Tékozló Homár

Pixmánia - másképp

2005.05.26. 15:21 | jackyll | 4 komment

Az Indexen épp kiderült, a francia központú online elektronikai áruház az egyik legolcsóbb a piacon, amikor a Homár egy vásárlói anomáliát regisztrált:

"Tegnap úgy dél körül a www.pixmania.com oldalra tévedtem, ahol igen megörültem, hogy a DSLR fényképezõgépek nagy része 125.000 Ft-os akciós áron megkapható (pl. Canon EOS-350D, Nikon D70, stb.). Gyorsan küldtem is egy megrendelést a cégnek, amit vissza is igazoltak, mint a csatolt fájlban is látható. Ma reggelre furcsa módon a rendelésemnek nyoma veszett, mintha nem is létezett volna."

Telefonos érdeklõdésemre az ügyintézõ hölgy természetesen azt mondta, hogy éppen öt perc múlva akart hívni, hogy hiba történt tegnap a rendszerükben és ezért szerepeltek ezek a termékek ennyiért a rendszerükben. Ezt korrigálandó törölték az én és sorstársaim megrendelését. Majd üzletszabályzatukra hivatkozva azt mondta, hogy ez természetes, annak ellenére, hogy az összeget már tegnap zárolták a bankszámlámon... azt persze megígérte, hogy a hibát sûrgõsen jelzik a bankomnak és megoldódik az ügy... erre még várok...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2007.11.17. 15:34:21

köcsög pixmania! bűnöző banda.

2010.08.18. 00:24:56

itt olvassátok az 1-2 meg csillagos értékeléseket
sajnos kemény cenzúra van itt
és sajnos a pixmania javít az értékelésen a magyar képviseletük írogatja az 5 csillagos értékeléseket

Szóval itt az igazság
www.argep.hu/bolt_ertekeles--5817.html

www.arukereso.hu/stores/pixmania-com-s16459/velemenyek.html

www.olcsobbat.hu/boltok/pixmania/

homar.blog.hu/search?searchterm=pixmania&searchmode=OR&submit=Keres%C3%A9s
süti beállítások módosítása