Tékozló Homár

Norbi rúdja a Homár szájában

Új-MiZo Rt./Norbi rúd

2005.06.02. 13:09 | szily | 1 komment

A Homár elkezdte végigkóstolni a kedvenc önmarketingesünk, Schobert Norbi neve alatt futó, állítólag egészségesebb termékeket. (Norbi elõtt, bárhányszor jusson eszünkbe a fineszes exrendõr, gondolatban földig hajtjuk a süvegünket. Viccen kívül elismerésre méltó, ha valaki a levágott lábkörmébõl is pénzt tud csinálni.)

A Norbi Rúddal kezdtük az ismerkedést a Schobert-univerzum csillagaival. A név már-már pajkos, a termék maga a legkevésbé sem az, ha a rudazással a méretére utaltak, akkor azért inkább rózsabimbó, mint petrence.

Majszolás elõtt búvárkodtunk egy csöppet a csomagolás apró betûs részében, így azonnal kiderült, hogy az überbioterméknek hitt édességben van mesterséges édesítõszer (maltit) és tartósítószer (kálium-szorbát) is. Nyilván a kamu E-listák pszichés hatása miatt nem írták rá a két cucc becsületes magyar nevét, ami E 965 és E 202.

Az íze az elég kiábrándító: se íze, se bûze low-end egyentúrórudi, az a fajta, amelyik nem mer sem édes, sem savanyú lenni, hanem a kettõ között lebeg a nagy zselés semmiben. Maga a túró is olyan MDF-esen középutas, még nem krém, de már messze nem morzsalékos, darabokból összeálló túró.

Az elsõ harapás még oké volt, a teljes rúd bekebelezése után már nem éreztük annyira felhõtlenül magunkat. Fogyózáshoz például ideális lehet. Mi nem aerobikozunk, így a szakmai felhasználhatóságáról fingunk sincs, azt majd megírják Önök. Arra is várunk tippeket, hogy melyik Norbi-termékkel folytassuk a sort.

Addig érdemes megnézni Norbi weboldalát, rajta olyan ütõs DVD-címekkel, amik verik a videokölcsönzõk pornószekciójának hagyományosan nagyon mókás címlistáját. Kedvencünk eddig a "Rubint Réka - Add önmagad 3." Pornóban a király amúgy a "Szenvedj 6."

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása