Tékozló Homár

Karamalz – Alice-cal lecsóztunk Csodaországban

Eichbaum Brauereien AG/Karamalz

2005.09.07. 07:09 | szily | 1 komment

Ugye milyen jó lenne újra gyermekké válni? A legbiztosabb, viszont mindenképpen a legköltségesebb módszer ehhez a saját gyermek elõállítása. Most találtunk egy sokkal olcsóbb megoldást, ugyanis megkóstoltuk a most már nálunk is kapható nagy német klasszikust, a Karamalzot. Képzeljenek el egy édes, alkoholmentes barna sört, amibe beleesett a cukrászüzem. Ilyesmi a Karamalz, és mégis, vagy éppen ezért, csodás. Ugyanakkor megosztóbb italnak tippeljük, mint egy alul Vásárhelyi Mária, felül Kövér László-kentaurt. Megosztónak, mert elsõ kortyintásra egészen meghökkentõ, sõt sokkoló italról van szó, hirtelen a Kofola jut eszembe, aminél ilyen magasra ugrott a szemöldököm. Nagyon markáns barnasör-effektsorozattal nyit, az édes-ragadós-fûszeres fajtából. Aztán azt veszem észre, hogy a nadrágom rövidebb, a térdem meg piszkosabb lett, és igen, egy karamelltóban pancsolok, aztán jön egy cilinderes nyúl és mézeskalácsot töm a számba, amit egy zsenge tök méretû szegfûszeggel nyom le a torkomon. Levegõért kapkodok, a nyúl furcsán mosolyog és olvasztott csokoládét csorgat le a torkomon, erre minden narancssárga fényben kezd derengeni és arra eszmélek, hogy vége a félliteres doboznak. Aki nem bírja a sûrû, édes, hidegen habzó italokat inkább elõ se vegye azt a 250-300 forintot, amenyniért szupermarketben kapni.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sörman 2007.11.16. 17:28:33

Hát a KARAMALZ az másról szól - egy olyan maláta ital, amely malátás ízével nem rokona a sörnek, mintahogy a szölőlé sem a bornak - nevezhetném alapanyagának, de így sem jó a meghatározás. Maradjunk az önnálló egészséges ital kategóriánál, hűtve, citrommal nagyon sportos egészséges - de semmiképpen sem a sörínyencek itala. Több változatban is létezik, KARAMALZ fresh Lemon - a citrus gyümölcsök ízével, de a KARA-AKTÍV az edzésben lévőknek. Talán ezek íze is jobban bejön az itthoni vásárlókban. Inkább a sportolók, kismamák, fejlődésben lévő gyermekek stb részére készül - és egyre több helyen kapható.
KARAMALZ a vagy nagyon szeretem , vagy nagyon nem ital. De a sör fogyasztók inkább próbálják gyermekeiket megkínálni vele. - sörman-
süti beállítások módosítása