Tékozló Homár

Tahó őrök a Budapest Parkban (frissítve)

2012.08.23. 14:41 | jackyll | 370 komment

Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet:

UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza, akik szerint naiv vendég viselkedett civilizálatlanul, leköpte az őröket, és bekínálta a dobozos sört a többieknek, amikor nem bírta meginni. Az eredeti levél után olvasható lejjebb:

Szeretném megosztani Veletek egy igencsak negatív tapasztalatomat, amelyeket már lassan 1 hónapja a Budapest Park szórakozóhelyen szereztem. Egy pénteken lánybúcsú ünneplése alkalmából jöttünk volna szórakozni erre a helyre, a kb.13 fős társaság meg is váltotta a jegyét,  ám a bemenetkor a táskámban maradt egy bontatlan dobozos (sör)ital, így a beengedő személyzet figyelmeztetett, hogy tegyem le a kuka mellé, talán meglesz, majd hozzátette, hogy  "Szolgálat alatt mi úgy se ihatunk csak töményet. "Avagy álljak arrébb és igyam meg. Eddig a megjegyzést leszámítva jogos. Így oldalra álltam,  míg a lánybúcsú többi tagja a kordon másik oldalán állt, (vártak engem) beszélgettünk. Ekkor üvöltött rám először az említett úr,  hogy túl közel állok a kordonhoz,  majd  a bent álló egyik ismerős lányt kitessékelte a szórakozóhelyről,  miszerint ő úgy látta, hogy hozzáért (!) a sörhöz. Megalázó módon kirántotta a kordont, hogy a legrövidebb úton távozzon,  s hozzáfűzte (szintén üvöltve, amire egyáltalán nem szolgáltunk rá), hogy a jegye mivel már érvényesítve volt, így nem jöhet már be. Így úgy döntöttünk, hogy veszünk még egy érvényes, kezeletlen jegyet ismételten a kasszában, s végre bemegyünk a többiekhez.

Bolhából elefánt esete, és sajnos még csak ekkor jött az igazán megalázó része a dolognak, hiszen amikor is a jegyünket kezelni szerette volna a hölgy, szabályosan odaugrott és ránk üvöltött az említett őr, hogy már megmondta, hogy mi nem mehetünk oda be (én bent se voltam, jegyem kezeletlen maradt mindvégig),  és válthatunk annyi jegyet amennyit szeretnénk! Mindezt nem megengedhető hangnemben, kakaskodó viselkedéssel,  úgy hogy mi egy árva hangos szót nem mondtunk, s a helyzetet nagyon nem éreztük jogosnak, sőt egyenesen megalázó volt. Én ezek után már nem is szerettem volna bemenni, ilyen személyzettel már nem vagyok rá kíváncsi.

Ám azt még megjegyezném, hogy arra a kérésünkre, hogy szeretnénk a főnökkel, vagy üzletvezetővel ez ügyben beszélni, magára mutatott az őr, hogy övé a hely, ő a főnök, és most "tűnés". A kollégája hozzáfűzte, hogy az internetet találjuk meg a telefonszámot, azon lehet panaszt tenni. (Ezt megtettem volna, csak egyszer sem vették fel azt a telefont.) Ill.nem gondolom, hogy a helyszínen nincs lehetőség panasz felvételre.

 Most már ennek az egésznek egy hónapja, de semmilyen módon (e-mail, telefon, közösségi oldal) nem reagálnak érdemlegesen a panaszra. (közösségi oldalon egyszer írták, hogy "az ügy kivizsgálás alatt".Természetesen semmi sem történt azóta sem.) Az egész szituáció nagyon megalázó volt, nagyon rossz élmény, és mindezt egy bontatlan sör miatt,  ami nem került be a helyszínre. Végül a már bejutó 12 lány is elhagyta ezek után a helyszínt.  Egyszerűen nem tartom jogosnak hogy 3 jegyváltás után (1500.-Ft), ilyen "indokkal" nem tudtuk nyugodtan eltölteni az estét a barátainkkal, s ilyen durva hangnemben "beszéltek" velünk, trágár szavakkal megtűzdelve azt, erre egyáltalán nem rászolgálva.

 Nem hozzánk tartozó fiatalok is oda jöttek az eset után hozzánk, hogy hallották/látták az esetet, ezek után ők is más helyet választanak az este folytatásaként, hiszen ez idézem "Undorító volt."

 Kérlek tegyétek közzé az esetet, hogy mások is lássák, milyen "fer" beengedő személyzettel büszkélkedhet ez a szórakozóhely.

 Üdvözlettel,
 Zs.E.

És akkor a Budapest Park válasza:

Zs.E. panasza valóban eljutott hozzánk, az ügyet ki is vizsgáltuk. A Budapest Park teljes területe és a bejárat előtti részen is biztonsági kamerák működnek. A biztonsági szolgálat emberei a belépéskor, a vendég csomagának ellenőrzésnél egy bontatlan sört találtak. Megkérték arra, hogy hagyja a területen kívül az italt. Ő azt válaszolta, hogy a kapu előtt a sört elfogyasztja. Társai a kordon belső oldalán várták.

A kamerák által megfigyelt területen a biztonsági szolgálat tagjainak egybehangzó elmondása szerint a panaszos az italával kínálgatta a már bent lévő ismerőseit, ami ellentmond a Budapest Park házirendjének. A vendég a biztonsági szolgálat tagjainak többszöri felszólítása ellenére sem hagyta ezt abba, nem viselkedett civilizált módon, leköpte a személyzetet.

Ezek után a biztonsági szolgálat közölte vele, hogy aznap már nem léphet be Park területére, ennek ellenére a panaszos ezt megkísérelte. Természetesen minden vendégünket, így Zs.E-t is szívesen latjuk bármikor, amennyiben betartja a házirendet és az elvárt társadalmi normákat.

Köszönettel, a Budapest Park szervezői

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska 2012.08.23. 14:45:48

Igen, tahók? Na, akkor elolvasom..

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.23. 14:47:05

@Manyecska: azt ne mond, hogy biztonságiőr is voltál!!!

Manyecska 2012.08.23. 14:47:22

"nemmegmondtamhogynegyereberrehe??" :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 14:47:24

"A kollégája hozzáfűzte, hogy az internetet találjuk meg a telefonszámot, azon lehet panaszt tenni. (Ezt megtettem volna, csak egyszer sem vették fel azt a telefont.) "

Valószínű azért azt adták meg...
Biztőrnek követelmény a tahóság?

Különben LOL, hogy "közösségi oldalon írtak" - Faszbookon nem érdemes cégekkel kommunikálni...

Egyéves Önkéntes 2012.08.23. 14:47:46

Járhattatok volna rosszabbul is!
Ha például beengednek.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 14:48:28

@Manyecska:
Érdekel a tahóság?
Gyere, vár a hatóság!

Manyecska 2012.08.23. 14:49:20

Le kellett volna dugni dobozostul a sört a torkán na most ugass..:D

Viktus 2012.08.23. 14:53:33

Legalább megtanulta a hölgy, hogy a buli előtt akar benyomni tesco gazdaságos módon, akkor legalább annyi bőr legyen a képén, hogy azt nem a szórakozóhely előtt teszi.

Manyecska 2012.08.23. 14:53:47

@ColT: vagy ezt: "Szakasz, ...vigyáázzz!!"...:D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.08.23. 14:55:29

Orlandoban mentunk az Universal Studioba es a benti arakat ismerve be akartam csempeszni 2 doboz sort a hatizsakomban, de naturlich eszrevettek es kozoltek mosolyogva, hogy nem szabad bevinni
ezert visszavittem a kocsimba es utana ittam odabent az 5 dollaros budweisert kernemszepen
fejletteb orszagokban ez igy zajlik

Viktus 2012.08.23. 14:57:17

Egyébként meg ez a véletlenül ott maradt egy doboz sör amit majdnem véletlenül sikerült becsempészni grátisznak vicc.

A posztoló életének további kudarcait segítek elkerülni. Reptéren véletlenül magadnál felejtesz egy konyhakést szintén elkobozzák, és nem szállhatsz fel a gépre.

Véletlenül bevásárláskor a táskádba is kerül egy hajfesték pl. a biztonsági őr vegzálni fog.

Sajnos érdemes gondolkozni mielőtt a véletlenek csapdája megkeseríti az életed.

Viktus 2012.08.23. 14:59:51

@hagyma:

Eltolja a belét onnan elfogyasztani a sörét messzebb itt sem lett volna ez a kalamajka, de megnézném az amcsiknál is mit szóltak volna, ha beléptető kapunál te elkezdted volna beszürcsölni a söröd. Gondolom még a rendőrséget is kihívják, mert a legtöbb településen nem is lehet közterületen alkoholt fogyasztani.

69forever 2012.08.23. 15:00:28

@Viktus: Viktus, te mekkora egy tahó kertén vagy! Csak nem irigykedsz, hogy mások járnak szórakozni, amíg te csak a virtuális világban a géped előtt élvezel el? Szánalmas vagy, de örülök a nyomorodnak. A posztolónak abszolút igaza van, a legtöbb biztonsági őr, főleg a szórakozó helyeken egy nagy bunkó!!!

Viktus 2012.08.23. 15:05:15

@69forever:

Én, ha szórakozni járok tisztában vagyok a szórakozás feltételeivel-szabályaival lehet felétek a telepen ez máshogy ment szocializációs szempontból, de felénk bizony nem állunk meg a szórakozóhely előtt vedelve a saját piánkat, mert egyrészről eleve az önkormányzati rendeletek tiltják a köztéri ital fogyasztást. Másrészről meg, ha spórolni akar v.ki otthon elfogyasztja a söröcskét nem felejti véletlenül a táskába. A biztonsági őröket persze nem a társadalom legfinomabb úri köreiből toborozzák, de ebben az esetben feleslegesen provokálta őket az "éjszaka hercegnője".

Manyecska 2012.08.23. 15:06:42

@Viktus: az mennyire életszerű mondd,..hogy 12 lány.. 1! egy! doboz sört próbál "becsempészni"?:))

Sokorai_Atala 2012.08.23. 15:07:29

Üzemeltető: Kultúrtér Kft.
Biztonsági cége: Valton Sec.
Ide tessék a leveleket írni.

Viktus 2012.08.23. 15:09:36

@Manyecska:

Ezek szerint a többi előrehaladott szociális pályát járt be, és tisztába volt vele a szórakozóhelyeken sehol nem kultiválják, hogy a saját sörödet vidd be a táskába. Na meg azt sem, hogy a bejáratnál kezdjél el fogyasztani.

Ezzel az erővel anyu csomagol neki ebédet beül vele egy étterembe elfogyasztani, ha meg a pincér felkéri a távozásra a bejárat előtt kezd el falatozni?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.23. 15:09:42

@Manyecska: Nem is értem, ha bemegyek egy szórakozó helyre, be kell mutatnom hogy mi van a táskámban??????

69forever 2012.08.23. 15:12:07

@Viktus: Neked valami baj van a felfogó képességedel? Bár ha csak 8 általánost végeztél, akkor elnézem neked... Szóval, ha figyelmesen olvastad volna a posztot, akkor tudnád, hogy a sör véletlenül maradt a táskában, és a lányok nem bukóskodtak az őrökkel. Gondolom élvezed, hogy minden posztolóba beleköthess. Szánalmas vagy :)))

Viktus 2012.08.23. 15:12:41

@batgirl:

Persze ez egy ilyen világ sajnos. Az olyan esetek elkerülése végett amiben pl. Marian Cozma elhalálozott. Ott véletlenül az egyik vendég egy konyhakést felejtett magánál buliba menet.
Így jobb a bajt megelőzni sok helyen átnézik a motyót.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.23. 15:12:41

@Viktus: Te viki, én türelmes elem vagyok, de! komolyan , te tisztába vagy vele miket írkálsz?
Még jó hogy nem azt írod, hogy pofán kellett volna verni a szemétláda büdös csajt, mert hogy megpróbált 1!! ismétlem 1!!! üveg sört bevinni vagy meginni a szórakozóhely előtt!
Fogadjunk hogy te vagy vendéglős vagy, vagy biztonsági őr, vagy ellenőr.

Manyecska 2012.08.23. 15:12:59

@batgirl: naná!!! még a zsebedből ha kiáll egy ernyő azt is nézik!! legalábbis a Wigwamban régen..:)

nebaszogass 2012.08.23. 15:15:07

Ha azt mondom,hogy a legtöbb cigány lop,rasszista vagyok.
Ha azt mondom,hogy a legtöbb zsidó csaló és átver ahol tud,antiszemita vagyok.
A biztonsági őröket mégis mindenki fikázza,holott rájuk is érvényesnek kéne legyen a zászlóvivő érvetek,hogy az egyént kell megítélni,nem a közösséget,nemdebár?

69forever 2012.08.23. 15:15:50

@batgirl: Viktus egyszerű teremtmény. Ő egy virtuális világban éli ki magát. Inkább sajnáljuk szegényt. Fogalma sincs az élet dolgairól, csak a netről szerzi az infókat.

Viktus 2012.08.23. 15:15:53

@69forever:

Persze ilyenek ezek a véletlenek :D Neked is tanácsolom, hogy vigyázz a véletlenekkel. Főleg, ha lebuksz véletlenül ne kezd el még fokozni a véletlen hülyeséged.

Persze, hogy lenne már bunkóskodás a beléptető kapunál sörözni teljesen természetes. Téged sem az eszedért szeretnek.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.23. 15:16:07

@nebaszogass: sajnos én is rasszista vagyok. ez van.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.08.23. 15:16:41

@Viktus: altalam ismert allamokban sehol sem lehet kozteruleten inni csak ugy
bar szerintem leszarta volna, mert mi koze hozza?, de normalis hogy visszavittem a kocsiba
tenyleg nem tudtam, hogy 2 doboz sort sem lehet bevinni
de ha nem lehet, hat nem lehet
de csupa mosoly volt a kapus
egyszeruen kozolte, hogy nem vihetem be

Viktus 2012.08.23. 15:18:10

@batgirl:

Nem mondtam, hogy ilyet kellene. Tudsz olvasni? nem engedték be ennyi. Az más kérdés, hogy a jegy ára visszajár az meg érdekes, hogy a barátnőivel még vetetett magának feleslegesen jegyet, mikor megmondták nem felel meg a hely előírásainak a viselkedése, és erre grátisznak cirkuszolt.

Képzeld vannak olyan helyek is Budapesten, hogy véletlenül rövid nadrágba mész nem engednek be.

Bálintka. 2012.08.23. 15:18:32

Szerintem itt valami nagy elhallgatás van. Azért a másik fél véleményére is kíváncsi lennék. Biztosan csak egy sör volt, és nem tálca? Józan volt a posztoló? A biztonsági őr esetleges szexuális kéréseinek eleget tett, vagy netán durván elutasította? Bőrszín?

Manyecska 2012.08.23. 15:19:31

@Viktus: jó hát lehet a lány is ideges lett, emberek vagyunk na.

Viktus 2012.08.23. 15:19:56

@hagyma:

Persze valószínű ezt sem érdekelte volna, ha fogja a sörét megissza vagy hozzád hasonlóan elsétál arrébb a bejárattól elfogyasztani az italát látótávolságon kívül.

Vannak szabályok ilyen az élet.

69forever 2012.08.23. 15:21:18

@Viktus: Biztos swinger klubba jársz, oda nem engednek be téged rövidgatyában. Egyébként te élevezed, hogy szándékosan fikázod a posztolót? Ez a perverziód? Pszichopata állat!

holdlányka 2012.08.23. 15:23:08

"Így úgy döntöttünk, hogy veszünk még egy érvényes, kezeletlen jegyet ismételten a kasszában, s végre bemegyünk a többiekhez."

Mivan?????

Azonnal sarkon fordulni, és otthagyni őket...

nebaszogass 2012.08.23. 15:23:11

@batgirl: Én meg vagyonőr,mégsem volt panasz még sosem a modoromra.
Azért még hozzátenném,hogy az a kolléga,aki szórakozóhelyre megy portázni,az vagy mazochista(és élvezi az állandó idegbajt a -mindenhez jogom van mert én fizetek a belépésért-formák miatt,vagy kicsi a pöcse és élvezi,ahogy basáskodhat mások felett(jogosan vagy jogtalanul,ez most mindegy).

Viktus 2012.08.23. 15:23:14

@69forever:

Te butácska gyerek inkább ne írj, ha ennyire sötét vagy. Kösz.

nebaszogass 2012.08.23. 15:24:35

@Manyecska: Jaja,utána meg sír,hogy a mekiben süti a burgonyát a diplomájával,miközben én viszonylag jól megélek abból a munkából,amit szeretek csinálni.

69forever 2012.08.23. 15:25:51

@Viktus: Jaj de megijedtem most tőled. Szánalmas idióta.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.23. 15:29:01

@Manyecska: "van aki tovább tanul."

A hülyéje tovább tanul, az okosa továbbtanul.

Viktus 2012.08.23. 15:29:46

@Rosszindulatú Vászka:

budapestpark.hu

Ilyen zp szerű koppintás Csepel felé lehet elhaladni mellette. Az ifjúság általában a környéken iszik, ahogyan párszor láttam megoldják a sör elfogyasztását nem a bejáratnál kezdenek neki.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.23. 15:30:18

@Viktus: @69forever: Szétültetlek, ha nem tudtok viselkedni.

Manyecska 2012.08.23. 15:31:59

@nebaszogass: nem, én nem szoktam előítélettel lenni senkise iránt /a kukásokkal nagyon jóban vagyunk:D!/..de nekem most a bögyömben vannak ITT ma már a beszólogatás megy az egyikükkel:( Simán letegez. 37 évesen. Férfi..:( Nade ez mindegy!!:) A vagyonőr frankó szakma!!

Viktus 2012.08.23. 15:32:14

@69forever:

Miért ijedezel? én csak segítettem rajtad ifjú gyengébb elméjű polgártárs. Ifjúság bolondság, de azért ennyire ne legyél hülye.

Sőt elárulom neked, ha felnősz és igényesebb étterembe akarsz menni ott még olyan előírás is előfordulhat, hogy farmerban sem fogyaszthatsz esetleg.

Bálintka. 2012.08.23. 15:32:31

Szerintem tök viccesek, el lehet rajtuk mulatni.

Manyecska 2012.08.23. 15:33:11

@Viktus: Te!szerintem ilyen nikkel nem lehet olyan butácska:D !@atpijkamo: én már akartam mondani hogy mindenkinek 15 fekvőtámasz stb..a harctéren ezért lelőnék őket!!:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.23. 15:38:38

@Manyecska: "mindenkinek 15 fekvőtámasz"

Az nem olyan megalázó.

Manyecska 2012.08.23. 15:38:48

@Rosszindulatú Vászka: mint a Jurassic park, igen, nekem úgy rémlik!

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 15:39:01

@Viktus: ja, kösz.

Akkor érthető miért bunkó a személyzet.

Manyecska 2012.08.23. 15:40:05

@atpijkamo: akkor teljes menetfelszerelésben fussanak haza:P!:)

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 15:40:15

@Viktus: csaxólok, hogy csak a proli hejeken szokás a vendéget kioktatni meg leoltani, az elegáns hejeken a Vendég az vendég.

ex-dr. vuk 2012.08.23. 15:41:13

Igazi magyar sztori. Tudjuk hova nem kell menni :)

Miert van az, hogy minden hely a biztonsagi orok kis szemetdombja lett?..

Grafit Macseek 2012.08.23. 15:44:46

Mért van az, hogy nem lehet elhinni simán, amit a posztoló ír? Mért kell mindig őt ekézni, mért nem lehet elhinni, h tényleg ekkora gyökerek voltak velük?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.23. 15:46:48

@Grafit Macseek: "Mért van az, hogy nem lehet elhinni simán, amit a posztoló ír?"

Mert eddig mindig jelentősen árnyaltabb lett a kép, mikor a másik felet is meghallgattuk. Csak őket itt nem divat megkérdezni.

Viktus 2012.08.23. 15:47:12

@Rosszindulatú Vászka:

Jah, és elegáns helyen miután ismertették a feltételeket elegánsan távozol, ha nem felelsz meg nekik, és nem kezdesz el balhézni a bejáratnál. Ilyen ez az elegáns világ.

@Grafit Macseek:

Gyökér itt mindenki, ha a szabályokat akarja betartatni. Ideje lenne eltörölni mindent szabad a gazda anarchia.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 15:51:17

@batgirl: Jah, ez a "túl közel van a kordonhoz" kicsit kötekedésszerű nekem.

holdlányka 2012.08.23. 15:52:04

@Grafit Macseek: Mondjuk ez jogos. Látni kellene a másik fél reagálását is.
Vagy pártatlan szemtanút az esetről, hogy ítélkezhezzünk.

Amúgy továbbra is azt mondom, az egszetlen normális, elfogadható reakció az lett volna, ha sarkonfordulnak és kollektíve keresnek más helyet. Budapestfalván gondolom nem nehéz találni hasonlóan lepukkant helyet.

szaporító 2012.08.23. 15:52:42

Az mekkora lánybúcsúztató! Lemenni a Parkba... :-)))
Egyébként a Morrison's csoport biztonsági őrei eléggé kint vannak a kirakatban, ezért kifejezetten normálisak szoktak lenni. Hangosan köszönnek, jó szórakozást kívánnak, stb. Még akkor is, ha négykézláb kúszol kifelé hajnali ötkor, vagy ha éppen telefonálsz.
Nyilván büdös paraszt izomagyú mind, még a csajok is, de amilyen csőcselék megfordul ott, szükség is van rájuk.
A végén még kiderül, hogy 13 gádzsi akart bedzsalni jól bealapozva az intézménybe...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 15:53:06

@Sokorai_Atala: Lehet írni, a titkárnő gondolom nehézség nélkül tudja a Shift-Del-t nyomkodni :D

@atpijkamo: Az EDE postban főleg ;)

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 15:54:07

@Viktus: tévecc, ahol dresszkód van, és télleg rendes hej, nem valami tupírozott prolivircsaft, ott adnak neked zakót meg nyakkendőt. Ezen az éghajlaton meg a rövidgatyás évszakban maksz kikísérnek egy remek asztalhoz a teraszon. A hosszúnadrág életszerűen a svédasztalos szállodai és konferencia vacsikon elvárás, ahol mozog a tömeg.

Viktus 2012.08.23. 15:57:14

@Rosszindulatú Vászka:

Sőt nadrágot is, ha van rá gusztusod.
Itt is megvolt a hölgy számára a lehetőség elvonul félre elfogyasztani a sörét v. kidobja. Az nem szerepel a variációk közt, hogy a bejáratnál iszogat. Ő nem jó lehetőséget választott így kizárta magát. Ilyen a rend.

Viktus 2012.08.23. 15:58:38

@szaporító:

Nem hinném, ha négykézláb óhajtanál bemenni hangosan köszönve kísérnének egy asztal alá. :P

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 15:59:27

@Viktus: Miből gondolod, hogy a bejáratnál volt? Kívül volt a helyen, csók, onnan semmi köze a szekunak hozzá.

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 16:02:29

@Viktus: kiscsajokkal üvöltözni nem elegáns és nem profi, erre nincs mencség. Rossz üzenet a többi potenciális vendégnek.

RedWing 2012.08.23. 16:03:11

Az ilyen tahóknak is csak a csajokkal nagy a pofája! Ha belegondolok hány ilyen jött le edzésre nagy arccal, ki ha én nem hozzáállással... Aztán mikor a vasággyal 70 kilós edzőpartnere olyan állcsúcsost adott neki, hogy utána 5 percig élesztgették a haverok (mert ő kemény, neki nem kell fog- és fejvédő, főleg nem egy fele akkora gyerek ellen)! Na az ilyeneket nem látom soha viszont a második alkalommal! Gyökerek!

Viktus 2012.08.23. 16:05:29

@ColT:

Írja a beléptető kordonnál iszogatott. Semmi köze hozzá nem is szóltak neki az iszogatásért csak közölték vele, hogy így már nem mehet be. Mi a panasz?

Egyedül a hölgy az miatt szenvedett sérelmet, mert éppen a sérelmét nem engedték hivatalos formában rögzíteni. Forduljon a fogyasztóvédelemhez vagy a helyi önkormányzati szervhez, hogy a szórakozóhely nem teszi lehetővé a panasz tételt.

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.08.23. 16:06:30

@nebaszogass:
Ha azt mondom,hogy a legtöbb zsidó csaló és átver ahol tud,antiszemita vagyok."

Nem, arra mást mondanak, de nem értenéd fére

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 16:12:33

@Viktus: ". Így oldalra álltam, míg a lánybúcsú többi tagja a kordon másik oldalán állt, (vártak engem) beszélgettünk. Ekkor üvöltött rám először az említett úr, hogy túl közel állok a kordonhoz,"

Viktus 2012.08.23. 16:13:19

@Rosszindulatú Vászka:

Na igen ebben a formában nem elegáns az üvöltözős rész bár szabadtéri koncert zaj ... érdekes lenne több szempontból megismerni. Mi is történt a sör elfogyasztása után valójában. Ezek szerint, ha eltávolodott a bejárattól, akkor az a biztonsági őr olimpiai bajnokokat megszégyenítő ugró lehetett, ha mindjárt egyik helyről a másikra átugrott őt célzatosan inzultálni.

FDToth 2012.08.23. 16:14:42

Park? az még úgy ahogy normálisabb. a többi? ha nem lennének biztonsági őrök, akkor... nívós szórakozóhely Budapesten? álom...

RedWing 2012.08.23. 16:15:52

@horex: Nekem ezzel ne példázz lágy szíves! Ismertem a srácot! Őt is azért szúrták le mert puszta kézzel nem tudott vele mit kezdeni a köcsög (Danit meg sajnos kötötte a törvény keze)!
Sajnos engem is próbáltak már leszúrni, szerencsére értek a késharchoz is, így nem lett semmi bajom (ellentétben a támadómmal, akinek még volt képe feljelenteni súlyos testi sértésért).

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 16:16:52

@Viktus: tudod, nekem az ezzel a bajom, hogy ott kezdődik a hirig, ahol nem profi a szeméjzet. Nem kezelték a problémát. Alapvetően mindegy kinek van igaza, a sértődés meg a rossz szájíz mind itt kezdődik.

Egyrészt a nagyközönség előtt nem baszaxunk, ha gázos a társaság, pár percen belül úgyis megvan az indok, hogy jogosan kibasszák őket. Hadd írjanak a parasztkönyvbe is. De ez így akkor is cinkes, ha a kislányoknak nincs igaza.

Sokorai_Atala 2012.08.23. 16:18:08

@ColT: jó van csak segíteni akartam:))

Viktus 2012.08.23. 16:19:53

@ColT:

Ezek szerint mégsem távolodott el csak a bejáratnál oldalra állt, és neki állt inni ...

Ezek a szórakozóhelyek olyanok, hogy van egy jelképes belépő, és a fogyasztásból termelik ki a költségeiket. Na most így is nagyjából a környék szabadtéri kocsma mi lenne még, ha annyi elvárás sem lenne, hogy ne a bejáratnál fogyasszon a kedves vendég?

Mindenki oda menne a kordonhoz beverni a piát a bejáratnál. Miből élne a hely?

Olyan nagy elvárást nem fogalmaztak meg elsőre az meg határtalan pofátlanság, ha a bejárat mellett a kordonnál a barinőkkel csacsogva iszogat.

Viktus 2012.08.23. 16:21:00

@Rosszindulatú Vászka:

A panaszkönyvet mindenféleképpen biztosítani kellett volna az ténylegesen necces.

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.08.23. 16:23:31

@RedWing:
A mai világban nagyon érvényes szépemlékű
Rejtő szavai
"nem állithatok minden pofon mellé közlekedési rendőrt"

És pont azért példálóztam, mert te meg jössz az edzőtermi harccal és hogy a nyápic elhúzott
Másnap meg késsel találnak meg, akár többen is egyszerre

Hol vannak azok a régi verekedések ahol pár pofon, ha földrekerült valaki ott hagyták?!

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 16:25:55

@Viktus: már csak azért is, mert ha a bunkó vendég hőzöng, de a szeméjzet meg udvarjas, akkor nem pártol el a tétovázó vendégjelölt, sőtmitöbb, ellenbe, ha csak azt látja, hogy hirig van, elmenekül és megy máshova.

Erőből meg nem oltunk le kiscsajokat. Mert nem.

Viktus 2012.08.23. 16:27:05

@Rosszindulatú Vászka:

A nagyközönség előtt nekik üzleti szempontból még mindig kifizetődőbb így baszakodni, mintha mindenki rászokik arra, hogy a bejáratnál kell fogyasztani. :P Nagyjából a következő szezonban nincs ilyen konfliktus, mert becsődölt a hely.
Ezzel az erővel ötletes fiatalok hetente kisorsolhatnák, hogy az egyikük megáll hátiszákkal a bejáratnál a kordon mellett, és vidáman beisznak aztán buliznak egy jót.

labi 2012.08.23. 16:29:06

Ez kissé olyan nekem mint a starwars, mármint hogy azért teljesen nem hiszem el...

Ritkán tapasztalok olyat, hogy a biztonsági szolgálat teljesen indokolatlanul megakadályozza, hogy az szórakozóhelyen sok pénzt költsek el... mondhatni soha... Főleg nem a kisérő nélküli tyűkokat zavarják el, akik jót tesznek a másik nem odajárási kedvének...

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 16:29:20

@Viktus: fals és nem erről beszéltem.

Rátermett fiatal így is becsempészi a kétdekást, meg így is ráalapoz a romkocsmában.

Amúgy meg az tényvalóság, hogy uccán, parkban, kocsma előtt tilos szeszet inni.

vénszivar 2012.08.23. 16:32:46

Nekem a Soroksári út éppen, hogy meg van ! No, de azon merre van ez a park ?
Vágóhíd, FÉG, Csepel felé az átjárónál ?

Viktus 2012.08.23. 16:33:21

@labi:

Na igen ez is egy érdekes aspektus.

Viktus 2012.08.23. 16:35:04

@vénszivar:

Csepel felé az átjárónál.

@Rosszindulatú Vászka:

A környéken bőszen iszogattak v.melyik héten elmentem mellette ilyen buli időszakba. Azzal tényleg nem tudnak a rendezők mit kezdeni, ezért mondom a pofátlanságnak is van határa. A bejáratnál a kordon mellett előadni ilyen mutatványt.

Vörös Szonja, a tetovált lány 2012.08.23. 16:35:17

@labi: nem mindegyik tuggya ám, mijaza marketing meg píár :) tényleg, van valami előkészítő tanfolyam a szórakozóhelyes őröknek?

RedWing 2012.08.23. 16:36:24

@horex:
No offense! Csak még a történtek hatása alatt vagyok! :(

Igen, régen máshogy mentek a dolgok... Mostanában meg jönnek a kis köcsögök, hatan/heten, aztán verik a nyálukat! Undorító! Bezzeg mikor kihívom, hogy akkor gyere, játsszuk le egy-egyben, az már nem tetszik neki, mert tudja, hogy a haverok nélkül egy senki...
Volt már olyan, h. tettlegességig fajult a dolog (megjegyzem, nem kidobó/bizt. ember vagyok) és 3-an voltunk 7 ellen. Mikor a 3 legkeményebb megfeküdt, a többiek még Usain Boltot is megverték volna 200-on!
Egyébként akik lejönnek hozzám első alkalommal, mondjuk 10-ből legalább 3 az ilyen kis semmirevaló, nagyszájú hülyegyerek. Nekik finoman meg szoktam mondani, hogy ez önvédelmi oktatás, nem pedig verekedni tanulunk. Ha azt akartok menjetek ketrecharcra, ott majd megtudjátok mi az, ha megütnek! Ilyen világban élünk... :(

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 16:37:08

@Viktus: ilyen a hej célcsopotja, pont ezért bunkó a szeméjzet. Ez így kerek. Nem mintha ez rendben lenne.

Az megint más kérdés, hogy egy kislány miért hord magánál dobozos sört és miért akarja az uccán meginni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 16:38:27

@Sokorai_Atala: :D

@Viktus: Figy. Ha a bejárat mellett állsz, az már nem tartozik rájuk. ENNYI.
És az sem, hogy ott iszol vagy nem.
Ha nem akarják hogy áthallatsszon a hang, akkor építsenek olyan bejáratot.
Ez alapján senkit nem lehet baszogatni.

@Rosszindulatú Vászka: Ennyi. Mondjuk a kocsma előtt tilos -> mi sokszor megoldjuk, és semmi baj nincs belőle. Pont ilyenek miatt, hogy nem lehet bevinni.

Viktus 2012.08.23. 16:39:39

@RedWing:

Érdekelne hova szoktál járni szórakozni. Felírjam a listámra a messziről kerülendő helyek közé. :P

Mi társaságunk még egy szórakozóhelyen sem került konfliktusba más társaságokkal.
Érdekes ilyen sztorik mindig harczosokkal esnek meg.

labi 2012.08.23. 16:40:41

@*Vörös Szonja*: "tényleg, van valami előkészítő tanfolyam a szórakozóhelyes őröknek?"

Van:
"Ha miattad csökken a forgalom, kibaxlak mint macskát xarni".

Marketing ismeretek nélkül se hajigálják ki azokat akiket nem muszáj. Legfeljebb kakaskodás esetén repül az is aki nem az agresszor oldalon volt, mert nem tartanak helyben tárgyalást arról hogy ki kezdte.

labi 2012.08.23. 16:43:30

@RedWing:

Aztén az milyen tipus, aki állandóan balhéba keveredik? Mesélj már magadról. :)

Viktus 2012.08.23. 16:44:39

@ColT:

Nem is baszogatták miatta. Kiment v.ki kiverni a kezéből? csak mondták neki nem mehet be ő erre mégis erőltette a bemenetelt tökre feleslegesen. Ergo a hely példát statuált közterületen nincsen joga eldönteni mi van így viszont prezentálhatta a többi emberszabású felé, hogy itt ez a rend nem iszunk a bejáratnál.

Roppant egyszerű lenne ezeket a problémákat megelőzni rendőr-közterületes bulik idején ilyen szórakozóhelyek környékén járőrözne, és kiosztanák a szabálysértési csekkeket. Mindjárt megoldódna a probléma. A közterület tiszta maradna nem lenne baj a környéken, és ilyen konfliktusok sem robbannának ki.

vénszivar 2012.08.23. 16:46:47

@Viktus: kösz,hogy baszódj meg, HA @horex: mondja a frankót. :)))

vénszivar 2012.08.23. 16:49:22

@horex: KÖSZ ! Tényleg, még működik ott a pikkelés ? Na ha egyszer arra csoszogok megnézem a fél szememmel.Kösz.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 16:51:16

@Viktus: Az üvöltözés pont elég.
Annyira nyilván nem hülyék, hogy inzultálják, mert sok tanú lett volna...
Azzal mondjuk semmi gond, hogy nem engedték be, de ezt kulturáltan is el lehet mondani - ugyebár ez is vendéglátás.

A helyek környékére a rendőröket én is jó ötletnek tartom, de ez ugyanolyan, hogy a forgalomból sem szokták kiszedni a szabálytalankodókat sajnos.

2012.08.23. 16:54:12

@ColT:

"És az sem, hogy ott iszol vagy nem."

Legfeljebb annyiban tartozik rájuk, hogy ha a közelben piálnak, zajonganak, a szórakozóhelyet is bírságolhatja, bezárathatja az önkormányzat.

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.08.23. 16:58:22

@RedWing:
Nincs offense
Elhiszem, érzem, milyen lehet érintettnek lenni, ismerős halála esetén
Szerencsére már elkapták a fickót.
Pár év és ujból kezdi előlröl, ismerve a magyar jogrendet és az ilyen embereket

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 16:59:03

@tff: Mondjuk ez meglehetős faszság így. Törvényileg.

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.08.23. 17:03:17

@Viktus:
Ti nem is, hanem majd ha titeket szúrnak ki, csak szórakozásbol

Ha nyuszi vagy azért, ha erős vagy azért, hogy megmutassa a haverjainak hogy beléd mer kötni
"figyejjétek leverem a köcsögöt akármilyen badi is"

Ha nem Mo-gon élsz, elnézést

Viktus 2012.08.23. 17:07:58

@horex:

Magyarországon élek pár évtizede mióta megszülettem. Mondjuk olyan helyre nem járok, ahol egy bizonyos etnikum létszáma több az általam elvárt minimálisnál.

vénszivar 2012.08.23. 17:12:13

@Viktus: Akkor ezért akartál elküldeni az ellenkező irányba. te egy büdös rasztafáni vagy...........

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.08.23. 17:21:25

Panaszfelvétel és nem panasz felvétel! Vagy akkor panasz felvétele. Esetleg. Nem fer, hanem fair. Esetleg Feri. De akkor Vágási legyen ám! F@szom a gyerekekbe.

@Viktus: az ilyen mestertélten előadott intellektussal tényleg ne menj cigányok közelébe. Ez még fehérembert is irritálja, azokat is, csak azok meg még nem is értik a tetejébe.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.08.23. 17:26:34

@69forever: kussolsz hülyegyerek. Mi a jó qrva istenért van minden szókincskirálynak internetelérése? Valami tinioldalt leszel szíves látogatni a jövőben. Ha pedig mégegyszer a bunkó szóval fejezed ki magad, megátkozlak és le fog rohadni az orrod!

vénszivar 2012.08.23. 17:28:27

@Kellemes Zérókomponista: Úgy látom, mindketten észrevettük,hogy még nekünk fehéreknek is irritáló.
Attól függetlenül, hogy én sem vagyok roma párti, sőt !

É2I 2012.08.23. 17:39:36

@Kellemes Zérókomponista: Hát barátom anno elvárás volt 1-1 szórakozóhelyen, hogy a (bunkóbb)kisebbség kívül maradjon. Mivel, ha bekerültek tuti volt a bunyó, akár késelés, akár csak annyiért, hogy véletlenül nekimentél a nagy tömeg miatt. (Nem most volt az igaz, úgy húsz éve.) De hamar tönkre ment a hely, ahol beengedték a ezt a fajta kisebbséget. Egyszerűen nem tudtak viselkedni.
Így kocsmákban buliztak, ahol aztán a többség sose jelent meg többet, hiába ott volt a legolcsóbb a feles.
Mondom ezt úgy, hogy vannak kisebbségi barátaim, akiket érdekes mód nem tettek tiltó listára, mert érdekes módon bulizni jártak, nem kötekedni és bicskát se hordtak magukkal sose. Igaz nem is köztük laktak, ellenben félt is a kisebbség tőlük, mert nem nyápicok voltak. Mondjuk a középiskola sem volt ismeretlen számukra, mármint jártak is oda és végeztek is, nem csak kívülről csodálták.

Viktus 2012.08.23. 17:39:46

@vénszivar:

ott van az, ha mész kocsival végig csepel felé az út mellett

Viktus 2012.08.23. 17:48:24

@É2I:

A legtöbb helyen ezt most is megoldják okosban "klubtagságival".

É2I 2012.08.23. 18:04:23

@Viktus: A kérdés már csak azért miért nem változott ez meg?
Ja, hogy vannak akik nem változtak meg.

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2012.08.23. 18:07:25

@Grafit Macseek: tapasztalat miatt.

Olvastam én már olyan levelet, hogy a csajt állítólag a tánctér közepéről rángatták ki "csak úgy tök ártatlan volt", míg a biztonsági kamerák felvételei arról tanuskodtak, hogy a wécéből vitték ki, mert ott dugatta magát.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.23. 18:09:46

@DjZoNe: "a wécéből vitték ki, mert ott dugatta magát."

Oszt azzal mi a baj?

Sok prűd!

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 18:10:12

@DjZoNe: be volt kamerázva a véce? Nohát, ez felvet kérdéseket.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.23. 18:14:39

@Rosszindulatú Vászka: "dobozos sört és miért akarja az uccán meginni."

Erre van nekem egy találmányom: Piros dobozos sör, lendületes fehér felirattal. Messziről kólásdoboznak láccik.

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 18:15:52

@atpijkamo: a kólát se engedik be. Sőt, többnyire még a mosdóba is csak langyos víz van, nehogy ott igyál.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.23. 18:18:11

@Rosszindulatú Vászka: Na de nem rökönyödik meg senki, ha közterületen iszom belőle.

A langyos víz trükk, az nagyon ütős!

rio.pete 2012.08.23. 18:21:12

A nyáron majdnem minden héten ott buliztunk, kellemes hely, normális pultosokkal, és a biztonságiakkal soha nem volt semmi gond. Pedig mi sem vagyunk egyszerű eset :) Még a fosrészeg cimborát sem tessékelték ki, hanem hívták hozzá a körbe-körbe járó elsősegélyes csajokat. Szóval sántít a sztori.

panic_button 2012.08.23. 18:24:15

aki arra a fos helyre jár sikeres ember nem lehet, nekem egy alkalom elég volt a neandervölgyi ősember szintjén leledző biztonságiakból.

RedWing 2012.08.23. 18:24:48

@Viktus:
Nem szórakozóhelyen történt.
Tudod, ha elc.....osodott környéken élsz, akkor nem kell keresned a balhét, megtalálnak maguktól is...
Szerencsére már jó pár éve elköltöztem onnan.

vénszivar 2012.08.23. 18:33:27

@Viktus: JA, ha Miskolc felől megyek végig a sorin Csepel felé........., valahol ott van. @horex: megmondta a frankót ! Kocsit adsz ???

ratman_ (törölt) 2012.08.23. 18:36:26

@69forever: és te mekkora bunkó vagy, amikor az írástudatlanság határán támolyogsz? Nem a hely szórakozik, tehát egybe kell írni, így: szórakozóhely. A legtöbbünknek ez már általánosban ment.

tundrazuzmo (törölt) 2012.08.23. 18:37:15

Parasztnak paraszt-tanya a szórakozóhelye.

RedWing 2012.08.23. 18:39:53

@labi:
Építőmérnök vagyok. :) (nem vicc!)
Amúgy 10 éves korom óta (20 éve - ebből 11 év aktív versenyzés volt) foglalkozom küzdősportokkal/harcművészetekkel/önvédelmi rendszerekkel. Időrendben: box, kick-box, muay-thai, krav-maga, kali/escrima.
Idáig összesen 5 alkalommal (a korábban említett 2vel együtt) kellett használnom a tudásom éles szituációban (nem edzésen/versenyen). Igaz, szerintem ez is több mint az "ideális" (0). Sajnos ilyen világban élünk. Örülj neki, h. veled még sosem fordult elő ilyesmi!

Mellesleg sosem voltam a kezdeményezők között! Attól, h. tudok verekedni még nem szeretek!

Ja! Még véletlenül sem tartom magam harcosnak! :)

Manu Csávó 2012.08.23. 18:40:44

"Egyszerűen nem tartom jogosnak hogy 3 jegyváltás után..."

Frankón háromszor is vettél jegyet? Miért nem vetted meg mindjárt az egész tömböt, hátha megunja a fószer?

Manyecska 2012.08.23. 18:40:54

@69forever: swingerklub mindííg izé mindig egybeírandó!! tudom mert jár a hírlevelük.
:D:D

RedWing 2012.08.23. 18:43:53

@horex:
Nagyon kíváncsi leszek az ítéletre! :S
Egyébként (bármennyire is hihetetlen) nagyon nyugodt, türelmes ember vagyok, de ezzel a köcsöggel szívesen összefutnék egy sötét sikátorban! Kár, h.nem fog bekövetkezni! :(

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.08.23. 18:45:56

@Manyecska: Az nem csak aranykoszorús törzslátogatóknak jár?

Manyecska 2012.08.23. 18:47:42

@agresszív kismalac: platinakártyás ügyfelek vagyunk:D:P :))))) szerintem hóttunalmas egy szvingerklub de ez csak az én véleményem, tudod a seggluk is olyan mint a vélemény..mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra /bocsánat, régi!!!/ :D:D:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.08.23. 18:48:24

@batgirl: magácska elérhető valahun egy kis csetelésre? fontosch :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.08.23. 18:49:00

Illetve... azt akartam kérdeni- Wtf is swingerklub?

ratman_ (törölt) 2012.08.23. 18:49:23

@RedWing: hátulról szúrták le, miközben hugyozott. Hiába ismered, úgy látszik, az egód megakadályoz abban, hogy a tények eljussanak hozzád. Elhiszem, hogy te mindenkit szétcsapnál, szétszurkálnál, szétfejelnél, bármilyen irányba, és nincs olyan ablak, amin ne tudnál beköpni. Jó érzés lehet ilyen kúlnak lenni. De vannak sima halandók is, akikbe ha beleszúrnak egy éles fémtárgyat, az élettel össze nem egyeztethető sérülést okoz.

Viktus 2012.08.23. 18:51:34

@É2I:

Van ahol alapban megváltozott pl. az alvilági elemek eleve nem tűrték meg a balhés csapatokat.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.08.23. 18:51:56

@Manyecska: Állítólag olyan is van, hogy valaki kíváncsi a másikéra.
...úgy hallottam.

Manyecska 2012.08.23. 18:54:51

@agresszív kismalac: az ki van csukva! teljességgel:) :)

Intelli 2012.08.23. 18:57:50

@Viktus: hát igen, a tahó mennyivel másabb hosszúnadrágban mint rövidben...

EdinaEdina · http://edinaoldala.blog.hu/ 2012.08.23. 18:58:41

Hogy valami véleményt tudjunk alkotni, ahhoz azért nem ártana ismerni az őrök verzióját se.

hopptarisznya 2012.08.23. 19:06:58

A bizt.őrök a sok koksztól ilyen ingerültek. Nyugodt pillanataikban ezzel tisztában is vannak. Nem kell rájuk haragudni.

Anomalocaris (törölt) 2012.08.23. 19:07:43

Ti szerencsétlenek! Inni otthon kell.

Viktus 2012.08.23. 19:11:46

@atpijkamo:

"Erre van nekem egy találmányom: Piros dobozos sör, lendületes fehér felirattal. Messziről kólásdoboznak láccik."

Magyarul meg Arany Ászok? :D:P

Viktus 2012.08.23. 19:14:51

@Manyecska:
Na meg oda szerintem semmilyen öltözék nem szükségeltetik :P

Viktus 2012.08.23. 19:20:13

@Intelli:

Az nem az én dolgom megítélni, ha v.hol az a szabály az a szabály a tulaj meghatározhatja mi alapján akar szelektálni.

DeadBodiesEverywhere 2012.08.23. 19:22:26

Le kellett volna fotózni vagy videózni és ma már nem dolgozna ott, lehet máshol sem...
Persze adni neki egy kis netes hírverést!

RedWing 2012.08.23. 19:22:46

@ratman_:
Megtudhatnám, hogy honnan van az info?
Mert ha igaz, akkor tényleg egy gyáva söpredék volt a tettes (bocsánat, de szebb szavakat nem tudok egy ilyen "emberre")!
Egyáltalán nem vagyok egoista és nem csak a "sima halandók" halnak bele egy késszúrásba... (ahogy egy világbajnok boxolót is fejbe lehet lőni)
Nem tudom miből szűrted le, amiket írtál! Tisztában vagyok a képességeimmel és a képességeim határaival is! Egyáltalán nem vagyok verhetetlen, sem kézzel, sem késsel, sem bottal. Bizonyos támadások ellen nem lehet védekezni.
Egyébként pedig valószínűleg meglepődnél, hogy milyen pofonegyszerű és mégis milyen hatékony önvédelmi technikákat lehet elsajátítani pár hónap alatt, amihez még különösebb fizikai erő sem szükséges (a barátnőd/feleséged is ugyan olyan hatékonyan használhatnád, mint a te). Persze mindez semmit sem ér ha éppen a piszoárnál állsz vagy a wc-n ülsz, esetleg valaki hátulról vesén szúr a tömegben...

Viktus 2012.08.23. 19:23:50

@Kabbe:

Ezt így nem mondanám, mert többnyire középiskolás diákokkal vannak tele az ilyen szabadtéri helyek esetleg kezdő hallgatókkal, azért is szoktak a környéken alapozni, és azon okból van balhé az ilyen szórakozóhelyek környékén.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 19:33:35

@Manu Csávó: Meg ha egy (gondolom nem olcsó) helyről kidobnak, vegyen a faszom még egy jegyet.
ha nem kell a pénz, elköltöm máshol...

AnRea 2012.08.23. 19:35:38

Szintén a Parkban történt:

A Park nevű szórakozóhelyre 18 éven aluliakat nem engednek be szülői felügyelet nélkül. Ez ki is van írva a pénztáraknál. Július 10-én egy tucat 18 éven aluli fiatalnak jegyet adtak el, majd nem engedték be őket a szórakozóhelyre. Ezek után nem vették vissza tőlük a jegyeket a pénztárban, mondván, ki van írva, hogy 18 éven aluliak nem mehetnek be.
Ez enyhén szólva is tisztességtelen eljárás.
A dohánytermékek és az alkohol esetében is, az eladó köteles ellenőrizni a vásárló életkorát. Az üzletekben is kint van a figyelmeztető tábla, az eladónak mégis tisztáznia kell a vásárlóval a tisztázandókat.
Problémás esetben a minimum elvárható az lenne, hogy figyelmeztetik a fiatalkorúakat arra, hogy ha nincs velük felnőtt kísérő, nem mehetnek be, hiába is vásárolnak jegyet.

Eric_Cartman 2012.08.23. 19:38:03

kurva anyatokat, 9 % az allampapir kamat, dobozos szart se tudtok majd venni 10 év mulva, ti meg ezen pörögtök. like!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.08.23. 19:47:35

@AnRea: ez annyira rohadtul tipikusan budapesti, Annyira rühellem azt a szart.

Anomalocaris (törölt) 2012.08.23. 19:52:47

@broker007: Jöhetnél kicsit gyakrabban, mindig magukon kívül, tombolva őrjöngenek az embik ha meglátnak, és az vicces.

ratman_ (törölt) 2012.08.23. 20:04:24

@RedWing: index.hu/belfold/2012/08/22/elfogtak_a_pecsi_halalos_keseles_gyanusitottjat/

de vannak más források is, sajnos mind bulvár, így fenntartásokkal kell kezelni

Manyecska 2012.08.23. 20:07:58

@RedWing: igaz sajnos, én is hallottam:( @broker007: kinek éri meg? neked??

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 20:09:26

@broker007: szeresd anyád jobban tettleg tövig csurig

holdlányka 2012.08.23. 20:10:29

@ColT: Ezen agyalok én is, amióta elolvastam a postot. Sőt, ha én már bent vagyok, és a barátnőimmel történik ugyanez a szitu, fogom magam, és lépek le velük együtt.

Ők meg inkább vesznek mégegy jegyet...
Amikor Budapesten egymást érik az ilyen sorakozóhelyek.

Még egy vidéki kisvároskában, ahol egyetlen ilyen műintézmény üzemel (a 18 kocsmán kívül) még csakcsak, bár ott is rezeg a léc...ondjuk ott meg nem történik olyan, hogy ártatlan lánykákat kidobnának, ha valóban ekkora kihágást követtek el, és nem tajtrészegen balhéztak.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.08.23. 20:10:33

@Manyecska: ehh, süketnéma ez. írtam neki a vidijóta blogjára, oszt még ahhoz is hülye, hogy kimoderáljon :D

Manyecska 2012.08.23. 20:20:27

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: jajj, jut eszembe: viszem a kutyát kakkantani oszt jön három gyökér ember szemben /már messziről láttam hogy valami hibádzik/ oszt befütyül, asszongya: de széép, de csinóóóóós! :D mondom köszönöm szépen:P :O

2012.08.23. 20:21:43

@AnRea:

Ha ki volt írva, hogy csak szülői felügyelettel mehetnek be, akkor a jegyvásárlás elég erős önszívató faktor volt a fiatalkorúak részéről, ha nem voltak ott a szüleik.

Egyébként meg jegyet attól még eladhatnak nekik, hiszen a pénztáros nem tudja ellenőrizni, hogy ott van/lesz-e a szülő is, aki bekíséri majd a buliba a gyereket.

Jó, persze tény, hogy lehetne hülyeségbiztosan is megoldani, hogy csak a szülőnek adják ki a jegyet, a gyereknek nem.

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.08.23. 20:22:37

@ColT:
vegyen a faszom még egy jegyet."

És ha vadász lennél, nem mennél az erdőbe ujbol és ujbol ?
:)

horex · http://horex.uw.hu/ 2012.08.23. 20:23:46

@RedWing:

Minden netes fórum irta a hátulról leszúrást

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.23. 20:25:58

@Manyecska:
Ebben melyik rész a helytelen egészen pontosan?

Ken Adams79 2012.08.23. 20:26:50

Sziasztok!

nekem ezekkel a posztokkal mindig az a gond, hogy akár írhatta egy Romkertes (vagy bármelyik másik szórakozóhelyes) is az egész sztorit... nekik most nem megy, mert ez a Budapest Park most nyílt, akkor írjunk 1 kis negatívat róluk.
ha csak 1 embernek is elmegy a kedve tőle, és helyette másikat választ... már megérte (kis túlzással)
Nem azt mondom, hogy feltétlen ez történt, akár meg is történhetett az egész, így, ahogy leírta a poszterína.

Xezs 2012.08.23. 20:26:52

@Viktus: A kiscsajnak a biztiőr mondta, hogy álljon félre és igya meg. Hát a kiscsaj így is tett. Azon már lehet vitatkozniuk, hogy a biztiőr hány méterre gondolt a bejárattól, meg hogy a kiscsajnak ez hogyan jött le.

Viszont az 1500 Ft akárhogy is nézem, nem jelképes összeg, az már egy normális belépő ára. Mondjuk ilyen szutyvadék helyekre még sok is.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.08.23. 20:27:57

@Manyecska: te meg: de gyöööööökkkééér, de paaaaraaaaszt! :D

Ugyandehogy (törölt) 2012.08.23. 20:28:23

@Viktus: "Miből élne a hely? "

mondjuk abból, hogy nem fizeti ki az ordítozós őr bérét...

AnRea 2012.08.23. 20:29:14

@tff: Nézd, senki nem mondja, hogy a gyerekek nem voltak hibásak, de inkább úgy fogalmaznék, hogy figyelmetlenek voltak, illetve tájékozatlanok.
De amikor a biztonsági őr (érdekes, ő azonnal levette, hogy 18 alattiak) nem engedte be őket, akkor illett volna visszavenni tőlük a jegyet, de elhajtották őket.
Felnőtt nélkül voltak ott, senki nem foglalkozott velük. Én mentem vissza velük a pénztárhoz, pedig semmi közöm nem volt a gyerekekhez. Végül a sorban állók vették meg a jegyet, mert mikor engem is le akartak rázni a pénztárban, mert mondtam, hogy akkor hívják ide a vezetőt, az addig bizalmatlan jegyre várakozók, megijedtek, hogy 8 percet várniuk kell, amíg lerendeződik az ügy.
Érdekes módon, előtte hiába kínálgatták a kölykök a jegyet a sorakozóknak, senki nem vette meg tőlük.

Ugyandehogy (törölt) 2012.08.23. 20:29:55

@Rosszindulatú Vászka:
"Rátermett fiatal így is becsempészi a kétdekást, meg így is ráalapoz a romkocsmában."

akkor meg majd a gyomrát ellenőrzik, hogy nem visz-e be benne két felest...

Manyecska 2012.08.23. 20:30:55

@Sün‼ ツ: egyik sem:D..nade mégis, békés embereknek messziről! befütyülni. Mégcsak nem is miniben voltam. Mondjuk szoknya volt rajtam. Hiba.:P@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :D:D majd lekközelebb! @Ken Adams79: szia, hát igen...:) poszterína, ez jó szó. Nem vagy Te Zorall-rajongó véletlen? csak kérdezem:D..?

AnRea 2012.08.23. 20:31:48

@tff: De amúgy, meddig tartana rákérdezni egy szemmel láthatóan fiatalkorúnál, hogy tudja-e milyen feltétellel mehet csak be?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 20:32:44

@holdlányka: Nemtom milyen kisváros az, ahol 1 ilyen van :)
Nagyon otthon nagyon kis porészek a hely, kocsma van vagy 6, romker nincs.

Megyeszékhely - romkert van 2-3 minimum.

Ken Adams79 2012.08.23. 20:36:47

@Manyecska:
Még véletlenül sem :-)
De ismerek olyat, aki igen :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 20:40:39

@AnRea: Szerintem úgy voltak vele, hogy majdjól megoldják.
Aztán nem lehetett okosba' megoldani. Van ilyen.

Xezs 2012.08.23. 20:41:25

@AnRea: Mert gyíkok voltak, azért nem vették meg tőlük. Akinek egy kicsit is rendben van a beszélőkéje meg az önbizalma, az simán eladja. Na meg ahhoz ész is kell, hogy ilyen szituban illik egy kicsit áron alul adni, mondjuk 1300 Ft-ért az 1500 Ft-os jegyet. Tuti lesz rá vevő 5 percen belül.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.23. 20:41:26

@Manyecska:
Mér, szoknyában nem lehet fütyülni?
Vagy a kutya nem szereti a dallamokat?

Xezs 2012.08.23. 20:43:37

@Manyecska: Mondjuk ha nő lennék akkor nem épp megköszönném az ilyen szellemi nyomorékoknak, hogy a képembe tolják a saját nyomorukat, hanem elküldeném őket a halál jó faszára.

Hugom pontosan ezt teszi az ilyenekkel, nem egyszer röhögtem már mellette az utcán, mikor egy építkezés mellett mentünk el.

Amúgy a segédmunkásoknál alapkövetelmény a sötétparaszt viselkedésmód? Felvételi elbeszélgetésen direkt erre szűrnek?

AnRea 2012.08.23. 20:45:55

@Xezs: Nekik nem sikerült. Nem az ő napjuk volt. De végül megoldódott, csak ezt nem így kellene.
Ahogy írta itt az előbb valaki, annyira jellemző a hazai viszonyokra.
Hervasztó nem?

berczy04 2012.08.23. 20:46:52

@Viktus: Huh, hogy Te mekkora hülye vagy öcsém... Válaszra sem vagy méltó. Te barom!

Manyecska 2012.08.23. 20:47:01

@Ken Adams79: az titok:D! www.youtube.com/watch?v=FTPqpAj-1BY mutasd meg neki ezt, hülyét fog kapni:) Neoton-Junkies-Zorall /dob + gitár/ felállás..:) Na ilyenre kéne járni a csibéknek:P

2012.08.23. 20:48:04

@AnRea:

Nem hiszem, hogy az ismeret hiánya lett volna az ok, gyanítom, inkább csak bepróbálkoztak, hátha.

Amúgy a honlapjukon is fenn van, hogy ha - többek között - életkori korlátozás miatt nem engednek be valakit, a belépődíj nem jár vissza.

átlátó 2012.08.23. 20:48:11

A nem taho biztonsagiör oly ritka, mint az eszes szepsegkiralynö...

Manyecska 2012.08.23. 20:48:11

@Sün‼ ツ: :D:D@Xezs: áá, ez fogyatékos volt, megasztán az ingerküszöböm rohatt magas..:D

harri 2012.08.23. 20:48:16

Én is majdnem így jártam a B.Parkban, csak annyival volt más, hogy engem megkért a biztiőr, hogy a kordonon (ahová a bringákat kötik) igyam meg, aztán annyit mondott, hogy köszönöm és elment.
Aztán meg még ki is engedtek - igaz kp-ért mentem .
Szvsz ha látják, hogy amúgy normális vagy, akkor nincs gáz..

AnRea 2012.08.23. 20:48:33

@ColT: Lehet. Nem tudom.
De annyira utálatos dolog, hogy nálunk a gyerekekkel mindenki így viselkedik.
Az ellenőrök a bkv-n velük nagyon kemények tudnak lenni, az üzletekben őket szívatják stb.

harri 2012.08.23. 20:49:29

kordonon kívül -hogy pontosítsak

AnRea 2012.08.23. 20:50:24

@tff: Nyilván fent van a honlapjukon, mert napi gyakorlat lehet, hogy eladják a jegyet, aztán nem engedik be őket.
De attól még, hogy a honlapra önvédelemből ezt kiírták, attól még tisztességtelen üzleti gyakorlat.
Nem így gondolod?

Ken Adams79 2012.08.23. 20:55:43

@Manyecska:

Oké...bár annyira nem vagyunk jóba, de alkalomadtán megmutatom neki a linket :-)

Xezs 2012.08.23. 20:55:48

@AnRea: Inkább az a hervasztó, hogy a 18 éven aluliak ennyire értetlenek. Én is jártam 18 alatt kocsmázni, de nem oda, ahol ki is írták hogy nem szolgálnak ki.

@Manyecska: Tiszta sor hogy magas, csak ezzel megerősíted a tudatában, hogy ő jó mintát követ. Ha viszont leosztják minden nap, csak rájön, hogy egy lúzerparaszt.

Amúgy nem is értem, mit vár? Hogy elmegy a bombanő, ő fütyül vagy beszól, és a karjaiba omlik? Egy büdös lerobbant alkoholistának? Olyen szerintem még a világon nem volt, hogy egy jó nő egy ilyen demegbasználak beszólás után boldogan élt az alkoholista munkásemberrel, amíg meg nem halt.

Meg még lett 3 munkásembör-gyerekük, akik még a fatert is lenyomták tahóságban. Szép mese lenne, mi?

AnRea 2012.08.23. 21:01:32

@Xezs: Ez a hely azért nem olyan régen nyitott ki, és aki először megy ki, nem biztos, hogy mindennel tisztában van minden kritériummal.
Aztán meg, elsősorban nem kocsma, hanem koncerthelyszín, és ezt az emberek zöme is így gondolja, mert egy-egy koncert után szinte azonnal kiürül. Nem hiszem, hogy azok között a fiatalok között, akik 500 forintos koncertjegyet engedhetnek meg maguknak (elővételben), sokan lennének olyanok, akik ott tudnának lerészegedni, mivel elég drágán mérik az italt.

RedWing 2012.08.23. 21:02:49

@horex: Sajnos én nem netes fórumról hallottam a szörnyű hírt! Telefonon hívtak...

2012.08.23. 21:08:42

@AnRea:

Szerinted a fiatalok jóhiszemű áldozatok voltak ebben az esetben? Mindannyian voltunk 14-18 évesek.

De persze attól még lehet, hogy ők valóban olyan becsületesek és ártatlanok, hogy a triplaikszes honlapokra tévedve is a "Nem múltam el 18 éves" linkre kattintanak.

Viktus 2012.08.23. 21:11:56

@berczy04:

Tiszta szerencse, hogy te ilyen okos gyerek vagy. Nem mindennapi reakciót tudtál kipréselni magadból.

AnRea 2012.08.23. 21:12:20

@tff: Igen, szerintem azok voltak.
Ha inni akartak volna csak, akkor nem vettek volna a koncertre belépőjegyet.
A kocsmához sztm. nem is kell jegyet venni, oda jegy nélkül be lehet menni, és ha mázlijuk van, vagy dörzsöltek, be is jutnak.

Viktus 2012.08.23. 21:13:36

@Manyecska:

Honnan tudod, hogy nem a kutya tetszett meg nekik? :P A mai világban :D

Manyecska 2012.08.23. 21:17:20

@Ken Adams79: van egy számuk, a Zoralina, a poszterínáról ugrott be. Jól képzett vagyok ezen a téren! Lájkoljuk, én a dobost vállalom lájkolni:P :)
www.youtube.com/watch?v=fKB-nrR6Qw8 ez kell a fiataloknak nem SP b..+ :D:D

keptelen kepkeret 2012.08.23. 21:20:12

@Manu Csávó: Igen, en is azon filoztam, h minek vesz 3 szor jegyet valahova, ahova egy jeggyel sem engedik be:-0))))))

CID 2012.08.23. 21:22:03

@Xezs: jaj nemond már, hogy neked nem jut az eszedbe egy hetyke menyecske láttán, hogy milyen dögös, megérne egy ajtócsapkodást ? Namost a jómunkásemberek hangot is adnak ezen érzelmeiknek ;-) Kár ezen pörögni, tesód jobban örülne, ha a látványa öklendezést váltana ki a nagyérdeműből ?

TurboRudi 2012.08.23. 21:22:45

Nagy proliság a bejáratnál saját cuccal alapozni, jegyet 3x megvenni lúzerség aztán még a homárnak írni...

Ken Adams79 2012.08.23. 21:26:19

@Manyecska:
igen, látom, hogy nem csak jólképzett vagy Zorallból, de nagyon "be is indított" :-)

Viktus 2012.08.23. 21:27:18

@TurboRudi:

Na örülök, hogy még vannak értelmes emberek.

belekotyogok 2012.08.23. 21:30:47

@AnRea: ne gondold...bepróbálják és néha összejön, néha meg nem.
(Ha már nincs annyi eszük, hogy egy idősebbet magukkal vigyenek, aki esetleg egy-egy sört is vesz nekik...)

belekotyogok 2012.08.23. 21:34:02

@belekotyogok: bár ha ragaszkodnak a szülői kísérethez. (Biológiai szülő kell, vagy elég a nevelőszülő? Ez a kérdés nincs megnyugtatóan tisztázva. :))

keptelen kepkeret 2012.08.23. 21:34:05

Errol a sztorirol regi emlekek jutak eszembe:-))Kb 10 eve volt egy pasim, akinek tok jol fizeto munkaja volt, megis mindig ugy jott haza, h nem kapott fizetes. Kerdeztem, h akkor most mind a 400 ember izetes nelkul maradt? Valasz: nem, csak o nem kapott fizetest, nem tudja miert. Igyhat en tartottam el harom honapig, utana leleptem.

a lenyeg h elmentunk egy szorakozohelyre, asszem ZP-volt es alapbol ugy parkolt, hogy nekiment a fanak.Nem tudom miert, ezt kb.3 szor eljatszotta (nem 60-al vagy ilyesmi, hanem mint pl a parkolasnak nekimesz az elotted allo kocsinak). Vettem neki egy kupac sort es elvileg bennt kelltt volna talalkozni a baratokkal. Mivel nem volt penze, felajanlottam, h meghivom, hagyja a sort a kocsiban.

O eroskodott,h ne hivjam meg, inkabb rakototte a sort egy madzagra es ugy engedte le a helyre. Ennek persze szemtanui is voltak (nem orok) es mindenki minket bamult, en pedig legszivesebben elsullyedtem volna.

Poszterhez hasonlo sztori, ismet kb.10 evvel ezelottrol..3 baratnommel mentunk szorakozni es a lenyeg az volt, h az egyik baratnomet nem engedtek be, mondvan : csunya. Igen, ez a mondat elhangzott az or szajabol,igy feketen-feheren, persze remek jokat rohogtek kozben.

Akkor volt az, h visszafordultam es kerdore vontam oket, h ezt igy hogy? Erre kozlik, h sajnaljak de a csaj nem mehet be, mert nem tolthetik tele a klubot csunya nokkel, leven akkor egy pasi sem fog tobbe odamenni szorakozni.

A baratnom ize...tenyleg nem volt egy szepseg,de csunyanak sem mondanam szerintem az viselhette meg oket, h szemuveges volt.Igyhat szolidaritasbol mi sem mentunk be, amin kiakadtak, h ma' me'nem. Mondtam, h ez negativ diszkriminacio es olyan helyre ahol kulso alapjan nem engedik a be a baratnomet, oda nem akarok bemenni.

Ennyiben maradtunk.Kb.egy honapba telt mire a baratnom felfogta es elfogadta, h o nem csunya, csak nem illik bele a tipikus szep no kategoriaba.

Manyecska 2012.08.23. 21:34:07

@Ken Adams79: :))) jeeee, igen, ezen ott is voltam az első sorban:
www.youtube.com/watch?v=DcUJCnVJ60w ..
@Sün‼ ツ: aha, kb 20 éve nagy sikerük volt. Persze!

AnRea 2012.08.23. 21:35:19

@belekotyogok: De ahhoz, hogy italt vegyenek nem kell koncertjegyet venniük. Ha csak inni mentek volna, megpróbálnak belógni és kész.
Ők a koncertet akarták megnézni.
Amúgy meg igen, ha inni akarnak, úgyis megszerzik maguknak, de ne vigyük már ebbe az irányba el a történteket, mivel nem erről szól :)

Manyecska 2012.08.23. 21:37:50

@Sün‼ ツ: van 1 képem ahol a gyerek rugiban és babakompban közlekedik, egy pár dobverővel, majd megkeresem..:D Szörnyűséges. de most megyek hajat mosni:)

BudapesPark 2012.08.23. 21:38:41

Kedves Szerkesztő,

A Budapest Park nevében szeretnénk reagálni a „Tahó őrök a Budapest Parkban” című olvasói levélre.

Szeretnénk, ha az olvasók teljes képet kapnának a történetről, ezért kérjük, hogy  levelünket tegyék közzé.

Előre is köszönjük!

Zs.E. panasza valóban eljutott hozzánk, az ügyet ki is vizsgáltuk. A Budapest Park teljes területe és a bejárat előtti részen is biztonsági kamerák működnek.

A biztonsági szolgálat emberei a belépéskor, a vendég csomagának ellenőrzésnél egy bontatlan sört találtak. Megkérték arra, hogy hagyja a területen kívül az italt.

Ő azt válaszolta, hogy a kapu előtt a sört elfogyasztja. Társai a kordon belső oldalán várták.

A kamerák által megfigyelt területen a biztonsági szolgálat tagjainak egybehangzó elmondása szerint a panaszos az italával kínálgatta a már bent lévő ismerőseit, ami ellentmond a Budapest Park házirendjének.

A vendég a biztonsági szolgálat tagjainak többszöri felszólítása ellenére sem hagyta ezt abba, nem viselkedett civilizált módon, leköpte a személyzetet.

Ezek után a biztonsági szolgálat közölte vele, hogy aznap már nem léphet be Park területére, ennek ellenére a panaszos ezt megkísérelte.

Természetesen minden vendégünket így Zs.E-t is szívesen làtjuk bármikor, amennyiben betartja a házirendet és az elvárt társadalmi normákat.

Köszönettel, a Budapest Park szervezői

Manyecska 2012.08.23. 21:39:56

@keptelen kepkeret: szegény barátnőd:((( ez mekkora szemétség már!!

belekotyogok 2012.08.23. 21:40:54

@AnRea: na ja, igaz. mondjuk ha piálni akarnak, akkor mennek a zp-be, harmadpénzért, ott is van koncert, menő is. viszont a véleményemet fenntartom, hogy nem feltétlen tájékozatlanságból fakadt a konfliktus.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 21:41:13

@AnRea: A gyerekeket se kell félteni - sajnos vagy szerencsére.
BKV ellenőrök mondjuk mindenkivel szeretnek keménykedni... Az emberek meg szeretik leszarni a szabályokat.

@BudapesPark: Aha. ÉS ezt ordítozva és lökdösve kellett.
A biztonsági őrök viselkedését szó nélkül elhiszem, szokott előfordulni ilyen.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.23. 21:41:34

@Manyecska:
Hát a nagy sikerük azóta is megvan!!!
Csaxólok.
Mondjuk egy motoros találkozón, vagy mittomén...
Itt egy frissssebbb:
www.youtube.com/watch?v=FjApRAD5h6g

Ken Adams79 2012.08.23. 21:42:01

@Manyecska:
Ebben a zenekarban énekel a Szasza?
aki nem a hip - hop nemzet feje, csak a ...
(ezt még az előző együttesében énekelték meg) :-)
én csak 1 koncertjükön voltam a ZP-ben...azon sem direkt :-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 21:42:26

@keptelen kepkeret: Minek foglalkoztok seggfejek vleményével...

belekotyogok 2012.08.23. 21:47:02

@BudapesPark: Mondjuk az italával kínálgatta kifejezés érzéseim szerint abban nyilvánulhatott meg, hogy a helyzetből a legjobbat kihozva poénkodhatott a dologgal.

Ha a csaj tényleg köpködött, arra nálam nincs mentség.

Manyecska 2012.08.23. 21:48:51

@Ken Adams79: igen!@Sün‼ ツ: igen?:D jó tudom, hallottam mostanában róluk. Meg szokták jáccani a rádióban..namingyár jövök.

AnRea 2012.08.23. 21:49:22

@belekotyogok: Nem adnak a zp-ben sem olyan egyszerűen mindenkinek italt, azért ez így elég tapossunk a konkurencián ízű volt :)
Persze nem vagyok naiv, én is, és mindenki tudja, ha akarnak, szereznek maguknak italt.
De mondom újra, nem az italról szólt a hozzászólásom, hanem arról, hogy nem vették vissza tőlük a jegyet, holott kiadták. Ez egy tisztességtelen gyakorlat, még akkor is, ha figyelmeztető táblát tesznek ki, és a honlapjukra is kiírják. cigarettát sem vehet 18 éven aluli, és a pénztáros felelőssége kérdéses esetben elkérni a személyit.

@ColT: 12 év ingázás, és húúúú meg sem tudom már számolni hány év bkv-ás után, nekem az a tapasztalatom, hogy kifejezetten utaznak a diákokra. Egy nagyobb hangú felnőttel szemben esélyük sincs.
A lógásból sportot űzőket nem sajnálom amúgy, de olyan sokszor látom, mikor szerencsétlen gyerek nem tehet róla, hogy otthon felejtette, vagy mit tudom én mit csinált vele, és van olyan rutintalan, hogy nem rohan el, mint a profik. Na, őket aztán nagyon keményen kiosztják az ellenőrök. A többiekkel szemben pedig esélyük sincs. A kis bénázókon verik el a port.

belekotyogok 2012.08.23. 21:54:33

@AnRea: neheeeeem, pont azért írtam a zpt, hogy beismerjem, hogy nem, tényleg nem a piáról szólhatott az ügy. taposni meg pláne nem akarok a konkurencián, mert nem kifejezetten én vagyok a célközönsége egyiknek sem. (bár erről én is tehetek, mert roppant úri ízlésem van ugyanis :D :D :D)

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 21:57:25

@belekotyogok: ugyanmár, a legtöbb felnőttfilmben is köpködnek a művésznők.

Xezs 2012.08.23. 22:02:24

@CID: Tesóm magasról leszarja, hogy kiből mit vált ki. Ilyen proletár tuskóknak meg soha nem is akart tetszeni.

Xezs 2012.08.23. 22:04:36

@keptelen kepkeret: baze, szánalmas egy faszi lehetett. Tudod hol volt annak jólfizető állása, munkanélküli volt a javából. Jól tetted hogy leléptél.

A második esetben is.

holdlányka 2012.08.23. 22:06:56

@ColT: Több előnye van egy ilyen "porfészeknek" mint hátránya, és én már úgyis kinőttem a diszkókorszakból...Jó, néha elmegyünk párommal szórakozni, (gyerek mellett elég nehéz megszervezni, de nagyszülők segítenek) akkor beutazunk a megyeszékhelyre.

@Xezs: A bunkóságot is lehet fokozni. Amikor a kislányommal (5 éves) vagyok, és akkor füttyögnek meg beszólogatnak.
Magyarázd el neki miért ilyen sötétparasztok a bácsik...

@keptelen kepkeret: Ez nem semmi sztori, ott az emberiség legalját sikerült valakinek szerződtetnie.

@BudapesPark: Gondoltam, hogy valami nem kerek a történetben, ezt írtam fentebb is, hogy jó lenne más szemszögből is hallani a sztorit...Ámde azt is el tudom képzelni, hogy az őrök finoman fogalmazva nem voltak udvariasak. Ha ez így van, ezzel viszont foglalkozni kell...

Xezs 2012.08.23. 22:10:09

@CID: Ja, még valami: láttam én már segédmunkást olyan ronda nőnek füttyögni, hogy bottal nem nyúltam volna ahhoz a nőhöz, nemhogy kézzel. Na ennyit ezeknek a véglényeknek az ízléséről.

@holdlányka: Áhh, szót sem érdemel, komolyan büntetni kellene az ilyesmit egy sallerral.

Funkerman 2012.08.23. 22:10:55

@Viktus: Apukám te nem vágod mi az a provokáció! Akinek ennyitől lehúzzák a rolót -az amúgy is csökkent képességű agya előtt- az ne menjen biztőrnek. Menjen mondjuk... pl. a picsába. Mondom ezt úgy, hogy én sem tartom ildomosnak a szórakozóhely elötti piázást.

belekotyogok 2012.08.23. 22:12:22

@holdlányka: a Budapest Park reagálásával ez már két szemszög volt, ami egy kétszereplős történetben elég jó arány.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.23. 22:15:09

@AnRea: Manapság a bénázókon mindenki mindent elver.... :(

@holdlányka: Én csak hátrányát láttam.

Megyeszékhely-Butapest viszonylat már más - megyeszékhelyen van élet, élhető méretű, de nem olyan szemétdomb, mint Pest.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.23. 22:16:47

@Xezs: "láttam én már segédmunkást olyan ronda nőnek füttyögni, hogy bottal nem nyúltam volna ahhoz a nőhöz"

Lehet, hogy a főnök felesége volt. Mégiscsak illik megtisztelni.

Manyecska 2012.08.23. 22:18:04

@Sün‼ ツ: nem 4???:O olyan szagom volt már mint egy üregi nyúlnak..! :P
:))))) na lefexem valakivel, izé lefekszem, 5-kor kelnem kell, proletártempónak hívják ezt:D..

Monster Lewis 2012.08.23. 22:18:23

Tisztelt Fiatal Barátom!

Azzal kezdem, hogy nem olvastam végig a kommenteket. Szociológusként kijelenthetem, alapvetően érdemes tudni, hogy Magyarországon az elmúlt 10-15 évben a biztonsági őr szakma "szívja fel" azokat a többnyire szakmunkás vagy szakma nélküli (fiatal)embereket akik 20-30 évvel ezelőtt például a Csepel Művekbe jártak 3 műszakba dolgozni és egy szalag mellett ücsörögtek 8 órában. Ezeknek az embereknek jelenleg csak a biztonsági őr feladatának ellátása nyújt olyan lehetőséget ami valami pluszt ad az életébe. Én a Szigeten jól láttam, mennyire kiábrándult és rosszkedvű őrök teljesítettek szolgálatot, amiben benne volt az ország összes nyomora. Nem várjatok ezektől az emberektől semmit, megnyomorította őket az élet, ahogy a fiatalok jelentős részét is. Ők nem lesznek kedvesek és megértőek sem és ne is várjatok többet itt a Balkánon. Ne adj esélyt arra, hogy beléd kössenek.

belekotyogok 2012.08.23. 22:19:35

@belekotyogok: jahogy fentebb írtad, remek, félreolvastam, bocs. :)

Démonmac1 2012.08.23. 22:20:17

Hirtelen felindulásból, de nem fordulhat elő, hogy a helyi önkormányzatnál tesztek panaszt?:)

Démonmac1 2012.08.23. 22:26:37

"A kamerák által megfigyelt területen a biztonsági szolgálat tagjainak egybehangzó elmondása szerint"

:DD Naná, nem hiszem, hogy van olyan hüle biztonsági aki a társai ellen vallana.

"leköpte a személyzetet"
És ez látszik is a kamerában, vagy csak megint az "egybehangzó állítás"?
Minednesetre egy próbát megér az önkormányzatnál, jegyzőnél a dolog.
Illetve Navnál is lehet érdeklődni, hogy mi ilyenkor a teendő.

CID 2012.08.23. 22:28:01

@Xezs: Lehet, túl sok védőitalt fogyasztottak, azt meg ugy tudjuk, nincs ronda nő, csak kevés szesz! De baszod, ez a véglényezés........ na, mind1

Démonmac1 2012.08.23. 22:31:48

"te Józsi, ez nem is így vót"
"Kussolsz bmeg, különben holnap nem dolgozol itt"

Manyecska 2012.08.23. 22:36:20

@Sün‼ ツ: mér ne? ne emlegess motorostalikat mert egy hétig nem beszéltem emiatt a kicsikém apukájával ugyanis elvitte magával sörolimpiára /Zorall, naná/,motorosok közé, oszt mondtam ne legyen már lehetőleg délben mattrészeg:D asszem két napig nem is beszéltünk:P..oszt erre az én ártatlan báránykám benevezte apucit sörivő versenyre, na mondom!! De nem, kulturáltan viselkedtek meglepő módon:P..

Manyecska 2012.08.23. 22:37:36

Szia cicman, úgyse olvasod de nézd már meg lécci a kínaiban nálatok ott a söröző mellett.lehet-e kapni tornacuccokat,????????? nagyon köszike!!!:P

Viktus 2012.08.23. 22:41:52

@BudapesPark:

Ennyi.

Most pedig minden hülyéző bekaphatja így már keres a történet.

ocsemfiagergely (törölt) 2012.08.23. 22:44:12

Internetes pénzkeresés fotókkal , nem piramis játék és nem MLM , hosszútávú valódi munka kepmarketing.blogspot.hu/

Viktus 2012.08.23. 22:45:00

@Viktus:

k

Reálisabb is így a sztori, mint egy szakavatott írta szórakozóhelyről csak úgy nem zavarnak el egy tucat nőnemű egyedet.

Viktus 2012.08.23. 22:46:17

@ocsemfiagergely:

Anyukádnak mutogasd.

Kösz.

Manu Csávó 2012.08.23. 22:46:31

@keptelen kepkeret:
Szerintem a negyedikkel tutira beengedték volna. Így járt :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.23. 22:49:50

@Manyecska:
Hámercsak!!
Minek az?
Motorosok nem fürdenek.
Majd jön a zeső, oszt kész.
Inkább motorozzál akkor.

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 22:49:58

@Manyecska: egy ismerős focimeccsre vitte a gyerket, miután még nem beszélt a sarj aszitte eséjtelen a lebukás. Nem így lett, levukás volt, mert mire este jött haza Anyu, a kis pondró rázta a gyerekágy rácsát és üvöltötte rigmusba, hogy "Ú A A-Á, Ú A A-ÁÁÁÁ.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.23. 22:51:42

@ocsemfiagergely:
És ez kijafaxt érdekel?
Le vagy maradva pár évvel, asszem.
Javasolnám a facebukkot, az qwa jó hely neked.

Manu Csávó 2012.08.23. 22:52:10

Posztoló egy láma, még köpött is.

Subba Sógor 2012.08.23. 22:56:53

@Xezs: " Tesóm magasról leszarja, hogy kiből mit vált ki." Te még nem nagyon ismerted ki a nőket látom... :)

keptelen kepkeret 2012.08.23. 23:12:05

@Manu Csávó: Aaaaaaaa hagyd a abba a ferjem nem erti min rohogok:-)))))))))))))))))

Manu Csávó 2012.08.23. 23:21:43

@keptelen kepkeret:
Abbahagytam. Megyek, veszek 8-10 jegyet a Budapest Parkba, valamelyikkel csak beengednek :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.23. 23:28:50

@Rosszindulatú Vászka:
Az is lehet, hogy MOB elnök lesz.
Már ha helyesen tud fénymásolni, csak akkor.
Javallom a hp üzemlátogatást neki!

Rosszindulatú Vászka 2012.08.23. 23:42:54

@Sün‼ ツ: álamfő, vagy miniszterelnök, vagy kiráj, ahogy mostan állnak a dolgok akár.

2012.08.24. 00:05:17

@keptelen kepkeret:

Valóban hülyeséget mondott az őr. Szórakozóhelyen éjfél után már egy férfi sem válogat, egész egyszerűen nincs olyan kategória, hogy csúnya nő.

z 2012.08.24. 00:11:20

Tahók voltak a biztik, az egy dolog, de ezeket ismerni kell, ennyi az egész.
Én nem lepődtem volna megha elküldenek, miután a saját piámat iszom a hely előtt, miközben a barátaim
a kordonon belülről dumálnak velem (akár elállva az utat is).
Akkor már lehessen azt is, hogy leteszem a saját asztalomat egy kiülős hely elé, elsörözök, miközben a többiek
a hely egy asztalánál ülve beszélgetnek velem (és persze nem isznak semmit, esetleg néha megkínálom őket).
A sört útközben meg kell inni, vagy egy sarokra a helytől, ahova mész, ha meg elkaptak vele (az most legyen tökmindegy,
miért volt nálad), akkor ki kell dobni, vagy jó messze megállni és meginni.
Nem is volt ebből soha bajom, pedig 1-2 évvel ezelőttig elég rendszeresen jártam szórakozni, és soha, soha nem volt
gondom biztonságiakkal "csak úgy" (pedig csak 70 kiló vagyok, nem is 170).

Egy aranyszabályt kell megjegyezni: befelé menet az ember normálisan viselkedik. Nem vitatkozik, nem poénkodik, nem viháncol, nem pofázik vissza,
hanem kibírja azt a 10 másodpercet, amíg az izomagyak kifontoskodják magukat. Utána szabad a gazda.
És ha azt mondják, csináld ezt vagy azt (pakolj ki, tedd fel a kezed, ne vidd ezt be), akkor döntesz:

1. Megcsinálom.
2. Megyek máshová.

Más nincs.
Az "illedelmesen megkérdeztem, ezt most miért így kell elintézni és aztán folytattam azzal, hogy akkor mostmár
bemehetnék-e, ha azt a vitás kérdést sikerült elrendezni, mert jogom van hozzá"-típusú posztok írói ezt valamiért nem érzik.
NINCS jogod hozzá, van hely, ahol az arcodra nézve mondják, hogy negyerebe. És akkor meg az van.
Persze én is szeretném, ha csupa úriember kívánna nekem jó szórakozást, de ez kb. sehol a világon nincs így.
Nekem mondták már Londonban, hogy hogy húzzak el (gondolom, dresszkód), New Yorkban elaludtam egy asztalon, kidobtak, mint a szart (érthető volt),
most Párizsban egy hete rám szóltak, hogy nyissam ki a szemem és ne legyek idióta, nem arra van a bejárat (mondjuk nézhettem volna az orrom elé is).
Pedig ezek nem éppen "balkáni városok".

Xezs 2012.08.24. 00:27:00

@CID: Baze, ha egyszer véglények akkor azok.

Nem az általuk végzett munka miatt, hanem a füttyögés miatt.

Xezs 2012.08.24. 00:28:41

@Rosszindulatú Vászka: Kurva jó :)

@Subba Sógor: Tényleg leszarja, hidd el. Neki megvan az, akiből azt akarja kiváltani, amit, a többi nem számít.

fourgee 2012.08.24. 00:36:40

@átlátó: "A nem taho biztonsagiör oly ritka, mint az eszes szepsegkiralynö..."

Ugyanaz kellene, mint az EGyesült Királyságban, hogy a biztonságiőrökön/kidobóembereken karszalag , ami fényképes igazolványt tartalmaz. Akkor nyilvános lenne az hogy ki az aki szemétkedik és tudatában lennének annak, hogy bármit tesznek, annak következménye van.

fourgee 2012.08.24. 00:38:28

Ha nyilvános lenne a biztonsági őrök személyazonossága és a szemétkedőket a sötét éjszakában, hazafelé "baleset" érné, akkor elgondolkodnának azon hogy hogyan is illik viselkedni :)))

dr. Ez is csak egy nick 2012.08.24. 01:45:06

@Viktus:
Hát vadász, azt mondanám, hogy te egyértelműen szopni jársz ide, de itt már akkora a mennyiség, hogy kancsóból iszod a gecit, nem is pohárból.

De ha még egy kicsit harcolsz, ez átvált 3 colos tömlőre és 300 köbméteres tartályra.

De legalább öntudatosan teszed. Az idióta teljes öntudatával.

Mondjuk a bejáratnál meg (a kordonon kívül) bárki azt tesz, amit akar, nem a helyre és annak beengedőbunkóira tartozik. Ha úgy gondolják, hogy túl részeg ahhoz, hogy beengedjék a helyre, megszondáztathatják, de akkor - ha a vendég ragaszkodik hozzá - csakis jegyzőkönyv felvétele mellett. Akár rendőr jelenlétében.

Ha én lettem volna a kiscsaj helyében, simán kihívom a zsarukat a jegyzőkönyv felvételéhez (akkor azért pár számmal kisebb lesz a mellény a kötekedő portásbunkón is), és másnap a helyi önkormányzat jegyzőjével simán bezárattatom a helyet pont azért, mert a vásárlói jogokat nem biztosítják.
Aztán majd elgondolkodik a hely tulaja, amikor 60 nap múlva kinyithat, hogy biztos ezekkel a tahókkal akar-e dolgozni.

@horex:
"Hol vannak azok a régi verekedések ahol pár pofon, ha földrekerült valaki ott hagyták?!"

Ilyen régen is csak a romantikus regényekben volt. A valóságban bizony a földön fekvőbe is belerakták a kést.

@labi:
Nem állandóan. De néha szerintem bárki, ha nem nyuszi, akinek ha beszólnak, akkor fülét-farkát behúzva elsunnyog. Gondolom, te ez a csoport vagy, így nem is kerülsz konfliktusba, egy hangosabb szó, és már el is hagytad a szórakozóhelynek még a kerületét is.

@Kellemes Zérókomponista:
"F@szom a gyerekekbe."
Szóval pedofil vagy?
2. Ha lehetne kérni, a te helyesírásoddal ne oktass másokat.
Nem lenne tisztességes.

@DjZoNe:
Nem értem, mi a baj azzal, ha valaki a vécében dugatja magát. Elméletileg be van csukva az ajtó. Amúgy meg magánügy.

@Manyecska:
Ami azt illeti, ismerek olyan csajt, akinek nemcsak a véleményére, de a segglyukára is kíváncsi vagyok.
Ez már perverzió?

@hopptarisznya:
Ami azt illeti, ismerek végtelen jó fejbiztonsági őröket is.
Meg ismerek egetverően tahókat is.
És mind a Valtonnál dolgozik.
Tényleg nem lehet általánosítani.

@RedWing:
Igen, Bruce Lee is azt mondta, mikor kérdezték, hogy őt meg lehet-e lepni, hogy hogyne, EGYSZER váratlanul a legfelkészültebb harcost is meg lehet ütni (szúrni stb.), mert senki nem úgy jár az urcán, hogy mindenhonnan támadásra számít. És ha az olyan helyen találja el, akkor annak a harcosnak is sanyi.

A feleségét/barátnőjét viszont mindenki úgy használja, ahogy tudja. :-)

@Xezs:
500 (ötszáz) Ft a jegy alapból.

"Én is jártam 18 alatt kocsmázni, de nem oda, ahol ki is írták hogy nem szolgálnak ki."
Márpedig ez minden kocsmában ki volt írva még a cucilizmnusban is, merthogy kötelező volt. Szóval itt valahogy ellentmondásba keveredtél.

dr. Ez is csak egy nick 2012.08.24. 01:58:00

@BudapesPark:
Nyilván így volt.
Csak én valahogy mégsem hiszem el, ismerve a biztonsági őreiteket.

Bélabáttya (törölt) 2012.08.24. 03:25:03

@ColT: „Biztőrnek követelmény a tahóság?”
Igen.

IP gyűjtögető 2012.08.24. 05:30:32

@tff: kedves kisebbségi fórumozó, helyesen: "be próbálkoztak menni" , vagy egyszerűen : "próbálkoztak". Szép ez a magyar nyelv így, ahogy van, nem kell elbaszni!

freasic 2012.08.24. 06:25:57

Ha érdekel egy on-line stratégiai játék,jó társasággal,izgalmas csatákkal,gazdasági modullal, gyere,és próbáld ki! :) www_erepublik_com/en/referrer/jim-bo

trux77 2012.08.24. 06:59:43

Az ilyen helyek azért tudnak 500 Ft-os jegyárak mellett koncerteket adni, mert a bent lévő fogyasztásból finanszírozzák azt. Tehát nincs azzal semmi gond, ha nem lehet bevinni külső italt. ZP-be sem lehet, Gödörbe sem lehet, sőt, még a Sziget Fesztiválra sem, pedig ott a jegy is drága.
Ráadásul az is fel lett ajánlva, hogy le is teheti. Ha már ennyire "feledékeny" az ember, akkor inkább félreteszem azt a sört, igya meg aki akarja, mit bukott volna rajta? 200 Ft-ot? Nem, ő bemegy a helyre és a kordon előtt iszogat, meg rityeg-rötyög a barátnőivel.
Azt meg már csak félve jegyzem meg, hogy véletlenül a táskában hagyna nőként a bérletet, a rúzst, a parfümöt, a bármit lehet....na de egy sört???? Tegye fel a kezét, aki sörrel a táskájában szaladgál naponta :)))

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.24. 07:33:45

@freasic:
Ezé kár volt ilyen korán fölkelni!
Menj, oszt jáccá a homokozsódba!

Démonmac1 2012.08.24. 07:52:14

Dolgoztam együtt Valton-os guardokkal, a csoportvezetők mind érdelmes arcok voltak azon a rendezvényen, de az átlag fogdmegnél ez már nem annyira elvárás.
Mindenesetre érdekes lenne a felvétel (a Youtube pl tele van ilyen videofilmekkel)

aard · www.goldberry.hu 2012.08.24. 07:52:39

jó reggelt :)
hát nem tom..., szvsz a lány csapat nem kicsit becsiccsentve ért oda (1 db sör maradt a táskában 13 embernél???) és nem kicsit kiverték már az érkezéssel a biztosítékot a biztonsági embereknél...
Más: én is jártam szórakozni anno (93-03)elég sűrűn a barátaimmal, és max akkor volt probléma, ha a már kifizetett belépő után bent a szórakozóhelyen csináltunk nem odaillő dolgokat (pl pezsgő locsolása a táncoló tömegre, na azt nem kedvelték túlzottan :)))
itt szerintem a posztoló maga kereste a bajt, illetve azt hitte neki mindent lehet mert hiszen leány búcsú van ...
nahh, ennyi, szép napot mindenkinek :)

Démonmac1 2012.08.24. 08:10:25

Nah, megjelent a személyzet is posztolni:))

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.24. 08:20:55

Akkor ez már a hétvégi?
Fejkettebb országokban hétvégén is van új poszt!!!44!!!44!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.24. 08:23:02

fejfájós jóreggel
ezért kár volt felkelnem

cicmen (törölt) 2012.08.24. 08:27:16

@aard: Azért vannak a beengedősek között hatalmas ökrök, ezt lássuk be. Ha a csaj nem hagyott ki semmit a történetből, akkor itt is így van. Az ilyen helyekre gyakran próbálnak bevinni dugipiát és gondolom volt már balhé emiatt. Elképzelhető, hogy ezért akadtak ki az őrök, túlreagálva a dolgokat. Már ha tényleg így esett, ez a kis baleset. Erre mondta egy kiváló ismerősöm, hogy hallgassuk meg azt is amit a másik fél hazudik! :)))

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.24. 08:28:43

@CID: nem lehet. ma én tartom a frontot

CID 2012.08.24. 08:31:35

@cicmen: Azért, a beengedettek között is szépszámmal akad tulok, szóval egál. Az meg milyenmár, hogy csaje sört hord a retiküljében.... Bár, ha hűttöt a táska, megfontolandó egy ilyen menyecske beszerzése !

cicmen (törölt) 2012.08.24. 08:31:36

@batgirl: fejfájós jóreggel

Nocsak! Nocsak! Tegnap némi alkoholos italok társaságában múlattad az időt? :))

CID 2012.08.24. 08:33:22

Csak egy sört ivott, azt is a kordonon túl :-)

Xezs 2012.08.24. 08:34:34

@dr. Ez is csak egy nick: Már miért kéne szonda? A szórakozóhely bármikor megtagadhatja a beengedést, ugyanis szórakozóhelyre járni nem jog, hanem lehetőség. Nem jár alapból.

A 18 éves kiírás meg lehet hogy ott volt valahol az asztal alá leesve, de hogy mi sose láttuk, az is biztos. Nem egy elit helyre jártunk, direkt.

cicmen (törölt) 2012.08.24. 08:41:05

@batgirl: soha nem iszok alkoholt:)

Azt én sem! :))

CID 2012.08.24. 08:41:23

Bácskiskun megye egyes településein a dizsiknél ki van írva a plakátra, hogy a rendezőség a beléptetés jogát fentartja. Először, nem tudtam mire vélni a kiírást, aztán meg, láttam, sok kicsi orkot :-)

Escaped 2012.08.24. 08:43:48

@hagyma: Fejlett államban néhány narancs maradt a bőröndjében egy bennszülött isminek. A bizt.őr megmutatta a rtg-n a "labdácskákat" és közös erővel megszabadultak a csempé.. izé, bent feledett holmitól. Nagyon égő volt.

@Rosszindulatú Vászka:Elegáns helyeken a vendég... a kapu előtt nyom be egy doboz söröcskét. De frakkban.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.24. 08:44:50

@cicmen:
Énsenem!
Ja, és még: a kivétel erősíti a szabályt!!!nyóc!!!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.24. 08:47:28

@Sün‼ ツ: a sörözés, az azt jelenti hogy találkozunk valakivel. Aki esetleg sört iszik. A többi résztvevő meg esetleg cólát, vagy narancslevet,kávét, stb.
:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.24. 08:50:31

@Xezs: amiko rfiatal voltam, akkor egy neves étterembe, valamelyik szombat éjjel, nem engedték be a társaságunkat, mert röhögőrohamban szenvedtünk a barátnőmmel. Az ajtónálló csendesen annyit mondott, hoyg nem mehetünk be, mert a hölgy kissé illuminált:) (ez én voltam).Kerestünk máshelyet, és megpróbáltam komoly maradni míg bemasíroztunk..régi szép idők!!!

cicmen (törölt) 2012.08.24. 09:06:56

@V-itech_szerviz: :Elegáns helyeken a vendég...

Bebaszva érkezik!

cicmen (törölt) 2012.08.24. 09:09:02

@batgirl: találkozunk valakivel. Aki esetleg sört iszik.

Esetleg?

A többi résztvevő meg esetleg cólát, vagy narancslevet,

Ilyen ismerősöm nincs nekem! :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.24. 09:10:27

@batgirl:
Már megbocsássál, de azt teadélutánnak hívják.
Angol úri kisasszonyok között dívik, olyan 50+ korosztálytól fölfelé.
Nálunk az erdőben a vénlányok pletykapartijának is nevezik.

A sörözés az az, amikor elmegyünk pár ismerőssel, oszt megiszunk egy-két korsö csapolt nedűt.

De én messze lakom az országúttól, pláne a nagyfalutól, úgyhogy máshol ettől eltérő is lehet a megnevezése az eseménynek.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.24. 09:16:13

@Sün‼ ツ: jóvan, ha ettől függ a sörözés, legyen

@cicmen: és tea délutánra sem jársz?? (by sün)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.24. 09:17:31

@Sün‼ ツ: ja, és nem utálom a teát, és a kor sem stimmel, talán a pletyi az igen:)))

Bicepsz Elek 2012.08.24. 09:18:06

@hagyma: Anglia eszerint nem fejlettebb orszag. Ott is hisztiztek a biztonsagi orok hasonlokon. Igaz fekak voltak.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.08.24. 09:23:37

@batgirl: Há'mé'nem kaptál be egy röhögéscsillapítót?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.08.24. 09:27:31

@batgirl: Dúcold alá valamivel, oszt hagyd a picsába!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.24. 09:30:03

@agresszív kismalac: mert otthon hagytam, a nyárssal együtt a fiókban.

nem lehet. Így elölt az a tudat, hoyg valamire jó vagyok:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.24. 09:30:29

@batgirl: Nekem fejfájás nélkül se volt értelme...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.24. 09:47:19

@batgirl: Vagy esetleg alkoholt.
És utána mondja, hogy soha többet nem iszok alkoholt tisztán :D

pengusz 2012.08.24. 09:47:38

@Monster Lewis: "többnyire szakmunkás vagy szakma nélküli (fiatal)embereket akik 20-30 évvel ezelőtt például a Csepel Művekbe jártak 3 műszakba dolgozni és egy szalag mellett ücsörögtek 8 órában"

Inkább hallgattál volna te idióta szociológus. Szakmunkásként 2-2,5x annyit keresek, mint a diplomámmal.
A szociológusok meg amúgy is mind férgek, már a TTK-n megtanultam.
Te mit dolgozol egyébként? Meki?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.08.24. 09:49:06

@pengusz: Mondjuk az ücsörgéssel sem nagyon találta el, mi folyik egy gyárban... :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.24. 09:50:44

Az Oslótól 80 kilométerre délre fekvő Greaakarban lévő Soli Burg galéria egy brit műkereskedőtől vásárolta meg a Lieven Willemsz van Coppenol holland kalligráfus portréját ábrázoló rézkarcot, amit a németalföldi mester 1658 körül készített.

A galéria, ami Rembrandt, Goya, Munch és Dalí képeit állítja ki, megkapta az értesítést a postától a csomag megérkezéséről, de amikor vezetője el akarta hozni azt, a postán nem találták a küldeményt.

index.hu/kulfold/2012/08/23/elveszett_a_postan_egy_rembrandt-rezkarc/

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.24. 09:54:25

@batgirl:
Háppersze.
Könnyű ám bortprédikálni, miközbe magunk meg vizet iszunk!!4!!!!
Aki sörözni megy, az sört iszik.
Pont.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.08.24. 10:02:50

jóvanna!! itt most fölényben vannak a másivarú egyének!!
help!!
zsiráf!!
vagy valaki!!
kisegítőt kérek!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.24. 10:06:19

@batgirl: Mindig is különös figyelmet fordítottam a gyengébbik nemre. Miben segíthetek? (Legalább mi, nyuggerek tartsunk össze!)

Manyecska 2012.08.24. 10:12:58

RÁKKENDROLL A ZÉLET!!!!!!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.24. 10:19:13

Bizalmatlanok a nyugdíjasok - ezért tartják otthon a pénzüket

egy 86 éves hajósi férfit úgy károsítottak meg, hogy egy magát gázóra-leolvasónak kiadó ismeretlen férfi közölte vele: gázdíjtúlfizetése van, ezért pénzt kellene váltania, hogy rendezni tudják. A sértett elővett egy dobozt, amelyben egymillió forint készpénz volt. Ezt lopta el a tolvaj, miután elterelte az idős ember figyelmét.

Egy 87 éves kecskeméti férfit hasonló módszerrel csapott be egy ismeretlen nő, aki azzal az ürüggyel kért bebocsátást, hogy tanulmányt szeretne készíteni, és kérdőívet kitöltetni az ingatlan tulajdonosával. Később megkérdezte, a férfi tart-e otthon pénzt, mire a sértett megmutatta a borítékban őrzött 350 ezer forintját. Az összeg eltűnését csak a nő távozása után vette észre.

Ugyancsak a megyeszékhelyen járt pórul egy 82 éves férfi, aki egy igazolvány felmutatásával magát rendőrnek kiadó ismeretlen férfit engedett be otthonába. A tolvaj azt mondta: a nyugdíjakat ellenőrzi, mivel a közelmúltban sok lopás történt a környéken. A sértett az álrendőr kérésének eleget téve megmutatta azt a borítékot, amelyben spórolt pénzét tartotta a hűtőszekrény tetején. A tolvaj innen is a teljes összeggel, 380 ezer forinttal állt odébb

www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/milliokat_vesznek_el_a_magyar_nyugdijasoktol.1033689.html

Rosszindulatú Vászka 2012.08.24. 10:22:58

@atpijkamo: ám legyen. No persze sokba lesz ez még neked, meg eccer mi is kérünk valamit :)

CID 2012.08.24. 10:25:34

A fenét érdekelnek a nyuggerek, amikor a Voda lehúzza a becsületes kisvállalkozót, havi +15e HUF-al !

pengusz 2012.08.24. 10:26:55

@ColT: Az ilyen észlény szociológusok szerint a kisebbségkutatás a lét legfelsőbb szintje. Aki nem ezt csinálja, az csak alantas prolimunkákat végezhet. Gondolom ő is csak az Ófaluból látta a CSM-et, amikor a putrikban csinált környezettanulmányt.
Aztán ha odaraknád egy gép mellé, csak nyomogatná a zöld gombot, és nézné, hogy miért nem csinál semmit a gép :D
(A TTK-n mondta egy szociológus egyetemi tanár, hogy a szakmunkásképzőkben csak annyit tanítanak, hogy hol van a gépen a zöld meg a piros gomb! )

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.24. 10:27:53

Brittudósok kiderítették, hogy Mihalik Enikő szupermodell miért nem mosolyog soha. Hát mert baromi idétlenül néz ki úgy: fashionscansremastered.net/2012/08/15/eniko-mihalik-allureharpers-bazaar-usa-september-2012/

régebb óta vagyok Subban mint te 2012.08.24. 10:31:15

@Sün‼ ツ:
ó vazze, 30-as éveim elején minden pénteken elmentünk a haverokkal "sörözni" aztán az 5-6 emberből talán 1-2 ivott sört, a többiek semmi alkoholt sem.

A beszélgetés a lényeg, nem a pia.

régebb óta vagyok Subban mint te 2012.08.24. 10:36:16

@pengusz:
"Szakmunkásként 2-2,5x annyit keresek, mint a diplomámmal."

Való igaz, csökken a szinvonal az egyetemi képzésben. De mint a te példád is mutatja, végül mindenki a helyére kerül.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.24. 10:53:00

@Rosszindulatú Vászka: Csekkolhatod is, hátha vétózni akarsz valami részletet.

Tölgyasztal 2012.08.24. 11:27:31

Egyrészt a Budapest Park Házirendjében nem szerepel, hogy tilos lenne a kerítésen kívül itallal ismerőseinket kínálni.

A Park nem részletezte, hogy az ital be került-e a Park területére vagy sem a kínálás során, illetve az sem részletezi,h a barátnők ittak-e belőle vagy sem.
Ebből kifolyólag bármely jellegű,a leányt ért inzultust nem tud a Park a házirendjével alátámasztani, azaz indokolatlan volt. A Park nem tudja kellőképpen alátámasztani a leány állításait.

Másrészről bármennyire is részeg valaki, nem megy oda ok nélkül vkihez és nem köpi le. Ha leköpött vkit a leány, akkor annak oka volt, azt vmely esemény előzte meg. Mivel a leány nem sértette meg a házirendet csupán azzal,h italt kínált, emiatt az őt ért inzultus oktalan volt, így jogos a védekezés.

Az pedig végképp nem ütközhet a Park házirendjébe, hogy vki a Park területén kívül kulturált vagy kevésbé kulturált módon viselkedik - a Parknak semmi köze ehhez.

Bálintka. 2012.08.24. 11:33:35

Okkal sem illik felebarátodra köpni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.24. 11:40:21

@Bálintka.: Viszont lehet szarni a szoba közepére, mert azt se tiltja tételesen a házirend.

Tölgyasztal 2012.08.24. 12:02:50

A Park szabályzata alapján nem lehet bevinni, onnan el kell távolítani nem a park területén - üzemeltető által - forgalmazott italokat, élelmiszereket...

Ha elfogynak az italok készletről, akkor hogyan pótolják azokat?

Merthogy a szabályzat mindenkire vonatkozik, és a beszállító nem vihet be italokat a szabályzat alapján...vagy 20 évre elegendő készlet van?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.24. 12:14:48

@Bálintka.: Tanujj már meg guglizni!

http://www.google.hu/search?q="Budapest+park"+házirend

Első találat.

Bálintka. 2012.08.24. 12:30:53

@atpijkamo: köszi :)
d. pont szerint tilos olyan tevékenységet folytatni, amit a rendőr sem engedélyezne. Így ha odaszarsz, az is kizárással jár.
Az viszont durva, hogy mobilt sem vihetsz be magaddal.

Manyecska 2012.08.24. 12:33:30

Kulturhák ha találkoznak, ÓÓ IGEN! :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.24. 12:42:43

@Bálintka.: Hehe. Öngól. Szerinted egy rendőr milyen tevékenységet engedélyezne? Maximum azt, hogy zöld jelzésnél menj át a zebrán. Táncikálást semmiképp.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.08.24. 12:46:22

@atpijkamo:
Hoppá!
A denevérlány nyugdíjas?
Ezt a meglepit!!!!4!!!nyóc!

Manyecska 2012.08.24. 12:52:14

@Sün‼ ツ: ja, különben párban járnak!!
A reumára...:) 8!! nyolc ...még nem tűnt fel?:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.08.24. 12:56:12

@Sün‼ ツ: :)) Én mondhatom, mert nekem megbocsájtja, de te ne terjeszd már a hülyeséget!

@Manyecska: Téged is szeretlek!

Manyecska 2012.08.24. 13:01:21

MeKKKora öngól, yessss!!:D

szekertabor · provo.blog.hu 2012.08.24. 13:15:08

A kamerák által megfigyelt területen a biztonsági szolgálat tagjainak egybehangzó elmondása szerint...

Na itt vált világossá, hogy a cég kamuzik. Kit érdekel a biztonsági szolgálat tagjainak egybehangzó elmondása? Mit mutatnak a kamerafelvételek?

Anomalocaris (törölt) 2012.08.24. 13:40:50

@Sün‼ ツ: Nem, ő egy tini, aki folyton megbukik az iskolában.

eperlevél10 2012.08.24. 14:00:35

Sziasztok!Nem sikerült idő hiányában végig olvasni a rengeteg kommentet,de az "update"-re reagálnék.
Az indíttatás,hogy leírjam a történetet a blognak az volt,hogy a magánlevelemre a mai napig(1hónap alatt) nem válaszoltak. Sejthető volt,hogy így vélhetően hamarabb (1napon belül)sikerül tőlük bármi reakciót kapni.Habár nekem nem tűnik másnak,mint egy PR javító szándékú próbálkozásnak.
Valószínűleg azért érintett ennyire érzékenyen a dolog,mert ezelőtt (szerencsére)még sehol nem ért ilyen jellegű atrocitás.Magyarán még nem ordított velem ilyen ordenáré módon ember.
Továbbra se gondolom,hogy én voltam civilizálatlan,és az is biztos,hogy én nem köpködtem. Naiv talán azért vagyok,mert civilizált viselkedést vártam el az őrtől.( itt jegyezném meg,hogy én nem általánosítottam,tehát nem úgy am block az őrökkel van problémám,csupán az említett aznap esti viselkedésével.) Úgy gondolom nem egyenlő fajsúlyú a nála biztosítékot kiverő sör, és a hangvétel,amit ott megütött.

Részemről lezártam a dolgot,akihez el kellett,hogy érjen az infó,úgy gondolom elért. És köszönöm a lehetőséget,de ezek után nem sok kedvem van ott bulizni.
"Poszterína" (ezt pont olvastam:))

Viktus 2012.08.24. 15:14:42

@dr. Ez is csak egy nick:

Te vagy az éjszakai sötétség?

Legalább, ha hülye vagy nem kellene ennyire öntudatosan prezentálni.
Közterületen iszogathatott is nyugodtan nem szóltak rá sőt a barátnőjét is megkínálhatta csak, mint kiderült aztán felszólították a hölgyet a szórakozóhely elhagyására. Te szerencsétlen nem kell semmiféle szonda a tulajdonos dönti el kit enged be, és kit nem. Semmiféle meg szonda - jegyzőkönyv - rendőr pláne nem kell ehhez.

Kihívod a rendőröket max. kapsz egy szabálysértésit jó ötlet lett volna lásd. közterületen alkohol fogyasztás. Okos.

Viktus 2012.08.24. 15:17:44

@trux77:

Látod vannak ilyen furcsa véletlenek. Gondolkoztam lehet alkoholista így mindig magánál felejt v.mit pótolni az alkohol bevitelt.

Viktus 2012.08.24. 15:22:22

@eperlevél10:

Ma este nehogy ott felejtsd a napi betevő söröd a táskádban nehogy máshol érjen inzultus.

Manyecska 2012.08.24. 15:27:01

A posztolót már lehet?

Viktus 2012.08.24. 15:28:52

@Tölgyasztal:

Nagyjából pár hete ilyesmivel érveltek a cigányok is, mikor szüretelték más földjén a dinnyét. Nem volt kiírva, hogy nem lehet dinnyét szedni lásd.

Dinnyetolvajok jártak egy újkígyósi gazda birtokán, az öttagú sarkadi társaság arra hivatkozott: nem volt kiírva, hogy tilos a dinnyét leszedni.

www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/nincs-kiirva-hogy-tilos-dinnyet-lopni-gyorsitott-eljaras-a-sarkadi-tolvajok-ellen-456673

2012.08.24. 15:40:26

@IP gyűjtögető:

A nyelv egy változó, élő rendszer, és a bepróbálkozik szó a korábbi szleng helyett ma már az igényes kommunikációban is széles körűen használt, teljesen helyes magyar szó.

A kisebbségizésre: vagy írd le nyíltan, hogy biztos egy magyarul beszélni képtelen, primitív cigány (sváb, sokác stb.) vagyok, akinek nincs helye a hozzád hasonló kultúremberek között, vagy inkább hagyjuk ezt a témát, kérlek.

É2I 2012.08.24. 17:13:06

"A kamerák által megfigyelt területen a biztonsági szolgálat tagjainak egybehangzó elmondása szerint "

Khmm, a kamerák által megfigyelt területen miért is kell egybehangzó elmondásokat hallgatni? Mind amellett, hogy elhiszem az üzemeltető válaszát, ez azért árnyalja.

@Viktus: Vannak értelmes gondolataid, de hogy ott van valami érdekeltséged, az tuti (vagy bizti őr vagy). Sajnos az értelmes gondolataidat eliminálja néhány agymenésed. (Nincs vele gondom csak gondoltam szólok, hogy egy agyfürkész lehet tudna segíteni. ;) )

Xezs 2012.08.24. 18:57:28

@tff: Azt te csak hiszed. Az oda nem illő be-vel képzett igék továbbra is a szleng szintjén maradnak. Olvass többet, de ne Blikket.

@Tölgyasztal: Ezt muszáj volt?

Megdobbent 2012.08.24. 20:30:56

@eperlevél10: legyen ez a tanulsag. Ha nem bereltek ki egy helyet, vagy nem intezitek sajat ingatlanokkal, akkor mindenfele inzultusnak vagytok/voltatok/lesztek kiteve. Ez igy megy, miota vilag a vilag. Raadasul nektek lesz jobb ha zart korben toljatok, mert altalaban par hettel kesobb nagy csodalkozasok vannak, hogy nicsak milyen jo fotot publikalt a hely sajat fotosa a galeriajukba... ;>

eperlevél10 2012.08.24. 20:55:27

@Megdobbent: Teljesen igaz.Sajnos nem én szerveztem.Ez egy tanulság így van,többet ide nem megyünk.Ennyi..1/0 házibuli:)

2012.08.24. 21:02:15

@Xezs:

Te is az az etruszkológiából péhádézott, mekiben mosogató kapaszkodósznob vagy, aki biciklivel jár Pesten, és a romkocsmákban a "már akkor se volt tévém, amikor az még nem volt cool, de mindig is a National Geographic volt a kedvenc csatornám" szöveggel próbál csajozni?

Xezs 2012.08.24. 23:18:30

@tff: Az etruszkológiát nem sokra tartom, az átlagbiciklist zsigerből gyűlölöm, tévém van, a Nationalt meg kurva hamar meguntam.

Egyéb kérdés?

Vladimir Harkonnen 2012.08.25. 19:31:13

Most ezt halál komolyan kérdezem: egy ilyen szakadt pukkadt helyen motozás van belépéskor?
A biztonsági orkok testüreg vizsgálatot is végeznek?

Intelli 2012.08.28. 11:29:46

Kamera? Hol a felvétel? Hangot is rögzít?

Stakmann 2012.08.30. 11:39:51

Ti,igazi idióták vagytok,túl sok szabadidővel.
Budapest Parkba nem megyek.
A magyar biztonsági:kokszos,buta, agresszív majom(kivéve jobb helyeken)
A kamerák által megfigyelt területen mindig egybehangzik a biztonsági szolgálat.(nagyon csodálkoznék ha nem ugyanazt hazudnák)
süti beállítások módosítása