Tékozló Homár

Hívódallam-árkorrekció

Vodafone/hívódallam

Erre a mobilcégek sem számíthattak, hogy bárkinek is feltûnik az sms-ek ára, de Chris kiszúrta:

A Vodafone hívódallam szolgáltatását szerettem volna kipróbálni a mai napon. Fel is mentem a Voda weboldalára és ott a hivódallam részen megnézegettem a választható számokat. Ki is választottam a Guns n' Roses Paradise City c. számát (jó választás :) - a szerk). Elküldtem az sms-t a szám címével. Ennek a díja elvileg 250 bruttó a weboldal szerint.

Jött egy válasz rögtön, hogy aktiválják a szolgáltatást, de elõtte küldjek egy megerõsítõ válaszsms-t tetszõleges szöveggel. Megtörtént. Újabb sms, hogy OK aktviálva és, hogy a GN'R Paradise City-t választotattam. DE küldjek egy újabb megerõsítõ sms-t, hogy ezt a számot kértem. Elküldtem ezt is. Újabb sms: hiba történt. Küldjek egy újabb megerõsítõ sms-t. Na ekkor durrant el az agyam!!!

Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Mondom az ipsének a gondom és kérdezem, hogy ezek a megerõsítõ sms-ek ugye ingyenesek? "Igen azt hiszem ingyenesek" volt a válasz. "Azt hiszi vagy az is??" kérdeztem. "Megkérdezem" mondta. Na jön vissza és mondja, hogy ezek a megerõsítõ (inkább lehúzó) sms-ek normál, hálózaton belüli díjazásúak! Tehát 18 Ft bruttó! Akkor, hogy is van ez a 250 bruttó hívódallam??? Mert nálam a 250 + 18 + 18 = 286 Ft! Mondtam erre a fickónak, hogy jó lenne, ha ezt közölnék mindenhol, mert ez így átb@szás! Azt mondta továbbítja, de nem hinném, hogy viszontlátnám a javítást valahol is!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása