Tékozló Homár

Töri a seggünket a hintaágy

Vége van a nyárnak, hûvös szelek járnak a szegedi Metróban legalábbis László szerint már személyes közbenjárásra sem adnak a polcokon elfekvõ "idénytermékekbõl":

A nejemmel azzal a szándékkal indultunk a helyi Metró áruházba, hogy a hintaágyunkra új szivacspárnákat vegyünk. Körülnéztünk és láttuk is, hogy van ezekbõl bõven, csak olyan magasan fent a polc tetején, hogy nem lehetett elérni. Némi keresgélés kutatás után megtaláltam az illetékes osztályvezetõt, akinek elmondtam kérésemet a szivacspárnával kapcsolatosan. Ha lehet meg szeretném nézni és egy kicsit lejjeb kéne venni ezeket, hogy elérjük. Nagy meglepetésemre elmondta, hogy ugyan van ezekbõl bõven, de nem eladó, mert már lejárt a szezon, meg az akció is és visszaszállítják mindet a szállítócégnek.

Ezt már mindet vissza is számlázták, tehát már nem is az övéké csak éppen az elszállításra vár. Mondom én: ez enyhén szólva is ostobaság, hogy nem adnak, mert egyrészt az áru még itt van másrészt meg még tombol a nyár, még bõven van idõ a szabadban hintázgatni. Az eladó együttérzõen mondta, hogy már többen is szerettek volna venni ezekbõl, de sajnos nekik sem tudott adni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása