Tékozló Homár

Vodafone-t reklámoz a T-Online

2005.06.29. 09:45 | jackyll | Szólj hozzá!

Érdekes reklámipari anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Tanács alábbi levelével:

"Kb. két hete freemailen regisztrált ad hoc emailcímem létrejöttekor elfogadtam a felhasználói (?) szabályzatot, miszerint hozzájárulok ahhoz, hogy a t-mobil nagyobb testvére ( t- nemtommi) szabadon gazdálkodjon a ez aez tulajdonosi nevû friss-ropogós postafiókom adataival. Ma jött egy levél, ami a portans numeri nagyszerûségét taglalja baráti stílusban. Akkor ez most hogyan? A magyar telekom megkapja az adataimat, aztán eladja, és kézen-közön-közvetlenül a konkurenciához jut, aki felhasználja?"

A láblécbõl komolyabb nyomozás nélkül kiderül, hogy a reklámot a T-Online spammercége nyomta a freemaileseknek, tehát valójában nem adták el a címlistájukat, csak bedobták az aktuális megrendelõ hirdetését a közösbe.

"Ezt a levelet az optimail online direkt-marketing rendszeren keresztül küldtük a(z) ********@freemail.hu címre az Ön elõzetes hozzájárulásával, melyet az T-Online Magyarország Rt-nek tett a freemail.hu ingyenes rendszerébe történõ regisztrációja során. E szerint Ön marketingtartalmú célzott üzenetek fogadását vállalja."

A megrendelõ épp a T-Mobile konkurense volt, dehát ez ilyen.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása