Tékozló Homár

Őrjöngő kebelcsoda fenyegette meg a mozi büféseit

2009.10.16. 10:30 | ge | 313 komment

Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.

A Cinema City büféjében dolgozunk elég gyakran, főleg zárós műszakban. 22:55 fele már leszedtük a popcornt, szemeteszsákba tettük, előkészültünk a takarításra, a Supervisor leszámolta az összes kasszát és le is zárta. Ekkor beállított 2 lány és egy fiú, olyan 23-25 év közöttiek. Az egyik lányt messziről felismertük, gyakran jár hozzánk, feltűnő műmelle, műszája és mű-kék szeme van. Akárhányszor moziba jön az nála valami különleges esemény nyafog, affektál, különleges kérései vannak és semmi nem jó neki.

Most is jöttek, kérni szerettek volna a büféből. A Supervisor (SV) közölte hogy nem tudunk semmit kiadni, le vannak zárva a kasszák. Megint nyávogás, hisztizés,hogy: naaa légyszi, nem kell nekünk blokk, csak adjátok ki. De nem lehet, nem értették meg, ezzel számolunk el. Elkezdték az SV-nket le "buzikurvázni", hogy mi az hogy nem?! Nem hagyták annyiban csak nyafogtak, erre az SV azt mondta, akkor menjenek az irodába és kérdezzék meg ott, mi nem tudunk mit tenni.

Bement a 2 lány, majd jött a telefon az irodából, nyissunk meg egy új kasszát. Úgy volt csak italt akarnak venni. Jött ki a 2 lány magukat rázva, riszálva, fölényeskedve: "Megengedték!! Ha-ha-ha!!" Onnantól elkezdtek rendelni, válogatni. Majd a szilikonos lánynak popcornra fájt a kicsi fehrített foga. De megmondtuk az már nincs, sütni kéne. Erre elkezdett paracsolgatni és üvöltözni: "Akkor süssél!! Nem érdekel, légyszives azonnal süssél nekünk popcornt!!" Nem lehet. "MINDENRE ENGEDÉLYT KAPTUNK AZ IRODÁBÓL!! SÜSSÉL POPCORT MOST RÖGTÖN!!"

Erre az ordítozásra kijött a menedzserünk, és megmondta nekik, nincs popcorn, nem süt senki, mert legalább negyed óra mire felmelegszik a gép, és addigra lezár a rendszer. Fizessék ki amit kértek és távozzanak. De a szilikon-hölgynek csak popcorn kellett. Felajánlotta egy pénztáros fiú, akkor vegyenek lent a Tesco-ban. Megint nyávogva: "Azt neeeeem, azt utáljuuuk nekünk ez keeellll!!" Erre szegény megszeppent kiszolgálósfiú elmondta, hogy a zsákban van. Akkor ők kérnek a zsákból!! Kirakta nekik a fiú a nagypopcort, majd egy másik büféslány közölte hogy igen, csak az nálunk a szemét. Erre a szilikonos kiakadt: milyen szemét?? Az, amit a szemeteszsákba teszünk összeöntve a morzsákkal, sok kipattogatlan popcornnal, minden aljával. Erre megint okoskodott a szilikoncsoda: "Mi szemét? Mi szemét? Ez neked szemét?? Na ez a szemét!!" Fogta és az egész popcort beborította a pult mögé és üvöltött: "Gyerünk,takarítccssááá!! Csináljaad!!" Mire a lány visszaszólt, hogy állítsa le magát, és nem takarítja fel. Egyszerűen látszott rajta, hogy annyira begyulladt mérgében hogy nem az lesz, amit ő akar, hogy átcsapott még durvább hisztérikává aki tör zúz, rombol csak hogy rá figyeljenek. Aztán összebarmolták a nachosukat is, került a pultosfiúra is. Persze a bátor 2 vékonyka biztonságiőrünk ott állt és csak legyintett mellettük.

Megint kijött a menedzser mondta, nincs popcorn fizessenek és távozzanak. Akkor az SV-re is elkezdtek szitkozódni, mindenkire. 10ezressel fizetett szilikonhölgy, de ugye a kasszákban nem volt pénz. "Oldd meg légyszives,nem érdekel" - mire az egyik fiú szólt, hogy felválthatják a kaszinóban. Hát ők oda nem mennek le. Előszedtünk egy leszámolt kasszát, abból visszaadtunk. Aztán hangosan beszólt a másik lány, a csúnyábbik, jelentéktelen, hogy: "Jól nézd meg rendesen adott-e vissza".

Majd fogták a kis nachosukat és elindulva odaszóltak még nekünk, hogy sok sikert a takarításhoz. Erre beszólt nekik egy fiú: "Nektek meg sok sikert az élethez.!" Erre a szilikonos megint trágárabbál trágárabbul mocskolódott és mondta hogy ő nem havi 50ezerért dolgozik. És az eddig háttérben maradt nagydarab kopasz srác megindult a fiú felé hogy összeverje. A menedzser állt elé hogy azonnal távozzanak, mire a másik, szürke egérke lány valamiért megint beindult az SV-nkre és elindult felé hogy nekivágja a doboz nachosát. Megint persze a főnökünk állt elé, hogy menjen el, a biztonsági őrök nem. Majd ugyanez a lány mérgében köpött egy nagyot és üvöltött hogy összeveri és felrobbantja a családját is. Aztán elviharzottak mind.

Csak ott álltunk heten, biztonsági őrök, büfések, pénztárosok, mert ilyen durva esettel még nem találkoztunk. Nagyon szomorú hogy ezt meg lehet tenni Magyarországon.
És igaz hogy nem a legnagyobb a fizetésünk, de diákmunkaként elég jól fizet és mi ezért a pénzért megdolgozunk, nem "pipázásért" kapjuk. Ez az érdem.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elwood 2009.10.16. 16:41:29

@Trojai: honnan tudod, hogy ezek a kommentek lettek volna ? :-)

szerintem csupa érdemi hozzászólás született volna.

legközelebb ha mindenki szabin van te egyedül össze tudod rakni a posztot kommentekkel együtt :-)

HattoriHanzo 2009.10.16. 16:42:31

Igazság szerint amióta bejött ez a félcigány kihaénnem paraszt kultúra, egyeseket már jól meg kéne baszni. Jogot a rendőröknek!

akikaztmondjákni 2009.10.16. 16:46:12

@HattoriHanzo: És persze elörántottad a HH kardodat és lekaszaboltad az összest:)Hajrá!

Dr. No 2009.10.16. 16:55:08

@HattoriHanzo: Azért ez nem igaz, néha helyre lehet tenni a legnagyobb szekrényt is :-) Egyszer még boldogult ifjúkoromban egy sörözőben odajött egy ilyen maffiózókülsejű egyén (a haverommal beszélgettem és hallotta, mivel foglalkozom), és elkezdett kóstolgatni, hogy nem zavar-e engem, hogy ő bármikor megvesz kilóra csicskának stb. Hallgattam egy darabig a dumáját, amibe egyre jobban belelovallta magát, aztán mondtam neki, hogy minden ok. amit mond, de viszont nekem van egy olyan igazolványom, amivel ki is tudok jönni a börtönből, nem csak bemenni. A faszi annyira ledöbbent, hogy megütni is elfelejtett. Szerintem csak azért nem áll ott még mindig resetelő aggyal, mert közben többször felújították a helyet.

HattoriHanzo 2009.10.16. 16:59:38

@Dr. No: :D, jaja a jó szöveg kell

HattoriHanzo 2009.10.16. 17:01:42

@akikaztmondjákni: Mit akarsz vérnyúl?! Hogy van a lovag? Kezeésbe vették már a Ník?

GOro · http://goro.hu 2009.10.16. 17:13:09

Nyomja már az agyát a sok implant, ezért picsog az ilyen kisérleti jellegű ember-botox-szilikon hibrid élőlény.

További magyar hang 2009.10.16. 18:01:25

Az eset 22:55-kor történt?
Hánykor van zárás?

Ha zárás előtt jöttek, akkor tessék őket rendesen kiszolgálni, szilikontól és IQ-tól függetlenül, ha meg zárás után jöttek, akkor simán csak ennyit mondani: ZÁR-VA VA-GYUNK!

Vajmaci 2009.10.16. 18:01:25

@Dr. No:
Az az igazolvány (mégha semmibe is vesznek bennünket miatta) sok dologra gyógyír..:D:D

Nomante 2.0 2009.10.16. 19:28:55

@Vajmaci: @Dr. No:

Nem tudok aludni este, ha nem mondjátok meg milyen igazolvány... rokkant? - lehet e vele bécsben cukrászdát nyitni?

Vajmaci 2009.10.16. 20:35:29

@Nomante 2.0:
Szerinted, melyik az az igazolvány amivel kifelé is ki tudsz jönni a sittről??:D:D
Szolgálati...nna...:D:D

Nomante 2.0 2009.10.16. 20:43:43

@Vajmaci: azthiszem ezek után nem vagyok sikeres ember, megyek az ALDI-ba hogy kiegyensúlyozzam hülyeségem.

de aludni már legalább tudok.

Trójai 2009.10.16. 21:05:12

@Vajmaci: egyik kedvenc jelenetem az üvegtigrisből :D De a sztorival arra akartam rámutatni, hogy hiába udvarias a kiszolgáló, hiába reagál szép szóval belátóan, a kedves vendéggel nem lehet bírni. Ezért lett hosszabb.

@kamushamus: Nem akarok blogot működtetni, ellenekzik az elveimmel. :) Meg történt egyszer, hogy felraktam 2 db írásom netre, aztán meg elkezdtek keringeni a neten. Én meg elég híú vagyok hozzá, hogy igenis legyen ott a szösszenet alatt a nickem legalább.

@Deniga: jó étvágyat! A szalvétát el ne felejtsd! és a visszajárót se! :)

@sorica123: na igen, megpróbáltam karikatúrát/ groteszket paródiát
csinálni. örülök, hogy tetszett. :)

@Nagyvakond: Köszi. Bocs a sok 'g' betűs szóért, de ez a része sajna nem túlzás, tényleg vannak ilyen emberek, akik így kommunikálnak. Minden második szó g.ci vagy b+.

@akikaztmondjákni: először nem akartam ilyen hosszúra, bocs. A sztori nem csak neked ment, hanem mindenkinek.

@elwood: Nem tudom, hogy ezek a kommentek lettek volna, de biztos lett volna köztük hasonló. ;) Meg persze lett volna érdemi hozzászólás is. Nem akartam mégtöbbet példát írni, amúgy is hosszú lett. De igen, direkt sarkítottam, hogy "jobban üssön." :)

@HattoriHanzo: Tudod, én abból indulok ki, hogy a csimpánz is tanul, igaz lassan... én szerintem tanulnának a dologból előbb-utóbb a bunkók. Mégpedig azért, mert ha mindenki kövekezetesen leordítaná/megverné a bunkókat, akkor megtanulnák, hogy hol a határ. Mert előbb utóbb ők ütik meg a bokájukat. Vagy egyszer náluk nagyobb és erősebb emberbe kötnek bele.

silent76 2009.10.16. 21:10:44

Es azt meg lehet tenni Magyarországon, hogy kikukázzátok a használt papirpoharakat, meg popcornos zacsikat és eladjátok megint, mert mint köztudott pohár és zacskó darabszámra számoltok el? Az etikus?

Az meg a legutosó kommunizmusban volt divat, hogy a "vendégnek" azt mondják, hogy "már le van zárva a kassza" stb.
Hazánktól nyugatra azonnal kirugnának a legutolsó kocsmából is ha egy potenciális vevöt elküldenél. Nem lett volna egyszerübb kiadni amit kér elsö kérésre?

Vajmaci 2009.10.16. 21:19:20

@Nomante 2.0:
Igyál egy jó HP-t!
Az segít..legalábbis az alvásban!:D

Vajmaci 2009.10.16. 21:21:03

@silent76:
Ehh...olvass már vissza csendes!
Légyszives..kééérlek..nnaaaa....
Aztán ha megvan, rájössz mekkora sületlenséget írtál...

Eric_Cartman 2009.10.16. 21:44:32

@Trojai: ez mondjuk igaz. bár konditerembe nem járok.

Trójai 2009.10.16. 21:57:48

@silent76: "Nem lett volna egyszerübb kiadni amit kér elsö kérésre?"

figyi, idemásolom mit írtak a posztban:

"Majd a szilikonos lánynak popcornra fájt a kicsi fehrített foga. De megmondtuk az már nincs, sütni kéne. ..."
"...Erre az ordítozásra kijött a menedzserünk, és megmondta nekik, nincs popcorn, nem süt senki, mert legalább negyed óra mire felmelegszik a gép, és addigra lezár a rendszer."

Na ezért nem volt egyszerűbb.
Na.

Law enforcer 2009.10.16. 22:28:26

a ribancot kétkilós kalapáccsal szájba verni, többet ki se nyitná.

vauvauvau 2009.10.17. 02:11:13

Na ezek azok a hétvégi diszkópatkányok, akik apucika mercedeszeivel száguldoznak a váci úton és amikor nekimennek a fának, akkor segélyért állnak sorban!

Én fejberúgtam volna a Dolgozók helyében!
Mocskos csavargó éjszakai életet élő kurvák!

silent76 2009.10.17. 02:56:27

@Trojai:
"22:55 fele már leszedtük a popcornt, szemeteszsákba tettük, előkészültünk a takarításra"
Talán nem kellene 22:55 fele kidobni a kaját.
Ha étteremtulaj lennél az ilyen alkalmazottakat dobnád ki páros lábbal.
Én nem a fent említett hölgyet akarom megvédeni, hanem a vendéglátás lényegére szeretnék rávilágítani, még akkor is, ha ez egy utolsó ócska mozi büféje.
Tudom unalmas a szöveg, de az 50%-a a homaron levö postoknak nem született volna meg, ha egy kicsit a "nyugati" mentalitással gondolkoznánk. És azoknak akik a személyzetnek adnak igazat kivánom, hogy öket se szolgálják ki zárás elött mondjuk a postán (jaj, már lestandoltam a 100-ft-os bélyeget... stb.), kiváncsi lennék, hogy hány perc múlva lenne belöle homar cikk, hogy a mocskos kiralyi posta monopoliumával visszaél...

Vajmaci 2009.10.17. 06:31:44

@silent76:
Tudod Puskás Öcsi mondta egyszer, hogy "kis pénz-kis foci"!!
Csak azért mondom, hogy a nyugati szemléletet ne az éhbérért dolgozóktól várd el!
A felsővezetés, ahol milliók repkednek (Álá BKV,MÁV,satöbbi..)könnyen el tudja érni a "nyugati szemléletet", de addig, amíg a túlóráknak egy percét sem fizetik ki, addig nem igazán lesz azemberek hozzáállása pozitív!!
Nem mondom, hogy ez jó így...nem az, de ha 22.45-kor bezár valami, lestandolnak, és 22.55-kor megjelenik a "vevő", sajna nincs mit tenni!
Arra senki nem gondol, hogy mi történt volna, ha épp arra vetődik egy ellenőrzésre jogosult horda (APEH,Fogyasztóvédelem,Önkormányzati emberke), és a standolás utáni állapotokat látva jól megbaxxa a mozi büféseit.
Hidd el, a szokásjogot ismerve ebben a tetves országban, tutira levonták volna a dolgozók béréből a büntetést!!

2009.10.17. 08:16:16

@Trojai: Te vagy a nap nyertese... még most is az asztala alatt fetrengek a röhögéstől. Trojai for prezident !!!!

2009.10.17. 08:26:55

@Loismustdie: Jól látod ! De kérdem én, hol vannak manapság az Érdemi Mondanivalók ? Eltűntek szőrén szálán !
Régen még milyen jó kis Érdemi Mondanivalókat láttunk az égen repdesni... á ma már ilyenek nincsenek.

2009.10.17. 08:29:00

@silent76: "öket se szolgálják ki zárás elött " tudsz olvasni Sztrovacsek ? Már rég bezártak !!!!!!! ez fontos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vauvauvau 2009.10.17. 10:05:42

@Trojai:

Nagyon jó lett az írásod!
Nem Örkény a vezetékneved véletlenül?
Gratlálok!!!

AvgDvl 2009.10.17. 13:59:14

Erre az egész sztorira megvan a klasszikus idézet:

"Jók a pogromok, csak sok köcsög van, nem elég jó a bissztonsági személyzet."

A két nyüzüge biztonsági őrt azonnal ki kell rúgni a picsába, nem való ez nekik.

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.10.17. 17:04:46

Csak megkérdem, ha a bufések, 7-en cigányok lettek volna, meddig arcoskodott volna a 2 hp és a kigyurt gyerek?
Birka a magyar, sajnos

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2009.10.17. 20:10:12

"kipattogatlan popcorn", te jó ég, mi lehet az?? :)

Merthogy csak kipattogatva lesz "popcorn", azelőtt csak korn lehet...
De a csudába, nagyon bonyolult az, hogy "pattogatott kukorica"?? Már lassan senki nem tud magyarul??!

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2009.10.17. 20:11:56

@horex: Igen, tényleg birka.

Meg nem tud helyesen írni, meg előítéletes. Más baj nincs.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2009.10.17. 20:39:06

@is: Atyaisten, neked a pénz (csakazér is kisbetűvel, mindig!) ekkora nagy úr, hogy csupa nagybetűvel, meg mindenre az az alfa meg az omega is? Apám, de jó, hogy nem vagy a rokonom...

Trójai 2009.10.17. 22:59:19

@silent76: Már írtam, hogy szerintem nem maguktól találták ki az elpakolást meg összetakarítást. csak azt csinálják, amit a főnökük mond nekik. (az SV vagy mi az. Vagy a manager?)

De ne tekintsünk el attól, hogy emberekkel emberhez méltóan kell bánni. És mindenütt vannak normák, szabályok, amiket be kell tartani.

Csak mondom, hogy bizonyos helyeken (külföldi éttermek, vagy a harrods) nem engednek be, ha nem vagy megfelelő öltözékben. Lehetsz te übergazdag, fenyegetőzhetsz, lehet, hogy azt gondolod TE vagy a vásárló, neked jogod van farmerben is bemenni oda, mert a te pénzedből élnek, és nyalják ki a segged a pénzedért. stb. Akkor sem mehetsz be oda, ha megsakadsz is, amíg át nem öltöztél.

Szóval ha öltözék alapján szűrik (szűrhetik)vendégkört, akkor a fontosabb tényező alapján is szűrhetnék, viselkedés alapján. Mint ahogyan teszik is ezt jobb helyeken.

A fent leírt sztori, pedig az általad emlegetett "nyugati" gondolkodással simán egy sitten töltött éjszakával végződött volna. (a hisztizők számára.) Ja, mert "nyugaton" nem csak akkor lehet rendőrt hívni, ha vér folyik. És nyugaton (meg északon is) nem csak a testi sértésért meg nyilkosságért kapsz büntetést, hanem akkor is, ha megsértetted valaki jogait. Nevezetesen azt, hogy mindenkinek joga van a neki kijáró tisztelethez.

(Saját tapasztalat: London, szórakozóhely: rendőrség kijött, mert egy lány kihívta őket, mert egy fiú megfogta a fenekét. Igen, ezért. és kijöttek. és megkérdezték a lányt, a fiút, a tanúkat. És kapott is figyelmeztetést a srác. Nem lehet valaki testéhez nyúlni, ha az nem akarja. Mint ahogy azt sem szabad a másikra mondani, hogy csicska. Igaz, "nyugaton" meg nem is szokás.

Hozzáteszem, hogy DIREKT szemetelni "nyugaton" sem szokás. Még véletlen sem, Mert egyből megbüntetnek 100 fontra.

Szóval ennyit az általad emlegetett "nyugati" kiszolgálásról, gondolkodásról és hozzállásról. Fordítva is kéne működnie.

Még megemlíteném, hogy nem is tudom mikor, de elég régen olvastam egy cikket arról, hogy az ifjú Vilmos, a brit királyi család sarja farmerben és cipőben akart bemenni egy étterembe, de nem engedték be. (pedig felismerték). A délceg ifjú rákérdezett a bizt. őrnél, hogy tudja e ki ő, utána fenyegetőzött, aztán káromkodott, és levette az edzőcipőjét, majd a bizt. őrhöz vágta. Persze 1-2 nappal utána nyilvánosan bocsánatot kért tőle. A bizt. őrt pedig nem kirúgták, hanem megdicsérték. A szabályok mindenkire vonatkoznak.

Pandafan 2009.10.18. 00:03:16

Nem semmi pár ember mennyire másképp látja a világot,de hát ezért nem vagyunk egyformák.
EGy két dolog viszont nagyon felbosszantott ezeknek az embereknek írnék most:
1.) SILENT: Nem tudom miért putri Mo.on élsz ha ennyire imádod a nyugatot és képben vagy. Kurvára de nem potenciális vevőkörünk a 2 picsa és újra hangsúlyozom mert értelmes vagy: 22:45kor BEZÁRT A MOZI BÜFÉJE le lett szedve a PATTOGATOTT TENGERI csak hogy magyarosak legyünk:D (neked nyugatiul POPCORN). és NEM VAGYUNK KÖTELESEK EGY MOCSKOS PARASZTOT KISZOLGÁLNI FŐLEG ÚGY HOGY ROMBOL,SZITKOZÓDIK,ÓCSÁROL,KÖPKÖD.
EZt nem tudom honnan szeded h kikukázzuk a poharakat ez nema PALACE mindig kapunk pluszt és ha hiány van KI KELL FIZETNÜNK kééépzeld!!!!

Fú komolnya ne haragudj de te egy eszméletlenül egy sznob ember vagy és nem az emberi oldalát látod a dolgokat hanem a kibaszott okoskodásoddal jössz itt holott én dolgozok ebben a moziban 1.5 éve és én ismerem a házirendet,a zárási szabályokat!!
Nemtom mi a faszért vagy ilyen kibaaszottul okos..

Pandafan 2009.10.18. 00:06:58

Másik: nem lehet felmenni iylenkor már a büfébe,csak biztiőrök mégis felengedték a 2+1 mocskos suttyót. Ilyenkor mi már elpakolunk mindent,elmosogatunk,lezárjuk a CO2 palackokat,és kb 40 percbe tellik egy popcorngépet zsírmentesen kitakarítani..Az nemúúgyvan mint a Mekiben h ja előkapsz pár zsömit és összedobsz egy hambit.. Bocsika...

AMi nagyon felbosszantott még:
Ez a probléme itthon,h van,ami "Csicska" munka.. ezsem megáll.de megnézném Te mit dolgozol.. De tényleg annak van igaza aki azt írja h a kukás is ember.. Majd ha öreg leszel és magatehetetlen,és a családod berak egy szociba és más ember tesz majd pelenkába és etet meg akkor mondjad h csicska munka bazzddmeg!!!!

Pandafan 2009.10.18. 00:08:53

3.észosztás:
Az a legviccesebb h ebbe a "szar" és "csicska" moziba Corvinusosok,BME-sek,Heller Farkasosok,IBS-esek,ELTE-sek,stb.. járnak.. Mekkora suttyó lúzerek h suli mellett dolgoznak.. Hát elhihetitek a felszopóknál értelmesebbek a kollégáim és tanultabbak!!!
Istenem áhh fel sem fogom!!

Pandafan 2009.10.18. 00:12:11

VÉGÜL: és tényleg befejeztem (mára)...
HA annyira osztjátok az észt h 7en miért nem tettünk vmit,legközelebb gyertek már oda 3 cigány elé,akik azzal jönnek h felrobbantanak,ráadásul az egyik 1 kigyúrt nagydarab,nem szeretném h összeverjen,de eskü vállanám és védekeznék,de azért mééégiscsak.. Szép üzletiemberes kép van kirakva ide neked,biztos nagy lenne itt is a pofád ha össze akarna verni egy iylen csóka ugye? Mert ugye Nyugaton az mááás..
Ja és a RENDŐRSÉG NEM JÖN KI ILYEN ESETEK MIATT!! EZ NEM ELÉG OK!! nyugatkám..
Komolyan kívánom nektek h egyszer szembesüljetek ezzel,akkor legyen nagy a pofátok. És elhihetitek,kiálltunk magunkért,de nem akartunk verekedni azután h romboltak és láttuk h agresszívek!!senkinek nem hiányzik h megverjék!!! nektek?? jóóó éjt!!! hy

Pandafan 2009.10.18. 00:25:35

jaj még 1et nem bírom ki:)
A "Csicska" munkahelyen egyidős FIATALOK dolgoznak,sokat hülyéskednek,baromkodnak,jóbarátságok születtek,meg lehet h egy elitebb környezetű munkahelyen úgy megy a fúrás és egymás letaszítása kifúrása hogy az ember nem érzi jól magát a munkahelyén.. Dekááár h én ezeket nem írtam be a posztba vagy mibe:P:) pusziiii

Glue 2009.10.18. 03:16:17

"Ha olyan egyetemen tanulsz, ami mellett ráérsz egy ilyen lepra moziban dolgozni egész délután/este, akkor soha az életben nem lesz jobb melód! ugye teccikérteni mire gondolok? túl sok BME-st meg medikust nem láttam még ilyen helyeken!"

Ha olyan gazdag vagy, hogy anyuci/apuci el tud tartani egyetem mellett akkor soha az életben nem tanulod meg mi az a PÉNZ! Ugyeteccikértenimiregondolok???

A második szakmámat és a második szakmai nyelvizsgámat csinálom éppen, és ebben a lepra moziban dolgozom. Vicces mi? Az embernek sokmindenre van ideje, csak akarni kell...

Nem vagyok se BME-s, se medikus...
Közgazdásznak tanultam/tanulok most is!!!

Amúgy nem tudom, hogyan lehet valakiről látásból megmondani melyik egyetemre jár...
ugyeteccikérteni...

Vajmaci 2009.10.18. 05:26:48

@Pandafan:
@Glue:

Nem érdemes pár suttyó miatt felhúzni Magatokat!
Le se sz@rjátok!A többség szerencsére tisztában van azzal, hogy a boldoguláshoz melózni kell...akik ilyen "csicskameló" szöveggel jönnek, azok:

1. apucianyuci "egyemmegakicsiszivedbablevesbe" tipusú elkényeztetett majmok...életükben nem melóztak még keményen..."szaréhúgyé"!
2. sikertelen szaréletű, otthon papucsférjként/megalázottasszonyként élő,agyatlan maunikasó/józsibarát-fanklubtagok!

Nah..kitartás!:D

megahomer (törölt) 2009.10.18. 11:58:44

@Trojai: Azért remélem egy sallert még megeresztett az őr barátunk. Ráfért a "kiccsávóra". Ha herceg, ha nem. Mondjuk nálunk itt mindenki minimum hercegnek hiszi magát. A plázaribancok meg a legundorítobb állatfaj a kancigány és kopaszagyú "1 bites" keljfeljancsik után...

Nomante 2.0 2009.10.18. 13:06:47

szerencsére ilyen az ALDI-ban nincs

zárásnál kiteleportál a biztonságiőr.

egyébként továbbra is aztmondom, hogy a biztonságiőrnek kéne egy "kickbanmute" - és helyette ugyanolyan hatékonysággal dolgozó - olcsóbb - kerti törpe munkaerőt kell felvenni.

petispy 2009.10.18. 13:09:36

Akkor én is reagálnék pár dologra:
1. Legfontosabb: 22:45-kor van zárás.
2. Egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy nincs olyan, hogy csicska munka (bár nyilván van olyan is, amit nem vállalnék el) A mozis munka olyan, amit a suli mellett lehet csinálni, mert akkor is nyitva van, amikor nem kell iskolába menni (ünnepnapok, stb).
3. Valaki írta, hogy nem látott még medikus, stb. tanulót ilyen helyen dolgozni. Elárulom neki, hogy voltak, és vannak is sebész, fogorvos, mérnök és egyéb olyan szakos diákok akik a moziban dolgoznak. (Pedig ott elég sok időt elvesz a tanulás is.)
4. Tényleg mindenbe bele lehet kötni. Ha már annyit emlegettétek a NAGY nyugatot: EZ TIPIKUSAN MAGYAR. Kit érdekel, hogy kipattogatlan popcornt ír-e vagy mást? A történeten nem változtat.
5.Biztos sok mindenre reagálhatnék még, de most ezek jutottak eszembe.
Üdv

Coholol 2009.10.18. 15:36:38

Hát hát.

Megérdemeltétek. És ettől még nem lesz kevésbé gáz hozzátok menni moziba.

Sőt magatok alatt vágjátok a fát, hogy ilyen tirpák emberek járnak a tirpák proli moziba.

megahomer (törölt) 2009.10.18. 20:00:26

@Coholol: De közben te is egy tirpák vagy. Egy álszent képzeletbeli-felsőbbrendű valaki vagy valami. Az ilyeneket szoktuk elsőnek rádobni a tábortűzre...

2009.10.18. 21:18:40

Ej de elmérgesedett itt a vita.
Pandafan: sajnos vannak itt is köcsögök, de a nagy többség nektek adott igazat. A hülyékkel meg ne foglalkozzatok.

EG0 2009.10.18. 21:24:49

@Trojai: Mindenki szarjon sünt. :-)
Tényleg le a kalappal, gépeléssel nyúrsz ujjra? ;-)

Trójai 2009.10.18. 21:56:48

@EG0: Hö? Nem, csak megszállt az ihlet. Vannak ilyen rohamaim, már kezelik. :)

Coholol 2009.10.18. 22:27:10

@megahomer:

Dobigálnád az embereket a tűzre mi? :D

Pusz

Sutty 2009.10.19. 02:32:20

miért nem adtatok nekik popcornt a szemetesből?

labi 2009.10.19. 09:41:26

1, ha a nyitvatartás 23:00, akkor 22:55-kor nem zavarjuk ela vevőt. Akkor tessék kiírni, hogy nyitvatartás 22:55.

Amúgy meg a postoló is nagyon jó tudja (csak tudja hogy nem reklámozandó) hogy nagy zsákodban kapják a pattogatott kukoricát ők is készen, csak a látvány kedvéért pattogtatnak valamennyit helyben is.

labi 2009.10.19. 09:43:31

na jó, a nyitvatartást benéztem, az a rész törölve. :)

nyílméregbéka 2009.10.19. 10:05:09

@Pandafan: "HA annyira osztjátok az észt h 7en miért nem tettünk vmit,legközelebb gyertek már oda 3 cigány elé" - oh, így, hogy egyértelműen leírtad, hogy C kategóriások, érhető a dolog. Ez esetben viszont tök fura, hogy csak hárman voltak és nem huszonhárman, meg hogy nem rántottak kést. Lehet, hogy azt már benne felejtették egy másik eladóban, korábban az este folyamán...

Piraeus 2009.10.19. 10:28:24

Biztonsági őr kirúg, következő ilyen eset elején (!) popcorn kiöntése környékén diszkréten az irodából rendőrt hív.

Garázdaság. Öt tanu. Két év.
És nem viccelek.

"Btk. 271. §
(1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a) csoportosan,
b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el.
(3) Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van."

Amúgy gratulálok a mentalitásotokhoz. Ha minden vendéglátó így reagálna a vendégekre, akkor boldogság lenne betérni bármilyen helyre.

P.

Glue 2009.10.19. 11:28:12

Na tehát akkor még egyszer leírjuk, a büfé bezár 10:45-kor. Az utolsó film 10:30-kor megy be.

Ezek a kedves vásárlók 55 körül értek oda, meg is mondták, hogy már a pénztárt is lekésték, nem mozizni jöttek, csak enni. Ami kimaradt a cikkből, hogy amikor a supervisor mondta a kedves hölgyeknek, hogy menjenek be az irodába, előtte még el kellett nekik magyarázni, hogy az iroda az nem KI, hanem MI.

Tehát ezek a kedves vásárlók, olyanoknak tűntek, akik nem tudnak olvasni, tehát ebből a szempontból nekik felelsleges volt az a felírat miszerint 10:45-kor bezár a büfé.

A másik amihez hozzászólnék a zsákos popcorn. Meg kell, hogy védjem a Cinema Cityt. IGEN, a másik hálózat lesüti több hétre előre a pattogatott kukoricát - egyszer bezártak 6 órára kukoricát sütni egy 5 négyzetméteres helységbe.

Ha jól megnézik a kedves vendégek, látják, hogy nem kamuból sütünk naponta háromilliószor...

Páneurópai Harci Kos 2009.10.19. 11:33:10

Hajrá Pandafan, valamint a Trójai-nak is küldünk egy virtuális kalapemelést:)

Az én okosságom, az lenne, hogy a BKV orkjait kellene ott alkalmazni:)

akikaztmondjákni 2009.10.19. 11:40:06

Pandafan!Én azért kicsit befosnék most:S
Nem félsz,h ezek olvassák ezt és valamelyik este megvárnak zárás után?:S

Páneurópai Harci Kos 2009.10.19. 11:43:24

..és miért kellett szólni, hogy az a szemét?? :D

Felügyelő a konyhán: azt a levest, meg akarom kóstolni!
-De, uram!!
-Semmi de, adjanak egy kanalat!
[megkóstolja]
-Bőeeee.. Fúj! ezt a levest nevezik maguk levesnek???
-Nemmuram, mi a mosogatóvizet, mosogatóvíznek nevezzük.
gg

IndaMuncher 2009.10.19. 16:46:09

@ügyfélszolgálatos: A maszturbálós nőt blokkolnám.

hardrock 2009.10.19. 20:28:55

Attól még, hogy ezek a szar kurvák szar kurvák, a kiszolgálás az Aréna büfében egy kalap szamócát sem ér. A sok kasszából 1-2 van nyitva, óriási sorok, tetű büfések, agyatlanul szervezett tortillakiadó rendszer, satöbbi, satöbbi. Nem szólva arról, hogy mozi után nem engednek vissza az előtérbe, úgyhogy a film közben megvedelt kólákat egy csomó ideig kell tartogatni, mire találunk egy retyezátot. Szar. Az Aréna szar. A Sugárba kell járni, ott sose kell várni a büfére, kedvesek és gyorsak a büfések, a mozijegyet egyetlen sorállással meg lehet venni a kukoricával együtt, no és a világ legjobb pizzaízű kukoricáját adják.

megahomer (törölt) 2009.10.19. 21:23:08

@Coholol: Csak téged nem. :D Najó. Tudom, hogy nem érezted ki a mondatomból a viccet. De én már csak ilyen vagyok. ;) Nehéz megérteni. Nincs harag? :)

Chd 2009.10.19. 23:12:17

A pizzás pattogatott kukoricától kicsit megfordult a vacsi...de köszi:D
Amúgy azért beláthatod, hogy 5 termes moziban logikus, hogy kevesebben vannak, mint egy olyan helyen, ahol 23 terem van...
Am sugárnak Spielberg terme tényleg faja...
Ja és tudjátok mit utálok? A digitális 3D-t az akkora kamu...IMAX még oké, de nekem nem jön be ez a 3D-s mozizás fáj tőle a szemem.
jó8 kisses satöbbi

hardrock 2009.10.20. 00:09:36

@Chd: Na igen-igen, de miért van az, hogy a 23 teremre méretezett nagyságú büfében 2, azaz két kassza van nyitva mondjuk egy csütörtöki vagy pénteki 21:30 környékén? Benne viszonylag kedves, ám irgalmatlanul lassú büfésekkel? Körülbelül negyedóra végigállni a sort. Ráadásul a sor méretét csak jegyvétel után látja az ember, szóval még az sincs, hogy bemegy, körülnéz, látja, hogy húbazeg, itt nagyon dugó van, és ezért elmegy egy másik moziba. Szóval ezért szar az Aréna büféje.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2009.10.20. 08:11:54

@pandafan: A biztonsági őröknek AKKOR IS az a feladatuk, hogy garantálják a biztonságot.
Ha 3 roma esetén már nem tudják garantálni, akkor alkalmatlanok a munkakörre, ennyi.

Amúgy cigányozni a legkönnyebb, csak a nagyon ostoba emberek teszik.

Ja, és ha még egyszer valaki nagybetűkkel írja a pénz szót, kihagyom a végrendeletemből....

csiikee 2009.10.20. 10:18:50

Nos,először is.
A biztonsági szolgálat el gondolkodhatna,h kiket alkalmaz.Túl sok a megnyomorodott 50es pasi,vagy a 20 dekás damilkarú kiscsákó.
A főnökségnem üzenem,h az alkalmazott az,aki a bevételt csinálja,egy ilyen helyzetben az alkalmazott mellett kell állni és ha zárva a kassza el kell zavarni a parasztot(főleg,ha ilyen nagy paraszt,mint a történetben).

És végül:ha tud az a két buta nő olvasni,remélem ide tévednek,mert üzenem nekik,ha elkapom őket puszta kézzel szaggatom ki a szilikonjaikat mert az SV a húgom.
Itt egy-két gyökér írta,h ez csicska munka.Akkor ne járjál moziba,h ne kellejen csicskákkal érintkezed.Ezek az emberek nem tehetnek róla,h nem lopásra,rablásra ,kurválkodásra születtek.Dolgoznak,h éljenek és sokuk emellett tanul,mint az én húgom.
Idült vendéglátós vagyok,ismerem az embereket és el kell mondjam,h igen hülye emberek vannak.Aki nem tudja végig várni a mozi sort,megteheti,h otthon marad,csinál egy pattogatott kukoricát és dvd-zik.Ennyire egyszerű.
A primitívség határtalan ebben az országban.Én nem szeretem ha a tesómat bántják.Főleg ilyen emberek.

És utószó a biztonsági cégnek.
Döntsék el,h a biztonság -e a fontos vagy a pénz.Mert azért alkalmaznak nyugdíjast,h kevesebbet kelljen fizetni.Vagy azért alkalmazzák a fiatalabb 20 dekást,mert nincs nagyobb méretű gyönyörű kék színű zakó???El lehet gondolkodni,és mondjuk nem utánam jönni a boltokban,hanem segíteni a ház alkalmazottait.Ha nem megy egyedül ,szóljanak,segítek,h ilyen helyzetekben hogyan is kellene viselkedni kék öltönyös anyámasszonykatonái.A tescóban 6(!!!)biztonsági őr nem tudott megfékezni 1 db káka belű tolvajt.Erre vagyunk biztonsági cég?Köszönöm a 2 biztonsági férfiúnak,h nem tudták a 2 lányt megvédeni.Majd megtapsolom őket,ha arra járok.

Kíváncsi lennék,h mit dolgozik az az egyén aki ezt csicska munkának tartja....

hardrock 2009.10.20. 12:09:13

@csiikee: "Idült vendéglátós vagyok,ismerem az embereket és el kell mondjam,h igen hülye emberek vannak.Aki nem tudja végig várni a mozi sort,megteheti,h otthon marad,csinál egy pattogatott kukoricát és dvd-zik.Ennyire egyszerű."

Egy nagy túrót, öreg. Aki nem tudja végigvárni a sort (mondjuk, mert már kezdődik a filmje), az fogja, és elmegy egy olyan moziba, ahol nincs akkora sor. És ha sokan tesznek így, akkor a mozi talán elgondolkozik, hogy kompetens és elegendő számú személyzetet alkalmazzon a moziban. Ez ILYEN egyszerű. Frankó egy vendéglátós lehetsz, nem mondom, ilyen hozzáállással kábé egy józsikifőzdét képzelek hozzád a kínai piac sarkán.

Alikam 2009.10.20. 13:09:51

Most ezek vagy cigók voltak és a beszari magyar nem mert moccanni, vagy pedig kamu az egész.

Máshol tized ennyirét biztonsági őrt hívnak, és jogosan...

kitfisto 2009.10.20. 15:12:21

biztonsági őr mi a fuckért em csinált semmit? ez lenne a dolga.

csiikee 2009.10.20. 15:23:53

@hardrock: tudod moziba időben járunk,nem film kezdés előtt 3 perccel büfézgetünk,ha pedig igen öcsém,akkor így jártál,lemaradsz és kimaradsz.Mutass egy mozit,ahol nincs nagy sor.Nem kötelező a mozi.Nem fogom veled megvitatni a vendéglátás történetét,de az ilyen vendéget,mint fent említett "aztképzelemmagamrólhogyénszartamaspanyolviaszt,úgy
kivágnám,mint macskát szarni.
A képzeleted pedig rosszul használod,mert a kínai piac mellet esélyed sincs a józsi kifőzdére,mert ott csak kínaié a terep,nekem,mint őslakos magyarnak esélyem sincs bérleti vagy vételi jogra.Én kérek elnézést Tőled.Ha elfogadsz egy tanácsot,rendelj jegyet telefonon és akkor biztos nem leszel olyan pancser,h lekésd a filmet.És zárás után ne akarj a mozi büféen vacsorázni.Az amúgy sem menő.

csiikee 2009.10.20. 15:28:26

Még valami.komolyan ki vagyok attól,h ezeknek az embereknek ciki kellene,h legyen a normális munkahely?Azért szégyenkezzenek,mert egy mozi büfében dolgoznak?Na szégyenkezzen az a 2 liba,aki igaz sokat keres,de oda adja a "fiújának"!
Hajrá mozis csajok,ne hagyjátok magatokat,sokkal többet értek,mint az a 2 vacak nőnek látszó önpusztító!

csiikee 2009.10.20. 15:32:22

@silent76: Ez lenne a vendéglátás lényege?
A szart ne dobjuk ki,jó lesz holnap is.
Na pont ezért nem ér már 5 ft sem a szakma.Erre egy lapát a sok török-görög-kínai meg isten tudja milyen gasztronómia(?).
Jól nézünk ki.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.10.20. 15:44:46

@Pandafan: Az ALDI sem az a kimondott ősmagyar cég, mégis, magyarul (is) beszélnek...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.10.20. 15:50:21

@Bukowszky: Azé' nem mindegy, hogy kívülről vagy belülről lesz szaros a gumicsizma...

hardrock 2009.10.20. 15:52:55

@csiikee: Ez aztán a lábszagú egy vendéglátós mentalitás, nemá a lekvár tegye el a nagymamát, és te mondd meg, hogy a vendég, akinek a pénzéből élsz, mikor menjen be a helyre - már persze a nyitvatartási időn belül... Faszi, elárulnám neked, hogy az Arénán kívül egyik moziban SEM kell NEGYEDÓRÁT sorbaállni a büfében, egyszerűen azért, mert a megfelelő számú kassza van nyitva. Mutassak? Ne': Sugár, Kossuth, Corvin, Mammut, Duna Plaza, Lurdy, Mom - és ezek csak azok, ahova gyakran járok. Ha tetű a büfés, akkor ezt tessék bekalkulálni, különben az lesz a helyzet, ami most is van, nevezetesen, hogy értelmes ember nem jár abba a moziba, csak a fent vázolt söpredék, aztán lehet nagyokat jajvékolni. Egyébként már csak abból is látszik, hogy szar a menedzsment, hogy az ilyen leírthoz hasonló feszkókat képtelenek lekezelni. Telefonos jegyrendelés? Na ne szórakozzunk már, te is tudod, én is tudom, hogy elvesztik-elkúrják-be se írják. A kínai piacos józsibüfékben pedig kábé 5-6 éve, mikor kint voltam, magyar és cigány arcok ültek a pultnál, csaxólok. Pont olyan szurtosképűek, amilyen valószínű te is lehetsz. Primitív seggfej vagy te, faszi, ráadásul nem is vagy egyedül: éppen az ilyen tefajta hozzáállású "vendéglátósok" miatt járnak ma már alig-alig külföldiek Magyarországra.

hardrock 2009.10.20. 15:59:18

Hát ezt meg miért nem jelentette meg a cucc? Hosszú volt? Na mindegy, lusta vagyok beírni, alapvetően csak bebizonyítottam benne, hogy csikeee miért beszél faszságokat, illetve az általa megtestesített józsibüfé-mentalitás miért is káros a meredeken leeső vendégszámon keresztül a tulaj zsebére is.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.10.20. 16:41:33

@Énszóltam: Az ilyet csak romantikusa, szívlapáttal szabad.
@Moob21: Leápolnád, mint Zsanettet? Vigyázz öreg, lehet, hogy transzvesztita jogász...
@Trojai: Ott nem tartanak csicskák a "megélhetési" színes fémgyűjtők?

Trójai 2009.10.20. 16:57:25

@Kitalátor feljegyzetei: nem értem hogy érted, az egy válaszkommentem volt valakinek a nagy "nyugaton bezzeg más mentalitás van" hozzállásra. Ami persze CSAK a kiszolgáló személyzetnek szólt. Jah, nyugaton nem szokás zárás után kinyittatni a boltot, itt meg igen.

"csicska" meló meg mindenütt van, de többre becsülöm a mcdonaldsban melózót, mint azt, aki a szüleitől kéri, vagy lopja a pénzt.

De kinek mi az "érték" ugye, meg az értékrend is más.

Trójai 2009.10.20. 16:59:10

@hardrock: kissé eltértél (eltértetek a témától). Azaz a poszttól.

hardrock 2009.10.20. 17:58:07

@Trojai: Ez igaz, mentségemre szolgáljon, hogy nemigen szoktam szeretni, ha mindenféle nullagyulák farokságokkal kóstolgatnak.

Trójai 2009.10.20. 18:34:44

@hardrock: igen, könnyen bele lehet melegedni a dologba vagy a vitába, de azért ne felejtsd el, hogy ez csak egy blog, és te csak a saját véleményedet írod, és más is a saját véleményét írja...nem érdemes ennyire behergelni magad.

Véleménykülönbségből lehet vita, de ha szidod a másikat vagy gyalázkodsz, azzal nem őt minősíted, hanem saját magadat.

És aki nem olvassa el az előzményeket, hogy hogyan lett a vita, és miből, csak a közepébe/végébe olvas bele, akkor azt fogja gondolni: "hú ez mekkora gyökér" és megjegyzi az avatarod. :))

Csak észrevétel. :)

ui: én végigolvastam.

Egyszarvu 2009.10.20. 23:13:24

@hardrock: Az Aréna mozi nem véletlenül van úgy kialakítva, hogy a nézők ne tudjanak visszafelé jönni. Így is vannak próbálkozások átszökögetésekre néha, de azért nem olyan egyszerű, mint a Palace-okban...
Egyébként ahogy kisétálsz a teremből és végig mész a folyosón, akkor megtalálod azt a helyet, WC-t, ahova a kóládat ürítheted...
Sokat jártam/járok moziba, és mindig ott voltunk időben a filmen is, előtte a bufében is kivártuk a sort, mert az ember tudja, hogy ha hétvégén este megy moziba, ott bizony sor lesz. Ha már végképp nem marad idő a büfére, akkor kössz inkább nem, végülis moziba filmet nézni megyek nem enni (de ez lehet, hogy csak én vagyok).

Az, hogy valaki min bosszankodik, az hozzáállás kérdése. Az is, hogy a hosszú büfésor miatt mentek másik moziba.

hardrock 2009.10.21. 01:52:22

@Egyszarvu: Mindez nem magyarázza, hogy hétvégén, még ha 21:30 után is, miért csak 1-2 büfépénztár van nyitva a kiépített 6-8-ból. Ha minden pénztár nyitva van, a büfések rendesen dolgoznak, ÉS így is nagy a sor, akkor szavam nem lenne. Csakhogy messze nem ez a helyzet, és gyakorlatilag CSAK az Arénában nem ez a helyzet. Így meg nem kell csodálkozni azon, hogy a rendes ember választ másik mozit, oda meg jár a söpredéke. Én filmet nézni ÉS kukoricát enni járok a moziba. Ahol pedig ezt ilyen-olyan okok miatt nem tehetem meg, pl. mert ok nélkül hosszú a sor, vagy esetleg nem is árulnak kukoricát, oda nem járok, hanem keresek jobb mozit, van elég a városban.
A klotyóra pedig a visszanemengedő ember is ugyanezt mondta, de ennek ellenére nem találtam, pedig ha brunyálnom kell, akkor eléggé leleményesen tudom keresni.

locsocs 2009.10.26. 05:21:59

letpéptem volna az arcát a nagydarab kopasznak, szívószálat szúrtam volna a szilikonos csaj csöcsébe és akkora pofont lebasztam volna neki hogy a nyakán menetet vág a pofájában lévő szilikon a másik csajnak szimplán addig csapkodtam volna a fejét a popcorn automata ajtajával amíg le nem szakad.

bioDorka (törölt) 2009.10.29. 13:26:50

@hardrock: logikai hibát vélek felfedezni a mondandódban.
ha ennyire nem bírod az arénát, vélhetően egynél többször nem is próbálkoztál vele. namármost. könnyen elképzelhető, hogy akkor egyszer épp 2 kassza volt nyitva (amit én például még sosem tapasztaltam, pedig vélhetően többször jártam arra, mint te.). mivel a büfés is csak ember, könnyen lehet, hogy órák óta a kedves vevők seggét nyalja a csicska munkájával, és 21:30-ra bizony már olyan éhes, hogy az ájulás kerülgeti. elképzelhető, hogy ha valóban ilyen sokan voltak, az ebédje és 21:30 között már olyan sok idő eltelt étkezés nélkül, hogy úgy döntött, önző módon táplálékot visz be a szervezetébe, hogy még 22:45-ig kibírja valahogy. aztán meg a 2-3 órás takarítást.

szóval, ha egyszer ezt tapasztaltad, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez mindig így van. (én továbbra is hozzátenném, még nem tapasztaltam.)

az SV-k egy ún. "manpower" szerint osztják be a dolgozókat. előre meg van határozva, melyik napszakban, hány emberre van szükség. kötve hiszem, hogy péntek este 21:30-kor 2-3 emberre lenne csak szükség. persze én nem vagyok büfés SV.

a wc meg ott van a folyosón, körül kell nézni alaposabban. nem viccből mondják, valószínűleg.

E-Sz-A 2009.10.29. 15:43:37

Nem tudtam, hogy már az is baj, hogy az ember megpróbálja magát eltartani egyetem mellett! Az ország egyik legjobb egyetemére járok, idén diplomázom, és mellette itt dolgozom, hogy eltartsam magam, mert szüleim nincsenek olyan anyagi helyzetbe, hogy engem folyamatosan tudjanak támogatni, másrészt meg nem is lenne pofám 23 évesen belőlük élni! Gondolom a kommentezők nagyrésze nagypofájú 18-22 éves, aki lecsiskáz bennünket apu-anyu számítógépe és internete elől! És igen, ha valaki 2-3 kasszát lát nyitva, az nem azért van, mert ki akarunk baszni a vevőkkel, hanem azért, mert ennyit engednek! Nekünk sem jó hallgatni, ahogy szidnak bennünket, miközben mindent megteszünk a "kedves" vendégért! Nem vagyunk szentek, többek között azért is igyekszünk normálisak lenni, és normális kiszolgálást adni, mert a jattot mi megtarthatjuk. Ugyanúgy, hogyha a kólát valaki vizesnek érzi, nem átbaszni akarjuk, semmi hasznunk nem lenne belőle, egyszerűen lefogyott a szirup, és nem ettük észre, mivel a kólagép egy másik helyiségben van! Valamint ha csak pár kassza van, a többi dolgozó sem tétlenkedik, hanem teszi a dolgát, hogy a munkatársai gyorsabb és jobb kiszolgálást kapjanak!És vajon azon már elgondolkodtatok, hogy AZ ARENÁBAN NEM AZÉRT VAN MINDIG SOR A BÜFÉ ELŐTT, MERT MI VAGYUNK A BALFASZOK, HANEM MERT EZ A LEGNAGYOBB MOZI BUDAPESTEN? ÉS A TÖBB TEREMBE TÖBB NÉZŐ VESZ JEGYET, EMIATT TÖBBEN AKARNAK A BÜFÉBEN VÁSÁROLNI? Még jó, hogy az 5 termes Kossuthban vagy MOM-ban nincs sor a büfé előtt! Viszont van 2 hetes odvas kukorica! Jó étvágyat!

hardrock 2009.10.30. 01:09:57

@bioDorka: Az lehet, hogy vélsz, de nincs. Pechemre az Aréna a hozzám legközelebbi mozi, úgyhogy adtam neki pár esélyt (ha jól számolom, 5-6 filmet néztem meg benne). Késő esténként szoktam járni, és KIVÉTEL NÉLKÜL mindig 1-2 büfé volt nyitva ebben az időben, legyen szó hétköznapról vagy hétvégéről. (Egyébként pénztár is, inkább csak 1 az a 1-2.) És KIVÉTEL NÉLKÜL mindig nagy volt a sor. Írogathatod te itten nagy bőszen, hogy nem, de vagy hazudsz, vagy tévedsz: én a saját szememnek hiszek inkább, ha megengeded. Aztán rájöttem, hogy de hisz a mozijeggyel együtt kábé 4000 forintot ott is el tudom költeni, ahol nem kell mozilátogatásonként kétszer hosszú sort kiállnom, és ennek megfelelően átszoktam más, sajnos távolabbi mozikba, ahol ugyanakkor pikkpakk kiszolgálnak.
A büfészemélyzet problémái nem különösebben érdekelnek engem, tessék annyi büfést beállítani, hogy rotációs rendszerben legyen minden büfésnek ideje vécézni/enni/cigizni úgy, hogy közben pörögjön a bolt, vagy valami. Focizzák le ezt szépen maguk között, engem vendégként nem érdekel a manpower, hanem az érdekel, hogy emberi legyen a kiszolgálás sebessége, és ha ezt nem kapom, akkor továbbállok, szerencsére van választási lehetőség bőven. Azt én is elhiszem, hogy nem 2-3 emberre van szükség - adja hát magát a kérdés, hogy akkor miért mégis csak ennyi foglalkozik a vevőkkel.
Lehet fújni azt is nyélgázon, hogy de hiszen ott van a vécé: én nem találtam, pedig kerestem. Kultúrhelyeken ezt úgy oldják meg, hogy nagy, ideális esetben világító piktogramokat helyeznek ki: itt nem.
Szóval egy szó, mint száz: nincs mit csodálkozni azon percet sem, hogy az arénába csak a fent vázolt huligánok járnak: nekik tökmindegy, mekkora a sor, ők úgyis csak balhézni mennek. Erre alkalmas is lehet a hely, filmnézésre viszont kevéssé.

hardrock 2009.10.30. 01:14:38

@E-Sz-A: Akkor neked is: igyekszem lassan írni, hogy végre felfogd. Ha már az Aréna a legnagyobb mozi, és a kasszáját meg a büfépultját is ennek megfelelően méretezték (mert igen), akkor a nagy kasszában és büfében MIÉRT CSAK 1-2 EMBER TELJESÍT SZOLGÁLATOT?* Így már világos, elég lassan írtam?

* Olyan ez, mint a teszkó/madarasteszkó egyébként, ott is van 50-60 pénztár, azt' jó esetben 20-25-ben ül pénztáros. Csakhogy ilyen teszkós hozzáállással max. olyan cikkeket lehet eladni, amiket ott árulnak, 1350 forintos jegyért normális embernek moziélményt - ekkora konkurenciával - már nem. Ezért is jár az Arénába a hulladéka.

E-Sz-A 2009.11.01. 21:22:39

@hardrock: Tipikusan kelet-európai mentalitásod van, amikor azt hiszed, hogy a pénzedért mindent megkapsz, és csak jogaid vannak, kötelességeid pedig nincsenek! Akkor szolgáljanak ki pikkpakk máshol, egyél két hetes szar kukoricát, mert megérdemled! Lassan írom, hogy te is megértsd: nem tudom, hogy te mit dolgozol, de neked nincsenek főnökeid? Ha sokat ugatsz, nem rúgnak ki? És mindig neked van igazad? NEM MI döntünk arról, hogy mikor mennyien dolgozzanak, és ha már a te hozzáállásod ilyen, akkor mi miért legyünk különbek? Az ilyen kekec vevőkkel vagyunk mi is kevésbé udvariasak, és az ilyenek írogatnak hülyeségeket a homárra! És ha a te hozzáállásod ilyen, hogy nem érdekelnek az emberi eszközök teljesítményének határai, akkor én is így válaszolok: majd 10 kasszát nyitva fogunk hagyni a te kedvedért éjjel 22:45-kor, csak mert mozizni támad kedved!

hardrock 2009.11.02. 13:23:46

@E-Sz-A: Ugyan-ugyan, ez hiszti, és ezt jobb esetben magad is tudod, rosszabb esetben (és félek, itt ez áll fenn) nem. A helyzet az, hogy sokan vannak úgy, velem együtt, hogy valamit szeretnének a pénzükért, és ha ezt X helyen nem kapják meg, Y-on viszont igen, akkor Y helyre fognak elmenni érte, X helyen pedig marad a hulladék - amin aztán remekül lehet ajvékolni meg szörnyülködni, mint az a mellékelt ábra mutatja. Ez az ami számít, ugyanis senkit nem érdekel a hisztis magyarázkodás, hogy miért így meg miért úgy - ha nem teccik neki, továbbáll. Ismételten kihangsúlyoznám, hogy sok értelmes ember áll tovább ilyen gondolatmenet vonalán, ez is az oka annak, hogy az Arénában felülreprezentáltak az olyanfélék, akikről a poszt is szól.

"majd 10 kasszát nyitva fogunk hagyni a te kedvedért éjjel 22:45-kor, csak mert mozizni támad kedved"

Ja, hogy aki 22:45-re megy moziba, az le van szarva, és mit pattog! Értem már! Tekinthetjük ezt hivatalos nyilatkozatnak a mozi részéről? És ha most ezt kinyomtatnám, és lobogtatva bevinném a moziba a vezetőségnek, hogy és ezt így hogy, vagy esetleg osztogatni kezdeném az Aréna mozi felé tartó embereknek, akkor mi lenne, édeskisfiam? :-DDD

E-Sz-A 2009.11.03. 21:21:20

@hardrock: Ha én meg kinyomtatnám, amit írtál, akkor besétálhatnék vele a legközelebbi rendőr-kapitányságra, és a Ptk. szerint feljelenthetnélek zsarolásért, kisapám! Kb. annyira lenne nevetséges mind a kettő! Másrészt meg bizonyítsd be, hogy én a moziban dolgozom, körberöhögnének! Másrészt ha mutogatni támad kedved, menj egy sötét parkba, vagy pedig a teljes levélváltást mutasd meg, mert ez így igencsak ferdít! De a lényeg itt nem az, hanem hogy szerinted egy "popcorn" robot mindenki kassza túl oldalán, mi nem vagyunk emberek, ha őrjöngő kebelcsoda fenyeget bennünket, azt megérdemeljük, mert egyszer 3 percig kellett sorban állnod! Akkor valószínűleg te sem vagy értelmesebb egy egy szilikonszájúnál!

hardrock 2009.11.04. 01:57:12

Á, szóval betojtál, nagyon helyes :-DDD Nem kell itten bizonyítani semmit, tudni szokták a főnökök, hogy kik a helyesen írni, pláne érvelni nem annyira tudó, a pofájukat viszont annál bőszebben túráztató beosztottaik ;-D Tudom, mert én magam is főnök vagyok :-DDD Viszont ha megmutatod, hogy hol írtam én olyat, hogy szerintem egy popcornrobot, pláne nem ember mindenki a kassza túlsó oldalán, akkor biz'Isten vendégem vagy egyre a kedvenc piádból. Annyit azért segítek, hogy sehol nem írtam ilyet, egyértelműen csak a kisebbrendűségi komplexus beszél belőled, kisfiam :-DD Ezt viszont annyira nem értem meg, hiszen az egyetemi ösztöndíjam kiegészítéseként annak idején én is voltam kidobótól alkalmi hómunkáson át csomagolórobotig minden, csak akasztott ember nem, azt' mégse éreztem egy percig se kisebbrendűnek magam :-DDD

graffiti_ 2009.11.04. 20:58:17

ha egyszer lezár a pénztár, akkor ennyi...
amúgy pedig respect a fiataloknak, hogy ezek mellett a sulik mellett is be tudják még vállalni a melót...és szerintem nem azért dolgoznak ott, mert tele vannak pénzzel...hanem pont azért, mert esetleg otthonról nem nagyon tudják támogatni őket...én is diákmunkáztam...
és az a két csaj sem tisztes foglalkozással keresi a kenyerét, az is biztos...de az iq sem lehetett magas náluk...na az ilyennek hiába mondod, hogy ZÁRVA VAGYUNK...
pandafan:totál egyetértek veled...

E-Sz-A 2009.11.05. 21:02:13

@hardrock:Ját "kedves" Hardrock! Melléfogtál, mert egyáltalán nem "tojtam be", amit mondtam, azt azért tettem, mert olyan bődületes képtelenséget állítottál: szerinted egy internetről letöltött darab fecnire bárki is adna valamit? Kifejezetten ARRA KÉRLEK, hogy vidd be az irodába, és mutasd meg, a kollégáimnak biztos, hogy szereznél egy jó napot! :D Másrészt: olvasd végig a saját kommentjeidet, mielőtt az én helyesírásomat bírálnád, nyelvtanilag-, szerkezetileg egy nagy semmi! Harmadrészt tudok érvelni, csak ugye az ember mindig belefut olyan emberi butaságba (ti. ebben az esetben beléd) amikor az észérvek már nem hatnak!Kisebbségi komplexusom sincs, csak azt írtam le, amit te: jó kelet-európaiként leszarsz mindenkit, és csak TE vagy a fontos, aki a pénzéért mindent elér, ergo mi senkik lennénk a pult túloldalán. Amúgy meg áruld már el, ha főnök vagy, milyen irányítani a többi ellenőrt a Határ úton? Vagy feltakaríttatni a hányást a Moszkva térről egy szombat hajnalban? Ha te így, én is így!

hardrock 2009.11.06. 01:46:18

@E-Sz-A: Hát ehhez azért még kéne egy hangyányit gyúrnod fejben, kiccsillag ;-DD

Kis Hableány 2010.01.13. 08:27:03

És azért kurvanagyot belepancsoltam volna a poffantyújába a csajnak.Megérte volna még ha be is visznek miatta a rendőrségre.D
süti beállítások módosítása