Tékozló Homár

A Telekom-sztori Tündér Lalával és a Sissy sörbárban rendelő kollégájával

2015.06.23. 14:36 | Homár Hilda | 81 komment

telekom_logo_2013_svg.png

Lassan bomlik ki a sztori, de ígérem, megéri végigolvasni, mert olyan csudás részletek vannak benn, mint a jóváírás-ígérvényben brillírozó Telekom, és a szerelő, aki a boxért inkább nem menne ki ugyan, de egy sörözőben - tán a törzshelyén - nagyon szívesen átveszi. Ionesco és a Monty Python sárgul az irigységtől.

Tisztelt Homár!

Szeretném megosztani ezt a kis magyar abszurd történetet, amely április 11-én kezdődött és a mai napig teszi változatossá az amúgy nem unalmas életemet.

Egy teljesen hétköznapinak gondolt dologgal kezdődött: van egy telekomos csomagom- internet, vezetékes telefon, kábel tv - ,meglehetősen régóta. Áprilisban bementem a Telekom Óbudai Auchanban található irodájába, hogy meghosszabbítsam a hűségidőt, nem első próbálkozás volt, mert gondoltam a lejárat előtt meghosszabbítom, nehogy úgy járjak, mint legutóbb, hogy egyszer csak érkezett egy horribilis számla,mert lejárt a hűségidő és persze erre nem hívták fel a figyelmemet. Na de ezt a telekomos ügyintéző - " rettentő szimpatikus úriember" kerek-perec elutasította, hogy majd egy nap múlva - ami mellesleg vasárnap volt. Gondoltam egy okosat és délután,, még aznap telefonon úgy tűnt, hogy egy másik ügyintéző hajlandó volt erre a rém bonyolult procedúrára és megtette ezt a szívességet.

Én el is felejtettem a történetet, mikor április vége felé jött a számla és 11 000,-ft helyett majdnem 16 ezres összeggel.

Kicsit idegesen hívtam újra a Telekomot. Egy udvarias ügyintéző 54 percen keresztül igyekezett megfejteni a magas számla okát. Hallhatóan ő is szenvedett már, de persze nem jobban nálam. Végül azt mondta, hogy valami kábelt ki kell cserélni nálam, mert hogy az nem kompatibilis a másik kábellal ill. az ő rendszerükkel, és addig nem tudják a hűségidőt meghosszabbítani, holott az előző beszélgetés alapján úgy tűnt, minden rendben. Én nem vagyok egy műszaki ember, sőt - csak tanári diplomám van. Mondta az úr, hogy ki kell jönni egy szerelőnek, aki kicseréli a kábelt és utána újra telefonáljak, majd akkor meghosszabbítják stb stb.

Másnap telefon, hogy mikor jöhet a szerelő. Várom délután, mikor megláttam kicsit rosszat sejtettem, mert ismerős volt az úr. Hogy honnan? Másfél évvel ezelőtt ő járt nálam valami kis probléma miatt, amiből neki röpke öt perc alatt sikerült elég nagyot csinálni. Egyszerűen eltávolította az internet csatlakozó kábelt, hogy mi a csodának az, majd megnézegette a könyveimet, jól érezte magát és elment. Attól kezdve nem volt internetem, miért is lett volna, ha megszüntette a csatlakozást? Hát ennek a kalandnak a rémképe idéződött fel előttem, amikor belépett a lakásba.

Kiderült ő kérte, hogy hozzám jöhessen - vajon a sors ellen mit vétettem?! - hozott egy új boxot - tehát szó sem volt kábelről - kihúzta a régit, bedugta az újat, és kész! Mondtam szeretném kipróbálni, hiszen már éltem a gyanúval, hogy nem lesz ilyen egyszerű a dolog. Azt már nem, mondta, majd csak pár óra múlva lehet, ismét megnézte a könyveimet, felelevenítette a másfél évvel korábbi "fantasztikus " találkozásunkat és elment, gondosan felírva a nevét és telefonszámát, nyilván ő már tudta, hogy még szükségem lesz rá. Hát ő volt Lala, én azóta csak Tündér Lalának hívom, aki mindig csodát tesz.

Másnap újra telefon a Telekomhoz - már szinte mindenkivel beszéltem, sem internetem, sem telefonom nem volt többet, mióta Lala magamra hagyott. Egy óra 27 perces telefon, éppen 35 fok volt, csorgott rólam a víz, miközben szolgálatkészen szereltem a saját műszaki kütyüjeimet, amihez semmit nem értek - bár lehet, hogy kicsit többet, mint Lala - az ügyintéző közben ide-oda passzolgatott engem, hol informatikusokkal beszéltem, hol szerelőkkel stb közben kihúztam, bedugtam, átdugtam, kikapcsoltam, bekapcsoltam, megszüntettem, csatlakoztattam, hát így telt a délután. Eredmény semmi.

Kicsit már fogytán volt a türelmem, nem elég, hogy fizetek egyre többet még én szerelek?! Hát nem sikerült megoldani a 21.században ezt a hihetetlen problémát. Azt mondta az ügyintéző - hallhatóan kétségbeesve és ő is törölgetve az izzadtságot a homlokáról -, hogy kiküldenek egy újabb szerelőt: Ajjaj! Hát gyorsan jegyzőkönyvbe mondtam, hogy Lala NE! Nem és nem jöhet többet a lakásomba.

Közben este amit én kihúztam bedugtam láss csodát egyszer csak lett internetem, csak úgy, Lala ellenére, tán megtanultam szerelni, egész elégedett voltam, bár telefonom továbbra sem volt. Másnap kaptam egy sms-t a telekomtól, hogy értékeljem a munkájukat 1-5 -ig, hogy mennyire vagyok elégedett, hát nem tudtam sírjak vagy nevessek, és hogy ez pofátlanság vagy szimpla butaság. Nem válaszoltam, nem volt olyan kategória, amit szerettem volna megjelölni.

Egy hétig még nem volt telefonom, közben újra beszéltünk, én és a Telekom, mint immár jó ismerősök, az áprilisi 3 ezer Ft jóváírás után most 10 ezer Ft jóváírást ígértek - állítólag magnón vannak ezek az ígéretek - mikor is jött az újabb számla, megint csak 5 ezer Ft-tal több, mint a korábbiak. Jóváírás?! Hát lehet maguknak írták jóvá!

Majd telefon, jelentkezik egy újabb szerelő, hogy ő elvinné a régi boxot, mondtam vigye csak minél előbb, azt mondja: most. Mondom most éppen dolgozom, de másnap 2-től várom! Csend , gondolkodás, majd megkérdezi: ismerem-e a Sissy sörbárt? Én őrültem meg vajon? - gondoltam. Mert, hogy jó lenne, ha odavinném a boxot! Hát én elismerem, hogy kellemesebb lehet a hideg sör mellett üldögélni, mint dolgozni, szegény robotoló ember! Hát erre már csak csendben letettem a telefont. És most itt tartunk, a box nálam, Lala kitiltva, a másik sörözik a Sissyben, és fizetek továbbra is, hiszen jól keresnek a pedagógusok, hűségidő a levegőben, de már nem is nagyon szeretnék hűséges lenni.

Tegnap este telefon, újabb kedves ügyintéző a Telekomtól, hogy most 8 ezer forintot írnak jóvá, hurrá, eddig 21 ezer forintot írtak jóvá szóban, nem tudom kinek, mert én csak fizetek-fizetek és már nem tudom, hogy én vagyok-e bolond, vagy esetleg a Telekom?!

G.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

napalm 2015.06.23. 14:40:14

olvastátok?
tanári diplomája van.

PITTA 2015.06.23. 14:40:55

Lehet nagyon futólag olvastam csak át a postztot, de nálunk úgy volt hogy analóg telefonvonalra már nem engedi a rendszer a hűséghosszabbítást, ezért át kellett állni IP telefonra. Lehet poszternek még DSLje volt és nem Kábelnetje? Így a rézpár lekötésével az is ugrott...

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.23. 14:44:41

A T-hominak meg van adva a levelezési címem! Akkor miért szórja tele ugyanazokkal a másolatokkal a tanyám postaládáját? Biztos ami biztos alapon?
Na de kérem én rendesen fizetek határidő előtt!

Manyecska 2015.06.23. 14:50:34

@napalm: fizecc veszéJességi pótlékot..? :D

FDToth 2015.06.23. 14:52:45

Azért az durva h ennyi panasz van a Telekomra és a felsőbb vezetésnek eszébe sem jut változtatni...
Én kb. 4 napja próbálok inofmrációhoz jutni e-mialen keresztül. vmi új szisztémájuk van, mert gyorsan válszolnak, de nevet nem írnak a végére, de az látszik h nem egy ember fpgllakozik az üggyel, hanme jóval több.
Hiába írom bele, hogy ezt és ezt szerezném, minth a afaénak beszélnák, azt javsolják h menjek be személyesn vagy hívjam telefonon, amikor csak
- elekrontikus számlát szeretnék a vezetkéses szolgáltatásokról (jönnek a Távszámlával, ami rohadtul nem az)
- szeretnák új ügyfélkapcoslti menedzsert, mert aki most van, az inkompetens, tárgyalni nem lehet vele. Persze erre a kérésremre nem reagálnak

a legszebb az geészben h oylan helyesírással válszolnak h öröm nézni (tudom én meg nem tudok írni meg karakltereket tévedzstek, de ez nme üzeli levelezése)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.23. 14:58:30

A T-homis üszis kis festett, nyegle, fiatal rifkéjével fél órás szájkarate után is, kötötte az ebet a karóhoz, hogy a csekken kiterhelt összeget mindenképpen be kell fizetni, és ha a cége jóvá hagyja a panaszomat, akkor a következő havi számlámon jóváírják!
Most megőrültem vagy wtf?

Vodáéknál egy ehhez hasonló eset után közölték: ne fizessem be megy a jó csekk!
Hogy is van ez?

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.23. 15:07:58

@FDToth: Több évig ment minden rendesen velük. Most fél éven belül négy számla esetet is generáltak pedig nálam nem változott semmi.
Kezdek kiábrándulni belőlük, bár az UPöCe sem jobb azért hagytam ott őket.
Hihetetlen, hogy nincs egy tisztességes szolgáltató!

FDToth 2015.06.23. 15:19:34

igen, kb. 2012-ig minden ok volt, utána katasztrófa.
Nemrég nyertem velük szembe a Békéltető Testületnél, 1,5 évembe került, de végül megadták azt, amit az elején is kértem.
Nekem is tele volt fals számlázással az egész, de én nem fizettem be (hibáa mondják majd a következőnél kompenzálják - ami nem jogos, azt nem fizetem), emiatt kikapcsolták mindig a szolgáltatást és lezárták úgy a panszat h meg sem oldották...
Nekem céges van, ott azért egy kikapcsolás durva károkat okozhat...
De sajnos sem Invitel, sem Digi, sem UOC nem tud arrafele szolgáltatni, csak a Telekom..

ja, és megszűnt náluk az üzleti kedvezmény! Azért ez havonta bruttó 2,5 volt...

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.23. 15:42:12

Telefont, internetet szolgáltatnak, még tévét is, aztán a legutóbbi időkig gázt meg villanyt is számláztak... És mindenben bizonyították, hogy szar az ügyfélkezelés, szar a rendszer, inkopentensek a doolgozóik... nyilván a főnökök is... Azon gondolkodom, hogy ha az egész államigazgatást rábíznánk a Telekomra, rosszabb lenne, vagy jobb?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.23. 15:45:07

@FDToth: "ennyi panasz van a Telekomra és a felsőbb vezetésnek eszébe sem jut változtatni"

Szerintem változtatnak... egyre szarabb.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.23. 15:46:59

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: "Antalbaba! Foglaltam neked a helyet!"

:)) Ma eddig ez a legjobb.

Lehet, hogy szabin van.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.23. 15:52:03

@PITTA: "nagyon futólag olvastam csak át a postztot"

Rosszul tetted, a szokott átlagot messze felülmúlja a stílusa.

hobbitroll 2015.06.23. 16:36:54

@poszt-o-jó: ingyé' segítek (pedig lala sem vagyok :P) a segitunk@telekom.hu -ra kéne írni

@Manyecska: nem, kiccsalád NEM volt kiborrrritttóóó :)
még mindig orális szex a köbön :(

Leone_510 2015.06.23. 16:46:52

még jó , hogy nem a Panamai reszelj matrózba invitálta a posztolót

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.06.23. 16:52:57

LOL, ki a bolond, persze hogy a Telekom :D

gabors 2015.06.23. 17:24:36

@atpijkamo: de mintha egy hint lenne hogy csak 1 evig ingyenes ..... valami nem kosher itt megint ... vagy mar ez a Gates Foundation projectje lett ??? windows 10-t a karitastol ???

Ja amugy minek ???

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.23. 17:43:41

@gabors: Ja, annyira nem néztem, nem vagyok semmilyen módon érdekelt. Csak gonoltam, a magyarok 99,99%-a ugrik erre. Kivéve az államigazgatást, ami csakazért is beletol még pár milliárdot. A németek közben linuxoznak.

Egy röhelj egy külföldi cég által készített szoftverre titkokat bízni. Az amerikai állam meghatároz benne kiskapukat, oszt vidaildikó csodálkozik, honnan tudnak mindenről. Ja, mert kibejárkálnak a gépén.

hobbitroll 2015.06.23. 17:50:51

@atpijkamo: ehem, a hír igaz, de ...
nem bejrútban hanem moszkvában, nem mercédeszeket hanem volgákat, és nem osztogatnak hanem fosztogatnak. A többi stimmel ;)

gabors 2015.06.23. 18:13:40

@atpijkamo: conteo ??? mar Te is ???

Manyecska 2015.06.23. 18:16:09

@hobbitroll: szerinted! p Âkosom épp most főzte meg tévedèsböl a szomszéd két kg marhalâbszârLYát a csimotâknak.....mer leutaztak azt kihusztàkkk a húttőt.......azt most vitt nekik kostolot!! xd nem volt oszinte az öröm xd.......làthattad elvette a kis agyàt a szerelem p

Manyecska 2015.06.23. 18:18:38

@ColT: ezek a doglott rigot is itt taroltak a hazuk elott..vagy hat hétig.....Loreàl.mer a belem még mindig jol àll! xd

Manyecska 2015.06.23. 18:22:55

@hobbitroll: milyen oralis szex? hallottam hogy qrvaanyaztok .-dicsertessek- biciklitolvajok kapcsan.oralis szex nem vot asszem xd

Antalbaba 2015.06.23. 19:34:46

@atpijkamo: ippeghogy dolgoztam;-)
Óbuda ezen részén nincs Digi? Istenuccse, ha egyszer költöznöm kéne ez lenne az alapszempont: Tré és Uppszi kilőve a búsba;-)

Józsi, a migráns köcsög 2015.06.23. 20:02:34

megértem a posztolót, én már gyerekkoromban is rettegtem tündér lalától. mindenki visítva szaladt nézni a tévéfilmot én meg a padláson vártam, hogy vége legyen a filmnek és végre lejöhessek. brrrr.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2015.06.23. 20:03:01

A poszt toló nem érti a problémát!44!
Fizetni köll két sört a sörözdébe a szerelőnek, akkó előgyünnek az emlékeji, oszt ingyé megolgya a kacifurmányos föladatot!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.23. 20:08:49

es arra senki nemgondol, hogy masnap a szerelo nem ert ra 2 utan, de a sorbarba pont ilyen box kellett?
es a posztolo kapott volna 2 kori ingyen sorot

igazságos 2015.06.23. 20:15:06

Nálam is teljes kábelcsere volt. Már minden szerelővel összehaverkodtunk, ismerjük a külsőst, belsőst, a hétvégist, ismerjük az összes hibabejelentős kollégát, sőt a megrendelőseket is.

a 30 napból 20 napig nem volt net, annyi hibásodás volt, végül 1000 forint kedvezményt kaptunk, holott az egész havidíjat el kellett volna engedni.

De végül, az egész utca k@rvára örült nekem, mert mindenkinek lett új telefonvonala, jobb nete, nekem speciel most nyújtanak 18 megásat, holott korábban 15 megás volt a 20 megás csomagban (M-es) , végül is már majdnem behozták azt, amiért fizetek. :)

talán vdsl 2-vel sikerülni is fog ez a teljesítmény

igazságos 2015.06.23. 20:19:37

@dr. phil. Sün‼ ツ: hallom, te is megházasodtál azóta. Jó régen láttalak errefelé.

Vagy csak én voltam kevesebbet.

Aureliano Buendía 2015.06.23. 20:40:50

A múlt hét közepén kijött a júpöcés ember, mert át kellett rakni a modemet a másik szobába, és némi fúrás, vezetékelés történt.
15 perc alatt megvolt, érkezéskor illedelmesen köszönt, visszautasított a felkínált kávét/vizet, majd mikor elkészült a mű, addig nem ment el, míg ki nem próbálta, hogy fasza minden.

Amúgy a Sissy-Lotti (ha arról van szó) fasza hely a Flórián, talán már eltelt annyi idő, hogy a csapos néni ne emlékezzék ránk, tán elnézek arra.

igazságos 2015.06.23. 20:49:04

@dr. phil. Sün‼ ツ: ti mindig mindent baromira jól tudtok titkolni.

vagy csak assziszitek :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.23. 21:14:32

hat en magamnak tettem at a modemet a masik szobaba
furas vezetekeles megtortent
a Mary altal felkinalt sort elfogadtam
kiprobaltam, hogy fasza-e minden, az volt, majd itt is maradtam

igazságos 2015.06.23. 21:28:37

Annyit mondok, hogy ez a ZTE modem egy nagy rakás fos.

Ha ilyet kaptok, át se vegyétek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.23. 21:54:25

@igazságos: a ZTE az focicsapat
nekem ARRIS van

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.23. 22:02:23

meg egy cisco, meg egy Belkin router
nincs veluk baj

igazságos 2015.06.23. 22:04:21

@hagyma: nekem meg dlink meg tp link de most valami speedport lett

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.23. 22:58:35

@Antalbaba: Ahol telefon van, ott internet is van. Van vagy száz szolgátató, válaogass. Mondjuk kezdjed az Enternetnél.

igazságos 2015.06.23. 23:08:39

@atpijkamo: nálunk is csak T-home van.

Semmi más nincs.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.23. 23:10:12

@igazságos: Egyszer próbáld meg kihúzni a homokból a fejed, el fogsz csaodálkozni, mennyi internet szolgáltató van.

Black Hole 2015.06.23. 23:12:34

Lajos nagyon szimpatikus! Na de a sörözőbe szerintem simán el kellett volna menni! Új barátság szövődhetett volna, és lehet, hogy ez sokat mozdított volna az ügyön. Arról nem is beszélve, hogy lehet utána már a poszter sem otthon ücsörgött volna a gép mellett, hanem inkább sörözni járt volna haverokkal, mert ráérzett volna, hogy az mekkora királyság.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.23. 23:32:47

az igaz baratsagok fagyizokban szovodnek

isteni jegkremet hozott Mary aZ Aldibol
joint utan elengedhetetlen
vaniliamentes
www.breyers.com/Images/510/510-928894-Gelato_StrawberyTruffle_300x300.jpg

atörökkk 2015.06.23. 23:38:41

A Sissy sörbár az kérem egy igen kitűnő kiskocsma.

Antalbaba 2015.06.23. 23:40:03

@atpijkamo: Köszönöm, ÉN megvagyok - anno átvertem a házon, hogy a T mellé hagyják végigfúrni a Digit. Öröm, bódottá... Pár utcával arrébb a T már nem hagyta ugyanezt, vagy ők, vagy a méregdrága mobilnet:-( A panaszosra gondoltam, hogy ott van-e más jelölt, vagy örökre megszívta a hűséget?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.23. 23:42:26

@Antalbaba: Attól, hogy a T meg a Digi ad kábelen netet, még rengeteg szolgáltatótól kérhetsz ADSL-t is. Bár árban nyilván a kábel internet fog győzni.

igi1 2015.06.23. 23:42:52

@atpijkamo: persze

1200 méteren belül

Black Hole 2015.06.24. 00:16:17

@igi1: traktorban van-e Wi-Fi?

igi1 2015.06.24. 00:43:49

@Black Hole: hát sötét erdo közepén a sünnél nincs viszont erdő mellett zöld mezőn már van :)

Black Hole 2015.06.24. 00:56:16

@igi1: antennára köll kötni a routert! Akkor jobban jön a net, meg a Kossuth rádió is jobban szól. Másik megoldás a betárcsázós net, mert azt addig tekerik, míg jó nem lesz!

Manyecska 2015.06.24. 05:33:56

Lehet hogy a Lola volt..

Manyecska 2015.06.24. 05:44:23

@Józsi, a köcsög: mink olya szegenyek lettunk hogy padlasunk se vot!! mégis fel kellett rà menekulni.nehéz gyerekkorom volt! xd bar a telken a slagot felvinni es onnan lőni a pottyantos budin ulo batyanat teljes gozzel.na az megdizethetetlen xdd egesz addig mig el nem vette a letrat es a padlason ragadtam.p

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.06.24. 06:01:01

@atpijkamo: Ja, csak ha a T vonalát használják, akkor magát szúrja tökön... Ha hiba van, akkor azok is a T-nek adják tovább, akik leszarják, mert külsős.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.24. 06:08:47

@ColT: Hát ha az előfizetői hurokbam van a hiba. De lehet hibát generálni ezer más helyen is. :))

Egyéként meg nem szarják le. Meg kell csinálniuk, és meg is csinálják.

@Manyecska: www.youtube.com/watch?v=mMOD2OuoJLU

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.24. 06:10:35

@Manyecska: Rohatt gerlék itt turbékolnak valahol. Na az a szoftpornó.

hobbitroll 2015.06.24. 07:26:30

@Manyecska: há', legalább örű'het a szómszéd, hogy nem neki kellett szenvednie. A főzőcskélés utáni mosogatásot is megspórólta. :P
meló ügyben van a kitartó orálozás :(

Manyecska 2015.06.24. 09:13:27

@atpijkamo: pasim oly magasan él hogy a galambok se mennek fel odáig mer elfáradnak azt néztem:D, és nincs egy szúnyog se!!! és isteni hűvös van ahogy jön a szél a Dunáról:)!

Már meging egy nick 2015.06.24. 09:17:19

Te valami jó nő lehetsz posztoló. Szopat a T is, a szerelő is... még kocsmába is hívna. :)

Most már nem sok pénzt kapnak a bekötésekért, hozzám is lomis fúrógéppel jött a szerelő, te jó ég gondoltam ide jutottunk...

A hűségidővel én is így jártam, köszönjük hogy kitartottam a végéig, cserébe duplára emelték a az előfizetési díjat. Rövid úton megszabadultam tőlük.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.06.24. 10:03:56

Haladéktalanul privatizálni kell a Magyar Telekomot! Az mindent megold. Nemdebár?

neet 2015.06.24. 10:15:31

@Black Hole: ez mekkora igazság! + 1000

neet 2015.06.24. 10:16:54

@Józsi, a köcsög: ugye, hogy nem én vagyok a hülye? annál durvább csak a varjúdombi mesék volt (ak). Horrorérzet a köbön. Tündérlala, brrr. Micsoda negatív hangulatú film. Brrr...

melaena 2015.06.24. 10:42:14

Nalam ez a csucs eddig.
Maga a sztori ugyan abszurd,de volt mar sokkal nagyobb szopas gyakran.
Viszont az emberunk stilusa ,es az par angolos fordulat engem megvett kilora.

Alig varom mar hobbitrollt,ahogy jon a nagy eszevel ,es itt is kihozza, hogy az ugyfel a hulye.

melaena 2015.06.24. 10:43:54

@FDToth:
"Azért az durva h ennyi panasz van a Telekomra és a felsőbb vezetésnek eszébe sem jut változtatni..."

jo,de van egymillio elofizetojuk.
Ez olyan,mintha a sarki krimora 200 evente erkezne egy panasz :)

Black Hole 2015.06.24. 12:16:04

@neet: kösz :-)
Igazmondó juhász elmehet a sóhivatalba khm..., hozzám képest :-)

(ezt annyira nehezen írtam le, mert annyira szerény vagyok)

(na jó, csak neked elárulom, hogy daliás is vagyok, meg jóképű)

igi1 2015.06.24. 13:01:25

@Black Hole: asszem ilyet a digi nyújt csak

bezzeg szlovákiába ez is termèszetes és vàlasztható

Black Hole 2015.06.24. 13:08:18

@igi1: igen, de szlovákiában a cukor is olcsóbb!

Aureliano Buendía 2015.06.24. 17:15:36

@atörökkk: segíts ki pls, most a Sziszilotti a Flórián, vagy egy másik becsületsüllyesztő?

Aureliano Buendía 2015.06.24. 17:17:31

@neet: egy ideje szemezek a gondolattal, hogy belenézek a Varjúdombi mesékbe.
Gyerekkorom óta ott fészkel bennem a gondolat, hogy az valójában egy meg nem értett remekmű.

Escaped 2015.06.25. 09:59:19

@Aureliano Buendía: ,,Érdekes" képi világa van...
www.youtube.com/watch?v=izK7ZrPwgI4

Mingyá utánanézek, hogy ugyanaz a művész követe-e el Hauff legszebb meséinak illusztrálásást.

Naná, hogy ugyanaz! Henzelmann Emma, aki e szerint a cikk szerint az Aranykor Nagy grafikusgenerációjának a tagja.
magyarnarancs.hu/konyv/egyszer_volt_gyermekkonyvek_illusztracioi-63911

Hm, a másik tag meg Gerald Durell műveit randította.

atörökkk 2015.06.26. 18:40:58

@Aureliano Buendía:
A Flóriánnál, a hamburgeressel közös bodega. Egyszer annyira szívélyesen láttak vendégül, hogy barátommal hazaindulván a Szentendrei úti felüljárónál esett le, hogy elbasztuk a direkcót. Lévén bel-Budára indultunk.

Aureliano Buendía 2015.06.26. 18:55:52

@atörökkk: Sziszilotti. Arra gondoltam én is itt: @Aureliano Buendía:

De nekem a Sissy ssörbár, mint név nem ismerős.

Onnan már én is teleportáltam haza.

CID 2015.06.26. 19:59:18

@FDToth: Most szeretnék tanulni. Mi a különbség van a távszámla es az elektronikus számla között?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.26. 21:21:16

@CID: A távszámla az, ami messze van. Az elektronikus számla az, ami megráz, lásd még villanyszámla.
süti beállítások módosítása