Tékozló Homár

Istenien testesít a tetkózott végzet

Dirty Dance/Dirty Dance közlemény

2005.05.19. 11:09 | szily | Szólj hozzá!

Fogyaszt Ön magyar popzenét? A Homár nem, mert hibádzik a fejébõl az üllõ meg a kalapács, most viszont mégis nagy élvezetet okozott neki ez a perverz iparág. Merthogy a Dirty Dance sajtóközleményében az írott szöveg és a szemkápráztató kép olyan magas egysége valósul meg, amire utoljára talán William Blake volt képes. De a kép azon belül ütõsebb, de mennyire!

A Dirty Dance tagjainak Judy a végzet asszonya

Judy ép a stúdióban dolgozott az új lemezén, amikor a négy mocskos táncos megjelent nála. Nem érkeztek üres kézzel. Megköszönve, hogy hamarosan megjelenõ lemezükön élethûen "játszotta" a Végzet asszonyát, ajándékot vittek a pici énekesnõnek. Miután 23 - án jelenik meg lemezük, úgy gondolták, hogy az elsõ példány Judyt illeti. Ezt vitték neki egy szív alakú tortával, és egy Dirty Dance-s nõi toppal. A munka hamar leállt, és egy jó kis beszélgetésbe csaptak, mialatt a tortát is befalták. Természetesen a fiúk belehallgattak a készülõ Groovehouse albumba, majd a Dirty Dance lemezét tesztelte Judy. -Judy istenien testesítette meg a végzet asszonyát. - mondta Angyal a Dirty Dance bassgitárosa. - Olyan kéjes sóhajokat, és sikolyokat nyomot, mint senki. Ezek azok a hangok, amibõl sosem elég. Lehet, hogy ezért ez a lemez címe is?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása