Tékozló Homár

Killer sajtóközlemények - Raid Over Etyek

Rókusfalvy Pál és társai/Vicceskedő sajtóközlemény

2005.05.09. 10:00 | szily | Szólj hozzá!

Az talán egyéni szoc. probléma, hogy az ember (na jó, ne hazudjunk: az újságíró) naponta hány hátborzongató sajtóközleményt kap, de némelyik talán a nagyközönségnek is mulatságos lehet. A legkirályabb persze a komolynak szánt faszság, de az sem rossz azért, amikor az ostobák direkt próbálnak meg viccelni. Íme egy példa:

Ügyiratszám: 2005/1. Tárgy: III. Etyek Pincefesztivál sajtótájékoztató HATÁROZAT

Az Etyek Pincefesztivál örökös főbírája 2005. május 12-én 11.00 órakor a Borbíróság étteremben (IX., Csarnok tér 5.) nyilvános tárgyalást tart.

Jelen határozatban, mint érintett

Dénes Dóra

meghívást kap a tárgyalásra, amelynek keretében a Bíróság nemcsak az Etyek Pincefesztivál eddigi eredményeit tekinti át a kezdetektől fogva, hanem a közeljövőben foganatosítandó intézkedésekről, azaz a 2005. évi fesztivál programjáról is tájékoztatást nyújt.

A Bíróság megítélése szerint a 2005. május 21-22-én megrendezésre kerülő III. Etyek Pincefesztivál sikere garantált, és tekintettel a kiemelt fontosságú közérdekre, minden szükséges információ a nyilvánosság elé kerül.

A Bíróság tájékoztatja tanút, hogy személyesen partnerével, illetve akadályoztatása esetén meghatalmazottja útján jogosult a Borbíróságon megjelenni.

RSVP 06-23-xx-xxxx, Komáromi Kitti, bírósági tisztviselő

(2005. május 10-ig)

Kelt: Budaörsön, 2005. év május hó 6-ik napján.

A magyar borkultúra nevében:

Rókusfalvy Pál s.k.

borbíró

P.H.

A kiadmány hiteléül:

Mák Tamás s.k.

ülnök

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása