Tékozló Homár

Két szó: kézi mosás

2006.10.18. 17:28 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár soha nem bízna gépjármûvet érzéketlen robotkarok drótkeféire, ha mosatásról van szó, de vannak akik igen. Péter például így járt:

Elvittem az autómat lemosatni, mivel útba esett, a Pesti úti IMO nevû helyen tettem meg. Pechemre! A kefe (ami biztos nem dolgozott többet az adott üzemóránál) egyszercsak úgy döntött, hogy a hátsó lökhárítóm, és a spiolerem nem kell, hogy a helyén maradjon, ezért jól letépte a talajig! Gondoltam nem baj, majd rendezem a mosósokkal. Pedig nem tartom magam naiv embernek. Közölték, hogy a lökhárító sérült volt (?), ezért nem hajlandók felelõsséget vállalni!

Ekkor már kiült az aggodalom az arcomra. A XVII. ker Polg. Mesteri hivatal nem foglalkozik vele (felettes szerv), átirányít az iparûzési osztályra. Közlik, hogy nem õk a kompetensek, de magadják a Fogyasztóvédelmi fõfelügyelõség számát. Na mondom itt csak lesz valami. Lett is!

Egy bácsi mondta, hogy írjak nekik levelet, amiben tájékoztatom õket, hogy mi történt, és ez nekem mennyibe került. Mondom: minek, ha közölte a FÕNÖK (tán Chingachgook, a sziúk vezetõje?), hogy nem ismerik el a felelõsséget! Akkor marad a polgári peres út. De fasza! Három-négy év, pár százezer forint, és vége is. És amilyen jól mûködõ jogrendszerünk van, még az Õ költségüket is fizethetem.

Szóval elnézést kérek a kedves cégtõl, hogy leszaggattattam a kocsim hátulját, és még hisztiztem is nekik. Ja! És a központjukat elérni lehetetlen. A hangpostásuknak üzentem, hogy hol érhetnek el, és várom a visszahívást. De minek? Ja! És azért, hogy ne kerüljön 120.000.-Ft-ba + szerelés, suftni tuning délután. Végül is szép lett! :(

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása