Tékozló Homár

AluFUTUR pillepalack prömier

Heineken/Heineken Futur

2005.05.10. 10:02 | homár centurio | komment

Volt szerencsénk szombaton bemutyizni az Arénába, ahol a Zoób Kattival egybekötött Heineken PR-mutyiparty keretében a nagyon ciki Novák Péter majdnem leejtette a színpadról az áfás számlát, ám végül fény derült a futuroûrhajó sötét titkára. Íme, ez lesz az új Heineken. 0,33, alupalack, FUTUR, és az év szlogenje, miszerint "A jövõ bizonytalan, de sör az van benne."

FUTUR

A bevezetõ rendezvény megalomán kínossága ellenére azonban tetszetõs a dolog, jó a fogása, bár kicsit gyorsabban melegszik fel benne a sör, ezért érdemes jobban behûteni/gyorsabban inni. Árfekvésrõl, elérhetõségrõl egyelõre nincs információnk, de írja meg rögvest aki tudja.

A dizájn egyébként az überfrancia Ora-ito származéka, aki még csak 28 éves, de már mindent elért amit mások ennél késõbb szoktak. A környezettudatosság kérdésében megoszlanak a vélemények, vajon alupalackot cikibb-e hajigálni vagy üveget, mindenesetre független szakértõnk felhívta szíves figyelmünket a tényre, hogy molotov-koktélnak alkalmatlan, ezért ellenforradalmi/reakciós/antiterrorista képzõdményrõl van szó.

További adalék, hogy világjárta ismerõsünk két éve Hollandiában pult alól vásárolt ilyen palackot. Úgy tûnik nem végeznek félmunkát a targetáló prekogok, és megvárják míg nyílik a pénztulipán. "Amikor megragadjuk a Futur névre keresztelt palackot, akkor úgy érezzük, tényleg a jövõt tartjuk a kezünkben. És nincs is annál megnyugtatóbb, mint amikor a praktikusan nyíló palackot a szánkhoz emelve megbizonyosodhatunk róla: igen, a jövõ nem lesz sörtelen." Ajaj.

Update - szakirányú olvasónk levele a Homárnak: "A Stella Artois hasonló (vagy inkább ugyanilyen) palackja már vagy fél éve kapható a piacon, annak a listaára 390 forint, gondolom, ez sem lesz sokkal olcsóbb, tehát uszkve 800-1000 forint lesz egy átlagos vendéglátóhelyen. Szerintem rendes kiskereskedelmi forgalomba nem kerül. Egyébiránt a Dreher új, átlátszó címkés palackja sokkal szebb."

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása