Tékozló Homár

Blamázs a borfesztiválon

2005.09.12. 10:37 | jackyll | Szólj hozzá!

McBurney beszámolójából kiderül, hogy az alkoholisták élete sem csak játék és mese:

Mûvelt alkoholista lévén szombaton arra vetemedtem, hogy kilátogattam a várban zajló borfesztiválra. Leszurkoltam párommal közösen a fejenként 1500-as belépõt, majd a fesztivál területén elõrelátóan bevásároltam jó nagy adag kóstolójegyet. Majd elindultunk a legjobb borokat megkóstolni, Gere, Gál, Sajgó... Kicsivel 8 óra után megérkeztek a barátaink, de felhívtak minket, hogy nem adnak nekik jegyet. Mi erre kimentünk hozzájuk, hogy együtt várakozzunk. Ekkor jött a hatalmas blamázs, amikor pár perc elteltével mi mégis vissza szerettünk volna menni, a biztonságiak elénk álltak, hogy nem engedhetnek be senkit.

Mondtam, hogy ez vicc, ott a kezemen a karszalag, a zsebemben pedig a rengeteg kóstolójegy. Nem érdekelte, "azt az utasítást kapta, hogy senkit sem engedhet be". Felhívtam a figyelmét, hogy a kifizetett belépõvel be kell engednie, hozzám sem érhet, hacsak nem rendõr és gyanusít valamivel. Rendõr volt, legalábbis azt mondta. Mit keres vajon itt egy rendõr? Lehet, hogy beépített ügynök? Szerintem csak fusizott. Mindenesettre már vagy 300 ember összezsúfolódott a hátunk mögött, amikor odaszólt: "ti ketten mehettek". Bent voltunk. És maradtunk is, nehogy még egyszer ne tudjunk visszajönni.

Az egészben csak az a röhejes, hogy ott ahol 1500 Ft-os belépõ van, no meg karszalag, ott miért nincs eladási limit, kilépõ/belép emberek számlálása, vagy egyszerûen miért nem szólnak kifelé, hogy baromarcú, ha kimész, már nem jöhetsz vissza. Gratulálok a szervezõknek, így kell alaposan elrontani egy amúgy jó rendezvényt!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása