Tékozló Homár

Használtautós csalás a neten

2012.11.21. 15:06 | jackyll | 452 komment

ford_csalas1.jpg

Katusék találtak egy gyanúsan olcsó idei Ford modellt a neten, amiről egy gyors kereséssel kiderült, hogy természetesen kamu. Méghozzá annyira kamu, hogy egy nemzetközileg széles körben ismert csalót sikerült kiszúrniuk:

Néhány héttel ezelőtt autóvásárlásra adtuk a fejünket a családommal. A szokásos használtautó oldalakat kezdtük el böngészni, expressz.hu, apród.hu, használtautó.hu…stb Meg is akadt a szemünk egy 2012-es Ford S-MAX gépjárművön, melyért az eladója mindössze 2932000Ft-t kért. Megcsillant a szemünk, mivel álmunkban nem gondoltuk volna, hogy a megtakarított pénzünkből egy ilyen csodaautóra is futhatja. (2.0 TDCi DPF Titanium S eredeti ára kb 8millió FT) Fel is vettük a kedves eladóval a kapcsolatot e-mailben. Már az első válasz e-mailjében kiderült, hogy nem magyar állampolgár a tulajdonos. De mivel sokszor utazunk, valamint családon belül is van olyan személy aki külföldön dolgozik és él, még mindig lehetségesnek tartottuk, hogy ha ennyi pénzért megkapnánk ezt az autót, akkor bőven megérné kiutazni érte. Igencsak meglepődtünk azonban, hogy tiszta magyarsággal válaszolt e-mailünkre, gondoltuk magyar hozzátartozója segített neki, mivel állítólagosan a Magyar Rendőrséggel dolgozott együtt nemrégiben és magyarországi tartózkodása alatt vásárolta az autót.

Mellékletben küldött magáról gyönyörű képeket családdal, gyerekkel?? WTF, személyigazolvány, útlevél, jogosítvány és a Cleveland-i rendőrségi igazolványát. Igencsak gyanússá vált, miért mutogat magáról fényképet (ha nem azért , hogy megbízzunk benne), valamint az, hogy nem volt hajlandó további adatokat közölni az autóról. (pl rendszám)

ford_csalas2.jpg

Ezen felbuzdulva nekiálltunk keresgélni az interneten, ahol legnagyobb meglepetésünkre az alábbi nevekkel ugyanazon arc nézett velünk farkasszemet, melyet a „KEDVES” eladónk küldött „MAGÁRÓL”. Paul Lawle, Wale Lello, Raul Hightowler , Peter Lightowler, Paul Light ,Peter Reiter

Mivel sablon e-mailekkel válaszolnak akár a vevő legyen lengyel, amerikai, vagy bármilyen nemzetiségű, bemásolom a kapott e-mail szövegét, tanulságos lehet.

ford_csalas3.jpg

Szia!

Elôször is, elnézést kérek a késôi válaszért, de nagyon el voltam foglalva a munkámmal. Mivel nem beszélek magyarul, ezért angolul válaszolok, remélem megérted.

Köszönöm az érdeklôdést a 2012 Ford S-Max 2.0 TDCi DPF Titanium S (14.300 km). Az autó ára csak 10.400 Euro Az autó nagyon jó kondicióban van. Semilyen hibája nincs. A motor tökéletes. Nincs megkarcolva, behorpadva és semmi rejtett hibája sincs.

Ez egy magyar autó, minden adó fizetve van és a papirok készen állnak az eladásra. Magyarországon vettem, amikor a rendôrségen, egy program körében dolgoztam. Mielôtt visszakötöztem Észak-Írországba, nem volt idôm eladni a kocsit, ezért csak most hirdetem. Az autó Belfast-ban, Észak-Írországban van.

Ha meg szeretnéd venni az autót, biztosithatom, hogy egyszerű és biztonságos lesz a tranzakció.

Képeket a következô oldalon találsz:

http://postimage.org/gallery/a6kumsag/

LégyszÍves add a tudásomra, ha még mindig érdekel az autó és mindent
pontosan megbeszélünk.

Üdvözlettel!

Paul

Helló!

Megküldeném az autó felülvizsgálati könyvei és iratait. Ezek mindegyike a szállító társaság megorzésében van, az autóval együtt egy konténerbe zárva. A szállítási költségeket én állom, így nem kell aggódnia e miatt. Az autó tökéletes állapotban van, sohasem bántam rosszul vele, munkába járásra és bevásárolni használtam.

Az ügylet megkezdésekor a kézbesíto cég harmadik félként jár el mindkettonk felé (feltétel teljesüléséhez kötött szolgáltatás). Tájékoztatják a szállítás és a fizetés minden részletérol. A fizetés egy az Ön számára biztonságos módon történik, ez egy nyomon követheto módszer (a cég saját bankszámláján), nem Western Union vagy más hasonló. Már ezelott is használtam ezt a szolgáltatást és minden rendben volt. Csak azután kapom meg a pénzt a bankszámlámra, ha úgy dönt, megvásárolja az autót és átveszi a nevére. Amennyiben nem tartja meg az autót, az összes pénz visszautalásra kerül a számlájára és a cég visszaveszi az autót, ami visszaszállításra kerül Egyesült Királyság. Azért vállalom be ezt a kockázatot, mert több mint 100 %-ra biztos vagyok abban, hogy Önnek tetszeni fog az autó és meg fogja tartani.

Az autó tökéletes állapotban van, ahogy a fényképeken is látszik. Mielott teljesítené a kifizetést a szállító társaság felé, megküldik Önnek a tranzakció számláját, a nyomon követési számot és a tranzakció szerzodését, hogy online ellenorizni tudja a tranzakció állapotát. Na, most, ha meg szeretné kötni az ügyletet és elfogadja a feltételeket, kérem, küldje el nekem a következoket:

- Teljes név:
- Szállítási cím:
- Város:
- Irányítószám:
- Telefonszám:
- Szkennelt személyi azonosító

Üdvözlettel!

Ui:. Csatoltam néhány fotót magamról és a családomról, valamint az útlevelem, jogosítványom, biztosítási kártyám és rendorségi személyi igazolványom másolatait, hogy láthassa, hogy kivel is van dolga

ford_csalas4.jpg

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atörökk 2012.11.22. 14:25:01

@Rosszindulatú Vászka:
Nem, előtte is hüJe vótam.

Nem feltétlenül, de kb. 99%-ban. Na jó, régebben talán elég lehetett hozzá nehány uralkodó nagyzási hóbortya / torzult személyisége, más kérdés, nem igen hallani olyan háborúról, ahol a győztes ne fosztotta volna ki a civil lakosságot is. Mármost ha háború közbe rájöttek, van mit elvinni, azt el is vitték, meg általában vissza is mentek érte. Azt, hogy van mit elvinni, azt meg általában tudták, lévén a kurválkodással egyidejűleg keletkezett munka a kémkedés is. Érdekes mód a Szaharát vagy a Déli-Sarkot még senki nem igyekezett mexerezni magának.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:26:20

Tisztelt Homározók!
- Otthon maradt az egyik debiltelefonom. Magánügy.
- Kerestem, megcsörgettem. Vonalasra hazacsörögtem, lányom felvette. Megvan a mobilom, van rajta 3 nem fogadott hívás. Egy az enyém a másikról, kettő "Andi"-tól.
Bediktáltatom a számát.
- Andi a kolléganőm a szomszéd szobában, szám stimmel, de annak a telefonomnak nem is tudja a számát, és végképp nem hívott, alig van vagy 100 forint egyenlege.

No ilyenkor mi van? Meg van hekkelve a kolleginám, vagy csak a telefonja?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 14:27:29

Elcsaljátok életetek óráit Homárdozással. Szerintem még fácebukoztok is. Az ilyenektől minden kitelik. A kép ún. fejsúlyos. Ami elég szerencsétlen.

Szenthomárság 2012.11.22. 14:28:24

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: amikor a nejem talált nem fogadott hívást a kolléganőmtől én akkor tagadtam mindent és bevált. Javaslom, hogy te is tégy így! :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:28:52

@atörökk: "Érdekes mód a Szaharát vagy a Déli-Sarkot még senki nem igyekezett mexerezni magának."
De.
Mármint azokat a területeit, ahol van valami ásványkincs. A barlangrajzok nem vonzóak a világ urai számára (Emberábrázolás tilalma?).

Atörökk 2012.11.22. 14:29:25

@batgirl:
Állítólag a Föld idén kikép a nullsíkból és a zerdőbe kell menekülni mer vagy két hónapig sötét lesz. Esztetet monta a NÁZA. Bizony.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:30:46

@Szenthomárság: Addig még nem fejlődött a dolog, de telefonszexre sehogy sem lennék hajlandó, a többire meg ott (lenne) a raktár...

Manyecska 2012.11.22. 14:31:17

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: !!! faszom, anyám mobilján meg a Zolit keresik, és???:D Szokjál hozzá!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 14:31:20

@Rosszindulatú Vászka: lázsd Húsvét-Szigetek. Ott mekkora öldöklőparti lehetett. Próbáljuk csak meg elképzelni? Ugyemilyenizgalmas? Mindnki hajja a fülivel a csatahangokat?

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 14:31:32

@atörökk: dehogyisnem. Még a Holdat is.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: akkor fox majd csendbe törpölni, ha ezt a nejednek is elmeséli. Meg a kanapén aludni :)

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 14:34:05

@Kellemes Zérókomponista: namost az tioszta gazdasági ügylet lehetett. Mekkora nagy zsíros biznic volt azokat a böhöm kööveket oda hurcolni? Az tuti nem közbeszerzéses tender volt.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:34:43

@Manyecska: Azt értem, de azt nem, hogy egy olyan számot hogy tud kijelezni, amiről valójában nem is hívtak?
@Rosszindulatú Vászka: Szerintem már rájött, hogy nem kopna, csak edződne...

Manyecska 2012.11.22. 14:35:44

@Rosszindulatú Vászka: :)) hát igen.

Különben meg beírtam a Google-ba /beírtam volna!/ hogy: erdélyi kopó, erre feljött rögtön Erdélyi Mónika..!:)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 14:36:48

@Manyecska: Én is tanítottam már meg gyereknek, hogy a macska simogatása nem azt jelenti, hogy marokra fogjuk a gerincét. Mentségére legyen mondva még abban a korban volt, mikor még nem finomodtak precízióssá a motorikus mozdulatai.

Manyecska 2012.11.22. 14:37:39

@atörökk: csakis azt szeretném utolsó lehelletemmel megtudni: ki az a barom aki azért vesz futópadot hogy strandtörölközőt kapjon hozzá?:))

Atörökk 2012.11.22. 14:39:03

@Kellemes Zérókomponista: Hú, arról pont volt pár hónapja egy tök érdekes film. Valójában ott a kaja fölött ment az öldöklés, ha jól emlékszem. Ami szombat reggel 9 óra körül kétséges.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 14:39:12

@Kellemes Zérókomponista:
Azok a zufók voltak, értem? Olyan jól csinálták, még Daeniken se tudta őket leleplezni. Pedig az öreg aztán nagy tehetség ilyenben.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 14:41:03

@Rosszindulatú Vászka: a pufók segítettek. Mindenki tudja. Amúgy meg lehet, hogy nem passziánszoztak képviselői pult megett, viszont a kornak is megvolt a maga kis főnökösősdije, részrehajlósdija mindigis. Szerintem.
Most ehetne mindenki túrósbuktát. Online flashmobb. Csak ellenőrízhetetlen így meg.

Manyecska 2012.11.22. 14:42:22

@Kellemes Zérókomponista: én olyat igazán nem!!!!:) egy-kéthetente, véletlenül!!

Atörökk 2012.11.22. 14:42:30

@Manyecska:
Kerítés, állatkert, stb. A lehetőségek száma végtelen. Lehet egy törülközőgyár ügyes marketinghúzásával állunk szemben. :D

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 14:43:44

@Kellemes Zérókomponista: értem én, hogy az Attis haverjai, de kinek állt ez érdekében ugye?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.22. 14:44:07

@atörökk:
Én má itt vagyok, ide nem érdemes jönni!!!4!

Manyecska 2012.11.22. 14:44:16

@atörökk: állatkertbe futópad??:D:P:) szerintem a Hím Gymből hagyták ott a készletet!! @neccharisnyás útonálló: hát igen. Viszont ha itt a világvége veszek a cirrókának egy dobermannt rohadjak meg!
:))))

Manyecska 2012.11.22. 14:45:36

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: az a legegyszerűbb!! átparaméterezik stb.:D ../?/

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 14:45:55

@Manyecska:
Lehet, nem is igazi futópad, csak egy fénykép vagy makett.
Egyszer szempillaspirálhoz ingyé adtak egy fényes szájkencét. Ott is nem rendes méretűt, hanem csak ilyen picinkét.

Atörökk 2012.11.22. 14:45:56

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Pedig de.

@Manyecska:
Hát hogy ezzésbe maraggyon a gepárd. Vagy valami ilyesmi.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 14:47:46

@atörökk: hol volt? Mármint a film. Ja, végsősoron. Merugye hajóra se tellett már, mert felhasználták/eltüzelték a palomafákat vagy mik voltak ott, aztán se hal, se semmi. Meg 2 csoportra oszlottak még eletükben, ahogy az lenni szokott, aztán war. Naésakkor kibaszásból is volt ott fatüzelés. De ez milyen már, hogy ott vagy a nagytenger közepén, aztán addig baszakodtok egymással, míg feléltek mindnt, néztek bambán egymásra majd, legvégül meg game over.:D Az utolsó idők hogy telhettek? Kibékültek? Netán morcosan haltak éhen? Áááá, megőrülés, hogy soha meg nem tudhatás.
@neccharisnyás útonálló: naja. Ettől a legszebb ez. Felállítunk alternatív elméleteket, amiket nem tudunk igazából aggyal rendelkező embertársaink előtt alátámasztani, de a népek meg pont emiatt hisznek benne. Kellenek a (nép)mesék, no.

Manyecska 2012.11.22. 14:47:57

@neccharisnyás útonálló: :D:D:D??? elképzeltem!!!!@atörökk: 16 km/h a max. rajta! :))))

Atörökk 2012.11.22. 14:50:41

@Kellemes Zérókomponista:
Igazából most is ez történik, csak nagyban. Mondom, szombat délelőtt volt, éppen támattam fel poraimból.

@Manyecska:
Akkor teknősbékának. Vagy lajhárnak. VAgy rinocerosznak zsírt égetni. Mittomén. :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:56:49

@Rosszindulatú Vászka: Az igazán nagy gazdasági bűncselekményekhez közbeszerzés kell:
1. Alapítanak egy aktatáskás projektcéget hangzatos nevű tőkeerős vállalatok.
2. Mindannyian eladják Büdöslábú Géza tubifexnek a részüket, de nem vezetik át a cégbíróságokon.
3. Az anyagköltség alatti árajánlattal megnyerik a nagy építési pályázatot. Közben hetente kétszer költöztetik a székhelyet, és átvezetik a tulajdonos-váltást.
4. Elvégeztetik a munkákat az alvállalkozókkal, azok viszik az anyagot is. Kapnak előleget, örülnek, mint majom a farkának, részegen aláírják, hogy átvették az egész alvállalkozói díjat.
5. Benyújtják a Kifizetési Kérelmet, amit eus pályázat esetén a közreműködő szervezet rutin szemétkedéssel fél-egy év múlva kifizet egy olyan számlára, amiről az azonnal átutalódik a Bajna-szigetre.
6. Közben az alvállalkozók elkezdenek háborogni, amiből az előlegre hitelt adó bank megvesztegetett ügyintézői kénytelenek beismerni, hogy szar van a palacsintában, tehát inkasszót jelentenek be a hivatalos számlára, és zálogjogot az el nem adott és ki sem fizetett anyagokra. Így sem a szállítók, sem a kivitelezők, sem a NAV nem juthat a pénzéhez.
7. beindul a csődeljárás.
8. Eklárverezik Büdöslábú Géza zsinórfülű szatyorját, a benne lévő alig használt, hagyatéki kukából turizott 1973-as gyártmányú nájloninggel, a kukázott fél kenyérrel és a két liter pillepalackos műborral együtt, az így kapott pénzt szétosztják a szállítók és a valódi kivitelezők között.

Manyecska 2012.11.22. 14:58:42

@dr. phil. Sün‼ ツ: ez neked való a fész/erb/en találtam most:D:
Kiírás egy kapualjban:

"Tisztelt bujálkodó!
Szeretkezés közben fogd már be a pofád, hülye p..a! Nem kíváncsi egy város arra hogy éppen széthajintanak. Más is él nemi életet de HALKAN /vattafakk?:D/
Ha pedig azért ordítasz mert vernek közben akkor meg ne hagyd magad!! "
:))))

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 14:59:53

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: merugye mér is hívják panamázásnak ugye.

Meg még hagyományosan a hadiellátás is elég nagy vircaft.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 15:02:08

@Kellemes Zérókomponista:
Húsvét-ügyben én azt hallottam legutóbb, hogy nem elég, hogy rengetegnek teste is van, de ráadásul találtak egy csomót, ami csak fej, félig ki sincs faragva, elhagyva a bányában. Meg olyat, aminek betörték az arcát, fejre állították. Azt rebesgették, vallási vita lehetett, tán szakítottak a totemimádattal.
Szerintem jöttek jól a katkó térítők, azt mindenki jézusevő lett, csak hogy átköltözhessen egy normálisabb infrastruktúrával bíró szigetre.

Poén ez a francia hegy, amiből űrhajó fog kiemelkedni a világvégekor. Xenu meets Mélység titka. Egyáltalán honnan tudják, hogy ott van belül? Van egy titkos szekta, ami évezredek óta őrzi a titkot? Tudtommal Szent Lajosék becsületes, rendes munkát végeztek eretnek-kiebrudalás címén.

Manyecska 2012.11.22. 15:02:27

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: szoftver?? Talán. Manapság ez a legegyszerűbb szerintem!
Nos, én léptem mer mennem kell..

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 15:03:43

@Rosszindulatú Vászka: Miért? Történelmi okból. A Panama-csatorna jóval régebben épült, mint a 4-es metró, az autópályáink, vagy a debreceni 2-es villamos. Kíváncsi lennék a Szuezi-csatorna építéstörténetére is...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 15:06:46

@neccharisnyás útonálló: Lehet, hogy az a fehérmájú pszichológus csaj, akit olyan 84-85 körül kefélt a (másik) fél agrárkoli?

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 15:07:13

@neccharisnyás útonálló: ja szekta, mint a frigyládás negrók. Az is fles, én bírom őket.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: akkor mekkorát röhögünk majd, ha kitor a négyes metró nemzetközi incidencs és háború, mint a szuezi csatorna miatt. Sztem hagyni kéne magunkat gyarmatosítani. Monnyuk nem mindegy kivel.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 15:08:51

@Manyecska: ?

Közben eszembe jutott. Újság mellé ingyen tolják a Kisnagysága(nem reklámozok, akkose!) általam csak "na ki van még életben" hetilapnak csúfolt izét. A minap nőce az olvasói levelek szekcióban panaszkodott, hogy együtt él a lányával, akihez járogat az udvarlója. És ugye ilyenkor megy a légyott. Amit ő nehezen visel, mert hangosak, és néha olyan dolgok mennek, amit ő?! a kicsi lányáról?! Mit csináljon? Szóljon rá, hogy ne szexeljenek?

Manyecska 2012.11.22. 15:09:10

@neccharisnyás útonálló: lehet, bár ez egy lakótelepi kapualj volt, ha jól emlékszem az a csaj meg valami régi házban lakott. mindegy:D:D párnát a fejére oszt jó van:P

Manyecska 2012.11.22. 15:10:18

@dr. phil. Sün‼ ツ: te ugye ismered a mélység titkát??? :D:D:D ??

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 15:11:39

@neccharisnyás útonálló: Xenu lol. Becsületesség ellenére is: pelyva mindig marad!:(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 15:13:55

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nő vagyok, már az első mondat se igaz, innentől kit érdekel? :D
És amíg olyanokkal mentegetnek, hogy több kommentet olvasok, mint amennyit megírok, addig mit aggódjak? :P

Atörökk 2012.11.22. 15:18:13

@neccharisnyás útonálló:
Menjen sétálni. Micsinájjon. Ehh...
Egyébként a Marina-parton is baromi vékonyak falak. Nem vicc.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 15:19:05

Két búj poszt is van. Csaxólok. Mondjuk mindkettő elég lapos.

Szenthomárság 2012.11.22. 15:19:47

@neccharisnyás útonálló: szerintem anyaként (bár még sose voltam anya) szar lehet hallani, hogy dugják a lányát.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.22. 15:22:30

@Szenthomárság: Lehet csak irigy :D
Illetve, hát igen, ennyit a szende, ártatlan nőkről szóló sztereotípiákról.

Lehet jelzésértékű lenne ha elkezdené hangszigetelni a szobáját :D

Atörökk 2012.11.22. 15:23:36

@neccharisnyás útonálló:
Egyszer elcsalogattak. Egykori érdekeltség ideiglenesen ott állomásozott, na. ;-)

Atörökk 2012.11.22. 15:41:39

@neccharisnyás útonálló:
Mondom. Az előző albérletét felmondták, a másikba még nem tudott beköltözni, így a kettő között átmenetileg ott állomásozott. Ennyi. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:42:29

@neccharisnyás útonálló: "Szóljon rá, hogy ne szexeljenek?"

Szóljon rá, jogy ne szexeljenek, hanem szeretkezzenek.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:44:16

Ki milyen járműben szeretkezett?

Nekem megvan az autó, busz, hajó és vitorlás.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:47:07

@dr. phil. Sün‼ ツ:

"az anonimitás megszüntetése (pl. Facebook-profil becsatornázásával)"

Ha. Ha. Ha.

Atörökk 2012.11.22. 15:49:31

@atpijkamo:
:)
Régi szép idők. Ja, és mikrobusz is volt, már ha az nem számít autónak.

Manyecska 2012.11.22. 15:50:43

@atpijkamo: és ha IFA lenne????
:D:D:D:D
na huss tovább! pá:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:52:02

@atörökk: Nem, nem, azért jár a pont.

És azért is, ha közben ment a jármű, és két pont, ha én vezettem. Mondjuk vitorláson közepesen bonyolult dolog volt kikötni a kormányt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:53:21

@Manyecska: Jár a pont, a teherautó külön kategória.

Csajoknak eleve 50%-al több pont jár mindenért.

Atörökk 2012.11.22. 15:59:32

@atpijkamo:
Nem, minden jármű állt közben.

Atörökk 2012.11.22. 16:02:51

@atpijkamo:
Az egyik viszont fent a Várban, télen, hóesésben, a Szentháromság téren. Azért jár plusz pont?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:04:08

@atörökk: Részletezd, így nem tudom eldönteni. Pl. hóval teljesen betakart kocsiban könnyű.

Atörökk 2012.11.22. 16:09:23

@atpijkamo:
A szélvédő meg a hátsó ablak az havas volt, a zoldalablakról beszálláskor legyött a hó, asztat csak beleheltük.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:15:08

@atörökk: Egy embertől azért vált el a felesége, mert egyszer kicsit bepárásodott az autó ablaka, és tisztán kirajzolódott egy pár meztelen talp lenyomata. Törölgetni kell utána.

Atörökk 2012.11.22. 16:17:03

@atpijkamo:
Ilyen veszély nem állt fent. Nem volt feleségem. A hölgynek sem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:18:26

@atörökk: "A hölgynek sem."

:))

Nő-férfi párbeszéd:
- Még nem voltam férfivel!
- Én sem.

Atörökk 2012.11.22. 16:21:22

@atpijkamo:
Ezt még nem halottam, de jó :)

Manyecska 2012.11.22. 16:21:45

@atörökk: Hősök tere ér?:D

Különben: betértem a kedvenc bótomba na nem soppingolni hanem a kissebbségnek:P bélelt gatyát venni..vót ott egy család, válogattak gatyát, eladót nyasztatták...asszongya nekem a csaj miután lekapcsoltam /már az eladó/.."olyan ciki nem tudom fiú-e vagy lány a gyerek!!...gyerek volt 175 cm, valami emós fércmű volt:D:D

Atörökk 2012.11.22. 16:25:03

@Manyecska:
Hősök tere? Nem tudom, Atpi pontoz. ;)

Ez olyan, mint amikor a liberális anyuka szül:
-Anyuka, gratulálunk. Most akkor a gyerek neme fiú, vagy lány?
-Majd eldönti.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:27:50

@Manyecska: "@atörökk: Hősök tere ér?:D"

A Hősök tere, Szentháromság tér külön pontot érdemel a helyszín miatt.

Atörökk 2012.11.22. 16:32:21

@atpijkamo:
Akkor a Régiposta utca-Apáczai Cs. J. utca torkolatában lévő parkoló is. ;-)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:35:24

@atörökk: Sőt! Ha az autós szeretkezéseidet a térképen jelölő pontokat összekötve valami érdekes ábra alakul ki...

grin 2012.11.22. 16:48:53

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: A cégünket? Ez még a „minden rendőr gonosz” hozzászólónál is több pontot érdemelt. Nem beszélve arról, hogy én a saját nevem alatt írok, és egy féleszű makimajom is meg tudja nézni hogy „mi a cégem”, de most már ezért nem érdemes a guglira szaladnod, irreleváns.

A hsz nem nektek szólt, akik a homárra jöttök kiverni... a biztosítékotokat, hogy mindenki gonosz, titeket üldöz, és amúgy is elesett szegény gyermekekkén bolyongtok egy ellenséges óriásokkal telt világban.

Annyit akartam mondani (a normálisabb olvasóknak, bár aki itt kommenteket olvasgat az nem biztos, hogy lehet normális, magamat is beleértve persze), hogy mivel ez egyértelműen csalás, nyugodtan lehet feljelentést tenni, ingyen van. Viszont, elfogadom, időbe kerül, de ezt mindenki magának méri fel, hogy mennyire cseszi fel magát azon, hogy át akarták vágni.

Persze lehet nekem könnyű, rendszeresen beszélek értelmes, becsületes rendőrökkel, és vélhetően ha gondom van tőlük fogom először megkérdezni, hogy hogyan érdemes feljelentést tenni hogy ne sikkadjon el... de még az is lehet, hogy a teve utcai telefonos hölgy is hajlandó erre válaszolni egy akárki betelefonálónak, ha épp jobb passzban van (nem szokott :) de megértem, amennyi idiótával kell naponta beszélnie).

Rólam meg azt gondolsz vagy írsz, amit akarsz, konkrétan. Értelmes ember érti, hogy miről írok, a többi meg menjen a kocsmába dühöngeni hogy átverték de csakazértse megy a rendőrhöz mer az úgyis gci, na önts még egy pohárral gézám oszt megváltjuk a világot, bsszameg.

Atörökk 2012.11.22. 16:59:53

@atpijkamo:
Úgy, mint a göncölszekér? Vagy a fiastyúk?

Anomalocaris (törölt) 2012.11.22. 18:01:06

@helianthus: A logikai halmazból az következik, hogy akkor ez te vagy.

2012.11.23. 02:33:41

@atpijkamo: Ki milyen járműben szeretkezett?

Nekem megvan az autó, busz, hajó és vitorlás.

19-es villamos a Lánchíd alatt betéve a cerkát, de nem csináltuk viszont végig! Az jó? :))))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.23. 11:10:13

@grin: Hű de könnyen felkapta a vizet valaki! Ez a tulajdonság jól jöhet még, belvizes időkben, szivattyúknál. "én a saját nevem alatt írok" - elhiszem, csak nem tudom, hogy ez a "grin" a vezeték- vagy az utóneved. Hogy a Guglin össze lehet párosítani valamivel vagy valakivel, nos az le van sajnálva, ha egy kicsit is fontos, netán releváns lennél, akkor esetleg érdekelne.

Hogy értsd: nincs üldözési mániám, nem járok soha kocsmába (szórakozóhelyen utoljára vagy tíz éve voltam), ismerek rendes rendőröket is, de olyanokat is, akikre áram alatti bebetonozott rézvezetéket sem bíznék, mert ellopná. Semmivel nem jobbak, mint az őket környező társadalom, és átlagosan talán nem is rosszabbak, bár a fegyverhez, egyenruhához, hatalomhoz való vonzódás gyakran mutatja valaminek a túlkompenzálását. A rendőrségnél is azok a mechanizmusok uralkodnak, amelyek a társadalomban. Az utóbbi kb. 30 évben nyilvánvalóvá vált ugyanis, hogy szorgalommal, tehetséggel, kitartó munkával, tisztességesen nemhogy előre jutni, meggazdagodni, karriert befutni lehetetlen szinte, de a túlnyomó többség számára az empátia, a beleérző képesség megléte és a szocializációs és/vagy természetes gátlások (más néven erkölcsösség és jogkövetés) még a szinten maradást is rendkívüli módon megnehezítik. Ezzel szemben a gátlástalan, ellentmondást nem ismerő arrogancia kellő kitartással hihetetlenül eredményes. Ez egyaránt vonatkozik a vállalkozói- és a közszférára, sőt a megélhetési civil szervezetek és bizonyos egyházak sem mentesek ez alól, hogy a politikai szervezetekről úgy általában ne is beszéljünk.

Lehet, hogy abban tévedtem, hogy most rendőr vagy, de "az eszed megvan hozzá". Meg az általad leírtak alapján a stílusod és a kapcsolatrendszered is, beszőtt már téged a kék pók.

(Amúgy mégis rádgugliztam. Nem tudom eldönteni, hogy melyik vagy. A nyugdíjas fotós vagy az aktatáskás fővállalkozó "asztalos"? Esetleg a kerékpár(orgazda)-átalakítóművész?)

grin 2012.11.23. 13:34:48

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Köszönöm, jól szórakozom rajtad. Amúgy köszönöm azt is hogy igazat adtál nekem, hogy tudod te, hogy nem minden rendőr köcsög, csak azért csinálsz úgy mintha hogy itt népszerűbb legyél. Nem is gondoltam ám, hogy alapból lennél te hülye, inkább csak ezzel tudsz itt valaki lenni. De ne haragudj hogy megzavartalak, kérlek, folytasd az utálkozást, mert így sosem jutsz el a célodhoz.

(Amúgy igen, igazad van abban is hogy amennyire visszagondolok a normális rendőrök egyike sincs vezető pozícióban; a korreláció tagadhatatlan.)

Manyecska 2012.11.23. 13:51:36

@cirróka: hová tetted be? a jegykezelő-készülékbe??? :D bocs.@atpijkamo: JOGOS!

2012.11.24. 12:01:53

@atpijkamo: @Manyecska: Még a régi szerelvény volt, három kocsis, középső faülésekkel.Azt nem szerette senki, a proliknak csak a műbőr volt jó. Este mentünk békásra a aktuálissal és miután kissé sok volt bennem a maligán az üres kocsiban beléhelyeztem a bizalmamat!

Manyecska 2012.11.24. 12:19:26

@cirróka: te nagyon rendes ember vagy!:D Igazán.

Manyecska 2012.11.24. 12:22:04

@cirróka: :D a férjem mesélte, udvarolt egy lánynak még nagyon fiatalon, asszongya lekísérte őt a kocsihoz a csaj, oszt elkezdett füvet tépni..megkérdezte tőle mit csinálsz?? Asszongya szedek füvet a hörcsögeimnek. Asszondja najóvan b..+.:D oszt akkor látták egymást utoljára..:D:D

Kutyafitty · http://komplexauto.hu 2013.10.25. 16:17:14

Hát igen, beadhatta volna Magyarországon egy kereskedésbe bizományiba, ha igaz lenne a sztorija. Sokkal logikusabb lenne, mint elvinni külföldre, hogy aztán újra visszahozzák. Persze hogy az ember szeretne hinni neki, hisz álmai használt autóját kínálják piros szalaggal, megbízható rendőrtől aki a rend éber őre, potom harmad áron.
Minden esetre tanulságos, és hasznos volt a beillesztett levelezés.
süti beállítások módosítása