Tékozló Homár

Mennyire kétségbeesett Ön?

Lay's Magyarország/Love in Lay's-játék

2005.05.20. 16:08 | jackyll | Szólj hozzá!

Nevem: Várfalvi Bálint Ez vagyok én: Egy vers tõlem, benne van, amire vágyom...

Ülnek a padon. Fent a telihold, lent a város fényei. A fiú lassan megfogja a lány kezét. Egyikõjük szava sem töri a csendet. Csak a szívük beszél.

A Love in Lay's játék arról szól, hogy rátalálsz-e az igazira a Lay's chipsszel! Egy játék, amiben végre azt nyerheted meg, amit nagyon szeretnél: barátságot vagy szerelmet!

Kell ennél több?

Ha valaki eddig nem közelített volna fenntartásokkal a gazdaság egyik mozgatórugójaként funkcionáló társkeresõkhöz, a csipszben talált önvallomásoktól biztos kitér a hitébõl. Bár a poszthumán világba az instantcelebritizmus kipörgetésén keresztül juthatunk, így az önreklámozás efféle gerincfacsart formájával önmagában nem is lenne baj. A várfalon meredezõ ágyú mellé állított Várfalvi azonban marketinghekket sejtet, legalábbis pont annyira kõbuta, mint amennyire a t. szakemberek gondolják a célközönséget.

Akárhogyis, itten siker, pénz, nõk, csillogás igérete konvergál az alufóliazacskóból kitörve az interneten át, rádiósztártámogatva, smsekkel szavaztatva egy majdani pénzjutalmas tévémûsor felé. Kell ennél több?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása