Tékozló Homár

Világító hangyafarm

Fascinations/AntWorks

2005.06.13. 09:19 | jackyll | Szólj hozzá!

Újabb jópofa butasággal jelentkezik a Thinkgeek, ezúttal a tudomány álcája mögé rejtõzve. Az Antfarm egy iróasztalra optimalizált akvárium, amely átlátszó, zselésített tápanyagot tartalmaz egyenesen a NASA-tól. Betelepítés után a hangyák dizájnos járatokat rágnak maguknak a zselébe és még etetni sem kell õket külön. Az egyetlen dolog, ami a 20 dolláros (~4khuf) csomagban nincs benne, az a hangya. (Hangyafogáshoz bármilyen cukros anyag földreszórása ideális.) Van viszont további 13 dollárért (~2,7khuf) ledlámpás talapzat, ami nélkül nincs eléggé futurisztikus élmény.

A hangyafarm kicsit oldschoolabb csomagolásban nálunk is kapható a Király utcában. Tótawé szerint azonban csak puhapöcsû menedzserek vesznek ilyet. Rendes ember kézzel fog királynõt és telepít normális hangyabolyt, ahol nem kallódnak el vezérük nélkül szerencsétlen állatok.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása