Tékozló Homár

Emailcím és wunderfischli

Horgászegyesületek Tolna Megyei Szövetsége/Illatos brosúra

2005.08.12. 14:26 | jackyll | Szólj hozzá!

A Wunderbaum a nyolcvanas években, de még a kilencvenesek elején is a nemzet tudathorizontjának közepében illatozott. Magára adó ember legalább heti két-háromszor wunderbaumozott egy jót, az émelyítõ fenyõfa már-már valaminek a szimbólumává vált.

Aztán jött a kétpárti tömegdemokrácia, a Beckham-haj meg a tft monitor és a Wunderbaumról már sehol sem esik szó.

A Horgászegyesületek Tolna Megyei Szövetsége azonban õrzi a lángot. Média-horgászversenyen jártunk egy indexes különítménnyel az egyik kisszékelyi tavon. A helyszín festõi, ha halak is laknák sok idegesítõ turista lepné el, ezért halak nincsenek.

Talán ezért sikerült befutnom a negyedik helyre kettõ darab kárásszal, de az ajándékba kapott kupánál is jobban örültem a szóróajándéknak, amit minden induló megkapott. A megyei szövetség lapocska formátumú mini brosúrája volt az, telefonszámmal, mailcímekkel, a tevékenység tömör leírásával – autóillatosító (talán vanília?) lapocska formájában.

Ha Ön látott már hasonlóan hülye hordozóanyagra applikált cégreklámot/intézményreklámot/névjegyet, ossza meg velünk!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása