Tékozló Homár

Bőrönd beltéri használatra

2016.11.10. 12:02 | Homár Hilda | 147 komment

unnamed.jpg

Na, ennél jobb ma már nem lesz. Az E-koffer.hu vagy ráérzett egy törpeminoritás - a kizárólag otthoni használatra alkalmas gurulós bőröndökre vágyók - eddig elhanyagolt piaci igényére, vagy egyszerűen tojik rá, hogy milyen termékeket árul, cserébe viszont a felelősséget se nagyon akarja vállalni értük. Ennek megfelelően tekintsünk rá ezentúl.

Nyáron rendeltem az E-koffertől 3 bőröndöt.

kb 300 m-t húztuk a parkolótól a szállóig és vissza. A vissza úton egyszerűen szétolvadtak a kerekei. Próbáltam reklamálni. A harmadik levelemre (amiben a fogyasztóvédőket is megemlítettem) válaszoltak: A vásárlási feltételek közt szerepel, hogy ennek a bőröndnek a kerekei csak beltéri használatra alkalmasak. - és tényleg! Le van írva. Így én nem tehetek semmit, hiába gondoltam, hogy egy bőröndre azért tesznek kereket, hogy .... Ha leírják, hogy nem, akkor igazuk van. Én vagyok a hülye, hogy nem olvasom a vásárlási feltételeket. Tehát, ha valaki szeretne bőröndöt, amit a szobában húzkodna, nyugodtan keresse az e-koffer oldalát!

Csak, hogy lássátok, miről beszélek, mellékelek egy képet.

A.

UPDATE

Levelet kaptunk az E-koffertől, amit kérésüknek megfelelően közlünk. Ebben ugyan egy 4 kerekű bőrönd nem rendeltetésszerű használatára vonatkozóan kaptunk információkat, míg olvasónk konkrétan beltéri használatot említett levelében a kerekekkel kapcsolatban, de rákérdeztünk a dologra, reméljük, hamarosan megkapjuk a választ. Örömmel realizáltuk ezzel együtt, hogy a levél és a benne leírtak szerint felajánlott csere vagy visszafizetési lehetőség alapján egyáltalán nem igaz, hogy ne vállalnák a felelősséget a termékeikért.

Tisztelt Homár Hilda!

Mivel webshopunkkal kapcsolatban negatív poszt jelent meg a blogjában válaszolni szeretnék önnek.

A kérdéses ügyben a teljes igazsághoz tartozik hogy a 4 kerekes bőröndöket 4 keréken kell használni attól függetlenül hogy milyen anyagból készültek bármilyen viccesen is hangzik, és valóban van piaci igény műanyag olcsóbb bőröndökre, amelyekre egyszerűen jobban oda kell figyelni a használat során, és sok évig használhatóak, ahogyan nagyon sok vásárlónk használja is évek óta. A 4 keréken való használatot bármelyik nagy bőröndgyártó márka kéri a vásárlóktól a garancia biztosításához.

A kérdéses vásárló nekünk küldött több képet amelyen egyértelműen látszik hogy a bőröndöt 2 keréken megdöntve használták. Egy 30 kg-al megpakolt bőrönd súlyát a 2 kerékre helyezve a kerék idő előtti kopásához vezet, ez nem rendeltetés szerinti használat. Ezt bármelyik bőröndgyártó márka kéri a vásárlóktól, illetve egy bevizsgálás után is a nem rendeltetés szerinti használatot fogják megállapítani.

Úgy gondolom hogy a posztjában megfogalmazott cinikus és a cégünkre nézve sértő kifejezések nem állják meg a helyüket, nem " tojunk " arra hogy milyen termékeket árulunk, illetve az a megállapítása hogy ezek után így tekintsenek cégünkre kifejezetten sértő. Több ezer elégedett vásárló megnyugtat arról minket,hogy az általunk működtetett webshop mindenben megfelel a vásárlói igényeknek, amelyet folyamatosan tökéletesítünk. Minden vásárlói panaszra megfelelően válaszolunk és kezelünk.

Ettől függetlenül a vásárlónak felajánlottunk egy 5 év garanciával rendelkező bőröndszett cseréjét, vagy az összeg visszafizetését, mivel ennek a lejárató ügynek szeretnénk pontot tenni a végére. Erre a mai napig nem reagált.

Tisztelt Homár Hilda! Javaslom önnek hogy mielőtt posztol egy panaszt előtte legalább a másik oldaltól kérjen reagáló e-mailt amiben a másik oldal is elmondhatja a véleményét és nem egyből a tisztességes cégek mocskolódásával kezdődjön a poszt.

Kérem a poszt eltávolítását, vagy a válaszom megjelenítését az oldalon.

Várom válaszát!

Tisztelettel:

Kalapos Tamás
Etaska.hu Kft

Update 2.

Megkaptuk a választ a 4 kerék vs. beltéri bőrönd kérdésre, és arra is, hogy vajon kinek és mire lehet jó egy csak beltéren húzható koffer:

Egyrészről igaz a beltéri használat, amit műanyag kerekű bőröndöknél jelzünk és a használati útmutatóban mellékelünk a vásárlóknak: "A bőrönd kerekei műanyagból készültek ezért beltérben rövid helyváltoztatásra alkalmasak, durva felületen a  kerekek elkophatnak." Ebben az esetben is ez volt az első válaszunk, a képek vizsgálata után láttuk hogy a húzókar felöli 2 kerék kopott el, tehát 2 keréken húzták a bőröndöt. Illetve a 300 méteren így elkopott kerék is sántít... Ez egyébként jellemző látvány napi szinten az utcákon amikor a kollégista lányok szinte a teljesen elkopott kerekű 4 kerekes  bőröndöket 2 keréken szinte a bőrönd hasán húznak....

Pl.: Bepakolok és és épületen belül használom a kerekén a bőröndöt utána felemelem és kézben viszem. Ezt alkalmankénti utazáshoz ajánljuk, bepakolom kitolom az autóig ott berakom az autóba, majd pl a szállodáig kézben viszem. Repülős utazáshoz semmiképpen nem ajánljuk, mivel a bőrönd anyaga is műanyag, ezt a vásárlóinknak  is elmondjuk.

Ez egy ilyen bőrönd ennyit tud, emellett természetesen nagyon sok bőröndmárkát forgalmazunk persze ott az ár egyből a duplája, a választás a vásárlón áll, ezért próbáljuk minden lehetőséggel tájékoztatni a vásárlókat. Sok vásárlónk jelezte már hogy tudja hogy műanyag, de meg van elégedve vele , alkalmankénti utazáshoz neki tökéletesen megfelel odafigyelve, hogy milyen felületen húzza 4 keréken a bőröndöt.

A bőrönd kerekei egyébként cserélhetőek amennyiben elkopnak, pl egy budapesti javítócentrumban.

Az oldalunkon egyébként az eset miatt Figyelem: felszólítással minden ilyen terméknél kiírjuk hogy a bőrönd kerekei műanyagból készültek, kerekein húzva csak beltérben használhatóak, ez a megrendelő lapon és a számlán is jól látható helyen olvasható.

Kalapos Tamás
Etaska.hu Kft

UPDATE 3.
Olvasónk is beszámolt a fejleményekről:

 

Tegnap kaptam tőlük egy levelet: 

Kedves Andrea!

A bőröndszettel kapcsolatban szeretnénk felajánlani önnek egy 5 év garanciával rendelkező bőröndszettet , amely valóban kültéren is használható: 
http://www.ekoffer.hu/yearz_borond_szett_spinner_4_kereku_valtozat_ribbon_5_ev_garanciaval_raspberry_szinben_6022

Az eredetileg vásárolt bőröndszett árát beszámítjuk a vételárba és kiszállítjuk önnek. Amennyiben nem felel meg önnek a felajánlott bőröndszett, kérem küldjön egy számlaszámot ahova visszautalhatjuk az ön által vásárolt bőröndszett árát. Egyben szeretnénk megjegyezni hogy valóban van piaci igény az olcsóbb műanyag bőröndökre, amiben igaza van hogy a webshopunkban ezt jobban látható helyen kellene közölni, amit meg is teszünk.

Üdvözlettel:
ekoffer.hu

Nem tudom, hogy Önök keresték-e meg őket, vagy a facebookon posztolt beszámolóm hatására írták-e, de úgy tűnik az én ügyem megoldódik, de főleg úgy tűnik, jó ha nem hagyja magát az ember. 

Köszönöm, hogy foglalkoztak az ügyemmel!

Üdvözlettel:

Andrea

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Crazy One 3om 2016.11.10. 13:52:39

kompi írja a tutit. Lehet bújni jótállás, meg szavatosság mögé, de nem lehet mindig ott az állam. Csakis te vagy a felelős minden döntésedért.

mechanikus körte 2016.11.10. 13:55:37

@Manyecs: na, ennyire nem vagyok precíz, használjon ilyet, akinek két anyja van. Ötletes, de ez nekem már sok.:-) Arra figyelek, hogy ne csapjam rá a szatyorban a tojásra a két kiló krumplit, a kenyérre a hipót, de hogy 6-8 táskába szelektáljak, azt enyhe túlzásnak érzem.

Manyecska. 2016.11.10. 13:56:34

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: a hülye nő összevissza pakol beléje, pedig pont az lenne a lényege szerintem kábé, hogy egyszerre beb.sszhassa a mélyhüttőbe/fürdőbe/ a cuccost. Rám meg ilyen hatással van 15 dkg cukor hogy baromságokat linkelek ide :DD.

Manyecska. 2016.11.10. 13:58:20

@mechanikus körte: :DD jó , én meg mondjuk biciklivel járok /kosár+hátizsák / ott az a szemponty hogy ha kiesik valami ne legyen törékeny:P ..de ha eleve összeválogatod nem kell később szétdobálni meg egyesével berakosgatni három szatyort HÁT NEM CSODÁLATOS?? :P:D

mechanikus körte 2016.11.10. 14:01:22

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: a jó bőröndök se bírnak mindent. az én fiaim kettőt csináltak ki, amíg kollégisták voltak, lazán végigrángatták a vasútállomástól a koliig és vissza, tökön-babon, kavicson, macskakövön, mindenen keresztül. Persze csutkára megpakolva, full sebességgel, mert a vonatra mindig 10 perccel az optimális UTÁN sikerült elindulni.:-)

Terézágyú 2016.11.10. 14:04:01

Egyébként mennyibe kerülne kicserélni egy ilyen bőröndön a két kereket?....

Persze nem tudjuk, hogy mennyiért vette egyáltalán a bőröndöt a pószter...

PITTA 2016.11.10. 14:04:16

@mechanikus körte: ez milyen gáz már? Eddig az utolsó kínai bőrönd is tudott gurulni, csak az anyaga és a cipzár szakadt szanaszéjjel... erre már a görgőkben sem bízhat az ember?

mechanikus körte 2016.11.10. 14:04:47

@Manyecs: "ha eleve összeválogatod nem kell később szétdobálni meg egyesével berakosgatni három szatyort HÁT NEM CSODÁLATOS?? :P:D" Erre a célra van otthon megbízottam.:-)

kopaszsop 2016.11.10. 14:06:41

azért az se semmi, hogy egy időben mind a négy kereket egyszerre kell használni ;)
www.kephost.com/image/vas0

Manyecska. 2016.11.10. 14:07:18

@Terézágyú: én lyavaslom neki a babakocsi-szervizeket...ott is általában a kerekeket kell cserélni . Cserébe rögzíteni is tudja majd a böröndöt :P:DD

kopaszsop 2016.11.10. 14:09:15

na, rosszat szúrtam be, a négy kerél itt van leírva:
www.kephost.com/image/vasB

Manyecska. 2016.11.10. 14:09:24

@mechanikus körte: jab+ :P:DD ; én szingli vagyok öt éve nekem be kell osztanom a zenergiáimat a gyereket sajnos nem lehet csicskáztatni mert kamaszodik és szplínes hangulatban van :P a kutya meg folyton láb alatt de legalább a tengerimalac már megdöglött. na az ! volt folyton a hüttő előtt ahányszor zörgött egy zacskó, kétlábon állva nyújtózkodott felfelé:DD ..:)) ON

Manyecska. 2016.11.10. 14:11:10

@kopaszsop: :)) Te, ezek szerintem valami játékbőrönd használati utasítását tették be/vagy be volt b..szva aki fordította a szöveget.. :D
Ilyen nincs. Beltéri bőrönd. olyan mint a "szűzk.rva" .:D

mechanikus körte 2016.11.10. 14:15:21

@kopaszsop: legutóbb a frankfurti reptéren vágtattam végig így, mert 8 percem volt arra, hogy elérjem a csatlakozást. Bőrönd 4 keréken, kézitáska, kabát ráapplikálva, toltam magam előtt az egészet, futólépésben, a mozgójárdán is. Olyan hangja volt, mintha tankkal közlekednék.

EurósParaszt Lite 2016.11.10. 14:15:40

@Tehetséges ugandai buzi: ja, nekem is ez jutott eszembe. Pont olyan volt a gyozelmi beszedje kozben a kiallasa, mint ahogyan Szebeni Istvanon allt megannyi alkalommal az oltony a teveben. Akar tv2, akar AuZoneNetwork. O ugyan belurrul nem paraszt, de mindig ugy allott rajta tenyleg, mint egy elsoaldozo lakodalmason, aki se hordani nem tudja az uri ruhat, se nem lehet raszabni, mert a genetikaja is nem epp arisztokraktikus testmereteit, s kialakitasat illetoen.:) Nah, Trumpli urasag is pont ugyanilyen idegenul hat a pulpitus mogott aktiv vezetokent. Komolyan mondom, felek. Szabados kereskedelmek ugye, klimma tema. Meglatjuk mi lesz. Mar csak annal is inkabb, mertz mast nem tudunk.:) Az viszont lehet, hogy a kovetkezo poszt fordit a vilagon valamit.

mechanikus körte 2016.11.10. 14:18:18

@mechanikus körte: "a gyereket sajnos nem lehet csicskáztatni mert kamaszodik és szplínes hangulatban van :P" Ezért teszem a szatyor aljára a csokit.:-)

mechanikus körte 2016.11.10. 14:20:20

@mechanikus körte. manyecska, neked ment, csak elnyomtam. Ez nem az én napom.:-)@EurósParaszt Lite: köszi.:D

Terézágyú 2016.11.10. 14:21:30

@kopaszsop:

Eszerint mind a négy keréknek ugyanúgy kell elromlania, mert különben ugrik az egész???

mechanikus körte 2016.11.10. 14:23:00

@Terézágyú: a kopásból kapásból látszik.

Terézágyú 2016.11.10. 14:27:40

@mechanikus körte:
Nekem a két cipőm is különbözőképpen kopik, holott ugyanannyit használom mindkét lábam a járáskor...

mechanikus körte 2016.11.10. 14:29:26

@Terézágyú: erre majd eurósparaszt válaszol, épp formában van.:-)

Manyecska. 2016.11.10. 14:34:34

@Terézágyú: jah, a körtepálinka forma! 10 férfiból 10 ajánlja !:DD..on

Terézágyú 2016.11.10. 14:36:13

@Manyecs:
Aki ezt fogyasztja, annak már mindegy milyen a forma...

kopaszsop 2016.11.10. 14:36:42

@Terézágyú: pont erre a következtetésre jutottam én is. esetleg otthon reszelek a kevésbé kopottból, hogy egyformának tűnjön. :D

Manyecska. 2016.11.10. 14:40:50

@Terézágyú: a páááromra úgy hat mint három kávé -már nem összefossa magát- sza ő azt mondja energiát ad..mindegy.

Terézágyú 2016.11.10. 14:42:09

@Manyecs:
"a páááromra úgy hat mint három kávé -már nem összefossa magát"

akkor ha egyszer meghívsz magatokhoz, ne szolgálj fel kávét...

Manyecska. 2016.11.10. 14:54:23

@Terézágyú: jó. Ez a Szántsál Barbi bőröndje amúgy, elég sz.rul néz ki mintha egy adag kutyaszarba húzta volna végig..:DD

2016.11.10. 15:07:10

lol
jól elbasztad, h elmondtam h kültéren használtad...geca

mechanikus körte 2016.11.10. 15:48:19

@Terézágyú: "Van szebb a körteformánál? :)" Ha erre most azt írom, hogy a narancs, kigolyóztok?:D

EurósParaszt Lite 2016.11.10. 15:55:27

Hahhaaa, aptijanko nincs otthon a Star Trekkbeeen, bibibii, nincs otthoon.:D

Manyecska. 2016.11.10. 16:04:31

@mechanikus körte: vagy a hóember:(( csinálok egy terhességi tesztet MOST..gondoljatok rám. ha nem jönnék elájultam. :DD valszeg.

Terézágyú 2016.11.10. 16:09:55

@mechanikus körte:
""Van szebb a körteformánál? :)" Ha erre most azt írom, hogy a narancs, kigolyóztok?:D "

Ha meg tudod magyarázni, hogy van narancs formájú női alak, akkor lelked rajta.

ROTFL Manó 2016.11.10. 16:11:21

@Terézágyú: A narancs az a női seggnek nem alakja, hanem a bőre.

Manyecska. 2016.11.10. 16:12:52

@ROTFL Manó: hét én eszt nem akartam mondani. :D na ellebegek a páromhoz.semmi jóból nem hagynám ki:P

mechanikus körte 2016.11.10. 16:14:09

Asszociáltam, de úgy tűnik, nem jött be. Mindegy.

Terézágyú 2016.11.10. 16:24:07

@mechanikus körte:

Mi a női formákról beszéltünk, te meg át akartál térni a politikára..??? :))))))
Egyre rosszabb :)

FDToth 2016.11.10. 17:09:42

ez kamu, végig kell vinni az ügyet, olyan nincs, hogy egy kerekes, húzható bőröndöt, ami azért van rajta, hoyg lkönynbeb lgyen cipelni, ne hazsnálhasd utcán... ez baromság, ilyen nincs

CID.. 2016.11.10. 17:12:35

@Kitalátor (másként) gondolkodó: hagyd már légyszíves ezt a dumát ;)

Dikusz 2016.11.10. 17:38:32

@Fausto(tm): akkor meg azt mondták volna, hogy nem tolni kell, hanem húzni;´)

Dikusz 2016.11.10. 17:46:52

@Manyecs: az a fehér por biztos cukor volt:)))
ahogy néztem azt a szatyoárt, először azt hittem lyukas az alja. Már vártam, hogy mi lesz, ha kiemeli a bevásárló kocsiból:D

Dikusz 2016.11.10. 18:00:26

@mechanikus körte: :)) még jó, hogy nem kapcsoltak le, mint a reptér támadóját.

Én pár évvel ezelőtt ha nem is bőrönddel, de bevásárlókocsival csináltam ezt. Meg akartam mutatni a barátnőmnek, milyen frankó dolog lendületből gurulni vele. Csak azt hagytam ki a számításból, hogy a kocsi mérete valamivel kisebb, mint a nagyobb üzletekben, meg igazából nem az én súlyomra van tervezve. Úgy elterültem a boltban, mint nagyalföldön a furulyaszó.

The Crazy One 3om 2016.11.10. 18:07:52

@Dikusz: henteregtél, mint az olcsó krumpli?

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.11.10. 18:52:34

@mechanikus körte: Valahol kell lennie egy köztes kategóriának, mert nekem vannak 15 éves táskáim, amiket anno valami Esso pontgyűjtó akcióban vettünk, és azok még mindig gurulnak. Kicsit ugyan már szakadozik a sarkuk, de gurulni tudnak. Pedig voltunk vele pár helyen, és én bizony nem cígöltem a 15 kiló bébiételt, hanem huzigáltam tökön-paszulyon át.

mechanikus körte 2016.11.10. 19:15:59

@Terézágyú: "Mi a női formákról beszéltünk, te meg át akartál térni a politikára..??? :))))))
Egyre rosszabb :)" Pont most, amikor új főnök van az amcsiknál? Dehogy.:-) Anthony Burgess jutott eszembe.
De ha már itt tartunk...
www.youtube.com/watch?v=grD_IINiH9c

The Crazy One 3om 2016.11.10. 19:39:00

10ázadik. Tehetséges ugandai buzi haveromat kimoderálta?

Jessybátsi 2016.11.10. 19:53:58

Ennyire még a madarasteszkós sem gagyi.

Józsi, a migráns köcsög 2016.11.10. 21:00:52

Hát ez naon fánki!
Csókolom, minálunk sóderrel van fölszórva a nappali, ijenkor szabad bent húzgálni vagy mi a teendő?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2016.11.10. 21:15:04

@CID..: Ha nem szabad zsidózni, buzizni, akkor parasztozni sem.

Sandor Akarki 2016.11.10. 21:20:46

@mechanikus körte: Print screen? Save webpage? Print to PDF?

Sandor Akarki 2016.11.10. 21:22:10

@mechanikus körte: Ja, amúgy telefonon, tableten nincs "mouseOver" úgyhogy nem látható a feltétel, simán lehet perelni és nyerni.

Sandor Akarki 2016.11.10. 21:24:00

@mechanikus körte: Full screen (többnyire F11). Vagy körbevágod.

CID.. 2016.11.10. 21:55:10

@Kitalátor (másként) gondolkodó: hogyne szabadna :D parasztozni már csak azért is, mert butapöstön több lakik, mint azokon a településeken, ahol csak függönyös busz jár.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.10. 22:31:36

@Dikusz: @The Crazy One 3om:

"elterültem a boltban, mint nagyalföldön a furulyaszó."

"henteregtél, mint az olcsó krumpli?"

:))

Még! Még! Még!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.10. 22:36:17

@The Crazy One 3om: Utolsó moderálás az 53e forintos javított cipő posztban van:

>>Terézágyú [16:10:11] "Visszavittem, megvizsgált, "
Nocsak, egy orvos volt az eladó??<<

Annyira leszar minket Helga, hogy már nem is nagyon szemétkedik.

The Crazy One 3om 2016.11.10. 22:55:02

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: hihetetlen :D most komolyan, az elmúlt hetek legszellemesebb Terezágyú kommentjét törölte és azon kívül nyista? Baszod.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.10. 22:58:03

@The Crazy One 3om: Ugyanbban a posztban:

>>ghck [16:07:51] Ha nem kell 53e-ért javított cucc, vajon mit csinálsz, ha kilukad a BMW-d kereke? Új kocsit követelsz? Idióta!<<

Viszafelá a harmadik október elején van. ...

Tehetséges ugandai buzi 2016.11.10. 23:05:31

Csak épp nem értem rá írni, mert a Márton-napi libazabálást kellett lefoglalnom vad levelezéssel a Marsall étterembe. Jóárasított akciójuk lesz libamájra, libacombra. Még valaki jönne ki-ki alapon?

Dikusz 2016.11.10. 23:51:13

@The Crazy One 3om: igen, aztán ugráltam, mint eszelős muzsik a talpfákon. Egy idő után meg úgy otthagytam az üzletet, mint bolond Szása a szarát a nyírfa alatt:)

Dikusz 2016.11.10. 23:58:37

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: olyat is írhatok ami nem kapcsolódik az előzőhöz?

A családban volt egy idősebb hölgy, nem volt könnyű természete, de eszméletlen jó beszólásai voltak. Egyszer azt találta mondani (a majd ha piros hó esik mintájára):
"Akkor kinyalom a seggét az Andrássy út kellős közepén fényes nappal, déli 12 órakor térden állva, egy cserép muskátlival a kezemben"

Dikusz 2016.11.11. 00:01:19

@Csokis: nem lehet véletlen, a bőröndnek is négy kereke van:)

Tehetséges ugandai buzi 2016.11.11. 00:16:26

@Dikusz: Azt a gyönyörű, költői hasonlatot ismered, hogy "táncol, mint szerb paraszt a lopakodón"?

:-D

Dikusz 2016.11.11. 01:36:56

@Tehetséges ugandai buzi: igen:) Az ilyeneket bezzeg első hallásra megjegyzem, és soha többé nem felejtem el. Pl egyszer hallottam egy kiváló színészünk előadásában (egyik híres jelenete a "Borkóstolás" c.volt) két kevésbe közismert, még kevésbé szalonképes dalocskát. Még most is tudom. Az egyik: Nem hiszed el babám..., a másik: lapos... mocorog.

Ha tudsz ilyen örökvecsű hasonlatot, oszd meg velem kérlek:)

The Crazy One 3om 2016.11.11. 05:56:14

Éjjel annyira hideg volt, hogy az asszonnyal osszebújtunk, mint a szegény ember malacai....

Terézágyú 2016.11.11. 07:54:48

@The Crazy One 3om:
"hihetetlen :D most komolyan, az elmúlt hetek legszellemesebb Terezágyú kommentjét törölte és azon kívül nyista?"

Most itt állok egy szál bizonytalanságban...
Tényleg ez volt Hilda nagy baja, hogy ilyen módon hívtam (volna) fel a figyelmet egy k*rva ciki elírásra?
És tényleg ez volt 3om szerint a legszellemesebb hozzászólásom?
Azóta nem is szóltam egy szellemeset sem?
Én már nem is vagyok szellem?
Vajon fogok még látni falon pókot?
....

Dikusz 2016.11.11. 08:30:34

@Terézágyú: falon biztos, de még meggyfán is fogsz látni.

Manyecska. 2016.11.11. 08:36:37

@Terézágyú: höhhhö tegnap a páárommal bementünk az ottani -pösti:D- ződségeshez előbb a párom ment be mert én a sütőtököket válogattam kint, oszt megyek be utána, hát hopppp!! nem leesik a fokhagyma amit az odapattanó zödségestyúk pont akkor próbált utántölteni? /pedig vevője is volt épp/ Hát lényeg hogy pont a párom mellett bepucsított ezerrel ...oszt fizetünk azt a tekintetet!!!:D aszongya: "együtt vannak..??????" mondom: már másfél éve... /b+/ ...nagyon lazák az erkölcsök ott arrafelé!! Nem mondom sukárul nézett ki a párom felöltözve úgy ritkán látom /:DDD/ nade!! ON

Manyecska. 2016.11.11. 08:39:40

@The Crazy One 3om: én a kutyával.pont olyan büdös. De meleg!!!! Feljön-sosem szokott-leteszi a fejét a nagypárnára, felsóhajt elégedetten és szunya. horkol is! OFFon

Manyecska. 2016.11.11. 09:10:07

@Terézágyú: ja mindegy, lendületben vagyok: reggel két fogásos ebédet főztem hálóingben közben a gyereket suliba indítani stb..stb.stb.stb.stb.stb. /stb./.-..

Manyecska. 2016.11.11. 09:39:02

@FDToth: na de ugye?? Végre valaki. ez nyomdahiba ..:P.. lehetne erre hivatkozni!!
:D.. mennyenek a francba.

The Crazy One 3om 2016.11.11. 09:40:52

@Manyecs: efdétótnak szerinted lehet ilyen mattfekete mappája a lezáratlan ügyekkel?

Manyecska. 2016.11.11. 10:03:16

@The Crazy One 3om: mi, hogy én meleg vagyok???? :P :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.11. 10:38:59

@Dikusz: Írjatsz. Jó volt, köszi!

(De miért pont muskátli?)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.11. 10:45:51

@Terézágyú: Szellemes volt, de nem a legszellemesebb. Olyan háromnegyedig kísérteties.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.11.11. 12:43:07

@Dikusz: Csak manapság, amióta bejöttek a tolósok. Akkoriban csak kettő volt. De hát két kerékbe is kell benya. (Kellett, amíg a nejem le nem tiltott.)

Dikusz 2016.11.11. 14:10:43

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: azt nem tudom, de elképzeltem, hogy festhet ismerős az Andrássy út közepén térdenállva egy cserép muskátlival :))))))

lutria 2016.11.11. 22:18:25

Ezek szerint csak szőnyegpadlón lehet húzni pár métert-de ott is csak megszakításokkal hogy legyen idejük lehűlni a kereknek az olvadáspontról-vajon napsütésnek,ózondús friss levegőnek és csapadéknak ki lehet tenni őket vagy attól is megindul a lebomlásuk?

besarock 2016.11.14. 08:30:46

Korrekt a valasz, roviden :
Vagy vegyel normalis borondot,vagy legyel fillerbaszo,de az csak a kapuig fogja birni,a csomagtartoig mar cipelni kell,a tomegkozelekedest meg felejtsd el ENNYIERT.

Eletemben egyszer tettek ram panaszt erteskitokent.
Pont ugyanez volt a szitu :
Megvett a vevo egy szarszemetfost.
Konyorogtem neki,hogy normalis markat vegyen,vagy egyszerubb tipust,mert amit a keszulek papiron tudott,az 2.5x annyiba kerul valojaban.
Nem, o majd okos lesz.
2 het mulva hozta is vissza , hogy elromlott.

Letelt a 3 munkanap, ezert ugye nincs rogton csere,hanem szerviz.
Eloszor nekiallt hoborogni,hogy szetveri a boltot,ha nem csereljuk rogton,majd amikor kicsuszott a szamon,hogy "en ezert veszek normalis markaju telefont", elszaladt beirni a panaszkonyvbe,hogy en lenezem ot.

Par hettel kesobb visszajott, ket szoban megprobalta letudni a bocsanatkerest.
Persze ugy,hogy ne bocsanatot kerjen,csak talaljam ki a makogasabol.
A vegen nyujtotta a kezet, amit en nem fogadtam el.

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2016.11.14. 10:17:25

én a cégnek adok igazat, korrektül válaszoltak is.

és teljesen igazuk van abban is, hogy jobban tenné Hilda, ha előbb kérdezné meg a cégeket, nem pedig a poszt élesítése után. adjon nekik 2 munkanapot válaszolni, és együtt tegye ki a kettőt.

Mérgező Hulladék 2016.11.14. 10:33:11

@besarock: és abban mi a korrekt, hogy használhatatlan sz.rt (bőrönd beltéri használatra, nonszensz) árul ez a cég pénzért (meg az is, ahol te voltál értékesítő - egyébként a vevőd nyilván azt hitte, hogy csak megpróbálod rásózni a drágábbat, mert abból neked is több a hasznod)?
Vettek Kínából fillérekért pár raklap elcseszett bőröndöt, majd amikor rájöttek, hogy azok tönkremennek két hét alatt, megpróbálják "beltéri" meg "vidd kézben" bőröndként eladni. És utólag, a viszonylag nagy nyilvánosságot kapó eset hatására már hajlandóak ezt az infót észrevehetően megjeleníteni a honlapjukon is. Tényleg nagyon korrektek.

Manyecska. 2016.11.14. 10:39:53

valami baj lehet velünk mer' a 10.000 hufos bőröndöt évek óta két keréken húzkodjuk jól telepakolva..murván, virágágyáson, pályaudvaron át Balatonig..

sarostehen 2016.11.14. 11:20:16

Ez nagyon tettszik... máris szimpi nekem az boltos..

"Tisztelt Homár Hilda! Javaslom önnek hogy mielőtt posztol egy panaszt előtte legalább a másik oldaltól kérjen reagáló e-mailt amiben a másik oldal is elmondhatja a véleményét és nem egyből a tisztességes cégek mocskolódásával kezdődjön a poszt."

Manyecska. 2016.11.14. 12:46:40

@Mérgező Hulladék: mondtam hogy toi-toi vécét kell vagy fürdőkádat magad után húznod az a tuti!:D

besarock 2016.11.14. 13:28:37

@Mérgező Hulladék:
Megvolt a lehetosege,hogy keres olyan boltot, ahol annyi penzert kap normalisat.
Mivel ilyen nyilvan nincs,megvette szare-hugye, aztan most hupakol.
Nekem a legutolso utazasomhoz is tokeletesen megfelelt volna egy ilyen, mert kapu-csomagtarto-kapu volt az utvonal,egy percig nem volt olyan szitu,ahol elony lett volna a kerek.

Amugy igen, rendszeres volt az,hogy a 100 ezres igennyel,es 50k-s kerettel rendelkezo vevo meg volt rola gyozodve, hogy en at akarom kurni,es felesleges kiadasokba hajszolom bele.
Nem is volt konnyu feldolgozni,hogy a segito kezbe harapott bele ha beszolt az ember 1-1 szituban.

Ennel mar csak azt utalom jobban,amikor kerdez,de a valaszt o jobban tudja, es o oktat ki a szakmambol.

Manyecska. 2016.11.14. 14:00:34

@besarock: szarér.h..ér én vettem tízezerért a hévállomáson...!
:D maradjunk ennyiben. Szerintem.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2016.11.15. 16:34:06

de jó lenne, ha egyszer nem csak puffogna az illetékes, hanem üzleti jóhírnév rontása (vagy valami egyéb okosság) címén beperelné azt, akit kell (és nem a poszt beküldőjét)

Szubrina 2016.12.14. 16:03:29

Ha csak a bőrönd egyik végén van húzókar, hogyan lehet négy keréken húzni...fizikailag eléggé elképzelhetetlennek tűnik, h mind a négy keréken húzzam és ne boruljon át az első kettőre...
süti beállítások módosítása