Tékozló Homár

Hatezer forintos kartonpapír

Bluefish

2005.06.16. 13:13 | Kovács Homár ügynök | komment
A GTA San Andreas tesztjéhez mindenképpen vennem kellett egy jó gémpadot, mégiscsak konzolra írták a játékot, aminek ugyebár nincs billentyûzete meg egere. A Bluefish számtechbolt kínálatában találtam meg a tökéletes irányítót (Logitech Dual Action), ami egyrészt nagyon hasonlít a PS2 gémpadjára, másrészt nem is túl drága. Sajnos a cég Nyugatinál lévõ boltjából azonnal átirányítottak a Délinél lévõ boltjukba, mondván, hogy már csak ott van. A Délinél megvettem, hazavittem, aztán majdnem szétrobbantam a dühtõl, ugyanis a celluxszal lezárt dobozban nem volt sem irányító, sem drivercédé, csak néhány összehajtogatott kartonpapír. Hogy rohadna le az elkövetõ mindkét keze.

Másnap persze remegõ térddel mentem vissza a boltba, hiszen tudtam, hogy ebben a történetben csak én veszthetek, hiszen hogyan a francba bizonyíthatnám be az igazamat?

A hatezer forintot mégsem hagyhattam ott. Ugyanaz az eladó fogadta a panaszomat, aki elõzõ nap átnyújtotta a dobozt, vakarta a fejét, hogy ilyet bizony még sohasem látott, pedig három éve dolgozik a Bluefishnél. Megbeszéltük, hogy az eszköz biztosan a szállítás közben, vagy még a gyárban, az ország határain kívül tûnt el, végül az eladó azt mondta, hogy visszafizetik a pénzt.

Inkább levásároltam, és ha már ilyen jó fejek voltak, vettem egy drágább, drótnélküli modellt, ami vibrálni is tud. A doboz tartalmát háromszor ellenõriztem.

Tanulság: az eladóval mindig, minden boltban vetessék ki a terméket, még akkor is, ha le van fóliázva a doboz. Sõt, fõleg akkor.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása