Tékozló Homár

Aloe vera rázva, nem keverve

Cannabis Hungary Kft/Ice Cool Aloe Vera Grape Juice with Pulp

2005.06.03. 09:52 | jackyll | komment
Korunk egyik legpopulárisabb gyógynövénye az aloe vera. A tüskés levelû növény régóta kúszott a reflektorfény felé, végigfutotta a kötelezõ kozmetikai köröket, míg végül eljutott a csúcsra, azaz az éjjelnappalik polcára. Aki kóstolt már frissen vágott aloe-levelet, tudja, hogy elmondhatatlanul kellemetlen íze hosszú idõre ragad az ízlelõbimbók közé, ezért a Homár óvatosan oldalazott a szõlõvel felütött aluminiumdobozos kiszerelés felé.

A használati utasítás szerint jól felráztuk, de nem bírtunk a kiváncsisággal és söröskorsóba öntöttük a doboz tartalmát.

Megdöbbenésünkre semmilyen borzalom nem mászott elõ, pusztán aloe verának látszó darabkák gyûltek a sárgás lötty tetejére. A folyadék színre, ízre, szagra egyaránt higított szõlõlére emlékeztet, a növény levének elviselhetetlen íze semmilyen formában nem élte túl a feldolgozást.

Hirtelenjében nem sikerült felmérni, mennyivel lettünk egészségesebbek, de magas, 360 forint körüli ára biztos sokakban rásegít a placebóhatásra.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása