Tékozló Homár

Speciálisan füstölt pármai sonka a Pizza Forténál

2012.06.19. 18:47 | jackyll | 401 komment

Naiv pizzarendelő és párja szaglószervein sebet ejtett a Pizza Forte speciális érlelésű pármai sonkája, úgyhogy visszaküldték. A második pizzát egy másik címükre vitték, a harmadiknál pedig kiderült, hogy volt már ennél büdösebb is:

Ma délután úgy döntöttünk a párommal, hogy mivel mind a ketten keveset ettünk nap közben, estebédnek rendelünk egy pizzát. A választás a Pizza Forte nevű vendéglátóipari egységre esett, mivel ez viszonylag közel van hozzánk, másrészt már máskor is rendeltünk, és soha nem volt semmi probléma. Eddig... A történet 2.3 órával ezelőtt kezdődött, amikor is felhívtuk őket, hogy mit szeretnénk rendelni. A diszpécser hölgy nagyon készséges volt, felvette a rendelést és mi leültünk várni a kaját, ami úgy 50 perc alatt ki is jött. Ekkor kezdődtek a bajok. Amikor kibontottuk a dobozt, valami furcsa szag csapott meg; a nyomok el is vezettek a feltétként szereplő pármai sonkához. Már máskor is ettünk ilyen sonkát, ezért ismerős, hogy milyennek kell lennie az illatának meg az ízének, de amit kaptunk, az egy büdös és kesernyés ízű hús volt. Visszahívtuk a Fortét, ahol a hölgy közölte, hogy márpedig az nem lehet, hogy a sonka büdös legyen, merthogy a pármainak van egy érdekes illata, illetve hogy mindjárt megy és ő is megnézi és majd visszahív. Természetesen azóta is hív.

Mindemellett kérdezték, hogy küldjenek e egy másik pizzát, mondtuk, hogy persze, kifizettünk rá egy rakat pénzt, amiért szeretnénk már végre megvacsorázni. Erre a hölgy ismét kedves stílusban mondta, hogy nem lehet módosítani a korábban leadott rendelésen, és ez a második csere pizza is pármai lesz. Gondoltuk óriási, de hátha ezzel több szerencsénk lesz.

Nos nem lett. Ismét eltelt egy jó 45 perc, majd a futár srác dühöngve hívta a páromat, hogy a fülén ül e, és hogy mi a fenéért nem engedi be. Hogy ő már eltelefonálgatott egy csomó pénzt, és különben is hogy képzeljük, hogy ő már ott áll a kapuban egy 5 perce és nagyon ideges, és őt most jól f*szra húzták stb.

Közben kiderült a turpisság, a telefonszámra, amiről rendeltünk 2 db cím van beregisztrálva, ezért rossz helyre küldték a pizzát. Fel is hívtuk ismét a Fortét, hogy most már igazán történhetne valami. Most egy másik hölgy vette fel a telefont, tényleg nagyon kedves volt, mondta, hogy akkor elindítják a 3. pizzát is, most már remélhetőleg jó címre. Elmondtuk neki, hogy milyen kellemesen és szépen kommunikált velünk futár barátunk, aki eme diszpécseres telefonbeszélgetés után hívott is minket, hogy neki ez az állásába kerülhet, és mi miért állítunk olyat, hogy ő anyázott a telefonba. Hát... Azért mert megtörtént. Természetesen ezek után térden csúszva, könnyek közt kértünk bocsánatot a diszpécsertől, kérve őt, hogy a mélyen tisztelt futár urat még véletlenül se érje semmiféle hátrány emiatt a szereplése miatt.

Legjobb, most jött meg a pizza, visszaadtuk futi barátunknak a romlott pizzát, erre ilyet szól: Megmondom őszintén, volt már ennél büdösebb is... Bár gyorsan hozzátette, hogy azért mert füstölt, de sajnos ez már nem tudott annyira megnyugtatni.

Üdvözlet néktek,
zs

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XCat 2012.06.20. 11:40:10

A minden nőt virtuálisan megdugással az szokott a baj lenni, hogy nem áll meg a virtualitásnál. :) Csak figyelejd jól azt a férfet.
Szerintem csippeld is meg.

cicmen (törölt) 2012.06.20. 11:40:37

@Kellemes Zérókomponista: "megkérdezitek hogy miért ideges!"
Vagy hogy szeretsz-e még.

Akkor lekurvázom! :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 11:41:30

@cicmen:nehogy el hidd. nem kell általánosítani! Egy pasast ezerféleképp fellehet idegesíteni, de nem fogom, az összes titkot elárulni. Manyecska is jobban járt volna, ha csöndben marad, mert esetleg párja is olvassa, aztán az első hisztinél, durr egy pofon, mert az a kívánsága...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 11:42:27

@Manyecska: de ha régen jó vót a nyugottsága, akkor később nem szép dolog olyasmit hánytorgatni neki, ami mán a gyári originál csomagolásba is benne volt a vásárláskor. ha akkor nem reklamáltál az áru miatt, akkor 15 év múlva miért???

én csak aszondom, ha eccer karcolással vettem a biciklit, akkor nem kezdek el csodálkozni a karcoláson évek múlva....

@Rosszindulatú Vászka: ez legalább akkora rejtély, mint a félpárzoknik titkos élete. én se, amúgy.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 11:43:34

@Kellemes Zérókomponista: asszem te el vagy tévedve alfahím ügyben. A viselkedési itelligenciának meg semmi köze a művelcséghez, nem öszevethető minőségű fogalmak.

@Manyecska: nem, én arról beszélek, hogy ismerek nőt, akinek az jön be, ha verik. Külömbe nem klappol neki. Monnyuk nem százas a csaj, de akkor is furcsa. Lehet, hogy túl alacsony külömbe az ingerküszöbe és azért, ezt nem tudom.

cicmen (törölt) 2012.06.20. 11:43:58

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ez legalább akkora rejtély, mint a félpárzoknik titkos élete.

Mindenhol ugyanaz van?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 11:45:45

Mit jelent, ha a pasi bejön a konyhából? ... túl hosszú a lánc.

@RipCat:
Mivé lennénk a bennünk rejlő állat nélkül...

"Pasiba beleszeretni /jobbanérdeklődni/ tiniszokás. :)"
Mindent és mindenkit lefitymállni, csak T/3-at ismerni, pedig immáron - bár ez folyamatába nem biztos, hogy feltűnt az évek során - Plasztikket-szokás.:( Két végállás?

@cicmen:
Csak keményen!:D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 11:46:26

@Rosszindulatú Vászka: nekem is volt egy kolleganőm, aki teljesen búskomor volt napok óta. Mikor megkérdeztük mi a baj, elmondta, hoyg a férje valószínűleg már nem szereti. Hogy honnan veszi? hát már kéthónapja nem verte meg.
Azt hittem viccel, de nem.

Manyecska 2012.06.20. 11:46:30

@batgirl: :D:D nem, nem olyan:)! Az a mákom hogy imád. Más már agyonvert volna:D

XCat 2012.06.20. 11:47:49

@Kellemes Zérókomponista: "Mivé lennénk a bennünk rejlő állat nélkül..."

Hm... fene tudja. Emberré?...

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: @Rosszindulatú Vászka: Egyemmegaztagyűlölködőkislelketeket, amitolyanelőszeretettelkentekmásra... bár, ha jobban meggondolom, inkább valaki más egye meg.

Cicmen, ha szíveskednél... ebben te vagy a profi.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 11:48:54

@cicmen: " a halottkém úgy véli, hogy a férfi azonnal meghalt "

ja, majd biztos még kihívta magának a mentőket meg összerakta még a rönköket halála előtt, hogy ne hagyjon kupit maga után.

@Rosszindulatú Vászka: beza. ugye az ember érzelmi énje a legnagyobb nyomás és stressz alatt mutatkozik meg csak. van akik azt szeretik tesztelgetni. én monnyuk intelligensen és nyugottan felrúgnám a tesztelgetőket...

Manyecska 2012.06.20. 11:49:59

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: igen, de amíg leidegelem addig se veszi észre a nem is olyan rejtőzködő kurvá..kihívásokat értEDE?? Nyugi, ki van ez találva. Ha nem jönnék agyonvert:D:D!
Másrészt tudja hogy egy ártatlan SMS /mennyi ribanc van jóég!!/ miatt is kiteszem a lakásból /volt példa rá/..igaz másnap gyilkos hangulatba került:D.
Sza aptinak üzenném nem megoldás a válás se sok problémára!

cicmen (törölt) 2012.06.20. 11:50:26

@batgirl: Egy pasast ezerféleképp fellehet idegesíteni, de nem fogom, az összes titkot elárulni.

Sajnos már így is eleget tudok! :(

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 11:51:50

@Rosszindulatú Vászka: hát nincs hát. De hol volt itt szó műveltségről?

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: " nem kezdek el csodálkozni a karcoláson évek múlva...."
Pedig ez nagy divat, kérlek téged, hogy ne különcködj!

"félpárzoknik titkos élete"
Mi megfejtettük. Mosógéjp dobjából nyílik egy párhuzamos univerzum, mely működése közben akvitizálódik. Az beszippancsa minden lábbelinek az 50%-át. Szerintem ez mindenre választ ad.

Manyecska 2012.06.20. 11:51:55

@cicmen: :D:D kösszépen! Ez nagyon korrekt:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 11:52:18

@Manyecska: értem :D szóval eljáccadoztok egymással, ahelyett hogy jóléreznétek magatokat. hát, mindenki a maga szemlencséjének a kovácsa.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 11:52:34

@cicmen: hidd el, én is sokat tudok a férfi hisztiről:))

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 11:53:42

@Kellemes Zérókomponista: tévedés. Én úgy hallottam, hogy a házi manók szeretik a zoknikat, de csak a bal lábra valókat.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 11:55:33

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: jaja. Meg vannak ugye érzelimleg tufa nőstények is, akik csak vinnyognak, mint a sebesvalagú macska, hátha kiváltanak valami reakciót, hogy észrevetesség magukat végre. Dehát ezek összefüggő történetek, amíg lószar van, veréb is akad, nincs ezzel gond.

@Manyecska: fals, az örökös nyomás alatt tartás rövidtévú játék csak, az nem tartósan fenntartható állapot. Asszem. Ellenben egs ólmeleg középszar állag szinte örökéletű.

Manyecska 2012.06.20. 11:55:52

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: miért is ne?? Legalább megtart jó emlékezetében:P

cicmen (törölt) 2012.06.20. 11:56:35

@batgirl: hidd el, én is sokat tudok a férfi hisztiről:))

Csak mi nem hisszük azt, hogy ha felveszünk egy leopárd mintás bugyit akkor minden el van felejtve! :)

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 11:57:57

@batgirl: így van. Meg a gatyagnómok és az UFÓ-k is, monnyuk ők a tollakat, meg tubuskupakokat is gyűjtik.

cicmen (törölt) 2012.06.20. 11:57:59

@batgirl: a házi manók szeretik a zoknikat, de csak a bal lábra valókat.

Ez most fájt! Az én zoknijaim univerzálisak!

Manyecska 2012.06.20. 12:01:47

@batgirl: :)) én is mindig ezt mondom neki! Valahogy nem értékeli, nem értem!?

XCat 2012.06.20. 12:03:04

Olyanok vagytok, mint egy csapat debil ovis. De tényleg. Mindegy, ha (már csak) ettől van erekciótok, jáccatok szépen.

Manyecska 2012.06.20. 12:03:52

@cicmen: irigyled mi?? :D:D:D Szegény ember, fájhatott neki. Szegényke. Úgy sajnálom a férfiakat!! Kivéve egyet!:P

XCat 2012.06.20. 12:04:22

Jah, és házifeladatban mindegyik nyomci megtanulja lebetűzni azt, hogy P R O J E K C I Ó.

Akinek holnapra nem megy, azt elpicsázom.

XCat 2012.06.20. 12:12:28

... Azaz inkább mégsem, ahhoz olvasni kéne a kicsi lelketek kifolyományait. Namindegy, majd ha ráérek, szánlak.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 12:12:30

@batgirl: én nyuszikat meg macikat szokok csinálni a fél pár zoknikbul. ilyen gyogyiterápija.

@Rosszindulatú Vászka: ja. az ilyenek mellett szoktak szép darab alkoholista egyedek kifejlődni. ugye zsák a fóttyát.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 12:15:11

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: vagy elmenekülnek. Monnyuk vannak mazopisták is, gondolom a verhető nőstények inverzei avagy ellendarabjai.

Manyecska 2012.06.20. 12:15:21

@RipCat: "Projektálni lehet sérelmeket, kisebbrendűségi érzést, de akár érzelmeket is. A borderline projekció lényege, hogy az érzelmi túlfűtöttségtő próbál szabadulni az egyén oly módon, hogy megvádolja a másikat érzéketlenséggel, azzal, hogy nem szeret és törődik megfelelően, holott csak arról van szó, hogy a borderline reagál túl bizonyos eseményeket"
Jó tudni hogy neve is van..ez érdekes.

Manyecska 2012.06.20. 12:18:24

@Rosszindulatú Vászka: de ha ez a kettő találkozik akkor kiolcsa egymást:D nem?
Képzeld nem tudják eldönteni melyik kezdje a vitát??:P Xar ügy.

XCat 2012.06.20. 12:18:43

@Manyecska: Igen, érdekes. Amíg olvasod. A gyakorlatban látni egészen másképpen érdekes, dehát, ez van. Meg a többi népbetegség.
:)

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 12:20:40

@Manyecska: vagy mindkettő boldogan szenved. Mit lehet tudni...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 12:22:25

@Rosszindulatú Vászka: boldogan szenvedni??? azt max szülés közben tudom elképzelni....

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 12:23:51

@cicmen: na, az tenné be a nagykaput! leopárdmintás gatya..Engem ilyenkor a nézésével tud levenni a lábamról:) van egy kifejezett idióta nézése (olyan csizmáskandúros dolog)és lehetetlen nevetés nélkül ránézni. (ő is tudja, azért csinálja) Ha meg már nevetés van, akkor már nincs háború..

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nekem már nincs kinek nyuszikat csinálni. A legkissebb kölyök is nagy:)

@Rosszindulatú Vászka: arra lennék kíváncsi, hogy ki gyűjti a körömollókat, és a csavarhúzokat?

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 12:24:00

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: sok embert a stabil bizonyosság megnyugtat. Asszem. Meg a szadista és a mazohista házassága nyilván tökéletes eufória nemdebár?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 12:25:32

@cicmen: hehehe..azért gondold át ezt még egyszer:))

Manyecska 2012.06.20. 12:28:21

@RipCat: van pár pszichiátriai betegség, sajnos, asszem több is mint gondolnánk..most nem azért mondom mert homározok itten :D......kis hazánk jó táptalaj nem beszélve:(

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 12:32:29

@batgirl: nagyon jó kérdés. Sztem ugyanaz a csapat, aki a csavarokat, rugókat és pöcköket meg midnenféle egyéb hasonló biszbaszokat.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 12:32:33

vajon a féllábúak háztartásában meduplázódnak a zoknik? ezzel most elleszek egy darabig...

@Rosszindulatú Vászka: egy olyat láttam már egész közelről... egész boldogok voltak. semmi testi csúfság, csak lelki box oda-vissza. én hánytam tőlük.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 12:37:31

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: pedig mekkora nagy szerencse kell hozzá, hogy meglelje a júzer a dupraszát. Makszimeganagy duplaplusz jóság az.

Az meg, hogy a saját szabájaik szerint intézik, magánügy. Téged csak nem bántottak ugye?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 12:38:46

@Rosszindulatú Vászka: egyszer leejtettem egy gyűrűt kinn a kertben. minden fűszál alá benéztem, átkutattam az egész terepet és nem lett meg. ez életem egyik rejtélye

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 12:40:49

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: VAn egy barátnőm, aki minden zokniból két párat vesz. Azt mondja, hogy így sokat spórol, és sokáig elég a zokni mennyisége.
Azt hiszem igaza van..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 12:41:11

@Rosszindulatú Vászka: nem. csak iszonyat volt nézni őket. bisztos azér lettem ilyen überpacifikus.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 12:43:46

@batgirl: én meg eccer majd kidobom az összes rohatt zoknit és veszek kettőszáz pár tökegyformát. mindenkinek ugyanaz van, nincs vita, melyik kié, huna párja, anyámkínnya. problem solved.

XCat 2012.06.20. 12:44:32

@Manyecska: A pszichiátriai betegségek mindig relatívak... ha túl sok az őrült körülötted, valószínűbb, hogy te is csak hibbant vagy. ;) Kivéve persze, ha valóban túl sok az őrült, akkor viszont az a normális, és te megintcsak hibbant vagy. :DDD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 12:45:01

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: az azért nem jó, mert én pl imádom a szép zoknikat, ezt a kölykök is örökölték tőlem..(na, nem mindegyik)

Rosszindulatú Vászka 2012.06.20. 12:45:57

@batgirl: @Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: hahaha, én évek óta egyforma fuszeklikat soppolok, de legalábbis ötösével az egyformákat. Télleg jó stratégia.

Manyecska 2012.06.20. 12:46:32

@batgirl: :D te jó ég zokniban születtek?
/bocs!/

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 12:47:40

@batgirl: szép az. szép, egyenletes, egyforma, bársonyos bogárfekete zoknikák.

Manyecska 2012.06.20. 12:47:49

@RipCat: nem én csak fordítva vagyok bekötve, tudod róla szóval nincs gáz:)

XCat 2012.06.20. 12:48:49

@Manyecska: Ahha... az sem rossz.

Van egy ilyen film, hogy az Öldöklés istene. Nézd meg egyszer, nagyonbuli. Tavalyi, asszem.

igazságos 2012.06.20. 12:49:02

@RipCat: hát én nem értek ezzel egyet. Az igazán hibbantak, a legveszélyesebb az a fajta, akiről az anyja se mondaná meg, hogy elmebeteg pszichopata, mert látszólag NORMÁLIS, de csak látszólag.

Na, az ilyenektől óvjon meg az Isten. Mert jobb, ha az emberről alapból vágja, hogy balfék, nem normális, mintha később derül ki, sok éves együttélés után, hogy az illetőnek valójában hiányzik egy kereke.

Szerintem normális ember nincs, mindenkinek vannak heppjei, kinél több, kinél kevesebb. Ha viszont el elfordul egy veszélyes irányba, többé válik, na, akkor van gikszer, mert az illető ezt titkolja, hogy másnak ne tűnjön fel a dolog.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 13:05:15

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: brűűű..főleg 26-os lábra való kisjány zokni..mi? fekete??? te elvetemült anya!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 13:06:17

@Manyecska: mindez szép és jó, csak mutass nekem egy állampolgárt aki ezt helyén tudja alkalmazni (megfelelő helyzetfelismerés, -ember és önismeret). Statisztikailag kimutathatatlan, viszont mindenki okos. Így aztán repkednek a jelzők, a következtetések, a vádak. Ehhez sem ért a nép, viszont ez legalább veszélyes téma. Legviccesebb, amikor a projektáló vádolja projekcióval környezetét.:D Hogy a jókurva anyja..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 13:09:38

@batgirl: öhöm. ötévesen volt 26-os lába, most 39-es. na arra vegyél tüncimünci csipkezoknicskákat :D különbe is kivágna vele a fenébe, most éppen a grufti-korszakát éli :D a hippin már szerencsésen túlestünk.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 13:10:38

@igazságos: lehet simán valaki balfék, anélkül, hogy pszichologikusan meggyengült volna énképe, gondolkodóelméje. Ne vegyük 1 kalap alá.

"mindenkinek vannak heppjei", "többé válik"
A kicsiket is titkoljuk, nyugi. Lényeg az, hogy legyen birka mindenki, az a legbiztonságosabb. Amúgy bámulatos mimindent össze nem általlasz mosni, nem is vállalkozom kibogozásukra. Nem kéne hebrencsmód orrba-szájba nyilatkoznod mindenről. Deez van. Ez itt a nett.

Manyecska 2012.06.20. 13:12:54

@Manyecska: jajj a zsiráf kolleginának akartam mondani aztat...reggel a fiam hallom hogy kiabál: anya, te jóisten!! ..rohanok be...azt mondja: "Te Britney Spearst hallgatsz???" :D /"I wanna go"/

XCat 2012.06.20. 13:13:15

Grufti... csinálj neki feketérefestett svábbogarasfülbevalót, imádni fogja. :DDD

Ha nem, akkor csak pozőrgrufti. De legalább leszokik a baromságokról, és végre mehet a cernbe oktatni.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 13:19:18

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: a grufti korszak nem jó. ilyenkor nagyon kell vigyázni..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 13:24:03

@Manyecska: @RipCat: @batgirl:

még csak enyhe formában jelentkezik a gruftiság.... vámpíros könyveket olvas, meg feketére akarja festeni a szobáját....

ellenbe selena gomezt hallgat... ami nekem nagyon fáj, de mit tehetek? kicsi korától kezdve csakis igényes heavy és death metált hallgatott, mostmeg ez a szarság.... :D ezekamaifiatalok....

Manyecska 2012.06.20. 13:26:24

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: és akkor csodálkozol mért vámpírokkal álmocc?:) /Az enyém tibeti szamaritánus a felnyírt fejével-most kezd megnőni végre/..ez olyan hülyeség mint az emo?:(

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 13:31:15

@Manyecska: még lehet belőle gurka serpa is, ha megnő. én már alig várom, hogy eccer legyenek majd unokáim.... micsoda élvezet lesz nézni a saját gyereket, ahogyan próbálnak majd nem gruftit nevelni az unokámból..... :D én meg majd veszem nekik a fekete műpókhálót, mer olyan rendes nagymama leszek :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.20. 13:34:52

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: feketére???aahhhhhh..egyezkedj vele. van szép szürke, több féle világos-sötét...
Aztán adj neki fekete kiegészítőket. Eléggé trendi lesz így a szoba.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 13:35:36

@batgirl: szabad kezet kapsz....:) én hülye vagyok a színekhez.

Manyecska 2012.06.20. 13:39:07

@Kellemes Zérókomponista: szóval én is észrevettem..:D..! egy régi görög bölcs is megmondta már: "önismeret, önismeret és önismeret!" Remélem nem kövezték meg..:)

Manyecska 2012.06.20. 13:40:19

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nem, ő Depressziót hallgat:D..meg rokkot..!:)

XCat 2012.06.20. 13:40:27

Izé, felülről a negyedik, a piros kitépett sziveslámpákkal az asztalon.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.20. 13:41:26

@RipCat: kiverne benne a hideg veríték.... olyan mint az addams family hálószobája..

Manyecska 2012.06.20. 13:42:07

Ti csak gótozzatok én ezzel szenvedek: adóalap-kiegészítés alapjának különbözete.. eret vágok mingyár:( :D:D

XCat 2012.06.20. 13:43:09

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: interiordesigndecoratingideas.net/wp-content/uploads/2011/10/How-to-Turn-My-Bedroom-Goth.jpg

Itten van más nézetből.
Szerintem nem rossz, más színekkel még el is fogadnám. Meg anélkül az ocsmány lámpa nélkül.

XCat 2012.06.20. 13:57:44

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Szerintem nagyon kellemes, bár a kék kicsit hideg... de mondjuk valami melegesbb színnel vagy szürkével teljesen korrekt.

XCat 2012.06.20. 14:00:38

@batgirl: Na ez viszont borzasztó.

XCat 2012.06.20. 14:08:20

Na, ez már jobb.

Manyecska 2012.06.20. 14:08:27

@RipCat: ilyesmi francijaágyunk van, a formája ilyen hóttnagy...klassz!

XCat 2012.06.20. 14:09:19

@Manyecska: Nekem még mindig a zsiráf kékje teccik a legjobban. Csak nagyon kék.

Hicudzsi · http://spakli.blog.hu 2012.06.20. 14:56:44

Nem értem miért kell mindig ilyen komplikáltan leírni a történetet. Egyszer volt, hol nem volt, éhesek voltunk, rendeltünk pizzát...

Miért nem lehet egyszerűen: "rendeltünk pizzát és büdös volt"?
De lehet, hogy csak egy kicsit türelmetlen vagyok ma... :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 15:08:40

@Hicudzsi: mindenki makszimálisan ki akarja használni a 15 szekundum világhírnevet. Megmutatni mit is tanult ő a suliban, az életben. Eklatáns példája a dolognak a posztokban rendre ismétlődő "ilyet szól" frázis, pedig már ki lett tárgyalva, hogy ez bizony gáz. Ez a gyorsvonatos eresztés is rendkívüli mód mesterkélt: "azonban" és társai. Felbasz engem is, nem te vagy türelmetlen. Ez itt egy rulez szokásjog, úgy tűnik.

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2012.06.20. 15:36:38

@Bálintka.: jól van, akkor nem csak én szoptam velük! :-)

igazságos 2012.06.20. 17:32:11

@Kellemes Zérókomponista: hogyne, ezt így kell csinálni. Amúgy meg nem veszed észre, de te pontosan ugyanazt csinálod, mint én, csak az szúrja a szemedet, hogy én előbb kinyilatkoztatom a tutit, mint te. Lehet, hogy sok dolgot összemosok, meg általánosítok, de azt nem lehet elvitatni tőlem, hogy az érdeklődésem széleskörű, az információk gyűjtésében és hasznosításában verhetetlen vagyok. Aztán, lehet velem egyet nem érteni, de akkor is csak VELEM VITATKOZOL, az ÉN érveimmel, nem a saját gondolataidat veted le.

Szakmailag féltékeny vagy, valld be.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 17:45:16

Hasonló logikai érveléssel találnám szembe magam, úgyhogy.. Nem tudnánk miről beszélni. Verhetetlen vagy az összemosásban - ez biztosan hasznos, csak még senki nem jelentkezett, hogy igen, neki az. Nem is fog. Az, hogy neked van véleményed és arra reflektálnak nem jelenti azt, hogy másnak nincs. De igazad van, féltékeny vagyok erre a zabolátlan gyermekkori életérzésre, bár leginkább fejbelőném magam, ha ebben az állapotban kéne létezzek. Ebből most megint értettél valamennyit, ami kevesebb, mint 50%, de hát így van ez "jól".

igazságos 2012.06.20. 18:00:55

@Kellemes Zérókomponista: pedig mindig elismerik, hogy mondén néha okosságokat.

Most is csak a másikkal foglalkozol, magad helyett.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.20. 20:26:20

@igazságos: Mindig van bennem egy ilyen opció, itt ficereg, hogy szeretném én hinni, hogy mindez nem komoly részedről, de az.:/ Paneleid látom megvannak, de még nemigazán vágod mit mikor hova is kellene. Emellett túl bőlére eresztett szád van. Node látszik ez, csak benned nem tudatosul. Ugyanígy vagy a környezettel is; szófordulatokat már szerencsésen ellested, de nem feltétlenül a történések/valóság tükrében alkalmazod őket. Esetek többségében ez így van. Köttesd ki a neted vagy ne viselkedj magányos tiniként. Lakóközösség nevében nagyköszönet. Sehol nem látok elismerést. Vita lezárva, gondolkodjál el.

Layosh 2012.06.21. 11:12:51

Pizza futárral nem jó balhézni, kitudja mit tesz az étellel, szabadon kinyithatja a dobozt bármikor...

sureshot 2012.06.29. 03:16:13

je a sparban kb 600 ft-é kva jó olivaolajas pizzatésztát lehet kapni egy jó szósz kb 700 (pomodoro secci pl) pármai sonka rá szintén kb 600 az 1900 összesen és olyan pizzát kapsz hogy beszrsz ja meg mozarella akkor 2300 még mindig jó...

Pdudas 2012.06.30. 19:42:09

Parmai sonka adalek:
multkor a szomszedomek 50 eves hazassagi evfordulojan osszefutottam egy olasz pasival aki a parmai sonka jo ismeroje. (mivel Portorozsban elek ezert nem meglepo olaszokkal osszefutni)
Elmagyarazta, hogy a parmai is mar csak egy markanev - ok is veszik kb barhonnan a hust. Vettek mar Magyarorszagon is - a kriterium kb csak a meret mivel a sonkanak minimum 19 kilosnak kell lennie.
Szoval a parmai szerintem mar semmi extra :)

En mostanaban a szelben szaritott sonkat szeretem - bar meg nem tudtam kideriteni hogy ezt sozzak-e vagy csak minimum 2 evig szaritjak a kereszt huzatban....
süti beállítások módosítása