Tékozló Homár

A blog.hu-ra költözött a Homár

2007.05.25. 17:09 | szily | Szólj hozzá!

Drága olvasók,

Történelmi pillanat jött el, olyasmi érzés, mint Rogán Antalnak az első lassúzás Schmuck Andorral: két év boldog buheraállapot után a Homár átkerült a blog.hu motorjára. Nem volt könnyű, de reméljük megérte. Hogy ebből mi lesz a jó Önöknek?

Bár a lényeg változatlan marad, a címkézés miatt átláthatóbb lesz az archívum, könnyebben megtalálják, amit egy adott témában régen posztoltunk. És a legjobb, hogy újra lehet majd kommentálni meg vitatkozni, persze regisztráció után. Moderálási elveink szokás szerint önkényesek, de azért öncsonkítóan liberálisak maradunk. Az természetesen nem érdekel, ki mit ír, a vélemény lehet éles, de a csúnya gyalázkodás, az öncélú parasztkodás, a kisebb könyvek bekopizása meg a százezer enter lenyomása után bemásolt üres posztok egy, azaz egy darab figyelmeztetést, majd a visszaesőknél azonnali bannolást vonnak maguk után. Olyanok vagyunk, mint egy (két) folyékony nitrogénbe mártott Clint Eastwood, úgyhogy nem érdemes kekeckedni, inkább posztoljanak normálisan.

Külsőleg egyelőre nem sokat változott a Homár, vizuális fronton a legnagyobb eltérés az, hogy a képek 420 helyett innentől 500 pixel szélesek, hogy mindenkinek 19 százalékkal jobb legyen.

Amit most látnak, az a blog.hu-s Homár átmeneti bétaverziója. (Tényleg, hallottak már róla, hogy a blog.hu címlapja nagy titokban frankó blogmagazinná vált? Nézzék meg gyorsan, mert ez most még menő, nemsokára már annyian olvassák, hogy nem lesz benne semmi poén.)

Egyelőre – pont egy hétig még, a tesztidőszak alatt – nincsen kommentálási lehetőség. A címkézést pedig az óriási anyagmennyiség miatt folyamatosan végezzük, így az első nap még csak a régi kategóriáknak – reklám, naiv ügyfél, satöbbi - megfelelő tagek látszanak, a jövő héten majd napról napra bővülni fog a lista. Ez azt jelenti, hogy a rendszerváltás kezdete ugyan ez a pillanat, de az igazi fordulat a jövő hét végén jön. Addig is nagyon hálásak lennénk, hogyha minden szembeötlő hibát levélben jelentenének föl.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása