Tékozló Homár

Zsuzsa soha többet nem vásárol a Tescóban

2008.07.23. 15:47 | jackyll | komment

Újabb fájdalmas búcsúnak lehetünk tanúi a Máté Péter emlékpunkzenekar Zoli Zsuzsa előadásában. Csak egy konnektort szeretett volna, valamiért a Tescót nézte ki, 45 percébe került:

Az egy dolog hogy hála a Tesco és a Pannon közös együttműködésének köszönhetően az összes tesco-áruház csak egy 06-20-as mobilszám hívásával érhető el, ami csúcsidőben vezetékes telefonról azért nem túl olcsó, főleg ha percekig kell várni egy egy ügyintézőre. De az már nonszensz hogy egy rohadt konnektort 20 perc alatt szedjenek le nekem a polc tetejéről, közben meg alpári módon beszéljenek a vásárlóval!

Történetem tegnap este kezdődött amikoris munkából hazafelé konnektort szerettem volna venni.  Az OBI már bezárt, gondoltam próbálkozom a FOGARASI ÚTI TESOBAN.Az elektronikai részlegnél  ugye minden van a 10 szólamú dallamcsengőtől kezdve a leglehetetlenebb dolgokig, természetesen a leggyakrabban keresett konnektoros rész tök üres volt. Kerestem egy eladót (nem volt egyszerű), hátha tud valaki segíteni, vagy esetleg a raktárban megnézni, de a legtöbbje flegma módon visszautasított. Aztán megláttam hogy a polcok tetején egy csomó konnektoros doboz és egyéb dobozok, papírhulladékok vannak. 

Természetesen az ott dolgozó eladót az elkövetkező 10 percben sem találtam, viszont valami létrát kellett volna szereznem hogy le tudjam venni a polc tetején lévő dobozt. (már már a háztartási osztály létrájának ideiglene "lenyúlásán"  gondolkodtam, amikor megpillantottam  egy ott dolgozó (talán gyakornok vagy diákmunkás) fiatalembert, és  segítséget kértem  tőle, hogy legyen szíves leszedni nekem  a polc tetején lévő dobozokat, mert a polcon nem találok konnektort. Ő nagyon kézséges és segítő kész volt mondta hogy szerez egy létrát.

Pár perc után valami batárnagy kék (rakétakilövőhöz hasonló) létraszerű dolgot hozott ki a raktárból, és kézségesen felment hogy levegye a dobozt.  Ekkor hírtelen megjelent egy kék-köppenyes fontoskodó hölgyemény aki a szemem láttára cseszte le szerencsétlen fiatal srácot hogy mégis hogy gondolja hogy ezt a létrát ide kihozza, éshogy felmászik lehozni a dobozt  (mintha nem a vevő lenne az első) és még engem ordítva kioktatott hogyha nincs ott a pocon akkor nincs.  De valami alpári bunkó stílusban. (úgy látszik a tesconál a kékruhás "műszakvezetők" már csak ilyenek.)

Erre közöltem vele, hogy változtasson a hangnemén, és talán egy versenyszférában főleg egy multinál nem így kéne a vevőkhöz állni, főleg nem ilyen hangnemben beszélni, hisz  a vevő kérése lenne az első, mert belőlünk él  -  ráadásul ha 20 perc óta létra hiányában nem bírjuk leszedni a konnektoromat a polc tetejéről és percekig nem találtam egyetlen eladót sem akkor takarodjon innen és ne fontoskodjon, főleg ne b@ssza le azt a kollégáját aki ebben a tetves Tescoban még a vevők kérését maximálisan szem előtt tartja.  

Nagyon felhúztam magam, mert szerencsétlen nekem segítő kissrácot úgy leordította, hogy belepirult.  Aztán ez a fontoskodó hölgyemény elvonult a sráccal meg néhány doboz kinyitása után találtunk egy darab konnektort, a hatalmas polc tetején lévő szemétkupac között. 

Természetesen a vonalkódját a pénztárban nem tudták beazonosítani, néhány telefonálgatás után 860 Ft-ot fizettem, és majd háromnegyed órám ment rá egyetlen konnektor vásárlására. 

Soha többet NEM VÁSÁROLOK A TESCOBAN.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2008.07.23. 15:50:38

Írd le 200-szor:

A TESCO önkiszolgáló bolt, ami nincs polcon, az nincs.
A TESCO önkiszolgáló bolt, ami nincs polcon, az nincs.
A TESCO önkiszolgáló bolt, ami nincs polcon, az nincs.
...

Neménvótam 2008.07.23. 15:56:13

Ha nem olvasom végig, első lehettem volna :(

szívásgombóc 2008.07.23. 15:57:01

A pénztáros telefonálhatott, mert nem tudta beazonosítani az konnektor árát, ami végül 860 ft-ba került.

theutat villám 2008.07.23. 15:57:06

pláne a fogarasi
pláne a fogarasi
pláne a fogarasi
...

nol · http://www.blog.hu 2008.07.23. 15:57:48

Szerencsére az én közelemben nincsen tesco, de azthiszem ilyen dolgok bárhol előfordulhatnak (sajnos).

vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2008.07.23. 16:04:40

azért az obi sem lett volna jobb. meg a brikó sem.

szívásgombóc 2008.07.23. 16:06:19

Tecsóban kiváltképp bunkók a dolgozók. Jártam úgy, hogy chilis szószt után kajtattam, de nem találtam, majd egy árufeltöltő elhadonászta az útvonalat a szószig. Miután a megadott koordinátán sem találtam, visszamentem hozzá, hogy ne haragudjon, de sajnos ott nem találom. Aztán elkezdett leugatni, hogy mégis mit képzelek, hogy hülyének nézem, mikor ő már ott dolgozik majdnem egy éve. Annak a szósznak ott kell lennie, majd elindult velem, hogy szemügyre vegye az adott polcot. Jéé, tényleg nincs, de itt szokott lenni, csak valamelyik hülye árufeltöltő mást rakott a helyére.(gondoltam magamban, hogy akár te is lehettél) Ilyen apróságok előfordulnak.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.07.23. 16:07:12

"Soha többet NEM VÁSÁROLOK A TESCOBAN."

Oszt ha megint éjjel kell konnektor?

Greg36 2008.07.23. 16:07:57

Látod, legközelebb majd csak azt akarsz venni, amit Te magad vittél be a táskádban, mert akkor biztosan lesz :)

hijarna 2008.07.23. 16:09:50

Ennyi idő alatt egy villamossági bótba is elmehetett volna aposztoló, az sem került volna több idejébe. És a leordított luvnyának mi volt a reakciója?????

jesszumpepi (törölt) 2008.07.23. 16:11:37

Én évente kb.egyszer teszem be a lábam TESCÓBA,akkor is elmegy a kedvem,és a személyzet tényleg elég hervasztó.

hijarna 2008.07.23. 16:12:11

A ráckevei strand építési területéről, a betonkeverő konnyektorát kellett volna elemelni....

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.07.23. 16:12:32

Ha konnektor, akkor miért pont a Tesco? Nincsenek már barkács és elektromossági szaküzletek???

mindenki.fogja.be/a.Tescoban.is

Stevwe 2008.07.23. 16:12:47

A Fogarasi úti TESCO ról regény is íródott(tetykótitok), nem olvastad ? Kész tanulmány :-)
Pdf ben kering a neten.

Taurusz 2008.07.23. 16:12:52

Egyszer én is kifogtam egy bunkó eladót a kecskeméti tescoban... Valami sajtot kerestem, de nem találtam, a csaj meg akit megkérdeztem, szinte elküldött a 3.14csába... Én meg mondtam neki, hogy vegyen vissza, nem randit kértem tőle. De aztán sem segített, én meg otthagytam. Dugja fel magának a sajtot.

pefki 2008.07.23. 16:22:14

SZÍVÁSGOMBÓC!!!! Azért mert neked egyszer valakivel afférod volt a Tescoban nem kellene mindenkit egy kalap alá venned!!!!
Mi az,hogy kiváltképp bunkók a dolgozók??Te vagy a bunkó!(Nem ott dolgozom de ismerem a viszonyokat)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.07.23. 16:35:19

pefki, tecciktudni az úgy megy, hogyha egyszer belémköt egy kopasznagydarab, akkor elkönyvelem, hogy a kopasznagydarabok kötekedők. Ha egyszer erromlik a Nokijám, akkor elkönyvelem, hogy a Nokiják szarok. Ha egyszer parasztok velem a Teszkóban... Ésatöbbi. Ezér' kell vigyázni az imidzsre.

szívásgombóc 2008.07.23. 16:35:30

Én meg ott is dolgoztam(igaz nem túl sokat, de épp eleget), és ismerem a viszonyokat, és tényleg tisztelet járhat a kivételeknek, viszont azt nem tudom, hogy a nagyobb részét a Tecsó tette olyannán amilyen vagy helyből ilyen szemtelen módon állnak a vásárlókhoz, de annyit mondhatok, hogy általában az ott dolgozók diákok(ők még talán nem dolgoztak ott eleget) szoktak megfelelő hangnemben beszélni a vevőkkel.

DonCiccio 2008.07.23. 16:46:53

Persze az, hogy a Pepsi megszüntette a a visszaváltható palackos Margitszigeti Kristályvíz forgalmazását, azt Ollós barátunk "elfelejtette" kirakni mint poszt. Pedig szerintem fontos dolog lenne. Nem azért, mert én küldtem be, hanem tényleg botrány.

Addig fogom ezt beírni, amíg "valaki" fel nem figyel a dologra. Nagyon mérges vagyok miatta. nesze neked környezettudatosság...

lujzababa 2008.07.23. 16:49:21

Én nemrég partvist kerestem a Teszkóban, de sehol nem találtam! Korábbi tapasztalataimból okulva NEM fordultam a személyzethez. Nem adom meg nekik az örömöt, h flegáskodjanak meg fitoktassák a nem létező hatalmukat, ill. bunkózzanak velem. 2szer körbefutottam (max 5 perc), aztán leléptem. Lehet, h a polc tetején kellett volna megnéznem, a konektoros doboz mellett??? (Amúgy meg éljen az újpesti piac, ott veszek majd 7végén!)

hijarna 2008.07.23. 16:53:27

lujzababa 2008.07.23. 16:49:21

neked van igazad.

Mylady 2008.07.23. 16:56:27

Nekem is sok rossz tapasztalatom van a Tescóval, a fogarasi útival meg pláne.

Náluk pl. ha valamin nincs vonalkód (vagy a kódja nincs a gépben), azt nem veheted meg. Egyszer asztali naptárt akartam venni, fényes laposat, sok szép fotóval Magyarországról. Volt egy csomó a polcon, de az ár nem volt kiírva. A pénztáros közölte velem, hogy ez a termék a gép szerint nem létezik, úgyhogy nem vehetem meg.
Majd odajött a főnöke, aki szabályosan leugatott, hogy mit képzelek, ami nincs beárazva, az nem létezik. Különben is, ezt tuti nem a polcról vettem le, mert ott csak beárazott cuccok vannak. Kérdésemre, hogy akkor most úgy gondolja, hogy kintről hoztam be és most ki akarom nekik (is) fizetni?, válasza az volt, hogy nyilván a raktárból hoztam ki!!!
Január volt, tárgyévi naptár. Nem tudom, mikorra tartogatták a raktárban.
(Bár az is elgondolkodtató, hogy az Auchanban a mai napig lehet 2008-as, sőt 2007-es határidőnaplót venni, teljes áron!)

Az Auchanban egyszer egy sállal jártam úgy, hogy nem volt a vonalkódja a gépben. A pénztáros megkérdezte, mennyiért volt kiírva, keresett egy
azonos árú terméket és azt beütötte. Fel sem merült benne, hogy nem vihetem el.

Jelentős különbség.

S0und 2008.07.23. 16:58:37

Hát nem azért, de nekem 'az jött át', hogy kedves Zoli ment oda okoskodni/rendezkedni, hogy mi és hol van a polcon, és hogy mit kell levenni. Nagyon örülünk, sőt lehet a Tesco is, hogy így feltalálja magát, de szerintem mégse ez a módja a dolgok megoldásának. Értem én, hogy nem volt eladó, de akkor sem az a 'járás' hogy ÉN odamegyek és majd elintézek mindent, főleg gyakornok gyereket kérem meg, aki szintén nem ismeri a 'járást'.

Aki fontoskodott, az nem a kék köpenyes hölgyemény, hanem TE kedves Zoltán.

Ha bemész a közértbe és Mari néni nincs a pult mögött, akkor átugrasz a pulton és kiszolgálod magad? Azt Mari néni szarjon sünt, hogy nem volt a pultba? Nem, nem ez a módja.

elwood 2008.07.23. 17:02:04

Nem semmi történet a Tescoról, még egy újabb oldalról ismerhetjük meg.

Es nem semmi a vevő sem. "Csakazértis konnektort veszek b* meg csakazértis"
Legalább narancssárga képregényes volt ?

tuby smith · http://tuba-honlap.blog.hu/ 2008.07.23. 17:19:31

1 - 100 dologból mindig van egy, amin nincs vonalkód.
2 - Ami nincs a polcra kirakva, az nem létezik.
3 - A rutinos eladó mindig elküld valahová (pl a fenébe) egy kacifántos útvonalon, hátha nem találsz vissza, és elfelejted mit keresel, és veszel mást.
3/b - Még ha nem is tudja, hogy van-e amit keresel, és ott van-e, akkor is elküld?
4 - A fenti pontok vonatkoznak minden más nagy áruházra is.

pefki 2008.07.23. 17:21:06

VIZIBUSZ!

Ha egyszer megbotlasz az utcán, kidobod a cipődet, vagy szar a lábad?
Ha egy focimeccs unalmas volt, soha többet nem nézel labdarúgást?

svonk 2008.07.23. 17:27:30

Nekem a pecsi Tesco-ban ( a regebbiben) egy srac korbetelefonalt mindenkit, aztan meg gorkorcsolyaval bejarta a fel aruhazat egy nyomorult 120Ft-os muanyag fogkefetartoert. Nem szabad altalanositani! A sajtos kiflijuk peldaul jo.

norkaporka 2008.07.23. 17:30:22

"Dugja fel magának a sajtot." -----és abból lesz a tesco gazdaságos sajttal töltött pultosnéni

dwdHU 2008.07.23. 17:49:16

hehe en egy napig vtam tecsos :D
minusz 1 raklap uncle bens felulrol meg minusz egy vastag duplaajto, mondtak hogy nem targoncazhatok, csak nem erdekelt :D

System failure. :) 2008.07.23. 17:52:05

A Tesco diszkont jelleggel működő önkiszolgáló . A kedves posztíró ne várja el, hogy nyomott árakkal, majd a seggét is kinyalják. Nem eladók vannak, hanem feltöltők. Szegény csókát is lebaszták miatta.

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2008.07.23. 17:53:55

az ilyen be nem árazott cuccok esetében, hirtelen himlokracsapni, és felkiáltani a pénztárnál: "jaj, de hülye vagyok! ez én hoztam magammal ide!", vagy a másik (működőbb) verzió, mondani a pénztárosnak, hogy semmi baj, visszaviszed a polcra, és a biztonsági őrnél meglazán kisétálsz vele, hogy ez a Tiéd, mert ilyet a Tesco nem árul.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.07.23. 17:59:37

S0und!
"Hát nem azért, de nekem 'az jött át', hogy kedves Zoli ment oda okoskodni/rendezkedni, hogy mi és hol van a polcon, és hogy mit kell levenni."

EZÉRT akarta megkérni az eladókat. Hogy NE Ő másszon már fel! Csakh a Tesco önkiszolgáló. Műszaki pultban vannak ún. eladók, máshol incsenek.
Aztán a diákot kérte meg. (Igen, az árufeltöltő diák lehetett).

"Ha bemész a közértbe és Mari néni nincs a pult mögött, akkor átugrasz a pulton és kiszolgálod magad? Azt Mari néni szarjon sünt, hogy nem volt a pultba? Nem, nem ez a módja." Nem hát!
Ezért koslatott 10 percig, h ne ő szolgálja már ki magát.

Más: a diáknak - amennyiben nem szabad raktárból létrát kihozni (van ilyen, ez esetben más osztálytól kell elkérni majd visszavinni), kulturáltan kell vele közölni!

Vevővel milyen jogon beszélnek így??? Azért mert merészel vásárolni? Nem szórakozásból akar az ember konnektort.

Vonalkód: igen, a tapasztaltabb eladja +-20Ft árkülönbözetű, hasonló árú termékként. Ez szívesség, de nem kötelesség, az ilyenekért lecseszik a pénztárost.

Én lennék terrorista! 2008.07.23. 18:05:06

Zolikám édes fiam, te hülye vagy. Ha elmentél volna egy villanyszerelési szaküzletbe, normális áron kapsz normális, minőségi terméket, korrekt kiszolgálást, nem veszik el az időd, és még telefonálgatnod sem kell.
De nem!!! A TE FAJTÁD nem tervez előre, inkább elautózik egy csomó pénzt, beesik este a tecsóba, megveszi a szart drágábban, mert TI A FOGYASZTÓI TÁRSADALOM MINTAPOLGÁRAI VAGYTOK! Remélem mihamarabb kipusztultok, ti, akik nem tudtok gondolkodni, csak panaszkodni, valamint a gazdaságot tönkretenni a multik seggének nyalásával. Remélem téged pl. agyonbasz az áram a szaros teszkós konnektorodon keresztül.

Elnézést a hangnemért.

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.07.23. 18:07:35

SOund te akkora seggfej vagy amit még Magyarisztánban is ritkán látni.
Ha a közértben nincs a pult mögött eladó és nem is kerül elő 10 percig, kulturált országban a pultos vagy az üzletvezető munkaviszonyának megszüntetésével jár, amit vevőcentrikus országokban életrajzra kerülő, kitörölhetetlen komment kísér, ami nagyjából egyenlő a kiskereskedelmi pályafutás végével.
Mari néni azért kapja a fizetését, hogy ott legyen. A Tesco menedzsmentje azért kapja a fizetését, hogy gondoskodjon a vevők kiszolgálásának módozatáról. Öt percig nincs eladó? Sebaj. Tíz percig nincs? Hiba. Leugatni a vásárlót? Haljon éhen munkanélküliként.

Ha majd a fogyasztóvédelmi törvények szigorúan és betarhatók lesznek és a fogyasztóvédők az apehosokhoz, centrumosokhoz és BKVsokhoz hasonlóan érdekeltté válnak a bírságolásban, és ha a sokcsilliárd bírság után kitalálja a Tesco hogy a műszakvezetőre hárítja az anyagi felelősséget, akkor majd vevőközpont lesz. Addig csak Magyarisztán, ahol S0und és barátai jókedvűen nyelik a lószart amit a Tesco tálcán kínál, ezüstvillával és marketingszöveggel.

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2008.07.23. 18:13:17

Mé' nem hagytad ott a 3. perc után a rákba az egészet?

haborushos 2008.07.23. 18:31:42

Székesfehérvári Tesco-k (2 van, élmények vegyesen)

Kék inges férfitől megkérdezem, jó napot kívánok nem teccik tunni, hogy... megy tovább egy szó nélkül.
Ugyanez kékinges nőnél egy kézmozdulat mintha egy legyet hajtana el, rám sem néz.

Piros ingesek: megkérdeztem árufeltöltő középkorú csajt mondja már meg merre vannak a sós kekszek, mert egyszerűen akkora ez a Tesco, hogy nem találom. (Az Aszalvölgyi úti tényleg nagy) Megmutatta, nagyon segítőkészen, pofavágások és vállvonagatás nélkül, mondjuk én is udvariasan szóltam neki, azt hiszem ez a titka mindennek.

Ugyanitt nem találtam a vonalkód leolvasót, másik csaj elvitt oda, úgy mutatta meg, mondjuk nem volt messze.

Összességében pozitív minden. És a Tesco szilvásgombóc nekem még nem volt üres, mint egy másik posztban írták!

pdjames 2008.07.23. 18:31:55

Nem az a lényeg, hogy Zoltán okoskodott (szabad országban élünk), hanem hogy az eladó hogy kezelte a helyzetet, lehetett volna kedvesen is elhajtani a t. vevőt. Múltkor azon bosszankodtam, hogy nem találtam vonalkódellenőrzőt (sajnos rémes a vizuális memóriám és a következő alkalomra mindig elfelejtem ha egyszer már rábukkantam egyre, nem mintha olyan sok lenne belőlük), a pénztárostól megkérdeztem, hogy miért nincs tábla fent, ha ki tudják írni,hogy cukor meg mosópor, akkor ezt miért nem. A válasz az volt, hogy sok vevő beírt a vásárlók könyvébe, hogy miért nem a padlón van a felirat és Tesco meghajolt a fogyasztói nyomás altt és a padlóra festette a feliratot. Nehezen hihető történet, sőt én el se hiszem,hogy emiatt átrendezik az épületet, de ha tényleg írtak be emberek ilyen hülyeségeket akkor számítani kellene arra, hogy nagy az Isten állatkertje, az eladói udvariatlanságra nincs mentség.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.07.23. 18:39:00

Én lennék terrorista!

Miért a fogyasztó a hülye, aki vásárolni akar?

Te sosem lettél beteg hétvégén/éjszaka, sosem fogyott el valami élelmiszered a lehető legrosszabb időpontban?

Mindenki ott vesz konnektort, ahol akar! Én elBKV-zok ha éppen az kell, vagy úri kedvem úgy tartja, tehát nem mindenki rohangál oda kocsival.

Túlkínálati piac van, ezt jól látod.
De a hipermarket az ÉLELMISZEREKKEL teszi tönkre a hazai piacot, nem a konnektorral!!!!

Az a szakboltban sem olcsóbb, bizonyos fajták ugyanúgy kaphatók barkácsáruházban vagy Tescoban és ugyanazt a terméket különböző áron adják. Példa erre: tapétaragasztó. Ha megkapom 200(!) forinttal olcsóbban ugyanazt a terméket, az olcsóbb helyen veszem.

Köcsögarc 2008.07.23. 18:48:59

a fogarasi tesco nekem is ismerős. Nekem ott az ügyfélszolgálatos nő volt übertahó. Odavittem hozzá egy polcról levett valszeg üveges majonézt amiről leesett minden címke meg satöbbi csak az üveg volt benne a sűrű tejszínű lével. Mivel az egész kirakott szakasz áru ilyen volt gondoltam szólok neki korrigálják a hibát. (Nekem jó volt másfajta majonéz is.) Mivel szegény el volt foglalva (tényleg) kiosztott alpári módon hogy nem tud százfelé szakadni de ha megütöm (nem csináltam semmit csak hallgattam mint szar a fűben) akkor rámereszti a biztonságiakat meg a rendőröket is kihívja. Pedig csak jót akartam nekik nem a saját jogaimat hangoztattam. Szóval letettem a cuccot és mentem vissza vásárolni. Azóta is sokat járok oda mert közel van, késő este is nyitva meg azért az áraik sem rosszak. Flexibilitás a kulcsszó. Láttam már egeret is ott szaladgálni sorok között de nem diliztem inkább örültem neki milyen jó sora lehet. Ez is egy szempont.

Vladimir Harkonnen 2008.07.23. 18:49:57

DonCiccio 2008.07.23. 16:46:53

Pl. engem se érdekel! Sose vettem még Margitszigeti Kristályvizet! Balfit iszunk, az eldobható flakonos, bedobom a szelektív gyűjtőbe, majd lesz belőle póló, vagy pulcsi, oldják meg!
Arra a 20-25 évre -ami nekem még hátra van- jó ez így is. Az unokák meg majd megtanulnak műanyagot emészteni, esetleg fotoszintetizálni!
:-)

lepratelep 2008.07.23. 19:11:44

Aki még kis naív (az üzlet a vásárlókért van), az olvassa el a fentebb említett teszkótitkok 1-2-t (van második rész is, kevésbé szórakoztató, de idevágóbb a dolgozók motíválatlansága, ill. egyéb témakörökben).

torró 2008.07.23. 19:16:19

Én meg most vótam egy most nyitott tecsóban, kőrbementem, s mit látok ill mit nem!Azanyuk uristenit, hát itt nincs grill pult!Hát meg lehet ez tenni szögény magyar embörrel he? Azonnal ott hagytam őket mint szent Pál a bojnyíkokat!Netek!

Orizatriznyák 2008.07.23. 19:20:02

Megmondom őszintén, meg vagyok lepődve a poszt íróján. Ennyire nem mentem volna le kutyába, hogy 45 percet kínlódjak egyetlen konnektorért... Én éreztem magam kínosan, miközben olvastam a sztorit. A tesco-s hozzáálláson nem ütköztem meg. Sajnos. :(

Detty) 2008.07.23. 19:26:13

egy darabig dolgoztam tescoba...több munkakörbe is...
én mindig ha kértek valamit elkisértem a vásárlót oda ahol megtalálja.elvégre engem a szüleim arra neveltek,hogy segitőkész legyek.
namár most a fönökeim ezt nem nézték jó szemmel.ök pályáztak a világ bukoi cimre és én sorozatos lecseszést kaptam.de megjegyzem a vásárlok elött...de azért ők megvédtek :)

É2I 2008.07.23. 19:33:49

# DonCiccio
/off
Van igazad. Én pl. simán betiltatnám az eldobható ma. palackot, mindet. Az összes boltban átvetetném az ott árult üveg göngyöleget. Egyből nagyobb lenne a szépszólamú öko-barátság. Csak ugye a multik kenik az aktuális környezetvédelmi minisztert, kormányt, akit kell. Így csak a nagy duma van, meg szelektív hulladékgyüjtés, az egészet egybeöntjük a traktorra f@szság. :bloáf:
Sünt nekik valagilag, jah nem; szárított tengeri csillagot keresztbe.
/on

0xFFFF 2008.07.23. 19:42:17

"pefki 2008.07.23. 16:22:14
SZÍVÁSGOMBÓC!!!! Azért mert neked egyszer valakivel afférod volt a Tescoban nem kellene mindenkit egy kalap alá venned!!!!
Mi az,hogy kiváltképp bunkók a dolgozók??Te vagy a bunkó!(Nem ott dolgozom de ismerem a viszonyokat) "

De bunkók. Én ugyanilyen sztorit tudnék mesélni a szentendrei útiról, csak bicajjal és én másztam a létrára a bicajért, az eladó meg lentről leordított, hogy hogyan is képzelem. Tahó stílusban. Gondoltam akkor az ő szintjén kezelem a konfliktust és ledobtam neki 2,5 méterről egy bicajt. Amíg azzal volt elfoglalva, hogy ne sérüljön meg és összeszedje a lehullott árut, addig levettem egy másikat, lementem vele a létrán és odaálltam elé, hogy akkor most tessék ordítani, de most már pofon jön, mert az anyjával ordítson a kedves eladó, amikor én dolgozom a pénzéért, amit én fizetek be a kasszánál. Kussolt kissé, mert elég morcos voltam. A többi vevő megtapsolt. Ez arra enged következtetni, hogy volt pár hasonló élményük. Ja, a létrát kicipeltem a pénztárig, hogy tanulságképpen cipelhessék vissza. :)

senilla48 2008.07.23. 20:06:29

Hát ez az emberek, ami a magyar vásárlási kultúrát jellemzi.
A legtöbb hozzászólás tükrözi hogyan esünk egymásnak nap-mint nap vevő és eladó.
Sok időt töltünk multikban ki dolgozva, ki vásárolva. Mert ebben a kib@szott világban mindig kell valami. Valami, csak, hogy vásárolhassunk.
Tudnék mesélni minkét oldalról bőven, de igazából nevetséges az egész.

Zsírfeka 2008.07.23. 20:18:59

a teszkó önkiszolgáló: elmegyek a létra-osztályra, hozok létrát a konnektor osztályra, felmászok, leveszem, ha meg kell húzni a csavarokat, a csavarhúzó osztályon találok szerszámot, ha a kocsi kereke nyikorog, a WD-40 osztályon befújom WD-40-el, majd kód olvasó automata (NEM A POROLTÓS, A MÁSIK!!!) és ha minden stimmel, megyek a pénztár osztályra:)
ha normális helyen akarok venni konnektort, akkor megyek a Harrod's-ba:)

Zsírfeka 2008.07.23. 20:23:16

ja és a szemét pepszi megszüntette a margitszigeti ásványvizet!!!!GYILKOSOK!GYILKOSOK!GYILKOSOK!

beachball 2008.07.23. 20:24:00

Terrorista, én meg azokat a mintapolgárokat imádom, akik 10 mondat alapján korrekt, teljes jellemrajzot készítenek vadidegenekről.

beachball 2008.07.23. 20:25:34

Zsírfeka, én a Kristály Keserűt hiányolom nagyon-,fogadd együttérzésem. Marad a fincsi 99 ft/ 2 l kóla aszpartammal annak, aki azt szeresse.

vujicsics trutymo 2008.07.23. 20:36:13

"Az egy dolog hogy hála a Tesco"

Hol a vessző?

"cseszte le szerencsétlen fiatal srácot hogy mégis hogy gondolja hogy ezt a létrát ide kihozza"

Rettenetes!

Mylady 2008.07.23. 21:04:52

S0und 2008.07.23. 16:58:37
"Értem én, hogy nem volt eladó, de akkor sem az a 'járás' hogy ÉN odamegyek és majd elintézek mindent, főleg gyakornok gyereket kérem meg, aki szintén nem ismeri a 'járást'."

1. Nem értem. Eddig pont arról volt szó, hogy nincs eladó, oldja meg mindenki maga.

2. Nekem, mint vevőnek tényleg tudnom kell, hogy a végre valahára szembejövő céglogós ruhás emberke milyen minőségben van ott? Rá van írva esetleg a hátára, hogy árufeltöltő, raktáros, eladó, gyakornok, diák, vagy éppenséggel a főnökasszony unokaöccse???
Logó van rajta, bennfenntes, megkérdezem. Majd kideríti, ki az illetékes, ha nem ő.
Nem???

Mylady 2008.07.23. 21:07:33

Annyira utálom, hogy egy csomó eladó minden kérdésre csak olyanokat tud visszaszólni, hogy "én nem azon a területen dolgozok". Kit érdekel hol dolgozik? Nem az volt a kérdés.

redriot77 2008.07.23. 21:18:32

Inkább ülnék két évet Guantanamón mint egy nagybevásárlás a fogarasi teszkóban.

"Majd odajött a főnöke, aki szabályosan leugatott, hogy mit képzelek, ami nincs beárazva, az nem létezik."

Én ilyenkor az egész bevásárlókocsit otthagytam volna, hogy akkor itt van, leszarom, pakoljatok vissza minden szart parasztok. Régebben mikor személyit kéregettek nagyösszegű bankkártyás fizetésnél, akkor is kilátásba helyeztem, hogy akkor én most itt hagyok mindent, itt félig a futószalagon félig már elpakolva. Szerencsére vannak annyira lusták, hogy a belső rendőr elhallgat bennük, és nem akar többet igazoltatni.

Újabban már nem csinálják, de pár éve még ment.

francois 2008.07.23. 21:37:16

Néhányszor beírtam már a TESCO vásárlói füzetébe. Egyszer egy alkalmi ismerősöm, aki ott is dolgozott, felvilágosított, hogy a reklamáló osztályon unottan dobják a kosárba az üzeneteket, "na, megint egy utálom a tecsót, gyűlölöm a tecsót jött", aztán postázzák az uniformizált választ, kb. "megvizsgáltuk, őszintén sajnáljuk, reméljük a jövőben is vásárlóink között üdvözölhetjük, tisztelettel krix-krax."
Nem a kelet-európai régiót emelik a nyugati multik a maguk szintjére, hanem mi (igen!) mi formáljuk a magunk deformált, sérült lelkű életéhez ami idejön.
No way out. Dixi.

Бабаяга 2008.07.23. 21:38:31

Hát igen: az OBI-ban se egyszerű eladót találni, ha látsz is narancs ruhás emberkét, az udvariasan közli, hogy ez nem az ő osztálya, keressem meg az illetékes kollégáját.
És a kedves felháborodott vevő örülhet, hogy nem érte baleset: a párom szombaton az OBI-ban szeretett volna vásárolni, mikor egy reklám tábla megadta magát és az orrára esett. Vérző orral, szédelegve, sápadtan menekült a helyszínről még a biztonsági őr se állította meg, hogy ugyan mitől véres az arca, a pólója.

guga 2008.07.23. 21:40:48

Háhhh, én a fogarasi úton már hagytam ott tele bevásárló kocsit a pénztárnál, mert baszakodtak a kártyámmal, meg igazolvánnyal. Oszt még is megvan a bolt.
Kicsit nagy volt a tömeg, sokat vártam, jól esett volna, ha pikk-pakk végzek. Erre hívta a biztonságiakat. Nem vártam meg. Csendben tovább sétáltam, mint ha nem is lettem volna ott.
Sünszaratás lett a vége gondolom, de ha nem, az sem érdekel :)

marosy 2008.07.23. 21:45:40

Hogy te mekkora antiszemita vagy. Tudhattad volna, hogy a TESCO-t egy zsidó kereskedő alapította.
Ráadásul még bojkottot is hírdetsz a zsidó üzletlánc ellen...Elképesztő.

scsaba1 2008.07.23. 21:54:00

"Te sosem lettél beteg hétvégén/éjszaka, sosem fogyott el valami élelmiszered a lehető legrosszabb időpontban?"

Élelmiszerem igen, de a konyektorom sosem. Aki éjszaka akar konyektort szerelni sikeres ember nem lehet. Pontosabban nem lesz, mert agyonüti a kettőharminc...

Advanced Flight 2008.07.23. 22:09:53

SOund, te mekkora hülye vagy! Persze, még a vevő a hibás, mert az eladó baszik előmászni és segíteni!
Ilyen logikával ha rádtámad egy cigó késsel, és nincs a közelben rendőr, akkor csak szépen hagyjad magad leszúrni, elvégre nem a te dolgod a rendfenntartás!

A magadfajtáknak tényleg csak a szoci való!

Mylady 2008.07.23. 22:15:25

Redriot77!
A személyazonosság ellenőrzése (most kivételesen) jó dolog. És a te érdeked.
Ezzel ugyanis megpróbálják megakadályozni, hogy olyan használja a kártyádat, akinek semmi köze hozzá.
Kényelmetlen, tudom, én is annak érzem, de ez tényleg a te érdeked.

Az, hogy megszűnt, az csak azoknál a kártyáknál van, ahol pin kódot kell ütni vásárláskor. Illetve szokott lenni egy összeghatár is. Bár tőlem már kértek személyit ezer forint körüli összegnél is.

kék edward 2008.07.23. 22:32:15

DonCiccio

".. a Pepsi megszüntette a a visszaváltható palackos Margitszigeti Kristályvíz forgalmazását, ..

Addig fogom ezt beírni, amíg "valaki" fel nem figyel a dologra. Nagyon mérges vagyok miatta. nesze neked környezettudatosság..."

Én már felfigyeltem rá, egy ideig nagyon bosszankodtam is, de átszoktam az üveges Budweiserre.
:-)

Ed.

Wreck Garr 2008.07.23. 22:44:53

No ha már Tesco a téma akkor hozzászólok én is, és adok pár tippet a jelenlévő közönségnek tescológiából, mert jelenleg is a fogarasi útiban rontom a levegőt mint éjszakai diákfeltöltő.
Az ott dolgozók szellemi színvonala: sajnos az a helyzet, hogy az árú feltöltés nem egy magasan kvalifikált meló. Tapasztalataim szerint az ott dolgozók jó részének 8 általánosa van, ráadásul sokuk fásult, beletörődött ember. Ezt nem a védelmükben mondom, de ha a munkatársukhoz sem tudnak normálisan szólni, akkor az "ügyfélhez" sem fognak. Ez van.
Az ott dolgozók színkódosak :D --> Piros póló: sima árú feltöltő, nem a vevőkért van, hanem hogy legyen mindenből a polcon, ha nincs. Zöld póló: ugyanaz csak friss árún (gyümölcs-zöldség stb.) Kék póló: ők már vezetők a feltöltési feladatoknál, ők adják, ki mit csináljon, hol csinálja, ők targoncáznak többnyire, hordják ki az árút, amit tölteni kell. A vevőkkel nem nagyon állnak szóba. Kár mert jól ismerik az áruházat. Ééés most jön a diák: fekete,fehér,vagy piros póló, de nem tesco-s és egy látogató v. visitor feliratú kártya lóg a nyakában. A többségük nem ismeri az áruház felépítését, nem tudja mi hol van, de szerencsére többségük normálisan tud válaszolni. Sokan több tescoban is dolgoznak, ez pedig végképp megkavarja az egészet, mert ahány tesco, annyiféle elrendezés.
Szegény srácot valószínűleg azért teremtették le, mert 1: tirpák volt a csopvezető (vagy diákvezető) 2: a diáknak nem volt ott semmi keresnivalója. Erre én is nemrég jöttem rá, a tesco munkaszabályzata szerint a szüneteken kívül a feltöltők el sem hagyhatják (!) a sorukat. Ez fokozottan érvényes a diákokra. És ott ahol a konnektorok vannak, nem dolgozott senki, mert az nem éjszaka pakolják. (amúgy a dobozban valószínűleg maradék készlet volt, amit valakinek nem volt kedve visszavinni a raktárba)
Még egy kis kontra a segítségnyújtásról: volt nekem is olyan, hogy a T. vevő az éjszaka közepén nem értette meg, hogy én most biza nem fogok felkerekedni és neki megmutatni, hogy mi hol van, mert időre be kell fejezni a munkát, és senkit sem hat meg, hogy én kinek segítettem éppen (csak közlésül: a diákoknak való munkaleírásban az ügyfélről kerek 1 mondat van: nézz a szemébe, ha tudod hol van amit kérdez, akkor mond meg, ha nem akkor "sajnálom, nem tudom" - ennyi)

És végül: ha éjszaka valamit nem érsz el a tescoban, nézz körül, és egy soron belül jó eséllyel találni fogy sörös vagy üdítős rekeszt a földön. a dolgozók ezt használják, ha valamit nem érnek el. Lövésem sincs, hogy a srác hol találhatott létrát a raktárban, én soha nem láttam még :)

Decesso (törölt) 2008.07.23. 23:13:39

Nekem ne mondja senki, hogy olyan olcsó a Tesco. Néztem fényképezőgépet, ami máshol 120 ezer optikával. Ott 190 optika nélkül (25 ezer az optika külön) A Tesco az elején olcsó volt. Most semmire sem jó.

dark future · http://www.andocsek.hu 2008.07.23. 23:19:21

A Tecsó (Ósan, Kora) önkiszolgáló, így is kell hozzáállni a dologhoz.

Pl. ha nem tudod valamiről, hogy mekkora, akkor szépen elsétálsz a szerszémosztályra, hozol egy mérőszalagot és megméred. Ha valamit nem érsz el, akkor szerzel egy létrát, ládát, nagy masszív papírdobozt stb., és arról majd eléred.

A kutya meg nem kérdezi tőled, hogy ugyan már mit csinálsz, mert a vásárlók számukra átlátszóak. Érezd magad otthon, és légy kreatív :-)

panelprofi 2008.07.23. 23:23:47

HalálosHintalow 2008.07.23. 22:44:53

"És végül: ha éjszaka valamit nem érsz el a tescoban, nézz körül, és egy soron belül jó eséllyel találni fogy sörös vagy üdítős rekeszt a földön. a dolgozók ezt használják, ha valamit nem érnek el."

Na nem kizárólag: a mélynövésű dolgozók gyakran állnak pl. a felvágottas hűtőpult szélére is, cipőben. Jóétvágyat a felvágottakhoz! Még ha be is vannak csomagolva... Egyszer fényképeztem ilyet, de végül nem küldtem be bokros teendőim miatt.

Advanced Flight 2008.07.23. 23:23:58

Halálos Hintalow

Esetleg a Tesco előtt szervezhetnétek egy gyorstalpaló tanfolyamot a vevőknek a színkódokról meg a ti időbeosztásotokról, nem?
Már bocsi, de ki nem szarja le, hogy neked időre kész kell lenni?
Ha a Tesco nyitva van 24 órán át, és van benne az az áru, amit a vevő keres, akkor igenis jusson hozzá akkor, amikor akarja.
Ha ez nem megy, akkor legyen nyitva csak 12 órát, vagy alkalmazzanak több embert stb.

Xezs 2008.07.23. 23:42:12

Amúgy nem csodálkozok hogy a Tesconál ennyi frusztrált fasz dolgozik. Gondoljátok el, milyen alpári meló az? Persze egy bizonyos szint után dől a lé és nem érdekel semmi, na de azokkal nem is találkozol eladótérben. Szóval szarjon sünt aki utálja a munkáját, de ne baszakodjon a vevővel, mert az ráborítja a nyári melós kisdiákot!

Xezs 2008.07.23. 23:46:35

Advanced Flight: Azért ne egy csóró diákot teremts már le, amiért segíteni akar, és jószándékkal idepostol NEKED (is). Igenis ha neki azt adták ki szabályzatba hogy szarja le a vevőt, akkor neki le kell szarnia. Pénzért dolgozik, ha nem azt csinálja amit mondanak neki, kibasszák. Nem ővele van baj: a szabályzattal. Az szarjon sünt, aki kitalálta, ne a diák.

Xezs 2008.07.23. 23:48:32

Advanced Flight: Ne egy csóró diákot bassz már le, mert segíteni akar neked. Pénzért dolgozik, azt kell csinálnia, amit a szabályzat és a vezetője mond. Ha nem csinálja, kibasszák. Ha azt mondják szarja le a vevőt, le kell szarnia. Ne ő szarjon sünt, hanem aki a szabályzatot megalkotta.

Xezs 2008.07.23. 23:49:15

Na hogy bassza meg a kurva anyját is ez a semmirekellő blogengine...

Wreck Garr 2008.07.23. 23:57:37

No para, ha odajön hozzám valaki segíteni, akkor többnyire megmondom, hogy sajnos nem tudom, ami egyrészt jó, mert rövid úton lerendezem, másrészt igaz is, mert, pár sort leszámítva tényleg nincs fogalmam se mi hol van :)
Nem tescoban szoktam bevásárolni.

Wreck Garr 2008.07.24. 00:05:05

Amúgy a post-ot író és még pár ember kicsit félreértelmezik az egészet, mert ez nem egy ügyfélszolgálat, ahol az a fő hogy az egyén elégedetten távozzon, és minden vágya, kérdése ki legyen elégítve. Semmit nem kap érte, ha segít, max telik az idő és nem halad a munkával amiért meg letolják.
És jól írtátok, ott valóban nem "a vevő kérése az első" hanem a meló, hogy a kb. reggel 6-tól özönlő Xezer vevőnek legyen mit leemelnie a polcról, és megvennie. Ez sokkal fontosabb a tesco-nak.

ezsoezso 2008.07.24. 00:52:28

Komolyan a legtöbben olyanok vagytok a teszkóval, mint a győzike sóval. Senki nem nézi, mégis (majdnem)mindenki tudja mi történt, az ország kancigány repperével.
A teszkóba sem jár senki vásárolni, de azért nagy fanyalogva csak ott veszi meg a cuccot, mert spórol száz forintot.

Hányszor kell még az emberek ostoba fejébe beletömni (tisztelet a kivételnek), hogy ne a multikba költsétek a pénzeteket!
Nektek sem jó, ha a többnyire nehezen megkeresett pénzeteken a multik gazdagodnak meg és viszik külföldre a hasznot, ahelyett, hogy itthon maradna.

KingMidas 2008.07.24. 00:55:48

Kispályás ez a Zoligyerek.
Azt kellett volna látni, mikor alpinistákat megszégyenitő módon másztam fel a három méter magas polc tetejére, hogy kipróbálhassam az oda kihelyezett forgószék mintadarabokat.

Cselo 2008.07.24. 05:28:38

Nekem meg az az érzésem, hogy az ilyen írások szerzője a konkurencia soraiból (pl. Auchan) származik. Ugyanis semmitől sem riadnak vissza annak érdekében, hogy a másikat lejárassák! :-)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.07.24. 05:46:23

na most majd lehet szidni
de
itt a/merikaban
ugy rugjak ki 5 perc utan mint a szel
es ez tapasztalat
lehet 4 perc

Shagrath 2008.07.24. 07:08:42

Az angoloknál is van pár tecsó és ott is a legolcsóbbak közé tartoznak, de ott nem azt a fost képviseli, amit itthon. Vajon itthon miért olyan rossz a megítélése és miért nem tesznek ellene semmit?!

decoati 2008.07.24. 07:21:21

Többet nem vásárolsz a teszkóban, tehát
a diákmunkást kevesebbszer basszák le,
a műszakvezetőnek nem lesz pluszmunkája,
nem kopik a létra,
több konnektor marad,
nem kell nyugtatót szedned.

Mindenkinek jó.
Akkor meg?

Frásznak akarsz éjszaka konnektort szerelni.

Timil 2008.07.24. 08:32:01

mindegyik hipermarket szívás, ez a "műfajba" bele van kódolva, nekünk a tiszaújvárosi tecsó üzemegységben volt érdekes tapasztalatunk. szüleim ott laknak, néhány hetente megfordulunk a városban, és párszor pont a tescóban akartunk hatos, összecsomagolt theodora vizet venni, de abból sose volt csomag, csak egyes palackok. az x-edik alkalommal a férjemnek már elsült az agya, és kérte egy ott lézengő léhűtőtől, hogy ugyan hozzon már neki a raktárból csomagoltat, erre a fickó közölte, hogy a főnöke ezt szigorúan megtiltotta, és utasítva vannak, hogy a theodorát mindig szét kell szedniük. talán csak nem hogy nem ad elég jattot a gyártó cég, vagy iylesmi???

pipitanc 2008.07.24. 08:51:42

tescoban az alkalmazottak is tesco minőségűek. tisztelet a kivételnek

neutrinoo 2008.07.24. 09:10:32

Tegnap 45 percig állt egy úriember az egri üvegvisszaváltónál,míg jött valaki. Persze nem a lány tehetett róla,mert a főnöke hívta el valahova máshova. Megkérdeztem a lánytól, hogy miért kellet ilyen sokáig várni, szegény elég zaklatott volt még elnézést is kértem tőle,h nem rá akarom kenni. Nekem úgy tűnik a TESCOban dolgozni nem valami örömújjongás. De persze ez bármelyik más közértben (magyar tulajdonú) is előfordul. Nem kell a multikat hibáztatni.
Magyarország egy taplóország tisztelet akik nem .Ez van :( Persze én nem csodálkozom egy olyan országban,ahol mindenki ott veri át a másikat,ahol tudja.

=Ford Prefect= 2008.07.24. 09:10:38

Donciccio:

Majd egyszer nézz utána rendesen ennek a visszaváltható palack ügynek.
Addíg ne hőbörögj, amíg tudatlan vagy...

jesszumpepi (törölt) 2008.07.24. 09:23:08

HalálosHintalow még normális.
Mi lesz vele pár év múlva?

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2008.07.24. 09:26:12

Jó 7 éven keresztül ittam Margitszigeti Kristályvizet, visszaváltható palackból. DonCiccio veled vagyok! :)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.07.24. 11:16:55

Szomszédom lyánya dolgozott a teszkóban diákként kerek 1 hétig. Rengeteg élménye volt, két hétig mesélte. :)
Kezdve azzal, hogy 16 éves diákként 10 perces kiképzés után berakták pénztárosnak. Előtte még szóltak neki, hogy hozzon otthonról (!) tollat, tűzőgépet, gemkapcsot, mert szüksége lesz rá és hát azt nem adnak. Jó, hogy a pénztárgépet nem neki kellett vinni.
Kis túlzással 1 hétig tartotta vissza a visszatartandót, mert hiába van akárhány óránként szünet, nem tudott bezárni, mert a biztonsági ember nehogymár segítsen abban, hogy szól a vevőknek, ne álljanak ahhoz a kasszához.

kérdések órája 2008.07.24. 12:12:41

kötött kisrobotos cikk miért nincs a homárba'?

jesszumpepi (törölt) 2008.07.24. 13:17:32

Mikor és hogyan lett Zoliból Zsuzsi?

jesszumpepi (törölt) 2008.07.24. 13:35:47

A Tesco az Zrt,mert Zebrák Ritkán Táncolnak ott.

Neménvótam 2008.07.24. 13:46:26


Miért lett a Zoliból Zsuzsi?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.07.24. 14:44:22

Nem Zoli volt, hanem Zsuzsi, nem konnektort akart venni, hanem macisajtot és nem a Teszkóban, hanem a Brikoban. Volt létra és az eladók kedvesen kiszolgálták, annak ellenére, hogy az igazgató több napos vidéki értekezleten tartózkodott.
A többi stimmel.

Wreck Garr 2008.07.24. 16:20:42

Pár év múlva mi lesz velem? Háát nem tudom, de nem hiszem, hogy addig tescoban fogok dolgozni :)
Ha minden jól megy 2-3 év és lediplomázok, ezzel és 2 beszélt nyelvvel talán találok jobbat is mint az éjszakai árú feltöltő..

Nava 2008.07.24. 16:30:51

Végigolvasván a kedves hozzászólókat megállapítható: az emberi rosszindulatnak nincs határa...

JohnnyB 2008.07.24. 16:37:48

Zoli nem is akart konnektort venni. Zoli Robihoz ment házibuliba, 1 milisecundumig csengetett. Úgy berúgott a Tiplitől, hogy kihányt a 3. emeletről és kiesett a ráczkevei strand épülő medencéjébe, amitől persze meghalt, de Iphoneos koporsóba temették el. Sünnel.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2008.07.24. 17:32:18

HalálosHintalow 2008.07.24. 16:20:42

Szép komment, sok sikert! Nem tudod mivel díjaznának egy "Vásárló vagyok nem dolgozó!" feliratú pólóban történő munkavégzés-álcázást?

Igazából ha már valamihez segítség kell, akkor az illető vásárló nem elég sikeres :)))

Annó a Baumaxban is mindent elintéztem ami kellett, kár hogy egyes termékeket csak kiiratni lehet...

jesszumpepi (törölt) 2008.07.24. 19:36:40

Zoli-Zsuzsi többet nem vásárol a TESCÓBAN.
De kevesebbet se.

sassy65 2008.07.25. 11:31:20

Megtanulhatnánk már a régi mondást!!
Cipőt a cipőboltból.....
Lehet hogy a szaküzletben eladó a termék.

imittto 2008.07.25. 13:39:54

bandee !!!
"Én lennék terrorista!

Miért a fogyasztó a hülye, aki vásárolni akar?

Te sosem lettél beteg hétvégén/éjszaka, sosem fogyott el valami élelmiszered a lehető legrosszabb időpontban?"

Talán túl fiatal vagy...én még emléxem, mikor közértbe jártunk, mivel multi nem nagyon volt...hétközben lakótelepi kis közért, péntek délután nagybevásárlás (egy héten egyszer!!!) egy nagyobb boltban (ami ma közértnek is kicsi). Szombat délelőtt még esetleg volt nyitva bolt, délutántól viszont hétfő reggelig zárva minden...és mégsem haltunk éhen hétfőig. Amiről te írsz az a qrvanagy elkényelmesedésünk példája...heti 3 nagybevásárlás (lakótelepen lakom, végignézem ahogy hetente ennyiszer jönnek haza családok annyi tesco6auchan stb. zacsival hogy hárman cuccolják föl) oszt szarul élünk...

pefki 2008.07.25. 14:44:41

DrBadár!Teljesen igazad van!

avatartalan 2008.07.26. 22:30:13

a TESCO-TITOK 1-2.email cim ellenében tölem"megrendelhetö"
tényleg érdekes olvasmány ha a fele igaz,már rossz....

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.07.28. 20:07:53

Minden boltban vannak bunkok :D Ugyis mész te még teszkoban.
Szerintem az a létra nem véletlen volt ott ahonan elhozta az aki talán nem is elado volt csak egy kisegítő feltöltő.Nem az ő dolga, a fasztarisznya csaj meg biztos azért kiabált vele mert olyan dolgot csinál ami nem az ő dolga.vevőként neked tök mindegy hogy honan csak legyen konektorod.Na akkor ezt leforditom magyarra:
Bmw szervizbe beviszed az autodat hogy huzzák már meg azt a csavart ami lötyög már 2 napja, szerelő sehol de egy néni a szomszéd kertben sepri a falevelet.Te áthivod hogy ha már ott van akkor segitsen, szegénykém nagyon szivesen segit neked és meghuzza a csavart, majd jön a szerelő hogy mami menj a picsába mert igy még a garancia is eltünt a kocsirol.
Érted már?Mindennek meg van a menete, ha a polcon nincs akkor nincs, az mindegy hogy te a polc tetején látod hogy ott tárolják.Te tudod hogy az be van listázva?Te tudod hogy az a termék nem áttárolásra vár és tilos hozzányulni?Nemtudod.Te azt veheted meg ami a polcon van.Nincsenek eladók csak árufeltöltők, ha hiányzik a polcrol valami majd feltöltik, addig nincs addig ved meg másrol.Ez nem sarki boltocska nem vegyesbolt ahol névszerint ismerjük az eladot.Ez egy kibebaszot multi egy gép egy futoszallag ahol te meg köszönheted hogy gazdaságos szemetet hordasz haza. ;)

akalaka 2008.07.30. 16:39:33

Ott cseszte el a magyar, hogy ezeket a féreg francia, angol és német cégeket beengedte kicsiny hazánkba. Nem is értem, hogy miért nem lehetett volna magyar kereskedelmi áruházláncot létrehozni.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek bunkó eladók. Sajnos vannak. Elég csak kimenni az utcára, vagy ha valamelyik szomszédod irányába nézel, biztos van köztük viselkedészavarosak.

Bugreport 2008.08.25. 08:02:14

Tapasztalataim alapján a hipermarketek mindíg drágák ilyesfajta cikkekben. Máskor célszerűbb elugrani egy villanyszerelési boltba, ahol értenek is hozzá, hamar meg is kapod, az idegsejtjeid is megmaradnak és közelsem annyiért :)
süti beállítások módosítása