Tékozló Homár

Taxistippek-trükkök a Rádió Taxitól

2010.08.10. 16:03 | jackyll | 308 komment

A világért sem szeretnénk negatív képet festeni a Rádió Taxi 2777 forintos akciójáról, de újabb olvasónk levele szerint - aki persze lehet, hogy pont ugyanazzal a taxissal találkozott - a taxisok alternatív megoldásokat kénytelenek bevetni, hogy ne ők fizessék meg az akció árát:

Néhány nappal ezelőtt este óriási eső kezdődött, ezért az asszonnyal úgy döntöttünk, hogy biciklinket a városban hagyjuk, és taxival megyünk haza. Mivel messze lakunk a belvárostól, ezért nekünk a legjobban a Rádió Taxi 2777 ft-os fix tarifája éri meg (ennek még lesz jelentősége). A taxisofőr már az út legelején adott nekünk egy törzsvásárlói kártyát, amivel arra akart minket biztatni, hogy legközelebb ne a fix tarifával menjünk, hanem a normális km alapúval. Az út hátralevő részében pedig a következő performansszal csinált kedvet ahhoz, hogy legközelebb is őket válasszam:
 

Először kifejtette, hogy neki a fix tarifa nem nagyon éri meg, így kénytelen különböző trükkökkel visszaszerezni a "kiesett" bevételt. A legkönnyebb préda a külföldi, aki nem ismeri a rendszert, így a nem magyarul beszélő turistákat vidéki tarifával szokta fuvarozni, de értük egyáltalán nem fáj a szíve. Annál jobban sajnálja a nyugdíjasokat, akik kórházból hazafelé tartva a kórház portásán keresztül hívnak taxit. Ekkor ugyanis a sofőr 200 ft-ot fizet a portásnak, amit persze valahogyan szintén vissza kell hoznia, így - az egyébként nagyon sajnált nyugdíjasok - az utcai tarifát fizetik meg, nem a telefonost.

Ennyi idő alatt haza is értünk. Kártyával szerettem volna fizetni, mire a sofőr közölte: a 2777 ft csak a reklám, ő ennyit nem tud beütni a gépbe, tehát én mondjak egy összeget. Ekkora már annyira kerülgetett a röhögőgörcs, hogy nem próbáltam meg rábeszélni arra, hogy valószínűleg a gép bármilyen összeget be tud olvasni, ezért kiegyeztem vele 2800 ft-ban. Hogy ezek után fogok-e valaha a Rádió Taxi nem fix tarifájával utazni, azt még nem tudom. Mindenesetre: a taxiútra ott volt a mastercard, az élmény viszont megfizethetetlen.

Anonymus

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2010.08.11. 14:42:51

esef 2010.08.11. 14:41:04
szivesen, a főnököm fizeti az ÁFA-t úgy is :-)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2010.08.11. 14:43:35

@Tarika: Nekem ismerősöm taxis. Vidéki városban, ahol még nehezebb utast fogni, és...felesége 3 éve nem dolgozik, és mégis minden nyáron az olasz tengerparton nyaralnak 1-2 hónapig. Mindig nagyon sajnálom őket, amikor panaszkodnak, hogy milyen saranyú sors a taxisé.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.11. 14:49:13

@Tarika:
No-no
Miböl finanszirozzátok évek óta a minuszt,a te fizetésedböl?
Többet érne ha otthon nézné a tv-t

Ha valósat irnál, jobb lenne

venszivar 2010.08.11. 14:55:35

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: te barom,tik vittetek bele ebbe,de én birom,persze amilyen tetvek vagytok ti,úgy is álltok másokhoz.......Ezzel megint öngólt lőttél,beszélj anyáddal ,jó volt a faterral !?Mi van a beszari buzi társaddal ??

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2010.08.11. 14:55:58

@RosszQtya: mondtam én olyasmit, hogy a nyomor az ügyfélre tartozik? Miről beszélsz? A valóságot írtam le azoknak, akik úgy gondolják, hogy a taxis halálra keresi magát, és természetesen mindent lecsal, amit csak tud, amit meg nem, még azt is. Amelyik meg az utasának panaszkodik, az egy hülye. Ha nem olvastad volna, a szabályozásról írtam.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.11. 14:57:04

@venszivar: Legyen neked könnyebb a föld, mint te voltál a Földnek!
Béke poraidra!

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2010.08.11. 15:02:31

Tarika · isitchristmas.com/ 2010.08.11. 14:55:58
@RosszQtya: mondtam én olyasmit, hogy a nyomor az ügyfélre tartozik?"

idézem!
"Mi (azaz a férjem) olyan mínusz szaldós, 40 akárhány ezer adóbefizetésével (ami közelít a minimumhoz), hogy öröm nézni."

tehát
1. sírtál mint a fürdős,
2. panaszkodtál az itt lévő/leendő/volt ügyfeleknek...
2a. ezzel pont nem a szolidáris énjüket találtad meg a homáron, hanem a fikázósat!
2b. nem csoda hogy az emberek többsége utálja a taxisokat, még teszel is rá egy lapáttal :-D

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.11. 15:02:33

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Neked is szólt a kommentem! Te se tucc elmenni egy rövid csörte után, más irányba?

Tényleg nem értelek benneteket
Én ide röhögni járok, ha valaki hasonlót ereszt meg max egyszer elküldöm a picsába és aztán vége, ennyi

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2010.08.11. 15:04:12

@elwood: '90 körül (amikor én 5-6000 Ft-ot kerestem) 20000 Ft-ért kötelezően mindenkinek taxisvizsgát kellett tennie, azzal a jelszóval, hogy így limitálják a létszámot, senki nem taxizhat enélkül. Mikor mindenki levizsgázott (nagyon "komoly" volt), de leginkább befizette a tényleg komoly összeget, akkor eltörölték az egészet. Így "szabták meg" a létszámot. No komment.

esef 2010.08.11. 15:05:24

@batgirl:
Nekem meg van olyan vidéki kisvárosi taxis ismerősöm, akiknél tényleg lasszóval kell fogni az utast... (Nemcsak neki, a kollégáknak is.)

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.11. 15:08:50

@Tibike15: Parkolóőrnek jatt??
Esse hallottam még, max. ha félpénzért parkoltat, nem kérek blokkot
Vagy mint egy "házhely" parkolóban , mire visszamentem lemosta a tényleg koszos szélvédőm. Becsületesen, mert nem mindegyik autóét csak amely nagyon koszos volt
Gondolom unta is magát,meg +pénz

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.11. 15:10:33

@horex: Melyik kommented? Biztos átsiklottam...
Amúgy én is röhögök szegényen, meg segíteni is szeretnék, azért javítottam ki egyszer(!) a nem is nekem írt mocskolódását, de mást már nem tehetek érte. Az ilyeneket nagyon rosszul érintené, ha pl. választások esetén bevezetnének az értelmi cenzust.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.11. 15:15:28

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Amiben azt irtam hagyjátok abba a káromkodást egymásra
Mindegy ,ugorgyunk

Lassan megyek, hivnom kell egy taxit,kis kőrutazásra
Mióta nincs járművem ez megy, mert nem birom a tömegközlekedést

venszivar 2010.08.11. 15:16:11

@horex: De ezek mocskos antiszociális rohadt férgek.Ez a tetű rendőr volt, most meg nyuggerként "munka "időbe,Szórakoztatja magát,meg egy két mellé csapódó tetvet.Különben kösz a békítést,de ezek már ellésükkor kisiklottak az emberi kategóriából,biztos a trágyában landoltak s ( SAJNOS ),de az utolsó pillanatba a disznók kivakarták őket,mielőtt megdöglöttek volna.
Te aranyos vagy.Nem akarsz egy vén,buzi,cigány,zsidó,magyar barátot ??

venszivar 2010.08.11. 15:46:18

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: @Kulics: Éltek még? Férgek ! Az okoskodó,nyelvész még úgy ahogy bírja.Úgy csinálsz,mintha ha te egy ártatlan bárány lennél,pedig a nagyobb moslék te vagy. A büdös gumicsizma az csak az elején,meg mikor más támogatja,csak akkor ,addig volt nagypofájú.Talán már felkötötte magát !Bíztam benne,hogy szívósabbak vagytok,de csak a pofátok nagy ,így a neten keresztül osztjátok az "észt". A tetves,rühes családotokkal foglalkozzatok,barmok.Remélem nem etettek,gondoztok utódokat,mert akkor jaj nekünk.......Tudálékos férgei a társadalomnak,rohadtok már ! ?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.11. 15:47:26

@horex: Ha Te is leszoknál a dohányzásról, biciklizni is bírnál.Nem kell várni a járműre, nem pofázik hosszan senki útközben, ott parkolsz le, ahol akarsz, és ha nem vagy olyan hülye, hogy városi közlekedésre több százezer Ft-ért új bicajt veszel, hanem szemétimportőrtől egy jó kis használtat, akkor lehet, hogy el se lopják.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.11. 15:54:27

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Igazad van,de épül a motorom fél éve
:))
Nem csak ez a gond velem.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.11. 15:57:01

@venszivar: Azé most te foJtatod!

Na megyek , jókat majd jövök/az uj posztra/

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.11. 15:58:12

@horex: Ismertem Debrecenben egy tubifexet. Ő beköltözött az egyik bérház pince-zugába, különösebb szerződés és fizetés nélkül felsöpörte az udvart, lesöpörte a járdát, télen hómentesített, lemosta a kocsik szélvédőjét, és amíg a férfiak kocsimosás címén söröztek a garázsok előtt, és kapott vödröt, szivacsot stb. a kocsikat is. Rendesen meghízott a napi 4-5 meleg étkezéstől, elhordták kocsival a fürdetőbe hetente, fodrászt kerítettek neki (úgy nézett ki, mint egy rejtői orosz remete, övig érő hajjal és szakállal), kórházba vitték, amikor megbetegedett.
Amikor elköltözött (talán örökölt egy lakást), mindenki sajnálta, mert még azoknak a kocsiknak a rendszámát is felírta, amelyekből valaki idegen bement a házba. Ő nem borravalót kapott, hanem bort, sört, pálinkát, meleg ételt, és szeretetet...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.11. 16:01:29

@venszivar: Hát, te pedig fennen hirdeted magadról, hogy bunkó vagy, mert kulturált ember tud helyesen írni... És nem pofázik ilyen hangnem ben másokkal.:D

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.11. 16:05:20

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
A szomszédban uldögél itt egy rendes csöves
Én a csekkekkel küldöm a postára, vagy ultetem a köcsön autóba-ne kelljen park.pénzt fizetni
Apró cuccolásokat is megcsinál,öregcsajok hordják a kaját neki
Elüldögél nagy békében egész nap a beugróban
Most is postára kell mennem, ajánlottért, ezt nem adhatom neki oda
Előre irtózom az ottani baszott lassu postai kiszolgálástol
Tán be kéne jelentenem családtagnak :))

venszivar 2010.08.11. 16:10:49

@horex: Látod az első mondatában azt mondja,hogy a másik ember egy gyűrűs féreg,aztán meg aranyos,jó ember módjára ,ide rittyent egy a fórumhoz nem vágó jó pofizást. Degenerált ,de dörgölőzni próbál !!!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.11. 16:17:21

@horex: Ott volt pár nyugdíjas, akik kártyára kapták a pénzt, azok írtak neki egy-egy hivatalos meghatalmazást, úgyhogy az ajánlott cuccokat is ő vette át.

venszivar 2010.08.11. 16:23:29

@ColT: Egyáltalán NEM hirdetem fennen,de ha már ők ,minimum ezt sugalták,nincs nagy probléma,felvettem s használom a kesztyűt.Különben Te is,minimum egy elütés hibát vétettél !!! No ezek a tetvek is ilyenek s fontosabb dolgok miatt ,de NEM a fórum témájával foglalkozva kötöttek belém.Majd máskor talán a témával foglalkoznak,de ahhoz nincs eszük a nyelvtan,állítólag jól megy nekik.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.08.11. 17:00:47

@venszivar: Neked tulajdonképpen mi a problémád? Én erről lemaradtam... Hogy mit is szeretnél mondani. Mert az átkozódáson és az ocsmány szövegen kívül nem nagyon láttam tőled semmit. Egy kis munkaterápia segítene, nem? Szívesen eltart bárkit ez az ország (kivéve, aki valóban rászorul), de kisebb lenne benned is a feszültség, ha mondjuk elmennél három műszakba tevékenykedni. Vagy írass fel nyugtatót.
Látom, hogy zavar, hogy kijavították a hibáidat. De azt még mindig nem tudtam meg, eredetileg mit is akartál írni - mi a "mondanivaló"? Engem érdekelne.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.08.11. 17:14:19

@morrisal_: Szerintem úgy értette, hogy nem szeret titeket.
Egyébként biztosra veszem, hogy tud írni, egy ostoba ember nem így fogalmaz, és nem ilyen hibákat vét. Talán csak görve tükröt akart tartani.

Elég jól sikerült. :(

venszivar 2010.08.11. 18:36:42

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: @Kulics: No haza értetek már a tetves ólaitokba,ahol várja a pofátokat valaki.?Elkezdtétek már a nyelvtan órát,ja persze a hányadékéknál csupa jól nevelt, okos takonyzsák van.Ne idegeskedjetek ! Van rá esély ,hogy éppen ma este döglötök meg valamelyik rohadó szervetek befuccsol s holnap már sem nyugdíj (rendőri !!),sem állás.Majd felterjesztünk HŐSI !!!! halottnak,mert ágyba baszarva döglöttél meg !A rühes csizmás haverod már talán önként beadta a kulcsot s már a férgeknek készül tanítani a nyelvtant. Elkaplak még benneteket !!!!!!!!!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.11. 18:40:41

@Miron: itt felenk bevalljak a borravalot is....
a pincerek le sem tagadhatnak a javat mert kartyarol megy
@Xezs:
lehet neked hulyeseg, lehet otthon minden maskeppen van, az en idomben meg nem volt nagyon divat pizzat rendelni
volt mar de nem divat
csak elmondtam itt hogy van

afo ertelme amugy az:
mindent megtesznek hogy elegedett legyel, mert akkor van normalis jatt
itt se adnak ha valaki bunko
vagy ha nem maximalisan elegedettek csak keveset
ha fixberes lenne a pizzafutar meg lassabb lenne sot szarna ra ha hideg es a pincer sem dolgona ugy ahogy itt dolgoznak a pincerek
egy pincer maximum 3 dollar fixben van orankent
taxisok aranylag normalis berben vannak,,aoknak nem is adunk sokat

Mylady 2010.08.11. 21:27:13

Félve kérdezem: ez már a nyárvégi poszt?
Vagy ez volt már ma?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.11. 21:50:34

@Mylady:
nalunk mar annyira nyar vege van, hogy elkezdodott a suli
na ez a szopas reggel meg delben

venszivar 2010.08.11. 21:50:57

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: @Kulics: Döglötök már rühes tetvek ? Az éjszaka jó tanácsadó a kaszásnak,hogy kit szólítson .....De mivel ti ilyen rohadtul okos nyelvészkedő zsenik vagytok,még itt maradhattok,hogy ócsárolhassam azt a fene nagy segítő kész,gennyes pofátokból áradó,oktatási szándékkal,mást fikázó rühes,lóhúggyal teli pofátokat.Bízom benne,hogy büdös gumicsizma már felkötötte magát,te aki kisegítője voltál,nemsokára követed.Ne szarjatok be ott leszek amikor a derítő gödörbe lökik az okos,művelt,népnevelő,nyelvész foszlányaitokat s minimum rátok hugyozok,annyit megérdemelte !Ártatlan Méz Előd,te is számon vagy ám tartva,te voltál a fő kolompos !!!Lehet,hogy már illegalitásba vonultál ?Figyelek s várok,de jövök még.........Tanító bácsik !!!

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2010.08.11. 23:11:43

Tessék mondani ez már az évvégi post :))))

Sün a szabin lévö szerkesztö sejhaj.... :)))

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.08.11. 23:14:13

@Xezs: az úr szólítsa őket magához

am ez a poszt kísértetiesen hasonlít a tegnap délutánira. visszatért a válság? senkit nem vertek át? senkinek nem cseréltek porszívót, cipőt, akármit, hogy lenne legalább egy bü poszt?
EDE -vel sem történt semmi? Nem törték össze az üvegasztalát (esetleg őt magát)?
Palkovicsné nem adott el laptopot?

sün sem jelentkezett már jóideje. egyszerüen nem tudom mikor mehetek ebédelni. senki sem szól, hogy dél van :(

Há'mifolyikittgyöngyösön?!
jah, és el ne felejtsem:
ezérttartittazország

joetaylor 2010.08.12. 00:24:50

Ez a kistáska "venszivar" valami új csicska itt?
Hé paraszt most itt a taxisokat fikázzuk meg a posztot beküldőt!

Megdobbent 2010.08.12. 04:21:16

Pfij ez a forum rendesen befulledt, esik szet a homar, valaki figyeljen ide azok kozul, akik penzt/olvasottsagot akarnak kihozni ebbol rovatbol, mert ez igy randa es budos.

Telleg az egymas gyilkolasaval fenyegetozo bodzaszedo szarfaszuakat mikor moderaljuk ki?

Vagy ez igy terveszerint megmarad duhongonek, aztan foldet a homarra?

Ajajjj, akkor innentol magam is uj topicot nezek, max 100 kommentig, onnantol berohad az egesz :)

Koszi Homar!

venszivar 2010.08.12. 06:36:02

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: @Kulics: Ártatlan Méz Előd :Én már itt vagyok! Remélem az éjjel megdöglöttetek az óljaitokba,pedig ,még úgy hallgattam volna okos nyelvészeti fikázásotokat.Folytassuk,NE a fórumhoz szóljunk hozzá hanem valakire szálljunk rá !? Jó tanáraim vannak !! Az elején felsorolt büdös rohadt tetvek.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.12. 07:42:24

@hagyma: Ciki ha a csimóták akkor utaznak zajongva a buszon,amikor a dolgozók
Mé nem utaznak korábban
Jaaj a nyugdijasokat már nem is emlitem

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.12. 08:34:23

Jé! Ez pont olyan, mint a tegnapelőtti!
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Sün is szabin van, ne küldd sehova!

Dr. Körömlakk ® 2010.08.12. 08:36:54

megint egy megbüdösödött poszt?
nembaj, majd minnyá jön három félóra alatt.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.12. 09:53:58

@Dr. Körömlakk ®:
megint egy megbüdösödött poszt"

Valahogy kapásbol megbüdösödött paraszt-nak olvastam
:)

elwood 2010.08.12. 10:05:49

már megint a Rádió Taxival van gond,
minden nap olvasok róluk valami panaszt

Píter 2010.08.12. 11:27:12

Ez már a jövőheti?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.08.12. 11:32:06

@horex: hulue:)
1 nem busszal jarok2. ott se zavarnanak a csimotak
3. a buvos szo: iskolabusz
/ az se zavar, csak a nap ezen szakaszaban fel oraval mefnoveli az a mugy fel oras utat

Frucsasz 2010.08.12. 11:39:30

Itt jól elfajultak a dolgok... Először is, a poszt nem a borravalóról szól, hanem arról, hogy egy taxis egy utasnak ecsetelte, hogy b..ssza át a többi utast.

Másodszor: az orvos piszkosul nem borravalós szakma. Hogy miért? Mert a pizzafutár csak kaját hoz, a taxis csak házhoz visz. De az orvos az életemért felel, és ha nem megfelelő színvonalon dolgozik, akkor annak nem az a következménye, hogy rossz kaját fogok enni, hanem hogy meghalok.

Azt még megértem, hogy ha jól végzi a dolgát, pl l sikerül egy műtét, akkor adok neki (nem, ez sem helyes, de empátia meg egyéni ízlés, értékrend, és főleg anyagi helyzet kérdése). De a tetűség, hogy a legtöbb orvos már előre elvárja a pénzt valamiért, amit még el se végzett. Azért, hogy egyáltalán szóba állt a földi halandókkal.

Lásd: gyerekvállalás. Az még hagyján, hogy a sikeres, komplikációmentes szülés után adok az orvosnak, aki végigkísért ezen a 8-9 hónapon. De hogy még a gyerek megszületése előtt adjak mindenért 10-20-30 ezreket? Mire fel?

Frucsasz 2010.08.12. 12:00:38

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Sőt, pizzától taxiban is :)

Azt még megértem, hogy ha nincs pénzem, ne akarjak pizzázni. Egyek zsíros kenyeret és járjak gyalog. De hogy dögöljek is meg?

Egyébként meg: dél van. Poszt nincs. Sün sincs. Semmi sincs. Csak dél...
A 'zsidócigánynácivénfaszkurvaanyázást' meg mióta nem moderálják ki?

Miss Marple 2010.08.12. 12:05:01

@Frucsasz, az őzikelány: Amióta a Szily elment szabadságra pecázni.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.12. 12:06:40

@Frucsasz, az őzikelány: Azóta nem moderálják az agyfaszkór-tüneteket, amióta rájöttek, hogy azok is emelhetik (munka nélkül) a kattintás-számot és a kommentek számát.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.12. 12:16:52

@Frucsasz, az őzikelány: "De hogy dögöljek is meg?"
Vannak erre irányuló törekvések. Azt hiszik egyesek, hogy a szegénységtől a szegények aktív vagy passzív legyilkolásával meg lehet szabadulni. Ez a tévképzet eddig is sok-sok millió halottat eredményezett, legutolsó explicit megjelenése az volt, amikor Tóta W Árpád ávósunoka az afrikai emberek kiirtásával látta legyőzhetőnek a szegénységet...
Erről szól pl. az "integrált oktatás" nevű bálvány imádása is, amely révén egész kistérségek szegregációja valósul meg. Akinek van pénze, az nem nevel ott gyereket, ahol a többségbe került kisebbség megakadályozza az iskolai oktatást. A többiért meg - szerintük - nem kár, mert e bálvány főpapjainak a gyerekeit magániskolákban óvják a szegénységnek még a látványától is...

Frucsasz 2010.08.12. 12:30:27

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: igen, sajnos néha én is így érzem... máskor meggyőzöm magam ,hogy ez csak paranoia, és ezen a világon minden szép és jó... aztán persze mindig felébredek.

2010.08.12. 12:31:29

@Frucsasz, az őzikelány: "De hogy még a gyerek megszületése előtt adjak mindenért 10-20-30 ezreket"

LOL
100ezer a tarifa. Amit sokan előre kérnek.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.08.12. 12:35:45

@Frucsasz, az őzikelány: Le vagy maradva kissé a tarifákkal. Ismerős kislány ügyesen felcsináltatta magát (mert nem védekeztek, és eszébe sem jutott hogy ha dugnak mint a nyulak, terhes lehet, mindezt 35 éves diplomás emberként), és most lepődik nagyokat, hogy mi mennyibe kerül.
Éppen vigasztalgatom.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.08.12. 12:42:36

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: A szegénység relatív dolog, szerintem a legtöbb panaszkodót exportálni kellene néhány évre mondjuk afrikába, vagy kínába, az ottaniakat meg ide.
Várható eredmények;
1. afrikai + kínai örül mint majom a farkának, hogy milyen jól élt ő pár évig.
2. a nagyonokosmagyar megtanulja, hogy ha összkomfortban ül, nézi a kis lcd tévéjén a győzikét, van 6 mobiltelefonja, internetje, ótója, zabálnivalója, 8 szekrénnyi ruhája, a gyereke iskolába jár, és napi 4-5 órája azon gondolkodni, hogy neki mennyire nagyon borzalmasan rossz, akkor nem biztos, hogy ez megfelel a valóságnak.

Próbáljuk ki, biztosan működne.

venszivar 2010.08.12. 13:06:47

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: @Kulics: Elő kerültetek ? Tetves,rohadt nyelvtanárok? Büdös állatok, anyátok még ingyen ellett meg titeket, EZÉRT jutottunk ide,hogy ilyen mocskos genyók kötnek bele egy normális ,de vén,szivarozó,cigány,zsidó,köcsög,tetves magyarba,aki most elmegy nyaralni !!! Ti meg büdös nyelv oktatok ! Jó pofizzatok tovább,még vissza jövök s pofán köplek benneteket.........

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.08.12. 13:32:36

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: "Az, hogy paranoiás vagy, nem jelenti azt, hogy senki sem akar kicsinálni" ;)

faqtya 2010.08.12. 13:37:36

@venszivar: Az "oktatok" helyesen: oktatók. Rövid o-val is helyes, csak akkor mást jelent. Csak azért oktattalak ki, hogy az elfojtott dühödet másra is ki tudd vetíteni :) Amúgy jó nyaralást, most kell bevonulnod a börtönbe?

venszivar 2010.08.12. 13:52:32

@faqtya: No még egy barom ! Persze IGAZAD van,de te is s a haverjaid is olyan férgek vagytok : KIK A SZART AKKOR MÁR MEG SEM ESZIK,HA SZŐR SZÁLAT TALÁLNAK BENNE ! No az ilyen oktatókat, oktatok néha .Pedig ha nem a baszogatással törődnének,de hát ti született tetü,genyák vagytok,megváltozni nem tudtok s NEM is fogtok !!! Tehetek én róla,hogy mint a cigányok !,csapatba nagy pofátok lesz s úgy jól érzitek magatokat.Érthetnétek is a dolgokat,de született rohadékként az nem megy nektek !Ilyen pondrók is kellenek ,mint ti ! A PÖCEGÖDÖRBE !!!!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.12. 14:17:34

@enamel: Van-e Afrikában nyerőautomata, színesfém-felvásárló meg kamatos pénz?

faqtya 2010.08.12. 15:09:20

@venszivar: Köszi, ez jól esett, remélem neked is. Tudtam én, hogy nem is mentél nyaralni. De örülök, hogy ráéreztél az oktatók vs. oktatok különbségére :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.08.12. 15:22:33

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: :)

@venszivar: Nos, ha egy elütést vétettem, hát elnézést kérve megszaggatom a ruhám és hajam :)
Stílusom mégsem oly alpári, mint a tiéd, és hát te nem csak elütési hibákat vétesz, hanem alapvetőeket. Ami azért nagyobb gond.
A fórum témáját azt hiszem, már kiveséztük az első 100-150 hsz. között.

Ellenben nincs igazad; a helyes nyelvhasználat alapvető lenne mind szóban, mind írásban, s hiánya valamit elmond arról, aki nem képes rá, illetve felháborodik, ha felhívják rá a figyelmét.

venszivar 2010.08.12. 15:39:09

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: @Kulics: @faqtya: @ColT: Létrehoztátok már a kivégző osztagotokat a dadogó,pösze,sánta,dagadt,púpos,alacsony,pattanásos,tanítandó emberek kinyírására?Igen a ti stílusotok nem alpári,hanem a méhen belül már magatokba szívott aljas,tetves,mocskos viselkedés.

elwood 2010.08.12. 15:47:16

ezt vénszivart poszt helyett kaptuk ?

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.12. 15:48:39

Kiteszem a lábam innen és mégsincs uj poszt?

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.12. 15:55:06

@enamel:
Éppen vigasztalgatom"
Csak vigyázva! Utolsó hónapban már ne tedd!

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.08.12. 16:27:45

hát ahogy elnézem hogy milyen kommentek érkeznek mostanában... ne csodálkozzatok, ha nem kaptok új posztot.

amíg nem érkezik új, nézegessétek ezt: www.youtube.com/watch?v=QZz8I7zlkZI
fontosch!

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.12. 16:31:02

@Don Bandi: fotosóp, fel van gyorsitva,különösen az eleje

Amugy azért vannak ilyen kommentek,mert nincs új poszt
:)

Ofélia . 2010.08.12. 16:33:35

@horex:
Ha esetleg maradtál volna??:D

@elwood:
Második ede után!:D

@lófő:
pontosan 16.33.32

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.12. 16:38:16

@Ofélia .: Szvsz akkor sem,báár párszor nagyon várva az uj posztot méfis meguntam, és reggel láttam csak , alig itthagytam beesett az uj

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.08.12. 16:40:01

@horex: Naa, de bonyolult lett
ÉrtEDE azért? :)

Ofélia . 2010.08.12. 16:41:27

@Don Bandi:
Köszi a linket szinte a radicsot látom annó gitározni:))(

Eric_Cartman 2010.08.12. 16:41:29

@horex: hát , most nem kell reggelig várni....

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.08.12. 22:12:34

@horex: személyesen ismerem a csávót. nincs túl sok köze a fotósophoz.

ági anyu 2010.08.16. 08:52:18

Igazából a baj szerintem a körítéssel van ... olyan, mintha műtét előtt az előkészítőben a műtősfiú rémtörténeteket mesélne az előfordulható komplikációkról

ági anyu 2010.08.16. 08:52:19

Igazából a baj szerintem a körítéssel van ... olyan, mintha műtét előtt az előkészítőben a műtősfiú rémtörténeteket mesélne az előfordulható komplikációkról

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.16. 14:37:44

@ági anyu: Nem. Olyan, mint ha a sebész poénkodna a páciensével, felemlegetve kórboncnoki pályafutásának érdekesebb történeteit.
süti beállítások módosítása