának istennője ellen?!

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.12.01. 11:41:15

Az is lehet, hogy titkos kormányrendelet miatt akarják lenevelni az egészségkárosító nemzethietlen csipszről.

De akár az Állam, akár a természetfölöttiek parancsolták, jobb ha belátja, hogy inkább almát, körtét, diót kellene ennie csemegeként, nem ilyen kommersz imperialista vackokat.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.12.01. 11:44:59

@Manyecs: "az összes pasi akivel kezdek, homár", ez egy elég beszűkült, kirekesztő álláspont. Miért ne lehetnénk adaptívak és válthatnánk társadalmi nemet ebben a haladó korban, hogy a társunk igényeihez alkalmazkodjunk?

Amúgy is van már mindenféle formában ehhez illeszkedő alkalmatosság, amivel ki lehet elégíteni az igényeit. Minden csak hozzáállás és nyitottság kérdése, elvégre is már 2016 van.

Dikusz 2016.12.01. 11:52:09

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: nincs a kávéhoz poharad?
Az a csípős szósz tényleg rossz lehet, ha a hallal kell ízesíteni. A nyers hal az a ruszli?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 12:15:40

@Dikusz: Nem pácolt. Nyers hal. Akkor friss, ha még mozog a tányéron.

2016.12.01. 15:26:09

@enrico palazzo: tévedsz, ez nem modorosság, hanem vicces stílus. Nekem tetszett, te meg pukkadj meg a mérgelődáseddel :-)

Phteven 2016.12.01. 15:32:54

Egy kibaszott tasak tschips tényleg ér annyit, hogy a telefonodat olvasgasd, a pénztárossal okoskodj, Irénkével vitatkozz?!

enrico palazzo 2016.12.01. 16:05:07

@Kulics: Hogy lehet az az ember vicces, aki egy zacskó nyeremény chips miatt jön-megy a boltban, telefonon szabályzatot olvasgat? Ő inkább nevetséges.

"A játék szabályzata szerint én, a vásárló, a ropogtató, zacskórázó, az olajosujjú, ha kupont találok, azt beválthatom egy újabb pakett chipsre."

"Milyet vegyek? Sajtos-tejfölös. A kedvenc ízem. Sajnos nincs, csak óriáspakk. Hmmm. Szalonnás? Legyen."

" Nini, van sajtos-tejfölös. "

Ez egy gyalázatos kísérlet a jópofáskodásra. Nem vicces stílus, hanem modoros.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 16:51:51

@enrico palazzo: Szerintem is csak modros. De különbözőek vagyunk, @Kulics: a védelmem alatt áll, ne merd bántani! :))

2016.12.01. 17:09:31

@enrico palazzo: én csak arra a mondatra gondoltam amit kiemeltél "Miért érzem úgy, hogy ennek a chipsnek olyan igazi jó magyarosan átbaszós fűszerezése van?"
ez sztem vicces...

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: köszi, majd adok az uzsonnás szendvicsemből :-)

enrico palazzo 2016.12.01. 17:17:19

@Kulics: Na ez a mondat valóban üt! Kár a többiért...

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Már intézkedtem, Puzsér sem megy, és a szabolcsi szabadlábon lévő csapatokat is visszahívtam!

Dikusz 2016.12.01. 21:26:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
De hát a hering az tengeri hal, még ha pácolt is, nem? Ha jól megrázom a tányért, még mozog is:)

fillérbaszó vadász 2016.12.05. 08:11:07

@Reactor: Ez a "Dancsó Péter" lassan az "elkurvulás" szó szinonimája lesz.

KétismeretlenS 2016.12.10. 14:29:34

@erkölcsi hulla: Akkor nem láttad nálunk a helyi kínálatot. Mert itt van egy "kisbót" ahol kérned kell a portékát és van a "nagybót" Mindkettőnél csakis csomagolt nem romlandó ajánlott. Ha nem akarubk táppénzen lenni 1 hónapot. Aszem írok is erröl majd egy pósztót.

amindenes.blog.hu 2016.12.14. 16:16:26

@megamen: megöklözném a chipstől morzsás darabos kezemmel.
süti beállítások módosítása