Tékozló Homár

A hónap bullshite

Legyen egy jo squash-elmenyed!

2006.11.01. 14:58 | jackyll | Szólj hozzá!

Biztos keveset jár konferenciára a Homár, mert mostanában elkerülték a bõ lére hagyott bullshitfolyamok (a divatból csak nem ment ki!). Szerencsére Olvasói bátran odatartják orcájukat, mint Gábor, és buzgón forwardolnak, hogy aztán együtt sírjunk/nevessünk/járjunk csoportterápiára. Az alábbi reklámlevelet valahogy úgy vizionáljuk, mintha a Csillagok háborúja szemétprésében állnánk, a falakra átlátszó szövetû, cukrozott slejmmel töltött vízágyakat erõsítettek, Artut pedig lefoglalták illegális fájlcseréért. Not like this, not like this.

Hogy miért van mindig rekordszámú résztvevõ az RSC-OPEN amatõr fallabda versenyen? Az indokok közt sok olyan van, ami mind-mind igaz. De van egy, amelyet amatõr fallabdázóknak csak ez a rendezvény biztosít!

Igen, sokan szeretik az RSC versenyeit.

Szeretik azok, akik a Club hangulatáért látogatnak el hozzánk. Egy nagyszerû squashhétévégéhez nehéz jobb helyszínt találni, mint a meleg színekkel, többszintû nézõtérrel és a legendásan kedves vendéglátással bíró RSC-t.

Szeretik azok, akik minden évben kipróbálják: hol tartanak. Az RSC-Open, mint az egyik legjelentõsebb hazai amatõrverseny, tökéletes lehetõség arra, hogy megtudd, mennyit fejlõdtél az elõzõ évben.

Szeretik azok, akik "technikát lesni" jönnek. A rendezvény nagyságrendje garancia arra, hogy mindenki elleshessen néhány új trükköt, fogást, lépést, mozdulatot, és azzal hazatérve az otthoni pályán meglepetéssel szolgáljon régi ellenfeleinek.

Szeretik azok, akik tudják: az RSC versenyein nem csak a gyõztesek privilégiuma az ajándék. Nálunk minden résztvevõ számíthat valamilyen kis figyelmességre.

És ezek mind, mind nagyon fontos érvek, és nagyon sok versenyzõt motivál a részvételre.

De van egy, ami talán még a te részedre is meglepõ lehet! Az RSC-Open az egyetlen olyan amatõr verseny Magyarországon, amelyrõl büszkén mesélheted: ott voltam, részt vettem.

Míg a profi versenyzõk részére a Magyar Bajnokság, a pénzdíjas nemzetközi versenyek, a csapatbajnokság mind-mind nagyszerû muníciót ad a fallabdabeszélgetések témájához, az amatõrök részére az RSC-Open az egyetlen, ötödik éve megrendezésre kerül fallabda bajnokság, amely - nem is akármilyen - hagyományokkal rendelkezik.

Kihagynád azt az élményt, amit a következõ squashnapodon a saját clubodban tartott élménybeszámoló jelenhet? Ahogy hosszasan részletezed a tenyereseket, a fonákokat, az épphogy elért labdákat?

Hogy hangzana a versenyt követõ elsõ randin: szombaton a Rózsadomb tetején fallabdáztam az ország legnagyobb amatõr versenyén. Hát ahogy beléptem az elsõ meccsemen a pályára...

Vajon tudja-e valaki ûberelni a hétvégérõl tartott élménybeszámolót a munkahelyeden, ha Te azzal kezded a mondandód: 100 ellenfél ellen álltam ki fallabdázni a hétvégén.

Kihagynád állandó squashpartnered sóvárgó pillantását, amikor elmondod, milyen ellenfelekkel játszottál az üvegpálya falai között?

Legyél hát részese az élménynek. Biztosak vagyunk abban, hogy mindez még a nyertesek számára is sokkal többet jelent majd, mint bármilyen ajándék, nyeremény!

Akit ez esetleg nem gyõzött meg, a nyeremények még elcsábíthatják:

I. hely: Fõdíj + Kupa + érem + oklevél II. hely: Ajándék + érem + oklevél III. hely: Ajándék + érem + oklevél

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása