Tékozló Homár

Breaking news - Minden idők legdurvább fideszes szóviccei

Fiatal Demokraták Szövetsége/MULTIdézõ pezsgõtabletta

2005.04.18. 16:07 | szily | 2 komment

A Homár nyeles szemét bátran fordítja a múlt felé, ha úgy alakul. Most például csodálatos politikaikonzummarketing-történeti relikviát kapott az indexes Király riportertõl. A Fidesz ötödik születésnapján, 1993 tavaszán osztogatott humoros pezsgõtablettáról van szó. A narancssárga papírdobozon ott a termék neve - Fidesssz MULTIdézõ emléktabletta vagyis A szükséges klassz!, egy mérsékelten mókás használati utasítás - Egy tablettát a magyar közéletben feloldva azonnali pezsdülést okoz, illetve a bónuszajándék, minden idõk legbrutálisabb szóviccsorozata. Idemásoljuk szó szerint, legyen Önöknek is jó.

Alapítva: 1988. március 30. Összetevõk: Á-der vitamin, deustchkorbinsav, fodormenta, kövérl-acid, orbáncfû, pezsgõporock ’nbarack, orcabájer, szájerjófû, növényi és szelényi aromák, tirtschtamin, és sok-sok természetazonos aktív részecske. Minõségét megõrzi!!!

A hengerünk sajnos már rég kiürült, de azért beleszagoltunk. Olyan felhõ áradt ki belõle, mint Pezsgõporock 'nbarack Zoltán dorkójából, miután - bocsánat! - öt órán át rokizott egy vegyi üzem igazgatójával.

Akinek hitelt érdemlõ bizonyítéka van Kövér képviselõ trippes korszakáról, illetve érti, hogy mi is az az orcabájer, az írjon ide, akinek a birtokában van más hasonlóan szellemes politikai marketingajándék, az írjon ide és ha tud, küldjön képet is!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

punpa 2008.04.03. 10:21:22

A jelen állás szerint még az is lehet, hogy fodormenta kerül ismét a pezsgőtablettába....
süti beállítások módosítása