Tékozló Homár

A magyarság válasza a licsire

Ice Cool/Ice Cool Aloe Vera Lychee Juice

2005.08.12. 14:20 | jackyll | Szólj hozzá!

Az eper. Mármint az eper a magyarság válasza a licsire. Ez derült ki akkor, amikor Jáni 299 forintért megvette élete elsõ aloe verás üdítõjét, nem tudva, hogy belül spermoid, nyálkás, kellemesen semleges ízû darabok úszkálnak. Ez adja a mûfaj nem lebecsülendõ szexepiljét. A termék a thai Ice Cool epres üdítõje volt. (Szõlõízû testvérérõl már írtunk.)

Mostanra már rajongói lettünk az aloe verás italoknak, így a doboz kétharmadánál lett csak gyanús, hogy mintha nem is eperízû lenne.

Jobban megnéztük a dobozt, és azonnal kiderült, hogy licsis a pia, de valóságot némileg torzító grafikán mondjuk tényleg kicsit eperszerû. A Lychee Juice felirat azért árulkodónak mondható. Mindezzel együtt meggyõzõ az íze és fõleg az állaga, egyedül az furcsa, hogy egyáltalán nem színezik. Bár az is igaz, ki az, aki üvegpohárba tölt ki egy dobozos üdítõt?
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása