Tékozló Homár

Pattogj tovább te nyomorult senkiházi féreg!!!! Ezt is posztold ki!!!!

2016.06.03. 16:11 | Homár Hilda | 238 komment

via GIPHY

Sokan tartják úgy, hogy egy pasik között zajló nézeteltérés soha nem képes  még csak megközelíteni sem durvaságban azt, amikor csajok közt tör ki a háború. Amihez egyeseknek még csak ellenfél se nagyon kell. Az alábbi sztori Dorka nevű szereplője például pont ilyennek tűnik. Az általa szervezett garázsvásár az esemény Facebookja szerint ősztől új helyen, új szabályok szerint folytatódik, ahol mint írja:'már ki fogom szűrni ki alkalmas eladásra, mert nem engedem, hogy a vásár színvonalát lehúzzák azok az emberek akiknek nincs önkritikája...". Aha.

Tisztelt Szerkesztőség,

kíváncsi vagyok, az alábbi „üzleti levelezés” mások szerint sem a megszokott mederben folyt, annak ellenére, hogy nyilván nem az évszázad üzletéről, üzleti kapcsolatáról szól?

Egy rendezvényre, a Boltkór Garázsvásárra, béreltem két barátnőmmel asztalokat. E-mailben történt a foglalás. Megkérdeztem a rendezőt - a Boltkór Garázsvásár képviselőjét -, hogy felállíthatunk-e állványt. Már a válasz is kissé meglepő volt, mert úgy kezdődött,

…hogy ha figyelmesen elolvastad volna a kiírást, az A szektorban nincs lehetőség állványt felállítani...

de ezen a kioktató hangnemem még túlléptem. Majd a rendezvényen meglepve tapasztaltuk, hogy többen árultak állványról abban a szektorban is, ahol asztalt kaptunk. E-mailben jeleztem ezt az anomáliát a szervező hölgynek, K. Dorkának. És ekkor elszabadult a pokol! Bemásoltam a levelezést, mert nem nagyon hiszem, hogy ma egy rendezvény szervezője - akit személyesen nem is ismerek - ilyen hangnemet üthet meg magának bárkivel szemben, akivel „üzleti kapcsolatban (ő a bérbeadó, én a bérlő)” áll.

Egy idő után úgy éreztem, hogy nem akarok a szintjére lesüllyedni és nincs mit mondanom K. Dorkának, de ezt ő nem bírta elviselni. Éjjel 4 levelet kaptam még tőle. Íme a levelezés (az e-mail címeket adatvédelmi okokból töröltem):

Kedves Dorka, 

Itt vagyunk a vásárban és nem kötözködésképpen,de az A szektorban többen állványon árulnak. Mikor én kérdeztem - visszagörgetve láthatod korábbi levelezésünket - azt az infót írtad, hogy ha figyelmesen elolvastam volna a kiírást tudnám, hogy az A szektorban nem lehetséges az állványos árulás. Ezek szerint mégis. ..

Ingrid

címzett: Ingrid 

Kèrlek engedd nár meg nekem, én mint szervező kirakhassam az állvànyomat és engedd meg kérlek hogy a barátnőm is aki fizetett az egyetlen állványhelyért asztal árat, az egyetlen állványos helyért!  Ha jobban megnézted az A szektort,senki másnak nincs állványa és nem is férne el!!!!!!!!! Köszönöm megértésed!

Dorka

címzett: Ingrid 

Arról inkább nem is írok mekkora pofátlan paraszt köcsögnek kell lenni ahhoz, hogy más eladónak panaszkodjon az ember a szervezőről és képeket dugjon az arcukba!!!  A pofátlanság ne továbbja...

Szép napot

címzett: Dorka

A stílus....maga az EMBER!

címzett: Ingrid 

Így van, pontosan!! Aki egy kocsog az kocsog! Es nem en voltam a kocsog semmilyen tekintetben!  Talan nem a baratnoimnek kellene panaszkodni! Eleg sok emberrel joban vagyok a vasarban... Mindig mindenkirol mindent tudok. ;) 

Tovabbi szep estet

címzett: Ingrid 

Ennyire undorító szánalmas lejáratást!!! Nem veszed észre hogy magadat járattad le azzal, hogy körbe jártál és panaszkodtál rám egy kurva képpel!! Arról nem is beszélve, hogy nem rakhatok ki ÉNNNNN , mint szervező az asztalom elé a saját állványomat??? A SZERVEZŐI ASZTAL ELŐTT VOLT ÉS TE LEFOTOZOD?????!!!! TE NORMÁLIS VAGY?????? Nem engedhetem meg,hogy a barátnőm, aki eddig minden vásásromban jelen volt, fizetett az állványhelyért, asztalárat.... Te mégis mit képzelsz magadról????? 28 helyből volt 4db állvány az A szektorban és te kiakadsz??!!!  Vagy volt másnak is? NEM NEM VOLT KÉPZELD ÉS SENKI NEM HÖBÖRGÖTT, CSAK TE!!!!!!! Ha akkora problémád lett volna akkor oda mész a szervezőhőz és szólsz neki!!!! Írtál egy e-mail napközben mert egy gyenge jellemtelen ember vagy, pedig a szervezői asztalnál voltak emberek!! 

Ennyit érsz egy nulla vagy egy senkiházi!!!!! Nekem mért nem pattogtál mikor ott voltam?? Menj te a büdös picsába és ne engem hibáztass, mert a szutykos ruháidra senki se nézett rá!!! Nem volt kötelező a vásáromon a részvétel, örülj hogy részt vehettél!!!! Pattogj tovább te nyomorult senkiházi féreg!!!!

Ezt is posztold ki!!!!

címzett: Ingrid

Nyald ki! 

Eddig a levelezés. Nem gondolom, hogy magyarázkodnunk kellene, de néhány megjegyzés, hogy világos legyen a történet:

A) Mivel senki mellkasára egy árva táblácska sem volt tűzve, h szervező, így módunk sem lett volna felkeresni személyesen, ezért írtunk emailt. Fogalmunk sem volt, h azok az állványok kihez tartoznak, de azt hiszem nem is lényeges. Kulturált hangnemben is elmondhatta volna. Már megszoktuk, hogy vannak egyenlőek és egyenlőbbek. De ezt ilyen ordenáré stílusban az arcunkba tolni....felháborító.
B) Nem mutogattunk senkinek semmilyen fotót, semmi szükség nem volt rá, hiszen mindenki látta az állványokat.
C) Nem reklamáltunk, tettünk egy észrevételt, teljesen kulturált hangnemben.
D) Nem panaszkodtunk senkinek, pusztán beszélgettünk a többi eladóval, akik szintúgy észrevették ezt az aprócska anomáliát.
E) Senki sem pattogott K. Dorkán, a Boltkór Garázsvásár szervezőjén kívül. Az egyetlen, aki lejáratta magát véleményem szerint, ő maga.

Még valami: meggyőződésem, hogy aki kiabál, annak sosincs igaza. Nyilván nem véletlen a hangnem. Egyrészt primitív, másrészt érzi ő is, hogy nem volt teljesen kóser a helyzet és annak értelmezése, lereagálása.

Összefoglalva: Dorka vásárt szervez, Dorka nem írja le egyértelműen a feltételeket, ha ezt szóvá teszik illetve érdeklődnek, túlreagálja, Dorka stílust emleget és kiesik a száján vagy 10 kapa 5 gereblye. Dorka leírja, hogy ÉNNNNN, Dorka nem jó fej, ne legyél olyan, mint Dorka.

Kíváncsi vagyok, más is így gondolja-e.

UPDATE júni. 4. 8:28

Megkerestük a Boltkór Garázsvásárt a facebookon, hogy akarnak-e reagálni. Akartak.

Kedves Hilda!

Köszönjük megkeresésüket, szeretnénk élni a lehetőséggel, hogy be tudjuk mutatni a mi oldalunkat is a történésekről:

Először is szeretném tisztázni a szerepeket. Én Márk vagyok, cégtulajdonos, a Boltkór Gardrób Garázsvásár jogi hátterét biztosító vállalkozás tagja és egyben szintén szervező, bár én többnyire a háttérben maradok. 

“Dorka” a párom, neki gyűlik meg a baja az ügyfélkapcsolattal. Szeretném tisztázni, hogy Ő semminemű díjazásban nem részesül, (Ha a vásár után, tőlem mint magánszemélytől kapott kedvességeket nem tekintjük annak wink hangulatjel ) pusztán lehetősége nyílik neki is a saját ingóságait árulni. Kedves párom heves vérmérsékletű (egyik tulajdonsága amiért én szeretem és néhányan nem). Rengeteg időt és energiát fektet a vásár szervezésébe és rendkívül rossz néven veszi ha valaki nem olvas, nem létező dolgokat feltételez vagy mint jelen esetben, rosszindulatúan, Őt, a szervezőket, valamint a rendezvényt lejárató „kampányba” kezd anélkül, hogy megbizonyosodhatott volna az anomália okáról. Ilyenkor előtör belőle a kicsinyét vedelmező anyaoroszlán és jajj annak aki épp az útjában áll.

Az egész rendezvény alapötlete és esszenciája, hogy lehetőséget biztosítsunk minél több embernek, hogy a saját feleslegessé vált dolgain túladhasson. Mivel nem ezzel foglalkozunk a hétköznapokban, nem rendelkezünk profi háttérrel, így minden teher ránk hárul, de ezeket igyekszünk a legjobb tudásunk szerint megoldani, hogy minél több embernek kedvezzünk. Sajnos nem tudunk minden óhajnak eleget tenni mivel azok bizonyos esetekben a közösség, mint egész, érdekeit sértenék esetleg nyugalmát zavarnák.

A jelzett anomália teljes bemutatásához hozzá kell tennem, hogy az ominózus A szektorban két helyen volt Állvány, illetve Állványok felállítva. Az egyik, a szervezői asztal mellett lévő állvány, amit tekinthetünk az A szektoron kívül eső résznek, mivel sosem volt kiadó, illetve foglalható, valamint úgy gondolom mint szervezők, megengedhetjük magunknak, hogy úgy alakítsuk ki a helyiség elrendezését, hogy az számunkra is kedvező legyen, lévén nem tudunk praktikusan elhelyezkedni máshol mint a bejáratnál, a regisztráció és egyéb adminisztrációs feladatainkat miatt. A másik ilyen hely pedig egy visszatérő résztvevőnknél volt, aki egy a korábbi vásárokon felajánlott lehetőséggel élt, miszerint asztal helyett, van lehetőség három darab állvány felállítására. Ezt a lehetőséget érdeklődés hiányában (2-en a 100-ból) a legutolsó, szóban forgó vásárunk előtt már nem is promótáltuk. Innen származhatott az értetlenség forrása. Az A szektorban, a hely hiánya, illetve az elrendezés miatt nem volt lehetőség állványhelyek felállítására és nem is lett kiadva egyetlen egy olyan hely sem ahol Asztal mellé Állványhelyet biztosítottunk. Minden szektorban a helyhez mérten lettek elrendezve az asztalok illetve állványhelyek. Sajnos arra nem gondoltunk, hogy esetleg kedves Ingrid vagy mások a szomszédjuk hátára, az asztalok tetejére, a közlekedő részt elbarikádozva vagy a plafonról lelógatva szerettek volna állványt felállítani. Emiatt ezúttal is elnézésüket kérjük.

A megjegyzéseket sorban véve:
A) Sajnos még nem nőttük ki magunkat annyira, hogy szükségét érezzük a szervezők megjelölésének vagy egyéb megkülönböztetés alkalmazását, hiszen csak úgy jöhetett be, hogy Nálam, mint SZERVEZŐNÉL regisztrált, aláírta a jelenléti ívet és útba igazítottam, hogy merre található az asztala. Mindig volt valaki annál az asztalnál, így aki kérdezett, csodák csodájára azonnal, de legrosszabb esetben perceken belül kapott választ minden kérdésére és kiderülhetett volna, hogy senki nem egyenlőbb senkinél (Kivéve persze minket szervezőket, höhö)

B-D) Érdekes, több helyről is hallottuk vissza, hogy ment a nyilvános „fotómutogatás” és a rekla... khm... észrevétel tétel, de persze szíve joga, csak ez a mi oldalunkról nem egészen így jött le mások előadásában. Továbbá a facebook-on is posztolta a magánlevelezésüket (gyanítom nem jóindulatból), hogy mások „egyenlőbbek” mint Ő. Persze az Ő szava a miénk ellen, nem áll szándékunkban tanúkat idézni.

E) Úgy látom ragadós dolog ez a pattogás ha már kedves Ingrid is eltanulta és itt kamatoztatja.

Még valami: Jelen helyzetben nem igazságról vagy annak hiányáról van szó. Félreértés ne essék, nem a kultúrált észrevétel váltotta ki a reakciót hanem a lejárató kampány amely során „beszélgettek a többi eladóval” arról, hogy milyen csúnya, rossz ember ez a „Dorka” és mások „egyenlőbbek” mint Ők anélkül, hogy a végére jártak volna a rébusznak. Persze, nem szép, meg elérhettük volna mosolygós iróniával is a célt, de úgy nem lettünk volna blog poszt a Homáron. Sajnos csak utólagos magyarázattal válhatott egyértelművé Ingrid számára a helyzet és nem neheztelünk rá hiszen azt mondják a rossz reklám is reklám.

Lehet kicsit mocskos a szánk, de sok embernek adtunk lehetőséget, okoztunk örömöt, kötöttünk barátságokat, adományokat gyűjtöttünk rászoruló embereknek és állatoknak egyaránt. Ezek után nyugodt lelkiismerettel hajtjuk álomra a fejünket. Reméljük a jövőben is lesz alkalmunk hasonló rendezvényeket szervezni, csiszolni a lebonyolításon, kommunikáción és nem utolsó sorban, ahogyan eddig is, több száz elégedett eladót és vásárlót vendégül látni a néhány elégedetlen mellett.

ÉNNNNN inkább tanulságot írnék a mese végére: Kérdezz meg valakit ki a szervező... wink hangulatjel

UPDATE 2.

Csak, hogy világos legyen a szitu: Ingridnél még a megjelenés előtt rákérdeztünk arra, hogy hol vannak az ő levelei a sztoriból. Ezt válaszolta:

Csak azt az egy mondatot írtuk meg neki: a stílus maga az ember.

Nem akartunk beleállni egy ilyen méltatlan vitába. Azt hiszem, bármit próbaltunk volna írni/mondani neki, nem jutott volna el az agyáig. Meg van róla győződve, hogy mi vagyunk a szar szemetek és ő felettünk áll. A meghirdetett Boltkór Garázsvásár oldalára kitettük a levelezést, de onnan persze levette. Pont a stílusa volt az - nem pedig egy hülye, vacak állvány hiánya - ami miatt írtunk nektek. A felvetésünk/kérdésünk váltotta ki a hisztijét, de ha csak annyit válaszolt volna, hogy "valóban volt pár állvány, de többeknek nem jutott", soha többé egy gondolatot sem pazaroltunk volna az állvány kérdésre.

UPDATE 3. 17:20

Továbbá még leveleztünk a Boltkórosokkal is:

Erre már csak annyit reagálnánk! Hogy mégis hova tette volna az állványát!??
Megírtuk, de láthatóan nem sikerült a megértése. Nem nem jutott állvány, hanem nincs hely abban a szektorban asztal mellé állványnak!!! Ezt a tájékoztatóban is megírtuk...És még mindig engedje már meg mint szervezőnek hogy legyen állványa! Felháborító, hogy én mint szervező az egész kitalálója nem állíthat fel egy állványt! Minden vásáron ez volt a rendszer, senki nem höbörgött, ugyanis másik 2-3-4 szektorban állványokat lehetett felállítani, kivéve A-ban!!! Az utolsón egy régi eladónk nem asztal mellé hanem asztal helyett hozott állványt...( nem foglalt helyet)
A cica harcot pedig már unjuk, gyerekes dedos viselkedés, egy hét múlva senki nem fog emlékzeni rá! Mi sikeres vásárokat szerveztünk egy két ilyen korlátolt ember kivételével! Ha az első nem lett volna sikeres az én stílusom miatt, nem lett volna további 3 ahol taposták egymást. Több száz elégedett ember kontra ingridke! További szép napot és további jó szórakozást láthatóan a blog tagjainak.
Ui. Nem Dorkának hívnak, fogalmam sincs honnan veszi ezt mindenki, mivel sehol nincs facebookszemély megadva, soha nem írtam alá sehol semmit, hogy Dorka, csakis BGV. Volt Dorka szervező az első vásáron, azóta sehol nincs ilyen név feltűntetve sehol, se e-mailben, sehol máshol! De nagyon édes, hogy mindenki Dorkának hisz és hív.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apa80 2016.06.03. 16:27:17

Dorka valóban nem jó fej.. De annyira, hogy ezeket a leveleket úgy írogatta volna, hogy közben semmilyen választ nem kapott? Csak úgy 20 percenként eszébe jutott, hogy írok még egy levelet ennek a "nyomorult senkiházi féregnek"? Vagy Ingrid szintén nem jó fej, és hasonló stílusban válaszolgatott sértettségében Dorkának, csak azt "elfelejtette" bemásolni a levelezésbe, most meg a Homáron panaszkodik, hátha lejárathatja a következő eseményt? Vajon honnan vette Dorka, hogy Ingrid fényképekkel traktálta a többi embert, hátha más is felháborodik? És egyébként is, mit keres itt egyáltalán ez a baromság?

KaTe 2016.06.03. 16:28:26

Van olyan férfi, aki a facebookos bejegyzés, illetve a levélváltás elolvasása után képes bármit is hozzászólni ehhez az egészhez?

Nők...

Attila F 2016.06.03. 16:29:22

A legjobb az utolsó levél. Érezte, hogy az Igazán Hatásos, Drámai Lezárás elmaradt, ezért muszáj volt még valami frappánsat küldenie. Ez lett a "nyald ki", a végső csapás.

Gálnyikov 2016.06.03. 16:40:25

@KaTe: nincs... Sőt, épp azon vagyok, hogy összekaparjam a szürkeállományom... :)

AtiSnatch 2016.06.03. 16:43:07

@apa80: ez nekem is gyanús. Bár a nagyfaszú feleségéről, Barbaráról el tudok képzelni hasonlót :D

További magyar hang 2016.06.03. 16:44:18

Mindkét oldal fullban nyomja a kretént! Csodálatos hétvégi poszt!

youtu.be/Ia37w1RtAik?t=2m17s

KaTe 2016.06.03. 16:51:37

@apa80: Ilyen ügyekbe kívülállónak nem szabad belekeverdnie, mert egyrészt sose deríted ki, hogy kinek is van igaza, másrészt csak rosszul jöhetsz ki a dologból. Rosszabb esetben mindenért te leszel a hibás, esetleg még ott helyben el is ásnak. Ilyenkor nagyon fontos, hogy ne veszítd el a hidegvéred és tartózkodj, finoman háríts, illetve valamilyen mondvacsinált okkal (pl: elfogyott a tej, leugrok a sarki boltba, pár óra és jövök) minél hamarabb kilépj a helyzetből!

atpijkamo106 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 16:53:08

Miért nem lehetett egy normális levlet indítani az elején.? Akkor nincs ez a cicaharc, egymás bemártása, faszbúk bejegyzések...

"Kedves ingrid!

Bár ez a kiírásban nem szerepel, kivételesen az A szektorban is van lehetőség állványt felállítani, ha asztal árat fizetsz érte.

Legyen szép napod!

Dorka"

Manyecska. 2016.06.03. 17:23:31

@gabors: megamen hol van?:p már épp kezdtem örülni hogy ez a beteg állat nem nyomja fullba teli káromkodásokkal a homártot erre tessék.. Gyönyörű poszt, grat mindkét félnek, inkább nem írom le...:D..

atpijkamo106 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 17:35:30

Ingridnek ide kéne jönnie a Homárra akklimatizálódni. Pár nap kiképzés után nem jönne olyan gyengeségekkel, mint hogy nyaldki.

gabors 2016.06.03. 17:50:40

amugy adot befizttek-e ??

szamlat/nyugtat/afassan vagy anelkul adnak ilyen "vasarokon" ??

Kandras 2016.06.03. 18:57:06

Eszem ágában nincs Dorkát védeni, nem ismerek senkit a résztvevők közül, nem is tudom, mi ez a vásár, csak annyi, hogy szerintem ez:
"B) Nem mutogattunk senkinek semmilyen fotót, semmi szükség nem volt rá, hiszen mindenki látta az állványokat."

Egyszerűen hazugság. Elképzelni nem bírom, hogy ilyet miért szopkodott volna ki Dorka a semmiből és írta volna meg privátban az egyetlen olyan embernek, aki tökéletesen tudja, hogy hazugság. Egyszerűen ennek nincs semmi értelme. Mint Csuvi az Endoron.

Szerintem ez történhetett:
1. Dorka eleve egy hisztérika
2. Dorkának Ingriddel sok a közös ismerőse
3. Dorka nem kedveli Ingridet és a sleppjét és fordítva, sőt, ki nem állhatja, valószínűleg többször is vitatkoztak már, ez az első levélváltásból egyértelmű, Dorka egyből lekezelően reagált
4. Ingrid látta, hogy Dorkának és a barátnőjének van állványa
5. Ingridet ez felb*szta, elkezdte elmondani más közös ismerősöknek, hogy Dorka mekkora gané, hogy neki nem lehet állványa
6. Ingrid fotón is terjesztette a hírt, mutogatta, esetleg közös ismerősöknek elküldte interneten
7. Ingrid megírta "nem kötözködésképpen" a kötözködő levelét Dorkának
8. Dorkát hisztérikaként ez a levél kiborította, első osztás
9. Dorkához visszajutott, hogy Ingrid fikázza a háta mögött
10. Dorkának ezen a ponton elgurult a gyógyszere

Tipikus aljas szemét cicaharc, ahol az egyik fél intelligens de rosszindulatú és szarkavaró, a másik pedig buta és hisztérika. Sok a női kollégám, naponta többször látok ilyesmit még ha nem is ennyire elfajulva. Amikor egymással látszólag kedvesek, de egymás háta mögött minden hulladéknka elhordják a másikat és néha kiborul a bili. Aztán másnap már megint kedvesek, de a lelke mélyén még jobban utálja az egyik a másikat (és fordítva), mint előtte.

Ádám 2016.06.03. 19:05:02

Csak akkor olvasnám el, HA fizetnének érte! Rajtam is túltesznek ???:):DDD

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2016.06.03. 19:05:31

Ahelyett, hogy duettet énekelnének. Mondjuk a Bunkócskát.

tejfölbiztosítás 2016.06.03. 19:18:28

Mondjuk pont nem ezért járok erre a blogra... De mindegy.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2016.06.03. 19:35:11

@Ádám: Lehet, hogy a te két rányid, csak nem tudnak egymásról, és mégis érzik ellenszenvet?

WiZZu 2016.06.03. 19:55:24

A cím láttán először arra gondoltam, hogy valamelyik berágott homár kommentelő posztolt az oldalon :D

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2016.06.03. 20:14:16

Ingrid és Dorka nem ismerik egymást. Most először voltunk ilyen vásáron. Emailben foglaltuk le az asztalokat. Sosem találkoztunk Dorkàval. Ingrid jó fej és nem reagált az emailekre, ami láthatólag felcseszte Dorka agyát. Nem, nem mutogattunk senkinek fotót. Neki küldtünk fotót az állványról. Igen, beszélgettünk más eladókkal a vásárról, az állvány valamint wc hiányáról. Azt el tudom képzelni, hogy az egyik eladó, akivel beszélgettünk, a barátnője/ismerőse volt és az mondta Dorkának, hogy mi "panaszkodtunk". De ha panaszkodtunk volna, akkor sem elfogadható ez a stílus.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 20:16:05

@gabors: "tobb karakter nem volt?"

A gyerekem imád a weben szörfözni. Tegnap véletlenül megláttam, hogy milyen jelszót ír be: "Batman-Superman-Robin-Joker-Macskanő-Vasember". Kérdeztem, hogy miért ilyen hosszú jelszót választott. Erre azt felelte, hogy legalább hat karakternek kellett lennie.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 20:19:54

@Ádám: "tolmácsot kérek."

Akasztják a hóhért? Hozzád, Manyihoz és Zérókomponistához kell nekem néha tolmács. De legalábbis elgondolkoztattok. Lehetnétel tekinetttel az idősebbekre, rosdásak már az agyi fogaskerekeim.

neet 2016.06.03. 20:30:49

@atpijkamo107: amúgy honnan tudod, h a 45 csillag (igen, megszámoltam) az ezt fedi?

gabors 2016.06.03. 20:31:20

@atpijkamo107: "Batman-Superman-Robin-Joker-Macskanő-Vasembe"

Na ez eleg hosszu de legtobb helyen nem fogdnak el mert nincs benne egyetlen szamjegy !!! szar egy hely ahova ilyen pocsek jelszoval is be lehet loginolni :-)

neet 2016.06.03. 20:35:02

@gabors: ha még úgy írná, hogy 1Batman 2 Superman...n Vasember...

gabors 2016.06.03. 20:35:18

@WiZZu: "A cím láttán először arra gondoltam,"

miert mi a cim ... engem csak az erdekel hogy hetvegi-e mar vagy sem :-)

neet 2016.06.03. 20:36:31

Vajon az angol kölykök hányszor írják be a 1potato2potatoes3potatoes4 jelszavat...?

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.06.03. 20:37:08

@atpijkamo107: Plíz ne süllyedj le a Showder Klub szintjére, hogy egy ősrégi viccet saját sztoriként adsz elő.

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Nem is rossz, végre senki nem nézne hülyének amikor nyilvános helyen csóválom a farkamat, mint múltkor a teszkóban.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.06.03. 20:38:50

@MajorAnna: Te most a poszter lennél? Vagy mi ez a balladai homályba burkolt megmagyarázkodás?

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 20:44:29

@Firestarter.18: :)) Tudvalevő, hogy a gyerekeim felnőttek, nem kukolok át a vállukon, micsinálnak.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 20:45:47

@neet: Potatoe. Dan Quayle volt az angoltanárom.

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2016.06.03. 20:47:36

@Firestarter.18: hárman béreltünk asztalt. Ingrid, egy barátnőnk és én. Hol itt a balladai homály?

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 20:48:13

@Firestarter.18: "@MajorAnna: Te most a poszter lennél?"

Nyilván a poszter barinője*.

* Az ilyen okosságokat a faszbúkon tanulom a mai csitriktől.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 20:54:59

@neet: :)) Tényleg megszámoltad! Teljesen paff vagyok!

This extension shows the contents of password fields in cleartext (instead of the asterisks), to make that process a bit easier.
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/unhide-passwords/

Vindózra is van ilyen. Ha újrahúzod az oprendszert, célszerű ELŐTTE kimásolgatni a jelszavakat. Firefoxra olyan kiegészítő os van, hogy az összeset fájlba írja:
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/password-exporter/
This extension allows you to export your saved passwords and disabled login hosts using XML or CSV files that can be imported later.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 20:56:39

@MajorAnna: Köszi a visszajelzést! Világos volt.

És ne hallgass az ilyen @tejfölbiztosítás: fafejekre! :))

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 20:58:38

@Kitalátor (másként) gondolkodó: "@Firestarter.18: simán szarhatnál szanaszét"

Én jól szórakozom rajtat... veletek.

Szerintem lány.
9:1

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 21:10:31

@tejfölbiztosítás: Figyusz fafej! Megint pucér vagy. Hol a zavatarod?

2016.06.03. 21:16:25

Megjöttem!
És csak annyit írok: Nyaljátok ki! :D

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.06.03. 21:31:11

@Kitalátor (másként) gondolkodó: "és ha olyan kedvem lenne"
Freudi elszólás? :))

@MajorAnna: Mondjuk ott, hogy ezt nem írtad le?

@atpijkamo107: "Szerintem lány." Kíváncsi vagyok miből következtettél erre. De 9:1 oddsért még én is teszek rá egy ezrest, hátha :)

gabors 2016.06.03. 21:40:16

@Dóra Kes: "Megjöttem!
És csak annyit írok: Nyaljátok ki! :D "

az asztalon vagy az alvanyon ?

mert nem mindegy...

regieknek pedig nyilvan a ravaton :-)

gabors 2016.06.03. 21:41:52

@gabors: regieknek pedig nyilvan a ravatalon :-)

Manyecska. 2016.06.03. 21:46:29

Kulturha rovatunkat olvashatjak. lKiba hosszu hetvegenk lesz. A nyul voltam. Ja, nem.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.03. 21:46:50

@Firestarter.18: "miből következtettél erre"

Pff... Megérzés. De kész vagyok álláspontomat revidül... revidaál... revidiá... revideálni.

wazzu 2016.06.03. 23:26:09

Nem viselkedtek szépen. Büntetésből az árusokat és a szervező hölgyet 15db szigorú számadású nyomtatványok ellenőrzőlapjának helyes kitöltésére, valamint szóbeli feladatként a szállítólevél és számla szerepe, tartalmi, és formai követelményei kérdésre való válaszadást rendelek el. Ezek mellett felhívom figyelmüket, hogy állványok, valamint hajóvonták találkozása tilos.

hdnctrl 2016.06.04. 00:00:05

Ez mér van ezen a blogon?

Reactor 2016.06.04. 01:58:31

Huh,erről a Dorkáról a "Nyomás utána!" című film egyik jelenete ugrott be...elmebeteg vaddisznó nőt 6 zsernyák alig bírja lefogni, és üvölt, ahogy a torkán kifér: "Engedjetek el, rohadt stricik, adjatok hálát hogy úrinő vagyok..."
Véletlenül nem ő volt Dorka mentora kislány korában? Homár Hilda remekül eltalálta a címkét: ez biza pronyóság, de még mekkora. Ha Ingrid ezek után hasonló stílusban írt vissza neki, lelke rajta. Gondolom hamar lejött neki, hogy ez a Dorka nevű perszóna nem képes civilizált emberi nyelven kommunikálni. Amilyen az adjonisten...

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Lehet számot is kérni? Én az áj súd bí szó láki, lááááááááááákilákiláki-t kérném!

gabors 2016.06.04. 02:11:34

@scuynat: " Ez mér van ezen a blogon? "

ehhez semmi kozod ... ha tovabb firtatod Hilda kibasz :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2016.06.04. 05:31:43

Mi az állvány ebben az esetben? Vagy az nem is lényeges?

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2016.06.04. 05:58:58

@Reactor:
annak az opusznak nem az a refrénje, hanem: Ájsudbí szó láki, szopjon le váláki. Na.

igi001 2016.06.04. 07:33:35

A POSZTER A LEVAKARHATATLAN LÚZER, VESZTES, PIRANHA TÍPUS, AKI NEM IS ÉRTI, MIÉRT.

Ha egyszer is összeakadsz vele, sosem szabadulsz tőle.

Reszelő Aladár 2016.06.04. 07:56:22

Az alulbaszottság tovább szedi áldozatait.

new_boy_on_the_block 2016.06.04. 08:35:34

Hány család ment tönkre és hány férfit bélyegeztek meg félrekú!+ fa!+nak mert ilyen degenerált nője/felesége volt és 10 év után megunta az egészet. Dorka beteg..

Manyecska. 2016.06.04. 08:56:22

van egy ilyen szam: Gedeon bacsi a nok allvanya....

Leptis Magnaq 2016.06.04. 09:10:25

Ne posztolj ki ilyeneket, mert kirohognek! Naponta többször előfordul ilyesmi mindenkivel.

bringás bosszantó 2016.06.04. 09:24:12

A bolhapiac mióta garázsvásár? Garázsvásáron asztalt bérelni? Az emlékeim szerint egy darab tulaj cuccait árulja, mit keres ott más.
dorka és hisztispicsa keveri a fogalmakat. Is.

Capt. Hindsight 2016.06.04. 10:08:48

Az állványon vitázás csak ürügy.
Valószínűleg egy méretes slong birtokviszonya a pörlekedés tárgya.

halaloszto 2016.06.04. 10:08:52

@apa80: én ismerek ilyen dorkákat. frankón tízpercenként írják a leveleket miközben nem kaptak semmi választ. felbasszák magukat, és írnak egy ízeset. el is küldik azonnal. aztán rájönnek hogy kihagytak valamit, és írnak mégegyet. aztán mással foglalkoznak, de újra eszükbe jut valami, ezért írnak megint egyet. nem kommunikálnak, hanem önkifejeznek.

Vajk

galaxiscsirke 2016.06.04. 10:10:11

Ezért nem nők a katonák... 1000x brutálisabbak és gátlástalanabbak, mint a fickók, ha harcolásról van szó...

runaway2010 2016.06.04. 10:43:59

ööö... az említett gardróbvásár szervezője (a csaj) végig olyan stílusban kommunikált a leendő és a már megnyert placcozókkal, hogy azon tűnődtem, hagyom a francba a befizetett összeget, mert a tanyán a szopós malacokkal nem beszélnek így. és elnézést a malacoktól a hasonlatért.

Drago Brutic1 2016.06.04. 10:47:19

Dorka a mediterrános temperamentum (Fellini) Ingrid az északi visszafogottság (Bergmann). A konfliktus csak az emocionális különbségekből fakadt.

errrrrrrrrr 2016.06.04. 12:41:20

wahahaha. ket hp harca a semmiert. remelem a bevetelbol mindketto hasznalt vibratort vett es azota lemeritett mar par elemet. zavaros tortenet h finom legyek

McKinney 2016.06.04. 13:01:00

a kérdés csak az, hogy dorka hátán az ingridet vagy fordítva? Persze az asztalon, mert hát ugye állvány az nincs...

agytörzsy prof 2016.06.04. 13:16:45

Egy hülyével vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Felborogatja a bábukat, teleszarja a táblát, aztán örömében körbeugrál, hogy ő nyert. A kedves "heves vérmérsékletű" primitív alpári visszataszító mocskos szájú barlanglakó hölgyemény kétséget kizáróan pszichiátriai eset, nem lenne szabad emberek közé engedni. Aki őt pont ezért szereti az róla is sokat elárul. Végtelenül egyszerű emberek hasonlóan egyszerű problémákkal, amikből képesek lennének világháborút is kirobbantani. Mindenesetre szórakoztató olvasmány volt :)

otgorbebogre 2016.06.04. 14:31:54

Most nem azert ha megvette volna a szomszed helyet is nem lehetett volna alvanyos helyet biztositani , alvany a szomszed helyen??? legalabb az egesz vita elmaradt volna.

gabcigirl 2016.06.04. 14:47:05

A következő történt: very primitive ostoba hobbi-vállalkozó + a szintben hozzá tökéletesen passzoló nője tapló viselkedése....

Akik megszokták, hogy rendre frissen produkált kaka-darabként viselkednek a környezetükkel. Kivéve Ingriddel, aki nem hagyta a suttyóságot és visszaszólt. És most van csodálkozás ezerrel...

Ez a páros annyira bunkó, hogy a ffi monogrammja nem véletlenül egy 3 betűs, magyar város első és utolsó betűje? Nem lennék rajta meglepve...

fidesz maszop dk egykutya 2016.06.04. 15:22:10

Ez után: "A stílus....maga az EMBER!" kiderült, hogy kb egy szint a kettő ;)

hahópihehh 2016.06.04. 15:30:16

"Lehet kicsit mocskos a szánk..." ez de bájos :)

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.04. 15:55:58

Kell valakinek egy fagyasztószekrény? Nem egy mai darab, koszos, de működik. Nem fagyasztóláda, hanem oldalt nyíló, kocka alakú, mint egy félbevágott hűtő. Budán. Most.

Leone_510 2016.06.04. 16:23:08

nagyon úgy tűnik , hogy Dorka párját egyszer kegyetlenül pofán fogják verni a nagyszájú nője miatt

2016.06.04. 17:32:14

@Aranyi Gábor: és most úgy érzed te most különb voltál?
A stílusod ennél is alpáribb volt…. Gratulálok, emeled a blog színvonalát itt léteddel!

2016.06.04. 17:34:52

@otgorbebogre: kérlek olvasd el a válasz üzenetet mégegyszer, hátha sikerül megérteni, hogy egy mm hely sem volt ingid számára állványt felállítani, mivel nincs hely állványnak az A szektorban…..
De ajánlom figyelmedbe és mindenki figyelmébe nézegesse meg a képeket facebookon aztán ha talált helyet, hova tenne egy 20x100cm állványt, akkor szóljon!

neet 2016.06.04. 17:53:34

@atpijkamo107: nem is tudom. Mennyi hús és tisztított zöldség van benne? Brokkoli? Spenót? Félkész vagy teljesen kész marhapörkölt? Kevés infot adtál meg. Hm.. ja és állványon van, vagy csak a földön?

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.04. 18:52:30

Ingrid béreljen polcot valamelyik Kacabajkában, Dorka meg a Márkja pedig foglalkozzon valami olyasmivel, ahol még véletlenül sem találkoznak emberekkel.
Mindenkinek jobb lesz.

2016.06.04. 18:57:57

@ööö,izé: Másban meglátod a szálkát, magadban nem látod a gerendát sem.

Nézd, valószínű ingridke azért höbörög, mert szart se adott el, én magamnak szerveztem a vásárokat, ahol elég sok ingóságomon túl adtam…. Ha olyasmit árultam volna,mint amit te leírtál, nem szerveztem volna minden hónapba vásárt...
Látom nagyon intelligens vagy, gondolom csak a kanapén üldögélve van ekkora nagyot jártató szád….
Nyugodtan csámcsogj csak a témán, az ilyenek mint te ezt élvezik a szomorú semmirekellő üres életükben. :(
2010 óta blogolsz, 124 bejegyzéssel….vajon nőre, családra marad-e idő?? Gondolom te a hármas útra jársz kurvázni, mert csak arra futtya. :( Búúúú Micsoda élet!!! Irigykedem a nagy bővelkedő szókincsemmel együtt. Ja és ha már megkérdezted, nem vagyok cigány. :) Most megyek és tele sírom magam a macimba, mert úgy megsértettél, hogy eret vágok… Élőben valószínű szájba vertelek volna… de élőben valószínű te nem lennél akkora harcos mint én! ;)

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.04. 19:19:41

@Dóra Kes: Édeske, rohadtul szánalmas vagy ám. Tudsz róla?
Ja, nem, mert neked ez az alpári stílus jelenti az intelligenciád csúcsát. A magyar helyesírást meg messzebbről ugatod, mint a három számjegyű IQ-t.

2016.06.04. 19:25:40

@Hátrányos helyzetű kaviár: 1626 bejegyzés!
Húhúúúúú Neked inkább nem is írok semmit, mert neked se életed nincs és nem is volt, de valószínű nem is lesz! :*

Mr. Heisenberg 2016.06.04. 19:27:14

Dorkának nem garázsvásárt kellene szerveznie, hanem Éhezők Viadalát. Az első epizódba be is nevezhetne.

Az is szép, ahogy a "párja" elkezdi magyarázni az adóügyi vonatkozásokat: Dorka a cég érdekében tevékenykedik, de fizetést nem kap érte, stb. Értjük.

Sajnos ezeket a garázsvásárokat megszállják a szürkezónában tevékenykedő kereskedők szóval okosabb lenne lapítani, nem verni a habot, ahogy erre Márk kiválóan ráérzett. Láthatóan ő az ész a csapatban, Dorka az ököl :-)

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.04. 19:33:09

@Dóra Kes: Tre nagyon hülye vagy, tudsz róla???? :DDDD A facebookodaz elnézve, te 1 hónap alatt hozol össze ennyi bejegyzést, te IQ-fighter idegbeteg liba, te! :DDDD

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.04. 19:35:11

@Dóra Kes: Mellesleg, sokat pattogsz itt, taccsra mehet ez a szép kis fekete-jövedelmetek, mert annyira hülye vagy, hogy nem érted. Kérdezd meg a Márkodat. Nagyon el fogja kenni a szád, ha a picsaságod miatt, megb@sz a NAV.

Manyecska. 2016.06.04. 19:42:55

@megamen: nem te, a vénszarra gondoltam. Méltó párja lehet ennek a..
nem is érdemes benézni csak felhúzom magam Hilda mia f.sznak teszi ki ezt a szart??

2016.06.04. 19:45:09

megbasz a nav egy: nyald ki üzenetért! :D
Haláli vagy, tudsz róla?
Az adóügyeket ne firtassuk, mert nagyon szarul jönnél ki belőle!
Ingirdke is kapott számlát az állványnélküli asztalkája után, mint mindenki más :)
Látom nagyon felhúztad magad! :D :D :D
Elárulok egy titkot….. Nincs Dorka, nem is volt…. ez egy profil…. Soha sehol nem írtam alá Dorka néven semmit…. A vásár facebook oldalán se szerepel semmilyen Dorka, de még e-mailben sem írtam soha sehova hogy Dorka.
Engem már csak az érdekel, ki hitte hogy Dorkának hívnak?! :D Ugyanis a tisztességes nevem nem Dorka… :D Na de országvilág azt hiszi Dorka egy rohadék! Higyje! :)
haha

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.04. 19:52:32

@Dóra Kes: Mondom én, hogy hülye vagy . Te, szegény :D

2016.06.04. 19:55:55

Én nem akartam kint lenni ezen a magas színvonalú oldalon, és magasabb színvonalú emberektől kapni az oltást…
Nem voltatok ott, nem tudják a háttér sztorit és láthatóan nem értettétek meg, hogy A szektorban nincs mód állványt kirakni egy asztal mellé, mert egymásra vannak húzva az asztalok…. ( de ti persze arra nem vettétek a fáradtságot, hogy megtekintsétek az oldalt, ahol a fényképeken ez látszik…. ) Nem akarok magyarázkódni, leírtam amit leírtam.. Engem is sértett már meg ezer meg ezer ember, mégse vágtam földhöz magam, mint ingridke… Ilyen vérmérsékletű vagyok, de ettől nem lettem alpári… Tegye a kezét a szívére az aki sose káromkodott… Ez nem egy üzleti levelezés volt…. egy garázsvásárról beszélünk, nem egy belváros fesztivál kaliberű rendezvényről… A sértettség valószínű abból fakad, hogy a barátnőivel olyan igénytelen ruhákat hoztak ki, hogy egy forintot nem kerestek, ezért a vásáron lévő árusoknak kezdtek el panaszkodni! Volt másik 3 helység, ahol állvánnyal lehetett árulni, nem élt vele…. akkor miről beszélünk?!

Példa: Imádom Jhonny Deppet, de megverte a feleségét…
Nem érdekel, mert jó filmjei vannak és nem ettől teszem függővé a jövőben a filmjei megtekintését.
Szép próbálkozás volt ingridke részéről, aki tőlem 30 évvel idősebb és valószínű tényleg bsztalan!
Na további szép estét, nem vagyok a továbbiakban kiváncsi erre, mivel ezzel egyáltalán nem tett alám… Akik elégedetten mentek haza minden vásáromról, azok a jövőben is az én vásáromon fognak árulni, stílusomtól függetlenül… A nevem pedig nem Dorka, ez egy kamu profil!!!

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.04. 20:01:37

@Dóra Kes: A háttér sztoriban még igazad is lehet, és őszintén szólva, nem a háttér sztori -állvány-vagy nem állvány- verte ki a biztosítékot itt, hanem a prosztópicsa stílusod.
Az meg, hogy a Dorka kamuprofil-e vagy nem, szintén a lónak a nemesebb szervét érdekli, ugyanis kemény 2 percbe derül kideríteni a valós személyedet.
Mondom, hogy hülye vagy te, és nem érted :D

2016.06.04. 20:04:56

na hogy hívnak? publikáld kérlek!
Aztán megyek aludni.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.04. 20:10:06

@Dóra Kes: Ugyan minek? Azt a két kattintást, bárki meg tudja tenni. Jó éjt!

2016.06.04. 20:10:41

hahaha :D vagy mégse! Jóéjt

2016.06.04. 20:12:13

Jajj lehet a fika megette az óvodást…
Talán mégse két kattintás. hahaha :D
jóéjt

szevabá 2016.06.04. 20:18:09

nem aludni mész hanem inni vmit. ahogy megy előre az óra úgy megy el az eszed. az eredeti leveleiden is ez látszik...
ne tartsd vissza magad....

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.04. 20:19:24

@Dóra Kes: De igen, túl sok a nyilvános adat a sufnicégetekről. A facebook oldalatok felfüggesztése is a tiszta lelkiismeretetek jele :P

2016.06.04. 20:29:36

:) Biztos jó sokat tudtál meg a cégről, adatok nélkül…. Gratulálok, nincs jobb dolgod, látom.
Anyukáddal laksz még együtt?! Se család se nő se gyerek… szomorú élet lehet!

Azért nem látható az oldal, mert túl sok az ilyen fröcsögő ember, mint Te!
Mi erre nem vagyunk kiváncsiak…. véget ért a vásárunk, nincs kedvünk ezzel foglalkozni. Foglalkoztunk eleget! 4 sikeres vásárt rendeztünk, több száz eladóval. Nyár van, senki se vásározik már…
És senkit se fog már ez a téma izgatni jövőhéten, amint téged se…. Nem te vagy a célzott közönség… és nem is ti! Szídhattok orrba szájba de senkit se fog érdekelni ez az egész mikor újra vásárt kezdek.

Engem sértegettek, mikor ti egy percig sem vagytok különbek…
Ez a blog az ilyen beteg embereknek lett kitalálva mint a statisztika is jól mutatja!
További jó szórakozást, mert látom az élet itt folyik nem kint!
Felnőtt emberek itt élik ki vágyaikat, szörnyű, mint ahogy 50 éves ingridke is! Aki valószínű itt gyakorolja a hatalomgyakorlást, mert máshol nem sikerült neki!
- Már csak azért is, majd én megmutatom! :D Dugjátok meg, kijár neki! :)

2016.06.04. 20:41:08

Se a cégről se rólam nem tudsz semmit!
De én tudok rólad mindent: Magyaország selejtje vagy, akinek nincs élete és abban éli ki magát, hogy másokat fikáz.
Itt tölti az éveit, napjait, óráit, perceit!
Na szerinted kiről mit árul ez el?!
Egy kamus vagy, aki valószínű élőben egy dagadt hájas semmirekellő férfinak se mondható lény, anyuci kicsi fiacskája….Gondolom hiteled is van… inkább azt fizetnéd az alacsony fizetésedből! Mert láthatóan más szórakozásra nem telik…

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2016.06.04. 20:45:04

ez legyen a legnagyobb örömöd életedben, töröld ezt is nyugodtan.

2016.06.04. 20:49:35

:D törlésre kerülnek a kommentjeim!
Hát akkor szép estét

Dóra Kes (törölt) 2016.06.04. 20:50:58

Se a cégről se rólam nem tudsz semmit!
De én tudok rólad mindent: Magyaország selejtje vagy, akinek nincs élete és abban éli ki magát, hogy másokat fikáz.
Itt tölti az éveit, napjait, óráit, perceit!
Na szerinted kiről mit árul ez el?!
Egy kamus vagy, aki valószínű élőben egy dagadt hájas semmirekellő férfinak se mondható lény, anyuci kicsi fiacskája….Gondolom hiteled van… inkább azt fizesd az alacsony fizetésedből! Mert láthatóan már szórakozásra nem telik….

szevabá 2016.06.04. 21:02:14

mé nem mész má aludni a picsába!
lefekvés elótt meg hypózd ki a szádat, ráfér!

gabors 2016.06.04. 21:05:40

@atpijkamo107: tedd ki az utcara ird ra mukodik es tutti el fog tunni

Ja es

RIP Muhammea Ali (aka Cassius Marcellus Clay Jr. mikor olimpiat nyert)

gabors 2016.06.04. 21:06:56

bocs Ali

Muhammad Ali helyesen ...

Facelessbook · www.dont.think.so 2016.06.04. 21:27:06

Ha jol ertelmezem:
Dorka alanyi jogon fogadta a kiallitokat, ezert udulesi csekket nem fogadott el. Allvanyt hasznalni (bogracsozni) nem lehetett, csak asztal (kis faszenes) volt.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.04. 21:30:09

@Dóra Kes: Azért szégyellhetnéd a pofádat, hogy a volt üzleti partneredről személyes adatokat adsz ki.
A 13. kerületben meg jól ismernek benneteket. Túl jól :P
Ugye-ugye, mert azt hitted kamu profillal villogsz, már nem lehet rólad semmit sem tudni. Tudod, ami feélerült egyszer a netre, az ott is marad.
Mondtam én, hülye vagy te ehhez nagyon, és nem is érted :DDD

Shoyu 2016.06.04. 21:47:28

Te jó ég! Vihar a biliben. I. kiakadását se értem. D. meg egy idegbeteg, ingerült, b.aszatlan picsa. Kit érdekel, sose raktam bolna ki

Shoyu 2016.06.04. 21:51:16

@Shoyu: sose raktam volna ki ide ezt a sztorit. Garázsvásár, ez nem egy normál kereskedelmi forma, hülyék meg mindenhol vannak, ott többen, ahol mindenféle xart próbálnak eladni, mert jobb ötlet nem jutott eszükbe. Ezen ennyire fennakadni? Túl sok az időtök. Az ilyen Dorka féléket meg nagy ivben érdemes kerülni. Ennyi.

otgorbebogre 2016.06.04. 21:57:54

@Dóra Kes: ja azt irtam hogy a szomszed helyet is megveszi es ott allitja fel az allvanyat. akkor nincs problema. Gondolom a szomszed hely ha ures arra rafer egy allvany.

megamenn 2016.06.04. 22:02:33

mindegy hogyan történt, ki kinek mit nem adott és ki mit kapott kitől jogosan vagy mutyiban.
egy biztos: én a dórát (vagy akárhogy híjják) sunáznám :)

Dóra Kes (törölt) 2016.06.04. 22:05:01

@otgorbebogre: több mint 100 asztalunk volt, amiket már rég lefoglalt, megvásárolt mindenki. Nem volt üres placc, ahova azt a krva állványt tehette volna ingridke!
nem volt egy mm hely se az ő állványának…. Remélem mostmár érted miről beszélek :) @Shoyu: én se raktam volna ki ezt a sztorit fordított esetben. A kocsiban is folyton megy a káromkodás mégse írom ki országnak, hogy úristeeeeen mit képzelt a rendőr, átment a piroson, mit képzel…. egy 50-60 éves tyúktól egy hatalmas gyerekes bsztlanság volt ez a lépés… Legyen boldog vele, és persze továbbra is nyalja ki. :)

ZON 2016.06.04. 22:06:48

@Dóra Kes: gyorsan kezeltesd magad, talán még nem túl késő. Talán...

Dóra Kes (törölt) 2016.06.04. 22:06:55

@megamen: Cuki vagy :) Köszi :) haha :P

hahópihehh 2016.06.04. 22:14:02

nos, miután dorka ilyen precízen bemutatkozott itt is, hajlamos vagyok ingrid minden szavát elhinni. az ilyen személyeskedő, alpári stílusú nőktől mentsen meg az ég mindenkit.

Semmitnemérszakitiltással · http://kilatas.great-site.net 2016.06.04. 22:23:58

Egy vihar erejével csap le ez a konfliktus!
Mármint egy vihar erejével egy pohár vízben.

@Dóra Kes: Hiszti.

gabors 2016.06.04. 22:32:01

@Dóra Kes: adot fizettetek ??? vagy ez mind megy okosba ???

mert akkor alvanyon erdemled csak az nyalasi ajanlatokat ...

Spacecake 2016.06.04. 22:39:45

@Dóra Kes: te téényleg beteg vagy;)házhoz jössz a pofonért??
Hatttttalmas;)

otgorbebogre 2016.06.04. 22:45:18

@Dóra Kes:
Kedves...,
allvanyt csak akkor van modod allitani ha a szomszed asztalt is megvasarolod (2 hely 2XBlahbah Ft= ...Ft). sajnos erre a vasarra mar elkeltek a helyek de kerlek irj mihamarabb ha szukseged lenne egy extra helyre a jovoben! Koszonom hogy a mi zsibvasarunkat valasztottad!

pUxlock 2016.06.04. 22:48:49

@Dóra Kes:
Esetleg közölhetted volna résztvevőkkel, hogy asztal HELYETT állványokat is kitehetnek. De ez nyilván túl egyszerű megoldás és nem lenne min őrjöngened.

onderon 2016.06.04. 23:44:07

fúh geczhy de leszarom ezt a két parasztot. ki a bánat olvasta ezt végig most őszintén?

IMO 2016.06.05. 00:02:42

Dorka és Márk pont megérdemlik egymást, de minek élnek ilyen primitív emberek...

gabors 2016.06.05. 00:04:17

@Dóra Kes: mi van az adoval ... okosba ment az allvany ???

reeingre 2016.06.05. 00:46:32

@Dóra Kes: Az átalános iskola ahova jártam a kerület legdurvább lumpen proli környékének a körzetes sulija volt, középsuliba pedig a gettó peremére jártam. Emiatt illetve volt osztálytársak által elég sok társadalom peremén lévő egyénnel találkoztam, de hozzád képest a legaljább tróger sittes csöves is grál lovag volt. Egy igazi műveletlen tapló senki vagy és előbb utóbb el fogod érni, hogy a modorod miatt valaki istentelenül szarráver. Még ha igazad is van, ezzel a stílussal csak azt éred el, hogy mindenki gyűlöljön.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 03:13:27

@Mr. Heisenberg: "Dorka a cég érdekében tevékenykedik, de fizetést nem kap érte"

Ezt a NAV-nak jobb lesz nem hangoztatni, mert nagyon megbasz érte.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.06.05. 04:28:47

@atpijkamo107: így van.

Az ítéletem: emberileg Ingrid valóban egy senkiházi, de Dorka pedig egy rohadt amatőr.

Ez így nem rendes üzlet, hanem lengyelpiac, pedig már kapitalizmus van egy ideje meg jogállam. Szedjék össze magukat a vásározók, mert ez így még a balkáni színvonalat is alig éri el.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.06.05. 04:34:06

Végigolvastam a kommenteket.

Szerintem Dorka inkább menjen politikusnak, ha lesz közvetlen elnökválasztás, mert én biztos rá fogok szavazni. :D

CID. 2016.06.05. 07:08:07

Mit csodálkoztok, úgy viselkedik, mint egy piaci kofa.

Ádám 2016.06.05. 07:11:51

Gyertek meggyet szedni.

LÉPEM!

wolves84lb 2016.06.05. 07:26:07

@atpijkamo107: nem kerdezted tole, Ironman mit keres a DC-sek kozott? :)

wolves84lb 2016.06.05. 07:28:05

@gabors: azert a Macskano sok emberen kifogna a vilagon, ekezetes billentyuzet hianyaban :)

The Crazy One 3om 2016.06.05. 07:58:41

Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, Ember lenni mindég, minden körülményben.

varisztor 2016.06.05. 08:35:45

@Dóra Kes: Igazi lumpen proli vagy, ami nem baj, mert a saját társadalmi osztályodból választottál párt magadnak. A férjed is egy türhő paraszt. :D Ez az, amikor a zsák méltó foltot kap. :D

Manyecska. 2016.06.05. 09:16:30

Tegnap láttam Pannikát a vadászsólymot vadászni, fényévekkel értelmesebbek:D

Semmitnemérszakitiltással · http://kilatas.great-site.net 2016.06.05. 09:24:16

Mondjuk aki az első kérdésen kiakad, az miért szervez bármit? Vagy irányítson a háttérből, és bízza a kapcsolattartást olyanra, aki nem üldözi el az ügyfeleket.

Manyecska. 2016.06.05. 09:30:19

@gabors: ja, tegnap amerikai uhut is mutattak és visszakötve a kutyaszar-témára...itt volt egy jelmezes felvonulás írd be, nézd meg..:
Óbudai Korok Fesztiválja- Nullahategy - YouTube
szóval itt két locsolóautó ment utánuk a lovak miatt :)

Subba Sógor 2016.06.05. 10:38:24

És volt az állványon baccpapucs?
Vannak itt még régi homárosok? :)

igazságos1.. 2016.06.05. 12:10:07

@Manyecs: futás hogy s mint ment? Nekem is volt terepen ismerős, reggel indultak haza. Még egy táv van. Én is így futnék, de hát most rossz idő van, inkább hegymászásra szavazok.

@Ádám: gondoltam elmondom, már rég megettétek az összes zöld cseresznyét a hónap végén
majdnem eltángáltam egy kis nyomorék melegvakarót, mert fogta, letörte a fa majdnem teljes ágát, oszt megzabált róla két zöld cseresznyét majd eldobta én meg utána és eltaláltam a kis vakarékot

a meggy később van csak xólok

amúgy tök nem értem mit zabáljátok a zöld epret, málnát, meggyet, cseresznyét, mikor az zöld, kőkemény még a fogatok is beletörik b+

Hilda megint kitiltott azannya

igazságos1.. 2016.06.05. 12:11:25

legközelebb egy buziszájú nikkelkisf.sz sem fogja megúszni oké, menjen lopjon de nehogy már bántsa a fát ágakat tördessen le róla

boldog vasárnapot kivétel a fentieknek

gabors 2016.06.05. 12:54:32

@Ádám: "Gyertek meggyet szedni."

afas a szamla vagy okosba is lehet ????

gabors 2016.06.05. 13:01:39

@Manyecs: "ja, tegnap amerikai uhut is mutattak"

uhut??? ez mi ?? attol hogy amerikai meg nem ertem ... ha nem fontos akkor mindegy

Brail Kast 2016.06.05. 13:40:00

Ez nem heves vérmérséklet, hanem primitív, alpári stílus. Egyértelműen.

Brail Kast 2016.06.05. 13:40:00

Ez nem heves vérmérséklet, hanem primitív, alpári stílus. Egyértelműen.

CID. 2016.06.05. 13:43:19

@Ádám: Majd akkor szólj, ha kifőzted pálinkának, és mehetünk kóstolni:)

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 14:17:22

@Brail Kast: "nem heves vérmérséklet, hanem primitív, alpári stílus"

Ja. Dorkáé. Ingrid csak próbál a felszínen maradni iszapbirkőzés közben. Látszik, hogy valamikor volt gyerekszobája.

(Másokat is megtréfélt már a blogmoci, nem a te hibád a duplázás.)

CID. 2016.06.05. 14:18:32

@gabors: És?:D
Két hette ittam meggypálinkát, kiváló anyag, csak xólok;)

Manyecska. 2016.06.05. 14:48:49

@tejfölbiztosítás: van egy rokonom. Mesemaratont irt.hosszu i.vel csak az agybol irok. hosszu a.val.ofkorz.Praktikerbe mentem, anyad. xd

Ádám 2016.06.05. 15:05:42

@igazságos1..: Itt már egész héten szedtük! Kedden, pénteken piacra 75kg-ot, ma már csak két barát a a család a "maradékot" bográcsozás, csülökpörköltözés közben szedtünk 12-15kg). Te északon ott tengődsz, ahol még a meggy sem érik....!?!, arról én mit tehetek! Bújj vissza a verembe! :)

Ádám 2016.06.05. 15:07:53

@CID.: Küldök! Mint anno a kecskét! Ezt megígérem!!! :):D

Manyecska. 2016.06.05. 15:25:19

@gabors: ja, amerikai ühü. :DD olyan cuki, 180 fokban simán forgatja a fejét:))) ha túl sokat néz hátra előbb-utóbb leesik a feje a menetről :D

gabors 2016.06.05. 15:41:20

@Manyecs: tovabbra sem ertem .... valami bagoly/bagoj (kit tudja smit pal hogy irna... )

de mi koze ennek amerikahoz ???

gabors 2016.06.05. 15:43:51

@Ádám: "Itt már egész héten szedtük! "

nalam meg az eperrel van hasonlo ... a gond az hogy a meztelen/es nem meztelen csigak ... megeszik mielott aratni lehetne ...

van valakinek otlete ?? este kimegyek es zseblampaval osszeszedek egy parat de nem segit ...

Reactor 2016.06.05. 16:37:36

@kokuszpok: Egy véleményen vagyunk, amit itt Dorka leművelt, az alapján hajlamos vagyok inkább Ingridnek hitelt adni. Sőt, továbbmegyek, amit itt olvastam az ellenérdekelt féltől, szerintem Ingrid még igen finoman és nőiesen vázolta fel, hogy mi baj volt Dorkával és az ő hozzáállásával. És külön respect Ingridnek, hogy ő nem szállt be a szájkaratéba, azért ez becsülendő.
Érdemes megfigyelni a kínos csendet, mióta az adózás kérdése fölmerült e témában. Valakinek itt vaj van a buksiján, egy egész bödönnyel. Ez cinkes.

Dorka - faék - űrcirkáló. Egyforma távol egymástól...

Manyecska. 2016.06.05. 17:06:17

@gabors: amerikai ühü, maga a faj!! Nem tudtam hogy létezik... ki van itt írva hogy "Fityelem! 10 db rajhal vásárlása esetén további kettő darab ingyen" :P

Béla 651 2016.06.05. 17:12:53

@Reactor: már írta hogy mindenki kapott számlát...tudsz olvasni.... helyett kötöszködni.....
Kérdezd meg ingridet!
Kötekedsz, hiába, feleslegesen!

Reactor 2016.06.05. 17:17:32

@Béla 651: Megmutatnád, hogy hol írta? Csak mert mióta gabors fölvetette a 04:17-es kommentben, azóta nem érkezett rá válasz. Dorkától sem. És amennyire én láttam, Ingrid sem írt. Persze lehet, hogy rossz a szemem...

CID. 2016.06.05. 17:22:18

@gabors: Indiai csigaevő kacsa.

@Ádám: Azt nem ígérted meg, csupán vesztettél egy fogadásban. Kár reklámozni jellemtelen fajtád, nem túl gerinces mivoltát;)

Béla 651 2016.06.05. 17:25:23

mondjuk helyetted nem tudok olvasni, úgyhogy próbáld meg, hátha sikerül...

igazságos1.. 2016.06.05. 17:27:06

@Reactor: áh a Dorka félék úccse értik hiába magyarázod nekik még most is ingrid vérét szívnák amint látható ezért is posztolta ki mert úgy gondolja neki van igaza

fel sem merül benne hogy egy pióca

Reactor 2016.06.05. 17:37:56

@Béla 651: Megteszi egy sima copypaszta is a szöveggel, ahol kijelenti, hogy adóztak. Létezik olyasmi ugyanis a böngészők körében, hogy keresőfunkció. Ha rákeresek a szövegre, akkor ki fogja nékem jelezni, hogy ezt valóban írták-e. Ennyit tégy meg nekem, aztán ígérem, nekiállok mea culpázni. Vagy túlságosan sokat kérek?

@igazságos1..: Ez így igaz, nem is akarnám őt jobb belátásra bírni. Már Cipő is megmondta (istennyugosztalja) a híres számában, hogy aki hülye, az bizony az is marad...

Manyecska. 2016.06.05. 17:40:51

@igazságos1..: mekkor buzinneszt láttam ma!! Eskü zseni volt aki kitalálta:D Hajó tetőteraszára kb. 100 szobabiciklit kitosznak a zedző szemben és dizsire nyomják. A híd alatt örömkurjongatások. Valami borzalmas :DD azt hittem rosszul látok.. ON

Manyecska. 2016.06.05. 17:47:59

@igazságos1..: jah hegymászás Ákossal futunk csak nem tudja a cigit hová tenni közben :D ami biciklizés közben ugye ragyogóan megy nem kell első lámpa legalább bírom ahogy felizzik setétben. ezért estem be majdnem a bokorba a röhögéstől ilyen nincs, láncdohányos állat, nemtom kajakozás közben hogyan cigizett olx
Ja hogy ne legyek off nyalja ki a poszter. :D

Manyecska. 2016.06.05. 17:49:30

@Reactor: utolsó mondatodra reagálva ...nekem is folyton ez ugrik be..!:D Valamit tudott szegény.:(

neet 2016.06.05. 20:11:31

@gabors: ha nincs futókacsád, szórd körbe sóval a területet. Komoly. Kihányja a belét, aki megpbál(ja) átkelni rajta, az a rész undi lesz, de megmarad az epred.

Mókusélet 2016.06.05. 20:30:53

Sziasztok......én vagyok Ingrid.
Néhány észrevétel így végszónak: azt gondolom, hogy azzal, hogy egy céggel szerződést kötök (én fizetek ő meg számlát ad) akkor elfogadom a feltételeiket és ők pedig maximálisan teljesítik az általuk vállaltakat. Mivel itt nem ez történt, ezért írtam a levelet. Az intelligencia teljes hiánya az, ami megdöbbentett és az, hogy mikor nem válaszoltam (tudod a mondást ne süllyedj le a bunkó szintjére, mert a rutinjával úgyis megver) akkor még 4 levelet küldött éjszaka egyre durvább stílusban.
Márkhoz is szólnék néhány szót: egy vállalkozáshoz sok minden kell és nem kétlem, hogy energiát és pénzt tesztek bele. De senki nem engedhet meg magának ilyen hangnemet, mert azt a piac kiveti magából. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy bérelni egy 1700 m2-es helyet, és kiadni 100 asztalt nem nagy dolog, az infrastruktúrát elintézni azzal, hogy idézem a házirendből:Nincs mosdó helység az épületben, de 250m-n belül egy mcdonalds, aminek a mosdó kódját mindig megosztjuk egymással...nem túl elegáns megoldás és valószínű a Mcdonald's sem értékelné ha tudná, hogy Ő fizeti a Te bérlőidnek a mosdóhasználatát.
Végül de nem utolsó sorban tegnap még mindig kaptam Dorkától levelet, bár azt gondoltam, hogy az irományaival elérte a gödör alját és innen nincs lejjebb, de van ásója:
"Annyira szánalmas hogy nők erre képesek, mert nem kapnak elég orgazmust ja és állványt!!!! De további sok sikert, még még még! rossz reklám is reklám.... te senkiházi fogyatékos!"
Ennyi.
Remélem az édesanyja büszke a lányára, bár az kiderült, hogy nem az angol kisasszonyoknál nevelkedett, sőt úgy tűnik gyerekszobája sem volt.
Márk szerint ezt hívják latinos temperamentumnak, szerintem pedig simán tahó. Köszönöm hogy elolvastátok és nem osztottam volna meg, ha nem kapok rá Dorkától felszólítást.
Ingrid

Dikusz 2016.06.05. 20:55:26

@CID.: én meg ma finom almapálinkát, és a Csepp a Tengerben (Szamos utca) egy remek pacalpörköltet.

Ádám 2016.06.05. 21:13:50

@CID.: Na, HA nem tartoztam, tartozom, akkor mi a bajod? miért írtál csúnyákat rólam? :D csak nem a nejedre haragszol, mert félre dugott !?!? feszültnek tűnsz !:):D

Béla 651 2016.06.05. 21:16:31

@Mókusélet: láthatóan senkit se érdekel ez a levél, egy bsztlan idiota picsa vagy te is már csak azért is de megmondom én vagyok a jobb....
A többiek elszórakoznak más témán, ha feltunt.
Őszintén mi volt a cél? :D
Egy hétvégéig tartott a téma és már tudjuk hogy mindketten parasztok vagytok és idiotak. mi ez ovoda? bolcsi? Ki kivancsi erre a cica harcra? de most komlyan?szánalmas vagy te is.
Akkora serelem ert,hogy te keptelen vagy a feldolgozasara.... lehet neked is kellene pszichologus. totális problémák vannak mindkét oldalon.....

CID. 2016.06.05. 21:28:00

@Dikusz: Hmmm imádom a pacalt, de még sosem ettem étteremben, egyébként a hely, a maga nemében kiváló, jómagam maradok a nem túl messze ( 10 méter) lévő, Szamos kocsmánál:D

@Ádám: a nejem biztos nem kúr félre;)

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 21:29:06

@Mókusélet: Ne halgass a rosszindulatú hülyékre! Jó, hogy megírtad, én jól szórakoztam rajta és a kommenteken.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 21:31:05

@CID.: "a nejem biztos nem kúr félre"

Bocsi, hogy belepofázok, de ez nem érv. Mindig a felszarvazott tudja meg utoljára. Ebből persze semmi nem követkzik.

Ádám 2016.06.05. 21:31:18

@CID.: Igazad lehet! "Csak" félre SZERETKEZIK! :)))

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 21:34:05

@Dikusz: "a Csepp a Tengerben (Szamos utca) egy remek pacalpörköltet."

Helyesen: "a Csepp a Tengerbenben..." :))

igazságos1.. 2016.06.05. 21:39:06

@Mókusélet: most mit izmozol úccse szabadulsz meg tőle ezzel csak olajat öntesz a tűzre nála :)

1 megoldás van: levegőnek veszed mert ha cirkuszolsz velük, rövid úton az idegosztályon találod magad :P

amúgy nem kell téged se félteni igen amatőr lehecc ha ilyen embereket nem tudsz kezelni

piroshangszóró 2016.06.05. 21:39:57

Azért ezt a Dorkát úgy istenesen fejbe kéne kúrni egy hokedlivel.

Béla 651 2016.06.05. 21:51:44

ingird pattog
valami van a seggében, ha a lyukában semmi sehol.

CID. 2016.06.05. 21:52:28

@atpijkamo107:
Mivel nincs nejem, nem kúrhat félre,. Így érthető? ;)

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 22:01:31

@CID.: :)) Na, ma végre röhöghettem itt egy kommenten, köszi!

Dikusz 2016.06.05. 22:06:52

@CID.: az is jó, pár évvel ezelőtt voltunk ott szülinapit tartani, azt hittem ez is hozzájuk tartozik. A barátaim azt mondták, most újra jó az étterem, valószínű az üzemeltető is új, és az áraik is megfizethetőek.
A pálinka meg szokás szerint a gyálai Tóni bácsitól van. :)

gabors 2016.06.05. 22:10:34

@CID.: "Indiai csigaevő kacsa."

lehet ezeket par hetre berelni ??? mint alvany??

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 22:11:46

@CID.: "Milyen végszó?"

Szerintem is minden elhangzott, ami elhangozhatott.

Ingrid egy tökos csaj, aki kiáll magáért, Dorka (a mosdó kódját mindig megosztjuk egymással) egy szánalom.

Dikusz 2016.06.05. 22:13:29

@atpijkamo107: azt azért nem írtam úgy, mert azt lehetett volna gondolni, hogy az elfogyasztott folyékony gyümölcstől remeg a kezem:)

Amúgy már régebben szerettem volna megkérdezni (bár nem tartozik ide), szerinted hogy kell helyesen írni azt, ha valaki Heves megye székhelyén szeretne átutazni? Az elég viccesen hangzik, hogy Egeren át.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 22:19:43

@gabors: Műanyag poharakat beásol a füldbe, sört öntesz bele, és reggel kiszeded belőlük a csigákat. Nem viszi el a róka a kacsákkal ellentétben.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 22:23:31

@Dikusz: "azért nem írtam úgy"

Tudom, csak nem tuttam kihagynni.

"Egeren át."

:)) Én is ezt mondanám. Ne engem kérdezz, csak akkor voltam 3-as nyelvtanból mikor nem kettes voltam.

A csuklik felszólító módban meg "csukoljál".

The Crazy One 3om 2016.06.05. 23:02:33

Jól érzem, hogy ez a poszt a Homár mélypontja?

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.05. 23:37:13

@The Crazy One harmadik regisztrációja: :)) Megfordítanám. A csúcspontja.

HH meg tőlünk lesz megzavarodva, mint a vasorrú bába a mágneses viharban.

CID. 2016.06.05. 23:39:39

@gabors: Nem tudom, viszont, ha már nem kellenek, meg lehet őket sütni.

Ádám 2016.06.06. 00:19:33

@CID.: Kb. 3napja írtad, hogy a nejed nem akar veled menni a leendő tanyára....:):D

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Most, akkor ki a gerinctelen kamusta? :DDD

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.06. 00:24:18

@Ádám: Ha nincs neki, akkor miért akarna vele menni? Te értetlen.

Ádám 2016.06.06. 00:33:26

@CID.: Bármilyen kacsát, nem olyan egyszerű tartani! Aránylag nagy terület kell nekik, szétpancsolnak mindent, mindenhová odafosnak, éjszakára külön be kell zárni őket stb.
Nem hiszem, hogy @gabors: olyan helyen lakik s ilyennel tudna foglalkozni........
@atpijkamo107: ötlete beválhat. Kevés eper nekünk is van. Csak saját részre. Nálunk nincs csiga,de itt a hangyák s a sok eső tett be. Most már a ribizlit várom, meg a cseresznyét, még kb. 2-3, talán 4 hét s szedhetőek. Ló éjt.:)

LÉPEM!

Ádám 2016.06.06. 00:35:37

@atpijkamo107: Öreg! úgy 3 napja írta, hogy kiköltözne tanyára, de a neje nem akarja !!!

te ÉRTETLEN !!!

Advanced Flight 2016.06.06. 01:20:08

@CID.: "Mivel nincs nejem, nem kúrhat félre"

Abba te csak ne legyél olyan biztos....

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.06. 01:35:26

@Ádám: Áh, nem lehet ezeknek hinni. Manyi minden évben azt mondja, hogy terhes, meg egy szivar azt mondta hogy vén, meg ilyenek...

CID. 2016.06.06. 01:36:02

@Ádám: ki van csukva, hogy nejemet írtam;)

gabors 2016.06.06. 05:46:33

@atpijkamo107: ez kb mukodik es csinaltam is de eloszor megeszik az epret es utanna mennek a sorrert ... meg is ertem en is igy csinalnam

Répázó 2016.06.06. 07:52:24

Bárhogyan is, intelligens ember így nem nyilvánul meg, ügyféllel pláne nem még ha nincs igaza, akkor sem. Ez a nő egy elmebeteg tyúk.

megamenn 2016.06.06. 07:55:30

fáj a derekam, álmos vagyok. állványom sincs. szarul indul ez a hét.

Ádám 2016.06.06. 08:09:39

@CID.: Összeálltál egy vénasszonnyal? Más tette asszonnyá?, majd használta 20-25évig?! :):D Remélem 2-3 pulyát is nevelsz. Persze a másét....:):D

Azért, ha valaki azt írja, hogy az "asszony" azaz, hogy az "asszonyom", nos AZT a normálisabbja a nejének tekinthetőnek gondolja. Manapság, ha csak összeálltál valakivel + 2-3 gyerekével:):D, nos azt nőmnek, csajomnak, élettársamnak hívják!!! Nem csoda, hogy a te asszonyod nem kefél, mivel már komoly asszonya volt a fűnek-fának, akár, oszt asszony lett a jányból. :DDD

Manyecska. 2016.06.06. 09:57:21

@megamen: mintha a pasimat hallanám nyávogni szóról szóra ugyanígy tolja :))) aszonta a kollégám aki látta csibész és ránézésre tíz év.:DD namindegy.@Mókusélet: én azt hittem ez a poszt kamu de ha nem az elég szomorú. Latinos temperamentum, jah. Én salsázni járok ott sem dobálóznak állványokkal...:) Rá se ránts.

Manyecska. 2016.06.06. 10:02:18

@atpijkamo107: OFF nem mindenki csak szökőévben van együtt a párjával:D..@Dávid András: én keresem rá a megfelelő szót de nem találom a Brehm-ben..

sáros_tehén 2016.06.06. 10:09:00

Te Márk.. nem kéne az asszonyt megbaszni úgy rendesen?

2016.06.06. 10:10:19

@gabors: ááá napkommentje :-)))

ez már a hétvégi poszt ?
áááá ez zseniális volt, dorka for prez !

atpijkamo108 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.06. 10:18:42

@Manyecs: "@Mókusélet: ... Én salsázni járok"

Az semmi. De a zumbazok! Aj! Azok naggggyon temperamentumosak. Foleg az oktatok. ;)

megamenn 2016.06.06. 10:40:53

@Manyecs: vegyél neki állványt! kb annyiba kerül mint egy asztal :)

Manyecska. 2016.06.06. 10:53:18

@Kulics: hát, én a hétvégén istenesen beb..xtam a nemrég összeforrt nagylábujjam az exemnél az ágy sarkába /isten nem ver ostorral :P/, még roppant is a szenteket lehoztam az égből is de EZT a mélységet még énsenem értem el... ..:)

Manyecska. 2016.06.06. 10:55:39

@atpijkamo108: az enyém hím. @Dávid András: ezen én is hangosan felröhögtem.@megamen: mit csináljon vele? amire szüksége van az nálam van.:D ha organizmust akar beleköpök az ivóvízébe...

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.06. 10:58:15

@Manyecs: "beb..xtam a nemrég összeforrt nagylábujjam"

Az semmi. Én ágyban, alvás közben eltörtem a láb-kisujjamat. Ezt nem tudod űberelni.

Ádám 2016.06.06. 11:26:14

@atpijkamo107: Nem-e tudja űberelni? Bármit kitalál !!! Naponta "dolgozik", fut, bringázik, fürdik, "dolgozik", baszik, orvoshoz jár, kefél, "dolgozik", lóbaszót nevel, hajókázik, ááámerikai állatkertbe jár, árvát nevel, "dolgozik", kocsikázik, méhét varratja fel, bebaszik, megbasszák, vizet szerel, ő bárkit be tud fújni a navnál, tartja a kapcsolatot az exével a nyúllal a vízvezeték szerelővel s kefél még a főnökével IS! stb.-stb, naponta 20-30x ide ugat!
No ez útobiban, talán téged sem űberel.....:):D

2016.06.06. 11:31:31

@Manyecs: én imádom az ilyen hisztérikus embereket, élvezem, ahogy lekűzdik önerőből magukat a sárga föld mélyére és akkor odaállok a gödör szélére és rápisálok a fejükre.

de szép lírai kép volt ez :-)

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.06. 11:50:44

@Ádám: :)) Na, szépen összefoglaltad, hogy miért imádom Manyit.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.06. 12:04:35

@Mókusélet: A McDonald's a Szent István körúti, ha jól sejtem. :D
Te, tényleg, ott van a Hollán Ernő utcábam az Újpesti Rakpart 1-3-tól 200 méternyire egy ilyen jellegű, garázsos üzlet. Rohadt semmi közöm nincs hozzájuk, nem reklámozok, de naponta elmegyek előttük. Lehet polcot bérelni, és mivel legalább 3-an vagytok, valszeg jobban megérné, mint primitív picsákkal a szájkaraté.

Manyecska. 2016.06.06. 12:05:36

@atpijkamo107: milyen szerencse hogy szűröm...megalomán állat..:DDDD OFF
Mennyetek elsőzni köcsögök!! :D

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.06. 12:12:43

@atpijkamo107: Pontosan. Ezt magyaráztam annak a süket "Dorkának" is. De ahhoz is túl hülye, hogy felfogja.
Az Újpesti Rakpart 1-3-ban szervezik az ilyen bulájokat, ami egy építészeti rémálom, és agyon van hanyagolva. És a szerencsétlen idiótája azt hiszi, hogy nem derül ki a valódi neve, csak mert egy kamu fácsés profillal villog. Már a 13. kerületi önkormányzat nyilvános adataiból is megvan a név és a cím.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.06. 13:08:42

@atpijkamo107: Nem dobom, mert valamivel több a tisztesség bennem, mint "Dorkában". Ha megtenném, semmiben sem különböznék tőle.
Neked is, mint bárki másnak kb. 2 percébe kerül kideríteni, kik a valódi személyek a történet mögött.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.06.06. 13:19:39

@Hátrányos helyzetű kaviár: Küldd el nekem, majd én kirakom, bennem úgylátszik semmi tisztesség nincs,.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.06.06. 13:30:30

@atpijkamo107: Az kb. ugyanaz lenne, nem gondolod? :D
De rohadt egyszerű, utánanézel, hogy milyen sufnicégnek adott engedélyt a 13. kerületi önkormányzat május végén bolhapiacra, az Újpesti Rakpart 1-3 szám alá, utána meg már Hawaii! :DDDD

CID. 2016.06.06. 18:18:40

@Ádám: :DDDDDDD Gyakorlatilag minden tekintetben téves következtetést vontál le, viszont azt gondolom, te már beletenyereltél a "jóba" :)

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2016.06.06. 20:57:48

@The Crazy One harmadik regisztrációja: nem, az vmikor 1 éve(?) volt, amikor HH egy buzizós, köcsögözős, anyázós genetikai hulladékot védett itt a felhasználókkal szemben. (jött, belekötött a betonba is, és aki rászólt, azt baszta ki apéniás HH. De mind1, őszintén kívánom, legyen neki könnyű a föld, másrészt megjegyzem, én még vígan itt fogok kommentelni, miközben rá kedves fehérruhás bácsik adják a muszájkabátot /ha érted/)

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2016.06.06. 21:25:52

@Dikusz: Egren, vagy Egeren keresztül helyett Eger érintésével, áthaladva Eger városán.
@atpijkamo107: A ne csukladjál, vagy ne csukoljál helyett: a csuklást hagyd abba!
@Mókusélet: Köszönjük a történetet, csodállak a higgadtságodért.
@Dóra Kes: Neked nem is akartam írni, mert félek a fajtádtól. Remélem a sértegetett ügyfeled veszi a fáradságot és a móka kedvéért feljelent becsületsértésért, hogy kicsit elszórakozz a hatósággal is.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2016.06.07. 03:12:33

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: "móka kedvéért feljelent becsületsértésért"
bizonyíték van sz4rásig. A nagy nyilvánosság előtti feltétel is megáll.
0%-nál több esélye van. Keresnie kellene egy hozzáértő ügyvédet.

Szarazkoro 2016.06.07. 13:27:43

Dorka aki nem is, te mekkora suttyo vagy?
a, nagy
b, meg nagyobb
c, jujjjj

Reactor 2016.06.07. 17:32:34

Az adózás kérdéséről azóta is mély hallgatás és tücsökciripelés folyik. Vajh puszta véletlen ez? Egy-null Ingrid javára.
"Sumthin iz not rite here" - mondaná a míves angol.

Dorkának az a legnagyobb baja, hogy csak a jele volt körfűrész az óvodában, nem rajta használták...

Hegyirablo 2016.06.12. 14:20:57

Proli prolinak farkasa.

B.Arthur 2016.06.15. 02:32:30

@Mókusélet: Szerintem pereld be ezt a nyomorult elmebajost, hagy tanulja meg, hogy nem lehet így viselkedni. Vagy legalább annyit írj neki vissza, hogy még egy levél, és rendőrségi ügy lesz. Vagy legalább abba a szarevő retkes kurva anyja picsájába küldd el, és kívánd neki a nevemben, hogy bassza meg őt a sarki koldus a rongyokba tekert, szarban fürdött faszával! :D Valami legyen már a gyogyós kurvával!

B.Arthur 2016.06.15. 02:35:43

@Béla 651: Látom, Dorka a te szellemi színvonalad. A te seggedből viszont hiányzik valami, a lófasz.

B.Arthur 2016.06.15. 02:38:37

@Béla 651: Hát akkor mifaszt keresel itt, ha nem érdekel, barom? Ha nem vetted észre, kettejük közül melyik a gyökér, elég nagy baj van nálad is a toronyban! :D Ja, és nem mindenkinek a baszás az egyetlen gondja az életben!

szupermacs 2016.06.20. 08:51:44

@B.Arthur: Haggyad már, Bélának a kurva az anyja is.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2016.06.29. 12:43:44

Ha nem ismerném a homározókat, csodálkoznék, hogy miért ekézik a vétlen felet.
süti beállítások módosítása