Tékozló Homár

Katasztrofális költözés reggeliző munkásokkal és eltűnt kütyüvel

2019.03.14. 10:45 | Homár Hilda | 38 komment

screenshot_2019-03-12_11_06_37.png

A költöztetés külön műfaj, egy egész lakást felpakolni, elszállítani és az új helyen kirámolni nem egyszerű, viszont sokféle hibalehetőséget tartalmazó mutatvány. Az átlagembernek viszonylag ritkán van szüksége erre a spéci szolgáltatásra, így valószínűleg a család/haverok/ismerősök mikrokörnyezet nem biztos, hogy egyből ontja a tuti költöztető céget, mint nőgyógyászt vagy a fodrászt. Valamilyen költözős élménye azonban mindenkinek van, és ezeknek jelentős számú lenyomata a neten is meg van osztva. Ezért sem érdemes nagyon bumburnyáknak lenni az ügyfelekkel. Pláne nem rendszeresen

Tisztelt Szerkesztő!

Szeretném megosztani a történetünket és kérek mindenkit, aki azt fontolgatja, hogy a Spurifuvarral költözne, gyorsan felejtse el!

Mi január elején költöztünk velük Budapestről vidékre. Már eleve fél óra késéssel jöttek, fél óra munka után pedig egyszerűen eltűntek. A férjem lement a parkolóba megnézni, mi történt és megdöbbenve látta, hogy mindhárom ember elment a boltba reggelizni, miközben őrizetlenül hagyták a már felpakolt csomagokat a nyitott teherautón. A holminkra nem igazán vigyáztak, pl a férjem szedte ki a hóba ledobott gyerekbiciklit és pár dolgot ő  vitt utánuk, amit a lépcsőházban hagytak volna. De az igazi meglepetés, csak ezután következett.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása