Tékozló Homár

Párunk mögött szép az élet

Egyedül nem megy

2005.05.11. 12:29 | jackyll | Szólj hozzá!

Exkollégánk, a linkbrókerkedõ ern0 helyesbített a "nõket súlytó" sajtóközlemény örökbecsû igazságán. "Ugyanis nem a sikeres férfi mellett, hanem mögött áll ott mindig egy nõ, és ez biztos, mert egy könyvben olvastam, pontosabban csak a fülszövegéig - a.k.a. "concept" - jutottam el."

De lássuk magát a könyvet!

"Ez az interjúkötet népszerû emberek párkapcsolatait viszi az érdeklõdõ olvasóközönség elé. 23 beszélgetés olvasható benne, nagy részük az ismert emberek feleségeivel készült, de egyik-másik beszélgetésben a férjek is megszólalnak."

A vintage-celebtermés házaséletét feldolgozó könyvben a többi között belepillanthatunk Korda György, Koós János, Aczél Endre és Gálvölgyi János életébe, "oldalbordájának" szemszögébõl. Minthogy a magyar hírességek száma évrõl évre hatványozódik, remélhetõleg hamarosan újabb alázó sztorik látnak napvilágot konyhába barikádozott csajoktól.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása