Tékozló Homár

Az évtized legjobb és legaddiktívabb játéka

i-toy Inc./i-Top

2005.05.27. 11:53 | szily | Szólj hozzá!

Lehet, hogy ez az utolsó bejegyzés a Tékozló Homáron, ugyanis függõk lettünk egy perc alatt. Van egy új kedvenc játékunk és soha többé nem akarunk dolgozni. Az elõbb hozta be Keki és azóta mindenki egy asztal körül tolong és hüvelykujjra melegít. A játék a fordulatszámlálós pörgettyû, amit a legmókásabb nevû tervezõcsapat - Olti, Benedek, Seger és Fuhrer - tervezett, tökéletesre.

A szokásos pörgettyûknél egy árnyalattal nagyobb és nehezebb, lila kis ufóról van szó. Ha verseny-üzemmódban megpörgetjük, a tetején világító piros számjegyekkel kiírja az eddigi rekordot és azt, hogy aktuálisan éppen hány perdületnél tartunk.

Borzasztóan addiktív, vigyázzanak vele! Összesen 8 üzemmódja van. Ami érdekes, az a "ki pörget többet", a "ki pörget gyorsabban" és a "ki tud pont annyit pörgetni, amennyit a gép kiír". Utóbbi baromi nehéz.

Kell néhány próbálkozás, míg az ember keze rááll a tekerésre, utána viszont már nem vágyik semmire az eddigi életébõl. És mindez 2500 forintba került a Pozsonyi úti iskolával szemközt található trafik-játékboltban.

A Homárrekord Bencéé 754-gyel.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása