Tékozló Homár

Kéj a kisboltban I. - Halálos sperma

Felföldi Potpourri Kft./Felföldi's Love Drink

2005.04.19. 23:42 | jackyll | 1 komment

Felföldi's Love Drink

Ami majdnem olyan izgalmas, mint a szex, az az éjjel-nappali boltokban a pénztárgép táján tenyészõ extrémédesség-univerzum. A Tékozló Homár gyenge pillanataiban gyakran kalandozik a szájukból borzongató ízû zselét köpõ halálfejek között.

Ez való a gyerekeknek – mutatott a kisboltos csaj a hófehér plasztikból öntött, Baja Ferenc-arasznyi, tele szájjal vigyorgó ondósejtre. Hittünk neki, mert elõtte bevallotta, hogy a sztracsatellás Boci csoki ehetetlen szar. A gyerekeknek készült, életigenlõ sperma pont olyan kartondobozban lakik, mint a csak a töltelék ízében különbözõ felnõtt változat: a rekeszre kasírozott fotón egy férfi éppen orálisan izgatja egy nagymellû asszony válla táját. A beltartalom talányos: sokkoló aromájú, fullasztóan édes, sûrû gezemice.

Íz: A Felföldi's Love Drink neve alapján dugásra kéne hogy hangoljon. Ha valakit éppen a gyümölcsös samponnal elkevert raklapnyi izocukor gerjeszt be, akkor irány a legközelebbi orgia. Az undorító zselé annyira savanyú és keserû, mint egy szakszervezeti vezetõk közé dobott pénzügyminiszter. Ennél elvileg sem létezhet rosszabb, kivéve ha Lendvai Ildikó és Répássy Róbert vígjátékot írna.

Csomagolás: A vásárokban kapható faszos nyalóka és az ehetõ bugyi közeli rokonának trükkösen megtévesztõ a csomagolása. A gyerekek szülei az eladó csaj szerint rendszerint azt hiszik, Casper-típusú mókás kísértetrõl van szó.

Bár külseje ázsiai határokat mutat, az óriás spermium a debreceni Felföldi Potpourri Kft. terméke, mi kétszázért vettük és sokáig nem felejtjük el.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása