Az alattomos napsütés tompító hatására kaptunk egy költséghatékony preemptiv megoldást kkarcsi07-tõl:
Magára valamit is adó borsodi csöves a sósborszeszt Aranyalma márkájú almaborral fogyasztotta az ántivilágban. Leendõ értelmiségi pajtásaimmal a 90-es évek kulturális átmeneti idejében már finomítottunk a dolgon. Íme a recept:
-fél deci sósborszesz -két kávéskanál cukor -két deci kóla
Vigyázat, nagyon habzik, ezért jó nagy ûrméretû pohárban elegyítsük, majd keverjük össze az alkotóelemeket. Stílusban és méretben kiváló erre a feladatra a 7 decis standard uborkásüveg, melybõl az ital fogyasztása is megoldható. A habzás elülte után rögtön fogyasztható, hûsítõ italt kapunk.
A hangok azt mondják, Önnek is van kotyvasztott breezere, úgyhogy nyomassa a receptet, asap.
Eric_Cartman 2010.02.26. 22:09:20